19. kolo
20.01.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

UD Las Palmas - Deportivo La Coruña 1:1

Pátá remíza v řadě, takové bylo resumé La Coruňi na Kanárských ostrovech. Las Palmas potřebovalo nad svým soupeřem zvítězit, aby se nějakým způsobem přiblížilo pohárovým příčkám, nicméně o poločasové vedení, které mu zařídil ve 13. minutě Mateo García, přišlo po přestávce díky trefě Florina Andoneho z 69. minuty.

Domácí byli zpočátku tohoto střetnutí o něco aktivnějším celkem. Už v 6. minutě dostal v pokutovém území až příliš prostoru Livaja, který nakonec svou pumelici tlačil pravačkou pod břevno, tam ovšem zasáhl výtečně Tytoň. Nicméně polský muž v rukavicích o pár minut později přece jenom kapituloval.

Obránce Sidnei dokázal centr z levé strany odkopnout pouze k nohám Matea Garcíy, jehož tečovaná střela z voleje skončila trošku šťastným způsobem v síti. Do konce poločasu si Los Amarillos nejtěsnější možný náskok prakticky bez problémů hlídali, jejich soupeř se do nějakého tlaku nebo vyloženějších pozic často nedostával.

Zkraje druhého poločasu mohl skórovat zase těžko unavitelný Livaja, který si všiml, že Tytoň není mezi třemi tyčemi úplně na svém místě, nicméně jeho pokus o oblouček protivníkovy schopnosti opravdu moc prověřit nemohl. Asi zasloužené remízy se Deportivo následně dočkalo zhruba dvacet minut před koncem.

Colak poslal pěkný dlouhý pas za obranu, kde se objevil nehlídaný Andone, a ten svou levou nohou prostřelil brankáře Javiho Varase. Do konce utkání pak zaujala snad jen červená karta beka Aythamiho, který si v 77. minutě opravdu nešetrně vyšlápl na Guilhermeho a po druhé žluté kartě a následné červené se zaslouženě pakoval ze hřiště předčasně.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Muj favorit neprohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele