Serie A - souhrn 7. kola

06.10.2012, 19:54, aktualizováno 07.10.2012, 22:51
Komentáře a souhrny
Dva nedělní šlágry skončily rozdílně, zatímco Neapol doma porazila Udinese, AC Milán v městském derby podlehl Interu. Odpoledne se dařilo favoritům - Lazio vyhrálo v Pescaře, Fiorentina porazila Bolognu, Juventus uspěl v Sieně a římské AS si poradilo s Atalantou. Trenérské výměny přinesly ovoce Cagliari a Chievu.

SSC Neapol - Udinese Calcio 2:1

07.10.2012 20:45

Góly: 30. Marek Hamšík, 45+1. Goran Pandev - 43. Giampiero Pinzi

Fotbalisté Neapole nenechají Juventus vydechnout. Ve večerním duelu s Udinese zvítězili 2:1 a nadále zůstávají bez porážky. Na stadionu San Paolo se hrál dobrý fotbal se spoustou šancí, vítěznou branku měl na svědomí makedonský forvard Goran Panděv.

První šance si vytvořila domácí Neapol, do koncovky se dostal Marek Hamšík a Brkič byl na místě. Stejný souboj se o chvíli později opakoval, Hamšíkovu dělovku Brkič znovu likvidoval. Udine hrálo rovněž dobře a zápas se hrál ve velmi vysokém tempu. Nicméně s další šanci přispěchali opět domácí, ale ani zblízka hlavičkující Cavani na Brkiče nevyzrál. Neapol se dočkala první branky po půlhodině hry a zaradoval se v úvodu neúspěšný Marek Hamšík! Slovenský reprezentant se štěstím těžil z Cavaniho přihrávku, Brkiče propálil jen taktak - 1:0 pro Neapol. Ve 43. minutě mohl zvýšit Panděv, ale před brankou mu k zakončení scházel krok! A tak udeřilo na druhé straně.

Rychlý protiútok dovedl do zdárného konce Giampaolo Pinzi a výsledek se zdál být po prvním poločase nerozhodný 1:1. Jenže tomu tak nebylo. Ještě v nastaveném čase vrátil vedení na stranu Neapole Goran Panděv, který povedenou přízemní střelou překonal Brkiče - 2:1 pro Neapol.

Ve druhém poločase mělo hostující Udine hned několik zajímavých šancí na vyrovnání. Především po nešťastném zásahu Maggia zachránilo Neapol břevno! V 77. minutě mohlo být o výsledku rozhodnuto, ale Hamšíkova tvrdá rána zamířila těsně vedle tyče.

Už v 90. minutě postupoval sám na Brkiče Edinson Cavani. Uruguayský útočník se v těchto situacích obvykle nemýlí, jenže tentokrát neuspěl. Vzápětí mohlo Udine srovnat. Parádní střela Faraoniho skončila těsně vedle. Hlavní sudí ještě nastavil pět minut, ale v nich už se nic podstatného nestalo. Neapol i tentokrát zvítězila a společně s Juventusem je stále bez porážky.

Více informací k zápasu

AC Milán - Inter Milán 0:1

07.10.2012 20:45

Góly: 4. Walter Samuel

I na potřetí ovládl slavné "Derby della Madoninna" Inter Milán. Na San Siru se tentokrát žádná přestřelka nekonala, Inter zvítězil brzkou brankou Waltera Samuela 1:0 a vrátil se na třetí místo. Rossoneri k vyrovnání nepomohlo ani vyloučení obránce Nagatoma, tým trenéra Allegriho klesl na jedenácté místo.

AC vstoupilo do zápasu tím nejhorším způsobem. Už ve čtvrté minutě neuhlídala obrana Rossoneri při bránění standardní situace Waltera Samuela a Inter vedl 1:0. Argentinského urostlého stopera nechali hlavičkovat na zadní tyč a to se zkrátka nemohlo obejít bez trestu. Za další tři minuty to mohlo vypadat s AC ještě hůř. Abbiati vyrobil velkou chybu a jen taktak, že jí Milito nepotrestal!

Červenočerní se dostávali do zakončení těžce, proto zkoušel z dálky střílet Emanuelson a El Shaarawy, ani jeden z nich ale neuspěl. Přesně po půlhodině hry se rovněž netrefil mezi tři tyče Boateng a skóre nadále zůstávalo stejné. Inter vedl po prvním poločase 1:0, ale byl si moc dobře vědom, že udržet výsledek bude těžkým úkolem.

Zvláště když ve 48. minutě uviděl druhou žlutou, a tedy červenou kartu, japonský obránce Yuto Nagatomo. Od této chvíle se AC usadilo na polovině Interu a začalo mařit jednu šanci za druhou. Ránu Montoliva Handanovič vyrazil a Bojan Krkič následně servíroval na Boatenga. Ten nebyl ve vyloženě výhodné pozici, přesto vystřelil, ale vůbec netrefil branku. O tři minuty se prakticky celá akce zopakovala, Montolivo znovu pálil a Handanovič znovu vyrážel. Dorážející Bojan však podklouzl a tím bylo nebezpečí pro Inter zažehnáno.

Do ofenzívy AC se zapojil i bývalý hráč Interu Giampaolo Pazzini a byl hned blízko vyrovnání. Po dokonalém Robinhově centru mu ale míč těsně před nohou odskočil. Allegriho svěřenci okupovali branku Interu ale ne a ne vstřelit vyrovnávací gól. Hodně vzrušení přinesl střet Robinha se Samuelem. Brazilec se notně dožadoval pokutového kopu, ale sudí celou věc vyřešil udělením žluté karty Pazzinimu, přitom ten byl ve vápně jasně držen za dres.

Utkání spělo do svého konce a AC nepomohl ani tříminutový nastavený čas. Nerazzurri nejtěsnější výsledek uhájili a v milánském derby uspěli potřetí za sebou.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Parma FC 2:0

07.10.2012 15:00

Góly: 2. Alejandro Gómez, 80. Gonzalo Bergessio

Parma nikdy nevyhrála na sicilské půdě Catanie a toto pravidlo zůstává i po tomto kole. Catania i díky rychlé brance zvítězila 2:0 a potvrdila, že se jí doma odebírají body velice těžce.

Hosté vzdorovali sicilské ofenzívě pouhé dvě minuty. Pak totiž udeřil po dobrém centru Barrientose Alejandro Goméz a Catania vedla 1:0. Srovnáno mohlo být hned za tři minuty. Paletta možná ani nečekal, jak snadno se k němu odrazí míč. V dobré pozici ale trefil jen obránce. Bohužel pro diváky, nic podstatného se už v prvním poločase neudálo.

V 55. minutě měli domácí další velkou šanci na vstřelení druhé branky. Barrientos si s Gomezem opět vyměnili míč a koncovku druhého jmenovaného zastavil na brankové čáře obránce Paletta. Hodně aktivní Barrientos se ozval ještě jednou, jeho překvapivou ránu musel s potížemi likvidovat brankář Parmy Mirante.

Pokud si Parma ještě dělala zálusk na bodový zisk, musela se s ním dvacet minut před koncem rozloučit. Benalouane totiž uviděl druhou žlutou kartu a hosté dohrávali o desíti. Početní převahu Catania zužitkovala, Izco našel před brankou Bergessia a ten dal na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Bologna FC 1:0

07.10.2012 15:00

Góly: 7. Stevan Jovetić

Fiorentina se díky výhře nad Bolognou vyhřívá na šesté příčce, Gialloblu jsou dvanáctí. Alberto Gilardino se proti svému bývalému zaměstnavateli nakonec neprosadil. Jedinou branku utkání vstřelil Stevan Jovetič.

Dlouhé čtyři roky strávil Alberto Gilardino v městě renesance. Po nějaké době se mu ale přestalo dařit a tak potřeboval znovu zprovoznit své střelecké instinkty. První zápasy v dresu Bologně se mu střelecky daří, dnes se na jeho umění spoléhali spoluhráči ještě víc. Čekala je totiž velmi silná Fiorentina.

Na první branku nečekali diváci příliš dlouho, domácí ji vstřelili už po sedmi minutách. Po rohovém kopu se míč kvůli nekoncentrovanosti hostující obrany dostal k volnému Jovetičovi, který si se zbytkem práce poradil a poslal svůj tým do vedení.

Po dvaceti minutách se mohl černohorský útočník radovat podruhé, tentokrát ale jeho lob přes brankáře skončil o něco výš, než by si diváci žádali. Hrozila ale také hostující Bologna, když z přímého volného kopu střílel Alessandro Diamanti. Jeho rána obstřelila zeď, neobstřelila ale brankáře Emiliana Viviana, který předvedl perfektní zákrok a udržel stejný stav až do konce poločasu.

V tom druhém jsme byli svědky několikaminutového tlaku domácích, konkrétně se ukázal Luca Toni. Pět minut po změně stran vstřelil hlavičkou gól, nacházel se ale v ofsajdovém postavení a proto jeho branka zůstala pouze teoretickou. O chvíli později mohl vstřelit další branku, spoluhráč Borja Valero mu ale zapomněl nahrát a celá akce skončila pro domácí nezdarem.

Po hodině hry vystřídal italského útočníka Mounir El Hamdaoui a hned se zapojil do útočné akce. Jeho ránu ale zastavila domácí obrana. Střídající hráči byli velkým oživením na obou stranách, v dresu Fiorentiny se ke konci zápasu blýskl také Juan Cuadrado, který nastartoval své rychlé nohy a po křídle se dostal až k bráně hostí. Ke gólu ale jeho snaha nevedla.

Největší šanci ve druhém poločase spálil před koncem obránce Nenad Tomovič, který na malém vápně ani na několik pokusů nepřekonal brankáře Agliardiho. Hrdinou zápasu je tedy střelec jediné branky, černohorský útočník Stevan Jovetič.

Více informací k zápasu

Turín FC - Cagliari Calcio 0:1

07.10.2012 15:00

Góly: 74. Nenê (pen.)

Další jednogólové utkání bylo vidět v Turíně, kam přijelo sardinské Cagliari. Jediným úspěšným střelcem utkání byl Nené, kterému ke skórování pomohla penalta.

Složité situace na Sardinii jsme se dotkli již v preview, otázkou tedy bylo, jak se kompletně nové vedení postaví k těžkému soupeři. Odpověď možná předčila mnohá očekávání. Hosté totiž utkání zvládli, udrželi čisté konto a díky Neného penaltě odjíždějí se třemi body.

Už po dvanácti minutách Nené poprvé vystřelil, jeho rána ale mířila těsně vedle. O chvíli později hrozili domácí, když hlavičkoval Rolando Bianchi. Ani on ale přesně nezamířil. Hostující obránce Danilo Avelar také zkoušel své střelecké štěstí, jeho rána ale brankáře Gilleta nepřekvapila.

Brankář Gillet byl v pohotovosti také po hodině hry, kdy se k němu donesla střela Albina Ekdala, také nyní si ale belgický brankář poradil.

Po sedmdesáti minutách se stala důležitá věc, kdy v pokutovém území fauloval obránce Ogbonna a sudí Domenico Celi ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil zkušený Nené a brankář Gillet byl na jeho ránu příliš krátký - 1:0 pro hosty. Práce nového trenérského dua tedy začíná mít úspěch.

V poslední akci zápasu se objevil střelec Nené, tentokrát ale Gilleta nepřekonal. Domácí ale přesto ze zápasu nevytěžili ani jeden bod a prohrávají. Turínské FC je nyní na desátém místě, hosté ze Sardinie však stále okupují předposlední příčku.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - SS Lazio 0:3

07.10.2012 15:00

Góly: 5. Hernanes, 25. Miroslav Klose, 36. Miroslav Klose

Nováček z Pescary nenavázal na dvě výhry v řadě a dnes podlehl favorizovanému Laziu jasně 0:3. Výhru Biancocelesti zrežíroval dvěma brankami německý kanonýr Miroslav Klose, vše ale načal svým parádním přímým kopem Hernanes.

Pescara si po dvou výhrách dělala zálusk i na Lazio, ale s touto touhou se musela rozloučit už v páté minutě. K nařízenému volnému přímému kopu z dobré vzdálenosti se postavil Hernanes a parádní ranou překonal brankáře Perina - 1:0 pro Lazio. Hosté byli i nadále lepším týmem a svojí převahu demonstrovali druhou brankou ve 25. minutě. Candreva vyslal parádní pas na Miroslava Kloseho, jenž v samostatném průniku obstál na výbornou. Perina obešel a zakončil do prázdné branky - 2:0 pro Lazio. Otřesená Pescara se nebyla schopná vzchopit a za dalších deset minut inkasovala potřetí. Klose si naskočil na rohový kop a Perin byl znovu bez šance - 3:0 pro Lazio. Domácí mohli snížit, Colucci z dálky vypálil a Marchetti musel vyrážet na rohový kop.

Lazio mělo po prvním poločase luxusní tříbrankový náskok a těžko se dalo předpokládat, že by o něj přišlo. Překonat defenzívu Biancocelesti bylo pro domácí neřešitelným rébusem, ti si navíc museli dávat pozor, aby doma neobdrželi pořádný debakl.

V 69. minutě pálil nad Hernanes a devět minut před koncem odmítl snížení Abbruscato. Ten při podklouznutí trefil jen boční síť jinak odkryté branky. Lazio udrželo stav až do konce a po zisku třech bodů se minimálně do večera dostalo na třetí pozici před milánský Inter.

Více informací k zápasu

AC Siena - Juventus FC 1:2

07.10.2012 15:00

Góly: 45+2. Emanuele Calaió - 14. Andrea Pirlo, 84. Claudio Marchisio

I po tomto kole se na čele tabulky udrží Juventus. Jeho neporazitelnost a suverenita na domácí scéně pokračuje. Stará dáma tentokrát vyhrála na půdě Sieny 2:1, ale o třech bodech rozhodla až pět minut před koncem zásluhou Claudia Marchisia.

Juve začalo na stadionu Artemia Franchiho dobře a úvodní minuty patřily jen jemu, navíc počáteční stav 0:0 příliš dlouho nevydržel. Ve 14. minutě se postavil k přímáku Andrea Pirlo a nádhernou střelou zajistil Juventusu vedení. Hosté v aktivitě nepolevili, za chvíli pálil z malého vápna Giovinco, ale jednobrankové vedení Juventusu se nezměnilo. Siena se osmělila až o dvě minuty později, Rosina šikovně našel Calaia a ten zamířil těsně vedle branky. Netřeba připomínat, že Pirlovy přímáky mají smrtící charakter, ve 39. minutě jen taktak, že neslavil svojí druhou branku v zápase.

Průběh utkání se vůbec nelíbil trenéru Serse Cosmimu, toho dvě minuty před koncem prvního poločasu vyhostil na tribunu sudí Mazzoleni. Jeho svěřenci mohli odcházet do šaten s ještě větším mankem, ale Marchisiovu střelu famózně zlikvidoval brankář Pegolo. Vše nakonec bylo úplně jinak. Ve druhé minutě nastavení odcentroval Angelo a Emanuele Calaió vyrovnal na 1:1.

Po změně stran si chtěl vzít Juventus vedení zpátky a byl tomu několikrát velmi blízko. Po Giovincově zakončení musel vykopávat z brankové čáry Neto. I Siena měla dobrou šanci. Po chybě Chielliniho musel na poslední chvíli hasit nebezpečí Buffon.

Pak úřadoval znovu Juventus. Vučinič ve velké šanci zamířil vedle a o několik minut později ho vychytal Pegolo. Rozhodnutí přišlo pět minut před koncem zápasu. Prodlouženou hlavičku Chielliniho dopravil do sítě Sieny Claudio Marchisio - 2:1 pro Juventus. Siena ještě chtěla srovnat, ale neměla příliš času. Juventus si navíc výsledek zkušeně pohlídal a jeho neporazitelnost nadále trvá.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 2:0

07.10.2012 12:30

Góly: 30. Erik Lamela, 62. Michael Bradley

Krátce po obědě se na Stadio Olimpico ukázala Atalanta. V poklidném tempu i bez Daniela De Rossiho však podlehla domácímu AS, a to především kvůli svým neproměněným šancím.

Oba týmy se dnes odpoledne chtěli zotavit ze svých nedávných neúspěchů. Oba týmy zničili turínské kluby. Domácí AS prohrálo s jasně lepším Juventusem o tři branky, Atalanta dostala od turínského FC dokonce pět gólů. Zdeněk Zeman projevil silnou nespokojenost s výkony hráčů jako Daniele De Rossi, Nicolas Burdisso nebo Daniel Pablo Osvaldo. Zraněni byli navíc Miralem Pjanič a Dodó. Atalanta má mnohem větší starosti se základní sestavou, mimo hru byli ze zdravotních důvodů například Stendardo, Capelli, Carmona, Pinto a Manfredini.

Domácí byli aktivnější hned v úvodu, nebezpečně střílel navracející se Michael Bradley, hned po něm mířil mimo volný přímý kop kapitána Tottiho. Jak už bývá v týmech Zdeňka Zemana běžné, po nedorozumění domácích obránců vnikl do vápna Germán Denis. Celou akci před Stekelenburgem odvrátil Marquinhos. Holandský brankář byl nucen zasahovat také o chvíli později, když se Moralézův přímý volný kop dostal k Schelottovi, jeho hlavička ale mířila mimo. Denis byl velmi aktivním hráčem, jeho rána ale mířila také o kousek vedle.

Po De Lucově nahrávce mohla Atalanta otevřít skóre, Moraléz ale nepochopitelně přestřelil! Hosté své šance neproměnili, na řadě tedy byli domácí. Erik Lamela si vyměnil míč s Tottim a zakončil přesnou střelou přes brankáře Consigliho - 1:0 pro domácí AS. První poločas ukončila šance Giallorossi, když našel Erik Lamela Mattiu Destra, italský útočník ale nemířil přesně.

Jen chvíli po nástupu do druhého poločasu si dlouhý mí zpracoval Florenzi a napálil jej jen o pár centimetrů vedle Consigliho brány. Tottiho ránu ze čtyřiceti metrů Consigli s námahou vytěsnil mimo nebezpečí. Po další ráně Tottiho se vedení AS již zdvojnásobilo. Destrovo zakončení ještě Consigli vyrazil, míč se ale připletl do cesty Bradleymu, který jej poslal zase zpět za brankářova záda - 2:0.

Mattia Destro byl velmi aktivním hráčem, chybí mu ale gólové vyjádření. Také ke konci zápasu testoval Consigliho reflexy a opět to dopadlo lépe pro hostujícího brankáře. Atalanta dnes také vstřelila gól, ten Denisovi kvůli ofsajdovému postavení uznán nebyl. Špatnou poziční hru projevil opět obránce Ivan Piris. Závěrečnou akcí bylo zakončení Tottiho, Consigli se ale už překonat nenechal. AS je prozatím páté, Atalanta klesá na osmnácté místo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Città di Palermo 1:1

06.10.2012 20:45

Góly: 53. Marco Borriello - 14. Luigi Giorgi

Janov má další, v pořadí už třetí remízu. Tentokrát bere bod po zápase s Palermem, které skončilo 1:1. Na branku Giorgiho z úvodu duelu po změně stran odpověděl Borriello a potvrdil stoupající formu.

Kouč Gian Piero Gasperini se poprvé od svého konce v Janově objevil na Marassi jako soupeř a v úvodu ho hned vylekal Boško Jankovič, pro změnu bývalý hráč Palerma, který vypálil v páté minutě a jeho pokus jen těsně minul břevno. Palermo však odpovědělo souvislejším tlakem a ve 14. minutě se ujalo zaslouženého vedení. Kucku obral o míč Garcia, přistrčil míč Iličičovi a ten ho posadil na hlavu Luigiho Giorgiho, který předskočil Granqvista a otevřel skóre.

Nabyté vedení však mohlo Palermo rychle ztratit, když si málem vlastní gól vstřelil Ezequiel Munoz. Ten hlavičkoval "malou domů", ale příliš neodhadl razanci a gólman Ujkani měl co dělat, aby míč vyškrábl z brankové čáry.

Janov jinak v útoku sázel na stále se lepšící duo Borriello, Immobile. Nejprve pálil první jmenovaný, ale Ujkani byl u bližší tyče připraven. Pak oba útočníci zakombinovali a pro změnu měl výbornou příležitost druhý jmenovaný, ale ani Immobile na Ujkaniho nevyzrál, tentokrát domácí borec přestřelil.

Janov se snažil o vyrovnání, to bylo evidentní, ale Antonelli nedokázal zpětnou přihrávkou najít ve vápně číhajícího Immobile a sám mladý útočník pak zmařil další šanci, když napálil míč přímo do Ujkaniho. Ještě před koncem poločasu provedl domácí trenér Di Canio první změnu, místo Tozsera nasadil Cristobala Jorqueru. Nakonec to ale mohli být hosté, kdo málem vstřelil branku. Iličičova střela však v brance neskončila. A poslední slovo přeci jen měli domácí, tedy alespoň v prvním poločase. V nastaveném čase si naběhl na Antonelliho centr Immobile a tvrdou hlavičkou řádně prověřil Ujkaniho. Ten nicméně nadále odolával.

Ujkaniho protějšek Sebastien Frey se ukázal po změně stran, když se ho snažil přehodit Miccoli, ale se svým pokusem nemohl uspět. Vyrovnání skóre přišlo s 52. minutou, to se po rohovém kopu dostal míč k Borriellovi a ten hlavičkou chladnokrevně zakončil. Hlavičkovalo se i na druhé straně - Munoz hrozil, ale míč nakonec skončil mimo tři tyče. Další střelecký zápis si připsal Abel Hernandez, jenže ani jeho zakroucená rána se nestočila do sítě. Dvacet minut před koncem se po zranění vrátil do hry Juan Manuel Vargas a Jankovič mu okamžitě připravil střeleckou pozici, ale domácí křídelník z voleje vysoko přestřelil.

Janovští se snažili až do konce, Jorquera si chtěl v nastaveném čase dokonce vymodlit penaltu, ale byl naopak odměněn žlutou kartou za simulování. Utkání tak skončilo 1:1.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - UC Sampdoria 2:1

06.10.2012 18:00

Góly: 45+2. Cyril Théréau, 87. David Di Michele - 61. Enzo Maresca

Chievu se podařilo překonat prognózy odborníků a vyhrálo zápas se Sampdorií. Vedení ve prospěch domácích strhl až tři minuty před koncem veterán David Di Michele.

Nový trenér v osobě Eugenia Coriniho zaznamenává úspěšnou premiéru. Jeho noví svěřenci vyhráli nad favorizovanou Sampdorií a možná to je začátek lepších zítřků.

Do zápasu nenastoupili Sergio Pellissier, Marco Rigoni nebo Luciano s Paloschim. Hostím se do sestavy vrátili Maxi Lopéz a Enzo Maresca.

První velkou šanci zápasu spálil Cyril Théreau, který pláchl hostující obraně a pokoušel se o zakončení. Brankář Sergio Romero ale jeho slabou střelu zvládl pokrýt. Na druhé straně zkoušel štěstí Marcelo Estigarribia, jeho ránu ale s vypětím sil vytěsnil mimo brankář Sorrentino. Míč z kopačky Di Micheleho před bránou tečoval obránce Boštjan Cesar, jeho hlavička ale mířila mimo tři tyče.

Chievu se dařilo držet míč na svých kopačkách více než soupeři, nebezpečné ale nebylo. Jak to tak ale bývá, gólu se dočkalo jako první. Théreau prošel středem hřiště, celkem v poklidu si poradil i s brankářem a přesnou ranou zakončil. Do šaten tedy ocházeli spokojenější domácí.

Ve druhém poločase se mohli opět radovat domácí, tentokrát předvedli skvělou spolupráci Stoian s Di Michelem, brankář Romero ale pohromu skvělým zákrokem odvrátil. Tím svému týmu pomohl a to potvrdila i následující akce Maresky. Ten se postavil k přímému kopu a s elegancí sobě vlastní zakroutil míč přesně do míst, kam Sorrentino nedosáhl.

Poslední slovo ale měli opět domácí, když se střelou po obrióvské chybě brankáře Romera prosadil veterán Di Michele. Jeho ránu Romero absolutně podcenil a míč nakonec skončil za jeho zády. Domácí se tak díky třem bodům posouvají na šestnácté místo, hosté klesají na pátou příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC761017:419
2.SSC Neapol761014:319
3.SS Lazio750212:615
4.Inter Milán750211:615
5.AS Řím732214:1111
6.ACF Fiorentina73228:611
7.Calcio Catania73229:1111
8.UC Sampdoria73229:810
9.Janov CFC72328:89
10.Turín FC72329:58
11.AC Milán72147:77
12.Bologna FC72149:107
13.Delfino Pescara72146:147
14.Udinese Calcio71337:116
15.Parma FC71336:106
16.Chievo Verona72056:146
17.Città di Palermo71246:115
18.Atalanta Bergamo72145:115
19.Cagliari Calcio71244:115
20.AC Siena72238:82
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (334)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele