10. kolo
29.10.2017 18:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

SD Eibar - Levante UD 2:2

Eibar se stále nepřibližuje sympatickým výkonům z loňského roku a i nadále paběrkuje jen na hranici sestupového pásma. Ani proti Levante nedokázal urvat vítězství, na které čeká už od půlky záři, a vlastně byl rád, že získal alespoň bod. Hostující celek už pošesté v této sezóně remizoval a je v tomhle ohledu dosavadním králem LaLigy.

Možná že v první půlhodině byli domácí o chlup lepším týmem, jenže závěr prvního poločasu se jim hrubě nevydařil, a po přestávce pak museli dvoubrankové manko složitě dohánět. Jako první se snažil ohrozit soupeřovu bránu Paulo Oliveira, jeho hlavička po rohovém kopu ze 2. minuty však skončila jen mimo. Pravačkou minul také Ander Capa.

Ve 25. minutě se k solidnímu zakončení propracoval Escalante, který napřáhl z dobrých třiceti metrů, nicméně ani on nedokázal přímo zaměstnat brankáře Raúla Fernándeze. Až o pět minut později mezi tři tyče zamířil Inui, jeho pokus však neměl potřebné fotbalové parametry, tedy razanci ani přesnost, aby výrazněji překvapil Raúla Fernándeze.

Levante naopak ve 35. minutě udeřilo prakticky ze své první větší příležitosti. Perfektní pas za obranu vyprodukoval Ivi López, na jehož exkluzivní přihrávku si naběhl José Luis Morales, jenž v koncovce nezaváhal. A o pár chvil později zacílil do sítě z vyložené pozice Bardhi, byť se vracející se stoper Lombán vehementně snažil inkasování zamezit.

Baskičané zkraje druhé půle dokázali snížit, Arbilla to totiž udělal opravdu parádně a svou střelu z přímého kopu usměrnil nekompromisně do šibenice. Les Granotes ovšem následně zavřeli své brány a Eibar se prosadil až čtvrthodinu před koncem. Inuiův pokus Raúl Fernández vyrazil pouze před Charlese, kterému poté stačilo jen snadno dorazit.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
paff

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele