31. kolo
07.04.2017 20:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Athletic Bilbao 3:1

Villarreal si upevnil pohárové postavení, když zvládl klíčovou bitvu s Athleticem Bilbao 3:1. Hostům nakonec nepomohlo ani vyloučení Víctora Ruize. Jejich největší šance totiž skončily na brankové konstrukci.

Diváci se na El Madrigalu rozhodně nenudili a domácí borci jim přichystali gólovou radost už po 17.minutách zápasu. Castillejo si ve vápně pohrál s balónem, ovšem v jasné pozici trefil jen tyčku. Naštěstí pro Žlutou ponorku okamžitě dorážel Víctor Ruiz, takže Villarreal přeci jen vedl. Ne však dlouho, protože odpověď Basků byla bleskurychlá. Centr Etxebarrii doplachtil bez problému k nohám Aymerica Laporteho a ten z první srovnal průběžný stav skóre na 1:1.

Vzápětí byli k vidění šance na obou stranách. Gasparovu dělovku vyrazil na rohový kop Arrizabalaga a hlavička kanonýra Adurize ve druhé minutě nastavení rozezvonila tyčku. Villarreal si vzal vedení zpátky na začátku druhého dějství. Roberto Soriano nastartoval přesným pasem rychlé nohy Cedrika Bakambu a ten k tyči překonal baskického brankáře. Tři body se Žluté ponorce výrazně přiblížily v 58.minutě, kdy centr Triguerose na zadní tyč vrátil před branku Ruiz a Adrián López dal na 3:1.

Bilbao nebylo na El Madrigalu bez šancí, po další parádním fotbalovém momentu orazítkoval břevno Aduriz. Byla to zkrátka smůla a ta pokračovala i po vyloučení jednoho z domácích. Víctor Ruiz doslova skosil Williamse a sudí nemohl udělit nic jiného, než červenou kartu. Bilbao tak ještě mělo příležitost s výsledkem něco udělat. Čas ale neúprosně ubíhal a Baskové nakonec nestačili ani snížit, natož vyrovnat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele