LaLiga - souhrn 9. kola

21.10.2017, 14:54, aktualizováno 23.10.2017, 22:53
Komentáře a souhrny
Real Madrid snadno přehrál Eibar. Atlético Madrid vyhrálo na půdě Celty Vigo. Villarreal rozstřílel Las Palmas a vrátil se na pohárové příčky. Po bleskovém vstupu do zápasu pojistila vítězství Barcelony práce Messiho s Iniestou, Valencia díky skvělé produktivitě vyprovodila Sevillu čtyřmi góly, Betis si poradil s Alavesém. Girona vyloupila La Coruňu...

Deportivo La Coruña - Girona FC 1:2

23.10.2017 21:00

Góly: 51. Lucas (pen.) - 25. Aday (pen.), 71. Cristian Portu

La Coruňa si komplikuje situaci případných bojů o záchranu, protože na Riazoru překvapivě podlehla Gironě 1:2. Domácí sice byli lepším týmem, ovšem hosté předvedli skvělou efektivitu a nakonec berou tři body. Vítěznou branku vstřelil v 72. minutě Cristian Portuguése.

Začátek zápasu byl z obou stran poměrně opatrný, žádná velká šance k vidění nebyla. Nerozhodný výsledek se změnil až po faulu Albentosy na Kayodeho. Domácí stoper proti verdiktu sudího protestoval, ovšem zbytečně. Nařízenou penaltu proměnil Aday a Girona se na Riazoru ujala vedení.

La Coruňa se snažila o vyrovnání, ale pořád si musela dávat pozor na nebezpečné kontry. Kayode ostrou ranou trefil jen střed branky a na druhé straně hned dvakrát překazil gólovou radost zdvižený praporek pomezního.

Penalta se nakonec kopala i na druhé straně. Už ve druhém poločase si Ramalho přidržel Lucase Péreze, což neuniklo pozornosti sudího. Sám postižený si nedělal těžkou hlavu, penaltu proměnil a srovnal na 1:1.

Domácí si následně vytvořili velký tlak, ale hosté závary před brankou a střelecké pokusy přežili bez úhony. Stále platilo, že nováček hrozil z rychlých brejků, rána Granelly skončila rohovým kopem a v 72. minutě si Girona vzala vedení zpátky. Kayode šikovně sklepl balón pro Cristiana Portuguése, který překonal Uzoha. Depor už se na vyrovnání nezmohl a doma s Gironou překvapivě padl.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 1:1

23.10.2017 20:00

Góly: 69. Asier Illarramendi - 9. Léo Baptistão

Espanyol Barcelona začal v San Sebastianu velmi dobře a od deváté mnuty vedl po góli Lea Baptistaa. I když se dostal ještě do několika dalších šancí, ani jednu z nich neproměnil a to ho nakonec muselo mrzet. Po hodině hry totiž na konečných 1:1 srovnal Asier Illarramendi, který prožil zvláštní večer. Ke konci utkání byl totiž vyloučen.

Domácí celek byl jasným favoritem dnešního utkání, protože kromě bouřlivé atmosféry, která je na stadionu Anoeta zvykem, pro něj hovořila také větší zkušenost či lepší hráči, kterými domácí ekipa disponuje. Také dnes byla většina z nich připravena a hosty z Katalánska nečekalo vůbec nic jednoduchého. Od prvních minut ale Espanyol dával jasně najevo, že sem nejede jen na výlet.

Po nenápadném centru se k míči na hranici malého vápna dostal Leo Baptistao, obránci domácích mu nechali příliš mnoho prostoru a hrotový hráč zakončil hlavou přesně! Brankář Rulli neměl šanci umístěnou hlavičku zastavit a kapituloval - 1:0 pro hosty.

To byla pro domácí hodně ledová sprcha, protože do utkání šli s jinými ambicemi. Snažili se, to ano, ale ve finální fázi to domácím hodně skřípalo, takže brankář Pau López vlastně ani moc práce neměl. Hodně špatnou kombinační hru s povděkem sledoval a dirigoval své hráče tak, aby se domácí nedostali ani ke střelbě. A když se to náhodou domácímu Carlosi Velovi povedlo, jeho rána mířila hodně vedle.

A tak uplynul celý první poločas, aniž by se domácí ekipa dostala do vážnější šance. Zakončení Mikela Oyarzabala bylo taktéž velmi nepřesné a jeho snaha o reklamaci rohového kopu u sudího pochopení nenašla. Změnit to chtěl hrdina posledního pohárového klání domácích, José Willian. Ten se dostal do zakončení z hranice velkého vápna, ale s jeho slabým pokusem si Pau López poradil.

Aktivita domácích stoupala. Do vápna se dostal Mikel Oyarzabal, který nakonec vystřelil, ale Pau López míč jednou rukou vyrazil na roh! Více pohybu do domácí hry měl vnést mladíček Adnan Januzaj, který vešel do hry místo Vely. A pár minut po jeho vstupu se to opravdu povedlo! Právě Januzaj obešel dva protihráče a dostal se do vápna. Pak přihrál pod sebe na Asiera Illarramendiho, který už měl snadnou úlohu - 1:1!

Do hry se dostal také Juanmi s cílem vstřelit kýženou vedoucí branku, ale ani to se mu nepovedlo. Sice pár minut před koncem vystřelil ve vápně, jenže mířil hodně špatně. Tlak domácích opět stoupal, jenže zastavili ho vlastně sami domácí hráči. V rozmezí tří minut dosta v závěru dvě žluté karty střelec vyrovnávací branky a musel být vyloučen. V početním oslabení už domácí neměli síly ani čas něco s výsledkem udělat.

Více informací k zápasu

Real Madrid - SD Eibar 3:0

22.10.2017 20:45

Góly: 18. Paulo Oliveira (vl.), 28. Marco Asensio, 82. Marcelo

Real Madrid si po remíze s Tottenhamem připsal na své konto již své čtvrté ligové vítězství v řadě a za vedoucí Barcelonou stále zaostává o pět bodů pozadu. Eibar na Santiago Bernabéu nekladl příliš velký odpor, vlastní branku si nejprve vsítil Paulo Oliveira, pak náskok domácích navýšil ještě Marco Asensio a v závěru druhé půle také Marcelo.

Do první větší šance utkání se propracoval už ve 2. minutě Isco, nicméně gólman Dmitrovič si s jeho pravačkou poradil. Na druhé straně se ve slušné pozici za vápnem objevil Joan Jordán, jenže jeho zakončení z halfvoleje nemělo takovou razanci ani přesnost, aby si s ním připravený brankář Kiko Casilla neměl celkem hravě poradit.

V 18. minutě se domácí ujali vedení. Marco Asensio z levé strany poslal ostrý pas do šestnáctky, kde si naskakoval nabíhající spoluhráč Sergio Ramos, míč se mu sice nepodařilo zasáhnout, nemusel ale smutnit, jelikož bránící Paulo Oliveira udělal práci za něj a svou hlavičku usměrnil nešťastně, zato ukázkově za záda Dmitroviče.

O deset minut později Bílý balet přidal svou druhou trefu. Modrič přihrál na levou stranu Iscovi, ten našel v pokutovém území nehlídaného Marca Asensia, jenž levačkou zamířil přesně k tyčce. Od té chvíle svěřenci trenéra Zinedina Zidana pohodlný náskok udržovali. Snad jen José Ángel mohl ve 38. minutě snížit, z dálky ovšem nemířil přesně.

Baskický celek směrem dopředu i ve druhé půli nadále hodně tápal, je ovšem pravda, že ani Real v útoku nijak nezářil. V 66. minutě trošku nepochopitelně selhal v koncovce Cristiano Ronaldo, který se řídil zcela sám na Dmitroviče, z blízkosti ho ale nepřekonal. K dorážce se poté propracoval střídající Benzema, střílel však jen na tribuny.

Osm minut před závěrečným hvizdem madridský klub pojistil tři body. Svého protivníka svou kombinací zcela vyšachoval. Vše odstartoval na levé straně Modrič, jenž přes chytrou teč Benzemy uvolnil Hernándeze. Balón si následně vyměnili ještě jednou Benzema spolu s Marcelem, a druhý jmenovaný pak pohotově skóroval ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Athletic Bilbao 1:0

22.10.2017 18:30

Góly: 54. Claudio Beauvue

Senzace jménem Leganés nebere konce. Los Legionarios doma přehráli i Athletic a z pátého místa dotírají na první čtyřku. Baskové sice měli územní převahu, jenomže tu nedokázali jakkoliv zužitkovat. Autorem vítězné branky se nakonec stal Claudio Beauvue.

Athletic ve čtvtek ztratil body v Östersundsu, a tak si chtěl spravit chuť na půdě soupeře, který v této sezoně patří k největším překvapením. Leganés začal o něco aktivněji, ale hostující mužstvo vzápětí srovnalo hru, celkem dlouho se muselo čekat na první vážnější střelecký pokus. Ten vyslal až ve 26. minutě na branku hostů Gabriel, ale Arrizabalaga se dobře natáhl. Oba celky limitovaly velké nepřesnosti a diváci v ochozech Estadio Municipal de Butarque sledovali nezáživnou hru.

Druhý poločas ale přinesl zlepšení. Krátce po změně stran se vyšrouboval do vzduchu Aduriz a hlavou minul branku. Vzápětí postupoval na branku Iňaki Williams a jeho pokus Cuéllar konečky prstů vyrazil na rohový kop. To byly velké chvíle Athleticu, který však branku nevstřelil. Místo toho následoval trest, protože v 54. minutě hladce prošel středem hřiště Claudio Beauvue, udělal kličku obránci a nekompromisně zakončil.

Hosté byli v šoku. V době, kdy si začínali vytvářet šance a mít převahu, inkasovali a z této rány se jen těžce zvedali. V 76. minutě navíc mohli prohrávat o dvě branky, ale Amrabat, který postupoval sám na branku, Arrizabalagu nepřekonal. Athletic se v závěru nedostával do tlaku, Leganés náskok úspěšně bránil a nakonec zvítězil nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Atlético Madrid 0:1

22.10.2017 16:15

Góly: 28. Kévin Gameiro

Už třikrát v řadě Celta s Atléticem v minulosti prohrála a ani nyní si svou reputaci proti madridskému celku nevylepšila. Hosté museli po dvou ligových remízách a té v Lize mistrů proti Karabachu nutně zabrat, a ačkoli nepředvedli úplně ideální výkon, podařilo se jim po přesném zásahu Kévina Gameira udržet čisté konto. A to byl klíč k úspěchu.

Zpočátku utkání byl střelecky aktivní Iago Aspas, který opravdu jen marně hledá ztracenou formu z minulé sezóny, každopádně s jeho prvním pokusem si brankář Oblak poradil a pak domácí forvard minul bránu. O dost nebezpečněji si v zakončení počínal v 18. minutě Sergi Gómez, ovšem jeho hlavičku stačil zlikvidovat Oblak.

Atlético se poprvé výrazněji osmělilo až ve 28. minutě. Ze střední vzdálenosti napřáhl levačkou Griezmann, jenž tlačil svou střelu po zemi k tyčce, nicméně gólman Sergio Álvarez stačil balón vyrazit. A z následného rohového kopu padla jediná branka utkání. Gameiro se v pokutovém území nejlépe zorientoval a z blízkosti snadno skóroval.

Celta ovšem nechtěla za žádnou cenu nic vzdávat. Obzvláště za situace, kdy Los Colchoneros v ofenzívě opravdu nepůsobili nijak aktivně. Do poločasu se snažil vyrovnat Hugo Mallo, jeho pokus ze standardky ovšem Oblak zastavil, ve 44. minutě si na něm vylámal zuby také Wass, a střela Jonnyho Castra byla následně zablokována.

Célticos ve druhé půli působili stále nebezpečněji. Iago Aspas z přímého kopu trefil smolně pro něj břevno, pak se domácí dožadovali penalty poté, co Sisto trefil ruku Gabiho ve vápně, ale píšťalka sudího Josého Munuery zůstala němá. A protože střídající Guidetti poté pálil pouze do boční sítě, zůstal průběžný stav nakonec nezměněn.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - UD Las Palmas 4:0

22.10.2017 12:00

Góly: 48. Cédric Bakambu, 65. Mario Gaspar, 67. Ximo Navarro (vl.), 90+3. Nicola Sansone

Villareal potvrdil, že ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti pražské Slavii nepředvedl v útoku vůbec špatný výkon, byť ve finále bral jen remízu, a proti tápajícímu Las Palmas si pořádně zastřílel. Celek z Kanárských ostrovů, jenž v LaLize padl už popáté v řadě, držel nerozhodný stav jen do poločasu. Druhé dějství bylo z jeho strany mizerné.

Žlutá ponorka byla už od úvodních minut daleko aktivnějším mužstvem a střelecky bránu gólmana Chichizoly zásobovala v pravidelných intervalech. Už ve 4. minutě minul kýžený a chtěný prostor Trigueros, stejně dopadl Jaume Costa a hlavou také Álvaro González po rohovém kopu. Ani Samu Castillejo neseřídil správně svá mířidla.

Las Palmas následně trošku srovnalo krok. A třeba deset minut před obrátkou se klidně mohlo ujmout počátečního vedení. Jenže náhradník Rémy, který už po pár minutách vystřídal na hřišti zraněného Tannaneho, trestuhodně minul. Ve velké šanci se následně objevili rovněž domácí Bakambu s Baccou, avšak ani jeden z nich v koncovce neuspěl.

I ve druhém poločase se hrál zajímavý a ofenzivní fotbal. Nicméně branky padaly pouze do sítě La UD. Nejprve se prosadil Bakambu, jenž obdržel do šestnáctky dobrou přihrávku od Samua Castilleja, ocitl se sám před Chichizolou, a tentokráte nechal zapomenout na své neproměnění velké příležitosti z první půle, a dělovku usměrnil pod břevno.

Hosté na tohle inkasování nedokázali zareagovat. Měli vlastně velké štěstí, že v 64. minutě Bacca z vyložené pozice netrefil poloprázdnou svatyni Chichizoly a balón nasměroval jen do břevna. Pak ale na řadu přišly dva góly v rychlém sledu. A v ten moment vlastně Villareal definitivně rozhodl o svém konečném pohotovém vítězství.

V 65. minutě si navedl míč na hranici šestnáctky Mario Gaspar a levačkou po zemi překonal marně se natahujícího Chichizolu. O pár chvil později smutně lomil rukama stoper Ximo Navarro, který si nešťastně srazil do vlastní sítě přihrávku Maria Gaspara. V nastavení se ještě trefil Sansone, který snadno skóroval do prázdné brány po nahrávce Čeryševa.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Málaga CF 2:0

21.10.2017 20:45

Góly: 2. Gerard Deulofeu, 56. Andrés Iniesta

Ani v devátém kole La Ligy vedoucí Barcelona nepřipustila překvapení a na domácí půdě si poradila s poslední Malagou v poměru 2:0. Katalánský velkoklub tak odpověděl na drtivé vítězství druhé Valencie nad Sevillou a nadále si před Los Che udržuje čtyřbodový náskok. Do značné míry k tomu domácím dopomohl brzký průlom skóre z kopačky Deulofeua, jemuž však předcházelo porušení pravidel, které pozornosti rozhodčích uniklo.

Hned v druhé minutě totiž hostující obrana dokázala zablokovat centr Lucase Digneho, který však míč skákající do zámezí ještě jednou vrátil před branku Malagy, kde jej za nevěřícného přihlížení bránících hráčů doklepl snadno do sítě Gérard Deulofeu. Přestože opakované záběry zcela jasně ukázaly, že Digne již centroval zpoza brankové čáry, protesty hráčů andaluského celku nepadly na úrodnou půdu, neboť sudí Pablo González Fuertes i se svými asistenty tuto skutečnost nestihli postřehnout.

Po takto šťastném vstupu do utkání si ovšem barcelonští během první půli mnoho dalších šancí nevytvořili. Když krátce před odchodem do kabin neuspěl na opačné straně ve slibné pozici Gonzalo Castro, skončila první půle hubeným vedením Barcelony. Také po změně stran měli zprvu nadějnější příležitost ke srovnání hosté, ovšem Marc-André ter Stegen v barcelonské bráně si neumístěnou ránu Rosalese bezpečně pohlídal.

Teprve pak hráči Barcelony zabrali a domácí publikum si mohlo záhy oddechnout. V šestapadesáté minutě si Lionel Messi počkal na náběh Andrése Iniesty, jenž s přispěním teče nebohého Rosalese poslal svou ránu přímo do horního růžku branky. Čtvrthodinu před koncem měl třetí gól večera na kopačkách Luis Suárez, avšak ani z bezprostřední blízkosti nedokázal po pasu Sergiho Roberta trefit brankový prostor. Podobně si poté počínal i hostující Luis Hernández a v samém závěru ještě Messiho připravil o třetí gól zápasu zdvižený praporek čárového rozhodčího. Přesto to Barcelonu mrzet nemusí, neboť si dokráčela k dalšímu relativně pohodlnému vítězství 2:0.

Další test čeká družinu Ernesta Valverdeho příští sobotu v Bilbau, kam se barcelonský kouč vrátí k očekávanému zápasu se svým dřívějším klubem Athleticem.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 4:0

21.10.2017 18:30

Góly: 43. Gonçalo Guedes, 51. Simone Zaza, 85. Santi Mina, 90+2. Gonçalo Guedes

Až nečekaně snadno si rozjetá Valencia poradila před vlastními fanoušky se Sevillou. Domácím se už popáté za sebou podařilo vsítit na jedno utkání minimálně tři branky a i nadále pokračují ve stíhací jízdě vedoucí Barcelony. Hosté naopak potvrdili, že mají velké problémy v defenzívě, a po debaklu na Spartaku utrpěli další krutou porážku.

Měl to být vyrovnaný souboj dvou celků z popředí tabulky. Ten ale nakonec jasně vyzněl pro Netopýry, kteří se těsně před přestávkou ujali vedení a pak ještě přidali další tři přesné zásahy. Sevillistas podruhé v řadě prohráli o čtyři góly. A ani náhodou nemohli uspokojit své fanoušky, kteří už takhle byli pořádně naštvaní za pět inkasovaných gólů v Moskvě.

První půlhodinka tohoto střetnutí nabídla hlavně jen několik nepřesných pokusů. Hostující gólman Sergio Rico si sáhl za toto období hry na míč jen jednou, to když ve 2. minutě lapil šanci Goncala Guedese, na druhé straně si brankář Neto musel poradit s Banegou. V podstatě až trefa Goncala Guedese byla jediným důležitým momentem první půle.

Ve 43. minutě to Portugalec udělal opravdu náramně. Poté, co přebal míč po Rodrigovi, se vyřítil do sólové akce, na hranici vápna se chytrou a účinnou kličkou zbavil dvou svých protihráčů a pravačkou zamířil nechytatelně do šibenice. Valencii pak netrvalo dlouho, aby svůj náskok navýšila, došlo k tomu jen šest minut po přestávce.

Znovu to byl Rodrigo, kdo si připsal asistenci, Zaza pak v pokutovém území vyhrál souboj jeden na jednoho s bekem Kjaerem, a poslal svou střelu ke vzdálenější tyčce. Sevilla se mohla chytit a alespoň snížit negativní průběžný stav díky střídajícímu Corchiovi, jenž byl nikým nehlídaný na bližší tyčce, ale tečoval balón jen do náruče Neta.

Pět minut před koncem Valencia definitivně zlomila odpor svého soupeře. Goncalo Guedes ve středu pole skvěle podržel míč, ve správný moment ho poslal do běhu na Santiho Minu, a ten ve skluzu překonal Sergia Rica. Poslední slovo si vzal v nastavení sám Goncalo Guedes, jenž skóroval jemným obloučkem po dlouhém a přesném pasu Kondogbiy.

Více informací k zápasu

Real Betis - Deportivo Alavés 2:0

21.10.2017 16:15

Góly: 13. Tonny Sanabria, 67. Alexis (vl.)

Betis se po výpadku s Valencií vrátil na vítěznou vlnu, když splnil povinnost a porazil 2:0 Deportivo Alavés. První branku obstaral už po čtvrthodině hry Sanabria a druhý gól si vstřelili sami hosté patnáct minut před koncem. Béticos měli po celý zápas převahu a tři body získali zaslouženě.

Domácí začali skutečně aktivně a ani nemuseli na první branku dlouho čekat. Betis totiž udeřil ve 13.minutě, kdy poslal milimetrově přesný centr do šestnáctky Barragán a Sanabria hlavou překonal hostujícího brankáře. Natěšené domácí publikum se dost možná těšilo na podobné brankové hody jako před týdnem proti Valencii, kdy padlo celkem devět gólů, ale Alavés se k žádné ofenzivní přetahované strhnout nenechal a povětšinu zápasu dobře bránil. Těsně před koncem prvního poločasu sice mohl zvýšit Sanabria, ale z dobré pozice vysoko přestřelil.

Převaha Béticos pokračovala i po změně strana a brankář Pacheco musel výrazně zasahovat po střele Camarasy, kterou vyrazil krásným zákrokem na rohový kop. V 52.minutě si zajímavou příležitost vytvořilo i Deportivo. Pedraza se rozhodl individuální akcí proklestit si cestu skrze defenzívu Betisu, což se mu podařilo, ale následnou střelu zneškodnil nohou Adán.

Brankář domácích se musel ještě jednou pořádně činit při přímém kopu Medrána. Ten kroutil balón pod břevno, ale Adán skokem šanci vyrazil. Jak moc to byl důležitý zákrok ukázala 75.minuta, kdy domácí vstřelili druhý gól a výrazně se přiblížili vítězství. Joaquín hledal ve vápně lépe postaveného spoluhráče, ale jeho centr srazil Alexis přímo do vlastní sítě. Betis měl ještě další příležitosti, avšak skóre už se nezmněnilo.

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 1:1

21.10.2017 13:00

Góly: 62. José Luis Morales - 58. Fayçal Fajr

Dělbou bodů skončilo utkání mezi Levante a Getafe. V nezáživném utkání nakonec padly dvě branky, po jedné na obou stranách. Jak Levante, tak i Getafe zůstávají sousedy v tabulce na dvanáctém respektive třináctém místě.

První poločas rozhodně žádnou reklamou na pohledný fotbal nebyl. Spíše naopak, oba celky kupily jednu chybou za druhou a diváci se až na jediný moment žádné gólové příležitosti nedočkali. Ten moment nastal krátce po půlhodině hry, kdy dostal pas za obranu Molina a pelášil si to směrem k Fernádnezovi, kterého ale nepřekonal, protože balón poslal těsně mimo vzdálenější tyč! Hosté ještě v prvním poločase dokázali rozvlnit síť, ale Portillo stál v rozhodující moment v ofsajdu.

Naprosto nevýrazný první poločas vystřídala přeci jenom o něco záživnější druhá půle, která i konečně přinesla branky. V 58.minutě prolomil bezbrankový výsledek Faycal Fajr, poté co domácí obrana nedokázala odvrátit rohový kop a Fajrova volej k tyči byla naprosto famózní. Jenomže hosté se z vedení dlouho neradovali. Luna poslal po perfektní průnikové přihrávce pas před branku na Josého Moralese, který bez problému trefil odkrytou branku.

Bohužel utkání pak opět sklouzlo k podprůměru a ani jeden z týmů si další gólovku nevypracoval. Levante si tedy rozdělilo body s Getafe za remízu 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona981026:325
2.Valencia CF963025:1021
3.Real Madrid962118:720
4.Atlético Madrid954014:519
5.CD Leganés95228:317
6.Villarreal CF951315:1016
7.Real Betis951319:1716
8.Sevilla FC95139:816
9.Real Sociedad942320:1814
10.Celta Vigo932418:1411
11.Athletic Bilbao932410:1011
12.Levante UD92529:1111
13.Espanyol Barcelona92438:1210
14.Getafe CF923411:109
15.Girona FC92349:149
16.Deportivo La Coruña922510:188
17.SD Eibar92163:207
18.UD Las Palmas92077:226
19.Deportivo Alavés91083:143
20.Málaga CF90184:201

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (322)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Sanabria a Barragán neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia sevilla klobúk dole velký za prvý polčas, dlho som také tempo hore dole nevidel a teda valencia si ten gól určite zaslúžila a zrovna takýto krásna bodka za skvelým polčasom, guedes a soler si ich pekne vodili

Reagovat
smazaný uživatel

Liga bez obran a brankarov a hned Zaza vyzera jak futbalista.

Reagovat
blaugrana

city ma v lige s obranami pomaly 4 goly na zapas, to je v piči

Reagovat
Black Jagir

Tohle je neuvěřitelná změna Dvě minulé sezony jsme museli chodit kanálama a teď zatím zažíváme úžasnou sezónu, kdy nás hráči bavěj. Jen tak dál hoši

Reagovat
-Kopy-

neskutečný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Inter Eterno Amore

takto to má vyzerať .. Valencia si zaslúži práve takéto mužstvo

Reagovat
-Kopy-

to je fantazie tahle sezona zatím

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som iba poslednych 20 minut a mam velku radost. Obavam sa, ze Guedes u nas po sezone neostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rozdielovy hrac.

Reagovat
Black Jagir

Lim by měl rozbít prasátko, protože se to rozhodně vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, rozhodne sa to pri tomto oplati.

Reagovat
Kokesh

Ze sestrihu vypada jako nejlepsi hrac sveta. 2+1, rychlost, technika, zakonceni...vyborne reseni brejku. Treba bude v budoucnosti delo, kdo vi..

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillu pre skore dobehne dokonca aj Betis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Black Jagir

Pěkně ty andaluský šmejdy vypráskali Už bylo na čase, aby se zase všichni báli jezdit na Mestallu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa teším doma na Barcu , bodaj by sme im dali 3:0 , inač konečne po cca 5 rokoch ma neskutočne bavi futbal , Los Che Amunt !

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia by išla na titul, keby Marcelinovým tímom neodchádzala forma v 2. polke sezóny, v každom prípade asi skončia na konci sezóny pred nami

Reagovat
netopier

Ciel sezóny: skončiť na pohárových priečkach a rozmetať Sevillu. Už len tie poháre

Reagovat
Inter Eterno Amore

Puta Sevilla

Reagovat
netopier

Reagovat
patas92

Valverde ven

Reagovat
Switchback

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím je hodně slabý, náš fotbal je jedna velká nuda, ze který občas i bolí oči. V mých očích je Valverde trenér středu tabulky, on nemá zájem hrát dominantní fotbal a ten výběr hráčů to jenom dokazuje.

Reagovat
Gazdo

hra strasne na istotu a ako adam povedal kvoli tomuto nikto nezacal fandit barcelone

Reagovat
ADM

Príprava a sezóna je zatiaľ 100 a 1.

Reagovat
ADM

Čo vravíš na úplne odstrihnutie Ardu? Nebol by užitočný pri momentálnej forme Luisa ako krídelník a Messi opäť priamo na stred, kde hral pár zápasov, v ktorých strelil kopu golov a potom tam dal Valverde opäť Luisa a teraz sa na jednej strane ihriska motajú 3 útočníci

Reagovat
Hristo Stoichkov

Odstřihnutí Ardy je pozitivní krok. Frajer bez motivace, kterýmu je úplně jedno, jak na tom je, žádná sebereflexe, na každou přípravu dorazí s nadváhou. Co mě štve je to, že z Valverdeho se dělá trenér, který věří mladým hráčům (odchovancům) a cruijffismu. Poslal pryč Sampera, který mohl dát odpočinout Budquetsovi, před Marlonem upřednostnil Vermaelena, náš druhý nejlepší ofenzivní záložník Aleňa ještě nedostal šanci, pořád šetří Semeda a nahrazuje ho Sergi Robertem, který je o pozici výš v záloze naprosto úžasný, na beku průměr. Pro mě naprosto nepochopitelný tahy, až budu mít čas, možná se rozepíšu i víc.

Reagovat
ADM

V podstate suhlasim aj s týmto. Arda bol ale na ten strane pri absencii Neymara v jednom čase fakt dobrý, ale ak nedáva šancu jemu nech tam dá Denisa a toho Luisa proste na jeden dva zápasy posadí, pri tej otvorenej bráne to už ani nebola smola ale laxnosť. Mohol to tam napáliť pravou nohou namiesto toho zbytočne vymýšlal.

O tých odchovancoch hovoril v zmysle, že má v kádre príliš vela hráčov a nemoze tak dávať šancu odchovancu, ktorým by tu šancu dať chcel. Čo je zatiaš z jeho strany len také maskovanie problému, pretože ak dokáže odstrihnu Ardu alebo Paca, nerobilo by mu problem odstrihnuť uplne aj Gomesa a dať tam radšej Alenu, ktorý sa v príprave ukazal super. Takisto ten Samper, ktorý vždy preukazoval barcelonské DNA, zahrá skvelú prípravu kde tie šance dostával na ukor iných hráčov a aj tak ho tam neda??? Marlon takisto dalsi nepochopitelný krok, kedy stopera, ktorý začal ku koncu minulej sezony pravidelne nastupovať a podávať slušné vykony, vyhodíme a necháme si nonstop zraneného starého hráča.

K Robertovi som sa tiež uz vyjadroval vcera, pchá ho na beka, kde ani sám Roberto už nechcel hrať, pritom akonáhle prišiel Semedo a Roberto sa presunul tak tam mal skvelé prieniky aké presne očakávam od tretieho záložnika pri Iniestovi a Busovi. Ponúka to Paulinho, ponúka to Roberto a aj tak je tam väčšinu zápasov Ivan, ktorý je až moc statický a tú hru nerozhýbe.

Neviem čo chcel hrať ak by mu vyšiel aj ten Coutinho, lebo zatiaľ to vyzerá že Iniesta je pre neho nenahraditelny a Couts by tak šiel na krídlo a Luis na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

a ze ten verma hraje co...lepsi at se marlon rozehraje jinde kde dostane prostor, nez sedet na lavce..s ardou souhlas, je takovej i v repre, zadna sebereflexe

Reagovat
patas92

Ta priposranost me fakt sere nejvic. Ja treba chapu, ze s Rakiticem, Suarezem a Deulofeuem se barcelonsky fotbal proste vzdycky hrat neda, protoze to jsou da se rict "drevaci". O kvalite toho tymu si moc nedelam iluze, ale Valverde se o to ani moc nesnazi. Doma se proste musi hrat na goly, kor s poslednim tymem v tabulce, ne takhle, ze si souper da vlastni gol, a pak se hraje udrzba...Ze Semedo s Denisem vic nehrajou, nez hrajou, to je kapitola sama pro sebe.

Reagovat
LAM

Utrpěli jsme výhru.

To že proti Malaze nehrajem dobře už znám nějakej pátek,ale proč jít takhle zas naproti.Výkon týmu nulovej,unavenej.

Valverde zatím úplně mimo.Nic týmu nedal,hrajou ti samí hráči kteří skoro ani nestřídaj(Iniestu chce zničit?)Žádný viditelný změny nejsou,hrajou hrozně nudně a většinou čekáme až Messi něco vytvoří,

Ten si to ve předu vůbec nemá s kym dát po odchodu Neymara,zranění Dembeleho a strašnou formou Suareze.Záloha pořád velmi průměrná.Tohle v celý sezoně prostě nemůže stačit a musej přijít vělší změny.Ještě že teď aspoň tejden nehrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nemáš veľké nároky

Reagovat
LAM

Ironie?

Zatimfotbal jak za Martina s tim že hrajem podle toho jak Leo.Já bejt trenérem soupeřům,tak k němu postavim dva hráče a najednou budem hrát na 30%

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku sezony jsme ztratili dva body, přestože se zraní největší posila, přestože Suárez má střeleckou formu jak Poznar, přestože Piqué je absolutně bez formy a přestože Valverde musí hrát s Deulofeem na křídle v základu, což by si dva roky zpátky v Barce nikdo nedovedl ani představit...přes to všechno jenom dva body s Atléticem venku, navíc Valverde očividně eliminuje slabiny Enriqueho se ztrátami venku a přehnaným rotováním a tady si bude pořád někdo stěžovat. Fakt nechápu.

Reagovat
LAM

S touhle hrou nemáme v celý sezoně proti silnějším šanci.Chce to hodně zapracovat na hře,Dembeleho rychle zpátky a ideálně už v zimě Coutinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra nehra, pořád je relativní začátek sezony, 11 výher ve 12 zápasech je fakt, na který bych si nestěžoval...navíc ta hra není opravdu tak špatná. Jo, Valverde je pragmatický trenér,ale to přece nemusí být špatně - jeho kroky a volby jsou logické a fungují, stačí nemít před očima jenom brýle s nápisem SUÁREZE PRODAT, DENIS MUSÍ HRÁT ZÁKLAD A SEMEDO BY MĚL HRÁT KAŽDÝ ZÁPAS. Vždyť jsou to nesmysly, tým není o tom,že jeden hráč nehraje druhý jo a proto je trenér nahovno. Loni jsme o titul přišli hlavně lehkovážností. Až mu to přestane fungovat, potom se můžeme o nečem bavit. Ale kritizovat začátek sezony s jedinou ztrátou mi připadá jako fakt nechutná rozmazlenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty se starej radši o to, aby jste doma vyhrávali nad Levante

Reagovat
smazaný uživatel

za tvoju skromnosť. Ešte že nemá každý culé ružové okuliare ako ty

Reagovat
Gazdo

Ale nikto nema rad barcelonu kvoli pragmatickosti. Ano vyhravame to je fakt ale herne neoslnujeme. Nerotujeme moc najvacsie hviezdy coz sa nasm stalo uz viac krat osudnym. Ja nechcem napr aby barca vyzerala ako ac milan pod capellom. Vyhravat ale hrozne nechutnym sposobom nie je nas styl. A ano statistiky stastistiky ja viem dali sme vela a malo dostali

Reagovat
celeb

Reagovat
patas92

Takovy fotbal proti tymu, ktery v 6 zapasech z 8 neda gol, si Valverde muze strcit do prdele.

Reagovat
ADM

Paulinho vs. Rakitic

https://twitter.com/totalBarca/status/921871777835384832/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fcbarcelona.cz%2Ffc-barcelona%2Fclanky%2Ffc-barcelona-2-0-malaga-cf-2699934

Nemôžem si pomôcť, ale Paulinho ho herne zatiaľ valcuje. Vždy keď nastúpi, tak hru oživí a zdvihne kombináciu celého tímu. Či má Rakitic 2 alebo 3 prienikové prihrávky za zápas je asi uplne jedno, pretože tej hre nedáva žiadne tempo a celkovo tomu neponúkne nič navyše. V 2014/2015 nám moc pomohol, ale momentálne ho dúfam vytlači zo základu Paulinho.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Hristo Stoichkov

14/15 byli jeho nejbližší spoluhráči Dani a Messi, tudíž od něj nebyla potřeba prakticky žádná kreativita, což je jeho největší bolest. Jinak ty jeho výkony už snad ani není třeba konentovat, dost jsem toho popsal už před sezonou, na podzim je pořád stejně šílený a stále hraje...no comment.

Reagovat
Visca el barca

Teď trochu s nadhledem. Tobě spadne kámen ze srdce až jednou odejde viď?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kámen ze srdce mi spadne, až se k moci (trenér/sportovní ředitel) dostane nějaký cruijffisfa. A udělá s tím kádrem rychlý proces. Neuvěřitelný, kam jsme to dopracovali.

Reagovat
Visca el barca

Jenže pokud jsou výsledky a jakože poslední léta prostě jsou, tak to jen tak lehce nebude. Já bych chtěl zpět pepa a říkám to x tej rok. Jenže ten už do stejný vody nevleze.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To, že valná část culés začala upřednostňovat výsledky před předvedenou hrou, je samozřejmě pravda. Stejná voda znamená Barca nebo současný vedení?

Reagovat
Visca el barca

Oboje. Příjde mi, že by to nerisknul. Lepší by bejt skoro nemohl. Ale věřím kdyby přišel, tak Alena dneska hraje na pomezí základu, vrátil by se thiago atd atd. Ač na něj všichni všude nadávaj, pro mě je naprosto top.

Reagovat
ADM

Načo by k nám šiel. Takto je tá jeho stopa za 4 roky možno najvýraznejšia zo všetkých trénerov v histórii, a nielen Barcelony. Samozrejme ešte SAF.

Reagovat
Gazdo

V poslednej dobe mi ides strasne do noty

Reagovat
Visca el barca

bohužel i já jako fanda ivana.

Reagovat
Kokesh

Minulou sezonu kdyz Barca vstrelila regulerni gol a nebyl ji uznan, nekteri zdejsi experti tomu venovali klidne i pet souhrnu a se samotnym Piquem mluvili o tlacence...

Ted jsme u neceho podobneho, akorat v obracenem gardu a v souhrnu ani jeden prispevek...cim to asi bude? Jakou barvou satku chcou nyni mavat divaci na NC?

Reagovat
smazaný uživatel

U zápasu se tomu věnovalo dost lidí. Není pro nás problém přiznat pravdu. (Nejen) v tomhle se vy Madridští (a ty zvlášť) máte co učit.

Tak přestaň trolit. Děláš ze sebe většího Kašpara, než jsi (a to popravdě - to už je co říct).

Reagovat
JM

"Není pro nás problém přiznat pravdu. (Nejen) v tomhle se vy Madridští (a ty zvlášť) máte co učit."

Tak tohle snad nebude na Silvestra chybět.

Reagovat
Josifek

Reagovat
valloire

učit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Zpět ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak ono barcelonští do teď mluví o minulé sezoně, ale když se očividně (takřka pořád) přispískává jí, tak je všechno v pořádku.

A jiri - fcb ti napíše, že se k tomu vyjadřilo dost lidí a nemají problém uznat pravdu. Já tam teda nějak extra moc vyjádření k té situaci nevidím, ba naopak zrovna jiri se tam ptá v tu dobu na diskuzi k volbám prostě pokrytci a podvodníci, banda je to...

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu, že to bylo o dobrých 20 čísel a že je pomezní slepý. Je to málo?

Reagovat
patas92

Z tebe se stal fakt regulérní idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně ho to sezralo.

Reagovat
Switchback

Spíš se celou dobu přetvařoval

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bude to velká akce, něco jako po vašem jarním ofsajdovým galapředstavení v Lize mistrů. To jste taky nepřešli jen tak s nadhledem.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
JM

Tím ofsajdovým galapředstavením myslíš zápas proti Bayernu v Madridu?

Reagovat
smazaný uživatel

To jak dal Bayern gol z offsidu?

Reagovat
Kokesh

Zajimavy, ze reaguji opet ti rozumnejsi, no nekteri mene rozumnejsi (vid Jirko.), zastavajic se svych trollu ze sve skupiny, na ktere je to adresovano.

A nebo i vy se vidite ve zminovane skupine uplakanku, co vidi jen utlacovani, nikoliv tlacenku?

Reagovat
smazaný uživatel

Inac Kjaer ma byt akoze top stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

boha netopieri vyliezajú z kanálov

Reagovat
valloire

co jeskyně, neni lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, toto sú kanáloví netopieri... iná sorta

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
Visca el barca

Valencii se nedá nepřát. Patří do LM. Guedes je naprostá topka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
The Krupy

Zazaaaaaaa

Pochybovačom slušne zatvára huby

Reagovat
smazaný uživatel

Skor len ukazuje, ze mu vyhovuje liga bez obrany a brankarov

Reagovat
Black Jagir

Hele on je ten Zaza na hřišti vlastně sám... On je kopyto, ale je to naše kopyto, svým zápalem to vždy urve a proto mu nejde nepřát.

Reagovat
netopier

Reagovat
blaugrana

Luis si do toho maté asi prilieva bošacku, lebo ten jeho pohyb na ihrisku je non stop ako keby bol po siedmych pivách a šiestich poldeci.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Je to děs, to nemůže dopadnout dobře, snažil bych se jej prodat a odvést někoho jiného, kdo nebude mít elementární problémy s pohybem i s míčem.

Reagovat
Visca el barca

Hoši zase klid. Rychle zapomínáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to co už u nás zahrál nezapomínám, ale na to jak hraje celý tento rok, bych zapomenul rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Po totalnej blamazi v lige majstrov som od Atletica pcakaval viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Než vyhrát ve Vigu?

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa zobud zo sna chlapce a pozri sa na vysledok

Reagovat
smazaný uživatel

, já teda asi opravdu spím, protože když se dívám na výsledek, tak atleti vyhráli.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak očividne sa vracajú k svojej tradičnej sračke a výhram 1:0 po góloch z rohu. To im ale dlho nevydrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nebol si sám, Cholo je ale v prdeli, všetci hráči, ktorých má k dispozícií, sú typologicky rovnakí a to ako v zálohe tak aj útoku, ono sa nedá nič robiť, Cholo si za to môže sám, niekto ako Guidetti by sa hodil (čítaj Bastón) a niekto ako Oliver do zálohy.... a hralo sa bez Kokeho, tvorcom hry bol Saul, to asi hovorí za vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético znova viac šťastia ako futbalového umenia: http://www.livesport.cz/zapas/dn2shzwr/#statistiky-zapasu;0 ... a rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Ćo s tým rozhodcom? Pozeral som zápas, ale sekal mi stream, tak mi možno niečo ušlo, bola tam jedna ruka Juanfrana, ktorú neodpískal, ešte niečo?

Reagovat
jany kozak

ako hral Lobotka?

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť slušne, nestrácal príliš (sekal mi stream, teda som nevidel všetko) narozdiel od tých okolo neho, predovšetkým myslím stopérov, to bolo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

no co som videl prvy polcas tak si aj konecne vybehol dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sa do ofenzívy zapája stále, teda nie že by bol na hrote, ale prienikovky alebo prenesenie hry robí dosť často, nie je to len posúvač na 2 kroky

Reagovat
smazaný uživatel

v celte predtym co som videl skoro vobec, striktne vzadu bol, aj to povedal v rozhovore na sport.aktuality.sk ze on sa radsej vzadu pri stoperoch drzi ale trener uz chcel od neho aby aj dopredu isiel myslim ze minuly tyzden bol ten rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

Z hovna upletený bič, ale čo už, takáto výhra by ten tím mohla nakopnúť, ale to sa uvidí až proti Villarealu doma (tipujem 0:0 alebo 0:1 ako to už je dlho zvykom).

Reagovat
Kokesh

Varane luxusni vykon, Karim pohybove jako za starych dobrych casu, Cris na facku.

Isco ma stale v sobe obrovske rezervy, pak muze byt v klidu na stejne urovni jako Iniesta v jeho nejvetsi slave.

Reagovat
LAM

CR to zahazuje jak u nás Suarez.

Reagovat
Mateo16

Rezervy ma cela hra RM, pokial sa zlepsi pohyb hracov tak vykonnost Ceballosa, Kroosa, Kovacica, Isca pojde hore. Bohuzial od Isca sa ocakava najviac.

Isco je lepsi uz teraz ako Iniesta v najvacsej slave nehovoriac o tom ze od Isca ocakavas ze rozhodne zapas od Iniesty v najvacsej slave si to tazko ocakaval.

Statistiky su jasne Iniesta za 20 sezon 51 g

Isco za 4 s 36 golov buducu sezonu ho ma

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
LAM

Děti hrozně rychle zapomínaj.

Reagovat
alcantara

Jj, Iniestu treba hodnotit hlavne podla cisel Daj sa radsej na sachy.

Reagovat
Mateo16

Hovorim o tom kedy rohodol samostne zapas co sa od Isca v Madride ocakava. Co samozrejme hodnotit podla cisiel mozem.

Reagovat
alcantara

Iniesta rozhodoval zapasy inak, cisla nie su vsetko. Ale tomu asi nerozumies.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta v roce 2010 byl 10x lepší než Isco kdy bude. A porovnávat hráče jen podle gólů, navíc záložníky může jen madridiot.

Reagovat
pingla

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kokesh

No jestli chces porovnavat of. zalozniky, coz oba bezesporu jsou, kde vidis problém?

Pro me je Zidane taky nad Iniestem, a i kdyz Andres stale hraje, troufnu si rict ze uz me nicim neprekvapi...tvrdil ale o 8 let mladsim zaloznikovi, asi nejtechnictejsim sve doby, ze max bude 10 horsi nez Iniesta je na brutalni vysmech pro me, mozna i pro ostatni normalne uvazujici.

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2010 byl Iniesta nejlepší hráč světa a měl vyhrát zlatý míč. Isco se nikdy k jeho výkonům z té doby ani nepřiblíží.

Reagovat
Kokesh

Nezbyva tedy nez aby prisel vale, vybral si libovolny rok a napsal prispevek ve smyslu. V roce 1970 byl Pele nejlesi hrac sveta. Messi se nikdy k jeho vykonum z te doby ani nepriblizi.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou to nemá cenu. Končím s diskuzí.

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Valloire ví, kdo rozhodl MS, ten nemůže dát Isca před Iniestu ani kdyby chtěl.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
10FKK

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ouč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

může být

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
X-bano-X

Iniesta vyhral najlepsieho hraca v europe a druhe alebo tretie miesto v zlatej lopte. Isco sa v dospelom futbale k ziadnej individualnej cene ani len nepriblizil. Ze ho tu nejaky smejd dava pred Iniestu je vysmech

Reagovat
Josifek

Joo, to tvrzení Zenthurase je ještě větší blbost než to, co psal Mateo....diskuze jak víno

Reagovat
X-bano-X

Tak vysledkovo vyhral vsetko co sa dalo. Rozhodol aj majstrovstva. Nebyt Messiho asi najlepsej individualnej sezony jednotlivca v historii tak to proste ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r3

Isca mam extremne rad, ale toto je dalsi z tvojich nonsens komentov.

Reagovat
vladino10

podľa tejto logiky sú kroos s modricom (momentálne najlepšia záloha na svete) tragedmi

Reagovat
Mateo16

Co zase pleties sem niakeho Modrica a Kroosa Ja tu porovnavam dvoch hracov ktory hraju/hrali rovnaky post.

Reagovat
vladino10

Takže si to fakt myslel vážne

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
technecium

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ve vší úctě k Iscovi je to tohle teda solidní hloupost. Ale za to, jak si oba dokázali přivlastnit ty největší zápasy, si zaslouží hlubokou poklonu.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Majk91

Isco nikdy nebude tak dobry, ako bol Don Andres v najlepsich rokoch, nema na to potencial, ani vykonnost. Iniesta patril medzi top 5 hracov na svete, kdezto isco nema isty ani zaklad v Reale. A goly nie su rozhodujuce pre hracov na takejto pozicii.

Reagovat
Kokesh

Nema na to potencial.

Reagovat
vladino10

Ramos > Puyol (Ramos viac gólov štatistiky sú jasné) Ramos je už teraz lepší ako Puyol v najväčšej sláve

Marvin Hitz > ter Stegen, Hitz v lige jeden gól, Stegen 0

Títo hráči hrajú na rovnakých postoch čiže je to úplne jasné

Reagovat
janinho

pri vsetkej ucte k Iscovi, zatial sa k Iniestovi ani nepriblizil... som sice madridista, ale nechodim po svete s klapkami na ociach.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zas bych to tolik nehrotil, Isco byl klíč prakticky ke všem vašim trofejím, v těch nejdůležitějších zápasech neuvěřitelně dominoval, nikdo ho nedokázal ubránit, v tom si jsou s Iniestou dost podobní. Největší rozdíl je v tom, jak dlouho v řadě to oba dokázali, navíc Andrés vládnul i v reprezentaci, tam Isco řádil teprve tuhle kvaldu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Isco je zatím na rozdíl od Iniesty pod Pepem strašně nevyrovnaný a dělá až moc zbytečně jednoduchých ztrát. Jinak se mu ale přiblížil určitě, jelikož už má za sebou mnoho zápasů, ve kterých si to vodil jako nejlepší záložník světa. Za sebe si každopádně myslím, že na to mají největší vliv podmínky, ve kterých oba hrají. Guardiolův tým herně dominoval v každém zápase a jeho hra byla po technické stránce dokonalá, naopak Zidanův tým má sice podobné výsledky, ale úplně jiným stylem, přičemž pomalu na třetinu zápasů se nedá ani koukat.

Reagovat
Kokesh

Vsak prave, ztraty na mici se nedaji s Andresem vubec srovnat, Pepuv stroj byl zalozeny na maximalnim minimalizovani ztrat na mici. Radsi nahrat dozadu, radsi zaseknout, neztratit...co nejmene ztrat znamena co nejmene sanci na zalozeni protiutoku, nejvetsi zbrane proti jejich systemu.

Nejsou jako dve naprosto stejna vejce. Proto nechapu kdyz se tu lide vysmivaji golovosti, ktera jde samozrejme pro Isca. Vzdyt je to naprosto zasadni, tak jako jine prednosti Andrese. Ktere mohli byt treba pro oba jine, vymenit si svoje role...

Reagovat
ADM

Boh žehnaj takýmto diskusiám a nie len provokáciám a smajlíkom.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
vilp

Problém je, že Isco hodně kazí i takové přihrávky.

https://youtu.be/NoFctolRgHw?t=152

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně souhlasím, jeden čas jsem se právě na to jejich srovnávání zaměřoval a osobně mi z toho vyšlo, že rozdíl mezi nimi je právě v tom přístupu Pepa a Zidana. Taky není náhodou, že Iniesta hrál nejlíp pod Pepem, del Bosquem a Aragonésem, pod ostatními trenéry (dejme tomu s výjimkou Tita) měl pořád magický momenty, ale i hluchá místa. Isco rozhodně víc kazí jednodušší přihrávky, ale taky dokáže být přímočařejší, což je v určitých typech zápasů naprosto nezbytný. Plus to zakončení, Andrés nemá špatnou střelu, ale i kvůli své povaze se do ní nikdy netlačil.

Reagovat
vilp

Stejné je to podle mě i u Hazarda, když už se o tom bavíme, kde jsou navíc dalším mínusem i průměrní hráči kolem něj. Svoje si sice uhraje, ale zároveň v tom vidím velké plýtvání potenciálu.

Reagovat
Josifek

Souhlas, Isco je jeden z hodně mála, který se s Andrésem může porovnávat, ale bude třeba ještě hodně špičkových sezon od něj, aby to porovnání ustál. Těžko Andrése dohoní, ale jednou by za ním moc zaostávat nemusel..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi zabil! s tím Iniestou

Reagovat
Josifek

Reagovat
Recik
Reagovat
kaja900

Mas tam 9 zapasu, mohl si dat extra tip.. nejakej kurz 1,2 treba ale nevadi, peknej tiket !

Reagovat
Recik

Já vsázím většinou on-line, tohle je z pobočky a nějak mě to nenapadlo. Ten extra tip je vlastně na co? jinak díky.

Reagovat
Manik...

Hezký

Reagovat
smazaný uživatel

3 body, čisté konto, žiadne zranenie a ušetrené sily niektorých hráčov. Zápas v pokojnom tempe kontrolovaný domácim tímom, to sa mi páči. Rovnako klobúk dole pred Eibarom, že nehrali "betón". Škoda len toho, že CR7 nedal gól. Ale verím mu, že sa rozstrieľa tak, ako tomu bolo v minulej sezóne v tej najdôležitejšej chvíli. Hor sa na Copu s mladou krvou. Hala Madrid !

Reagovat
raduinho

https://www.youtube.com/watch?v=G7pLwnZMxbc

GG budoucí megastar. Rychlost a technika jak vínko

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že na ME 21 mi připadal průměrný, ale teď hraje fakt dobře. Baví mě jeho pohyb, jak je při běhu nahrbený a divně máchá rukama

Reagovat
Visca el barca

Je svělej

Reagovat
ADM

A proti nim máme onedlho hrať To je pohyb že sa z toho posereme.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Reagovat
Dayman

Di María

Reagovat
Phillipinho

Ten Marcelinuv fotbal Neskutecny co dokazal s Valencii za tak kratkou dobu udelat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Úžasný hráč.

Reagovat
samson192

FM star

Reagovat
Mercury

Do Barcy s ním

Reagovat
ADM

Mathieu, Gomes, Paco ti nestačili? V poslednej dobe nám to s nimi moc nefunguje. Posledný skvelý nákup bol Alba.

Reagovat
Mercury

Gomes a Paco byli naprostý úlet. Já v Guedesovi vidím potenciál uplně jinde než u zmiňovaných.

Reagovat
ADM

Je to aj tak uplne jedno. Kmenovy hrať PSG k nám nepojde

Reagovat
teenz

Určitě jo, přece ho nebudou držet násilím. Když chce jít za lepším, musí ho pustit.

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Villa nic?

Reagovat
ADM

Prišiel o dva roky skôr ako Alba nie? takže Alba je stále posledný dobrý nákup

Reagovat
remeslnik

Poslední dobrý nákup byl Semedo.

Reagovat
X-bano-X

Bavia sa o nakupoch z Valencie.

Reagovat
remeslnik

Aha,tak tak vysoko jsem to nečetl, myslel jsem všeobecně, sorry ...

Reagovat
patas92

Soler je lepší

Reagovat
Footballer

Nevím, jestli lepší, ale do našeho stylu by se hodil více než Guedes. Myslím si, že ten se hodí více do týmu, který hraje na brejky.

Reagovat
Footballer

A už okolo něj krouží účka z Manchesteru...

Reagovat
Dr. Admess

Vždyť toho strašně kazí. Na tomhle videu teda mě nezaujal.

Reagovat
santini

neviem ci moj koment nebude medzi madridistami a barcelonistami moc vytrcat ale - co ma kurva znamenat ten Leganes? inak skoda tej celty, nemohol som to kukat cele... na druhej strane, vyhru som ani necakal - tu obranu mame prilis tragicku...

Reagovat
Jordi Alba

Chtěj uhrát poháry s konečným skóre 20:8.

Reagovat
X-bano-X

Valencia je najprijemnejsim doterajsim prekvapenim sutaze. Uvidime dokedy im to vydrzi.

Reagovat
santini

snad az pokym ziskaju titul mozno pri suhre okolnosti by to slo uz aj tento rok

Reagovat
X-bano-X

Tak Marcelino ma castokrat slabsiu jar. Uvidime. Ten tim je pekne poskladany, len skoda ze noe vsetci hraci su ich.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by hráli takhle, tak reálná šance existuje, ani my ani Real letos nejsme zatím žádný válec.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ligu určitě nedají, Barca s Realem nebudou mít tolik ztrát. Ale hrajou fakt parádní fotbal a Ligu mistrů dají, Atleti jsou herně marní a i kdyby, pak už je tam další výkonnostní propast, takže pro Vale ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

To je také možné, že budou mít více ztrát než dva největší favorité, stejně tak jako je pravděpodobné, že marní atleti to dají spíš než oni, protože to vždycky nějak ufackují.

Nějakou velkou propast bych ale v dalším sledu neviděl, možná Bilbao o LM hrát nebude, socky ani ponorky bych ale ještě neodepisoval.

Já jsem měl na mysli tu naši hru. Samozřejmě, zátěž je obrovská a nelze očekávat každý zápas jízdu ,navíc výsledky jsou zatím skvělé, ale mám pocit, že v těžkých zápasech nebudeme dost dobří.

Reagovat
Black Jagir

Máme úzký kádr. Při případných zraněních se hráči ze základu budou těžko nahrazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo po deviatich kolach na jednom gole...toto snad v kariere este nemal...

Reagovat
Hurrikane

Hlavně Ronaldo má odehraných pouze pět zápasů, ale chápu, musel sis to napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 staci min.5 vitezny goly, aby pristi rok vyhral zase GB.

2 x v El Clasico, 1 x ve finale LM, 2x ve finale Cope.

6. Vitezny gol ve finale MS neni potreba, pokud MS nevyhraje Brazilie a ani Argentina

Na goly proti Eibar, Malaga... na to ti s*re pes

Bude to zajimave, pokud by Neymar vyhral MS18 a CR7/Messi LM+laLiga, kdo by pak ziskal GB.

Uvidime, letosni sezona je/bude dost zajimave

Reagovat
valloire

pak bych to dal Neymarovi

Reagovat
smazaný uživatel

S tim pocita i Neymar, ze da MS18 a pokud mozno i LM.

On proste chce dokazat, ze je NEY a chce vyhrat GB urcite

Skoda, ze Barcelona uz nehraje ten pekny fotbal za dob Ronaldinha.

To byl Neymarovi sedelo nejvice.

Popravde, Barcelona za dob Ronaldinho musel libit i objektivni fans RM.

Ted je to upracovane fotbal postavene na jednom hraci

Nic, uvidime jak to dopadne v lete

Reagovat
ADM

https://twitter.com/totalBarca/status/921871777835384832/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fcbarcelona.cz%2Ffc-barcelona%2Fclanky%2Ffc-barcelona-2-0-malaga-cf-2699934

Kde sa dajú nájsť takéto štatistiky aj iných tímov? Rád by som si pozrel reálne rozostavenie na ihrisku aj iných tímov .. Real, City, Bayern pod Juppom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zkus na twitteru 11tegen11, tam analyzují mraky zápasů i z podprůměrných lig.

Reagovat
ADM

Tak ten vážne analyzuje aj hovno v záchodovej mise čo pozerám dík

Reagovat
technecium
Reagovat
technecium
Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Vale vamos

Reagovat
smazaný uživatel

La Coruna neskutecne trapna.

Reagovat
Jordi Alba

Super, důležitý body k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď by mohli dát tři.

Reagovat
Jordi Alba

To asi bohužel nevyjde, velký štěstí by muselo bejt i na remízu, Girona se snaží dost bránit v zápasech, takže proti Realu to bude asi ještě větší defenzíva, ale bylo by to krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, i když i taková překvapení se dějí.Real bude mít navíc v hlavě nepříjemný Tottenham, kde koukám budeš taky fandit, stejně jako Gironě.

Remízka by byla zlatá a v Londýně výhra domácích, proti reds to byla jízda.

Reagovat
Jordi Alba

Nojo, všechno mě táhne proti tomu Realu.

Reagovat
Ed_Hazard

Silné reči, aby ste po najbližších 4 zápasoch nelízali tretiu priečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsou silné řeči? Že bychom chtěli, aby Girona vyhrála? Ty bys nechtěl, aby třeba teď vyhrálo Bilbao?

Reagovat
Ed_Hazard

Samozrejme že môžeš ide ale o to, že by si tu mal byť ticho a sústreďovať sa na to čo zahrá tvoja Barcička, kedže je dosť reálne, že budete po nasledujúcich 4 kolách už na druhom mieste. A stavím sa s tebou, že to tak bude. Potom zase prídeme my s tou tradičnou karmou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my máme silácké řeči a ty tu vykřikuješ, že už budete první . Ty jsi sice debil, ale umíš i rozesmát.

Reagovat
Ed_Hazard

To nie je o siláckých rečiach ale o tom byť realista. Sa pozri aký máte los a my, ty jebo. Nevravím že tie zápasy nemôžete vyhrať, len máte dosť slušný nábeh na to najbližší mesiac posrať, tak preto mi sú celkom záhadou tvoje reči, kde sa zameriavaš hlavne na to čo Girona porazí Real

Reagovat
technecium

Protože vás doma porazil Betis?

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to s tým má?

Reagovat
X-bano-X

Aký nábeh máme? Že sme zatiaľ remizovali na Wande a zvyšok všetko vyhrali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Visca el barca

Na to, že vyhráváte ligu jednou za pět let, tak si tady docela vyskakuješ

Reagovat
Ed_Hazard

Po druhý krát - a toto s tým má zase čo? Vieš že reaguješ uplne odveci? Vy proste popierate fakt, že doteraz ste mali vďaka losu všetko naprostých outsiderov, len jediný Atelti splnili svoju úlohu (ten Betis si nehaj, nepomôže ti). Teraz máte mrte ťažké zápasy a moc sa mi nechce veriť, že tam urvete všetky body - inak, neverím tomu a myslím že ani ty. Takže?

Reagovat
10FKK

Atlético Madrid - Real Madrid

Real Madrid - Málaga CF

Athletic Bilbao - Real Madrid

Real Madrid - Sevilla FC

CD Leganés - Real Madrid

Real Madrid - FC Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt musel onemocnět, vždycky jsem tě vnímal jako prostého hlupáčka, kterých je zde od vás mnoho, ale že se najednou začneš vyhrožovat i karmou, proto že by si rival přál prohru největšího soka, to už je fakt neúnosné. Divím se, že Chong-un nebo Chong-nam se k tobě nepřidali.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hazard je jeste vetsi dement jak Kenneth, a to je uz co rict

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

, je dobrej, snad neuvadne.

Reagovat
X-bano-X

Nevybrúsený diamant. Snáď dostane poriadnu šancu v Áčku.

Reagovat
Visca el barca

Řeší se někde Copa?

Reagovat
Jordi Alba

Teď už tady.

Reagovat
Jordi Alba

Cillessen, Semedo, Mascherano, Vermaelen, Digne, Aleñá, André Gomes, Denis Suarez, Deulofeu, Alcácer, Jose Manuel Arnaiz.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

Potom hoďte linky keď sa začne. Díkes

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Jordi Alba

Ta Málaga.

Reagovat
Jordi Alba
Reagovat
Teoretik

Vermaelena si maže na chleba i Murcia

Reagovat
smazaný uživatel

Deulo neuteče ani třetiligovým obráncům? To jako fakt?

Reagovat
Teoretik

Gomés

Reagovat
smazaný uživatel

no hurááá

Reagovat
Visca el barca

Proč Aleňa už nehraje za áčko? To vidí i slepej že to v sobě má

Reagovat
Visca el barca

Každopádně v zimě by měla bejt první čistka. Vermalen, Gomés, Arda pryč. Paco na lavici v pohodě.

Reagovat
Jordi Alba

Arda určitě, ten si už asi v Barceloně nezahraje, Vermaelen pokud příde ten Mina tak asi taky ať jde, jinak počkat do konce sezóny na Marlona. U Gomese to bude těžší, ten se buď trochu chytí a začne víc hrát a nebo taky podle mě půjde nejdřív až na začátku nový sezóny a za něj nikoho nekupovat a zkusit toho Aleñu.

Reagovat
Visca el barca

ideálka.

Reagovat
Visca el barca

Co myslíš zkusíme v zimě Coutse?

Reagovat
Jordi Alba

To nevím, ale osobně bych ho nebral, na křídle bude Dembélé, Deulofeu. Přivedl bych záložníka, ale ne Coutinha. Píšu to nerad, ale Rafinha, pokud bude furt zraněný tu asi nebude mít budoucnost, Rakitič a Gomes pokud nezačnou něco hrát taky nemůžou v Barceloně vydržet dlouho, Iniestu tipuju tak do konce příští sezóny. Paulinho se jeví fajn, je tam Denis, může se zkusit Aleña, ale chce to prostě TOP záložníka + třeba Solera.

Reagovat
Visca el barca

Couts ale hraje to co don.

Reagovat
Jordi Alba

Já bych bral Isca nebo Eriksena, ale bohužel. Isco je bez šance a Eriksen vyhlašuje, jak je v Tottenhamu šťastnej a nikam se nechystá a i kdyby, z Tottenhamu by šel za 160. Jinak ten Arnaiz dnes hraje taky pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase s Realem byl Eriksen po Ronaldovi nejslabším hráčem na hřišti.

Reagovat
Jordi Alba

Viděl sem ho hrát v hodně zápasech, můj názor se po jednom zápasu s Realem nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, já jsem jej viděl hrát málo, ale byl jsem překvapený jak moc chyboval. Míň chyboval i Ronaldo, ale ten na jeho omluvu skoro nebyl u míče.

Reagovat
Visca el barca

No dle mě je Couts nejreálnější, protože Liverpool ho dýl než do léta neudrží. S Eriksenem by to bylo těžší

Reagovat
smazaný uživatel

Arnaiz parádně. Nebojí se udělat kličku a přihrávky taky hodně dobrý. A ta rána jak z děla do brány

Reagovat
Visca el barca

Arnaiz dnes Je mu je ale už trochu víc ne?

Reagovat
Jordi Alba

Je mu 22, přišel z Valladolidu.

Reagovat
Visca el barca

Šikovnej kluk

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pedro 2.0 S tou bídou na křídlech by měl být jednoznačně hráčem áčka, o Aleňovi ani nemluvím.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

V létě odejde Masch, takže už to chce získat nového stopera teď v zimě, ať se stihne aklimatizovat. Doplnit to pak může v létě Marlon. Gomés ať vypadne, potom co jde do souboje jak holčička, poskakuje tam na špičce, jako že to bolí a nechá jít hráče do brejk 3 na 2, to je pro mě poslední kapka.

Reagovat
Jordi Alba

Pokud půjde i Mascherano, tak by od nové sezóny mohlo být Umtiti - Pique, Mina - Marlon.

I tak to chce ale ještě někoho, kdo tam dokáže zahrát, kdyby se pár hráčů zranilo.

Reagovat
Jordi Alba

Jinak doufám, že tam zkusí toho Cucurellu.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Deulo, takto to má aspoň proti dřevákům vypadat

Reagovat
Teoretik

Tenhle týpek je naše nejsilnější křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jose si to tam celkem povodil. škoda, že z toho nepadl gól

Reagovat
Visca el barca

Sergi Roberto je naprosto dokonalej v tom jak vezme míč a projede s ním půl hřiště

Reagovat
Jordi Alba

Jmenovat se tu Marcelo, dám ti palec dolu, ale takhle.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Včera pěkně, ale že by to byla jeho přednost, na kterou se dá spolehnout i v těžších zápasech?

Reagovat
Visca el barca

A co třeba Clasico na jaře?

Reagovat
technecium

Těžší zápas?

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, to bylo pěkné a nakonec i vítězné, ale pravidlo to není. On musí mít dostatečný herní čas a bude dobrý, dokonce bych jej dnes asi viděl na základ i víc než Rakiho.

Reagovat
Jordi Alba

Místo Rakitiče ať si tam lehne na trávník klidně mrzák Rafinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbé, Ivan teď už není vůbec schopný nějakého průniku, sice dává týmu přesnost a hodně naběhaných kilometrů, což je ale málo, protože tohle v podstatě už obsadil Bus a my teď při absenci Neymara už nemůžeme mít dva takové záložníky, chce to dravce, víc minut bych dal i Paulinhovi, ten o takovou hru jeví zájem.

Jak už tu někdo psal, v Ivanově první skvělé sezoně mu napravo hráli Messi a Dani a to mu stačilo jen "přidávat" do míchačky.

Reagovat
Jordi Alba

Paulinho by měl mít momentálně základ.

Reagovat
remeslnik

Ale Pau dravý taky moc není, jen zkušenější.

Reagovat
Jordi Alba

J, snad Rakitič nějaký zkušenosti konečně nabere.

Reagovat
remeslnik

Paulinho si umí, díky postavě a tomu, že to je brazilec a jako takový vyrostlý na plácku, líp pokrýt míč. Když chce, což taky není pořád (někdy je takový pohodlný), tak se hůř odstavuje od míče, jak Rak. Ale rychlík ani jeden z nich není.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně je na hřišti momentálně platnější.

Reagovat
remeslnik

Souhlas

Reagovat
technecium

Arnaiz parádičky jak Zidane v nejlepších letech, Deulofeu se do toho dostává, už každá jeho akce nekončí u prvního obránce...

Snad se nebude Valverde bát a bude to na těch mladých stavět víc i normálně. Denis, Aleňa, Deulofeu i ten Alcacer s Arnaizem by si to zasloužili.

Reagovat
Mercury

Alcacer za co přesně?

Reagovat
technecium

Aby měl Suarez pocit konkurence a začal se víc soustředit na výkony

Reagovat
technecium

Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Roberto, Busquets, Aleňa, Denis - Messi - Suaréz

Tuto sestavu bych moc rád vídal na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Denise Andrés a někoho místo Luise, ten je opravdu už 10 měsíců nemožný.

Reagovat
iamek

Koupil jsem si listek na Barcelona - La Coruna, ale jeste neni presny termin zapasu. Vychazi to na vikend 16-17.12. Tak se chci zeptat jaka je sance, ze se bude hrat v patek nebo pondeli ? Patek chci do Valencie, ale nechci si ted koupit jizdenky na vlak, zoo, akvaria atd a pak zjistim, ze se to hraje ten patek

Reagovat
patas92

Barca v pátek nebo v pondělí snad nikdy nehrála

Reagovat
iamek

Taky jsem na to koukal a nic jsem nenasel, tak nechci az to vyjde zrovna ted . Ale asi to budu muset risknout, protoze termin toho zapasu bude tak nekdy ve tretim/ctvrtem tydnu v listopadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ti to všechno dobře vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si na pátek nevzpomínám.

Reagovat
Mercury

Asi bych se toho uplně nebál, so/ne to bude na více než 99%. Ve Valencii doporučuju Oceanographic, moc pěkně udělané + v blízkosti až futuristicky vyhlížející komplex city of arts and sciences. Zážitek.

Reagovat
Ed_Hazard

Nitra=PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o kvantitu ale o kvalitu. La Masia je slavná z důvodu jaký hráči z ní v minulosti vyšli. Navíc co jsem koukal, tak se teď budou otevírat další pobočky Masie v USA a jinde po světě, takže čísla určitě porostou. Jinak Ajaxu se dá říkat továrna na fotbalisty.

Reagovat
X-bano-X

Toto je typický príklad "fanúšika" Realu. V rebríčku ste vysoko ale tramtadadá píšeme o Barcelone

Reagovat
valloire

snad se můžu pobavit ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele