9. kolo
23.10.2017 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Girona FC 1:2

La Coruňa si komplikuje situaci případných bojů o záchranu, protože na Riazoru překvapivě podlehla Gironě 1:2. Domácí sice byli lepším týmem, ovšem hosté předvedli skvělou efektivitu a nakonec berou tři body. Vítěznou branku vstřelil v 72. minutě Cristian Portuguése.

Začátek zápasu byl z obou stran poměrně opatrný, žádná velká šance k vidění nebyla. Nerozhodný výsledek se změnil až po faulu Albentosy na Kayodeho. Domácí stoper proti verdiktu sudího protestoval, ovšem zbytečně. Nařízenou penaltu proměnil Aday a Girona se na Riazoru ujala vedení.

La Coruňa se snažila o vyrovnání, ale pořád si musela dávat pozor na nebezpečné kontry. Kayode ostrou ranou trefil jen střed branky a na druhé straně hned dvakrát překazil gólovou radost zdvižený praporek pomezního.

Penalta se nakonec kopala i na druhé straně. Už ve druhém poločase si Ramalho přidržel Lucase Péreze, což neuniklo pozornosti sudího. Sám postižený si nedělal těžkou hlavu, penaltu proměnil a srovnal na 1:1.

Domácí si následně vytvořili velký tlak, ale hosté závary před brankou a střelecké pokusy přežili bez úhony. Stále platilo, že nováček hrozil z rychlých brejků, rána Granelly skončila rohovým kopem a v 72. minutě si Girona vzala vedení zpátky. Kayode šikovně sklepl balón pro Cristiana Portuguése, který překonal Uzoha. Depor už se na vyrovnání nezmohl a doma s Gironou překvapivě padl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vychází mě jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele