5. kolo
20.09.2017 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - UD Las Palmas 1:0

Sevilla zvládla urvat domácí vítězství proti Las Palmas a je jediná, kdo zatím dokáže držet krok s vedoucí Barcelonou. Andalusané se na tři body pořádně nadřeli a vítězství jim zajistila až trefa sedm minut před koncem v podání Jesúse Navase, při které se "začervenal" golman Chichizola.

Sevilla podobně jako loni prožívá výtečný start do sezony a po těžkém zápase s Las Palmas ztrácí na vedoucí Barcelonu jen dva body. Co by za to dal takový Real Madrid.

Domácí vstoupili do zápasu aktivně, Mercado se dobře uvolnil a Chichizola musel zasahovat. Sevilla ovládala hru, ale Las Palmas velice pozorně bránil. Domácí si navíc museli dávat pozor na zadní vrátka, protože zejména Vitolo byl při přechodu do útoku hodně vidět.

A skóre se neměnilo ani v 54.minutě, kdy uvnitř šestnáctky převzal balón Ben Yedder a stanul tváří v tvář brankáři Chichizolovi. Stačilo se jen podívat a balón umístit, ovšem Ben Yedder trefil přesně prostor, kde se hostující brankář pohyboval. Tahle šance domácí pořádně mrzela, protože čas kvapil neúprosně rychle a na světelné tabuly stále svítil výsledek 0:0.

Fotbalový osud bývá někdy krutý a Chichizola o tom ví po dnešku své. V 83.minutě zkoušel odcentroval do šestnáctky Jesús Navas a k překvapení všech skončil balón v síti. Navas chtěl rozhodně centrovat a protože byl Chichizola lehce z branky, nepovedený centr ho přelétl a skončil v brance. Las Palmas se ze smolného okamžiku nevzpamatoval a v Andalusii, jinak po dobrém výkonu, padl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele