Premier League - souhrn 15. kola

10.12.2016, 15:28, aktualizováno 11.12.2016, 19:23
Komentáře a souhrny
Liverpool se rozešel smírně s West Hamem United. Premiérové trefy Boufala s Mchitarjanem přihrály důležité tři body Southamptonu a Man Utd. Arsenal si doma poradil se Stoke, pak ale v neděli zvítězila Chelsea a vrátila se do čela. Sobotní program byl na branky hodně bohatý a tři body na vlastní půdě utrhly i Swansea, Watford a Burnley. Manchester City selhal v Leicesteru...

Liverpool FC - West Ham United 2:2

11.12.2016 17:30

Góly: 5. Adam Lallana, 48. Divock Origi - 27. Dimitri Payet, 39. Michail Antonio

Liverpool opět zaváhal. Po překvapivé porážce na půdě Bournemouthu tentokráte pouze remizovali s West Hamem a ztrácí tak další dva cenné body. Utkání podstatně ovlivnily chyby obou brankářů, kteří si tento duel jistě za rámeček nedají.

Utkání se k životu probralo opravdu velmi rychle. Už v páté minutě si totiž na malém vápně zpracoval centr Maného Lallana, který následně přízemní střelou poslal svůj celek do vedení. Lepší start si Liverpool ani nemohl přát.

Jestliže však někdo čekal, že v následujících minutách domácí protivníka kompletně dorazí, musel být zklamán. Zdálo se, jakoby svěřenci Jürgena Kloppa trochu ubrali nohu z plynu a hru pouze kontrolovali uprostřed pole bez výraznějšího tlaku do pokutového území.

Hosté se postupem času začali čím dál tím více osmělovat a po prvotních pokusech v podání Antonia se jim po necelé půlhodině hry také podařilo vyrovnat. Byl u toho kdo jiný než Dimitri Payet, který se postavil k přímému kopu ze střední vzdálenosti a ranou přes zeď překonal domácího brankáře. Nutno ale uznat, že Karius rozhodně nemohl mít čisté svědomí, jelikož měl pokus záložníka West Hamu rozhodně zlikvidovat.

Sedm minut před pauzou na Anfieldu zavládlo hrobové ticho. Zdánlivě obyčejný nákop Nordtveita totiž nešťastně tečoval Henderson, který balón nasměroval přesně na nabíhajícího Antonia, který si v zakončení už věděl rady - West Ham si tedy do kabin odnášel senzační vedení.

To jim ovšem nevydrželo dlouho. Randolphovi dost možná balo líto chybujícího kolegy v brance Liverpoolu, a tak jej hned z kraje druhé půle napodobil. V rukavicích totiž neudržel centr Maného, míč mu naneštěstí pro hosty vypadl přesně k Origimu, který nabídnutým dárkem nepohrdl a stav zápasu vyrovnal. A hned o dvě minuty později mohl být obrat dokonán - k nebezpečné střele z otočky se dostal Wijnaldum, jeho pokus však jen o kousek minul vzdálenější tyč.

Liverpool posléze pokračoval v náporu a vypracoval si ještě několik možností k tomu, aby strhl vedení zpět na svou stranu. Po hodině hry pálil těsně vedle opět aktivní Wijnaldum, tentýž hráč se po dalších pěti minutách uvolnil na hranici penalty a jeho (pravděpodobně) gólový pokus na poslední chvíli zablokoval jeden z hostujících obránců. Povedenou sekvenci zakončil senzační střelou Henderson, kterou Randolph parádní zákrokem doslova vyškrábl z šibenice.

A jelikož se v poslední desetiminutovce neujala ani utěšená rána Clyna, rozdělily si oba celky po bodu, se kterým budou určitě daleko spokojenější hosté.

Více informací k zápasu

Manchester United - Tottenham Hotspur 1:0

11.12.2016 15:15

Góly: 29. Henrich Mchitarjan

Manchester United zvládl důležitý souboj a poprvé od konce září na svém stadiónu vítězí v ligovém zápase. O jedinou branku utkání se postaral po necelé půlhodině Henrik Mchitarjan.

United odstartovali výtečně a první příležitost si vypracovali hned ve druhé minutě. To středem hřiště potáhl míč Mchitarjan, kolmicí oslovil Ibrahimoviče, který následně balón naservíroval dobíhajícímu Pogbovi přesně na hranici vápna. Historicky nejdražší hráč však svou střelu neumístil nejlépe a Lloris jeho pokus lapil. Jako odpověď si hosté připravili zakončení Sona, který však po individuálním průniku pálil nepřesně a De Geu tak z klidu nevyvedl.

Daleko větší nebezpečí hrozilo z volného přímého kopu Eriksena - De Gea si totiž až moc dlouho rovnal zeď, čehož dánský reprezentant využil a chytře pálil ke vzdálenější tyči. Španělský brankář se ovšem stihl včas přemístit a ránu vytěsnit. O tři minuty později už zase hrozilo na druhé straně - po pěkné kombinaci na levé straně se dostal k zakončení Mchitarjan, nicméně jeho projektil zvládl zablokovat Vertonghen.

Po půlhodině hry už na Old Trafford zavládla euforie ze vstřelené branky. Nejprve hostující Kane zbytečně ztratil míč ve středu pole, čehož Herrera okamžitě využil ke kolmici na nabíhajícího Mchitarjana. Ten se společně s Ibrahimovičem řítil sám na branku a samostatný nájezd vyřešil možná trochu překvapivě individuálně - nicméně svou střelou pod břevno nedal Llorisovi žádnou šanci a domácí tím poslal do vedení.

Po pěti minutách mohl být rozdíl dvougólový, když centr propadl až na vzdálenější tyč k volnému Ibrahimovičovi, jenže útočník United svému zakončení nedal dostatečnou razanci a na hostujícího brankáře tak nevyzrál.

Zatímco v první půli fanoušci viděli docela atraktivní fotbal, druhá půle nabídla skromnější menu. Úvodní slovo druhého poločasu patřilo hostům - nejprve pálil sice tvrdě, ovšem pouze do středu brány Eriksen, o chvilku později se pak po standardní situaci dostal do velké šance Wanyama, jenže své příležitosti se zřejmě zalekl a míč poslal úplně mimo. Bohužel pro hosty šlo o jejich poslední velkou šanci.

Po hodině hry se do hlavní role obsadil Pogba - ten nejprve kroucenou střelou z fantastického kopu orazítkoval tyč, později zase po přihrávce Mchitarjana mířil přesně, jenže se s parádním zákrokem vytasil Lloris.

V závěrečných minutách sice na Old Trafford panovala nervozita, nicméně Tottenham se již k žádné velké příležitosti nedostal - domácí tak přežili i šestiminutové nastavení, na jehož konci mohli oslavovat zasloužené vítězství.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Middlesbrough FC 1:0

11.12.2016 15:15

Góly: 53. Sofiane Boufal

Přesně takhle si představujete, aby otevřela svůj střelecký účet v Premier League vaše rekordní posila: 16milionový Sofiane Boufal krásnou ranou z 25 metrů sám pokořil Middlesbrough a posunul tak Southampton do první desítky...

Saints dnes nastoupili už ke svému 24. utkání sezony a Claude Puel podle toho také po náročném vystoupení v Evropské lize rotoval sestavou - v zahajovací jedenáctce udělal rovnou osm změn a výjimečné starty daroval hráčům jako Samu McQueenovi, Cucovi Martinovi či Jayi Rodriguezovi.

Také Sofiane Boufal, který o výhře rozhodl po převzetí přihrávky od Ward-Prowse krátce po změně stran, předtím nastupoval jenom sporadicky a samotným střelcem určitě zůstat nemusel. Třeba jedna Rodriguezova hlavička musela být odvracena až z brankové čáry.

Naproti tomu Middlesbrough mělo vepředu ohromné problémy a se 13 vstřelenými brankami má nejhorší ofenzivní vizitku v lize. Dnes přitom dvojice Rhodes-Fischer dala dohromady všehovšudy tři střelecké pokusy, zatímco se nikdo další nepřidal. Blízko gólu byl akorát dánský křídelník, který v jednu chvíli obkroužil Forstera, aby následně natrefil na vracejícího se Fonteho.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - West Bromwich Albion 1:0

11.12.2016 13:00

Góly: 76. Diego Costa

9 v řadě! Chelsea pokračuje na vítězné vlně, přestože se s West Bromwichem na Stamford Bridge nečekaně natrápila. Takřka perfektní defenzivní výkon pokazil jednou jedinou chybou McAuley, jehož zaváhání využil skvělý Diego Costa. Dvanáctý gól španělského reprezentanta posunul Blues zpět o tři body na čelo tabulky.

Většinu utkání to ze strany Conteho výběru bylo skutečné trápení. Zápas sice na oko kontrolovala Chelsea, ale tým, který diktoval hru, byli hosté. West Brom excelentně bránil, prakticky celý zápas bylo za míčem devět hráčů v poli a Londýňané nebyli schopni tuto skálopevnou obranu otevřít.

Jedinou střelu na bránu v prvním poločase měl na svědomí až pět minut před přestávkou David Luiz. Jeho přímý kop ale Ben Foster poměrně v pohodě lapil. Brazilský stoper prožívá skvělou sezónu, ale dnes to nebyl jeho den. Ani jedna jeho standardka nebyla nebezpečná, navíc byl výjimečně nejistý i v defenzivě.

Využíval toho Rondón, který jednou pálil těsně vedle a jednou nahrával do gólové pozice spoluhráči do šestnáctky. Tam ale tentokrát kraloval Gary Cahill, klíčová postava utkání, jež dvěma veledůležitými zákroky zamezil West Bromwichi ve stoprocentních šancích.

Z hlediska příležitostí nebo jen střel na bránu to bylo opravdu slabé. WBA vyplýtval svůj jediný propagační pokus už v úvodu a Chelsea vyjma zmíněného přímáku Luize neukázala vůbec nic. Právě kudrnatý obránce měl po hodině hry perfektní pozici ke skórování, ale tentokrát bránu pro změnu těsně minul.

Zaplněný Stamford Bridge se vytouženého gólu dočkal až čtvrt hodiny před koncem, a to tím zřejmě nejméně očekávaným způsobem. Gareth McAuley mírně podcenil situaci v rohu hřiště a Diego Costa vybojoval pro Blues snad úplně první balón v opravdu nebezpečném území.

Zbytek už byl ryzí instinkt zabijáka. Nejlepší střelec Premier League byl sice v ostrém úhlu a měl míč na slabší levou nohu - přesto zamířil dokonale a vymetl šibenici Fosterovy branky. Dvanáctým gólem v sezóně se o gól posunul před Alexise v tabulce střelců.

Více informací k zápasu

Leicester City - Manchester City 4:2

10.12.2016 18:30

Góly: 3. Jamie Vardy, 5. Andy King, 20. Jamie Vardy, 78. Jamie Vardy - 82. Aleksandar Kolarov, 90. Nolito

Neskutečný úvod bylo možné vidět v sobotním šlágru dalšího víkendu anglické Premier League. Obhájce titulu z Leicesteru, jenž se zatím v nové sezoně potácí spíše u dna tabulky, přivítal jednoho z hlavních favoritů na zisk trofeje, manchesterské Citizens.

Do utkání však Lišky vstoupily na výbornou - už ve třetí minutě šel Leicester do vedení zásluhou nejlepšího střelce Lišek v loňské sezoně Jamieho Vardyho. Další branku si svěřenci Claudia Ranieriho připsali hned vzápětí - v páté minutě na 2:0 zvyšoval Andy King, jenž těžil z vynikající přihrávky Slimaniho.

Po dvaceti minutách už byli hosté zralí na ručník. Třetí úder týmu Pepa Guardioly uštědřil znovu Jamie Vardy, jehož přesným pasem našel Riyad Mahrez a anglický forvard tváří v tvář gólmanu City nedal Bravovi šanci.

Pak gólové hody na několik desítek minut unikly, ale ke konci druhé půle to zase začalo vypadat na debakl pro Citizens. V sedmdesáté osmé minutě totiž čtvrtou branku Leicesteru přidal znovu Jamie Vardy, jenž tak dosáhl na hattrick. Nutno však říci, že mu tentokrát situaci značně usnadnil stoper hostí John Stones, jenž chyboval v rozehrávce.

Nakonec se dokázali gólově prosadit i hosté. Na 1:4 za Citizens snižoval v osmdesáté druhé minutě Kolarov, na jehož ránu z přímého kopu Zieler nedosáhl. Na konečný rozdíl dvou branek mezi oběma týmy však v poslední minutě základní hrací doby výsledek upravil Nolito. Španělský reprezentant využil Kolarovovy přihrávky a snížil na 2:4. Leicester tak slaví překvapivou a cennou výhru nad jedním z největších anglických celků.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Stoke City 3:1

10.12.2016 16:00

Góly: 42. Theo Walcott, 50. Mesut Özil, 75. Alex Iwobi - 27. Charlie Adam (pen.)

Když domácí Arsenal přišel v úvodu zápasu se Stoke o zraněného stopera Mustafiho a Charlie Adam vzápětí proměněnou penaltou poslal hosty do vedení, vypadalo to s šancemi Kanonýrů na očekávané vítězství všelijak. Ještě do přestávky však stihl srovnat Walcott a po změně stran dokončili zasloužený obrat na konečných 3:1 Mesut Özil s Alexem Iwobim, díky nimž se Arsenal alespoň dočasně vyhoupl na první místo ligové tabulky před Chelsea, která má ovšem zápas k dobru.

Hosté do zápasu nastoupili se sebevědomím, které odráželo jejich momentální formu, a několikrát byli blízko brzkému průlomu skóre. Tvrdá rána Muniesy z voleje po odvráceném rohovém kopu ovšem s přispěním Petra Čecha pouze jemně lízla břevno a Xherdan Shaqiri zase prováhal možnost zakončit jinak výtečný protiútok Stoke po levé straně. Četné chyby v rozehrávce hostí ale dávaly zajímavé pobídky i Arsenalu, přičemž aktivní Alexis Sánchez měl hned několikrát blízko ke dvanáctému ligovému zásahu sezony.

Atraktivní fotbal neustával ani nadále. Theo Walcott byl po skvělé kolmici Shkodrana Mustafiho prvním, kdo přinutil brankáře Granta k pohotovému zákroku, zatímco na opačné straně neproměnil dobrou střeleckou pozici po sklepnutí Arnautoviće Joe Allen. Domácí pak utrpěli značnou ztrátu v defenzivě, neboť vinou svalového zranění musel předčasně odstoupit Shkodran Mustafi. Náhradou za německého stopera byl uzdravivší navrátilec Héctor Bellerín, jemuž posunem na Mustafiho post uvolnil na pravém kraji obrany místo Gabriel.

V sedmadvacáté minutě bylo pro Arsenal ještě hůře, když po pádu Allena v souboji s Xhakou odpískal sudí Lee Mason bez váhání pokutový kop, který Charlie Adam s přehledem proměnil. Kanonýrům inkasovaný gól zprvu vzal vítr z plachet, ovšem čtyři minuty před koncem první půle se jim přece jen podařilo zataženou obranu Stoke prolomit. Vše nastartoval Alexis Sánchez přihrávkou do strany na volného Bellerína, jehož prudký přízemní centr dokázal usměrnit na přední tyči do sítě Theo Walcott. O přestávce tak platil nerozhodný stav 1:1 a diváci se po změně stran měli rozhodně na co těšit.

Arsenal k radosti domácího publika nastoupil do druhé půle tak, jak tu první zakončil, a hned po čtyřech minutách šel poprvé v zápase do vedení. Perfektně sladěný náběh Özila s jemným pasem Oxladea-Chamberlaina za statickou obranu Stoke vyústil v pohotovou hlavičku německého záložníka, která obloučkem přepadla přes bezmocného Granta až do sítě. Najednou tak bylo na Stoke, aby opět vylezlo z obranné ulity a pokusilo se obrat skóre znovu zvrátit, s čímž přišel pomoci na trávník i Peter Crouch. Právě vytáhlý anglický útočník hned po nástupu málem srovnal z rohového kopu, avšak Petr Čech dokázal jeho hlavičku na brankové čáře vyrazit do bezpečí.

Když pak čtvrthodinu před koncem přece jen vstřelil čtvrtý gól zápasu střídající hráč, stal se jím Alex Iwobi. Mladý nigerijský reprezentant po několika minutách na hřišti využil Masonovy výhody po faulu na Alexise a tváří v tvář Grantovi křižnou přízemní ranou pojistil vedení Kanonýrů na 3:1. Šlo o jeho vůbec první ligový zásah sezony, ovšem již druhý v tomto týdnu, neboť Iwobi skóroval i ve středečním utkání Ligy mistrů proti Basileji.

Na dvoubrankové manko již hráči Stoke nedokázali najít odpověď a Arsenal si tak závěrečné minuty pohlídal s míčem na kopačkách. Brankář Grant sice kvalitním zákrokem nedovolil Theu Walcottovi přidat svůj druhý zásah odpoledne, ovšem i konečné skóre 3:1 Arsenalu stačí k tomu, aby se přinejmenším do zítřka vyšvihl do čela tabulky Premier league.

Více informací k zápasu

Burnley FC - AFC Bournemouth 3:2

10.12.2016 16:00

Góly: 13. Jeffrey Hendrick, 16. Stephen Ward, 75. George Boyd - 45+2. Benik Afobe, 90+1. Charlie Daniels

Nováček z Burnley opět potvrdil, že se mu na vlastním stadiónu v letošní sezóně opravdu daří. V otevřeném utkání nakonec svého soka z Bournemouthu přestřílel 3:2.

Skóre se poprvé měnilo po necelé čtvrthodince hry. Jednalo se o velmi jednoduchou akci - vše zahájil dlouhým nákopem Heaton, odražený míč následně poslal Lowton na nabíhajícího Hendricka, který nádhernou střelou nedal brankáři hostí vůbec žádnou šanci.

Druhá branka následovala o čtyři minutě později, a ačkoliv se už nejednalo o takovou fotbalovou parádu, její hodnota byla úplně stejná. Na rohový kop si naskočil Mee, jehož hlavičku ještě Boruc dokázal zlikvidovat, jenže balón jen vyrazil před dobíhajícího Warda, který jej následně pohodlně uklidil podruhé do sítě.

Hostům se ale těsně před pauzou podařilo utkání zdramatizovat. To si na střílený centr Francise naběhl Afobe a prudkou střelou na vzdálenější tyč upravil na poločasových 2:1 pro Burnley.

Druhá část střetnutí nabídla vyrovnanou podívanou, ovšem místo vyrovnání nakonec přišla třetí branka domácího celku. Patnáct minut před koncem se po přihrávce Graye dostal k zakončení na levém rohu vápna Boyd, kterému se poněkud překvapivě podařilo přes bránícího Akého vystřelit. Ránu navíc umístil tak dokonale, že zapadla přesně za vzdálenější tyč, Boruc byl opět bez nejmenší šance zasáhnout.

Poklidný závěr střetnutí pak už v nastaveném čase trochu narušil hostující Daniels, který ve vápně převzal přihrávku a hned z otočky parádně zavěsil pod břevno Heatonovy branky. Na případné vyrovnání však už Bournemouthu nezbýval čas, a tak se tedy ze tří bodů radovalo domácí Burnley.

Více informací k zápasu

Hull City - Crystal Palace 3:3

10.12.2016 16:00

Góly: 27. Robert Snodgrass (pen.), 72. Adama Diomande, 78. Jake Livermore - 52. Christian Benteke (pen.), 70. Wilfried Zaha, 89. Fraizer Campbell

Čekala se typická záchranářská bitva plná soubojů a technických nepřesností, místo toho duel Hullu s Crystal Palace nabídl strhující podívanou se šesti vstřelenými brankami. S výslednou remízou však budou určitě spokojenější hosté, tím spíš, když ji museli zachraňovat až v závěrečných minutách.

V samém úvodu byli aktivnější hosté, kteří získali územní převahu a vypracovali si několik příležitostí ke střelbě, avšak pokusy Zahy ani Puncheona si cestu do sítě nenašly.

Pořádně kontroverzní moment přinesla pětadvacátá minuta hry. V ní se po zpětné přihrávce míče zmocnil Snodgrass, který následně přepadl přes skluzujícího Danna. Na první pohled jasná penalta - ostatně sudí byl stejného názoru a pokutový kop také nařídil. Opakované záběry však záložníka domácích usvědčili z podvodu, jelikož se jej stoper hostí ani nedotkl - s verdiktem sudího však už hráči Crystal Palace nemohli nic udělat. K exekuci se postavil sám postižený a ranou do horního rohu branky nedal Hennesseymu pražádnou šanci. Do konce první půle už se to mnoho zajímavého neodehrálo, a tak si do šaten domácí odnesli jednobrankové vedení.

Nebyl by to ale Hull City, kdyby si zápas nějakou zbytečnou chybou nezkomplikoval. Paradoxně u toho byl opět Snodgrass, který tentokrát v rohu vlastního vápna naprosto zbytečně fauloval Zahu, čímž hostům daroval výhodu pokutového kopu. Zodpovědnost vzal na svá bedra Benteke a penaltu naprosto chladnokrevně proměnil.

Dvacet minut před koncem bylo pro domácí celek ještě hůř. Po rohovém kopu se k míči dostal Zaha, který se proháčkoval přes několik obránců, načež utěšenou pumelicí na přední tyč prostřelil Marshalla.

Tahle radost ovšem svěřencům Alana Pardewa vydržela jen necelé dvě minuty. Pak totiž ve vápně přihrávku obdržel Diomande, nádherně se obtočil okolo přihlížejícího Dunna a podél padajícího brankáře srovnal stav zápasu.

Necelých 15 minut před vypršením normální hrací doby do pokutového území vlétl domácí Livermore, který musel být značně překvapen tím, kolik prostoru mu hostující obrana dopřála. Také toho s díky využil, míč si navedl na střed vápna a přízemní střelou na bližší tyč poslal Hull do vedení.

A když už to vypadalo, že se Mike Phelan bude radovat z tolik potřebné výhry, jeho svěřenci nepohlídali Bentekeho, kterého našel prudký centr Zahy, a dvě minuty před koncem bylo znovu vyrovnáno. Ve zbývajících minutách už si žádný celek nevytvořil další velkou šanci, a tak utkání po divokém průběhu dospělo k finální remíze 3:3.

Více informací k zápasu

Swansea City - Sunderland AFC 3:0

10.12.2016 16:00

Góly: 51. Gylfi Sigurdsson (pen.), 54. Fernando Llorente, 80. Fernando Llorente

A Sunderland je zpátky na dně tabulky, když další pasivní výkon opět nedotáhl ani za kýženým bodem a místo toho se ve druhé půli pod zvýšeným náporem Swansea naprosto sesypal. Velšané pod vedením vynikajícího Sigurdssona během prvních deseti minut druhé půle vstřelili dvě branky a pak už mohli jen v klidu dohrávat...

Po minulé drtivé prohře s Tottenhamem (0:5) se začalo poprvé nahlas pochybovat o tom, zda Bob Bradley má na Premier League, dnes se ovšem americký manažer celkem slušně revanšoval a nejhorší start do sezony od roku 1983 sice není zažehnán, ale je minimálně pro teď odstaven na druhou kolej.

Bob Bradley pro toto klání přichystal celkem pět změn a ty se promítly - Swans s Leonem Brittonem uprostřed pole vypadali být rázem klidnější na balonu a svou troškou do mlýna přispěl i zkušený pravý bek Ángel Rangel. Zpátky do sestavy se pak dostal dvougólový Llorente.

Sunderland se mezitím nikdy nezvládl dostat do zápasu. Jermain Defoe sice v minulé sezoně Swansea vsítil hattrick, tentokrát byl ale poctivě strážen a speciálně po Sigurdssonově proměněné penaltě po ruce Denayera hosté jednoduše neměli odpověď na nic, s čím domácí zrovna přišli.

V 54. minutě to byl opět Sigurdsson, kdo tentokrát nízkou dodávkou od rohového praporku vyzval ke skórování Llorenteho, a zkušený Španěl stanovil výsledné skóre v 80. minutě tentokrát za přispění Monterova centru. Bob Bradley poté náležitě oslavil své druhé vítězství ve funkci.

Více informací k zápasu

Watford FC - Everton FC 3:2

10.12.2016 13:30

Góly: 36. Stefano Okaka, 59. Sebastian Prödl, 64. Stefano Okaka - 17. Romelu Lukaku, 86. Romelu Lukaku

Mizérie Evertonu pokračuje. Z 0:1 na 3:1 a další frustrující prohra je na světě. Naopak Watford může oslavovat svého nového střelce, který může hravě kompenzovat slabší formu Deeneyho s Ighalem, když se dvěma góly parádně uvedl Stefano Okaka. A že hned ten první stál opravdu za to...

Utkání se pro Toffees začalo odvíjet poměrně slibně. Gareth Barry svým 609. startem vyrovnal v historické tabulce druhého Franka Lamparda a hnedka už tak speciální zápas dál opepřil krásným pasem bez přípravy, který proměnil v gól Romelu Lukaku.

Watford nastoupil s příslušníky jedenácti národů v sestavě, ve zbytku utkání se však prezentoval spíše jako jeden muž. Étienne Capoue uprostřed zálohy vše držel pohromadě, vybojoval celkem devět míčů, a vpředu se činil Stefano Okaka, který od počátku hladově prahnul po svém prvním gólu v anglickém prostředí od května 2010.

Bývalý velký talent ve Fulhamu příliš velkou stopu nezanechal, fanoušek Watfordu si ho však bude pamatovat už jen pro tento zápas a speciálně gól patičkou v první půli. Hornets krom toho v první půli zahrozili skrze Deeneyho spálenou šanci a Prödlovu nepřesnou hlavičku, konkrétně rakouský stoper si to však vynahradil čtvrthodinu po přestávce díky Holebasovu centru.

V 64. minutě potom bylo de facto rozhodnuto, když Okaka využil rohového kopu, a Evertonu už pak nebyl nic platný ani jeho vlastní hlavičkovaný gól, jehož autorem byl předvídatelně Romelu Lukaku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC15121233:1137
2.Arsenal FC15104136:1534
3.Liverpool FC1594237:2031
4.Manchester City1593332:1930
5.Tottenham Hotspur1576224:1127
6.Manchester United1566320:1624
7.Watford FC1563621:2621
8.West Bromwich Albion1555520:1820
9.Everton FC1555519:1920
10.Southampton FC1555514:1520
11.Stoke City1554617:2219
12.AFC Bournemouth1553721:2518
13.Burnley FC1552815:2517
14.Leicester City1544721:2616
15.Crystal Palace1543827:2915
16.Middlesbrough FC1536613:1615
17.West Ham United1534817:3113
18.Swansea City1533919:3112
19.Hull City1533914:3212
20.Sunderland AFC15321014:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1178)

Přidat komentář
Counter

Lukaku s Holebasem ve fantě

Reagovat
mikelinos

Easy business

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku predaný pred týmto kolom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si povedal, ze toto ho este necham a ak neda hattrick pojde prec len co teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nebol Kane o 2 mega drahší, hneď by som menil..

Reagovat
bbbauch

Jak si jinak zatim vedete? Ja se porad potacim na EF lize mezi 10-20. mistem, coz je fajn, protoze cca mezi kolama 5-13 jsem do toho ani jednou nekouknul co uz bylo horsi bylo zjisteni, ze free transferu je mozno mit maximalne 2, zatimco ja si tam "syslil" prestupy do zasoby

Reagovat
smazaný uživatel

S tými prestupmi som sa vybabral rovnako . Až som nakoniec použil WC...

Reagovat
Counter

To seš na tom ještě dobře :-)

Reagovat
Busby babes

jeste ze se vykartoval Kun, jinak by Lukaku asi letel.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi byl ty, kdo zkušeně prodal Sancheze nebo se mi s někým pleteš?

Reagovat
Counter

Přesně tak

Reagovat
Counter

Zato mám Walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Holebas zkušeně na lavičce... Ale letos už tu fantu odmítám vnímat jinak než s nadhledem, horší ročník nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

vo fante horím

Reagovat
Hokaido

Holebas i Allen na lávce.

Btw.: tohle je docela vtipný.

https://www.reddit.com/r/FantasyPL/comments/5h54gh/the_birthday_boys/

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

A taky Theo s Gylfim

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu pri takejto situácii zrejme odíde, neviem si predstaviť, že tam ostane aj ďalšiu sezónu,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Však je do konce sezony ještě času dost, trenér pořád nový atd.. Určitě to nebude horší než s Payetem a Mahrezem, ti jsou teď už prakticky prodaní.

Reagovat
Hachim Mastour

Do Arsenalu.

Reagovat
Zaschrona

Pokud neprodlouzi smlouvu, tak pujde...

Reagovat
nani92

ešteže ten Everton netrénuje Mourinho, že..

Reagovat
Busby babes

ja bych se smichem pockal do zitra...

Reagovat
Zaschrona

lol, vsak ten zatim letos dela mnohem vetsi ostudu nez celej Everton

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Mate o bod vic nez my. Pote, co jste udelali prestupovy rekord. A pry to neni ostuda.

Reagovat
nani92

*o 4

Reagovat
Zaschrona

o 1

Reagovat
nani92

zajtra sa tu o 17:10 stretneme a pokračujeme

Reagovat
nani92

*dnes

Reagovat
Zaschrona

porad to bude ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se směje naposled..

Reagovat
nani92

ten ma dlhé vedenie

Reagovat
Busby babes

jsou chvile, kdy by se optimisti meli strilet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/q6ji

Pěkná Snoddyho levárna.

Reagovat
smazaný uživatel

levandulovej král

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
Fenri

Klasika, Arsenal souhrn jako první

Reagovat
Counter

A navíc ta délka! 500+ slov ostatní zápasy nemají, taková hnusná protekce.

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus

Reagovat
Counter

Nejoblíbenější klub na EF si zaslouží patřičnou péči

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
protiproudu

:D

Reagovat
cristiano.K.

nevadí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nejvíc lidí registrovaných na EF má v oblíbených klubech právě Arsenal, jiné dostupné měřítko tady nenajdeš.

Reagovat
Filipow

To by mě docela zajímalo takovej žebříček.

Reagovat
smazaný uživatel

napiš si skript, kterej ti to spočítá a vyfiltruje třeba i ty neaktivní, otázka pár hodin práce

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

matematicky, dobře

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Parada Theo Hector

Reagovat
smazaný uživatel

Ector*

Reagovat
Mastný Chobot

Ektor ked uz, hlupacik

Reagovat
smazaný uživatel

, Mastnopust, nebuď drzý.

Reagovat
Edgewalker

Nakonec pohodový výkon, útok šlapal parádně. Jen doufat že Mustafiho zranění není na delší dobu

Reagovat
afc

Dalsie 3 body,2 polcas uz bol ok. 14 zapasov bez prehry,Top of the league. Fajn sobota. Moze sa ich chlastat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabudni mobil, aby sa mal u nejakej šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys zůstat doma, dokud se nenaučíš psát za čárkou mezeru.

Reagovat
Le Gunner

Když už nevíš jak, tak se oháníš takovou skopičinou.

Reagovat
afc

Dik,ze mas starost,ale gramatiku ovladam. Neviem jak si na tom ty. A je sobota,treba ist zit.

Reagovat
Le Gunner

Nechtěl bych v pondělí dva předtermíny...

Reagovat
Counter

Mark Hughes' PL record as a manager away v Arsenal

5 different clubs

0 wins

0 draws

10 defeats

5 goals scored

27 conceded

To prostě nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
Hachim Mastour

Tak Stoke je odjakživa vonku proti Arsenalu marné, takže výhra bola naozaj očakávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

doufáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sean Dyche has as many home PL wins this season as Mourinho and Guardiola put together

Reagovat
nani92

zato, že si spomenul aj Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
db18

Reagovat
raduinho

Reagovat
vodka

Dyche je stejně asi největší sympaťák mezi manažerama...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tak nemam rad, kdyz nas piska Mason

Reagovat
smazaný uživatel

lepší jak Manson

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL KOLOBĚH:

Vždycky to je asi takhle: Hráč se vráti po zranění zpravidla v rámci střídání z lavičky (Bellerín) a ejhle, zraní se další ( Mustafi ).

Reagovat
smazaný uživatel

hráč za hráče, to je fér

Reagovat
smazaný uživatel

+Aaron

Reagovat
elChe

Arsenal pěknej výkon, ty pasy za obranu od Alexise a Oxe byly fantastický, pěknej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rikejte si, co chcete, ale Arsenal je pro me nejvetsi kandidat na titul

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to už radši tu Chelsea

Reagovat
Cobra

V žádném případě.

Reagovat
Counter

Ty jsi na fandu Tottenhamu nějaký moc sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je strasny stereotyp

Reagovat
vladis271

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

klasické podzimní hype

Reagovat
smazaný uživatel

ved takto to je kazdy rok

Reagovat
afc

Ze kazdy rok

Reagovat
smazaný uživatel

jen se smejte, vsak uvidite...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

jen se smejte, vsak uvidite...

část devátá

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

zůstaňme zatím u "kandidát na titul"

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
raduinho

Reagovat
afc

Arsène Wenger has confirmed Shkodran Mustafi will be out for at least 3 weeks with a hamstring injury suffered vs. Stoke today.

Reagovat
čutalista

zapadá do systému

Reagovat
Counter

Tak to začnem zase prohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Omar.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
miezto
Reagovat
smazaný uživatel

kdepak, jenom vyjádřil názor na předváděnou hru Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

"jses v pohode, kamo? nechces si objednat vodu?"

"jo jasne... v pohode... mel jsem jen *rih* sest panaku a nejaky pivka. potrebuju si jen tady na chvili sednout."

"ok, tak kdyby neco, budu na parketu."

"jasny... pohoda."

kamos odejde

*blueeeeeeeeee*

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Mustafi.

Reagovat
ondrasch77

Dnes zajímavá shoda, doposud dali všechny domácí celky shodně vždy 3 branky

Reagovat
Wat

Dneska na každej zápas PL hodit over, tak se daly shrábnout slušný prachy.

Reagovat
afc

Zajtra to United klasicky doserie.

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra doserou dnešek

Reagovat
ondrasch77

Tam doufám ve výsledek 0:1, takže snad jo

Reagovat
Busby babes

3 - Today is the first time since May 8 1993 that six home Premier League teams have scored 3+ goals on a single day in the PL. Thrilling.

Reagovat
ondrasch77

Thanks, it is Great...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
mikelinos

10.12.2016 19:09

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidiet, ze sa Pep topi. Zacal vyborne, ale toto obdobie je pre City otrasne.

On na toto vobec nie je zvyknuty, aj v Barcelone, ci Bayerne par krat vyhorel ale stale to bolo semifinale LM alebo podobne, toto je celkom ina situacia. Som zvedavy, ako sa s tym popasuje. Verim, ze bude este lepsi.

Len ma to utvrdzuje v tom, ze PL je fakt naslapana a nie je jednoduche v nej jednoduche uspiet.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ten tim ziaril v Lige Majstrov a potom horel v Premier League, tak ti dam za pravdu. Ale ten tim remizoval so Celticom i Borussiou Monchengladbach, ktore dostali od Barcelony 7:0 a 4:0. Samotne City dostalo od Barcelony 4:0. Ten tim proste nie je v pohode a do urovne Bayernu a Barcelony ma daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, mas pravdu, ma to daleko od nich, ale to nebola podstata mojho prispevku. Ja som chcel poukazat na Pepa, na to, ako sa s tym vyrovna.

Co sa tyka PL, tak ma urcite jeden z najlepsich kadrov, navyse klubom z PL sa vseobecne v LM nedari.

Reagovat
Counter

Zas jako doma proti Barceloně podali úžasný výkon, především v druhém poločase.

Reagovat
ondrasch77

To těm Lojzům z Barcy mohli i naložit víc...

Reagovat
raduinho

Lojza je možná tak tvůj tata.

Reagovat
ondrasch77

To víš, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

City 3-1 Barcelona po dosť jasnej prevahe...

Reagovat
celeb

a navyse samotna Barcelona je dost v krize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To be precise, Monaco's last Ligue 1 wins:

7-0, 6-2, 6-0, 3-0, 4-0, 5-0, 4-0.

Absolutely incredible.

To jsou blázni

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna momentalne najzaujimavejsi tym a najvacsi fenomen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim dokonca reinkarnoval Falcaovu strelecku dusu, v tom istom tele.

Reagovat
Counter

Jardim je normálně bůh na zemi, jinak si to neumím vysvětlit, co s Monakem provedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nad tym par dni premyslal. Ako si minule pisal, oni mali pod nim vzdy prepracovanu defenzivu a zrazu rozdavaju pridel na pockanie. A nie je to len tym, ze zmenil system. Ono ta jeho rotacia ma podla mna velky vyznam, jednak, su ti hraci hladni a tiez, tazko sa pripravis na zapas, ked nevies koho kam postavi.

Si zober, ze najlepsi strelci maju po 7 golov a 500 minut...

Po 16 kolach maju nad 1000 minut len Subasic, obrana a Bernardo, vsetko okolo nich sa meni.

Skvela praca Jardima. Fakt klobucik.

Reagovat
Counter

nad tím zůstává rozum stát, snad jim to vydrží co nejdýl a vyhrajou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsme čekali hratelnou skupinu v LM.

Ha, ha, ha...

Reagovat
Counter

Pořád jste mohli postoupit z druhého místa.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme mohli, ale ani tomu Leverkusenu se nechtělo ani jednou prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

tak jste taky neměli prohrát no

Reagovat
Ligter

takové schválnosti nám dělají v lize v jednom kuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked si spomeniem, ze nai ne moc davno ich vyhry ukopane 0:1 1:0 2:1

Reagovat
Counter

Přesně, o to šíleněji ta jejich letošní sezona působí.

Reagovat
Tommy the Gunner

Hlavně Falcao překvapuje

Reagovat
Filipow

A třeba už teď dali letos víc gólů jak dva roky zpět za celou sezónu. Loni dali o čtyři víc.

Šílený.

Reagovat
Counter

Wow

Reagovat
Filipow

A další,

Falcao za sezóny 13/14, 14/15 dal 7 gólů, teď jich zatím má 14.

Reagovat
nani92

tak ide aj o ligu

Reagovat
smazaný uživatel

tam dava aj Balo, Cavani,Gomis... aj Zlatan tam daval...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

snád City vyfasuje v LM Porto, to by mohol byť slušný debakel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Bravo se Stonesem super dvojka

Reagovat
Edgewalker

Leicester hraje o záchranu jako pravý šampión

Reagovat
smazaný uživatel

dostali jsme dobrou lekci neuvěřitelné jak špatně hrajeme hl. ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý, skvelý zápas.

Reagovat
Miguel19

Pep podle mě moc nezvládl přestupák..

Směrem dopředu v pohodě. Akorát se docela vysral na zálohu a obranu, což je teďka krásně vidět. Na krajích nemá pořádného hráče, do středu zálohy nikoho nepřivedl a musí tam hrát tragéd Fernando. Na stopera přivedl vyhajpovaného Stonese, který na takový tým zatím rozhodně nemá. A v bráně to dosral úplně, kde přivedl díru co sice umí nohama, ale jinak nechytí nic..

Reagovat
Fenri

Vzdyt v lete prisel Gundogan...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To vím, ale přijde mi, že ten hraje moc vysoko Takže myslím spíš někoho, kdo by to rozehrával z větší hloubky nebo někoho za Fernandinha..

Reagovat
smazaný uživatel

ale to by přesně mělo Gundoganovi vyhovovat. to je pak chyba Pepa..

Reagovat
Manik...

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

v BVB to gundogan prave rozohraval z DM cely cas

Reagovat
vitasrp

Však Gündogan ale nijak extra vysoko nehraje, obvykle operuje před obranným blokem soupeře a rozehrává (v podstatě se pohybuje na stejný úrovni jako Fernandinho).

Reagovat
smazaný uživatel

já nic neříkám. v podstatě jsem ho v City ani pořádně zas tolik hrát neviděl. jen jsem chtěl konstatovat, kde je jeho ideální pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Stones by podľa mňa hral omnoho lepšie ak by bol vedľa neho Kompany. Na lídra je ešte veľmi mladý a je to vidieť. Je to dosť blbé, keď sa pri ňom menia Kolarov a Otamendi.

Reagovat
smazaný uživatel

+ kraje sa tu kritizovali už viac než dosť, tam je to zrejme najhoršie.

Reagovat
Bayern +

Však lídra má hrať Otamendi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má to zložité chlapec..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Souhlasím. On vedle sebe potřebuje zkušeného obránce. Otamendi má pár dobrých zápasů, ale není nic extra

Reagovat
Counter

Do zálohy přivedl Gundogana, to je ještě v pohodě. Ale obrana jedna velká katastrofa.

Reagovat
Mastný Chobot

told ya, ze s tou obranou nemoze vyhrat titul na druhu stranu, told ya, ze ho vyhra Mourinho. to bola pekna naivita odo mna

Reagovat
Counter

Já teda ManCity z boje o titul neodepisuju ani po dnešku. Bude teď záležet na Chelsea, jestli příštích pět kol potvrdí roli favorita a všecko to povyhrává. Jinak to bude nahoře pořád hodně otevřené.

Reagovat
Manik...

Též jsem tvrdil, že ta obrana je strašná... Všichni se mi to smáli

Reagovat
smazaný uživatel

A Sterling bude hrat min...na ukor toho kostete Saneho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechápeš Guardiolovu filozofiu ... u neho záloha plní iba ofenzívnu úlohu, na DM sa guardiola môže vysrať keď v Barcelone na miesto Mascherana uprednostnil na tom poste tragéda Busquetsa a v Bayerne spravil to isté Martínézovy a prerobil ho z DM na stopéra. Prehustí stred pola a ovláda ihrisko.... A brankár je mu tiež u predele akurát v Mníchove mal proste šťastie, že Neuer je tak komplexný že je najlepší v práci s nohami + má skvelé zákroky.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kiwwi

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho je top

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

marty?

Reagovat
kiwwi

Minul viac ako Mourinho a nezvládol prestupak? To ti counter asi neodsuhlasi

Reagovat
lucius6

Tohle by se s Demichelisem nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

už se to sype! jsem rád, že obhájce titulu získal nějaké ty body zase

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si vravíte že anglická liga výnimočne ponúkne menej zaujímavý match day a potom čeknete večer výsledky a Vardy rozobral Citizens ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá, než doufat, že účka srazí slepicím hřebínek.

Reagovat
Counter

Naopak, ideálně remízka anebo výhra Spurs.

Reagovat
mul

cim vyssie budu Spurs v tabulke, tym lepsie aj pre Arsenal

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiciN

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pospovič

Reagovat
C-M@ster

Hádám, že už máš dopředu připravený srovnání bodů Mourka s Moyesem a LVG v případě remízy nebo prohry se Spurs...

Reagovat
Counter

Od toho mám twitter.

Reagovat
C-M@ster

Tam to taky postuješ?

Reagovat
Counter

Není komu, nemám skoro žádné followery. Ale jestli si mě přidáš, tak ti rád vyhovím.

Reagovat
C-M@ster

Nemám twitter...

Ale jestli si ho někdy založím, tak tě začnu sledovat!

Reagovat
smazaný uživatel

jaký hřebínek?

Reagovat
Counter

https://streamable.com/f8ql

Kája Svíčka pořád válí ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Odpisovať City? Žiaľ ich stále favorizujem...

Reagovat
Talker

Tyjo. Zajímavý výsledek. I když ono to je celkem nepodstatný v současnosti nějak více řešit, ztrácet budou všichni. Ale jak je narvaný vršek tabulky, tak to může ve finále Citizens dost mrzet.

Reagovat
Busby babes

Pep on being told MCFC didn't win a tackle in first 35 mins: 'I'm not coaching tackles. I'm not training for tackles ... what's tackles?'

Reagovat
smazaný uživatel

také ses smál, když mourinho říká sračky po každém zápase? už nám nedělejte s kiwwim ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Komu nám?

Reagovat
kiwwi

Jemu a jeho helme

Reagovat
Busby babes

:-*

Reagovat
Busby babes

no vis, ja si prave rikam, co by se tu strhlo, kdyby tohle prohlasil Mourinho...

Reagovat
Counter

Mourinho říká i horší věci a stejně to neberete v potaz.

Reagovat
J0EL

Nevadi

Reagovat
Busby babes

nemyslim si. ale ja hlavne mluvil o reakci ostatnich. To by bylo vysmechu, kdyby to rekl.

Btw. uz i Savage vcera rikal, ze kdyby takovej vykon jako City v prvnim polocase predvedl Mourinhuv tym, tak to tezce schyta.

Reagovat
Nihilister

Nějak ti asi nedochází , proč by to pan velkohubý hnedka schytal

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě že si to nemyslíš

A jako na ManCity žádný posměch nebyl, nebo co? Guardiola to neschytal?

Reagovat
Busby babes

ne takovej.

No dneska nas zas Zoze pekne potrolil s Fellou.

Reagovat
kiwwi

Zloz si tie okuliare

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14

Charlie Adam . https://my.mixtape.moe/nwnvzm.mp4 jak šlápnul na Alexise zmrd snad dostane trest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Counter

Reagovat
REPLIKATOR

špína hnusná

Reagovat
Gareth Bale 11

Adam byl vždycky magor.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hachim Mastour

Prasopes Adam.

Reagovat
C-M@ster

Jak mu dokážeš úmysl?

Reagovat
Whitemedia

Jednoduše.. je to Adam

Reagovat
patas92

Jakože udělal ten úplně nepřirozený poloviční krok omylem?

Reagovat
C-M@ster

Tak byl ve sprintu za míčem, kterej vedl hráč soupeře, co se řítil do vápna... neměl čas na chujoviny.

Věděl, že někde pod ním je hráč, tak se mu nějak vyhýbal a šlápl na něj...

Stačí mu argumentovat takhle, podle mě.

Reagovat
patas92

Wtf, však ho mohl normálně přeběhnout/přeskočit, kdyby běžel furt stejně. Udělal o polovinu kratší krok, aby na něj mohl šlápnout. Je to úplně jasně zřetelné...

Reagovat
celeb

Navyse v tomto pripade to absolutne nedava zmysel. On musel vyhodnotit situaciu po tej vyhode ako kriticku a stracat cast tym, ze sa bude snazit trafit Alexisovu nohu v behu ... prijde mi to absolutne nelogicke. Podla mna nahoda, na rozdiel od ostatnych (gunnerov) sa neviem preniest do mysle Adama a listovat tam.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

takový prase se jen tak nevidí, poslat ho na porážku

Reagovat
smazaný uživatel

trest za tohle by byl velké překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Zrovna od neho bych klidne cekal horsi prasarnu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

No joo, to byl vlastně taky on Ten má na Alexise spadeno skoro jak Kun na Luize...

Reagovat
smazaný uživatel

a nedavno to bylo vyroci

Reagovat
Fenri

That's more like it!

Reagovat
smazaný uživatel

ja ked som videl ze hra uz som len cakal kedy niekoho zrakvi este tento kkt ma u nich kapitansku pansku, a toto hralo za LFC

Reagovat
Nikikrew

hajzel jeden spinavy.

Reagovat
kiwwi

Keby ešte hral za LFC tak by si videl ako by sa natlacili tričká

Reagovat
smazaný uživatel

Fanny

Reagovat
soukup

pochybuju že dostane trest a ani by ho dostat neměl, tady prostě úmysl nedokážeš. Může argumentovat že to bylo ve sprintu, že se lekl, že před něj ten hráč spadl, cokoli. Jako jasně, je to Adam, známej prasič, asi nikoho nepřekvapuje, že na někoho šlápl zrovna on, ale je to tak na poplivání v diskuzi a ne na oficiální trest

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass: Apologies from my end it was never a penalty, but genuinely thought defender was going to slide, so tried to ride the tackle

Reagovat
Busby babes

nevim no, nez rict tohle, mel byt radsi ticho.

Reagovat
Mastný Chobot

"you know those 14yr old street punks?" "say no more"

Reagovat
CubONE

OT: Poradte mi nejaku komediu na vecer prosim.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
minoLFC
Reagovat
redyyz

skus posledny zapas LFC

Reagovat
niflheim

Sharknado

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka je nejlepsi, pak 4,1 a posledni trojka

Reagovat
havrys99

Reagovat
Whitemedia

Vyšla v posledních dvou až třech letech nějaká dobrá komedie? Já si totiž nemůžu žádnou vybavit..

Reagovat
smazaný uživatel

ztraceni v mnichove, grimsby, mozna zoolander 2(ale nevidel jsem), http://www.csfd.cz/film/381757-sedm-dni-v-pekle/prehled/

Reagovat
Whitemedia

Z tohohle jedině tak Ztraceni v mnichove

Reagovat
smazaný uživatel

seven days in hell je super a mnichov je strasne nedoceneny...od ssamotaru zelenkuv nejlepsi film

Reagovat
C-M@ster

Rok ďábla > Samotáři podle mě... ale dlouho jsem je teda neviděl.

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Kingsman, 22 Jump Street, Deadpool z těch akčních, The Lego Movie nebo Ovečka Shaun z animovaných a jinak třeba Grandhotel Budapešť. Z 2013 pak Millerovi na tripu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

grandhotel budapest a jinak kdyz uz tam beres i takove nekomedie tak i treba inside out, coz je nejlepsi film vsech dob

Reagovat
Counter

Ha, původně jsem to tam měl taky, ale pak jsem si řekl, že tohle už byla komedie jen opravdu hodně okrajově. Každopádně se plně shodneme na tom, že to byl výborný film

A Grandhotel Budapešť byl supr náhodou!

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem Milnerovi na tripu, jsem nějak zdeformovaný

Reagovat
Whitemedia

Kingsman a 22 Jump Street.. jsem myslel, že už jsou ty filmy staré min. 3 roky

Reagovat
C-M@ster

To je asi o vkusu. Mně se třeba trochu překvapivě líbilo toto:

http://www.csfd.cz/film/383682-stazista/komentare/

Taková oddychovka.

Pak Buchty a klobásy celkem ujdou.

Nebo třeba tohle: http://www.csfd.cz/film/358877-spion/komentare/

Reagovat
Whitemedia

Stážista nebavil a Buchty a klobásy jsem ani nedokázal dokoukat..

Reagovat
C-M@ster

A co tohle?

http://www.csfd.cz/film/370681-co-jsme-komu-udelali/komentare/

Říkám, záleží, co člověka baví.

Reagovat
Whitemedia

Jo, tohle pobavilo, ale Frantíky já celkově moc nemusím, takže na víc, než tři hvězdy, to nebylo..

Jinak z komedií mě nejvíc baví Horší než smrt, Podfu(c)k nebo třeba Big Lebowski.. kéž by se objevila nějaká komedie, která by se jim vyrovnala a já ji zároveň neviděl už asi 30x..

Reagovat
C-M@ster

Mě třeba Big Lebowski vůbec neoslovil, ale vím, že jsem v menšině.

On člověk tu a tam nějakou náhodou narazí na něco, o čem netušil, že existuje.

Reagovat
patas92

hrozná nuda

Reagovat
Whitemedia

Proto jsem se tu ptal na 2-3 roky staré komedie, abych našel nějakou, která mi unikla a mohla by mě bavit.. starší ročníky už mám prolezlé skrz naskrz, tam už žádnou kvalitní komedii, kterou bych neviděl, prostě nenajdu.

Na Big Lebowski nedám dopustit, jen ta scéna s popelem mi prodloužila život alespoň o 20 let

Reagovat
Whitemedia

Jinak s Jude Lawem jsem teď koumal The Young Pope.. a je tam boží

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo mě jen 22 Jump Street, ale to už tu je zmíněný. Možná ještě Spy.

Reagovat
blade115

Ted 2, Grimsby

Reagovat
Whitemedia

Sacha

Reagovat
blade115

Není to holt pro každého...

Reagovat
Whitemedia

To není no, hlavně ne pro někoho, kdo toho herce těžce nesnáší

Reagovat
smazaný uživatel

ze me to tady vubec neprekvapuje, whitemedia a nesnasi zida

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
CubONE

Diky, pozriem nieco z tych francuzskych, Sharknado som uz videl.

Reagovat
patas92

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To, že de facto každý druhý Tvůj koment je nějaký vtípek z Tebe dělá už dost mainstream

Reagovat
CubONE

Reagovat
Azazelo RD

St. Vincent.

Reagovat
smazaný uživatel

annie

Reagovat
vodka

Reagovat
TopinB

Snatch

Lock, Stock, and Two Smoking Barrels

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lofin9

Reagovat
Counter

Drž hubu. A ne, není to nadávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
patas92

Teď bude na ČT Velký flám, takže ani nemusíš hledat

Reagovat
Glonden2

Reagovat
samson192
Reagovat
GeneralGoat

Wild Target, The Boat That Rocked, Frank nebo Love and Death (pro mě možná nejvtipnější film ever, Woody Allen hraje svůj typický charakter v napolenským Rusku)

Reagovat
harfa

skus Get him to Greek, mna to uplne rozsekalo

Reagovat
Counter

Elizabeth Debicki ♥

Reagovat
TopinB

A Alicia Vikander ♥

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

Toni Erdmann je geniální

Reagovat
niflheim

200. za víno

Reagovat
mul

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy hattrick slušný, ale příště by to mohl potvrdit proti silnějšímu soupeři.

ale když pominu okrajový podmínky - jejich bránění - tak provedení všech 6 gólů mělo nejvyšší parametry. opravdu nádhera. nejvíc se mi líbil ten na 3:0. neskutečný vyškolení

Reagovat
Greny

OT : Besiktas Prestupova bomba explodovala

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej masakr. Puvodne psali jen o 20 zranenejch a zadnym mrtvym. Ale zase najit ty mrtvoly na strese stadionu, to asi da na chvili praci, no.

http://icecream.me/uploads/88d751ba2a1f3e401eba594c7f50517d.png

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se kurva vzali až na střeše?

Reagovat
Azazelo RD

Mimo přestupové období? Z toho bude pokuta.

Reagovat
smazaný uživatel

nejako vela utokov v kebablande

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez ten dotek s balonem před 1. a 3. gólem neskutečný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Voras

Reagovat
Counter

Takže Pastrňák teď dělené první místo mezi střelci a Voráček druhý v kanadském, slušně si to dávají.

Reagovat
smazaný uživatel

což samozřejmě z Voráčka nedělá 2.nejlepšího hráče nhl..

ale je super, že máme aspoň zas 3 světové hráče.. Voráček, Krejčí a Pastrňák má fakt před sebou velký věci. Škoda, že nemáme žádnýho kloudnýho beka.

Reagovat
iamek

A kde tvrdi, ze ho to dela?

Reagovat
C-M@ster

Třeba dobrej bek vyroste ze Zbořila.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby, jeden bek je zoufale málo :)

Reagovat
patas92

To spíš z Hronka

Reagovat
Greny

Zbořil, Hájek, Hronek, Filip Král a možná mladej Doudera, a Zábranský má taky slusne naslapnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Orientuje se v tom někdo pořádně? Jak moc velkou šanci prosadit se má Hájek?

Reagovat
smazaný uživatel

Hájek je dobrý bruslař, nebojí se jít do těla, excelentní v defenzivním pásmu. Co se týče ofenzívy, tak tam je to slabší ale. Pokud se prosadí, tak jako shutdown bek na pomezí 2. a 3. páru.

Upřímně řečeno ale, mám na něj celkem pifku, protože, aby ho Tampa vydraftovala, tak poslala pryč DeAngela, který je na tom přesně naopak a já se na něj v Tampě hrozně těšil. Excelentní v ofenzívě (7 bodů ve 12 zápasech v NHL letos, a to hraje první sezonu), ale slabší ve vlastním pásmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Palát je taky top v tom co dělá, jen tuto sezonu nema formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Palát je ohromně užitečný hráč. Akorát má smůlu, že jeho dopad na hru není vidět nebo není nějak jednoduše kvantifikovatelný body, takže prostě nikdy nebude tak "sexy" jako třeba Pasta.

Reagovat
andrew96

Cooper si ho velice cení, což je důležité.

Reagovat
Wat

Ale poslední 2-3 sezony si na sebe upletl bič v tom, že ty body prostě dělal a lidi si zafixovali, že když je dělat nebude, tak je mimo formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já samozřejmě zapomenu zmínit

Reagovat
Kovi81

Vrana bude top

Reagovat
smazaný uživatel

Kase taky

Reagovat
smazaný uživatel

A ktory? Ani u jedneho to zas na nejaku hitparadu nevyzera. Ak sa niekto javi dobre, tak je to Chlapik.

Reagovat
Greny

Tak Ondřej hraje pravidelně uz v Anaheimu a trenér je s nim spokojenej, David asi nepojede na MS 20 , protože se v lize zranil

Reagovat
smazaný uživatel

No dost sa zasekol, neviem neviem.

Reagovat
Greny

proč ? on ten trenér říkal , pred sezonou rekl jasne , ze je pro nej lepsi farma kde bude hrat prvni lajnu nez aby hral NHL nekde ve 4. lajně s ice timem 6 minut, teď pri zraněni TJ Oshie ho povolal a hral druhou lajnu a druhou presilovkou lajnu po návratu si ho tam nechali a hraje ted treti + zustal na presilovce to je dulezity, v jednom zapase minuly vikend mel druhy nejvyssi ice time z utocniku po Oveckinovi

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, co pises sa nemusime bavit, to je samozrejme pravda. Uplne opacny pristup- podla mna nelogicky- sa praktikuje na Jurcovi, ktory je uplne iny typ hokejistu ako brusic 4. lajny, ktoru v Detroite hrava.

Nevravim, ze Vrana nebude dobry, ale pise sa tu o top. To plati aj pre Kaseho, ktory ma uz 21 rokov. Ked sa pozres ako vlietaju do ligy ti mladi ( a vyrazne mladsi) Kanadani, Americani, Svedi, teraz aj Fini plus Pastrnak, Draisaitl, Ehlers, tak je to zase o nieco iny level. Na hranici toho je taky Zacha, o ktorom si ja myslim, ze je zase o uroven vyssie ako Kase, Vrana.

Vranova kariera je v mnoho ohladoch velmi podobna tej Cehlarikovej s tym, ze Vrana je o rok mladsi. Ja nevidim ako hraju obaja v AHL, ale statisticky su na tom velmi podobne, tako tomu bolo aj v SHL, ci herne aj na WC U20.A o Cehlarikovi si nedovolim tvrdit, ze niekedy bude top. S najvacsou pravdepodobnostou bude hrat NHL, ze z toho bude nieco viac, by som si dovolil pochybovat.

Reagovat
Zaschrona

Cehlarik hraje v Providence hodne slusne, nebyl bych prekvapeny, kdyby byl brzo povolany nahoru. Spooner hraje mizerne a Vatrano jeste nejaky ten tyden bude mimo. Ale spis bych s nim az pocital pro pristi rok.

Reagovat
andrew96

Pořád je to málo oproti minulým letům a nepřijde mi, že by se situace měla v budoucnu zlepšit.

Reagovat
Greny

uvidíme co vyleze z naší 18 , co vyhrála memorial Ivana Hlinky tam jsou hodně zajimavy jmena : Nečas, Kaut, Zadina, Chytil, Safin

Reagovat
patas92

Pastrňák Richard, Voras Art Ross

Reagovat
smazaný uživatel

Snoodgras diver

Reagovat
Counter

Jamie Vardy now has as many PL hat-tricks as Cristiano Ronaldo and Dennis Bergkamp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Vardy: "Hold my beer, mate, I am gonna score a hat-trick."

Reagovat
nani92

kedy kupujeme Zahu naspäť?

Reagovat
vladis271

Vy už nikdy nič pod 50 mega nekúpite.

Reagovat
nani92

tak 50 za Zahu, ok

Reagovat
kvasha16

300. pre Dream Theater

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

náročný posluchač

Reagovat
kvasha16

neskutocna inspiracia jednak kvoli Portnoyovi, tak aj vseobecne po hudobnej stranke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

S timhle musel přijít jen Sun no.

Všichni kromě Sunu přece ví, že Welbz > Kane.

Reagovat
Busby babes

Swarley si bude muset Teddyho vzit na pohovor no...

Reagovat
Taiger

Tuhle sezónu mámě kromě super mentality hlavně skvělý a vyrovnaný křídla. Netřeba zmiňovat, jak se Alexis skvěle aklimatizoval na hrotu, ale to, do jaký formy se dostal znovuzrozenej Theo, už za zmínku stojí, do toho ještě oživenej Ox, kterej podává taky nadstardantí výkony. Jako záloha skvělej Iwobi, kterej ještě potřebuje nabrat pár zkušeností a bude z něho ještě větší dělo, než je teď. Momentálně nemáme na pozici křídel v lize konkurenci. A když jim ještě z druhý vlny nabíhají 2 nejlepší beci na svých postech, to už je pak úžasný.

Mustafiho zranění mě sice štve, ale Gabriel to dle mýho zvládne s přehledem. Na tu pozici ještě zraje neskutečně Calum, kterej se v Boro vyhecovává k super výkonům.

Před sezónou jsem si říkal, že máme slabinu jen na hrotu, ale když se tam neskutečně chytl Alexis. Jestli nevyhrajem tu ligu letos, tak už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nikdy, uf, hned se mi ulevilo.

Reagovat
Tommy the Gunner

Jak málo stačí k uvolnění

Reagovat
Miguel19

Jakože Iwobi, Walcott a Ox jsou nejlepší křídla v lize?

Reagovat
Taiger

V tom příspěvku tozmiňuju jako balení všech našich křídel, né jako jednotlivce.

Kombinace těchle tří + Alexis je největší wing-force v lize podle mě. Žádnej tým v lize nemá takovou palbu na jejich pozicích.

Reagovat
Taiger

** to zmiňuju

Reagovat
samson192

Reagovat
kvasha16

+ 2 najlepsi beci

Reagovat
Taiger

Nějakej ukřivděnej ne?

Nedávno tu jeden od vás psal celkem rozumně, že váš tým funguje skvěle jako celek i přes to, že ani jeden z vašich hráčů nevyniká markantně na svý pozici vzhledem ke špíci ligy. Tak nevím, co tu zas zkoušíte. Nebo ty narážky vám vadí kvůli hráčům ostatních týmů?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hodně srandovní.

Reagovat
Miguel19

Nikdo od nás nevyniká?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

(napsat tohle o tymu kde hraje costa )

Reagovat
raduinho

Reagovat
TopinB

kiwwi pls

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je určite bližšie k pravde

Reagovat
smazaný uživatel

+nejlepsi hrot a nejlepsi falesnej hrot

a vlastne i ti stoperi jsou spicka

tvl, ten Arsenal to fakt letos asi da

Reagovat
C-M@ster

Schválně jsem si našel Souhrn 15. kola minulé sezóny, jestli se historie opakuje... a ono jo.

Arsenal na druhým fleku (byť má o 4 body míň jak teď), zítra asi bude taky.

Psalo se o zranění Cazorly - teď je to mustafi

Counter zmínil titul - teď zmiňuješ ty

Reagoval na něj pochybovačně owny - jako teď na tebe.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-souhrn-15-kola-313555/?forum=1#post7849047

Jo jinak Arsenal v tom kole vyhrál taky 3:1 (ale se Sunderlandem) a za Leicester dával hattrick tentokrát Mahrez

Jo a taky frčelo postovat "Manchester United's last six home games: 0-0, 0-0, 1-0, 2-0, 0-0, 0-0."

Pokud to dnes skončí 1:1 se Spurs, asi vím, co bude frčet letos

Reagovat
Taiger

Holt budem muset doufat, že já to vycítil líp než Counter minulou sezonu.

Jináč v tomhle vlákně rozjížděl kiwwi solidní bomby.

Reagovat
Hachim Mastour

A tiež všetci Gooners fandili Lestru.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Taiger

Rozveď to gloryhuntere, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim, ne. Cenim, ze dal jenom jednoho a nesvini diskuzi tim, ze by se vysmival kazdy sracce, kterou jsi tam napsal, jednotlive.

Reagovat
Taiger

Neotravuj, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyndej tu hlavu z prdele a strc si ji laskave zpatky k youtube. Dneska mam celkem tak 5 prispevku, zatimco ty tady tapetujes srackama jak masopust v nejlepsi forme. A stejne to tvymu zcvrklymu mozecku nezabrani napsat, ze ja jsem ten, kdo otravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ty si hrozně hloupej a jednoduchej. Nikoho nezajímáš, táhni zpátky do kurníku a bež si dělat domácí úkoly pomocí wolframu, v pondělí máš od osmi, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz dokonce i smazal ucet, ale vyssi moc vyzaduje, abych ti vysvetlil, ze ses kokot a mas tahnout diskutovat zpatky pod youtube videa.

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Ani setřít ho neumíš , takovéhle hlody platí možná tak na základce

Reagovat
Taiger

Jak to zná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wolf frame

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš rád Arsík? Jsem nepochytil

Reagovat
Posledni Kovboj

mam, dokonce jsou to moji oblibenci. Ale tyhle deluded fanbois jsou proste k pousmani no.

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlasím, já bych to Arsenalu přál, titul, ale nevidím to moc realisticky a hlavně bychom pak museli asi odejít z EF

Reagovat
Posledni Kovboj

tak

Reagovat
andrew96

Hezké, ale v konkurenci letošní Chelsea a ManCity říkat, že jestli letos nebude titul, tak už nikdy, je dost silné a opovážlivé.

Reagovat
kvasha16

to platilo minulu sezonu, ale teraz to zatial vyzera na celkom "silnu" sezonu.. + si vynechal Liverpool ktory sa javi tiez celkom dobre

Reagovat
andrew96

Liverpool jsem vynechal záměrně, protože ač bych jim přál boj o titul, tak příliš nevěřím, že to udrží celou sezonu.

Reagovat
bbbauch

Taky to tady urcite nekdo z Gooners minulej rok psal, ze jestli ne letos, tak nikdy.. tohle je takova arsenalska varianta "next year is our year"

Reagovat
salami

problémem Walcotta, Oxe a Iwobiho je, že to prostě nejsou top class a jak správně píšeš, jsou v dobrý formě, ale je to jenom forma, ta taky dost pravděpodobně odejde, nemyslim si, že by někdo z nich vydržel podávat takový výkony až do konce sezony

Reagovat
SunFells

Walcott hraje stejně od srpna a Iwobi není ve formě.

Reagovat
Zaschrona

Takze pry ocekavame nabidku za McCarthyho od Pulise 15 mega, odejit muzou i Cleverley a Niasse, naopak zase chceme Dzagojeva z CSKA, Isaka z AIK, Depaye, Schneiderlina, VVD, Pickforda, Taylora z Leedsu, Lookmana z Charltonu, Ghezzala z Lyonu, Gabbiadiniho z Neapole. Silly season je tady. Pry planujeme dle Echa ziskat minimalne 5 novych hracu. Tak snad to nebude takovy prokauc jako v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

5 hracu v zime, tak urcite

Reagovat
Zaschrona

Vloni Sunderland jich 5 privedl... Predloni Palace 8 hracu, rok pred tim Cardiff 6. A nas kadr momentalne vypada na to, ze tech hracu potrebuje aspon 15...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to byla teochu jina jmena

Reagovat
Zaschrona

No, tak ted je cas to trumfnout poradnyma posilama. Ale teda taky zrovna velky optimista nejsem - v lete skutek utek, cekam to spis zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti hosani z MU by vyjit mohli, ale na nejake Pickfordy nebo VVD muzete v zime rovnou zapomenout. A ty kluby z Champu i z pevniny taky nebudou chtit moc poustet.

Reagovat
Zaschrona

Kazdy bude chtit prodavat, jen zalezi, kolik budem nabizet. A nebo pak prave hrace, kterych se nekde chteji zbavit, jako ti dva z MU. Nebo hrace, kterym konci v lete smlouva, jako Ghezzal nebo Taylor. Vetsina klubu z nizsich lig nebo z ciziny si zas nemuze dovolit odmitat dobre nabidky. Jen je zasadni taky neco dotahnout az do faze, kdy hrac skutecne za nas bude moct hrat.

Reagovat
Busby babes

pockej, a co kdyz ty kluby nebudou chtit prodavat?

Reagovat
Zaschrona

Tak budem v pytli jako v lete.

Reagovat
Busby babes

ba ne, ja mam strach, ze my budem chtit prodavat.

Reagovat
Zaschrona

To ja mam strach, ze ty nase dravaky nikdo nebude chtit. Respektive, ze oni nebudou chtit jit pryc. A k nam taky ne.

Reagovat
icemike

Nebud na vas tak přísný, stačí hráčů 11...

Reagovat
Zaschrona

Taky nekdo na lavicku...

Reagovat
SpecialOne

Nebyl před rokem, dvěma McCarthy zajímavým zbožím pro lepší kluby? To šel tak dolů?

Reagovat
Zaschrona

Ohromne, uz hodne dlouho je na hristi hrac absolutne k nicemu. Hraje absolutne bez zajmu, hra jde uplne mimo nej. Dostat za nej zpatky penize, za ktere ho Martinez koupil, to by byla parada.

Reagovat
Whitemedia

5 je málo

Reagovat
Zaschrona

Je, ale na zachranu by to mohlo stacit.

Reagovat
Wat

Heh, další zájemce o Dzagoeva, kolik už jich za ty roky bylo a furt ho nikdo nedokázal přivést... Ale pořád doufám, že bude víc na očích, tak s tím něco dělejte!

Reagovat
Zaschrona

Takovy box-to-box by se do 4-3-3 hodne hodil.

Reagovat
salami

tak on je spíš CAM, hrával i na křídle a podle mě má teda blíž do utoku než na CM, spíš bych to viděl jako alternativu za Barkleyho, kterej nedokáže podávat nějak stabilně dobrý výkony, než že by šel níž

Reagovat
Zaschrona

Ja prave cetl, ze v posledni dobe se hodne zatahnul dozadu a v podstate hraje pozici mnohem blizsi tomu, co hraje Barry, nez ze by hral to, co hraje Barkley. Nicmene, urcite by to byla i pro Barklyeho konkurence a tu sakra potrebuje.

Reagovat
pingla

Proč by van Dijk přestupoval k vám? Vždyť mají o něj zájem daleko větší kluby

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze ho ziskaj, ale Everton je docela ambiciozni, hral by tam zaklad, a pokud jim fakt prodame Depaye a Morgana, tak uvidi, ze ten tym to mysli s poharovou evropou vazne. Ve vetsich klubech tu jistotu mit nebude.

Reagovat
Zaschrona

Navic jeste faktor Koeman, dal spolu udrzuji pratelsky vztah, asi by se nabranil tomu pod nim znovu hrat.

Reagovat
Busby babes

taky. A stejne tak se muze stat, ze prijde nevim, treba Arsenal (nevim, kdo se o nej zajima) a on to bude chtit risknout, protoze takova sance nemusi prijit...

Reagovat
Zaschrona

Je to dost dobre mozne, no. Pry City, LFC, neco bylo i o vas. Ale porad jen spekulace. Pokud takhle bude dal pokracovat ve vykonech, tak tahle zima posledni sance, mnoho manazeru ted v zime nechce sahat do obrany, v lete uz to bude jinaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Takze sa posilni kazda linia podla tych mien. Super, snad. A podla mna dobre posily, su tam mladi utocnici, coz by bolo k RL super. Potom Alan/Memphis, Morgan, Pick, VVD a hura do Europy

Reagovat
Zaschrona

V idealnim pripade, akorat to asi timhle FM stylem nepujde.

Reagovat
Zaschrona

Jak se sakra muze stat, ze pri standardkach Proedla brani Coleman.

Reagovat
Zaschrona

VVD presel ke stejnemu agentovi, ktereho ma Koeman. Tak snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Depay jde na box v tomhle... koho to sakra kupujem...

https://pbs.twimg.com/media/CzWiRUOWQAA_xht.jpg

Reagovat
vilp

Stones další parádní asistence, ten kluk je neskutečný.

Reagovat
Busby babes

OT: Joshua v Klitschko - April 29, Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne ještě hůř jak se Sandersem. To bude masakr.

https://www.youtube.com/watch?v=NqEANlBbhsA

Reagovat
Busby babes

nejsem takovej expert, Klitschko je porad Klitschko ale preci jen uz neni nejmladsi...

Reagovat
Posledni Kovboj

Vzdyt ho Joshua zabije...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude masakr

Reagovat
R.Meireles

Kluby z Manchesteru a ty jejich trenersky hvězdy letost fakt baví

Reagovat
smazaný uživatel

vy bavite poslednich 20let

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

víc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Jako člověk co fandí už nějakou dobu , tak víc věří ve vítězství v LM než v lize . Tohle by nemělo nikoho ani urážet

Reagovat
Mastný Chobot

Theo včera 100. gól za Arsenal <3

Reagovat
Nikikrew

Nie, 100 gol v kariere. Za nas 95, za Southampton 5

Reagovat
Mastný Chobot

hm, tak to ma twitter ojebal, dík za doplnenie ja doplním, že tým pádom je to 100. klubový gól v kariére

Reagovat
C-M@ster

Borci, na Tipáču jsou 2 záložky. Vítěz a Sázka bez remízy.

http://image.prntscr.com/image/77fc888996f7489f87fe489766688a78.png

Jakej je mezi něma rozdíl?

Chci třeba dát, že bude remíza a pak vyhraje Chomutov... ta možnost tam není vůbec, ale je tam možnost na sázku bez remízy na chomutov a pak je tam možnost na vítěze na chomutov s rozdílným kurzem. Nechápu to.

Reagovat
C-M@ster

Tak už vím. Při remíze vám vrátí vklad.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

+ vitez je i v ramci prodlouzeni

Reagovat
C-M@ster

Jojo... já původně myslel, že toto je ta sázka bez remízy... že nehledě na remízu se bere až konečnej vítěz... a pak jsem zjistil, že na tohle je ten "vítěz"

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha včera na Messiho? Ten gól

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha se konecne pomalu stava tim top svetovym kridlem, kym mel byt, kdyz prichazel do MU

Ted jeste prosim vas prodejte toho Depaye a nechte ho rozkvest

Reagovat
Maresma

Max Eberl - Gladbach sporting director - on possibly selling Mahmoud Dahoud (20) this January: "Of course, we get these thoughts."

Reagovat
fenixLFC

takze city...

Reagovat
Whitemedia

Těžce vydřené vítězství. Ale naštěstí máme Costu

Reagovat
Taiger

"Chelsea have been forced to face disciplinary chiefs on five separate occasions across the past 19 months and could now be set to lose Premier League points as a result"

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/chelsea-news-latest-premier-league-points-deduction-a7468146.html

Po dnešní výhře bych se vůbec nezlobil.

Reagovat
spider_8

Jn, asi není jiná šance, jak byste mohli vyhrát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co taky čekat od fanouška Arse-nalu.

Reagovat
Taiger

Nám už se v minulosti taky body strhávaly, my se s tím sžít umíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to vůbec nereaguju.

Reagovat
M0rb1D4S

Jenomže když se vám strhávali, tak jsi ještě lítal tatíkovi v trenkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa rozdielový prvok medzi oboma tímami. Takými akciami pripomína a zároveň dáva zabudnúť na Drogbu v najlepších časoch..

Reagovat
Hokaido

Snad poprvé v životě si uvědomuju, co vlastně znamená ta otřepaná fotbalová fráze, že jdeme zápas od zápasu.

Diego.

Reagovat
Liquid

Je tu ještě vůbec někdo kdo by letos Chelsea ten titul nepřál ? Modrý válec se jen tak nezastaví.

Reagovat
Nikikrew

vacsina

Reagovat
masly008

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Infernoqt

Já jim to nepřeju, ale zasloužej si ho.

Reagovat
vladis271

*zatiaľ

Reagovat
Infernoqt

Kloppa si vážím asi nejvíc. Ten kdyby nebyl tak skromnej a vybudoval za těžký prachy fakt dobrej tým, tak si to bude vodit.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

sympatie sa takto silit nedaju, to musi byt prirodzene

Reagovat
The Krupy

Určite je to najsympatickejší tím v PL.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

a diky za Conteho

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě, jdeme se všichni vystříkat z Conteho

Reagovat
Liquid

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vodka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

nasrat do krku a vyblít

Reagovat
kvasha16

nemusis nam tu pisat ako to mas rad

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

dobrej pokus

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vitasrp

Hodně ubojovaná, nehezká a podle mě rozhodně i šťastná výhra. Jestli doposud byl nějaký zápas, kdy jsme nutně potřebovali nějakou individuální magii, jelikož systém ani změny Conteho nijak nezafungovaly, tak to bylo přesně dneska.

Docela se těším, až vyleze metrika očekávaných gólů, tam budou zřejmě hodně, hodně nízký čísla na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale v tomhle zápase dalo naprosto čekat.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
The Krupy

Conte si vodí PL podľa predpokladov

Reagovat
blade115

No tohle mohli předpokládat snad jen fanoušci Juve...

Reagovat
The Krupy

Aspoň raz mi vyšiel predpoklad

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Infernoqt

Já to třeba nepředpokládal. Navíc, kdo by předpokládal, že tým, který skončil loni 10. místě, bude letos takticky a herně nejvyspělejší. Myslím si, že hodně dělá ta absence v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomaha to mozno v tom, ze nemusi rotovat a riesit zranenia. Inak je to cisto Conteho praca. V PL je dost timov, ktore nehraju Europu a takticky silnejsi velmi nie su

Reagovat
papanegra

Já jsem čekal, že Conte bude mít taktitu zmáknutou, přece jen ital a ty jsou na tohle experti, zvlášť on, ale nečekal jsem, že takhle zvedne ty hráče... Liga ještě není ani v polovině, může se toho hodně změnit...

před sezonou jsem se těšil na ty souboje trenéru a kdo si jak povede, zatím Conte si všechny vodí, sympaťák v nesympatickém týmu

Reagovat
Robertson

Niečo podobné tu už bolo od fans PD,určite poznáš to prirovnanie o zajacoch a konci honu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

A zasa Costa. Kde by chelsea bez neho bola...

Reagovat
smazaný uživatel

Měla by jiného špičkového hroťáka..

Reagovat
smazaný uživatel

zadny podobny momentalne neni

Reagovat
smazaný uživatel

ale su aj lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo? olivier se zatim tento rok docela hleda a alexise jako cisteho hrotaka furt neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Olivier

Reagovat
smazaný uživatel

takovej galazmrd na pozici devítky neni no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by byla Barcelona bez Messiho? To v té PD sekci máte tolik debilů, že už je vyvážíte sem?

Reagovat
Uwe háže buly

To si děláš srandu jesli je nějaká sekce proslulá debilitou svojich diskutérů, tak je to právě PL.

Reagovat
fenixLFC

a napriek tomu sa tu furt seres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zase ten tvůj komplex. Proč sem teda každej tejden lezeš, když tě to tak strašně nebaví a nazajímá?

Reagovat
Uwe háže buly

Ta místní diskuse mi právě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RELLAY??!!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tu ve všech sekcích stejná žumpa

Reagovat
Pato44

Reagovat
TopinB

Obvious troll is obvious

Reagovat
blaugrana

To bolo len zhodnotenie. Je samozrejmé, že každý tím ma svojich ťahúňov. Chcel som len vyzdvihnúť kvalitu Costy. To že reagujete ako ženské s krámami už je váš problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by teda byl bez Costy?

Reagovat
smazaný uživatel

hentie príklady mám najradšej kde by bolo Slovensko bez Hamšíka, kde Švédsko bez Ibru, Wales bez Balea, Sparta bez Lafatu, Arsenal bez Sanchéza atp. atp. atp.

Reagovat
blaugrana

To bolo len zhodnotenie. Je samozrejmé, že každý tím ma svojich ťahúňov. Chcel som len vyzdvihnúť kvalitu Costy. To že reagujete ako ženské s krámami už je váš problém.

Reagovat
kiciN

To bolo len zhodnotenie. Je samozrejmé, že každý tím ma svojich ťahúňov. Chcel som len vyzdvihnúť kvalitu Costy. To že reagujete ako ženské s krámami už je váš problém.

Reagovat
Whitemedia

a kde Barca bez Messiho..

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je letos nezastavitelnej, a nejde jen o obránce, kteří si s ním fakt neví rady a vnáší do jejich řad stejnej chaos a strach jako svýho času Drogba, ale i jeho disciplína a skvělá fyzická připravenost je na jiný úrovni. Ten rok bez CL nám fakt prospívá a je velká šance, že by Costa mohl zakončit sezónu bez nějakého vážného zranění

Taky teď zpětně musím ocenit, jak Conte pragmaticky vypustil League Cup

Reagovat
Kovi81

pochybuju, ze vypustil, proste chtel dat prostor hracum sirsiho kadru. skoda, ze to nevyslo, zahrali by si vic.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že jim dal ten prostor, protože mu bylo jasný, že to je jenom win/win situace. buď by se ti hráči bývali ukázali a postoupili by dál, čímž by si zajistili více herního času, nebo by to projeli a tím tak uvolnili místo v kalendáři a tím pádem tedy poskytli týmu více času na odpočinek a přípravu jenom na ligu.

To je dost opačnej způsob, než praktikoval Mourinho, který bere League Cup jako soutěž a první trofej, která může ten tým nakopnout k jízdě za titulem.

Reagovat
Kovi81

v tom souhlasim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Ještě že má Costa v týmu tolik překladatelů

Reagovat
smazaný uživatel

skoro 3 roky u nás a doteď ani slovo anglicky

dodává mu to trochu takovou tu auru mystickýho zvířete

Reagovat
Whitemedia

je mu to prostě jedno, on na nějaké učení jazyků prostě nemá buňky

Reagovat
blade115

Ale tak španělsky se taky naučit musel, ač to teda muselo být podstatně lehčí... Naučit se za 3 roky aspoň pár frází, na to člověk nemusí mít extra talent na jazyky, zvášť když celou dobu žije v tom prostředí.

Reagovat
Whitemedia

Tak já si myslím, že on už od přestupu do Anglie ví, že se za pár let vrátí zpátky do Španělska, kde se mu očividně líbí.. tak na co se učit anglicky kvůli těm pár rokům ale snad si to díky Contemu prodlouží

Reagovat
blade115

Spíš díky FIFA za ten ban pro Atlético, teď nemá alespoň další rok a půl kam jít.

Reagovat
Hokaido

Já si myslím, že se domluví, ale bojí se prostě mluvit do TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa se bojí.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

A jak píšeš, i kdyby nechtěl, tak za tři roky toho stejně musíš pochytit strašně moc.

Reagovat
Kovi81

Ja uz sem pri par rozhovorech s nima videl, ze mu chteli prekladat a on se hned chytil a odpovidal spanelsky on uz snad neco rozumi, ale mluvit to ne

Reagovat
TopinB

Rozumět relativně čisté reportérské angličtině je podstatně jednodušší než mluvit

Reagovat
raduinho

Je to prostě dement. Ale náš dement

Reagovat
Vrana17

Na City 7 point na United 16

Reagovat
Liquid

je to paráda, nejdůležitější je ten náskok na City, pouze oni s námi bojují o titul, takže snad ještě něco ztratí při absenci Kuna

Reagovat
smazaný uživatel

"Pouze oni." Vy si fakt někteří nevidíte do držky, to je neskutečné.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
nevros

Reagovat
J0EL

Liquid je v tomto snad este vacsi kokotko ako kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

obviously

Reagovat
smazaný uživatel

jak loni

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Reagovat
andrew96

Nekrm trolla

Reagovat
Euphael

Reagovat
samson192

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Busby babes

me se libi jak to porad porovnavate s nama.

Reagovat
Whitemedia

Tak Mourinho no

Reagovat
smazaný uživatel

já vám furt věřím. matematicky na ten titul ještě máte

Reagovat
Busby babes

v poradku.

Reagovat
Counter

Tzv. pokrok od Mourinha.

Reagovat
Busby babes

to bude az pokud vyhrajou titul.

Reagovat
Counter

Já myslím, že utéct z boje o sestup k boji o titul je dostatečně příjemná změna.

Reagovat
Busby babes

tak to kazdopadne.

Reagovat
Whitemedia

6 - Diego Costa has scored with six of his last nine shots on target in the Premier League. Precise.

Reagovat
smazaný uživatel

Champ: McClaren zatím slušnej návrat do Derby

Reagovat
Busby babes

ty jo, oni uz jsou 6. ???

Reagovat
kiciN

Jak hraje Vydra, porad stejna bida? Koukam ze uz nejaky ten mesic nema ani zaklda

Reagovat
smazaný uživatel

Nene Vydra chodí převážně až v úplným závěru. A pokud se nezraní Bent, tak si asi jen tak nezahraje. Derby je teď mašina :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea have won 9+ Premier League games in a row for the fifth time, more than any other team in the competition. Habit

https://twitter.com/OptaJoe/status/807945741285068800

Reagovat
Nikikrew

Vcera druhy polcas super vykon a zasluzene vitazstvo. Stoke dost kusalo ale obrana znova velmi dobra. Kos sa nam vypracoval na total lidra a zasluzeneho kapitana. Momentalne je asi v najlepsej forme co som videl, jednoznacne jeden naj v Anglicku. Som rad za navrat Bellerina, nasa ofenziva po strane pravej pojde vyrazne hore , Xhaka zacina byt moj oblubenec, hra neskutocne s eleganciou a tie pasy su lahoda. Vcera Coq hral ako boh, tolko vybojovanych lopt som videl asi len proti United minulu sezonu.

Hrame asi najlepsi futbal na Emirates co si pamatam a je to velmi porovnatelne s 2007/2008 sezonou kde sme hrali fantasticky. Mam velmi dobry pocit z nas, od brankara az po utok. Chemia na ihrisku je badatelna a hraci si rozumeju. Musime ist od zapasu k zapasu a sustredit sa iba na seba. Tesim sa na dalsie zapasy COYG

Reagovat
Hachim Mastour

Hej no, sezóna 07/08 bola poslednou, v ktorej sme boli v title race.

Reagovat
Nikikrew

njn, skurveny Birmingham

Reagovat
Counter

Reagovat
Kovi81

Jinak, jak sme zmenili rozestaveni, podle me se preslo na 3-5-2, kdy Alonso a Willian byli wingbaci, Cesc, Manja a Kante stred a Costa na hrotu s tim, ze Moses byl second striker. Aspon mi to tak prislo teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když byl Cesc na hřišti, tak tam Moses už nebyl, jinak ale fajn

Reagovat
Kovi81

sorry tak potom asi nejake 424, i kdyz vzadu zustavali tri, Alonso byl nekde v hajzlu vepredu a Moses sel na toho second strikera. Oni se prave tu zmenu rozestaveni snazili rozlustit na NBC, ale moc jim to nevyslo (asi tak jako me ted).

Reagovat
Whitemedia

4-2-4, pak 4-2-3-1 a pak zase zpět na 3-4-3

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Lynx

po sedmi kolech tu nabíhali kokoti z PD jak si Pep tu PL vodí dle očekávání, no a jak je na to teď? Teď sem zas nabíhaj kokoti ze SA jak si Conte tu PL vodí podle očekávání..tak snad půjde ve stopách Pepa ať je zas od kokotů chvíli klid.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, až sem naběhnou kokoti z japonský sekce, až Wenger tu ligu vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

anebo Židi až ... vlastně ne

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale těch pár lidí z SA se teda chová lépe než zaslepení PedoPepPupils.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Liquid

United nejsympatičtější od dob Beckhama a Poboráka, jsem rád, že je Zlatan v PL

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc jim to v lize pekelně nejde, to je hrozný plus.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
Fenri

Wanyama obrana united

Reagovat
Fenri

Aha, tady neni preview

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nesbíráte někdo fotbalové šály? Mám několik doma dvakrát, tak bych třeba prodal nebo vyměnil

Reagovat
Zaschrona

Nemas doma nejakou evertonskou? Pak bych to mozna zvazil.

Reagovat
fajdax

My jsme stáhli Kenedyho? Costa postnul na insta fotku z šatny kde je i Kenedy

Reagovat
Kovi81

jo, mel i nejake zraneni

Reagovat
kiciN

Sissoko je marnej

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Však byl po příchodu nejlepší hráč Spurs. Kdo byl marnej tak rozhodně Kane, Alli a opět ve velkým zápase Eriksen..

Reagovat
kiciN

Tak ja nevim, me teda prislo ze mu nic nevychazi. Ja ho jako fotbalistu mam rad, ale za spurs hraje hrozne podprumer....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Marné jsou tvoje názory.

Reagovat
kiciN

Jdi spat, vzbudim te az se to zmeni.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Spurs slaboučcí

Reagovat
smazaný uživatel

Špeciálne by som chcel vyzdvihnúť dvoch hráčov - Carricka a Jonesa. Obaja vynikajúci. Carrick mega prehľad a Jones po zraneniach akoby ani zranený nebol.

Reagovat
čutalista

Nic ve zlým, ale Jonesovy začnu věřit až vydrží na tom hřišti pár zápasů. Zatím mi spíš připomíná Kompanyho. Oba jsou skvělý, ale kolik zápasů vydržej...

Reagovat
Busby babes

tak Jones ted odehral asi 7 zapas v rade. To je na nej uz dost.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

pro me zahral Rojo jeste o neco lip.

Reagovat
Whitemedia

1-0 dnes frčí

Reagovat
J0EL

Spurs strasna bieda. United druhy polcas udrzba, ale stacilo to. Kane, Ali a Erksen otrasny vykon.

Reagovat
habinity

Ked zistíte niekto ako to má vážne Mkhitaryan, dajte vediet.Takto sa rozohrat a taký romak zasraty ho sunda

Reagovat
Gareth Bale 11

Zase bych se uklidnil, nebylo to nic strašnýho. Herrera tam měl v první půli horší prošlápnutí kotníku. Bohužel Mkhitaryan na zranění dost trpí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol tři body v lize, to už si ani nepomatuju jak to vypadá.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska zaslouženě, dopředu jsme totálně jalový. Od nás hráli dobře jen Rose a Walker.

Reagovat
habinity

Rose

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
Busby babes

ale ze to zas byly nervy. MEli jsme zapas rozhodnout uz v prvnim polocase, pak v druhem zas nekolik sanci na to pridat druhej. chjo. Ale tak zaplatpanbuh za 3 body.

Druhej polocas asi horsi, hlavne nastup do nej, tam byli Spurs lepsi i kdyz do vylozene sance ze hry se nedostali. Zato ze standardek hrozili porad. Wanyama jasna tutovka, Eriksen taky peknou strelu z primaku, tam DDG pekne zachranil. U nas ale Pogba co dneska zazdil, Zlatan taky mohl a mel dat apson jeden gol...

Vzadu ale slusny, Jones i Rojo velmi dobrej vykon, Darmian druhej polocas uplne odesel, vypadalo to, ze hlavne fyzicky. Tony uz letos taky odehral lepsi zapasy.

Reagovat
Busby babes

Rojo pro me MOTM i pred Henrikhem. Vzadu fakt vybornej, Kane k nicemu nepustil a navic parkrat zachranil Darmiana.

Reagovat
Swarley

nic moc se nemění na tom, že máme v tom zakončení fakt problémy...pak zase stačí nějaká ušmudlaná haluz a bude z toho bod...v těch zápasech musíme už vést 2:0 ať není co řešit...

Reagovat
Busby babes

o tom zadna. co dneska nedali Zlatan a Pogba, to je na facku.

Reagovat
bbbauch

opatrne s tim 2:0

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

na tohle seru

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

Useless bastards... typický Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej nič nepíš, ty o ničom vtipálek.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti dám 100 Kč, přestaneš psát tyhle sračky?

Reagovat
Mastný Chobot

keď prestanem ja, prestaneš aj ty?

Reagovat
Swarley

možná když mu pošleš tu stovku zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si nepamatuju, kdy jsem něco takového naposledy psal.

Reagovat
Mastný Chobot

ja myslím sračky všeobecne, nie len na Arsenal. Inými slovami, prestaneš sem prispievať, keď ja prestanem písať sračky?

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nepřipadá fér. Já ti taky nenabízím 100 Kč nebo olovo.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak sa nedohodneme, bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě to zvážím. Stejně mě to tu už nebaví, chodí sem už hodně dětí a kreténů, kteří nechápou nic. Můj klub je bezdůvodně denně napadán a je nás málo, kdo ho brání, to se nedá zvládnout.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Ved ani nezvladas.

Reagovat
Mastný Chobot

P.L.S.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Ale tak přece přežijí jen ti nejsilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

takže určitě ne slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PP

já ti držím palce..

Reagovat
samson192

takže prestanete prispievať obaja?

Reagovat
Mastný Chobot

a aj ty... prestaneme všetci

Reagovat
smazaný uživatel

z efsearch fondů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorší výkon sezóny. Najhorší hráč na ihrisku Alli. Zdarne mu sekundoval aj Kane, po jeho chybe sme inkasovali. Blbé striedania od Pochettina, Wanyama a Alli mali ísť dolu. United to slušne zahrali na koniec a asi po zásluhe berú všetky body.

Po ťažkej sérii zápasov strácame na 4. miesto 3 body a pred šiestymi United máme náskok. Teraz nás čakajú 2 must-win zápasy doma, kde nesmieme zaváhať.

Je mi zle z dnešného výkonu.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem byl Alli horší jak Kane ? Toho jsem si v podstatě na tom hřišti ani nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli bol dnes najhorší v celom Anglicku. Všetko pokazil, ale všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze ho firmino trumfol

Reagovat
Busby babes

ne ze bych ti do toho chtel kecat, ale vyzniva to jako: ztracime na 4. JEN 3 body a na seste United mame velkej naskok 3 bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečítal som si to ešte raz a vôbec mi to tak nepríde.

Reagovat
Busby babes

ok, pak nic.

Reagovat
mul

Alli je podľa mňa celú sezonu nevýrazný, po návrate Lamelu snáď lavicka

Reagovat
pingla

https://streamable.com/wuut

Koukejte na 2 skvělé zákroky Citizens by s ním byli daleko silnější

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

ti hráči Turína už byli asi hodně v piči.. mezi takovejma kuželama se divim, že dostali na závěr jenom 2 fíky

Reagovat
Uwe háže buly

Ta třináctka je skvělá

Reagovat
ADM

Ten Dybala...

Reagovat
Hachim Mastour

Ten do Barcelony zapadne...

Reagovat
smazaný uživatel

slepice, tak ste pice nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

mám sa akože zasmiať na tom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc Poche nepostavil na OT nase nejlepsi DMko. Snad se uz takova chyba nebude v dulezitych zapasech opakovat.

Reagovat
vodka

tak Wanyama s Dembelem oba solidní výkon, průšvih jsou ti 4 hráči nad nima...

Reagovat
smazaný uživatel

Wanyama byl totalne otresny. Jenom to nevidis, protoze na nas nekoukas pravidelne. Koukni, kde byl u obou sanci Pogby. Jeho hrac. Specialne pri te druhe totalni wtf. Koukni na nasi rozehravku v prvnim polocase, kdyz jste pressovali nasi rozehravku. Wanyama schovanej nekde na vasi pulce, 15 metru pred Dembelem.

K cemu je DMko, ktere nezabere dozadu a schovava se v rozehravce? Tohle Dier nedela. Plus dneska posral neobvykle mnozstvi jednoduchych prihravek a spalil tutovku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vodka

no, ja sem nevidel prave prvnich 30 minut kvuli biatlonu, ale pak mi tak strasny neprisel...

Reagovat
smazaný uživatel

V cem byl dobry? Rozehraval akce? Zastavoval protiiutoky? Odklizel mice?

Reagovat
vodka

v osobnich soubojich byl docela dominantni, rozehra vázla tak trochu celá a nepřišlo mi, že by nějak vybočoval ze stanrdardu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je silnej, tak vyhrava souboje. Fella je velkej, tak vyhrava vzdusne souboje. Asi tak. Rozehravka vazla, protoze beci byli vysunuti dopredu, takze stoperum se nabizel akorat Dembele. Kdyz hrajem s Dierem, zasune se mezi stopery, ti se roztahnou do stran a maji bezpecne volby budto zpatky na stred, Dembelemu, ktery je trochu pred nimi a casto mohou i hrat po lajne na krajniho obrance.

Ale kdyz tam mame Wanyamu, ktery se utece schovat nekam na vasi pulku, stoperi se nemohou roztahnout a do kridelnich prostor na beky se jim nahrava daleko hur. K tomu jim chybi jedna moznost uprostred pole.

Reagovat
salami

Wanyama, problémovej hráč, kterej si o sobě myslí, že je lepší fotbalista než ve skutečnosti je, to je obecně u DM zrovna dost velkej problém

Reagovat
smazaný uživatel

No co už, neschopnost něco vymyslet v útočné třetině, špatný výkon Harryho, který zavinil i gól, dobrá poziční hra United a jejich o zaslouženější výhra než před rokem. Celkově pořád stejná písnička a pořád stejné problémy. Vzbuďte mě, až se to změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudte ho, nikdo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

dnes urcite lepsie ze vyhrali United, podstatne je ale vyhrat nas zapas, na WHU neviem prilis ale tuto sezonu su v problemoch tak podme po 3 body

Reagovat
spider_8

Už jsem tu výhru Josému přál, zvlášť proti slepicím. Pořád na ně máme 13 bodů náskok, takže v tomhle ohledu jsme celkem v suchu. Celkem ještě United věřím, že to na LM dotáhnou.

Reagovat
CubONE

Tvl, dufam, ze bude Miky bol ciastocne aj prevencia. Ja som si podobne vyvrtol clenok na zaciatku oktobra a stale s nim nemozem naplno sportovat.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tvl, dufam, ze bude Miky bol ciastocne aj prevencia."

Danko?

Reagovat
CubONE

Tu som sa nechal inspirovat panom predsedom.

Reagovat
C-M@ster

Tak kdybys mohl pár dní po tom chodit na rehabky s elektroléčbou třeba, tak bys mohl být dřív v pohodě.

Reagovat
CubONE

No jasne, ja som s tym ani nesiel k lekarovi, lebo som vtedy este nemal poistenie v zahranici vybavene.

Reagovat
C-M@ster

Jako když s tím k doktorovi nejdeš, můžeš být v prdeli klidně rok... Záleží, co s tím kotníkem přesně máš.

Reagovat
CubONE

Viacmenej teraz uz vyzera rovnako ako pravy a pri beznych pohyboch vobec neboli, sportovat s tym opatrne zacinam az teraz. O tyzden a pol sa vraciam na Slovensko, tak s tym asi skocim na k doktorovi.

Reagovat
Busby babes

Mourinho on Mkhitaryan: "It doesn't look serious, no surgery. The next game no but we hope he'll be back for Boxing Day."

Reagovat
CubONE

Tak to u mna bolo vaznejsie potom...dobre pre MU.

Reagovat
iamek

Jak to vypadalo dneska herne? Kdo nejlepsi a kdo nejhorsi?

Reagovat
pingla

Jones, Miky Ibrahimovic, Martial

Reagovat
nani92

Ibra

Reagovat
kiwwi

the fuck? Ibra hral zase paradne

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
ADM

Ibrahimoc Martial palec dole za spoluprácu. Inak Ibra v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo, Miky spatne asi jen Darmian

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho kokot...ctvrt sezony hraje dobrovolne bez Henka

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan hral hned od zacatku

Reagovat
B3n

Takže když to zvládl Zlatan, tak to zvládne každej, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas to ty s facepalmama...a uz si to vymen za UTD, desne jim lezes do zadku...

Reagovat
B3n

Vyměnit za co ? A nelezu, vždycky jsem je měl tak nějak v oblibě v druhým sledu. Když je tam José, tak je sleduju víc a když někdo píše sračky, tak dám facepalm. Easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli, Kane, Eriksen, všichni tři totálně marní... a na lavičce nemají žádnou náhradu takhle to vypadá, že se na to Poche vysere a ke konci sezóny půjde pryč... třeba do Live a Klopp k nám?

Reagovat
Carrick

Poche > Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko. Podobná úroveň, mají šanci být ještě lepší.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vypadá to, že příští zápas bez Mkh, ale nemělo by to být nic vážného

Reagovat
habinity

Odkial vies? A este ma teší Loserpool 1:2 :)

Reagovat
Swarley

říkal Mourinho po zápase

Reagovat
Counter

Bylo to jedno velké zinscenované divadlo, aby se naspořily vteřinky a Spurs vypadli z tempa

Reagovat
Swarley

jako může být, ale zase na druhou stranu, asi tam fakt něco bude...i Mourinho po zápase nemůže přesně vědět, jaký problém tam je...ale zase určitě tuší, jestli to je něco vážnějšího nebo ne...

Reagovat
Counter

No právěže to zinscenovali, a proto to ví!

Reagovat
Swarley

vůbec, uvdíme další zápas

Reagovat
andrew96

Jak Zavadil letos proti Teplicím. Měl takový úspěch, že se vydal na sedmiměsíční turné po ordinacích.

Reagovat
EXoRcIsT

Jones kde on uz mohol byt keby nebol tolkokrat zranen

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
Hokaido

Puel also confirms that Charlie Austin needs surgery - three or four months out.

Ach jo, to je v prdeli.

Reagovat
Busby babes

'I want to dedicate this victory to Fellaini because he deserves it,' says #MUFC boss Jose Mourinho after Spurs win.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

jako troli nas dobre. Ale trochu chapu, ze se ho chtel zastat po tom jakou dostal cocku, i kdyz opravnenou.

Reagovat
Zaschrona

To chapu, ale jde na to fakt extremne okate, tohle je spis kontraproduktivni.

Reagovat
Busby babes

Fella to oceni.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba trollí přímo Fellu

Reagovat
wild

Reagovat
Busby babes

to proste nepochopim, uz treti manager, co ho zboznuje. To jim nosi bonbony a dela kafe nebo co?

tady je to cele: "I want to dedicate this victory to Fellaini because he deserves it," Mourinho told Sky Sports. "In the last match [Everton], it was him that was involved in the loss of two points [conceding a penalty] and that's why I want to make it clear he is an important player for me."

Reagovat
wild

on nikdy neodide

Reagovat
Busby babes

konci mu za rok smlouva, tak snad...

Reagovat
smazaný uživatel

švestičky ze zahrádky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak ten první manažer je snad zcela pochopitelnej, ne?

Reagovat
r.mrazik

To je vuuul

Reagovat
andrew96

Si dělá prdel i z vlastních hráčů, blb.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

MU proti všem a všemu

Reagovat
Busby babes

no Karius se mel na nejake ironicke odpovedi Nevillovi vykaslat a prejit to s nadhledem, nebo mu odpovedet neco jako: ted se budu snazit ukazat, ze se ve me plete... protoze pak prijde takovejhle zapas a je za troubu. Hadat se s komentatorama nebo kritikum predhazovat jejich neuspechy, to nelze vyhrat...

Reagovat
Zaschrona

Skauti na zapase Benfica - Sporting: z Anglie tam jsou Arsenal, EFC, MU, Shef Wed, Saints.

https://pbs.twimg.com/media/CzaVoNYWEAEOTQt.jpg

Otazka je koho - Kanonyri, Dablici, impe?

Reagovat
Busby babes

tak u nas se psalo o tom Lindelofovi. Jinak me tohle nechava klidnym, mame prej asi 50 novych skautu, tak je jasne, ze objizdi zapasy.

Reagovat
SunFells

Všechny? Nikoho?

Reagovat
Zaschrona

btw Sissoko > Pogba

Reagovat
Busby babes

ani nahodou teda. Jo Sissoko zahral slusne, Darmian ho vubec nestihal, ale parkrat se tam kvuli tomu stahl prave Pogba aby mu pomohl a pres nej nepresel. Navic teda Sissoko nepripravil zadnou sanci, ne? Presel pres Darmiana ale naslednej centr jsme pak pokazde odvratili ne?

Zatimco Pogba zas v tom stredu hral dobre, mel dat nejmin dva goly...

Reagovat
Zaschrona

Tohle byl trapnej pokus o trolling. Spis mysleno z toho pohledu, ze jak jsou oba za ocekavanim, tak z pohledu na cenu je snad Sissoko i mensi zklamani.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo není?

Reagovat
Zaschrona

Kral Niasse

Reagovat
vodka

jako pogba hraje podle mě fakt dost dobře. individuálně jde vidět, že jeho skill a síla jsou někde jinde, akorát to zatím nejde vidět na výsledcích týmu...

Reagovat
Zaschrona

Nevim, nevidim vas kazdy zapas, ale minimalne v zapase s nama treba Pogba temer nic nepredvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

navic teda Darmian vypadal, ze uz toho ma plne zuby a Sissoko byl cerstvej. To me hodne prekvapilo, ze tam Zoze neposlal misto nej Blinda.

Reagovat
CubONE

Sissoko nic tazke nerobil, len tu loptu predkopol a potom telom odstavil slabsieho a unaveneho supera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

West Ham ani neví jak, ale má dva body ze zápasu s Manchestrem a Liverpoolem

Reagovat
SunFells

Charlie Austin expected to be out for 3-4 months. Claude Puel confirms the forward needs shoulder surgery.

FFS

Reagovat
avicii

darovane body pre WHU, a teda asi ani proti Borou nas necaka nic lahke...

Reagovat
avicii

pozitivum dna, snad Klopp pochopil ze Lovren je skodna...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho střídal kvůli nějakýmu menšímu zranění určitě.

Reagovat
avicii

dufam ze nie...a taktiez dufam ze pride novy stoper

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych nejradši celou novou obranu kdyby to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Matipa by si dal preč?

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Matipa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pride Fonte

Reagovat
avicii

ku Clynovi dalsie RB a k Matipovi a Klavanovi 2 novych stoperov, nove LB

Reagovat
Coutinho10

stacil by brankar....

Reagovat
avicii

tazka situacia ked teraz prisiel novy mlady brankar...zacinam si mysliet ze sme mali siahnut po Hornovi...

Reagovat
smazaný uživatel

mali ste kúpiť Harta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Turín > Liverpool

Reagovat
avicii

a nestacil, s Lovrenom a Lucasom na CB nemozeme byt spokojny...

Reagovat
Coutinho10

tam to taky hori no, ale v brane vic....ten Clavan ma potencial, ale pokud se nemuzes spolehnout na golmana, tak te stoperi nezachranej...podivej se na konkurenty...vsichni maj skvely golmany...jenom my zase na tomhle postu ztracime

Reagovat
Coutinho10

*teda Brava nepocitam

Reagovat
avicii

Klavan neni hrac co ma hrat zaklad ale spolahlivy nahradnik...

Reagovat
13

Když si vzpomenu, že dříve nám nebyl dost dobrý ani Reina, tak je mi smutno trochu.

Reagovat
Coutinho10

j toho mi bylo celkem lito, jak to skoncilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp by mohol priviest niekoho ako Begovic, Ospina, Mattia Perin alebo niekoho z BL co sa radi do tej strednej triedy kde sice ti GK niesu uplne world class, ale dokazu podavat konzistentne solidne vykony a Karius by sa pri nich mohol rozvijat bez tak velkeho tlaku ako ked to teraz stoji nanom. Keby im Klopp ponukokl moznost bojovat o titul z pozicie jedncky urcite by zohnal kvalitu.

Reagovat
Coutinho10

j to nas provazi dlouhodobe, ze proste ty top hrace tezko ziskame oproti konkurenci a to neplati jenom pro golmany...o ten titul bohuzel hrajem jednou za cas, ale i tak by nemel bejt problem sehnat nekoho spolehlivyho....mrzi me ten Hart, ale chapu, ze Hartova situace se zacala resit az po tom, co Karius byl u nas, takze uz bylo pozde na to kupovat dalsiho golmana....no snad se Karius jeste vzpamatuje a potvrdi, ze neco v sobe ma, ale zatim mu moc neverim

Reagovat
Miguel19

To s tím brankářem z BL je kravina. Však co popisuješ, to je případ Kariuse ne? Pokud by fakt chtěli kupovat golmana, měli by se podívat jenom v PL.

Jak je vidět, dost brankářů co přijde do PL má problémy. Letos Bravo, Karius. Dřív Gea. Dotáhnou dalšího z BL a bude to samé jak s Kariusem..

Reagovat
smazaný uživatel

je tam to riziko, ale v PL zas nevidím dostupnú kvalitu. Možno Hart, ale pochybujem, že by ho pustili konkurencii.

Reagovat
smazaný uživatel

coja popisujem je Begovic co uz dokazal v Stoke ze dokaze chytat dlhodobo kvalitne a v minulej sezone vo vela zapasoch startoval pred Courtoisom, ptm Ospina je GK u ktoreho sa velmi divim ze mu staci byt dvojka. U neho som videl tolko top vykonov ze tu ulohu v Poole by splnil vuborne. Perin je tiez jeden z dlhodobo najlepsiee hodnotenych GK v taliansku takze ma konzistenciu a ma stale len 24. Z BL som mal tiez na mysli niekoho ako Yann Sommer atd. Moc tych gk z BL nepoznam ale urcite sa tam najde niekto koho nieje nemozne ziskat pretoze nieje uplny top class ale stale velmi velka kvalita, nieje to ani nejaky mlady talent bez skusenosti, ale ta stredna vekova aj kvalitativna trieda pre kt. by to bol velky karierny posun a hlavne ja to myslim tak ze Karius ma stale sancu sa presadit ale treba niekoho stabilneho a spolahliveho ku nemu(nie Mignoleta). To nieje tak ze existuje len mozbost kupit mlady talent, alebo uplny top class....stacilo by priviest niekoho konzistentne solidneho co nieje uplny mamlas co pusta kazdu druhu strelu ako teraz Karius alebo predtym Migno a LFC by mal sancu na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

inac world class gk Klopp nema sancu teraz priviest preto si myslim ze ta stredna cesta by bola najlepsia

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Opět parádní Výsledky, opět to posral jen Arsenal. Teď mají 2 zápasy kde budou mít max bod takže rozehrane dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrnutii od vrabejku poprosim

Reagovat
minoLFC

písal, že ďalšiu prehru LFC vynechá

Reagovat
smazaný uživatel

potrebujem si precitat nieco ako ma LFC sancu na titul alebo uz od toho upustil? len dufam, ze sa nezachoval k LFC ako k Leicesteru ci Slovacku to by ma mrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

ten má ban mesiac sa mi zdá

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
Busby babes

co proved?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem.

Reagovat
13

Jako vážně? Ten kluk převedl úroveň známou z mishovo šíleností do slov a do komentářů. Zlatě když je od něj chvilku pokoj.

Reagovat
Busby babes

tak kraviny psal porad, ale nebylo to na ban, tak se ptam... Asi jsem tohle nezachytil.

Reagovat
13

Tak já taky nezachytil nějaký konkrétní komentář, který mu ten ban zajistil. Myslel jsem že ho dostal tak nějak souhrně za své působení zde.

Reagovat
smazaný uživatel

možná to bylo vycenzurováno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

on ma twitter

Reagovat
smazaný uživatel

najznámejší Twitter účet široko ďaleko. Každý ho sleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně špatně já, že mi to uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

you must be new here

Reagovat
smazaný uživatel

.czsk

Reagovat
smazaný uživatel

ban za diskrimináciu pre Fesaka poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole neznat vrabejkův twitter, to je něco jako neznat loňskýho vítěze Premier League...prostě základní neznalost.

Reagovat
smazaný uživatel

no to uz je zle ked aj on sklame

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, to je nářez ten jeho účet.. a ta angličtina

Jan Vrábel ‏@vrabejka 3 hod.před 3 hodinami

Today is boring results. I hopefully that we changet this

Jan Vrábel ‏@vrabejka 9. 12.

Pastrňák goals are hockey porn.

ale je pěkné, že se neomezí jen na sport chlapec

Jan Vrábel ‏@vrabejka 4. 12.

Dnes se volí Rakouský prezident. Věřím že vyhraje Hofer. Je třeba zastavit EU a její vizi multikulturní Evropy.

Jan Vrábel ‏@vrabejka 30. 11.

Sněží:)

Jan Vrábel ‏@vrabejka 28. 11.

sněžííííí :)

Jan Vrábel ‏@vrabejka 19. 11.

400 followers! Thank you. You are amazing!!

Jan Vrábel ‏@vrabejka 17. 11.

Hard for me to understand why Pliskova would split with Jiri Vanek. Thought that was a really solid pairing and he was a positive force.

Tru

Jan Vrábel ‏@vrabejka 17. 11.

Im curious how is gerrard decide.

a na zaver neco

Uživatel Jan Vrábel začal sledovat Dr.Ryan Moore (Ash)™, Cumshots Pics Man, #BaeWatch a dalších (8)

Reagovat
Busby babes

je skvelej. a ma vic folloveru jak ja.

Reagovat
smazaný uživatel

90% followerů a lidí, který sleduje jsou ale nějaký porno účty. Mně by fakt zajímalo jak bežně vypadá jeho timeline.

Reagovat
Busby babes

me snad asi ani ne.

Reagovat
Snatus

Však Vrabejka je troll, nebo jsem jeho existenci pochopil špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to reálný člověk studující učňák. Doufejme, že nestuduje kuchaře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten záver

Reagovat
smazaný uživatel

labužník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

typický volič Okamuru

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu si myslíš, že už může volit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
andrew96

Uživatel Jan Vrábel začal sledovat ♨️PORN TIME

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze Lovren na nejaku dobu konecna inak firmino da dole cibulku a hla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem se učit, ale teď si asi spíš projedu ten účet celý

Reagovat
kiciN

taky uz tento rok finishujes?

Reagovat
smazaný uživatel

zdar, haha, snad jo

Reagovat
kiciN

zdarec tak drzim palce

Reagovat
Snatus

však to je troll

Reagovat
habinity

Loserpool

Reagovat
Liquid

tipy na umístění FC Liverpool po konci letošního ročníku

Reagovat
Liquid

6.

Reagovat
Whitemedia

Záleží, jestli přivedou v zimě posily do obrany a brány.

Reagovat
Coutinho10

asi se budeme modlit za 4. flek

Reagovat
13

4.

Reagovat
smazaný uživatel

No bojím se, že MU se zvedne a Live spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, City, Arsenal, Tottenham, 5.Liverpool, United

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

4.

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

5

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Vy 6.

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

LM dají..

3 místo

1. Arsenal

2. Chelsea

3. Liverpool

jo jsem naivní

Reagovat
Pospovič

Chelsea

City

Liverpool

United

Arsenal

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

1.CFC

2.City

3.United

4.Spurs

5.AFC

6.Everton

7.Liverpool

Reagovat
J0EL

Reagovat
EXoRcIsT

Ja som za staru Top4

1.Chelsea

2.Arsenal

3.United

4.Liverpool

5.City

6.Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

nehneval by som sa

Reagovat
Counter

4.

Reagovat
Liquid

tak to jsem rád, že jste mi v podstatě přitakali, cca z 15 typů jste aktuálně 3.celek netipli ani jednou na první 2 místa čili se dá říct, že o titul nehraje a Arsenal my zkušení nemůžeme považovat za tým co reálně bojuje o titul, protože i s náskokem 5 bodů s astronomickou formou to pak stejně poserou a zranění kolem Vánoc každoročně přibývaj, je to jako kolovrátek cca 10 let, TOT ztrácí 10 bodů, United 13 a byl sem hore vybučen, za názor, že o titul může Chelsea připravit jen Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

5.

Reagovat
vladis271

3.

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
r.mrazik

Ty kraso my vyhrali...

Henrik nejaky zrakveny? V sestrihu to ukazany nebylo

Reagovat
Busby babes

Rose mu skluzem nejak vzal kotnik a blbe doslapl. Vyron, pokud fakt smula, tak nejake vazy v kotniku. Ale pry ma byt mimo tyden, ted ty dalsi dva zapasy.

Reagovat
r.mrazik

Aha...zraneni by byla hrozna smula,kdyz se zacina rozehravat

Reagovat
Busby babes

jo a vyhrali jsme. Pro Fellu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fella je uz teraz legenda United. Navzdy si ho budeme pamatat ako symbol upadku klubu, jedneho z najzbytocnejsich a najneschopnejsich zaloznikov v nasej historii a nocnu moru, ktora nas bude prenasledovat a budit zo sna do konca zivota.

Reagovat
smazaný uživatel

líp bych to nenapsal

Reagovat
Busby babes

hele, kdyz budes fandit celej zivot, cca nejakych 60 let, tak 4 roky s Fellou... za chvili si na nej ani nevzpomenes...

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi je z neho fakt zle este jak vidim ako ho jozino stale ochranuje o je fakt chore. Cakal som ze ho Mou bude vediet nejak lepsie vyuzivat ale ked hra pripada mi ze na ihrisku zavadza este viac nez predtym. Videl som s nim aj zopar interview na youtube a on je aj strasne nudny ako osobnost. Bolo to cca rovnako bolestive pocuvat tie odpovede ako cumiet na jeho vykony za United.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

lol Karius to zase posral to postavenie pri priamom kope uplne pri ticke bolo nehorazne. Nechapem ako GK v top klube tam moze nechat tak obrovske miesto ked ten kop zahrava hrac ako Payet. Ta strela ani nebola neco extra akurat to cca zatocil na lavo a jasny gol. To sa casto nevidi zeby sa v jednom klube prestriedali v tak kratkom case tragedi ako Bogdan, Mignolet a Karius

Reagovat
Pospovič

[BULVÁR] Chelsea by se mohla stát prvním prvoligovým klubem od roku 1990, kterému budou odečteny body za nedostatečnou disciplínu. Chelsea byla předvolána před disciplinární komisi za porušení pravidel chování hráčů pětkrát za posledních 19 měsíců. Chelsea si je vědoma této hrozby a požádala FA o osobní slyšení. (Mirror)

Největší P.c.vina co jsem kdy četl (o fotbale)

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to naprosto zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ked uz sa tak na teba a vas klub vsetci tak navazaju, tak je pekne ze sa aspon sam podporis

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

72 bodov vo fante a to fakt neviem ako, najviac z Chazy League minulé kolo 85, začína to vyzerať dobre.

Reagovat
13

šlape ti to, to zas jo. Já po minulejch hodech jsem zažil trochu neúspěch. Ale zas mam dva FT, takže na úterý budu zase o krok před váma

Reagovat
Mastný Chobot

jj, ja už som minul aj wildcard a všetky FT, ktoré som mohol asi... furt mi tam tento rok niečo nesedí, teraz sa mi zranil Austin zas

Reagovat
Hokaido

Toho jsem prodal už dnes, protože přes noc mu na 99% klesne cena. Já mám tenhle rok hroznej... Prodal jsem Alexise po remíze s Boro, od tý doby 6 zápasů a 58 bodů, Hazarda pro prohře s váma (9z/70b) a Bentekeho 3 kola zpět (3z/28b).

Reagovat
blade115

Prozatím. Konečně jsem přebudoval tým a teď začínám stíhací jízdu, do ledna tě mám.

Reagovat
Counter

Já teď 65, nebýt špatně trefeného kapitána bych si to povodil ještě líp. Ještě tam tu špici proženeme

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je pre vás najväčšie trénerské sklamanie v tejto sezóne?

Reagovat
SpecialOne

Pro mě zatím asi těsně Koeman, čekal jsem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

dále Bilič a Ranieri, i když u Ranierio to koriguje ta LM celkem

Reagovat
smazaný uživatel

za nima hned Poche, protože je z tý špičky společně s Wengerem jedinej, kdo má sehranej a vycvičenej tým, tak bych čekal, že to bude válet aspoń na podzim tak, jako Wenger

Reagovat
Whitemedia

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Veď si celkom ide.

Reagovat
Whitemedia

No právě.

Reagovat
Hachim Mastour

biggriny inc.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kvasha16

ze si si prisiel zarobit biggriny

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Conte, zklamal mě.

Reagovat
Mastný Chobot

A tvoje, Zuzka?

Reagovat
nani92

Ty si blázon

Reagovat
Busby babes

Tinder uz nejede?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, ten by išiel spať bez večere.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak pri pervitíne sa chuť do jedla stráca.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zuzka, send nudes.

Reagovat
smazaný uživatel

poslala?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neposlala, nezvladajkoval by to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

nejde vám tinder tak to skúšate tu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, drž kloppačku, on je môj TOP.

Reagovat
nani92

sama by si najradšej držala Kloppačku..

Reagovat
smazaný uživatel

ja radšej varešku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nani by ju chcel držať Conte

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Ty si blázon

Reagovat
Azazelo RD

Give her a kloppjob.

Reagovat
Swarley

heh, vůbec netušíš, co já mám v pochettino

Reagovat
Mastný Chobot

Swarley - starý Wanker

Reagovat
Swarley

aj love mám na conte

Reagovat
Busby babes

aby sis nevystrilel vsechen svuj Arseneal...

Reagovat
Swarley

na to seru, to mám v Liverpoolu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
bbbauch

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

je to hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nice (hint-myslim ten tym, pekne hrali dneska)

Reagovat
nani92

hint a la Blbotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný Chobot

11.12.2016 22:28

#

Ty si blázon

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Lacko_Boh

moyes sa uz zacat spravat normalne? Mal by si prestat brat drogby, spravat sa ako primaradona a len cely den vysedavat na torresach v meste. Celý ef kolektív je z teba neszszaszny. Nepokakáj si zivot a vrať sa do scholes.

Reagovat
Lacko_Boh

Vyholené nohy, golier, Lavezzi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

liskni, si

Reagovat
Tommy the Gunner

Laco, uz to nehul!

Reagovat
Lacko_Boh

myslis: nehull city pan tommyno

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

neodešel z cirkusu

Reagovat
smazaný uživatel

Bilić.

Reagovat
Mastný Chobot

však WHU ide hore, hrajú dobre, na začiatku mali aj dosť smoly, ale o nich sa fakt nebojím. Bilić tam urobil veľa dobrej roboty.

Reagovat
smazaný uživatel

*OT

Reagovat
fenixLFC

vobec

Reagovat
nani92

na také ako Zuzka nepomôže už nič len poriadny Bilič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

najlapši reper je ice cube

Reagovat
Mastný Chobot

toto milujem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

hm, môj záujem začína byť reálny

Reagovat
smazaný uživatel

ja som z košic, bievaš tam niekedy?

Reagovat
Swarley
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

oba víte co je dobré

Reagovat
andrew96
Reagovat
kvasha16

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

jak rika Ol'o, s takovou se do arsenalu nedostane

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/donreisino/status/807590847680233474?ref_src=twsrc%5Etfw

Wow, tohle je docela zajímavý. Pokud Firmino dá třeba 25 golů za sezonu, čehož by třeba s EL asi byl schopnej, přišel by si na víc jak 1,5M liber za sezonu navíc. Docela by mě zajímalo, jak to mají ty úplně největší hvezdy jako třeba Ibra, Costa nebo Alexis.

Reagovat
Swarley

Manchester United with Michael Carrick starting this season:

Form: WWWWWDWWDW

Reagovat
Busby babes

jak my ho nahradime, to jsem fakt zvedavej... jeste, ze jsme na tyhle sagy zvykli, Keane jsme nenahradili doted.

Reagovat
Swarley

ono je to těžký, tam je vždy chyba si myslet, že je nahradíš nějakým identickým hráčem...obzvlášť když řešíme hráče jako Keane nebo Scholes, to prostě nejde...máme tam Pogbu, je to úplně jiný hráč, ale v některých věcech může být zase nějakým jiným způsobem jinde než tihle dva...tím jsme nahradili tu ofenzivní stránku, teď musíme hledat nějakou kvalitní náhradu do zálohy směrem dozadu...

Reagovat
Busby babes

jasne no, ja doufal, ze na to bude Morgan. Dohromady s Herrerou a Pogbou by to mohlo byt fajn. Ale asi to tak nedopadne no.

Reagovat
Swarley

njn, tomu fakt moc nerozumím, co je tam špatně

Reagovat
Infernoqt

On je taková stabilita naší hry. Ale ikdyž nejsem zastáncem Blinda v záloze, protože vždy v 60. minutě odejde (herně, fyzicky) tak bych ho tam ještě zkusil v tomhle stylu.

Reagovat
Swarley

jako pořád se mi to zdá jako zajímavá varianta...Carrick mi na tu pozici dřív taky připadal pomalý, ale postupně to dokázal nahradit tím fantastickým přehledem...Blind by měl naprosto skvělou rozehrávku na to DM ve stylu Carricka...těžko říct, jestli by dokázal dohnat to čtení hry...ale určitě bych to nezatracoval, on je nesmírně inteligentní hráč...

Reagovat
Busby babes

tak na tom stoperu mel cteni hry paradni.

Reagovat
r.mrazik

Tam je to dost i o tom chtít hrát.. A v tom je Blind oproti carrickovi marný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Gary Lineker ‏@GaryLineker 5 hod.před 5 hodinami Zobrazit překlad

Think @ManUtd are a decent, improving side with good options. Definitely on the way back after a period in the post Fergie wilderness.

Vzdycky jsem rikal, ze je Gary nejlepsi!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

Kloppa to nasazování Kariuse pěkně potrestalo. Vecpal ho do sestavy v době, kdy se dařilo a navíc Mignolet v téhle sezoně nekiksoval, zkrátka pro ten tah nebyl důvod. Minule tu někdo psal jaké má skvělé výběhy, blbost. U toho druhého golu byl totálně nerozhodnej, takže vyběh tak na půl cesty, kdy se ho útočník mohl zeptat, jak to chce. První gol by chytil snad každý golman v PL. V podstatě nám ztratil z posledních dvou zápasů čtyři body.

Slovy fanouška MU, WHU nechutně bránil a jak si jako mohl golman dovolit chytit Hendersonuvu šibenici? Karius,Firmino,Clyne,Lovren podprůměrné výkony. Wijnaldum,když už to myslí dobře nebo udělá to dobře, tak ve finále to stejně zkazí. Matip až na ten kiks hrál dobře Co je s Emrem?

Reagovat
13

souhlas celkem. emre ma neco s ramenem, byla i expresska

Reagovat
Counter

OT: Paličský trapák Cavani dneska další dva góly prvnímu Nice, zatím jich dal letos v lize a LM dohromady 22.

Reagovat
Miguel19

Málo. Zlatan by měl už 85.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezájem, je to paličský trapák, jediný zápas, který jsem sledoval - vs. Arseanal n.1 - posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

už stačilo

Reagovat
Hokaido

Autismus?

Reagovat
smazaný uživatel

Auta mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

(ale pri te sanci na konci musel byt strasne rad, ze mu piskli ofsajd )

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne 2x, jednou to uplne promachl

Reagovat
Hokaido

U něj by mě fakt zajímala ta statistika expected goals.

Kdyby za ně dneska hrál místo Cavaniho Ibra, tak body neztratí. Takhle to číslo vypadá skvěle, ale je strašně zkreslený.

Reagovat
Counter

Něco takového existuje i u individuálních hráčů?

Reagovat
Hokaido

Jop, minulý týden jsem to viděl, ale jen pro PL, zítra to zkusím najít na Twitteru.

Reagovat
Hokaido

Hele zatím jsem to nenašel, ale ta tabulka vypadala stejně jako tady u golmanů:

http://www.squawka.com/news/what-loris-karius-did-an-mainz-last-season-that-he-is-failing-to-do-at-liverpool/850624

Takže to asi bude taky od Squawky. Ještě pohledám.

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/footballfactman/status/805528150520328193

Tak tady. Costa absolutní beast. U Cavaniho jsem našel jen nějakou starší statistiku, kde byl z top 20 střelců Ligue 1 nejhorší...

Reagovat
Counter

A jako nevím, co zkresluje bilance 22 gólů za 1678 minut.

Reagovat
Azazelo RD

To, že hraje za PSG v Ligue 1.

Reagovat
Counter

No, akorát on dal i šest gólů v LM, pálí mu to všude.

Reagovat
Busby babes

pokud by na kazdej gol potreboval 5 tutovek (jako ted u nas Zlatan ), tak by to pak taky vyznelo jinak. ale 22 golu, je paradni vykon. Stejne bych ho nechtel.

Reagovat
salami

Reagovat
Whitemedia

Gary ve studiu, snad Kariusovi naloží

Reagovat
Busby babes

Phil

Reagovat
Whitemedia

sakra

Reagovat
Busby babes

ani nenalozil. ale celkem souhlasim s tim co tam rikali. Na jednu stranu je mladej, novej v soutezi a obrana mu moc nepomaha, na druhou stranu nema za sebou zadne vykony, tak i souhlasim s tim, co rikal Phil, ze takhle mladej hrac, pokud je kritizovanej ma zatnout zuby, zacit makat a ne se hadat s tv expertem.

Reagovat
Busby babes

Shearer s Philem pekne vzchvalili Roja, Jonese a Herreru. Ander fakt hraje posledni dobou paradne, te prace co tam odvede, tech micu co ziska je hrozne moc.

A u stoperu fakt nechapu ty drby, ze chceme privest dalsiho stopera. Jones a Rojo hrajou super, Jones vypada, ze by konecne mohl taky chvili zustat zdravej, coz by bylo super a pak bych teda chapal, ze by se privedl maximalne ten Fonte, pokud ma tak malou vykupku. I kdyz radsi bych asi aby dostal vetsi sanci TFM, pokud bude treba.

Reagovat
PP

Herrera herně super, ale momentálně je to snad největší herec v PL,,

Reagovat
Whitemedia

To Costovo zakončení prostě žeru

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Radin

Titul ani náhodou, letos to bude těžký boj o poháry..Cesta vede přes EL

Reagovat
niflheim

Hele, tohle jsou naše řeči.

Reagovat
Busby babes

a i u nas mi to prijde dost blba taktika, soustredit se na soutez, kde je KO system a staci jeden spatnej zapas na vyrazeni pred dlouhodobou soutezi.

Reagovat
mul

pokojne mozete byt v TOP 4, istotu TOP 4 ma podla mna len CFC a AFC

Reagovat
Busby babes

podle me nema jeste nikdo nic jisteho. staci treba nejake blbe zraneni Costy, Alexise a muze byt vsechno jinak. Kazdopadne CFC ma tu sezonu rozjetou paradne, nehrajou LM, taky vyhoda...

Reagovat
kvasha16

o istotach je celkom skoro hovorit

Reagovat
Liquid

opět mi tu chybí okénko k tipům na los LM a EL, takže OT

LM

Arsenal - Real Madrid

Juventus - Bayern Mnichov

Neapol - Man City

Barcelona - PSG

Leicester - Leverkusen

Monaco - Benfica

Atletico Madrid - Porto

Dortmund - Sevilla

EL

Sparta - Villarreal

AS Řím - Man United

Fiorentina - Bilbao

Doněck - Gladbach

Tottenham - Vigo

Ajax - Rostov

APOEL - Hapoel Beer Sheva

Osmanlispor - Astra Giurgiu

Genk - Legie Varšava

Fenerbahce - Olympiakos

Besiktas - Krasnodar

St.Etienne - Gent

Zenit - PAOK

Schalke 04 - Anderlecht

Kodaň - Razgrad

Lyon - AZ Alkmaar

Reagovat
Busby babes

ta LM, kdy se favoriti vyflakaj mezi sebou hned v prnim kole... optimista.

Reagovat
smazaný uživatel

souboj favoritů tam je jenom jeden

Reagovat
Busby babes

tak velkych klubu...

Reagovat
pejsek5

LM

Arsenal - Sevilla

Juventus - PSG

Neapol - Real

Barcelona - Leverkusen

Leicester - Bayern

Monaco - Man City

Atletico - Benfica

BVB - Porto

Reagovat
nani92

toto okienko tu je fakt zbytočné

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako tahat maty mezi pokr

Reagovat
drussbarb

Lester - Real je jasný tip. Stejně jako Barca - Ba yern

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozrel som si zostrih a zákroky na Lallanu (držanie a zhodenie Payetom na konci 1.polcasu) a okopovanie Origiho ako vreca zemiakov sa dali pískať ako penalty. To by ale nemohol pískať Kokotburg, kt. zápas LFC nikdy nepodpískal rovno.

Na druhú stránu, netreba sa vyhovárať len na rozhodcu, výkon nebol optimálny, Wijnaldum mal veľké šance a Karius je diera.

Reagovat
fff

Ale Olo, ziadna jasna penalta tam nebol. A to na Lallanu uz vobec.

Karius dodrbal priamy kop, druhy gol bol trochu zvlastny, Matip to skoro dociahol ale hej, mal / mohol to Karius asi predpokladat a ist von skor. Kazdopadne stale skoro ho odpisovta a uprimne co sa nanho vali teraz ta kritika, to mi pride az chore. Chalan tu nie je ani pol sezony a uz sa robia zavery.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboli to 120% penalty, ale dali by sa odpískať a boli by obhájiteľné, hlavne keď tím urobí 2x za zápas také ostré zákroky, aspoň raz by sa pískať malo.

Súhlas, nezatracoval by som ho, uvidíme ako sa s tlakom mentálne vyrovná, lebo zatiaľ vyzerá ako Mignolet a to je zlé.

Reagovat
fff

Ostre: priznam sa, ze teraz neviem co myslis pri Origi ale to na Lallanu nebol ziadny ostry penaltovy zakrok, viacmenej telo na telo podla mna. Ako nieee, toto mozno v strede pola odpiskat a aj to by som sa cudoval, penalta za mna osobne urcite nie

Tak ale Mignolet je vyrazne starsi a v PL hra nejaku dobu. 23r je pre brankara nic, v PL obzvlast. Ja mu stale verim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostré v prípade Origiho. V prípade Lallanu ho očividne ťahal a bolo vidieť, kto má v tom súboji navrh kvôli rukám.

Mignolet tiež prichádzal ako takýto mladík a vôbec sa nezlepšil (dobre, minimálne áno).. Tak snáď, priznám sa, mám problém mu veriť, ale na druhú stranu ho všeobecne nezatracujem, no dosť ma štvú straty bodov kvôli nemu.

Reagovat
cristiano.K.

to jsou přesně situace, kdy si rozhodčí může vybrat,ale kvůli tomu bych mu fakt nenadával.

1. viděl jsem to, ale ten kontakt byl tak minimální, že to na penaltu nebylo.

2. Viděl jsem, jak po něm sáhl rukou, jasná penalta.

Reagovat
cristiano.K.

Mignolet ze začátku vypadal hodně dobře, kdyby aspon takhle Karius chytal..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to možno prvé tri-štyri zápasy

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten súboj Payeta určite nebola penalta

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fff

Dusooooooooo...Dusoooooooo....

Reagovat
smazaný uživatel

Už mudruje na liverpoolsky a tu ani ťuk

Reagovat
fff

šokantné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Realu se zase uklizi cesticka? Krome Leicesteru uz nic slabsiho dostat nemohli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele