LaLiga - souhrn 31. kola

07.04.2017, 22:44, aktualizováno 10.04.2017, 22:36
Komentáře a souhrny
Real Sociedad naplnil roli favorita proti Gijónu. Las Palmas zabralo a rozstřílelo Betis. Osasuna si poradila s Leganésem, přesto zůstává poslední. Celta Vigo nezvládla důležité klání s Eibarem. Real Madrid v závěru přišel o výhru nad Atléticem Madrid, přesto navýšil svůj náskok, jelikož Barcelona znovu ztratila v Málaze. Villarreal zvládl důležitý souboj s Athleticem a drží si na svého protivníka na páté příčce čtyřbodový odstup. Doma uspěl rovněž Espanyol, Sevilla přestřílela Deportivo La Coruňa...

Real Sociedad - Sporting Gijón 3:1

10.04.2017 20:45

Góly: 3. Willian José, 27. Juanmi, 77. Yuri Berchiche - 87. Elderson Echiéjilé

Real Sociedad zvládl nelehké utkání s Gijónem a vrátil se na šesté místo zaručující Evropskou ligu. Baskové položili základ úspěchu v prvním poločase dvěma brankami Josého a Juanmiho, a když čtvrthodinu před koncem zvýšil na rozdíl tří branek Berchiche, bylo hotovo. Sporting výsledek v závěru alespoň korigoval čestnou brankou Eldersona.

Domácí sice byli v zápase velkým favoritem, ale Sporting necestoval do Baskicka jen na výlet. Jeho situace v tabulce není optimální a pokud by se mu podařilo vyhrát, snížil by ztrátu na nesestupový Leganés jen na dva body, takže o motivaci měl postaráno.

Real Sociedad ale začal utkání přesně dle svého gusta a stačilo pouhých 180 sekund, aby se ujal vedení. Krásnou akci uvnitř šestnáctky zakončili přesným obloučkem na zadní tyči Xabi Prieto a skórující Willian José. Následně sice brankových příležitostí ubylo, zato diváky bavila spousta osobních soubojů a poměrně tvrdá hra. Ve 27. minutě se domácím povedla další pěkná akce a opět v ní měl prsty Xabi Prieto. Dlouhý pas á la Andrea Pirlo si zpracoval Juanmi, pohrál si s obráncem a přesnou střelou na přední tyč zvýšil na 2:0. Jen o pár minut později zásadně tečoval střelu Amorebieta a Gijón tentokrát zachránila tyčka.

Sporting byl směrem dopředu bezzubý a i ve druhém poločase udával tempo Real Sociedad. Juanmiho v dobré palebné pozici vychytal Cuéllar a o několik minut později tentýž hráč netrefil zařízení. Definitivní jistotu dal domácím třináct minut před koncem Yuri Berchiche, po přihrávce Zurutuzy prostřelil Cuéllara. Zápas byl rozhodnut, ale nakonec ještě došlo ke kosmetické úpravě výsledku na 3:1 pro domácí. Viguerovu střelu ze střední vzdálenosti tečoval do sítě Elderson.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Real Betis 4:1

09.04.2017 20:45

Góly: 44. Vicente Gómez, 49. Kevin-Prince Boateng, 62. Jonathan Viera, 82. Jesé (pen.) - 88. Rafa Navarro

Las Palmas znovu ukázalo, že před vlastními fanoušky body ztrácí opravdu minimálně, a po dvou venkovních porážkách si výrazně spravilo chuť proti Betisu. Domácím musela vadit snad jen inkasovaná branka v závěru. Hostům se anglický týden vůbec nepovedl, nezískali během uplynulých tří kol ani bod a zůstali v tabulce na nudném patnáctém místě.

V minulých dvou zápasech celek z Kanárských ostrovů inkasoval celkem šest gólů. Právě nekompaktně působící obrana mu vlastně znemožnila alespoň nějakým způsobem uspět. Tentokráte však vzadu působili svěřenci kouče Quiqueho Setiéna na jedničku, a to možná především proto, že na stoperu již mohla působit obvyklá dvojice Lemos s Bigasem.

První poločas byl o poznání méně zajímavější než ten druhý. Nejprve zahrozil v 17. minutě Boateng, jenž se ocitl ve slušné střelecké pozici těsně před pokutovým územím, výtečně si však počínal brankář Adán, který vyběhl včas a soupeře vychytal. Na druhé straně se snažil prosadit Álex Alegría, nicméně Bigas jeho střelu dobře zablokoval.

Až těsně před přestávkou se diváci na Estadio Gran Canaria dočkali první branky utkání. Míč poskakující v šestnáctce nakonec skončil na hlavičce Boatenga, ten ho sklepl pro Vicenteho Gómeze, který byl u balónu o něco dříve, než Adán, a dotlačil ho za brankovou čáru. Těsně po obrátce pak Los Amarillos navýšili vedení.

Ve středu hřiště předvedli akci na jeden dotek, Jesé přihrál doprava na rozeběhnutého a na hranici ofsajdu balancujícího Boatenga, na jehož zakončení si sice Adán šáhl, přesto se jeho snaha ukázala jako zbytečná. Betis nenacházel na protivníkovu defenzívu žádný recept a v 62. minutě prohrával už o tři góly, to když se po individuálním průniku prosadil Jonathan Viera.

Osm minut před koncem domácí přidali ještě jeden zásah. Pezzella ve vápně podrazil pronikajícího Jesého, sám faulovaný se pak jal zahrát nařízený pokutový kop a bezpečně proměnil. Sevillské mužstvo se v 88. minutě alespoň zaradovalo z částečného úspěchu, Rafa Navarro snížil díky své parádní pumelici, která skončila přesně pod břevnem.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - CD Leganés 2:1

09.04.2017 18:30

Góly: 36. Sergio Léon (pen.), 71. Sergio Léon - 16. Dimitrios Siovas

Osasuna vykřesala jiskřičku naděje, když doma otočila výsledek proti Leganésu a zvítězila 2:1. O obě branky domácích se postaral Sergio León, první vsítil z penalty a při druhém gólu poslal balón nechytatelně pod břevno.

Pro Leganés je porážka s posledním týmem velkou komplikací, protože jeho pětibodový náskok se může po tomto kole smrsknout už jen na dva body. Hosté přitom nezačali vůbec špatně a vše jim vycházelo podle plánu. V 16.minutě se po rohovém kopu Tita prosadil na malém vápně Dimitris Siovas. O chvíli později mohl zvýšit Diego Rico, z ostrého úhlu orazítkoval horní tyčku, takže nadále trval výsledek 1:0. Na delší dobu to bylo ze strany hostů vše a iniciativu pomalu začínala přebírat Osasuna. Ve 36.minutě se provinil ve vlastní šestnáctce faulem Tito a Sergio León proměnil pokutový kop.

Diváci v Pamploně viděli vyrovnaný průběh zápasu a skóre se mohlo přelít na tu, či onu stranu. Druhý poločas byl na brankové příležitosti skoupější a až do 70.minuty nebylo nic moc zajímavého k vidění. Dvacet minut před koncem dostal do šestnáctky balón Sergio León a parádní ranou pod břevno zničehonic strhl vedení na stranu poslední Osasuny.

León mohl dokonce završit hattrick, ale v další gólovce orazítkoval tyčku a obrana Leganésu s vypětím všech sil nakonec nebezpečí zažehnala. Hosté jakoby nemohli výsledku uvěřit a z druhé branky se vzpamatovat. Žádný závěrečný nápor se z jejich strany neudál, takže Osasuna zvítězila 2:1, ale její šance na záchranu jsou pořád hodně malé.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - SD Eibar 0:2

09.04.2017 16:15

Góly: 13. Kike, 51. Pedro León

Jestli může někdo hodnotit uplynulá tři kola, sehraná během několika dní, opravdu pozitivně, pak jsou to zcela jistě fotbalisté Eibaru, kteří po vítězství nad silným Villarealem a nepříjemným Las Palmasem dokázali skolit venku i Celtu Vigo, svého rivala v boji o Evropskou ligu, a i nadále výrazně šlapají velkým favoritům na paty.

Pro baskický celek měla být záchrana prvořadou záležitostí. Zcela určitě si však po třech výhrách v řadě může nyní klást větší ambice a zaznamenat největší klubový úspěch v historii. Už po třech letech působení v nejvyšší soutěži by Eibar mohl proklouznout do evropských pohárů. Dvě sezóny předtím mimochodem skončil jen v dolní polovině tabulky.

Nejenže Celta nedokázala napravit minulou porážku ve Valencii a z desáté příčky má poměrně daleko k předním příčkám, ještě navíc před čtvrtfinálovým duelem Evropské ligy přišla o zraněného Giuseppeho Rossiho, který musel už v první půli vystřídat. Na vině bylo zřejmě pochroumané koleno, s nímž má po celou svou kariéru obrovské problémy.

Podobně jako na podzim se ani v tomto utkání nepodařilo domácím najít recept na obranu svého protivníka. Hosté byli evidentně ve velké pohodě, hodně jim samozřejmě pomohla brzká trefa Kikeho ze 13. minuty, jemuž balón sklepl hlavou kolega z útoku Sergi Enrich, a následná střela vyklouzla brankáři Sergiovi Álvarezovi z rukavice.

Směrem dopředu toho Célticos opravdu moc nevymysleli, možná že jim až příliš chyběla na hřišti přítomnost nejlepšího střelce Iaga Aspase, jenž se na plac propracoval až v 67. minutě. To už přitom Eibar o svém vítězství definitivně rozhodl, Luna v 51. minutě z levé strany přihrál na hranici vápna do druhé vlny Pedrovi Leónovi, jenž snadno zacílil.

Přesto se Celta ještě vynasnažila s negativním výsledkem ještě něco udělat. A za hostujícím gólmanem Yoelem se hned dvakrát třásla branková konstrukce. Nejprve měl smůlu v koncovce v 54. minutě Jozabed a v 84. minutě také Iago Aspas. Šanci skórovat měl ještě Beauvue, ale po svém úniku trestuhodně mířil mimo.

Více informací k zápasu

Granada CF - Valencia CF 1:3

09.04.2017 12:00

Góly: 65. Ezequiel Ponce - 19. Simone Zaza, 21. Simone Zaza, 55. Santi Mina

Valencia se během uplynulých třech kol a jen pár dní dostala do velké pohody, na půdě zachraňující se Granady si připsala své třetí vítězství v řadě a upevnila si své postavení ve středu tabulky. Výrazně se na jejích třech bodech podílel Simone Zaza, jenž vůbec poprvé za Netopýry skóroval dvakrát v jednom utkání.

V minulosti se Granadě na tohoto protivníka vůbec nedařilo. Mluvíme-li řečí čísel, z posledních třinácti vzájemných utkání s ním prohrála hned jedenáctkrát! O tom, že se nebude měnit nic k lepšímu, rozhodl vlastně svou trefou Santi Mina, který zvyšoval už na třígólový rozdíl. Domácí už jen snížili zásluhou Ezequiela Ponceho.

První poločas byl poměrně živý. Jakousi první nebezpečnější střelu vyslal svou levačkou Wakaso, jehož zakončení opravdu nepříjemně plachtilo těsně nad trávníkem a směřovalo k bližší tyčce, tam si však poradil gólman Diego Alves. Hosté naopak o pár chvil později na druhé straně poprvé v tomto střetnutí udeřili.

Martín Montoya zprava poslal dlouhý nadýchaný centr do prostorů u pokutové značky, tam si naběhl Zaza, který svou hlavičku poslal přesně k tyči, kam se brankář Ochoa jen marně natahoval. Pouze o dvě minuty později bylo pro Granadu ještě hůře, na zadní tyči totiž Zaza snadno dopravil míč do sítě po pasu od Santiho Miny.

Po půlhodině hry mohl italský útočník dokonce dovršit hattrick, po rychlém brejku se najednou ocitl zcela sám před Ochoou, ale v koncovce tentokráte selhal a Mexičana nepřekonal. Rozvlnit síť se podařilo Santimu Minovi, jenže radost z pojištění náskoku byla zbytečná, neboť branka nebyla uznaná pro ofsajd.

I přesto si Valencia ve druhém poločase tři body bezpečně pohlídala. V 55. minutě jí definitivně uklidnil Santi Mina, jenž snadno zužitkoval přihrávky od Carlose Solera. Ezequiel Ponce přesným křižným pokusem k tyči pouze korigoval, a nakonec mohla být Granada ještě ráda, že se například netrefil z vyložených pozic střídající Munir.

Více informací k zápasu

Málaga CF - FC Barcelona 2:0

08.04.2017 20:45

Góly: 32. Sandro Ramírez, 90. Jony

Velikánské překvapení se odehrálo v Málaze, kde Barcelona naprosto promarnila možnost snížit ztrátu na vedoucí Real. Katalánci prohráli 0:2 také zásluhou výborně zvolené a především provedené taktiky soupeře.

Přitom obraz hry byl očekávaný, Barcelona s míčem na nohou a Málaga v hlubokém bloku. Už po čtvrthodině hry mohla být defenzíva domácích prolomena. Krásný pas Jordiho Alby mohl přetavit v branku Luis Suárez, ale skvěle se předvedl gólman Kameni. Těsně neuspěl ani z volného přímého kopu Messi a ve 32. minutě přišla pro hosty studená sprcha. Málaga předvedla učebnicový kontr a Sandro Ramírez pelášil sám na ter Stegena. Poradil si výtečně a Málaga vedla 1:0. Naprosto opařená Barca se do poločasu na nic nezmohla a kupodivu jí to vůbec nešlo ani ve druhém dějství. Přitom Luis Enrique nachystal už o přestávce dvojí střídání, když na plac poslal Roberta a Iniestu.

Místo vyrovnání visel ve vzduchu druhý gól Málagy. V 58. minutě chyboval Iniesta a znovu tu byl Sandro Ramírez, který tentokrát posunul balón na lépe postaveného Aňora a výtečně si poradil ter Stegen. Bylo to ale velké varování pro Barcelonu.

Nic naplat. Po hodině hry zbytečně dohrál souboj Neymar a sudí ho po druhé žluté kartě vyloučil. Domácí neměnili herní styl a dále vyčkávali na rychlé protiútoky. Po jednom z nich pálil Charles a ter Stegen zatím držel naděje Katalánců. Dvě minuty před koncem se objevil před Kamenim opět Luis Suárez, ale domácí brankář jej vychytal.

Překvapivé tři body pro Málagu nakonec potvrdil v 90. minutě Jony. Po Busquetsově chybě vzniklo další přečíslení, které domácí potrestali. Barcelona tak prohrála a místo snížení náskoku se dočkala spíše jeho navýšení. Katalánci se musejí dát rychle do kupy, protože už v týdnu zavítají do Turína na horkou půdu Juventusu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 4:2

08.04.2017 18:30

Góly: 1. Stevan Jovetić, 9. Pablo Sarabia, 32. Joaquín Correa, 88. Wissam Ben Yedder - 4. Gaël Kakuta, 25. Gaël Kakuta

Sevilla si poradila s Deportivem La Coruña, kterému doma nastřílela čtyři branky. Hostům nepomohly ani dva zásahy Gaëla Kakuty, protože v domácím dresu se prosadili Jovetić, Sarabia, Correa a Ben Yedder. Sevilla tak dál pronásleduje třetí Atlético Madrid.

Sevillské FC se v domácím prostředí postavilo proti Deporu, kterému se poslední dobou moc nedaří. Tým trenéra Jorgeho Sampaoliho se spoléhal na hráče jako Escudero, Mariano, Kranevitter, N'Zonzi, Correa nebo Sarabia. Roli hrotového útočníka plnil Stevan Jovetić. Hostující Depor vyběhl na hřiště s Juanfranem, Sidneiem, Guilhermem, Borgesem, Kakutou nebo Morenem.

Bylo to hodně turbulentní utkání a zejména jeho začátek musel diváky velmi bavit. Už v první minutě totiž Steven N'Zonzi dostal pobídku na hranici vápna, našel pod sebou Stevana Jovetiće a ten se dokázal přes bránícího hráče střelou z první prosadit! Hosté však na tuto trefu téměř okamžitě odpověděli. O pouhé dvě minuty později rozjel Joselu akci, na jejímž konci stála krásná rána Gaëla Kakuty a nepřesvědčivý zákrok brankáře Rica - 1:1.

Ofenzivně pojatý výkon obou soupeřů nebral konce. Pět minut poté totiž Sevilla rozjela další rychlou akci a první střelu z hranice vápna musel brankář Germán Lux vyrážet jen s vypětím všech sil. Jeho obránci ho však nechali samotného, takže Pablo Sarabia měl úlohu poměrně usnadněnou. Stačilo mu doklepnout míč do brány.

Zajímavý úvod pokračoval tlakem Sevilly. Vázquez dostal přihrávku do pokutového území, jenže střele dal až příliš mnoho razance. Sevilla se pak dopustila jedné chyby v obranné linii, když byl před vápnem faulován Joselu. Míč si postavil Gaël Kakuta a krásnou ranou poslal míč přesně k tyči - 2:2. A to se hrála teprve 25. minuta utkání!

Stejným způsobem odpověděli domácí hráči, neboť také oni dostali šanci zahrávat přímý volný kop zpoza vápna. Tentokrát volil obránce Escudero jen centr, ale našel přesně hlavu naskakujícího Joaquína Correy, který už zamířil do sítě - 3:2.

Pět minut před koncem první půle se do slibné pozice dostal Stevan Jovetić, který byl včas u dorážky těsně před hostující brankou. Míč ale poslal jen těsně vedle ní! Do druhé půle vlétla Sevilla obdobně, ale přestala si trochu dávat pozor na zadní vrátka. Z dobré pozice střílel z pravé strany Joselu, jenže jeho střela se mezi tři tyče nevešla.

Stejně se dařilo Kranevitterovi, který dělovkou poslal míč k levé tyči hostující branky. Brankář Lux si ale dobře splnil své povinnosti a efektivním zákrokem zachránil svůj tým. Unaveného Marlose Morena pak vystřídal Ola John a ten se málem proslavil. Pronikl totiž do vápna, kde byl postrčen, jenže sudí Santiago Jaime Latre neuznal jeho reklamaci faulu.

Patnáct minut před koncem utkání našel černohorský střelec Stevan Jovetić přihrávkou Vicenta Iborru, který nadvakrát neprostřelil brankáře hostů Luxe. Ten zlikvidoval také první šanci střídajícího útočníka Wissama Ben Yeddera, který jej nepřekonal ani tváří v tvář. Další střelu vyslal Sergio Escudero, ale Lux byl opět připraven na sto procent.

Ani jeho dobrý výkon však hostům k bodům nepomohl. Definitivně o tom rozhodl právě střídající Wissam Ben Yedder, který dostal přesný pas do těsné blízkosti brankáře Luxe a zkušeného veterána dokázal bez problémů prostřelit - 4:2 pro domácí Sevillu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Atlético Madrid 1:1

08.04.2017 16:15

Góly: 52. Pepe - 85. Antoine Griezmann

Ostře sledované madridské derby mezi Realem a Atlétikem nabídlo podle očekávání napínavou podívanou až do samého konce, která však vítěze nepřinesla. Na úvodní gól Pepeho totiž dokázal zareagovat pět minut před koncem Antoine Griezmann, a tak Bílý balet v boji o titul může znovu ohrozit druhá Barcelona.

Když se sedm minut po začátku druhé půle prosadil ze standardní situace domácí Pepe, mířili svěřenci Zinedina Zidana zdánlivě za klíčovým triumfem, který je nadále udrží v čele La Ligy. Po Griezmannově pozdním vyrovnání však činí náskok Realu na rivala z Barcelony pouze tři body, které katalánský velkoklub může smazat ve večerním duelu s Malagou. Madridští však mají stále odložené utkání s Celtou Vigo k dobru. To Atlético kvůli desetibodové ztrátě již s největší pravděpodobností samo na čelo tabulky nevystoupá, ovšem díky remíze si alespoň drží jednobodový náskok před čtvrtou Sevillou.

Samotný úvod utkání ještě žádnou atraktivní podívanou nenabídl. Na první šanci odpoledne si diváci museli počkat až do osmadvacáté minuty, kdy si Karim Benzema šikovně vyměnil narážečkou míč s Cristianem Ronaldem a pohotově vypálil. Brankář Jan Oblak si ale jeho ránu pohlídal. Chvíli nato musel slovinskému gólmanovi pomoci na brankové čáře i Stefan Savić, který na poslední chvíli odhlavičkoval pokus aktivního Ronalda, jemuž nezbylo nic jiného než nevěřícně zakroutit hlavou. Na oapčné straně o sobě dal poprvé vědět i Antoine Griezmann, jenž prověřil pozornost Keylora Navase.

Po změně stran se domácí pustili do zápasu s větší vervou a byli také za svou snahu brzy odměněni. Benzemovu ránu zblízka ještě Oblak udržel ve hře, ale ve dvaapadesáté minutě přece jen inkasoval. Z přímého kopu Toniho Kroose se totiž prosadil Pepe, pro nějž se jednalo o vůbec první gólovou trefu od září loňského roku.

Rázem tak bylo na Atlétiku, aby vrhlo síly kupředu v honbě za vyrovnáním, což se málem povedlo Fernandu Torresovi. Španělský forvard se sice na přelomu hodiny hry řítil sám na Navase, avšak kostarický brankář nastalou krizovou situaci zvládl uhasit. Pět minut před koncem ale doposud veselé domácí publikum na stadionu Santiaga Bérnabeua přece jen utišil Griezmann, jemuž se po parádní akci završené průnikovou přihrávkou Correy povedlo na tomto madridském svatostánku skórovat již potřetí v posledních čtyřech zápasech, díky čemuž francouzský forvard vytěžil pro svůj tým cenný bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Deportivo Alavés 1:0

08.04.2017 13:00

Góly: 56. Pablo Piatti

Espanyol se dál dere tabulkou vzhůru a stále má možnost dostat se do evropských pohárů. Katalánci dnes porazili jedinou brankou Piattiho Alavés, pro který je to už třetí porážka v řadě. Domácí zvítězili naprosto po právu, byli totiž takticky lépe připraveným týmem.

Hostující Deportivo sehrálo v prvním poločase s Espanyolem vyrovnanou partii a to natolik, že nebylo k vidění ani mnoho šancí. Až ve 36. minutě se poprvé připomněl Piattiho, ale jeho hlavička si zatím cestu do sítě nenašla. Vůbec největší šance prvního poločasu přišla až těsně před koncem. José Jurado se s míčem dostal do šestnáctky, kde se před bránícími hráči rozhodl vystřelit a i když to nebyl špatný pokus, brankář Pacheco nemusel zasahovat.

Na začátku druhého dějství domácí sešlápli plyn a Deportivo bylo v problémech. Gerard Moreno ve stoprocentní šanci trestuhodně netrefil branku a sílící tlak nakonec vygradoval ve vedení v 56. minutě. Přímý kop Víctora Sáncheze sklepl na malé vápno David López a Pablo Piatti zblízka bez problémů vstřelil gól.

Hosté byli jako opaření a Espanyol si navíc počínal velice dobře takticky, protože hned po vstřeleném gólu začal kouskovat hru a Alavés do ničeho nepouštěl. Naopak čtvrthodinu před koncem mohl zvýšit Léo Baptistao, výtečný Pacheco ale ještě udržel hosty ve hře. Čas ale kvapil a šance Alavésu nepřicházely. Espanyol nejtěsnější náskok uhájil a díky dalším třem bodům se přibližuje pohárovým příčkám.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 3:1

07.04.2017 20:45

Góly: 17. Víctor Ruiz, 47. Cédric Bakambu, 58. Adrián - 20. Aymeric Laporte

Villarreal si upevnil pohárové postavení, když zvládl klíčovou bitvu s Athleticem Bilbao 3:1. Hostům nakonec nepomohlo ani vyloučení Víctora Ruize. Jejich největší šance totiž skončily na brankové konstrukci.

Diváci se na El Madrigalu rozhodně nenudili a domácí borci jim přichystali gólovou radost už po 17.minutách zápasu. Castillejo si ve vápně pohrál s balónem, ovšem v jasné pozici trefil jen tyčku. Naštěstí pro Žlutou ponorku okamžitě dorážel Víctor Ruiz, takže Villarreal přeci jen vedl. Ne však dlouho, protože odpověď Basků byla bleskurychlá. Centr Etxebarrii doplachtil bez problému k nohám Aymerica Laporteho a ten z první srovnal průběžný stav skóre na 1:1.

Vzápětí byli k vidění šance na obou stranách. Gasparovu dělovku vyrazil na rohový kop Arrizabalaga a hlavička kanonýra Adurize ve druhé minutě nastavení rozezvonila tyčku. Villarreal si vzal vedení zpátky na začátku druhého dějství. Roberto Soriano nastartoval přesným pasem rychlé nohy Cedrika Bakambu a ten k tyči překonal baskického brankáře. Tři body se Žluté ponorce výrazně přiblížily v 58.minutě, kdy centr Triguerose na zadní tyč vrátil před branku Ruiz a Adrián López dal na 3:1.

Bilbao nebylo na El Madrigalu bez šancí, po další parádním fotbalovém momentu orazítkoval břevno Aduriz. Byla to zkrátka smůla a ta pokračovala i po vyloučení jednoho z domácích. Víctor Ruiz doslova skosil Williamse a sudí nemohl udělit nic jiného, než červenou kartu. Bilbao tak ještě mělo příležitost s výsledkem něco udělat. Čas ale neúprosně ubíhal a Baskové nakonec nestačili ani snížit, natož vyrovnat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid30226279:3172
2.FC Barcelona31216488:2869
3.Atlético Madrid31188556:2462
4.Sevilla FC31187656:3961
5.Villarreal CF31159745:2454
6.Real Sociedad311641146:4252
7.SD Eibar31148952:4250
8.Athletic Bilbao311551140:3650
9.Espanyol Barcelona311210943:4246
10.Celta Vigo301251345:5141
11.Deportivo Alavés3110101129:3840
12.Valencia CF311161447:5439
13.UD Las Palmas311081350:5238
14.Málaga CF31891436:4733
15.Real Betis31871633:5131
16.Deportivo La Coruña316101533:5028
17.CD Leganés31691626:4827
18.Sporting Gijón31571932:6122
19.Granada CF31481927:6520
20.CA Osasuna31382032:7017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (476)

Přidat komentář
madridcan

Dobru canastu rozbehol rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec asi zaslouzeny pro ponorku, i kdyz kdo vi co by se delo, kdyby aduriz nebo san jose dali gol ..

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávanej výsledek...s trochou štěstí mohla bejt plichta, ale tak pořád za tejden 6 bodů z 9, což ujde. Musíme doufat, že Socky i Ponorka budou pokračovat v nevyrovnanejch výkonech

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro info...jde vam na Digisport 3 zvuk?1 a 2 jdou v pohode....

Reagovat
X-bano-X

Na Slovensku ide ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok diky za info....me porad zvuk nejde..

Reagovat
madridcan

Ucebnicovy zaverecny tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co z toho...

Reagovat
madridcan

No hovno z tlaku, kde si kokoti nevedia ani nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

To byla asi ironie,ne? Tak mu to vysvětli.

Reagovat
madridcan

Uz to myslim pochopil. Najebany som taky, ze mi dym z usi ide do pici.

Reagovat
smazaný uživatel

, nic si z toho nedělej, rozhodnuto není a stejně byste chtěli v EC vyhrát , takhle bude navíc jen to, že budete muset.Máte to v rukou jako my a dokonce o něco víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo už to chápu

Reagovat
X-bano-X

Fyziologicky nemožné

Reagovat
Fairplay

Tohle měly být tři body..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec jsem nepochopil co mělo znamenat těch posledních 20-25 minut.. místo toho, aby jsme to dalším gólem zabili, tak jsme opět hráli připosraně na 1:0. Což pokračovalo i po vyrovnání Atletů, závěrečný tlak neexistující. Tohle jsme si posrali sami. Ughh.

Reagovat
vilp

Ukázkový Mourinho.

Reagovat
teenz

Uplne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přišlo jako váš nejlepší výkon možná za poslední dvě sezony. Bohužel fotbal nemá logiku, ale jakousi pravděpodobnost úspěchu a tu jste asi dnes zaplatili za tu spoustu šťastných letošních výher.

Reagovat
valloire

tak tak

Reagovat
Israha

Ono nebýt nedomluvy Carvajala s Nachem (což je chyba těch dvou, ne systému), tak by to stačilo, že jo. Kromě tohohle a šance Torrese, která byla ale relativně na začátku, neměli v druhé půlce nic...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale i kdyby to stačilo, tak ten přístup je (aspoň v mých očích) špatný. Nevím čeho se Zidane tak bojí, údržba se dá hrát i tak, že budeme kontrolovat míč a hrát se zajištěnou obranou a ne že necháme veškerou iniciativu soupeři.

Reagovat
Israha

Takovýhle gól by klidně mohl padnout i při téhle taktice. To byla jedna vyčnívající vydařená akce (a chyba obrany k tomu), žádný důsledek sesypání se vinou drtivého tlaku a kontinuální palby na Navase. Jednoduše si nemyslím, že to byl špatně zvolený přístup, vzhledem ke středeční LM...

Účel světí prostředky. To, že jsme Real a hrajeme připosraně, je druhá věc . Ale jednou to je Zidanův přístup, tak je třeba si na něj zvyknout...

Reagovat
pistacik11

V stredu hráte LM, čo chceš chlapcov zataviť?

Reagovat
Ed_Hazard

Tak aj najposlednejsi futbalista na dedine vie, ze kto ma loptu na nohe, ten "nemusi behat" Ak by sme kontrolovali hru s loptou na kopacke tak atleti musia napadat co je vycerpavajuce. Takto sme makali my.

Reagovat
madridcan

Torres mal sancu aj v druhej polke, netrep

Reagovat
Israha

Tak a co asi píšu?

Reagovat
madridcan

Ciarku som neprecitil

Reagovat
Kenneth

Lucas Vazquez na Real proste nema. Zidaneho nechapu... Doufam ze Pepe bude ok.

Reagovat
Fairplay

Hlavně nechápu, proč ho tam posílá na úkor Jamese, Moraty a takových plejerů..

Reagovat
Kenneth

Asensio a Morata podaji oba uzasny vykon a dalsi zapas zase prosedi na lavicce... O Jamesovi skoda mluvit.

Reagovat
madridcan

Hlavne, ze Bale ma. Od zranenia je posraty robit hocico. Ja som si tiez ruku v decembri dolamal a nebojim sa ist na futbale do brany kurva.

Reagovat
Kenneth

K Baleovi bez komentare, BBC bude hrat bohuzel vzdy.

Reagovat
Mateo16

*ZZ na Real proste nema

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real nema 99,999% vsech hracu na svete..A i ten zbytek, co je uvnitr, tak na nej taky nemaj vsichni..To proste nejde..Kdyby i hraci z lavicky a na pokraji zakladu MELI na to hrat za REAL, tak sou pryc a hraji prim jinde

Reagovat
LAM

Atleti slušně,ale teď potřebujem vyhrát na Malaze.

Jinak BBC nějak úplně mimo ne?CR letos nějak hodně za svým golovym standartem

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dnes super výkon Benzema tragický a Bale ani nevím že hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Problém není BBC, ale spíš jen Bale. Benzemu s Ronaldem jsem schopný tolerovat a speciálně Ronaldo poslední dobou fakt není vůbec špatný, ale Bale je od toho návratu po zranění ztělesněná zbytečnost.

Reagovat
valloire

Benzemu s Ronaldem jsem schopný tolerovat

Reagovat
Visca el barca

mně se teda Ronaldo nelíbí. Hráč co se srovnával vždy s Messim dva roky není schopnej přejít jeden na jednoho.

Reagovat
misinho7

poslednej dobe hraje velmi dobre..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

Hraje veľmi dobre ak sa na neho pozeráš ako na normálneho hráča. Ale on nie je normálny hráč a preto sú aj nároky vyššie. Nasadil si vysokú latku a teraz ju podlieza.

Reagovat
Visca el barca

přesně tak

Reagovat
Kenneth

Kdo by to cekal ze v tomhle veku a po narocnem minulem roce to nebude ten stary dobry 22tilety Ronaldo.

Reagovat
X-bano-X

Kto by to bol čakal že výkony najlepšie plateného hráča sa budú obhajovať vekom .........

Reagovat
Kenneth

Mel by jit hrat do USA, evidentne uz na to holt nema. Katalanci vi opet vsechno lip.

Reagovat
X-bano-X

No psychušik už si tu vyplodil to, čo si čakal že poviem ja a teraz môžeš zas nervačiť pri telke. To že jeho výkony zaostávajú za očakávaním vidí aj slepec. Bohužiaľ ak si raz niekto chce mazať med okolo úst, nikto mu to nevyhovorí.

Reagovat
Kenneth

Zajimavy ze s jeho vykony jste "nespokojeny" jenom vy . To ze nehraje tak jako driv vidime vsichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nespokojený, protože ještě nepřenesli přes srdce to, že Ronaldo vyhrál Zlatý míč. Přitom je to taková píčovina a dá se přes to přenést úplně jednoduše, když si člověk prostě uvědomí, že individuální kvalita v tý anketě nehraje roli. Roli hrajou trofeje. Plus v tom roli hraje určitá setrvačnost.. léta se válčilo Ronaldo vs Messi a oni v tom jsou ještě neustále zabředlý, i když ty hráči už prostě porovnatelný nejsou, nikdo kromě nich ty hráče už ani vážně neporovnává a abych pravdu řekl, tak mi přijde, že fanoušky Realu už Messi ani moc nezajímá. Nebo tady alespoň nevidím, aby jsme tu řešili Messiho výkony v takový míře jako oni řeší Ronalda.

Reagovat
valloire

No...tak protože Messi hraje celkem obstojně. Až ne, tak se to pořeší. To vím docela přesně.

Reagovat
X-bano-X

To ale nie je pravda.

"Hraje veľmi dobre ak sa na neho pozeráš ako na normálneho hráča. Ale on nie je normálny hráč a preto sú aj nároky vyššie. Nasadil si vysokú latku a teraz ju podlieza."

Absolútne nevidím čo je na tomto príspevku napísané zle. Alebo sa vám zdá že hrá v tejto sezóne ako rok dva späť? Jediný kto tu žije z minulosti je Kenneth.

Reagovat
Kenneth

Takze nakonec jeste ziju z minulosti..

Reagovat
LAM

Ono to je hlavně kvůli tomu že mu jsou schopný dát cenu za nejlepšího hráče.Když pak vidíš ten obří rozdíl,tak se tomu trochu divíš.

Reagovat
Kenneth

Takze stale ta sama frustrace, uz to chapu.

Reagovat
misinho7

stale vas to trapi co ...

Reagovat
LAM

Ano když člověk vidí za co jde dostat GB.Ale reklama je hold reklama

Reagovat
valloire

jde to i za výbuch na MS

Reagovat
LAM

nene.Tam dal CR jen jeden gol,tak to dostat nemohl.

Reagovat
valloire

ale Messi to dostal, takže to jde

Reagovat
LAM

ten dal 4,blbe

Reagovat
valloire

no

Reagovat
ADM
Reagovat
valloire
Reagovat
ADM

Ja ti len pripominam Ronalda a jeho MS, vzdy na ne zabudnes

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, da se na nej divat jako na obyc smrtelnika...A tebe to taky ceka, az bude davat Leo treba jen 15 za sezonu. Jestli tam jeste bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé. Je schopnej přejít jeden na jednoho ale ne v takový míře jako dřív.

Za druhé. Pořád je nesmírně důležitej pro Real. Herně se znovu zvedá. Příjde mi, že teď poslední zápasy hraje víc týmově.

Za třetí. Je mu 32 let. Nemůže hrát jako ve 25 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

praveze v poslednych zapasoch dokazal viac krat, ze dokaze prejst 1 cez 1 !!!

Reagovat
LAM

Právě že CR taky velký kulový.Na začátku sezony si tu psal že nikdo po něm nechce aby byl tak dobrej v mezihře či 1vs1 jako Messi,protože se z něj stal koncovej hráč a je tam kvůli golům,ale on dal do týhle doby v LM a Lize jen 21 golů což je prostě na to že je No.1 v Realu málo.

Reagovat
Kenneth

Kdyz dava goly, je to sobec. Kdyz je na tom momentalne herne slusne a hraje daleko vic tymoveji , tak hraje velky kulovy. Uz se na to vyserte...

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Kde jsou teď teda jeho přednosti?

Reagovat
Generalní Gladiator

messi tahle sezona v klubu 43fíků

ronaldo 22

v LM 11:2, děsivej rozdíl, ty vole, skoro dvakrát tolik, masakr, kde to jsme?nemá eurofotbal špatné statistiky? to že cr hraje poslední zápasy "celkem slušně" je sranda argument, kurva takhle drahej hráč a dobře placenej by měl hrát skvostně a ještě střílet mrtě gólů..v mnoha zápasech tam byl spíš pro smích a překážel

Reagovat
smazaný uživatel

Roberos pls

Reagovat
valloire

asistence už nefrčí?

Reagovat
Generalní Gladiator

při takhle drtivém, naprosto zničujícím rozdílu v disciplíně, která je nejdůležitější, tedy střílení gólů už není nic moc třeba dodávat, v asistencích messi vede 13-12 a rozdíl v driblingu snad ani nemá cenu komentovat..připomínáš mi novináře,kteří obhajují uprchlíky, také se snaží chytit sebemenšího stébla.. zamítá se, tohle ti neprojde!!!

Reagovat
valloire

Jedinej já tu můžu něco zamítnout. Protože jsem nejzkušenější. 12-9 v neprospěch nejlepšího playmakera všech dob a drtí ho sobec, co střílí z každý pozice. Počítáno v klubu - liga a LM.

Reagovat
Generalní Gladiator

ok, vynechal jsi španělskej pohár..uprav si to jak chceš, aby ti to sedělo, není to důležité, dělaj to tak komunisti, levičáci a podobná svoloč, už jsme na taková jednání zvyklí, na to už sere pes

43-22

a teď kurva ještě kometa!!

Reagovat
Kenneth

A ty zase MS klubu.

Reagovat
Generalní Gladiator

nic jsem nevynechal statistiky gólů z eurofotbalu, sám se ptám, nemaj tam chybu?

Reagovat
valloire

Beru ty důležitý soutěže. No borders, no nations, no deportations !!! Welcome refugee and his family !!! Kometa....co to je? To je nějakej šutr z vocasem?

Reagovat
Generalní Gladiator

messi LM 11g

ronaldo 2g nejdůležitější soutěž, 6x tolik, v PD se ronaldo celkem drží, ztrárci pouze vosum golů, to ještě není ztraceno, naděje umírá poslední

Reagovat
valloire

Zkušený hráč si nevystřílí prach už ve skupině proti amatérům.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
misinho7

Messi po dlhej dobe konecne v LM viac golov ako Cris a ty sa snad z toho spravis...

Reagovat
Generalní Gladiator

vypadá to skvěle, více než pětkrát tolik, to jo, ale s penisem mi to nedělá nic, máš zajímavé dedukce

Reagovat
misinho7

Reagovat
MadMrJacky

Protože jeho hlavní devíza je v posledních letech hlavně v gólech. Pokud dává 50 gólů za sezónu, tak ho můžeš porovnávat jenom s jedním hráčem. Pokud hraje takhle, tak je to sice fajn, ale ve srovnání neobstojí ani s Iscem, který by na levém křídle do té mezihry dal Realu mnohem víc.

Reagovat
blaugrana

Takže madrid nám dal šancu. Tak snáď ňou Lucho nepohrdne nasadením Gomesa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát 4/10 - Chybí nějaký osobní útok na Gomese, žádný přirovnání. Dokonce ani jedno sprostý slovo. Tak třeba jindy

Reagovat
blaugrana

Určite sa nejaké pritrafí, pokiaľ nastúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Lucho je madridista.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý bod, Correa na budúce základ a najlepšie aj s Thomasom

A teraz hurá na prehypovaný Lester, tých bude nechutne tlačiť rozhodca ako dnes Reval, ale aj tak ich porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za tak špatný výkon jste si teda ani bod nezasloužili,i když jsem rád. A s tím lestrem bych taky nebyl tak hrrr,i nerviones to viděli jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nerviones?

A ty si myslíš, že mne sa ten výkon páčil? Stred Gabi+Saul je tak strašne nekreatívny, že je to až na smiech, trpí tým celá hra a Cholo to zjavne nevidí a s predajom Ólivera sa to asi ani nehodlá zmeniť, možno Gabiho nahradí Thomasom, ale to skôr nevidím, lebo Gabi môže so svojím štýlom hrať ďalšie 3-4 roky. Bod sme si asi nezaslúžili, ale koľkokrát túto sezónu Barca hrala horšie a získala bod a nikto sa nad tým nepozastavoval (Villareal a Betis vonku).

S Lestrom budeme mať problémy, mne je to jasné, možno nás aj vyradia, ale snáď nebudem tvrdiť, že nemáme šancu, keď to nie je pravda Rozhodovať sa bude vonku a ak dáme gól a doma od nich neinkasujeme, tak pravdepodobne postúpime.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes rozhodčí tlačil real jo? viděls ten zápas vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je taká notorieta, takže áno (odpustil vám pár žltých ).

Reagovat
blaugrana

Ináč Batra horí jak papier v obrane Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Očakával po prestupe niekto niečo iné?

Reagovat
blaugrana

Nie, ale niektorí fanúšikovia za ním stále plačú, čo fakt nechápem. Ale tak oni plakali aj za Montoyom.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt? Nie som tu každý víkend, tak mi to možno ušlo, Umtitti je viac než dobrá náhrada a Mascherano/Mathieu lepší back-up, tak neviem prečo

On má síce dobré zápasy a niekedy aj geniálne momenty (prienikovky na 50 metrov alebo dobré prenesenie, ale dobr´stopér z neho nikdy nebude, neviem, čo si BvB od toho sľubovalo... Mohli by ho skúsiť na DM, ale tam majú o dosť lepších futbalistov + tam možno dajú aj Dahouda (poprípade on bude náhradou za Castra, ale kto vie), takže asi po konci budúcej sezóny, ak sa nezlepśí (čo asi nehrozí) sa kvôli platu bude sťahovať o dom ďalej, trebárs do Číny (len taká zaujímavosť, zarába 2x + niečo viac než Auba )

Reagovat
blaugrana

Ten Auba je aj tak dobrý, že akceptuje také smiešne prachy. Ak v lete neodíde, tak to bude zázrak. Reus by tiež už bol zrejme v ťahu, nebyť jeho chatrného zdravia.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba ide asi naisto, u Reusa by som povedal, že to tam má rád (odchovanec, vrátil sa za fakt veľké prachy, pričom už vtedy mohol ísť do lepšieho) a možno by neodišiel ani keby zdravie slúžilo, ale veľakrát sa stalo, že klubizmus by zmizol s nulami na účte, kto vie

Reagovat
Kenneth

Bayern ten Dortmund slusne nici. V 16. uz to mohlo bejt tak o 4. Ve stredu bude sranda.

Reagovat
technecium

Super, zas to máme ve svých rukou

Reagovat
valloire

už zas honíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Griezmann nevyloucil prestup do Realu.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Do United ho nechci

Reagovat
valloire

Pepíček 2 zlomený žebra a měsíc out.

Reagovat
valloire

No ale za tu simulaci bych mu naložil dodatečnej trest. přísnost bejt musí, padni komu padni.

Reagovat
smazaný uživatel

Real nevyhraje nad Atleticem a tady se breci jak kdyby se vypadlo s Lyonem

Reagovat
valloire

Já mám ale furt nohy na tom stole. Zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses klidas..ale kdyz sem to sem psal, tak sem to tvoje jeste nevidel. Jenze--po precteni tadytenc reakci sem si myslel, ze Real dostal dalsi ctyrku od Dortmundu.

hele, nemas adresu linku na streamy z LaLigy? Ale co pojedou

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Kokesh

Letos titul s prstem v nose.

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Klasické OT: Vitesse : Heerenveen 4:2, Odegaard nastúpil v 75 minúte a pozoooooooor po jeho nahrávke Larsson znížil v 89 minúte na 2:4

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ho chvalis? Co si to dovolujes? Nebo jak to vlastne myslis? Realisti ti to vysvetli Chudak kluk!!! Ani nevi jak ma hrat, jestli dobre nebo co...

Reagovat
valloire

Proč odvádíš pozornost?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
valloire

Umtiti už na tréninku pochytil taje úderu do obličeje.

Reagovat
valloire

takže Barceloně odpustili v jedný minutě gol a penaltu....

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhej dobe pozeram Barcu.To je neskutocne ako simuluju.Ze sa nehanbia .A ten rozhodca tomu pekne pridava. Je to hruza .

Reagovat
Kokesh

Puta Barcelona

Reagovat
Ángel di María 22

Visca el barca 07.04.2017 08:50#

Po tomto kole zpět na první flek

Takže jak, jsme o bod navýšili náskok? Mmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho, že to měli honibrci v rukou?

Reagovat
valloire

Pár hodin. Za tu dobu se ale si děly věci.

Reagovat
madridcan

#mametovosvojichrukach #mametopevnevosvojichrukach #mametovrukachpevnejsieakozemThorovokladivo #alevedtiisieldymzusi #alevdakabarcetomamuplnevpici #alepenalta #alesanepiskala #alepsg #alemalaga #neymarbudekdispoziciinaelclasico #dufam #vdakamalaga

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prostě jsme v této celkově slabé sezoně na to neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Kenneth

Pred poslednim kolem bude doufam hotovo. Nechtel bych tam hrat o titul.

Reagovat
madridcan

Malagy sa nemusis bat. Kameni uz je nauceny z Espanyolu ako sa ma spravat voci Realu

Reagovat
Kenneth

Myslis treba ten zapas pred rokem a pul ktery mel skoncit 7:1 ale bylo to 0:0?

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Půjde o EC.Pokuď by jste prohráli,tak se bude hrát až do konce,ale máte velkou výhodu.Z druhý strany,po prohře v lize máme další sezonu hodně dobrou,takže aspoň to.

Reagovat
celeb

Tak sme tradicne posetrili hracov pred LM a dobre sa naladili na supera. "Clovek sa uci na vlastnych chybach, mudry sa uci na chybach druhych, hlupak sa nepouci vobec."

Reagovat
LAM

Taková naše letošní klasika.Po třech dobrejch zápasech jedem ven kde to Lucho pěkně protočí a po hroznym výkonu darujem body.Od začátku sezony píšu že nejdem do ligy na 100% a dnes se to opět potvrdilo.Titul už není moc reálnej.Museli by jsme všechno vyhrát i EC což se asi nestane s timhle ligovym výkonem.

Jina dneska Leo hodně aktivní a spoustu toho vytvořil,bohužel měl ale dneska Suarez hodně špatnou mušku a Neymar to nezvládl.Tim šance skončili.Jinak druhá jasná,ale ta první od rozhodčího naprosto trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa, za to si titul prostě nezasloužíme.

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

zase jedete přístup, že Barca nikdy neprohrává, jen daruje vítězství?

Reagovat
Spalovač šancí

Mně to z toho příspěvku nevyplývá, přestože tam ten termín má ...

Reagovat
smazaný uživatel

mně to vyplývá jednak z toho, že to tam má, a jednak z toho, že podle něj od začátku sezóny nehrají na 100 %

Reagovat
Spalovač šancí

Těch <100% může mít nejrůznější důvody, ne jenom, že to vypouštějí. Ale já těm vzájemným postojům Barca-Real moc nerozumím. Přece jen fotbalově je to o mnoho úrovní výš než ta naše liga a míra pozérství tomu odpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

No, jako my vyhrát clásico, tak je si myslim hotovo. Jinak bych bral samozřejmě i plichtu, ale musí se vyhrát ta dohrávka.

Reagovat
LAM

EC může rozhodnout.Pokuď vyhrajete je hotovo,remíza je pro vás taky dobrá a kdyby jsme vyhráli,tak asi rozhodnou poslední dvě kola.

Reagovat
LAM

Jinak se na to musíte podívat z druhý strany.Měme 6 titulů za posledních 8 let.Real jen jediný.Tohle nejde držet pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to držet pořád, ale Real je letos nejslabší za posledních mnoho let! Bohužel my taky.

Reagovat
roberos

Reagovat
LAM

Ano a proto přijde změna.Pod Luchem jsme jí vyhráli v obouch sezonách a i teď bojujem až do konce.Asi to tak špatný nebude.Věřim že když jí nevyhrajem,tak příští rok to klasicky bude o dost lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taková šance na hattrick už dlouho nebude.

Reagovat
LAM

A?

Reagovat
smazaný uživatel

A nic . Třeba to bude příští rok o dost lepší. A druhé místo si zajistíme ještě dřív než dnes.. A?

Reagovat
LAM

Chápu že si na to lidi zvykli že Titul máme my,ale není to tak jednoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to není tak jednoduché, ale nechápu, že dokážeme zvládnout těžké zápasy a v těch relativně jednodušších dokážeme v rozhodujících chvílích vyhořet. To je prostě podceňování, v lepším případě mizerná koncentrace na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

začínáš chápat realitu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty jsi chápal realitu posledních osmi let?

Reagovat
valloire

celkem normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, zcela nenormálně, nikdy jsi neuměl uznat porážku a psal jsi jen ty svý nesmyslný kidy.

Reagovat
valloire

To si docela ve svý zaslepenosti vůči mně pleteš. Já jsme první, kterej po boji, konci sezony pogratuluje soupeři k zisku titulu či trofeje. Něco jinýho bylo to Clasico, který jste otočili díky 2 penaltám a přízni Undiana. K tomu se gratulovat fakt nedalo. Odpustíš mi to?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi prostě debil, který neví co mluví.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

nemůžete to mít pořád ve svejch rukou

Reagovat
LAM

Stačí když vás necháme vyhrát jednou za 5 let

Reagovat
valloire

To jsi na omylu, který omlouvá tvoje mládí. Ten titul je samozřejmě náš, ostatním ho jenom půjčujem. Teď si ho vemem zpátky, protože ho co? No protože ho teď chcem.

Reagovat
Afrokrecek

bereš na to něco?

Reagovat
LAM

On je debil od narození

Reagovat
Afrokrecek

ale no proč hned takhle utočně?

Reagovat
valloire

nemá mě rád přitom jsem tak milej a skromnej, jako Leo

Reagovat
Afrokrecek

ok dědku, jsi debil

Reagovat
valloire

A ty mě taky nemáš rád? To nechápu, jsem tak milej a skromnej, jako Leo...U tebe je to ale zklamání...

Reagovat
Afrokrecek

proč u mě?

Reagovat
valloire

já myslel, že mě máš rád....

Reagovat
Afrokrecek

fandíš těm podvodníkům, myslíš, že tě budu mít rád?

Reagovat
valloire

My nejsme žádný podvodnící. Jsem seriozní klub. Myslím no, jsem milej a .....

Reagovat
Afrokrecek

udělali jste nejhorší zločin v historii fotbalu a pak přehodíte kabát .. a ted jste seriozní?

Reagovat
valloire

Jakej zločin? Všechno bylo čistý jako lilie.

Reagovat
Afrokrecek

přestup Alfreda byl čistej asi jako cikán na sociálce

Reagovat
valloire

To je rasismus. Chceš snad podstoupit debatu o přestupu AdS zrovna se mnou?

Reagovat
Afrokrecek

chceš mi zkusit vyvrátit to co bylo řečeno přímo hráčema z kabiny?

Reagovat
valloire

Vyvrátím všechno, co můžeš napsat.

Reagovat
Afrokrecek

Že Franco přišel do kabiny a začal vyhrožovat vyvražděním rodin? Znamipuloval i rozhodčí? to jak chceš vyvrátit?

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Franco jo? Nečti tolik ty barcelonský weby. Francovi byl fotbal u prdele, pouze využil úspěchy Realu na mezinárodní scéně. Bejt podobně úspěšná Barcelona, využil by to taky. AdS přišel kvůli vaší chybě.

Reagovat
Afrokrecek

máš to celé popletené, nečtu barcelonský weby... zkus si najít nějaký pořádný informace kde ti dodají i fakty a dukazy... žádná naše chyba to nebyla, zaclo to tím, že se do fotbalu vložila politika, tudíž Franco a jeho řežim..

Reagovat
Dayman

rád bych si přečetl, pošli odkazy prosím

Reagovat
Afrokrecek

už je to dávno co jsem to hledal, většinou to jsou nějaký zahraniční weby... ale určitě sem si to nikde neukládal ale vím, že jsem to hledal přímo na těch argentiských stránkách klubů za který hrával

Reagovat
valloire

Takže River. A co? On hráč Riveru v tý době nebyl. Kupovali jste hráče u klubu, kterej na něj neměl práva. Velmi mazané.

Reagovat
Afrokrecek

Kupovali jsme hráče z klubu kterej na něj právě měl jako jedinej práva a dali jsme ji co chtěli, jenže pak přišel Francův režim a zatrhl mezinárodní přestupy.. jakej Juventus? co to meleš?

Reagovat
valloire

No sorry no, ale nemáš úplný info. Vlastně naprosto k hovnu. River ty práva sice měl, ale ne v tý době. V tý době je měly Kolumbijci. K Riveru by přešly zpátky až za rok a půl. Vy jste chtěli ušetřit a chtěli jste do tý doby nechat AdS klidně stát. Kvůli 30000 dolarů, kterýma byste vyplatili Kolumbijce a historie mohla být jiná. Chápu, že to nasere. Vlastní diletantismus. Juventusu jste chtěli práva na Alfreda prodat, když byla ta patová situace mezi námi a vámi. V tom okamžiku byl Alfredo v Realu.

Reagovat
valloire

Tak jak křečku? Chtělo by to víc informací co? Tak studuj....Máš mě ještě rád?

Reagovat
Afrokrecek

končím stebou u toho, že práva měli kolumbijci to je nesmysl..jo a nemám tě rád

Reagovat
valloire

Podle dohody z Limy mezi FIFA a kolumbijskými kluby, která legalizovala působení hráčů v kolumbijské lize, byl Di Stefano hráčem Millonarios do sezony 54-55. Od této sezony by se stal opět hráčem Riveru nebo by za něj museli Millonarios zaplatit, kdyby chtěli, aby hrál dále za ně. Tudíž je zřejmé, že když si chtěl v roce 1953 AdS koupit, musel si se domluvit s Millonarios. To pochopí i mírně retardovaný politolog, vítající miliony migrantů. Nicméně, jaké překvapení, v Barceloně to nepochopili. A jelikož to nechápeš taky..... Prostě stručně, jestli sis myslel, že něco víš a ohromíš tím vallyho, tak tě bohužel musím říct, že nevíš nic a vally není ohromen. Pa

Reagovat
smazaný uživatel

tvl takovy cringe, ty si asi vazne myslis, ze jsi vtipny

Reagovat
valloire

Ty jsi fakt těžkej píčus, vyvrať mi to a napiš argumenty, jestli nějaký máš nebo prostě drž hubu.

Reagovat
valloire

Jo, já to mám popletený. Mohli jste Alfreda mít, jenomže jste šetřili. Ne naposledy. Stačilo zaplatit i Kolumbijcům. Pak se vám uzdravil Kubala a zájem trochu ochladl. Nabídli jste Alfreda Juventusu a to byla konečná. Ve zkratce. Mimochodem první, kdo někoho někomu ukradl byla Barcelona a to byl Kubala. Tohle všechno je klasický brečení Barcelony, které je možno pozorovat i nyní. Shakira je zdatný pokračovatel tradic Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tak to je, na to se nic nebere

Reagovat
roberos

Reagovat
berger321

Přestaňme být alibisti. Titul chceme vždy a za jakýchkoliv okolností. Pokud vyhrajeme všech zbývajících 7 zápasů, tak Real může 1 z 7 klidně prohrát. Prohráli jsme s Alavesem, s La Coruňou. Kdo to čekal?

Reagovat
Dayman

kluci jsou z těch titulů presycení, žejo

Reagovat
Spalovač šancí

Proč nechce Barcelona titul?

Reagovat
ADM

Chceme aby Gomes vyhral GB tak ho skúšame rozohrať. Ako bonus mu doprajeme aj zmenu rozostavenia zas po pár kolách

Reagovat
valloire

Otázka nezní co chce Barcelona, ale co chce Real. A co chce Real Madrid, to taky dostane.

Reagovat
Spalovač šancí

V tom případě otázka zní, proč se v posledních cca 10 letech chovají v Realu všichni jako kokoti a nechávají titul jiným ...

Reagovat
valloire

Jistá přesycenost se dostaví i u takovýho mužstva.

Reagovat
Spalovač šancí

v tom případě jste to ale s tou hladovkou přepískli

Reagovat
valloire

obyčejný dieta, teď pojedem objem

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Pipo123

ten Umtiti či ako sa volá, čo to robil pri prvom góle ? To išiel niekde na výlet a potom následne chcel ofsajd v situácii kedy bol hráč Malagy ešte na vlastnej polovici ?

Reagovat
LAM

To byl Mathieu

Reagovat
MadMrJacky

To byl Mathieu. Ale nemám ti to za zlý, jsou si dost podobní.

Reagovat
valloire

Reagovat
Pipo123

Mathieu bol tiež v riti, ale Umtiti bol kde ? veď to bol jeho hráč na jeho strane ihriska a po góle ešte išiel za rozhodcom a pičoval mu že to je ofsajd, spravili chybu obidvaja, ale skôr si myslím že ho mal brániť Umtiti nie ?

Reagovat
MadMrJacky

Tak ale podívej se odkud Sandro vybíhal. Tohle na Umtitiho určitě nejde

Reagovat
Switchback

Reagovat
celeb

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, však oba jsou to Francouzi

Reagovat
teenz

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Infi

Reagovat
Mateo16

Achh to je strasna banda tragedov. Boha dalsi rok so ZZ krista jeho.

Reagovat
berger321

Ty si tu taky stěžuješ furt. S tím, že je ZZ není dobrý trenér, samozřejmě souhlasím, ale neviděl jsem tě tady snad nikdy pochválit svůj tým.

Reagovat
Mateo16

Vela krat chvalim ZZ ale pravdu povediac moc neni za co.

Reagovat
valloire

to ne no, LM a pár rekordů, nic moc no

Reagovat
berger321

Všechno co dokázal je snad 2.nejnepochopitelnější věc v fotbale po vítězství Chelsea 2012 v LM

Reagovat
valloire

Hele vůbec. Takhle funguje velkoklub. Do kabiny musí přijít někdo z koho si, když jsme u Realu, sedne na zadek i Ronaldo. A takovejch trenérů není moc. Pak stačí, že hráči chtějí. A myslím, že jako trenéra ZZ podceňujete.

Reagovat
berger321

Když to srovnávám třeba s Guardiolou, tehdy také nováčkem mezi trenéry, tak ZZ oproti němu nemá nic. Pep měl svůj unikátní styl a někdy jsem fakt čuměl na nějaké signály a celkově celou souhru. To byla fakt dokonalost. ZZ? Však ten tam někdy vypadá jak ňouma a taky by se to celé dost možná vnímalo jinak, kdyby snad 10x mu nezachránili hráči prdel v utkáních, kde jste byli většinou horší. Nicméně, v budoucnu to určitě může být dobrý trenér

Reagovat
valloire

Ona to ale není náhoda, jak to vypadá. Je to pragmatičtější styl a vychází ze zkušeností hráče a poučení z chyb třeba Carla. U Pepka se tenkrát toho sešlo hodně a dneska se ukazuje, že zas tak geniální není. 40+ neprohranekch zápasů a kolem 50 se vstřeleným golem není žádná náhoda. To akorát rozežraní fans to neocení. K čemu byl Carlovi excelentní herní podzim, když se mu to po jeho chybách na jaře podělalo?

Reagovat
berger321

No...poučení z chyb? Jako stále stejná 11ka a nerotace? Nebo zase tolik ten Real nesleduju, ale podle mě pokud je možné, tak dává bez ohledu na formu stále to stejné a Casemiro? To je možná důvod, proč se na to moc hezky nedívá. Hráči jsou hladoví a často ten hlad vítězí nad vším jiným, ale nepůjde to udržet věčně. Udělají titul a pak už bude potřeba i nějaký propracovanější herní plán. Však to jsou problémy Realu, já se starám hlavně o naše, kterých je víc než dost.

Reagovat
valloire

Do důležitejch zápasů jde základ. To snad je pochopitelný. Jinak klidně na Leganesu útok Asensio - Morata - Lucas. Teď si to představ u vás. Arda - Alcacer - Rafinha. Nebo tak nějak.

Reagovat
berger321

Podle mě je tohle o trenérovi a taky se musí chytnout, což může být znovu otázka trenéra. Hráči to nejsou špatní a určitě by měli přehrát nějaký slabší tým. Jako proti MSN to působí komicky, ale uvědomme si, že Arda táhl Atletico, Paco byl celkem střelec ve Valencii a Rafinha je taky kvalitní. Bohužel Lucho má jen to svoje MSN a jakákoliv změna je obrovský problém

Reagovat
valloire

No vidíš. A u nás se to vyčítá ZZ, že špatně rotuje, přitom BBC občas sedí. Nebo by mělo sedět? Čert ví.

Reagovat
Visca el barca

Tak jmenovitě by ta volba špatná nebyla.

Reagovat
valloire

Asi ne, jenže zatímco ZZ má koule ty hráče postavit do venkovního zápasu, tak LE ne.

Reagovat
Israha

No tak ale to je přesně ono. On jim vtiskl takovou psychickou sílu, že jsou schopni urvat pravidelně body v zápasech, ve kterých jsou horší nebo vyrovnaní se soupeřem. Se prostě z toho, že se nedaří a soupeř je na koni, neposerou, protože ví, že ty góly jsou schopni dávat v podstatě kdykoliv. A to ten tým nijak extra neuměl, než Zidane přišel.

On má rezervy v taktice, sestavu někdy staví dost divně a jeho střídání jsou hit or miss, ale naprosto perfektně pochopil prostředí Realu a potřebu specifického přístupu ke hráčům kádru. A to není nic zanedbatelného.

Reagovat
Mateo16

Fakt si myslis ze hraci su pod ZZ spokojni ? Jedine maju viac respektu aj to pochybujem ked vidim co robia pod ZZ hraci ked ich strieda.

Reagovat
valloire

Myslíš si, že je snadný ukočírovat takový hráče, co jsou teď v Realu? Tohle je nejnadupanější kádr v historii a mít i taková Barcelona třeba Asensia, hraje základ.

Reagovat
MadMrJacky

Ehm... a posadil by konkrétně koho?

Reagovat
valloire

Raketu, Gomese

Reagovat
MadMrJacky

Ivana určitě no. A Gomese neberu jako základ.

Reagovat
MadMrJacky

A hlavně na týhle pozici by u nás zrovna on určitě nehrál. Byl by tak backup za Neymara

Reagovat
valloire

Zvládl by to i v záloze.

Reagovat
Visca el barca

Raketu by fakt neposadil

Reagovat
valloire

Loňskýho ne, letošního ano.

Reagovat
Mateo16

Mas pravdu ale jedna otazka kto zostavoval kader ? To je tak strasne nezodpovedne potom sa vyhovarat ze ach aky mam siroky kader ked na to na zaciatku sezony kaslal.

Reagovat
valloire

Kádr nestavěl ZZ. Ten je už před ním danej. A širokej kádr je dobrá věc. Podívej se na FCB, nehraje Iniesta a mají problém. My ne. Klidně postavíme náhradní útok. Oni ne. A na to dojedou.

Reagovat
Mateo16

Samozrejme ze si zostavoval kader ZZ. On ma docela dost velku volnost pri vybere hraca. Ked uz sme pri tom kludne mohol v lete si ukazal na trojku Kova, Isco , James a jeden ste mi zbytocny a nie si tam este pribalit Asensia.

Siroky kader ? Ja si myslim opak nepravidelne vytazenie sirsieho kadru sposobuje horsiu formu a teda nenaplnenie potencialu a preto je siroky kader kontraproduktívny. Nehovoriac ked mas v muzstve hraca ako Toni Kroos ktory aj so zomelonou nohou da 80 percent tak je ti niaky siroky kader zbytocny.

FCB nema problem so sirokym kadrom ma problem s kvalitou sirokeho kadra co v RM neni .

Reagovat
valloire

Balea asi nepřivedl. Musí pracovat s tím, co je daný. Asensiovi je 20, má čas. Bylo správný, že si ho nechal. Co se týče rotace, nevim co se ti nelíbí. Rotuje jak se dá a šetří síly hráčům o dost líp než Carlo. Kroos se mi nezdá extra přetíženej. Nevidíme do toho, o čem spolu mluví a jak to vypadá na treninku. FCB má problém s kvalitou, ano, to jsem myslel. Hráče mají, ale k hovnu. A ty ZZ vyčítáš, že my ne.

Reagovat
Visca el barca

K hovnu hráče nemáme. Paco ukázal ve vale , že umí, ale má nevděčnou roli. Arda je top hráč, ale prostě mu to nesedlo. Jako Garethovi. Tohle není o kádru. Ligu vyhráváme skoro každej rok a ta hladovost tam prostě není. Plus šachování sestavou. já věřím, že dáme lm a liga nás mret nebude

Reagovat
valloire

Takovou lavičku jako my nemáte. To rozhodne.

Reagovat
Visca el barca

Máme lepší základ rohodne clasico

Reagovat
berger321

Já to tvrdím od samého začátku. Bohužel ostatní jsou zaslepení výsledky. Ta hra je strašná. Neviděl jsem pomalu horší Real za dobu 12 let, co to sleduju. ZZ má nějaké kouzlo. Vás jsou schopní snad přehrát úplně všichni. Nicméně, na ty silné to pod ním jde. Vždycky se umí správně namotivovat. Výsledek je takový, že jste schopni se ztrapnit doma s Las Palmas a pak vyhrát nějaký přetěžký match. Já bych s tímhle nebyl spokojený, stejně jako nejsem s námi tenhle rok

Reagovat
patas92

Reagovat
r3

Ty si neskutocny dement fakt. Chod prosim ta fandit inemu klubu a p*cuj nanho, toto fakt nikoho nebavi donekonecna pocuvat. Mame urcite dost nedostatkov, ale tolko sraciek co tu ty vypustas na VLASTNYCH tu ani najvacsi trollovia nevypustia.

Reagovat
roberos

Real hraje tuto sezónu sračku a vede ligu ! bohužel Barca ztrácí spoustu bodů díky Luchově zabedněnosti a jeho Gomézům atd.

Reagovat
valloire

Protože hraje Messi hovno, tak nic nevyhrajete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hráč tým nedělá

Reagovat
roberos

Vypadá to na druhý titul Realu za devěd sezón z famózním Ronaldem : Bravo Ronaldo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepší napsat "9"?

Reagovat
valloire

to se ještě neučili

Reagovat
roberos

Jak Barca ztratí tak ty ( malej usmrkanec ) tady pořád otravuješ. Tvůj Real hraje a tam skoro nic nenapíšeš o tom tvým CR co netrefí ani stodolu a neobejde ani patník - o tom piš a sem radši nelez.

Reagovat
valloire

Zlatej balon má? Má. Proč by měl trefovat stodolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

devět

Reagovat
Afrokrecek

lol co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

devěd

Reagovat
smazaný uživatel

Neunášíš.

Reagovat
Fairplay

devěd

Reagovat
Dayman

devěd

Reagovat
Euphael

devěd

Reagovat
Dayman

devěd

Reagovat
Manau

devjed

Reagovat
smazaný uživatel

Medvěd?

Reagovat
Radin

Nedvěd

Reagovat
madridcan

A pritom osem no

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by napsal osn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani není možný napsat devěd.

Reagovat
smazaný uživatel

jednou sem tu pravoplatne videl FODBAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

devěd

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mates_Matesović

Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

devaď

https://goo.gl/yE42g6 Legenda, len som nevedel. že je Čech, teraz je to jasné.

Reagovat
pejsek5

Nehrozí Neymarovi, že nebude na EC? Nedávají se za přímou červenou minimálně 2 zápasy?

Reagovat
berger321

Byly to 2 žluté

Reagovat
patas92

Za ten druhý dostal rovnou červenou

Reagovat
LAM

Lots of confusion about the Neymar red. He was ejected for two yellows. He will be available for the Clasico

Reagovat
X-bano-X

ee 2 žlté.

Reagovat
Fairplay

Nebude se o tom ještě diskutovat/odvolávat atd? Zákeřnosti se dají trestat dodatečně

Reagovat
X-bano-X

Aké zákernosti? Skôr ho môžu potrestať za reči pri odchode do šatne, kde tam niečo kričal na rozhodcu.....

Reagovat
Fairplay

Tak dojel ho zbytečně, z frustrace.. Navíc to u něj nebylo poprvé. Takže bych se nedivil, kdyby mu to nějak sečetli. A už vůbec ne ve Španělsku, tam je všechno možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sčítali Ramosovi a Pepému, tak dnes už nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Do zápisu procpali, že sarkasticky zatleskal no.

https://pbs.twimg.com/media/C866jh2XoAAykZY.jpg

Tak to jsem hodně zvědavý jestli mu dají víc nebo ne. Ironický zatleskání mi nepřijde jako něco hroznýho, ale na druhou stranu, když už si ten sudí dal takovou práci a tohle tam uvedl, tak minimálně pro něj to důležitý bylo.

Reagovat
LAM

spíš by mohli odvolat tu první žlutou.Ta byla hodně divná.

Reagovat
patas92

Nejspíš jo

Reagovat
valloire

Hráč Barcelony dostal red? Co je?

Reagovat
Afrokrecek

všichni stejným metrem

Reagovat
valloire

no je to nezvyk

Reagovat
X-bano-X

jj to neznáš

Reagovat
valloire

neznam, hráč FCB se nevylučuje

Reagovat
roberos

a co Pepe a někdy Ramos ? ty jejich fauly ? a rozhodčí mlčí !

Reagovat
valloire

Proč by měl řvát, když dostal kapříky?

Reagovat
Kokesh

Jenom 59 ligovych zapasu cervenou nevideli, az ted Neymar.

#zavsechnomuzeFranco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino, keď už si taký mocný iluminát/sith a ovládaš podľa Kataláncov celú ligu, ukáž svoju moc a vybav pre Neymara stopku na 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

však ji dostane, naprosto podle regulí

Reagovat
LAM

Za dvě žlutý?

Reagovat
ADM

na neho ani nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k jeho chování, když opouštěl hřiště, tak určitě

Reagovat
MadMrJacky

Každopádně první žlutá za to stála

https://www.youtube.com/watch?v=VQuV3q3NI3E

Reagovat
valloire

to nechápu, však byl na hráče Barcelony v zavazování kopačky hodně rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

debil no

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt hlupák

Reagovat
smazaný uživatel

V Barcelone to majú asi v krvi https://giphy.com/gifs/tCoc1GWwZsDAY

Reagovat
valloire

pouhý trénink

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt šašci.

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

a rozhodčí tahal kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
bbbauch

Reagovat
valloire

Jinak OT....Kanada zažívá nápor uprchlíků z USA. V Emersonu už ten nápor nezvládají, za týden tu měli 3 přechody hranice. Více u kandidáta Pulitzerovi ceny pana Mánerta z IDnes.

Reagovat
valloire

Samozřejmě že v USA zuří válka, jináč by to těžko byl uprchlík....Takový detail.

Reagovat
Furia Ceca

Toho znám osobně, zrovna předevčírem jsem ho potkal.

Reagovat
Dayman

https://my.mixtape.moe/fmsysu.mp4

Leoš jak se na to úplně vysral

Reagovat
madridcan

Ja by som skor poukazal nato ako sa nato Mathieu jediny nevysral. Umtiti keby kopol do vrtule, tak Jonymu mohol prikurit.

Reagovat
madridcan

Ale asi ho uz nebavilo pozerat sa na WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW statistiku na EF s nim a bez neho LLLLLLLL

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Dayman

Mascherano

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí tam sprintoval jak kdyby se chtěl taky zapojit, v čase 0:15 mi připadá, že si říká o přihrávku :)

Reagovat
smazaný uživatel

On je výborný, ale za tohle by mu fakt měl někdo natáhnout. Kdyby se rozběhl tak toho hráče stíhá naprosto v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Už se vidí v City

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar tragický proti Seville a dnes ještě víc...jestli mu zas nezačíná padat forma

Reagovat
pantondavo

Takhle sem se nenasmal od doby, co moji tchyni sezraly prasata

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ten titul fakt nikdo nechce tvl Real i Barca nejslabší za dlouhou dobu

Reagovat
blaugrana

Luis Enrique: Rozegraliśmy dobry mecz, nie mam piłkarzom nic do zarzucenia

Čo fetuješ Lucho?

Reagovat
blaugrana

Každopádne fakt dúfam, že vedenie a aj nový tréner nebudú tak naivní a nepôjdu do budúcej sezóny so zálohou z tohto ročníka.

Reagovat
Visca el barca

Nedá se nic dělat. Gomés je k ničemu, ale i bez něj tohle musíme vyhrávat. Titul je daleko, ale jak říkám celej rok. Chci LM

Reagovat
smazaný uživatel

Aytekin vam uz nezapiska, tak neviem neviem

Reagovat
Coutinho10

kdo by to byl řekl, že po odpolední ztrátě s Atleticem i tak Real navýší náskok na čelo

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik bodů ten náskok na čelo je?

Reagovat
Coutinho10

momentálně 3 body + zápas k dobru...ale to bys mohl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale náskok na čele, ne na čelo - náskok na čelo je nesmysl

Reagovat
valloire

Reagovat
Coutinho10

ach to slovickareni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ledaže.....

Reagovat
smazaný uživatel

ledaže by ti na čelo naskočila třeba luční kobylka, to by dávalo smysl (ne tak už pro tu kobylku...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
13

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

titul je pryč

Reagovat
Ed_Hazard

Hohooo Malaga Tak toto som po tej Griezmanovej facke v 85. min nečakal, paráda.

Inak pre Culés to musí byť strašne zvláštny pocit, najprv v súboji s Vale im nahnal strach vyrovnávajúcim gólom Munir, dnes načal skázu Sandro. Pre tých hráčov to musí byť v určitom zmysle zadosťučinenie, nás podobne vyškolil pred pár rokmi Morata Ako reálne vidíte ich návraty domov? Nepripadajú mi ako tragédi.

Reagovat
madridcan

Ako Paco by bol lepsi aj Filip Sebo

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to bez debaty, len pochybujem že sa Paco po sezóne poberie. Nesledujem barcu podrobnejšie, možno sa už v novinách vyskytli nejaké alternatívy ako to celé chcú v lete (ne)poriešiť. Celkom by ma zaujímalo ako s tými chalanmi naložia, myslím že to je celkom plytvanie možnosťami. Nám sa Callejonovci, Vazquezovci, Nachovci a pod osvedčili perfektne.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem ještě dva měsíce zpátky říkal, že Gomes je dřevo a kopyto, které na Barcu nemá a žádný čas ani rozehrávání mu nepomůže, tak se ho ještě hodně lidí zastávalo. Teď už to snad musí vidět každý, ten hráč nemá vůbec nic - nemá techniku, hbitost, přihrávkama umí jenom roztahovat hru, v osobních soubojích je vysloveně trapný a přesto že je to skoro dvoumetrové hovado tak odpadává jak tintítko. Stačí na něho trochu presinku a absolutně neví co má dělat a ztratí balon nebo fauluje. Kdyby aspoň uměl vystřelit z dálky, když už nic, ale ani to! Jeden z nejhorších hráčů, jaké sem kdy viděl v Barce. Jestli po sezoně nepujde do prdele, tak máme ve sportovním oddělení pořádné šašky. (nemluvě o dalších nákupech - Paco no comment, Denis "neviditelný záložník" Suárez, Digne po slušném začátku už skoro nehraje, Vidal průměrák a špatný v obraně, po zranění bude ještě horší...)

Reagovat
Phillipinho

Nevim cemu se tady porad divite. Od zacatku jsem vedel, ze na to nema. Kdo videl jeho vykony ve Valencii, tak to vi uz davno. Minulou sezonu byl stejne trapnej jako letos v Barce.

Reagovat
Visca el barca

Jenže co s ním. Oni ho očividně přes léto nechtěj prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Venku jsme vždycky zbytečně ztráceli, ale PROHRÁT v tak krátkém časovém úseku a po naprosto otřesném výkonu s Betisem, Deportivem a Malagou (což jsou týmy které jsou teď 14.,15.,16.) je moc i na mě. Dřív jsme aspoň většinou ukopali tu prokletou remízu...

Reagovat
madridcan

S Betisom ste na konci dali remizovy gol

Reagovat
smazaný uživatel

O tom půlmetrovém neuznaném jsi taktně pomlčel.

Reagovat
madridcan

Co to s tym ma spolocne? Ale zjavne si vyliezol z kanala zlou nohou, takze nebudem ti este pridavat.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, já zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Plač nie je na mieste, ak Barca vyhrá v El clásicu, tak sa Real zase poserie a bude mať sériu strát a Barca to dá v suchom triku.

Reagovat
valloire

hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Teší ma.

(Po sezóne budeme múdrejší, pod Zidanom nie ste takí psychicky labilní ako obvykle, ale o titul sa môžete pripraviť aj remízami. )

Reagovat
Phillipinho

Granada to je banda fakt. . Vcele s Alcarazem, ktery snad u zadnyho tymu nebyl uspesnej, ale stale ho tymy angazujou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně naivní fotbal, mohli dostat klidně další 4 fíky a nikdo by se nemohl divit.

Reagovat
Yanek

K debatám, zda je Zidane kompetentní nebo ne doporučuju poslední díl Magazínu Ligy Mistrů. Kroos tam v rozhovoru docela pěkně shrnuje, proč Real pod Zidanem vyhrává. Odpovídá tam mimochodem i na to, jaký respekt má v šatně a jak jsou pod ním hráči spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem...A Kroos proste sympatak

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Eibar to s útokem na poháry myslí vážně. A letos si to opravdu zasloužej, ani by mi nevadilo kdyby tam šli místo nás

Reagovat
madridcan

Hummels out

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Osasunu asi pozdě, zvlášť když hrajou příští kolo na Calderonu

Reagovat
Phillipinho

Aspon koupite za levno Berenguera, ten by se vam do rotace hodil. A Sergio Leon za 2,5 mega euro bude steal jak prase, po nem pujde pulka Primery.

Reagovat
eder

Kdyby měla Barca Cristiana Ronalda, vyhrála by všechno na světě. Ale bohužel - Božský Cristiano je jenom jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Barcelona měla Cristiana Ronalda, tak by seděl na střídačce a sledoval jak hraje MSN.....

Reagovat
eder

Luis Enrique je sice blázen, ale ne až takový, aby nejlepšího fotbalistu planety nechal sedět na lavičce, zatímco skřeti popíjejí malagelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, Messiho by sedět nenechal.

Reagovat
eder

Messi neseděl, proti Malaze nezaznamenal ni asistenci, natož gól. Ale řeč byla o nejlepším fotbalistovi planety - Božském Cristianovi. Máš to nějaké popletené...

Reagovat
smazaný uživatel

Popletené to máš ty. O Malaze tu nepadlo ani slovo. Cristiano proti Atleticu taky neseděl a nezaznamenal ani asistenci, natož gól. Jestli došlo k nedorozumění, tak se omlouvám, ale mateš lidi tou větou nejlepší fotbalista planety. Ku příkladu právě teď jsi udělal ve větě zase chybu. Pokud vím, tak nejlepší fotbalista planety má jméno Lionel a ne Cristiano. Dávej si na to pozor udáváš tu milné informace.

Reagovat
eder

Pořád lepší psát milé informace než mylné. A stále ti uniká pointa celého vlákna - někdo ti patrně zatajil jméno úřadujícího držitele Zlatého míče potažmo nejlepšího fotbalisty planety...

Reagovat
Pato44

Vy jste fakt dementi

Reagovat
valloire

dement je tam jenom jeden

Reagovat
Pato44

Mě jen dostává, že se hádají o takové kravině a prakticky v každé reakci opakují to samé. Ty jsi starej pardál... nepodporuj je v tom

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu to neberu, ale když jsem viděl ten jeho komentář, tak jsem si řekl, že ho trochu poškádlím.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo mi nic nezatajil, držitele zlatého míče znám, ale ten co ho má právě v držení, nejlepší není. Možná je za ten rok nejúspěšnější, ale nejlepší určitě ne. Jinak díky za upozornění na tu chybu. Člověk se někdy překlepne v jednom písmenu. Ale splést si Cristiana s nejlepším fotbalistou světa Lionelem Messim, to už je něco jiného.

Reagovat
valloire

Má Messi Zlatej balon? Nemá. Má ho Cristiano. Debata je bezpředmětná.

Reagovat
PP

a které roky se počítají a které ne? Celkový počet Zlatých míčů taky nehraje roli?

Reagovat
valloire

Nejlepší fotbalista současnosti je ten, který má poslední Zlatý míč.

Reagovat
PP

jo tááák.. Jsi tady jeden z nejstarších, ale s duší dítěte.. hezké..

Reagovat
valloire

hrát si máš v každým věku

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Kenneth

Messi vs Ronaldo, Franco, vtipna barcelonska simulace, kecy o tom jak je titul pryc, Oedegard. Diskuze zase nezklamala

Reagovat
eder

Ronaldo > Franco > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Práporkár

Nám zamáva 5 cm offside a im polmetrový nie, video vo futbale (nielen to, čo určuje, či boli/neboli góly, ale aj video na fauly/offsidy je potreba ako soľ).

Ale inak sme si zaslúžili prehrať, prvých 20 minút super výkon a potom už nič. Pod Victorom sa začína nebezpečne kývať stolička, možno ho dokonca zajtra odvolajú respektíve bude na EF članok o vyslovení dôvery trénerovi a následné odvolanie , s čím nesúhlasím, ale hráme strašne a ani body nepribúdajú, máme jediné šťastie, že máme pomerne slušný náskok na zostupové priečky.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta Vigo do konce sezóny bez Rossiho?

Giuseppe Rossi nedohrál dnešní utkání španělské ligy s Eibarem, na vině přitom bylo zraněné koleno. Celta Vigo by se pak bez zkušeného útočníka mohla obejít do konce sezóny, neboť podle prvních zpráv si bývalý reprezentant Itálie a kmenový hráč Fiorentiny potřetí v kariéře přetrhl přední zkřížený vaz v koleni. (football-italia.net)

Giuseppe ať si založí osobní nemocnici. On snad musel být nějakým teroristou v minulém životě, že ho za to osud takhle trestá

Reagovat
smazaný uživatel

To je konec. Tenhle hrac je prokletej. Tady fakt at uvazuje o konci kariery a nepokousi osud.

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar uz na poharovym umisteni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme dobojovali, bohužel t sezona skončí pouze s Copou( snad) , protože v LM si myslím, že skončíme už na Juve, ten tým šlape a je daleko konzistentnější v obraně než my, což bude rozhodovat, zázračný obrat se nekoná dvakrát a mnohogólové představení je proti Italům prakticky vyloučeno. A v lize jsme přišli o šanci na titul Neymarovým vyloučením. V Madridu si nenechají ujít příležitost dát mu dvouzápasový trest. Bohužel jsme to letos nezvládli po více stránkách.

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Pokud clasico skončí plichtou a Real neztratí nikde zbytečně, tak máš nejspíš pravdu, ale pořád je to rozdíl dvou zápasů a všichni víme, jak umí Real vybouchnout. Jasně, pod ZZ se to prakticky ještě nestalo a Barca umí blackout taky, ale nepředbíhal bych.

LM bude zajímavá, Juve-Barcu tipuju rozhodne 1-2 góly, na druhý straně s Bayernem by mohly být hody.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je hotová, šance v LM jsou pro všechny účastníky ČF stejné, ale mám pocit, že na postup jsou favorité Juve i Bayern.

Reagovat
CHONG

Liga je hotová

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že ještě Barce věříš,taky bych měl radost kdyby to ještě náhodou otočila.Ale ty smajlíky jsou hodně předčasné.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
dextroza_m

Za vším bych Madrid neviděl... Neymar je arogantní rozmazlený zmrd, který měl tu červenou dostat tak o 15 kol dřív. Nemám rád ty jeho divadýlka kolem fotbalu, má hrát a držet hubu, když bere takové prachy a ne se každý zápas hádat s rozhodčím, padat a dělat naschvály. Divím se, že mu ještě nikdo nedal po rypáku mistrovi světa. Hlavně se těším na MS, až bude zase při hymně brečet jak malý spratek. Co může být dnes vzorem pro mladé, to je na blití... Kde jsou doby Gretzkyho, Nedvěda, Železného, Raula, Puyola...?

Reagovat
Kokesh

Hlavne je to hnusny provokater. Ale na kazdeho jednou dojde...

Marca dnes informuje o 3 zapasovem trestu, cemuz by se dalo verit. S jednim stoprocentne neodejde, to uz je vicemene jasne.

V jednom mesici tu mame nechutne nafilmovanou penaltu od Suareze a komedialni postup, 4 zapasovy ban pro Messiho a mozna 3 zapasovy pro Neymara. MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát ligu mistrů(když ani nejsi mistr) gólem z ofsajdu je komediální nebo tragické?

Reagovat
Billy McClane

O nejakom ofsajde tu vidim pisat len cules. Za to o Parizi hovori cely svet

Reagovat
smazaný uživatel

, dovedu si představit ten tvůj svět. To jsi zase pustil lejno.

Reagovat
dextroza_m

Tak zase na obranu MSN... Pokud vím, tak Benzema vydíral spoluhráče, Ronaldo zboxoval někoho z Atlétika a Bale měl nedávno taky velký zkrat a dostal redku, takže zase ten bordýlek u prahu tam pořád máte. Ronaldo snad nikdy nic nenafilmoval? Stačí zadat na youtube a najdeš tam celovečerní film.

Bože vždy, když chce člověk napsat něco objektivního, tak potom dojde takovýto kretén .

Reagovat
Kokesh

Vy mate ty mozky fakt vyplachnuty na maximum, tam nezbylo vubec nic.

Jedina vase obrana je Madrid. Nevsiml jsem si, ze bych tu ospravedlnoval ciny nasich hracu tim, co delaji v Barcelone. Staci reakce fanouska RM a vy mate rudo pred ocima. (to plati i o komentari nad tebou). Proste, vecne druzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty , když ses navezl do MSN, tak je vše v pořádku, ale když to udělá někdo od nás, tak má vypláchnutý mozek.

Reagovat
dextroza_m

A co jako mělo být obrana, když fanoušek Realu drbe do Barcy? Měl jsem se snad opřít do Jablonece?

Reagovat
Kokesh

Obrana? Vy dva jste jak z filmu Blby a blbejsi.

Ja jsem diskutoval k Neymarovi a Barcelone, ty jsi reagoval Realem a BBC. Kdybych byl fanousek Jablonce, reagoval by jsi...jinak. Jestli to ani ted uz nechapes, nevim, jak ti vice pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám ukaž, kde jsi diskutoval o Benzemově vydírání, Ronaldově filmování či Baleově zkratu, když nám říkáš, že tady šlo vlastně náhodou zrovna o diskuzi k Neymarovi.

Reagovat
dextroza_m

Chytrému napověz, hloupého...

Reagovat
X-bano-X

Ty Real neobhajujes. Len mlcis ako keby si si prdol v kine a cakas ze na to nikto nepride. Vacsieho pokrytca tu niet.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema nevydíral spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, byl to spíš kamarád, zase spolu tolik neodehráli.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, jeho chování je hrozné,v Madridu po něm touží. Ne, teď vážně, nechápu, že se tak chovají, Neymar je v podstatě nezvladatelný a myslím, že mu nepomůže ani to, že jsme tím přišli o titul. Proti Realu bez něj nebudeme mít dostatečnou útočnou sílu.

Doba jmenovaných gentlemanů je nenávratně pryč, ta dnešní produkuje jen "tohle".

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele