Anglická Premier League - souhrn 8. kola

20.10.2012, 15:43, aktualizováno 21.10.2012, 18:56
Komentáře a souhrny
Chelsea na úvod osmého kola vyhrála na půdě Tottenhamu a upevnila si svou pozici v čele tabulky. Stíhají ji oba manchesterské kluby, které reagovaly výhrami, Citizens ji vydřeli v samém závěru utkání na půdě WBA. Arsenal jede s prázdnou z Norwiche, Liverpool, Fulham a Swansea slaví těsné domácí výhry. Sunderland remizoval s Newcastlem.

Queens Park Rangers - Everton FC 1:1

21.10.2012 17:00

Góly: 2. Junior Hoilett - 33. Júlio César (vl.)

QPR dál dělá nováčkovi z Readingu kamaráda do deště - také ono stále čeká na první letošní triumf. Tentokrát sice alespoň neprohráli, remíza 1:1 s oslabeným Evertonem a při ztrátě vedení určitě nemůže Hughese i jeho ovečky nikterak těšit.

V poslední vteřině druhé minuty Hoilett trošku sobecky, ale zejména šťastně a gólově zakončil brejk dva na dva, když svůj slabý projektil fatálně otřel o Bainesovy paty. Ovšem jak ostrý start do zápasu to byl, tak tupě se pokračovalo a uspávalo.

Oběma stranám ze hry nic nehrozilo, to jen pro QPR standardky představovaly hotovou noční můru. Mezi 33. a 35. minutou se Distin nejprve zjevil úplně sám za třemi poněkud lelkujícími hráči Rangers (Zamora neměl vůbec nikoho) a s odrazem od tyče i brankáře Césara vyrovnal; vzápětí Jagielka po rohu hlavičkoval do břevna.

Everton tak mohl v mžiku otočit a nikdo by se nemohl divit. Koneckonců Toffees zatím nejčastěji z celé ligy skórují hlavou; mezitímco Hoops touto cestou nejraději inkasují.

Po další změně skóre se začalo hrát nahoru-dolů a Hoilett ještě do poločasu stihl katastrofálně zakončit dobře zbudovanou příležitost. Míč ze solidní pozice poslal pánu bohu do oken. Už jen to ale potvrzovalo, že na závěr osmého kola se diváci dočkali spíše jen zjančené podívané, které na jedné straně dominoval kontrast v podání klidného Granera a na straně druhé precizní Jagielka. Zrovna on pak heroickým zákrokem vykryl možná gólovou střelu Parka.

Rozhodující okamžik mohl přijít s 64. minutou, kdy Bosingwa se zpožděním zaregistroval nepatrný kontakt s Pienaarem, svalil se k zemi a jihoafrický křídelník uviděl druhou žlutou kartu. Zatímco o první se pochybovat nedalo, ta druhá byla nadmíru podivná a navíc Pienaara s jistotou připravila o Merseyside Derby.

Queen's Park Rangers dnes nicméně nebylo schopno cokoliv soupeři diktovat, podmanit si ho. Naopak se v 70. minutě opět mizerně zorganizovalo při standardní situaci a Júlio César se musel činit proti Jagielkově hlavičce. Navázat posléze mohl Jelavić, jeho oblouček byl však příliš ambiciózním a nereálným kouskem.

V blízké době však své umění musel předvádět také Howard. Po dvou krásných individuálních akcích pokaždé zajímavě pálil Hoilett; v konfrontaci s Cissém si nakonec americký brankář vystačil jen se včasným vyběhnutím. O zbytek už se postaral fantastický Jagielka. Rovněž druhé dnešní utkání tedy skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Newcastle United 1:1

21.10.2012 14:30

Góly: 85. Demba Ba (vl.) - 3. Yohan Cabaye

Před výkopem dala obě mužstva dohromady všehovšudy tři různé střelce - po dnešku přibyl jeden další v Cabayem, přesto Sunderland bez pomoci svého kanonýra Fletchera první letošní Tyne-Wear Derby alespoň zremizoval. Populární výsledek 1:1 tím pádem musel stanovit vlastenec; shodou okolností z dílny Demby Ba, jednoho ze členů onoho vyvoleného čtyřlístku.

Úvodní dějství vlastně takřka dokonale splnilo očekávání. Newcastle si brzy odbyl povinnou vstřelenou branku (skóroval v každém vzájemném souboji se Sunderlandem od založení Premier League), došlo na červenou kartu, pár ostřejších nárazů i nemohoucnost koček, které se také v Tyne-Wear Derby směrem dopředu trápí poněkud tradičně. A o klasiku jde vlastně i jen v kontextu tohoto ročníku, neboť stále platí, že v červenobílém trikotu dosud oslavoval gól akorát Steven Fletcher. Ten se přitom před pauzou nedostal do vůbec žádné šance; nejblíže radosti byl patrně Gardner se svým stříleným centrem z přímého kopu, jenž málem zaplul k zadní tyči.

Jinak by domácí celek rád útočil hlavně skrz Johnsona na pravé straně, jenže ten je soustavně zdvojován, ne-li ztrojován, a proti takové přesile sám přirozeně nic nezmůže. Což nečekaně platilo velmi konstantně. Že Sunderland opařila situace ze třetí minuty, kdy Cabaye díky dřívějšímu podklouznutí McCleana zcela neotravován z druhé vlny dorážel střelu Demby Ba, to by se samozřejmě dalo pochopit. Ovšem že Black Cats nenakopla ani přísná červená karta pro Tiotého za nepříliš obratný šlapák, to už bylo na pováženou.

Newcastlu navíc ve 41. minutě divže nevyšel signál z rohového kopu; a to jen chvíli poté, co se Pardew přeci jen odhodlal k defenzivnímu střídání (Perch za napomínaného Ameobiho). Mackems tak už nemusela strašit představa, že proti nim vytáhlý forvard znovu natáhne parádní střeleckou šňůru (za posledních sedm utkání má průměr gólu na zápas), na druhou stranu měli zase útočit proti početnějšímu, konsolidovanějšímu souboru - což jim dnes vůbec nešlo.

A tato teze byla pravdivá ještě hodně dlouhou dobu. Newcastle se sice čím dál víc omezoval jenom na bránění, což ostatně zní nanejvýš logicky, ovšem Black Cats se do šancí neprosazovaly doopravdy v žádné pasáži. Nevypadaly, že by měly chuť na drama, byly později v každém osobním souboji - až se Martin O'Neill rozhodl ke stažení nevýrazného Sessegnona a přetočení systému na klasické 4-4-2 se Sahou a Fletcherem vepředu.

Ani to ale dvakrát nezabralo. Spíš ještě v 74. minutě nechybělo mnoho, aby Demba Ba po vlastním geniálním zpracování stihl před vyběhnuvším Mignoletem také zakončit a rozhodnout. První pořádnou šanci zápasu si nakonec domácí vytvořili až v 82. minutě, když prodloužený centr dopadl na zadní tyč ke kopačkám Sahy a ten se bohužel pro SAFC nestihl ideálně srovnat. U tyčky navíc ještě pro všechny případy hlídkoval Taylor.

Teprve v 86. minutě už Newcastle nikdo a nic nezachránilo; Black Cats se přeci jen dočkaly, ačkoliv se můžeme dohadovat, zda opravdu zaslouženě. O'Shea si doskočil pro centr Larssona, ovšem aby se zachovalo Fletcherovo "one and only" privilegium, rozhodující dotyk patří Dembovi Ba.

Vyrovnávací gól nakonec zřejmě bude evidován jako vlastňák ironicky nejlepšího střelce Newcastlu, jenž po nešťastném okamžiku stěží skrýval úsměv, jak absurdní trefu měl na svědomí.

Více informací k zápasu

Norwich City - Arsenal FC 1:0

20.10.2012 18:30

Góly: 20. Grant Holt

Chris Hughton slaví premiérové vítězství na lavičce Norwiche; a jaképak! Na třetí pokus se mu povedlo zdolat jedno zaběhlé, velké jméno mezi anglickými kluby. Zatímco Liverpool s Chelsea Kanárkům uštědřily pořádné nakládačky, bezzubý Arsenal si z Carrow Road veze prohru 0:1.

Arsenal na soupeře vyrukoval s taktikou zdeptat ho pečlivou kombinační hrou; tedy až poté, co Podolski nezakončil přesně dvě solidní akce svých spoluhráčů. Právě tyto světlé momenty byly nadlouho těmi jedinými, které mohly fanoušky Gunners hřát u srdce. Z bezduchého baga se totiž brzy stal nepříjemný stereotyp.

A Arsenal za svůj pocit nadřazenosti pykal. I přes zhruba 40procentní převahu ve statistice držení míče stačila jedna odvážná dalekonosná střela Tetteye, nepřesvědčivý zákrok Mannoneho a Grant Holt mohl hladce dorážet. Takto skóroval už ve třetím po sobě jdoucím klání; a opět proti členovi Big Four jako v obou předchozích případech.

Nicméně Arsenal prohrával i proti West Hamu a nakonec ještě přesvědčivě zvítězil. Tohle ale nebyl ten případ. Rovněž ve 34. minutě šlo připomenout, že si Kanonýři nepřipravili další šance, zato Turner právě v tuto chvíli mohl klidně potrestat ostudné soupeřovo bránění rohového kopu - svůj projektil ale mezi tři tyče trestuhodně nevtěsnal, a to ani zdaleka.

Po přestávce se kupodivu nedostavila žádná změna; respektive progres směrem dolů, k horšímu. Arsenalu neprospívala zejména skutečnost, že se obvyklý tahoun Cazorla očividně nevyspal vůbec dobře. Celkově šlo o poměrně klasický výkon Kanonýrů ihned po reprezentační pauze, a tak blíže další trefě byli dál spíše domácí. Hoolahana nepustil do právoplatné koncovky zdvižený praporek a pár náznaků předvedl také Holt.

Jinak se de facto nic nedělo, škodolibý divák mohl tak maximálně přihlížet drsnému utrpení hostů z hlavního města. Červení soustavně selhávali v soubojích jeden na jednoho, lehkomyslně odevzdávali balony na kopačky žlutozelených, kteří následně mohli proudit do četných volných prostor. Po zkratu Vermaelena šel dokonce unavený Holt nějaký čas sám na Mannoneho, v koncovce sólové akce ale nesmyslně podebral míč, aby jej pouze kamarádsky dloubl do Italovy náruče.

Pokud Arsenal nepřesvědčoval před pauzou ani po ní, tak také závěrečný tlak v jeho podání nestál za řeč. Ruddyho akorát ze střední vzdálenosti jednou prověřil Arteta; Gervinhovi totiž slušnou příležitost ukradl včasný a heroický skluz Bassonga.

Více informací k zápasu

Swansea City - Wigan Athletic 2:1

20.10.2012 16:00

Góly: 65. Pablo Hernández, 67. Michu - 69. Emmerson Boyce

Tři minuty. Taková doba stačila Swansea ke třetímu vítězství v sezoně. Po pěti zápasech bez výhry konečně svěřenci Michaela Laudrupa prolomili mizérii a udolali Latics 2:1. Rozhodlo zářivé pásmo mezi pětašedesátou a sedmdesátou minutou, v němž padly všechny tři branky.

První poločas gól nenabídl a byl poměrně vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Po dvanácti minutách se do gólovky dostali hosté, Koné přiťukl McArthurovi, ale záložník Wiganu z penaltového puntíku Vorma nepřekonal. Pět minut poté se do brejku řítil De Guzman, předložil Michuovi, jenž ovšem těsně přestřelil břevno.

Do konce úvodního dějství mohli podobně udeřit i hosté. Po křídle unikl Beausejour, dostal se i do střelecké pozice, ale rovněž mířil nad. Góly padaly až po pauze a všechny v krátkém časovém rozmezí. Dvacet minut po přestávce si první gól v bílém dresu připsal někdejší hráč Valencia Pablo Hernandéz, který využil přihrávky od De Guzmana a překonal Al-Habsiho - 1:0.

Jen dvě minuty poté už to bylo o dvě branky. Asistenci i branky si znovu připsal Jonathan De Guzman, který rozehrál rohový kop přímo na hlavu nejlepšího střelce Premier League Michua, který zvýšil už na 2:0. Jenomže ani ne další dvě minutky nato se zápas zdramatizoval. Centr Beausejoura dolétl až k McCarthymu, jenž na penaltě oslovil Emmersona Boyce, jenž efektní patičkou snížil na 2:1.

Wiganu zbývalo do konce dvacet minut, aby s výsledkem něco udělal, jenže se nedostal ani do pořádné šance. Di Santo deset minut před koncem nepropasíroval míč do brány a v závěru Maloney ani netrefil prostor tří tyčí. V poslední minutě nastaveného času ještě proti nezkonsolidované obraně hostí pelášil Michu, ale sám proti Al-Habsimu tentokrát neuspěl.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 4:1

20.10.2012 16:00

Góly: 46. Mark Noble, 48. Kevin Nolan, 72. Mark Noble, 87. Modibo Maïga - 63. Adam Lallana

Již popáté v sezoně dnes Southampton pokořuje hranici tří obdržených branek; dnes ji dokonce i podruhé překročil. Přitom poločasové skóre 0:0 neomylně napovídalo, že se Adkinsova parta směrem dozadu zvedá, po pauze už to ale zase byla ta stará písnička. West Ham, inspirovaný záložníkem Noblem, ve finále udeřil hned čtyřikrát.

Jaaskelainen byl zatím ze všech prvoligových golmanů povoláván do akce vůbec nejčastěji (32 zákroků), první poločas mu ovšem na této statistice příliš nepřidal; spíš vůbec. Ojedinělý Rodriguezův pokus si to namířil mimo tři tyče. A vlastně ani debutant Boruc na druhé straně prakticky nebyl v pohotovosti - jen si jednou odvážně doskočil pro Jarvisův centr. Obecně to na hrací ploše Upton Parku vypadalo tak, jako by se obě strany předháněly v důraznosti sdělení, že jim na finální fázi vlastně ani nezáleží. Tu pravidelně nezvládaly, ne-li odbývaly.

A ničemu nepomohl ani pozdější posun Sotonu k opatrnější mezihře, kdy se divák pomalu nedočkal riskantnější přihrávky - také tahle změna, přirozeně, tvorbu šancí nijak nestimulovala. Po 45 minutách tak šlo na Boleyn Ground docela dobře zkonstatovat nudu, zcela nezáživný průběh, charakterizovaný čekáním Kladivářů na otevřené prostory pro brejkové výpady, které ovšem Saints - pozornější než kdy jindy - stále ne a ne připouštět.

Jenže druhé dějství se neslo ve znamení hostujícího "vracení se do minulosti"; tedy do dob, kdy obrana soustavně hořela a dovolovala protivníkům střílet jeden gól za druhým.

Pár sekund po restartu tedy Boruc udělal to nejhorší, co brankář udělat může. Po Nobleově centru ze standardní situace nejprve vystartoval, pak ale začal ustupovat a nakonec se ocitl být na špatné noze, když Collins inkriminovaný centr jen proběhl, aniž by se ho dotkl. Noble se tak prosadil, jakkoliv o to původně neusiloval.

A pak pro změnu otřesné váhání v rozehrávce potrestal Benayoun, když na zadní tyči geniálně uzřel lehce schovaného, avšak vzápětí snadno skórujícího Nolana. Po dvou minutách a pár sekundách tak bylo rázem takřka hotovo.

Po hodině hry na plac mířili dva útočníci, nejlepší střelec týmu Rickie Lambert i Zambijec Mayuka; ještě než ale stihli vystřídat, jeden z "odpadlíků" Jay Rodriguez podržel míč ve vápně soupeře, ideálně našel Lallanu a jeho práce nemohla být skvělejších parametrů. Citlivý první dotyk s mičudou šel ruku v ruce s obratnou otočkou a okamžitým finišem takříkajíc "pod víko".

Soton znovu ožil, navíc s Lambertem se pak ihned dostavila potřebná urgence v útočné třetině. Sám důrazný forvard zajímavě pálil z přímého kopu i nepřesně hlavičkoval - a jižané rázem vypadali být nasměrováni za částečnou bodovou nadílkou. Z tohoto sympatického směru je ale opět odklonila Fonteho hloupost při šplhání na Andyho Carrolla ve vlastním pokutovém území; ta WHU přinesla penaltu a Nobleovi druhý zásah v zápase.

To už Saints poněkud znechutilo, další mohutný nádech se již nekonal. A to i přes zmatky dua Reid-Jaaskelainen. Naopak se ještě v neuvěřitelném světle předvedla letní posila WHU Modibo Maïga, jenž se i v trojím obklopení po delším sprintu prosadil k technické střele na zadní tyč - 4:1.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Manchester City 1:2

20.10.2012 16:00

Góly: 67. Shane Long - 80. Edin Džeko, 90. Edin Džeko

Stále neporažení. Nejen Chelsea, ale i Manchester City ani v osmém kole nepoznal hořkost porážky, když na hřišti West Bromwich Albionu zvítězil 2:1. Téměř sedmdesát minut přitom hrál v oslabení po červené kartě Milnera. Na Longův úvodní zásah však deset minut před koncem zareagoval Edin Džeko a stejný hráč v nastaveném čase po přihrávce dalšího žolíka Agüera rozhodl.

První zahučení v ochozech měli na svědomí domácí, jmenovitě Mulumbu, který už po 20 vteřinách střílel ze střední vzdálenosti, ale mířil vedle Hartovy branky. Na Fostera vyšla řada až po dvanácti minutách, nicméně práci měl podobnou jako Hart, Balotelliho přízemní střelu mohl chytit bez problémů do náručí. Zapotil se až za další dvě minuty, Richardsovu hlavičku vytěsnil konečky prstů nad břevno.

Klíčový okamžik utkání se stal ve třiadvacáté minutě. Vincent Kompany přišel o míč ve středu pole a Morrison pohotově vyslal Longa do běžeckého souboje s Milnerem. Irský forvard svého soka předběhl, Milner se uchýlil ke skluzu, a jelikož byl posledním hráčem hostí, musel bez větších emocí zblízka pohlédnout na červený kartonek od sudího Clattenburga.

Baggies nicméně přesilovky nedokázali příkladně využít, jediný náznak příležitosti si vytvořil Claudio Yacob, jenž těsně minul bránu. Tu největší šanci naopak spálil hostující Mario Balotelli. Italský forvard na boku vápna úžasným způsobem pronikl přes dva obránce soupeře, jenže při zakončení ztroskotal na výtečném Fosterovi.

Anglický gólman zazářil i na začátku druhého dějství, po dvou minutách hry vychytal pěknou střelu Téveze. Pak se hra na chvíli utišila a v sedmašedesáté minutě přišla exploze. Střídající Peter Odemwingie střílel a Shane Long na hranici ofsajdu vyčíhl ideální moment, vysprintoval k Hartovi a těsně před ním tečoval Nigerijcův pokus do sítě - 1:0

West Bromwich hrál takticky, nikam se nehnal, ale zároveň soupeře do šancí nepouštěl. Dvanáct minut před koncem naplánoval Roberto Mancini střídání, které mu nakonec zařídilo alespoň bod. Edin Džeko po necelých dvou minutách na hřišti vyskočil nejvýše po přímém kopu od Téveze a hlavou vyrovnal na 1:1.

V poslední minutě měl na hlavě rozhodnutí Romelu Lukaku, jenže nasměroval míč přímo do Harta. Stejný hráč pak v nastaveném čase nůžkami pod břevno donutil Harta k dalšímu dobrému zákroku. Jenže následoval nepovedený roh, brejk vedený Agüerem, přihrávka na Džeka a rozhodující zásah Bosňana na konečných 1:2. Infarktový závěr ještě mohl přinést vyrovnání, ale Lukakovu střelu vykopl z brány Clichy.

Více informací k zápasu

Manchester United - Stoke City 4:2

20.10.2012 16:00

Góly: 27. Wayne Rooney, 44. Robin van Persie, 46. Danny Welbeck, 65. Wayne Rooney - 11. Wayne Rooney (vl.), 58. Michael Kightly

Zdánlivě dlouhou, ale v tomto případě spíše krátkou cestu od titulu smolaře k hrdinovi ušel dnes Wayne Rooney. Svůj vlastní gól, který senzačně nasměroval hostující Stoke do vedení, totiž vzápětí odčinil hned třemi "kanadskými body" (2+1), aby se zasloužil o stvrzenku dobré bilance Rudých ďáblů s tímto soupeřem z kraje Midlands.

Pro Potters to byl vskutku šťastný začátek. Na první pohled to možná sice vypadalo, že Adamův centr z přímého kopu za de Geu nasměroval Shawcross, nakonec se ale ukázalo, že tím přesně mířícím nebyl nikdo jiný než Wayne Rooney. A doopravdy ne naposledy. Jakkoliv posléze hosté na hladce nabytém vedení docela umně stavěli a skrze Adama s Crouchem brzy zjemna prověřili španělského brankáře ve službách MU, favorit se ještě včas stihl postavit na vlastní nohy.

A Rooney ve 26. minutě konečně úřadoval stylem, jakým se na oslavu 10. narozenin coby prvoligového hráče sluší a patří. Předal míč Van Persiemu, pokračoval dál do vápna - a tam spoluhráčův centr nekompromisně zatloukl do sítě. Tím odstartoval delší pasáž vyplněnou tlakem domácích, jejichž snažení suverénně režíroval Robin Van Persie. Právě on také po decentních pokusech Rooneyho, Welbecka a Scholese konečně vystřelil MU kýžené vedení. Ještě před pauzou si naběhl na centr Valencii a již pošesté se letos v lize nemýlil.

United se uklidnili a ještě lépe jim bylo ihned po změně stran. To dostal Rooney moře volného prostoru, takže prostě jen vyzval ke skórování kolegu z reprezentace Dannyho Welbecka. Pak už se Stoke zmohl jen na menší komplikace: po Begovićově fantastickém zákroku proti Evansovi, preciznímu strážci Crouche mimochodem, se k velkému sólu nadechl Kightly, aby ještě zařídil těsný kontakt obou stran. Ty opětovně a definitivně rozdělil Rooney již v 65. minutě svým 200. gólem v profesionální kariéře.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Reading FC 1:0

20.10.2012 16:00

Góly: 29. Raheem Sterling

Zlaté tři body pro Liverpool. Reds nepředvedli zrovna perfektní výkon, dlouhá časová pásma byla na stadionu i nuda, ale většina fanoušků nakonec odcházela z Anflieldu spokojená. V prvním poločase se po ose Suárez - Sterling narýsovala první a jediná gólová situace a pro Liverpool měla cenu vítězství.

Úvodní pasáž utkání v Liverpoolu nudila. Sterilní Reds sice měli míč na kopačkách drtivou většinu času, ale přes důsledně bránící blok Readingu ne a ne se dostat. Na Anfield Road si na první alespoň trošku zajímavou událost museli fanoušci počkat až do devatenácté minuty, ale ani tehdy to nebylo žádné terno. Sterlingovu střelu chytil Mccarthy snadno do náruče.

Po pětadvaceti minutách zkoušel obloučkem překvapit gólmana Readingu Suárez, ale ohrozil jen boční síť. Fanoušci Liverpoolu se dočkali o čtyři minutky později. Rychlý brejk vyšperkoval chytrou přihrávkou za obranu na Sterlinga Suárez a mladičký křídelník zakončil se zkušeností o mnoho let staršího borce - 1:0. Zároveň se stal druhým nejmladším střelcem Liverpoolu po legendárním Michaelu Owenovi.

Uruguayský útočník se zanedlouho snažil zvýšit skóre sám, nicméně jeho pumelice ze střední vzdálenosti prosvištěla vedle branky. V samém závěru poločasu ještě pokoušel štěstěnu Glen Johnson - jeho střela sice měla potřebnou razanci i výšku, ale mířila přesně do míst, kde stál McCarthy, jenž tak další míč za svá záda nepustil.

Ve třiapadesáté minutě už to mohlo být klidně 2:1. Nejprve Suárez zamotal hlavy obráncům a jen včasný a dobrý zákrok McCarthyho zabránil brance a za pár vteřin už na druhé straně pelášil sám na bránu McCleary, jenže i on ztroskotal na brankáři - Brad Jones mu skvěle zmenšil úhel a jeho střelu vyrazil. Čisté konto mladý gólman ustrážil i proti nebezpečné střele McAnuffa. Jiskřilo střídavě na obou stranách, z úhlu v sedmašedesáté minutě pálil Gerrard - opět však vítězně vyšel brankář.

Na konci už Liverpool víceméně kontroloval hru, nikam se příliš nepouštěl a držel si soupeře na distanc od branky. Výjimkou byla střela Shoreyho, kterou ale Jones ztlumil pro sebe a pečetil tak hubené, ale důležité vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa 1:0

20.10.2012 16:00

Góly: 84. Chris Baird

Nechybělo mnoho a duel Fulhamu s Aston Villou opět nenabídl jedinou gólovou situaci. Nakonec alespoň jednu takovou předvedli domácí, kteří tedy nadšeně pokračují v pozitivním startu do sezony. Naproti tomu hosté navázali na mizérii předchozích týdnů či spíše měsíců.

Na Craven Cottage, kde spolu loni oba celky sehrály ubíjející bezbrankovou partii, se zásluhou domácích odstartovalo ve svěžím duchu. Brad Guzan se hned musel zlehka rozcvičit při pokusech Berbatova a Richardsona, později ho akorát lehce poškádlila hlavička Petriće. Villans se mezitím jen sotva chytali, v protiútocích se jedině Agbonlahor zvládal jakž takž prosazovat; vzadu navíc obránci neustále selhávali při pokusech odvrátit složité balony...

...a že jich tedy bylo. Cottagers centrovali nebezpečně napoprvé, přičemž se ještě dostávali k dorážkám či opakovaným pokusům. Ty nicméně obvykle ústily v poloviční projektily, jakým byl třeba uspěchaný Berbatovův volej. Jakkoliv se tedy v šestnáctce hostí pořád něco dělo, Guzan až na popsané úvodní chvilky až do pauzy vůbec nebyl prověřen.

A Cottagers v nastaveném rytmu pokračovali i po změně stran, když ihned další nadějnou příležitost zahodil Rodallega. Villans si ale pochopitelně uvědomovali, že takhle to dál nepůjde, a tak sami začali po restartu mírně hrozit; leč ve stylu soupeře. Vše tradičně vedl Agbonlahor, jemuž se neujala ani "centrovaná střela", ani pozdější hlavička.

Jediným střelcem zápasu se tak nakonec v 84. minutě stal někdo velmi netradiční, obránce Fulhamu Chris Baird, jenž si při Riiseho rohu doběhl na přední tyč, aby pohotově sklepl míč do sítě. Birminghamští už pak nenašli dostatek času ani odvahy na odpověď, jakkoliv žolík Benteke z necelých deseti metrů klidně mohl alespoň trefit prostor mezi třemi tyčemi.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 2:4

20.10.2012 13:45

Góly: 47. William Gallas, 54. Jermain Defoe - 17. Gary Cahill, 66. Juan Mata, 69. Juan Mata, 90. Daniel Sturridge

Famózní jízda Chelsea pokračuje bez ztráty květinky. Úžasný zápas plný gólů, šancí a zvratů byl k vidění na White Hart Lane a Blues jej až na úvodních deset minut druhé půle režírovali s noblesou. Do role hlavního scénáristy se opět nominoval Juan Mata, který sám otočil z 2:1 na 2:3 a definitivní tečku pak napsal pro Daniela Sturridge.

Zápas začal velice opatrně, ze začátku byla více u míče Chelsea, ale nedošlo k žádnému ohrožení branky. Nejzajímavějším okamžikem prvních minut byla událost z deváté minuty, kdy Hazard kolmicí hledal Torrese, jenž před vybíhajícím Friedelem na přihrávku těsně nedosáhl. Na konci úvodní desetiminutovky pak pálil zpoza vápna těsně vedle Oscar.

Velké věci se začaly dít na konci druhé desetiminutovky. Rohový kop Hazarda odvrátil Gallas jen mezi penaltu a velké vápno, kam se jako velká voda vřítil Gary Cahill a fantastickou volejí pod břevno i s drobnou pomocí tečujícího Caulkera otevřel skóre - 0:1. Hned vzápětí sprintoval s odpovědí vstříc brance Chelsea Jermain Defoe, ale jeho střelu Čech vyrazil a míč následně odpálil do bezpečí Ashley Cole

Tottenham se do velké šance dostal přesně po uplynutí třiceti minut, po skrumáži v šestnáctce hostů se k odraženému míči dostal Gylfi Sigurdsson, jehož přízemní rána zblízka minula tyč o decimetry. Po hlušším období, kdy se týmy nemohli dostat pořádně do hry spálil dvojitou šanci Juan Mata. Sedm minut před přestávkou střílel po přihrávce Ramirese do Friedela a dorážku v obtížné pozici poslal vysoko nad.

Fanouškům Chelsea pak muselo zatrnout v závěru poločasu, kdy se do jejich vápna snášel nepříjemný centr, ale Petr Čech si ve velmi těžké situaci se štěstím poradil. Dvě minuty po obrátce jej však obrana nechala zcela na holičkách. Takřka dokonale zahraný přímý kop ze střední vzdálenosti vracel osamocený Jan Vertoghen na hranici malého vápna, kde míč lehkou tečí usměrnil do sítě William Gallas - 1:1

Tottenham vstoupil do druhého dějství jako politý živou vodou a vyrovnávací branka jeho lauf jen umocnila. Krátce po gólu střílel Sigurdsson, ale blokující obrana stačila zamezit další pohromě tečí na roh. Další pokus islandského záložníka z podobné pozice výborně chytil Čech. Druhý gól však byl na spadnutí a zadost mu bylo učiněno ve čtyřiapadesáté minutě. Aaron Lennon po krátkém tažení k vápnu natáhl ke střele a jeho nezcela povedený projektil usměrnil pohotově do sítě Jermain Defoe - 2:1.

Jenže po hodině se v celé své nahotě odhalil faktor, díky němuž je v současnosti tam, kde je. Faktor Mata. K vyrovnávacímu gólu se opět nachomýtl Gallas, jenž odpravil Oscarův centr přímo do míst, kde stál Juan Mata a drobný Španěl si počínal precizně, když míč nasměroval milimetrově k tyči - 2:2. Uběhly jen tři minuty a Chelsea otočila stav úplně. Mata předal míč Mikelovi a rozkmital své rychlé nohy směrem k brance. Defenzivní středopolař posunul balon Hazardovi, belgický filuta geniálně z jednoho doteku vyslal Matu do nájezdu a v těchto pozicích se hráč s číslem deset nemýlí - 2:3 Samostatný únik Torrese, který forvard prováhal a po zákroku Vertoghena o míč přišel, tak už nemusel tak mrzet.

Definitivní hřebíček do rakve Spurs mohl zatlouci opět Torres, který po fantastické přihrávce Maty postupoval z úhlu sám na bránu, jenže jeho střela o centimetry minula zadní tyč. V samém závěru se znovu vyznamenal český brankář mezi třemi tyčemi Blues. Dvě minuty před koncem na dvakrát vyřešil zapeklitou situaci v souboji s Adebayorem a minutu na to skvěle vyrazil Walkerovu dalekonosnou ránu na roh.

To se ukázalo jako dost možná nejdůležitější okamžik zápasu, jelikož po následné standardce přišel brejk Chelsea, na jehož konci Mata vybojoval zdánlivě ztracený míč na Walkerovi a jeho pas na stříbrném podnose střídajícímu Sturridgovi se nedal neproměnit - 2:4.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC871019:622
2.Manchester United860221:1118
3.Manchester City853017:918
4.Everton FC843115:915
5.Tottenham Hotspur842215:1214
6.West Ham United842212:914
 West Bromwich Albion842212:914
8.Fulham FC841316:1113
9.Arsenal FC833213:612
10.Swansea City832314:1211
11.Newcastle United82429:1210
12.Liverpool FC823310:129
13.Stoke City81528:98
14.Sunderland AFC71516:88
15.Norwich City81346:176
16.Wigan Athletic81258:155
17.Aston Villa81256:135
18.Southampton FC811613:244
19.Reading FC70348:143
20.Queen's Park Rangers80357:173

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1239)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Fenomenální zápas, fenomenální Mata a fenomenální výsledek. Díky hoši!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emqick

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Fairplay

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Pride of London!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kto iný je pýchou Londýna? QPR? KFC? Gunners?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal stabilně silné výkony už XX sezón i bez nalévání peněz nějakého ruského mafiána

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně štěstí ve stabilních výkonech a mnoho dalších sezon bez trofejí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že žádnou trofej dlouho neuvidíme když nám to berou nějaké nulové kluby které se dostaly nahoru jen uměle díky znuděným ocasům co si řekli že si koupí fotbalový klub ať se mají u partičky pokeru zazobanců čím chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji přečíst knihu Roman Abramovič : Fotbal, ropa, moc. Možná pak pochopíš. Jinak pěkný den.

Reagovat
JIMMY-PO

do takej knihy sa vojde vecí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začni nějaké číst

Reagovat
smazaný uživatel

to samé jako kdybych napsal: "přečti si Mein kampf, pochopíš.."

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt ovca

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že tu jsou lidi jen proti mně.. to se zase vítězstvím v LM stalo hodně lidí fanouškama Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tentokrat s tebou.

Reagovat
kvasha16

len zavidis

Reagovat
hradec

Prosím, když už někoho nenávidíš at je to City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Nulové kluby? To si představuji dost jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty jsi prototyp debila !

Reagovat
smazaný uživatel

Stabilné výkony, ktoré hráte len tak pre zábavu a nie pre to, aby ste niečo vyhrali? Tak to teda good luck

Reagovat
smazaný uživatel

a ty hráče tam hrají zdarma co ?

Reagovat
hradec

Abramovič je mafián asi jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

určite nie ropácka čelzí

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Matu přece není v repre místo, že pane Bosque?

Reagovat
smazaný uživatel

KTTBFH!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

KTHJNONOOKOSKKLKO

Reagovat
smazaný uživatel

*KTBFFH ked už

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Mata has 6 goals and 7 assists in his last 5 games. That is phenomenal! #ThereIsOnlyJuan

Reagovat
kvasha16

a ked si ho dam do fanty tak zas prestane zbierat body, ako to bolo aj s Hazardom

Reagovat
Trand

ThereIsOnlyJuan

Reagovat
smazaný uživatel

Ten styl hry Chelsea se opravdu obrátil o 180 stupňů... Zatím jim to šlape hodně dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom snad někdo pochyboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Že z betonu začnou hrát najednou tohle? Já to nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten styl byl diametrálně odšliný od toho, co praktikoval RDM ve WBA a vlastně on ani nic jiného v LM proti Barce a Bayernu dělat nemohl.

Reagovat
nemamvasrad

Ale i v lize hrál hroznou bramboračku, oproti letošní sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Soustředil se na LM a neměl na to tak kreativní hráč, když pominu Matu.

Reagovat
Godwinson

Já tedy jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po vaší přípravě bych řekl, že dost lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Příprava není vůbec rozhodující, tu měla Sparta pod hřebíkem fenomenální a stylem hráli jako Barcelona a pak v lize sme hráli stylem nakopni to na Kweukeho a ten s tím snad něco udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že je rozhodující, což ted ukazujete. Říkám, že spousta lidí mohla být skeptická ohledně toho, jestli ten nový herní styl bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Matička a Čech dneska

Reagovat
FC Porto FC

Krása

Reagovat
kvasha16

Chelsea... still unbeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a já druhou půlku neviděl, bo jsem šel vsadit.

Reagovat
miky10

Ta tabulka je nááádhernááá.

Reagovat
herbage

už se těším, až spadnete z té hrušky zpátky na zem

Reagovat
madridcan

myslis, ze ta zo siedmeho miesta pocuje?

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

máme zápas k dobru

Reagovat
miky10

To máš smůlu, jedem na unbeaten sezonu.

Reagovat
madridcan

Hned dalsi zapas prehrate

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka.

Reagovat
madridcan

prehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Zlo proti menšímu zlu, remíza.

Reagovat
madridcan

prehraju

Reagovat
miky10

Opakováním to nepřivoláš, Pintu by moh vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

( A tak třeba si Abramovic koupí Falcaa a toho Nanda nám nakonec pustíte, no )

Reagovat
miky10

Mně už by to snad ani nevadilo, z něj se stal regulérní tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadá, že je dobře v prdeli, já už to psal ze setrvačnosti / srandy. Je to pravda, co řekl o tom, jak mu bylo jedno, jak skončí zápasy CFC a tak?

Reagovat
miky10

Já vím. To netušim, taky sem to čet, ale nic oficiálního, těžko říct. Každopádně už jen hrou si říká o co nejrychlejší prodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to právě viděl jen na FB a bylo to od Blesku, takže jsem to bral s velkou rezervou. By mě zajímalo, kde skončí, jestli se ho rozhodnete prodat.

Reagovat
Godwinson

V Atléticu.

Reagovat
miky10

Taky to tak vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě první napadl návrat do LFC. Do Atletica se mu podle mě ještě zpátky chtít nebude.

Reagovat
miky10

To si netroufne, by ho upálili zaživa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Do Liverpoolu se mu podle mě bude chtít ještě daleko méně a Atlético má velké ambice, tohle by byl logický krok, navíc by to bylo i od Chelsea "chytré", kdyby vedení Atlética odmítlo nabídku ve které figuruje Torres, to přeci nejde :)) Ale ne ... nevím, doufám, že skončí někde jinde nebo nejlépe ho políbí múza.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel právě kvůli těm ambicím, no, i když je na tom ted Atletico výborně, ale přece jen, ta konkurence Real, Barca vypadá reálně na to třetí místo. Na druhou stranu by se vrátil domů, byl zase za boha, no. Možná PSG, pro ně by to mohlo být velké lákadlo. Uvidíme.

Reagovat
Godwinson

Zase je to výzva, těm dvěma zatopit. PSG věřím právě v případu Falcaa, tedy spíše doufám. Líbil by se mi i v Itálii, ale tam by se ten obchod zase Chelsea nevyplatil (což by jim samotným asi těžko vadilo), uvidíme :)

Reagovat
smazaný uživatel

No, momentálně asi největší výzva na světě, no. Jak říkáš, uvidíme.

Reagovat
miky10

Já to viděl taky na FB, a to snad od ještě pochybnějšího zdroje, pokud je to možný. Takže nevim, ale jak řikam, i bez toho je zralej na odchod.

Reagovat
miky10

Teda vadilo, ale pochopil bych to no...

Reagovat
Godwinson

Pokud by to bylo nějak kulantně řešeno.

Reagovat
madridcan

ved nevyhrate ani nahodou, fasnete jak nic. Kludne sa stavim.

Reagovat
miky10

Ok.

Reagovat
Miguel19

Neskutečně nám pomohl letošní los. Na začátku "slabší" soupeři na sehrání atd., a fakt se na tu naší hru dá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

In 41 Chelsea games, Juan Mata has got 30 assists. That's unbelievable.

Reagovat
kvasha16

a ten nema miesto v repre ale dobre, aspon sa nam nezrani ked ho nejake kopyto z nejakj riti bude chciet obrat o loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba teoreticky Ribéry

Reagovat
Emqick

Mata je v neskutečné formě Musím říct, že na osu Hazard - Mata - Oscar je radost se dívat!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Matu není v repre místo Který španělský záložník má momentálně lepší formu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Dín Bíláhlava ?

Reagovat
Arbiter

paráda, už se těším na highlighty, ale možná si stáhnu celý zápas

Reagovat
Arbiter

ty jo, díky moc

Reagovat
Paddy

Reagovat
Paddy

cely zapas, kazdopadne

Reagovat
JIMMY-PO

smutné ..to nič treba vyhrať v Southamptone COYS

Reagovat
smazaný uživatel

ale pro Gallase to byl nejlepší zápas za Chelsea, od té doby, co odtamtud odešel. měl jsem ho ještě nedávno rád, ale jeho forma jde pořád dolů a akorát zabírá místo v obraně někomu, kdo by tam udělal alespoň víc užitku, než škody.

Reagovat
miky10

ale pro Gallase to byl nejlepší zápas za Chelsea, od té doby, co odtamtud odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

áno zápas za Chelsea... ved si pripísal asistencie na góly Cahilla a Matu

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney vlastný gól?

Reagovat
Paddy

Fantazie CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas, co je to ta fanta, o který se tady často hovří? :D

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas, co je to ta fanta, o který se tady často hovří? :D

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že fotbal není jenom o penězích...

Reagovat
Svatej

Nějaký link na Highlighty na to derby ? Měl jsem vlastní zápas a neviděl jsem to

Reagovat
kvasha16

livetv.ru

Reagovat
smazaný uživatel

to je Patrik Berger?

Reagovat
Miguel19

Eden Hazard a Juan Mata sa podieľali na 79% gólov Chelsea tejto sezóny - či už asistenciou, alebo gólom.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

skoro až neskutečné.

Reagovat
M0rb1D4S

Zatím mám ve fantě 41 bodů.. 30 z toho Mata

Reagovat
Miguel19

100 pro Matu s Hazardem a Oscarem

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
kvasha16

MAZACAR

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně by si Bayern s Chelsea vytřel zadek Atlético ukázalo že to jde

Reagovat
kvasha16

teba to musi dobre zozierat

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht,BATE to primo ukazkove ukazalo

Reagovat
Svatej

Zoufalče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je velká křeč.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

jojo pamatuji si výsměšné reakce před zápasem s Atleticem

Reagovat
smazaný uživatel

a že jich nebylo málo

Reagovat
Miguel19

A já si pamatuji výsměšné příspěvky před utkáním s Barcelonou a BAYERNEM

Reagovat
smazaný uživatel

ako vtip dobré ,.. ..... pockat to myslis vazne? tak potom

Reagovat
smazaný uživatel

to ví přece každej

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud > Torres

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas Jinak Chelsea má určitě nejgólovější obranu na světě, letos v deseti zápasech nastříleli naši obránci 9 gólů, neskutečný. A to je zatím letos náš dlouhodobě nejlepší obránce-kanonýr Terry na nule

Reagovat
smazaný uživatel

Koncovka strašná, Suárez na proplesk zase, ale 3 body jsou hlavní.

Reagovat
honziss

Chytil jsem jen posledních pár minut mezi Hammers a Saints, sledoval někdy celý zápas a byl by mi ochoten ho nějak v pár větách rozebrat a zhodnotit? Díky.

Reagovat
tomasinho

Uf, konečně. Ale ostuda, s tímhle fakt můžeme zapomenout i na první osmičku, nechát se doma přehrávat celý poločas do té doby trapným Readingem. Není snad jediný hráč, který by dnes zasloužil pochválit, možná Suso a Sterling za gól. Hrozný výkon, Gerrard klasicka této sezony. Suarez klasika v zakončení. Místo toho, abychom při vedení drželi míč, tak se ho zbavujeme a necháme hrát doma nováčka, do poslední minuty se strachujeme o výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

To hrali naozaj az tak zle?

Urcite to je dane aj tym co Rodgers stavia... Wisdom alebo Suso na zaklad este nemaju...

Ako hral Sahin dnes a nevies nahodou preco nehral Reina?

Reagovat
tomasinho

Suso na základ určitě má, společně se Sterlingem byli nejlepší hráči. A teda i Suarez, ale ten mě zase sral tou koncovkou. Wisdom ještě asi ne a když už, tak 5. volba na stoper,a na krajního beka je těžkopádný. Sahin byl stejně jako proti Stoke špatný, dvě pěkné nahrávky, jinak nic. Reina zraněný.

Reagovat
Counter

Džeko je pán

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Perfetkní vstup West Hamu do sezóny.. kdo by to čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fenomenálny Džeko

Reagovat
cristiano.K.

joooo kopyto Džeko, není kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že City má toho Džeka, jinak nevím. To hraje jen na konci a tolik golů...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Džeka by vlastně ani titul těžko měli vloni...

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
smazaný uživatel

150. pro Brada Jonese jako jedničku.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

No nevím, taky nepůsonil občas jistě. Ale jo, odchytal poměrně povedený zápas.

Reagovat
Rssa

Dyť byl naprosto jistý a letos to byl nejlepší výkon našeho brankáře.

Reagovat
R22

tomasinho dneska sledoval jinej zápas očividně

Reagovat
smazaný uživatel

To hrali naozaj az tak zle?

Urcite to je dane aj tym co Rodgers stavia... Wisdom alebo Suso na zaklad este nemaju...

Ako hral Sahin dnes a nevies nahodou preco nehral Reina?

Reagovat
Rssa

Sušička i Wisdom na základ mají. Oba dva.

Wisdom sice skoro nulově podporuje útok, ale zase vyhrává všechny vzdušní souboje a v bránění je velice jistý. Pokud se ještě časem více osmělí dopředu, bude hodně platný. Na svoji mohutnost je docela i obratný a rychlý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dvakrát mi přišel při centru nejistý, vyrazil ho přímo před hráče Readingu. Neříkám, že chytal špatně, vychytal i šanci, ale na jedničku ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem posledních 5 minut, ale po zápase ukazovali sestřih snad všeho co chytil a jistější výkon jsem od golmana LFC neviděl 2 roky. Nic mu nevypadlo, chodil pro centry, chodil i do těch skrumáží před ním. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc vychytal jasnou golovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jakto, že Džeko má napsáno, že dal 3 goly v PL, když jich dal 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5 a už je to tam zazanamenaný.

Reagovat
vodka

Longuv nabeh uplne neskutecny... Foster to ale zkonil jako prase a na konci neskutecna chyba cele obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci tu davate ze chelsea vyhrala LM nepravom, vsak ked je barca taka dobra, skvela tak preco neprekonala ten blok chelsea? tak asi barca taka skvela nie je :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Tiki-taka a Reading nás druhý polčas prehrá. Oproti hre pod Kennym sa ešte nič nezmenilo, hráme možno ešte horšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch dvou ropáků, jinak by to bylo výborné kolo.

Reagovat
Didier Drogba

peníze nejsou zločin

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jak je získal Abramovič dost pravděpodobně jo.

Reagovat
M0rb1D4S

Jak je získal? A chci důkaz o tom, že to víš na 100%, jinak jenom plácáš nesmysly..

Reagovat
smazaný uživatel

ty si blázen, chtít důkaz o tom jak nějakej rusák získal penize, to je jako dokázat že existuje/neexistuje bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vede ligu to je fajn. Ale na titul nemá. Je jen otázkou času kdy začne ztrácet body.

Reagovat
Miguel19

Díky, takže můžeme slavit

Reagovat
kvasha16

na dalsi vikend (MU) mozno strata... a potom zas vitazna seria

Reagovat
minoLFC

Sterling gol kopyto Dzeko dva

Reagovat
Rssa

Fanta, musím se pochválit:

Já - Kohout NL: 184 - 40

Reagovat
miky10

Heh, já mam 210 bodů, zas vládnu.

Reagovat
fantomas

Stejně nakonec budete muset děkovat fantomasovi, protože vám na 98 % porazim Maresmu.

Reagovat
A Seleção

Az konecne odejde Xavi a Iniesta z repre a misto nich bude nastupovat zaloha Mata,Silva a Fabregas,tak mi mozna ti Spanele zacnou bejt sympaticky...

Reagovat
Rssa

Až ti dva odejdou, tak jejich repre nebude tak úspěšná a přestane vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Xavi a Iniesta jsou ještě o něco výš.

Reagovat
Miguel19

Fabregas a sympatický nejde k sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Raheem už musí strielať aj góly.

Reagovat
smazaný uživatel

SAF: "I am disappointed with Rio Ferdinand not wearing the t-shirt. It is an embarrassment for me and he will be dealt with."

Reagovat
smazaný uživatel

3 - For the first time in 2012, Liverpool have won in the Premier League without scoring 3 or more goals.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to trápne jak nevieme dať gol. Suareza by som po dnešnom zápase nakopal. Už ma nebaví kukať na jeho nepremienanie šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Manuel Mata - momentálně jeden ze 3 nejlepších fotbalistů planety!

Reagovat
smazaný uživatel

A člen širšího kádru reprezentace Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*100

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní sobotu určitě

Reagovat
fajdax

Jeden z deseti určitě,s momentální formou určitě nejlepší hráč v PL.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
hefy

Reagovat
miky10

Kterej z těch na fotce je hrubas?

Reagovat
fantomas

"Posily"

Reagovat
smazaný uživatel

pro Chelsea. Nadával jsem na nechutnej způsob, jakym vyhrála Ligu mistrů (a i ty nejzarytější tupci z Čukotka-fanklubu snad vědí, co tim myslim), tak ted´ zase musim smeknout - zvlášt´ způsob, jakym se dokázala vrátit do zápasu po první desetiminutovce druhýho poločasu byl úžasnej. A Kohouti taky dobrý, takhle se dá prohrát.

Reagovat
kvasha16

ale musel si tam spomenut cukotku...

Reagovat
smazaný uživatel

To musel. Onanování nad tim, jak je Chelsea nejlepší klub na světě po semifinále a finále minulýho ročníku LM, udělalo velmi jasno nad inteligencí místních fanoušků Chelsea. Chápu, že očekávat od fanouška po vítězství jeho milovanýho klubu přísnou objektivitu je holej nesmysl, ale tu špetku citu pro fotbal tady z Chelsea fans neprokázal snad nikdo (čest nezpozorovaným vyjímkám), a tak mi Blues pořádně ztrpkli... Mata, Hazard a spol. by to ale mohli napravit:)

Reagovat
kvasha16

200. pre 1. a neporazenu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to je az neskutocne, ako City otacaju v poslednych minutach zapasy

Reagovat
blaugrana

Kurva. Dúfam, že to Arsenal otočí, lebo ma vyvráti.

Reagovat
kiwwi

preco nie je tento clanok v sekcii Premier League?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti zase vadí Madare ?

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, nebud takový, máš na víc.

Reagovat
miky10

Už tam je.

Reagovat
Miguel19

Vydra

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je rok od roku stejnej, ať tam hraje kdokoliv

Reagovat
blaugrana
Reagovat
fantomas

No to je taky sázka jak brno.

Reagovat
blaugrana

No bola krásna, aý pokiaľ neprišiel na scénu Arsenal...

Reagovat
fantomas

Jj, však...nikdy bych na něj nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

kde si mozem stiahnut dnesny match v HD ? s matchofthedays som stiahol iba katastrofalne .flv

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

ManC

Reagovat
fantomas

Ok. Nejhorší výkon za hoooodně dlouhou dobu; opravdu si teď nevybavim zápas, kdy bysme hráli děsně před přestávkou a po ní se přitom nezvedli ani o píď, to nemá obdoby ani pod Wengerem, o jehož motivačních schopnostech mám už nákou dobu značný pochybnosti. Naštěstí to Norwichi nejde nepřát, na konci sem jim obyčejně přál, ať už to dotáhnou. A když začali odpočítávat...fantastický publikum.

Reagovat
smazaný uživatel

Herbe tak co ti Gunners dneska?

Reagovat
fantomas

No co, předvedli se ti nejlepší away fans v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To musím říct Lady Arsenal, ta mě zase umlátí kabelkou na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Malokdy se stane, ze to vypnu pred koncem. To uz musi byt z nasi strany joo zoufaly... Kazdopadne Norwich dneska diky sve hladovosti a vyborne pripravenosti na zapas zaslouzene vyhral.

Btw. az me presla chut na ne ve stredu jet... Snad si to u me dpc ve stredu poradnym vykonem odcini

Reagovat
Pettirosso

To bylo tak hrozný? Má cenu na to koukat?

Reagovat
fantomas

Ne, fakt nemá.

Reagovat
Pettirosso

ok a kde byla chyba?

Reagovat
fantomas

V přístupu, nasazení.

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal je zase k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Najvačšia sranda je, že LFC po tích katastrofických výsledkoch stráca len 5 bodov na BIG4

Reagovat
smazaný uživatel

To byla neskutečná tragédie, teď už mně zlepší náladu snad jenom Dexter..

Reagovat
Arbiter

Koukám se a Defoe skóroval po chybě Garinka. S takovou si Cahill to místo v základu nevybojuje...

Reagovat
Miguel19

Hlavně tam byla úplně dementní ztráta ve středu hřiště.

Reagovat
Arbiter

to jistě, no...

Reagovat
Miguel19

Asi v tom měl i prsty Mikel, který hrál jinak výborný zápas.

Reagovat
Arbiter

To jo. Na začátku zápasu ale málem ztratil balón, kdy se tam k němu sběhli dva hráči Tottenhamu a on se tam kolem míče několikrát otočil, než se vymotal. Koukat se na to live, tak mi z toho vstávají vlasy hrůzou, co se z toho vyklube Ale dneska všichni dobrý výkon. Ne dokonalý, jsou tam rezervy, ale jinak spokojenost...

Reagovat
Miguel19

Jojo, to si pamatuji. Trošku mi připomněl neohrabaně Busquetse. Nakonec to zvládl hodně s přehledem, i když nevěděl jak

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

No co, měl ho na starosti a nechá ho před sebou. Navíc to nebyla jeho jediná chyba v obraně, druhá taková závažná byla, jak ho vyškolil Defoe. Já ho mám rád, ale kdybych se měl rozhodovat, kdo má být v obraně, tak dvojka Terry-Luiz má prostě přednost.

Reagovat
Godwinson

Školen byl hlavně Ivanović a to jsem viděl v podstatě jen závěr, Cahill je pořád kvalitnější než Luiz, to jen k té lepší dvojici. Ale mně osobně se nejvíce líbí právě dvojka Cahill - Luiz.

Reagovat
Arbiter

No vidíš to, já viděl celý zápas a nejsem si teda vědom žádného školení Branislava. A Garyho nepovažuju za kvalitnějšího obránce než Luize. No a Terry je kapitán, který má obrovský vliv na hráče, takže ten by sedět rozhodně neměl...

Reagovat
Godwinson

Jsem v šoku, že si toho nejsi vědom. Ale ne, i Luiz si mě získává zase o něco více, ale Cahill je daleko spolehlivější. Na druhou stranu, jako dvojici je mám hodně rád, měli by před sebou velkou budoucnost, škoda, že Terry má ten ban krátký.

Reagovat
Arbiter

ne, tak mi řekni situaci, ve které Defoe vyškolil Ivanoviće Nejsem si totiž vědom moc šancí z jeho strany...

Reagovat
Godwinson

Já nevím, jestli Defoe ... i když vlastně ano, jednou to byl Defoe, nevím, kdo ten míč do vápna odvracel. Každopádně, co jsem to zapl, Tottenham jel jen přes levou stranu a to má schopnějšího hráče na té pravé. A že by tam Ivanović sálal jistotou, no ... škoda slov, letos je to s nim taková všehochuť.

Reagovat
vitasrp

Posledních 20 minut se na nás valily akce v podstatě jen po pravé straně, kde na Ivanoviče začal hrát Defoe a často byl v situaci 1 na 1.. Brano to měl těžké, protože křídla hlavne útočila, nicméně byla celkem velká šance, že z toho prostoru padne branka..

Reagovat
Arbiter

Schválně jsem se koukl na 15 minut před naši brankou na 4:2 a že by Defoe nějak procházel přes Branislava se říct fakt nedá. Odcentroval dvakrát, jednou nahrál zpět do pole a to bylo vše. Celkově z té strany šlo méně šancí než ze strany druhé, kde operoval Lennon...

Reagovat
vitasrp

Pravdou ale je, že letos je nejlepší stoper CFC Luiz, no..

Reagovat
tomasinho

Hlavně, žýe po Luizově chybě málem běžel sám na bránu v 1. půli, kdy pustil centr za sebe jak žáček a nebýt výběhu Čecha, tak běýží JD sám. Je komické, jak se snažíš Cahilla za každou cenu shodit a dát až za Luize.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Já se Garyho nesnažím shodit. Ale prostě to vidím tak, že lepším stoperem z dvojky Luiz-Cahill je právě David.

A možná to bylo jisté zaváhání, ale podle mě nikterak zásadní.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si od zaciatku sezony ako dokaze Luiz "tvorit" hru. Vzdy ked vidim ako mu nad hlavou blysne ziarovka, je mi jasne ze lopta skonci niekde v prdeli. Cahill je istota, nevymysla, nezakopava a takticky je urcite vyspelejsi ako Luiz!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Chyba jak víno, no..

Některý věci ve fotbale neovlivníš, góly padají i jinak než po chybách.. Tohle byla vesměs náhoda, však Lennon obyčejně střílel.. Těžko vinit Cahilla, že takovou věc nepředpokládal, nehledě na to, že bych spíš vyzdvihl to, jak pohotově to Defoe zakončil..

Reagovat
tomasinho

Lennon určitě nestřílel.

Reagovat
vitasrp

Hmm, já si jsem poměrně jistý, že takhle to vskutku nezamýšlel..

Reagovat
ďuriLFC

Tak možno to nemalo isť priamo na Defoa ale 100% to prudko križom nakopával na teč . Určite nestrieľal.

Reagovat
tomasinho

Tak, tak. Určitě přihrával, střeal vypadá fakt jinak.

Reagovat
vitasrp

A jak jinak tedy vypadá nevydařená střela?

Neříkám, že nemůžete mít pravdu, jen mi to k Lennonovi moc nesedí, takové chytré řešení situace.. Přitom je to spíš takový jednodušší typ fotbalisty a myšlenka je v jeho hře většinou cosi výjimečného..

Reagovat
tomasinho

To bych zase netvrdil, on právě není žádný sobec, tohle byla podle mě cílená přihrávka s tím, že se to třeba ohrozí. Nemusel to myslet přímo na Defoa, jak píšeš, žádný extra myslitel to není, ale já tam ten záměr poslat míč na teč vidím každopádně.

Reagovat
kiwwi

"on právě není žádný sobec"

Defoe striela 99x zo 100 ked ma co i len najmensiu moznost strielat

ale to nie je sebectvo v tom pravom zmysle...je to proste koncovy hrac, dostane loptu, jeden dotyk a bum

Reagovat
tomasinho

Řeč je o Lennonovi.

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
-Kopy-

Jasná nepovedená střela

Reagovat
tomasinho

To by musel být fakt šmatlák a vytočit nohu neskutečně. Tohle byl jasný záměr poslat míč do vápna s tajným přáním, že to někdo tečuje nebo si to někdo srazí.

Reagovat
Arbiter

To jo, Defoe zakončil parádně...

Reagovat
smazaný uživatel

Hughtoooooooon

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD dnes kdy prosím?

Reagovat
T44v3tt1

23:30

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Maresma

Glasgowští Rangers překonali divácký rekord zápasů čtvrtých lig. Na dnešní městské derby s Queens Parkem přišlo do Ibrox Parku 49 463, čímž byl překonán vlastní rekord z letošního srpna - tehdy Rangers v zápase s East Stirlingem evidovali 49 118 fanoušků.

Awesome

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako sa im darí? Aký sú v tabuľke?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maresma
Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

dik obom

Reagovat
smazaný uživatel

on Alex Oxlade-Chamberlain’s injury...

It was a kick on his hip. It is not long-term. But he will be out for Wednesday

Reagovat
Liquid

Taky se těšíte na zítřejší nadpis článku: Wenger: "Titul se nám o něco vzdálil."

Reagovat
smazaný uživatel

Jen naivni gooner si mysli, ze hrajem o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

*myslí a kdy letos myslel

Reagovat
Bayern +

Skoda, ze Stoke ani Reading nebodovali. Ostatne vysledky nadhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterliiiiiiiiing <3

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu vubec nefunguje kridelni hra, ani jeden sprint kridla, zadny nabeh a centr z prvni, kridlo stoji na lajne, dostane mic do nohy, a protoze pres o brance neprejde, vrati to obranci.. take bych presunul aarona na kridlo, tam mu to ze zacatku sedelo vic, paradoxne. A do stredu dal coquelina, ikdyz dnes to asi nebylo sestavou, spis pristupem, skoda

Reagovat
kiwwi

300. pre utocnikov MU

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
tomasinho

300. pro Jonja Shelveyho, podle některých odborníků dřeváka, který nic neukázal.

Reagovat
fantomas

Kerýchpak?

Reagovat
tomasinho

Mrkni pod Sahina.

Reagovat
fantomas

Aha sem myslel pravý odborníky.

Reagovat
tomasinho

Já chtěl napsat místních nebo to hodit do uvozovek no.

Reagovat
fantomas

Cesc dneska tři áčka za Barcu...tak mě napadá - takle si on PL nevodil.

Reagovat
miky10

Takle hraje tak jednou za rok ale.

Reagovat
fantomas

Pochybujuuu.

Reagovat
miky10

To můžeš, ale asi ti to nebude nic platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka

Reagovat
fantomas

Si ji tam protlačil miky beztak..

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Dyt tam ta fotka vyskočila až po našem zápase, z ničeho nic. A ty seš známej milovník Raheemka a Sušičky...

Reagovat
miky10

Nj, já si toho všim taky, ale fakt sem to nebyl já zrovna. A sem milovník Susa, kterýho sem objevil jako první, ke Sterlingovi mam stejnej vztah jako třeba ty.

Reagovat
tomasinho

Jen víc mikyho tlačenek jako je tahle.

Reagovat
miky10

Sem na to ani nešáh zrovna, bejt to na mně, nechám tam Matičku a ještě tejden to podržím v nepřehlédněte.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Fantomas mě nasral, udělám to tak.

Reagovat
fantomas

Tak, a teď je to správně aktuální i zasloužený.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pryč s tím chasníkem.

Reagovat
miky10

Díky čau.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Omg..děcko.

Reagovat
miky10

Jj, nezapomeň mi hlavně zase někdy smazat komentář, až na něm nebude nic špatnýho...

Reagovat
fantomas

Nebudeš přisvědčovat, že je takovej masterpiece obyčejná vykrádačka.

Reagovat
miky10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arbiter

Má někdo zkušenosti se zlomeným kotníkem? Jak se dají rychle rozhýbat šlachy?

Reagovat
Maresma

Já ho měl zlomenej, ale tohle si moc nepamatuju. A taky to záleží jak vážný to je...

Reagovat
fantomas

Prohrajééééš!

Reagovat
Maresma

Vypadá to tak, no... Ale ještě mi to Cahill oživí ze střídačky

Reagovat
fantomas

Oh, na to sem nemyslel.. Mně aspon Lennon.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na MOTD prosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky za oba, ten druhý je parádní

Reagovat
fantomas

Bruno Metsu má karcinom žaludku.

Reagovat
fantomas

Ty volee, Garínek je fakt boží.

Reagovat
miky10

Střela.

Reagovat
miky10

A chyba Garyho ani náhodou, prostě neuvěřitelná pohotovost JD.

Reagovat
fantomas

Lennon střílel.

Reagovat
tomasinho

ee

Reagovat
miky10

Určitě jo.

Reagovat
fantomas

Ale jo prostě ... ten jeho "vzdušnej footwork" jasně ukazuje na střelu. Typickej poskok.

Reagovat
tomasinho

Já tam prostě vidím záměr poslat to na teč, žádnou střelu.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čech byl kapitán ?

Reagovat
fajdax

jop

Reagovat
Miguel19

Eden s Juanem je poslali hrozně na párek

Reagovat
smazaný uživatel

Walker se na Matu ukázkově vysral teda.

Reagovat
fantomas

Dyt se na něj pak po zápase sesypalo tolik nenávistních tweetů, že si zrušil účet..

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobrý

Reagovat
fantomas

Eh, trošičku Azár..

Reagovat
miky10

Reagovat
fajdax

Edenova 9. asistence v PL :)

Reagovat
smazaný uživatel

jop to nebyl walkerův zápas

Reagovat
fajdax

Sem strašně rád za Dannyho letošní první gol

Reagovat
Miguel19

Jn, ještě že tam byl. Torres by to možná nedal.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Škoda že Torres zase zazdil tu další výbornou akci. To by byl taky gól jak víno.

Reagovat
fajdax

Nojo,mít lepšího útočníka tak to není 4,ale 6:2...(stačil by Sturridge)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.evysledky.com/zapas/vqTNToJb/#prehlad-zapasu

ten tretí gól Deportiva by som chcel vidieť.

Reagovat
miky10

Střela ze standardky po faulu na něj.

Reagovat
Miguel19

Gallas

Reagovat
miky10

Longer.

Reagovat
smazaný uživatel

Inu, pěkný zápas, sice je trochu škoda, že to odnesli Spurs, ale... Mata ukázal, jak výjimečným je fotbalistou (a já jsem vlastně rád, že ho del Bosque nebere). Dobrá kombinace, aktivní hra... Pláč některých (!) místních hysteriků je jen třešnička na dortu :)

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany solidně.

Reagovat
fantomas

Ten Milnerův start na míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Se otáčel.. a Long je rychlej jak prase taky.

Reagovat
fantomas

No to sem bral v úvahu, ale stejně ten náskok prohospodařil nepochopitelně. Mizerná obratnost, mizerný zrychlení.

Reagovat
Trand

Balotelli.

Reagovat
Miguel19

Mario

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo Balotele dát.

Reagovat
fantomas

Hh, obyčejnej hráč Balotelli.

Reagovat
miky10

Hmm, Mario moc hezky.

Reagovat
miky10

Krásnej gól.

Reagovat
miky10

Njn, celý to posralo střídání Gery za Morrisona.

Reagovat
smazaný uživatel

Foster Tam se v životě nemohl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

To je teda přečíslení.

Reagovat
miky10

Tyvoe, Lukaku to měl rozhodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

A Ukáknu taky hezky.

Reagovat
Miguel19

Lukaku

Reagovat
ďuriLFC

Lukaku mohol mať kludne hattrick

Reagovat
miky10

To je ten hráč, co si neumí zpracovat míč? Ještě nádherně na nůžky si to dá...

Reagovat
fantomas

Bože, ten Ridgewell je fakt budižkničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrajeme na hrotu s takovým nesebevědomým dřevem, když vlastníme Lukakua

Reagovat
Mihi

Kurva, City mali viac šťastia než rozumu

Reagovat
fantomas

Heh, Lukaku jim to docela dobře prohrál.

Reagovat
kvasha16

tak ale raz mu to vykopli skoro ciary, raz Hart dobre chytil, akurat vtedy ked hlavickoval rovno na Harta to mohol spravit inak.. a viem ze este jednu sancu spalil ale neviem si na nu spomenut

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku tolik tutovek

Reagovat
fantomas

Achjo, Džeko zas "skrytě" brečí, to je už asi třetí takovej rozhovor. Fakt ho nesnášim.

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Torres dneska ukázal, že je fakt idiot. Nejdřív sebou sekne v šestnáctce a pak ironicky tleská rozhodčímu..No a ta komedie při rohu, kdy tam žduchal do Sandra a pak zalezl za Ivanoviče, byla taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíte hierarchii útočníků City 1-4. Pro mě je to strašně těžké uspořádat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez, Aguero, Džeko, Balotelli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Džeko čtvrtej, před nim se to nák poskládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mělo Balotele mozek tak je před Džekem. Ale i Mancini to podle mě takhle má.

Reagovat
fantomas

Očividně má, když před nim docela běžně dostává přednost v základu, jako třeba dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty jsi kreativec - Ukáknu, Balotele

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Mihi

Aguero, Tevez, Balotelli, Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Zolik Dzeko > Mario.

Reagovat
miky10

Reagovat
Pettirosso

hele když toho Maria tak nechcete, tak nám ho pošlete zpátky do Itálie

Reagovat
fantomas

Ale to ho nechtěj jen ti, co by si furt něco nalhávali. Mancini na něm chce stavět daleko spíš než na nákym Džekovi.

Reagovat
Pettirosso

1.Aguero 2.Balo 3.Džeko 4.Tevéz a kdyby Mário nebyl jouda, je i před Kunem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, nejlepšího hráče jejich dát jako 4.

Reagovat
miky10

Reagovat
Pettirosso

Tevéze holt nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tevez, Aguero..dlouho nic, Džeko a pak až Balotelli.

Reagovat
miky10

Aguero, Tevez (i když momentálně asi spíš obráceně, ale to se zas vrátí), Džeko, Balotelli. Balotelli by byl výš, ale je debil.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea čuměl jak puk. Tohle musí mít.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
fantomas

Hehe, nechtěl bych bejt v Rooneyho pozici. On prostě musel vědět, že to bude gól no.

Reagovat
smazaný uživatel

instinkt zabijáka no

Reagovat
fantomas

Oh, typická Stoke akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Omg co to bylo stoke kombinovalo ??? neuvěřitelný

Reagovat
miky10

Welbeck.

Reagovat
fantomas

Welbz.

Reagovat
Miguel19

Ferdinand

Reagovat
smazaný uživatel

Parádně za tím golem Kightly šel.

Reagovat
miky10

Owenek furt stejnej sympaťák. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A je dobře, že je v Anglii pořád za celebritu. Teďka v září byl v nákym celebritim pořadu, kde soutěžili i s manželkou, a přesně - sympaťák.

Reagovat
Rssa

Takový člověk už z podstaty nemůže být sympaťák. Stejně jako např. Figo. To odporuje všemu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Noble nádhernej gól, génius prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Yossi

Reagovat
Miguel19

Ho chytl za hřívu?

Reagovat
Rssa

Teprve teď je tu správná fotka u souhrnu

Reagovat
miky10

Omg.

Reagovat
fantomas

Já nic.

Reagovat
miky10

To ti nežeru.

Reagovat
fantomas

No jak myslíš. Ale já bych se k tomu hrdě přiznal, kdyby to byla moje práce..

Reagovat
miky10

No Holta si tam dal, ne? Já si toho Sterlinga podruhý ani nevšim.

Reagovat
Rssa

Reagovat
miky10

Nic, na fantomase mířený a on to ví.

Reagovat
Rssa

Ok, i když podle přímé reakce na mě a tří písmen OMG to bylo nepoznatelné...

Reagovat
miky10

Nojo.

Reagovat
Rssa

A teĎ tam je Holt. co to tu dneska je za bordel

Reagovat
miky10

Kdo tam byl, kdyžs to psal?

Reagovat
miky10

Sterling zas?

Reagovat
Rssa

Jo.

Reagovat
miky10

Šaškárna, procpu tam zas Matičku.

Reagovat
Rssa

Se na to už vyserte a dejte tam Sušičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mannoneho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Spravna fotka bude, az ked tam nahraju Marka.

Reagovat
miky10

No, o kousek lepší zákrok než Valdés.

Reagovat
Miguel19

Holt

Reagovat
miky10

Holt si chtěl zahrát na technika.

Reagovat
Miguel19

Nezapomněli dát do souhrnu nějaký šance Arsenalu?

Reagovat
miky10

Olala, Routledge.

Reagovat
miky10

Boyceeee

Reagovat
Miguel19

Boyce dobře uklidil

Reagovat
Miguel19

Regulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

What a Boyce!

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dotaz, je Nathan Redmond ve skutečnosti takový Wonder Kid jako ve fifě ?

Reagovat
Flamex

Zatím ne, ale roste z něho (super) křídlo. Potencionál zatím nenaplnil v klubu, v repre U18 hraje super, ale v klubu jsou jeho výkony nic moc. Jde o to , že je ještě hodně mladej. Snad, vyroste!

Reagovat
kvasha16

to je radost pozerat na tu tabulku s modrou spickou

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není normální gooneři.....připadá vám to normál? nechat se porazit šuntama? to je na hovnoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!§§§ náš systém je na velkou píííííííííču a já už v ledničse chladíím šáňo, až zmetek odstoupí.....to bude den!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Miguel19

Divný. Herbage se divil, že jste furt za Chelsea i Tottenhamem, když máte tak výborný systém.

Reagovat
tomasinho

Shit happens.

Reagovat
smazaný uživatel

posral si mi tiket Wengere!!!!!! doufám, že to zaplatíš špíííno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,ale na "kanonýry" bych nikdy nesázel. Ta banda u mně nemá nikdy důvěru,takže proč pokoušet vyhrané tikety,když mi to oni můžou s kýmkoliv posrat?

Reagovat
afc

krlesko mozes sazat.Hlavne v LM doma,to je 100% istota uz niekolko rokov

Reagovat
smazaný uživatel

No já sázím a zatím sem absolutně spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

3 Games that RvP and Rooney Started Together They have 5 Goals and 8 Assists between them

Reagovat
Swarley

jde jim to zatím skvěle

Reagovat
niflheim

Ty krávo, to mělo WBA vyhrát

Reagovat
SunFells

Jsem jen rád, že jsem to neviděl Už předtím jsem z toho zápasu neměl dobrý pocit a čekal remízku, tak na konec ještě hůř a podle MOTD i zaslouženě.

Už jdou nějaké zprávy, že se Wojta zázračně rychle uzdravuje?

Reagovat
Arbiter

možná můžete být i rádi, že jste prohráli pouze o ten jeden gól...

Reagovat
SunFells

Aha, proč? ... ... ...

Reagovat
kiwwi

omg, ten Lukaku je smatlak

Reagovat
M0rb1D4S

A kde jsi byl ty v jeho věku? Kiwwi, přestaň se chovat jako tupý ignorant a otevři někdy ty své rudé oči..

Reagovat
kiwwi

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trojlístek Oscar Mata Hazard funguje zatím neuvěřitelně, ta kreativita v útoku je neskutečná a to jak dokážou vyšachovat celou obranu je senzační. Zlé to je jakmile má soupeř kvalitní křídla a beky, protože vracet se s něma se nikomu z téhle trojky moc nechce a to by mohl být problém příští zápas s United, pokud nastoupí Nani a Valencia na křídlech. Každopádně se už teď na ten zápas neuvěřitelně těším a doufám, že Chelsea vyloupí i OT.

Reagovat
kiwwi

su produktivny, ale stale mi pride, ze to hraju tak nejak na nahodu a ide im to len vdaka individualnej kvalite

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máš pravdu v tom, že jim to jde hlavně kvůli jejich kvalitám a tomu, že jsou odlišní a vzájemně se doplňují. Je i možné, že to funguje na náhodu, ale o to hůř se to brání, když není systém v tom, jak oni tu situaci budou řešit. Každopádně ta trojka jde doplňovat Mosesem a Marinem, takže zranění jednoho z nich by nemělo být tak závratný vliv na hru. A co se týče Wazzy Robina a Welbze, tak Chelsea tady doplácí jen na Torrese na hrotě, jinak bych řekl, že jsou nebezpečnější. Welbz potřebuje ještě tak 2 roky a trochu víc jistoty, ať neřeší situace zbytečně zbrkle. A na hru Oscara Hazarda s Matou se taky letos dívá líp než na United, to musíš uznat i ty.

Reagovat
kiwwi

ne

Reagovat
Arbiter

Chapal bych to, kdybys neco takoveho napsal na zacatku sezony po dvou zapasech, ale ted tvrdit, ze hrajou na nahodu je trochu nemistne. Hledaji se, vedi o sobe a pak se dostavaji do takovych situaci, ve ktere Mata vstrelel 3 gol. Kdyz se kouknes na ten Hazarduv pas a pak na pas, Maty na Hazarda v zapase s Norwichem, uvidis, ze si akorat prohodili mista...

Reagovat
kvasha16

alebo ako Mata dal Torresovi do tej sance, kedy tesne minul vonkajsiu tyc, dostal loptu od Nanda, otocil sa s nou, pricom vedel kde bezi Torres a vyslal nanho pas za obranu

Reagovat
M0rb1D4S

To by člověk opravdu nečekal, že fanoušek United vytvoří takový obrázek.. Opravdu ne..

Reagovat
Arbiter

ach tak, haha...

Reagovat
Arbiter

Neni uplne pravda, ze by se ten trojlistek vykaslal na braneni, nasbirali dohromady osm tacklupoctive se vraci a moc neztraceji mice. A pokud jo, tak to neznamena nebezpeci pro nasi branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale neříkám, že kašlou na bránění, jen že jak bude opravdu kvalitní křídelní hra, tak to bude velký problém. Naštěstí nás zatím nic takového pořádně nepotkalo a prověří to teprve až United, toho jediného se bojím. Jinak jsem celkem optimista.

Reagovat
vodka

hlavně mají výborný pohyb a napadání, tackling neni důležitý, když potom soupeř nahraje úplně do prdele.

Reagovat
Miguel19

Poslední zápasy je vidět hodně velké zlepšení dozadu u Hazarda, je vidět, že umí zamakat zpět. Včera se mi hodně líbil Oscar v osobních soubojích, je znát ta jeho herní inteligence a zápas od zápasu se neuvěřitelně adaptuje na ten styl. Ze začátku sezony dělal hloupý fauly, kterých také ubývá. Nejhorší bránění z těch 3 má asi Mata no.

Reagovat
M0rb1D4S

Co nezvládne Mata dozadu, vynahradí genialitou vepředu

Reagovat
Miguel19

Tak to jistě. Ale proti United musí makat dozadu všichni

Reagovat
Godwinson

Hazard hraje pořád na ruční brzdu se mi zdá, myslím, že to bude jen lepší. Ale souhlasim, taky se mi hrozně líbí, zejména ty kombinace Mata - Hazard, to je něco.

Reagovat
madridcan

Kedze hore sa to strati, tak tuna

Herbage-Stale mate zapas k dobru?

Miky-Manchester United vyhra v Chelsea. O co sa chces stavit? BTW zabudni nato, ze ti stavku odpustim ako tie vsetky pred troma mesiacmi, takze sa stav o nieco, co ta potom nebude mrziet

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj a vypadni.

Reagovat
madridcan

Mozes sa tym riadit

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

O co chceš, Chelsea vyhraje.

Reagovat
Rssa

Sice je to volba jako kdybys sis měl vybrat, jestli ti uřežou ruku v předloktí nebo nad loktem, ale i tak.

Reagovat
vladis271

tak oni šlapú a podľa mňa by ten titul dať mali.bojovať sa bude o 2. miesto medzi mancs a City.

Smiešne však zatiaľ vyznievajú prognózy isté mufana, ktorý tvrdil, že Chelsea v žiadnom prípade nebude bojovať o titul.

Reagovat
tomasinho

Abyste se nehádali, tak remízka jako loni.

Reagovat
tomasinho

Oni to fakt uznali jako vlastní Demby? Však nešlo prokazatalně dokázat, že míč by jinak letěl mimo.

Reagovat
blade115

... Jen to udělalo výstižnou tečku za tímhle mizerným kolem ve fantě.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Ta červená Tiotého

Reagovat
smazaný uživatel

Dembaaa Asi jsem udělal dobře, že jsem tě za 25 mega prodal do Barcy

Reagovat
madridcan

Mancini toto fakt povedal? "Jsem debil, Edina už na lavičce nenechám!"

Reagovat
smazaný uživatel

snad, pre superov len dobre

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

urcite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, co jsme to zas vyvedli proti těm kanárkům... No, aspoň mě nemusí mrzet, že jsem to neviděl. Kolegové arsenálští, bylo aspoň nějaké pozitivum ze zápasu? Z toho, co jsem to tady lehce pročet, to moc nevypadá. Co Gnabry?

Reagovat
Trand

Neviděl jsem cca od 80. minuty do konce, ale jinak můžu prohlásit, že tragičtější výkon žádného týmu jsem letos neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...

Reagovat
smazaný uživatel

za uznání.

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry nič moc, celé to bolo na hovno.

Reagovat
fantomas

Pozitivum bylo, že i přes ty sračky kolem si Arteta udržel svuj nadstandardní standard, hlavně i po pauze se zvedl (jako jedinej náš hráč!!!). Gnabry se tlačil do koncovky, což bylo taky nevídaný na naše včerejší poměry. Dál mě už nic nenapadá...ještě nezklamaly kraje obrany akorát. Jinak na střely to někdy koncem zápasu bylo 5:5 (konečnej poměr nevim), to je taky vypovídající.

Asi nepamatuju zápas, kdy bysme byli takle dole, takle tragičtí doopravdy celej zápas...vždycky sme se aspoň zvedli po pauze, včera vůbec. Obecně nejhorší náš výkon za hodně dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

od Milána podľa mňa najhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

to vlastne aj píšeš, neviem čítať.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ještě horší, než náš postreprepauzovej syndrom, jo? No, ještě že jsem to neviděl.

Reagovat
fantomas

Jj, určitě.

Reagovat
afc

Bola to totalna grcanica,takze si o nic neprisiel.Predpokladam,ze so Schalke uvidime uplne iny Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, len aby.

Reagovat
afc

Po prehrach vacsinou vie muzstvo dobre zareagovat a horsie uz snad ani nejde zahrat a Nemecke muzstva nam doma sedia,takze by sme mali vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

a ked nie, zajdem osobne Wengera vytahat za usi

Reagovat
smazaný uživatel

zapisujem si, schválne počkám aj po konci zápasu a nevypnem to.

Reagovat
Miguel19

Tak jsem si to představoval QPR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ouch to naserie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Škoda, ale ten Arsenal bych nedal ani kdyby tam byl kurs 10

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, az na QPR-Everton to bylo docela snadny kolo k tipovani, skoda toho Arsenalu, to musi pekne nastvat

Reagovat
tomasinho

Tomáš Chudý: Oba týmy zažívají rozdílný vstup do sezony, Everton je na třetí příčce a QPR na poslední s pouhými dvěma body. Herně však svěřenci Marka Hughese nevypadají až tak zle, přesto to ani teď na plný bodový zisk nebude stačit. Bod by však Rangers vyválčit mohli. Tip: 1-1.

Easy na tipování.

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

Tomáš Chudý: Spurs se po trošku pomalejším startu dobře rozjeli, navíc bude chtít Villas-Boas vrátit Chelsea vše i s úroky. Blues bude chybět Terry, což bude znát. Takže pro mě v tomhle derby výhra domácích, Dempsey dá navíc gól. Tip: 2-1.

Tomáš Chudý: Oba celky vyznávají ofenzivní pojetí hry, Velšané se po úvodních kolech poněkud zabrzdili a hráči mají údajně spory s manažerem Laudrupem. Také Latics ukázali v ofenzivě dobré náznaky. Nedivil bych přestřelce, spíše tedy remízové. Tip: 2-2

Tomáš Chudý: Že by ztráta obhájce titulu? Steve Clarke odvádí u Baggies při své první štaci skvělou práci. Tým hraje jednoznačně nad své poměry, přesto ještě po tomto kole dolů klesat nebude. City bude zřejmě chybět David Silva a Nasri tvorbu sám neobstará. Tip: 1-1.

Tomáš Chudý: Norwich je obrovským zklamání. Po odchodu Paula Lamberta jsem pád očekával, ale že bude až takový? Obranná hra Canaries je až k pláči, s tímhle by neuspěli možná ani v League One, hrůza. Arsenal si i přes absence některých hráčů z Carrow Road odveze tři body v suchém triku. Tip: 1-3.

Tomáš Chudý: Tyne-Wear derby bude jako vždy vypjaté, oba celky si jistě představovali o něco lepší start do sezony. Sunderland zatím táhne Steven Fletcher, Newcastle Demba Ba. Nakonec však uspějí spíše domácí, kteří se tak posunou o bod před svého rivala. Rozhodnou absence v defenzivní linii Magpies. Tip: 2-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem, kdo to vytáhne. Swansea-Wigan nebylo daleko od 2:2 a WBA-City taky mále 1:1. Výrazné ústřely byly jen Arsenal a Spurs no. West Ham mi třeba skoro vyšel.

Reagovat
Rssa

Měl by ses zaregistrovat na bwinu, prý vyplácejí peníze za skoro uhádnuté výsledky zápasů

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

A Wigan měl být 2:2, vyrovnávající nebyl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No do pyči ...mi maximálně nevyšla desítka o dva.

Reagovat
vladis271

ale ten tiket je krásny, existovať spravodlivosť, tak ti to vyjde

Reagovat
Trand

Omg. Nesázej na Arsenal, já vsadil naposledy minulej rok, venku proti BvB, dostali v 93. na 1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole..to bych nerozdýchal...

Reagovat
kiwwi

to je nefer...Slovenska pobocka davala bonus 2000 eur

Reagovat
Swarley

ty kráááávo, to dobře nasere

Reagovat
smazaný uživatel

ber to z tej lepšej stranky. Ušiiel ti len jeden zápas Stačilo nedať Arsenal a máš krásnu výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

proto nesázím

Reagovat
cristiano.K.

hm to by si Džekovi volízal koule a asi řitní otvor

Reagovat
Rssa

Stane sa

Reagovat
fantomas

Já bych na nás nikdy nedal teda, seš hustej.

Reagovat
fantomas

Njn, což v tomhle případě dělaj čistě a jedině osobnosti/chování obou dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale pekne skreslená kravina. Keby bol Drogba o 3 roky mladší a prestúpil by k MU, tak by určite bol pre fans Chelsea "hero". To nemyslíš vážne.

Reagovat
fantomas

Jop, plus destinace.

Reagovat
kiwwi

da sa na to pozriet aj z druhej strany...gunneri by tu kurvu vzali hned naspat, scumovia si toho hrdinu vykopli z klubu

Reagovat
vitasrp

Co prosím?

Reagovat
Rssa

A vy kurvě zacpete pusu prachama a děláte, jakoby nic

Reagovat
kiwwi

nene, ziadne prachy

http://youtu.be/jFhJoVZ4KmQ

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kenneth

Ty si snad uz delas srandu.

Reagovat
Kenneth

Ty si snad uz delas srandu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fantomas

Reagovat
kvasha16

ale ver, ze keby siel Drogba niekde do Pl tak zas az taki nadseni fans nebudu, to je podstatny rozdiel medzi odchodmi tychto hacov

Reagovat
Swarley

Nicky Butt znovu pracuje v Manchesteru United. Někdejší anglický reprezentační záložník na Old Trafford dříve hrával, nyní se vrátil a nabírá trenérské zkušenosti u rezervního týmu.

sice ne ta nejzářivější hvězda, ale své si vždy odehrál

Reagovat
kiwwi

to bude asistent trenera v rezerve hej?

Reagovat
madridcan

Vratme sa este trosku k zapasu Polsko-Anglicko http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LfeTh5yXgbM

Reagovat
Rssa

600. pro událost roku - novou bondovku s druhým nejlepším Bondem v historii

Reagovat
madridcan

Najviac sa tam tesim asi na Javiera Bardema

Reagovat
Rssa

Ujde, ujde...ale příštího záporáka možná bude hrát Sherlock

Reagovat
vodka

mrknite se na něho v Parade!s End, podle mě skvělý seriál.

Reagovat
Rssa

Jo, je fajn, i v Tinker,Taylor, soldier, spy byl výtečný. A ani mi nepřišlo, že bych koukal na Sherlocka

Reagovat
Arbiter

hloupost...

Reagovat
Godwinson

To ho hraje někdo jiný?

Reagovat
Rssa

Pořád Craig, a podle zvěstí opět výborně

Reagovat
Godwinson

To mu jde sice k duhu, ale je to asi pátý nejlepší Bond.

Reagovat
Rssa

Druhý

Reagovat
Godwinson

Nevím, těžko, pro mě by byl méně sympatický/přijatelný Bond snad už jen Justin Timberlake.

Reagovat
Rssa

To já bych takových sráčů našel více. Ale Craig je opravdu fajn, nesmíš na to ale hledět z pohledu fanouška Brosnana nebo Conneryho. Craig je rváč (taky skoro vše kaskadérsky natočil sám), bijec, žádný elegán, i když i k tomu pomalu spěje.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

"Událost roku? ... ne, že by v kinech už byli třeba Avengers, Batman, navíc bude Hobbit. Taky byly Olympijské hry. A další věci se najdou.

Reagovat
Rssa

To je pěkné, ale nic není ve filmové historii výdělečnější a úspěšnější než Bond. A Hobit? Ale prosím tě....

Reagovat
C0br

Hobit vydělá 4x tolik, co Bond

Reagovat
Rssa

Kardinální kravina

Reagovat
C0br

Bond nepůjde přes 650 mega, Hobit bude atakovat 2 miliardy, takže jsem trochu přestřelil no. Takže to bude 3x tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Hobit ani náhodou nemůže výdělkem překonat 23 dílů Bonda, proboha

Reagovat
C0br

Jo ty myslíš všechny Bondy Tak to samozřejmě ne. 2 miliardy ale udělá každý z těch tří dílů, takže se dostanou na polovinu výdělků všech Bondů

Reagovat
Rssa

Nevydělají. Když nejvýdělečnější díl z Pána prstenů měl něco kolem 1,1-2 mld. v době, kdy fantasy prožívalo boom a žral to každý, tak Hobit to nedá ani náhodou.

Reagovat
C0br

Zavedená a kvalitní značka, velká očekávání a reklamní kampaň, 3D, inflace. Navíc to je pohádka, půjdou na to všichni, co byli na Pánovi prstenů i rodiny s malejma děckama, pro který lotr nebyl. 2 mld to udělá.

Reagovat
niflheim

Vždyť ani nejúspěšnější Potter se myslím ani nepřehoupl přes miliardu.

Reagovat
C0br

Co je Potter? Jednou na to zajdou děcka a čau. Hobit je 4. nejprodávanější knížka všech dob, na tohle půjdou i důchodci, co si to poprvé koupili, když to vyšlo před válkou

Reagovat
niflheim

Tak Potter má celkem velkou fanouškovskou základnu (nikdy nepochopím ). Ty ale tvrdíš, že na to budou chodit lidi vesměs z povinnosti. Vem ale i v potaz to, že zase s rozvojem internetu tolik lidí ani nechodí - a právě třeba LOTR zažil ten velký boom před několika lety. V dnešní době už se moc filmů přes miliardu nepřehoupne.

Reagovat
Arbiter

Spousta lidí na těch knihách vyrůstalo, prošli si s nimi celé dospívání, tak není divu, že je těch fandů hodně...

Reagovat
Rssa

Od největšího boomu fantasy uběhlo 10 let. Navíc od té doby tu bylo hodně a hodně fantasy filmů (Eragon a další sračky), navíc světová krize, krize v návštěvnosti v USA, slabší kampaň.

Pokud jde o očekávání, tak to může spíše uškodit. Každý čeká hit, ale když to bude jen dobré, tak to poškodí. Navíc ani ti herci netáhnou a spolu se slabšími trailery, které prostě nenadchnou jako trailery na Pána prstenů to prostě jasně vychází, že vydělají sotva 1 mld - každý z těch dílů.

Reagovat
C0br

Tohle není už jen o fantasy boomu, tohle je prostě zavedená značka, která zabírá mnohem větší plochu, než jen pouhé neznámé fantasy. Herci netáhli ani u Lotra. U kampaně přihodí pár keců o nové technologii (i když těch 48 fps prý vypadá jak telenovela ) a lidi se pohrnou, protože ví, že ta kvalita tam byla minule a bude tam znova. Přihodí do kampaňě trochu nostalgie (i blbá reedice titanicu ve 3D udělal 350 mega) a máš tady 2 mld jak nic

Reagovat
niflheim

Ty ale spoléháš na to, že lidi půjdou za značkou. Plno lidí se ale na to s prominutím "vysere", protože to bude na víc dílů.

Reagovat
C0br

Koho zajímá, že to bude na víc dílů? Vysrali se lidi na Pottera, protože to bylo na víc dílů? Ne.

Ty tržby možná začnou u prvního dílu na nějakejch 1,8mld, ale u posledního už půjdou hodně přes.

A co jinýho než značka by mělo lidi nalákat? U Lotra byla jenom značka. Nikdo neznal Jacksona, herce (žádné velké hvězdy), nikoho.

Reagovat
Rssa

Potter byl na díly už knižně, Hobit (pokud vím), tak není. Má jen 400 stránek, z toho 3 díly filmu neuděláš a zbytečné natahování scénaristy způsobí maximálně poklesy zisků. První díl bude nejvýdělečnější (cca 1 - 1,2 mld), další už méně.

Reagovat
niflheim

Já fakt v tomhle musím souhlasit s Rssou. Fantasy neprožívá nějak zvláště zlaté doby. I například pro mě by byl Hobbit celkem nezajímavý, ani bych na něj nemusel jít. Je stále více lidí, co si radši stáhne rip po pár měsících. Důvodů je fakt neskutečně mnoho.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
C0br

Já zase znám velké množství lidí, co na to půjdou rádi a ne jednou. A do kina se bude chodit, stejně jako se chodilo na Avatara. Je škoda nechat si to na doma. Navíc to bude v kinech přes Vánoce, takže naprosto ideální.

Reagovat
niflheim

Avengers i Batman měli taky ideální čas. Taky na to šli lidi víckrát. Doba se ale celkem změnila, lidi radši klasické "popcorňáky". Přes miliardu, zhruba max 1,2...víc fakt ne.

Reagovat
Rssa

Přesný stejný odhad mám také.

Plus ten tvůj názor je hodně ovlivněn tvým okolím. Kdybych se tím měl řídit já, tak Expendables 2 vydělá cca 700 mega a nový Bond, jak se na něj všichni těší, vydělá přes 2 mld.

Reagovat
Arbiter

přesto ty filmy ve chvíli, kdy jsi znal předlohu a šel teda za značkou, staly za starou belu...

Reagovat
Rssa

Hele, můžeme se klidně vsadit. Toto je bez šance. Vždyť i výdělek Avengers byl naprostá senzace a to tam hráli jedny z největších komerčních hvězd současnosti, nemluvě o tom, že v USA mají komiksy obří základnu a tradici. Nejvýdělečnější film o "roztomilých" hobitech vydělal 1,1 mld, v době, kdy to lidi žrali.

Jenže pak nastala doba komiksů, které vládnou světu teď. Vem si letošek. Nejvýdělečnější film? Avengers. Druhý? Batman...

Fantasy už tolik netáhnou, navíc není jistota velké kvality, osobně si myslím, že to nebude tak kvalitní jak Pán prstenů.

Reagovat
C0br

Já se klidně vsadím, i když po uvážení snížím predikci u prvního filmu na 1.8mld, což by ti ale pořád evidentně nebude vadit

Reagovat
Rssa

Nechápu, kde na tak šílené čísla chodíš. To je opravdu nereálné. Na Froda a Bilba ti lidi serou, teď letí železní muži a bozi s kladivy, případně chlapi v gumovém obleku s pláštěm.

Reagovat
C0br

Seru ti na kladiva a latex, na to stačí samotnej Gandalf Už jen Šmak přitáhne k druhému dílu víc lidí, než nějakej trouba s kladivem. Co jsou ty modelky oproti drakovi?

Reagovat
Rssa

To možná ty, ale milióny lidí ne. Nebudu se pouštět do toho, co je lepší (ale třeba série o Batmanovi nakopává Pánu prstenů zadek s přehledem ), ale všechny faktory hrají proti tvému moc moc přestřelenému tipu.

Reagovat
C0br

Tak řekni, jestli souhlasíš se sázkou a můžeme se o tom přestat bavit, dokud sem někde na konci ledna nepřiběhneš, abych tě ušetřil

Reagovat
Rssa

Klidně. Podmínky? Já říkám maximálně 1,2 mld, ty min. 1,8 mld. To máme přes 600 mega dolarů, kdo bude blíž, vyhrává?

Reagovat
C0br

Jo, klasicky o nick? Možná bych přidal nějaký bonus, pokud to zůstane pod/překoná ty určený částky, ale to už je asi hovadina. A taky netuším, kdy určíme výsledek, bůhví, jak se to bude nasazovat a sundavat v kinech. Třeba mě zachrání Venca z Horní Dolní, do které to dorazí v květnu

Reagovat
niflheim

To já bych se klidně přidal

Reagovat
Rssa

Ok, o nick Tak většinou se výdělky zastaví po 2-3 měsících u větších filmů, u Hobita to bude tak 4-5 měsíců, ale myslím, že ta částka, u které se to zastaví bude nám oběma jasná už po dvou měsících .

Jedna z nejlehčích sázek

Reagovat
C0br

Ok nick na jak dlouho? Dva týdny, měsíc?

Reagovat
Rssa

Dva týdny, pokud se to zastaví na plusminus tipovaných částkách (např. 1 250 mil. dolarů) tak měsíc. Tolerance toho plusminus je 50 mega. OK?

Reagovat
C0br

Beru, tedy ujednáno.

Reagovat
Godwinson

Už jsi dlouho neměl jiný nick, co?

Reagovat
Rssa

Tohle je jasná výhra pro mě.

Reagovat
Godwinson

Hobit půjde i před Avatara ... jasná věc.

Reagovat
Rssa

Jsi větší šílenec, než jsem si myslel.

Reagovat
Godwinson

Šílenec je trochu silné slovo.

Reagovat
Rssa

Avatar vydělal 2,8 mld. dolarů. To fakt Hobit nedá, možná ani v součtu všechny tři díly.

Reagovat
Godwinson

Hobit udělá 4.

Reagovat
Rssa

A druzí Avengers 6!

Reagovat
Godwinson

Těžko ... 6 udělá až Warcraft, pokud se ho někdy dočkám.

Reagovat
Rssa

Dopadne jak Doom a vydělá sotva 50 mega

Reagovat
Godwinson

Hloupost, Blizzard si to pohlídá, což mimochodem dělá, proto už to není dávno venku, ale ještě na to budeme pět let čekat ...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Včera byli nějací bozi v tv a to byla tedy paráda, to bych se divil, jestli to letí.

Reagovat
Rssa

Co hrálo včera? Já nemám TV.

Reagovat
Godwinson

Souboj titánů.

Reagovat
Rssa

Tak to je kravina, o tom žádná

Reagovat
Godwinson

Ale končetiny tam lítaj, akce je tam hodně, možná budeš mít nakonec pravdu .. koukal jsem na to ze špatného úhlu.

Reagovat
Rssa

Takový příběh má šanci na velké peníze, ale ty opravdu obří prachy vydělá film, který je k tomu ještě i kvalitní.

Reagovat
Godwinson

Neviděli náhodou ty obří prachy i třeba Transformeři, což je totožný případ? Jen tedy lítají mechanický končetiny.

Reagovat
Rssa

No dobrá Je to zvrácené, obří prachy vydělali i romantičtí upíři

Reagovat
Godwinson

Tak vidíš, je to hrozné.

Reagovat
Kaze

Jenže to podle mě zas tolik návštěvnost neovlivní. Vždyť i Twilighty jsou naprostá sračka a přesto měly slušnou návštěvnost. Teď nechci moc zacházet do čísel, ale rozhodně bude Hobbit výdělečný.

Reagovat
niflheim

Tak vysoko to určitě nepůjde. Maximálně se přehoupnou přes miliardu.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom jo

Reagovat
Rssa

A Hobit vydělá sotva miliardu.

Reagovat
niflheim

Sorry, ale tohle nemá moc vliv na to, že by to byla až tak událost roku. I když v tomhle hodně záleží na úhlu pohledu. Já bych tam klidně i založil Expendables 2 - pro mě, jako člověka, co vyrůstal na podobných filmech, to byl krásný filmový orgáč

Reagovat
Rssa

To já taky, však jsme podobně staří a náš souboj VHSkami by byl velmi ostrý a krvavý, ale Bondovky jsou pro mě něco jako nějaké výročí, žeru to. Četl jsem Flemminga, viděl všechny díly několikrát...

Reagovat
niflheim

Tak to je pochopitelné...z mého pohledu zase bude "událostí" na základě četby nově zfilmovaný "Jack Ryan" od Clancyho.

Reagovat
Rssa

Taky se těším, ale bojím se, že to bude až moc velká popcornová jízda a ztratí to kouzlo a chytrost.

Apropo poslední Ryan Ben Affleck prý právě dal hattrick tří výtečných filmů za sebou. To bude taky super to Argo

Reagovat
niflheim

No zrovna Robinsonovi Nejhorší obavy neměly moc s knihou společného. Když si člověk řekne, že v knižní předloze má Ryan problémy s prostatou a podobně . Dobré to samozřejmě bylo, ale kniha je zaměřená úplně jinak a pokud jsi nečetl, tak vřele doporučuji

Taky jsem neskutečně zvědavý na zpracování knihy Bez výčitek (Without remorse) - což je příběh Johna Clarka. Samotná kniha i byla zpracována jiným způsobem, než normální Clancyho knihy z univerza Jacka Ryana a vesměs i ostatních.

Reagovat
Rssa

To byla jen vsuvka, abych se dostal k Argu. Nejhorší obavy byli fajn, ale také už to bylo mimo svět Ryana, jak jsem si ho vybavoval po knihách.

Reagovat
niflheim

Affleck šel krásně nahoru. Town byl úžasný, hlavně i díky Rennerovi. Teď to bude jenom o tom to podtrhnout.

Reagovat
Rssa

Už to podtrhl, Argo má být opět bomba

Reagovat
niflheim

I ty dva další projekty vypadají zajímavě.

Reagovat
Rssa

Čím méně bude před kamerou a více za kamerou, tím lépe. Nebo aspoň když už bude před kamerou, tak ať se kočíruje sám. To mu jde.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já taky miluju ty starý akčňáky s Van Dammem, Stallonem atd, ale tohle se mi nelíbí teda vůbec

Reagovat
Rssa

Reagovat
niflheim

Tak já jsem se u jedničky a dvojky úplně vynerdil...trojku už vyhlížím dopředu. Prostě vidět je v akci, navíc spolu...něco neuvěřitelného

Reagovat
smazaný uživatel

plánuju se na to podívat ještě jednou, třeba změním názor

Reagovat
tomasinho

S tím slizkým skřetem? Na Connerryho a Moora nemá nikdo.

Reagovat
Rssa

Nejlepším Bondem v historii byl Timothy Dalton.

Reagovat
tomasinho

Pro mě Moore.

Reagovat
Rssa

Po Lazenbym nejhorší možný Bond. Neběhal, nepral se, pro svádění nevhodný...příšerný Bond. Ale filmy s ním zábavné.

Reagovat
vodka

ten je u mě nejhorší, ale všechny jsem teda neviděl..

Reagovat
Rssa

Musíš dohnat

Osobně:

1) Dalton

2) Craig

3) Connery

4) Brosnan

5) Moore

6) Lazenby

Reagovat
Kaze

Starší jsem sice neviděl, ale přesto je pro mě Brosnan mnohem lepší než Craig. Craig je takový dělník, se mi zdá, kdežto Brosnan dokázal ze sebe udělat gentlemana, mít class, mít eleganci, objednávaní martini v jeho podání je lepší, přirozenější.

Reagovat
Rssa

No jo, ale že by zmlátil člověka, to mu věřit prostě nejde.

Reagovat
Kaze

Pravda no, Bond by měl být kombinace gentlemana i bojovníka. Mimochodem, anketa - kdo je podle vás ideální bond? Mě upřímně nenapadá nikdo a z mých oblíbených (Bale, Walker) se tam nikdo nehodí.

Reagovat
Rssa

Nevím, možná tak Hugh Jackman by to zvládl osobně nejlépe, ale já bych tam rád někdy viděl Colina Farrella.

Reagovat
Kaze

a mimochodem, teď mě napadají ještě šílené nápady - Dexter a Owen Slater z Boardwalk Empire.

Reagovat
Rssa

Jinak ta správná kombinace byla v Daltonovi

Reagovat
Godwinson

Bettany

Reagovat
niflheim

Pegg

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fassbender třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy Clarkson.

Reagovat
kvasha16

Sacha Baron Cohen nech je aj trochu srandy

Reagovat
vodka

McGregor

Reagovat
smazaný uživatel

Gerard Butler

Reagovat
niflheim

Já mám strašně rád Brosnana. Takový "classy". Holt možná je způsobeno tím, že jsem ty nové viděl jako první.

Reagovat
tomasinho

Toho mám taky rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Craig je skvělý

Reagovat
Rssa

No konečně někdo, kdo není ignorant a uzná kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
madridcan

O tom nikto po zhliadnutiach filmov Mnichov, Po krk v extaze a Road do perdition nemoze pochybovat

Reagovat
Rssa

Craig je skvělý skoro ve všem. A klidně může být i animovaný

Reagovat
niflheim

Defiance bylo taky dobrý

Reagovat
vodka

Reagovat
miky10

Událost roku to sice neni ani omylem, ale Craiga mam taky rád.

Reagovat
tomasinho

Dívám se na MOTD a říkám si, že ten Roy má s těmi football reasons pravdu, druhý domácí záaps v řadě neskutečná hrubka Ferdinanda, Kightlyho gól jeho.

Reagovat
vodka

šak to byl dementnhí odraz... chyby dělal jinde. tuto sezonu opravdu nemá v repre co dělat.

Reagovat
tomasinho

Po kterém šel kdovíkam, nechal se hloupě předběhnout. A i kdyby, každý zápas má minimálně jednu chybu.

Reagovat
kiwwi

toto snad nemyslis vazne

Reagovat
madridcan
Reagovat
Rssa

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

keď sme u amatérskych paródiach:

http://www.youtube.com/watch?v=QE7hht_DcgM

Reagovat
Godwinson

Ježiš to je ubohý ...

Reagovat
Arbiter

já se u toho poprvé i podruhé řezal od začátku až do konce Ale to bylo hodně dávno, no...

Reagovat
niflheim

Star Wars

Reagovat
niflheim

Krásný sack...a gangnam style

Reagovat
miky10

Koukáš na Giants?

Reagovat
niflheim

Reagovat
miky10

Ílaj nic moc dneska, ale už to vypadá nadějně, vyhrajem.

Reagovat
niflheim

Tak ten fumble nasere

Reagovat
miky10

Boha jeho.

Reagovat
miky10

Kam to ten debil házel?

Reagovat
niflheim

Spíš "co si myslel"

Reagovat
miky10

No, to taky. Achjo...

Reagovat
niflheim

Vždyť to musel vidět...ale Eli je schopný v zápětí odházet klidně celý drive

Reagovat
miky10

Snad to převede, obrana krásně teď.

Reagovat
niflheim

Brown krásně teď

Reagovat
niflheim

Ty krávo

Reagovat
stiflerovamama

Ako to vyzera s Theovim kontraktom? podla mna uz nepredlzi

Reagovat
cristiano.K.

OT: po druhé jsem se narodil, ten týpek mě vyhazoval 10minut předtím u baráku a cestou zpět..... > http://litomericky.denik.cz/nehody/nehoda_chotesov.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

našel jsi novou úctu k životu?

Reagovat
Godwinson

Těžko přetěžko :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak bych to úplně neřekl, ale zase si v tu chvíli řekneš "a já kolikrát řeším takkový blbosti" a pak když vidíš co se stalo,tak jsou vůči tomu hrozný prkotiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi byl chlastat?

Reagovat
cristiano.K.

jj on dělal hlídače na parkovšti a rozvážel lidi z diskoték já se vožral a šel hrát poker ještě do rána a řikám na něj počkáš ještě 15.min? a on že jo v pohodě....v první chvíli jsem si to vyčetl, ale pak jsem si řekl,že to je kraviny. Horší pocit bych měl kdybych ho překecával o těch 15min.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zazil neco trochu podobneho. Jednou me z akce vezl totalne striskany borec, ktery jel nad ranem skoro dvoukilem, ale nastesti jen po rovince. Kazdopadne se pak vracel jeste pro par lidi a vysekal se s nema tak, ze vjel na kruhovy objezd a urval kolo. K jeho smule navic primo pred budovou, kde sidli statni policajti, kteri se nestacili divit, kdyz z tridveroveho focusu vyskakalo 7 lidi a borcovi namerili skoro 4 promile :)) Ale vysekat se tehdy semnou, tak je po me... Byt strizlivy, tak s nim ani nejedu

Reagovat
cristiano.K.

tak to už je trošku demence

Reagovat
Arbiter

a když si uvědomíš, že s tebou v tom autě by se to stát nemuselo, tak to možná zabolí ještě víc, ne?

Reagovat
cristiano.K.

takhle jsem fakt nepřemýšlel. Byl jsem opilej, cestu zas tak tolik nesledoval,že bych křiknul kam jedeš nebo něco.......Na 90% mikrospánek, to byl chlápek co jezdil 70 na rovince,opilej nebyl, ačkoliv jeho jezdecký schopnosti nebyly moc dobré, řídil teprve rok......

Reagovat
Arbiter

tak jde hlavně o fyziku vozu s tebou a bez tebe. Ale nemá smysl to řešit a možná ani děkovat za to, že ses znovu narodil nebo tak. Ovšem neber to tak, že bych to chtěl zlehčovat...

Reagovat
cristiano.K.

já seděl ještě s jedním klukem vzadu za spolujezdcem (ten kluk je na tom špatně) takže bych měl asi určitě větší šanci.....

Reagovat
smazaný uživatel

ty si psycholog

Reagovat
Trand

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Náhodou na to de dobře..

Reagovat
niflheim

Griffin

Reagovat
niflheim

No do prdele

Reagovat
niflheim

Cruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Giaaaaaaaaaaaaaaaants

Reagovat
miky10

Eliiiiiiiiiiii Manniiiiiiiiiiiiiiiing ♥

Reagovat
miky10

Je to tam!

Reagovat
niflheim

Parádní závěr

Reagovat
Trand

Panthers a Bills.

Reagovat
Kaze

Odkaz na Giants?

Reagovat
Trand

Už je konec.

Reagovat
wild

Source_Football ‏@source_football

#mufc move for 12m theo Walcott if they offload Hernandez. All depends on Hernandez though. #mufc #AFC

tento zdroj priniesol pocas leta dost info ,ktore boli napokon pravdive (And let me remind you the last two times I've had #AFC and #mufc news.....it happened. and i gave dates! #RVP #Cazorla)

Reagovat
Kaze

ale nás jsem nepochopil.

Reagovat
Trand

Žvýkačky?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Kaze

Ajo, ono je tam Gum a ne Gun factory, já myslel, že je to nějaký odkaz na kanonýry

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Hm, ten Liverpool

Reagovat
Rssa

A teď koukám, že tam je history teacher

Reagovat
kvasha16

City sa podarilo najviac

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/134513 pats vs jets

Reagovat
niflheim

Pýče, to byl krásný return

Reagovat
niflheim

OT: Když už tady bylo to video z Clerks - tak teda jak jste na tom vy? Star Wars nebo LOTR? U mě na plné čáře Star Wars.

Reagovat
Rssa

Star Wars jsem viděl 1x a celkem průměr, LOTRa vůbec, neláká to. Takže Star Wars. Radši Bourna nebo Indyho.

Reagovat
niflheim

Prý průměr...nechtěj mě nasrat

Reagovat
Rssa

Starší dobrá pohádka, nové fakt průměr. Ale pořád lepší než LOTR a to se počítá, ne?

Reagovat
niflheim

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Again? Si mě zas chceš poštvat proti sobě a narušit náš harmonický vztah, co? Jinak zejtra jedu do tý Osvětimi, to je tam někde vedle toho tvýho města, v Polsku ne? Nedáme tam sraz?

Reagovat
Rssa

Hm, a nemáš to daleko z tý tvý varnsdorfské prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

''tý tvý varnsdorfské''

A ano, mám to kurva, kurva daleko. Za chvilku vlastně vstávám, ještě ze jsem zvyklej.

Reagovat
Rssa

No vidíš, jak jsem se snažil mluvit jako nevzdělanec a nešlo mi to přes prsty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Já bych fakt zakázal řikat takovym kultum "průměr"...to je prostě zločin. Buďto to neni nic pro tebe, nebo to miluješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, někdo si chce zase dneska nahnat palce u Vadera.

...

Reagovat
fantomas

Co fanta? Právě sem vyprášil tvýho soukmenovce..

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, ona existuje australská fanta ještě.

Kurvaaa. Ach jo, není vůbec čas poslední dobou během tejden a jak nejsem zvyklej z minulejch sezon, tak to vždycky zapomenu otevřít a přeházet.(i když podle toho, jak si stojim ve fantách, který stíhám, by to asi moc velkou změnu nepřineslo)

Takže fanta nic moc, no.

Reagovat
Rssa

Jak můžeš zapomenout na australskou fantu, když se tam od zítřka osamostatním na čele žebříčku a budu vést?

Reagovat
fantomas

Suits, fanta...za chvíli nebudu mít kam ti psát

Reagovat
fantomas

*kam ti psát křížky

Reagovat
smazaný uživatel

Neneeee, dyť Suits už pomalu mááááááám

Sem měl teď Homeland a jsem ohromen, tak mi musíš dát čas

Reagovat
Rssa

Dobrá, průměrné filmy nejsou nic pro mě.

Reagovat
Kaze

Bourne a Batman ale jsem neznaboh, viděl jsem jen nejnovější 3 SW a navíc jako děcko, co od toho očekávalo rambo film, totéž s LOTR.

Reagovat
niflheim

Tak zrovna nejnovější tři...bože První dva bych vymazal až na pár scén, třetí jedinná pořádně dobrá

Reagovat
Kaze

V té době jsem byl malý capart, který se koukal na co nejzářivější světýlka, nejbombastičtější exploze, nejtestosteronovější chlapy a v té době ještě nejblonďatější blondýny možná to někdy ještě zkusím, preference se určitě už změnily, světýlka zůstala stejná, exploze už mě tolik nevzrušují, sám už mám sixpacks, takže už tolik neslintám a přešel jsem na brunety

Reagovat
Rssa

Já když už si pivko dám, tam mi 6 kousků nestačí.

Reagovat
niflheim

Já piju obvykle dvě - první a poslední. Za celý rok obvykle jen 3x - 1) na začátku roku, 2) narozeniny a 3) kdykoliv se mi chce.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kaze

Tyvole, tady snad každý chlastá

Reagovat
niflheim

Vždyť jsme pivní národ

Reagovat
Kaze

Jo, to je možná důvod, proč tolik nepiju

Reagovat
niflheim

Se naučíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Je mi 19, jestli nechlastám teď, tak asi nikdy nebudu né, že bych byl abstinent (dokonce jsem ve středu poprvé měl absinta a přežil jsem nácviky na maturák ) akorát teda vůbec nechodím každý víkend domů ožralý.

Reagovat
niflheim

Tak já nemám potřebu se nějak ožírat...jsem vždycky rád, že vidím kamarády, pokec, jako správní nerdi kolikrát partičky magiců. Ale když se ožerem, tak to stojí za to no

Reagovat
Kaze

To já zas piju, když se potřebuju dostat na parket

Reagovat
niflheim

To mě naštěstí žádné taneční akce ani z daleka nelákají...to si spíše opilý jen tak zatančím taurena

Reagovat
Kaze

Já měl v sobě vždycky malého tanečníka, akorát jsem se vždycky připadal naprosto nemožně a vždycky mi po pár sekundách došel reportoár pohybů a taky jsem byl donedávna asociál.

Reagovat
Godwinson

Dobře děláš.

Reagovat
niflheim

Dělá radost játrům a peněžence

Reagovat
Godwinson

Což je velká radost.

Reagovat
Swarley

nechci říkat, že bych si bez chlastu život nedokázal představit, ale určitě by mi chyběl...ta pohoda když si dáš pivečko po náročným dnu...když potřebuješ pročistit hlavu od problémů a dáš si jich víc, k tomu nějakýho panáčka...

Reagovat
Kaze

Když si chci pročistit hlavu, tak jdu posilovat nebo na judo. Nevím, mně nikdy nepřipadal alkohol jako dobré řešení a obecně radši problémům čelím nebo si to vyžeru do dna než že bych se ožíral a snažil se zapomenout.

Reagovat
niflheim

Ono to ale neskutečně pomůže...sám jsem měl nedávno krizi celkem...ožral jsem se a bylo líp sice roadkill morning, ale bylo líp

Reagovat
Godwinson

Oni se ale neožírají, aby zapomněli, ale protože je to .. když už jedeme na té vlně .. móda.

Reagovat
Swarley

ale to já nemluvím o ožírání a paření někde na akcích, to už je dávno za mnou prostě posezení s kámošema v knajpě, kdy panuje pohoda, nechce se domů tak se pije až do rána...žádná ožer, lítání židlí, blití a oblbování holek na baru

Reagovat
niflheim

Já jsem snad nikdy pořádně na žádné takové "diskotéce" nebyl ... já jsem prostě chlápek do hospůdky, rád mám přátelskou atmosféru.

Reagovat
Swarley

tak dřív, hlavně z fotbalu se takhle různé akce obrážely...ale já nebyl nikdy fanda těch diskoték a podobně

výborný pivo, výborná hospoda, výborní lidi - tam mě najdeš, jen mě k ránu nasměrujte domů, já už to nějak dojdu

Reagovat
Godwinson

Já také ne a píšu všeobecně, byť tedy ten případ 'středoškolští ufňuci a každotýdenní ožírání' se k té módě asi hodí daleko více ... ok.

Reagovat
Kaze

To právě se děje s tou mladší generací všichni mají buď rovný kšilt nebo bíbra, chodí na diskotéky, chlastají jak mašiny jen kvůli tomu, že je to in a pak na FB píší o tom, jak se jim zlomilo srdce, že nechtějí žít a likují šílené obrázky (třeba dneska mě dostalo ,,Jestli někomu na tobě záleží, tak se ti ozve sám" - bullshit). Já si klidně posedím u pivka a bavím se a tak, ale třeba rozchod jsem vůbec neřešil pivem.

Reagovat
niflheim

Tak ta současná generace mladších je úděsná...ale najde pár jiskřiček naděje.

Reagovat
Kaze

Facebook je v tomhle zlo. Vlastně celkově internet. Populární kraviny mají lehkou cestu k mladým mozkům, ti dělají vtipné obrázky, které se šíří FB a máme armádu zombie. Díkybohu jsou Domažlice dobře rozvrstvená - kdo chodí na gympl, ten na 99 % umí základ gramatiky, nepíše na FB každou píčovinu atd.

Reagovat
Kaze

Což taky směřuju k Godwinsonovi.

Reagovat
Godwinson

Tak, mně facebook založil kamarád někdy v květnu a splnil má očekávání. Mám tam čtyři přátelé ... a i to bohatě stačí k tomu, abych byl často naprosto zděšen. Nechápu ten smysl fotit si jídla, vylévat srdíčka atd. a to bych zdůraznil, že to jsou lidi starší a pamatuji si je jako serióznější. Jak to asi vypadá u těch ... :)

Reagovat
Kaze

Holt buď máš jiné nároky na lidi nebo máš jiné okolí. Já mám cca 150 přátel a na nikoho si tam nestěžuju.

Reagovat
Trand

Při nejhorším si je můžeš skrýt. Já mám stejně většinu zdi zaplněnou z fb stránek, u kterých mám "like".

Reagovat
niflheim

Já mám skrytou svoji sestřenici...to bylo furt samé "Bieber"

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Moje sestřenka jela SOAD

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je výchovou rodičů no.

Reagovat
niflheim

Šikovná

Reagovat
Kaze

Moje bývalá hrála Sim Societies

Reagovat
Kaze

Taky to mám takové, akorát když jsem si vyplňoval profil, tak se mi automaticky likenuly některé stránky a to pak naštve všechno skrýt.

Reagovat
Godwinson

Jj, v těch nárocích něco bude.

Reagovat
Godwinson

Jj, tak nějak to bude, i když si nemyslím, že je to jen o těch mladších. Móda to byla, když jsem byl v prváku či ve druháku já a takovým lidem to samozřejmě zůstává v podstatě dále :) Ale tak, to je škoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku mě v naší mladší generaci věk cca kolem 15 let asi už nic nepřekvapí. Já bych je všechny nejradši zmlátil na jednu hromadu.

Reagovat
Erdovec

abych utíkal

Reagovat
Swarley

do posilovny ani v řetězech, takže to musím řešit chlastem

já jsem nechtěl vyznít jako nějakej alkoholik a rozhodně k tomu nechci nikoho nabádat, jen by mi to posezení, ta pohoda u pivka prostě chyběla

Reagovat
niflheim

... a nejlepší navíc zabékat u hudby z jukeboxu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

na Landu?

Reagovat
Godwinson

Spíš "už koluje fáma", nejhorší klišé všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, taky moje oblíbená opilecká píseň. Ale tak já mám celkově rád Sestry

Reagovat
niflheim

Jarošovský pivovar

Ale my jsme každopádně taková směsice metalistů/rockerů, takže asi máš představu

Reagovat
Swarley

Jarošovský pivovar je klasa

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Se vždy zapojí skoro celá hospoda

Reagovat
smazaný uživatel

to vůbec neznám

Reagovat
niflheim

Typický hospodský vypalovák ... s ním mám celkem zajímavý příběh - se mi ho podařilo protlačit DJovi na jedné akci ve Švajcu...tak to pustil, všichni divně koukali a já békal

Reagovat
Swarley

tak ta většinou musí zaznít, k tomu se ještě zpívá Svařák a pak to končí u Lížu pí*u celý den, "závišovky" a už nás pomalu vyhazují

Reagovat
niflheim

To my si pustím "Flash Theme" od Queenů a boucháme o stůl

Reagovat
Kaze
Reagovat
Swarley

no u toho jukeboxu se žádný meze nekladou

Reagovat
niflheim

To určitě ne ... takové věci tam u nás hrají snad v době, kdy v jukeboxu nic není a tak hraje na random. Obvykle békáme do již zmíněných nebo třeba cokoliv od Iron Maiden.

Reagovat
Kaze

Posilovnu ani náhodou, příčí se mi představa, že vlastně platím za zvedání těžkých věcí já ,,poctivě" jedu P90X doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice nejsem ten typ, co bezpodmínečně musí každej víkend pařit. Jsem ještě mladší než ty, nedá se říct, že bych se nějak flákal, to zmíněný fitko taky občas dám(protože musim ale, dobrovolně ne-e) a tréninky mám téměř každej den během tejdne... ale prostě než bejt doma celou noc u PC, tak jdu radši v sobotu/pátek(podle toho, kdy mám zápas) někam ven, s flaškou a kámošema(postupně s trochou štěstí i nějakejma kámoškama) do parku a pak, když je jako teď třeba potom zima, tak do nějakýho baru nebo na disco(což jsou v mým městě maximálně všehovšudy dva podniky, zbytek je plnej cigánů a socek )

A jo, je pravda, že to občas i dost bodne a za to ráno to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi z Mikulova?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Ale podle zkušeností tohle sedí na každý menší(kolem 15000) město. V těch menších pak už nemůžeš zmínit vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten popis sedí neskutečně

Reagovat
Kaze

My jsme měli nejdřív jednu slavnou (tj jedinou) diskárnu, pak to tam zavřeli, protože majitel zmlátil nějakého chlapce a ten ochrnul. Někdo vycítil příležitost, založil novou diskárnu a první rok měl dvojnásobnou ochranku, protože ten majitel té bývalé diskárny pořád vyhrožoval, že mu to tam vypálí a odpálí

Reagovat
Kaze

What, tady je kromě mikyho ještě někdo mladší než já a jo, já nechtěl říkat, že odsuzuju lidi, co pijou, akorát mám občas dojem, že většina tady snad pracovala za barem a taky o to, že krize a problémy pro mě nejsou ideální důvod proč pít (myslím tvrdý alkohol).

Reagovat
Trand

Já jsem taky mladší.

Reagovat
Kaze

Jaký jsi ročník?

Reagovat
Trand

95.

Reagovat
Kaze

Tak další mladá puška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Ty taky?

Reagovat
niflheim

Já byl za barem při své návštěvě Švajcu ... skoro všichni lidi odpadli, tak jsem naléval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty zkušenosti se nahromaděj, i když jdeš někam jen čas od času, takže bych to zas tolik nepřeceňoval.

Reagovat
miky10

Jo, a Vader je o pět dní starší než já. Aspoň ten Trandík je mládě.

Reagovat
Trand

A když mám narozky na státní svátek, není za to nějakej bonus?

Reagovat
miky10

Ne, pořád seš tu za mlíčňáka!

Reagovat
fantomas

Fantomas se Silvestrem tě pořád zválcuje.

Reagovat
Trand

And i thought i was special.

Reagovat
Arbiter

fantík a jeho narozeninové oslavy na EF

Reagovat
fantomas

Jono, vlezprdelka madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Vader by na to dočista zapomněl!

Reagovat
Trand

LOTR

Reagovat
Godwinson

Sofiina volba, je to jako otázka, které z dětí máš raději ... já kluka, LOTR

Reagovat
Kowe

oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
hefy

Jednoznačně LOTR... Star Wars je u mě teda totální sračka, chápu, že to maj lidi rádi, ale mě to neskutečně nudilo, nebavilo, kradlo čas,.. Star Wars a Kmotr jsou pro mě dvě největší filmový zklamání vůbec.

Reagovat
r.mrazik

kmotr...

Reagovat
fantomas

Mám to stejně jako ty. LOTR sucks.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně LOTR

Reagovat
Swarley

asi mírně LOTR

Reagovat
Maresma

Oboje stojí za hovno

Reagovat
Arbiter

rozhodně SW

Reagovat
kiwwi

LOTR all day long

SW

Reagovat
Arbiter

Film LOTR je zneuctění Tolkienova odkazu...

Reagovat
Erdovec

knihy LOTR.................> filmy LOTR > SW

Reagovat
Kaze

Já tomu americkému fotbalu snad nikdy nepřijdu na chuť, vůbec nevím, co se tam děje

Reagovat
Kaze

Navíc chvilku nějaká akce a pak hned reklama nebo ukázka z jiných zápasů.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Trand

Časem na to přijdeš, já taky nejdřív nevěděl. Záleží ale, jestli tě to baví, no. Asi to nejzákladnější co musíš vědět je, že tým se musí během 4 her dostat za tu žlutou hranici, zpočátku vždy deset yardů a ta se pak mění podle územních zisků nebo ztrát. Pokud to nezvládnou do 3 her, tak většinou volí nákop dopředu a pokud jsou blízko, tak kopou přímo do té "brány". Za kop máš 3 body, za Touchdown 6 plus máš možnost ještě kopat a pokud kicker promění, je to bod navíc.

Reagovat
Kaze

Taky jestli najdu recept na to neustálé přerušování hry fakt mi to občas připomíná fotbal pískaný rozhodčím bez citu pro hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusils někdy i třeba hokej nebo basket?

Reagovat
Kaze

Na hokej příležitostně koukám a takové přerušování tam není.

Reagovat
Trand

Neustálé přerušování? Však tam většinou běží čas a nezastavuje se a týmy pak vůbec nestíhaj, mně teda ty 15-minutovky utíkaj hrozně rychle.

Reagovat
Kaze

Vždy´t to skoro po každé akci přepnou na něco jiného.

Reagovat
fantomas

Však to je dobře, hlavně se nedej zlákat na temnou stranu.

Reagovat
niflheim

Však na tebe taky dojde

Reagovat
fantomas

To těžko, už teď si o to tak dva roky teoreticky řikám neustálym ponocovánim a ani ťuk sem tomu nedal.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Rugby je třistakrát lepší

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jou

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to kouskovaná nuda asi jako každý americký sport ....pokud to chceš sledovat jen pro to abys byl s módní EF vlnou tak se na to radši vykašli a pusť si rugby

Reagovat
Trand

Módní vlna ef, jo? Kouká akorát Chazy, který sem nechodí, Pettirosso, miky, nif a nově já.

Reagovat
Godwinson

To jsi jeho (pravdivé) teorii o módní vlně tedy zasadil krutou ránu.

Reagovat
Trand

Celkem ano. Já začal koukat protože mě to zajímá a nebaví mě neustále dívat se jen na klasický fotbal. Nevím, co je na tom módního. Kouká na to tady max. 8 lidí a diskuze o tom mi přijde třeba úplně stejně přínosná jako neustálé diskuze o rasismu, jestli jde o tohle.

Reagovat
Godwinson

No ne, mně to přijde úplně to samé a přínosnost ... to nevím, já to takhle nehodnotím, ale když už mě k tomu vyzýváš, zde je to diskuze o sračce, tam se člověk alespoň částečně pobaví, částečně šokne, je to takový akčnější.

Reagovat
Trand

Nj, já si taky svou diskuzi rozjížděl pod preview, kam už by nikdo kromě lidí, kteří by o tom chtěli diskutovat asi nezamířil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A hrubas a hefy taky sledujou americký sporty...a to už máš docela slušnou část toho inteligentnějšího osazenstva PL sekce.

Reagovat
Kaze

Prostě elita

Reagovat
smazaný uživatel

Neneee, i neeliťáci můžou sledovat americký sporty!

Reagovat
Kaze

Vždyť jenom elita kouká na americké sporty a píše sem, ne? I když elita je taková divná, spíše pravidelně píšící uživatelé, když je spousta lidem dolar nebo msgoo trnem v oku.

Reagovat
fantomas

No dolar právě pravidelně píše a mezi elitu by ho nikdo neřadil.

Reagovat
Kaze

No právě, proto jsem nechtěl použít elitu. A s dolarem se dá bavit, pokud jde o tenis a ne Barcelonu.

Reagovat
Rssa

Nedá. Nenech se ukolébat a stáhnout do jeho stáda.

Reagovat
Godwinson

V poslední době se mi zdá, že prakticky nedá už o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tim myslel sebe, ale zas mezi ty dva případy mě prosím neřaď, to zase ne

Reagovat
Trand

Já taky nejsem žádná elita a píši sem o nfl, ale snažím se to omezovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neneee, i neeliťáci můžou sledovat americký sporty!

Reagovat
Trand

Jo tak, já pochopil, že jde jen o nfl. A ty jsi koukal na NHL, tak to se nám to ještě rozrostlo.

Reagovat
Swarley

NHL tu bude sledovat spousta lidí aspoň teda nějak okrajově

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, vsichni jsme sbirali karticky

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

a pařili na kompu NHL

já jsem prostě klasik, fotbal a hokej...výhoda hokeje je v tom, že je koukatelnej i když ho nehrají ti nejkvalitnější hráči...čili extraliga je oproti gambáč lize v pohodě sledovatelná a klidně si zajdu tady v Olmu na první ligu na MORU...

no a NHL je vrchol, navíc se snaží čím dál víc Evropě vyjít s vysíláním vstříc, takže sem tam se na nějakej zápas mrknout není probléém...

Reagovat
niflheim

Já měl hokej na videohrách

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně si sledování NHL v našem ''normálním'' čase neužívám tak, jako klasicky.

Reagovat
Swarley

já právě na ty časy ve 2 ráno trpím...já vydržím do těch dvou, mrknu na zahájení, první buly a už chrápu

Reagovat
miky10

Já to pořádně ani nemůžu sledovat, když to běží v neděli od sedmi třeba, to na to prostě těžko mám čas. Od jedný ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt sbírám ale už ne tolik no.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
fantomas

Tak NHL je už dlouho poměrně rozšířenej fenomén v Čechách, oproti NFL a MLB několikanásobně, to se nedá počítat (krom toho já taky sledoval jen PO).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pred rokem tady o NFL nebylo vic nez 5 prispevku za rok, ted to najednou sleduje 6 lidi, takze to tu holt nova moda je

Reagovat
fantomas

No však já argumentuju v tom smyslu, že to nová móda je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale MLB je stara moda + nemuzes hazet americky sporty do jednoho pytle

Reagovat
soukup

to rozhodně, americkej fotbal je strašnej a baseball skvělej

Reagovat
Trand

Nevím proč to nutně nazývat novou módou. Přijde mi to, jako by to vypadalo že se na to koukám abych zapadl a ne proto, že me to baví.

Reagovat
Godwinson

Trefa.

Reagovat
Trand

Nj, jenže tak to není, proto se ohrazuju.

Reagovat
miky10

Nedej se!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to ale vubec nemyslel. Paja mozna jo, to se ho musis zeptat Spis to beru tak, ze jste se navzajem nakazili

Reagovat
fantomas

Tak tak, nakazili. Stačí jedna nevinná otázka na NFL/MLB a Chazy, kterej tu už normálně nebejvá, tě hned stáhne pod hladinu :)) takle podobně to bylo s Pettirossem..

Reagovat
Pettirosso

já jsem do toho zataženej už přes rok kamošem, jen jsem byl překvapenej a rád, že to tady taky někdo sleduje... alespoň si mám po večerech s kým povídat

Reagovat
fantomas

Se mnou bys taky mohl, jen ne o takových kravinkách..

Reagovat
Pettirosso

css, kravinkách... ale ok, beru tě za slovo, přeci jen NFL je jen o víkendech a já ponocuju i přes týden

Reagovat
fantomas

Já tu sem po nocích prakticky celej tejden no, akorát dneska a zejtra pude o dosti tématický večery (zasraná škola).. :))

Reagovat
fantomas

*monotématický

Reagovat
Pettirosso

všiml jsem si nj to mě povídej, to samostudium mě nesvědčí, pokaždý zůstanu do noci, že něco udělám, ale stejně se z toho pak vyklube fifa nebo filmík

Reagovat
fantomas

Samostudium? Fu, na to bych si netroufl, protože by mi bylo přesně dopředu jasný, že to bude takle dopadat...

Reagovat
Pettirosso

no tak úplný samostudium to není, ale rádi se přednášející vyserou na cviko nebo přednášku a hodí nám to na net s tím, že příští týden z toho bude test.. o to větší prdel pak je, když se jedná o matiku

Reagovat
fantomas

Aha, no tak to je nejhorší...právě dělám něco podobnýho, jen v důsledku vlastní lenosti (tj. jen výjimečně nedobrovolný absenci na přednáškách), takže se to nedá moc srovnávat :)) ale musim každopádně načítat 150 tisíc stránek zbytečně podrobný literatury a to je teda gigavopruz.

Reagovat
Pettirosso

No s těma přednáškama to asi znám, neboco co děláš za vš?

Reagovat
fantomas

Politologii na FF UHK - takže od nás se vlastně čeká, že budem číst hodně a rádi. Ale tohle sou zrovna kapitoly o evropský integraci v půlce minulýho století, a to je fakt mimořádně otravnej galimatyáš x myslitelů-státníků a xy malých společenství. De mi z toho hlava kolem..

Reagovat
Pettirosso

Hm, to se ti nedivím, já to nesnášel už na střední, kdy jsme tyhle myslitele měli v rámci ZSV a tam to bylo hoodně obecně a zkráceně Jenže tohle jsou fakt mnohdy sračky i pro ty, co to baví, mám na stejným oboru kamarády, co se v tom vyžívali, teď nadávají kudy chodí, pořád jen čtou a čtou a čtou..

Reagovat
fantomas

Jop. No já už to pro dnešek vzdávám, abych vstal na francouzštinu. Tak dobrou..

Reagovat
Pettirosso

taky valím, mám ráno golfíček dobrou..

Reagovat
fantomas

Uuuh..

Reagovat
Trand

Joo, to asi jo, mě definitivně překecal asi Chazy(chtěl jsem koukat už dřív, ale on byl ten poslední impulz), abych začal koukat, ale zatím vždy nadával, že koukám na nezajímavé zápasy.

Reagovat
Swarley

hrubas a hefy sledujou co?

Reagovat
Kaze

hefy určitě baseball.

Reagovat
fantomas

Hrajou fantu MLB, tak počítám, že tu.

Reagovat
Swarley

brácha na to čuměl, pořád nějaký Cincinnati nebo co a v NFL mančaft s Palmerem a Ocho Cincem - nějací tygři nebo co...nějak mě to nechytlo, spíš mě chytlo rugby, to je docela pecka...

Reagovat
smazaný uživatel

CINCI

Reagovat
Trand

Cincinatti Bengals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Tak nemusel bys na mě blít za to, že neumím psát.

Reagovat
Swarley

aha, tak to si už ani nepamatuju, že to měl takhle z jednoho města

Reagovat
Pettirosso

ochocinco

Reagovat
Trand

A hefy s Biozdendou taky sledujou MLS.

Reagovat
Kaze

Tak někde v nějaké knize s návodem na šťastný život jsem četl, že bych měl být otevřený věcem, takže dneska zkouším NFL. Ještě někdy bych měl zkusit baseball.

Reagovat
Trand

Nevím, no, jestli nemáš rád NFL kvůli kouskování, tak bych baseball ani nepouštěl. Jinak dnes se zrovna hraje šestý zápas playoff mezi St. Louis a San Franciscem, takže jestli chceš koukat na baseball, tak už moc přílěžitostí nemáš.

Reagovat
Kaze

Já na tohle dokoukám a jdu do postele na DWD.

Reagovat
Trand

A já jdu zas pustit Tribes, nudím se.

Reagovat
Kaze

Konečně, už jsi docela dlouho na lvl 2 to já už asi tři dny hraju Dotu proti botům a stále se připadám jako největší lama na světě

Reagovat
Trand

Já byl teď 10 dní mimo internet na pc, tak jsem to ani nespouštěl. Kolik, že chceš lvl? 6?

Reagovat
niflheim

Že bych tomu taky dal konečně šanci?

Reagovat
Kaze
Reagovat
niflheim

To já bych to eventuálně tahal přes steam, tam by snad stačila registračka tam.

Reagovat
Kaze

No, ne zaregistruješ se stejně na jejich stránkách, akorát si to můžeš stáhnout přes steam. Čili registračka přes můj odkaz a pak natahat ze Steamu

Reagovat
niflheim

Ok, já to zkusím buď později tento týden nebo až ten další, teď nestíhám nic

Reagovat
Kaze

Budeš si zvykat, ale určitě tě to chytne, unikátní zážitek.

Reagovat
soukup

je fakt, že 17 reklamních pauz během tří hodin může člověka odradit

Reagovat
C0br

Mně přijde, že to není módní vlna jen tady na EF. Spousta lidí v mém okolí na to začíná čumět a všichni tak nějak nezávisle na sobě

Reagovat
Chazy

Zkus u toho sledování zapojit mozek

Reagovat
alcantara

Vyborny sport Skoda, ze aktualne to ide prakticky cele mimo mna.

Reagovat
smazaný uživatel

United

klub kterému fandí každej správnej vysokoškolák

Reagovat
kvasha16

Newcastle

Reagovat
kvasha16

preco poniektori magori na spurs.cz nazyvaju Arsenal - Woolwich? nazcu Čukotka pre Chelsea chapem ale ma toto aj nejaku pointu alebo si len liecia komplexy z lepsich londynskych klubov?

Reagovat
fantomas

Protože sme se na sever Londýna přistěhovali až později, za Norrise, původně sme z Woolwiche (a taky Woolwich)..

Reagovat
Lacko_Boh

má to pointu Arsenal sa na sever londýna presťahoval z Woolwichu aby sme na ich úkor postupovali a stali sa najlepšim klubom v meste a magori nie sú,proste hecovačka,ja ich tiež inak ako sliepky nenazvem ale ich ako fanúšikov treba rešpektovať akurat si vybrali zlý klub no..ale tak keď sa majú v tieni dobre tak čo už..

Reagovat
kvasha16

tak magorov som myslel len par na tej stranke, nie ako vsetkych, len tych par individui.. a diki obom

Reagovat
madridcan

Najlepsie serie su aj tak Die Hard a Terminator napriek slabsim trojkam. Este aj Bourne, ale toho musim oddelit, kedze ten ma trojku aspirujucu na film roka 2007

Reagovat
Rssa

Když už něco Smrtonosného, tak zbraň. Ale Bourna chválím, to je TOP a možná nejlepší trilogie všech dob.

Reagovat
Kaze

Scéna v Trafalgaru patří mezi špičku toho, co jsem zatím stihl vidět.

Reagovat
Rssa

Všechno je špička, je to geniálně vymyšlené a promyšlené. A zahrané.

Reagovat
Kaze

Jasně, ale prostě honička patří mezi naprosto špičku všeho stejně jako Blackwater (Game of Thrones, S02E09) a závěry Butterfly Effect a The Prestige. Teoreticky se sem vlastně řadí i CL 07/08 v Moskvě.

Reagovat
niflheim

Já bych klidně i zmínil Back to the future . Památný je rovněž Matrix, Evil Dead. A potom už to, co bylo zmíněno - Kmotr, Indy, Bourne, Bláznivá střela

Za Die Hard

Reagovat
smazaný uživatel

BTTF dojebal třetí díl, Matrix kromě prvního taky docela slabota, Kmotra jsem viděl nedávno poprvé a dost mě to zklamalo..za mě fakt komplet povedené série jsou jenom Temný rytíř a Pán prstenů

Reagovat
niflheim

Tak Dark Knight je masterpiece ...na BTTF jsem vyrostl, Matrix člověk musí brát jako kultovní záležitost, navíc v hodně věcech průkopnické do světa akčních/sci-fi filmů. Kmotr je klasika, kdy mě první film nezklamal překvapivě hned po četbě knihy. To se dá říct o málo zpracováních.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já taky miluju Návrat do budoucnosti, ale je docela škoda, že ten třetí díl byl o dost slabší..Matrix mám taky rád, ale ty poslední dva díly už nejsou tak působivý (po vizuální stránce samozřejmě ano, hlavně trojka)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě třetí díl návratu do budoucnosti byl dobrej, naopak druhej mi vůbec nesedl.

Reagovat
Kaze

U mě snad už jenom u Game of Thrones, jinak taky samá zklamání.

Reagovat
vodka

kmotr pro mě teda zklamání jako prase. Ty filmy jsou proti knize příšerně nudné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda knížku nečetl, ale taky je pravda, že jsem viděl lepší mafiánský filmy než kmotr.

Reagovat
niflheim

Tak mi se líbilo, že to bylo poměrně shodné s knižní předlohou. A ve dvojce Vito. Trojka už ani tolik ne, ale pořád je to klasika.

Reagovat
madridcan

Die Hard je proste neskutocna zalezitost. A vies co? Bavi ma aj styrka hoc je dost kritizovana...

Reagovat
niflheim

Čtyřka byla našlapaná

Reagovat
madridcan

Reagovat
Kaze

líbilo se mi to víc než Transformers i když jednička se mi líbila.

Reagovat
madridcan

Proste cisto Willis ako uply laik do kompov a snazi sa bojovat proti niecomu, o com nema paru

Reagovat
C0br

Ještě kdyby to nebylo vykastrovaný žádný fucky, žádná pořádná krev

Reagovat
niflheim

Yippe-ki-yay Motherf@(#€&

Reagovat
fantomas

Bolton prej oficiálně oslovil Dougieho Freedmana..zná někdo nějak blíž jeho práci u Crystal Palace, jak se jeví? Jeho věk mě celkem vyděsil totiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Dougie je dobrej, ja ho mam rad. Mladej, rychle se ucici manazer, hraje hodne 4-5-1... Mne se hra Eagles pod nim libi, byl bych na nej zvedavej v kvalitnim tymu

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

já si ho pamatuju eště jako útočníka z Leedsu, tehdy hrál skvěle v tom play off

Reagovat
niflheim

1000. za Star Wars

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

1000 pre ludi, ktorí nevedia co je to alkohol. Ako napriklad ja

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=mdRDoMfB0I8

Pekny pohled na okolni tribuby, jak vejdou do sektoru :)) Uz at je streda, sakra!

Reagovat
smazaný uživatel

tribuny*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Klasika naše no.

Reagovat
kvasha16

ale zas, Chelsea sa len teraz uzdravil Lamps, Bertrand a Sturridge, oproti vam by to bolo stale malo ale vzhladom k priemeru by to bolo vyrovnane

Reagovat
Chazy

Omg, Eli vyhrál, tak to radši nekoukám nahoru..

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

btw první zápas bez Raye a hned dostali Ravens takovou dardu

Reagovat
Chazy

No... mluví se u něj o konci kariéry. A vychází najevo dost statistik, podle kterejch ani Lewis letos nehrál dobře.

Reagovat
Pettirosso

všude se píše, že tím zraněním skončila jedna velká éra Ravens

Reagovat
Chazy

Njn, tak on tam odehrál celou kariéru, byl to ten franchise hráč .. A fakt tu pozici hrál způsobem, jako nikdo jinej. Ale podle mě okamžitě příští rok půjde dělat někam defenzivního koordinátora a do dvou let bude HC.

Reagovat
Pettirosso

mrzí mě, že jsem ho zastihnul až úplně nakonci, kdy už to nebylo ono, ale alespoň tak. Teď jsem zvědavej, jak se s tím Ravens naučí "žít", přijde mi, alespoň podle toho co jsem měl možnost vidět, že na něm byli hodně závislí

Reagovat
Chazy

Jj, na něm a Reedovi, ten teď hraje se zraněním, což se asi taky projevilo. A teda Reed hraje nejúžasnější pozici, free safety

Texans jsou zajímaví, loni hráli poprvý PO, ale dostali se tam bez Schauba. Jestli vydrží zdravej, tak můžou jít klidně útočit na SB. Když se ti zraní QB, tak ti prostě končí sezona, takže loni i se super bilancí tam šli jako naprostí outsideři

Reagovat
Pettirosso

No po dnešku mají další 4 zraněný, co jsem se koukal na injury report, snad to nebude nic vážnýho, ale bylo tam 2x koleno do toho Webb, jestli už se uzdravil, nevím a teď ještě Reed a mohli by to zabalit. Ty pozice, zvlášť bránící jsou pro mě ještě velká záhada, Free Safety je volný bek?

Loni jsem tolik nesledoval, ale letos na ně občas hodím oko, mají slušnou bilanci, myslím, že rupli akorát s GB, jinak válí, koukal jsem na ně, když přejeli Delfíny. Schaub mě nepřijde nijak extra, nebo se mi to možná jen zdálo.

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.cz/Redakce/Obranne-pozice/92-gE.folder.aspx

Víc nepotřebuješ, kontroloval pravdivost údajů orli, takže ti ani americkej gigaexpert nenabídne nic lepšího

Schaub není extra, je to prostě takovej top 15 QB... jenže mezi takovým QB a náhradním bejvá rozdíl jako mezi Heskeym a Berbatovem, nemáš prakticky šanci nic dokázat. A jim se zranil i první náhradník a hrál až třetí QB, kterýho nikdo neznal a i když odehrál dva fakt super zápasy, tak v PO se ukázalo, že je naprd.

Reagovat
Pettirosso

kua proč já to studuju přes anglickou wikipedii a přes nfl.com, když tady to je krásně česky..dík

No ty rozdíly jsou vidět, ono je i rozdíl jestli máš zkušenýho průměrnýho QB nebo šikovnýho rookie. Zvlášť pak v play-off jde hlavně o zkušenosti a pokud hraješ z druhým náhradníkem na nejdůležitější pozici, je to těžký.

Jak hodnotíš dosavadní průběh? Překvapení, zklamání atd.. ve zkratce.. Třeba mě překvapuje Atlanta, nevím jak je na tom normálně, ale letos jedou, navíc jejich zápasy jsou aktraktivní, překvapením byl i Seattle proti GB, naopak zklamanej jsem ze Saints. Viděl si hrát už Tannehilla?

Reagovat
Chazy

Zejtra, musím jít spát ale odpovím, jenom ať tu nečekáš..

Reagovat
Pettirosso

v poho, díkec

Reagovat
Chazy

Pats utrpěli vítězství...

Reagovat
Kaze

Liverpool možná, ale zrovna Chelsea fakt nemá důvod proti nám si stěžovat na sudí, právě naopak

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

To asi neřekl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož aji v deseti to proti těm šupákům musíme uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

1080. proti skorumpovanym dekanom a prodekanom

Reagovat
alcantara

Veduci katedry este ujdu, ale dekani uz su cez hranicu...

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

1080 by sa hodilo skor pre HD filmy

Reagovat
Trand

Reagovat
madridcan

Tuke zalezitost Pali?

Reagovat
vladis271

OT: možný SPOILER

ako sa podľa vás bude vyvíjať homeland? Podľa mňa ho nakoniec zlomia na dvojitého agenta pre CIA.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě se teda "dobrákem" určitě nestane... Doufám...

Reagovat
vladis271

2. scenár s ktorým pracujem je, že sa stane prezidentom. Ale to je podľa mňa až príliš pritiahnuté za vlasy. Však už teraz o ňom vedia, že prebehol, takže by niečo také nedopustili.

Na 1. sérii ma spätne dojalo ten dôkaz ako veľmi baby priťahujú zlí chlapy. Cˇo natom, že viem, že je to terorista a chce pozabíjať celé vedenie štátu a ja som agentka CIA, kde mu vytrtkám mozog z hlavy tak aby nás nezatkli za sex na verejnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

No já jen doufám, že už nebude třetí série... Protože by to zas akorát zkazili, pěkně ať ho teď začnou sledovat, nechaj se od něj zavést k Nazirovi a oba je dostanou...

Reagovat
vladis271

naťahovali väčšie hovadiny ako Homeland, navyše sú to Amíci, neverím, že by to dvojkou skončili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím si to drží svojí hladinu... Ale osobně tam už moc "cest" kam s tím jít, nevidím...

Reagovat
kiwwi

Atlético Madrid se připravuje na možný odchod kanonýra Falcao. Pokud skutečně odejde, údajně by ho mohl nahradit Javier Hernández z Manchesteru United.

tak na vymenu?

Reagovat
Kaze

Na góly už máme RvP, nepotřebujeme ho. Pokud vůbec měnit Hernandeze, tak za post, který bychom potřebovali (bek?).

Reagovat
kiwwi

aky bek, pravy?

ale jasne ze ho nepotrebujeme, len som si tak predstavil utocnu stvorku Rooney, Persie, Falcao a Welbeck...

Reagovat
Kaze

Už teď je to maličko na hovno, že trpí jeden z trojce Nani, Welbeck, Kagawa. A jo, pravý bek. Máme tam jenom Rafaela, kterému se zranění tolik nevyhýbají, pak tam musí zaskakovat Smalling s Jonesem, kteří nejen, že tam jsou slabší, ale taky jsou slušně injury prone. Levá strana je v pohodě, titanový Evra a mladík Buttner.

Reagovat
kiwwi

Atletico velmi nesledujem, ale nezda sa mi, ze by mali nejakeho vhodneho hraca na vymenu

Reagovat
Kaze

Nemluvím o Atléticu, mluvím obecně o tom, že by se nám RB hodil a když nehraje Hernandéz, tak by mohl být součástí nějaké výměny.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč pouštět přesně takového hráče kterého potřebujem? Ať si vemou Machedu a udělajou si z něho lepšího útočníka.

Reagovat
Kaze

Na hrot máme RvP, Welbecka a může tam hrát Rooney. Na podhrotu máme Rooneyho, Kagawu, Andersona a možná Cleva. Na levé křídlo Naniho, Younga a zaskočit může Giggs. Jako když už v týmu je, tak proč odcházet, ale nebylo by pro mě zase tak těžké, kdyby odešel. Pravý bek je pro nás mnohem problematičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže špičkový tým potřebuje čtyři útočníky. A Hernandez je na pozici 4. prostě nejlepší. Skvělý do brejků, perfektní výběr místa, schopný žolík. Buď tam bude on, nebo jeho kopie.

Reagovat
Swarley

a to já si zase právě nemyslím...psal jsem to už při příchodu RvP, nám prostě takový střelec chyběl...Wazza umí sypat góly, ale nikdy to nebude čistokrevný hrot...hrával to v repre, bylo to super, bla bla bla...on je platný tam kde je, když má prostor, může rozdat balon nebo jít do zakončení a dá se dobře využít i při bránění...na hrotu je ho "škoda"

Danny má blíž k tomu typickému hrotu, ale taky u něj pořád pochybuju...on je rychlý a přijde mi, že ten svůj prostor taky potřebuje, trošku času, víc kontaktů s balonem, ne jen postávat na hrotu...

a pak tu teda máš superkvalitního RvP a k tomu jako záskok na hrot Chicharito...s tím, že RvP je jasná jednička, ale potřebuješ někoho, aby mu kryl záda...a jestli kulihrach nebude remcat, tak bych se ho rozhodně nezbavoval...má čich na góly, jako žolík parádní...a v minulém zápase? výše zmínění všichni v základu a další volba do útoku? právě Chicharito, takže ta jeho pozice není nějak extra tragická...+ v LM a pohárech si určitě zahraje...

Reagovat
Kaze

Jo, na ten záhul v LM jsem nepomyslel a hlavně možná odejde Nani

Reagovat
Kaze

A koho byste si přáli na křídlo, kdyby odešel Nani? Maličko jsem doufal, že to AVB strašně rozesere a pak bysme koupili Balea, ale je to nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Welbeck

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

smutný je, že by se nám hodil stoper ne že by jich bylo málo a nebyla v nich perspektiva, ale pořád jsou všichni na hromadě...ta obrana skřípe a skřípe, tam to prostě chce co nejdřív ustálit...

Reagovat
Kaze

Celé se to posralo prostě Vidicem, který pak vynechal rok a když se vrátil, tak hořel. Celé to podtrhlo to, že jde zase na operaci ale až se vrátí Jones se Smallingem (mimochodem, kdy?) tak už by to mohlo být spolehlivé. Ale stejně se nemůžu zbavit dojmu, že problém není ani tak v bránění jako spíš v individuálních chybách a smůle.

Reagovat
vladis271

vraj sa naňho zameral Mankini, takže je to jasné.

Reagovat
Kaze

Reagovat
vladis271

irónia? alebo ťa to fakt prekvapilo?

Reagovat
Kaze

Zrovna City mají útok vyřešený s námi nejlíp z ligy, takže překvapilo, no

Reagovat
Kaze

Jedině že by Balotelli odešel.

Reagovat
vladis271

je to najlepší hrot na svete, peniaze mi veľmi problém nerobia, tak jedného pustia a kúpia si Falcaa. Nešli po Hazardovi, už len kvôli renomé pôjdu na 100 percent po Falcaovi.

Reagovat
cristiano.K.

pokud Fergie bude chtít,tak ho bude mít

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to překazí agent

Reagovat
Arbiter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi už toho Liverpoolu nech.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kaze

Jestli ho někdo momentálně potřebuje, tak Arsenal a Chelsea, kterým by pak zaplnil kritickou díru.

Reagovat
A Seleção

Myslim,ze Chelsea ulovi Cavaniho.

Reagovat
kvasha16

snad Chelsea nebude potrebovat nikoho a vyhneme sa dalsiemu megaprestupu... Torres sa zatial javi celkom dobre, aj ked to stale nie je dokonale... a Sturridge je tiez celkom dobry

Reagovat
A Seleção

Pochybuju,ze z trojice Rvp,Wayne a Falcao by nikdo nesedel a nechat kohokoliv z nich sedet by bylo spatne.

Reagovat
kiwwi

tak Fergie ukazuje, ze to moze byt aj bez sedenia

5 hracov na 3 pozicie nie je vela

Reagovat
A Seleção

tak mi napis,jak by jsi to postavil tak,aby nikdo z vyse zminovane trojice nikdo nesedel.

Reagovat
kiwwi

predvcerom hral v zaklade Rooney, Persie a Welbeck

Reagovat
A Seleção

Tudiz hra na dva hroty a Wayne pod nima?

Reagovat
kiwwi

rotovali cely zapas...kazdy z nich bol aj na kridle aj na hrote

Reagovat
A Seleção

ted koukam na to,jak jste to hraly.myslim ale,ze nikdo z ty trojice by na krajni zaloze moc dobre nezahral.Jestli by to ovsem Falcao prisel tak predpokladam,ze na hrotu by byl RvP s Falcaem a Wazza by to podporoval zezadu.

Reagovat
Swarley

ne každý tým si může říct, my Falcaa fakt nepotřebujem

Reagovat
Swarley

kdyby to bylo na mně, tak bych se toho vůbec nebál...

Valencia - Carrick - Nani, Wazza podhrot a útok RvP a Falcao...sice by se Carrick vyvrátil po půl hodině, ale byl by to válec

Reagovat
Swarley

bylo by to takové zmutované 4-4-2

Reagovat
A Seleção

Jasne,tak nejak jsem si to taky predstavoval.

Reagovat
Swarley

no ono by to hořelo jak blázen, by se z Rooneyho musel udělat vyloženě střeďák...

Reagovat
A Seleção

Coz by ho podle me asi moc nepotesillo

Reagovat
Kaze

Předminule ale hrál fakt střeďáka

Reagovat
r.mrazik

je to skoda,ze je az 4 utocnik...nema formu a bez hrani se do ni dostane dost tezko...

nejlepe by bylo ho pustit na hostovani...

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Swarley

nikam, doma bude!

Reagovat
niflheim

Možná by to jen chtělo jednoho hráče navíc do středu.

Reagovat
niflheim

Nebo teda spíše budeme řešit příchod nějakého křídla.

Reagovat
r.mrazik

posledni dobou to vypada,ze alex na kridla nejak kasle...bere valenciu,pak pry young...nani takovy nejaky odepsany...a navic to stavi bez kridel...

je to divny

Reagovat
niflheim

Tak je jasné, že na křídlo může Danny, RvP hrával i kolikrát z pravé strany, Clev tam může zahrát. Ale u Naniho je velká šance, že odejde, takový Brady tu šanci pořádně ještě nedostane, Giggsyho bych tam už nedával. A pokud nám zbydou dvě normální křídla...tak to bude prostě divný.

Reagovat
Kaze

Ale fakt by to chtělo občas nějaké ostré křídlo i mimo LAVa. Koneckonců, křídelní hra byl hlavní důvod, proč jsem vůbec začal fandit MU

Reagovat
r.mrazik

nejak si na to nemuzu zvyknout...

nase hra byla vzdy pres kridla...ted je to neco jineho

je to zvlastni,ale i dost zajimavy posun,kdyz si vezmem,ze mame v tymu valenciu,naniho a younga...

Reagovat
Arbiter

podle toho, jak se vyjadřuje, tak bude spíš chtít buď do CFC nebo ManCity...

Reagovat
r.mrazik

jj,v jednom tom klubu skonci...nejvic by se hodil do chelsea...v city by byl zbytecny...ale kdyz si vezmes,ze je mozne poridit takoveho hrace,tak by nevahal asi zadny klub,ktery by si ho mohl dovolit...takze i city

Reagovat
Arbiter

A pokud bude City šponovat cenu, tak ho získají tím tuplem. Já ho v CFC za ty případné prachy nechci... Vystačím s s Matou

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze financne na city nemate (usmevna veta...)...ale tak vyhrali jste LM,vedete PL...tohle by taky mohlo hrat dost pro vas...samozrejme byste se pres kapsu placli,to je jasne...

ale hrotaka potrebujete,torres je celkem marny...s falcaem by to bylo o necem jinem...

Reagovat
Swarley

tak Falcao by bohužel do současné Chelsea padl jako prdel na hrnec, takže snad se vrtne někam jinam

Reagovat
r.mrazik

s tim jeho golostrojem by zapadl snad do kazdeho tymu,ale je fakt,ze u modraku by to bylo neskutecne videt...

rozdil mezi golovym falcaem a divnym torresem by byl nejspis dost velky...

a mas recht,snad pujde nekam jinam,i kdyz...bylo by prijemne ho sledovat v PL

Reagovat
Kaze

Co Cavani, je prodejný? Jednoho z těch dvou bych přál Arsenalu.

Reagovat
A Seleção

Pri jejich vykupni cene je to nemyslytelny,i kdyz Cavaniho bych u nas videl neskutecne rad.TOP zakoncovatel.Ale mame Girouda,ktery se zatim usazuje a hleda se a Poldiho,kteryho je na kraji skoda.

Reagovat
Kaze

Vůbec nevím, jak hrajete, ale bylo by možné že by Giroud sklepával a Cavani/Falcao zakončovali?

Reagovat
A Seleção

Ja osobne bych daleko radsi videl Poldiho pravidelne na hrotu a pod nim Cazorlu.s utokem problem podle me nemame,spis me trapi stred zalohy,jelikoz nemame typicke DM jako byl Song.Uvital bych nekoho jako MVilla nebo Capoue.

Reagovat
j_mrazik

Není třeba sahat do defenzivní práce, když vidíš, že dostáváme málo gólů. Máme problém se střílením gólů. Absence Songa zatím nejde moc vidět. Snad tomu bude tak pořád. Prostě teď budeme hrát na běhavější střeďáky. Fabregas s Flaminim taky vedle sebe v klidu fungovali.

Reagovat
Arbiter

proti Norwichi jste ale mohli být rádi, že jste těch gólů víc nedostali. Jak jste byli v obraně na úplném startu sezóny dobře, tak postupem času se to jen a jen zhoršuje...

Reagovat
vodka

chybí Diaby

Reagovat
Arbiter

No vidíš to, to já jsem s Torresem i spokojený, podílel se na 7 z 19 gólů v PL, to zase tak hrozné není podle mě Navíc nám zraje Lukaku.

Reagovat
A Seleção

Jsem toho nazoru,ze Citizens a Chelsea si v zime budou davat kamen nuzky papir o to kdo dostane Cavaniho a kdo Falcaa

Reagovat
tomasinho

Did you know? He has now scored seven substitute goals away from home, second only to Jermain Defoe (nine) in Premier League history.

Reagovat
tomasinho

Zkuste hádat, je to lehké.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je vážně lehký Kor po tomhle víkendu, kdy se o něm zas mluví...

Reagovat
tomasinho

Já to prvně chtě hodit jako zajímavost a ne hádanku. Až pak jsem si všiml, že tam nené jméno no.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde bereš tyhle zajímavosti? Twitter?

Reagovat
tomasinho

Tohle bylo zrovna v sestavě kola BBc toho mouly Gartha Croockse.

Reagovat
tomasinho

Crookse* Ale jinak z Twitteru no, když na mě něco vyskočí.

Reagovat
A Seleção

Edin?

Reagovat
Kaze

Kolik měl celkém gólů z lavičky Solskjaer?

Reagovat
niflheim

28

Reagovat
niflheim

A Guardian píše 29...tak něco z toho.

Reagovat
fantomas

A jen dva z toho venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Kalou asi taky nebude daleko, ne?

Reagovat
A Seleção

OT: nekde jsem cetl,ze Wenger se v zime bude snazit ziskat Adriána z Atletica,co je na tom pravdy?

Reagovat
r.mrazik

arsen.wenger@arsenal.com

Reagovat
A Seleção

Psal jsem mu uz v patek,vcera mi napsal,ze se mu libi,ale ze vic mi sdelit nemuze....

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade jsi na spravne adrese...tady ti rekneme vic

Reagovat
A Seleção

No kazdopadne je to realnejsi nez Cavani

Reagovat
madridcan

OT: Armstrong definitvne prisiel o tituly z Tour de France...

Reagovat
A Seleção

nejvetsi podvod v dejinach cyklistiky... neuveritelne,jak se behem okamziku ze sportovniho hrdiny,ktery dokazal porazit i zakernou nemoc stane vyvrhel,ktery v dejinach nema obdoby...

Reagovat
tomasinho

Pro mě je to pořád hrdina, byl prostě nejlepší.

Reagovat
r.mrazik

vsichni brali...

takze asi jo...ze vsech,co brali,byl nejlepsi

Reagovat
kiwwi

mozno bral najviac

Reagovat
vodka

vtipný je hlavně Hamilton, jak z něho dělá hlavní dopovací mozek celého pelotonu... Nevěřím tomu, že s ním nemá nějaké nevyřízené účty...

Reagovat
alcantara

Mne sa pacili tie Barryho vyjadrenia a obvinenia, ked sa staval pomalicky do pozicie ublizeneho, ktoremu pomaly vyhrozovali, ako nemal vobec na vyber atd. Krasne prifarbene tvrdenia, ktore maju spravit z Lance jedine vinne monstrum stojace za vsetkym, pricom maju vierohodnost nula.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
alcantara

Najvtipnejsie je, ze ziadny priamy dokaz nemaju.

Reagovat
kiwwi

to su jak tie priame dokazy proti Terrymu...kazdy vie ze to urobil, ale nemaju priame dokazy

aspon ze sa o to postarali federacie

Reagovat
alcantara

Ta ich nemohucnost je ale komicka. Trosku paradoxne odsudit na dozivotie cloveka, u ktoreho doteraz nemaju anu jeden relevantny pozitivny dopingovy nalez.

Reagovat
vladis271

jj, alebo, že každý vie, že fergusonov vplyv na FA je rakovinou v Anglicku, ale nie sú dôkazy.

Reagovat
kiwwi

cry scouser, cry

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Dementi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už mám stejně titulů z Tour de France, jako Armstrong

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsem daval na FB -

TDF rocnik 2005: prvnich 20 a jak je to s jejich cistotou:

konecne poradi: 1Armstrong, 2Basso, 3Ullrich, 4Mancebo, 5Vinokurov, 6Leipheimer, 7Rasmussen, 8 EVANS, 9Landis, 10 Pereiro (?),11Moreau, 12Popovych (?), 13Mazzoleni, 14Hincapie, 15 ZUBELDIA, 16Jaksche, 17 JULICH, 18Sevilla, 19Kashechkin, 20 GUERINI.

Oznaceni velkymi pismeny jsou ctyri, proti nimz se dosud nic neprokazalo.S otaznikem v zavorce za jmenem jsou dva, kteri maji proti sobe relativne silne podezreni z dopingu.

"Zbytek"= tedy c t r n a c t jsou spojeni s dopingem.

a takhle to bylo kazdej rok, proste sypal nejlip, tak aby na to nikdo neprisel.. Co mi prijde ale fakt divny je, ze mu delali tolik testu a nikdy nic, kdezto u ostatnich na to prisli i zpetne, tak Lance cistej a najednou se z nej udela tohle..

Reagovat
alcantara

Lancwe pozitivne vzorky mal, EPO mu odhalili, ale kvoli premlcacej dobe a moznemu znehodnoteniu vzoriek ich nemozno povazovat za relevantny dokaz.

Reagovat
vodka

no, pokud vim, tak to znova ani netestovali, protože to odmítl, ne? ty byly z tour 99. Ale okolo švýcarska někdy 01, nebo 03 měl "podezřelý vzorek", akorát to tehdy vyřešili napomenutím.

Reagovat
vodka

ale stejně to nechápu, na základě čeho mu vzali všech 7, když promlčecí doba je 6 let?

Reagovat
alcantara

jj, to EPO sa tykalo tour 99.

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

stejně zůstane největší legendou tohoto sportu

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

FA a Fergie

Reagovat
vodka

a este jedna perlicka: 'The UCI has tested Lance Armstrong 218 times. If Lance Armstrong was able to beat the system then the responsibility for addressing that rests not only with the UCI but also with WADA and all of the other anti-doping agencies who accepted the results.

Reagovat
vodka

a eště jde mimo mě, že když je testují několikrát i namátkově, tak jak mohl vědět, kdy si pro něho přijdou?

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno souhlas, je to nechutna fraska.. meli by vsichni teda odstoupit, WADA by mela vyhodit vsechny svy testovatele.. bud neumi testovat, nebo byli podplaceni..

Reagovat
alcantara

Tak ja nejak tak ocakavam, ze ked vymazu Armstrongovu karieru jednym tahom, tak tiez nebude mlcat a pusti sa do toho s plnou palbou.

Reagovat
vodka

hmm, to si právě nemyslím, podle mě bude pořád říkat to svoje... Ale bylo by to každopádně velmi zajímavé.

Reagovat
alcantara

Neviem, ked mu aj organizatori Tou zrusia vsetky tituly... To uz bude uplne jedno, co bude hovorit, kedze to ocividne nikto neberie na vedomie.

Reagovat
vodka

to je taky fakt.. btw nemáš/nemáte někdo to rozhodnutí? Hlavně ta výpověď Zabriskieho a Vande Veldeho by mě zajímala...

Reagovat
alcantara
Reagovat
vodka

super!

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že aj mancs podobne prídu o tituly...

Reagovat
Arbiter

kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

sedminasobny nevitez TdF

Reagovat
Arbiter

takový neexistuje...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

kozmonaut, muzikant a profesionálny športovec.

Reagovat
Arbiter

a to všechno stíhá jedna osoba, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Billy Joe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Colocciniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nejlepsi stoper na svete !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele