LaLiga - souhrn 5. kola

19.09.2017, 21:57, aktualizováno 21.09.2017, 23:52
Komentáře a souhrny
Real Madrid znovu selhal doma, díky brance z nastavení podlehl Betisu. Barcelona rozstřílela Eibar a upevnila si vedoucí postavení. Valencia deklasovala pěti góly Málagu, Villarreal naopak nenašel recept na defenzívu Espanyolu. Atlético Madrid loupilo v Bilbau, Sevilla přetlačila Las Palmas...

Levante UD - Real Sociedad 3:0

21.09.2017 22:00

Góly: 45. Chema, 75. José Luis Morales (pen.), 89. Enis Bardhi

Nakolik se na hráčích Realu Sociedad podepsala domácí porážka s Realem Madrid, je vidno spatřit v zápase na hřišti Levante. Baskové výsledkově propadli a po brankách Chemy, Moralese a Bardhiho podlehli valencijskému celku 0:3. Levante se zároveň posunulo na páté místo právě před Real Sociedad.

Domácí začali pěkně zostra a po čtvrthodině měli na svém kontě jednu tutovou šanci a navrch dvě žluté karty k tomu. Pochválit je přitom nutné brankáře Rulliho, který vyrazil jak ránu Tona z jedné strany, tak i pokus Jasona z druhé. Brankář hostí byl ústřední postavou prvního poločasu a po půlhodině hry předvedl na brankové čáře další senzační zákrok! Ve 45. minutě už ale přeci jenom inkasoval. Pamatujete na památný gól finále Ligy mistrů v roce 2002 v podání Zinedina Zidana? Něco podobného si střihl i Chema a proti jeho fantastickému voleji nemohl Rulli nic dělat.

Real Sociedad si vůbec první brankovou příležitost připsal až krátce po změně stran. Juanmi pálil uvnitř šestnáctky a mnoho nescházelo. Na druhé straně mohl zvýšit Campaňa, když se krásně vyhnul ofsajdové pasti, avšak Rulliho překonat nedokázal.

Levante se výrazně přiblížilo vítězství v 75. minutě, kdy Odriozola fauloval ve vápně Moralese a verdikt sudího byl nekompromisní. Rulli se mohl ještě jednou stát velkým hrdinou, chycenou penaltu měl na dosah, ale balón mu nakonec pod tělem proklouzl do branky. Závěr zápasu pak veškeré naděje na bodový zisk hostů rozcupoval. Nejprve faul Llorenteho znamenal druhou žlutou kartu a vyloučení a následně volný přímý kop zakroutil do šibenice Bardhi.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Getafe CF 1:1

21.09.2017 21:00

Góly: 25. Maxi Gómez - 86. Ángel Rodríguez

Pro Celtu Vigo to není dobrý výsledek. Celestes přišli o výhru až pět minut před koncem, kdy se prosadil Rodríguez. V prvním poločase byli domácí výrazně lepším týmem, ve druhém dějství byli zase aktivnější hosté.

Celta měla od počátku více ze hry, ale svojí převahu nedokázala přetavit ve větší příležitost až do 25. minuty. Právě v tento moment vybojoval hlavičkový souboj Mallo a to tím způsobem, že rovnou přihřál na střed vápna nabíhajícímu Maximilianovi Gómezovi, který přízemní střelou překonal brankáře Guaitu. Celta se s jednobrankovým vedením nechtěla spokojit a ve 33. minutě byl blízko druhé brance Iago Aspas a nebýt Guaity, byl by poločasový výsledek pro Madridské ještě více nelichotivý.

Getafe se osmělilo až po změně stran a po centru Fajra orazítkoval tyč Jorge Molina. Jen o několik minut později se hosté rozhodli pro oživení ofenzívy a na hrací plochu se dostal i Ángel Rodríguez. Hosté z Madridu byli čím dál nebezpečnějším týmem, Bergaru odzbrojovala obrana Celestes na poslední chvíli.

S ubývajícím časem se zdálo, že Celta nakonec nebude mít problém jednobrankové vedení udržet, ovšem pět minut před koncem poslal napříč pokutovým územím přihrávku Jiménez a nikdo z domácích jí nezachytil, až na zadní tyč skórující Ángel Rodríguez. Přesně ten Rodríguez, který přišel v 56. minutě na plac.

Pro Celtu to byla studená sprcha, přeci jenom už se viděla se třemi body v kapse. Zbytek zápasu už nic zásadního nepřinesl, takže si oba celky rozdělily body za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Espanyol Barcelona 0:0

21.09.2017 20:00

Góly: -

Villarreal si doma nakonec jen rozdělil body s Espanyolem Barcelona a diváci se na Estadio de la Cerámica nedočkali ani jedné branky. Rozhodně se nejednalo o nezáživné utkání, ale oba brankáři byli dnes večer ve výborné formě.

Villarreal byl velkým favoritem v duelu proti Espanyolu, ale jeho hlavním problémem byla rozsáhlá marodka. Trenér Fran Escribá měl co dělat, aby poskládal kvalitní a smysluplnou sestavu. Do ní se před domácími ochozy vešli hráči jako Costa, Ruiz, Trigueros, Čeryšev, Castillejo, Bacca nebo Bakambu. To byl smrtící tandem, na který si Espanyol musel dávat pozor.

Hlídat tyto dva hráče měli především Caricol, Sánchez, Hermoso, López nebo Jurado. Útočné povinnosti měli především Baptistão s Morenem. A právě prvně jmenovaný útočník se staral o pořádný vzruch před bránou gólmana Barbosy. Už ve čtvrté minutě se dostal do zajímavé střelecké pozice a nakonec zamířil těsně nad břevno!

Villarreal byl trochu zaskočen aktivitou svého soupeře, se kterou zřejmě nepočítal. Do jeho rozhozené obrany posílal o pár minut později velmi dobrý centr obránce Caricol a José Manuel Jurado hlavičkoval opět velmi těsně nad! Villarreal přiložil ruku k dílu a výsledkem byla první branka utkání. Ta ale platit nemohla, protože dorážející Rodrigo Hernández při zakončení fauloval brankáře Paua Lópeze.

Hostující celek se rázně připomněl po dvaceti minutách a dalším z mnoha dnes zahrávaných rohových kopů. Balon si ve vápně našel skvěle naskakující útočník Gerard Moreno a zamířil velmi dobře k tyči. Jenže brankář Mariano Barbosa se hbitě natáhl na stejnou stranu a jeho pokus bravurně vyrazil! Dost práce měl také hostující brankář Pau López, kterého pořádně protáhl dobře mířící Manuel Trigueros.

Pár minut před koncem první půle si Bakambu rychle vyměnil s Baccou, který mu jej vrátil. Střelu z první ale Bakambu namířil jen do míst, kde stál López. Brankář Espanyolu byl ke konci poločasu prověřen ještě po krásné individuální akci Samuela Castilleja, který se prvním dotykem dostal s balonem do vápna, proběhl přes dva protihráče a pořádně vyprášil zasahujícímu brankáři Lópezovi rukavice.

Poločas druhý nezačal nijak odvážně a chvíli trvalo, než se oba soupeři vrátili do tempa. Po hodině hry se dostal k ráně opět aktivní útočník Gerard Moreno, který obešel protihráče a ve vápně mířil z úhlu na bližší tyč. Tam však byl brankář Barbosa. Na opačné straně zaměstnal brankáře Lópeze Cédric Bakambu, který se ve vápně v tlačenici několika hráčů obtočil na místě s míčem a tvrdě vypálil. López rovněž tuto střelu kryl. V závěru se sice hodně žlutilo, ale skóre se už do konce zápasu nezměnilo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Betis 0:1

20.09.2017 22:00

Góly: 90+4. Tonny Sanabria

Takto si Cristiano Ronaldo ligový návrat rozhodně nepředstavoval. Real Madrid totiž na domácí půdě ani napotřetí v La Lize nedokázal zvítězit a po dvou remízách si nyní proti Realu Betis připsal šokující porážku 0:1. Navzdory plejádě šancí ze strany Bílého baletu přetrvával po celých devadesát minut bezbrankový stav, přičemž v závěrečném nastavení umocnil už tak znatelnou frustraci publika na stadionu Santiaga Bérnabeua Antonio Sanabria, jenž přesnou hlavičkou zařídil hostům všechny body.

Real po 73 zápasech vůbec poprvé za vedení Zinedina Zidana nedokázal v soutěžním zápase vstřelit ani jeden gól a pokračuje ve výsledkové nemohoucnosti na úvod nové sezony. Úvodní minuty přitom ničemu takovému nenasvědčovaly, neboť hladový Ronaldo po dvou zásazích z Ligy mistrů hned zpočátku nebezpečně pronikal k brance po pasu Modriće a jeho ránu musela na poslední chvíli zablokovat obrana Betisu. Po dalším pokusu portugalské superstar již musel brankář Antonio Adán poprvé v zápase zasahovat.

Přestože měli jasně více ze hry domácí, také Andalusané dokázali zahrozit, obzvláště po chybách soupeře. Když ve středu pole přišel o míč Casemiro, bylo zapotřebí výtečného zákroku Daniho Carvajala na brankové čáře, aby Sanabriovi zabránil v průlomu skóre. Právě španělský bek byl záhy dalším provinilcem, který nepřesným vhazováním namazal Fabiánu Ruizi Peňovi, a Keylor Navas v brance Realu měl co dělat, aby jeho povedenou střelu do horního růžku bravurně vytěsnil na roh. Když pak Adán vyrazil ránu Isca, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu.

Také po změně stran se pokračovalo v zajetých kolejích, kdy se Real tlačil bezhlavě kupředu a stále narážel na nemohoucnost v zakončení. V jednapadesáté minutě naservíroval Ronaldovi povedeným přízemním centrem gólovou příležitost Gareth Bale, jenže domácímu forvardovi se zakončení hrubě nevydařilo. Na opačné straně si obdobně vedl osamocený Guerrero, který v slibné pozici přestřelil.

Pár minut nato dělily Real od gólu pouhé decimetry, když Carvajal z ostrého úhlu poslal Ronaldův centr z voleje jen do tyče. Totéž se opakovalo i čtvrthodinu před koncem, když Bale na přední tyči fantastickou patičkou tečoval ostrý centr Vázqueze, jenže výtečný Adán zvládl míč vyrazit do své pravé tyčky a odražený míč stihla obrana Betisu zavčasu odpálit do bezpečí.

Zdálo se tak, že si Real navzdory bilanci sedmadvaceti střel připíše třetí domácí remízu za sebou, avšak hosté měli jiné plány. Trenér Quique Setién ofenzivnímí střídáními Boudebouze s Joaquínem dával jasně najevo ofenzivní choutky, které se do čím dál otevřenější obrany Realu projevily jako správná volba. Ve čtvrté minutě nastavení totiž po Tellově přímočarém průniku a výtečném centru Barragána hlavičkoval zblízka osamocený Sanabria a ukázkovým zakončením stanovil konečné skóre 1:0 pro Betis.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - UD Las Palmas 1:0

20.09.2017 22:00

Góly: 83. Jesús Navas

Sevilla zvládla urvat domácí vítězství proti Las Palmas a je jediná, kdo zatím dokáže držet krok s vedoucí Barcelonou. Andalusané se na tři body pořádně nadřeli a vítězství jim zajistila až trefa sedm minut před koncem v podání Jesúse Navase, při které se "začervenal" golman Chichizola.

Sevilla podobně jako loni prožívá výtečný start do sezony a po těžkém zápase s Las Palmas ztrácí na vedoucí Barcelonu jen dva body. Co by za to dal takový Real Madrid.

Domácí vstoupili do zápasu aktivně, Mercado se dobře uvolnil a Chichizola musel zasahovat. Sevilla ovládala hru, ale Las Palmas velice pozorně bránil. Domácí si navíc museli dávat pozor na zadní vrátka, protože zejména Vitolo byl při přechodu do útoku hodně vidět.

A skóre se neměnilo ani v 54.minutě, kdy uvnitř šestnáctky převzal balón Ben Yedder a stanul tváří v tvář brankáři Chichizolovi. Stačilo se jen podívat a balón umístit, ovšem Ben Yedder trefil přesně prostor, kde se hostující brankář pohyboval. Tahle šance domácí pořádně mrzela, protože čas kvapil neúprosně rychle a na světelné tabuly stále svítil výsledek 0:0.

Fotbalový osud bývá někdy krutý a Chichizola o tom ví po dnešku své. V 83.minutě zkoušel odcentroval do šestnáctky Jesús Navas a k překvapení všech skončil balón v síti. Navas chtěl rozhodně centrovat a protože byl Chichizola lehce z branky, nepovedený centr ho přelétl a skončil v brance. Las Palmas se ze smolného okamžiku nevzpamatoval a v Andalusii, jinak po dobrém výkonu, padl.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Deportivo Alavés 1:0

20.09.2017 21:00

Góly: 45+1. Luisinho

Až v pátém zápase se La Coruňa dočkala vůbec svého prvního vítězství v sezóně. Tuhle vzpruhu potřebovala s velkou nutností, jelikož na svém kontě měla dosud jen jeden bod. Zato Alavés i nadále pouze tápe. Nejenže své konto bodů od úvodního kola ještě nerozšířil, ale stále zároveň čeká na svůj premiérový gól v LaLize.

Byl to souboj dvou celků, které na začátku nového ročníku dobrá forma vůbec nezastihla. Hůře v tabulce na tom byla před jejich vzájemným střetnutím už jen poslední Málaga. Jestli domácí měli s jedenácti inkasovanými brankami nejhorší obranu v lize, pak hosté s nula vstřelenými brankami měli vůbec nejhorší útok.

Pro Branquiazuis to nakonec byly vydřené tři body, ačkoli drželi více míč na svých kopačkách. Měli štěstí, že soupeř prostě selhával v koncovce. V 17. minutě vyslal vůbec první střelecký pokus hostující Álvaro Medrán, branku Pantilimona ovšem netrefil. Stejně si mimochodem na druhé straně vedl o čtyři minuty později Valverde.

Za opravdu první výraznější ohrožení soupeřovy brány se dá považovat nenápadné, leč nepříjemně plachtící zakončení z dálky od Munira, které musel Pantilimon vyškrábnout zpoza břevna do zámezí. A po následném rohovém kopu se chytl smutně za hlavu stoper Rodrigo Ely, protože míč nasměroval jen do brankové konstrukce.

Naopak domácí v nastavení první půle poprvé skórovali. Andone unikl podél levé strany, ve správný čas balón vrátil do středu za vápno, kam si sbíhal Luisinho, a ten tvrdou pumelicí na bližší tyčku nachytal na švestkách gólmana Fernanda Pachecu. Hosté se v žádném případě nechtěli vzdávat, jenže toužebné odměny se jednoduše nedočkali.

V 55. minutě vypálil velmi dobře Burgui a Pantilimon nepředvedl úplně jistý zákrok. K dorážce hlavou se tak tlačil Munir, ovšem jeho pokus byl slabý. Na druhé straně mohl naopak náskok po rychlé akci navýšit v 81. minutě Andone, jenže u tyčky naložil s přihrávkou Valverdeho špatně. A skórovat se pak nepodařilo trestuhodně ani Colakovi.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Girona FC 0:0

20.09.2017 20:00

Góly: -

Přestože utkání Leganés s Gironou nakonec žádný gól nepřineslo, nelze říci, že šlo o nezáživné utkání bez šancí. Právě naopak, oba celky vyzkoušely všechno možné, aby si připsaly na své konto průlom skóre a vydřené tři body, jenže navzdory tomu všemu se ve vůbec prvním vzájemném zápase na prvoligové úrovni vstřelené branky nedočkaly. Shodným pozitivem může pro tyto celky být alespoň fakt, že remízou 0:0 ukončily sérii dvou porážek za sebou.

Trenéři Gariano s Machínem si dobře uvědomovali, že v tomto zápase proti sobě stojí celky na podobné úrovni, a nechtěli si nechat ujít příležitost bodovat v jednom ze střetnutí, jež neměla papírového favorita. Domácí fanoušky hned v první minutě zvedl ze sedaček Szymanowski tvrdou ranou do břevna, zatímco na opačné straně kontroval v páté minutě Stuani parádní hlavičkou, která pro změnu skončila smolně na tyči. Hned další minutu nato málem skóroval z bleskového protiútoku Eraso a zdálo se nemožné, že tento bláznivý duel skončí bez branek.

Postupem času převzali herní iniciativu hráči Leganésu, přesto však největší šance první půle připadla aktivnímu Stuanimu. Uruguayský forvard se po pasu Kayodeho ocitl sám před brankářem Cuéllarem, jenže zbrkle zamířil mimo tři tyče. Ani po změně stran se na ofenzivní podívané všech zúčastněných nezměnilo vůbec nic. Největší pozornost na sebe míčovými kousky strhával Mojica, gironský levý křídelní bek, ovšem zahanbit se nenechal ani jeho obranný kolega Juanpe, jehož hlavička znovu rozezvučela břevno domácí branky.

Když se pak devět minut před koncem základní hrací doby zničehonic prosadil střídající Nordin Amrabat, avšak radost mu vinou ofsajdového postavení nevydržela. Když pak v hektickém závěru neuspěli ani Mojica, Amrabat či Eraso, musely se oba týmy spokojit s bezbrankovou dělbou bodů, která neuspokojuje ani jednu stranu. Gironu v příštím šestém kole čeká těžké regionální derby s Barcelonou, zatímco Leganés míří na Kanárské ostrovy k zápasu s místním Las Palmas.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1:2

20.09.2017 20:00

Góly: 90+2. Raúl García - 55. Ángel Correa, 73. Yannick Carrasco

Atlético Madrid potvrdilo, že na Bilbao se mu dlouhodobě daří, nepohrálo s ním už jedenáctkrát v řadě, ba co víc, z horké baskické půdy si odvezlo svou třetí výhru v sezóně. Domácí nedokázali napravit poslední výpadek na půdě Las Palmas a utrpěli již svou druhou prohru. Před vlastními fanoušky pak letos padli vůbec poprvé.

Athletic Clubu se zase vůbec nedařilo v útoku. Minulou neděli na Kanárských ostrovech neskóroval ani jednou, teď aspoň zaznamenal čestný úspěch v podobě branky Raúla Garcíy v nastavení. K bodovému úspěchu to ale nestačilo. To už totiž hosté vedli díky Ángelovi Correovi a Yannickovi Carrascovi, jež se oba shodně trefili ve druhém poločase.

První dějství nebylo zcela určitě tak zajímavé jako to druhé. Vlastně až ve 35. minutě se nějakým způsobem osmělilo jedno z mužstev, konkrétně to byl hostující Gaitán, jenž se ocitl za obranou a z levé strany tlačil míč na zadní tyčku, gólman Kepa si však na něj stačil sáhnout, a jeho teč dopomohla k tomu, aby střela skončila na brankové konstrukci.

Jen o dvě minuty později se ve vyložené pozici objevil také Griezmann, ani on však na Kepu vyzrát nedokázal. Baskický celek měl největší možnost změnit bezbrankové skóre čtyři minuty před koncem. Filipe Luis na hranici vápna skosil Raúla Garcíu, kopala se penalta, jenže Adurizovu dělovku z pokutové značky zázračně vyrazil brankář Oblak.

Atlético se gólově prosadilo v 55. minutě. A byla to v jeho podání doslova skvostná akce, kterou úplně rozebralo soupeřovu defenzívu. Griezmann ze středu pole uvolnil v šestnáctce Kokeho, ten ještě přihrál z pravé strany chytře do středu na sbíhajícího si Correu, jenž pak bez větších problémů uklidil balón do zcela odkryté brány.

V 62. minutě se podařilo rozvlnit síť Griezmannovi, jeho trefa ale nebyla uznaná kvůli ofsajdu. Navýšit vedení se podařilo v 73. minutě Carrascovi, jenž zužitkoval nádherné pobídky od Griezmanna střelou na vzdálenější tyč. Bilbao stačilo už jen snížit, centr z levého křídla od Balenziagy stačil za brankovou čáru ztečovat Raúl García.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - SD Eibar 6:1

19.09.2017 22:00

Góly: 20. Lionel Messi (pen.), 38. Paulinho, 53. Denis Suárez, 59. Lionel Messi, 62. Lionel Messi, 87. Lionel Messi - 57. Sergi Enrich

Barcelona zase jednou nadělovala a kdo jiný mohl řídit demolici, než Lionel Messi. Argentinský fotbalista vstřelil čtyři branky a po jedné trefě si připsali Paulinho a Denis Suárez. Eibar se dočkal alespoň čestného úspěchu, když ve druhém poločase snižoval Sergi Enrich. Katalánci jsou nadále stoprocentní.

Eibar přitom mohl domácí nemile zaskočit, protože on měl první velkou šanci zápasu. Paulinho vyrobil ve středu hřiště chybu a Sergi Enrich postupoval sám na ter Stegena. Německý brankář skvěle zasáhl a udrže prozatimní nerozhodný výsledek. Hosté se drželi do 20. minuty, kdy uvnitř vápna fauloval Gálvez obránce Semeda a sudí nařídil pokutový kop.

Lionel Messi se ze značky pokutového kopu mýlí málokdy a přestože Dmitrović vystihl směr, na balón nedosáhl. Pochopitelně barcelónské obléhání tím nekončilo a ještě do konce poločasu to bylo 2:0. Na Suárezův rohový kop nejvýše naskočil Paulinho a hlavou zvýšil.

Eibar potřeboval vstřelit kontaktní branku a naopak, kdyby další obdržel, nejspíše by bylo po zápase. A stalo se přesně to, co hosté nechtěli. V 53.minutě postupoval směr pokutové území Messi, vypálil a vyraženou střelu dorazil do branky Denis Suárez. Eibaru se sice následně podařilo snížit, když se do centru Juncy položil Sergi Enrich, ale vzápětí to zase bylo o tři branky. Messi dostal opět kousek prosteru a střelou k tyči se přiblížil hattricku.

Jeho zkompletování přišlo za další tři minuty. Argentinský fenomén si narazil s Paulinhem a ve vápně byl opět maximálně efektivní. Řádění Messiho nebralo konce, v 87.minutě si tentokrát narazil s Vidalem a opět překonal Dmitroviče. Messi vstřelil čtyři branky a nejvýrazněji se podepsal pod demolici hostů.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Málaga CF 5:0

19.09.2017 20:00

Góly: 17. Santi Mina, 55. Simone Zaza, 60. Simone Zaza, 63. Simone Zaza, 86. Rodrigo

Valencia doma doslova smetla soupeře z Málagy, který nejenže nevstřelil ani jednu branku, ale hned pět jich sám inkasoval. Hráče Málagy čeká hodně dlouhá cesta domů a kdo z hráčů v autobuse řekne slovo "Zaza", ten asi nedopadne dobře.

Domácí Valencia se hodlala před vlastními fanoušky pořádně ukázat a jejím soupeřem za tímto účelem se stala Málaga. Ta má velké problémy se střelbou branek a dnes se měl o změnu postarat Rolán, Recio nebo Mula. Do hry se od první minuty postavili také Ricca, Jonny nebo Kuzmanović.

Valencia se spoléhala na Simoneho Zazu, což, jak se ukázalo, byl výtečný nápad. Kromě něj se na hřišti objevili také Parejo, Guedes, Murillo, Montoya nebo Soler s Minou. Sotva dal sudí Álvarez pokyn ke hře, Valencia začala dominovat. Pareja dostal hned dvakrát možnost zahrávat volný přímý kop, ale zeď neprostřelil ani jednou. V 18. minutě se už ale Los Che prosadili. Soler poslal balon krásně před bránu a jeho načechraný centr usměrnil hlavou do sítě Santi Mina!

Lepší začátek si Valencia snad ani nemohla představovat. Navíc mu její soupeř zase tak mo práce nenadělal, protože v útoku byl velmi pasivní. Další centr Solera promáchl Guedes, Simone Zaza pak po závaru v pokutovém území Málagy neskóroval jen proto, že byl doslova v obležení několika protihráčů.

Svou šanci měla i Málaga, ale jak bylo asi jasné vzhledem k její kvalitě i aktivitě těch šancí nebylo zase tak moc. Tu velmi zajímavou spálil Mula, který sice postupoval v podstatě sám na Neta, ale krátce před ním ztratil rovnováhu (chuť, odvahu, možná všechno dohromady). Pokud si na nějakého domácího hráče dávali hostující obránci pozor, byl to Simone Zaza. Občas jeho strážení zavánělo penaltou, jako například po zákroku Luise Hernándeze.

Sudí Álvarez byl ale velmi milosrdný, takže oba týmy vešly do druhého dějství při stejných počtech. Druhá půle vyznívala opět lépe pro domácí Netopýry, zvláště po ráně Daniho Pareja. Velmi aktivním hráčem byl také mladík Carlos Soler, který neustále napadal rozehrávku Málagy. K tomu navíc přidal další asistenci. Deset minut po změně stran vyslal nádherný pas na Minu, který na přední tyči nezasáhl. Do centru se ale na té zadní položil Simone Zaza - 2:0.

Byl to dnes velký večer italského kanonýra, který byl v Itáii mnohokrát považován za přebytečného. Když odbíjela hodina hry, Pareja poslal míč na Minu. Ten nezmatkoval, ale místo toho našel parádním centrem celkem viditelnou hlavu Zazovu. Mladý Ital se položil do zakončení a nedal Robertovi žádnou šanci zasáhnout - 3:0.

Málaga nechápavě sledovala dění a ještě větší ránu pro ni znamenala čtvrtá branka Valencie. Mezi třetí a čtvrtou brankou domácích totiž byl jen dvě minuty rozdíl. A autorem pojišťujícího gólu se stal opět hrotový útočník Zaza, který si obhodil soupeře ve vápně a lehce poslal balon do sítě! A když ještě v závěru zvýšil na 5:0 Rodrigo, domácí fanoušci byli u vytržení.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona550017:215
2.Sevilla FC54107:113
3.Atlético Madrid532010:411
4.Valencia CF52309:39
5.Levante UD52308:49
6.Real Sociedad530211:109
7.Real Betis53026:79
8.Real Madrid52219:58
9.Villarreal CF52126:57
10.Athletic Bilbao52124:37
11.CD Leganés52123:37
12.UD Las Palmas52035:86
13.SD Eibar52033:106
14.Getafe CF51224:55
15.Girona FC51223:55
16.Espanyol Barcelona51223:85
17.Celta Vigo51136:84
18.Deportivo La Coruña51136:114
19.Deportivo Alavés50050:80
20.Málaga CF50051:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (758)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vale pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza

Reagovat
Phillipinho

Parejo pod Marcelinem hraje nejlepsi fotbal v kariere. V tomhle konecne organizovanym fotbale, ktery Vale ted hraje se ukazuje jak skvelym hracem on je. Soler i mimo svoji prirozenou pozici skvelej vykon. Z nej roste top hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se hodně líbí Kondogbia - ano, pokazí mnohdy triviální přihrávku, ale kolik soubojů vyhraje / kolik získá téměř ztracených míčů že tam prostě natáhne tu svoji dlouhou haxnu .. paráda .. Guedes, Soler a Parejo samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Som nadseny. Nemam co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, jen si říkám, nakolik nám to usnadnil soupeř, Malaga byla tragická.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Este napisem, ze je trocha skoda, ze hrac ako Guedes je iba na hostovani. Od prveho zapasu ukaxuje ze je jeden z najlepsich v time. Na druhu stranu nalejme si cisteho vina, ak by aj bol kmenovy hrac a hral by takto po sezone je aj tak prec.

Inac ta obrana a stperska dvojica, cela ta organizovanost disciplina, s tymto mame sancu pohary, len potrebujeme aby si Zaza drzal fazonu a este sa k nemu niekto pridal.

Reagovat
-Kopy-

neuvěřitelný jaký vliv má trenér na kádr a některé hráče, někdy je to až nepochopitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že bude vidět rozdíl, ale takovej??

Reagovat
-Kopy-

hm, to by šlo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Mass

Reagovat
netopier

Easy money

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

supr rotace - valverde, semedo, messi, PAULINHO

Reagovat
LAM

6 zápasů 11 golů.Messimu bude hodně sedět ta pozice ve středu jak při 4-2-3-1 nebo 4-3-3.Škoda zranění Dembeleho.Hlavně ať se Luis zas střelecky chytí.

Leo

Paulinho

Semedo

Reagovat
drussbarb

K tomu snad pět tyček ...

Reagovat
Majk91

Super vysledok na to, ze sme do 74. minuty hrali o jedneho hraca menej. Messi opat zapnuty God mod a ani sa nezapotil. Proste najlepsi!

Reagovat
Petrinho17

Deulofeu bol proste katastrofálny. On nebol schopný ani len raz obísť hráča,každá akcia u neho končila.... Vidal za tých pár minút predviedol určite viac...

Reagovat
Majk91

Dnes nam Deulo ukazal, ako vyzera parodia na utocnika. Chudak Semedo, ten si to tam nemal s kym nahrat na pravej strane a aj ked Deulofeovi nahral tak lopty sa uz nedockal.

Reagovat
smazaný uživatel

On myslel Messiho , který toho naběhal nejmíň, nic nehrál a k vítězství přispěl ze všech nejméně.

Reagovat
valloire

Tvoje schopnost ironie se dostává na mistrovskou úroveň. Bravo.

Reagovat
X-bano-X

Pekne Vale, pekne Barca. Dobre sa na ten dnešný futbal pozeralo, veru veľmi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

velice dobře hoši Messi začíná rozjíždět gólové bomby

Reagovat
DreamTeam

Ted ať si rozjíždí co chce. Stačí když pak v době kdy se bude lámat chleba, předvede to co vloni

Reagovat
smazaný uživatel

my vime.... Messi vali celou sezonu, ale Ronaldovi staci 4 povedene zapasy v Lize Mistru a je Zlaty Mic

Reagovat
smazaný uživatel

Což je logické, když se ty 4 zápasy hrají v době, kdy už Messi sleduje LM jen v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že byl Ronaldo jeden z nejhorších hráčů Realu v 90% sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak letos doufám že neprojdou LM skupinou

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych si to přál, ale všechny top 3 španělský týmy dojdou do čtvrtfinále a minimálně 2 z nich do semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zítra v souboji 5. týmu tabulky s 11. dojde k dělbě bodů. Ale bude to mít Betis těžké. Držte se chlapci!

Reagovat
smazaný uživatel

V ktorej sekcii môžem ísť grcať na dnešný výkon Liverpoolu spolu s ostatními?

Reagovat
valloire

V sekci Kužel liga.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
teenz

Reagovat
netopier

Reagovat
Lacko_Boh

80

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je borec.

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to s jakym prehledem kope penalty, klidem.... naprosto famozni

Reagovat
valloire

Reagovat
ttopi

V šatně Eibaru před zápasem: "Chlapi, hlavně si hlídejte Messiho, nesmí dostat minimum prostoru".

Messi po zápase:

Reagovat
smazaný uživatel

V šatně Barcy pred dulezitymi zapasy: "Chlapi, tento rok to musime dat".

Hráci Barcy na konci sezony:

Reagovat
ttopi

Zatím tomu ale nic nenapovídá. Barceloně se zatím daří

Reagovat
technecium

Tohle ale velmi dlouhé roky platilo o vás, o nás to neplatilo teď jen první rok, takže myslím, že letos se zase všechno vrátí do normálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle ceho soudis? Porad jsme o tridu lepsi...

Reagovat
technecium

Nejste. Barca je posledních 10 let mašina na všechny možné trofeje, mimojiné má i 2 triplety. Real se občas vzchopí, ale poté upadne do průměru pod Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

S fans barcy tady na ef koncim tohle nema cenu.

Reagovat
technecium

Valloireho meducína vám nechutná co?

Reagovat
Baronne

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
drussbarb

Momentálně je Real výkonově i herně (!) před Barcou. Superpohár bylo vraždění neviňátek. Nehazet nas všechny do jednoho pytle prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

V odvetě poháru byl Real jasně lepší a vyhrát ho si zasloužili, ale Barça byla celou minulou sezonu lepší. Stačí se podívat na ligový el clasica.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

baví ta sa zbytočne....všetko sa láme na jar (mimo vzájomných zápasov)

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat, že mezi Barcou a Realem je pořád rozdíl třídy, to už chce totální zaslepenost.

Reagovat
Nodi

To se na mě nezlob, ale psát že je Real o třídu lepší ve spojitosti s Barcou, atleticem, či jiným top klubem, jistě není objektivní.

Docela mě mrzí že se lidi prohlašují za fanoušky nějakého týmu a přitom sou to jen fandové toho kdo vyhrává. Obdivuju lidi co fandí týmu co je v půlce tabulky. Vybrat si tým podle toho jak loni dopadl v lize a lm jen proto abych mohl ostatní urážet, to nejsi fanoušek.

Např v USA fans baseballu fandí celý život jednomu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

wtf ty seš asi solidní retard já fandím realu a city už dost dlouho

Reagovat
Nodi

Asi to tak bude tušil sem že tebe nepřechytračím.

Možná nebuď tak vztahovačnej kloučku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry trochu sem to přehnal.

Reagovat
Bandita_Harry

tipujem ze city tak 2012 max 2008

Reagovat
smazaný uživatel

2012

Reagovat
Bandita_Harry

otvorene priznavas ze si fanusik uspechu ?

Reagovat
valloire

to je dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musel sem se nejprv narodit abych někomu mohl fandit

Reagovat
Bandita_Harry

snad ked ma niekto ako lokalny klub nejaky top klub alebo prvoligistu tak fandi automaticky im....

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to budes na konci sezony velmi sklamany..

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

ty jako muze byt, ale nemusi byt, protoze ted je jina taktika, novy trener a hraje se uplne jinak. To je jako kdyby si v Realu porovnaval eru 5 let bez trofeji pred Zidanem a po nem.... nelze to takto porovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Pato44

Nesmí dostat minimum => musí dostat maximum?

Reagovat
ttopi

Asi si chyběl na logice. To cos napsal z toho vůbec neplyne. Ale to je jedno. Nesmí dostat minimum prostoru znamená, že nesmí dostat prostor žádný. Nic je totiž méně, než minimum (pokud se nebavíme o záporných číslech).

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Mercury

Myslim, ze logiku by sis mel zopakovat ty. snad kdyby tam bylo vlozene sluvko "ani", tak by se to dalo interpretovat tvojim zpusobem

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhmm

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vam zatim jevi letni posily??

Reagovat
Azazelo RD

Docela Zazářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Král Leo

Reagovat
tunkic

Že by Messi ještě zamíchal pořadím v GB...?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ve volbě Miss ztratil šance poté, co se přestal holit.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ja sa teda nepotrebujem odbavovat v tomto suboji Messi vs. Ronaldo ale podla mna hral väčšinu roka Messi rozhodne lepší futbal. Individuálne štatistiky mal tiež v celku najlepšie a herne to sa nemusíme ani bavit. Ronaldo potiahol mužstvo v priebehu najdôležitejšieho mesiaca a vyhral trofeje to áno, ale nemyslím že by bola zlatá lopta len o goloch v jednej časti roka.

Reagovat
Diego2

Samozrejme ze je, Messi je bez sance i kdyby dal tech golu do vanoc 30. Tato trofej uz hodne hodne let nema zadny vyznam. Je to individualni trofej a dava se za kolektivni timove uspechy.

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak no

Reagovat
technecium

Tesat do kamene

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to tak, už roky je tato směšná soutěž o klubových výsledcích a o nejvíce marketingově zajímavém hráči, který ani nemusí být nejlepší v samotném týmu.

Reagovat
Billy McClane

Ako by si nastavil pravidla sutaze? Kto by mal hlasovat?

Reagovat
X-bano-X

Najlepsi hrac ma byt najlepsim hracom, nie najlepsim strelcom(ktorym Ronaldo beztak nieje). Proste odmenit individualnou cenou hraca za timove uspechy je scestne a svedci to len o tom, do akej prdele sa futbal dostal.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Ja tam vidim dvoch strelcov ktori sa daju porovnat. Dvoch hracov na porovnanie ale nevidim.

Reagovat
valloire

Porovnat se dají ty střelci, to jo. Jeden ty goly dává ke konci LM, jeden ve skupině. Skupinovej střelec podobně jako na MS nemá šanci, i kdyby dribloval do bezvědomí. Klasickej Leo na podzim v lize dá třeba 25 golů, ale GB bere Ronaldo. A to je boží. Proč? Protože zkušený hráč přesně ví, kdy má ty goly dávat.

Reagovat
X-bano-X

podla tejto logiky staci 11 mesiacov marodit a potom dat pocas 1 mesiaca 8 golov a mas GB. Nj prestizna to zalezitost

Reagovat
valloire

Jako Rossi.....a po letech to zpochybňuje kdo? No nikdo, protože si nikdo nepamatuje, že dal Rummenigge hattrick Frankfurtu. Ale hattrick Brazílii si pamatuje každej. Jestli to nechápeš, je to smutný.

Reagovat
X-bano-X

Ty popleto. Pleries si klubovy a repre futbal. Potom uz chapem tie vagne argumenty.....

Reagovat
valloire

ono se to při GB nějak rozděluje?

Reagovat
X-bano-X

No v prípade roku kedy sa nehrá veľký turnaj sa trebárz európsky team stretne so silným súperom v lepšom prípade len raz, v horšom ani raz. Juhoamerický tam má trebárz v prípade Argentíny vždy Brazíliu, Uruguay, Chile......takže je to trošku nepomer.

Reagovat
valloire

Samí indiání. S tomahawkama. V týpý. Jasnej nepoměr.

Reagovat
X-bano-X

To je fakt veľký indián Pelé veľká huba je príklad tomahawkara.

Reagovat
Billy McClane

V poriadku, ale kto alebo co ma vlastne rozhodovat o najlepsom hracovi?

Reagovat
X-bano-X

Ak by to bolo na mne, tak by hlasovali kapitani vsetkych timov, nie repre ale vsetkych profesionalnych timov. Treneri a novinari ukazali ze su to len predajne stetky.

Reagovat
Billy McClane

A to si ako myslis ze kapitani vsetkych profesionalnych timov by jednoznacne zvolili Messiho ? A hraci snad neukazali, ze su predajne stetky, ked takisto volili kamaratov a spoluhracov z klubov a reprezentacii ?

Reagovat
X-bano-X

Nejde o to koho by zvolili ale podla mna hraci su v tomto najobjektivnejsi. Samozrejme dalo by sa to spravit aj ovela lepsie. Napr volil by kazdy profesionalny prvoligovy hrac nielen kapitani a hodnota hlasu by sa odvijala od nejakych koeficientov krajin a tym by sa predislo tomu aby mal niekto 40 hlasov len od krovakov....... jednalo by sa o tisice hlasov kde by proste ta spolupatricnost resp. kamaratstvo nebolo tak vyrazdne skreslujuce vysledky. Co ke to za cenu ked Kozak v telke povie ze najlepsi bol Messi ale on fando Realu a tak hlasoval pre Ronalda. A takychto su desiatky ci uz na jednej alebo druhej strane. Vsetka cest Ronaldovi je to neskutocny borec a masina na goly ale pokial Messi hrava tak ako trebarz v minulej sezone tak tam je proste najlepsi futbalista jasny a ziadna cena na tom nic nezmeni. Z mojho pohladu je rozdiel medzi Messom a Ronaldom vacsi ako medzi Ronaldom a tretim hracom nech je to ktokolvek. Komplexnost Messiho je nieco co Ronaldo nikdy nemal a ani nikdy mat nebude. Suter je to paradny ale tam to konci. A podla toho ako sa vyjadruje mnoho sucasnych hracov, ktori mali tu cest hrat proti obom, je to dost prevladajuci nazor.

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty vole, to su zvasty....Leos aj CR7 su dvaja najlepsi hraci sucasnosti a preto rozhoduju malickosti. Zmier sa s tym a pohonkaj si na vcerajsich 4 goloch neuveritelneho Lea. Radsej zacni sledovat Odegaarda, to bude novy Messi

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Juan Román Riquelme

Uz si si pohonkal, dobry chlapec

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
uff

Reagovat
technecium

Bude mít o 30 gólů víc ne Doklepávač a hlasující si konečně všimnou, že náhodná forma v pár zápasech na jaře v LM nemůže vytrhnout podprůměrné výkony ve zbytku sezóny.

Reagovat
janinho

fakt si tu potrebujes robit hanbu takymito kokotskymi recami?

nepovazujem ten suboj za vopred rozhodnuty, ale CR na jar zabral v najdolezitejsich zapasoch sezony a nielen v klube ale hra dobre aj v repre. pozri sa na vysledky argentiny v kvalifikacii ty rozumbrado.

ty si ronalda nazivo hrat v zivote nevidel, tak radsej nekomentuj. ono to tvoje doklepavanie nie je take lahke, inak by Benzema proti Valencii nasadzal 5 golov. A tie tvoje "podpriemerne" vykony si videl asi len vo svojich mokrych snoch... teraz sa ukazalo naplno, ze Real je od golov CR zavisly viac nez sa v poslednych rokoch zdalo.

bud sa prestan spravat ako 10rocne decko (ospravedlnujem sa ak mas skutocne 10 rokov, potom kludne pokracuj) alebo daj tesat do kamena, ze s tebou rozumna diskusia o futbale nie je mozna.

Reagovat
X-bano-X

zda sa ze pamat je fakt svina

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Pujde si pro druhe misto

Reagovat
smazaný uživatel

Messi tento rok nesahá Ronaldovi ani po pinďoura. S ušmudlanou Copou bude rád za druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Pokud jde o týmový úspěchy, tak dejme tomu...pokud jde o individualitu, tak asi nikdo neměl lepší rok, než Messi. Nebo by to měl dostat Ronaldo za jeden vydařenej měsíc (i když ten zlomovej)?? Vždyť i v tom Realu bylo několik důležitějších hráčů (Marcelo, Kroos, Modrič, Ramos)

Reagovat
valloire

i když prej ten zlomovej

Reagovat
tunkic

Nebo ne?

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš naopak ne? Ronaldo letos bude nulový

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance.

Reagovat
tunkic

Zas tak skálopevně přesvědčenej, jako fans Realu, bych asi nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to já jsem, protože vím na čem v tom hlasování záleží. Navíc kde stojí, že to tam Ronaldovi nebude padat stejně? On teď zaostává, protože vůbec nehraje zápasy, ne kvůli tomu, že nemá formu a nedává góly. Takovýhle náděly týmům ze spodní části tabulky on umí dávat taky.

Reagovat
Baronne

Na Betis už je ready ne?

Reagovat
smazaný uživatel

JO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

To samozřejmě nikdo nemůže vědět, třeba se rozstřílí a o vítězi pak už nebude pochyb... Spíš jen nechápu tu vaší naprostou jistotu, že to vyhraje zrovna on, i když (zatím) předvedl akorát jeden povedenej měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ten povedenej měsíc má pro hlasující největší váhu.

Reagovat
tunkic

Ok, nevěděl jsem, že ke všem hlasujícím máš tak blízko, sorry!!

Reagovat
Jordi Alba

Realita je taková, že většinu hlasujících nezajímají výkony celé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam, ale videl jsem jak hlasovali loni.

Reagovat
ADM

Reagovat
king23

Messi by objektivně letos neměl být ani v top 3, ale nepochybuji o tom, že ze zvyklosti bude klasicky druhej

Reagovat
Baronne

Reagovat
king23

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tunkic

Jo, tak to si napsal ale úplnou blbost

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nevraživost mezi dvěma útočnými esy ambiciózního Paris St. Germain je ve skutečnosti možná ještě horší, než se dá na hřišti vypozorovat. Brazilskou fotbalovou hvězdu Neymara a Urugayce Edinsona Cavaniho museli po nedělní výhře nad Lyonem v kabině od sebe odtrhovat spoluhráči. Píše to alespoň prestižní francouzský deník L´Equipe.

Španělský deník Sport dokonce přišel s tvrzením, že Neymar už osobně intervenoval u prezidenta klubu Násira Al Chelajfího, aby Cavaniho prodal. „Říkal mu, že koexistence s Cavanim je zcela nemožná a žádal, aby se klub Urugayce zbavil," tvrdí španělské médium.

Reagovat
Diego2

Cavani si rok uzival konecne pozice na vysluni po odchodu Ibru a prijde rozmazleny Neymar a je na tom jeste hur jak predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Cavanimu bolo lepsie s Ibrou ako teraz

Reagovat
-Carles-

To je blbec proste

Reagovat
valloire

co Leo a Ibra? taky je Leo blbec?

Reagovat
Mercury

Leo s Ibrou neměli žádný problém, což sám Ibra několikrát říkal. Problémem byl trenér. Střílíš slepými dědo.

Reagovat
valloire

Já nikdy nestřílím slepými. Nepřišel on Leo za Pepkem, aby mu změnil pozici? Přišel. Ibrovi se to co? Ibrovi se to nelíbilo.

Reagovat
X-bano-X

A to vies odkial ze za Pepom prisiel?

Reagovat
Diego2

cetl v Blesku....hlavne ze Ibra a Messi maji top vztah...

Reagovat
X-bano-X

Mne sa hlavne pacilo ako to o najlepsom hracovi povedal Ibra na galavecere.

Reagovat
valloire

Odtamtaď co ty víš, že nepřišel.

Reagovat
-Carles-

Nie neprišiel za ním Leo, aby mu zmenil pozíciu. Napadlo to samotného Guardiolu, ktorý mu ohľadom toho mal volať večer pred Clasicom.

Treba trocha doplniť znalosti

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/players/lionel-messi/11162621/How-Lionel-Messi-was-transformed-at-Barcelona-thanks-to-late-night-phone-call-from-Pep-Guardiola.html

Reagovat
valloire

tak v květnu 2009 jo?

Reagovat
-Carles-

Trocha som to pomiesal teda

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Josifek

Reagovat
Free_player

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar no

Reagovat
Kily

přijde mi hodně nepravděpodobné, že Neymar zná slovo koexistovat

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Joo, to jsem si taky říkal

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
teenz

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Takže myslíš, že jde o tendenčně kolportované denunciační informace?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
oli9
Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Neymar

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Měli je nechat, Cavani by ho aspoň srovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Taková story jako z Barcelony. Asi to chytil od Messiho, ten si taky může vybírat, kdo zůstane a kdo ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
hornito

Messilona

Reagovat
smazaný uživatel

Měli je nechat, ať si to vyrikaji.

Reagovat
valloire

Učil se Barceloně.....

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Messi sa pohybuje v zaujímavej sinusoide, hrá v podstate výborne celu karieru (aspon si to tak ludia budu pamatat)....ale, jeho vplyv na hru Barcelony je raz obrovsky podstatný ked hrá na krídle, potom príde iný trener dá ho na hrot kde oživí celu ich hru, potom zažije barca zas menší upadok a ide na krídlo kde zas oživí celu hru a teraz ho zas dali na hrot a zas to má rovnaký efekt. Ako keby len zmena jheo pozície rozbíjala def. koncepty iných mužstiev

Reagovat
technecium

Tak on je hráč, na jehož obranu v zápase musíš připravit celý tým, přizpůsobit tomu taktiku. Takže to chvíli trvá, než se adaptují na změnu jeho pozice

Reagovat
smazaný uživatel

pekny postreh.... podle me si ho treneri souperu hlidaji a planuji na neho taktiky.... ale kdyz ho trener prehodi, holt rozbije taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

"podle me si ho treneri souperu hlidaji a planuji na neho taktiky"

Trenéři soupeřů plánují jak zastavit nejlepšího hráče druhýho týmu. Kdo by to byl řekl..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale na Ronalda se tyhle osobky nedelaji..... u Messiho to je tak ze mu nedaji ani metr

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak na Ronalda se nikdo nepřipravuje. Aha, ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou zakomplexovany decka co chces .

Reagovat
smazaný uživatel

pripravuje ale jinym zpusobem..... Ronaldo je jenom doklepavac, ale Messi tvori hru a priprava probiha odlisne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

no tak na ronalda se nejede osobka ale zdvojuje se post, zatímco na messiho se jehe hlavně osobka

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

je videt ze nesledujes fotbal

Reagovat
Spalovač šancí

Na Ronalda se tyhle osobky nedělají, protože není nejlepším hráčem druhého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze se nedelaji, ale delaji se jinak a ne tak agresivne......Ronaldo je jenom doklepavac, ale Messi tvori hru a priprava probiha odlisne

Reagovat
smazaný uživatel

pardon "Spalovac sanci" to melo byt na "janinho" ........jinak samozrejme ze se delaji, ale oni si hlidaji timto stylem spis Isca nebo Asensia, jinak s tebou souhlasim

Reagovat
janinho

na CR sa nehraju osobky?

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze se nedelaji, ale delaji se jinak a ne tak agresivne......Ronaldo je jenom doklepavac, ale Messi tvori hru a priprava probiha odlisne

Reagovat
drussbarb

Kurník, aspoň trochu respektu ...

Docela ostudný výkon některých zdejších cules

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na me? A na co reagujes konkretne prosimte ?

Reagovat
drussbarb

Na Ronalda se taky hrají osobky ...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale jake, ne takove jak na mesiho ... spis ho zdvojujou, ale ne osobky

Reagovat
ADM

Reagovat
Hurrikane

Stíhací jízda Ronalda k zisku Pichichi začíná!

Reagovat
Diego2

dnes bude penalta na 99,9%

Reagovat
Hurrikane

Někdo tu penaltu aspoň umí dát.

Reagovat
kubys

20. Lionel Messi (pen.)

Reagovat
valloire

náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Real ma pouze 3 hrace - Ronaldo, Stesti a Nahoda

Reagovat
kubys

Na to, že hrajou ve třech, toho vyhráli dost...

Reagovat
smazaný uživatel

vloni mozna, ale 5-10 let naprosta nadvlada Barcelony a Real Madrid pouze paberkoval

Reagovat
kubys

Co to s tím má společného? I kdyby vyhráli jednu trofej ve třech, bylo by to víc než dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Tys to těžce nepochopil, že?

Reagovat
smazaný uživatel

a co?

Reagovat
valloire

nic, prostě nejsi hoden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

len tak dalej

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Real

Reagovat
blaugrana

Paulinho je nový Keita + je tam ešte nadstavba v podobe gólovosti, nábehov a schopnosti kombinácie na jeden dotyk. Ten chalan bude na konci sez=ony v 11stke ligy a zavre nám všetkým klapačky.

Reagovat
ttopi

Taky se mi zatím příchod Paulinha zdá jako výhra - zatím. Sice byl ten obchod dost pro smích (ikdyž v kontextu toho, jaký jsou teď obchody a jaké se nestavují klauzule - Benzema 1 miliarda - LOL - si nemyslím, že by to bylo nějaký ultra extra drahý), ale zatím se mu daří a zabydlel se slušně

Reagovat
Kokesh

V 11 ligy urcite nebude. Vsak ono vam to nadseni po par zapasech opadne a bude se na nej nadavat jako pred prestupem...vzdy prvni na rane podobne jako Gomes.

Reagovat
blaugrana

...

Reagovat
Baronne

Tam je rozdíl v tom, že od Gomese jsme všichni čekali dobrý výkony, a on hrál sračku, od Paulinha nikdo nic nečekal, a zatim hraje dost dobře

Reagovat
Phillipinho

To je ten problem. Proc se vlastne od Gomese a Alcacera cekali dobry vykony? Vzdyt oba hrali bidu uz ve Valencii. Chapu, ze mnozi tady je moc hrat nevideli, ale oni i statistiky meli spatny. Nechaputy co meli nejaky ocekavani od tehle klaunu.

Reagovat
Gazdo

Youtube asi

Reagovat
Visca el barca

No ale tak něco v Gomésovi bejt musí ne? Když i tak ho chtělo Juve,United, Spurs?Ikdyž já nevím co.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tobě je krásně vidět, jak tě trápí, kdykoliv mají Culés z něčeho radost.

Reagovat
Majk91

takych je tu vela

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ne všichni se tváří jako rádobyrozumní diskutéři.

Tady ten je pokrytecký nepřejícný ovád.

Reagovat
Kokesh

Ale Jiri. Vidim, ze vracis opet v plne sile.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jiřīčku, přišli 4 ušmudlaný výhry, tak jsi nám vylezl z kanálu?

Reagovat
Kenneth

Pred 4 zapasy nejvetsi poleno vsech dob, ted v 11 ligy. Suareze ted prodavaji, dalsich 5 zapasu da 10 golu a uz to bude zase nenahraditelny Luisito.

Reagovat
ADM

jj v tomto si naozaj máme čo vyčítať..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
hornito

Reagovat
drussbarb

Hlavně ať to nezakriknes

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tady stalo??

Reagovat
Free_player

Neskutečný sledujte a kochejte se.... Ten to bude takhle šíleně sypat až do čtyřiceti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my hrajeme az vecer .

Reagovat
Free_player

a koho to zajímá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat a kochat se budeš až večer.

Reagovat
Free_player

nn balet i divadlo nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

tu tisicku musi dat

Reagovat
Gazdo

Hosté se drželi do 20.minuty, kdy uvnitř vápna fauloval Gálvez obránce Semena a sudí nařídil pokutový kop.

no tak ved bol vynikajuci nerobte mu zle s tym menom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

spíše mě zarazilo to, že "fauloval"

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerali ste niekto valneciu na digi sporte? Ten komentator tam viac funel do toho mikrofonu ako komentoval. Totalne bolo vidno ze o tych timoch nic nevie a ze ziadna priprava na zapas tam nebola. Max 10 min pred zapasom si pozrel vysledky z predosleho kola a to vsetko. Velka bieda

Reagovat
X-bano-X

Bieda to bola. Este vacsia ked si zmylil Digneho s Deuloufeom ktory uz bol par minut na lavicke.

Reagovat
ramm+

To bude sranda, když na konci roku bude mít doklepávač-šampon č.7 o 30 gólů míň jak fotbalový Bůh a stejně mu tu mičudu dají

Reagovat
valloire

a to je boží

Reagovat
smazaný uživatel

ano nespravedlnost v tomto svete vladne.... my vime Hala Hadrid

Reagovat
Kenneth

Vy jste proste ukazkovy nezvladaci.

Reagovat
ramm+

No uznej, že pokud jde o individuální trofej, tak to vypadá dost blbě

Reagovat
Kenneth

Kazdy si to u svyho oblibence nejak obhaji, stejne zadny urcity kriteria nerozhoduji. Ronaldo vlastne pomalu "sam" zaridil obhajobu LM a proto si myslim ze vyhraje. To ze Messi umi lip tvorit hru, nebo ze ma 100x vic driblingu vidi kazdy.

Reagovat
ramm+

Zařídil sám.. to je přece ta největší nepravda. Snad vše z prvního doteku, loženky. Sám skoro nic nevymyslí. V sezoně na něho pískali vlastní fanoušci.

Reagovat
Kenneth

Ok.

Reagovat
valloire

to je ta pověstná barcelonská líheň talentů

Reagovat
ramm+
Reagovat
Neutron

ale ved on nic vymyslat nemusi, na to su tam asi dalsi hraci nie? Taky Nistelrooy tiez nebol ziadny tvorca hry, ale strelec paradny, odkedy je pravidlo, ze hrac musi 5 golov pripravit a 7 strelit. Ronaldo ocividne ani ulohy na tvorenie nedostava, ved naco, Kroos s Modricom su tam potom od coho.

Reagovat
Kixi Syhimour

vyhrál sám

Reagovat
Majk91

Reagovat
valloire

Vypadá to přesně tak jak má. Škoda, že Messimu nikdo neřekl, že jestli chce Zlatej míč, měl by ty goly dát ne Eibaru, ale Juventusu, Bayernu a Atleticu.

Reagovat
ramm+

Jsem si jistý, že vytvořit mu jejich především neschopná záloha to, co doklepávači v Realu, tak jistě ty góly dal.

A ty tu dokola meleš, jak by si zrovna vás loni taky nepodal

Reagovat
valloire

Tak ty seš si jistý? To potom ten míč asi dostane Leo.

Reagovat
ramm+

Chceš snad rozporovat, že Ronaldovi připravovali ložené šance a co si Messi nevytvořil proti těm špičkovým obranám, to neměl? Co by asi tak v loňské Barce odehrál CR7? Ten by byl úplně v ....

Reagovat
smazaný uživatel

no to je pravda, souhlas Ronaldo v tomto smeru byl uplne ve sr*čkách Penaldo doklepávač

Reagovat
valloire

viděl jsi Barcelona - PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

Vim ze reagujes na ramm+ ,ale ano ....viděl https://www.youtube.com/watch?v=H7DGigU3V2I PROČ SE PTÁŠ ?

Reagovat
valloire

ty nejsi hoden

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze ty ses

Reagovat
ramm+

Výjimka. Všichni vědí, že v loňské sezóně Barca oproti Realu hořela v obraně a ještě více v záloze.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tak mazej do Fortuny a založ barák na výhru Leoše v Balon d'Or

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha a hned dalsie plakanie....fnuk fnuk messimu nevytvara zaloha sance, fnuk fnuk ronaldo vsetko len doklepne, fnuk fnuk tento zivot je nefer smiesko z barca fanklub

Reagovat
ramm+

Tvoje reakce úplně off topic. Konstatoval jsem dobře známý fakt.

Prostě ten tvůj komik nikdy nebyl a nebude úroveň Mesiáše

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha krasne povedane Barca nalozi debakel nejakym chudakom a barca fans na tom este pol roka masturbuju, ale ked vyhoria v dolezitom zapase o nejaku trofej tak len placuuu, ze buuu ronaldo kopal penaltu a buuu messi je aj tak lepsi a buuu rozhodca piskal proti nam a buuu to bol faul od ramosa

Reagovat
valloire

Jsou věci mezi nebem a zemí, které jsou dané. Pelé je nejlepší, Real je nejlepší, Brazílie je nejlepší, Sparta je protekční komunistickej klup a Barcelona pláče.

Reagovat
ramm+

To jo a staříci jsou tuze nepříjemní

Reagovat
smazaný uživatel

nezavid ze jsme na 1.miste a jeste jsme neztratili ani bod narozdil od Madridu kterej tape

Reagovat
LAM
Reagovat
smazaný uživatel

pekna prochazka do minulosti.... legendarni zapas

Reagovat
Majk91

poslednych 7 rokov to bola specialita Madridiotov, ale u nich sebereflexia nehrozi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a proto tedka Juventusu Messi dal 2 goly ze? ty si fakt osel

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime vo vyradovacke LM :)

Reagovat
smazaný uživatel

jo to uvidime.... ale momentalne Barcelona vali

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to nepřeháněj, je začátek a přes výborné výsledky zase tak neválíme. Rezervy jsou velké,nic se neděje, ale je důležité, aby je EV viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ale na tom zacatku valime.... nerikam ze je to neco svetoborneho, ale proste zatim jedeme, zadrhnout se muzeme kdykoli, ale zatim jedeme

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím máme úplný začátek, nepotkali jsme nikoho silného a venku odehráli jen dva zápasy. S Getafe to bylo bohužel naprosto vyrovnané a to by na půdě takového týmu být nemělo. Domácí zápasy asi budeme zvládat, ale z těch venkovních mám po minulém kole regulérně strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jsme dali a venku se rozhodne samozrejme

Reagovat
valloire

proč je nedal na jaře?

Reagovat
ADM

Najlepší hráč dáva góly vtedy, kedy sa mu chce

Reagovat
valloire

smůla pro Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

proc Ronaldo je cely rok mimo a da goly jenom ve 4 zapasech a pak jde pro Zlaty Mic ??? hmmm....

Reagovat
LAM

Že tě to pořád baví.

Messi má za Barcelonu 30titulů včetně 8lig a 4LM.

Ve 30 letech už za ní dal 519golů,200asistencí a k tomu je jeden z nejlepších jak 1vs1 tak i ve tvoření šancí.Kritizovat ho tak může jenom naprostej ignorant.

Reagovat
valloire

to ale není kritika, jen pouhý fakt

Reagovat
LAM

fakt čeho?Že má Leo víc trofejí nebo že má i lepší kariérní průměr?

Reagovat
ramm+

Zřejmě uznal fakt, že šampon je druhej

Reagovat
valloire

Píšu proč je nedal na jaře a ty vytahneš kariérní průměr. Ztrácíme nervy?

Reagovat
smazaný uživatel

To není o nervech. Jen velmi málo lidí ví, jak reagovat na blba. A ty blb jsi, což je tady jediný skutečný fakt.

I když jo, je jejich problém, že se vůbec chytají těch tvých kravin. Chápu, v práci nebo v hospodě nikoho tvé bláboly nezajímají. Doma to taky netáhne, případně tam ani není nikdo krom dekorativní žirafy, s kým by sis mohl pokecat.

Už začíná být chladno, takže je dobře, že tě před Kauflandem, při čekání na otevíračku bude hřát dobrý pocit z toho, jak sis to náramně podiskutoval - a ve své hlavě si všechny povodil - s mnohem mladšími na EF

Reagovat
valloire

Jsi velmi vtipný nebo se o to snažíš. Ale tohle na mě neplatí.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema 2021

Reagovat
Kenneth

Nejlip jeste zvednout vyplatu za ty uzasne vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne, snad to je jen prodlouzeni a nic vic. S tim jsem schopnej zit.

Reagovat
smazaný uživatel

a navysit vykupku.... treba by ho za 900 mil euro uz nekdo koupil

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A v zimě Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň uvidíte že doklepávat umí každý. A Cavani bude nový král

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak koukal jsem na kontrakty ostatních hráčů, koho bude nutný prodloužit atd. a Florentino se teda činí. Mimo Achrafa a Llorenteho (oba konec smlouvy příští léto) jsou VŠICHNI hráči podepsaný minimálně do roku 2020. To je prostě neskutečný kus práce.

Reagovat
X-bano-X

V tomto je Florentino proste inde. Vidiet ze je to obchodnik a tie prachy co ma mu nezpadli z neba.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Levyho nemá

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíš jak jsou šéflý klauzule? Četl jsem snad akorát Isco 700m éček

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

No nevim,ale mě už teď přijde že má nejlepší za sebou.4 roky dle mě u vás určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

3 body z Baskicka potešia a potešil najmä dosť dobrý výkon a znovuzrodený Griezmann, sudímu mrkvu, penalta nebola a Griezmannovi zobral gól, VAR nech už je tu

Reagovat
smazaný uživatel

+ Savic nezabránil gólu a ešte hentakým spôsobom, paródia na obrancu, predať ho treba do Liverpoolu za 70 mega a kúpiť niekoho normálneho

Reagovat
Phillipinho

Jak jsme hrali? Koukam, ze Griezmann skvely prihravky a Correa konecne letos zacina hrat vyborne v zakladni sestave a uz to neni jenom zolik. Mame 11 bodu a za sebou 4 zapasy venku!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nadmieru dobre, pokračuje sa v dobrom hernom prejave od prípravy (vybočil len zápas s Gironou) nie ako v minulej sezóne, keď sme v príprave takmer neporazili nejakých krovákov z Afriky

Záver zápasu trochu nezvládli a Savic sa tiež ukázal, ale inak fajn, v prvom polčase tam bolo dosť šancí, Gaitán tyč po dobrom presinku, vymyslená penalta, Griezmann sa zapájal do kombinácie a bolo ho plné ihrisko, tak to pokračovalo aj v druhom polčase, skrátka výborný výkon, len škoda čistého konta a ešte jedného defenzívneho zaváhania (za stavu 0:1 RG sa dostal na hranici malého vápna k voleju, ale chválabohu to prestreil a takmer hneď na to Carrasco rozhodol)

Reagovat
valloire

Nastupuje Král. Soupeř bude zničen.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím zničil tak akorát trávu na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Lezú mi na mozog tie Meesi vs Ronaldo prekáračky, ale pri tvojom divadle som rád, že podal taký královský výkon dnes

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2
Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Pycha predchadza pad

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
-Carles-
Reagovat
10FKK

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to čo predvídzal real od 80 minuty? si mysleli že nemôžu inkasovat či čo? lepšie mužstvo by z tách brejkov dalo 3

Reagovat
MadMrJacky

Neuvěřitelný, i když Betis si to extrémní zdržování snad ani nezasloužil. Řešili hrozným způsobem protiútoky, ale na míči hráli sympaticky.

Jinak jak dlouho dokázal dat Real vždycky aspoň jeden gól?

Reagovat
Kily

73 zápasů

Reagovat
Setwo

v grafike som videl že 73 zápasov, ale nie som si istý

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, na míči si je i celkem vodili.

Reagovat
smazaný uživatel

74 zápasů by to mělo být.

Reagovat
Kenneth

Liga je hotova. Ted to jeste korunovat a pridat ty opici mrd.. Moratu a spol nepotrebujeme...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10FKK

zachovejte paniku!

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

jedes bomby

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Real Betis hodně pěkný výkon i přes obrovský tlak RM se toho nezalekli a útočili. Jejich útok stál suce za starou belu, ale tak vypustenou obranu jako měl RM bylo třeba potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem presne, čo chcel Real dosiahnuť tým zblázneným útočením v posledných 15 min, ale rozhodne nie to, čo sa stalo...

Inak klobúk dole pred defkou Betisu a ten výkon v bráne sa nedá ani komentovať..to som ešte asi ani nevidel.

Reagovat
Setwo

brankár Betisu super výkon

Reagovat
Greny

V Realu pořádnou sanci nikdy nedostal tak se jim odchovanec dnes odvdecil

Reagovat
Israha

On chytá dobře vždycky jen proti Realu

Reagovat
misinho7

lebo naco nam je nejaka posila do utoku ..predajme Moratu a Jamesa a privedme hviezdneho Mayorala .. velka chyba ktora nas moze stat sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady už přestává všechna sranda. Náš dream team zatím selhává na plný čáře zase rupnout - to je masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

počkej až přijedou Spurs se zabijakem Harrym to bude posledni hřebíček do tý vaší rakve

Reagovat
smazaný uživatel

Tak špatně na tom snad zas nejsme LM nám podle mě půjde dobře ale ta liga...vlak popojel o dost velkej kus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zase rupnout? To je první prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht, myšleno zase ztratit. Bilance 2 / 2 / 1 nějak to nešlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Herně to ale zlé nebylo, jen jste zahazovali nemožné. Osobně nemám pocit, že bychom do boje o titul měli vůbec nějaký náskok. Hraje se ještě o 99 bodů a náskok 7 z tohoto pohledu nic neznamená. V triumf ale věřím!

Reagovat
puji

Hurrikane

20.09.2017 08:55

#

Stíhací jízda Ronalda k zisku Pichichi začíná!

Reagovat
Majk91

Sudny clovek proste nemoze porovnavat Ronalda s Messim a uz vobec nie napisat, ze je Ronaldo lepsi Rozdiel v kvalite je az markantny, Messi je uplne iny level. Toto co dnes Ronaldo predviedol, za to by sa nehanbil ani Deulofeu

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tímhle do prdele, je to už trapné až hanba.

Reagovat
Dayman

Dobře nezvládáš, když tu zas rozjíždíš Ronaldo vs Messi.

Reagovat
Majk91

zas? ved to tu ide vkuse

Reagovat
smazaný uživatel

Real to zvládá dobře.

Reagovat
MadMrJacky

Ale zase nabídl srovnán s deulofem, které v tomhle kole není úplně mimo.

Reagovat
icka

Reagovat
misinho7

jezis to aj teraz nezvladas?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak ronaldo je akorat haluzak jako zidan,letos se ukaze jakej to je prumernej trener a ronaldo ma max na stridani za rooneyho v evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně abyste je klepli v LM!

Reagovat
smazaný uživatel

ty už jsou kleplý sami,na ně bude stačit samotnej sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně opatrně, tak jednoduché to nebude, v LM zkraty prakticky nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

ve wembley to bude easy

Reagovat
misinho7

nemozes otravovat v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně plně souhlasím.

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Serte na to, ved to je ako v skolke...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Jako fanoušek Sparty, Realu a Arsenalu uvažuji rozjet profesionální kariéru Pechvogela.

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

co chces když fandíš cikánům,4place a proto poslední nemám ani název

Reagovat
pantondavo

Nejlepší tým v historii fotbalu?

Reagovat
icka

furt lepsi jak zidi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to letos rozbali a aspon budes mit troch duvodu k radosti

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrý. A smím se zeptat, který "letos" to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

letosni letos, tak jako kazdej rok touhle dobou cekam titul Ze to nedopadne, je vec jina

Reagovat
smazaný uživatel

Optimista za každé situace, co...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jako upřímně - zrovna letos nevidím jediný důvod, proč by měl Arsenal brát titul. Jsou tam minimálně tři týmy, které jsou úplně jinde. Stát se může cokoli, ale narozdíl od Sparty nebo Realu tady už prostě nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by vtipné, jestliže Zidan skončí po půl roce od podepsání nové smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

je to téma

Reagovat
smazaný uživatel

kdy má Ronaldovi vypršet ten trest?

Reagovat
smazaný uživatel

Až po první penaltě v play off

Reagovat
smazaný uživatel

Před čtvrtfinále LM (to je ten zápas, který bude Messi sledovat z gauče s pytlíkem Lays).

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ať dnes tvořil, jak chtěl, připravoval šance spoluhráčům a obcházel jednoho soupeře za druhým, tak to nešlo, byl to smolný zápas pro nejlepšího hráče světa i na hřišti.

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Myslím že dnes dostal Kokesh od Zidana podpásovku, až mi je ho ľúto chudáka popleteného

Reagovat
valloire

Vážně? Soudíš dle zápasu? V září? Ten tvuj genius plešatej staví Lahma do středu pole, hraje si na 3 obránce, absolutně nereaguje na vývoj zápasu,stojí tam jak kužel a ty tu budeš něco mlejt na obhájce LM? Úsměvný.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
puji

Bílé zlo je pět bodů od sestupu a titulu ztrátu sedm bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánci mají oslavy koukám. Jen si to užívejte, dokud to trvá

Reagovat
valloire

Na jaře je to přejde, až zase nasednou na nějakej kolotoč jako letos.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to tu zas bude nabrečíno.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

to vas tu bude ale 5 a pul, gloryhunteri budou v kanalech

Reagovat
Jordi Alba

Není důvod oslavovat po 5 kolech.

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

To říkej kolegům Albo

Reagovat
Jordi Alba

Každej ať to vidí, jak chce. Sedmibodovej náskok na Real po 5 kolech je sice super, ale nikdy nevíš, jak to bude vypadat třeba po 10 kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, není důvod pro paniku...ale přece jenom, ty body nám můžou sakra chybět. Plus mě trochu děsí ta forma Messiho. Uvidíme co dál (plus hlavně EC)

Reagovat
Jordi Alba

Tak budu jen rád, když vám ty body budou chybět. EC nemá favorita.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
.13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

njn mistrovska kocovina, ono to prejde... /snad uz letos/

Reagovat
smazaný uživatel

7b. náskok zatím nic neznamená je teprve 5 kolo. Ale samozřejmě to potěší.

Reagovat
valloire

Mi sme nevihrály?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jacks11

ses učil pravopis v pomocný skole?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam neudělal příjmačky.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam místo Messsiho dal fotku Sanabria. Sice zařídil povinnou výhru s outsiderem, ale vítězný gol v posledních vteřinách je prostě paráda.

Reagovat
CubONE

Hehe, Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je na odvolani.... ale myslim... ze jedine obhajoba LM ted jeste ZIdana podrzi

kdo by to byl rekl... ze po Supercope z toho vyjde nakonec daleko lip Barcelona?

Ronaldovo vylouceni ublizilo vic nez by se cekalo + samozrejme nejvic ublizily odchody Jamese a Moraty a neadekvatni nahrada... coz bohuzel jde taky na vrub Zidana... protoze Perez by mel penize i na toho Mbappeho

Reagovat
BílíAndelDrcKo

na odvolanie?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona ani Real ještě z ničeho líp či hůř nevyšly, je pořád teprve začátek sezony, sedmibodová ztráta by byla vážná pět kol před koncem, ale pět kol po začátku neznamená vůbec nic.

A odvolat Zidana? K tomu se nemusím vyjdřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si to nepreju... ale ta negativni serie by podle me Beniteze nebo mozna kteryhokoliv jinyho trenera u Realu polozila.. Zidane ma predplacenej nejakej cas navic diky tem vitezstvim v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, že hrajete docela dobře a bodově je to mizerné a vloni na podzim to bylo naopak. Vloni štěstí letos smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis tento rok šlape. Kto to tu minule písal, že nechápe ten ošial okolo Setiena? Tuším fanúšik Bilbaa. Už sa teším na atmosféru na budúcom kole na Benito Villamarin. Tento rok bude robiť Betis šarapatu v popredí tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne nepochopím to Zidanove nerespektování soupeře, v 80 minutě zrušit celou obranu a poslat tam 5 útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni mu ty konce mačů vycházely neskutečně. Letos štěstí skončilo ...

Reagovat
JM

Reagovat
technecium

Reagovat
uff

Zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel bych si, že prohra s Barcou v poslední minutě ho vyškolí od "hrr na ně, všichni do útoku" málem ho to stálo titul. Dobrý trenér by se z těchto chyb dokázal poučit a on ji včera udělal zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tohle úplně nemyslím. Podívej se na to pohledem rizika. Pokud je nerozhodný stav a ty bereš 1 bod a pokud máš pravděpodobnost 50 %, že když otevřeš hru, tak gól dáš a 50 %, že góla dostaneš, tak já bych to taky otevřel, protože když prohraju, tak jsem bodově -1, kdežto když vyhraju, tak jsem bodově +2.

Samozřejmě by tohle platilo u normálních ligových zápasů s nekonkurentama, teda v zápasech, kde se nehraje tzv. o 6 bodů, případně to samozřejmě platí jinak v pohárových zápasech, kde jde o každý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom pro slabší týmy taktika jasná. Zaparkovat autobus a až na konci zápasu ZZ otevře obranu, přijde jejich chvíle.

Reagovat
vrabejka

Zidane

Hlavně že ještě na jaře FANS Realu stříkali že je Zidane nejlepší trenér na světě

Reagovat
eder

Tak. Bublina pomalu splaskává. Teď teprve prozřou a pochopí, že si tam měli nechat Rafu Benteze...

Reagovat
technecium

Tak Zidane doteď těžil z jeho práce, protože Benitéz mu postavil kádr

Reagovat
technecium

Tak Zidane doteď těžil z jeho práce, protože Benitéz mu postavil kádr

Reagovat
technecium

Tak Zidane doteď těžil z jeho práce, protože Benitéz mu postavil kádr

Reagovat
Afrokrecek

Už poprvé to byla pravda

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho letošní předpovědi jsou polibkem smrti:

"On zůstane" - Neymar v PSG

"Letos je Real silnější než Barcelona" - mínus 7 bodů

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Skusene presuva tlak na supera

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nikdo soudný nemůže popřít, že v současnosti je Real kvalitativně před náma. O to je ten náskok příjemnější.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

V superpoháru to tak bylo, ale ty formy se mění a důležité je o jaké porovnání jde. Při pohledu na tabulku máme zřejmě aktuálně trochu lepší formu, ale my také nehrajeme ideálně a vzájemný zápas by spíš byl podobnější tomu superpoháru než by odpovídal postavení v tabulce.

Na druhou stranu Real měl asi nejhorší podzim co pamatuji a kam to pak dotáhl, takže pokud my teď máme nedostatky, tak je na čem pracovat, pokud je hra na vrcholu , zbývá už jen jedna cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Josifek

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
uff

Nie som istý. Lavičku majú neskúsenú a v tejto chvíli to vypadá, že aj slabšiu. Zatiaľ nedokázali nahradiť odídených hráčov. Všetci vravia, že Iniesta starne, ale ako vidíme nie je sám. Takisto starne Ronaldo. Benzema je bez formy už dlhšiu dobu. Proste jeden obyčajný superpohár nič nerieši. Nezabúdajme, že minulý rok získali titul vďaka tomu, že otáčali také zápasy ako bol včerajší. Nie vďaka tomu, že by ligu prevalcovali. Vidíme, že zatiaľ im to otáčanie nejde.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Infi

Reagovat
Josifek

Tak ono celkově Piqueho moudra jsou takový polibek smrti, spíš teda pro něj samotného než pro kohokoliv jiného

Reagovat
10FKK

Pique si dělá většinou prdel a bílé ovečky mu to žerou

Reagovat
valloire

Nedělá, je takhle tupej. Bude to dobrej prezident.

Reagovat
10FKK

sám seš tupej.

Reagovat
valloire

ne, ty

Reagovat
10FKK

Zase ses nakazil v tý vaší zvláštní škole pro tupouny?

Reagovat
valloire

si máme asi co vyčítat že jo, protože vy tu máte samý moudrý inženýry

Reagovat
10FKK

Jaderný!

Reagovat
patas92

Tak to už by ale podle vás musel být aspoň desetkrát mrtvý, a přitom je furt docela vysmátý.

Reagovat
Josifek

Sukat s Shakirou tak jsem taky vysmatej, byť bych byl občas pro smích pro nejakejej svuj tweet

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si napsat malé zhodnocení týmu za včerejšek tak mě prosím nesezerte.

Navas (8) - Odchytal dobrý zápas, kdyby máš v několika chvílích nepodrzel tak to mohlo dopadnout i hůř.

Carvajal (5) - Sice dopředu i dozadu makal ale není to ono, zrazovalo ho často zpracování, kazil přihrávky, prostě není to ten perfektní Dani z loňské sezóny.

Varane (4) - rozehravka strašná, s carvajalem občas zbytečně zmatkovali, gól šel myslím na něj

Ramos (5) - nic moc k hodnocení, V útoku se snažil, V obraně tak nějak splnil svoje

Marcelo (5) - nevýrazný výkon, nesnažil se přejít 1v1 ani o pruniky, oproti normálu byl poloviční

Casemiro (3) - otřesný výkon, troufnu si říct že společně s Iscem nejhorší na hřišti, nelovil míče, kazil rozehravku

Zbytek později...

Reagovat
technecium

Co jsem koukal na sestřih, tak tolik kritizovaný Bale hrál nejlíp

Reagovat
Miguel19

Hlavně při gólu Ramos splnil svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ano ten hráč byl Varanuv

Reagovat
X-bano-X

Fakt si najlepsi defwnzivny zaloznik sbeta zasluzi 3? Tu nieco nehra

Reagovat
JM

No jo no, James, Morata a Pepe jsou zbyteční, Benzema nedotknutelný, Bale je komplexní hráč, Mayoral má na Real, a Mbappé je zbytečný luxus, ZZ (Pérez) má co chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty jsi tady v létě zářil spokojeností nad přestupy Barcy i Realu.

Reagovat
technecium

Přesně jak jsem pravil. Real nemá dlouhodobou fazónu a proto ligu opět vyhraje Barca. Zatím to je úplně stejné jako při třetí Mourinhově sezóně, která byla po suverénním titulu a všichni taky čekali jasnou obhajobu.

Nestává se Real klubem druhého sledu, jako Barca po superpoháru?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo obhajil LM jako prvni tym v historii nymande? Zalez do kanalu nebo louku techno.

Reagovat
technecium

O LM nemluvím, ta je o náhodě a o štěstí. Tyhle faktory smazává dlouhodobá soutěž

Reagovat
smazaný uživatel

LM se hraje celou sezonu... Jinymi slovy je to dlouhodoba soutez... V pripade nejuzasnejsiho pocinu v historii fotbalu... Tedy obhajoby LM se dokonce jedna o 2 roky neuveritelne konzistence v nejprestiznejsi klubove soutezi vsech dob.

Reagovat
technecium

LM není dlouhodobá soutěž, je to pohár. Dlouhodobá soutěž je ta, kde zíkáváš body v každém zápase. V poháru vypadáváš a rozhoduje výsledekk jen jednoho nebo dvou zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A i tak musis prokazat dlouhodobou formu, takze je to dlouhodoba soutez. Jsi panic, i podle tve krecovite okamzite reakce v 7:57 na muj prvni prispevek je videt, ze zijes jenom timto forem a v realnem zivote jsi jenom panic... Bez jakehokoli uspechu v kteremkoli ohledu Bez jakehokoli konicku... Budu ti odted rikat Monty. Vy dva zoufalci jste se hledali.

Reagovat
technecium

Ty jsi normálně genius dedukce. Divím se, že jsi taky neusoudil, na základě mé reakce v 8:21, že mám jen jedno varle, při porodu jsem se přiškrtil pupeční šňůrou a že kvůli tomu, že mě doma za trest natahovali na skřipec, měřím dva metry deset a nedokončil jsem základní školu.

Reagovat
smazaný uživatel

To vse vysvetluje...

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
10FKK

další guma...

Reagovat
valloire

sám si guma

Reagovat
10FKK

Tohle se ti fakt líbí?

Reagovat
valloire

sem se přizpůsobil

Reagovat
10FKK

Reagovat
technecium

Klesnul jsi. Doteď byl tvůj trolling fakt na super úrovni. Teď jsi se ale snížil k urážkám, to mě mrzí, inspiroval jsem se tebou, ale k tomuhle neklesnu!

Reagovat
valloire

škoda, chtěl jsem tě stahnout ke dnu

Reagovat
JM

Nejsem si jistý, tak se radši zeptám, to co tady předvádíš je nějaký pokus o trolling nebo máš jenom v krku tolik žluči, že zpochybňuješ a snižuješ takový úspěch jako je obhajoba v LM jenom kvůli tomu, že toho úspěchu dosáhl Real?

Reagovat
technecium

Já nic snižovat nemusím. Dostatečně to snížily takové skandály, jako Ronaldovy góly z offsidu proti Bayernu.

Reagovat
JM

Je super, jak zminis offsidy Realu, ale offside a penaltu Bayernu taktne zamlcis.

Reagovat
valloire

Tak není sám. Bavorácí si taky myslí, že byli hrozně poškozený a že měli postoupit. Taková kravina. Ani na 1-3 nám gol neuznali.

Reagovat
Pospovič

však měli

Reagovat
valloire

to ani náhodou, měli jsme je dorazit v Mnichově

Reagovat
drussbarb

V případě Realu a jeho obhajoby LM bych spíš připomněl první titul, kdy Real v playoff měl ukrutně dobrý los, něco jako krasojízda Portugalska za titulem na EURU.

Reagovat
JM

Diky za tenhle koment, celkem tu situaci osvetlil, takze nejde o trolling, ale o tu zluc v krku

Reagovat
drussbarb

Snažím se netrollit, na to tu jsou jiní experti. Připomeň mi,.kde mám žluč v krku? Ve zmínce o EURU?

Reagovat
valloire

Ptát se nemusíš

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

takový sračky

Reagovat
Baronne

Vole vždyť on jenom používá úplně stejnej styl argumentace jako ty

Reagovat
Jordi Alba

Tak on je rozdíl to psát někomu a od někoho to číst.

Reagovat
-Carles-

Betis ZZ ten luck konečne opustil?

Reagovat
Josifek

Reagovat
teenz

I ty?

Reagovat
Darren Fletcher

ty vole ved to je vlastne koniec serie realu

Reagovat
valloire

Překonat Pelého nelze. Taková věc je vyloučena. Nemožné.

Reagovat
ttopi

Jak hrál ten Real? Tipoval jsem 1:1, jak to skončilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš být smutný. Tipoval jsi špatně, bylo to 0:1.

Reagovat
ttopi

A měl jsem na tiketu výhru domácích. Ikdyž tiket za blbejch 70Kč a možná výhra asi 240Kč... Přemýšlím, zda nejsem radši za tento výsledek, než za těch pár korun

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bys jako fanda Barcy měl být.

Reagovat
maxton

hm no zrejme to bola taktika, ale nechcel by som byt na Varaneho mieste v posledných minutach, Ramos sa uz vôbec nestahoval, raz tam sli az 3 na 1 velka skoda tohto zapasu aj vsetkych domácich, este ze buduci super je z tych lahsich, nastupit proti Seville alebo Atlétom tak neviem neviem, ..... ono premna nebude nic znamenat ani ked na konci skoncime treti, najhorsie je tu jebnutu sezonu s nimi prezivat pri kazdom zapase, tak snad uz len vitazne, ani neviem co by som zo zapasu vypichol, snazili sme sa, vylozene sance sice ziadne neboli ale polosanci bolo mrakom, niekedy stacilo len lepsiu prihravku, niekedy horsie zareagovanie obrancu ... uz to bude len lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Modric (7) - jeden z nejlepších na hřišti, neskutečně vyvazel míč, dostával se do zakončení, jako jediný z týmu nahrával za obranu, prunikove přihrávky, opět dost slušný výkon

Kroos (5) - podal takový strojový výkon na hřišti nebyl moc vidět ale zkoušel to z dálky, jinak nebyl moc aktivní

Isco (4) - opět strasidelny výkon, zřejmě mu neprospělo že se ostrihal, nezkousel prunikove prihravky, centry celkem špatné, vůbec se mi nelíbil

Bale (5) - od minulých zápasu lze pozorovat jisté zlepšení, včera si dost zabihal za obránce, ale nechápu proč se na konci zápasu zahrabal na křídlo, a už vůbec nechápu proč jsme najednou přešli na hru s centrem každé 2 minuty

Ronaldo (5) - za zápas měl asi 10 zakončení, ale přišlo že chtěl až moc dát gól zrovna on, zbytečně se vztekal když nebylo po jeho nebo když nedostal přihrávku, možná byl až moc premotivovany

Lucas (7) - ten kluk je prostě borec, na něm de vidět jak na hřišti vždy vypustí duši, jezdil po zadku, vracel se přes celé hřiště do obrany, na křídle v útoku nebyl nejhorší

Asensio (6) - snažil se se zápasem něco udělat, ale byl sám, přesto to byl taky na něj dost nevýrazný výkon

Mayoral (-) - měl jednu z největších šancí realu když hlavičkoval ve vápně, jinak nebyl v kontaktu s míčem

Celková známka pro tým: 5

Takhle to vidím já

Reagovat
technecium

Stále však platí, že Paulinho má o 22 góly víc jak Ronaldo a Benzema dohromady. Vydrží něco podobného do konce sezony?

Reagovat
technecium

*2

Reagovat
ttopi

Messi in La liga - 9 ... Real Madrid in La liga - 9

Paulinho in La liga - 2 ... Ronaldo + Benzema in La liga - 1

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

A Messi 9, rovnako ako slavny Real Madrid

Reagovat
valloire

nejlepší hráč všech dob

Reagovat
technecium

Tak tak, Messi > Ronaldo

Reagovat
Spalovač šancí

Messi > Real

Reagovat
technecium

Reagovat
jany kozak

neviem skus to napisat ked Paulinho tych 22 golov da

Reagovat
blaugrana

Skuseny tim da vzdy tolko golov, aby potesil supera.

Reagovat
Diego2

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

, ale už jsi četl vysvětlení, bylo to kvůli Pelému.

Reagovat
valloire

Ani tak zkušený tým neudělá nic s Pelého rekordem.

Reagovat
10FKK

Zasekla se ti deska

Reagovat
valloire

Ve fotbale dokáže hráč nebo tým cokoliv. Úplně všechno. Lámou se rekordy. Ovšem, když se do cesty postaví sám největší Král fotbalu - sám veliký O Rei - je konec.

Reagovat
10FKK

ty seš samej král, indiáni s tomahawkama a skutek utek.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
janinho

akoze, po zapase som radsej nesiel nic pisat, lebo by som mal asi ban.

mozete mi niektori, co ste tu po 1.polcase ospevovali vykon ako velmi dobry poradit co si mam dat aby som bol taky uvolneny ako vy? takto vyzera dobry vykon? to co predvadzame v novej sezone od superpoharov je jedna velka katastrofa. neviem, mozno mi unikol clanok ze predvceom mala nasa kabina predbeznu oslavu prekonania rekordu Santosu, lebo tak mi niektori hraci pripadali. Marcelo s Carvajalom snad najhorsie vykony ake u nich pamatam (zapol som az v 8.minute tak som nevidel ten zakrok kde dani vraj zabranil golu). ale vcera na co siahli, to do***ali! a marcelo stratil loptu pri brane supera a krockom si ide naspat. uz pred tym golom sme tam mali vzadu den otvorenych dveri... ved v 1 kontre mal betis na pravej strane 4 hracov proti 1 nasmu obrancovi...

kroosa tu niekto chvalil ze kolko nabehal. ale myslim, ze to potom mozeme podpisat Mo Faraha... kde su nejake prienikove prihravky? posuvat loptu na 5 metrov vedia aj lacnejsi hraci. luka s iscom tam jedini dopredu nieco vymysleli (aj ked vcera neviem ci mal luka pri zakonceni nejake zahmlene videnie alebo co) a zizou ich da dole?? ramos tiez co stvaral pred tym golom betisu, to fakt udajne najlepsi obranca na svete nerobi.

baleovi vysli v zapase spolu 2 veci. 1 prihravka do cistej sance ronaldovi a ta paticka. inak mu lopta vyslovene zavadzia... uz mi fakt stacilo!

zopakujem to kludne aj 525.krat... predat moratu s marianom a nahradit ich mayoralom je vacsi fail nez dat 40 mil. za paulinha! po superpohari som sa tesil ze konecne v sezone barcu prevalcujeme a my snad prideme o sancu na titul skor nez pride babie leto dpc.

3 zapasy na Bernabeu s prijatelnymi supermi a my mame 2 body... toto uz nie je 1 nepodareny zapas, ale normalna kriza. co mame komplex z domacich zapasov jak Tham na Wembley?

za ten vcerajsi vykon by vacsina hracov mala cakat na vyplatu za tento tyzden zbytocne. du blejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Isco jako vazne??

Reagovat
X-bano-X

Ja by som to tak cierne nevidel. Sice sa tu skerim na plne kolo ale pravda je ze 7 bodov nic neznamena. Je pech ze ste nebodovali naplno s Levante a Betisom. S Vale sa dalo cakat ze tam moze prist k strate. Na druhej strane ste to vykompenzovali plnym ziskom z Anoety. Viac ako vysledkov by som sa obaval lavicky. Prakticky tam je len Asensio, kto dokaze zmenit chod zapasu a to je oproti minulej sezone dost hrozive. Par hracov vam zacina doplacat na bohorovnost, ktoru si okolo seba vypestovali. No a samozrejme vcera tam velmi ale velmi chyboval Zidan. Prislo mi ze si proste zvykol, ze hoc koho nasadi do striedania, ten hned skoruje. V minulej sezone mu to vychadzalo, teraz prestalo a dalsia varianta chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

To střídání jsem nepochopil. Isco , ale dobře. Ve chvíli, kdy se však zranil Marci už nemohl sundat Luku!??

Reagovat
janinho

to s tou lavickou je cista pravda. stale tvrdim, ze LM sme min. rok sme double vyhrali hlavne vdaka tej lavicke. pokojne sme mohli postavit Bcko a zaklad si oddychol a hra nezriedka vyzerala este lepsie. predame moratu a mariana a nahradit ich ma mayoral? pepeho sme nechali odist zadarmo, aj ked pred rokom bol na ME podla mna najlepsim hracom portugalska... a vallejo od kedy prisiel tak este nebol ani na 1 zapas fit. voci jamesovi som sice mal vyhrady, ale ceballos ho zatial tiez urcite nenahradi. to vsetko bolo strasne naivne. bal som sa ze na to budeme doplacat, ale ze v 3 domacich zapasoch nedokazeme vyhrat (ani ta valencia uz nie je starsiak ako pred 10 rokmi, aj ked urcite su neprijemnejsi nez betis a levante), to by ma ani v najhorsom sne nenapadlo. detto po tych 3 zapasoch s ManU a Barcelonou v superpoharoch...

mame vlastnou vinou ovela uzsi kader a taky Bale mal byt davno na odchode. cital som, ze vraj sa uz real aj dohodol s ManU ale bale odmietol. podla mna to bola chyba vedenia, lebo keby miesto neho doviedli nahradu tak by videl ze s tymito vykonmi si v zaklade uz neskrtne. aj ked vcera teda mal 2 svetle momenty, ked nahral CR do tutovky a ta paticka v zavere bola tiez super. ale bale proste do nasej hry nepasuje a za tie peniaze co by sme za neho dostali sa dala zohnat nahrada aj za balea aj za moratu.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis dalsi fanusik uspechu doteraz sa o marcelovi a danimu hovorilo ako o najlepsich krajnych bekoch na svete a nevyjde im zapas a hned takuto spinu hadzes? Real kludne mohol vyhrat 5-0 a potom by si ani slovo nepovedal. Nepodari sa zapas a fanuskovia uspechu uz maju plne usta hoven

Reagovat
janinho

pocuj ty chuju, ja som realu fandil ked ty si v otcovych vajcach plaval... tak neviem co mi tu pises o fanusikoch uspechu.

ale fandit neznamena zavriet oci ked sa tam niekto prechadza jak vcera marcelo! pred zranenim min. 3 krat stratil loptu pred branou supera a miesto aby sprintoval naspat len rozhodil rukami a krokom sa vracal spat. toto od 2.kapitana timu teda urcite necakam. a o danim co tam pisem co nie je pravda? ved od zaciatku sezony hra o 2 triedy horsie nez sme u neho zvyknuti. co ho niekde davam na transferlistinu???? sa uvedom dpc. marcelo s carvajalom su najlepsi krajni obrancovia na svete aj po vcerajsku, ale musia zacat predvadzat ine vykony. neviem ci si pozeral zapasy s valenciou a levante, ale s vale nam zachranil prdel asensio lebo karim by v tom zapase nedal gol ani keby sa hralo dalsich 10 hodin a s levante to bol cely zapas uplny krc. take timy ako levante a betis musime na bernabeu prevalcovat v 95 zapasoch zo 100...

tak len dalej fandi tym svojim zenam a nevyjadruj sa ku mne ked ma vobec nepoznas dilinko.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
blaugrana

Za to by mal fasnut stop na dalsie zapasy.

Reagovat
ttopi

Reagovat
tunkic

Král

Reagovat
Murena

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno uznat, že ty padací pohyby má sladěný.

Reagovat
technecium

Jako Suaréz je krysa na simulování, ale nikdo u toho nevypadá trapněji než Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a já si myslím, že to na ty rozhodčí umí CR líp, alespoň mně připadá Sui trapnější.

Reagovat
technecium

Mně přijde, že Suarézovi to častěji vychází. Ronaldo sebou častěji pleskne jen tak když nikdo není okolo a pak to vypadá, že má v žíle tři promile, jako teď

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nepochopitelné, že Suarézovi to vychází častěji, přitom C4R u toho vypadá, jako by se i spadnout bál, tedy věrohodněji.

Reagovat
Majk91

Suarez pri kazdom simulovani vyzera ako keby dostal epilepticky zachvat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trapné.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ano , to říkám pořád na rozdíl od našeho teatrálního Suaréze padá CR jako pytel, což vypadá věrohodněji.

Reagovat
X-bano-X

Vcera mal toho viac. Raz tam sice neumyselne a celkom hnusne prebrusil supera cez clenok. Ako to muselo boliet neskutocne.

Reagovat
patas92

Návrat krále

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
REPLIKATOR

idiot

Reagovat
technecium

Delfín

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Pak že nebyl vidět

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

ale ale undianoooo

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Pony Slaystation

tohle je ten nejmarkantnější rozdíl oproti Messimu

Reagovat
technecium

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

Ten nejmarkantnější rozdíl je 29-13 a za 5 posledních let 23-3. To je rozdíl.

Reagovat
technecium

On má jeden rok štěstí, že mu uznávaj góly z offsidů a už se z toho dělá důvod, proč je lepší než Messi. Logika hadr

Reagovat
valloire

jeden rok jo?

Reagovat
technecium

Jo, bez něj by to 19-13 a to je v normě

Reagovat
valloire

takže všechny goly byly loni z ofsajdu?

Reagovat
technecium

Kdybyneplatily, tak se nedostane do semifinále, takže by přišel o ty další

Reagovat
valloire

Jo, tak tohle je logika. Taky jednu mam. Odečti ty goly Messiho s náma, protože bejt Pepe na hřišti, nikdy by je nedal.

Reagovat
technecium

To tvoje není logika, ale hovno

Reagovat
valloire

zatímco ta tvoje nesmrdí

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/iGk5fR-t5AU?t=2m9s by mohl dělat choreografa Katty Perry

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hornito

Reagovat
oli9

neee

Reagovat
Diego2

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
uff

Reagovat
Majk91

Reagovat
Spalovač šancí

Dostal žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se bál, že jej pak zase napadne.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Infi

Reagovat
MadMrJacky

Marcelo na delší dobu out by byl taky slušný průser, pokud Carvajal bude pokračovat v těchto výkonech a z Thea se nevyklube nějaký dělo. Jsem zvědavý jak na to ZZ bude reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokracovat v akych vykonoch? Za to ze Carvajalovi jeden zapas nezahra na 120% a druhy mu fakt nevyjde uz sa tu hovori o tradicii? Este do vcera bol ospevovany ako najlepsi pravy bek a ty teraz napises toto. Smiesni ste vy fanusikovia uspechu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Carvajal má výkony stabilní a za něj bych náhradu nehledal, má možná slabší formu, ale to srovná. A za Marcela určitě krátkodobě může vletět Nacho. Oni nejsou na rozdíl od nás závislí na jednom hráči, problém by měli kdyby chybělo až tak 5 - 6 konkrétních hráčů zároveň. To je velký rozdíl mezi námi.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

WTF, kde naznačuji nějakou tradici? Narážel jsem na hypotetickou situaci, která se hráčům běžně děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis mne je normalne do smiechu zo vsetkych tu mudrlantov na tejto stranke este pred par tyzdnami ked real v pohari 2x porazil Barcelonu tak vsetcia mudrovali aka je tato sezonna uplne jasna, ze barcelona bude slaba a real zase silny. Kazdy tu robil hned zavery na zaklade 2 zapasoch a teraz ked je situacia opacna tak kazdy uz hovori presny opak. Proste vsetcia tu tito tzv. „fanusikovia“ tu len mudruju a robia zavery na zaklade momentalnej situacie. Kebyze vcera Real vyhra 6-0 nikto nemoze nic povedat a to iste plati pri zapase s Valenciou. Takze klud vy smiesni mudrlanti. Real ma stale najsilnejsi kader a jak raz Ancelotti povedal, Real je ako dieselovy motor, treba cas kym sa zohreje.

Reagovat
blaugrana

Objavil si Ameriku.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, vykony nejsou problem. Jako se loni dalo rict, ze jsme meli stesti, tak letos mame smulu. To se srovná. Slovy klasika "mám nohy na stole". Problém je, že po 5 zápasech ztrácíme 7 bodů. Ještě to sice není úplně v prdeli, protože se nehrálo ani jednou Clasico, takže 6 bodů máme ve svých rukou, ale je to obrovská komplikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona tiez zvykne stracat body aj so slabymi supermi. O to by som sa nebal. Hlavne je aby sme potom nevyhoreli v elclasicu, Myslim ze taketo facky Realu pomozu spadnut zase na zem, po tom ako za ery zidana uz nazbierali 6-7 (ci kolko) trofeji a teda si uvedomia ze nejsu neporazitelni.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, žádné závěry v tak rané fázi soutěže. Hrát umíte, ani včera to nebylo špatné a určitě se zvednete. Naopak naše hra venku zatím žádné velké optimistické prognózy neslibuje.

Zase se ukázalo, že CR když to tam neťápne, tak nic jiného týmu nepřinese a spíš škodí. A vystřídat jej nelze, ale to ani Messiho.

Reagovat
valloire

Reagovat
Baronne

Neviděl bych to tak černě, my taky začnem ztrácet se sráčema, a hlavně ještě přijdou ty těžší zápasy

Reagovat
patas92

Je fakt, že s dieselovým motorem to jde taky od desíti k pěti, jako s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dieslové motory pomalu končí.

Reagovat
MadMrJacky

Jestli je Real diesel, tak aspoň víme proč to benzínovi zrovna moc nejde. Každopádně našel jsem náhradu http://www.eurofotbal.cz/hraci/david-naftal-18326/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i ty Brute, děláš skauta Realu,jo?

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně předčasné, zatím se nic neděje, alespoň pro nás. V Madridu to samozřejmě na lehkou váhu brát nemohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se někdy v historii Realu, že nevyhrál ani jedno ze tří úvodních, či jakýchkoliv po sobě jdoucích utkání v lize? Tipuju, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

...domácích utkání v lize?

Reagovat
REPLIKATOR

OptaJose ✔@OptaJose

3 - Real Madrid have failed to win in their last three La Liga home games (D2 L1), their worst run since April 2011 (D2 L1). Correction.

12:09 AM - Sep 21, 2017

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
REPLIKATOR

11:44 Real Madrid začal doma nejhůře za 21 let

Real Madrid v úvodních třech zápasech nové sezony na vlastním stadionu získal jenom dva body. Bílý balet tak před vlastními fanoušky začal nejhůře od sezony 1995/1996, tehdy uhrál pouze jeden bod. (marca.com)

Reagovat
smazaný uživatel

jeste dobry jak tu nadavali na undiana a on to piskal lahoz

Reagovat
valloire

Na Undiana se musí nadávat nonstop. Ten se bude smažit v pekle. Lahoz taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni na něho nadávali za to, že to nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

ramos pro golu uplne v lese, ze zapomnel hlasit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Taková mistrovská kocovinka, asi zlomový moment pro Zizua tahle sezona, když nás opět zvedne a vytáhne na vrchol, pak se snad definitivně zbaví té nálepky luckera, kterou v očích některých vocasů stále ještě má..

Reagovat
valloire

Zápas Realu a rozbor situací, prognózy a předpovědi, hledání důvodů porážky, analýza výkonu hráčů hry a .....samý cules. Nechápu. Ale tak Barcelona byla vždycky posedlá Realem, takže nic novýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco , když hrajeme my, tak se tu ani nikdy neukážeš . Ty jsi opravdu debílek

Reagovat
valloire

mistr ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Takže přiznáváš posedlost Barcelonou mistře I?

Reagovat
valloire

Klauni mě vždycky bavili.

Reagovat
drussbarb

Chlape, zrovna ty bys měl mlčet a šoupat nohama

Reagovat
technecium

Reagovat
celeb

ze sa prave on ozval

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Diego2

No ze to rikas zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

tak dlouhy a pritom uplna blbost

Reagovat
valloire

ti říkaj holky?

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

jak zapas realu, to nikoho nezajma, me zajmal betis

Reagovat
Baronne

Reagovat
10FKK

Někdo to bílým panikářům rozebrat musí...

Reagovat
valloire

Kdo je v panice? Já mám nohy na stole. A určitě tam vydrží minimálně do 23.12.

Reagovat
10FKK

Copak ty, tobě jsou trofeje Barcelony ukradený, ale vaše zvláštní školka je po dalším domácím selhání totálně v řiti.

Reagovat
Afrokrecek

že prej ukradený, ten sleduje Barcelonu víc než vlastní život

Reagovat
10FKK

Přešlápni si.

Reagovat
Afrokrecek

to jako proč?

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth uz vyhazuje Zizoua dalsi budou nasledovat

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe měl táta utřít do záclony.

Reagovat
Majk91

skoda zaclony

Reagovat
X-bano-X

Tak ono je to skor k zamysleniu ze pri zapasoch Barcelony tu vypisujes slohy a pri zapase vlastneho timu sa zmozes na traposiny s nohami na stole a pravopisne hrubice. Ja by som si celkom rad precital rozbor zapasu od fanusika Realu. Trebarz taky odbornik cez strategie Kokesh by mohol rozobrat vcerajsi zapas. Bohuzial ten zmizol ako prd vo vetre

Reagovat
Jerichoo

ako môžeš ty niekomu vyčítať, že zmizne po neúspechu tebe pravidelne vypadáva internet pri tituloch realu

Reagovat
X-bano-X

Ak by si nebol len prachsprosty hlupak, tak by si si aspon vyhladal co sa viazalo k datumu ked som odtialto odisiel. Ale kedze si co si, tak je zbytocne sa nad tebou vobec pozastavovat.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
JM

Co se k tomu datu vázalo, tvůj pláč?

Reagovat
valloire

finále LM?

Reagovat
X-bano-X

Nebud malicherny

Reagovat
valloire

Reagovat
eder

Proč vlastně je u článku fotka toho nehezkého skřeta se zrzavými vousy?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se debílci měli na co ptát.

Reagovat
eder

Opravdu?

Reagovat
valloire

protože to 4x doklep do brány

Reagovat
Afrokrecek

Ronaldo nedal gól, natož 4

Reagovat
smazaný uživatel

Král ironie to samozřejmě myslel tak, že Messi dal čyři krásné góly a na hře se podílel i kolektivně svou skvělou kombinací. Chtěl tak nechat vyniknout tento celkový rozdíl mezi oběma sledovanými hráči.

Reagovat
technecium

Reagovat
Afrokrecek

a ty taky vůbec nic nechápeš

Reagovat
valloire

Jak by mohl? To je taky Král. Nechápání.

Reagovat
Afrokrecek

Roberos?

Reagovat
valloire

kombo Barca2 a roberos je nepřekonatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem rád, že jsi si našel dobrého kamaráda.

Reagovat
drussbarb

Ty bys tam chtěl někoho krásného a hladce oholeného, že? No, ale to by si musel zasloužit

Reagovat
eder

To je pravda. Takový šereda jako je na inkriminovaném foto si mne nezaslouží.

Reagovat
oli9

Pěkně se na to ale obrana Realu vysrala u toho inkasovaného golu....

Reagovat
Baronne

Reagovat
Phillipinho

Betis se trema klicovyma hracema na lavicce vyhraje na Bernabeu

Reagovat
smazaný uživatel

Strategie. Šetřili je na konec a vyplatilo se!

Reagovat
Baronne

Jinek včera hodně zajímavej zápas, nejvíc se mi líbil Modric a Bale. Carvajal sice matnej výkon, ale pár slušnejch centrů a v 3-4 minutě zabránil gólu. Real měl docela smůlu v zakončení, Bale moch dát nádhernej gól, výkon gólmana Betisu byl precizní, Navas naopak nic moc.. Ale co předváděla obrana Realu u toho gólu Betisu? Hlavně teda Ramos? Zasloužil by si pořádnej vejprask přes držku od Zidana..

Reagovat
pantondavo

Je potřeba nechat náskok, pak bude to ítězstí ještě drtivější Anebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale není to málo? takový tým měl nechat náskok aspoň 15 bodů , aby dosáhl toho "ítězstí" .

Reagovat
blaugrana

Skúsený tím nechá vždy taký náskok, aby dokázal svoju extratriedu.

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Zkušený tým ví, kdy začít vyhrávat

Reagovat
ADM

Btw, Tella by som za túto "akciu" vylúčil z tímu na pár týždňov

https://youtu.be/2NmSG5N8zdE?t=8m14s

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě hůř to tam asi třikrát udělal Boudebouz, když šel do otevřené obrany 1na1 a pokaždé to zpomalil skoro do stoje jak vůl a nechal se obrat o míč, jsem si trhal vlasy naštěstí to nakonec nevadilo

Reagovat
LAM

Přijdu domů z práce a takový příjemný překvapení.Nepamatuju takovýhle hrozný výsledky doma od Realu,ale beru všema deseti

Pro nás naprosto ideální začátek ligy

Reagovat
X-bano-X

Dolezite to bude potvrdit v katalanskom derby a potom uz hor sa priprava na Lisabon.

Reagovat
smazaný uživatel

Real potešil, len tá Sevilla

Reagovat
netopier

Levante

Reagovat
Hurrikane

Čtvrteční výsledky udělaly na tiketech pěknou čáru přes rozpočet.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem ve čtvrtek nesázel, nebylo co. Jenom live real na rohy a to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak jsou ti malomozci z Realu, co tady meli orgie z Paulinha a vyhry v superpoharu? Jo karma je svine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
madridcan

Asi tam, kde su teraz malomozci z Barcy, co picovali od Paulinha skrz superpohar az na neschopne vedenie

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram, ze Lobotka nehral nie len zaklad, ale vyrovnavajuci gol inkasoval jeho tim az po jeho prichode.

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Co je, co sa ti nezda ?

Reagovat
Rssa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele