15. kolo
10.12.2016 16:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Swansea City - Sunderland AFC 3:0

A Sunderland je zpátky na dně tabulky, když další pasivní výkon opět nedotáhl ani za kýženým bodem a místo toho se ve druhé půli pod zvýšeným náporem Swansea naprosto sesypal. Velšané pod vedením vynikajícího Sigurdssona během prvních deseti minut druhé půle vstřelili dvě branky a pak už mohli jen v klidu dohrávat...

Po minulé drtivé prohře s Tottenhamem (0:5) se začalo poprvé nahlas pochybovat o tom, zda Bob Bradley má na Premier League, dnes se ovšem americký manažer celkem slušně revanšoval a nejhorší start do sezony od roku 1983 sice není zažehnán, ale je minimálně pro teď odstaven na druhou kolej.

Bob Bradley pro toto klání přichystal celkem pět změn a ty se promítly - Swans s Leonem Brittonem uprostřed pole vypadali být rázem klidnější na balonu a svou troškou do mlýna přispěl i zkušený pravý bek Ángel Rangel. Zpátky do sestavy se pak dostal dvougólový Llorente.

Sunderland se mezitím nikdy nezvládl dostat do zápasu. Jermain Defoe sice v minulé sezoně Swansea vsítil hattrick, tentokrát byl ale poctivě strážen a speciálně po Sigurdssonově proměněné penaltě po ruce Denayera hosté jednoduše neměli odpověď na nic, s čím domácí zrovna přišli.

V 54. minutě to byl opět Sigurdsson, kdo tentokrát nízkou dodávkou od rohového praporku vyzval ke skórování Llorenteho, a zkušený Španěl stanovil výsledné skóre v 80. minutě tentokrát za přispění Monterova centru. Bob Bradley poté náležitě oslavil své druhé vítězství ve funkci.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele