15. kolo
10.12.2016 16:00 CET
3 : 3
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Crystal Palace 3:3

Čekala se typická záchranářská bitva plná soubojů a technických nepřesností, místo toho duel Hullu s Crystal Palace nabídl strhující podívanou se šesti vstřelenými brankami. S výslednou remízou však budou určitě spokojenější hosté, tím spíš, když ji museli zachraňovat až v závěrečných minutách.

V samém úvodu byli aktivnější hosté, kteří získali územní převahu a vypracovali si několik příležitostí ke střelbě, avšak pokusy Zahy ani Puncheona si cestu do sítě nenašly.

Pořádně kontroverzní moment přinesla pětadvacátá minuta hry. V ní se po zpětné přihrávce míče zmocnil Snodgrass, který následně přepadl přes skluzujícího Danna. Na první pohled jasná penalta - ostatně sudí byl stejného názoru a pokutový kop také nařídil. Opakované záběry však záložníka domácích usvědčili z podvodu, jelikož se jej stoper hostí ani nedotkl - s verdiktem sudího však už hráči Crystal Palace nemohli nic udělat. K exekuci se postavil sám postižený a ranou do horního rohu branky nedal Hennesseymu pražádnou šanci. Do konce první půle už se to mnoho zajímavého neodehrálo, a tak si do šaten domácí odnesli jednobrankové vedení.

Nebyl by to ale Hull City, kdyby si zápas nějakou zbytečnou chybou nezkomplikoval. Paradoxně u toho byl opět Snodgrass, který tentokrát v rohu vlastního vápna naprosto zbytečně fauloval Zahu, čímž hostům daroval výhodu pokutového kopu. Zodpovědnost vzal na svá bedra Benteke a penaltu naprosto chladnokrevně proměnil.

Dvacet minut před koncem bylo pro domácí celek ještě hůř. Po rohovém kopu se k míči dostal Zaha, který se proháčkoval přes několik obránců, načež utěšenou pumelicí na přední tyč prostřelil Marshalla.

Tahle radost ovšem svěřencům Alana Pardewa vydržela jen necelé dvě minuty. Pak totiž ve vápně přihrávku obdržel Diomande, nádherně se obtočil okolo přihlížejícího Dunna a podél padajícího brankáře srovnal stav zápasu.

Necelých 15 minut před vypršením normální hrací doby do pokutového území vlétl domácí Livermore, který musel být značně překvapen tím, kolik prostoru mu hostující obrana dopřála. Také toho s díky využil, míč si navedl na střed vápna a přízemní střelou na bližší tyč poslal Hull do vedení.

A když už to vypadalo, že se Mike Phelan bude radovat z tolik potřebné výhry, jeho svěřenci nepohlídali Bentekeho, kterého našel prudký centr Zahy, a dvě minuty před koncem bylo znovu vyrovnáno. Ve zbývajících minutách už si žádný celek nevytvořil další velkou šanci, a tak utkání po divokém průběhu dospělo k finální remíze 3:3.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
HullCity

Mimo jako ve většině případů...

Reagovat
smazaný uživatel

co kdyby si odešel

(vůbec mě nezajímáš)

Reagovat
HullCity

Kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

řekni to mé ruce, už nereaguji pa pa Hulle

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
HullCity

Tak nám ten lehčí los končí no a kolik jsme získali bodů?Ubohých 5!!Nečekám,že se to proti týmům z top 10 zlepší,takže sestup prakticky jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Hull City = sesup

Reagovat
smazaný uživatel

sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele