13. kolo
26.11.2016 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Leicester City - Middlesbrough FC 2:2

Skutečně interesantní sezonu prožívají překvapiví obhájci ligového titulu z Leicesteru. Mužstvo Lišek totiž v domácí soutěži hraje mizerně a před dnešním utkání je pouhé dva body dělily od sestupu, v Lize mistrů je to úplně jiná píseň a Leicester po několika výhrách suverénně míří za postupem do jarního osmifinále. Zajímavý byl i jeho domácí zápas proti Middlesbrough. Souboj tabulkových sousedů nabídl čtyři góly a množství šancí, z nichž první si v úplném úvodu připsal Traoré, gólman Zieler si ovšem s jeho pokusem poradil.

To ovšem už neplatilo ve třinácté minutě, když si na přihrávku od Rodriguéze naběhl Álvaro Negredo a pěkným gólem dokázal španělský útočník dostat hostující tým do vedení. Vynikající příležitost srovnat krok dostaly Lišky zhruba o dvacet minut později. Rozhodčí totiž v jejich prospěch odpískal penaltu, k níž se postavil Mahrez a ranou k levé tyči nedal Valdésovi šanci.

Další góly už první poločas nenabídl a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Skóre 1:1 ovšem platilo jen do sedmdesáté minuty, kdy se znovu dostal do ideální pozice Álvaro Negredo a ani tentokrát nedal Zielerovi v brance Leicesteru šanci. Už to vypadalo na zisk všech tří bodů pro hosty, ale to by se ve fotbale nesměly kopat pokutové kopy. V nastaveném čase totiž rozhodčí znovu odpískal pokutový kop ve prospěch Leicesteru a i Slimani se ukázal jako velmi solidní exekutor.

Leicester tak z domácího zápasu proti Middlesbrough získal bod za remízu 2:2 díky dvěma proměněným penaltám.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kurz 1,9 na 02? Tutovka

Reagovat
C-M@ster

proč tutovka?

Reagovat
vanGomm

Velice kvalitní odhad.Začínají to být od bookmakerů tzv.dáreky,Nakonec mohla být i dvojka,ale X2 byla jak vidno jistota.Také Leicester už ví, co že to přichází po posvícení .... Uvidíme jak ještě dlouho ty luxusní kurzy vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Proc tutovka? Hoste neprohrali venku proti Arsenalu a City , myslis si ze domaci maji lepsi ofenzivu?

Reagovat
smazaný uživatel

A 34000 doma

Reagovat
smazaný uživatel

Jací obhájci ligového titulu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele