LaLiga - souhrn 19. kola

20.01.2017, 22:36, aktualizováno 22.01.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
Barcelona si zastřílela na hřišti Eibaru. Real Sociedad porazil Celtu Vigo, Betis se rozešel smírně s Gijónem. Bilbao se rozešlo smírně s Atléticem Madrid. Valencia teprve podruhé v sezoně slaví druhou ligovou výhru v řadě, tentokrát vybrakovala Villarreal. Přestřelku v Pamploně lépe zvládla Sevilla. Real Madrid si doma poradil s Málagou a drží svůj náskok, klíčovou postavou byl Sergio Ramos. Espanyol si před vlastními fanoušky poradil s Granadou. Třetí remízu v řadě si na své konto připisuje Deportivo La Coruňa...

SD Eibar - FC Barcelona 0:4

22.01.2017 20:45

Góly: 31. Denis Suárez, 50. Lionel Messi, 68. Luis Suárez, 90+1. Neymar

Že by se v Barceloně konečně blýskalo na lepší časy? Obhájce titulu v tomto týdnu zvládl baskický dvojboj, když si nejprve v prvním čtvrtfinálovém zápase Copa del Rey poradil na půdě Realu Sociedad a nyní triumfoval i v lize proti Eibaru. Nakonec jednoznačné vítězství 4:0 nastartoval krásnou ranou zdálky Denis Suárez, jehož záhy doplnili Lionel Messi, Luis Suárez i Brazilec Neymar, ovšem nescházelo mnoho a ze zápasu mohlo být i větší drama.

Velkou kaňkou na tomto prvenství barcelonských je zranění klíčového záložníka Sergia Busquetse, který musel již po deseti minutách opustit trávník na nosítkách se zraněním kotníku, které mu přivodil zákrok Gonzala Escalanteho. Španělského reprezentant nahradil právě střelec úvodní branky Denis Suárez, avšak jako první se z obou brankářů dostal do akce Marc-André ter Stegen, jehož prověřil Adrián a posléze také Sergio León.

Krátce po půlhodině hry to už ale přišlo. Messiho zablokovaná rána se odrazila ke střídajícímu Suárezovi, jenž bez váhání vypálil a povedenou trefou zpoza šestnáctky vsítil svůj vůbec první gól v dresu Barcelony. Do té doby výteční domácí najednou ztratili vítr z plachet, a ještě do přestávky je málem potopil Luis Suárez, který napálil brankovou konstrukci. Přesto se diváci na druhý gól příliš nenačekali, neboť hned pět minut po změně stran si všudypřítomný Messi vyměnil míč s Luisem Suárezem a skóroval již svůj osmadvacátý gól sezony.

Na druhé straně se málem postaral o zdramatizování zápasu Adrián, avšak jeho trefa nebyla uznána kvůli postavení mimo hru. Místo toho tak přišlo potvrzení výhry hostí, když se nejprve zapsal na střeleckou listinu ze samostatného úniku Luis Suárez a v samotném nastavení pak přidal třešničku v podobě čtvrtého zásahu večera Neymar po přihrávce Aleixe Vidala. Barcelona tak zůstala v kontaktu s čelem tabulky a na druhou Sevillu ztrácí stále pouhý bod a na vedoucí Real (který má však zápas k dobru) body dva.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sporting Gijón 0:0

22.01.2017 18:30

Góly: -

Pod vedením nového trenéra Rubiho se podařilo trápícímu se Gijónu uhrát na půdě Betisu alespoň bezbrankovou remízu. Bod naposledy hosté získali na konci října, od té doby se radovali jen z jednoho jediného vítězství a utrpěli hned sedm ligových porážek. Sevillané z tohoto střetnutí chtěli získat více, problémem však bylo proměňování šancí.

Opravdu značně mizerné výsledky stály v průběhu týdne místo kouče Abelarda Fernándeze. A že mužstvo se pod čerstvým vedením povětšinou zvedne, prokázalo i tohle utkání. Tedy alespoň výsledkově. Klub z Andalusie byl směrem dopředu přece jenom o něco aktivnější, nicméně jeho soupeři se nakonec poprvé od devátého kola podařilo udržet čisté konto.

Ve 4. minutě mě slušnou možnost na to, jak otevřít účet, chorvatský útočník Čop, který je zároveň nejlepším střelcem Sportingu. Svou střelu z přímého kopu zakroutil přes zeď a tlačil jí pod břevno, tam ovšem výtečně zasáhl gólman Antonio Adán. Ve 20. minutě na druhé straně kontroval hlavičkou Zozulja, mířil však jen do rukavic brankáře Ivána Cuéllara.

Právě od té chvíle Betis na svého protivníka hodně zatlačil. Germán Pezzella hlavičkoval na zadní tyči z blízkosti, avšak reflexivně zasáhl Iván Cuéllar, aby se jen o chvilku později objevil ve střelecké příležitosti rovněž Castro, ten ale míč nasměroval pouze vedle brány. Druhý poločas pak nabídl jen pár sporadických zajímavých momentů.

O ten jakýsi první se postaral pět minut po přestávce Castro, který se uvolnil v šestnácte, ale jeho pokus byl opravdu hodně nepřesný. V 79. minutě mohl ještě skórovat Martin, ovšem i v tomhle případě si Iván Cuéllar poradil. Asi největší možnost Gijónu měl v 53. minutě Čop, který ke své smůle orazítkoval brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Celta Vigo 1:0

22.01.2017 18:30

Góly: 72. Juanmi

Real Sociedad opět potvrzuje, že to s letošním útokem na pohárovou Evropu myslí smrtelně vážně, a dokonce ani nemusí zůstat u Evropské ligy. Baskický celek totiž dokázal na domácí půdě udolat Celtu Vigo 1:0 a za čtvrtým Atlétikem Madrid již zaostává pouze vinou horšího skóre. O jediný gól utkání se postaral útočník Juanmi.

Hosté z Viga jako by ještě byli myšlenkami v ligovém poháru, kde dokázali v prvním zápase čtvrtfinále porazit Real Madrid a nyní je čeká domácí odveta, za což v San Sebastiánu náležitě zaplatili. To Sociedadu se sny o velkém zvratu na Camp Nou podařilo na devadesát minut úspěšně potlačit, díky čemuž nyní směle atakují postup do příštího ročníku Ligy mistrů. Patrné to ostatně bylo již na základních sestavách - ta Celty čítala pouze tři hráče, kteří se přičinili o zmíněné vítězství nad Realem, a hlavní hvězda Iago Aspas utkání sledovala pouze z lavičky náhradníků.

První půle nabídla vyrovnanou podívanou, přestože měli více ze hry domácí. Po změně stran nejprve Celta zabrala a zdálo se, že pevná obrana Sociedadu bude přece jen řádně prověřena, ovšem osmnáct minut před koncem došlo k průlomu skóre na opačné straně. Už předtím měl dvě slibné příležitosti aktivní Carlos Vela, avšak nakonec se šťastným střelcem domácích stal Juanmi, který využil zaváhání obránců Celty po nakrátko rozehraném rohu, a na zadní tyči uklidil hlavou Canalesův centr suverénně do sítě.

Hosté pak v závěru sahali po vyrovnání, když jim na trávník přišli pomoci i forvardi Guidetti s Aspasem, jenže bylo již příliš pozdě. Sociedad tak zvítězil zaslouženě 1:0 a s pětatřiceti body na kontě jsou momentálně největšími narušiteli favorizované první čtyřky.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 2:2

22.01.2017 16:15

Góly: 42. Iñigo Lekue, 56. Óscar de Marcos - 3. Koke, 80. Antoine Griezmann

V posledních čtyřech výjezdech na San Mamés Barria bylo Atlético vždy naplno úspěšné. Tentokráte však horko těžko uhrávalo alespoň nerozhodný výsledek. Bilbao, kterému chyběl nejlepší střelec Aritz Aduriz a Beňat Etxebarria, ještě deset minut před koncem vedlo nejtěsnějším možným způsobem, než si poslední slovo vzal Antoine Griezmann.

Madridskému celku se na soupeře z Baskicka dlouhodobě daří a i v tomhle případě byl mírným favoritem právě on. Disponoval i lepší formou, vždyť za uplynulých sedm utkání vyhrál hned v šesti případech. Athletic Club se po dvou bezbrankových remízách již potřeboval chytit, a konečná remíza pro něj není určitě špatným výsledkem.

Každopádně do nynějšího souboje daleko lépe vstoupili hosté. Filipe Luís z levé strany nacentroval na hranici brankového území, kam si naběhl Koke, a ten jemnou tečí překonal brankáře Gorku Iraizoze. Domácí mohli srovnat ve 14. minutě, Iňaki Williams se propracoval k hlavičkovému pokusu, do brány ovšem nezamířil.

O pár chvil později napřáhl z velké dálky Raúl García, který vyslal poměrně nepříjemnou plachtící střelu mezi tři tyče, a brankář Miguel Ángel Moyá měl velké potíže, aby míč vyrazil do zámezí. Ve 29. minutě naopak na druhé straně poprvé nebezpečnější zakončoval Carrasco, avšak svá mířidla neseřídil ideálně.

Bilbao nakonec srovnalo krok tři minuty před přestávkou. Óscar de Marcos uvolnil svou přihrávkou Iňakiho Williamse, ten ještě prostrčil balón do strany na Iňiga Lekueho, jenž si ho narovnal na pravačku, a zamířil přesně do šibenice. A jedenáct minut po přestávce Los Leones přetavili vedení na svou stranu.

Raúl García odcentroval z pravé strany do vápna, kam si nabíhal Óscar de Marcos, a ten hlavičku usměrnil přesně na bližší tyčku. Přece se Atlético radovalo alespoň z částečného úspěchu. V 80. minutě dostal ve středu pole až příliš prostoru Griezmann, který své táhlé zakončení usměrnil nechytatelně a zároveň krásně do dolního roku branky.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Sevilla FC 3:4

22.01.2017 12:00

Góly: 15. Sergio Léon, 63. Vicente Iborra (vl.), 90+4. Kenan Kodro - 43. Vicente Iborra, 65. Vicente Iborra, 80. Franco Vázquez, 90+2. Pablo Sarabia

Sevilla dokázala zareagovat na včerejší výhru Realu a i když měla s posledním týmem soutěže problémy, dokázala nakonec zvítězit divokým výsledkem 4:3. Rovnou třikrát se prosadil Vicente Iborra, z toho jednou však do vlastní sítě.

Osasuna neměla proti druhému celku La Ligy co ztratit, ale na druhou stranu v minulých kolech ukázala, že zdaleka ještě není s jejím sestupem hotovo a proti Seville chtěla bodovat. Domácí navíc Sevillu v prvních minutách zaskočili a co více, po čtvrthodině hry se ujali vedení. Torres tak trochu naslepo poslal na malé vápno střílený centr a Sergio León byl ve správný čas na správném místě.

Sevilla samozřejmě po inkasované brance převzala iniciativu, ale blíže k dalšímu gólu byli opět domácí. Ve 31. minutě na malém vápně zakončoval znovu Sergio León a jeho jmenovec Rico předvedl parádní zákrok nohou! Osasunu to mohlo mrzet, neboť Sevilla do konce poločasu přeci jenom našla odpověď. Iborra nejprve dalekonosným pokusem orazítkoval tyč, míče se znovu ujal Jovetić a přihrávkou pod sebe umožnil Iborrovi složit reparát - 1:1.

Sevilla dost možná doufala v jednoznačnější průběh zápasu, pochopitelně ve svůj prospěch, ale Osasuna byla velice nepříjemným soupeřem. Navíc po změně stran se znovu ujala vedení. Nejprve ještě Torrese dokázal vychytat Rico, ale v 63. minutě už musel lovit balón ze sítě. Centr Berenguery si totiž nešťastně srazil do vlastní sítě Iborra. Sevilla ale ukázala svojí sílu a bleskurychle opět srovnala skóre. Hádejte, kdo se prosadil - hlavičkující Iborra, tentokrát ovšem znovu do správné sítě.

Domácí poměrně dlouho drželi nad Sevillou příznivý výsledek, ať už vedli nebo se hrálo za nerozhodného stavu. Deset minut před koncem se ale skóre přelilo na stranu favorita. Ramiho hlavičku ještě Fernández dokázal zneškodnit, ale tu Vázquezovu z následného rohu už lapit nedokázal. Svěřenci Jorgeho Sampaoliho pak výsledek zkušeně drželi a závěr zápasu si bez problému hlídali. V nastavení ještě pečetil výsledek čtvrtou brankou Pablo Sarabia a i když Osasuna bleskurychle zásluhou Kenana snížila, vyrovnat už nestihla.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Valencia CF 0:2

21.01.2017 20:45

Góly: 35. Carlos Soler, 42. Santi Mina

Léčba "Vorem" Gonzálezem se Valencii začíná vyplácet. Los Che ovládli derby s Villarrealem a na El Madrigalu triumfovali celkovým skóre 2:0. Obě branky přišly v prvním poločase, kdy nejprve rozjásal hostující fanoušky Soler a krátce před přestávkou ještě Mina.

Utkání mělo velice dobré tempo a oba celky si vypracovaly dostatek vyložených příležitostí. Větší úspěšnost při nich měla Valencie, která poprvé výrazněji zahrozila po krásné Naniho akci, po které pálil do boční sítě Munir. Nebezpečně pálil rovněž na druhé straně Alexandre Pato.

Skóre zápasu se poprvé měnilo ve 35. minutě a to po další parádní akci Portugalce Naniho. Ten se šikovně zbavil Gaspara, aby následně ve vápně předložil balón Solarovi, jenž bez přípravy rozvlnil síť! Valencia navíc zůstávala v tlaku a před koncem prvního poločasu zasadila Villarrealu druhý direkt. Nutno tedy podotknout, že branku zavinil sám brankář Asenjo, který se snažil kličkou obejít Santiho Minu, což se mu nepovedlo a Mino nekompromisně trestal.

Svěřenci trenéra "Vora" Gonzáleze tak odcházeli do šaten jako ti šťastnější a ve druhém poločase rozhodně neustupovali ze své hry. Po hodině hry se objevil sám před Asenjem Soler, ale brankář Žluté ponorky tentokrát skvěle zasáhl.

Villarreal se snažil o vstřelení kontaktní branky, ale obrana Valencie v čele s Diegem Alvésem odolávala. S prudkou střelou Gaspara sice Alvés měl problémy, ale ustál jí. Patovy tužby ohledně odpískání pokutového kopu zase zůstaly sudím nepochopeny. Netopýři se s přibývajícím časem přeci jenom uchylovali k defenzívě a vyčkávali na brejkové příležitosti, jeden takový zakončoval Nani, ale Asenjo podržel.

Domácí neuspěli ani čtvrthodinu před koncem, kdy Alexandre Pato orazítkoval tyč a dorážejícího Dos Santose zastavil reflexivním zákrokem brankář Alvés. Domácí se opravdu snažili až do závěrečných minut, jenomže Diego Alvés zůstal v brance Valencie nepřekonán. Los Che tak potvrdili domácí vítězství z minulého kola a začínají unikat sestupovým pozicím.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - CD Leganés 2:2

21.01.2017 18:30

Góly: 11. Víctor Laguardia, 51. Edgar Méndez - 45. Miguel Ángel Guerrero, 84. Pablo Insúa

Ačkoli souboj mezi Alavésem a Leganés nenabídl tolika gólových šancí, a vlastně bylo na hřišti tak trošku poznat, že se jedná o celky z dolní poloviny tabulky, mohli diváci na Estadio Mendizorrotza přece jenom vidět hned čtyři branky. Konečný nerozhodný výsledek je vlastně zcela zaslouženým rezultátem tohoto měření sil.

Určitě o něco lepší formu měli před tímto duelem domácí, kteří z dvanácti případů prohráli jen jednou jedinkrát, a paradoxně tomu bylo minulý víkend na půdě Celty Vigo. Každopádně hosté svého soupeře porazili dvakrát v řadě a chtěli na svou bilanci za každou cenu navázat. A podařilo se, hned dvakrát dokázali najít odpověď na dvě soupeřovy branky.

První gól utkání zařídil po jedenácti minutách hry Víctor Laguardia. Ten měl trošku štěstí, že původní nepovedená střela Marcose Llorenteho skončila právě nečekaně u jeho nohou, najednou byl španělský obránce v šestnáctce zcela sám, a poměrně snadno uklidil balón za záda bezmocného brankáře Iaga Herrerína.

Další zajímavý moment na řadu přišel vlastně až v závěru poločasu, to když se Leganésu poprvé podařilo korigovat průběžný stav. Mužstvo kouče Asiera Garitana předvedlo pěknou kombinaci ve středu pole, Machís následně sklepl balón do šestnáctky pro nabíhajícího si Guerrera, jenž pravačkou zamířil tvrdě přesně na bližší tyčku.

Začátek druhého dějství vyšel lépe Deportivu. Nejprve vznikly velké zmatky v hostujícím pokutovém území po rohovém kopu a střela Manua Garcíy byla zablokována, aby jen o chvilku později Ibai Gómez z pravé strany poslal prudký centr do vápna, který za záda Iaga Herrerína jemně tečoval Edgar Méndez.

Už už se zdálo, že by Babazorros mohli udržet průběžné vedení. Jejich protivník však nakonec udeřil šest minut před koncem a srovnal konečné skóre. Guerrero vybojoval rohový kop, centr z rohového čtvrtkruhu pak doplachtil na hlavu Bustinzy, jenž balón prodloužil hlavou na Pabla Insúu, a ten se z blízkosti nemýlil.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Málaga CF 2:1

21.01.2017 16:15

Góly: 35. Sergio Ramos, 43. Sergio Ramos - 63. Juanpi Añor

Dvě branky Sergia Ramose nakonec rozhodly o vítězství Realu Madrid nad Málagou. Domácí dobře vykročili do zápasu, ale Málaga ve druhém poločase snížila a byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu. Bílý balet si tak upevnil vedení v tabulce.

Šance Realu začaly přicházet postupně, tu úplně první měl na svědomí Ronaldo, ale Kameni proti němu skvěle zasáhl. Vzápětí se z jasné pozice netrefil do míče Benzema. Málaga ustála počáteční nápor domácích a sama mohla udeřit! Castrova rána se však opřela jen o tyč. Kouč Zinedine Zidane musel už v prvním poločase sáhnout ke střídání a zraněného Marcela nahradit Iscem. Real byl o něco aktivnější a ve 35. minutě svojí převahu konečně přetavil v úvodní gól. Na Kroosův rohový kop si naskočil Sergio Ramos a hlavou zajistil Realu vedení - 1:0.

Spolupráce Toniho Kroose a Sergia Ramose vedla ještě k jedné brance, respektive Kroos přihrával, Ronaldo minul a Sergio Ramos dotlačil balón za brankovou čáru. Byl to tedy druhý gól tohoto španělského stopera. Real mohl ještě do poločasu přidat třetí gól, ale Benzemovu akci si srazil do jen vlastní tyče Villanueva.

Málaga toho v prvním poločase, až na tyčku Castra, mnoho nepředvedla, přesto se dokázala vrátit do utkání. V 63. minutě zazdil slibnou příležitost Juan Carlos, Navas jeho pokus vyrazil, ovšem jen ke kopačkám Juanpiho, který snížil na rozdíl jediné branky. Málaga pak hodně ožila a vzápětí mohla dokonce vyrovnat. Dvakrát byl ve vyložené šanci Juan Carlos, ale pokaždé proti němu výborně zasáhl Keylor Navas.

Ale živo bylo i na druhé straně. Po Kameniho minele se sám brankář musel sprintem vracet, aby zastavil míč na brankové čáře a za chvíli stejného muže zachránila tyč po Ronaldově střele. Ronaldo měl šancí více, ale snad jako zázrakem žádnou z nich nevyužil. Real to nemuselo mrzet, výsledek 2:1 nakonec udržel a upevnil si své vedení v tabulce.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Granada CF 3:1

21.01.2017 13:00

Góly: 11. José Antonio Reyes, 32. Pablo Piatti, 48. Marc Navarro - 23. Andreas Pereira

Espanyol potvrdil své postavení ve středu tabulky a předposlední Granadu bez problému porazil 3:1. Už v prvním poločase viděli diváci tři branky a na začátku druhé půle i poslední čtvrtý zásah.

Utkání začalo velice svižně a diváci si v prvním poločase přišli rovnou na tři branky. Domácí se ujali vedení už v 11.minutě, to si na hranici pokutového území srovnal mířidla José Antonio Reyes a parádní střelou do šibenice překonal mexického brankáře Ochou. Vedení Katalancům ale dlouho nevydrželo, o několik minut později zahrál lišácky volný přímý kop Andreas Pereira, když zvolil přízemní střelu pod vyskakující zeď. Ale ani tento výsledek 1:1 dlouho nevydržel a Espanyol si zakrátko vzal vedení zpátky. Jurado přistrčil balón Piattimu a ten pohotově, byť nepříliš razantní střelou, překonal Ochou podruhé.

Espanyol de fact rozhodl zápas na začátku druhého poločasu. V 50.minutě předvedl prakticky totožnou akci jako v prvním poločase Reyes Marc Navarro a jeho povedená střela znamenala už dvoubrankové vedení Espanyolu. Za chvíli mohl zvýraznit vedení López, ale Ochoa tentokrát skvěle zasáhl.

Granada si ve zbytku zápasu vypracovala jen jednu šanci, kterou navíc Diego López fantasticky zneškodnil. Tím, kdo si na něm vylámal zuby byl Ezequiel Ponce. Granada na Espanyol nestačila a po porážce 1:3 zůstává předposlední a pokud Osasuna zvládne domácí duel se Sevillou, spadnou hosté až na samotné dno.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Deportivo La Coruña 1:1

20.01.2017 20:45

Góly: 13. Mateo García - 69. Florin Andone

Pátá remíza v řadě, takové bylo resumé La Coruňi na Kanárských ostrovech. Las Palmas potřebovalo nad svým soupeřem zvítězit, aby se nějakým způsobem přiblížilo pohárovým příčkám, nicméně o poločasové vedení, které mu zařídil ve 13. minutě Mateo García, přišlo po přestávce díky trefě Florina Andoneho z 69. minuty.

Domácí byli zpočátku tohoto střetnutí o něco aktivnějším celkem. Už v 6. minutě dostal v pokutovém území až příliš prostoru Livaja, který nakonec svou pumelici tlačil pravačkou pod břevno, tam ovšem zasáhl výtečně Tytoň. Nicméně polský muž v rukavicích o pár minut později přece jenom kapituloval.

Obránce Sidnei dokázal centr z levé strany odkopnout pouze k nohám Matea Garcíy, jehož tečovaná střela z voleje skončila trošku šťastným způsobem v síti. Do konce poločasu si Los Amarillos nejtěsnější možný náskok prakticky bez problémů hlídali, jejich soupeř se do nějakého tlaku nebo vyloženějších pozic často nedostával.

Zkraje druhého poločasu mohl skórovat zase těžko unavitelný Livaja, který si všiml, že Tytoň není mezi třemi tyčemi úplně na svém místě, nicméně jeho pokus o oblouček protivníkovy schopnosti opravdu moc prověřit nemohl. Asi zasloužené remízy se Deportivo následně dočkalo zhruba dvacet minut před koncem.

Colak poslal pěkný dlouhý pas za obranu, kde se objevil nehlídaný Andone, a ten svou levou nohou prostřelil brankáře Javiho Varase. Do konce utkání pak zaujala snad jen červená karta beka Aythamiho, který si v 77. minutě opravdu nešetrně vyšlápl na Guilhermeho a po druhé žluté kartě a následné červené se zaslouženě pakoval ze hřiště předčasně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid18134148:1743
2.Sevilla FC19133342:2542
3.FC Barcelona19125251:1741
4.Atlético Madrid19105434:1635
5.Real Sociedad19112631:2535
6.Villarreal CF1987426:1431
7.Athletic Bilbao1985624:2129
8.Celta Vigo1983829:3327
9.Espanyol Barcelona1968525:2626
10.SD Eibar1975725:2826
11.UD Las Palmas1967628:3025
12.Deportivo Alavés1958617:2023
13.Real Betis1964920:3022
14.Málaga CF1956827:3321
15.Valencia CF1854928:3319
16.Deportivo La Coruña1947824:2919
17.CD Leganés1946915:3118
18.Sporting Gijón19341219:3713
19.Granada CF19171116:4210
20.CA Osasuna19161220:429

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (226)

Přidat komentář
X-bano-X

Tu snáď zdochol pes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten majitel Granady co chce sp 14 hracmi co hostuju? Ved to je hanba La ligy. Klub hodny na vypadnutie. Espanyol potesil, hraje com dal lepsie.

Reagovat
Kokesh

Normalne jsem se bal to posledni vteriny. Utrpene vitezstvi, hlavne diky nasim ofenzivnim hracum. Bez formy, napadani, nabizeni, Cris byl tak minimalne 6x v offsidu, nulova podpora tymu a zadny oddych pro zalohu.

Kazdy mame obcas den blbec, ale vztekanim se nikdy nic nezmeni, jen zhorsi. Cris by potreboval poradny fen od Ramose, asi jedine osoby co si to muze dovolit. Takhle spatny zapas v Realu vsemi kritizovany Bale v zivote nezahral. Sobecky a netymove.

Reagovat
Israha

Jenomže nejhorší je, že i kdyby ho Zidane chtěl posadit, tak není za koho. Benzemovi s Moratou střelecký prach zvlhl taky, Asensio má nestálou výkonnost, Vazquéz moc produktivní není...a Bale s Jamesem, kteří by to teoreticky gólově odtáhnout mohli, jsou zranění. To, co se dělo na úplném začátku sezony, je zase tu...nejspolehlivějším střelcem v týmu je Ramos.

Reagovat
teenz

Každá varianta místo Crise je lepší (aktuálně). Takovej Morata s Asensiem nebo Lucasem nechají alespoň srdce na hřišti. Crisovi se nepovedou první 2-3 doteky a už začne jen rozhazovat rukama a ploužit se.

Reagovat
Israha

To jo, ale potřeba jsou góly, hlavně góly. A ty tam teď stabilně nepadají nikomu...takže ve výsledku odmakané zápasy ze stran jednotlivých hráčů jsou taková hezká útěcha, ale stejně se člověk celou dobu klepe, protože nikdo není schopný vystřílet komfortní náskok.

Reagovat
teenz

No já radši hráče, které to baví a nechají tam všechno než primadony, které nemají formu a (i) díky nim trpí celé mužstvo. Takovej Ramos by je měl vzít do parády.

Reagovat
Israha

Jo, to asi každý. Mě Ronaldo poslední dobou taky extrémně sere...ale když za něho nikdo jiný ty góly nedá, tak ani jiná možnost, než čekat, že se zase rozstřílí, nezbývá.

Reagovat
Kokesh

Vsak neni a nikdy to tak nebude. To je druha vec u tech predrazenych hvezdicek. Vzdy se tymy tvori kolem nich s minimalni konkurenci. Proto hraje i Neymar ktery uz by davno nemit sve jmeno sedel....

Jedina vec co me utesuje, ze se Cris nikdy nevzdava. Ale je opravdu utrpeni ho sledovat, bohuzel ne jen jeho z naseho tymu...

Reagovat
Israha

Tak zase ta sestava by se i bez něho poskládat dala, viz začátek sezony. Jen by to k žádnému efektu v podobě lepší produktivity aktuálně nevedlo...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Odveta na Celte, pak liga doma proti Sociedadu a venku na Celte. Pak na konci unora zapasy ve Valencii a na Villarealu plus liga mistru. To bude hodne tezke obdobi. Snad to zvladnou

Reagovat
LAM

Škoda že si Malaga víc nepohlídala standartky.Mohla bejt další ztráta,ale dneska jsem tomu nevěřil.

Jinak doufám že se dívaj na Real ti kdo budou chtít v dalším roce dávat GB Ronaldovi

Reagovat
teenz

To je kouzelný, jak vám ten GB drásá nervíky.

Reagovat
LAM

Když ho vyhrálo něco takovýho.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
teenz

Vyhrál ho hráč, který si ho zasloužil a vyhral i spoustu dalších cen. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Taky si myslim, ze ji nevyhraje, ale me je GB uplne u prdele. On tech 50golu tento rok zase da a verim, ze Real bude mit lepsi rok jak Barca.

Reagovat
misinho7

a udeluje sa GB za januar? my ho teraz hanime ale kto vie..mozno sa pozbiera a pojde to inac..ale sudit uz teraz zeby sme mu davali je dost blbe kedze zostava este rok casu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš joudo

Reagovat
Robbie

doufám že Marcelo bude fit, ale na cestu bych chtěl vidět Casilla-Varane-S.Ramos-Casemiro-Nacho-L.Vazquéz-Kroos-Modrič-Isco-Asensio-Morata

Reagovat
X-bano-X

Tak gólom z offside........no aj tak sa dá

Reagovat
Switchback

Kokesh ale klasicky o tomhle mlčí

Reagovat
X-bano-X

Tak nebude si srať do vlastného hniezda......... aj bez toho je tam plno....

Reagovat
Switchback

Já vím, jen je to úsměvné

Reagovat
Kokesh

Rivalove hledaji chyby vzdy snadneji.

Co cekas, mam trvdit ze nebyl?

Reagovat
ADM

My by sme dost mozno inkasovali po nasej "offside pasci", ktora bola zastavena zlym rozhodnutim ciaroveho

Reagovat
X-bano-X

A tiež sme tu o tom celkom diskutovali. Nejak som si nevšimol aby tam bolo 10 pštrosov

Reagovat
madridcan

A netreba zabudat na ligu v Sociedad, kde neuznali regulerny gol domacim To uz by mal Vall nohy na povale vylozene

Reagovat
X-bano-X

Možno by sme nemali zabúdať na zápas proti Vigu, kde ako už je zvykom dal Morata gól z offside. Či na Ramosovu hádzanú v zápase s Espanyolom? Alebo na divadielko v Cope doma proti Seville? Alebo na krásny zápas s Granadou? Tie nohy na stole sú asi oprávnené

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle přestat brečet?

Reagovat
smazaný uživatel

to by jeho existencia prestávala dávať zmysel

Reagovat
X-bano-X

No jo. Ty teraz plačeš druhú ligu, tak preto ten tvoj brek nepočuť v primere

Reagovat
smazaný uživatel

ty zas reaguješ ako obyčajne totálne prijebano

Reagovat
X-bano-X

samozrejme. Prečítal som si súhrn zápasu Realu s Malagou, ani zmienka o góle z offside. Prečítal som si diskusiu pri súhrne, ani zmienka o víťaznom góle z offside. Tak to tu proste napíšem bez nejakých urážok či nadávok a zlietnu sa na mňa plačúce smajlíky. Radšej sa tu naďalej potľapkávajte po ramenách ako je všetko fajn, hlavne aby sa nespomenulo nič kontroverzné, mohol by si prísť o image slušňáčika

Reagovat
smazaný uživatel

kontroverzné dokonca, si drsný...

Reagovat
X-bano-X

Ako gól z offside nie je kontroverzný? Keď v tom offside stáli všetci útočiaci hráči? Také reči o ničom si nechaj. Ak nemáš čo povedať tak radšej mlč

https://pbs.twimg.com/media/C2tN3soXEAEMEVo.jpg sa pozri ako tam stojí ten čiarový. Stojí presne na hranici, lopta sa rozohráva priamakom, žiadna rýchla akcia kde sa nestíha postaviť aby to videl. A hľa traja hráči stoja za obranou, jeden z nich je Ramos a zástavka ostáva v pokoji.

Reagovat
valloire

Reagovat
madridcan

Mne sa tu nechce merat kto ma vacsi. Jednak by som varil z vody, lebo zapasy Barcelony pozeram iba ked mi ten zapas pride atraktivny a jednak sa tymto debatam vyhybam rovnako ako Leo vs. Cris. Podla mna su to proste najvacsi timy v Spanielsku a pripiskavat sa im vzdy bude. A je len malo chyb, ktory ovplyvnia konecny vysledok ako napriklad ta Granada. Plus vo vacsine tych zapasov sme boli ukrateny aj my. Ako by napriklad dopadol zapas na Camp Nou pri odpiskani skorej penalty? Svojim sposobom ten zapas poukazal ako debilkovia slepi tam pobehuju. Pozornost treba obracat na nich, nie len na Real.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme udeřili barcelónskou zbraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj bože, ten barcelonský plač sa nedá čítať chlapci choďte radšej na pieskovisko

Reagovat
Doubas

No jo,uplne potoky slz koukam Jakoby to bylo obracene jinak,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Twl Sergio, sed nějak urval, né?

Reagovat
Kokesh

Zidane potvrdil na tiskovce, ze i Modric mel nejaky zdravotni problem. To uz by byl uplny extrem.

Bale, James, Pepe, Coentrao, Carvajal, Danilo, ted Modric a Marcelo.

Nemocnice na kraji Madridu

Reagovat
ciernyribiz

danilo je v pohode ne?

Reagovat
Magic player

Kdepak, drevenost je taky nemoc.

Reagovat
teenz

Proč zrovna v Realu tím trpí tolik hráčů.

Reagovat
ciernyribiz

uz som myslel ze aj on sa zranil ale radsej nech tam hra Lucas alebo Tejero

Reagovat
Frantszek

Nejsem fanda Barcelony ani Realu. Jsem fanda fotbalu. Boze, Ronaldo? Co to do p r d e l e je? Tenhle uvztekanej podprumernej fracek je nejlepsi fotbalista sveta?Hell NO! Videl jsem ho 4. zapas po sobe odehrat normalni srac.ku. V tehle forme nema ani na treti ligu

Reagovat
Frantszek

Obycejnej supak na jehoz jmeno musi makat 10 dalsich lepsich hracu.

Reagovat
Al Capone

Tak se zase uklidni...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

...ale dobře jim tak, je to pro real jako bacil tyfu, muhehe :)) já sem to tu říkal už dávno, že bez Ronalda je real silnější, protože kdokoliv z lavky bude lepší jak on.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on se zase zvedne.. Leden je jeho tradicne slabým měsícem..

Reagovat
Frantszek

Zvedne, lehne. Porad bude na hristi v kazdem zapase 21 lepsich hracu....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Messi bude nejlepší, i kdyby na hřišti nebyl. Já vím..

Reagovat
Frantszek

Prober se. Mas rad fotbal? Jestli jo tak i jako fanousek Realu vidis, ze to je trapak. Mate proste lepsi hrace a ody na nej nechapu a nikdy jsem nechapal. Troufnu si rict, ze jsem dost neutralni. Videl jsem dost zapasu Realu, ale Ronaldo me za celou dobu v Realu oslovil herni kvalitou tak v 30 procentech zapasu. ..Co sem seres Messiho nevim, ale opet jako nezaujaty fanousek muzu zodpovedne rict, ze jeho hra je uplne v jinych sferach. Nechapu srovnavani tech dvou. Cekatel na sance a strelec z dalky vs genialni dirigent. Rozhodne je hra toho prcka oku vice lahodici

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaujatý fanda a popíše Cristiana slovy čekatel na šance.. Ok, dál se k tobě vyjadřovat nebudu.

Reagovat
Frantszek

Vsak se nevyjadruj. Jako fanda Ronalda to nepochopis. Jako fanda fotbalu nebo Realu, kvuli fotbalu, bys to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Btw Cekatel na sance v 70 procentech zapasu. Ve 30 procentech predvedl i kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, poslední sezonu možná..

Reagovat
misinho7

cize Marcelo aj Modric zraneni ZZ na tlacovke uz mal dost ..necudujem sa mu..zachvilu budu hrat chlapci z castilly

Reagovat
smazaný uživatel

To bude mít teď i Celta o dost větší šance ukopat postup v CDR.

Reagovat
vilp

Tak zrovna ti dva jdou jednoznačně na jeho triko. Stejně jako Kroos, kdyby se zranil i on.

Reagovat
teenz

Kokesh, čteš to ?

Reagovat
vilp

Ten má svoje teorie, jak je každý krok klubu vždy správný. Nejvtipnější na tom je, jak božsky rozhodující Zizou na tiskovkách vykládá o spokojenosti s Fábiem a Danilem, ale hrát je téměř nenechá. Jak je to možné?

Reagovat
teenz

Božsky rozhodující tu byl i Rafa (to byla taky sranda).

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoril som, ze to bude dnes vyhra. 2 polcas som nepozeral, ale aj tak som spokojny

Reagovat
netopier

ale posledných 10min bolo peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra budu zaujimavejsie zapasy.

Reagovat
netopier

3 body z vonku a čisté konto! To sme tu už dávno nemali

Reagovat
QooBo

Reagovat
ADM

A hlavne u Ponoriek Zničte aj Real

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl jsem teda jenom první poločasy obou posledních zápasů, ale byl to od vás pěkný fotbal plný pohybu a hry na málo dotyků. Pokud se tato sestava stabilizuje, věřím že půjdete nahoru.

Reagovat
Radin

Kdo si myslel ,že Vale spadne je blázen :-))) Je dobře, že se zvedají

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ved to tu vacsinu jebnuti fanusikovia barcelony roznasali.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
božský John

Hosi, nebyl tu nekdo cirou nahodou nekdy na Las Palmas na fotbale? Jak je to tam s listkama a jejich prodejem pred stadionem? Pozitri jedu random na deset dnu na Gran Canarii, vymyslim program a Las Palmas hraje pristi vikend zrovna s Valencii. Koukal jsem, ze nejlevnejsi listky stoji 25 euro, ale tomu se mi moc nechce verit, ze by to bylo tak drahy pri tak velkym stadionu, kterej nemuzou naplnit kazdej zapas. Nicmene na La Lize jsem jeste nebyl a docela bych se chtel podivat

Reagovat
Kokesh

25 euro je drahy listek na PD?

Reagovat
Uwe háže buly

A ne? To i na Bayern sou levnější vstupenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

25 drahy?

Reagovat
božský John

Mel jsem skrz kamose na erasmu moznost jit na AC za 15, tak mam mozna trosku jiny predstavy o cenach na zapade Ale jestli to je normalni cena, tak to potom ok

Reagovat
Ángel di María 22

Tak Spanelsko to ma po Anglii snad nejdrazsi, na nektery stadiony neni ani na Real nebo Barcelonu vyprodano, protoze to je drahy. My byli treba v Madridu i na Rayo - Gijon a stalo to 25 nebo 30 myslim.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Málokde je na Barcu nebo Real v posledních letech vyprodáno, což je prostě šílenost. Kdysi jsem o tom četl a ty lístky jsou oproti ostatním ligovým zápasům několikanásobně dražší, takže se tomu nelze divit.

Reagovat
CHONG

Největší vyjebávka je, když ty zápasy proti Realu a Barce jsou vyjmuté z permanentky.

Reagovat
smazaný uživatel

tuším, že vo Vigu mali kamarátsku cenu 150€

Reagovat
Kokesh

Taky jsem mel jit parkat moznost jit zadarmo pres VIP, ale prece si nebudu myslet, ze to tak jde porad. Vzdyt 15 das i u nas v kaprlize..

Nejdrazsi listek jsem platil treba 250$ na hokej a urcite toho nelituju. Stokrat lepsi, jak zaplatit za nejlevnejsi na Camp Nou a nevidet ani mic.

Reagovat
Spalovač šancí

Nevím, jak v 1. lize, já tam byl na zápase v 2. lize. Normálně jsem si koupil lístek a sednul jsem si tam, kam jsem chtěl. Stadion byl plný tak max. z půlky, takže nebyl problém.

Jinak těch 25 € je hodně levné v kontextu západoevropských lig

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie snad je ty dvě výhry za sebou nakopnou, tým nemaj vůbec špatnej, jen z nich dostat to co v nich je

Reagovat
smazaný uživatel

este aj cristianko ma bibi na rucke...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude v pořádku.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Vale

Reagovat
misinho7

dufam ze v lete sa vedenie spameta a konecne poriesi LB ... lebo akoze mat tam jedine Marcela to je velke riziko..Fabio toho neratam ten je znova zraneny a pritom nikto ani netusi co mu je snad ho predame cim skor

Reagovat
smazaný uživatel

dame prec aj ronalda? co myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne,snad bude hrát až do těch 41 let v základu, jak merengues slíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao je úplně hotový no, ten musí pryč. S příchodem novýho LB to mám tak půl na půl. Na jednu stranu je tu výborně hrající univerzál Nacho, který tu roli backupu na LB klidně může plnit. Na druhou stranu Marcelovi bude 29 a příchod mladýho LB do nějaký pravidelnější rotace by určitě neuškodil.

Reagovat
misinho7

Nachovi verim ale on je skor taka ta zaplata vsade ja by som skor vyhodil Danila a Nacha nechal ako pravidelny backup za Daniho a potom samozrejme ako aj 3/4 stopera a priviedol nejake mlade LB ktore sa hodi do buducna

Reagovat
CHONG

Luka bude snad brzo fit a absence současného Cristiana není oslabení, ale s těmi s krajními obránci je to solidně v řiti.

Reagovat
madridcan

Vcera mal zapas blbec, ale aj tak mal suverejne najviac sanci. Ja ho nezatracujem. Ked ho budeme najviac potrebovat, tak bude pripraveny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Já ho taky nezatracuji, ale v jeho současné formě je možné ho nahradit, což se o Marcelovi a Danim říct nedá.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Poranil si ruku, takže nemůže dělat delfíny v 16-ce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už měl včera.

Reagovat
madridcan

Krival na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla porazí Real, a ted prohraje s poslední Osasunou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do konce je ještě daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jedno z kouzel Premier League."

Oh wait...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
madridcan

Zasluzene zatial

Reagovat
madridcan

Jovetic opat klucovy. Ten chlapec keby nebol vypatlany, tak je niekde, kde je teraz Griezmann.

Reagovat
Ángel di María 22

V Atleticu Madrid?

Reagovat
madridcan

Tak aktualne je Atletico viac ako vsetky kluby, kde kedy Jovetic bol. Ale skor som narazal nato, ze sa onho biju vsetky anglicke kluby a je ziadany.

Reagovat
madridcan

Kapitan si dava vlastny gol, aby vzapati nato dokazal, aky je dolezity...v poslednej dobe v Spanielsku oblubeny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillka

aj Osasuna na parádu, výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla

Reagovat
popltak

Solidní komedie.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz poprosím výhry Sociek a Athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na situaci realu? Kdo teď bude hrát na kraji obrany? Marcelo, Coentrao, Danilo, Carvajal všichni zranění. Jedině obranu bych viděl v tomto složení: Ramos, Varane, Pepe, Nacho

Reagovat
Hachim Mastour

Ramos na pravo ako kedysi.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric y Marcelo, un mes de baja.

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta Marcela je rozhodně horší než ztráta Modriče imho. Modrič je sice pomalu nejlepší hráč celýho týmu, ale na jeho pozici máme aspoň dost hráčů, který ho dokážou zastoupit. Po zranění Marcela je ale ta obrana už fakt osekaná až na kost, tam si ani nechci představovat jak to budeme lepit..

Reagovat
Ángel di María 22

Ramos,Varane, Pepe, Nacho. Kdy se vrací Pepe?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že by trénoval, takže bůhví kdy.

Reagovat
teenz

Co si udělal Luka ? Jestli to je z přetěžování, tak to ZZ vážně přesírá (stejně jako Carlo) a to má ZZ daleko širší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to je svalový zranění, protože jsem si včera ničeho neobvyklýho nevšiml. Když střídal, tak to vypadalo jako normální střídání, o zranění pak Zidane mluvil až na tiskovce.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Proc ho nema Kroos, ktery uz hraje asi 9x match za sebou uplne vsechny minuty?

Odpoved je jednoducha, tak jako kdyz chci srovnat zdravotni kondici Cristiana a Balea. Zajimavy, ze u Marcela, ktery odehral doted 90% veskereho casu, to nikomu nevadilo...

Reagovat
teenz

Proč ho nemá Toni ? Já nevim, protože každej má jinou schránku, která jinak reaguje a Toni při tomhle tempu dřív nebo pozdějc taky odejde (tak jako u Carla). Máme xy variant do zálohy, jeden z největších španělských talentů nám zahřívá sedačku, ale hlavně že Luka s Tonim hrajou non stop. To nemluvim třeba o skvěle hrajícím Kovačičovi, kterej by si tu šanci taky zasloužil.

Reagovat
Kokesh

Jenze Toni odesel unavou, ne zranenim. Luka jeste u nas neodehral sezonu, kde by nemel 2-3 vice nez mesicni zraneni. Par diskuzi nazpatek si ctu o naproste dulezitosti a vyznamu Modrice a Kroose pro nas ty, jake jsou rozdili s nimi a bez nich...dnes se zase vsichni divi, proc hraji tolik a proc vlastne ob zapas nerotuji...

Reagovat
teenz

Ano, nedohral unávou. Však to samý může bejt u Luky, kterej normálně střídal a pak je něco špatně. Docela to spolu souvisí, ne ?

Reagovat
vilp

Hlavně na Lukovi je taky vždycky vidět, že je unavený a že potřebuje odpočinek. A ta jeho zranění skoro vždy přichází v takovém období. Náhoda? Ale to my přece nevidíme, v klubu ví všechno nejlíp, proto tamní situace vypadá maximálně profesionálně.

Reagovat
teenz

Jo, na Lukovi to je vidět dost. Nechápu to, teda je mi jasný, že ZZ chce plnou palbu furt, ale nějaká rotace s Iscem/Kovou je prostě ideální. Navíc, oni tuhle pozici "zahřejvače" taky nebudou zvládat dlouho a takovej Pep z Isca udělá mašinu.

Reagovat
Ángel di María 22

Haha, proc ma vetsina tymu neustale svalovy zraneni? Doufam, ze tou jednoduchou odpovedi myslis to, co ja

Reagovat
Kokesh

Takze Rosicky byl vzdy zraneny treba z pretezovani?

Kazdy fotbalista je jiny. Od stavby tela, genu, ruznych dispozici a dysfunkci...dnes jsou i pristroje, ktere ti u kazdeho sportovce odhali detailni informace o jeho telu. Jestli je spurter ci vytrvalec, jake ma nachylnosti na zraneni, kvalitu svalovych vlaken, vsechno....myslis ze jsme vetsi profesionalove, nez oni?

Fotbal jako takovy jde do uplneho maxima, pretezovani tela uz je pomale jeho nedilnou soucasti. Jestli mi chces povedet neco noveho, co jeste nevim, rad si to poslechnu, ale kdyz sam pises VETSINA tymu, tak nebude problem asi jen u nas.

Reagovat
vilp

Po tom prvním souvětí si raději třikrát někam zaklepej. Kroos, Varane a Nacho jsou další na řadě.

Reagovat
Kokesh

Urcite. A rovnou s Messim, Neymarem, Suarezem, Cristianem, Busquets, lonskym AM, kteri jeli prakticky celou sezonu v 12 lidech a zraneni se jim maximalne vyhybali a dalsimi desitky hracu, kteri hraji sezony v maximalni minutazi...

To, ze treba Atletico ve finale proti Carlovu RM neumelo uz v prodlouzeni ani chodit a my pusobili jako prvni zapas sezone, to uz nikdo nevzpomene (Carlovi bylo nerotovani predhazeno porad). Hlavne, ze vsichni vidite pretezovani hracu RM...at mi paneboze kdokoliv, kdokoliv z Vas ukaze tym, jediny tym na svete, kde jeho nejvetsi opory pravidelne rotuji s nahradniky. Jediny tym, prosim.

Za lonskou sezonu melo v Barcelone 8 hracu pres 45 zapasu. OSM! Od nas se pres to cislo presvyhl jen Cristiano. Zajimavy, ze dokazali uhrat ligu s naprostym prehledem i Copu. Ale u nas je to vsechno pretezovani....

Reagovat
vilp

Ano, vidíme to, protože to sledujeme, to mi přijde logické. Sleduji Modriće a už dokážu odhadnout, kdy je na tom dobře a kdy není, nějací hráči Atlética nebo Barcelony jsou mi ukradení. Sám píše, jak je každý fotbalista jiný. Zrovna u Luky, Daniho a Marcela to byla jen otázka času, protože nejsou ze železa. Nemají takové problémy poprvé a je na nich vždy vidět, jak jim (a jejim tělům) prospívá odpočinek a naopak neustálá zátěž. Taky by se s nimi podle toho mělo i zacházet. Naopak Kroos nebo Casemiro to zvládají, jsou odolní, Ramos taky býval, ale už není. Varane míval při větší zátěži časté problémy s tím svým kolenem. A mohl bych pokračovat. K čemu je mi tady nějaký Rosický.

Reagovat
Kokesh

Ale prosim te, Marcelo ma tretim rokem nejvice zapasu z cele nasi obrany, Dani nemel v Nemecku snad jediny zdravotni problem. Luka si necim podobnym prochazi kazdy rok u nas a nejsou to jen svalovy zraneni. U nej ti zadna prevence nepomuze.

Do noveho roku jsme vlitli tako utrzeni z retezu a nikdo o unave ani nezbreptl. A najednou uplynou ctyri zapasy a vsichni jsou unaveni? Je proste Copa, nahusteny zapasy streda, sobota. I tak Copu Zizu protocil na maxa a hral prakticky jen Kroos a Marcelo.

Mit momentalne jestli dobre pocitam 9 zranenych, z toho 5 ze zakladu, stim nemohl pocitat nikdo ani v tech nejhorsich scenarich. Jeste k tomu, kdyz se zrani v ten samy cas i jejich prirozeni nastupci...

Reagovat
smazaný uživatel

za trpělivost

Reagovat
vilp

Nějaké "ale prosím tě" mě fakt nedojme. Marcelo ty minuty má, ale problémy se svaly se mu nevyhýbají žádnou sezonu. Jen co jsem si to tu vyhledal u jeho jména v expreskách a pak se podíval na odehrané minuty v daném období (před zraněním), tak to přesně sedí. O jiných zraněních než svalových se tady nebavím. K čemu je mi zase nějaké Německo? Jiný l. tým, jiné zápasy, jiný program, to mě vůbec nezajímá. Samozřejmě, že ti prevence nepomůže, to mě vůbec nepřekvapuje. Do nového roku se vlítlo dobře, protože Zidane začal trénovat dřív než ostatní, takže měl velkou výhodu, ale pak ho to dohnalo, hlavně díky MS klubů, který působí tak trochu jako virus FIFA.

Reagovat
Billy McClane

Posledna veta bola citacia mereho?

Reagovat
vilp

Co myslíš?

Reagovat
vilp

Jestli myslíš to s tím trénováním, tak on o tom psal, to vím, ale někdo k tomu házel info už předtím na fororealmadrid.

Reagovat
CHONG

Ty kraje obrany budou kalamita, skleněný a nevyzpytatelný Fábio a tragický Danilo, no potěš koště

Reagovat
Kokesh

Fabio urcite ne, je zranen a ani netrenuje s tymem.

Nejlepsi je, ze se logicky ceka, ze Zizu povola z Castilly Tejera, ale tomu ted hrozi ban za plivani na soupere po vcerejsim zapase. Takze zatim kraje vypadaji na Nacho/Vazquez.

Reagovat
CHONG

Jo, on Fábio dokonce zase zraněný

Reagovat
Ed_Hazard

No a čo, dobré kraje

Reagovat
Dominator

Reagovat
misinho7

mesiac bez nich..uplne jak za Carla prisla Modricovo zranenie a vsetko sa to rozpadlo...ach

Reagovat
Phillipinho

Sarabia zdaleka nedostava takovej kredit, kterej si zaslouzi. 1500 minut- 7 golu, 11 asistenci. #Monchi

Reagovat
Phillipinho

Cena- 0 euro

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Ani bych nerekl. Vsechny goly v La Lize zaznamenal jako stridajici hrac, krome te prestrelky s Espanyonem na zacatku sezony, to byl jeho zapas.

Ani v Getafe to nebyla zadna slava, chybi mu pracovitost, coz zrovna s Monchim bude vzdy znamenat pomezi zakladu a lavicky, to ani body nezachrani.

Reagovat
Phillipinho

Tak kdyz nehraje v zakladu, tak jak jinak je muze jako zaznamenat . A ta bilance golu a asistenci na to kolik ma minut je vyborna. Obrovsky pracovity hrac. Talentovani Spanele jako Deulofeu, Jese nebo Muniain se maji od nej co ucit.

Reagovat
Dominator

jeden z mojich oblubencov, chcel som ho vidiet v nasom acku, skoda, ze sa mu tam (zatial) nepodarilo dostat

Reagovat
smazaný uživatel

3:4 wtf, to musel byt zapas.. a ja som kukal iba 1. polcas, skoda. Aspon, ze Sevilla vyhrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen druhou půli, i přes mín šancí to bylo dost zábavný a intenzivní. Určitě jeden z nej výkonů proti Atléticu za poslední roky, škoda že Griezmann je génius. A Iker zahrál jak za starejch dobrejch časů

Reagovat
Aldeano

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holandská liga celkem prdel. Koukal jsem na Odegaarda, zapínal jsem na to někdy v 60. minutě za stavu 2-2 a za tu půlhodinu stihlo PSV nedat penaltu, Heerenveen vstřelit gól na 3-2, aby o vedení vzápětí přišel asi za 2 minuty, kdy PSV dalo 2 slepený góly.

Jinak Odegaard odehrál cca právě tu půlhodinu, moc u míče nebyl, ale když byl, tak taková klasika. Bylo vidět, že technicky je na tom líp jak většina hráčů, jednou tam vykombinoval celkem nebezpečnou akci se spoluhráčem, podruhý se zas prokličkoval do vápna, ale než dal míč od nohy, tak mu ho vzali, možná na hraně faulu, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

strasnej esesak ten Griezmann..

Reagovat
smazaný uživatel

první půlka sezóny cajk, tak snad udržíme nastolený tempo

Reagovat
LAM

I když to ze začátku nevypadalo tak nakonec druhá půle na pohodu.

Messi další skvělej zápas-krásnej gol a hromada vytvořených šancí.Dneska to bylo hlavně o jeho rozehrávce.Neymar se konečně trefil.

Jen doufám že Sergio nebude chybět dlouho,protože záloha bez něj nefunguje.

Reagovat
ADM

Nakoniec 70% zápasu skvelý výkon (vďaka obrane Eibaru)

Nedokážem si dnes predstaviť, že by sme dnes dostali gól ..až na ten z offside samozrejme.

Stegen MOTM.

Neymar katastrofálne skvelý. Zadrbal takmer všetko, ale to ako sa celý zápas snažil a behal dopred dozadu nezostane neocenené

Aleix prišiel, videl, pripísal asistenciu

A jo, Leo je Leo

Reagovat
LAM

Leo má famozní sezonu.Letos je opravdu kompletní hráč

Reagovat
loki5

A ty jeho přímáky

Reagovat
alcantara

Letos?

Reagovat
LAM

každoročně je skvělej,ale letos opravdu vyčnívá snad nejvíc ta jeho kompletnost-rozehrávka,dribblig,finálka,přímáky,koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčnívá víc hlavně kvůli tomu, že se ostatní zhoršili.

Reagovat
smazaný uživatel

2014/2015 byl ještě lepší.. jasně letos má míň minut na gól, ale zase nemá tolik asistencí. Ale jako je to (zatím) jedna z jeho lepších sezón.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. to že nemá tolik asistencí není tak úplně jeho chyba, viz - https://www.youtube.com/watch?v=OBrw7R-kKFc ... jenom dneska mohl mít klidně 3, kdyby Neymar se Suárezem nebyli z formy.

Reagovat
LAM

Přesně tak.Pasy má snad ještě lepší,ale Neymar se Suarezem toho moc neproměněj.

Reagovat
ADM

14/15 mu to začalo naplno gradovať až od zápasu s Atleticom začiatkom januára, túto sezónu je úplne top už od prípravy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak sezóna dopadne. 2014/2015 měl i slušný podzim (stejně jako v letošní sezóně 23 gólů), jenže co předváděl na jaře, to byl jeho nejlepší fotbal - byl u všeho a navíc Barca vyhrála treble.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Messiho efektivita na co sahne z toho je zle

Reagovat
LAM

Na Socky bych teď doma zarotoval.Doma na ně umíme.

Cillesen-Digne,Mascherano,Pique,Vidal-Gomez,Rakitič,Arda-Neymar,Suarez,Rafinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych to pozměnil, místo Neymara dát Ardu, a Denise napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi odpočívať nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to nepodcenit,oni sice pro nás nejsou tak nebezpeční jak na Anoetě,ale kvalitu ten tým má , tak aby nás nepřekvapili jako Celta nevěsty.

Reagovat
alcantara

Ney 3 zapasy po sebe gol, a vraj je tragicky

S Eibarom nam to sedi, ich hra nam vyhovuje. Nechavaju tolko priestoru, ktoru hraci nasho kalibru dokazu vyuzit. Teraz dorazit Socky a pokracovat v stihacej jazde, ajked s nasou aktualnou zalohou to moze byt celkom vtipne.

Reagovat
LAM

Na Betis už bude Iniesta,takže by tam mělo bejt zlepšení.NA DM může nastupovat Rakitič a na CM bych střídal Denise a Gomeze

Reagovat
smazaný uživatel

neymar herec roku

Reagovat
smazaný uživatel

To možná ano, ale oceněn byl Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

a Messi dokonce oceněn vícekrát

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to ještě dostal za nejlepšího fotbalistu, Ronaldo už jen za nejhezčí účes a kosmetiku vůbec a největší herecké výkony na hřišti i u postranní čáry. Doufám, že bude hrát za Real ještě hodně dlouho.

Reagovat
roberos

Reagovat
CHONG

Tak vidím, že i PD sekce má svého Janka Nezvládajka.

Reagovat
Pato44

Ten je jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

A mně nezbývá, než abych ti za všechny culés k tomuto titulu pogratuloval, na rozdíl od CR si svůj titul plně zasloužíš.

Reagovat
CHONG

Základka style

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že na koncipienta musíš mít střední.

Reagovat
CHONG

Vysokou

Reagovat
teenz

Reagovat
Diego2

Tuto cenu ma Ronaldo za Sevillu , nemyslim si ze uvidim letos jeste vtipnejsi pokus o penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě větší dive spáchal před lety proti Vigu, tam mu to navíc foukli.

Reagovat
mistr129

Luis zase kouše?

http://imgur.com/Vy0dJWk

Reagovat
alcantara

Sergio cca 2 tyzdne mimo, to sa da prezit.

Reagovat
ADM

slušný stroj. mal vôbec vážnejšie zranenie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobré, krátkodobě tam jsou schopni zaskočit jak Raki tak André.

Reagovat
alcantara

Ten cierny Ibra ide nakoniec do Dortmundu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Kokesh

Jednoduse nejlepsi letosni tym, uz chybi jen krucek.

New England Patriooooooots

Reagovat
sokar

kedy je SuperBowl?

Reagovat
Jerichoo

5.2.

Reagovat
sokar

pekne rýchlo to zbehlo... a vie sa už aj čas? či je to prijateľné pre stredoeurópana alebo je to znovu počas hlbokej noci

Reagovat
smazaný uživatel

7-8 hodina večerní, takže 1-2 ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

ale no

Reagovat
X-bano-X

To snáď ani nie je možne. Od jedného protekčného klubu k druhému. Snáď z vás Atlanta to sebavedomie vytrasie. Keď sme sa tam nedostali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele