LaLiga - preview 9. kola

21.10.2017, 09:02, aktualizováno 23.10.2017, 08:22
Previews
Dvěma zápasy bude v pondělí večer dohráno deváté kolo španělské nejvyšší soutěže. Real Sociedad znovu začíná vyhrávat a lepšící se formu chce potvrdit proti Espanyolu, Deportivo La Coruňa má zase za cíl triumf nad Gironou...
Real Sociedad - Espanyol Barcelona  (pondělí 20:00)
Real Sociedad se po výpadku v měsíci září vrací zpět na vítěznou vlnu a vzrůstající formu bude chtít potvrdit doma proti Espanyolu. Hosté v této sezoně působí dosti nevyzpytatelným dojmem, o čemž svědčí vyrovnaná bilance výher, remíz i porážek.

Real Sociedad se po herním výpadku ve druhé polovině září vrací zpět na vítěznou vlnu. Jenom připomeňme, že klub měl fantastický začátek a během tří kol nasbíral plný počet bodů. Porážka s Realem Madrid rozjetý vlak zastavila, následovaly totiž porážky s Levante, Valencií nebo domácí remíza s Betisem. Až minulé kolo přineslo zase vítěznou radost, Baskové totiž zvítězili na půdě Deportiva Alavés 2:0, a to díky brankám Oyarzabala a Elustonda.

Těžko nějak charakterizovat letošní Espanyol. Tým v celku pravidelně sbírá body, má však hodně nevyzpytatelné výsledky. Sami posuďte: Remíza v Seville nebo ve Villarrealu, výhra s La Coruňou nebo Celtou Vigo, ale oproti tomu domácí porážka s Leganésem nebo naposledy bodová ztráta s Levante.

Espanyolu patří průběžné čtrnácté místo a v Katalánsku by se rádi viděli výše. V zápase s baskickým soupeřem ale nebudou v pozici favorita, i když překvapit klidně mohou. Vzájemná bilance je poměrně vyrovnaná.

Ztráty hlásí jen domácí strana, kvůli zranění nenastoupí Agirretxe a Zurutuza. Hosté jsou kompletní.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Rodrigues, Llorente, Elustondo, Odriozola - Zubeldia, Illaramendi, Prieto - Oyarzabal, José, Juanmi
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Navaro, Hermoso, López, Martín - Fuego, Darder - Baptistao, Jurado, Piatti - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.88 - 4.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Girona FC  (pondělí 21:00)
Hodně důležitý souboj se odehraje na stadionu Riazor, který je domovinou Deportiva La Coruňa. Domácí přivítají v záchranářském duelu Gironu a nic jiného než tři body neberou. La Coruňa se navíc rozehrála do zajímavé formy, což se o Gironě říci nedá.

Depor se i letos potácí ve druhé polovině tabulky a zdá se, že ani tentokrát se mu záchranářské starosti nevyhnou. V posledních kolech ale přeci jenom vykazuje zlepšení, což dokazují dvě výhry nad Alavésem a Getafe a svojí váhu má také bod získaný ze hřiště Eibaru. Jinými slovy, za čtyři kola získalo Deportivo solidních sedm bodů.

Hosté se takovou bilancí pochlubit nemohou. Girona překvapila zejména na začátku sezony, kdy remizovala s Atléticem Madrid a porazila Málagu, ale od té doby získala jen dva body za plichty proti Leganésu a Celtě Vigo. V minulém kole nováček soutěže nestačil na Villarreal, kterému podlehl těsně 1:2.

Girona se s La Coruňou utkávala ve druhé nejvyšší soutěži před třemi lety a možná trochu překvapivě na tom byla lépe. Poslední vzájemné měření sil se odehrálo v červnu v roce 2014 a Girona doma oslavila vítězství 3:1, ale pravdou je, že La Coruňa už měla postup do LaLigy v kapse.

Oba týmy mají zdravotní problémy. Na straně domácích scházejí Rubén Martínez a Carles Gil, na straně hostí zase Pedro Alcalá, José Raymundo Suárez a pro žluté karty potrestaný Cristhian Stuani.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Uzoho - Luisinho, Sidney, Schär, Juanfran - Borges, Guilherme - Valverde, Čolak, Cartabia - Pérez
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Espinosa, Ramalho, Juanpe - Maffeo, Granell, Pons, Mojica - Portu, Kayode, García
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.59 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - UD Las Palmas  (neděle 12:00)
Las Palmas se s každým dalším zápasem potápí do stále větších potíží a již nyní se dostalo do pásma sestupu. Jeho další soupeř s jeho situací navíc nebude mít moc pochopení, protože také on potřebuje zabrat. Tým z Kanárských ostrovů cestuje do Villarrealu.

Účastník Evropské ligy naposledy změřil síly s pražskou Slavií, ale odkryl své slabiny. Po půl hodině na Estádio de la Cerámica prohrával o dvě branky a coby favorit předváděl hodně špatný výkon. Zabral vlastně až po třiceti odehraných minutách a ještě do konce první půle se stihli prosadit Manuel Trigueros s Carlosem Baccou. Pro český fotbal byla konečná remíza úspěchem, domácí ale mnoho radosti neměli.

A to i proto, že předchozí dva duely vyhráli a doufali, že zlé začátky ligového ročníku jsou definitivně pryč. Po pohárové remíze v Tel-Avivu si totiž Villarreal doma v klidu poradil s Eibarem a nasázel mu tři branky. Následoval výlet do Girony a i když hosté neudrželi čisté konto jako minule, přesto se mohli radovat ze tří bodů. Remíza se Slavií je proto ztráta. Trenér Javi Calleja ale ocenil alespoň způsob, jakým se jeho hráči postavili ke špatně se vyvíjejícímu utkání.

"Nevstoupili jsme do domácího utkání vůbec dobře a to je škoda. Špatně jsme se soustředili a podcenili svého soupeře, což se nám vymstilo. Když ale odhlédnu od negativních věcí, líbil se mi projev mých hráčů poté, co inkasovali. Nevzdali jsme se a naopak začali hrát. Musím říct, že tak dobrou reakci jsem nečekal, ale o to větší radost z ní mám. Věřím, že skupinu nakonec vyhrajeme a zažijeme více úspěchů než nervů," přeje si nedávno dosazený kouč.

Žlutá ponorka je aktuálně na osmém místě a to jí samozřejmě nestačí. Šestá příčka znamenající alespoň Evropskou ligu je ale vzdálena jen jediný bod, takže není důvod pro přehnanou dramatičnost situace. Villarreal bude chtít pracovat především na střelbě, protože má na kontě zatím jen jedenáct vstřelených branek. Las Palmas je navíc ideálním soupeřem.

A to i z dlouhodobého hlediska, neboť ve Villarrealu za dlouhých 17 let dokázalo Las Palmas vyhrát jen jednou! Ani současná forma Las Palmas není zrovna ideální. Tým z Kanárských ostrovů zažil náhlé prozření v polovině minulého měsíce, když dvakrát za sebou vyhrál. Jinak je to ale v jeho podání jedna velká bída.

A ví to i trenér Pako Ayesterán, který prohlásil: "Nedaří se nám v zakončení, jsme příliš zbrklí a nervózní. Pracujeme také na obraně, protože se často nesoustředíme a děláme hodně zbytečné chyby. Villarreal je doma velmi silný a takové chyby dokáže hned potrestat, takže se musíme připravit," míní trenér.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Barbosa - Gaspar, Gonzalez, Ruíz, Costa - Hernández - Castillejo, Trigueros - Fornals - Bakambu, Sansone
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Simón, Lemos, Bigas, Castellano - Hernán, Aquilani, Viera - Vitolo, Calleri, Rémy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.42 - 5.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Atlético Madrid  (neděle 16:15)
Celta Vigo se nadechuje k zajímavým výkonům a po čtyřech zápasech bez porážky přivítá silné Atlétiko Madrid. Celestes za uplynulý měsíc nastříleli svým soupeřem úctyhodných třináct branek a velice rychle se katapultovali do první poloviny tabulky. Naopak Atlétiko brankami šetřilo, čehož v týdnu využil Karabach.

Atlético zažilo v týdnu velké zklamání, když se nedokázalo střelecky probudit v dalekém Karabachu. Remíza 0:0 hráčům Los Colchoneros výrazně zkomplikovala postupové ambice, na druhou stranu pořád hovoříme o bojovném Atlétiku, v jehož silách je uspět i třeba na půdě Chelsea.

Ve španělské soutěži patří hostujícímu celku čtvrté místo a společně s Valencií a Barcelonou si drží stále neporazitelnost, byť poslední dvě kola nedopadla úplně podle představ. Další bezbranková plichta na Leganésu je určitě výraznou ztrátou, zatímco dělba bodu s Barcelonou se tak nějak dala očekávat.

Forma Celty už byla naznačena. Domácí se rozehráli ke skvělým výkonům a to především na hřištích soupeřů. Doma na Estadio Balaídos ovládli jen jedno utkání proti Alavésu, které jedinou brankou rozhodl Maxi Gómez.

Střetnutí s Atlétikem tedy bude konfrontace dvou odlišných stýlů. Tradičně skálopevná obrana Los Colchoneros bude mít co dočinění s týmem, který nastřílel čtyři branky Eibaru, tři branky Gironě a rovnou pět branek Las Palmas.

Atleti by měli nastoupit v kompletním složení, což je pro Diega Simeoneho velmi dobrá zpráva. Samozřejmě stále nemůže hrát Diego Costa. Na druhé straně se Celestes musejí obejít bez Roncaglii a potrestaného Blanca.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, Cabral, Fontás, Mallo - Wass, Lobotka, Hernández - Sisto, Gómez, Aspas
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Godín, Filipe Luis - Koke, Gabi, Ňiguéz, Carrasco - Griezmann, Correa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.38 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Leganés - Athletic Bilbao  (neděle 18:30)
Tam, kde bychom hledali baskický celek se nachází Leganés a naopak na pozicích, kde bychom spíše hledali domácí, nalezneme Athletic Bilbao. Leganésu patří skvělá sedmá příčka a je v dobré formě, což se o Bilbau vůbec nedá říci.

Hráči Leganésu zatím patří mezi nejpříjemnější překvapení probíhajícího ročníku LaLigy. Po devíti kolech jim totiž patří krásné sedmé místo. Domácí se prezentují především skvělou defenzivní činností, vždyť branku jim naposledy vstřelil Eibar 15.září a od té doby čtyři zápasy v řadě neinkasovali. Nejenže se to nepovedlo Gironě, Las Palmas nebo poslední Málaze, ale také Altétiku Madrid!

Bilbau se zatím nedaří podle představ a to platí jak o LaLize, tak i o Evropské lize. Ve španělské soutěži jsou Baskové až na jedenáctém místě! Může za to spousta zbytečných ztrát, protože tým jinak kvalitu jako obvykle má. Koneckonců potvrdil to v minulém kole, když doma jedinou brankou Mikela Vesgy udolal FC Sevillu.

Baskové mají v LaLize co dohánět a platí to i v Evropské lize. Ve čtvrtek se Bilbao zařadilo po bok dalších celků, kteří si vylámaly zuby na umělce v Östersundsu. Vše přitom vypadalo nadějně protože Bilbao se ujalo ve 14.minutě vedení, ale domácí otočili a pak dlouho sahali po třech bodech, než minutu před koncem vyrovnal na konečných 2:2 Iňaki Williams.

Leganés se musí obejít bez Omara Ramose a Jona Serantese, oba mají zdravotní potíže. Na straně hostů se do hry nezapojí Iker Muniain.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - García, Santos, Siovas, Zaldua - Pires, Pérez, Eraso - Szymanowski, Amrabat, Zhar
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Lekue, Ňuněz, Laporte, Saborit - José, Vesga - Susaeta, García, Córdoba - Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.05 - 3.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - SD Eibar  (neděle 20:45)
Real Madrid stále trochu pokulhává za svým jménem a jeho výkony nejsou stoprocentní, ale jisté známky zlepšení již na jeho hře můžeme pozorovat. Další tři body by měl Bílý balet vybojovat bez potíží, protože jeho soupeřem je až šestnáctý Eibar.

A tomu se vůbec nedaří. Když se spolu tato mužstva utkala, většinou sloužila Realu k tomu, aby si vylepšil své statistiky. Pro Bílý balet nebylo problémem opakovaně nastřílet svému soupeři čtyři branky za utkání a k tomu ještě udržet čisté konto. Z dosud odehraných šesti duelů se Eibaru jen jednou povedlo překvapit, když si před více než rokem odvezl z Madridu skvělou a nečekanou remízu 1:1.

Na tohle utkání si ale dobře pamatuje zkušený střelec Kike García, který v rozhovoru pro klubové stránky uvedl: "Když hrajete s Realem Madrid, nesmíte si připouštět nějaké rozdíly. Nesmíte mít přehnaný respekt, protože potom byste nedokázali vůbec nic. My se nechceme soustředit na nějaký výsledek, který by pro nás byl dobrý. Víme, že se nám něco daří, že máme své silné stránky, a na těch budeme svou hru zakládat. Když dáme do zápasu všechno a budeme schopní se obětovat pro tým, mohli bychom si přivézt domů dobrý výsledek podobně jako loni."

Kike tehdy jen střídal, ale je pravda, že Eibar odváděl velmi dobrou práci a hrál s velkým nasazením. V letošní sezoně v jeho kádru převládá smutek a zklamání plynoucí ze špatných výsledků. Eibar prohrál už pětkrát v sezoně a nedaří se mu ani na jednom konci hřiště. Inkasoval už 17 branek, ale největší potíže má v ofenzívě. Ta totiž nastřádala pouhé tři zásahy, což z Eibaru dělá společně s Deportivem Alavés nejméně potentní útok ligy.

Pokud už v této sezoně Deportivo uhrálo nějaké body, vždy bylo pro něj základem udržet čisté konto, protože více jak jednu branku Depor nikdy v této sezoně nevstřelil. Real Madrid má naopak historicky pověst ofenzivního mužstva, kterému střelba branek nedělá žádný problém. V této sezoně se ale nedaří ani Bílému baletu podle jeho představ a ambicí.

Na vině je jistě více faktorů, od zranění přes delší absenci Cristiana Ronalda a podobně. Zatím ale Real tak trochu tápe a jeho ještě nedávno suverénní forma už dávno není tak jednoznačná. Především na začátku tohoto ročníku se Realu Madrid nepovedlo načasovat si formu a jeho první zápasy končily remízami. Po šokující porážce od Realu Betis se ale tým trenéra Zinedina Zidana opět zvedá.

Bílému baletu se podařilo vyhrát následující tři ligové duely, i když naposledy to proti Getafe nešlo úplně hladce a tři body musel Realu zajistit Cristiano Ronaldo až pět minut před koncem. Přesto tato výhra posunula Real Madrid na průběžnou třetí příčku za zlepšující se Valencii a lídra z Katalánska. Ztrátu bodů dopustil Real v klíčovém utkání Ligy mistrů s Tottenhamem, ale jinak dál míří za postupem do další fáze.

A to francouzského trenéra Zidana přirozeně těší. "Jsem rád, že se nám daří podle plánu sbírat body. Tottenham byl velmi silný soupeř, který má dobrou formu. Máme před sebou duel na jeho půdě a pokusíme se ve Wembley vyhrát. Doufám, že se na tyto klíčové zápasy připravíme co nejlépe a naučíme se lépe proměňovat šance, které si umíme vytvořit," dodal legendární záložník.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casilla - Marcelo, Nacho, Ramos, Hakimi - Kroos, Llorente, Asensio - Vazquez, Benzema, Ronaldo
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović -Arbilla, Ramis, Oliveira, Capa, Junca - Escalante, Garcia, Jordan - Kike, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.10 - 33.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Getafe CF  (sobota 13:00)
Deváté kolo ve španělské LaLize začne duelem dvou týmů ucházejících se o první desítku. Domácí Levante k tomu má lepší podmínky, protože sídlí na 12. místě a v sezoně našlo svého přemožitele jen dvakrát. Getafe je o dvě příčky níž, ale na rozdíl od domácích nasázelo víc branek než inkasovalo.

V jednu hodinu po obědě se na stadionu Ciutat de València utká domácí Levante s Getafe a bude doufat, že se mu doma bude dařit lépe než doposud. Oba týmy na sebe v minulosti narážely celkem často a minulý ročník oba strávily ve druhé nejvyšší lize. Nedá se ale říct, že by Levante doma proti týmu z předměstí Madridu nějak zásadně hrát umělo. Od roku 2003 odtud Getafe odjíždělo bez všech bodů jen třikrát.

Levante přispívá k tomu, že je LaLiga dnes velmi vyrovnaným šampionátem, ve kterém i menší týmy dokáží sehrát kvalitní utkání s jasnými favority. Důkazem toho může být výhra Levante nad Villarrealem hned v prvním kole nebo remízy s Valencií či Realem Madrid. Konec září se Levante moc nepovedl a mužstvo dvakrát prohrálo, ale v minulém kole se mu dařilo lépe. Hosté udrželi na půdě Espanyolu remízu bez branek a připsali si bod.

A Enis Bardhi je odhodlán získat proti Getafe ještě lepší výsledek: "Máme před sebou hodně zajímavé utkání, které nás zřejmě bude stát hodně sil. Víme, že v poslední době se nám nedařilo vyhrávat, ale před vlastními fanoušky cítíme mnohem větší odhodlání a motivaci. Tady na stadionu dokáží vytvořit speciální atmosféru, která nás podporuje a nabíjí. Věřím, že se nám povede dobré utkání," dodává Bardhi.

Jeho soupeř není v právě ideálním rozpoložení. Getafe mělo v počátcích ligového kalendáře hodně smůly, protože proti favoritům nikdy nehrálo špatně, ale ve výsledku nebodovalo. O jednu branku prohrálo s Barcelonou a stejný výkon zopakovalo také naposled proti Realu Madrid, který zvítězil brankou Ronalda až pět minut před koncem. Aktuálně mu po dvou porážkách v řadě patří až 14. příčka.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Postigo, Chema, Munoz, López - Jose Campana, Morales, Lerma, Doukoure - Alegria, Ivi
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Antunes, Cala, Dakonam - Suarez, Bergara, Fajr, Arambarri - Jimenez, Molina, Ndiaye
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.15 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Deportivo Alavés  (sobota 16:15)
Deportivo Alavés stále strádá a jeho sezona se vyvíjí přímo katastrofálně. Zatím dokázal klub z městečka Alavés nasbírat jen tři body a o další se pokusí proti Realu Betis. Sevillský celek se léčí z poslední hodně vysoké porážky od Valencie.

Real Betis prožil parádní měsíc září, ve kterém si připsal jen jednu porážku a hned tři výhry. Ty ho katapultovaly do vrchní části tabulky a v ní by ambiciózní celek moc rád zůstal. Právě v tomto období hrál velmi pohledný a především účinný fotbal, který vedl například k porážce slavného Realu Madrid. Kromě toho se opíral o dobrou formu na domácí půdě stadionu Benito Villamarín.

Až do minulého kola, v němž Real Betis poprvé prohrál. Nestačil totiž na Valencii a to ani přesto, že jí nastřílel tři branky. Dostal jich totiž dvakrát tolik. Ani debakl 6:3 ale domácím divákům nesebral radost a po utkání hráčům děkovali. To bylo něco, co na trenéra Quiqueho Sétiena opravdu mocně zapůsobilo.

V rozhovoru pro klubové stránky zkušený trenér zmínil: "Bylo skoro až neskutečné, jakou podporu nám naši fanoušci projevovali. Vždy jsme věděli, že se na ně můžeme spolehnout a že budou naší oporou, ale jejich náklonnost i po tak vysoké výhře na mne opravdu zapůsobila. Bylo skvělé vidět, že ani porážka je nezamrzí, pokud odevzdáte maximum. Jsme povinni jim ukazovat, že bojujeme na sto procent a věřím, že další domácí utkání zvládneme mnohem lépe," přeje si Sétien.

To možná nebude zase takový problém, neboť jeho soupeři se vůbec nedaří. Deportivo Alavés je jen stínem minulého ročníku, protože nyní si připisuje jeden špatný výkon za druhým. Nejen výsledkově, ale také herně se velmi trápí. V minulém kole si s ním poradil hostující Real Sociedad, který přidal na jeho trápení. Největší problém má Depor vepředu, protože jeho střelci dali dohromady jen tři branky, zatímco hned 12 jich mužstvo z Alavésu inkasovalo. Povede se mu zlepšit svou situaci v Seville?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adan - Mandi, Barragan, Feddal, Tosca - Fabian, Guardado, Joaquin - Sanabria, Campbell, Narvaez
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Ely, Duarte, Ruano, Maripan - Pedraza, Garcia, Medran, Torres, Ibai - El Haddadi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.12 - 5.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Sevilla FC  (sobota 18:30)
Ve Valencii se odehraje šlágr devátého kola, v němž domácí Netopýři hostí Sevillu. Zatímco forma Los Che je na vrcholu a zlepšuje se každým zápasem, Sevilla zažívá pokles formy. Navíc se zotavuje z hodně vysilujícího utkání v evropských pohárech.

Sevilla zažívá hodně smutné období. Zatímco ještě minulý měsíce se jí dařilo prohánět první Barcelonu a obstát také v náročné skupině Ligy mistrů, měsíc říjen je pro ni zatím katastrofou. Po vítězství nad Málagou měla Sevilla všechny trumfy v ruce, i když věděla, že zápas v Bilbau bude hodně náročný. A měla pravdu.

Zatímco domácí Lvi udrželi neproduktivní Sevillu na uzdě, sami se jednou trefili. Krátce před koncem první půle vstřelil jedinou branku Mikel Vesga, který svému týmu zajistil trochu překvapivé tři body! Sevilla vyšla střelecky naprázdno. Své zaváhání chtěla odčinit v Lize mistrů, ale tam to dopadlo ještě mnohem hůř. Po náročné cestě do Moskvy byla zpáteční cesta mnohem horší, protože Sevilla prohrála vysoko 5:1! V první půli nepodala špatný výkon, ale své šance opět zahazovala, zatímco domácí Spartak byl vysoce efektivní.

Není divu, že Pablo Sarabia projevil obrovské zklamání. Madridský rodák po zápase zmínil: "Prakticky celou dobu byl Spartak herně napřed. Co se týče intenzity hry, pořád byl krok před námi. Nedařilo se nám téměř nic, i když své šance jsme měli. Nedokázali jsme je ale proměnit, nepřizpůsobili jsme se tempu hry. Spartak naopak projevil velký důraz, který rozhodl. Moc nás tahle porážka mrzí a teď se musíme pokusit otočit věci k lepšímu," dodal útočník Sevilly.

To pro Sevillu vůbec nebude jednoduché. Jednak byla dlouhá cesta do Moskvy a zpět velmi namáhavá, ale především ji teď čeká velmi náročný soupeř. Soupeř, který se pyšní parádní formou. Sevilla navíc do Valencie v poslední době jezdí jen hodně nerada, protože se jen málokdy vrací domů s dobrým výsledkem. Jako vítěz se z Valencie sevillské FC vracelo za posledních deset let jen třikrát!

Valencia je protikladem aktuální Sevilly, protože možná neměla ideální start do sezony, ale s každým dalším zápasem nabírá na síle. Valencia je společně s první Barcelonou a čtvrtým Atléticem Madrid jedinými třemi týmy, které dosud ještě ani jedno v lize neprohrály. Obrana Los Che není kdovíjak pevná a inkasovala už deset branek, ale útočná formace je základním stavebním úspěchem Netopýrů. Ofenzíva Valencie nastřádala už 21 branek a jen Barcelona dokázala nasázet víc gólů.

Už čtyři duely v řadě Valencia vyhrála a její fanoušci se opět fotbalem baví. Nulu hráči udrží málokdy, ale rozdají mnohem víc ran, než kolik musí přijmout. Málaga odešla zničena pěti góly, hned šest jich Valencia dala v minulém kole. Poslední dvě branky z toho navíc vstřelila až v posledních pěti minutách hry.

Velký podíl na tom má také italský útočník Simone Zaza, který byl navíc zvolen ligovým hráčem měsíce září. K této poctě ale sám říká: "Je to sice individuální trofej, ale sám bych toho nikdy nedosáhl. Snad jen Lionel Messi umí rozhodovat zápasy sám, ale u nás je to především práce celého týmu. Jsem moc rád, že jsem něco takové zvládl, je to pro mě prestižní věc. Doufám ale, že se nám podaří zlepšovat se jako celku. A ideálně vyhrát také proti Seville," dodal mladý kanonýr.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Garay, Gabriel, Gaya, Vidal - Soler, Parejo, Kondogbia - Rodrigo, Zaza, Guedes
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Carole, Lenglet, Kjaer, Corchia - Navas, N’Zonzi, Pizarro, Correa - Vazquez, Ben Yedder
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.83 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Málaga CF  (sobota 20:45)
V sobotu večer se na populárním stadionu Camp Nou odehraje bitva obra s trpaslíkem. Domácí Barcelona suverénně vede LaLigu a daří se jí v útoku i obraně. Tu se pokusí vyzkoušet Málaga, která sice v poslední době s Barcelonou uhrála zajímavé výsledky, ale aktuálně je až na posledním místě.

Barcelona zatím jasně vede LaLigu a stále ještě ji nikdo neporazil. Jedno zaváhání si Blaugranas připsali proti Atléticu Madrid, které v hlavním španělském městě skončilo remízou. A dlouho to vypadalo, že Barcelona poprvé pozná, jaké je to prohrát. Nakonec jí ale pomohl střelec Luis Suárez, který reagoval na vedoucí branku domácích osm minut před koncem. I díky němu má Barcelona už 22 bodů a náskok čtyř bodů na druhou Valencii.

Svou formu Barcelona potvrdila také v Lize mistrů. Její soupeř možná neměl takové renomé jako Atlético, ale ani Olympiakos nehodlal dát Barceloně cokoli zadarmo. Domácí ale svou roli favorita zvládli a díky zásahům Messiho s Dignem spolu s vlastní brankou Nikolaoua oslavili tři body. Oslavy byly na místě, protože Lionel Messi vstřelil svou jubilejní stou trefu v evropských pohárech. Především ale Španělé opět protáhli svůj perfektní start do Ligy mistrů, v níž vyhráli všechny tři duely.

Souboj s mnohem slabším týmem čeká na Barcelonu také nyní. Trenér Ernesto Valverde ale ví, že Barcelona musí v přípravě udělat maximum. "Zápas proti Olympiakosu jasně ukázal, že už neexistují žádní snadní soupeři. Na každého z nich se musíte připravit co nejlépe a pečlivě, nesmíte podlehnout pocitu, že jako favorit vyhrajete snadno. Platí to v Lize mistrů i na domácí scéně. Proto jsme rádi, že se nám utkání povedlo a že jsme se mohli naladit výhrou na další důležité duely," zmínil mimo jiné Valverde.

Obdobnou reputaci jako Olympiakos z hlediska rozdělení úloh má také Málaga. Ta nikdy nepatřila k vyzyvatelům favoritů na titul nebo účastníkům pohárů, ale častokrát dokázala i movitější a silnější týmy pořádně potrápit. Souboje s Barcelonou nebyly výjimkou, zvláště pak v posledních letech. Vždyť jen v minulých dvou letech dokázala Barcelona porazit Málagu v pěti duelech pouze dvakrát! Minulé utkání těchto dvou soků skončilo dost překvapivou výhrou domácí Málagy 2:0.

Barcelonu stále trápí dlouhodobá absence mladého útočníka Dembélého, který měl plnohodnotně nahradit hvězdného Neymara. Kromě něj mají problémy zdravotního rázu také Arda Turan, Jordi Alba a Rafinha. Ani Málaga nepřijede kompletní, protože doma musela nechat zraněného Diega Gonzaleze a záložníka Recia z důvodu červené karty z minulého utkání. A zranil se rovněž Zdravko Kuzmanović.

To se Málaze celkově nepovedlo, protože po porážce od Sevilly dostala doma dvě branky také od Leganésu. Málaga se herně velmi trápí a těžko se na její hře hledají pozitiva. Tým trenéra Míchela zažívá hrůzostrašný nástup do sezony a za osm duelů si připsal jen jednu remízu. Říjen tak tráví na posledním místě tabulky.

Brankář Roberto ale neztrácí odhodlání: "Když hrajete proti Barceloně, je to vždy něco speciálního. V tu chvíli víte, že se měříte s těmi nejlepšími, což mě osobně motivuje. Hodně mě mrzí, jak špatně na tom jsme, ale pozitivní zprávou je, že můžeme jen překvapit, i když nám věří málokdo. Když dáme do utkání všechno, třeba se stane zázrak," přeje si zkušený brankář Málagy.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Semedo, Umtiti, Pique, Alba - Busquets, Iniesta, Gomes, Rakitić - Suarez, Messi
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Prieto - Baysse, Hernandez, Rosales, Mula - Juankar, Juanpi, Penaranda, Gonzalez - Keko, Rolan
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 18.00 - 41.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona871024:322
2.Valencia CF853021:1018
3.Real Madrid852115:717
4.Atlético Madrid844013:516
5.Sevilla FC85129:416
6.CD Leganés84227:314
7.Real Sociedad841319:1713
8.Villarreal CF841311:1013
9.Real Betis841317:1713
10.Celta Vigo832318:1311
11.Athletic Bilbao832310:911
12.Levante UD82428:1010
13.Espanyol Barcelona82337:119
14.Getafe CF822410:98
15.Deportivo La Coruña82249:168
16.SD Eibar82153:177
17.Girona FC81347:136
18.UD Las Palmas82067:186
19.Deportivo Alavés81073:123
20.Málaga CF80174:181

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (263)

Přidat komentář
Visca el barca

Dnes vyhrajeme a opět se přiblížíme titulu. Vamos Barca!!!!!!

Reagovat
valloire

Ale Ligu mistrů nevyhrajete, to uznáš.

Reagovat
10FKK

Vlastíku už zase?

Reagovat
Visca el barca

Liga mistrů brzo soudit,rozhoduje strašně maličkostí. Jsem rád, že tlak je na vás či PSG, kterému věřím o dost míň než nám

Reagovat
Jordi Alba

Zatím jsou to zápasy ve skupině, příliš brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy asi nechápete že vás real trolli že?

Reagovat
10FKK

Trollení chápeme, ale nechápeme váš pláč a pískot běluh na svoje hráče

Reagovat
technecium

Ty asi nechápeš, že MY trolloíme VÁS. Vypustíme bezvýznamnej pohár, abyste se cítili na koni a pak vám nedáme ani čuchnout. Nechali jsme vás vystoupat co nejvýš, abyste spadli z co největší vejšky a zbyl z vás jen mastnej flek.

Reagovat
valloire

Reagovat
JM

Skoda, ze kvuli tomu lonskemu vypusteni bezvyznamnych poharu fnukate dodnes

Reagovat
smazaný uživatel

Vypustíme Preto sa v oboch zápasoch Suárez hádzal o zem ako vrece zemiakov

Reagovat
Robbie
Reagovat
smazaný uživatel

Radeji si dej sraz se Stropnickym, ten uz ma parek ohraty jenom pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ďalšie zaujímavé zápasy pred nami: Vale - Sevilla: prajem si remízu, ale Sevilla po debakli v LM zrejme šla fyzicky aj psychicky dole. Málaga vždy vedela potrápiť Barcelonu, ale postavenie v tabuľke hovorí za všetko. Navyše absencie + odchod Kameniho takže nepredpokladám veľké problémy pre domácich, aj keď mohla by sa týmto zápasom Málaga vzchopiť

Reagovat
Visca el barca

Vale dnes vyhraje. Do LM patří daleko víc než Sevilla

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež mám tušák že by Malaga mohla urvať bod. Aj keď na druhej strane, väčšinou keď mám podobný tušák tak dá Barca tak 6-7 gólov, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dneska dá poker. 5:1 celkově.

Reagovat
ADM

Snád bude sedieť.

Reagovat
valloire

zavřít

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ma jeste podminku za dani, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
ADM

For the greater good

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, vloni skončil titul u baleťáků jen kvůli tomu že se ztrácelo s outsiderama, každý zápas je důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna proti Málaze, která je pro nás jeden z nejhorších soupeřů a to často i doma

Reagovat
ADM

Bilbao, Sevilla, LM, repre prestávka. Tam všade bude hrať. S takýmto prústupom si neoddýchne fakt nikdy. Samozrejme všetci volajú po rotácií ale ak by sa stratili body, tak by trénera vyhodili, že nepostavil Messiho. To si nevybereš... Malaga nám robí problémy dlhodobo, to uznávam, ale takýmto tempom bude vyzerať ako Robben proti Realu na jar v 60 minute..

Reagovat
Mateo16

Florentino plánuje kúpiť Elana 16 rokov a Lincolna 17r spolu za 60 mega.

Neskutočné ako sa Florentino zmenil keď si zoberem že posledneho 24 ročného + hráča kúpil Modrica.

Žiadneho Harryho, Alliho nekupi

Reagovat
smazaný uživatel

Nákup Viníciusa, resp. potencionálny nákup týchto dvoch brazílčanov nie je prekvapením, keďže Flo taktiež chce "brazílsku hračku" do útoku. Neymara a Gabriela Jesúsa sa mu získať nepodarilo. Za mňa aj s ohľadom na vek posledných posíl

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Asensiovia, Odegaardi,Campuzanovia, diazovci a pod to beriem. Ale soliť ťažké milióny za deti, mi príde zvrátené. Dokonca zvrátenejšie ako Neymar alebo ten barcelonský pokus z Dortmundu

Reagovat
Mateo16

Momentalne neni na vyber trh s tak velkou inflaciou kde potom moze nastat rovnaka skutocnost ako s Mbappem ze ma 18 rokov a cenu 180 mega.

Reagovat
Ed_Hazard

To si ale robia kluby samé. Pokial je dopyt, tak bude aj ponuka. A takých Kylianov bude v najbližších rokoch niekoľko, to sa s tebou stavím. Možno nebude okolo nich taký hype, ale budú..

Reagovat
smazaný uživatel

RM ma snad svuj tvar, at sere na inflaci. Hodi nabidku a nazdar.

Je to na hracich, jestli chteji hrat za velkoklub typu RM,Barcelona atd.

Pozdeji se neprosadi jinde a nebo se zrani atpod. muzou toho litovat.

Reagovat
vilp

Zajímavé, že Borussia ještě před pár měsíci koupila minimálně stejně talentovaného Sancha za 9 mega. A za mě pořád raději Mbappé za180 než děti, které si ještě ani nezahrály proti dospělými.

Reagovat
ADM

Barcelonský pokus Akože chápem, že sme ho tak o 30-40 mega v základnej čiastke preplatili, ale druhý Bale to snád nebude

Reagovat
Ed_Hazard

Flop by bolo dosť z cesty, pokus je taký neutrálnejší

Reagovat
netopier

To bolo posmeškov keď Valencia kúpila Zazu.

Reagovat
10FKK

a Barca Paulinha

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sleduje brazilskou repre., tak by nemohl vypustit dyliny na Paulinho

Skoda, ze je uz stary, bude hrat 2-max.3 roky na top urovne. Skoda...

Reagovat
10FKK

To napiš čongovi a jeho tupému bratříčkovi, ti tu hýkali celé léto jak oslíci

Paulinhova žena je odborník na stravování sportovců, což mu může prodloužit kariéru o několik let.

Reagovat
JM

O Paulinhovi psal jenom bracha

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká držet pohromadě jako rodina.

Reagovat
JM

Tomu se rika ohradit se proti nepravdivemu vyroku

Reagovat
smazaný uživatel

A co na něj brácha říka teď?

Reagovat
JM

Nevím, napiš mu zprávu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fans RM bude kopat do hracu Barcy, to je jasne.

Ale bylo divny ze se smali Paulinho napric spektrum.

Asi kvuli veku nejspise, nevim...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Barcelona a Girona snad povinná vítězství.

Reagovat
LAM

Vypadá to na jednoduchej zápas,ale poslední roky se nám proti Malaze hrozně nedaří.A je úplnhě jedno v jaký formě hraje.Oni to zavřou u vápna a bude to další zdlouhavý obehrávání.Hlavní dneska teda bude hlavně vyhrát a neztratit opět z Malagou zbytečně body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Keylor možná až za měsíc

Reagovat
Majk91

Simone Zaza - aktuálne 2. najlepší strelec La Ligy:

„Messiho nepočítam. Ak by som na konci sezóny skončil (v tabuľke strelcov) druhý za ním, žiadal by som od La Ligy trofej.“

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

Za ty prachy klidně

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

To chce jenom Bartomeu, vůbec to nemusí projít.

Reagovat
smazaný uživatel

uz nevi jak by se ztrapnila ta barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Sanabria zacina naplnat svoj potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell hraje s velkou chutou a je dobry jeden na jedneho. Pre Betis by bolo dobre hu kupit natrvalo.

Reagovat
blaugrana

Guedes. To bude pán futbalista.

Reagovat
Raul=Real

snad ho Vale odkupi

Reagovat
blaugrana

PSG by bolo dobre drbnuté, keby im ho predalo, ale tak možno to klapne.

Reagovat
Raul=Real

Ved to je pruser ze sa jedna o všemocne PSG bud to stanovia cenu, ktoru vale nebude schopna zaplatit, alebo len im jednoducho oznamia, ze nie je na predaj...predaj za rozumnu cenu (na dnesnom trhu) by bol nonsens

Reagovat
DreamTeam

Tak on v psg asi budoucnost mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Buducnost v Psg asi nie. Lenze ho moze predat ibemu klubu. Proste toto je fail hostavani. Jeden rok ti hraci vybojuju pohare a na druhy rok ked maju hrat na vrchole ti odidu.

Reagovat
DreamTeam

Tak to nevíš. Třeba se domluví i kdyby jen na další hostování.

Další otázka je, zda by on sám ve Valencii chtěl zůstat.

Reagovat
madridcan

Iborrovym odchodom si nepolepsila ani jedna z troch stran...

Reagovat
Majk91

Opat Rakitic a opat bez Semeda a Denisa. Nechapem co na tom Rakiticovy vidi, posledne roky uplne nepouzitelny hrac a pritom tam ma Paulinha, ktory momentalne Ivana strci s prehladom do vacku.

Reagovat
blaugrana

Tak sa špekuĺuje, že Denis a Semedo hrajú pomenej, aby sa nemuseli platiť dodatočné bonusy.

Reagovat
LAM

Semedo může v létě podepsat novou smlouvu a je po problémech.

Jinak on i Denis dneska měli hrát.

Reagovat
blaugrana

Mali no, ale ak je niečo pravdy na tom, čo píšem vyššie, tak si túto sezónu moc nečutnu.

Reagovat
Majk91

no to je dobra hovadina, riskovat upadok hracov kvoli par milionom, pritom penazi maju nasrano.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že to bude hovadina. Hlásí rekordní příjmy a přitom by se měli bát vyplácet prémie.

Reagovat
ADM

Zabijat Semeda na lavicke na ukor Roberta, ktory tam uz ani nechcel hravat, to chce velky prievan v hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

CPS > SPD, jeste at vyjde dneska Barca a spoko den.

Reagovat
Teoretik

Takže Valverde už ustálil sestavu? Tohle je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže být ustálená bez Dembeleho.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky kvalitny stream? vdaka..

Reagovat
Majk91
Reagovat
Teoretik

A jsem zvědavý, jestli bude nějaký bordel kvůli dnešnímu kroku španělské vlády

Reagovat
MadMrJacky

Díky bohu, že už tam aspoň nechytá Kameni

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Deuuuuuu

Reagovat
MadMrJacky

No už z prvního záběru byl očividně za čárou

Reagovat
ADM

hmm meter za čiarou

Reagovat
smazaný uživatel

metr ne, ale 20 čísel určitě jo. Pomezní úplně slepý

Reagovat
ADM

Tak nadniesol som to práve preto, že už to bol vážne kus

Reagovat
smazaný uživatel

ou

Reagovat
DreamTeam

Nj na prémie peníze nejsou. Na jiný věci ano

Reagovat
pingla

komu že se připískává?

Reagovat
ADM

Top tímom

Reagovat
pingla

to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaciony by ti to vysvětlil.

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo, kde se řeší volby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
Jordi Alba

Zkusil bych PL sekci, tam se řeší všechno od fotbalu až po ownyho menstruační cyklus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
loki5

Že to čárový neviděl to chápu. Má to přes 2 tyčky ale hlavni to vidět měl.

Jak si má sakra pak člověk stěžovat na Real

Reagovat
SIRBRANIKE

A Digne čo? Ja by som sa od hanby pod zem prepadol.

Reagovat
ADM

Na lopte sme ovela silnejší ako minulú sezonu, hlavne v zálohe, ale je to teda väčšinu zápasu strašná nuda.

Reagovat
patas92

Tyhle "povinné" zápasy jsou oproti minulým letům strašně nezážívné

Reagovat
ADM

Ofenzívna myšlienka stojí na Iniestovi, ktorý nie je taký dynamický ako Neymar minulu sezonu, na ktorom to stálo vtedy. V LM sa mi zdalo, že to chcel Valverde hrať cez Deulofea / tým pádom Dembeleho ked bude zdravý, ktorý by sa mohol Neymarovi vyrovnať, ale dnes to je čisté nahrávanie v polovici ihriska bez šancí..

Reagovat
Jordi Alba

Koukatelný to moc není, ale zas to možná přinese účinek. Vypadá to, že se bude málo inkasovat.

Reagovat
ADM

Tak preto som ja pred 12 rokmi nezačal fandiť Barcelone

Reagovat
Jordi Alba

To nikdo, ale co s tím. Když to nevymyslí Messi nebo nějak nenahraje Bus, tak záloha kolikrát ve tvoření nulová. Luis, když nemá svůj den, tak na to se dívat ani nedá, takže se bude asi spoléhat na Dembélého a nebo na Jr, kterej je snaživej, ale musí něco zlepšit. Alba tam dnes taky není, aby nabíhal a asistoval.

Reagovat
Gazdo

za toto veeelky palec hore... z mojej milovanej barcy sa stava uz len obycajny klub s riesenim situacii ako kazdy iny velkoklub cize masivnymi nakupmi a straca hernu identitu

Reagovat
ADM

Keď som začal fandiť, veci sa riešili ešte približne rovnako, len sa to už začalo lámať. Za to že si zažil La Masia éru to neber ako samozrejmosť. Nakupovalo sa draho vždy, dokonca aj za Pepka.

Reagovat
Gazdo

Ja som zazil este aj eru predtym ale furt sa mi to pacilo viac no... a ano kupovalo ale videl som v tom vacsi zmysel nieco ako koncepciu... i ked uznavam toto leto pre nas bolo tazke a prakticky uz zabite po neymarovom odchode ale predtym sa dalo vela riesit...

Reagovat
vladino10

Je si treba uvedomiť, že to, že ste pred pár rokmi mali jedenástku z odhovancov bola skôr rarita ako niečo na čo si treba zvykať..ono tie akadémie sú aj tak už asi všade rovnaké, všade sa do nich lejú obrovské prachy, takže je len veľmi ťažko možné aby mal jeden veľkoklub nejak extrémne lepšiu akadémiu ako druhý.. Takisto ten priestor venovaný mladým odchovancom bude čím ďalej tým menší- mladí futbalisti robia chyby na ktoré v dnešnej dobe keď má velkoklub v kádri 15 prvotriednych hviezd nie je priestor.. Ten kto chce vyhrať lm potrebuje maximálne naslapany kader v ktorom nebude veľmi priestor na zaucanie mladých hráčov (samozrejme okrem občasných výnimiek top talentov ako mbappe ktorý už v 18 podáva prvotriedne výkony, lenže takého hráča vychová jedna akadémia možno raz za 10 rokov)..

Takze sú iba dve možnosti- buď sa bude nakupovať okamžitá kvalita alebo nebudú trofeje..

Buď sa zavedú nejaké reálne stropy na nákupy alebo to bude takto..a tie nožnice medzi top klubmi a klubmi druhého sledu ako Sevilla sa budú čím ďalej tým viac otvárať, lebo tej Seville zdrhne talent preč po jednej dobrej sezóne..

Reagovat
Jordi Alba

Ty nedohrajou v 11.

Reagovat
ADM

Len v Španielsku sa môžu hráči postaviť pred čiaru nakreslenú rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

ten vyraz rozhodciho

Reagovat
smazaný uživatel

masch zatim super

Reagovat
ADM

Za to Suarez zatial bez úspešnej prihrávky nie?

Reagovat
smazaný uživatel

njn se snazi hrat na prvni dotek

Reagovat
ADM

Už tretí mesiac sa snaží

Reagovat
Miguel19

Na whoscored má 100 %

Reagovat
ADM

Wtf?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
LAM

Opět přijela Malaga a opět taková tragédie?Je tohle náhoda?Nevim jestli nám ten jejich styl tak nesedí,ale je to hrůza.

Messi si to dneska nemá žalostně s kym dát.Suarez by měl zkoušet jenom narážečky a Iniesta aŤ už si odpočine a nastoupí Denis.Dembele snad brzo bude ok,protože pravá strana ho potřebuje.

Jinak jestli po přestávce nepřidáme,tak dneska ztratíme,protože Malaze jeden ten útok může klidně vyjít.

Reagovat
ADM

Semedo, Denis, Paulinho, Arda in.

Škoda toho odpísania Ardu, namiesto Suareza by z kraja hral určite lepšie.

Reagovat
patas92
Reagovat
ADM

Ved som to dalej vysvetlil, že to nie je možné

Reagovat
patas92
Reagovat
ADM

Tak tej by som to tiež vysvetlil

Reagovat
Jordi Alba

Počáteční nároky by neměl vůbec vysoké

Reagovat
ADM

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

masch to chlapik

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa dnes třetí výborná průnikovka a někdo ho furt bude jebat za alibismus

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslis vazne

Reagovat
ADM

Pique môže dalej sedieť, Mascherano ho tam už nepusti

Iniesta

Reagovat
Switchback

auuuuu

Reagovat
Murena

Reagovat
patas92

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

to je magor

Reagovat
ADM

SUAREZ tebejebe

Reagovat
Jordi Alba

To je frajer tyvole.

Reagovat
ADM

Reagovat
Switchback

Benzema who

Reagovat
Jordi Alba

Od některých hráčů regulérní trolling.

Reagovat
ADM

Myslíš Suareza tomu dnes nevyšlo nič

Reagovat
Jordi Alba

Asi to je tím, že se vyhrává, ale ani na něj nemůžu bejt nasranej, normálně se jeho hrou bavím.

Reagovat
ADM

Mne naopak začína vadiť, to čo práve predviedol pri striedaní pritom čo hrá je na pokutu a 3 zápasy na lavičke natvrdo.

Reagovat
Jordi Alba

Já si jen odběhl a už je tam Paco, co udělal ?

Reagovat
ADM

Tak ten výraz musíš vidieť zo záznamu, žiadne podanie ruky s trénerom atd. Proste sa tváril, akoby mu všetci na svete ubližovali a je nestriedateľný.

Reagovat
Jordi Alba

Přitom nastoupit Paco základ, tak se tomu snad ani nemůže divit.

Reagovat
ADM

Ja by som to rozhodne uvítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco se začal rozcvicovat misto Gomese po té tutovce, co Louis nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitej prodej Suareze v zimě...okamžitě !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

On se snad zase chytne, ale za tuhle beznaděj by si zasloužil příště bejt na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

je to snad poprvý ? Jen tuhle sezonu mam pocit už třetí šance co "nejde nedat" a on ani netrefí bránu...Co bude příště ? Kurva dyť tohle neni možný, Barcelona nemůže mít v týmu někoho, kdo tohle zazdí přece ! A nejde o ojedinělý situace.

Reagovat
Jordi Alba

Pamatuješ na jeho 1. zápasy v Barceloně ?

Reagovat
ADM

jj ved v ostatných 100 zápasoch dal len cca 90 golov Na začiatok ho skúsme posadiť na lavičku...

Reagovat
valloire

Dřevák je to. Kdyby nebyl, dá jich 120. Okamžitě prodat.

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Nevyšiel tiket?

Reagovat
Jordi Alba

Podle toho příspěvku dole mu jich nevyšlo asi víc.

Reagovat
smazaný uživatel

no problem, zejtra dám 3x +3,5g - tottenham, PSG a Real plus něco k tomu, dám kurz alespoň 10 a hodim si to za litr a nazdar.

Reagovat
Jordi Alba

Že to máš zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to řeknu takhle....Bayern dohrál zápas v 20:20 cca a do začátku zbejvalo 25min...jenže zmrdaná fortuna mi to nebvyhodnotila (klasika) - https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3Njk0NDg2MjQwMDoWBGcfmH0Xhtuo2dU%3D&kind=MAIN protože sem si to chtěl vybrat předem, protože jsem měl ještě jeden tiket podobnýho rázu, ale s třema zápasama na zejtra - https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjkyODQ1NjYwMTr0RPBNZe9DErLhPds%3D&kind=MAIN ....Takže dnešek s těma volbama ? ....vážně teď se mi dostat do ruky nějakej debil, zmlátim ho do krve.... Ideálně nějakej zkurvenej primitivní Okamurovec . viď Valloire, ty debile ? Nervový vypětí za dnešek level 10 (škála 1-10)...A k zápasu - nasralo mě jak to pojal celej tým, hráli na dvojku, max na trojku...už jen kvuli těm lidem..jasně, prohrál sem, to nějak dávám...ale neumim si představit, že bych tam jel na výlet s tim že se půjdu podívat na tenhle zápas a budu se těšit na super fotbal....Nic, dnešek už zachrání jen alkohol....hodně alkoholu.

Reagovat
smazaný uživatel

*zbevjalo 25min do začátku Barcelony...chtěl jsem si to vybrat předem prostě (cash out) ..ani v 20:44 mi to ten Bayern nevyhodnotila zmrdaná vychcaná fortuna.....

Reagovat
JM

Svůj marnej boj vzdej a prostřel si obličej.

Reagovat
smazaný uživatel

to říkej polovině tohodle národa co volí zmrdy typu Babiše nebo Okamury....Chce se mi blejt z těch kryplů debilních ! Teď myslim ty jejich voliče zasraný primitivové....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si myslíš, že jenom tvoje volba je ta správná?

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduše - nejsem debil....Což naznačuje dle logiky, že ten kdo může volit Babiše a ještě hůř Okamuru, je prostě debil. Mysli si o tom co chceš, mě už tihle lidi jsou ukradený a pohrdám jima na nejvýš...Dokonce vážně začínám uvažovat, že ze země odejdu...Já to nesnesu bejt v jedný republice s tolika dementama - vymletejma čecháčkama nevzdělanejma rádobychytrejma a vševědoucíma, ale s ineligencí houpajícího koně....ty lidi by neměli mír ani právo volit jak sou blbý proboha !!! opravdu jima nanejvýš pohrdám....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře. Tak to máme potom štěstí, že tu je tolik debilu a dementu. Čím víc debilu, tím méně Kalousku, Sobotku a antifaku.

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí...vopravdu to je bezmezný štěstí pro tuhle republiku...Vy jste vážně postižený

Reagovat
smazaný uživatel

ještě štěstí, že sem z Prahy a ta se zdá dle voleb bejt ta nejmíň postižená... Ale co za svolož volí někde jinde blejt z těch lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

co ty jsi za debila? takto neunášet svobodné vyjádření jiných lidí.

jen já mám pravdu, jen můj názor je správný, atd. toto jsme tu už měli.

a co znamená v čekém jazyce: rádobychytrejma, bejt, vymletejma, nevzdělanejma.

Ten, kdo nevolil Okamuru a nebo babiše je prostě debil. Jak se ti to líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

jdi třeba do prdele...já už se vážně odmítám dohadovat s těma lidma, který tohle zlo volili...To je asi tak, jako ve volbách v roce 1932 v Německu volila většina NSDAP a ostatní věděli, že je to průser a o jaký zlo jde a já s těma volbama vidim dost dobrou paralelu, protože i tady vyhrály jednoduchý populistický hesla, na který slyší jenom primitivové, co si navrch neumí udělat jakoukoliv reflexi o lidech, co volí...Doprdele je snad složitá dedukce, že Babiš, kterej tady budoval svoje impérium v letech vlád minulejch, který teď tak vesele kritizuje a dokonce jsou na něj vedený hojný spisy ještě dávno předtim jako aktivního spolupracujícího s STB (!!!), člověk, kterej od začátku svý kariéry je známej jako dravej podnikatel, kterýmu jde jen o vlastní blaho a násobení majetku a zisku...že je vážně vysoce nepravděpodobný, že takovej člověk se najednou rozhodne, že zatočí s klasickejma stranama a dá do toho svoje prachy a životní energii JEN pro lidi ??? Jestli tomu fakt někdo věří, je pro mě debil, debil a ještě větší debil..A kdo volí Okamuru, tak to ani nebudu komentovat, to je prostě ultradebil a tečka...A timhle končim, protože ten kdo tu semnou nesouhlasí je většinou právě volič těhle dvou, takže debil...A diskuze s debilem je jaksi zbytečná. Jak říkám, polib mi (nebo polibte) třeba prdel.

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
valloire

val val říká val

Reagovat
smazaný uživatel

a Malaga ? do píči co hrajou když prohrávaj 0:2 ? za stvu 0:2 budu bránit pořád v 10ti ??? Do hajzlu s takovym fotbalem..... když doprdele prohrávám 10min před koncem tak jdu vabank s třeba 8mi lidma do útoku a buď ty góly dám nebo dostanu, ale varianta B je uplne stejna jako se o nic nepokusit !!!!!! sere mě tenhle přístup......

Reagovat
smazaný uživatel

Paco stejně by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

kundy posraný !!!! A Suarez píča největší....posadit ho...Měl tam ze začátku bejt Paco....OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakoby dneska těch sraček nebylo už dost...asi někoho zabiju kurva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a další tiket v pejči ...

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

to je vedlejší, nemít nervy z těch výsledků voleb tak tu tolik nepěnim...tobě se snad hra zamlouvala ? a výkon suareze ? Stejně to letos přeju Valencii....

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

přijeď někdy do Alice do Plzně

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Kliďas

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

nuda, nuda, shit, shit

Reagovat
smazaný uživatel

výhra nad betonující Malagou se cení vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Nazrel som na dnešné titulky denníkov Mundo Deportivo a Sport a márne som hľadal zmienku o neregulárnom prvom góle. Iba titulky "Skvelý líder/Bez zlyhania". Kebyže sa to stane Realu, už tam svieti foto s popisom "ESCÁNDALO"

Reagovat
10FKK

Aby ses neposral!

Reagovat
smazaný uživatel

a koukal jsi na titulky když jste dali 2 neregulérní goly proti Bayernu?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá na Celtu bez Carrasca a najmä Kokeho, to bude zase nepozerateľná a sterilná nakopávaná na také veže ako Griezmann a Gameiro, jediná šanca bude ak bude Celta strácať lopty v zálohe a nechá nás ísť do protiútokov, inak to bude 1X, pri tej našej hernej a výsledkovej krízi by bola remíza vcelku dobrá.

Som zvedavý na Lobotku a na to ako sa vysporiada s naším pressingom, s tým by mohol mať celkom problém, ale boh vie, možno dnes dá prvý gól, ani by som sa nečudoval

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu pořád hovoříme o bojovném Atlétiku, v jehož silách je uspět i třeba na půdě Chelsea - to už 2 sezóny neplatí, bojovnosť sa vytratila a vonku so skutočne silným súperom sa nevyhralo v LM ani nepamätám ( možno Benfice a predtým asi len Chelsea v odvete, inak nič)

Reagovat
smazaný uživatel

Celta by tam mohla supnut vyrovnavajuci gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace:

Brankáři: Casilla, Moha.

Obránci: Achraf, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo, Theo.

Záložníci: Casemiro, Llorente, Kroos, Modrič, Ceballos, Isco, Asensio.

Útočníci: Lucas, Benzema, Ronaldo

Reagovat
Dayman

Casilla, Nacho, Varane, Ramos, Theo, Modrić, Casemiro, Ceballos, Isco, Asensio, Cristiano

Reagovat
misinho7

Ceballos

A velmi dobra zostava

Reagovat
Ed_Hazard

Karim na lavičke

Reagovat
misinho7

podla mna nasa idealka co sa tyka zalohy-utoku by mohla byt Case,Toni,Luka-Isco,Ronaldo,Asensio ..skoda len ze je to nerealne kedze Karima proste na dlhsie neposadi

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Isca Lucas

Reagovat
Raul=Real

do idealnej zostavy chces nedat Isca a dat Lucasa ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Raul=Real

stale verim ze je v tom nejaky hačik, tak teda skusiim...myslis idealnu zostavu pre dnesny zapas??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Raul=Real

tak teda ta potom poprosim o strucne zdovodnenie, preco chces Isca, (ktory patri v kazdom jednom zapase k nasim top3 hracom), nedat do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je na hřišti platnejsi

Reagovat
misinho7

pil si? Lucas uz ani na lavicku nie to este do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas patří na lavičku stoprocentne

Reagovat
JM

Výborná

Reagovat
ADM

Da sa u vas zlozit aj zla zostava?

Reagovat
JM

Dá no, jakákoliv s Baleem a současným Karimem.

Reagovat
ADM

No Karim je problém, samotného Balea vyvažuje kvalita zálohy a lavička..

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

"Kritika Benzemy? Bolí mne kritika všech, ale také ta Karima, protože slova, kteří používají někteří lidé z fotbalového světa (Lineker - pozn. redakce) je naprostá ostuda. Navíc, on je pro mě nejlepší ve všem, chápeš? Říkám to upřímně, je nejlepší. Je ptavda, že má tady útočník vždy střílet 50-60 branek, ale Karim 60 gólů nevstřelí. Karim jich vstřelí 25-30. Trápí mě, že se špatně hovoří o mých hráčích, ale to nemůžu ovlivnit. Jste tady od toho, ale vždy chci všechno vyjasnit. Ptáš se mě na Karima a chci vyjasnit: pro mě je nejlepší, rozhodně nejlepší."

Reagovat
Ed_Hazard

To by som moc neriešil. Je vidieť že dostávajú troška šance aj iný hráči, už to nie je taká neohrozená ikona. Toto je skôr taká mediálna podpora - však čo tým prehlásením môže stratiť, Karima to buď nakopne alebo zostane tápať tak ako doteraz..

Reagovat
Ed_Hazard

Koniec sezóny je ešte ďaleko, ale ako Mariano si dosť hlasno pýta návrat na Bernabeu. Máme uňho buyback klauzulu vlastne? Zdá sa mi že vo Francúzsku by mali byť zakázané..

Reagovat
misinho7

nemame ...Lyon to dementoval

Reagovat
misinho7

btw ak budeme chciet nejakeho utocnika vobec ma nenapada koho by sme kupili...ten Lewa sa naskyta ze sa k nam vraj aj tlaci ale podla mna uz ma vysoky vek nebol by tu dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé, Griezmann, Auba, Kane, Dybala z těch relativně mladších

Reagovat
Miguel19

Hlavně Auba

Reagovat
Raul=Real

A tiez nerealny Mbappe a Griezmann

Reagovat
ADM

Môžte rovno skúsiť poslať 400 mega do Paríža

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe vubec. Rekl, ze po podpisu smlouvy s PSG to vypadalo nejak takhle:

https://www.youtube.com/watch?v=GhSW9vDTRyY

Reagovat
ADM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladino10

1)Lewa bude mať 30 a má v Bayerne dlhodobú zmluvu, ten by bol drahý ako prasa..

Na druhej strane on nemá vôbec žiadne zranenia a osobne si myslím, že on môže byť ešte dlho dlho top vzhľadom na jeho herný štýl.. Ale aj tak by to bol pre vás veľký risk

2) nikto súdny by k vám nešiel sedieť na lavičku za benzemu..jedine nejaký hráč druhého sledu ktorému už nebude vadiť sedieť na lavičke, ale to Lewa určite nebude

Reagovat
Kokesh

Co by to resilo? Kdyz placnu okolo 12M s odkupem, stejne by nesel do zakladu, ani by nedostal stejne sance jako Karim. Bud se rozstrili jako masina a koupime ho za pade, nebo se uz nevrati...

Reagovat
Visca el barca

Casemiro je šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim.. hrac dostane do hlavy a sudi na to cumi. Ja myslel, ze kdyz je tam evidentne problem se zasahem do hlavy, tak to maj zastavovat automaticky.

Reagovat
ADM

Reagovat
misinho7

posobia ako keby spolu hrali prvykrat

Reagovat
Raul=Real

Isco->Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten golman delal?

Reagovat
Kokesh

Nevidel to pres hrace...

Reagovat
misinho7

Asensio

Reagovat
misinho7

Case dnes ale dostane redku

Reagovat
ADM

to určite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

ten tak

Reagovat
JM

Nemyslím si, Case redky nedostává a je to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

No to konecne snad vypada na klidnej domaci zapas.

Reagovat
Petřík-FCB

Manchester United hledá posily do zadních řad a jednu si vyhlédl v Benfice. Red Devils by mohli ještě během ledna přivést Alexe Grimalda, za kterého by mohl portugalský celek inkasovat až 38 milionů eur.

To jako vážně?

Reagovat
Erdovec

Ronaldo zoufalý

Reagovat
misinho7

na jaku chmaru tam zas jebe Benzemu

Reagovat
misinho7

neskutocne ta nasa efektivita .. 3 najazdy(2 isco, raz cris) a nedame nic

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
Raul=Real

Akcijka

Reagovat
Kokesh

2x pres Karima, nadherna akce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele