Premier League - souhrn 18. kola

26.12.2016, 15:27, aktualizováno 28.12.2016, 22:37
Komentáře a souhrny
Tottenham otočil utkání se Southamptonem a posunul se na průběžnou pátou příčku. Liverpool suverénně otočil zápas se Stoke City. Boxing Day nepřinesl žádné větší překvapení. Chelsea si poradila s Bournemouthem a drží si svůj bezpečný náskok v čele. Doma uspěly rovněž Arsenal a Manchester United, Manchester City veze všechny body z Hullu. Leicester se dál trápí, nestačil na Everton, naopak třetí výhru v řadě zaznamenal West Ham...

Southampton FC - Tottenham Hotspur 1:4

28.12.2016 20:45

Góly: 2. Virgil van Dijk - 19. Dele Alli, 52. Harry Kane, 85. Heung-min Son, 87. Dele Alli

Cenné vítězství veze ze St. Mary’s Tottenham, který dokázal na vedoucí trefu Van Dijka zareagovat čtyřmi přesnými zásahy a kompletně tak otočit vývoj utkání.

Vstup měli domácí vskutku bleskový, jelikož se už ve druhé minutě prosadil hlavou po volném přímém kopu Van Dijk. Celá úvodní čtvrthodinka patřila Southamptonu, který na svého soka vyrukoval s agresivním presinkem a nadělal mu tím četné problémy.

Postupem času však přebral otěže zápasu do svých rukou Tottenham a domácí celek přišpendlil na defenzivní polovinu hřiště. Z první vážnější šance se také Spurs dočkali vyrovnání - centr Sissoka tečoval obránce Southamptonu tak nešťastně, že jej nasměroval přesně na nabíhajícího Alliho, který svou hlavičkou endal Forsterovi vůbec žádnou šanci.

Do poločasu mohl skóre otočit Wanyama, který se ocitl ve velmi nadějné pozici, stopeři Saints však jeho střelu nakonec zvládli zblokovat. Do šaten se proto odcházelo za nerozhodného stavu.

Ten ale nevydržel příliš dlouho - již po sedmi minutách druhé části rozehrával rohový kop Eriksen, na jeho centr si na bližší tyči naskočil Kane a míč umístil přesně k bližší tyči.

O pár minut později mohl tentýž hráč vedení svého celku navýšit. Po rychlém protiútoku se totiž za záda domácí obrany dostal Alli, kterého při zakončení uvnitř pokutového území fauloval Redmond. Sudí Dean pak krom pokutového kopu útočníka domácího celku poněkud přísně vyloučil. S naskytnutou šancí si však střelec druhé branky Tottenhamu poradit nezvládl, když branku spektakulárně přestřelil.

Poslední dvacetiminutovka nabídla fotbal nahoru dolů - ač hráli domácí v deseti, rozhodně nesložili zbraně a pokusili se zápas vyrovnat. K jejich smůle však nevyužili ani jeden ze tří opravdu špatných odkopů v podání Llorise, a tak se nakonec hostům podařilo utkání definitivně zlomit. Další rychlý brejk rozjel Eriksen, jehož kolmici Romeu tečoval tak nešťastně, že ji nasměroval přesně na nabíhajícího Sona, který si už věděl rady.

Definitivní podobu výsledku dal tři minuty před koncem Dele Alli, který se po přihrávce Sona prosadil obstřelem na vzdálenější tyč Forsterovy branky.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Stoke City 4:1

27.12.2016 18:15

Góly: 34. Adam Lallana, 44. Roberto Firmino, 59. Gianelli Imbula (vl.), 70. Daniel Sturridge - 12. Glenn Whelan

Ani na 11. pokus se Marku Hughesovi nepodařilo přivézt tři body z Anfieldu, který mu v Premier League dál zůstává dokonale zakletý, třebaže dnes Stoke odstartoval tak skvěle. Liverpoolu se nicméně ještě do přestávky povedlo vývoj zápasu otočit a druhé dějství už mnoho dramatu nenabídlo...

Nástup Potters byl vskutku agresivní a na Liverpool platil, protože Reds doma v Premier League inkasovali jako první vůbec poprvé od měsíce května. Pieters ve 12. minutě odcentroval, Walters se prodral před Lovrena k hlavičce a Mignolet už zvládl míč akorát odplácnout do sítě.

Jednalo se o teprve třetí gól Potters na Anfieldu ve 40 letech a vlastně poprvé nešlo o pouhý gól útěchy. Tentokrát se dokonce mohlo jednat o stavební základ šokující výhry, kdyby v 18. minutě tentokrát Mignolet nevytasil svou pravou nohu proti Allenovi. Padnout tehdy gól, zápas by asi vypadal jinak.

Místo toho Liverpool zahájil velkolepý comeback. Firmino ve 23. minutě již překonal brankáře, na brankové čáře ale stáli dva hráči Stoke a Crouch bez problémů odkopl míč do bezpečí. Liverpool tak opět musel spasit asi nejlepší anglický hráč tohoto kalendářního roku, Adam Lallana.

Vše ve 35. minutě zahájil Origi dobrou rozehrávkou do strany a Lallana pak po vrácení balonu na osu míč nadvakrát přeci jen dopravil do sítě. To přitom nebylo od ex-southamptonského hráče úplně vše, krátce nato ještě pod sebou hezky hledal Firmina, jenž těsně přestřelil.

Právě brazilský útočník, který se před pár dny ocitl ve vazbě, měl nakonec na svědomí obrat stavu skóre ještě před dovršením první půle. Ve 44. minutě mu narazil Milner, Firmino ale odmítl míč vrátit, protože si všiml volného prostoru na rychlou střelu levačkou, a ta si to od vzdálenější tyče namířila za čáru. Na tu samou tyč záhy mířil také Sadio Mané, ale ten pro změnu o chlup minul.

Ve druhé půli již Stoke kladl Liverpoolu minimální odpor, ba mu skoro až pomáhal k výhře vyšším a vyšším rozdílem. Při gólu na 3:1 ještě Imbulův vlastenec nebyl ničím zvláštním, protože by Origiho precizní přihrávku po Hendersonově kolmici stejně do sítě doklepával Mané, ovšem Shawcrossova pozdější malá domů už brala dech. Sturridge ji v 70. minutě hravě vyhmátl svým prvním dotykem v zápasu, pak lehce obešel brankáře a bez problémů vstřelil svou první ligovou branku v sezoně.

Více informací k zápasu

Hull City - Manchester City 0:3

26.12.2016 18:15

Góly: 72. Yaya Touré (pen.), 78. Kelechi Iheanacho, 90+4. Curtis Davies (vl.)

Coby jasný favorit vstupovali do venkovního utkání na hřišti Hull City fotbalisté z modré části Manchesteru. Svěřenci Pepa Guardioly vstoupili do utkání aktivně a už v sedmé minutě mohli jít do vedení 1:0, když dal svou střelou o sobě vědět navrátilec do sestavy Citizens, středopolař z Pobřeží Slonoviny Yaya Touré. S jeho střelou si však gólman Marshall dokázal poradit.

Na další zajímavý moment, ze které byla cítit gólová příležitost, si diváci museli počkat až do druhé půle. V padesáté čtvrté minutě se do balonu opřel Kevin De Bruyne a i když byl Marshall na zemi včas, jistě mu pomohlo, že pokus belgického hráče jen orazítkoval pravou tyč jeho branky.

V sedmdesáté druhé minutě však měli Citizens příležitost z největších, když v jejich prospěch sudí nařídil pokutový kop. Míč si na příslušnou značku postavil Yaya Touré a střelou do levého koutu Marshallovy branky nedal gólmanovi Hullu nejmenší šanci.

O šest minut později ukázal své fotbalové umění David Silva. Španělský záložník famózním pasem našel před bránou Iheanacha a mladý útočník zvýšil už na 2:0 pro Manchester City.

Finální třetí úder přišel pro Hull City v nastaveném čase. Sterling v šestnátce přihrával možná trochu naslepo před Marshallovu branku, ale ke smůle domácích si Davies míč srazil za záda vlastního gólmana. Citizens tak porazili Hull 3:0 a připisují si povinné vítězství, po kterém dnes mužstvu Pepa Guardioly patří v tabulce Premier League stříbrná příčka.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Bromwich Albion 1:0

26.12.2016 16:00

Góly: 86. Olivier Giroud

Dlouho se zdálo, že Arsenal prodlouží své trápení z posledních týdnů, když po dvou prohrách v řadě na domácí půdě neúspěšně zdolával obranný val West Bromwiche Albion. Výtečný defenzivní výkon Baggies, umocněný několika špičkovými zákroky brankáře Bena Fostera, ale nakonec přece jen hostům na body nestačil. Čtyři minuty před koncem totiž špičkovou hlavičkou skóroval Olivier Giroud a udržel svůj tým na bezpečnou vzdálenost před dotírajícími soupeři.

Utkání započalo očekávaným tlakem Arsenalu, který soupeře dlouhé minuty nepouštěl k míči a přišpendlil jej na vlastní polovinu. Přesně s tím však hráči pod vedením Tonyho Pulise počítali, jako jeden muž organizovaně zhušťovali prostor před brankou a v defenzivní formaci až se šestičlennou obrannou linií pouštěli favorizovaného protivníka pouze k nepovedeným střelám zdálky. Brankář Ben Foster se k prvnímu zákroku odpoledne dostal až po půlhodině hry, kdy jej rovněž zpoza šestnáctky jen lehce prověřil Alexis Sánchez. První půle tak k frustraci domácích skončila bez branek.

Po změně stran zařadil Arsenal vyšší rychlostní stupeň a málem se dočkal brzké odměny v podobě průlomu skóre. Přízemní střelu Iwobiho však dokázal Foster vyrazit a chaos v pokutovém území po následném rohovém kopu přetavil Alexis Sánchez smolně jen v orazítkování Fosterovy levé tyče. Aktivní chilský útočník pak v šestapadesáté minutě svedl s brankářem West Bromwiche další souboj, jenže i tentokrát z něj vzešel vítězně anglický gólman, který Alexisovu pumelici dokázal konečky prstů vytěsnit nad břevno.

Fosterův prvotřídní výkon pokračoval i s příchodem odehrané hodiny, kdy si na reprezentantu Albionu vylámal zuby pro změnu Olivier Giroud. Pak ale tlak Arsenalu přece jen poněkud opadl a v sedmdesáté minutě mohl po sérii rohových kopů dokonce šokovat Emirates Stadium Claudio Yacob, k němuž propadl míč na zadní tyči. Středopolař hostí však ránu z halfvoleje do odkryté brány neukočíroval a vysoko přestřelil.

S příchodem závěrečné patnáctiminutovky Kanonýři pozměnili svou útočnou snahu a místo útočení středem hřiště začali posílat do šestnáctky Baggies podstatně více centrů. Na přízemní pas střídajícího Lucase ještě Olivier Giroud těsně nedosáhl, avšak francouzský útočník se nakonec přece jen odměnil Arsenu Wengerovi za důvěru nastoupit v základní sestavě a odehrát celých devadesát minut. Čtyři minuty před koncem totiž Giroud obstál v hlavičkovém souboji s Garethem McAuleym a perfektní hlavičkou usměrnil centr Mesuta Özila mimo dosah natahujícího se Fostera.

V samém závěru ještě zbyl čas na několik dalších zákroků výtečného Fostera, jenž hned dvakrát zkazil radost Aaronu Ramseymu, avšak na rozdělení bodů se již nic nezměnilo. Arsenal zvítězil 1:0, což po dvou prohrách za sebou potřeboval v boji na špici tabulky jako sůl. Hosté musí po kvalitním obranném výkonu cítit značné zklamání, ovšem i nadále zůstávají na slibném devátém místě.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Middlesbrough FC 1:0

26.12.2016 16:00

Góly: 80. Andre Gray

Úvodní gólovou šanci utkání mezi Burnley a Middlesbrough, jenž se hrálo na druhý svátek Vánoční, měli fotbalisté hostí. Ve dvanácté minutě dostal Stuani dobrou přihrávku do šestnáctky, avšak jeho střela Heatonovu branku těsně minula a stav zápasu byl i nadále bezbrankový.

O jedenáct minut později o sobě dali vědět i hráči domácích. Barnesova střela byla o poznání přesnější než jeho kolegy z útoku Middlesbrough a gólman Valdés měl co dělat, aby ránu rakouského forvarda ve službách Burnley vytěsnil na rohový kop.

Ve třicáté minutě se pak brankář Boro zapotil znovu. Z přímého volného kopu jeho reflexy prověřil George Boyd, jehož točená střela ze standardní situace mířila do branky. Do konce poločasu se diváci už dalších zajímavých brankových příležitostí nedočkali a na přestávku se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

V šedesáté čtvrté minutě rozehrávali hosté rohový kop, jenž rozehrával Gaston Ramírez - gólem však tato situace neskončila, neboť v bráně stál připravený Heaton. Když už se utkání posunulo do poslední desetiminutovky a zdálo se, že si oba týmy rozdělí po bodu, poslal hlavičkou Vokes míč do šestnáctky přímo k nohám Andreho Graye, jenž parádní střelou překonal Valdése a rozradostnil domácí fanoušky.

Vyrovnat skóre už se hostům nepodařilo a Burnley tak slaví tři body za vítězství 1:0, jenž je posouvají na čtrnácté místo v tabulce právě před svého dnešního soupeře. Možnost spravit náladu budou mít fotbalisté Boro ve víkendovém souboji s Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - AFC Bournemouth 3:0

26.12.2016 16:00

Góly: 24. Pedro, 49. Eden Hazard (pen.), 90+3. Pedro

Chelsea pokračuje ve vynikajících výkonech, opět udržela čisté konto a opět zvítězila. Tentokráte na Stamford Bridge porazili 3:0 Bournemouth, když se nejprve parádně trefil Pedro, ve druhém dějství pak výhru zpečetil z penalty Eden Hazard.

Utkání začalo v poklidném duchu a diváci na Stamford Bridge si na první zajímavou příležitost museli počkat až do 22. minuty, kdy si Pedro navedl míč z levé strany do středu na pravačku, v nadějné pozici branku minul o více než metr. Chuť si ovšem spravil o chvilku později. Po ose Hazard - Fabregas se míč dostal až k Pedrovi, za jehož dokonalým technickým obstřelem se Artur Boruc natahoval marně.

Brzy nato mohl odpovědět Jack Wilshere, v šestnáctce dokázal přejít přes Cahilla s Alonsem, jeho křížnou ránu ale bravurně zlikvidoval Thibaut Courtois. Na druhé straně se povedla nádherná věc Edenu Hazardovi, jenž geniální rabonou zpoza šestnáctky málem přehodil Boruce, polský brankář ovšem konečky prstů míč vytáhl. Nakonec se ukázalo, že všechen vzruch je zbytečný, již předtím byl totiž pískán faul Cesca Fabregase.

Právě španělský záložník Fabregas měl na kopačce druhý gól, jeho střele z přímého kopu scházely opravdu jen centimetry. Navýšení vedení přišlo až po poločasové přestávce. Agilního Hazarda v šestnáctce docela nešikovně fauloval Simon Francis a kopala se penalta. Tu sám faulovaný chladnokrevně proměnil, Boruce poslal na opačnou stranu a Chelsea si od té chvíle v klidu hlídala dvougólový náskok.

Bournemouth se na žádný odpor dlouho nezmohl, až v 73. minutě Wilshere parádní kolmicí oslovil rozběhnutého Afobeho, brankář Courtois však předvedl bravurní zákrok a potvrdil, že v posledních týdnech góly takřka nedostává. Domácí mohli skórovat ještě několikrát, v největších příležitostech ale Moses z voleje minul a Willian trefil připraveného Boruce.

Londýňané žádné drama nepřipustili,ba naopak. V samém závěru uzavřel na konečných 3:0 znovu Pedro. Chelsea tak po dvanácté v řadě vítězí a zdá se, že ji nemůže nic zastavit.

Více informací k zápasu

Leicester City - Everton FC 0:2

26.12.2016 16:00

Góly: 51. Kevin Mirallas, 90+1. Romelu Lukaku

Leicester pokračuje v ligové mizérii. Ukázalo se, že senzační výhra nad Manchesterem City (jediná z posledních devíti klání) byla skutečně asi jen kapkou v moři, Foxes jsou dokonalým protikladem své loňské podoby. Vítězství Evertonu zařídil Kevin Mirallas, jenž se trefil už ve třetím zápase s Leicesterem v řadě. Výsledek 2:0 pak v nastaveném čase pečetil kanonýr Romelu Lukaku.

Zápas tak jen ještě zdůraznil trend obou týmů ve vánočních časech. Zatímco Foxes nedokázali vyhrát na Boxing Day už 18 let, Everton na cizím stadionu už popáté v řadě v tento sváteční čas neprohrál. V úvodu zápasu měli víc ze hry domácí - nejprve Roblese prověřil Amartey, pak bránu solidní ranou minul Gray.

Svěřenci Ronalda Koemana se pořádně prosadili až po obrátce - mírný náznak si hostující fanoušci užili těsně před pauzou, kdy Kevin Mirallas u malého vápna těsně nedosáhl na ránu Bainese. Pět minut po pauze ale umně sebral Roblesův parádní nákop a i díky mírné teči Wasilewskiho otevřel skóre.

Největší šanci na vyrovnání měli Ranieriho borci po hodině hry, kdy Ulloa hlavičkoval po centru Simpsona, ale Robles stál tam, kde stát měl. Na opačné straně měl stoprocentní šanci Gueye, ale ve skluzu před poloprázdnou brankou poslal míč nad. Když se pak Foxes nadechovali k poslednímu útoku, přetlačil Romelu Lukaku v brejku těžkopádného Morgana a parádně sólo zakončil podél bezmocného Schmeichela.

Více informací k zápasu

Manchester United - Sunderland AFC 3:1

26.12.2016 16:00

Góly: 39. Daley Blind, 82. Zlatan Ibrahimović, 86. Henrich Mchitarjan - 90+1. Fabio Borini

Čtvrtou výhru v řadě si připisuje družina Jose Mourinha. Rudí ďáblové díky brankám Blinda, Ibrahimoviče a Mchitarjana jasně přehráli Sunderland a pokračují ve stíhací jízdě za první čtyřkou.

První půle nabídla vyrovnanější podívanou, než se možná čekalo. United sice očekávaně měli územní převahu, nicméně Sunderlandu zase až tak velké trable nenadělali. Hosté se sice většinu úvodního poločasu urputně bránili, nicméně se také dostali do dvou zajímavých příležitostí.

První závar před brankou hostů přišel v páté minutě, kdy po kombinaci s Valenciou před branku poslal střílený centr Pogba, se kterým si Pickford poradil jen s notnými obtížemi. V 19. minutě se faulu těsně před vlastním pokutovým územím dopustil Blind. K rozehrávce přímého kopu se postavil Van Aanholt a povedeným projektilem pořádně protáhl De Geu.

Na závěr první půlhodinky měl k blízku hodně blízko domácí Pogba. Ten se po narážečce na hranici pokutového území rozhodl vypálit a jeho tečovaná rána orazítkovala tyč Pickfordovy svatyně. Na druhé straně zahrozil po nedorozumění Roja s Blindem Anichebe, kterého ale ve velké příležitosti vychytal skvělý De Gea.

Těsně před přestávkou se už domácí příznivci konečně dočkali. Po přihrávce Ibrahimoviče se do pokutového území vřítil Blind, který přízemní střelou na vzdálenější tyč poprvé rozvlnil síť.

Druhá půle začala ve vlažném tempu a první opravdu zajímavá šance přišla až po 20 minutách hry. Po hrůzostrašné přihrávce Djilobodjiho se do rychlého protiútoku řítil Mchitarjan, který hezkou přihrávkou vybídl Ibrahimoviče, jenže toho ve vyložené šanci vychytal Pickford. Tentýž hráč pak osm minut před koncem složil reparát. Další chybu v rozehrávce tentokrát vyrobil Ndong, který tak soupeře vyslal do přečíslení dva na jednoho. S tím si Pogba společně s Ibrahimovičem dokázali poradit a druhý jmenovaný obstřelem okolo padajícího Pickforda zvýšil na rozdíl dvou branek.

Největší fotbalovou parádu ovšem představoval třetí zásah. To se po centru Ibrahimoviče do míče patičkou položil Mchitarjan a famózním způsobem poslal míč za záda bezmocného Pickforda. V nastaveném čase pak De Geu o čisté konto připravil nádhernou střelou Borini, což ovšem na vítězi zápasu už vůbec nic neměnilo.

Více informací k zápasu

Swansea City - West Ham United 1:4

26.12.2016 16:00

Góly: 89. Fernando Llorente - 13. André Ayew, 50. Winston Reid, 78. Michail Antonio, 90. Andrew Carroll

V důležitém souboji celků ze spodního patra tabulky se nakonec radovali hosté z Londýna, kteří domácí Labutě ze hřiště vyprovodili pořádným debaklem. Krize celku z Walesu tak stále nebere konce a vypadá to, že Bob Bradley se v nové funkci příliš neohřeje.

Hráči West Hamu do utkání vlétli plni elánu a vynutili si územní převahu, kterou po dvanácti minutách hry také přetavili ve vedoucí gól. Dlouhý pas Noblea na zadní tyč před branku vrátil Carroll, kde Kouyaté ve výhodné pozici míč vůbec netrefil a nasměroval jej napříč malým pokutovým územím. Nejblíže k němu měl domácí brankář Fabianski, který ale poněkud nešťastně zakopl, díky čemu mohl Ayew z malého vápna pohodlně skórovat do odkryté svatyně.

Kladiváři každopádně nesundali nohu z plynu a o chvíli později mohli přidat druhou branku - cenr Payeta prodloužil hlavou Ayew na zadní tyči na něj jen o kousek nedosáhl dobíhající Antonio. Do konce první půle pak se svými pokusy ze střední vzdálenosti neuspěli Payet s Antoniem, zatímco na druhé straně se proti parádnímu volnému kopu v podání Sigurdssona blýskl Randolph.

Domácí fanoušci jistě věřili, že v druhém poločase jejich miláčci vývoj zápasu otočí, tyto naděje však velmi rychle vzaly za své. V 51. minutě se totiž po rohovém kopu prosadil Reid a navýšil vedení hostujícího celku.

Následující pasáž byla kompletně v režii Swansea, která si vypracovala několik příležitostí, ovšem zdramatizovat utkání se ji nepodařilo. Po hodině hry hlavičkoval nebezpečně Routledge, Randolph ovšem byl připravený. A o chvíli později se neujala ani pěkná střela Sigurdssona.

Utkání definitivně zlomila branka Antonia dvanáct minut před koncem. Nejprve se u brankové čáry uvolnil Edemilson Fernandes a z velkého úhlu prověřil Fabianskiho, ten však jeho střelu dokázal vyrazit. Míč nicméně doputoval na hranici pokutového území, kde jej jeden z dobíhajících hráčů West Hamu okamžitě vrátil před branku - a to dokonce tak šťastně, že svým pokusem trefil číhajícího Antonia, který už neměl problém balón nasměrovat mezi tři tyče.

Definitivní podobu výsledku dala dvouminutovka těsně před vypršením normální hrací doby. Nejprve se po pěkné kombinaci prosadil domácí Llorente, hned z následného útoku se však pěkným volejem na zadní tyči prezentoval Carroll a upravil tak na konečných 1:4

Více informací k zápasu

Watford FC - Crystal Palace 1:1

26.12.2016 13:30

Góly: 71. Troy Deeney (pen.) - 26. Yohan Cabaye

Boxing Day otevřelo zajímavé utkání mezi Watfordem a Crystal Palace. Pro Hornets se zápas nevyvíjel dobře, nakonec ale dokázali vybojovat alespoň bod. Nový kouč Eagles Sam Allardyce si tak při své premiéře připisuje bod, který je pro něj vzhledem k průběhu duelu zřejmě málo.

Pro domácí nezačalo utkání vůbec dobře. Manažer Walter Mazzari musel v úvodní čtvrthodině dokonce dvakrát střídat, když nejprve pro zranění odstoupil Daryl Janmaat, jehož nahradil Juan Zuniga, a o chvíli později skončilo utkání velmi brzy také pro Valona Behramiho, který přepustil místo Troyi Deeneymu. Takhle si italský lodivod Boxing Day rozhodně nepředstavoval.

Hosté navíc začali být postupem času čím dál tím víc nebezpeční, ve 25. minutě se po průniku Bentekeho odrazil míč ke Cabayemu, jenž se však v ten moment teprve zastřeloval. Jeho chvíle přišla až pár desítek vteřin nato. Brilantní individuální akcí se blýskl Andros Townsend, načež vysunul do tutovky právě Yohana Cabayeho a zkušený Francouz křížnou střelou na zadní tyč překonal Gomese. Hornets marně reklamovali ofsajd, za obrannou linií se totiž zapomněl stoper Kaboul.

Za deset minut mohlo být s Watfordem ještě hůř, rakouský stoper Prödl totiž poslal Gomesovi pomalou malou domů, dříve než domácí brankář byl u míče Christian Benteke, jehož Gomes nešikovně sestřelil a Clattenburgovi nezbylo nic jiného, než odpískat penaltu. S pokutovým kopem ovšem sám faulovaný naložil prachbídně, Heurelho Gomes mu ji lapil a držel své spoluhráče nad vodou.

Tento moment se v konečném součtu ukázal jako klíčový. Po změně stran byli totiž Mazzariho svěřenci mnohem aktivnější, družina Big Sama se vůbec nemohla dostat do hry a za druhou pětačtyřicetiminutovku ani jednou neohrozila branku soupeře. Naopak domácí se hnali za vyrovnáním, v 59. minutě ještě Odion Ighalo mířil z úhlu pouze do boční sítě.

V 71. už se ale skóre měnilo. Damien Delaney totiž při bránění rohového kopu stáhl k zemi Sebastiena Prödla a hlavní sudí Clattenburg podruhé v zápase ukázal na značku pokutového kopu. Exekutor Troy Deeney se svého úkolu zhostil mnohem lépe než v první půli Benteke a nekompromisní ranou doprostřed vyrovnal.

Zaplněné ochozy Vicarage Road si přály ještě druhý gól, to se už však jejich oblíbencům nepodařilo. Navzdory tomu musí být vzhledem k okolnostem s konečnou dělbou bodů spokojeni.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC18151238:1146
2.Liverpool FC18124245:2140
3.Manchester City18123339:2039
4.Arsenal FC18114339:1937
5.Tottenham Hotspur18106233:1336
6.Manchester United1896327:1833
7.Everton FC1875623:2126
8.Southampton FC1866618:2024
9.West Bromwich Albion1865723:2223
10.Watford FC1864822:3022
11.West Ham United1864823:3222
12.AFC Bournemouth1863923:3121
13.Stoke City1856720:2821
14.Burnley FC18621017:2820
15.Middlesbrough FC1846816:2018
16.Leicester City1845923:3117
17.Crystal Palace18441029:3316
18.Sunderland AFC18421216:3114
19.Swansea City18331221:4112
20.Hull City18331214:3912

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (946)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Deeney 100. gól za Watford

Reagovat
fantomas

A že se načekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Watfordu som nevidel, Zuniga sa na konci zranil, že išiel dolu z ihriska? Slušný lazaret.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezranil, taktický ťah.

Reagovat
Hai

chelsea si jde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke to riadne pokazil tou penaltou, Watford si nevytváral až toľko šancí.

Reagovat
nani92

fakt nechutné ako musí Giroud stále Wengera zachraňovať po tom čo mu urobil, Oľo si zasôúži niečo lepšie fakt

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu

Reagovat
Gunner14

Čistý konto

Reagovat
Mastný Chobot

Neveril som, ale neskutočne dôležité body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Stejně jsou vám k hovnu.

Reagovat
Mastný Chobot

čo s tým má Chelsea?

Reagovat
afc

Ani nie. Stale 9 bodov na cukotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo asi vnútorne prežíval Batshuayi keď si odkrútil cca 3 sekundy dnes.

Reagovat
Snatus

Docela jsem se divil, že si plácnul s Contem na konci.

Reagovat
Mastný Chobot

rozmýšľal, koľko libier zarobil za tie 3 sekundy.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mustang™

rozhodně víc, než normální smrtelníci za týden

Reagovat
nani92

Reagovat
Pospovič

nechápu to

Reagovat
lenckoj

chudák no...čekal jsem, že si dneska zahraje od začátku...ale tohle je výsměch...zvlášť, když jste podle všeho zápas kontrolovali

Reagovat
B3n

proč by to měl být výsměch ?

Reagovat
smazaný uživatel

no, rozhodne sa citi hrozne. Urcite dufal, ze dostane sancu, ked sa vybookoval DC. Cize to boli omnoho viac. Nezasluzi si to, sympos a skvely hrac.

(aj ja som to zazil par krat )

Reagovat
raduinho

Pokud na to nemá, tak nemůže hrát od začátku. Kdyby na to měl tak ho tam Conte postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale inak dominantný futbal, ktorý Cherries nedal šancu.

Reagovat
iamek

Dobrej vykon. Akorat zase ta koncovka . Vetsinu zapasu nadavam na Zlatana a on si stejne da 1+2. Ale to nemeni nic na tom, ze 3x mohl nahravat spoluhraci do dobre pozice a 3x soloval a ztratil balon. 1x Jones, 1x Herrera a 1x Jesse. Skoda cisteho, ale Borini to trefil dobre. MOTM pro me Pogba i kdyz Zlatan statisticky je jinde, ale Pogba drel cely zapas, jeden pas za druhym, bojoval jak pes, strilel, hlavickoval. Naprosta bestie . A Jones pokud zustane zdravej, tak mame necekanou posilu.

Reagovat
Busby babes

videl bych to stejne.

Reagovat
čutalista

u Jonese bych si počkal par měsíců, nejlíp pul roku....fandím mu a doufám, že nedopadne jak Kompany :(

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne

Reagovat
Hokaido

Wow

Já to taky dnes trochu trefil:

https://postimg.org/image/7h83km9n7/

+ Everton a Lukaku gol solo.

Reagovat
Coutinho10

taky hezky ja prave koukal na Leicester a byly to dost nervy ty posledni 3 minuty, kdyz uz sem cekal ze bude zase 1 chyba, ale nastesti ten souboj Romelu ustal a zkusene to tam poslal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pospovič

jenom já dám na Leicester

Reagovat
Ed_Hazard

Nie si sám Neskutoční tragédi, bodaj by spadli.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
afc

Reagovat
Kovi81

wow

Reagovat
Whitemedia

A Edenovi nepoděkuje

Reagovat
smazaný uživatel

za to palec nedostane

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ten ho dal už v 1. poločase ale nebejt penalty, tak buh vi, jestli by ho dal...toho priste radsi vynecham

Reagovat
Coutinho10

*teda ve 2. pol., ale bylo to pomerne brzo v porovnanim s ostatnima

Reagovat
wild

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
Pospovič

woow

Reagovat
andrew96

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Kdybys dal za 50 000 mohls mít 2 a půl mega

Reagovat
Coutinho10

jojo....treba na to taky nekdy dojde

Reagovat
Ed_Hazard

Tak predsa vyšlo, gratulačka

Reagovat
Coutinho10

j nakonec jo, diky ale fakt sem tomu uz neveril ...cca v 85. minute vsech zapasu byl jedinej uspesnej strelec Hazard a pak to prislo 86. Giroud, 90. Carroll (minutu na to byl hned stridanej) a sledoval sem prave Leicester - Everton, kde bezela 89. minuta, tak sem se jenom modlil, aby Everton zkusil nakej brejk a nastesti se povedlo a Lukaku to tam v 90+1 dotlacil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

na Girwooda bol aký nízky kurz.

Reagovat
Coutinho10

j taky sem doufal ve vetsi, ale je to porad golovej hrac (ikdyz spalovat to umi taky) a o nem sem byl presvedcenej, ale dost me napinal

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem, pekná predtucha.

Reagovat
Coutinho10

diky kdyby Giroud nebyl v zakladu, tak bych ten tiket asi ani nedal, takze nastesti to vsechno klaplo, ikdyz to dlouho nevypadalo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

hezky tipy podobny sazky mam taky rad, kdy v jasnym zapase vytezis maximum bud diky hcp, polocas/zapas nebo tip na viteze + 3 a vice golu

Reagovat
frank

Reagovat
Kucka

Reagovat
icemike

Reagovat
off-olda

Vykartuje se vám nejlepší hrot v Anglii a na lavičce máte hráče, který čeká na svoji šanci. Nenastoupí, vedete 2:0, ovládáte hru, tak mu dáte 2 vteřiny, aby se otrkal. Conte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Vodite si ligu a stejne nespokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Whitemedia

Tak jako nasere to no.. alespoň těch 10 minut mu dát mohl, ale ty dvě vteřiny je prostě bída.. od začátku prosince mu dal dohromady nějaké 3-4 minuty, jak si s něčím takovým má hráč zvykat na PL?

Reagovat
lenckoj

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

piče nenažrané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Už se pod ním houpe židle...

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Conte asi ví co dělá, když mu dává to co dává

Reagovat
Talker

Pokud by se dala jedna věc Contemu vyčítat, tak pozdní střídání. Za stavu 2:0 tam mohl dát Chalobaha nebo Michyho dříve. Ale bohužel, je takový a ve chvíli, kdy vyhraje 12 zápasů v řadě, tak se to prostě akceptuje. Kdyby se prohrávalo (jako loni), tak bych byl nasraný, že nejsou změny. Ale při takové sérii je to jen takový drobný nedostatek. Navíc když jsou ti hráči odpočinutí. A přinese to výhru 3:0

Každopádně můžeme brát alespon pozitivně, že místo Falcaa, Mikela, Cahilla a spol je pravidelně posílán na plac Chalobah, občas Aina, občas Michy.. S příchodem FA Cupu můžeme doufat ve větší herní čas pro tyto hráče a následně více šancí i v lize. Máme momentálně 20 bodů na 7. místo, tak snad poháry ukopeme a příští rok s evropskými poháry bude více prostoru pro rotaci. A i větší potřeba.

Kdybychom byli v hajzlu jako loni, tak si lidi stěžují víc.

Reagovat
The Krupy

Tie neskoré striedania sú jeho tradermark, to robil aj u nás

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
Mastný Chobot

boží

Reagovat
Counter

Ofsajd. Ale jinak krása

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Nic speciálního. MU se pouští ofsajdy úplně normálně.

Reagovat
hitZor

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Steven666

gól kola asi jasný

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

Hezký ofsajd

Reagovat
Svatej

wow...podle mě gól roku

Reagovat
smazaný uživatel

trošku to kazí ten ofsajd, to je pak těžký mu to dávat, i když si to zaslouží

Reagovat
Busby babes

jak napsal Lineker: It's so good they let him off being slightly offside.

Reagovat
smazaný uživatel

no do píči, a místo něj dostává šanci Lingard? Jožo kurva probuď se

Reagovat
smazaný uživatel

Martialova reakce

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se opravdu stalo?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Nic výjimečnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Z tej biedy byť na Boxing Day v hornej polovici tabuľky, celkom dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Aaronovi udelat sestrih z te jeho wonder sezony, vypalit to na dvd a poslat do Ciny 3 nejvetsim klubum. Neverim, ze za nej nekdo neposle 50 mega. Toho trapaka uz zase pekne dlouho nechci videt, jeho reseni situaci je proste ultratragicke, fakt mi krvaci oci, kdyz koukam na jeho hru.

Nemame kridla, chce to v zime posilu, jinak jsme v haji.

OlieG dneska sympaticky vykon, stejne jako Ozil a Xhaka. Obrana ani nemusela hrat, fakt neskutecne trapacky vykon od WBA, ale je tam Pulis, tak nic jineho ani nejde cekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil sympatický výkon??

Reagovat
Edgewalker

Ano, ale řeč těla hovořila proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda číst, dnes se vyhrálo, takže Ozilovi všechno zapomenuto. Kdyby ne, tak ti samí lidi na něj budou kydat.

Reagovat
smazaný uživatel

To sú tí "True"Gunners fans

Reagovat
lenckoj

naše fanbase je hrozný joke

Reagovat
raduinho

pokrytci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Kde jsem napsal, ze je vse zapomenuto?

Dneska proste hral dobre, ma asistenci a lvi podil na vyhre. Co to zase meles

Reagovat
Mastný Chobot

Janík je len tradične frustrovaný životom

Reagovat
čutalista

si myslel, co to zase meleš ty vořechu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, Gabo dnes ďalší parádny výkon, dnes dokonca aj dobre suploval za Mustafiho pri rozohrávke a vôbec sa toho nebál.

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
andrew96

Čuměl jsem, fakt dobrý.

Reagovat
afc

Nebyt Fostera,tak mohlo byt hotovo ovela skor. WBA nepredviedli takmer nic. Tak slaby tim tento rok este na ES nehral. Snad hracom pomozu tie 3 body. Los mame viac ako prijateny. Chce to urobit aspon 4 vyhry v rade.

Reagovat
r.mrazik

Borrini a Mchitarjan za dnesni goly

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Hokaido

Welcome back.

Reagovat
smazaný uživatel

A helemese, kdo se přišel podívat z kanálu.

Reagovat
Counter

Ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo tu po zápase s MC nepřispíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by si urgentne nastupit na psychiatricke liecenie...

Reagovat
SunFells

...Urgentní to bylo před lety, tohle už je výsledek toho, že to propásl.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunfiels pls

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys měl urgentně jít do prdele...

Reagovat
Mastný Chobot

Achjo

Reagovat
Azazelo RD

Ty jsi fakt urgentál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Stačilo mi k tomu zápasu napsat report. Věřím, žes mě v pozápasové diskuzi bohatě zastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale za moc to nestálo. Hlavně tím, jak jsi zdušovatěl, tak už ani ta suchá trika nikoho neserou jako dřív.

Reagovat
Mastný Chobot

ty tiež nie si o nič viac frustrovaný ako zvyčajne

Reagovat
Counter

Dušo nám ukázal cestu Když to tak dodržíme všichni, budeme se tu pravidelně míjet, ubude hádek, no hotový ráj na zemi!

Reagovat
Swarley

a zůstane jen vladův denník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

no jooooo, na tebe se taky zapomenout nedá...můj soukromý neunášeč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Mh, mi Conte slušně zavřel hubu

Všichni tři štírci vepředu super výkon. Odpověď na otázku, jak budem hrát bez Costy a Kantého, už alespoň známe. Dlouhodobě by to byl asi průser, ale takhle se s tím tým v pohodě srovná.

Fabregas byl naprosto skvělej. Nahrával, tvořil, skluzoval, bránil a odebíral míče, fakt balada. Celá obrana úžasná a Moses byl zas úplně všude. V případě, že bychom se časem vraceli zpátky ke čtyřčlenný obraně bych ho chtěl hrozně vidět jako RB, on má pro tu pozici všechno.

Jinak je mi hrozně líto Michyho, já bych na jeho místě už byl strašně nešťastnej, snad ho tohle období nepoznamená. Je to šílenej sympaťák a chci ho vidět na hřišti co nejčastějc.

Jízda pokračuje !

Reagovat
Svatej

46 bodů v 18 zápasech, wow

Reagovat
Snatus

Jako euforie určitě, super výkon, ale psát, že Moses měl dneska všechno. První poločas byl fakt špatný a do hry se vůbec nedostával.

Reagovat
Svatej

První poločas tam nebylo víc dobrých věcí, ale u něho jsem si ničeho do očí bijícího nevšimnul, takže nemůžu potvrdit

Reagovat
Snatus

Napadla mě taková maličkost jako třeba, že mu přeskočil míč přes nohu do autu. To se mu stává v poslední době dost často a celkově mi přišel neviditelný. Nejspíš bude faktorem Wilian jak píše Whitemedia a Jameson níž.

Reagovat
Whitemedia

On si s Willianem zatím moc neumí vyhovět..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som mal dnes skôr pocit, že Willian si s ním nechce vyhovieť.

Reagovat
Snatus

Taky mi přijde. Několikrát ho úplně ignoroval a nenahrál mu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Conte nikoho neprekvapil, aj keď sme mali väčšina iné očakávania čo sa týka zostavy. Ale ten trojlístok vpredu dnes fungoval neskutočne dobre. Ako mne je ľúto Batsa, ale tak čo sa dá robiť?! Fungujeme bez Costu a Kantého. Jeden zápas sme odohrali aj bez Hazarda a aj tak sme to zvládli. Batsova šanca skôr či neskôr príde. Ak to nie je Lukaku charakter, tak to pochopí, ak je, tak takého hráča v klube nepotrebujeme. Hrávať potrebuje, ale ktorý mladík nie? Musí vydržať.

Reagovat
Busby babes

ale Bradley tohle uz asi nemuze prezit, ne? Dyt dostavaj v kazdem kole 3 goly, to je strasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aleje třeba se podívat jakou mají sestavu. To i některé kluby v champu mají lepší hráče.

Reagovat
Ángel di María 22

Chelsea nebo Liverpool titul a budu spokojenej

V těhle klubech momentálně dva nejlepší kouči PL

Reagovat
C-M@ster

Nejlepší je námořník.

Reagovat
smazaný uživatel

No není. Klub zatím moc neposunul. Je pořád brzo, ale co Klopp a Conte dokážou s minimálně o třídu horším, resp. po minulé sezoně odepisovaným kádrem, to je na smeknutí a Pepkovo angažmá se na to zatím vůbec nechytá.

Reagovat
C-M@ster

Klopp je tam dýl, Conte kádr špatnej nemá

Reagovat
smazaný uživatel

To je obojí pravda, ale neuvěřím ani na moment tomu, že by Pep s Kloppovým kádrem byl v boji o titul. Conteho kádr je ok, ale kdo i po přestupáku čekal to, co teď v lize předvádí? Conte u mě momentálně prostě lepší, než Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

presne :)

Reagovat
smazaný uživatel

*MU

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Z te top 4 co ted je, tak snad Chelsea no. I kdyz to je teda vyber

Reagovat
Bandita_Harry

Pre teba teda nic moc to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kloppa

Za Conteho

Ale tvrdiť že su lepší ako Pepek

Reagovat
Godwinson

I Wenger je lepší jak Pepek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nikikrew

Zlate 3 body, WBA je proste beton a prekonat ho je dost obtiazne. Dnes sa mi ten vykon pacil, najma teda v 2 polcase. Chalani makali a bojovali, nebolo to jednoduche. Obrana dnes top, Gibbo sa mi viac pozdava ako Monreal, stoperi dnes perfektni. Dnes MOTM asi Sanchez, znova ho bolo plne ihrisko, Mesut krasna asistencia a ten sprint v 92 minute bol neskutocny. Skoda, ze sme potom nepridali 2 gol, Foster bol dnes fantasticky.

Kredit si samozrejme musi zasluzit aj WBA, takto hrat pozorne vyzaduje velku davku trpezlivosti, perfektny vykon teda od obrancov najma.

Jedeme dal!

Reagovat
miezto

po dlouhý době konečně zas http://i.imgur.com/1RWOQNI.gif

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

pěkně sepsáno.

Reagovat
Godwinson

Tak Michy si zahrál asi minutu, supr

Reagovat
Whitemedia

Nepřeháněj, byly to max. tři vteřiny

Reagovat
mesyas

tu penaltu kopl Fabre nebo Hazard?

Reagovat
smazaný uživatel

Eden, ale jsou svátky, moderátorům tohle odpustíme

Reagovat
Svatej

eddie

Reagovat
Hachim Mastour

100 pre Mesuta a jeho 100. zápas v PL.

Reagovat
Hokaido

Btw. Ibru fakt nemusím a čekal (doufal) jsem, že v PL vyhoří, ale slušně mi zavírá hubu. Rád ho nemám a mít nebudu, ale je to prostě fenomén. Fakt všechna čest.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ja teda cekal, ze da treba okolo 20 golu za sezonu a on to ma uz o Vanocich. takze zatim spokojenost. a to mel zapasy, kdy tutovky zahazoval, uz mel mit v lize tak o 3-4 goly vic.

Reagovat
smazaný uživatel

taky hrac nevyhori nikde, proste je o parnik nad vsetkymi

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Dokonce mi přijde poslední dobou i o chloupeček sympatičtější.

Reagovat
nani92

on bol vždy sympaťák, to len ľudia s nízkym sebavedomím ho nemusia

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sa to vezme. Človek s nízkym sebavedomím, by ho mohol obdivovať.

Tak všeobecne, týchto "egomaniakov" nemajú radi ľudia, ktorí nie sú spokojný sami so sebou. Nie sú vyrovnaní.

Reagovat
nani92

ale toho egomaniaka z neho urobili ľudia bez jeho vedomia..

Reagovat
smazaný uživatel

Byť najlepší zo všetkých on vie,

niekomu to môže vadiť, ale aj tak ho nezlomia...

Reagovat
nani92

Malmo, Ajax, Inter, Barca, Milan, Paríž, United, toto je škola futbalu, tak sa uč a ticho pozeraj

Reagovat
Hokaido

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

On je velky pohodak podla mna. Vie kto je a co je a kludne to povie.Neobmedzuje sa, podla mna by mal byt priklad pre ludi v mnohych veciach v jeho spravani. Ja som ho nikdy nevnimal negativne, ani jeho vyroky, pre mna je to velky frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

*ííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
raduinho

Ty seš fakt dýně

Reagovat
smazaný uživatel

O ničom výsledky dnes. Len ten Everton potešil.

Reagovat
Bandita_Harry

hmm mna ani ten

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Jinak United už maj taky slušnou šňůru. Na Spurs po zítřku max 3 body, na AFC 4, na City max 6.

Po tý krizi šli nahoru a zas celkem budí hrůzu, paráda.

Reagovat
C-M@ster

Zas bych nepřeceňoval výhry ze zápasů, kde se to celkem očekává.

Podobnou šňůru může s trochou štěstí nastartovat i Arsenal, kterej může narazit až s Chelsea v únoru.

Reagovat
iamek

Vypada to, ze Jose konecne nasel svoji sestavu a prestanou ruzne experimenty. Akorat mu nezavidim situaci na CB, protoze Jones - Rojo funguji skvele. Do toho Bailly - Smalling a pry prijde jeste Lindelof. Docela nahustene. Akorat ta nase koncovka je na facku. Kdyby se promenilo snad 20% sanci v domacich zapasech, tak jsme jinde. Ale na kdyby se nehraje. A snad ten kadr v zime procisti od Younga a dalsich.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavne at hraje Henrik v zakladu.

Reagovat
iamek

Myslim, ze dalsi zapas uz v zakladu bude misto Lingarda. Dneska dostal klasickych 30 minut po zraneni a dobre to rozbehal. Martial s Rashfordem to budou mit dost tezke se dostat do zakladu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
fenixLFC

ono je ,,vtipne" ze vam zacala zaloha slapat po tom, co ju postavil v zlozeni o ktorom sa vravelo uz od prichodu pogby

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
Counter

Dokud tu hrůzu budí s třináctibodovým odstupem, tak proč by ne

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

na vas jen 4.

Reagovat
Counter

A co přesně to s tím má společného?

Reagovat
Busby babes

tak ty fandis Arsenalu, ne? tak jen rikam, ze na vas ztracime 4. Na chelsea 13, to mas samozrejme pravdu.

A reagoval si na fanouska Spurs, na ktere momentalne neztracime ani bod.

Reagovat
Counter

Co to s tím má společného? Zkusil jsem ownymu vysvětlit, proč si to může Svatej jakožto fanda CFC momentálně dovolit.

Osobně bych něco takového nenapsal, ani kdybychom na MU měli bodů pětadvacet...

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
Svatej

Nás to zatím tak nepállí a liga bude zábavnější, proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

příští sezónu půjdou už na titul. Jak už to u Jožkových 2. sezón bývá.

Reagovat
Counter

Přesně. Ještě pár drobných stamilionových investic a ono to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jim nevěříš?

Reagovat
Counter

Věřím. Ale doufám, že ten titul nedají ani za rok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme na tom stejně

Reagovat
Godwinson

Divný, kdo by jim na stamilionové investice nevěřil

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

dyt za 100 mega dneska koupis jen jednoho Griezmanna...

Reagovat
smazaný uživatel

lol Fans cfc uz su tak hotovi z toho jak dominuju PL ze zacinaju rozdavat pozitivitu aj ku united to už je moc na mna

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

vidis, jsem je minule kolo chvalil, tak jsou slusne vychovani a vraci nam to. Byt hodny se vyplaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Jj, jsem rád, že zrovna na ně máme těch 13 bodů.

Reagovat
Svatej

přesně tak... Snad mě ještě tenhle příspěvek nebude mrzet

Reagovat
spider_8

Tak 13 bodů je takový polštář, že je to všechno odvislé od naší formy. Takový náskok bychom si museli sami projebat, protože s takovouhle polovinou sezony musíme atakovat 85 bodů a víc a to oni už v podstatě udělat nemůžou.

Reagovat
vladis271

preboha čo tu zas splietate.

O titul bude bojíovať

po a) s nikým (najpravdepodobnejšie)

b s jedným z trojice alebo s viacerými z týchto tímov LFC, Arsenal, City.

MU zahrá otrasne polku sezóny, vybuduje si 13b gasps potom vyhrá 4 zápasy a vy sa tu trasete, že sú to oni ktorých by ste sa mali báť.

Reagovat
I am Mancunian

lfc

Reagovat
I am Mancunian

lfc

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a Arsenal samozřejmě nikdo nebere vážně

Reagovat
Kovi81

pry parada

Reagovat
Svatej

Čím víc budou okrádat ostatní, tím míň nás můžou mrzet potenciální ztráty

Reagovat
Swarley

tak ono hlavně herně to šlo dost nahoru a to už v situaci, kdy jsme pořád ztráceli...už v tu chvíli byly ty výkony mnohem lepší než bodový zisk a bohužel jsme tam neposbírali body tak, jak jsme měli...

teď už hrajeme už nějaký druhý měsíc stabilně hodně dobrý fotbal, i když zrovna dnes se dalo rozhodně dost věcí vyčítat...

Reagovat
Busby babes

druhej polocas uz sel, ale hrali jsme uz letos lip, o tom zadna.

Reagovat
Swarley

ta první půlka byla až do gólu fakt otřesná, pak jsme paradoxně začali až teprve hrát...do všech zápasů musíme vletět trošku v jiném tempu, tohle byla klasika, kdy si půlka týmu myslí, že se takový tým porazí sám...

Reagovat
Spasitel

Profesorský výkon Pedro a Hazard dnes skvelé výkony a radosť robí aj Courtois, ktorý posledné mesiace dokazuje prečo patrí medzi top gólmanov

Reagovat
HorajzmAmmann

Pogba, Zlatan, Blind dneska parada. Jen tak dal

Reagovat
Counter

Konečně zas dobré kolo ve fantě, jestli ještě zítra něco ukopou Lallana s Origim, půjdu k 80 bodům

Reagovat
Mastný Chobot

ja zasa po 3 parádnych toto veľká slabota. Ak sa Mané nepretrhne, tak dosť možno nebude ani cez 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som rád za 26. Zaha, Benteke, Stones, Walcott

Reagovat
Counter

Já mám teď 60 + jestli se ještě nějak nepřekopou bonusy, tak s nimi a Phillipsem z lávky za Walcotta dohromady 76.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, 25 bodů a zbývají mi 3 hráči, z toho 2 kohouti

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlatan 2016

Věk: 35

Zápasy: 34

Goly: 35

Tak jestli bude hrat do 50

Reagovat
Mastný Chobot

no, som zvedavý, ako potom stihne 49 ligových zápasov za rok

Reagovat
HorajzmAmmann

No musi hrat LM

Reagovat
masly008

takže přestupuje už po sezoně jo

Reagovat
nani92

liga, všetky možné Superpoháry, LM, MS Klubov, comeback v repre, bude mať toho dosť

Reagovat
HorajzmAmmann

Navic bude v idealnim veku, mohl by to zvladnout.

Reagovat
nani92

no hlavne celá elita bude v číne, čiže si tu bude dávať gol za golom

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bbbauch

V lize bych doplnil ze to je (verim v to alespon).. celkove za 2016 ma 50 golu

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Özil registered his 202nd career assist today, passing out Xavi's record for Barcelona, at the age of only 28 #AFC

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a bola to 13. asistencia na gól Giroudovi, iba Ronaldovi prihral na viac gólov

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
M0rb1D4S

Toto by Eden mohl zkoušet taky častěji

https://www.youtube.com/watch?v=6ynT8OUXS5I

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel sem to, Olivier daval v 86. minute gol...Bylo to tak, jak se to tvari?

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, ale z toho picu vyctu...

Tackles 24:27 co ten magor Xhaka zas tam delal???, byli sme tak hrozni?

Rohy (na ty ja celkem dam) 5:6, WTF

Passes miliarda vs 15, z toho se uz ani Bayern nenazere..

Ale i tak dik , chtel sem to od nekoho, kdo tomu opravdu rozumi

Reagovat
Mastný Chobot

magor Xhaka bol jeden z najlepších

Reagovat
smazaný uživatel

vubec ty nulo na me nereaguj

Reagovat
Counter

Tak mrkni na desetiminutový sestřih a udělej si obrázek sám:

http://arsenalist.com/f/2016-17/arsenal-vs-wba/arsenal-vs-wba-extended-highlights.html

Arsenal byl herně dominantní, ale WBA skvěle bránilo, Foster předvedl několik parádních zákroků a Alexis trefil tyčku. Možná to bylo Giroudem na hrotu, možná jen hrou soupeře, ale finálka docela vázla. Až nás nakonec vysvobodil právě Giroud :-)

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Caley_graphics/status/813469010587242496

ale na sance docela vyrovnane. I kdyz chapu, ze i tahle statistika muze byt zavadejici.

Reagovat
Counter

Ten tvůj odkaz nejde, autor jej odstranil a omluvil se, že tam naskočily i nějaké neexistující šance WBA, protože zkouší nějaké novinky či co.

Tady je už ten rozdíl patrný, i když nic drtivého:

https://twitter.com/Caley_graphics/status/813471953130573824

Reagovat
Busby babes

aha, tak to pak jo. tady uz to je rozdil golu, a to je hodne. predtim to bylo myslim 1.9:1.4

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne dikec, myslel sem si to, jen mi Xhaka pripadne zbytecnej (uz v momente nakupu, neni to rozdilovej hrac), klasika od nas...

Teda nechci picovat na vse, budu rad, ze se ta dvojka spolu sehraje, ale pripadne mi to nerealny....Xhaka neni vhodnej typ do Arsenalu, nemam rad takovy magory v dresu myho oblibenyho klubu...opravdu striham metr kdy se vrati Santi a toho mateje Xhaku vyzene na lavku, coz se ale kvuli cenovce nestane...Ten stred se musi doladit, o tom zadna...Snad Ramsey, ale ten je posledni dobou taky nachylnej na zraneni hraje tam obcas jak nemocnej,Ozil tam je polovicni, Wheelchaira nepocitam ( <3 )...Rosa taky fuc...

A ten Welbz byl aspon na lavce uz?

Reagovat
Mastný Chobot

sa kukni na evysledky alebo hocikde inde, ty tupohlav

nemáš za čo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt neni za co ty pezinska slibotechno...fotbal-neni-o -stats....blbecku

Mas za co, lopato

Reagovat
Mastný Chobot

ani evysledky nie sú len o stats, máš tam napísané, kto bol/nebol na lavičke napríklad. krásna vec ten internet, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

ja to necet, taky proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas kramy nebo ti nekdo zas krade slavu ve skole, ty tupohlav?

Pekne si to tady zkurvil...jo, ty..a nemuzu si nekopnout...blbecku

Reagovat
Hokaido

Bože, ty jsi fakt strašnej kretén.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se smejes jak preoperovana lesba...toho se drz...

Reagovat
Nikikrew

tvl ty si kto?

Reagovat
samson192

Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mel aspon koule a silu tady vam blbeckum urcitejm odpovidat, ty budes asi nejakek hnup co me ani nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne ze ty si tu v posledni dobe v pohode

Reagovat
Nikikrew

tak sa ale aspon normalne spravam nie?

Reagovat
smazaný uživatel

No praveze ty sam ne, stojis fakt za hovno...tak nepoucuj ovcomrde

Reagovat
Counter

Podle mě je Xhaka dobrý, momentálně jediný hráč, který dokáže jakžtakž nahradit Cazorlu. Dneska měl zas drtivě nejvíc přihrávek ze všech, skoro tolik jako celé WBA - https://twitter.com/OptaJean/status/813427910065405952. I ta jeho reputace je dle mého přehnaná, zatím předvedl akorát jeden profesionální faul, který vypadal na první pohled hůř, než jaký ve skutečnosti byl (a bylo správné, že jej udělal, zamezil tím nebezpečnému brejku) + ta nedávná penalta se Stoke, která byla spíš smolná/nešikovná než nějaká prasárna.

Welbeck se teprve čerstvě zapojil do tréninku, na zápasovou účast si počkáme ještě aspoň pár týdnů.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, to ta pezinska pizda nesesmoli ani kdyby tu pastelku sezrala...

Ja mam Xhaku rad, ale mimo Arsenal Ja pisu, jak ho zazil..on je jak andl v klidu jak ho nekdo nerozhodi, ale pak mu je jedno, co, kde hraje..finale LM nebo nejakej poutak...je to zevseobecnovani, ale byl takovej uz v Bazileji, pak to delal i v BL..

Mam za to, ze bez toho Santiho to proste nefunguje....a zacinam si myslet, ze to nemusi byt v nem, takovejch kreativnich hracu sme meli vzdy dostatek (na to CM) ale problem muze byt i v Coquovi...

Nebo zmena rozestaveni...todle uz me nebavi...uz v lete sem tipsal, ze se mi nelibi, koloik dava Mesut golu (jestli pamatujes)...letos to v plne parade prevzal Alexis, ale i to neni podle me idealni..

Ti dva (Alexis a Mesut ) nejsou vhodni pro jeden system...coz sme kazdej asi videli, protoze Alexis se dokaze prizpusobit, ale ten Mesut je fakt divnej...a to pisu s vedomim toho, ze kdybys ses zeptal koho mam za nejvic fotbalistu v soucasnym kadru, tak reknu Mesuta :)

Reagovat
Counter

S tím, že to bez Santiho nefunguje, souhlasím - chce to přijít s nějakým conteovským zjevením, jak nás zázračně vzchopit v době jeho absence.

Reagovat
Counter

Což se samozřejmě lehko řekne, ale hůř dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne dik :)

Reagovat
Steven666

inak West Ham 3 výhra v rade, Bilič sa zatiaľ vyhadzovať nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla otázka času, kdy se to zlomí Andy v základu a Ayew první trefa, co víc si přát, jen škoda čistého konta

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

konecne aj inak ako iba po penaltach

Reagovat
lenckoj

Chtěl bych se zeptat těch co sledovali zápas Chelsea - Bournemouth, jak hrál Wilshere? Na twitteru jsem na něj četl jen chválu, tak mě zajíma jestli je oprávněná

Reagovat
Svatej

Byl super.

Nevím, jestli jsem jeidnej, ale trochu mi připomínal Dembelého. Hlavně dopředu byl super, měl tam x driblingů, kterýma prošel přes pár hráčů, ale moc si to neměl s kým ťuknout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
raduinho

Dembélého Wilshere je uplně jinde jak nějaký Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že myslíš jinde ve smyslu horší.

Reagovat
raduinho

Ehm... Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom:

Reagovat
raduinho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne inde

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino stravil Stedry vecer v CPZ...noo co ja viem...odkedy sa ostrihal mu akosi jebe na hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

cpz?

Reagovat
Manik...

cela předběžného zadržení

Reagovat
smazaný uživatel

V expreske písali, že vo väzbe, preto som sa pýtal, že o čom točí...

Inak je to ,,cela policajného zaistenia". Inštitút predbežného zadržania neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

"Odborník" Cela předběžného zadržení je samozřejmě klasický terminus technikus používaný v ČR pro policejní celu, do níž je umístěna zadržená osoba dle § § 75 a § 76 trestního řádu před tím, než se rozhodne o případné vazbě (čl. 8, odst. 3 LZPS)

Reagovat
smazaný uživatel

terminus techicus. Ty asi nevieš čo to znamená.

Keď sa policajná cela volá policajná cela, je to pojem právny, tak je to aj pojem terminus technicus a nemožno ho svojvoľne zamieňať s niečím, čo vlastne ani neexistuje.

Mimochodom na Slovensku sa policajná cela volá cela policajného zaistenia. Je to pojem právny, teda je to tiež terminus technicus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ted vážně, na čem jedeš Jen doufám, že práva nestuduješ, případně ne v ČR Zkus se zaměřit na pointu toho příspěvku a ne na jeden pojem, vede tě to pak k naprosto nesouvisejícím úvahám; zkusím ti to zjednodušit: Pointa tvého původního příspěvku -pojem cela předběžného zadržení neexistuje, respektive je nesprávný. Pointa mého příspěvku - tvoje tvrzení není pravdivé, v ČR existuje a je to oficiální označení odvozené od jejího účelu a vymezení policejních cel v zákoně o policii, přičemž se s tímto označením pracuje ve všech oficiálních dokumentech PČR či MV. Pointa tvého druhého příspěvku - popravdě, úplně jsem ji nerozluštil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som si to hodil do Google a okrem používania tohto pojmu v novinkách, blesku a pod. novinárskych hlúpostí, Som natrafil na tento odborný článok:

www.epravo.cz/top/clanky/hrazeni-nakladu-v-souvislosti-s-pobytem-v-policejnich-celach-96428.html

Ale veď aj vo vašom zákone o polícii sa tá cela volá policajná cela. Nič také ako predbežné zadržanie neexistuje ani u vás. Buď osoba zadržaná je alebo nie je. Predbežne zadržať osobu nemožno.

Mimochodom ten prvý príspevok, kde bola spomenutá CPZ písal Slovák. A u nás existuje iba cela policajného zaistenia, všetko ostatné označenie pre tento inštitút je skrátka nesprávne, aj keď podstata zostane zachovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hledá, najde - namátkou: http://www.policie.cz/clanek/krajske-reditelstvi-policie-hlavniho-mesta-prahy-105862.aspx

Policista je oprávněn umístit do policejní cely (dále jen „cela“) osobu

a) zajištěnou,

b) zadrženou3),

c) zatčenou3),

d) dodávanou do výkonu trestu odnětí svobody, zabezpečovací detence, ochranného léčení nebo ochranné výchovy3),

e) převzatou policistou k provedení procesních úkonů z vazby, výkonu trestu odnětí svobody, zabezpečovací detence, ochranného léčení nebo ochranné výchovy, nebo

f) předvedenou podle § 63 nebo 65, nelze-li pro odpor osoby zajistit provedení úkonu uvedeného v § 63 nebo 65.

Tolik k tomu účelu a vymezení, CPZ je tedy označení pro policejní celu, v níž je držen zadržený (tedy typicky osoba, proti níž ještě nebylo zahájeno trestní stíhání, případně obviněná osoba u níž jsou dány vazební důvody), nikoliv však již osoba zatčená atd. Policejní cela je tedy obecný termín, CPZ jen v případě, že jde o osobu zadrženou - obecné používání tohoto termínu může být nepřesné.

To, že není přímo definováno v zákoně přece neznamená, že nejde o terminus technicus používaný v odborných kruzích. Říkají ti něco třeba neurčité právní pojmy?

Ano, institut předběžného zadržení jako takový v zákoně vymezen není, rozlišuje se existence zadržení obviněného a podezřelého

Se svým tvrzením jsi nicméně reagoval až na druhý "český příspěvek".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zároveň žádnej Slovák nic o cele předběžného zadržení nic neříkal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ja som len opravil Čecha, že na Slovensku sa to inak volá, keď už mal za potrebu vysvetľovať mi, že čo to na Slovensku znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Cela předběžného zadržení.

Reagovat
raduinho

cela Předběžného zadržení

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa tesim na LFC - MC to bude ohnostroj min. over 3,5 snad bude

Reagovat
smazaný uživatel

S brankářskou dvojicí Bravo+Karius by to mělo klapnout

Reagovat
Svatej

Jinak Pedro příští zápas nebude kvůli kartám. Evidentně si tu rotaci hráči zařídí sami, když se Contemu nechce

Reagovat
Kovi81

jeho bych ale v zakladu videl radsi nez Williana. ten vubec neumi spolupracovat s Mosesem.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt si myslim, ze tam misto Williana dneska mohl byt Bats. jeho je mi fakt lito. musel asi flusat Contemu do kafe a on ho u toho pristihl, nebo fakt uz nevim

dneska bylo hrozne videt, ze tam ten jeden cistokrevnej utocnik proste chybi. jakmile se melo centrovat, tak nebylo na koho a dycky to slo naslepo nebo to skoncilo prihravkou dozadu.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icemike

jsem rad,ze to nevidím jen ja..dokonce nekdy to vypada, ze will neumi spolupracovat s nikým

Reagovat
Whitemedia

No místo Pedra bude hrát Costa, to je teda rotace a zrovna, když Pedro>>Willian, tak se musí vykartovat..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

S Barrym je to fakt bida, pry ani dneska zas vubec nestihal a opet byl rozdil ve vykonu s nim a bez nej dost velky. Holgate pry vynikajici, Gana zas fajn, Davies opet slusny vykon a Romeluv gol parada. Fajn vyhra.

That was Romelu Lukaku's 70th Premier League goal. He equals Cantona's tally and he's entering the top 50 of all time goal scorers. Lukaku (71) also 1 goal behind Duncan Ferguson (72) in EFC all time scorers list.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan ibrahimovič se dnes jednou trefou podílel na výhře Manchesteru United nad Sunderlandem (3:1) a zaznamenal tak nejen sedmnáctý gól v dresu United, ale také jubilejní padesátý v roce 2016. Jen jeden přesný zásah mu tak chybí na Lionela Messiho a ještě neřekl poslední slovo - United na Silvestra čeká domácí duel s Middlesbrough.

Reagovat
Busby babes

fakt prekonava ocekavani.

Reagovat
smazaný uživatel

A pro porovnání: Zlatan letos zatím 17+3, Alexis 14+9, Costa 13+5, Agüero 13+1. To není špatný na pětatřicetiletýho dědka, co měl v Anglii vyhořet.

Reagovat
Busby babes

jj, ja se bal, ze nebude tak platnej, ale hrozne jsem ho chtel videt v anglii a kdyz uz, tak jedine u nas. I tak skoda, ze neprisel o par let driv. Jak jednou rekl: Predstavte si, kolik by toho SAF vyhral, kdyby mel me v utoku. A ono na tom mozna neco je.

Reagovat
nani92

tak našťastie si SAF vždy vedel útočníka vybrať, však pri nom bol golovy každý

Reagovat
Busby babes

Persana jsme privadeli prave proto, ze nam tak golovej hrac chybel. ale jinka mas smaozrejme pravdu.

Reagovat
nani92

tak po Berbovi bola chvilku medzera, ale nikdy nie dlhodobá

Reagovat
Svatej

To je ve vsech soutezich ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
Visca el barca

Messi jich má 59.

Reagovat
raduinho

Tak Barry nestíhá už od roku 2010...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerá niekto Newcastle - Sheffield Wed.? Čakám výborný finiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pozerám. Dobrý futbal, Wednesday sú mierne lepší a po zásluhe vyhrávajú. Prial by som si, aby bol tento súboj v budúcej sezóne už prvoligový.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa Newcastle Brighton, a o tretie miesto bude boj - Leeds pod Monkom hrá zatiaľ super, Fulham takisto celkom dobre, Reading...

Reagovat
Counter

+ Derby a i Villa na vzestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
vladis271

Reagovat
Harakan

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kucka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

If true that Draxler go to PSG. Player IS really stupid. PSG IS weekest in five year, bad manager. England is Perfect destinací on for him.

Reagovat
Godwinson

Hm, když na to koukám, asi bych si měl do životopisu začít dávat angličtinu na nejvyšší úrovni

Reagovat
Azazelo RD

Rodilý mluvčí.

Reagovat
Godwinson

Minimálně

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

The drink driving charges against Firmino have been dropped after police decided it was actually Laura, 25 from Lancashire

a pritom už zhodil cibuľku

Reagovat
Swarley

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Skoro jak pred rokem tenhle jeho skvost

@vrabejka

I doubt that the agent shaqiriho agreed with Inter. certainly waiting for talks with Liverpool

Reagovat
Euphael

musi to hazet do google prekladace snad

Reagovat
Pospovič

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

toho mimoňe sleduje vážně 403 dementů?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno som dement, ale je to sranda.

Reagovat
Busby babes

Zoze o Ibrovi: "Next season, he will be here again."

Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho on the clause to keep @Ibra_official at @ManUtd for another season: "Not yet but it's activated in his brain and activated....also in my decisions and it is activated as well in the owners and the board's [mind]. So no problem."

Reagovat
Swarley

tam jako fakt není co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl někdo na youtube Vyšehrad?

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard (155) has scored 50 league goals for Chelsea quicker than Frank Lampard (184) and Gianfranco Zola (197).

Reagovat
kvasha16

KRAL

Reagovat
Mastný Chobot

Kicked off big time between Gabriel and Lucas at the end. Gabriel furious with Perez for not tracking back. Carried on into tunnel.

Gabriel si ma zápas od zápasu získava, ešte nech sa naučí po anglicky, nech môže z času na čas zdrbať aj Aarona, Mesuta a ostatných a budem ho mať aj rád.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

nekoho takoveho potrebujete.

Reagovat
Talker

Když to Wenger neudělá

Reagovat
Busby babes

to si nemyslim, ale chybi mi u nich nekdo typu Tony Adams... ono obecne takovi hraci uz nejsou moc nikde, ale takovej hrac mi u nich chybi. kdo by je serval, kdyz se trochu nedari a tak.

Reagovat
Mastný Chobot

jo, v tom súhlasím úplne a dosť možno preto sme cez leto nakúpili tak, ako sme nakúpili - Mustafi a Xhaka sa vo svojich predchádzajúcich kluboch tak profilovali a dúfam, že sa tak budú aj v Arsenale, lebo vodcovstvo nám hrozne chýba.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino by mohl být nový Adams.

Reagovat
Busby babes

manzelku uz zmlatil?

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam rad a velmi si prajem, aby sa mu u nas darilo, ziadny manekyn, ziadna primadonka, hraje srdcom a uplne z neho vyzaruje skromnost a cistota duse

Reagovat
smazaný uživatel

žiadny Ozil, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

Ten Mkhitaryanuv gol je fakt bozi. To bude jeden z golu sezony.

Reagovat
nani92

Podľa mňa mu cena najkrajšieho gólu, ktorý nemal platiť už neujde..

Reagovat
r.mrazik

Zasadni otazka k vyreseni je uz jen ta, jak nahradit/hrat bez carricka...s nim sla hra neskutecne nahoru

Reagovat
CubONE

ja absolutne nevidim nikde hraca, ktory by sa mu hrou priblizoval, mozno ten Weigl je podobny? Ale toho som videl akurat raz nazivo za repre proti Talianom.

Reagovat
Swarley

jak píše dole busby babes, Verratti by mohl být rozhodně zajímavá varianta...ale tak to je těžký, tam to asi nebude lehký s jeho dostupností...

Reagovat
r.mrazik

Verrati ma pod sebou Mottu ne? Ten plni tu fuknci "carricka"

Reagovat
CubONE

V repre casto hrava posledneho. Ale suhlasin, viac mu to sedi, ak ma pod sebou este jedneho.

Reagovat
Swarley

aaaha, nevím proč ho mám zafixovaného jako čisté DM...co jsem viděl většinou PSG, tak hrál posledního...

Reagovat
CubONE

On to v pohode zahra, aj kvalitne, ale troska vyssie je lepsi, ked si moze dovolit viac driblovat s loptou, agresivne dostupovat atd.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

jinak samozřejmě Weigly a podobné moc neznám, takže těžko říct...

Reagovat
blaugrana

Bus je ešte lepší, ale nie je k mání.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ma plnou hubu kecu, ze v MU to bude hrat bez busu.

Reagovat
Hokaido

Druhý nejlepší DM světa.

Reagovat
Counter

První je Kanté?

Reagovat
Hokaido

Ano.

Reagovat
EXoRcIsT

Toni Kroos ale toho tazko privedieme

Reagovat
r.mrazik

Weigl je takovy pekny sen...ten kluk je skvely

Reagovat
mul

peniaze mate, tak to skusit za Weigela

Reagovat
Swarley

on ale nedávno prodloužil, ne?

Reagovat
Busby babes

a to ma jako Eda zastavit nebo co?

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě nemuselo by...

Reagovat
Swarley

ale jako Griezmann, Verratti, stoper a já jsem spokojenej...

Reagovat
Busby babes

Portuguese news outlet RTP say Victor Lindelöf to #MUFC is done for €40m + €5m in variables. He will wear the No.2 shirt.

Tak podle portugalcu by jeden stoper uz byl.

RTP say deal announced upon Jan window opening. Also say #mufc looking to agree deal Nelson Semedo which would see player join in summer.

Bayern & Barca are also interested in Semedo but #mufc are looking to do a deal early to beat off the competition. He has a €45m clause.

Tak uvidime, oni taky napisou cokoliv...

Reagovat
Swarley

se dívám, že pravej bek...jako kdo ví, jak to tam bude s Darmianem a Tony nemládne...něco na tom pravdy může být...

ten Lindelof uvidíme, ale fakt bych to viděl tak, že ten jeden stoper by ještě přijít mohl...ne že by jich teď bylo málo, ale chtělo by to trošku nějak přeskládat...

Reagovat
CubONE

A ten Lindelof by nevedel zahrat kraj alebo DM? Pride mi, ze uz tych stoperov budeme mat privela a vsetci momentalne na podobnej urovni.

Reagovat
Busby babes

absolutne netusim, ja jeho karieru velmi podrobne sleduju uz zhruba dva dny, takze jsem samozrejme expert, ale vic ti nereknu.

Budu predpokladat, ze ma Zoze nejakej plan s nim, nebo ze nekdo odejde.

Reagovat
Hokaido

Jsi skromnej kluk.

Reagovat
C-M@ster

Mně by stačil Verratti.

Reagovat
r.mrazik

Viz nahore...squawka asi zapomina na mottu

Reagovat
Busby babes

tak oni tam srovnavaji statistiky, ne? s tim, ze je schopny udelat podobny veci, jen teda hraje o neco vejs no. ale moc podrobne jsem to necetl, to ja jen, ze jsem to vcera zahledl a bylo to k tematu.

Reagovat
r.mrazik

Jasny...ja psg videl jen v LM a to tam hraval i motta a prave on mi prisel takovy ten faktor "carrick"

Klidny rozehravac s dobrou pozicni hrou...verrati mi spis prisel "neco jak" herrera..i kdyz vetsi tvoric hry

Reagovat
Swarley

tak zase víš co, Carrick taky není úplně čistý DM a proto má tak výbornou rozehrávku...je to spíš CM, který se postupně stahuje čím dál hlouběji...

Reagovat
kiwwi

pockaj, sak pred 3 rokmi bol Carrick stary priemerak ktoreho Moyesovi nechal na krku Fergie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Jose Mourinho: "Sir Alex had not been back to Carrington since he left, but I brought him back to be with his people. I wanted the players to see the big man & for me & him to share some minutes & have lunch together. I enjoyed it, Sir Alex enjoyed it. I'm the type of person who does not see ghosts. I respect the past & I know he loves the club. I know this is his house. When he wants to come here, to the dressing room, to see the players train, he knows he is more than welcome."

předurčen navázat

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jasný populismus.

Reagovat
Busby babes

ostatni se SAFa bali no. zdrave sebevedomej pristup.

Reagovat
r.mrazik

A nerikal tenkrat sam Alex ze se mu tam nechce chodit? Navic zelva s nim taky obcas mluvil (sam to i rikal...)

Ale jinak fajn,alex je božan

Reagovat
Swarley

SAF to tak nějak říkal, že už do toho zasahovat nechce, tak možná ani nechtěl do Carringtonu chodit, aby nepůsobil jako nějaký dohled...

Reagovat
Busby babes

jj, SAF se chtel drzet mimo protoze vedel, jak to fungovalo, kdyz skoncil Busby. Porad mel kancl na OT a prej do toho dalsim managerum dost kecal. A dost to nefungovalo, spadli jsme z prvni ligy a tak.

Jinak i Moyes s nim hlavne na zacatku prej mluvil kazdej tyden. ale asi nechodil do satny.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak si ty fanoušky musí získat když né výsledkama.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

pěkný jako vždy...jedeme dál, teď musíme pokračovat v tom, jak hrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton hrá veľmi dobrý futbal.

Reagovat
Kucka

U Bentekeho to je otázka času, než mu tuhle šupáckou pentli někdo chytí. Stačilo se nepodívat a hned je to velmi lehká práce pro golmiho.

+ Swans i pokud vyhodí BB, tak musí v lednu masivně posílit. Dva dobrý výkony za sezonu proti Arsíku jim tu ligu nezachráněj.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa všade písalo, že pôjde každý deň nejaký zápas, keď som teraz na moje hlboké sklamanie zistil, že vo štvrtok 29. sa nič z Premier League nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád by som využil príležitosť a spomenul správu, ktorá sa objavila na Boxing Day v The Sun o možnosti predaja klubu Red Bullu, ktorá je ale šesť mesiacov stará."

"V auguste tohto roka sme boli nezáväzne kontaktovaný externým investorom ohľadom kúpi klubu za 650 miliónov libier. Chcem ale zdôrazniť, že my súčastí majitelia, nemáme záujem predať klub pokiaľ nepôjde o niekoho ako napríklad kráľa zo Saudskej Arábie, ktorý by mohol klub naozaj posunúť na inú úroveň, na ktorú by sme my nemohli dosiahnuť."

Těch 200 mega trošku netrefili

Reagovat
Counter

Otázkou je, jestli nekecá.

Reagovat
Zaschrona

Otazka je, jestli nekdy vubec Dildo Brothers taky mluvi pravdu.

Reagovat
Hokaido

Dáme si ideální sestavu PL za uplynulý rok?

DDG-Rose, VvD, Azpi, Walker-Dembelé, Kanté-Alexis, KdB, Payet-Costa

Reagovat
EXoRcIsT

moze byt

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pingla

Payet fakt ne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Payet je lasena, ten tam musí být.

Reagovat
pingla

To jaro měl trošku slabší, na podzim z něho byli všichni na větvi. Momentálně táhne slabý West Ham, za tento podzim asi ne.

Reagovat
Zaschrona

Za podzim Payet asi ne, spis si to zaslouzi Mane. Lloris misto DDG.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel jsem 10 minut něco vymyslet, ale nemohl jsem to poskládat, aby to dávalo smysl.

Reagovat
Mastný Chobot

klasika

Reagovat
mikelinos

Jenom bych změnil obranu na Azpi,Koscielny, Alderweireld, Walker.

Reagovat
mikelinos

a Mané místo Payeta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

gol od Stoke nam paradoxne pomohl, zdrave nas nastval a pak uz to byla jenom otazka kolik skvelej koncert, hezky goly a zase nadostrel Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Good job

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně vlažné tempo. Hráči už mysleli na City a bylo to znát. Kdyby do toho šlapali tak si Stoke odnese pěkný výprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke sklamanie v druhom polčase, vytratili sa zo zápasu. Nechápem prečo tak ignoruje Bojana.

Reagovat
kylo ren

Carrie fisher leia po smrti

Reagovat
SunFells

sirotku

Reagovat
fantomas

Buď mám na ty zápasy fakt štěstí, anebo je Milner nejlepší LB ligy letos. Zase supr komplexní výkon

Reagovat
Erdovec

běhá jak by mu bylo 20, ale není to takové to tupé běhání, co je na hovno, už má svoje roky a ví co a jak, hraje to moc chytře a i pěkně na oko

Reagovat
fantomas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Presne+ i hodně kvalitní mice za obranu umí dát.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Do ofenzívy většinou přínos moc nemá, ale aspoň se na něj dá spolehnout.

Reagovat
smazaný uživatel

V ofenzívě nemá přínos?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Wtf? Dyt tam dneska rozjížděl/skvěle podporoval min. tři akce (plus áčko).

Reagovat
Maresma

Většinou.

Reagovat
fantomas

No neplatí to o žádnym zápase, co sem viděl, ale jak sem řek... možná mám jen štěstí.

Reagovat
Maresma

Tak vypadá to, že to tak přijde jen mě, tak třeba se pletu.

Reagovat
cristiano.K.

Blbost

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nejdůležitější pro otočení zápasu byla chycená šance Allenovi, těžko bychom to otáčeli z 0:2. Johnson nám hodně pomohl. Lallana neskutečný statistiky. Firmino za poslední dva zápasy potřeboval na vstřelení golu šest šancí, má trošku v tom zakončení smůlu, i když ten dnešní gol to vyvrací. Ta obrana je příšerná, snad se Matip vrátí hodně brzy.

Allen > Wijnaldum

Na city prosím Sturridge místo Origiho, i když vím,že začne zase Origi.

Reagovat
Counter

Před sezonou jsem vsadil na LFC, že dá ze všech v PL nejvíc gólů (kurz 8,5). Zatím to po půlce vypadá slibně

Reagovat
Mastný Chobot

ani nie, lebo Giroud sa vracia do základu

Reagovat
Counter

Já Girouda v základu vidět nechci, aspoň teda ne pravidelně. Jako supersub mi přijde přínosnější.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja zas chcem. Mesut si s ním rozumie, má s ním lepšie čísla, hra s ním mi príde, že má hlavu a pätu, s Alexisom sme hrozne závislí od neho, so Giroudom mi príde, že pôsobíme tímovejšie. Síce to asi bude znamenať menej Walcotta v základe, ale čo už.

Reagovat
Counter

Mi to s Giroudem na hrotu přijde těžkopádné, s Alexisem o poznání živější - právěže s ním jsme týmovější, jak se naši útočníci neustále prolínají, Mesutek nabíhá na hrot, Alexis se stahuje apod. Je to nepředvídatelné, a když si to sedne (jakože si to letos už hodněkrát sedlo), je to pastva pro oči, která přináší výsledky.

Nic se samozřejmě nemění na tom, že mám Girouda rád a chci, aby pravidelně hrával, jen prostě víc z lavičky než ze základu.

Reagovat
Nikikrew

Tak ja by som ho nasadzoval najma voci akemu superovi hrame. Proti WBA to bolo mudre rozhodnutie, neviem si predstavit co by ako Sanchez robil v 16tke proti stoperom WBA, tak isto proti silnejsim tymom ( vonku) by som nehal hrat jeho pretoze oba zapasy v Manchestri boli hrozne z nasej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

ved to aj coutinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

takze o konkurenta menej

Reagovat
Mastný Chobot

už mierime vyššie ako vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hezkej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bradley venku začínám fakt věřit v sílu EF

Reagovat
Mastný Chobot

a Curtis ako caretaker zas v tom nenájde logiku fakt nikto

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
havrys99

Reagovat
avicii

Stoka solidne odisla druhy polcas a pre nas pohodova vyhra...a na silvestra superslager

Reagovat
smazaný uživatel

No... keby nehral VINNÝ Firmino, ktovie ako by to dopadlo. Ale asi to nemá zmysel riešiť.

Reagovat
Counter

Pěkné, žes na to sám přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Týmto si ma chcel akože ponížiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis dnes bohatě vystačil sám

Reagovat
smazaný uživatel

to som nechcel dpče. ach

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Tím jsem tě chtěl pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehehe ty špekulant

Reagovat
smazaný uživatel

chytremu napovez, hloupeho pochval

Reagovat
smazaný uživatel

"Vánoční Rssa" a bude urážať. Tento EF buď kazí charakter, alebo sem chodia len kokoti, vrátane mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

sikula

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Infi

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Svatej

řekl, bych, že teď už v sobě víno neměl

Reagovat
ADM

Liverpool dnes sestřelil Stoke City za pomoci čtyř gólů a překonal tak svůj dosavadní rekord v počtu branek nastřílených v rámci jednoho kalendářního roku Premier League. Dosavadním maximem Reds bylo 84 gólů zpřed tří let, teď se jedná o 86 zářezů, které představují nejlepší liverpoolský počin od roku 1985 (87).

Ehm, nikdy som si neuvedomoval, ale takto ten Messiho rok 2012 s 92 strelenými gólmi dostáva úplne iný rozmer

Reagovat
Erdovec

ten další rozměr je 6 soutěží navíc, srandaliga, nejlepší tým na světě a tak?

Reagovat
ADM

Tak nikdy som si nevyhladával koľko dá hociktorý tím na svete gólov vrámci jedného roka, tak ma to celkom prekvapilo... inak tu nepotrebujem začínať debaty o srandalige a blabla

Reagovat
Erdovec

taky ne, samozřejmě je to neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jen v rámci PL, což je 38 zápasů. Messi podle mě toho roku musel nastoupit minimálně tak k 60 zápasům, ne-li více. Ale i tak je to samozřejmě neskutečný počin. Jen pro upřesnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro ještě větší upřesnění , Messi dal těch 91 gólů v 69 zápasech. LFC dal aktuálně 86 v cca 38 zápasech. :)

Reagovat
Svatej

Liverpool > Messi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

nevidel som tieto sirsie suvislosti

Reagovat
smazaný uživatel

92? To je i z repre ne?

Reagovat
ADM

jj, a je to 91, pomylil som sa.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně neskutečný. Nikdy sem ho nějak nemusel, ale na něj se nikdy nezapomene.

Reagovat
kvasha16

Antonio Conte minulý čtvrtek pozval několik novinářů na předvánoční drink v místní hospodě. "Bylo to ve čtvrtek po tiskové konferenci. Všichni jsme zamířili do místní hospody nedaleko Cobhamu. Všem nám koupil pivo - bylo to velmi milé. Strávili jsme s ním příjemné odpoledne. Musím říct, že jeho společnost byla velmi poutavá. Byl velmi sympatický a upřímný. Myslím, že tohle odráží to, co za tak krátkou dobu v Chelsea dokázal. Způsob, jakým je transformoval na hřišti i mimo něj," prozradil žurnalista stanice BBC John Southall.

Reagovat
Steven666

Reagovat
vladis271

To su stetky, nechaju sa kupit zanejake puvo :D

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si drahší, 5€.

Reagovat
vladis271

10

Reagovat
Zaschrona

Kdyz se Martinezovi darilo, tak zval novinare jednou za par mesicu na caj. Tak aby to Contemu vydrzelo.

Reagovat
kvasha16

hej no, tiez som zvedavy co bude ked sa bude menej darit

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký to falešník ten Conte

Reagovat
Svatej

neskutecnej borec

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej defektní Ital. Furt samý pivo.

Reagovat
kvasha16

sam si defektny

Reagovat
CubONE

Nepochopil

Reagovat
kvasha16

nevadi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Liverpool tak opět musel spasit asi nejlepší anglický hráč tohoto kalendářního roku, Adam Lallana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

nie asi ale urcite

Reagovat
fantomas

Čistě pro účely jakože objektivního reportu to tam muselo bejt.

Reagovat
Svatej

Kiwwimu vybouchne hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to je podle jakého měřítka?

Reagovat
fantomas

To je subjektivní pohled autora, vyjádřenej "asi".

Reagovat
fenixLFC

jednoducho, nikto nie je lepsi

Reagovat
djwenca

proč poslední zápasy vůbec nehraje Bony? Dnes hrál aspoň 6 minut......

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=w8HdOHrc3OQ

Stale aktualne a pravdive ♥

Reagovat
Counter

Tak nakonec ve fantě tohle kolo rovných 90 bodů

Reagovat
Maresma

Hezky

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

James Milner (10) has recorded more Premier League assists in 2016 than Sanchez (9), Silva (8) and Ozil (6).

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, načo tam je Ozil, ten hráč nie je žiadne merítko.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut Özil registered his 202nd career assist, passing out Xavi's record for Barcelona, at the age of only 28 #AFC

tvoja hlava nie je žiadne merítko

Reagovat
smazaný uživatel

Ja píšem o tejto sezóne.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale to nie je o tejto sezóne ale o celom roku ty kokotko.

Reagovat
Counter

V té, ve které dal už devět gólů?

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

resp. je měřítko akorát pro Eriksen > Ozil

Reagovat
Counter

Nene, už jsi to opalcoval, smůla!

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

kkt, ešte že má 30. Mať o 5 menej určite by už obsmŕdali bieli buzeranti z Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vrabejka

To spíš Barca. Real má world class krajní beky.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
madridcan

Popri Marcelovi a Carvajalovi by na nikoho ineho nemysleli. Najma na Anglicana. Jeden Woodgate stacil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
Hachim Mastour

Payet kde si ?

Reagovat
vrabejka

V pohodě výhra. Úvodních 30.minut skripala ale pak jsme se zvedli.

Lallana geniální. Sturridge se zlepšuje každým zápasem. Už by si zasloužil základ ale pochopím když proti City nastoupí zase Origi.

Milner Motm škoda že nešel sám místo nepřesné střely. Bylo by hezké kdyby rozhodl šlágr vítěznou penaltou.

Snad přijde i nějaká krize na Chelsea, nemůžou přece vyhrát 32 zápasů v řadě.

Reagovat
Jollae

Ban

Reagovat
smazaný uživatel

Matúš?

Reagovat
nani92

cítiš sa lepšie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko fakt dobry zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs pekne odrážajú útok Man United

Reagovat
Cobra

A nebo krásně drží krok ze špičkou.

Reagovat
Cobra

*se

Reagovat
Counter

Špička je momentálně Chelsea sama o sobě. Ale vůbec oproti loňské sezoně je to ohromná změna - body, které tehdy Leicesteru stačily na první místo, by dneska vyšly až na čtvrté.

Reagovat
Cobra

Tak tohle je už slovíčkaření, že jo. Já špičku prostě beru TOP3. Ale jinak máš s Chelski pravdu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Tohle kolo bylo úplně k hovnu..

Reagovat
minoLFC

snáď v ďalšom už prehráte

Reagovat
kvasha16

no my vyhravame dost teraz, ale posledne kola vyhravaju tak nejak aj ostatne timy takze sa drzite vsetci zatial

Reagovat
FUnk

Prvnich dvacet minut na rucnik, ale nastesti prisel brzky gol z prvni sance. Pro me dneska nejlepsi u nas sissoko a ali. hlavne musa se kazdym zapasem zlepsuje coz je velke plus. Priste nezaspat tak start a bude super. Proti Watfordu bude chybet kyle a jan tak snad je nahradime.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ani není zaspávání startu, podle mě každý vidí, že když jsme pod tlakem, tak neměníme hru (nezačnem odkopávat) a děláme chyby, tak nás za čerstva zkusí zmáčknout. Bylo to teď několik posledních zápasů. A celkem se to soupeřům vyplácí.

Problém téhle taktiky je, že to nevydržíš celý zápas. My jsme to minulou sezónu byli schopni táhnout někam do 60.-70. minuty, pak jsme následkem unavenosti měli nejvíc ztracených bodů v posledních minutách zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 0 pls

Reagovat
Counter

Jak dělá ramena až po zápase...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

"Tottenham otočil utkání se Southamptonem a posunul se na průběžnou pátou příčku."

Jsme se někam posouvali?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že si Vertonghen chtěl nechat dát tu žlutou za každou cenu-nejdřív ruka v ksichtě Rodrigueze, pak nějaký zvláštní skluzy, a nakonec to strčení za rozhodnutý stavu do Longa

Reagovat
icemike

Nechtel chybet na Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jen tak obyčejná výhra.

4 - This is the first time that Southampton have conceded four goals in a PL home game since November 1998 (1-4 v Aston Villa).

Reagovat
SunFells

Mike Dean's last 7 Spurs games:

- Spurs Won: 6

- Draw: 1

- Spurs Lost: 0

Penalties awarded for Spurs: 5

Red cards given to opposition: 3

Je to obyčejná výhra, když píská Dean.

Reagovat
Herry31

A za to asi tak můžou fanoušci Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale tím, že jsme hodně dobrý tým, ne protože píská Dean.

Reagovat
fff

Reagovat
justcall

Reagovat
SunFells

S Deanem jste hodně dobrý tým.

Reagovat
justcall

Reagovat
masly008

a furt to FA nedochází.

Reagovat
smazaný uživatel

A co by jim asi tak mělo docházet, ty brepto?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Třeba jo

Reagovat
smazaný uživatel

Meli by nam ho zacit nominovat na zapasy do Wembley.

Reagovat
Infernoqt

no to snad ne

Reagovat
vodka

tak samo o sobě je to dost nevypovídající, spíš by to chtělo analýzu, jestli při tom, když píská zápasy spurs, jsou chyby ve prospěch tottenhamu... pokud by nařídil 5 penalt a všechny po právu, tak who cares...

Reagovat
SunFells

Což můžeme určitě vyloučit.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tohle bylo zbytecne kolo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

k oblibene debate:

Christian Eriksen now has 12 Premier League assists in 2016; twice as many as Arsenal's Mesut Özil (6). Mesut Özil has 8 Premier League goals in 2016, Christian Eriksen has 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najs A 9+12 je pěkná bilance. 8+6 je taky celkem slušný, ale není to úplně Eriksen level, no

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sis dovolil moc, na brilantního Mesutka, který je synonymem pro asistence ve fotbale a je nejlepší desítka na světě, se prostě nešahá.

Reagovat
Hachim Mastour

Uplne si to vystihol.

Reagovat
Busby babes

ja za to nemuzu, to Squawka.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Counter

Hah, takové umělé termíny jako kalendářní rok se nepočítají

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Kubajs???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kane je väčší hype ako bol Walcott, ktorý aspoň hrá v top tíme

Reagovat
smazaný uživatel

two and a half season wonder

Reagovat
smazaný uživatel

*seasons

Reagovat
Mastný Chobot

nie, predtým si to mal dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Fak. To se bere podle toho half na konci? :)

Reagovat
Mastný Chobot

nie, ale ak sa to používa ako prídavné meno (dvaapolsezónny), tak sa vždy používa jednotné číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Byl i článek snad.

Reagovat
Busby babes

skoda, ze to neni v sekci Premier league, jak to mam nastavene rovnou sem, tak jsem minul.

Reagovat
kiwwi

jop, niekedy do inej sekcie nezavitam aj 2 tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

to pak přijdeš o parády jako přestup Tevéze ale chápu, já sice chodím přes main page, ale téměř okamžitě klikam na PL

Reagovat
Busby babes

tak prestup Teveze nebo to, ze Clattenburg vyhral jsem zachytil tak jako tak na twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebolo prvý krát, čo sa Tottanhamu potlačila kárička.

Reagovat
cristiano.K.

zbytečný kolo

Reagovat
fantomas

Kdyby nekoho zajimalo neco vic o cinsky lize a pozadi vsech tech investic (a/nebo se mu stejskalo po mym sexy hlasku, lol), tady je k tomu kratsi podcast:

http://www.fotbalpodcast.cz/2016/12/29/fp-nazor-cina-a-jeji-vliv-na-svetovy-fotbal/

Reagovat
fantomas

(PS. Ericsson byl v Sanghaji, ne Pekingu, to sem popletl)

Reagovat
Busby babes

k tem cinskym nakupum, teda spis v posledni dobe, kamarad to popisoval takhle: Musi nakupovat ted, protoze kurz RMB nezvladnou dlouhodobe udrzet takhle vysoko.

A pak tam maj nejake danove veci, kdy se jim vic vyplati investovat v zahranici nez doma, ne?

Ale jinak pekny.

Reagovat
fantomas

O tom s tema danema sem taky zaslech, ale ja se do tech ekonomickych faktoru radsi nepoustel, do toho fakt nevidim.

Reagovat
Busby babes

ja uz si prave taky nepamatuju tu logiku, ktera za tim ma byt. a ted jsem linej to hledat. Snad se k tomu nekdy pristi tyden dostanu.

Reagovat
Busby babes

a ten cinskej hrac, nesel on do City? Protoze dlouho byl nejsledovanejsi zapas PL City vs Everton, kdy na kazde strane hral jeden asiat.

Reagovat
fantomas

Za City hraval Sun Jihai a v Evertonu byl taky jeden no, to je pravda, ale ja mel na mysli Dong Fangzhua, hehe.

Reagovat
Busby babes

hehe, a jo, jeden zapas. to si uz ani nepamatuju.

Reagovat
fantomas

Je fakt, ze Sun Jihai a Li Tie uz byli aspon reprezentanti (Li Tie ted dokonce dela asistenta u repre, mam pocit), ale Everton ani tehdejsi Man City holt nemely takovej zvuk zase.

Reagovat
fff

Vraj chceme v zime skusit ziskat Oxa.

Reagovat
Higi

Sice to říkám nerad, ale k vám by se neskutečně hodil podlemně... Klopp by z něho udělal zvíře

Reagovat
Nikikrew

nikdy!

Reagovat
Maresma

Snad ne.

Reagovat
cristiano.K.

do 20 milionů liber bych ho bral, jinak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Oxe ne, ale Walcotta bych vam klidne prodal

Reagovat
smazaný uživatel

A co by u nas robil?

Reagovat
Mastný Chobot

lol, 3. najproduktívnejší hráč tímu, ktorý má odohraných oveľa menej minút ako tí dvaja pred ním, ale ty by si ho kľudne predával. Ešteže o tom nerozhoduješ.

Reagovat
kiwwi

kedy sa uz konecne prestane maly pocet odohratych minut brat ako pozitivum?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi mit gol na 10 zapasu stylem Iheanacho, nez stylem Soldado, ne?

Reagovat
kiwwi

no ide o to, ze ten hrac moze mat aj iny prinos na ihrisku ako len goly...ked je to hrac typu Iheanacha ktory je lavickovy hrac tak budis, ale ked je to typ ako Aguero, ktory tie minuty nezbiera kvoli banu alebo zraneniam, tak to je jeho negativna stranka aj ked ma tym padom lepsiu statistiku goly/minuty - ale k comu je taka statistika realne dobra?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Walcotta taky neni zadna superstar jako Kun, spis takovy lehce nahraditelny clen zakladu. A Wenger ho muze stridat za Oxe, ktery je letos taky celkem produktivni, takze dohromady udelaj vic, nez kdyby tam hral jenom jeden. Nevidim v tom problem.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

tak zrataj Walcotta spolu s Oxom a urob z toho pomer golov na minuty ked uz tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dohromady 10+6. To by byl třetí nejproduktivnější hráč v lize.

Reagovat
kiwwi

hej pockaj, zrazu uz do toho ratas aj asistencie a navyse maju dokopy nahratych minut na 23 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi29.12.2016 12:51#

kedy sa uz konecne prestane maly pocet odohratych minut brat ako pozitivum?

A velký počet minut je snad negativum?

Řešíme sračky. Beru, že když chceš porovnávat nejlepší s nejlepšími. tak počet minut nehraje roli. Ale u Walcotta, který se tu řeší, to smysl má.

Reagovat
kiwwi

> A velký počet minut je snad negativum?

no negativom to nie je ale pochop, ze ostatni hraci mali moznost hral len v 18 zapasoch

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

keď porovnávaš produktivitu, tak je jasné, že to zmysel má (aj keď nikto to nebral ako pozitívum, to si si zas ty vycucal z prstu)...

Reagovat
vladis271

preto bol Suárez vždy vyššie ako Aguero. Tieto odohrané penalty boli vždy jediná barlička Countera.

Reagovat
vladis271

*minuty

Reagovat
Counter

jn, je pravda, že jsem se tím poměrem minuty/góly dost oháněl. Ale jediná berlička to nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ja bych ho nahradil kvalitnějším křídlem , lol

Reagovat
smazaný uživatel

Za Sturridge beru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

On potrebuje hrat. U nas pre neho miesto nevidim. Mesiac pri absencii Maneho je malo. Skor to vidim tak ze ho Arsenal posunie nejakemu klubu v PL na hostovanie v dolnej casti tabulky

Reagovat
fff

Tak budeme mat viac zapasov, kridelneho hraca Klopp chce. Ale ako tiez tomu extra asi neverim, skor to bude podla mna ten pripad, ze agent chce prenho lepsiu zmluvu.

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger povedal, že nikoho kupovať nebude, takže nazdar. Ox má konečne dobrú sezónu a zbavovať sa ho by bola slušná kokotina. Aj keby prišiel Payet alebo kto.

Reagovat
fff

Ono som cital, ze ona ma 18m do konca zmluvy? Tak ktovie, mozno bude pravda aj to, co niekto nacrtol na nete, ze agent bojuje o lepsiu zmluvu takymito rumours

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho u nás Ox je? 5 let? Za tu dobu neodehrál dva dobrý poločasy po sobě, natož dva zápasy. Ten Walcott je aspoň trochu gólovej a letos začal i bránit, i když hraje jinak tužku. K čemu je Ox, který u praporku zesměšní dva obránce když pak pošle centr do 60 řady...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhrada na RB by se hodila

Reagovat
Taiger

Proč bychom prodávali naše momentálně nejlepší křídlo tuhle sezónu?

Reagovat
Mastný Chobot

to sa spýtaj Bozza

Reagovat
vrabejka

Proto je furt na lavičce

Reagovat
stiflerovamama

Ox by u nas mohol byt zaujimavy, len ma odradzaju tie jeho pravidelne zranenia, a koniec koncov si ani nemyslim, ze by nam ho Arsene predal.

Reagovat
Maresma

Jurgen Klopp says Alex Oxlade-Chamberlain link is "nonsense."

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

no to ne, to radeji Jeseho, ktery se nyni objevil v expreskach

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocnost, obidvaja. Radsej by som dal sancu Ojovi.

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, kdyz uz, tak Jese...talentem je nad Oxem, vyuzitelnost taktez. Jinak jsem taky pro Oja...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mi chybí u nás v týmu Španělskej fotbalista.

Reagovat
avicii

Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

FOTBALISTA

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Nechcete

Reagovat
vladis271

a stoper je kurva kde?

Matip aj Coutinho ruled out z nasledujúceho zápasu. Tam už môže prvý krát naskočiť Aguero, že? To je dobre napéčko. Ako bolo by skvelé ak by to boli mindgames aspoň v prípade Matipa ale neverím. Tomu je vlastne čo do riti?

Reagovat
smazaný uživatel

já počítal s tím, že Matip na City bude

Reagovat
fenixLFC

je IP

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vikings, konečně začne být i tahle série zajímavá

Reagovat
EXoRcIsT

Ivar je super zahrany

Reagovat
Free_player

psychouš od pohledu

Reagovat
Whitemedia

se potatil

Reagovat
Counter

po té pauze se čtvrtá série slušně rozjela.

Reagovat
vladis271

Podľa mňa zatiaľ najnekvalitnejšia časť celého seriálu. Úplne tam cítim, že ten dlhý formát tejto série prepískli a varia z vody. Poslednú časť som ešte nevidel, ale tieto prvé 4(?) časti sú totálne dno. Najmä Ragnar mal byť už dávno dead.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Ragnar přestával bavit od ty doby co začal fetovat, takže jsem rád, SPOILER že koneče umrel, aspoň teď budou věnovat víc casu výpravě do středozemního moře, na kterou sem se těšil a taky konečně může přijít na řadu invaze jeho synů do Anglie.

Reagovat
Counter

Nj, já ti to neberu, určitě nejsi jediný, komu se to nelíbí :-) Na mě ty poslední díly dýchaly nezaměnitelnou atmosférou, jakou mají jen Vikingové.

Reagovat
Whitemedia

14 díl byl luxusní

Reagovat
Counter

Reagovat
Uwe háže buly

Otravovat s fotbalem v tuhle dobu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.com/sport/football/37975118

Pěkná předehra přestupáku. Dole na stránce celkem zajímavý grafy ohledně spolehlivosti zdrojů. Guardian vítěz, ESPN a HITC odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrý článok.

Reagovat
Counter

až teda na tu poznámku k ESPN - vždyť dopadli líp než třeba Timesy. Samozřejmě mít úspěšnost pod 50 % je hrozné, ale pořád je to mezi všemi nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

Timesy taky překvapují tím, kolik vypustí do světa odpadu, takže ne úplně správný referenční zdroj

Reagovat
Counter

Však jasné, ale pořád je tu mirror, dailymail, express, sun a bůhvíco ještě. To je ten pravý odpad.

Reagovat
Zaschrona

Ono to ani neni o novinach jako primo o novinarich, treba i Daily Mail ma solidni novinare. Nebo paradoxne ted i Sun - momentalne pro ne pise Alan Nixon, ktery patri mezi dobre zdroje. Naopak i treba jinak celkem solidni Telegraph ma taky naprosto tragicke novinare jako Matt Law...

http://www.thetopbalcony.com/times-matt-law-got-everton-transfers-wrong/363

Reagovat
Counter

Pořád musíš strašit s chudákem Mattem

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle prostě fotbal umí

Reagovat
Busby babes

to jsme videli loni.

Reagovat
Counter

Hlavně v posledním kole

Reagovat
Busby babes

tak Tottenham, to se snad ani nepocita, ne?

Reagovat
Counter

Když to zrovna zařídí St. Totteringham's Day, tak i jo

Reagovat
kissak

nepočítalo by se pokud by jim o nic nešlo

Reagovat
blade115

Něco takového by se hodilo i pro zahraniční zdroje, přeci jen v těch britských člověk trochu přehled má.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

V klubech jako Chelsea nebo Lipsko se tydle rekordy překonávají lehce.

Reagovat
Counter

Kane je už u vás čtvrtý

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
SunFells

Reagovat
C-M@ster

Čus čus, Eržo.

Mrkni jak zetko87 zas řádil (od toho času, kterej posílám)

https://www.youtube.com/watch?v=Lp5jlWoJkgw&feature=youtu.be&t=298

Reagovat
Taiger

Ani nezapínám, hax mu nešel stejně jako tobě.

Reagovat
C-M@ster

Na videu nic s haxem není.

Ale díky za názor, Adolfe.

Reagovat
Taiger

Čekal jsem, že tam nebude nic z haxu, ale šťouchnout jsem si musel, šalino.

Reagovat
SunFells

Čus čus, Honzo. Je to zedník no, ale to přichází s velkým handicapem.

Co je to za hru, je to dobré?

Reagovat
C-M@ster

Golf With Your Friends.

http://store.steampowered.com/app/431240/?l=czech

Jako je to taková pičovinka nenáročná. Hráváme to občas s borcama a celkem nás to baví.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za sprostý čuráky?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kovi81

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
blade115

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie > Bergkamp

Reagovat
Mastný Chobot

6 hodín si rozmýšľal nad týmto?

Reagovat
J0EL

Co je tiez picovina samozrejme.

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mada

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Fenri

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, to je hrozná slabota takéto rekordy

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mastný Chobot

aha, to je len PL, pardon, nič som nenapísal

Reagovat
blade115

V rámci ligy celkově je ten rekord u nás stejně jen o něco vyšší. Konkrétně Tambling má 164. A pokud je řeč jen o první lize, tak platí těch Lampardových 147. Rozhodně je u nás daleko větší šance k překonání nějakých těch rekordů, no. Proto to ostatně ani Lampard neměl tak nereálné, ačkoliv to byl pan střelec i tak.

Reagovat
Nikikrew

ale ved aj tak to nie je bohvieco. Taky Giroud by bol u nich na 4 mieste

Reagovat
Counter

Je to prostě malý časový úsek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

u vás dá dva goly a bude na 5. místě, fakt rozdíl

Reagovat
EXoRcIsT

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Edgewalker

Proč zrovna Čuhelová, však ta vypadá jak kůň proti ní

Reagovat
Edgewalker

Tady jí to sekne

Reagovat
Mimalu

i na té první fotce vypadá dobře...

Reagovat
Edgewalker

Prostě je hezčí než ta zubatá Čuhelová

Reagovat
smazaný uživatel

Na první fotce je odporná kompozice.

Reagovat
Mimalu

žena co se nebojí domácích prací?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem neviděl ženu tak nadšeně pózovat s hadrem na podlahu.

Reagovat
SunFells

Spurs holky holt nemají důvody k úsměvu.

Reagovat
vladis271

kucí vždyť jsou ty Vánoce.

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

hm

Reagovat
vladis271

Lucas do Milána vyzerá stále reálnejšie. Už len za to si Klopp zaslúži sochu pred Anfieldomo. Konečne!!

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně aby to zase nestopnul spíš to chce ale příchody

Reagovat
smazaný uživatel

A kto vám bude hrať na CB?

Reagovat
Bandita_Harry

ty tak to neposer

Reagovat
cristiano.K.

kdokoliv

Reagovat
fenixLFC

gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas, aj tak mu zostáva už len pol roka do konca zmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si myslel taky a pak sem zase četl, že až do 2018. Já se v tom někdy fakt nevyznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

79 - Last night saw Spurs come from behind to win a PL game for the 79th time - only Man Utd (80) have won more in this manner.

54 - Southampton have now lost 54 Premier League games they have been leading in; only Spurs (56) have lost more in this manner.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzabavnejsi tym

Reagovat
vodka

hm, Dean

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá ako riadny výmet Asi nerozumie anglicky, len nechápem, ako môže niekto žiť v Anglicku a nenaučiť sa aspoň takéto základy. Však to je jeden z najjednoduchších jazykov na naučenie sa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak,možno len žartoval

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nerozuměl anglicky? Pokud se nepletu tak v Nigérií je oficiální jazyk právě angličtina.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Prišiel mi taký dezorientovaný, že vôbec nevie, o čom sa rozprávajú.

Reagovat
stiflerovamama

To nam prides niekedy aj ty tu, ale po slovensky ocividne vies.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Busby babes

tak Lindelof dneska ani na lavicce Benfiky... hmm.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele