Premier League - souhrn 13. kola

26.11.2016, 15:31, aktualizováno 27.11.2016, 19:25
Komentáře a souhrny
Chelsea sice přišla o šňůru neprůstřelnosti, ne však sérii vítězství, Tottenham na Stamford Bridge opět padl. Liverpool i přes odstoupení Coutinha přemohl Sunderland. Man City to v předstrčeném sobotním utkání neměl snadné, Arsenal bere tři body, Manchester United jenom jeden...

Manchester United - West Ham United 1:1

27.11.2016 17:30

Góly: 21. Zlatan Ibrahimović - 2. Diafra Sakho

Manchester United už počtvrté za sebou v lize remizoval před vlastními fanoušky. Po Stoke, Burnley a Arsenalu si Rudí ďáblové nedokázali poradit ani s West Hamem - opět především vinou skvělého výkonu gólmana. Darren Randolph předvedl několik skvostných zákroků a nestačil jen na hlavičku Zlatana Ibrahimoviće. Protože ale už ve druhé minutě otevřel týmž způsobem skóre Diafra Sakho, skončil zápas na Old Trafford nerozhodně 1:1.

Asi vás nepřekvapí zjištění, že Sakhovi naservíroval balón na hlavu Dimitri Payet. Manchester United byl v prvním poločase lepším týmem a po dvaceti minutách hry se dočkal vyrovnání. Zlatan se výtečným náběhem odpoutal od Collinse, do vápna přišel fantastický míč od Pogby a Randolph byl bezmocný.

Utkání opět neodkoučoval celé José Mourinho. Portugalský manažer neukočíroval svůj temperament po udělení žluté karty za simulaci Poula Pogby a za nakopnutí lahve byl vykázán na tribunu. Odsud mohl sledovat první excelentní zákroky Darrena Randolpha - jak proti samostatnému nájezdu Rashforda, tak především proti ráně Lingarda.

Vstup do druhé půle paradoxně vyšel mnohem lépe West Hamu, který zahrozil skrze hlavičkujícího Sakha i mistra přímých kopů Dimitriho Payeta. Obě střely však mířily nad branku, byť při ráně Payeta raději De Gea balón kontroloval dotykem.

Kladiváři na každý pád z územní převahy nic nebezpečného nevytěžili a po určité době se k otěžím dostali opět domácí. Střídající Wayne Rooney se krátce po příchodu na trávník dostal ke střele, ale na Randolpha si přízemní střelou nepřišel. Podobně dopadl s o něco prudší ranou i Lingard.

Old Trafford se dostalo do extáze čtvrt hodiny před koncem, ale jásot fanoušků brzy utichl. Skórující Jesse Lingard se totiž v momentě Mchitarjanovy střely do tyče nacházel v ofsajdu. Komentátoři NBC posléze přišli s informací, že míč vychýlil v cestě do sítě Darren Randolph, čímž irský gólman zahájil svou nejzářivější sekvenci v utkání.

Další perfektní zákrok vytáhl při skvělé ráně Pogby k tyči, jen o dvě minutky později skvostně vytrčil pravačku proti pokusu Ibrahimoviće. Právě švédský forvard už Randolpha málem překonal, jenže celou situaci zachránil vracející se Kouyaté. K vítězství však paradoxně měli na konci blízko i hosté, když skvělé práce Antonia využil Ashley Fletcher. De Gea ale jeho střelu z těsné blízkosti dokázal vyrazit.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 1:0

27.11.2016 17:30

Góly: 1. Charlie Austin

Ronaldu Koemanovi návrat do důvěrně známého prostředí nevyšel a následkem toho Everton živí na Southampton už jenom dvoubodový náskok. Saints se konečně vyhoupli do první desítky, když si připsali první výhru po čtyřech kolech trápení...

Ronald Koeman si na St. Mary’s asi nemohl představit horší přivítání. Tím nutně nemyslím fanoušky, kteří byli rozpolcení a někteří ho vítali s patřičným respektem, nýbrž narážím spíše na úder Charlieho Austina po pouhých 42 sekundách hry. Ona branka zároveň představovala nejlepší možné uvedení mladíka Joshe Simse, který pro svého hrotového útočníka okamžitě vypresoval klíčový balon.

Talentovaný mládežnický reprezentant Anglie se pak neztratil ani ve zbytku utkání, když nekazil a čas od času zahrozil. Stekelenburga poděsil střelou z dálky i jednou hlavičkou a šest minut před koncem střídal při nadšených ovacích vestoje.

Southampton obecně vypadal být dobře naladěný. Nebýt skvělého zákroku Stekelenburga, Austin vstřelil dva góly místo jednoho, Pierre-Emile Højbjerg zase krátce po přestávce natrefil na brankovou konstrukci a Ward-Prowse odmítal na čáře obránce Jagielka.

Naproti tomu výkon Evertonu před brankou soupeře nelze popsat jinak než jako zklamání. Gueye pálil hrozivě mimo, Barry s Barkleym neukočírovali své hlavičkové pokusy a vcelku to byla pouze slabá rána Barryho z 93. minuty, co Forstera přinutilo k (rutinnímu) zákroku. Hrotový útočník Romelu Lukaku se za 90 minut dotkl balonu všehovšudy 35krát, což říká vše důležité.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - AFC Bournemouth 3:1

27.11.2016 15:15

Góly: 12. Alexis Sánchez, 53. Theo Walcott, 90+1. Alexis Sánchez - 23. Callum Wilson (pen.)

Tři střely, tři góly. Arsenal splnil povinnost, na domácí půdě si poradil s Bournemouthem a udržel se v kontaktu se špičkou tabulky. Ze čtvrté pozice ztrácí na vedoucí Chelsea tři body. Hrdinou utkání byl Alexis Sánchez, střelec dvou branek a hlavní hrozba Gunners. Cherries zdramatizovali zápas pouze díky diskutabilní penaltě Calluma Wilsona...

Arsenal v úvodu utkání dominoval a jen dva perfektní bloky Nathana Akého ochránily Bournemouth před inkasováním. Ve dvanácté minutě si ale de facto vlastní gól vstřelil jeho kolega ze stoperu Steve Cook. Při snaze o zpětnou přihrávku věnoval míč Alexisovi, jenž si položil Federiciho a podél něj otevřel skóre.

Bournemouth se vrátil do utkání velmi diskutabilní penaltou, jenž na Monrealovi vybojoval Callum Wilson. Útočník se před zadáka Arsenalu natlačil a kontakt si de facto vynutil. S nařízenou "desítkou" si každopádně poradil a vyrovnal. Následující minuty patřily hostům a Adam Smith měl po Akého přiťuknutí velkou šanci výsledek otočit - hlavou ale z šesti metrů branku přestřelil.

Svěřenci Arséna Wengera měli potíže ve finální fázi, Elneny i Alexis pálil ze solidních pozic mimo. Až v nastaveném čase se Chilan osmělil k parádní pumelici a orazítkoval břevno. Krátce po změně stran se Arsenal dočkal i vedoucího gólu, který vstřelil čerstvý tatínek Theo Walcott. Míč mu před prázdnou bránu naservíroval Nacho Monreal.

Bournemouth měl ve druhém poločase více ze hry, držel balón častěji na kopačkách a většinu utkání vedl i ve statistice střel na bránu. Obrovskou šanci na vyrovnání měl čtvrt hodiny před koncem střídající Benik Afobe, jenž po rohovém kopu a teči Francise téměř nevědomky střílel z malého vápna. Klíčový zákrok však (podobně nevědomky) vytáhl Petr Čech.

Arsenal měl i štěstí, protože po ruce Monreala ve vápně se klidně mohla kopat další penalta. Tentokrát však sudí zřejmě kompenzoval předchozí situaci a Gunners mohli v závěru svou výhru ještě pojistit. Rychlý brejk zakončil po ose Özil - Giroud třetí nejlepší střelec Premier League Alexis Sánchez.

Více informací k zápasu

Watford FC - Stoke City 0:1

27.11.2016 13:00

Góly: 29. Heurelho Gomes (vl.)

Brzké nedělní odpoledne patří Stoke City. Tým Marka Hughese předvedl na půdě Watfordu ryze profesionální výkon bez jediné chybičky od první do poslední minuty a po zásluze si z Vicarage Road odváží tři body za výhru 1:0. Mužem zápasu se stal Charlie Adam, jehož hlavička krátce před uplynutím půlhodiny hry zapříčinila vlastenec brankáře Gomese, a skotský záložník pak i po zbytek utkání s přehledem ovládal střed pole.

Úvod utkání patřil jednoznačně hostům. Zatímco se hráči Watfordu teprve rozkoukávali, Stoke trpělivě drželo míč na kopačkách a dobrý pohyb útočné trojice Shaqiri-Diouf-Arnautović dělal obraně Hornets značné potíže. První gól měl na kopačce v patnácté minutě po Shaqiriho pasu Imbula, ovšem svou krásnou dalekonosnou ránu nakonec poslal těsně vedle horního růžku Gomesovy brány.

Co se ovšem nepovedlo jednomu ze středních záložníků Potters, to v minutě devětadvacáté dokázal jeho kolega, Charlie Adam. Anglickému středopolaři se povedlo při rohovém kopu odpoutat od Valona Behramiho a usměrnit svou hlavičku vstříc brance. Míč se sice zprvu odrazil od tyče, ale při cestě napříč brankou narazil do bezmocného Gomese a skončil v síti. První půle tak skončila zaslouženým vedením hostí.

I když Watford po změně stran začal výrazně přebírat herní iniciativu, pozorná obrana Stoke hráčům ve žlutém nadále bránila v jakémkoli sebemenším ohrožení branky Leeho Granta. Ještě před uplynutím hodiny hry se na trávník podíval i Odion Ighalo, ovšem ani jeho nasazení namísto krajního beka Holebase k frustraci publika na Vicarage Road žádné zlepšení nepřinášelo. Až jedenáct minutě před koncem se dostal k nadějné střelecké pozici Daryl Janmaat, jenže odražený míč z hranice pokutového území napálil z voleje hrubě nepřesně.

V poslední minutě základní hrací doby navíc ještě více ztížil závěrečný nápor Hornets Miguel Britos, jenž za stažení unikajícího Shaqiriho uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin. Watford tak navzdory výrazné územní převaze nedokázal za celý druhý poločas ani jednou vystřelit na bránu a po právu podlehl Stoke 1:0.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:1

26.11.2016 18:30

Góly: 45. Pedro, 51. Victor Moses - 11. Christian Eriksen

Ani Tottenham Chelsea nezastavil! Antonio Conte se svým revolučním systémem dál válcuje Premier League, v londýnském derby se Spurs sice jeho tým první poločas tahal za kratší konec, ale Pedrův gól do šatny celý obraz hry obrátil naruby. Krátce po změně stran se trefil ještě Victor Moses a Chelsea vedení udržela až do závěrečného hvizdu.

Tottenham do utkání vlétl s neuvěřitelným nasazením a po delší době dal zavzpomínat na excelentní výkony z minulého ročníku, kdy soupeře deptal dokonalým presinkem po celé délce hřiště. Dokonce i Chelsea, včetně N’Gola Kantého, měla s touto aktivitou problém a dopouštěla se laciných ztrát.

V jedenácté minutě se pak Spurs dostali do zaslouženého vedení. David Luiz nedokázal zastavit Alliho, od něj se míč dostal ke Christianu Eriksenovi, jenž se trefil náramně. Míč se mu po levačce svezl tak skvěle, že zapadl přesně k tyči mimo Courtoisův dosah. Belgický gólman inkasoval po dlouhých deseti hodinách!

Lídr tabulky však ani tento direkt nepřiměl ke zlepšení, Tottenham měl pořád víc ze hry a v jednu chvíli svítil na tabuli v kolonce střel nemilosrdný stav 1:10. Tu jedinou ránu Blues měl na svědomí Luiz z přímého kopu, ale Lloris byl připraven. Na opačné straně musel do přestávky Courtois zasahovat proti tvrdé ráně Kanea a u tyčky likvidovat průnik Walkera.

Chelsea se však dočkala vysvobození v pravý čas. V poslední minutě prvního poločasu se uprostřed pole ujal míče Matić, který bleskově našel na hranici šestnáctky Pedra. Ke španělskému křídelníkovi trestuhodně nevystoupil nikdo z obránců Tottenhamu, a tak se někdejší hráč Barcelony s balónem v pohodě otočil a fantastickou technickou ranou k tyči překonal Llorise.

Impuls patrně o přestávce zafungoval a Chelsea vlétla do druhého dějství jako vyměněná. Hned po pěti minutách se navíc dočkala odměny v podobě druhého a vítězného gólu, který vstřelil symbol proměny Blues Victor Moses. Nigerijec využil perfektní asistence Diega Costy (s bilancí 10+4 suverénně nejproduktivnějšího hráče Premier League) a i přes snahu Llorise a Vertonghena protlačil míč do sítě.

Chelsea byla minimálně dalších patnáct, dvacet minut nezastavitelná a byla to naopak ona, kdo diktoval vysoké tempo hry. Zápas mohl relativně snadno ukončit Marcos Alonso, jenž se po ose Moses - Costa ocitl v naprosto dokonalé zakončovací pozici. Úplně sám na penaltě ale nepochopitelně poslal míč nad břevno.

Podobnou šanci v závěrečné fázi utkání spálil taky Willian, jelikož však Tottenham s výjimkou jedné střely Eriksena brankáře Blues vůbec neohrozili, Chelsea to trápit nemuselo. Naopak Kohouti nadále vědí, že Stamford Bridge není jejich zaslíbeným místem. Šňůru neúspěchů zde natáhli na neskutečných třicet klání.

Více informací k zápasu

Hull City - West Bromwich Albion 1:1

26.11.2016 16:00

Góly: 72. Michael Dawson - 34. Gareth McAuley

Užuž se West Bromwich blížil hattricku ligových vítězství, prvnímu od roku 2012, aby nakonec Hull spasil přiléhavě jeho vlastní kapitán Michael Dawson. Ten v 72. minutě vyrovnával na konečných 1:1...

Samotný výkon ovšem na rozdíl od jednoho vydolovaného bodu Tigers těžko potěší. Až do 50. minuty si domácí nebyli schopni vytvořit pořádnou střeleckou příležitost a zápas jako celek vlastně vůbec nebavil. V úvodní půlhodině se akorát hosté zmohli na jednu nevyvedenou střelu Morrisona.

Přesto si Albion první branku zápasu ve 34. minutě zasloužil. Domácí družina se tehdy nedokázala vypořádat s rohem Matta Phillipse a McAuley promptně odhlavičkoval míč do sítě. Na Hull se pak na KC Stadium bučelo.

Teprve poločasové vysvlečení Diomandého trochu povzbudilo malátnou ofenzívu Tigers a ihned po obrátce Davies divže neskóroval ze Snodgrassova rohu. Právě dodávka skotského křídelníka však nakonec přeci jen znamenala vyrovnání, když právě jeho dalekonosného nákopu v 72. minutě využil ke sklepnutí Mbokani a Dawson už udělal, co bylo třeba.

V závěru ještě WBA mělo šance na strhnutí zápasu zpátky na svou stranu, ovšem Chadliho přímý kop zlikvidoval Marshall a Rondón hlavičkoval těsně mimo.

Více informací k zápasu

Leicester City - Middlesbrough FC 2:2

26.11.2016 16:00

Góly: 34. Riyad Mahrez (pen.), 90+4. Islam Slimani (pen.) - 13. Álvaro Negredo, 71. Álvaro Negredo

Skutečně interesantní sezonu prožívají překvapiví obhájci ligového titulu z Leicesteru. Mužstvo Lišek totiž v domácí soutěži hraje mizerně a před dnešním utkání je pouhé dva body dělily od sestupu, v Lize mistrů je to úplně jiná píseň a Leicester po několika výhrách suverénně míří za postupem do jarního osmifinále. Zajímavý byl i jeho domácí zápas proti Middlesbrough. Souboj tabulkových sousedů nabídl čtyři góly a množství šancí, z nichž první si v úplném úvodu připsal Traoré, gólman Zieler si ovšem s jeho pokusem poradil.

To ovšem už neplatilo ve třinácté minutě, když si na přihrávku od Rodriguéze naběhl Álvaro Negredo a pěkným gólem dokázal španělský útočník dostat hostující tým do vedení. Vynikající příležitost srovnat krok dostaly Lišky zhruba o dvacet minut později. Rozhodčí totiž v jejich prospěch odpískal penaltu, k níž se postavil Mahrez a ranou k levé tyči nedal Valdésovi šanci.

Další góly už první poločas nenabídl a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Skóre 1:1 ovšem platilo jen do sedmdesáté minuty, kdy se znovu dostal do ideální pozice Álvaro Negredo a ani tentokrát nedal Zielerovi v brance Leicesteru šanci. Už to vypadalo na zisk všech tří bodů pro hosty, ale to by se ve fotbale nesměly kopat pokutové kopy. V nastaveném čase totiž rozhodčí znovu odpískal pokutový kop ve prospěch Leicesteru a i Slimani se ukázal jako velmi solidní exekutor.

Leicester tak z domácího zápasu proti Middlesbrough získal bod za remízu 2:2 díky dvěma proměněným penaltám.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Sunderland AFC 2:0

26.11.2016 16:00

Góly: 75. Divock Origi, 90+1. James Milner (pen.)

Hodinu a čtvrt se Sunderland na Anfield statečně držel, než nechtěný hrdina utkání Divock Origi parádní ranou rozhodl o triumfu Liverpoolu a přinejmenším dočasný návrat na špičku tabulky. V závěru pak ještě z penalty po faulu na Maného pečetil vítězství 2:0 James Milner.

Svěřenci Davida Moyese vstoupili do utkání s jistou mírou sebevědomí, kterou získali po dvou výhrách v řadě a která jim právě v úvodu sezóny zoufale chyběla. Liverpool tak proti skvěle bránícímu soupeři tlačil, jenže se zmohl jen na slaboučké střely Firmina či Wijnalduma. Dopředu se ovšem Anichebe a spol. prakticky nedostávali, jedinou šanci spálil Pienaar, který se zjevil sám před Kariusem.

Liverpool inkasoval velkou ránu po půlhodině hry, a nikoli od Sunderlandu. Po jednom ze soubojů totiž zůstal na zemi s bolestivou grimasou jeden z nejlepších hráčů letošní Premier League Philippe Coutinho, a poté, co jej museli odnést na nosítkách, to s jeho blízkou budoucností nevypadá právě růžově. Na hřiště každopádně přišel Divock Origi.

Sunderland po tomto momentu začal bránit ještě úpěnlivěji, dokonale držel formu a posouval se při každičkém pohybu míče. Obranná i defenzivní řada trpělivě a soustředěně odvracela útok za útokem, a tak se Black Cats spokojili s pouhými 20 procenty držení míče v prvním poločase. Lovren neuspěl hlavičkou zblízka, stejně jako s dalekonosnou pumelicí.

Po změně stran se začaly v obraně hostí tvořit stále větší mezery, jednu takovou našel krásným obloučkem Can, ale Wijnaldum snášející se balón napálil mimo tři tyče. Liverpool v podobném duchu pokračoval i nadále - Mané střílel slabě, Milner nápodobně, a přestože Firmino nepálil o nic slaběji, byla to doposud největší šance Reds.

Naproti tomu Sunderland, jmenovitě Watmore, měl po Anichebeho úžasné práci tělem geniální šanci na vítězný gól - splašený křídelník ovšem balón sám před gólmanem špatně zpracoval a akce vyšuměla do ztracena. Podobný směr pak nabraly i bodové naděje hostí, jelikož Divock Origi záhy z kraje vápna parádně zakroutil balón na zadní tyč.

Dnes opět skvělý Jordan Pickford pak v závěru kapituloval ještě jednou. Unavený N’Dong ve vápně sestřelil prchajícího Maného a sudí neměl na výběr. Z puntíku se prosadil tradiční exekutor James Milner, autor již pěti gólů z pokutových kopů v letošním ročníku.

Více informací k zápasu

Swansea City - Crystal Palace 5:4

26.11.2016 16:00

Góly: 36. Gylfi Sigurdsson, 66. Leroy Fer, 68. Leroy Fer, 90+1. Fernando Llorente, 90+3. Fernando Llorente - 19. Wilfried Zaha, 75. James Tomkins, 82. Jack Cork (vl.), 84. Christian Benteke

Co se to právě stalo? O tomhle se bude v Anglii mluvit ještě dlouho. Zápas Swansea s Crystal Palace je rozhodně tím nejšílenějším, co jsme v letošní sezóně viděli, a troufám si tvrdit, že nic bláznivějšího už ani neuvidíme. V 74. minutě vedli domácí 3:1, jenže za deset minut stihli Eagles otočit výsledek na 3:4. Proč? Aby Fernando Llorente dvěma góly v nastavení strhl výsledek zpět na 5:4 pro Swansea.

Ani jeden z týmů do utkání nevstupoval v dobrém rozpoložení. Ba právě naopak. Crystal Palace byl po minulém víkendu co do počtu získaných bodů oficiálně jmenován nejhorším profesionálním anglickým týmem roku 2016, zatímco Swansea zásluhou znovuzrození Sunderlandu spadla na samé dno tabulky. Oba celky tak potřebovaly vzpruhu jako sůl.

Dočkali se jí ovšem pouze fotbalisté Swansea. A to i přesto, že do utkání skvěle vstoupili hosté. Do vedení se mohli dostat už po pěti minutách hry, kdy se v závaru před brankou nejlépe zorientoval Christian Benteke, ale v zakončení fatálně selhal.

Skóre tak načal až Wilfried Zaha, jasný tahoun Pardewova celku v posledních týdnech. Sílu v osobních soubojích nejprve prokázal Benteke, jenž přeskočil Amata a prodloužil balón za sebe. Tam byl právě Zaha, který si tělem odclonil Taylora a tvrdou přízemní střelou překonal Fabianskiho.

Swansea možná měla více ze hry, ale hosté si vedení zasloužili. Obzvlášť poté, co málem Wickham proměnil ve druhý gól Kellyho centr. Tady ale Fabianski situaci zachránil. Velšané moc šancí neměli a udeřili prakticky z té první. Dvorní exekutor přímých kopu Gylfi Sigurdsson se opět ujal mrtvého míče a z ideální pozice za vápnem jej poslal přesně k tyči. Hennessey se stačil jen ohlédnout.

Divoký první poločas ještě stihl okořenit Zaha hlavičkující do břevna a Barrow selhávaje ve velké šanci po přihrávce Sigurdssona. To byl ovšem jen maličký předkrm šílenství, které se stalo po změně stran.

Vše začalo v šestašedesáté minutě, kdy ve svém mimořádném festivalu standardních situací pokračoval Gylfi Sigrudsson. Do jeho centru z rohového kopu vložil hlavu Llorente, protože však na brankové čáře zasáhl Cabaye, gól dal až dorážející Leroy Fer. Už za dvě minuty se Nizozemec trefil znovu - pochopitelně po centru Sigurdssona. Jeho míč tečovala snad trojice těl, než na zadní tyči míč definitivně uklidil do sítě Fer - 3:1.

Tehdy už to vypadalo na relativně poklidný zápas s úspěšným koncem pro Swansea. Jenže tenhle zápas se hodlal zapsat do dějin. Čtvrt hodiny před koncem odclonil obránce i gólmana Labutí McArhur a James Tomkins snížil na 3:2. Za dalších sedm minut byl stav dokonce vyrovnaný, když zdánlivě neškodný centr Zahy tečoval Jack Cork tak nešťastně, že zapadl k zadní tyči do sítě. No a za pár desítek vteřin dokonal neuvěřitelný obrat Christian Benteke, který si po hlavičce Danna pomohl při zakončení s oběma tyčemi - 3:4.

Bob Bradley však nehodlal zápas vzdát a na hřiště poslal Jeffersona Montera. Levonohý křídelník Swansea se svému kouči vyplatil v první minutě nastavení, kdy z levé strany odcentroval na hlavu Llorenteho, a byť Hennessey vytáhl skvělý zákrok, na útočníkovu teč po Sigurdssonově dorážce nestačil. Bláznivý zápas pak ukončil opět Fernando Llorente. Hrdina Velšanů se za pouhé dvě minutky po dalším centru Sigurdssona (a skvělé práci Fernándeze za zadní tyči) dostal k míči na malém vápně a bodlem dostal Liberty Stadium do extáze. 5:4.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester City 1:2

26.11.2016 13:30

Góly: 14. Dean Marney - 37. Sergio Agüero, 60. Sergio Agüero

Manchester City si v týdnu zajistil účast v osmifinále Ligy mistrů, dnes však jako tým, který by měl být následkem toho v naprosté pohodě, rozhodně nepůsobil. Už během první čtvrthodiny si zavařil a pak jen s problémy zápas v Burnley otáčel...

Pep Guardiola sáhl k nevynuceným změnám, když na lavičce nechal odpočívat Davida Silvu s Kevinem De Bruynem a zdravého Johna Stonese dokonce ani nezařadil do nominace. Naproti tomu Burnley přišlo o svůj talisman Toma Heatona, takže si svůj první ligový start po dvou letech odbyl bývalý reprezentační brankář Paul Robinson.

Ten zprvu příliš práce kupodivu neměl. V první půli sice párkrát odmítal Agüera, více však možná zaujal svou poloasistencí na první gól zápasu, když nakopl míč do vápna soupeře a ten po neuspokojivém odvrácení odpálil do sítě Dean Marney. Už po 14 minutách museli hosté dotahovat.

Manchester City nakonec vyrovnal ještě do přestávky, krátce poté, co Yaya Touré napálil brankovou konstrukci. Vyrovnávací trefa následně přišla po rohovém kopu, kdy se na malém vápně konečně dočkal střelecky nesmírně aktivní Agüero.

Konec prvního dějství byl z pohledu Burnley zmařen dvěma zraněními Marneyho s Gudmundssonem a mohlo to být i horší, kdyby Agüero se Sterlingem v nájezdu na brankáře nebyli tak ležérní. Citizens to však tolik mrzet nemuselo a po hodině hry bylo srovnáno: Fernandinho odcentroval skoro až od brankové čáry a Agüero opět zblízka úřadoval.

Závěr zápasu pak byl v první řadě kouskovaný několika fauly, ale na úplném sklonku utkání ještě Burnley klidně mohlo vyrovnávat. Bravo vychytal Barnese a Keane divže neodhlavičkoval do sítě balon, který Bravo nedokázal zkrotit či řádně vyboxovat do bezpečí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC13101229:1031
2.Liverpool FC1393132:1430
3.Manchester City1393129:1230
4.Arsenal FC1384128:1328
5.Tottenham Hotspur1366119:1024
6.Manchester United1355318:1520
7.Everton FC1354416:1519
8.Watford FC1353517:2118
9.West Bromwich Albion1345417:1617
10.Southampton FC1345413:1217
11.Stoke City1344514:1916
12.AFC Bournemouth1343615:1915
13.Burnley FC1342712:2114
14.Leicester City1334616:2213
15.Middlesbrough FC1326512:1512
16.West Ham United1333714:2412
17.Crystal Palace1332821:2611
18.Hull City1332811:2811
19.Swansea City1323816:269
20.Sunderland AFC1322912:238

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1425)

Přidat komentář
Whitemedia

Ty branky, co Burnley dostalo

Reagovat
Manik...

Ale o tom někdy je

Reagovat
Edgewalker

Ale ten jejich pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Burnley hrali veľmi pekne. Fakt hlúpe chyby pri inkasovaných góloch...

Reagovat
raduinho

Burnley

Reagovat
niflheim

We look ahead now to Bournemouth. Eddie Howe is an outstanding young manager. Could he replace me this summer? I don't know Howe.

Reagovat
kiwwi

o tom to je...my mame problem dat gol aj z cistych pozicii a City otoci zapas vdaka dvom najpozliepanejsim golom jak to len ide

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi mají lepší hráče nebo lepšího kouče nebo jak si to vysvětluješ?

Reagovat
EXoRcIsT

proste mame smolu

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bébébébéé ale neboj, exorcist, iamek, busby, nani a swarly ti dají ten paleček

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

este 5x zareaguj

Reagovat
Busby babes

neboj, to prijde... jednou. Mozna. Snad. Asi.

Reagovat
Hokaido

Proč ten výsměch? Však má kiwwi částečně pravdu, fakt tady z toho nedělejme PD sekci.

Reagovat
Busby babes

protoze, cokoliv napise kiwii, tak nabehne banda lidi, co se zacnou tlemit automaticky a budou z nej delat debila i kdyby napsal, ze ma City modre dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale muze si za to jen sam svou debilitou

Reagovat
Busby babes

kiwwi tu uz davno nepise stylem, jakym psal takove tri ctyri roky roky zpatky. takze treba me uz tohle vysmivani kvuli jen proto, ze pred takovou dobou psal nejak, uz prijde jen otravny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pod akym nick si tu bol predtym?

Reagovat
smazaný uživatel

A mně se nikdo nezeptá #notattentionwhoring

Reagovat
Mastný Chobot

a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě

Reagovat
andrew96

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
Busby babes

Simon84

Reagovat
Mastný Chobot

hm, ale moc si nepisal, ze?

Reagovat
Busby babes

ale jo, obcas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale mel jsem pocit, ze uz se to zlepsilo minuly rok too bylo snad jeste trapnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to nepřijde hodný nějakýho výsměchu.

Reagovat
Hokaido

Ty náhodou nevíš, jak účet na twitteru zveřejňoval ty expected goals? Já to nemůžu najít.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Jop, to je ono. Dík.

Reagovat
Hokaido

Takže United vs Burnley

https://twitter.com/11tegen11/status/792401093212995589

A dneska

https://twitter.com/11tegen11/status/802527367688310784

Z toho je celkem jasný, že kiwwi má pravdu...

Reagovat
Switchback

Reagovat
Busby babes

jsme smatlaci no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

koho to trapi...vsak sa pozri co je to za blbeckov, ti tu z toho robia PD sekciu pri kazdej inej moznosti, takze tu je osveta marna

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ďáblův advokát

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pod jakym nicke jsi tu byl driv???

Reagovat
Manik...

To je o psychice

Reagovat
13

Pod SAFem jste byli na pletení biče z hoven. Nic holt netrvá věčně

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

co tym chces povedat? ze united su tam kde su len preto, ze nemaju stasticko? boze jeden zapas s burnley kde dali 37 striel ci kolko a uz najvacsi chudacci v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nepatri to k velkym muzstvam? Lebo nieco take som cital, ked sa obdobnym stylom vyhravalo pod SAFom.

Reagovat
nani92

toto City snad titul nevyhrá, to ho už fakt doprajem Kloppoovi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
R.Meireles

Boze ty si.....

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal tiez zbiera body po vymyslenych penaltach, rukach a tak ze daju gol z jednej akcie za cely zapas co hraju sracku. Kurva vsetci maju stastie zapas co zapas len united nic. Este ani raz v sezone sme neuhaluzili nejaku stastnu vyhru

Reagovat
cristiano.K.

však máte Ibrahamoviče, který proměnuje jednu šanci za druhou.

Reagovat
Svatej

John Terry: "Vím, že to lidem bude znít bláznivě a myslím v tom nejlepším slova smyslu, ale pokud se nedostanu zpátky do sestavy, pro Chelsea to bude jedině dobře. V současné době neinkasujeme, což může znamenat, že vyhrajeme ligu. A nezáleží na tom, jestli je to se mnou nebo beze mě. Až skončím a odejdu, Chelsea bude i nadále vyhrávat zápasy a trofeje. Situace je nyní taková, že tým hraje neuvěřitelně dobře a já se nemohu probojovat do sestavy. Ale beru to pozitivně. Jsem za kluky a za tým opravdu rád. Sleduji a oceňuji, jak dobře hrají. Jak už jsem řekl, pokud se nedostanu zpět do sestavy, je to jedině dobře. Myslím to v tom nejlepším slova smyslu, ale opravdu doufám, že se nedostanu zpátky do sestavy, protože to znamená, že budeme vyhrávat i nadále."

To je prostě dokonalej přístup, ze kterýho by si ostatní měli brát příklad. Lepšího kapitána dlouho neseženeme. Bylo by nejlepší, kdyby zůstal v týmu ještě aspoň dva tři roky, s ním to loučení bude nejhorší.

Reagovat
risk je zisk

Lepší vyjádření jsem snad nikdy od nikoho neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

hýčka si Luiza, lebo vie, žeby ho zabil, keď príde na to, čo robí s jeho ženou

Reagovat
Spasitel

Legenda

Reagovat
Talker

Po Mikelovi další parádní vyjádření.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak i tady no -

Reagovat
smazaný uživatel

a u něj doufám v Chelsea zůstane nějakým způsobem hodně dlouhou dobu. On a Frank, nikdo jiný už nemusí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Nejlepší by bylo, aby vůbec neodešel, přirozeně. Aby jen změnil roli a vyměnil dres za oblek/mikinu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

pripadne keby este aspon sezonu-dve hraval po menej a plnil rolu takeho toho moralneho supportu do satne ako Didi ked sme vyhrali titul naposledy

Reagovat
raduinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má City jenom štěstí i přes tu tužku, co hrají? proč my máme pořád jenom smůlu, přestože hrajeme parádní ofenzivní fotbal? proč?

Reagovat
smazaný uživatel

och, kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahaha...

Reagovat
Godwinson

Liverpool

Reagovat
Whitemedia

Leicester

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

TOP OF THE LEAGUE!!!!!!!!!!!

Reagovat
cubazi

Reagovat
elChe

Užij si to do té půl deváté...

Reagovat
vrabejka

dostanete na kokota. Spurs vás zničí.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

pořád smích?

Reagovat
Ritchie

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Ahojda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

strašne, strašne, strašne doležite vitazstvo

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

to bol porod....

Reagovat
Edgewalker

Swansea - Crystal Palace

Reagovat
avicii

Parada ze sme prelomili tu hradzu...uz len dufat ze Coutinho to nema vazne...Origi > Martial

Reagovat
elChe

Spurs cestují do parku princů?

Reagovat
SunFells

Dobrej hokej

Reagovat
BrainBlender

Ten druhej Agueruv gol?

Reagovat
R22

Chris Bascombe Verified account

‏@_ChrisBascombe

Initial more positive assessment is lfc DON'T think Coutinho ankle broken

Reagovat
stiflerovamama

v stredu uz trenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente jednoznačně hráč kola

Reagovat
smazaný uživatel

pokial hazard alebo costa nahodou nedaju 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

museli by je dat během tří minut

Reagovat
kiwwi

At 60 mins... 5 goals in 4 matches

At 90 mins.... 17 goals in 4 matches

PL

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Couts, strašná škoda, teraz by sa nám hodil Suso napr. ... Tak snáď budeme hrať ten diamant a snáď sa Lallana rýchlo vráti... Na Oja som tiež zvedavý...

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

Suso co se tu člověk ještě nedoví..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najlepších hráčov AC (kde konečne dostal dôveru)...

Reagovat
smazaný uživatel

po x letech a to jen zatím pár zápasů hraje fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá blbosť.

Reagovat
smazaný uživatel

ma zatial 5 golov a 6 asistencii

Reagovat
Kowe

Jj, ideální náhrada za Coutinha s tou jeho boží pracovitostí. Nehledě na to, že by doteď stejně hnil někde v rezervě, takže by byl stejně k prdu.

Reagovat
smazaný uživatel

V AC si ho očividne nevidel.

Reagovat
Kowe

Neviděl a přesto se nebojím tvrdit, že se do Kloppova fotbalu nehodí, natož pak, kdyby vlastně neměl přestoupit před rokama a zůstat u nás, kde by nehrál ještě víc, než co nakonec zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Súčasný Suso by sa hodil, zlepšil sa v pracovitosti+ keď k tomu pridal svoju futbalovosť a strelu, stal sa jedným z naj. v AC. To, či by sa presadil pod Kloppom je otázne a jasné, že spravil dobre, že šiel...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/Bischoff6eren/status/802541952889655296

wau, toto mi nejak uslo...z odkopu urobit roh, to chce skill

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kamera zabírala nějaký záznam. Ale jako ještě sem to nikdy neviděl

Reagovat
REPLIKATOR

Nebo z tohohle udělat roh bylo taky umění

https://www.youtube.com/watch?v=7Q1cD5-oCXs

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je legendární

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hai

naštěstí z toho byl jenom roh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

"Co se to právě stalo?"

Reagovat
REPLIKATOR

CP 5. nejlepší útok... Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci tady stříkat ale náš současný tým hraje docela dobře.

Reagovat
Ritchie

no, teď to nebylo uplně ono, ten první poločas byl otřesný

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Paráda. Po té první půli jsme se hezky zvedli.

Spurs pak neměli vůbec nic, my jsme mohli něco přidat.

Reagovat
T44v3tt1

Hlavně, že tady v týdnu vladis suverénně psal, že Live bude v sobotu večer první.. Příště bych spíš počkal

Reagovat
Mastný Chobot

do soboty do vecera

Reagovat
vladis271

na čo na to reaguješ? Tak ako vyhrali mohli prehrať.Klasický príbeh predpolčasového gólu ktorý poslal Spurs do kolien (pred ktorým objektívne nič nemali. Ale taký je futbal. Chelsea padá teraz čoho sa dotknú, ale to nebude trvať večne). A napíšem to znova. A tentokrát presnejšie. Na konci budúceho kola na čele nebudú.

Reagovat
Talker

"Chelsea padá teraz čoho sa dotknú"

To by to bylo na konci zápasu 4:1. Willian netrefil ze vzdálenosti pencle bránu, po Mosesovi to tam spálil tuším Costa, ještě další šance tam byly.

A komentovat tím, že to tam padlo Pedrovi? Stejně tak to tam padlo Eriksenovi.

Reagovat
vladis271

Rozhodne ste sa na tie góly nenadrelil tak ako my na dnešné dva (nehovoriac o zápase na Sotone), alebo tak ako to nepadá MU v poslednom čase. Ja si stojím za tým, že toto mohlo dopadnúť na obe strany a zlomil to Pedro. Netvrdím, že by ste prehrali, ale ak by to nevyrovnal viac ako x by ste z toho podľa mňa nevyťažili.

Reagovat
Svatej

Proc bychom museli pro goly drit aby se pocitaly?

Reagovat
vladis271

to som napísal kde?

Reagovat
Svatej

Ja si tu nebudu hrat tu slovickovou hru. Z tvyho prispevku to tak vyplyva. Sanci jsme meli vic jak souper a je u prdele jestli jsou vydreny, nebo to jde samo. Nevim proc o ty vydrenosti mluvis, kdyz potom jeste pridas ty kouzelby slovicka jako Kdyby atp..

Reagovat
Talker

To je prostě hra na kdyby...

Stejně tak se můžeme bavit o tom, že kdyby to Eriksen napálil někam do hajzlu, jak to pálili zbytek zápasu, tak jsme mohli mít 7 čistých kont v řadě, neb zbytek střel byl buď z velkého úhlu (Nkodou a Walker) nebo do středu branky, kde to brankář musí mít.

Reagovat
Ritchie

a kdyby a kdyby.. ježiš řešte tohle až po 38. kole, do té doby je to zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

Willian to měl sice podobný, ale přímo před bránou to netrefil hlavně Alonso.

Reagovat
Talker

Tak Alonso místo Costy. A pak šance na konci, kdy to tam zachraňoval Wings. Ono toho bude ještě víc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, vyloženě tutovky byly ty, co jsi napsal. Ale do skvělých pozic jsme se dostávali často, jenom Spurs to odbránili dobře.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sme nakoniec prehrali. Ale výkon bol dobrý a páčil sa mi hlavne vzhľadom na to, že v utorok sme prehrali proti Monacu v LM a hrali sme proti rozbehnutej a oddychnutej Chelsea na jej ihrisku. Chlapcov by som pochválil a ani ta prehra nijak veľmi nebolí. Super zápas, bavil som sa.

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tak. Snad se už zvedneme konečně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Příště snad i s Tobym a Lamelou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymaž si ten West Ham z obľúbencov lebo ťa prestanem mať rád.

Reagovat
smazaný uživatel

heh, ani jsem nevěděl, že ho tam mám.. to jsou jen týmy, který mě baví, když je vidím hrát, jinak jsou mi celkem ukradený

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra je úleva, lepší než další zkurvená plichta . Škoda jenom, že proti modrákům, no. Minulý rok nás konec toho dlouhého unbeatenu nakopnul.

Jenom podle MotD mi přišlo, že Kane začíná mít po zranění komplexní herní přínos a ne jen penalty a dorážky a hlavně že konečně zahrál Eriksen. Obrana naopak špatné přistupování a rozebírání hráčů.

To by měl vyřešit návrat do ideálního složení s Tobym a Rosem, který se blíží.

Celkem i věřím, že tohle je konec toho marasmu a že náš herní projev se teď zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší bod ako nič. ja by som remízu bral, navyše každý bod z vonku sa počíta. Kane hral dobre a konečne sa dostáva do rytmu.

Ja verím, že Alderweireld bude hrať už proti Swansea. Navyše žiaden zápas cez týždeň, takže máme dosť času sa na nich pripraviť. Proti CSKA by som nechal oddychovať hráčov základu a nasadil by som tam B tím. Carter-Vickers, Wimmer, Trippier, Winks, Onomah, N´Koudou, Janssen. Na remízu by to stačiť mohlo. Čaká nás potom zápas na Old Trafford, ktorý bude oveľa dôležitejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže to "lepší bod jak nic" je podstata našich unbeatenů. A ten, který právě skončil, nás dostal na 5. místo. V tříbodovém systému nemá remíza moc hodnotu... Podle mě je pro naše současné hráče (kteří mi přijdou zdravě zapálení, narozdíl třeba od hráčů nedávné minulosti) lepší, když prohrajou a nasere je to, než aby přišla další letargická remíza. Mluvím teda o současné situaci, utrápené šňůře bez prohry, v jiných situacích bych taky tvrdil, že každý bod se počítá.

Reagovat
blade115

Costa letos neměl prsty v gólu jen ve dvou zápasech, neuvěřitelná forma. Ale nechci stříkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dřel za celou ofenzivní trojku. Zastoupil Hazarda i Pedra. MOTM

Reagovat
Miguel19

Jak jsem psal dřív, momentálně nejlepší hráč v PL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

hnusak Conte, ale dobre on

a tipy co asi Poche rozpraval contemu?

Reagovat
smazaný uživatel

že sa na to vyjebe po sezone..prísť v jeden týždeň o postup do osemfinále ligy majstrov a vypadnúť z boja o titul, to je silná káva aj pre Argentínsku povahu

Reagovat
vladis271

5 bodov nie je neriešiteľných. Ale druhý polčas odflákli slučne, možno únava z LM. V takej 40. minúte by som na Chelsea nevsadil ani poslednú penny. Po gole išli do kelu.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý polčas ich Chelsea k ničomu nepustila, nieže to odflákli. Conte má tu defenzívnu časť hry strašne preštudovanú. Popravde som čakal že to otočia. A to Hazard nebol ani moc pri chuti. Aj tak to stačilo. Veľmi rád si pozriem budúci šláger kola na Etihade.Mohla by sa tam vypľuť remíza, no mám obavy že to nevyužijeme.

Reagovat
Hokaido

Nejspíš se ho ptal, jestli nehledá asistenta.

Reagovat
Nikikrew

Invincibles

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Talker

Když nebudu brát samotný zápas, je pecka příběh Mosese.

Nechtěný Mourinhem, Liverpoolem, Stoke ani WHU a nakonec rozhoduje derby o 6 bodů a domov si našem zase u nás.

Celkově skvělý zápas - mělo to všechno - špatný začátek, pak vyrovnání, šílený tlak po poločasu, kdy jsme mohli rozhodnout až po udržování 2:1 do posledních chvil s tím, že jsme sice spurs nechali míč, ale nedali jsme jim vyjma střely Nkodoua čuchnout.

A umocnil to Costa, který v posledních minutách skluzuje u rohového praporku soupeře, kompletně osamocen, aby trošku zdržel rozehrávku. Ta chuť toho týmu, ta energie, kterou má a kterou tam i Conte dodává je neskutečná.

Je třeba ocenit i slepice, první poločas hráli parádně - ten tlak, rychlost v přechodu do útoku, celkově síla je strašlivá - takový Wanyama je strašný zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

první tým, co tu naši formaci trochu prověřil

Za mě dneska Costa MOTM, kousek za ním Moses and Matič

Reagovat
smazaný uživatel

A takových fotbalistů běhá po světě desítky jako Moses. Moses hrál skvěle po příchodu z Wiganu a v před sezoní přípravě vždycky patřil mezi nejlepší, ale Chelsea vždycky někoho koupila za 30mil. a Moses byl poslaný na hostování.

Je super mít takové rychlé křídelníky jako Willian,Moses, Pedro a vlastně Hazard, který se snad nenafoukne, že ho Conte vystřídal.

Každopádně klobouk dole před oběma kluby, super fotbal a bavil jsem se.

Reagovat
kvasha16

na druhu stranu, byt Moses kridelnikom v takom 433, tak az tak podla mna neziari

Reagovat
smazaný uživatel

Právě si ho neumím představit v jiné pozici, on pořád má problémy s prvním dotykem, pod tlakem taky nicmoc

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tohle sem si u Wanyamy taky rikal-strasny zvire

Reagovat
stiflerovamama

Spurs tam chyba nejake ostre kridlo, Nkodou vyzera, ze by mohol ale zatial moc priestoru nedostal. To boli casy Balea a Lennona

Reagovat
smazaný uživatel

Nkodou se rozjede. V OM byl skvělej.

Reagovat
Mimalu

Hodně slušný zápas. V prvním poločase jsme dobrých 35 minut nevěděli která bije, potom se postupně projevila únava na straně Spurs a nás to vrátilo, i díky gólu do šatny zpět do zápasu. Druhý poločas už byl v naší režii, velká škoda že jsme to neuklidnili a museli se strachovat do konce, byť si Spurs nakonec nic nevytvořili. Jinak opět musím trochu zkritizovat Conteho nerotaci, ani jeden z příchozích nepřinesl potřebnou kvalitu. Ivanovi těžko něco vyčítat, pozice do které se dostal byla dost nezáviděníhodná. Willian špatný s takovou se do základu těžko podívá a Oscar bez komentáře, pro toho ani v současném systému nemáme pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Sissoko je asi v prdeli, keď ani na lavičku sa nedostal. On je úplne mimo aj kvôli tomu, že ho Pochettino nasadzuje kdesi na RW. Nechápem. Jeden jediný zápas sa mu podaril, a to doma proti Manchestru City.

Dembelé inak dnes stratil kvantum lôpt v strede poľa. Celkom hral dobre, ale keď kazil, tak fatálne. Druhý gól ide na jeho tričko. Aj keď Wimmer na LB zazmätkoval a nechal otvorený priestor. Rose nám dnes ohromne chýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko má ten trest ne?

Reagovat
smazaný uživatel

už dávno nie. Proti WHU mohol hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Tak to je fakt divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino asi viděl jenom finále Eura a na základě toho koupil Sissoka, nebo si fakt neumím vysvětlit, proč by ho stavěl na RW

Reagovat
M0rb1D4S

Costa tu žlutou už zřejmě v letošní sezóně nedostane

Reagovat
Svatej

Nepromiji se to pak po urcity dobe, nebo si to pletu?

Reagovat
Mimalu

myslím po půlce sezóny (nebo tak nějak) se hranice 5 žlutých ruší a ban se dává až za 10

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsme museli prohrát zrovna s těmito mamrdy. Před zápasem očekávané, ale vzhledem k průběhu zklamání. Přijde mi, že ty zápasy jsou každoročně stejné, záblesk naděje, ale pak se to vždycky nějak dosere.

Reagovat
smazaný uživatel

že ty sezóny jsou každoročně stejné.*

Reagovat
Manik...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
soukup

Reagovat
Svatej

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

je tu klub, na který to sedí víc

Reagovat
Le Gunner

To je možné, ale tohle kopnutí vyšlo parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Drsoň

Reagovat
Talker

Mě by vás bylo celkem líto, že ze zápasu nemáte ani bod. Kdybyste nebyli takoví mamrdi.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom nebyli slepice, ty mamrdy bych si odpustil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Není moje chyba, komu fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

nápadobně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že vám slepice říkají jenom fanoušci Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Tady zatím nebyl jedinej blbej koment, až na Ownyho a toho nemůžeš ani počítat, to je kategorie sama pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

nevadí, nabudúce to dáte

Reagovat
smazaný uživatel

mě už to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemůžu se dočkat jak Conte zvládne City venku, sice bude zase stejná sestava, ale proti ještě rychlejší a kreativnější ofenzivě City už bude naše obrana se zálohou víc hořet. Hlavně neprohrát

Reagovat
Miguel19

Tjn. Kanté byl dneska strašně špatnej. Snad to byla jen náhoda..

Reagovat
kvasha16

len v prvom polcase nestihal, v druhom uz podla mna nehral zle

Reagovat
Miguel19

No pár kokotin tam taky měl..

Reagovat
blade115

On takhle zahraje právě jen párkrát do roka, dnes si to vybral, tak příště už zas bude hvězdit.

Reagovat
Talker

Spurs' winless streak at Stamford Bridge now at 30 games and a couple months shy of 27 years. LOL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Na dalších 30 zápasů

Reagovat
Spalovač šancí

Konzistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Svatej

Obrovska radost. Prvni polocas ukazali Spurs neskutecnej zapal a my uplne zapomneli hrat to, co umime, kazdopadne po golu uz si nezahrali a my mohli pridavat dalsi.

Kante si ty spatny zapasy nevybira zrovna stastne, ale furt zustava koupi leta. Costa je Coutinhem v lize proste to nejlepsi.

Zapas nadhernej, tak to ma vypadat. Top of the league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ak Chelsea vyhrá titul, tak by mal medailu dostať José, že ju perfektne vyradil z pohárov, z čoho teraz tak perfektne ťaží..ale epkne hrajú chalani..Live, Chelsea a United moemntálne najkrajší futbal na ostrovoch

Reagovat
Talker

A že tak pěkně vytvořil kádr (s vítěznou mentalitou) pro Conteho, na to jsi zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě Conte jenom přišel a změnil rozestavení. Mourinho mu to celý připravil. A pak, že je to trenér, po jehož odchodu ty týmy dycky hnijou.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
J0EL

kedy ten tvoj trest skonci?

Reagovat
smazaný uživatel

ved Chelsea mu podakovala spatne ze mu pomohla v tazkom boji o EL

Reagovat
smazaný uživatel

1 výhra za posledních 10 zápasů. Jestli nezačnem okamžitě vyhrávat, tak bych řekl, že ani Pochettinova židle nebude dost stabilní.

Navíc to, jak v úterý šetřil pár hráčů pro dnes, je teď fakt k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno nešetril, ale bolo to nutné. Nie sú to stroje.

Reagovat
vilp

A čím to je? Smůla? Zranění klíčových hráčů? Špatná forma klíčových hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostatečná kvalita širšího kádru, nevydařené přestupy/jejich adaptace, neschopnost dávat góly.

Reagovat
smazaný uživatel

nič lepšie než Pocheho uuž pre Tottenham nezoženiete..Bez podpichov

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím

Reagovat
Hokaido

Jako fakt teďka zpochybňuješ Pochettina?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blbost s tim pochem si myslim, porad to v lize neni nic moc hrozneho..

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, pokud to bude pokračovat, ono stačí nezvládnout 3-4 zápasy a seš ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

To by byla celkem pecka. Vykopnout Pochettina ve chvíli, kdy je i tak LM nepravděpodobná by bylo super, zvlášť když je to jeden z mála, kdo vás tam může dotáhnout.

I když momentálně bych měl dilema, kde bych chtěl Pochettina vidět. Asi bych to viděl na Itálii, tam by po něm určitě někdo s ambicemi sáhnul.

Reagovat
Hokaido

Atleti po Cholovi?

Reagovat
Talker

Pokud by odešel, tak by to byl asi ideál...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bychom měli chtít do LM? Když jsem viděl ten přístup letos, tak mně kvalifikací do LM klub hubu nezalepí.

Reagovat
Talker

A co je pro tebe teda cíl? Titul? Vršek tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši jakoukoliv trofej než kvalifikaci do LM.

Reagovat
madlucas

a bude horsie ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Ja myslel, že máte celkem inteligentní vedení. Pochetina nevyhazovat

Reagovat
Spasitel

Aspoňže nás o týždeň konečne dakto preverí k zápasu prvý polčas sme nechali sliepky pásť sa po ihrisku a potom v druhom polčase sme to tréningovým tempom zvládli škoda, že tak dramaticky a Willian či Alonso nevyužili šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čo to trepeš. Trošku súdnosti by ti nezaškodilo. Celkovo vyrovnaný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

zabij se

Reagovat
Spasitel
Reagovat
kvasha16

dafuq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Strasna skoda Coutinha, snad sa da dokopy co najskor. A uz aj Lallana by sa hodil.

6 bodov na 5.miesto, spokojnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Negativny jav kazdeho aspon ciastocne dobreho LFC obdobia .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Sleduje niekto aspoň poočku zápas o titul majstra sveta?

Nie žeby mi to k niečomu bolo, moje chápanie šachu je hlboko pod 2000 ELO takže nielenže nevidím o čo ide hráčom, ale nechápem to ani ked mi to komentátori vysvetlia.

Reagovat
Jazdec

No ja som okolo 2000 ELO a myšlienkovým pochodom pravdepodobne nedokážu porozumieť ani tí komentátori, keďže sú od daných hráčov povedzme 200 a viac bodov vzdialený..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, sleduju. Sachy hraju v podstate od mala, ale az nedavno (kdyz me prestavaly bavit vsechny PC hry) jsem se vice zacal zajimat o teorii hry a k pochopeni mi hodne pomahaji i videa od jednoho britskeho GM. Pridava na YT videa pravidelne, i z tohoto turnaje, doporucuju

https://www.youtube.com/user/kingscrusher/

Reagovat
Jazdec

Aký je tvoj názor na prebiehajúci zápas? Komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti predchozim zapasum, kde nekolikrat sehravali stejne zahajeni, se v teto hre dostali do zajimave dynamicke hry, ta struktura pescu je silena fandim carlsenovi a to nejenom v tomto turnaji, celkove se mi libi jeho vystupovani a styl hry. Mazec jsou videa, kde hraje simultanky treba proti trem az peti hracum naslepo - pro ostatni: proste ma zakryte oci a hraje s peti lidmi zaroven, psycho a je to i sranda se na to kouknout, taky doporucuju

Jinak na druhou stranu musim rict, ze i rusak hraje dost dobre, takze jestli to nakonec vyhraje, tak mu to budu prat uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze hrat poslepu? nechapu nejak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tohle je lepsi verze, i s sachovnicema https://www.youtube.com/watch?v=lqmzadHNSLs

Reagovat
smazaný uživatel

aha ja myslel, ze mu ani nic nerikaji a jen odhaduje kam ostatni zahrajou a presto vyhrava... ale hrozne by me zajimalo jakym zpusobem takovy clovek premysli....

Reagovat
vladis271

vrcholový šachisti majú neskutočnú pamäť a predstavivosť

Reagovat
smazaný uživatel

no a zapomnel jsem se zeptat zase na tvuj nazor, komu fandis ty?

jeste hodim odkaz kdyby se chtel nekdo kouknout na poslednich par minut http://nyc2016.fide.com/

Reagovat
Jazdec

No popravde u mňa Carlsen nikdy nebol nejako v obľube. Nejde ani tak o sympatie, ale celkovo nemám rád ak je niekto úplne najlepší vo svojom obore a som rád, že sa po Anandovi našiel dôstojný súper. Karjakin možno nie je(sachovo) na takej úrovni ako Carlsen či Anand, no príde mi psychicky odolnejší. Môj odhad je, že Karjakinovi sa podarí ziskat titul. Magnus nakoniec porazí sám seba tým, že bude chcieť dokázať celému svetu, že je najlepší - o to však v zápase nejde a na to doplatil aj v partii, ktorú prehral. Čo sa mňa týka tak teda držím Karjakinovi z vyššie uvedeného dôvodu, že nemám rád dominanciu jednotlivca, peicom na opačnej strane si myslím, že Carlsen ešte zo seba ako šachisti nevidel to najlepsie a rád by som videl jeho cestu k opätovnému získaniu titulu...

Reagovat
vladis271

Inak na toto niekto vysvetlenie má? Lebo mňa nič nenapadá.

http://www.profutbal.sk/ligy/eng1/clanok216534-VIDEO_Nepochopitelna_chyba_golmana_Liverpoolu.htm

Ale aby som nevypadal, že ho haním, dnes nás za stavu 0:0 zachránil a paradoxne čistejšie šance na skórovanie pred gólom na 1:0 mal Sunderland.

A ohromne zapracoval na rozohrávke.

Reagovat
fenixLFC

zapracoval na rozohravke ked das toto video ale seriozne, chcel to nahrat niekomu na strane asi. a fakt budme radi ze nebol z toho gol

P.S. *mne nic nenapada

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Vraciim sa domuuu navaleny, zdravím místní ozazeni

Reagovat
Realita

Off topic, promiňte, ale je to tu nejaktuálnější diskuse: Jak to prosím je v EL s Libercem? Všude píšou, že když vyhraje v Soluni nad PAOK, tak půjde dál. Ale vždyť přece rozhodují vzájemné duely, takže když zvítězí 0:1, budou mít oba 7 bodů, ale dál jde PAOK, ne? Pomiňme výsledek Karabagu s Fiorentinou.

Reagovat
Hokaido

Nebyla by pak vzájemná tabulka třech týmů, kdyby měly stejný počet bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

a vzhledem k tomu, ze ted dali karabachu 3:0 tak to skore maji lepsi (aspon myslim)

Reagovat
Realita

Možná ano.. No a to funguje jak? Vždyť i tak by měl Liberec horší bilanci s PAOKem..

Reagovat
Hokaido

Pak asi v tý minitabulce rozhoduje v první řadě skore.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Pato44

Karabach musi prohrat s Fiorentinou a Liberec vyhrat bud o 2 goly nebo minimalne 2:1 a vyssi vysledky o gol. Mas samozrejme pravdu, ze vysledek 1:0 pro Liberec je nesmysl.

Reagovat
Pato44

Ted jsem koukal, ze to je diky vzajemnymu duelu Paok s Karabachem zamotanejsi, nez jsem myslel, takze jsem napsal uplnou kravinu .

Reagovat
smazaný uživatel

o kolkej je motd?

Reagovat
Whitemedia

23:30

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny zápas, parádne derby, reklama na PL. Conte musel cez prestávku chrliť oheň, inak si tú zmenu prístupu k zápasu v druhom polčase vysvetliť neviem. V prvom polčase som mal pocit, že to my sme hrali v týždni LM, z ktorej sme vypadli, a že Spurs sú mužstvom na víťaznej vlne. Neskutočný futbal z ich strany, klobúk dolu, fakt.

Tri body (alebo šesť) ale zaslúžene nakoniec zostávajú doma. Náš výkon v druhom polčase bol o niečo lepší, efektívnejší ako ten od Spurs v prvom polčase.

Reagovat
vrabejka

Link na MOTD?

Reagovat
Busby babes

filmon.com

Reagovat
smazaný uživatel

OT: da se na youtubu nejak obejit, kdyz mi to u live streamu pise toto:

Uživatel, který toto video nahrál, ho nezpřístupnil pro vaši zem. ??

Reagovat
Hokaido

Já mám v Chromu doplněk Hola. Tam si jednoduše nastavíš, z jaký země bys chtěl být připojený. Koukám takhle na LM na slovákách a maká to v poho.

Reagovat
Hokaido

Já jsem počítačovej neandrtálec.

Co je to bandwidth? Hrozí mi teda nějaký nebezpečí?

Reagovat
Mimalu

Bandwidth? Tok připojení k síti. V zásadě, video na který se díváš jde přes VPN kterou ti Hola nabídne v dané zemi, ale automaticky to funguje i obráceně a někdo může sledovat videa(cokoliv) přes tebe. Nebezpečí ti na 99,99% ti nehrozí, byť nikdy si nemůžeš být jistý že někdo přes tvou adresu nebude dělat něco nelegálního. Je to spíš takové upozornění abys o tom věděl

Reagovat
smazaný uživatel

diky zitra zkusim(ted uz jen asi zjistit v jakych zemi to maji povolene )

Reagovat
Kovi81

dobra vychytavka, je to i na firefox, ted sem to nahodil

Reagovat
smazaný uživatel

přestěhovat se do zahraničí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Ten Český Slavík je slušná fraška

Reagovat
Godwinson

Je smutný, že to pořád žije

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych se nedíval i kdyby mi za to někdo zaplatil

Reagovat
Godwinson

Kecáš

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, chtěl jsem ti dát 100 Kč za to, že bys na to jenom mrknul

Reagovat
Whitemedia

Se divím, že nevyhrál Brady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Ozil.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Whitemedia

Cork jaký parádní vlastňák

Reagovat
fenixLFC

bradley vyzera ako keby chodi na chemoterapiu

Reagovat
fenixLFC

a benteke mal prsty v troch goloch swansea....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj chlapci. Celý dny trávím na fb (nudná práce), ale na zpravodajství o fotbale se musím koukat jinam. Český facebookový stránky zabývající se fotbalem jsou prostě zpomalený jako Internet Explorer a už mě to moc nebaví. Takže jsem založil svoje. Chci je mít rychlý a věcný, nechci pořád překlikávat na různý webový stránky, abych si něco zajímavýho přečetl. Pokud vám to za to bude stát, budu rád za váš like nebo share. Díkes a dobrému fotbalu zdar! https://www.facebook.com/Fotbalnenijensport/

Reagovat
smazaný uživatel

to som ja z FMS

Reagovat
smazaný uživatel

FMSáci se musí sdružovat!

Reagovat
R.Meireles

Slepice sou nejvetsi tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

To bych na tvém místě nepsal...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Tá Chelsea je nuda. Ani grcať sa z toho nedá, lebo hrajú super, Costa hrá jak boh a ani sa nespráva jak Mazurek v mešite, Kanté to bossuje stále... Kam toto všetko speje

Reagovat
Miguel19

Kanté byl dnes slabý.. Ale s Costou máš pravdu..

Reagovat
Mastný Chobot

čo som pozeral chvíľu, tak Dembeleho tam mlel na sekanú, ale videl som asi len 10 minút

Reagovat
kvasha16

asi si videl druhy polcas nie? lebo prvy nemal dobry

Reagovat
nani92

Chelsea ťa toleruje, skús urobiť pre ňu to isté

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tyhle tvé postřehy úplně mimo.

Reagovat
Mastný Chobot

zase tieto nezvládajkoviny

Reagovat
smazaný uživatel

yungovinka

Reagovat
Mastný Chobot

to je kŕŕŕŕč

Reagovat
smazaný uživatel

sám si

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Svatej

Reagovat
MadMrJacky

Obama celkem nezvládá https://youtu.be/ZBh3mLXlaMU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea - CP šílený match. Nicméně je třeba zmínit postavu Sigurdsona. Byl snad u všech gólů a vůbec netuším, co by bez něj Swansea dělali

Reagovat
smazaný uživatel

Ich jediný rozdielový hráč po odchode Williamsa. Ten tím ale kvalitatívne na PL momentálne nemá. Ak v Januári neposilnia, tak ich tipujem na zostup.

Reagovat
Cobra

Klidně. A Siggy zpátky k nám. Neuvěřitelný sympaťák. To byla Boasova velká chyba, že ho prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chápem, že asi sám chcel odísť. Skvelý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodal ho Poche.

Reagovat
Error

ANTONIO!! Hosi, parada nazivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

super vyber zapasu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Usty

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TopinB

Taky jsem byl, atmosféra trochu uvadla po gólu Spurs, ale pak se to parádně oživilo A teda zpívání cestou na metro bylo taky dobrý

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak manažera měsíce asi zase shrábne Conte, i když to proti Boro ani Spurs nebyla žádná hitparáda, tak jediný vyhrál všechny 3 zápasy a žádný jiný tým se neblýskl. U hráče měsíce nemám tušení teda

Reagovat
Miguel19

Nevím jestli mají šanci vyhrát, ale nominaci by si od nás zasloužili Costa a Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Jako za Spurs a Everton určitě, ale proti Boro byl strašnýý. To už bych tu nominaci dal Luizovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby proti Boro proměnil ty dvě střely, tak je motm, takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito si podmanuje ligu uz?

Reagovat
Maresma

To fakt ne, většinou hraje hodně průměrně.

Reagovat
Talker

To se rozhodně říct nedá.

U něj je hlavní otázka, jestli si hraje na dřevo, aby ho pak soupeř v jedné nebo dvou situacích nepokryl a on tam udělal něco skvělého (viz dnešní gol), nebo to dřevo je a občas má geniální moment, kdy tam nějakého gola zavěsí.

On ztrácí strašně moc míčů, blbě řeší situace, v soubojích je slabý. Ale pak tam napálí takovej gol. Dneska měl 18 přihrávek a 1 centr - z toho 3 (včetně centru) šly dopředu.

Takový Costa, který hrál výše jich měl 13 dopředu. Hazard atakoval dvacítku.

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak, klasicky Pedro

Reagovat
Talker

To se dá těžko označit za podmaňování ligy, nemyslíš? Jako squad player je dobrej, ale pokud má přijít posila do základu, tak je zrovna jeho pozice ta, na kterou bych přivedl hráče.

On má výhodu v tom, že tam nemá žádnou konkurenci - Willian ani Oscar se tam nehodí, Moses je na WB... Zůstává leda Fabregas.

Reagovat
kvasha16

v podstate s tebou suhlasim, ale na druhu stranu, treba mu uznat ze kanadske body zbiera dost slusne odkedy sme zmenili formaciu: Pedro has had a hand in eight goals in his last six Premier League apps at Stamford Bridge (3 goals, 5 assists).

Reagovat
Talker

Jak říkám jinde, Willian se na tu pozici nehodí, OScar taky ne, Moses by tam asi nebyl lepší než Pedro, pravděpodobně ani Fabregas. To už je celkem slušné ocenění kvalit, ne?

Sbírá body, každý zápas má něco slušného. Ale pokud někam má přijít posila do základu, tak bych ji viděl tam - hráč jako Griezmann, Reus... Prostě world class hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

to som samozrejme nemyslel vazne.

Hej on si to aj uvedomoval, ze nie je az taka topka, pokial nedal v lige 15 golov a citil sa ze je viac, nez bol.

Reagovat
smazaný uživatel

on ma v pohode techniku, zakoncenie rychlost a ine atributy, ale nema hlavu na top level

Reagovat
Usty

Možná ještě Moyes, ale Conte by to vyhrát měl... Hráče by si zasloužil Anichebe za ty dva skvělý výkony. Když ne on, tak Costa nebo Moses.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to Chelsea neposere a nakonec to s Contem dotáhne až do vítězného konce... nic jiného teď asi fanouškovi United nezbývá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
M0rb1D4S

No.. I když jste momentálně na 6. místě, tak máte bodově blíž k posledními Sunderlandu, než k nám. A z té první trojice si troufnu říct, že jsme zrovna my pro vás to nejmenší zlo

Reagovat
vladis271

Ale zas aj ten prvý koment je nadnesený. Nie ste v situácii aby ste si titul posrali alebo prehrali sami. nie na konci Novembra s jednobodovým nádskokom na dva tímy.

Reagovat
M0rb1D4S

To je no. Já v ten titul pořád ani nedoufám a stejně jako před sezonou budu rád, když uhrajeme tu TOP4.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

To já když vidím, na co máme, tak ten titul už přirozeně chci a pokud bychom ho nevyhráli, tak bych byl celkem zklamanej.

S týmama mimo první 6ku zatím dokážeme hrát způsobem, že se nedostanou k naší bráně víckrát jak jednou za zápas a v těch zbylých zápasech jsou body víceméně bonus. Každopádně vyloženě zklamanej bych byl jen s umístěním mimo první 4.

Reagovat
blade115

*Top 3

Reagovat
Busby babes

alibisto.

Reagovat
Talker

Tak ve výsledku jsme - pokud vyhrajeme zbývající zápasy, tak titul máme... Sice to samé platí i o vás a Citizens, ale...

Reagovat
Busby babes

hele v poho, tohle je individualni. V tuhle chvili, kdy je 26 kol do konce proste jeste neresim, komu ten pripadnej titul prat. Porad verim, ze zabojujem. Prachy bych na nas uz ale nevsadil, ta ztrata v kombinaci s tim kolik tymu je pred nama je proste velka.

Jinak obecne je mi to asi fuk, krome Liverpoolu. Asi bych to pral Arsenovi aby jeste jednu velkou trofej dal, pripadne dle hesla: titul ma byt v Manchesteru, City. I kdyz to by pak tady asi nebylo k vydrzeni s tim, jak Pepek ovladl PL. ale spolubydlici jim fandi...

Reagovat
vladis271

Citizens by bola ideálna voľba pre každého nakoľko tu majú málo fanúšikov. Nebyť južanskej náplavy, takto by som to mimo nás asi prial Arsenalu.

Reagovat
13

Já to mám Arsenal, pak City pak Chelsea a dole MU

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Busby babes

tak logika je tam porad stejna. je odehrano o tri zapasy vic.

Reagovat
Busby babes

ted uz zacinam pochybovat...

Reagovat
smazaný uživatel

co čekáš ? Ten titul se nám vzdaluje už na konci listopadu a to už je kurva na pováženou... a z té první trojice snad nebudu přát titul dvou úhlavním rivalům, to rozhodně ne...

Reagovat
Busby babes

hele nic, je to tvoje vec, ja to v listopadu jeste nevzdavam.

Reagovat
pingla

Reagovat
Infernoqt

I kdyby Chelsea vyhrála titul a United skončili 10. tak Mourinha nevyhoděj. Ten čas jako Gaal dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím počítám... tady jde spíš o současnou konstelaci sil, kdy městský rival a úhlavní rival společně bojují o titul... jasně že budu přát titul raději všem okolo jak jim (Spurs, Arsenal - to je jedno)... no ještě že Leeds se drží pěkně v suterénu

Reagovat
Infernoqt

Jn, padla na nás deka. Minulou sezonu jsme nestříleli a vytěžili z minima maximum, ted střílíme jako diví a golů máme stejně. Podle mě ta hra není špatná. Chce to se někde chytit.

Reagovat
Busby babes

vidis, jeste s tebou nakonec budu souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

10. místo by nepřežil

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

to ne, ale seste misto imho prezije.

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

City nebo Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
nani92

400. pre najlepší futbalový klub sveta minulého, prítomného a budúceho - Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
SunFells

400 dáte v létě v milionech liber, aby tomu tak aspoň v tom budoucím bylo a dopadne to znova bídně.

Reagovat
nani92

ale bráško, nech ti ne*ebe

Reagovat
Mastný Chobot

7 bratov, spoločný cieľ

Reagovat
Lacko_Boh

17 áut 35 ja a moji chlapci

Reagovat
Mastný Chobot

stále jeden z tých nedocenených

Reagovat
nani92

a potom sa sťažujú, že v BA nieje kde zaparkovať

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

počkať, to mi nejak nevychádza

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Wat

Reagovat
SunFells

16 homie, crew čo má ten spirit, naskillovaný jak siri, flow harakiri.

Reagovat
smazaný uživatel

really? chlapci, vy ste asi pili...

Reagovat
Mastný Chobot

dobry druhy polcas, gabo prekvapil, xhaka solidny

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez's English is pretty good. Says he's gonna go home to his dog now

Reagovat
tweek

má on vůbec nějakou frajerku nebo je fakt homokláda?

Reagovat
mr.Silver

Mel nejkrasnejsi na svete <33333 ale rozesli se

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

Hnus.

Reagovat
Maresma

Reagovat
minoLFC

ktorá z nich to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Chobote, nechceš ho jet zkusit sbalit?

Reagovat
tweek

zkusim, dík za návrh.

Reagovat
smazaný uživatel

zasvetil svuj zivot arsenalu a svym psum ty homoklado

Reagovat
tweek

žišmarija, jsem se jen zeptal a použil trochu expresivní výraz..

Reagovat
Milan.B

slničkari ta zozeru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost smutné. To už radši být homokládou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak smutny a osamley on je obetoval se pro vyssi dobro

Reagovat
Hachim Mastour

Nemá, je osamelý

Reagovat
Talker

Jak hrál Aké?

Reagovat
Nikikrew

Velmi dobee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

Ten José se trápí

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Manchester ve druhém poločase solidní bída

Reagovat
Busby babes

konec byl krecovitej, ale od takove 55 do 80 minuty to bylo dobry.

Reagovat
Whitemedia

Dobrý byl první poločas, ten druhý byl solidní bída

Reagovat
kiwwi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

njn, k cemu to je dobry, ze se na ten fotbal da divat, ze si vytvorime sance, kdyz je nepromenime. Dalsi ztracene body, ach jo.

Reagovat
niflheim

Můžeme jít krásně do prdele pokud nedokážeme vyhrát takové zápasy. Střídání Maty naprostý krok vedle.

Reagovat
Busby babes

Mata se tam trochu zacal vytracet a Jesse do te doby hral dobre. Spis bych asi pak jako treti stridani dal Blinda misto Darmiana.

Reagovat
kiwwi

Mata bol dnes imo dost odstrihnuty - nejak tam bol dnes naviac

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, pořád můžou vyhrát titul?

Reagovat
REPLIKATOR

v příští sezoně

Reagovat
nani92

tak sme aspoň morálnymi víťazmi..

Reagovat
avicii

prave naopak

Reagovat
J0EL

Skoda, ze to West Hamu v zavere este nevyslo

Reagovat
Vrana17

11 BODU NA UNITED.

Reagovat
C-M@ster

To už nedoženete. (pokud teda fandíš Swansea)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč?

Válcujeme doma 17. WHU a hrajeme nádherný fotbal a oni se proti nám prostě snaží!!!! Proč se proti nám každý snaží více? Rozhodčí pískají proti nám a smůla si proti nám sama vsadila?

Proti City se nikdo nesnaží a hráči si dávají sami vlastní góly. Svět je fakt nefér.

Nebýt těchto ztrát, tak jsme první.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

můžu copy paste každé kolo

Old Trafford No.726.11.2016 16:32#

Proč má City jenom štěstí i přes tu tužku, co hrají? proč my máme pořád jenom smůlu, přestože hrajeme parádní ofenzivní fotbal? proč?

Reagovat
avicii

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt šíleně otravnej. Nejhorší je, že tě v tom lidi ještě podpořej.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše to samé co kiwwi...Bohužel jeden z nich to myslí vážně to je na tom to smutné..

Reagovat
smazaný uživatel

však on to moc dobře ví, proto ho to tak štve, že si dovoluji kritizovat svůj klub

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi(Ivan)27.11.2016 18:32

prave ze by som cakal, ze takto budu hrat kazdy zapas a potom vidim, jak hraci Burnley sa traja podkopnu v sestnastke aby darovali gol City...vies jak to myslim

kiwwi(Ivan)27.11.2016 18:19

vsak sa to priam ponuka...hraci sa tam vrhaju do striel, brankar zivotny vykon

kiwwi(Ivan)27.11.2016 18:16

tak hraci WHU idu predviest vykon jak Burnley hej? Zrazu najobetavejsi vykon sezony

kiwwi(Ivan)27.11.2016 18:07

City by z toho dalo 3 goly

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Zoufalec na socialnich davkach. V zivote ho bavilo sledovat jen MU pod Alexem, prtz se vyhravalo, ale jak to nejde, tak se haze jen spina. Jeste par nepovedenych zapasu a bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Otravni ste tady z vaseho tabora prave vy s kiwwim a busbym jak se ho krecovite snazite zhodit...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
R22

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
kiwwi

ok, dalsie 2 stratene body - dokopy uz 8 - co mali byt jednoducho nase a s tym Mourinho fakt nic nespravi ze nepremenime milion sanci

kazdopadne kto tu zase da nejake zrovnanie s Moyesom alebo LVG tak je naprosty ignorant, pretoze tato hra je o mile vzdialena (v pozitivnom smere) tym paskvilom co sme hrali predtym

mrzia velmi taketo straty, ale ono sa to skor ci neskor rozbehne aj vysledkovo...kazdopadne tuto sezonu by sme sa mali uz viac sustredit asi na tu EL

Reagovat
Busby babes

njn, takovej zacatek zapasu si proste nemuzem dovolit. a druhej polocas byl ten zacatek taky bidnej. S timhle zas Mou musi neco udelat.

A to zakonceni, to je fakt zalostny ode vsech. To na treninku trenujou proti prazdny brane nebo co?

Reagovat
kiwwi

jako nastupy do zapasov/polcasov treba zlepsit, ale prevazne vacsiny zapasov hrame dobre a vypracuvavame si sance, to ma fakt tesi po tych 3 rokoch kde sme bud hrali na striedacku alebo sme len dominovali na lopte ale nevytvarali sme si sance

Reagovat
Busby babes

jj, v tomhle je to dobry, bohuzel je to teda k hovnu, kdyz nejsou vysledky. Takhle to mel par let zpatky Arsenal. Super fotbal, sanci mrte a pak 89. minuta, jedna sance soupere a nazdar. tak aspon, ze jsme to obmenili tim, ze si nechame dat gol hned na zacatku.

Reagovat
SunFells

Už byste Tottenhamu ukradli Evropskou ligu, kdyby vesmír nebyl proti vám

Reagovat
nani92

neboj, Zaschrona tu niečo hodí, aby odvrátil pozornosť od dalšej biedy Evertonu

Reagovat
Zaschrona

jj ma ted o 2 body min nez LVG i Moyes tuhle dobu v prvni sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Szili tvrdi,ze hrate na nahodu. Tak ako to je?

Reagovat
kiwwi

Szili si mysli, ze hrame v LM

Reagovat
Lacko_Boh

dalo by sa povedať že Szili je silly?

®

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsme si také říkali minulou sezónu s Chelsea...že ty výsledky prostě musí přijít ... ale bohužel. Myslím, že na to má vliv plno faktorů a jedním z nich je i ten Mourinhův negativistický přístup, kdy "je všechno a všichni proti nám". Tak to přece nemůže fungovat. Musí to mít hroznej vliv na náladu v kabině a vsadím se, že i po tomhle zápase bude házet vinu všude kolem sebe.

Jsem neskutečně rád, že už u nás není, i když jsem si to nebyl schopnej dlouho přiznat. Mourinho nedokáže reagovat na negativní vývoj sezóny. Pořád zkouší dokola ty stejné praktiky, rozestavení, hráče... Místo toho aby dnes nasadil Rooneyho a Mkhitaryana, kterým se v posledním zápase dařilo, tak tam dá Lingarda a Rashforda. Moc mi to nedává smysl.

Vážně zlatej Conte. Po dvou nepovedených zápasech řekl, že musíme začít makat, změnil rozestavení, reagoval na problémy v sestavě a jak to dopadlo ... Tohle Mourinhovi prostě chybí. V minulosti mu to vycházelo, ale v současném fotbale mi ten jeho styl hry začíná připadat předvídatelný a zastaralý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Skvělej koment.

Conte opravdu začal hledat chyby nejdřív v sobě a v našem týmu, to je obrovskej rozdíl mezi těmahle dvěma.

Reagovat
Swarley

a přitom Lingard s Rashfordem ten zápas mohli/měli rozhodnout...to je jejich selhání, že jo...

Reagovat
blade115

Hrozně zakrněl poslední dobou no... Ale stejně nelituju, že jsme ho tenkrát přivedli zpátky. Zpětně se ale zatím jeho vyhazov ukazuje jako krok vpřed, tak snad to takhle vydrží.

On by na to pořád měl, jen musí něco zásadního ve svém přístupu změnit. Možná by pomohla změna prostředí, třeba se zas uklidit do Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

O to jde. Změnit přístup. Ale Mourinho na to má a moc velký ego.

Reagovat
Busby babes

tak SAFovi tenhle pristup: vsichni jsou proti nam, celkem fungoval...

Reagovat
Mimalu

tak možná je to i o tom, s jakými hráči pracoval, myslím osobnostně. Když se podívám na současnou kabinu úček, tak je otázka jestli by na ně SAFův styl fungoval tak dobře, jako na ty jeho týmy

Reagovat
kiwwi

to je sice pekne ale neni to nas pripad

keby tam dal Rooneyho a Mkhitaryana tak by tu zase ludia pisali, ze odstavil odchovancov Lingarda a Rasha, to si nevyberies

Reagovat
smazaný uživatel

To dost pochybuju. United potřebují vyhrávat a hráči, kteří v posledním zápase dirigovali výhru by to podle mě dokázali spíše, než dva mladíci, kteří naopak nic světového neukazují.

Reagovat
kiwwi

prave ti dvaja mladici mali na nohach tutovky - stacili centimetre a o nicom takom by sme sa tu vobec nebavili

a dovolim si tvrdit, ze to boli tutovky, do ktorych by sa jak Rooney tak Mkhitaryan nedostali

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě "kdyby". Faktem je, že ty tvoje "tutovky" neproměnili a vy jste zase nezískali 3 body. Jestli se spokojíš s faktem, že jste hráli dobře a "měli jste přece vyhrát", tak já ti to neberu.

Reagovat
kiwwi

samozrejme ze sa s tym nechcem uspokojit, ale je to z nasej strany pod Josem pozitivny posun dopredu

Reagovat
cristiano.K.

odstavil odchovance na jeden zápas

Reagovat
Kovi81

hlavne ten posledni odstavec, on me silene sral s tim, ze kdyz se nedarilo, tak misto nejake zmeny se cekalo az spadne bomba a nam se zacne darit.

Reagovat
smazaný uživatel

btw tu formacia 433 je jedna z formacii kt. pouziva Juve, ptm to hraje Barcelona, Liverpool, Bayern, Atletico madrid, Real Madrid a kopec dalsich top klubov. 4231 hra casto PSG, Arsenal, BVB a vela dalsich takze ta kritika formacie je uplne odveci pretoze ptm pouziva zastaralu formaciu vacsina klubov v europe. Dalej jedna z jeho taktik je celkom podobna napr. arsenalu ked hraju s Giroudom a rychlimi kridlami ked Jose na krajoch hra rychleho Martiala a Rashforda s Ibrou na cf, stred pola sa tiez sprava obdobne ako ten afc a celkovo mi to co sa deje v mnohych zapasoch nepripada noc tak diametralne odlisne od vela inych klubov. Jasne nevyhravame tak este ma dost na com pracovat a zlepsovat, ale az tak zastaraly ten futbal co hra nieje a prilis vela zapasov fakt dojebali individualne chyby v obrane a nepremienanie sanci. Mega zaostaly bol futbal LVG to bolo nieco nehorazne, ale u Joseho stale verim ze sa to obrati ked v predminulej sezone vyhral PL tak neverim ze za rok a pol sa doba tal zmenila ze uz nebude dobry

Reagovat
B3n

Naopak tenhle přístup mu získal to všechno, co vyhrál. To srovnání s Contem je mimo. Conte změnil rozestavení po dvou porážkách, kdy Chelsea byla rozhodně horším týmem v těch zápasech s Live a Arsenalem. United rozhodně horší nebyli v posledních třeba pěti zápasech, ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu reaguju na schopnost reagovat na negativní vývoj. Mourinho to nezvládá a hází špínu kolem sebe, ostatně 2 poslání na tribudu hovoří za vše. Faktem je, že United ztrácí body. Nesouhlasím s tím, že se jedná o smůlu, protože tolik smůly na paty se nikomu lepit nemůže. Prostě nevyhrávájí a s tím se musí něco udělat.

Reagovat
B3n

No, to, že v posledních zápasech byli blíž k výhře, než soupeři, je prostě fakt, stejně tak, že ztrácí body a nedokáží to přetavit do výher. Dnešek jsem teda ještě neviděl, ale jen takhle podle statistik to vypadalo podobně, i když statistiky samozřejmě nejsou vše. Před tímto kolem tu někdo dával tabulku conversion rate. Nepamatuju si to úplně přesně, ale myslím, že United byli v první čtyřce v počtu střel, ale v poslední čtyřce v procentu proměnění. Věřím tomu, že do určité míry to smůla je.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Ritchie

Reagovat
andrew96

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PP

Reagovat
avicii

nedaval si sem ty porovnania Kloppa s Rodgersom este minulu sezonu ked bol u nas par mesiacov? cize si naprosty ignorant ci ako to je?

Reagovat
kiwwi

pod Rodgersom ste hrali paradny futbal, preber sa

Reagovat
avicii

akoze sme hrali zo zaciatku horsie nez za Rodgersa?

Reagovat
avicii

alebo teda v com je rozdiel? robil si proste to iste

Reagovat
J0EL

Najvacsiemu pokrytcovi siroko daleko davat takuto otazku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

ako ja neviem ale ved je to uplne to iste, tu daval ustipacne porovnania na Kloppa, teraz sa mu jeho medicinka nepaci

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja som to robil prave preto, ze ste pod Rodgersom hralivyborny futbal a potom ste nemali problem mu pripisovat za zle kazdu prkotinu pricom u Kloppa ste to prehliadali

Reagovat
avicii

ty si to sem daval lebo sme prehliadali veci u Kloppa a iny to sem mozno davaju preto ze Mou je arogantny kokot...kazdy to sem pre nieco daval a ty si bol taky isty, hento ma byt akoze ospravedlnenie? robil si to iste

Reagovat
kiwwi

> ty si to sem daval lebo sme prehliadali veci u Kloppa a iny to sem mozno davaju preto ze Mou je arogantny kokot

a tebe to teda pridu ako porovnatelne veci hej?

Reagovat
avicii

nie ale je jedno preco to sem davas, princip je rovnaky, kopnut si do supera, o to ti slo ved bud chlap a priznaj ze toto ti nevislo..

Reagovat
kiwwi

nie, ja som to tu nedaval preto aby som si kopol do Kloppa alebo Liverpoolu, ale do vas zato, co som napisal vyssie

Reagovat
avicii

naprosty ignorant

Reagovat
J0EL

Z velkej casti vdaka Suarezovi a teraz je to este lepsie. Klopp je proste neskutocny frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

* za Suareze

Reagovat
Hokaido

Minulý týden jsi se mi tu vysmíval, že Kane není lepší než Ibra. Kdybyste ho dneska měli, tak jste opět v suchým triku vyhráli.

Ibra už prostě není world class. Ani v zakončení, ani ve workratu.

A hra je o trochu lepší, to jo. Ale je o nějakých 200M liber lepší?

Reagovat
kiwwi

chod sa o tom porozpravat s cristianom.k a neotravuj

Reagovat
cristiano.K.

ten pocit, když tu pravdu vidí téměř každý a ty si jedeš pořád to svoje

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Nebyt tychto strat tak vam rovno mohli dat titul, ale proti vam sa vsetci tak snazia...

Reagovat
Nikikrew

Ale prosimta. 4krat doma remizovat z toho 2krat Mourek na tribunu, to je vacsia hanba ako za Davida ktore tie body aspon pozbieral. 1-2 krat sa to srat moze, nie 4krat po sebe.

Reagovat
kiwwi

jj, pozbieral ich az tak, ze skoncil na 7, mieste a hrali sme retardovany futbal

Reagovat
Nikikrew

Tak nie ste od toho daleko aj ked sezona je iba v 1/3. Kazdopadne bolo by smutne kebyze po takych vykonoch hrate zly futbal. Musite nieco zmenit.

Reagovat
Busby babes

Kazdopadne bolo by smutne kebyze po takych vykonoch hrate zly futbal. ?

tehle vete asi nerozumim.

Reagovat
Nikikrew

sorac, namiesto vykonoch som chcel napisat nakupoch...

Reagovat
Infernoqt

Ve středu vyhrajeme 4:0 zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Takových bodů bylo a bude, ale s Mouem je to ještě těžší, protože z nás bude mít každej ještě prdel, protože Mou je v tomhle docela docela každej.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Mourinho: ještě můžeme vyhrát titul.

kiwwi: měli bychom se soustředit na EL

Reagovat
REPLIKATOR

Ztráta dvou bodů pro WHU.

Reagovat
Vrana17
Reagovat
afc

United su v peknej prdeli. 5 vyhier z 13 zapasov je tragicka bilancia.

Reagovat
REPLIKATOR

Jejich bída - naše radost

Reagovat
smazaný uživatel

a 8 výher AFC už je OK?

Reagovat
afc

Samozrejme,ze je to ok. Je to o 9 bodov viac,jak vies pocitat.

Reagovat
Lacko_Boh

aj keby to nebolo ok tak čo by to zmenilo na tom ze 5 z 13 je tragicka bilancia? Práve takymto zbytočním provokáciam sa spolu s mojim tím ANTIKOKOT snažíme povedať NIE.

Reagovat
Hokaido

Mind the gap, please!

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Ale masopust pls

Reagovat
Hokaido

Nedělej Olinu a Nezvladajka.

Reagovat
TopinB

EF folklór

Reagovat
SunFells

To jakože není rozdíl? LOL.

Reagovat
Mastný Chobot

kamo, uz zacni zvladat, lebo to nedopadne dobre, urob to pre svoju rodinu

Reagovat
Lacko_Boh

Rodinu na ef neťahaj, prosim. Mantinely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale usíš uznat, že polovina z těch zápasů byla fakt na tři body

Reagovat
Miguel19

V týdnu jsem četl chválu na Mikyho, ale když jsem ho dnes viděl, tak se ani nedivím že nehraje. Samozřejmě to může být nerozehraností, ale dnes prostě bída..

United jsou solidně marní. Pokud se takhle trápí v koncovce delší bodu, tak proč nezkusí posadit Ibru..

Reagovat
nani92

jj dnes hral dosť zle..ale vo štvrtok mu to fakt šlo..taký další Depay, ktorý si ide EL ale na ligu nemá,alebo ja neviem

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Busby babes

tak Ibra mel dneska dve sance a dal jeden gol. v mezihre je vetsinou dobrej. dalsi sance nepromenili jini.

Reagovat
smazaný uživatel

Už před sezónou jsem říkal, že je to z*rd a nic se nezměnilo. Arménské kopyto, co v Dortmundu pálilo šance a jeden rok se mu zadařil.

Reagovat
Talker

Tak on i KdB hrál špatně, když nastoupil jednou za uherák A teď patří do TOP5 hráčů PL.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako Ibra minulej zápas nehrál, tak tam je ten problém (teda myslím zápas v lize), jinak góly dává.

Reagovat
cristiano.K.

protože by vyhrávali, jsem to psal už před sezonou. Mourinho může být úspěšný, ale s Ibrou to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Může za to soupeř. Ty piče neuctivý nechtěly prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

To se o Tottenhamu druhý poločas říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
PhilipS

United solidní smůla, Opět dominance a zas body chybí. Je to ale lepší fotbal než pod LVG a spol. Tohle mě baví

Reagovat
SunFells

Kolikrát už byl Mourinho během tohoto angažmá vykázán z lavičky?

Reagovat
EXoRcIsT

len 2x

Reagovat
smazaný uživatel

No na to jaký byly výsledky ještě docela málokrát Jako já nejsem uplně Jožkův fanda, ty výsledky nejsou slavný, ale prostě nikdo nemůže říct, že to bylo uplně v prdeli a vysrali sme se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená remíza..opticka prevaha united, ktorá nebola absolútne pretavena v súvislejší tlak a vytváraní si šanci..naopak to čo mal west ham vpredu smrdelo viac gólom

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
EXoRcIsT

ne vobec sme nemali tlak vlastne sme ani streli nemali na branku a ani ten gol sme vlastne nedali bo to boli len opitcke iluzie

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

klameš sám seba týmto ivko

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

jakoze Rash sam na branu, Lingard sam pred golmanem, pravda trochu z uhlu a pak tam bylo jeste jednou neco podobneho byli mensi sance nez mel WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

bol to súvislý tlak, z ktorého pramenili tie šance?

Reagovat
Busby babes

no v obou polocasech jsme je tak pul hodiny nepustili za pulku. ja uz bych to za tlak oznacil...

Reagovat
smazaný uživatel

často to zrezávali hráči WHU a ešte sa do toho dostávali do protiútokov...podľa mňa súvislý tlak vyzerá ináč a určite by vám priniesol aj viac a čistejších góloviek - s výnimkou toho Rashforda

Reagovat
Busby babes

no me teda prijde, ze by nam vic vyhovovalo, kdyby WHU bylo aktivnejsi smerem dopredu. To pak byla sance, ze se otevre nejakej prostor. Takhle jsme chodili porad proti kompaktnimu bloku a oni si dali velkej pozor a nepolevili v koncentraci.

Reagovat
Busby babes

ale ve vysledku je to fuk, gol jsme nedali no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

United blizsie k vypadnutiu ako k priamemu postupu do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

S takovou to bude zase jen EL https://streamable.com/3x8r

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Kucí už se tady zase plácali po EL, jakože válcujeme nějaký Feyenoord. Bylo mi jasné, že José Murín doma neporazí ani marný WHU.

Posledních 10 minut bylo fakin disgrace, mohli jsme ještě prohrát. Sundat Matu, hodit tam špekouna s Fellainim a totálně jsme vyklidili střed pole.

Reagovat
Busby babes

prosim te, jak budem hrat pristi tyden? Kdyz je ti vsechno tak jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jak ten z okresneho preboru. postav sa na vahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem fakt nešťastný z toho, jakým směrem se náš klub vydal. Zamiloval jsem se do MU s jinými hodnotami. Tohle je vše, co na fotbale nesnáším. Bohužel, láska je slepá.

Reagovat
EXoRcIsT

tebe je vsetko jasne vsetko vies tak preco je kazdy tvoj prispevok totalna debilina

Reagovat
C-M@ster

Vyhodit Woodwarda, Rooneyho, Pogbu, Jonese, Roja, Darmiana, Valenciu, Schneiderelina

Nechat si Ibru, Rashforda, Lingarda, De Geu,

Koupit Chicharita a pár mladejch levnejch talentů

Chraň Woodwarda ruka páně, aby přitáhl posranýho Griezmanna za 100 míčů...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
C-M@ster

Ibra je v MU „dobrovolně” a chce vyhrávat - končila mu smlouva, a tak si vybral, že tam chce. Chicharito má k MU taky vztah.

Takovej Pogba je jen žoldák a Griezmann by byl taky...

Chce to někoho kalibru Vardy v loňské sezóně... hráč, co bude lítat za míčem, bojovat a svým nasazením strhne ostatní.

Reagovat
Busby babes

vsak Pogba byl dneska zas dobrej.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

neviem co ti na to mam povedat... fakt

Reagovat
SunFells

Neříkej nic víc -> Fella do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebol vtip ten prvy koment? Chicharito nas zarucene vytrhne z biedy

Reagovat
avicii

cez leto miniete min. 150 melonov

Reagovat
C-M@ster

Pokud tam bude Woodward, tak určitě.

150 mega za hráče v hodnotě 40 mega s tím, že k nám půjdou jen za penězma.

Reagovat
EXoRcIsT

hej i Sebo vraj nema klub a Halenar tiez i ich treba priviest paneboze co za demntov tu clovek nenajde

Reagovat
C-M@ster

Máme 13 zápasů, 20 bodů. Jestli ti to vyhovuje, běž fandit Evertonu, United toto není hodno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

podajte si s Old Trafford No. 7 ruky rovnaky debili sorry ale fakt

Reagovat
smazaný uživatel

A ten tvuj recept sileneho kuchare by mel United jakoze pmoci?

Reagovat
C-M@ster

Já bych nejradši všechny vyházel a začal s čistým stolem.

Reagovat
iamek

Zatim top

Reagovat
Radin

Uvidíme no, příští kolo West Ham doma Arsenal, Chelsea Vs City.. Swansea se musí bezpodmínečně porazit a snad ostatní ztratí

Reagovat
Ligter

už nějak nevím, no, kdyby ty zápasy aspoň pořád nevypadaly takhle stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na co se budeme vymlouvat? Koho chcete omlouvat? José Murín nám deptá náš klenot a Shawa odepsal. Kdyby tam byl Shaw místo Darmiana, tak nebrečíte v preview, že neumí Darmian podporovat ofenzívu.

Murín je strašný vřed a nenasazením Shawa si podkopal možnost výhry.

Reagovat
Busby babes

kdo ma byt ten nas klenot? Rash? a depta ho jak? ze ho porad stavi do zakladu?

Reagovat
smazaný uživatel

proč se pořád vtíráš, když jsi totálně dementní? já schválně na tebe nereaguji...

Deptá Shawa za to, že mu ukázal fakáč, když ho chtěl do Chelsea. Deptá Shawa za to, že udělal chybu, která vedle ke gólu. Deptá ho za to, že se cítil být nepřipravený na zápas.

Veřejně do médií mu dává sežrat a ani moc šasu na hřišti mu už nedává. Stačí takhle? Nereaguj na mě pls. Díky

Reagovat
Busby babes

protoze ses vtipnej kaspar.

Reagovat
iamek

Obdivuju te jak mas s kokotama na diskuzich trpelivost.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, ze me bavil. ale uz to zacina byt nuda, takze na to asi kaslu.

Reagovat
Hokaido

Jop, Shaw byl dneska přesně ten poslední díl do skládačky, kterej tomu chyběl.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

paneboze prestan prosim taketo blbosti co dokazes napisat

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kdo je ten klenot ? Rashford nebo Martial ? Jako Shawa může nasazovat častěji, ale maj mezi sebou očividně problém. Darmian je na pravo Shaw s ním nemá nic společnýho.

Reagovat
Busby babes

to zas pockej, Darmian muze hrat oba kraje a dneska hral leveho beka.

Reagovat
smazaný uživatel

No sice tam hraje, ale není to jeho primární pozice a ty výkony tomu neodpovídají.

Reagovat
Swarley

jako fakt už nevím, co k tomu psát...zase tak debilní gól na startu a pak se trápíme v zakončení neskutečně...ve čtvrtek to řešíme s přehledem, dneska zase totálně křečovitě...těžký no...

Reagovat
Euphael

nekdo pls na nas Highlight rozsireny, kde by bylo vse? Nasel jsem neco ale potrebuju kde bude pry sporny moment kdy se mela proti nam kopat penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nebyl žádný sporný moment ale čistá penalta.

http://www.fullmatchesandshows.com/

Reagovat
Mastný Chobot

no, kde mame porovnania s Moyesom a LVG, pome, pome

Reagovat
smazaný uživatel

Nie sme naprosti ignoranti, na rozdiel od teba.

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

ale keby som nebol ignorant, tak nie som ignorant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Hokaido

Pro začátek alespoň toto:

20 – 20 points from their opening 13 games marks Man Utd’s worst start to a league season since 1989-90 (also 20). Struggle.

Reagovat
Hokaido

Ale vsadím se, že v roce 1989 měli kokotkové ve vedení strašnej bordel v platech a o nejzdravější platový politice na ostrovech neslyšeli ani z vlaku.

Reagovat
REPLIKATOR

United jsou zpátky tam, kam patří

Reagovat
M0rb1D4S

Chelsea are 17 points better off than they were last season.

Man Utd are 7 points worse off...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are better at drawing than Leonardo da Vinci

Reagovat
Zaschrona

Mozna by mohlo Koemana taky napadnout neco zmenit... Nasadit dva utocniky, zmenit formaci, nestavet hrace, kteri jsou z formy nebo by meli ukoncit karieru - mladici ani na lavicce... Kdyz prohrajes 0:1 a tvuj nejlepsi hrac v tom zapase je golman, tak je neco hodne nedobre. Zadny zapal pro hru, nekreativita, pomalost, predvidatelnost., nekvalita v rozhodovani a nejhorsi ze vseho je lenost. 1 vyhra z 9 zapasu. Zadne sance pro mladiky. Totalni skoleni od Saints - Sims dneska jejich nejlepsi hrac. Vanoce budem pravdepodobne travit blizko sestupove zone...

Reagovat
smazaný uživatel

na united sa odrazíte o týždeň

Reagovat
Ligter

my jsme takoví navyšovači ega

Reagovat
Zaschrona

Mozna budem mit strelu na branu i driv nez v nastavenem case druhe pule.

Reagovat
Ligter

...tou stejně vyrovnáte na 1:1 podle logiky našich zápasů

Reagovat
Busby babes

spis to bude viteznej gol.

Reagovat
Ligter

a já si přišel jako pesimista...

Reagovat
Busby babes

ne, tak dneska to nebyla smula. ale nase nekoncentrovanost pri braneni a nase neschopnost pri zakonceni.

Reagovat
smazaný uživatel

do fantasy polka evertonu lebo zahraju zivotny zapas

Reagovat
Busby babes

staci golmana.

Reagovat
fenixLFC

to sims vazne tak hviezdil?

Reagovat
Zaschrona

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A kazdopadne - Jagielka a Baines hotovo. Kdyz ti odejde telo, tak uz nic uchazejiciho v PL nepredvedes, na Barrym taky lze videt, ze dalsi sezonu s nim uz nepocitat. Kdyz se k tomu pripocte odpad Cleverley, Gibson, McCarthy, Oviedo, Kone, Niasse, Valencia + hraci, kterych by bylo lepsi se zbavit, pokud mame nejake ambice hrat o cokoliv lepsiho nez o cest - Robles, Funes Mori, Besic, Lennon, Mirallas, Deulofeu + hraci, kteri momentalne predvadi vykony, s kterymi v zakladu nemaji v kazdem trochu lepsim tymu co delat - Williams, Barkley, Bolasie - tak uz zbyva jen Lukaku, Gueye, Coleman a Stekelenburg...

Jinak receno, tenhle tym je naprosta tragedie, snad by bylo ze vseho nejlepsi nakoupit cely tym uplne znova a treba taky by se pak dostalo na nektere mladiky z tymu, ktery vede ligu rezerv...

Reagovat
smazaný uživatel

To uz aj Besic je az tak na tom zle?

Reagovat
Zaschrona

Porad zraneny a kdyz uz hral, tak nic nepredvedl...

Reagovat
fenixLFC

zas klud preboha barkley a bolasie budu v pohode. mirallassa a moriho by ste kludne mohli predat (teda ja navrhujem utratit ale to asi neprejde). hlavne si spomen co predvadzal vlani lukaku, tak nemozes odsudzovat ten zvysok ked sa im neddari. kazdopadne koeman by mal byt na to schopny nejak reagovat

Reagovat
Zaschrona

Barkley hraje bidu, predevsim smerem do defenzivy. V podstate temer nebrani, neumi to, nepresuje, je linej. Bohuzel v tomhle dvojce s Lukakem, absolutne nerozumi tomu, k cemu je dobre pressovat. Bolasie musi kazdeho hrace obejit 2x, vzdycky musi s micem zastavit, aby si to pak predkopnul - a kazdy pokus o zakonceni nutne musi byt snaha o wondegoal, nesmyslne. Mirallas nevyrovnany, RFM ma mizernou pozicni hru, v obrane hru hlavou a ma tendence delat chyby...

A s Lukakem to je porad stejne - mel by vic drit pro tym v defenzivni casti - stejne jako tym na nej v te ofenzivni. A Koeman nevim co s tim chce delat. Asi jen ceka na posily v lednu, protoze nezmenil vubec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, že jste nám ukradli Bolasieho a my jsme za něj nemuseli vyhodit 30 mega

Reagovat
Zaschrona

Vsak jste ho snad ani nechteli, ne?

Reagovat
Hachim Mastour

Tak ste radšej kúpili Sissoka za 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas ked sa to vyhodilo za sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně kvůli tomu jsem ten příspěvek napsal, pač Zasch nám tu stejným způsobem děkoval za Sissoka.

Reagovat
Nikikrew

Pamatam si, ako si bol upne hotovy z kupy Cleverleyho a teraz ho chces predavat. Ved on vobec nehra svoju poziciu co by hrat mal.

Reagovat
bbbauch

Ten meni nazory jak ponozky

Reagovat
Zaschrona

stalker alert

Reagovat
bbbauch

Tak v tom pripade jsme si vsichni rovni

Reagovat
Zaschrona

Ocividne si pamatujes nektere veci lip nez ja.

Reagovat
vodka

no, tak minimálně na McCarthyho tutově... Přitom to není špatný hráč, akorát z něho asi Koeman neumí dostat to, co v něm je. Ono se stačí podívat, jak teď vyrostl pod Puelem Romeu a pod Koemanem hrál bídu.

Reagovat
Zaschrona

McCarthy taky hral prvni sezonu vyborne, jenze od te doby to je neustaly regres. Podle me na nejaky lepsi klub nema, pokud neco umi, tak je to behat - a to teda neni na fotbalistu moc...

Reagovat
Nikikrew

ja si niektore veci fakt dobre zapamatam. Kludne by som ti to aj nasiel ale owny je bez penazi a owny search nefunguje , jedina dobra vec co spravil pre spolocenstvo ef

Reagovat
Busby babes

ale jo, chtel Cleverleyho.

Reagovat
Zaschrona

zadarmo to neni zadna hruza

Reagovat
Busby babes

jo, je to hrac pro klub do stredu tabulky uplne v pohode.

Reagovat
Zaschrona

i proto se ho ale musime driv ci pozdeji zbavit, pokud realne chceme neceho dosahnout

Reagovat
vodka

sak ten ownysearch pak už fungoval, ne?

Reagovat
Pospovič

United fakt marný, zasloužená remíza. Zajímalo by mě, kde bylo těch neproměněných milion šancí Nudný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

v hlavách fanúšikov United...Deluded

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EXoRcIsT

nechapem takych fans co sa tu musia strapnovat ja napr dokazem uznat ked hraje Liverpool , Chelsea , City dobre ale niektory aj keby mame 90% drzanie lopty a 50 striel na branu tak napisu ze sme hrali zle a mali sme prehrat a keby to bol aspon trolling ale oni to myslia este vazne

Reagovat
Pospovič

a ty tu co zkoušíš? Kdyby jste je drtili jak píšete tak to uznám, hráli jste hovno, nulový pohyb hráčů bez míče, žádná kreativita - jen nakopávané míče do vápna, a čisté šance jste měli tak TŘI. Ale dnešní zápas vůbec nebyl o smůle a neproměněných milion šancí jak píšete.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako šancí bylo dost, já vím že Mourinho je ubrečenej, ale teď je to fakt divoký, nebylo to vyloženě tím, že bysme hráli hovno, jako nehráli sme špičku, ale ani sme nehráli ani uplně hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United je najlepší tím na sveta s najlepším trénerom ale predvádzajú najkrajšiu hru len škoda, že ide proti nim šťastie, rozhodcovia či počasie

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

*pouze proti nám chtějí soupeři vyhrát

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/mrstephenhowson/status/802946816723427328

Memphis v Januari do Evertonu na trvaly prestup

Reagovat
avicii

provar ako u nas Carroll

Reagovat
Maresma

spíš takovej Markovič, Carroll aspoň dostal pořádnou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

José ho bohužel prostě nechce

Reagovat
fenixLFC

boze everton

Reagovat
Lacko_Boh

Jemu neprospela zmena manazerov. Ale nechcel by som ho v tíme(ani v anitkokote a ani v arsenale)..United nemá tvár, o to ťažšie pre mladú krv.

Reagovat
kiwwi

zase s tymto bludom o mladych hracoch zacinas

Reagovat
vladis271

anitkokote

Reagovat
smazaný uživatel

co to je ten antikokot?

Reagovat
fenixLFC

piča?

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt

Reagovat
Zaschrona

co to je za zdroj?

Reagovat
Busby babes

typek z full time devils. Velkej fanousek, mohl by mit solidni info.

Reagovat
kiwwi

to je taky nas fanusik, on ma aj vlastny YT channel a je zakladatel Full time devils...uz niekolko krat prisiel s takymi inside info skor ako ktokolvek z novinarov a predpokladam, ze s istotou pise len veci o ktorych vie ze su realne

Reagovat
Zaschrona

No, pokud by to teda bylo tak, jak pise - tak je alespon fajn, ze vam nebudem rozehravat hrace a ze by snad mel byt k dispozici 1.1. Kazdopadne by to byl od nas krok spravnym smerem, prilis mnoho potencialu na to, aby jsme hrace tohohle typu nechteli - hraji za nas mnohem horsi...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
EXoRcIsT

pamatam si ked prestupoval a jeden typek na Dailymail z Holandska pisal ze Depay bude fail lebo vraj zaziari jeden zapas a dalsie 3-4 je katastrofalny ale ze na vidieach na YT vyzera dobre ale nieje to az taky hrac asi mal pravdu no

Reagovat
smazaný uživatel

Ved dobre pre neho aj pre vas, ze odide. Skoda, ze to nevyslo, cakal som od neho daleko viac.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jako já bych řekl, že ten kluk nemá nějak šanci se prosadit, protože on musí mít nějakej problém při tréninku a flákat všechno, protože kdyby na to měl, tak by aspon nějak nastoupil, tam musí být něco víc.

Reagovat
Zaschrona

Koeman: "I wasn't aware of Josh Sims when I was here and he is not my problem - I work for Everton, not Southampton."

To docela dost vysvetluje...

Reagovat
Nikikrew

Koemana nemam rad. Taky slizky zmrd a nesympatak teda.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Na tohle mají s Mourinhem každý pátek sezení.

Reagovat
Fenri

Docela ho v tom vidim

Reagovat
Kovi81

presne

Reagovat
kiwwi

dobre Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

fakt ma pravdu nic netreba menit ono sa to musi zlomit lebo hra je velmi dobra len to tam ani za pana nechce padnut v lige a hlavne brankari si protim nam chytaju zivotne zapasy

Reagovat
J0EL

kiwwi pls

Reagovat
EXoRcIsT

ja niesom i kiwwi i ked neni kiwwi tiez vychodnar ?

Reagovat
fenixLFC

bol ibaze odkedy sa prestahoval do blavy tak sa k tomu radsej nepriznava

Reagovat
EXoRcIsT

ani sa nemusi vychodnara hned spoznas podla toho ako rozprava lebo aj ked sa snazi hovorit po slovensky to znie podobne ako ked sa o to snazi talian

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi je hrdý Blavák.

Reagovat
kiwwi

co sa tu clovek nedozvie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je vychod ako vychod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a obranci sa zivotne hadzu do striel

Reagovat
Tolstobik

Vidim, ze Mourinho opravdu jede na titul - proremizovat se k nemu je opravdu neprustrelna taktika

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi(Ivan)29.04.2015 08:18

to je fakt smola ze ten Liverpool zasa prehral, mohli byt kludne na 2.-3. mieste

Reagovat
avicii

Pokrytec neskutocny

Reagovat
Maresma

Reagovat
R22

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a kontext?

Reagovat
J0EL

to uz nemozes mysliet vazne

Reagovat
kiwwi

akoze nemozem mysliet vazne ze rozlisujem zdanlivo podobne veci podla kontextu? tak ok

Reagovat
J0EL

Tak zdanlivo podobne vravis? Ty mas v tej hlave fakt nasrate.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Klud, chlapci. Vsak sa blizia Vianoce.

Nechapem, ako mozte byt taky hnusny na seba, ked sa ani nepoznate.

Reagovat
Mastný Chobot

*hnusní, ty jebo

Reagovat
smazaný uživatel

kto si mislis ze si ti picus

Reagovat
Mastný Chobot

*takí tiež, tupohlav

Reagovat
smazaný uživatel

vrat sa do skoli tam patris

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

kontext je, ze si kokot.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

asi nie je nahoda, ze dvaja najvacsi blbci si tu dnes koleduju o ban

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud na sebe tak tvrdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

nechutná vlastní polívčička?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu to ... united nejlepšího trenéra , nejlepší RB v lize , nejlepší hrot na světě , nejdražší a nejlepší hráč na své pozici , nejlepšího blogera a stejně nevyhrajou !! přitom stačí jen občas skočit do střely

Reagovat
Infernoqt

No, po dnešku by v titul věřil jen blázen. Jako ta hra není zlá, ale aspon dáme víc sil do pohárů, s čímž počítám. Ve středu tu trému oklepeme a vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu osrat priorita je EL ci skoncime 2. alebo 12. je uplne jedno ked budeme mat LM ked trofej je ajtak len za 1. miesto tak koho to vôbec zaujma ako to skonci dalej takze vlastne jose s tym chce vyjebat pretoze skrz mind games prenasa tlak na PL a popri tom nenapadne vyhra el a ajtak dostane nas do LM cim splni ciel.

Reagovat
Infernoqt

Jako já té snaze v poháru věřím. Ta hra není špatná a takticky jsme připraveni dobře. Ale v lize se těžko chytáme, když se není o co opřít. Tomu chybí možná jen klinický instinkt někoho, jako je Griezmann. Tu Rashfordovu tutovku by určitě proměnil.

Reagovat
blade115

Cílem měl být s tímhle kádrem titul...

Reagovat
smazaný uživatel

nj dlho ten ciel nevydrzal plan b je ta el no

Reagovat
smazaný uživatel

No tomu bych moc nevěřil, na posranýho i hajzl spadne, my budem remizovat i kdyby se nevim co dělo.

Reagovat
Infernoqt

Mě by třeba strašně mrzelo, kdybychom měli příchodem jiného manažera upustit od současného ofenzivního fotbalu. Strašně dlouho jsem na to čekal a výsledky se dostaví. Dneska třeba věřím, že kdyby tam byl místo Roja Smalling, tak bychom i ten gol nedostali. Přeci jen furt nás zužuje marodka, chybí tomu kvalitní stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je tragéd...Do United jedine Roy Keane!!!Žiadne zajebávanie ale tvrdá makačka!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba mi viac trenérov typu Keane,Capello,Klopp ktorí vedia hráčov namotivovať aj sprdnúť a majú prirodzený rešpekt

Reagovat
Infernoqt

Moc předčasný tvrzení tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

V pravý čas!!

Reagovat
tulen

a po pol roku po drile Pogba smer Real

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ani nie podla mna, Zlatan by to horsie zvladal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by dal ten polrok tak aj hej

Reagovat
EXoRcIsT

abo Vlado Weiss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane by je tam všechny zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Haha.Tak nejako.Ale boli by z neho tak dosratí že by radšej vyhrávali takéto zápasy

Reagovat
Busby babes

Kdyz tu nekdo chtel ta srovnani:

Mourinho on 27 November last season: 14 points.

Mourinho on 27 November this season: 20 points.

Improvement.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Hokaido

Premier League wins since August 2015:

Antonio Conte (13 games) - 10

Jose Mourinho (29 games) - 9

Reagovat
J0EL

Ty ignorant.

Reagovat
smazaný uživatel

Človek má pocit, že sa vyliečil z rakoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mala byť reakcia na pôvodný príspevok

Reagovat
Miguel19

Však ho srovnává s Contem a ne s LVG a Moyesem..

Reagovat
smazaný uživatel

So I sink I´m dze Special one.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mal tam dat statistiku porovnanie ich trofeji za poslednych 15 rokov a nepyskoval by si.

Reagovat
Hokaido

Lol, tohle je fakt logika.

Rooney dal nejvíc golů z aktivních hráčů PL. Je snad nejlepší hráč PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je ale mimo uz 5. rok. Mou vyhral titul v suchom triku pred rokom a pol. To je dost rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, to mě podceňuješ. Já přeju Josému co nejdelší kontrakt v MU. Kéž se stane novým Fergussonem a bude menedžovat MU dalších dvacet let. Pak teprve posměváčkům ukáže, zač je toho loket.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mal to tazke ked sa mu hraci rozhodli ze sa na to vyseru na jednu sezonu. Conteho to tiez caka na dalsi rok pretoze ten klub je plny hyen a spinavych ciganskych svin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze Conte by siel trenovat MU?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Pospovič

Reagovat
TopinB

Nezvládáš

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
pingla

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

No však Mou mu to nachystal

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevíte kde bych našel kód pro připojení do Eurofotbal Fantasy classic league? díky

Reagovat
Maresma

270594-85387

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: za kolko € by mi tu niekto prelozil 2x A4 z anglictiny, vedecky text, polovicku mam, na druhu nemam nervy.

Reagovat
nani92

žiadne také, body ku skúške si musíš sám odpracovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Dej do toho srdíčko

Reagovat
Fenri

Kolik bys dal cca ročně?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

za 10€ ti to spravim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to je privela. 10 € stoji zadanie z programka

Reagovat
Swarley

za 10 éček mu dá ten učitel áčko i bez překladu

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi, co mas zafixovane pod slovom "ecko"

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

tak svým způsobem i záleží, co máš zafixované pod slovem "áčko"

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Diego2

Reagovat
Lacko_Boh

Peniaze nechcem ale taký menší balkónik...by nebol zlý

Reagovat
smazaný uživatel

balkónik? lešenie je kurva drahe

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92
Reagovat
vladis271

Barcelona nie je schopná poraziť ani Real Sociedad. Coutinho sa radšej zranil aby odplašil záujem tých tragédov.

Reagovat
nani92

po polčase ste vy nevyhrávali nad väčšími tragédmi..Coutinho sa radšej zranil, aby už za tých tragédov nemusel hrať a mohol sa sústrediť na rokovania..

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak. Coutinho uz cez polcas ani necitil bolest, lebo sa tesil na rokovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy ich netrenuje Moyes, tak to nie su tragedi

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
iamek

9 let tam nevyhrala.

Reagovat
Counter

Vlado, Barcelona na Anoetě vyhrála naposledy v roce 2007.

Reagovat
alcantara

A taktiez ma Erreala spickovu formu, ked to celkom valcuje aktualne. Ale vysvetluj nieco tomu analfabetovi.

Reagovat
Counter

Mám pocit, že jsem to poslední dobou opakoval až příliš často, ale vlado je ve skutečnosti sympaťák, jen v některých tématech má bohužel tmu před očima.

Reagovat
alcantara

Tak fandit dlhodobo Liverpoolu je celkom frustrujuca zalezitost, da sa mu co to odpustit. Lenze ked on je dost casto celkom mimo...A ze chce Suarez odist do Barcelony, fakt nie je v prvom rade chyba Barcelony... Inak by sme celkom pokecali, viem si to predstavit.

Reagovat
Counter

Kdybych to měl zkusit shrnout, tak vladovou slabinou jsou hráči LFC spojovaní s Barcelonou, Guardiola, Giroud a ženy s knírkem.

Reagovat
alcantara

ale tak... kazdy ma nejaku uchylku...

Reagovat
smazaný uživatel

A politika.

Reagovat
vladis271

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

pochybujem že sem ešte vlado príde

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Inak v posledných 3 ligových stretnutiach sme inkasovali jeden gól.

Reagovat
Taiger

kk

Reagovat
Whitemedia

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta paráda Kariuse. S nim to bude na titul tezke.

Reagovat
Mastný Chobot

to je Kloppov nástroj, ako dať šancu aj smrteľníkom, aby mohli pomýšľať na titul

Reagovat
vladis271

To som jediný kto si myslí, že sa zlepšuje?

Reagovat
avicii

Zlepsuje sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

To vypadá, jak kdybys viděl jen ten jeden vine a podle toho soudíš. Karius chytá poslední zápasy výborně, má skvělý reflexy a hlavně výběhy - v tom vážně vyčnívá.

Reagovat
vladis271

zlepšil rozohrávku. A píšem to s vedomím, že viem o tom lapsuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
cristiano.K.

fakt se zlepšuje.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale zasa, s takou obranou je to úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasne celu sezonu tu citat vystreky liverpoolskych honimirov. Sa nedivim ze palike zavesil klavesnicu na klinec

Reagovat
Mastný Chobot

Vladimír nie je žiaden honimír, on má na to ľudí

Reagovat
vladis271

nemám, ked si budeš hľadať frajerku hľadaj nejakú s kamarátkou. Vybehneme na dvojité rande. A reči o nejakom cigánovi si nechaj od cesty.

Reagovat
vladis271

klavesnicu na klinec

Skôr mu odpojili internet alebo mu myši prežrali kábel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Sunderland, Soton, Watford...

Reagovat
smazaný uživatel

To je smíchu když Watford nadělil MU trojku

Reagovat
Svatej

Amatéři

Reagovat
cetto

OT: Je tu nějaký matematik? Potřebuji najít inverzní funkci k (x^4+8x)/(x^3-1)

Reagovat
Mastný Chobot

ja potrebujem nájsť frajerku... teraz čo je pre koho ťažšie

Reagovat
Taiger

Oboje nemá řešení.

Reagovat
Nikikrew

Aplikacia Tinder

Reagovat
nani92

frajerku, nie kurvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

*priatelka s benefitmi

Reagovat
smazaný uživatel

mat priatelku bez takychto benefitov, je vlastne byt friend zoned

Reagovat
SunFells

Kurva něco stojí.

Reagovat
Mastný Chobot

to radšej Srdcové záležitosti s Jarom Bučkom

Reagovat
Taiger

Badoo?

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa je to ešte ťažšie

Reagovat
Mastný Chobot

to sa nečudujem

Reagovat
Mastný Chobot

fúú

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale to ešte nevieš, aký som fešák. Hoci jebnutý.

Reagovat
Mastný Chobot

čo je lepšie jak dobrý gif? frajerka? nah

Reagovat
smazaný uživatel

neviem posúdiť, na tento level som sa ešte nedostal

Reagovat
mr.Silver

Vitej v klubu

Reagovat
Mastný Chobot

ja som ten klub zakladal

Reagovat
mr.Silver

Haha, ok tak ja se tedy pripojim.

Nejake tipy na hledani frajerek? Docela jsem vysel z formy

Reagovat
smazaný uživatel

musis zacat uplne cudzim zenam pisat na FB, otazky tipu, ako sa mas, co robis a podobne. Aspon tak to robi kamos, mi poradil. Ja som to neskusal este,

Reagovat
Mastný Chobot

- máš záujem o kvalitný sex?

- wtf, nie, choď preč

- tak to som ten pravý ;)

(smajlíky sú dôležité)

Reagovat
Hokaido

Myslím, že jich dostaneš kupu.

Reagovat
Lacko_Boh

-Ahoj :)

-Ahoj

- Cech - Debuchy, Mustafi, Kos, Nacho - Elneny, Xhaka - Walcott, Ozil, Ox - Alexis

Late change ffs. Ramsey is rested for some reason today - bohvie kto namiesto neho hrá.

-Rada prídem ;)

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

to je síce pekné, ale radšej Ramsey v základe

Reagovat
Tommy the Gunner

Skoda, ze uz nehraje Flamini a Arteta...

Reagovat
Trand

A už bys mě měl u sebe.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Taiger

Reagovat
andrew96

To je tak divné, až je to....ne, je to divné.

Reagovat
mr.Silver

Boze, ja jako romantik si tu zenskou asi nenajdu. Jak to bude pak vypadat, kdyz budu detem vypravet, jak jsem poznal jejich matku - "Vite deti, trochu jsem ji stalkoval na fb, napsal jak se ma, no a tak jsme se poznali"

My heart is so sad now.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší jak jim vyprávět, že si jí ohnul hned první večer někde za diskotékou.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

tak im povie ze honil na jej fotkach z internetu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

hej, mi romatici to mame tazke. Mne je hlupe zbalit opitu caju, alebo vypisovat na fb, a ak je ona priliz otvorena smerom ku mne, tak ma to tiez nebavi a to nemusi byt ziaden easy hit.

Reagovat
Mastný Chobot

nič nie je väčší turnoff ako to, keď sa ti vtiera

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

presne a kto to nechape, to nezazil

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Reagovat
Mastný Chobot

vážne to tak máte všetci? som myslel, že len ja som čudný

Reagovat
fff

Sak to je uplne normalne. Teda pokial hovorime fakt o vtierani ... je jasne, ze nejaky zaujem tam byt musi, to by inak bolo dost zle . Ale uple okate ...ked uz fakt pouzijeme vyraz vtieranie je na 99 percent uplne neatraktivne.

Reagovat
SunFells

Tak co to je za lov, když si přiběhne čuchnout k hlavni.

Reagovat
fff

Nadherny dvojzmysel, tlieskam .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

Stejně si ale vystřelíš

Reagovat
SunFells

Záleží co přiběhlo a zdali už nemáš někde v okolí navařené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hokaido

Začal bych asi tady:

eurofotbal.cz -> můj eurofotbal -> smazání účtu

Reagovat
mr.Silver

To bych ztratil muj posledni kontakt z cestinou a asi by mi hrablo

Reagovat
Wat

*s...

Reagovat
mr.Silver

Presne o tom mluvim

Reagovat
Fenri

A kde zijes? To vypada, ze cekas, az se te nekdo zepta

Reagovat
mr.Silver

Haha, necekam

Zadna exotika, v Polsku.

Reagovat
Pato44

No do pierdole!

Reagovat
TopinB

Já taky, na jihu Anglie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
Diego2

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
andrew96

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi od toho ako si az odpudivy, ci si uplny zebrak a ci mas uplne nepouzitelny penis. Ked si ten typ co cele veceri sedi spoteny smradlavy za PC pricom mu vajca vysia z trenirok a cez strbavu hubu mu tecu sliny pri pozerani lacneho porna tak sa radsejchod obesit alebo sa zmen na buzeranta aspon ta niekto oprca do tej hranatej presedenej riti

Reagovat
Tommy the Gunner

On neni fanousek Manchesteru United

Reagovat
andrew96

Určitě máš kámošku, se kterou si rozumíte dost dobře, ale je blbá, protože chodí s totálním kokotem. Udělej z něho kokota i před ní, daruj jí růže a pusť nějaký lovesong.

Když to nevyjde, tak jí těmi růžemi zmlať a pusť Slayer.

Reagovat
smazaný uživatel

ak mas dobru kamosku a ona chodi s niekym inym, tak tak nevnima ako chlapa. A s takou kamoskou sa uz nekamarat, ak ju chces vytrcat.

Reagovat
andrew96

No jo, na tom něco je.

Reagovat
Svatej

S kamarady do mesta, proste nejjednodussi metoda, kazdopadne pro tebe jako romantika nemam radu, jsem z trochu jinyho testa

Reagovat
smazaný uživatel

miesto jeby v triede skusis nulu v triede a mas... a on ma proste smolu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nikikrew

asi nova OT tema. Bohuzial ti asi nepomozem, to uz bolo docela davno co som to ovladal

Reagovat
Taiger
Reagovat
samson192

dobrý pocit

Reagovat
cetto

bloody hell..hele dík, každopádně kde jsi to udělal? Wolfram mi to totiž nebere, tak ten prográmek by se mi asi hodil..

Reagovat
Taiger
Reagovat
cetto

btw postup by asi nebyl, co? xD Musím to mít i s postupem..

Reagovat
Ritchie
Reagovat
cetto

Díky dík .))

Reagovat
Taiger

Ritchieho symbolab.

Reagovat
cetto

aha tak udělá..každopádně dík .))

Reagovat
Ritchie

já doporučuju ještě symbolab.com, někdy to sice nejde jak bych potřeboval, ale převážně je to pomocník když si nevíš rady, hází tam postupy, které si můžeš prakticky dopodrobna rozebrat

Reagovat
Taiger

Na symbolab jsem total zapomněl, nejlepší appka i s postupem. V druhým semestru dost pomohl.

Reagovat
icemike

Najdi to same pro chobota a pak zkus sem hodit cislo účtu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci ti to bude fungovat na takyto polynom, ale ja som inverzne ratal tak, ze som zamenil x za y a vyjadril y.

Reagovat
samson192

Reagovat
samson192

Barca

Reagovat
EXoRcIsT

ale spanielska liga je fakt co sa tyka techniky uplne niekde inde tam sa vie sociedat krasne technicky dostat z tazkej situacie nie ako v PL kde 85% konci odkopom

Reagovat
samson192

to je pravda

Reagovat
EXoRcIsT

ja viem

Reagovat
vladis271

čo je s Counterom?

Reagovat
Mastný Chobot

našiel si kurvu na Tindri

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Kolikrát musel swipnout?

Reagovat
vladis271

už to inštalujem do telefónu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Nedelej to

Reagovat
vladis271

Reagovat
Taiger

Zejtra houkni, kolik budeš mít matches.

Reagovat
I am Mancunian

vladooo, co by to tu bolo bez teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

badoo je lepsie

Reagovat
Taiger

Moc komplikovaný.

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Ze by Counter presel ze sucheho trika na mokry?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Ale Wenger letos vylozene hleda spravnou stredovou dvojku. Kdyz je Cazorla ok, tak neni co resit, on a Coq jsou super dvojka, hraji spolu uz 2 sezony a skvele jim to klape. Jenze on uz Cazorla neni nejmladsi, tak to chce neco vymyslet, a z tech hracu, co mame v tymu, by se k Coqovi nejlepe hodil asi Wilshere, jenze ten je na hostovani a kdo vi jak to s nim bude pristi rok vypadat.

Nejvetsi kvalitu z toho zbytku ma asi Xhaka, jenze je to taky zmatkar a parkrat uz letos zbytecne kiksoval. Elneny je mistr nadprumernosti, vzdy si odehraje sve, nijak nevycniva, ale taky nic nekazi. Ramsey je letos mimo, a porad si myslim, ze mu vice sedi ta Ozilova pozice, kde si muze dovolit riskovat a jeho ztraty jsou "omluvitelne".

Rad bych jednou videl zapas v plne palbe bez Ozila. Zaloha Coq-Xhaka-Ramsey a nad nimi Walcott, Sanchez, Ox, chtel bych jenom videt, jak to vypada. Ale dokud je Ozil zdravy, tak se toho asi jen tezko dockame. Sice je to hvezda, rozdilovy hrac, ale posleni zapasy to neskutecne uspava, vsechno taha Alexis a ve predu pak jeden hrac chybi.

To jen tak mimochodem, aby se tady resilo neco jineho nez Ucka.

Reagovat
Busby babes

koukam, tady kazdej neco hleda. Frajerku, inverzni funkci nebo stredovou dvojku...

Reagovat
samson192

ale okrem frajerky tu nájdeš skoro všetko

Reagovat
smazaný uživatel

420?

Reagovat
Mastný Chobot

Ja verím a dúfam, že budúcnosť je Ramsey na CM. Vo dvojke so Xhakom by to hádam mohlo fungovať aspoň v takých zápasoch, kde budeme tí aktívnejší my. Xhaka dnes a Ramsey proti PSG ukázali dobré výkony a som zvedavý, ako budú hrať spolu. Dnes asi mali hrať spolu nebyť nejakých mlžných okolností. Ale vyzerá to zaujímavo do budúcna a som zvedavý, či to vyriešime bez príchodov. Typologicky takého hráča ako Santi nemáme a nikto, ani Wilshere, sa tak neprofiluje.

Reagovat
mr.Silver

No dneska byl asi idealni zapas, aby hrali spolu. Hlavne at uz hra Xhaka v zaklade, on prinasi neco jineho a ma super kolmice, pro Alexise a Thea idealni hrac.

Hlavne at uz se to nejak vyprofiluje, ty experimenty nas stoji body a me nervy

Reagovat
Hachim Mastour

Arséne povedal, že ak bude Wilshere pokračovať v dobrých výsledkoch, tak mu ponúkne novú zmluvu.

Ozila zbožňujem a stále je to pre mňa najlepší podhrot na svete ale pravda je taká, že nás obmedzuje.Ak by teda nehral, mohli by sme vyskúšať 433 s tvojou záložnou trojkou.Tiež si myslím, že Ozil pred seba potrebuje pravého útočníka.S Giroudom sa mu hrá určite lepšie.

Tiež mi už je zle z United.

Reagovat
Nikikrew

Ozil je jediny momentalny stred ktory dokaze nieco poriadne dopredu vymysliet, vid dnes.

Mne teda osobne chyba najviac Santi, povedal by som ze ma najlepsiu techniku v muzstve a je to paradny holding midfielder, to Ramsey a ani zatial Xhaka nesplnaju.

Co sa tyka skladanie stredu pola, urcite by som sa prisposobil protivnikovi. Ked je silny, Coq isto v zaklade, ked slabsi a potrebujeme hru kontrolovat viac my urcite hrat s Xhakom alebo Ramsey.

Co sa tyka Jacka tak urcite nepredat. Stale verim v jeho silny navrat a ze sa paradne rozohra v dalsej sezone, mozno on bude ten nastupca Santiho.

Elneny sa mi taktiez paci ale nic navyse timu nedava. Idealny hrac z lavicky ktory vie ukludnit hru a viackrat dobre napadat a dorazit supera ked mu uz dochadzaju sily, dnes ukazal jeho paradny workrate

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne jsi to vystihl, hlavne toho Aarona ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla je momentalne pro nas nenahraditelny. Ma nejlepsi techniku v tymu na malem prostoru, ale i pod tlakem, v tom u nas vynika. Ty jeho kolmice smerem dopredu a prenaseni hry nema u nas nikdo no, mozna se mu muze lehce priblizit Wilshere. Ramsey je oproti nemu strasne ''prkenny'' a potrebuje na vsechno vic dotyku, vic casu... Hodi se vic na podhrot, coz bylo videt i na EURU

Ja byt Wengerem, tak se zacinam poohlizet po podobnem Spanelovi v mladsim vydani

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Santiho je Mesut polovicni

Reagovat
mr.Silver

No porad je tady Fabregas

Reagovat
Hachim Mastour

Prenesenie hry má Xhaka možno aj lepšie.Isco alebo Thiago by neboli zlí.

Reagovat
Nikikrew

Thiago

Reagovat
tunkic

za oba

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
PP

ta Ozilova pozice, že je ideální pro Ramseyho je bez debat a krásně to na repre Walesu jde vidět.

S velké části souhlas. Na dost zápasů - viz včera, nám stačí jakékoliv složení vyjma Coq + Elneny, která je neproduktivní až běda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil doprava a ten stred je podla mna ideal

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/GNev2

Gary se nam nejak rozvasnil.. ale rekl bych, ze z toho bude jen pekne mrzeni.

Reagovat
Taiger

OT: Když už se tu ten Tinder rozjel, kdo z vás ho používá?

Reagovat
mr.Silver

uz to zacina

Reagovat
Taiger

Tak já jsem to nainstaloval před několika dny pro tu prdel a celkem srandy jsou. Let me tell you a story.

Kámoš z koleje prostě v píči, víš co. Mám toho kluka rád, ale normálně by si asi buchtu nenašel. Pak stáhnul Badoo (principově stejnej jak Tinder, jen trošku propracovanější), dodal k tomu premium account za 2-3 stovky měsíčně a jel. A včera mi už psal, že došla Kazachstánka, jestli jsem nenechal na pokoji gumu.

Reagovat
Lacko_Boh

messenger-tinder-medium, svata trojca apiek, instalujem skorej ako dam z displeja dole foliu

Reagovat
Taiger

Jaké jsou Lacovi pick up lines? Něco jako......

You're so hot, I'd let you penetrate my defense.

Instead of zone defense, can we try some man-to-woman coverage tonight?

Reagovat
Lacko_Boh

dic pic

Reagovat
Mastný Chobot

+ "sorry, to nemalo byť tebe"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On a scale from 1 to 10, you're a 9... And I'm the 1 you need.

Reagovat
patas92

I hope you got pet insurance because i am gonna destroy your pussy

Reagovat
SunFells

Co je medium?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Mám. Je to prdel.

Reagovat
Taiger

A kolik matches?

Reagovat
vladis271

Ha match s chobotovou kamaratkou :)

Reagovat
Mastný Chobot

whaat s kym

Reagovat
vladis271

nejaká Ema prírodovedecká fakulta tuším

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Taiger

Fotku or calling a bullshit.

Reagovat
racet

Je to pecka

Reagovat
kubys

Už ne, měl jsem to jen kvůli trollingu, než jsem poznal svoji současnou přítelkyni...paradoxně tam.

Reagovat
j_mrazik

A přítelkyně ho pořád má?

Reagovat
SunFells

Má.

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Prej ne, ale do mobilu ji nelezu, že jo.

Reagovat
cristiano.K.

dobře děláš, vždycky tam něco najdeš,co se ti nebude líbit......

Reagovat
Taiger

Jak dlouho to spolu držíte?

Reagovat
kubys

Zatím krátce, půl roku...

Reagovat
Taiger

Tak ať drží a gratulka, jseš fakt výjimka.

Reagovat
minoLFC

Ten Tinder...musím tam mať svoju fotku?

Reagovat
Taiger

Whatever, hoď si tam tohle a matches zaručený.

https://pbs.twimg.com/media/Cmm3UE5WgAE6ZXw.jpg

Reagovat
vladis271

dal bych si tam Girouda ale bojím sa aby som nedostal match od Dominika.

Reagovat
Taiger

Chce to hlavní dobrý Bio. Něco jako: Couts is not going anywhere, but you can come everytime you want.

Reagovat
Taiger

anytime asi.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/2fU9UA0

nebo tohle a pičky budeš muset odhánět vidlemi

Reagovat
mr.Silver

Nemusis, ale asi te to s nikym nematchne

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom, jaký máš auto. Jestli plečku nebo žádný, nic jinýho ti nezbude

Reagovat
minoLFC

tak asi nebude fungovať.....

Reagovat
Mastný Chobot

treba ho tam mať, však hľadám pravú lásku, nie zlatokopku, ani rozmaznanú Rakúšanku

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Maresma

co se to tady děje kurva

Reagovat
Taiger

Ale koukám, že ten Tinder komentujou většinou jen Gunneři, že by nás nakazil Alexis tou osamělostí?

Reagovat
Mastný Chobot

predať!

Reagovat
Taiger

Nee, já mám ty jeho psy rád.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nieee, ona tiež nebude mať svoju

Reagovat
Swarley

*on

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Se něco vylilo do vody v ČR, že tady všem jebe, nebo co?

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

hodne zoufale to tu vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andrew96

OT: Co je to Tinder?

Reagovat
Mastný Chobot

tu si po dnešku veľa ľudí šuchne

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
andrew96

Já si připadám divně, když se to u rozjelo a já nevím, o čem je řeč. Jindy rozdávám rozumy já, proto jsem teď zmatený.

Reagovat
Godwinson

Proč divně? Podle všeho je to nějaká píčovina

Reagovat
andrew96

Asi jo, nebudu se tím trápit. Snad si někteří užijí krásnou noc. Dobrou.

Reagovat
Godwinson

Správnej přístup

Reagovat
fenixLFC

appka na zoznamovanie, povodne urcena na prilezitostny sex

Reagovat
Godwinson

Já myslel, že je to přesně opačně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

aspon tak mi to bolo predstavovane neviem, v zivote som to nepouzival

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho has as many sendings off at Old Trafford in the league as he does home wins. Taky dobrý.

Reagovat
Taiger

Nás spíš zajímá, kolik má matches na Tinderu.

Reagovat
Mastný Chobot

určite menej ako Moyes a LVG

Reagovat
Lacko_Boh

ale krajšie

Reagovat
Taiger

Jsem četl více, no nic.

Reagovat
nani92

ja, kiwwi a pali..to už je dosť

Reagovat
TopinB

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

nesnasim ten jeho falesny smich

Reagovat
Busby babes

Celkem zajimavy vysvetleni k tomu, proc dneska Mikhy nehral od zacatku:

2 games in 3 days after so long since a game would mean performance levels would be low and injury risk high..won't be recovered.

Reagovat
Swarley

dneska to byla docela bída, ale tak to se dá čekat, když pravidelně nenastupoval

Reagovat
Busby babes

mi to tam vypadlo, psal to na twitteru byvalej Head physio Liverpoolu.

Reagovat
spider_8

Btw kdy začnou na Josého podobný videa, jako měl Van Gaal?

Ne, že bych mu to přál, ale s jeho hereckým potenciálem a množstvím výroků, by to mohla být celkem sranda.

Reagovat
Counter

On je už parodie sám o sobě, to se pak ani nic dalšího dělat nemusí.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Taiger

http://www.twindog.co

Find for your dog or for you? Match and meet with owners who like your buddy. Talk about your dogs. You will be able to spend millions of hours talking about ...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Harry Redknapp: "Kdyby měl Tottenham všechny hráče plně k dispozici, nevyměnil bych žádného z nich za někoho z Chelsea. Možná že jsou první, ale tímto kolem sezona nekončí. V prvním poločase je Tottenham zcela přehrál, Chelsea však srovnala ve správný čas, čímž se dostala zpátky do hry. Ve druhém poločase už hrála mnohem lépe, ale stále si myslím, že Tottenham skončí výše než Chelsea. Co se týmu týče, vybrali byste Chelsea, ale pokud jde o základní sestavu, já osobně bych nevyměnil žádného z hráčů Tottenhamu."

Harry včera po zápase docela neunášel

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
Whitemedia

Harry Redknapp: "Myslím, že v základní sestavě Chelsea jsou tři nebo čtyři hráči, kteří nejsou dostatečně dobří na to, aby vyhráli Premier League. Stále nejsem přesvědčen o jejich defenzivním složení a ani si nejsem jistý, jestli mají v záloze dost talentu. Ano, Hazard má fantastický talent a rád ho sleduji, Costa byl také vynikající, ale nejsem si jistý, jestli tohle je ten tým, který má na to vyhrát ligu."

Reagovat
spider_8

To by mě zajímalo, který 3-4 hráče má na mysli?

V základu máme 7 hráčů, kteří už PL vyhráli, Pedra který vyhrál v podstatě všechny myslitelné fotbalové trofeje a Mosese, který teď hraje jako bůh. Chudák Arry, kromě toho že neumí číst a psát asi není moc silný ani v počtech.

Reagovat
Whitemedia

určitě Alonsa, u dalších můžeme jen hádat

Reagovat
Miguel19

Moses, Pedro, Alonso

Reagovat
Miguel19

To je na tom teda hodně špatně. Máme nejlepší defenzívu, ale není si jistý defenzivním složením

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by se u te repre Anglanu neztratil jen co je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

To ty ses včera ptal, co tam Poche řešil s Contem?

Antonio Conte o svém rozhovoru s Mauriciem Pochettinem: "Vysvětloval mi, že měl spor s jedním z mých asistentů, ale nic důležitého, už jsem to zapomněl. Nebylo to nic než přátelský rozhovor, máme spolu dobrý vztah."

Reagovat
smazaný uživatel

Neptal, ale dobrý vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto normální názor, to jen arogantní fanoušci Chelsea neunáší.

Reagovat
TopinB

Nezvladajko pls

Reagovat
smazaný uživatel

Na Tinderu jsem jednou narazil na fanynku Spurs. Škoda, že byla hnusná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som teda zatial videl pekne fanynky len pre Arsenal a juhoamericke krajiny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson
Reagovat
smazaný uživatel

to je kto?

Reagovat
Lacko_Boh

MAD MAX

Reagovat
smazaný uživatel

dík...nevidel som to

Reagovat
Lacko_Boh

Vynikajúci film. Najlepší film 2015. Jeden dôkaz za všetky : Chobotnému masťovi sa nepáčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, možná by si měl pořídit psy, aby vyplnil prázdnotu ve svém životě.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Counter

Reagovat
Maresma

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

Ok, tohle kolo jsi vyhrál

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kovi81

to vubec, Theron je top

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
Maresma

Lana Del Rey

Reagovat
Lacko_Boh

brácho sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

Lana Del Ray, video games je pekna pesnička

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaa ♥

Reagovat
icemike

Tak už chapu, kde vzala inspiraci k Born to die...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Summertime Sadness.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vodka

Reagovat
PP

Reagovat
Lacko_Boh

o hnusných sa hovorí že aspon nie sú sliepky ale tak..hm

Reagovat
Taiger

Beztak byla solidní, ale nechtěla přispět na ef-search viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Za koho mě máš?

Reagovat
Counter

Asi za blbečka, co nevidí rozdíl mezi čísly pět a osm.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ses vrátil proto, abys prudil, tak zase odejdi.

Reagovat
B3n

Náhoda.

Reagovat
TopinB

No ještě aby jste se množili

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

OT asi nemáte eng. titulky na arrival, že? z toho audia na cam vrzii rozumiem každej druhej vete.

Reagovat
Counter

Nevymýšlej a zajdi si na to do kina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

o tom je ten film ale - aby udělali titulky

Reagovat
j_mrazik

No fuj... že se nestydíš se tady vůbec na tohle ptát. Dobrej film, který si to kino zaslouží. A ty koukáš na kino rape verzi.

Reagovat
vladis271

http://www.bbc.com/sport/football/38124592?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_match_of_the_day&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Sranda je, že ak by Milner hral fulbacka od začiatku kariéry teraz mohol valcovať niekde v Reale. Neskutočné kde sa to v ňom berie. Ak by nemala CFC Mosesa tak poviem, že Milner je najväčšie prekvapenie doterajšej sezóny.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kiwwi

Herrerov faul na Payeta

http://imgur.com/QDGPpH7

ako nehnevajte sa, ale toto je dive se vsim vsudy...este aj ten pad je ukazkovy

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Kopl si do vlastní nohy (vinou Herrerova zákroku?) a seknul sebou. Dive se vším všudy předvedl Pogba.

Reagovat
kiwwi

vsak Pogba tiez...ale este ten Payetov dopad, to roztiahnutie nohami, to rozhodcom premietaju ako ukazku toho ako sa sprava hrac pri dive

ale je pravda, ze si zakopol o vlastnu nohu pritom ako nechal loptu za sebou...kazdopadne faul ee

Reagovat
C-M@ster

Jasný faul, tady není o čem...

Reagovat
minoLFC

Jasný faul, kopol mu do holene

Reagovat
Busby babes

z tohodle videa to vypada, ze mu Ander tu spisku kopacky trefil. to dokaze rozhodit. ale Payet tomu taky trochu pridal.

Reagovat
lenckoj

Payet tomu přidal to je fakt, ale na druhou stranu aspoň dostal Herrera ochutnat vlastní medicínky

Reagovat
kiwwi

nevravim ze nie, len ma zaraza fakt, ze Payetovi to nikto nevycita aj ked to uz skusil viackrat a este sa ho aj kazdy zastava ale akonahle ide o hraca United tak ho vsetci zvozia pod ciernu zem...ale to je asi ta dan hrat za najuspesnejsi a zaroven najnenavidenejsi klub na ostrovoch

Reagovat
vodka

nejenom MU, Herrera mě s tím megaafektovaným přístupem začíná pěkně iritovat. Jako hráč super, ale nemyslímn si, že by nutně musel předvádět takové kraviny každý zápas.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

he cares - momentalne najvacsi srdciar a dric...skoky by si mohol zamozrejme odpustit, ale zvysok je za mna OK, viac takych megaafektovanych hracov u nas

Reagovat
cristiano.K.

já vám vcelku Herreru záviděl, když jste ho přivedli, měl jsem ho za sympatáka, ale ted se chová jako extra piča. Zhnusil se mi a fakt to není tím,že by hrál za vás.

Reagovat
kiwwi

vidis a medzi fanusikmi United je to suverenne najoblubenejsi hrac

Reagovat
cristiano.K.

já tohle toleruji u top hráčů. Když udělá dive Sturridge nebo Suarez sere mě to, ale vím, že si to odmaká. Herrera si to sice taky odmaká, ale nemám zaškatulkované jako top hráče.

Reagovat
kiwwi

teraz nehovorim o tych divoch...Ander si parkrat skocil takym Payetovskym stylom, ale to mu vycitaju aj fanusikovia United...ale to s akou vasnou hra a vystupuje (aj ked nehra) to je naozaj rarita na cudzinca...naozaj vidno, ze mu zalezi na klube a trapi sa kvoli tomu takisto ako fanusikovia - o vela hracoch z nasho kadra sa to takto jednoznacne povedat neda

Reagovat
cristiano.K.

tohle je takový výrazný plus, protože to hlavně nikdo od nich nečeká, kort když se jedná o technické hráče jako je Mata a Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

*pogbovskym stylom

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
EXoRcIsT

pridal tomu dost ale trafil ho

Reagovat
kiwwi

Man United since 1st October at home in the Premier League: 1st for shots taken (91), 19th for goals scored (3), 20th for chance conversion rate (3.3%).

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když střela je každé Zlatanovo uprdnutí a ta zlá obrana soupeře nic nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jednou jde všechno proti vám a potom se vám daří, pořád máme o co hrát. Půjdeme zápas od zápasu a uvidíme, co se stane," vyhlásil Mourinho před duelem s West Hamem United.

Reagovat
r.mrazik

Za to,co včera nedali Rashford Jese a Henrik, by potřebovali facku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

3,3 %

Reagovat
Swarley

k-rva však to je málo i na tým slepců, s takovou ať koupí Griezmanna Ibra s Wazzou, prachy na to mají, góly nedávají...

Reagovat
Busby babes

vsak na treninku maj jednoho z nejlepsich brankaru, tak by i meli mit dobrou prupravu v zakoncovani. to cislo je fakt strasidelny. A Zlatan ma uz 7 golu v lize, to neni malo. tak snad se to brzy zlepsi. Ted ve stredu budem bez Pogby, tak snad nastoupi uz Basti.

Reagovat
Swarley

sice má 7 gólů, ale ten průměr na gól bude mít i tak kolem těch 3 %

ale jako to fakt není jen o něm, i když u něj je to úplně nejvíc zarážející...uvidíme co ve středu, já už na to nemám nervy...

Reagovat
Counter

http://www.skysports.com/football/news/15115/10675208/manchester-united-have-lowest-big-chance-conversion-rate-in-premier-league-after-west-ham-draw

Tohle je výborný souhrnný článek. Konkrétně k Ibrovi: Zlatan Ibrahimovic has missed nine clear-cut chances this season, three more than any other player in the Premier League.

I Cavani je oproti němu miláček

Reagovat
Swarley

jj, na ty šance prostě měl mít minimálně 11-12 gólů a my mnohem víc bodů

Reagovat
Counter

Cavani jich má už 18

Reagovat
Swarley

pořád je to dřevák

Reagovat
Busby babes

tak uvidime, jestli da taky 50 golu.

Reagovat
Counter

jj, to je to správné měřítko úspěchu.

Btw. Ibra strávil v PSG čtyři roky a dal v nich 35, 41, 30 a 50 gólů. Nepochybuju o tom, že Cavani trumfne přinejmenším dva z těchhle čtyř ročníků.

Reagovat
Busby babes

to znamena nejmin 36 golu. treba jo, uvidime. Stejne bych ho k nam nechtel.

Reagovat
Mastný Chobot

a ďalších 18 zahodil proti Arsenalu v LM

Reagovat
Counter
Reagovat
kiwwi

akurat ze tam nie je povedane aj B a to, ze Zlatan je platny v medzihre aj ked zrovna neskoruje...napriklad proti WHU vytvoril 4 sance (+ jednu tutovku ktora sa mu do statistik asi nezaratala - to fantasticke prenechanie lopty na Rasha)

Reagovat
Swarley

jn, který zase neproměníme, takže i to je nám úplně k hovnu

Reagovat
vodka

The Manchester club had 62 shots in those games combined but managed just one goal.

Reagovat
cristiano.K.

jenom trolluju celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli sme byť prví. Namiesto 12 bodov máme 4

Reagovat
nani92

Kazdy mohol byt prvy, keby ziskal tie body, ktore stratil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my sme ich stratili s o dosť väčšou smolou než ostatní. V každom z tých zápasov sme dominovali a boli sme lepší a zrazu mal každý brankára supermana alebo dali uhaluzené góly, my sme dávali tyčky a oni sa tam hádzali do blokov ako blázni

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi, pls.

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ale nie sranda bokom, je vas chapem. Mate na picu fens shui na stadione, to ide potom tazko.

Reagovat
smazaný uživatel

hej urcite si videl kazdy zapas toho kto stratil

Reagovat
tunkic

Reagovat
TopinB

Jak se opovažují házet se do střel, jako kdyby se to od nich očekávalo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

yusuf pls

Reagovat
M0rb1D4S

I kdybyste místo 4 bodů měli 12, tak to na lepší než 4 místo není

Reagovat
fff

Aaale picu si robim, smejem sa .

Reagovat
kvasha16

nemali ste podobnu mizeriu v premienani sanci aj vy pred par rokmi? ci az take zle to nebolo?

Reagovat
smazaný uživatel

keket

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná možnost, jak se z toho můžeme dostat, je být zase efektivní. Bohužel poslední zápasy proměníme každou 5. tutovku a s takovou prostě ani nemůžeme být výš v tabulce. Herně to není vůbec špatný a věřím, že s takovou nemůžeme hrát kolem 6. fleku do konce sezony. Stačí jen zase do sestavy natlačit Smallinga, Baillyho a Shawa a nemáme se čeho bát.

Reagovat
fff

Strasna skoda Coutinha, nic konkretne zatial nevieme ale hrat bude asi moct az v januari.

No snad dostane sancu Origi, Sturridge by mal este vynechta tento tyzden a potom by uz mohol hrat, Lallana by mohol uz hrat proti Bournemouthu.

Reagovat
fff

A tesi ma obrana.

Poslednych 10 zapasov sme dostali iba 3 goly z hra, co je teda...dost dobre. Aj standardky su lepsie, Matip je uzasny a Lovren mal teraz tiez velmi dobre posledne zapasy. Gomez odohral minuly tyzden cely zapas za U23, na toho sa tesim.

A Karius tiez stale lepsi a lepsi. Z ciary je neskutocne rychly, v sobotu tak chytil v podstate gol, rozohravka dobra, pri vysokych loptach posobi istejsie. Nema za sebou ani pol rok v PL ale vidiet, ze pracuje na tom a zvyka si.

Reagovat
fff

chalan sa do toho dostava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

přišli tři hráči (Karius,Matip,Mané) za necelých 50 milionů liber a hrajem o čelo v PL, kdo by to byl řekl před sezonou strašně to hřeje, když porovnáme nákupy s MU Mane vs Miky nebo Matip vs Bailly. Bailly teda hrál dobře o tom žádná, ale zase kolik stál oproti Matipovi.

Četl jsem rozhovor s Kloppem a mile rád u nás zůstal do 60 let (11 sezon). Chce zamezit prodávání největších hvězd a naopak chce docílit toho, aby k nám nejlepší hráči zase chtěli. Jestli uděláme první čtyřku, tak takový Reus nemusí být scifi

Reagovat
Miguel19

+Wijnaldum za 25 mega

Reagovat
cristiano.K.

jo, já se hlavně bavím o hráčích základu. Wijnaldum je na rozšíření kádru a zatím dostává víc příležitostí než by si zasloužil.

Reagovat
Busby babes

hrac na rozsireni kadru za 25 mega, taky slusny.

Reagovat
Maresma

Ne že byste tam takový neměli.

Reagovat
Busby babes

tak mame. v tuhle chvili by tuhle kategorii splnoval spis Mikhy, dle toho, kolik toho odehral. Tak proc ho srovnava s Manem, kdyz ta pozice v tymu je rozdilna? Ale je to fuk.

Reagovat
cristiano.K.

srovnávám dvě pravá křídla, který přišli ve stejnou dobu za podobné peníze, co je na tom udivujícího?

Wijnaldum u nás zatím nastupuje výhradně na CM, tak proč hor srovnávat s Mikym?

Reagovat
Busby babes

ale to ja jen, ze pozici jako ma u vas Mane, ma u nas spis Mata nebo Rashford v tuhle chvili. A Mikhy je momentalne spis clen sirsiho kadru. Coz se teda doufejme, ted zacina menit.

Reagovat
cristiano.K.

To už je váš boj (Mourinha)

Reagovat
Busby babes

o tom zadna, jen jsem kvuli tomu poznamenal, ze to srovnani mi nedava moc smysl.

Reagovat
cristiano.K.

a oba víme, že tihle hráči za 20 mega na rozšíření kádru budou jen a jen přibývat s těmi možnostmi.

Reagovat
Busby babes

jo no, PL tymum nic jineho nezbyde, jinak nikoho neprivedou.

Reagovat
cristiano.K.

to je ironie?

Reagovat
Busby babes

ne, vsak se podivej jak to bylo v lete. Prisel PL klub a cena hrace najednou byla dvojnasobna.

Reagovat
Maresma

Bych byl rád, kdyby stihl leden.

Reagovat
fff

skoda, ze zmeska derby a zapas s MC.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho mimo až 6 týždňov.

Reagovat
Lacko_Boh

Atlanta popiči seriálik

Reagovat
PP

Jak to tak čtu, tak neexistuje snad rozdělenější fanouškovský tábor než Mufani. Vždyť oni si vystačí sami..

Reagovat
Mastný Chobot

keď na nedarí, tak sa hádajú. keď sa darí, tak sa bratríčkujú a búchajú po ramenách. tak to je všade.

Reagovat
Lacko_Boh

kde sa hádame my ty kokot?

Reagovat
Mastný Chobot

šak sme 20 zápasov neprehrali, ty jepko

Reagovat
Counter

*19

Reagovat
Mastný Chobot

ja že už je december

Reagovat
Counter

Však teď se daří, tak se nehádáme

Reagovat
r.mrazik

uvidis ke konci sezony,az bude wenger zachranovat top4 a vy se tu budete hadat jestli ma odstoupit...

Reagovat
PP

To teda není. Ale je fakt, že kdyby k nám měl přijít Mourek, tak by to asi taky bylo bolavé..

Reagovat
Mastný Chobot

aj nám, keby sa nedarilo, tak sa hádame, či za to môže Wenger, Jenkinson, Ramsey alebo Mesut. (mohol by za to určite Jenkinson alebo Wenger)

Reagovat
Counter

A já bych se samozřejmě hádal, že ne

Reagovat
PP

tak Wenger mívá své měsíce, kde je fakt na facku ( namátkou ignorace Rosy, Joela), ale i tam jsme dost často zajedno, že je idiot on.. Ale v porovnáním s tím svinákem je to hodný a fajn děda.

Reagovat
Nikikrew

Kebyze pride Mourinho ku nam tak regulerne si davam od Arsenalu pauzu az po datum kedy by ten zmrd odisiel. Snad sa to nikdy nestane

Reagovat
tunkic

Jinak by to ani nešlo!!!

Reagovat
Busby babes

tak kdyz mame nektere takove experty...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=0wcd12kdIO8

Tady je ten pičus, co ho našli na hajzlech před MU vs Arsenal, jak sem někdo psal. Asi nějaká móda mezi yt vylízancema.

Reagovat
SunFells

Poche: “We were very excited to play in the Champions League but we cannot change the fact we are Tottenham and we are in a different process." Dobře řečeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
blade115

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Fenri

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kiwwi

As reported on the Manchester Evening News, Noble admitted in an interview with the Premier League worldwide service that he’d have clattered into Pogba had he not jumped out of the way.

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne že je to scouse bastard, že ivo?

Reagovat
Busby babes

njn, tohle je ale dlouhodobe problem. hrac bezi, ma mic kousek od nohy, v tu chvili prijede nekdo skluzem jemu pod nohy, hrac na posledni chvili uhne, ztrati balanc nebo spadne (ok, vetsinou umyslne, ale obcas i neumyslne) a rozhodci nic. pritom kdyby nevyskocil, tak mu ten druhej zlame nohy. V pravidlech takove zakroky jsou a maj se piskat a nikdo to nedela.

Typicka situace, hrac ve vapne, predkopne si mic a diky vyhybani skluzu o ten balon prijde. To je dle pravidel faul a penalta. ale jeste jsem to nikdy nevidel pisknout.

Reagovat
smazaný uživatel

coutinho bude chýbať až do februára...dôvod prečo nepríde len krídlo, ale aj AM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele