19. kolo
21.01.2017 16:15 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Real Madrid - Málaga CF 2:1

Dvě branky Sergia Ramose nakonec rozhodly o vítězství Realu Madrid nad Málagou. Domácí dobře vykročili do zápasu, ale Málaga ve druhém poločase snížila a byla ve hře o body až do závěrečného hvizdu. Bílý balet si tak upevnil vedení v tabulce.

Šance Realu začaly přicházet postupně, tu úplně první měl na svědomí Ronaldo, ale Kameni proti němu skvěle zasáhl. Vzápětí se z jasné pozice netrefil do míče Benzema. Málaga ustála počáteční nápor domácích a sama mohla udeřit! Castrova rána se však opřela jen o tyč. Kouč Zinedine Zidane musel už v prvním poločase sáhnout ke střídání a zraněného Marcela nahradit Iscem. Real byl o něco aktivnější a ve 35. minutě svojí převahu konečně přetavil v úvodní gól. Na Kroosův rohový kop si naskočil Sergio Ramos a hlavou zajistil Realu vedení - 1:0.

Spolupráce Toniho Kroose a Sergia Ramose vedla ještě k jedné brance, respektive Kroos přihrával, Ronaldo minul a Sergio Ramos dotlačil balón za brankovou čáru. Byl to tedy druhý gól tohoto španělského stopera. Real mohl ještě do poločasu přidat třetí gól, ale Benzemovu akci si srazil do jen vlastní tyče Villanueva.

Málaga toho v prvním poločase, až na tyčku Castra, mnoho nepředvedla, přesto se dokázala vrátit do utkání. V 63. minutě zazdil slibnou příležitost Juan Carlos, Navas jeho pokus vyrazil, ovšem jen ke kopačkám Juanpiho, který snížil na rozdíl jediné branky. Málaga pak hodně ožila a vzápětí mohla dokonce vyrovnat. Dvakrát byl ve vyložené šanci Juan Carlos, ale pokaždé proti němu výborně zasáhl Keylor Navas.

Ale živo bylo i na druhé straně. Po Kameniho minele se sám brankář musel sprintem vracet, aby zastavil míč na brankové čáře a za chvíli stejného muže zachránila tyč po Ronaldově střele. Ronaldo měl šancí více, ale snad jako zázrakem žádnou z nich nevyužil. Real to nemuselo mrzet, výsledek 2:1 nakonec udržel a upevnil si své vedení v tabulce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
valloire

5-0

Reagovat
dextroza_m

1-1

Reagovat
Xaviercreus

2:1 (13. Morata,90.+11.Ronaldo pen.- 6.Juanpi)

Reagovat
smazaný uživatel

Treti vzajemna remiza v rade

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo by jedno jestli 1:1 nebo 0:0. Tak snad Málaga využije výsledkového poklesu soupeře a ten bodík urve.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona by se radeji mela soustredit na ziska penalty, at neprijde zase po pripadnym fiasku plac "ikony" klubu Piqueho

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že tobě jakákoliv penalta, i ta jasná přijde pro Barcu jako neoprávněná. Nejsi třetí z bratrů Čongů?

Real asi zabere a body získá, my budeme jen doufat , že Ramos nebude mít ani v 93.min. slinu.

Reagovat
smazaný uživatel

kde pisu neopravnena? to sis vsugeroval do hlavy? ja jen... ze se Barce zaclo zase darit.. az kdyz se zacaly foukat zase penalty... takovi mali pomocnicci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč tady píšeš několik týdnů o dvou správně nařízených penaltách?

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Podle kurzu 1,10 by to mělo skončit min. 5:0,tak uvidíme,jaký mají bookmakeři čich

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele