19. kolo
21.01.2017 13:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Granada CF 3:1

Espanyol potvrdil své postavení ve středu tabulky a předposlední Granadu bez problému porazil 3:1. Už v prvním poločase viděli diváci tři branky a na začátku druhé půle i poslední čtvrtý zásah.

Utkání začalo velice svižně a diváci si v prvním poločase přišli rovnou na tři branky. Domácí se ujali vedení už v 11.minutě, to si na hranici pokutového území srovnal mířidla José Antonio Reyes a parádní střelou do šibenice překonal mexického brankáře Ochou. Vedení Katalancům ale dlouho nevydrželo, o několik minut později zahrál lišácky volný přímý kop Andreas Pereira, když zvolil přízemní střelu pod vyskakující zeď. Ale ani tento výsledek 1:1 dlouho nevydržel a Espanyol si zakrátko vzal vedení zpátky. Jurado přistrčil balón Piattimu a ten pohotově, byť nepříliš razantní střelou, překonal Ochou podruhé.

Espanyol de fact rozhodl zápas na začátku druhého poločasu. V 50.minutě předvedl prakticky totožnou akci jako v prvním poločase Reyes Marc Navarro a jeho povedená střela znamenala už dvoubrankové vedení Espanyolu. Za chvíli mohl zvýraznit vedení López, ale Ochoa tentokrát skvěle zasáhl.

Granada si ve zbytku zápasu vypracovala jen jednu šanci, kterou navíc Diego López fantasticky zneškodnil. Tím, kdo si na něm vylámal zuby byl Ezequiel Ponce. Granada na Espanyol nestačila a po porážce 1:3 zůstává předposlední a pokud Osasuna zvládne domácí duel se Sevillou, spadnou hosté až na samotné dno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele