Komentáře a souhrny

Serie A - souhrn 8. kola

Šlágr osmého kola italské ligy opanoval Juventus, který doma dvoubrankovým rozdílem porazil Neapol a osamostatnil se díky tomu na čele tabulky. I ve druhém sobotním zápase slavili domácí, Lazio přestřílelo AC Milán. V neděli na to tříbodovým ziskem odpověděl Inter, Řím otočil duel v Janově a vyhrálo i Udinese, jenom bod veze z Verony Fiorentina...

Corgoň liga souhrn 13. kola

Slovan si doma poradil s Košicemi a vede tabulku o tři body před dvěma pronásledovateli - Žilinou a Senicou. Zlaté Moravce porazily Myjavu, Ružomberok zdolal Nitru a Trenčín remizoval s Bánskou Bystricou...

Bundesliga - souhrn 8. kola

Fanoušci Schalke mohutně slavili, Königsblauen totiž vyhráli v Dortmundu a rivalovi v tabulce odskočili. V čele neohroženě trůní Bayern, který tentokrát rozmetal Fortunu, druhý je po další výhře Frankfurt. Naopak pokračuje krize Wolfsburgu, Werder rozprášil Mönchengladbach, v Hoffenheimu, Norimberku a Leverkusenu se zrodily remízy...

Anglická Premier League - souhrn 8. kola

Chelsea na úvod osmého kola vyhrála na půdě Tottenhamu a upevnila si svou pozici v čele tabulky. Stíhají ji oba manchesterské kluby, které reagovaly výhrami, Citizens ji vydřeli v samém závěru utkání na půdě WBA. Arsenal jede s prázdnou z Norwiche, Liverpool, Fulham a Swansea slaví těsné domácí výhry. Sunderland remizoval s Newcastlem.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 9. kola

Twente jen remizovalo v Kerkrade a jeho náskok na čele se smrskl na jeden bod. PSV totiž otočilo duel s Willemem a Vitesse suverénně zvítězilo v Bredě. Čtvrtý Ajax už ztrácí na vedoucí tým pět bodů, včera jen remizoval v Almelu, Nijmegen si veze vítězství ze hřiště Alkmaaru. V neděli vyhrály Utrecht, Feyenoord, Zwolle a Heerenveen...

Souhrn evropské kvalifikace o MS 2014 - úterý 16.10.

Mezi úterními zápasy se vyjímá přestřelka Německa se Švédskem, ve které favorit senzačně ztratil čtyřgólový náskok, mistři světa a Evropy Španělé podobně v nastaveném čase přišli o výhru nad Francií. Čtvrté výhry slaví Rusko a Nizozemsko, v "české" skupině si třemi body proti Dánsku velmi pomohla Itálie.

Češi zakončili kvalifikační podzim remízou s Bulharskem

Čeští reprezentanti zakončili letošní boje v kvalifikaci o postup na mistrovství světa bezbrankovou remízou s Bulharskem. Na pražské Letné nenavázali na páteční výhru s Maltou a po úvodním nerozhodném výsledku v Dánsku podruhé v soutěži ztratili body.

Jednadvacítka remizovala v Rusku 2:2 a na Euro nepostoupila

Čeští reprezentanti do 21 let si příští rok na evropském šampionátu v Izraeli nezahrají a nebudou tak moci obhajovat loňský bronz. Mladíci dnes remizovali v odvetě baráže v Rusku 2:2 a po páteční domácí porážce 0:2 na Euro nepostoupili.

Souhrn evropské kvalifikace o MS 2014 - pátek 12.10.

Itálie vyhrála v Arménii a se sedmi body vede naší kvalifikační skupinu, v dalším utkání se Bulharsko rozešlo smírně s Dánskem. Španělsko si veze pohodlnou výhru z Běloruska, v Srbsku zase uspěla Belgie. Rusko v jednom ze šlágrů vyhrálo nad Portugalskem, Německo si udělali trhací kalendář z Irska. Slovensko zvítězilo 2:1 nad Lotyšskem...

Dočkala se celá reprezentace i dva hráči, Malta zdolána

Po více než 400 minutách čeští fotbalisté ukončili čekání na gól; shodou okolností hlavou premiérového střelce Gebre Selassieho, k němuž se posléze s vítězným gólem přidal také Pekhart. Vítězství zpečetil Rezek. Stejně jako před 11 lety tedy Češi na domácí půdě uštědřili Malťanům tři branky.

Jednadvacítka prohrála s Rusy 0:2 a postup z baráže se jí vzdálil

Čeští fotbalisté do 21 let prohráli v úvodním zápase baráže o postup na evropský šampionát doma s Ruskem 0:2 a vzdálila se jim účast na červnovém turnaji v Izraeli. Sbornou poslal do vedení v 33. minutě Smolov, stejný hráč pak z penalty zvýšil. Mezitím neproměnil pokutový kop Kadlec.

Gambrinus liga - souhrn 10. kola

Sparta v dohrávce přehrála Baník a posunula se v tabulce na druhé místo - jak před Plzeň, která prohrála v Příbrami, tak o skóre před Olomouc. Na čele zůstává Jablonec díky vítězství nad Českými Budějovicemi, Teplice s novým trenérem zabraly proti Jihlavě, Brno bere tři body z duelu s Libercem...

Primera División - souhrn 7. kola

Clásico vítěze nepoznalo. Po dvou brankách Messiho a Ronalda Barcelona ztratila první body, přesto vede ligu, Real je pátý. Na Katalánce se bodově dotáhnulo Atlético, které zdolalo Málagu. Valencijské derby ovládlo Levante, doma vyhrálo 1:0, stejně dopadlo i baskické derby mezi Athletikem a Osasunou. Granada překvapivě vyloupila Mallorku, podruhé v řadě prohrála Sevilla.

Ligue 1 - souhrn 8. kola

Na čele francouzské ligy nic nového, Marseille totiž remizovala s pařížským SG. Lille zabralo a porazilo doma Ajaccio, naopak prohrál Montpellier, čáru přes bodové plány mu svým hattrickem udělal Khalifa. Remízou skončily souboje Brestu s Bordeaux Lorientu s Lyonem a Toulouse s Valenciennes, tři body pak mají Rennes, Bastia, Reims a St. Etienne.

Serie A - souhrn 7. kola

Dva nedělní šlágry skončily rozdílně, zatímco Neapol doma porazila Udinese, AC Milán v městském derby podlehl Interu. Odpoledne se dařilo favoritům - Lazio vyhrálo v Pescaře, Fiorentina porazila Bolognu, Juventus uspěl v Sieně a římské AS si poradilo s Atalantou. Trenérské výměny přinesly ovoce Cagliari a Chievu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele