LaLiga - souhrn 10. kola

28.10.2017, 14:52, aktualizováno 30.10.2017, 22:56
Komentáře a souhrny
Espanyol zdolal Betis, La Coruňa pro změnu veze body ze hřiště Las Palmas. Málaga konečně zabrala a porazila Celtu Vigo. Levante neudrželo vedení na půdě Eibaru a výsledkem je remíza 2:2. Valverdemu se návrat do Bilbaa s Barcelonou povedl a těšit ho může i šok z Girony, která skolila Real Madrid. Alavés se dále ocitá v problémech, naopak Valencia pokračuje ve spanilé jízdě - opět se prosadil Zaza. Atlético mělo na dosah výhru nad Villarrealem, nakonec však bere pouze bod. Sevilla nezaváhala proti Léganesu...

Espanyol Barcelona - Real Betis 1:0

30.10.2017 21:00

Góly: 55. Gerard Moreno

Celý říjen Espanyol nemohl dosáhnout na jakékoli své vítězství, až se nakonec dočkal v poslední možnou chvíli. Stejně jako v obou případech v loňské sezóně se mu podařilo také na třetí pokus skolit Betis, a to díky jedné jediné trefě Gerarda Morena. Sevillský celek teprve podruhé v sezóně v nějakém utkání neskóroval.

Oba týmy před samotným soubojem dělilo v tabulce hned šest bodů. Zatímco Betisu se v útoku doposud velmi slušně dařilo, Espanyol v ofenzívě dlouhodobě spíše tápe. Tentokráte ale rozhodla obranná činnost, kterou lépe zvládli domácí. Hosté sice drželi daleko více míč na svých kopačkách, platné jim to ale bylo jako mrtvému zimník.

V úvodu byl evidentně hodně nažhavený Mario Hermoso, který se jakožto stoper dostal během sedmi minut překvapivě hned ke dvěma zakončením. Nicméně sevillský gólman Adán si nejprve poradil s jeho hlavičkou a pak se i stihl vrátit do své brány, když se ho jeho soupeř snažil překonat dlouhým nákopem zhruba z poloviny hřiště.

Betis měl v první půli největší možnost načít brankový účet v 16. minutě. Fabián Ruiz za vápnem napřáhl svou levačkou, technickou střelou se snažil překonat brankáře Paua Lópeze, jenže míč nakonec skončil na spojnici tyče a břevna. Vzápětí zase musel zasahovat Adán, po rohovém kopu si na něj totiž hlavou vyskakoval Gerard Moreno.

Další větší šance s sebou přineslo až druhé dějství. Byl to nejprve Barragán, kdo v 53. minutě mohl rozvlnit síť, chytrým a skrytým pokusem po zemi se snažil zacílit za záda Paua Lópeze, ten však vytasil perfektní zákrok. V 55. minutě naopak Espanyol gólově udeřil. Gerard Moreno si zpracoval centr Piattiho na prsa a z halfvoleje přesně zamířil.

Kdyby dvacet minut před koncem David López zakroutil balón k tyči, a ne jen vedle, a nebo kdyby těsně před svým střídáním neselhal v koncovce José Jurado, mohlo být o vítězi tohoto duelu rozhodnuto. Takhle se barcelonský klub musel ještě o výsledek strachovat. Měl ve finále štěstí, že Pau López tři minuty před koncem vychytal Sergia Leóna.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Deportivo La Coruña 1:3

30.10.2017 21:00

Góly: 7. Loïc Rémy - 36. Celso Borges, 54. Celso Borges, 69. Lucas (pen.)

Přestože z letošní sezony španělské La Ligy ještě není odehrána ani třetina zápasů, střetnutí Las Palmas s Deportivem La Coruňa mělo již nyní punc šestibodového zápasu v boji o záchranu. Lépe z tohoto boje vzešli druzí jmenovaní, kteří si z Kanárských ostrovů odváží důležité tři body za výhru 3:1, díky čemuž odskočili od svého pondělního soupeře na vzdálenost pěti bodů. Las Palmas naopak dále zůstává na první sestupové osmnácté příčce.

Pouhé čtyři dny předtím přitom Las Palmas rozdrtilo Depor na jeho vlastním stadionu 4:1 v prvním zápase ligového poháru, a i tentokrát se ostrované ujali brzkého vedení zásluhou Loica Rémyho. Jenže poté již úřadovali jen hráči Deportiva. Ještě do přestávky stihl srovnat Celso Borges, jenž se po změně stran svým druhým zásahem postaral o obrat skóre, který posléze pojistil proměněným pokutovým kopem Lucas Pérez. Galicijský klub si tak připsal první vítězství pod vedením nového kouče Cristóbala Parrala, jenž nahradil odvolaného Pepeho Mela.

Diváci se v Gran Canarii dočkali průlomu skóre již v sedmé minutě, když se po průnikové přihrávce Jonathana Viery prosadil Loic Rémy, jemuž se podařilo šikovně prostrčit míč mezi nohama brankáře Pantilimona, přestože se nacházel v hodně ostrém úhlu. Viera jakožto klíčový tvůrce hry ostrovanů ovšem musel záhy opustit trávník vinou zranění a iniciativy se poté chopili hosté. V šestatřicáté minutě si na centr Fedeho Cartabii naskočil na zadní tyči Celso Borges a s přehledem hlavou uklidil míč do sítě.

Po poločasové přestávce ještě neuplynulo ani devět minut a obrat Deportiva byl dokonán. Znovu byl šťastným střelcem Celso Borges a znovu se jednalo o výtečnou hlavičku na zadní tyči, o asistenci se tentokráte povedeným rohovým kopem postaral Lucas Pérez. Španělský forvard, jenž se do Deportiva vrátil na hostování po neúspěšné štaci v Arsenalu, pak jednadvacet minut před koncem stanovil konečné skóre 3:1, když přesně zahraným pokutovým kopem potrestal faul Lemose na unikajícího Cartabiu.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Celta Vigo 2:1

29.10.2017 20:45

Góly: 45+1. Adrián González, 83. Recio (pen.) - 76. Iago Aspas

Na desátý pokus to již Malaze vyšlo. Andaluský klub jako jediný ve španělské La Lize vstupoval do desátého kola stále bez vítězství na kontě a konečně se dočkal protržení této černé série. Na domácí půdě tým kouče Míchela dramaticky porazil Celtu Vigo 2:1 a se čtyřmi body poskočil v tabulce alespoň z posledního dvacátého místě na to předposlední, zatímco Celta je třináctá.

Vše již nasvědčovalo tomu, že první půle žádný průlom skóre nepřinese, ovšem na samém sklonku jedné minuty nastavení se domácí dostali k výhodě přímého kopu, který sudí Latre ještě povolil. Výsledkem byl chaos v pokutovém území Celty - akrobatické zakončení nůžkami stopera Baysseho s tečí bránícího hráče skončilo jen na břevně, avšak k odraženému míči se ve vzduchu dostal jako první Adrián González a jednoduchou hlavičkou z bezprostřední blízkosti pořádně rozdováděl domácí příznivce.

Po změně stran převzala naplno herní iniciativu Celta, která po sedmašedesáti minutách dokázala srovnat zásluhou Iaga Aspase. Fantastickou ránu španělského forvarda z voleje pod břevno však zneplatnil zdvižený praporek čárového rozhodčího. Aspas se ale nenechal rozhodit a necelých deset minut nato přece jen skóroval, když jej povedeným centrem našel v šestnáctce Pione Sisto. Přestože zakončení útočníka Celty nebylo nikterak ukázkové a sklouzlo Aspasovi po rameni, míč ideálně přeletěl bezmocného brankáře Roberta Jiméneze a zapadl do sítě.

Hrozba dalšího dobře rozjetého zápasu, který se nepovedlo dotáhnout do vítězného konce, hráči Malagy neotřásla a sedm minut před koncem základní hrací doby bylo vedení zpět na straně Andalusanů. Vše zapříčinila tvrdá rána střídajícího En Nesiryho, kterou v pádu zablokoval Gustavo Cabral zdviženou rukou a navzdory snaze hrát mrtvého brouka sudího Latreho neobalamutil. Nařízený pokutový kop José Recio psychicky zvládl na výbornou a zařídil Malaze veledůležité první vítězství v nové sezoně.

V příštím kole Malaga zavítá na půdu šestého Villarrealu, zatímco Celta se pokusí zlomit šňůru dvou porážek na domácí půdě proti obdobně strádajícímu Athleticu.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 2:2

29.10.2017 18:30

Góly: 51. Anaitz Arbilla, 74. Charles - 35. José Luis Morales, 37. Enis Bardhi

Eibar se stále nepřibližuje sympatickým výkonům z loňského roku a i nadále paběrkuje jen na hranici sestupového pásma. Ani proti Levante nedokázal urvat vítězství, na které čeká už od půlky záři, a vlastně byl rád, že získal alespoň bod. Hostující celek už pošesté v této sezóně remizoval a je v tomhle ohledu dosavadním králem LaLigy.

Možná že v první půlhodině byli domácí o chlup lepším týmem, jenže závěr prvního poločasu se jim hrubě nevydařil, a po přestávce pak museli dvoubrankové manko složitě dohánět. Jako první se snažil ohrozit soupeřovu bránu Paulo Oliveira, jeho hlavička po rohovém kopu ze 2. minuty však skončila jen mimo. Pravačkou minul také Ander Capa.

Ve 25. minutě se k solidnímu zakončení propracoval Escalante, který napřáhl z dobrých třiceti metrů, nicméně ani on nedokázal přímo zaměstnat brankáře Raúla Fernándeze. Až o pět minut později mezi tři tyče zamířil Inui, jeho pokus však neměl potřebné fotbalové parametry, tedy razanci ani přesnost, aby výrazněji překvapil Raúla Fernándeze.

Levante naopak ve 35. minutě udeřilo prakticky ze své první větší příležitosti. Perfektní pas za obranu vyprodukoval Ivi López, na jehož exkluzivní přihrávku si naběhl José Luis Morales, jenž v koncovce nezaváhal. A o pár chvil později zacílil do sítě z vyložené pozice Bardhi, byť se vracející se stoper Lombán vehementně snažil inkasování zamezit.

Baskičané zkraje druhé půle dokázali snížit, Arbilla to totiž udělal opravdu parádně a svou střelu z přímého kopu usměrnil nekompromisně do šibenice. Les Granotes ovšem následně zavřeli své brány a Eibar se prosadil až čtvrthodinu před koncem. Inuiův pokus Raúl Fernández vyrazil pouze před Charlese, kterému poté stačilo jen snadno dorazit.

Více informací k zápasu

Girona FC - Real Madrid 2:1

29.10.2017 16:15

Góly: 54. Cristhian Stuani, 58. Cristian Portu - 12. Isco

Velký fotbalový svátek s pohádkovým koncem prožila katalánská Girona. Nováček letošní LaLigy doma vymazal Real Madrid a senzačně zvítězil 2:1. Bílý balet utkání hrubě podcenil a zaslouženě odjel s nepořízenou.

Pro Real je to každopádně velká komplikace, protože jeho ztráta na Barcelonu znovu vzroste. Přitom se zdálo, že výsledková krize Realu je dávno pryč. Jak vidno, něco je v týmu, stále ještě úřadujícího španělského šampiona, špatně.

Už první poločas napověděl, že to Real nemusí mít s nadšeně bojující Gironou snadné. Záleželo jenom na něm samotném. Vstup do zápasu měla Girona dobrý i špatný. Jako první si vytvořila velkou příležitost, která skončila jen na tyči Cassilovy branky. Real to vzápětí potrestal, když se Ronaldova střela odrazila k Iscovi, který dorážkou rozjásal příznivce Bílého baletu. S nadsázkou řečeno, pro Real tím zápas skončil a na scénu přišla Girona.

Domácí Realu zle zatápěli. Ve 35. minutě znovu orazítkoval brankovou konstrukci Portugués a Adayův přimák skončil těsně nad.

Real si koledoval a to tak dlouho, až se nakonec dočkal. Portugués si udělal z hráčů Realu tréninkové kužely, načež těsně před gólmanem neomylně zakončil Stuani. A že s jídlem roste chuť, ukázala Girona vzápětí. Maffeovu střelu tečoval na hranici ofsajdu Portugués a Girona dokonala šokující obrat.

Možná ještě více šokující byl následný vývoj zápasu. Kdo totiž očekával plejádu šancí Realu, ten byl velmi, velmi zklamán. Real si totiž nic nevytvořil a s Gironou naprosto po zásluze prohrál.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Sociedad 2:1

29.10.2017 12:00

Góly: 78. Ángel Rodríguez, 85. Jorge Molina (pen.) - 5. Mikel Oyarzabal

Tenhle výsledek bude San Sebastián zcela určitě hodně mrzet. Ještě dvanáct minut před koncem totiž zásluhou Mikela Oyarzabala vedl, jenže Getafe díky Ángelovi Rodríguezovi a proměněné penaltě Jorgeho Moliny strhli vítězství na svou stranu. Domácí se tak v tabulce vyhoupli do jejího středu a zařadili se těsně právě za svého protivníka.

Co se formy týče, byli na tom zcela určitě lépe hosté, kteří neprohráli už pětkrát v řadě, a to včetně zápasů Evropské ligy i Copa del Rey. Azulones naopak nevyhráli ve čtyřech po sobě jdoucích utkáních za sebou, třikrát v nich přitom padli. Když se oba týmy střetly naposledy, psal se duben roku 2016. Nynější souboj skončil úplně totožným skóre.

Real Sociedad každopádně začal přímo snově. Ačkoli Mikel Oyarzabal v loňské sezóně během třiceti osmi ligových kol skóroval pouze dvakrát, letos se dostal do své možná životní formy. A trefil se už celkem popáté! Už v 5. minutě si naběhl z pravé strany do šestnáctky na přihrávku Januzaje a střelou z první překonal brankáře Guaitu.

Navýšit vedení se ve 24. minutě snažil Willian José, nicméně Guaita se nachytat nenechal, z přímého kopu následně Brazilec minul. Těsně před obrátkou se zase k dobrému zakončení propracoval Mikel Oyarzabal, jenž mohl dosud tápajícího soupeře definitivně zlomit, avšak balón mu vůbec nesedl na kopačku, a zamířil tak jen na tribuny.

Ani ve druhém poločase se Getafe nedařilo najít na mužstvo z Baskicka ten správný recept. Svěřenci kouče Eusebia Sacristána v pohodě drželi těsný náskok, občas navíc zahrozili i směrem dopředu. Třeba Willian José v 65. minutě nehlavičkoval po rohovém kopu vůbec špatně a jen o minutu později totálně selhal v koncovce Álvaro Odriozola.

Madridský klub naopak v závěru proměnil, na co sáhl, a radoval se z trošku nezasloužených tří bodů. Nejprve srovnával Ángel, jenž si zpracoval na prsa jemný centr Portilla a z voleje překonal gólmana Rulliho. V 85. minutě byl pak Ángel faulován ve vápně Íňigem Martínezem a nařízenou penaltou nepohrdl přesně mířící Jorge Molina.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CD Leganés 2:1

28.10.2017 22:30

Góly: 20. Wissam Ben Yedder, 54. Pablo Sarabia - 48. Alexander Szymanowski (pen.)

Po dvou utrpěných debaklech se Spartakem Moskva v Lize mistrů a před týdnem v LaLize na půdě Valencie fotbalisté Sevilly konečně zabrali, nepočítáme-li snadnou výhru v Copa del Rey v Cartageně. Před vlastními fanoušky se jim podařilo skolit letos solidně hrající Leganés, které v lize naposledy padlo v půlce září, a vyhoupli se na páté místo tabulky.

Loni na jaře celek z madridského předměstí na jihu Španělska uhrál konečnou remízu. Tentokráte jí však až do konečného hvizdu neudržel. Ačkoli Alexander Szymanowski zkraje druhé půle dokázal proměnit penaltu, a zareagoval tak na trefu Wissama Ben Yeddera, tři body nakonec domácím zajistil v 54. minutě Pablo Sarabia.

K vůbec prvnímu zakončení tohoto střetnutí se dostal v 6. minutě Pablo Sarabia, nicméně jeho hlavičku dokázal zlikvidovat brankář Pichu Cuéllar. O čtrnáct minut později se již Sevilla přece radovala ze vstřelené branky. Pablo Sarabia prostrčil míč do středu na Ben Yeddera, jenž nikým nehlídaný vlétl do šestnáctky a jemným obloučkem skóroval.

Los Legionarios se pokoušeli najít odpověď především po standardních situacích, Eraso ani Szymanowski však ve 36. minutě minuli prostor mezi třemi tyčemi. Jinak si však domácí těsné vedení v prvním poločase snadno hlídali. Situace se jim ovšem zkomplikovala po obrátce, jelikož Szymanowskiho ve vápně drcl zezadu Corchia.

Ačkoli Argentinec svůj pád hodně teatrálně přihrál, sudí David Medié ukázal na bílý puntík, a kopala se penalta. Sám Szymanowski pak nabídnutou příležitostí nepohrdl a zacílil do protipohybu gólmana Davida Soriy. Nerozhodný stav však nevydržel dlouho. Již v 53. minutě se snažil zapsat na střeleckou listinu Nolito, ovšem na Pichua Cuéllara nevyzrál.

O pár chvil později pak Leganés zbytečně ztratilo míč ve středu pole, následně si za vápno naběhl Pablo Sarabia a levačkou zamířil přesně do šibenice. Navýšit vedení mohl ještě Nolito, jenže jeho střela lízla břevno. Ne že by hosté byli v útoku vyloženě bezbranní, další gól už ale nezaznamenali. A to i proto, že hlavička Josého Naranja ze závěru skončila jen vedle.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:2

28.10.2017 20:45

Góly: 36. Lionel Messi, 90+2. Paulinho

Průběžné vedení si ve španělské soutěži pojistila Barcelona. Kataláncům se podařilo zvítězit na San Mamés díky brankám Lionela Messiho a Brazilce Paulinha 2:0. Vítězný návrat tak prožil trenér Ernesto Valverde, který v Bilbau působil.

Barcelona zahájila zápas svojí typickou hrou, založenou na dlouhém držení balónu. Uzemní převahu však hosté dlouho nemohli zužitkovat a naopak po dvaceti minutách mohli klidně inkasovat. Iňaki Williams poslal centr na Adurize, který hlavou zamířil jen do náruče ter Stegena. Takřka vzápětí měl německý brankář opět plné ruce práce, když na něj postupoval sám Aduriz. Útočník Athleticu ani tentokrát neuspěl a udeřit mohlo i na druhé straně. Messi se zbavil brankáře, ovšem následně orazítkoval tyč.

Ve 36. minutě šla Barcelona stejně do vedení. Messi si narazil s Paulinhem, aby následně odcentroval před branku Alba a Messi střelou z první zajistil Barceloně jednobrankový náskok. Ještě do poločasu mohli hosté vedení navýšit, ale Paulinho po další rychlé akci orazítkoval břevno.

Druhý poločas už nebyl ze strany Valverdeho týmu tolik aktivní. Lepším týmem byl Athletic, který se snažil o kontaktní branku, jenomže defenzíva Katalánců byla maximálně pozorná. Také Barcu zachránila branková konstrukce, když se v 53. minutě dostal k hlavičce García. Čtvrthodinu před koncem zase poslal balón nad z nadějné pozice Aduriz. Když pak dvě minuty před koncem zazdil další tutovku Aduriz a v nastavení přidal druhý gól Barcelony Paulinho, bylo hotovo. Celou akci táhl nikdo jiný, než Lionel Messi, ten posunul balón na Suáreze, jehož ránu Arrizabalaga vyrazil a Paulinho dorážkou pečetil výsledek.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 1:1

28.10.2017 18:30

Góly: 61. Ángel Correa - 81. Carlos Bacca

Přestože je Atlético Madrid ve španělské La Lize stále neporaženo, ke spokojenosti mají svěřenci Diega Simeoneho daleko. Hned v pěti případech si totiž madridský klub připsal remízu, a to včetně sobotního zápasu s Villarrealem, který si odváží cenný bod za výsledek 1:1, neboť na průlom skóre v podání domácího Ángela Correy dokázal odpovědět deset minut před koncem Carlos Bacca.

V úvodu utkání měl první šanci na skórování Antoine Griezmann, jenž napálil brankovou konstrukci, a vzápětí neuspěl ani dorážející Saúl Ňíguez, jelikož na brankové čáře výtečně zasáhl stoper Víctor Ruiz. Když pak krátce před poločasovým odchodem do kabin kvůli výtečnému zákroku brankáře Mariana Barbosy přišla vniveč i tvrdá hlavička Diega Godína, skončila první pětačtyřicetiminutovka bez branek.

Po změně stran se aktivní Griezmann proměnil v nahrávače a nadýchanou lobovanou přihrávkou našel volného Correu, který si míč ideálně zpracoval do běhu a nekompromisní ranou propálil Barbosu na přední tyči. Atlético bylo v tu chvíli na koni a krátce nato málem slavilo podruhé, neboť se v dalším přímém souboji s brankářem Villarrealu ocitl Kevin Gameiro. Francouzský forvard však pouze napálil Barbosu a za jeho omyl přišel trest. V jednaosmdesáté minutě dokázal po rohovém kopu předskočit Godína Carlos Bacca a povedenou hlavičkou nedal brankáři Oblakovi šanci zasáhnout.

Atlético tak zůstává na čtvrtém místě s tříbodovým náskokem právě před Villarrealem, ovšem manko na vedoucí Barcelonu se znovu navýšilo na rozdíl osmi bodů. Nyní je však třeba odložit ligové trable stranou a soustředit se plně na nadcházející Ligu mistrů s ázerbájdžánským Karabachem, kde madridští doposud nevyhráli a čelí vážnému riziku vypadnutí z vyřazovací fáze.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Valencia CF 1:2

28.10.2017 13:00

Góly: 49. Alexis - 34. Simone Zaza, 66. Rodrigo (pen.)

Valencia pod taktovkou kouče Marcelina pokračuje ve skvělých výkonech a po výhře na půdě Deportiva Alavés se přiblížila vedoucí Barceloně na rozdíl jediného bodu. Netopýři se ujali vedení už v prvním poločase, ale na branku Zazy odpověděl krátce po změně stran Alexis. Rozhodující gól padl z pokutového kopu, který proměnil Rodrigo.

Valencia letos ještě neprohrála a ve své sérii pokračuje i v tomto kole. Alavés nezačal vůbec špatně, ale příležitosti, které si jako první vytvořil, nedokázal proměnit. Pedraza se v 11. minutě prosmýkl až k blízkosti golmana Neta, jenomže jeho zakončení z úhlu si cestu do sítě nenašlo. Jen o chvíli později vyzkoušel Netovu pozornost z volného přímého kopu Munir a nebýt dobrého zákroku hostujícího brankáře, Valencia by na Deportivu prohrávala.

Vše ale bylo jinak. Alavés vyrobil ve 34. minutě hrubou chybu v rozehrávce, načež Pereira našel ve vápně Simona Zazu a ten překonal brankáře Pacheca! Netopýři vytěžili z minima maximum a po prvním poločase na Estadio Mendizorroza vedli 1:0.

Domácím se podařilo vyrovnat hned na začátku druhého poločasu, když rohový kop Munira spadl přímo na hlavu Alexise a golman Neto se jen ohlédl. Následně chtěly oba celky strhnout vedení na svojí stranu. Nejprve zblízka hlavičkoval do Pacheca Gayá a na druhé straně protáhl Neta jedovatou střelou aktivní Munir.

O výhře Valencie nakonec rozhodl penaltový okamžik ze 65. minuty. Rodrigo Ely se ve vlastní šestnáctce provinil faulem a Rodrigo nabídnutou šanci bez okolků proměnil. Alavés měl ještě dostatek času, aby s výsledkem něco udělal, ovšem nedařilo se mu dostat soupeře pod tlak. Až během nastavení to ve vápně Valencie občas zahořelo, nicméně hosté už výsledek 2:1 nepustili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1091028:328
2.Valencia CF1073027:1124
3.Real Madrid1062219:920
4.Atlético Madrid1055015:620
5.Sevilla FC1061311:919
6.Villarreal CF1052316:1117
7.CD Leganés105239:517
8.Real Betis1051419:1816
9.Real Sociedad1042421:2014
10.Espanyol Barcelona103439:1213
11.Getafe CF1033413:1112
12.Levante UD1026211:1312
13.Girona FC1033411:1512
14.Celta Vigo1032519:1611
15.Athletic Bilbao1032510:1211
16.Deportivo La Coruña1032513:1911
17.SD Eibar102265:228
18.UD Las Palmas102088:256
19.Málaga CF101186:214
20.Deportivo Alavés101094:163

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (571)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele