Serie A - souhrn 8. kola

20.10.2012, 19:55, aktualizováno 21.10.2012, 22:39
Komentáře a souhrny
Šlágr osmého kola italské ligy opanoval Juventus, který doma dvoubrankovým rozdílem porazil Neapol a osamostatnil se díky tomu na čele tabulky. I ve druhém sobotním zápase slavili domácí, Lazio přestřílelo AC Milán. V neděli na to tříbodovým ziskem odpověděl Inter, Řím otočil duel v Janově a vyhrálo i Udinese, jenom bod veze z Verony Fiorentina...

Janov CFC - AS Řím 2:4

21.10.2012 20:45

Góly: 7. Juraj Kucka, 15. Boško Janković - 27. Francesco Totti, 44. Daniel Osvaldo, 56. Daniel Osvaldo, 83. Erik Lamela

S AS Řím to dnes na Marassi vypadalo hodně špatně, když po čtvrthodině hry prohrávalo s domácím Janovem už o dvě branky, ale nakonec se svěřenci Zdeňka Zemana dokázali vzchopit a utkání ve velkém stylu otočili. Nakonec si odváží tři body za výhru 4:2.

Přitom v Janově prohráli Římané všechny čtyři poslední vystoupení a ani dnešní duel v úvodu nenaznačoval, že by se mělo něco změnit. Už po šesti minutách totiž přiklepl míč před šestnáctku Borriello Juraji Kuckovi a slovenský záložník parádní ranou ke vzdálenější tyči otevřel skóre. Gólman Stekelenburg neměl šanci. Hosté se sice snažili odpovědět, jenomže udělali obrovskou chybu v obraně a v 15. minutě prohrávali už 2:0. Akrobatický volej Boška Jankoviče ještě skončil na břevnu, jenže obrana Vlků naprosto nezvládla zareagovat, a tak Kucka hlavičkou vrátil míč Jankovičovi a kapitán Rossoblu zvýšil vedení.

Vzápětí mohlo být pro Zemanův tým ještě hůře, když Borriello obešel Marquinhose a Maarten Stekelenburg musel vytáhnout kvalitní zákrok. Giallorossi se nakonec první branky dočkali v 27. minutě, a to ještě těsně před tím pálil těsně nad Freyovu svatyni Alessandro Florenzi. Pak se však míče ujal Francesco Totti a chytrou ranou přes Bova překonal strnulého Freye. Pro Tottiho to byla už 217. přesná trefa v Serii A, čímž se osamostatnil na třetím místě v historických střeleckých statistikách.

Římany vstřelený gól nabudil a domácí se museli bránit. Hosté totiž v tu chvíli dominovali a šli za vyrovnáním. Freye se snažil překonat Lamela, ale neúspěšně. Na druhé straně v jedné z mála světlých chvílí Janova pálil Cristobal Jorquera, jenže na Stekelenburga si nepřišel. Vyrovnání nakonec přišlo ještě do poločasu. Ve 44. minutě vyslal Totti po pravé straně Pirise, ten odcentroval na Osvalda a hostující útočník akrobatickým zakončením z voleje vyrovnal.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu z prvního poločasu, kde po dvou inkasovaných gólech začal utkání ovládat římský celek a Janov se příliš nechytal. Už po deseti minutách dokonali Vlci velký obrat, když Florenziho roh našel Osvalda a ten hlavičkou svým šestým gólem ve čtyřech ligových duelech dal na 3:2. Janov by v tu chvíli zachránila patrně jen živá voda, vše se navíc zhoršilo čtvrthodiny před koncem, kdy musel hřiště se zraněným kotníkem opustit Marco Borriello a jelikož už neměli domácí volné střídání, dohrávali o desíti.

Na hřišti už sice byl jiný útočník Ciro Immobile, ale přesto by si v tu chvíli na v deseti hrající Janov asi nikdo nevsadil. Grifové skutečně nedokázali na góly soupeře nijak odpovědět a naopak ještě v 83. minutě počtvrté inkasovali. Šťastným střelcem byl Lamela. V závěru ještě zhatili své šance Osvaldo na jedné a Immobile na druhé straně a na výsledku se tak již nic nezměnilo. AS Řím porazil Janov na jeho hřišti 4:2.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Calcio Catania 2:0

21.10.2012 15:00

Góly: 28. Antonio Cassano, 85. Rodrigo Palacio

Fotbalisté Interu Milán navázali na dobré výsledky a výhrou 2:0 doma nad Catanií odpověděli Laziu. Svěřenci trenéra Andrey Stramaccioniho si tak pojistili čtvrté místo, dnes se prosadili útočníci Antonio Cassano a pět minut před koncem i Rodrigo Palacio.

Catania cestovala na stadion Giuseppe Meazzy s cílem bodovat a byť se to nakonec nepodařilo, nevedli si hosté vůbec špatně. Právě Catania měla první větší příležitost v utkání, kdy Almiron sice dobře zpracoval, ale nepřesně zakončil, jeho rána šla hodně nad. Na druhé straně se řítil do samostatného zakončení Cassano, ale brankář Andujar i včasným výběhem nebezpečí odvrátil. Inter se dostal do vedení ve 28. minutě, po dobré práci Milita odcentroval Cambiasso a Antonio Cassano hlavou dopravil míč do sítě - 1:0 pro Inter Milán.

Hosté mohli zanedlouho odpovědět, ze střední vzdálenosti vypálil Marchese a Handanovič vytáhl výborný zákrok. Před koncem prvního poločasu měli další dobrou příležitost hosté, hlavička Barrientose skončila těsně vedle.

Úvod druhého dějství patřil pro změnu domácímu Interu. Na Militovu přihrávku před branku Cassano nedosáhl a samotnou střelu argentinského útočníka se štěstím vyrazil Andujar. Nerazzurri chtěli co nejrychleji vstřelit uklidňující druhý gól, ale to se dlouho nedařilo. Ranocchiovi se dokonce do cesty postavila tyč!

Inter nakonec druhou branku vsítil pět minut před koncem utkání. Milito našel přihrávkou svého krajana Palacia, jenž parádně zpracoval míč a neomylně zakončil - 2:0 pro Inter Milán. Druhá branka hosty definitivně srazila na kolena. Stramaccioniho svěřenci utkání dovedli do vítězného konce a bodově se srovnali se třetím Laziem.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Turín FC 0:0

21.10.2012 15:00

Góly: -

Bezbranková remíza byla k vidění na stadionu Renza Barbery, kde domácí Palermo hostilo FC Turín. Zápas to byl minimálně zajímavý, oba celky měly slibné příležitosti a konečná dělba bodu je spíše ztrátou domácího týmu.

Palermo, které se v posledních zápasech přeci jenom výsledkově zvedlo, chtělo na sérii navázat a dnes jednoznačně získat tři body. Po dvanácti minutách hry měl blízko k vedoucí brance Jasmin Kurtič, jehož dělovku Gillet vyrazil na rohový kop. O další čtvrthodinu později si vypracoval stoprocentní šanci Giorgio, ten ale před brankářem nebyl schopen vystřelit a míč mu nakonec sebral jeden z obránců hostí. Palermo nadále útočilo, Iličičův pokus s potížemi zlikvidoval Gillet.

Hosté měli v prvním poločase ojedinělou šanci, ale po té mohli jít v klidu do vedení. Rolando Bianchi se ocitl sám před Ujkanim, ale šanci trestuhodně zazdil! Na druhé straně zakončoval Morganella, Gillet byl opět na místě.

Turínští byli ve druhém poločase přeci jenom vyrovnanějším soupeřem a hned dvakrát měli dobrou příležitost. Cerciho ještě zablokovala obrana, ale Stevanovičův pokus musel likvidovat nohou Ujkani. Závěr utkání už patřil Palermu, které sahalo po vítězství. Změny skóre se diváci nedočkali ani po dvu velice nebezpečných střelách Slovince Iličiče! Za devadesát minut tak branka nepadla, Palermo se rozešlo s Turínem smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - UC Sampdoria 2:1

21.10.2012 15:00

Góly: 36. Amauri (pen.), 53. Amauri - 81. Éder (pen.)

Tři body na domácím hřišti získali fotbalisté Parmy. Ti doma porazili Sampdorii 2:1, ale hodně jim k tomu dopomohlo vyloučení brankáře Romera, po kterém následovala penalta. Amauri jí proměnil a navrch přidal ještě jeden zásah. Hosté už stačili pouze korigovat, rovněž z penalty se trefil Eder.

Klíčový moment celého utkání tedy nastal ve 34. minutě, do té doby se na hřišti neudálo nic podstatného. Právě v tento okamžik ale fauloval ve vlastním vápně brankář Sergio Romero a byl vyloučen. Mimoto následovala i penalta, kterou bezpečně proměnil útočník Amauri - 1:0 pro Parmu.

Druhý zásah do sítě oslabeného soupeře přidala Parma ve druhém poločase. Parolo odcentroval na bližší tyč a odtud dopravil hlavou míč do sítě Amauri, pro kterého to byla zároveň druhá branka v utkání - 2:0 pro Parmu. Za dalších pět minut mohla Sampdoria utkání zdramatizovat, po dobrém centru mohl udeřit Costa, ale sám celou šanci nečekal a podle toho také vše dopadlo.

Na druhé straně byl při chuti autor dvou branek Amauri, jeho další ránu zablokoval jeden z obránců. Devět minut před koncem zápasu nakonec došlo ke snížení. Tentokráte fauloval ve vlastním vápně brankář Mirante a nařízenou penaltu proměnil Eder - 2:1. Gialoblu závěrečný nápor nedovolili, ba naopak sami kontrolovali hru a mohli přidat další branky. Pabona vychytal Berni, stejně jako Ninise. Drama nepřinesl ani čtyřminutový nastavený čas, Parma vedení uhájila a připisuje si tři body.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - ACF Fiorentina 1:1

21.10.2012 15:00

Góly: 17. Cyril Théréau - 18. Gonzalo Rodríguez

Dělbou bodů skončilo i utkání mezi Chievem Verona a Fiorentinou. Všechny branky padly už v prvním poločase v rozmezí pouhé minuty. Na branku Théréaua totiž bleskově odpověděl Rodríguez.

Ještě než šlo domácí Chievo do vedení, mohl první změnu skóre přichystat hostující Luca Toni. Ten se po Cuadradově přihrávce ocitl zcela sám před Sorrentinem, jenže selhal. Pak už přišel první gólový moment, Luciano vyslal kolmicí Théréaua, který nepohrdl a poslal Chievo do vedení - 1:0.

Radost domácích netrvala dlouho, přesněji řečeno trvala sotva minutu. Na rohový kop Violy si naskočil Gonzalo Rodriguez a bylo to 1:1. Tím se gólový účet do konce zápasu vyčerpal. Fiorentina sice mohla ještě před koncem prvního poločasu strhnout vedení na svojí stranu, ale Toni trefil hlavou pouze tyč.

Bohužel ve druhém poločase už se nehrál příliš atraktivní fotbal. Oba týmy jakoby nechtěly prohrát a byly smířeny s nerozhodným výsledkem. Co se týče šancí, tak za zmínku stojí pouze nepřesný pokus Cuadrada, popřípadě Jovetiče. Na druhé straně pokazil Hetemaj finální přihrávku, po které by byl Théréau v čisté gólovce. Chievo tak nakonec remizovalo s Fiorentinou 1:1.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Delfino Pescara 1:0

21.10.2012 15:00

Góly: 53. Maicosuel

Duel domácího Udinese s Pescarou skončil na Stadio Friuli vítězstvím svěřenců trenéra Guidolina. Utkání rozhodla branka Maicosuela z počátku druhé půle.

I přes to, že hráli domácí téměř hodinu v početním oslabení, dokázali se prosadit a po právu si připisují tři body. Do utkání nemohli ze zdravotních důvodů nastoupit třeba Luis Muriel, Dušan Basta, Emmanuel Badu a Giovanni Pasquale. Pescara v minulém kole prohrála s Laziem o tři branky a tak dnes chtěla uspět. V tom jí ale chyběli Alessandro Crescenzi, Giuseppe Colucci a Christian Terlizzi.

V první velké šanci zápasu se ocitl Pablo Armero, ale jeho zakončení nakonec nemuselo brankáře Perina nijak strašit. Mladý brankář byl v pohotovosti ještě několikrát během krátké chvíle, především sváděl souboje s aktivním Armerem. Jeho umění prověřil také Antonio Di Natale.

Po půlhodině hry se stala první závažnější věc, když se hostující Quintero vřítil na brankáře Brkiče a jeho vpád musel nedovoleně zastavovat až vracející se obránce Danilo. Sudí Giannoccaro neměl jinou možnost a ukázal mu žlutou kartu. Protože byla v krátkém sledu již druhá, následoval logicky Danilův přesun do šatny. V následném přímém kopu zachránilo Brkiče břevno.

V ofsajdovém postavení vstřelil Di Natale po Lazzariho centru gól, ten ale nemohl být uznán a tak se hráči do šate rozcházeli s remízovým výsledkem.

Z druhého poločasu neuběhlo ani deset minut, když se domácí mohli radovat. Po soustavnějším tlaku se k míči dostal Brazilec Maicosuel a vstřelil první branku zápasu. Jak se později ukázalo, byla to branka vítězná.

O největší šanci Pescary ve zbytku zápasu se postaral mladý křídelník Gianluca Caprari, který pálil z větší vzdálenosti a nebýt reflexu brankáře Brkiče, možná by se body dělily. To se ale nakonec nestalo a domácí mohou slavit. Navíc stoupají tabulkou, nyní jsou jedenáctí. Hosté nenavázali na předchozí lepší výkony a klesají na sestupové osmnácté místo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AC Siena 2:1

21.10.2012 15:00

Góly: 63. Luca Cigarini, 82. Giacomo Bonaventura - 59. Reginaldo

Domácí hráči bergamské Atalanty sice prohrávali, ale podařilo se jim nakonec skóre otočit a tři body zůstávají na Stadio Atleti Azzurri D'Italia. Všechny tři branky padly ve druhém poločase.

Za Atalantu přitom nemohli nastoupit Andrea Consigli, Cristian Raimondi, Ferri, Ivan Radovanovič, Davide Biondini, Giampaolo Bellini, Ferreira Pinto a Daniele Capelli. Hosté nemohli postavit také větší množství hráčů, mimo byli ze zdravotních důvodů Andrea Campagnolo, Alessandro Rosina, Erjon Bogdani a Jorge Martinéz. Kvůli kartám navíc nemohl nastoupit útočník Zé Eduardo.

Aby nebylo smůly na zranění málo, již ve čtrnácté minutě zápasu se zranil hostující Rodriguez, na jeho místo přišel Bolzoni. Germán Denis se snažil protrhnout svou střeleckou smůlu, jeho střela ale nakonec Pegola nevystrašila.

Góly padaly ale až ve druhé půli. A po vzoru včerejšího zápasu Neapole s Juventusem hrála klíčovou roli střídání. Deset minut po změně stran se na hřiště podíval Reginaldo a byl to právě on, kdo poslal Sienu do vedení. Centr od Angela si Brazilec zpracoval a na chvíli narušil domácí oslavy založení klubu.

Opravdu jen na chvíli, neboť již o dvě minuty později se po standartní situaci prosadil vytříbený technik Luca Cigarini, jehož střela zamířila mimo Pegolův dosah - 1:1.

Obránce Paci se také dočkal vstřelení branky, tu mu ale sudí Rizzoli neuznal kvůli předcházejícímu faulu. A tak se radovali domácí. Sedm minut před koncem se k odraženému míči dostal Giacomo Bonaventura a přesnou střelou poslal domácí do vedení. To si již svěřenci Colantuona pohlídali a díky třem bodům jsou třináctí.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Bologna FC 1:0

21.10.2012 12:30

Góly: 61. Radja Nainggolan

Změna na trenérském postu přináší sardinskému celku první ovoce. Druhý zápas pod dvěma trenéry a je z toho druhé vítězství! Tentokrát na Cagliari nestačila Bologna. Jedinou branku utkání vstřelil Radja Nainggolan.

Když se nějakému týmu nedaří, vlastníka většinou napadne jednoho trenéra nahradit jiným. Massimo Cellino ale šel ještě dál - jednoho trenéra, Massima Ficcadentiho, nahradil hned dvěma. A jak se zatím zdá, tento tah mu rozhodně vychází. Cagliari v minulém kole sebralo všechny body Turínu, dnes se vrhlo na Bolognu. A výsledek je stejný - opět slaví tři body.

Nutno říct, že utkání nebylo vůbec jednoznačné. Za domácí nenastoupili Pinilla ani Cossu, hlavní útočné starosti tedy dostal do popisu práce Radja Nainggolan. Dynamický záložník si s tímto úkolem poradil skvěle a utkání rozhodl. Pro fanoušky byly otevřeny jen vybrané tribuny, protože stále panují značné obavy o stavu nedokončeného IS Arenas.

Celý zápas mohl skončit zcela jiným výsledkem. Vše začala dvanáct minuta, kdy se mohli hosté ujmout vedení. Hlavička Alberta Gilardina podle mnohých skončila za brankovou čarou, ne úplně zkušený rozhodčí Daniele Doveri ale branku neuznal. Z opakovaných záběru však vidíme, že to nejspíš bylo správné rozhodnutí.

Ještě před odchodem do šaten měl velkou Ibarbo. Andrea Dessena našel přesnou přihrávkou svého spoluhráče, ten ale nakonec nezakončil přesně a stav zůstal bezbrankový.

To změnila až šedesátá minuta. Po snaze Astoriho se k míči dostal Albin Ekdal, kterého sice zastavil obránce Antonsson, míč se ale přesto dostal do cesty Nainggolanovi a mladý záložník zakončil přesnou střelou pod břevno - 1:0 pro domácí.

Velkou šanci na korekci výsledku spálil Alberto Gilardino po centru Garicse, útok hostí přišel podpořit také mladík Gabbiadini. Agazziho v bráně domácího Cagliari nejprve prověřil Koné, poté pálil mimo také střídající Gabbiadini. Útočník Boloně vypálil ještě o minutu později, tentokrát byl ale Agazzi také na svém místě. Rušný den sardinského brankáře zakončil Alessandro Diamanti, jehož střela uzavřela zápas. Domácím se opět daří a jsou jedenáctí, hosté klesli o dvě příčky níž.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 3:2

20.10.2012 20:45

Góly: 25. Hernanes, 41. Antonio Candreva, 49. Miroslav Klose - 61. Nigel de Jong, 79. Stephan El Shaarawy

Lazio doma dokázalo přehrát AC Milán 3:2 a v tabulce si upevnilo třetí místo. Rossoneri dnes sice předvedli dobrý výkon, ale na body to opět nestačilo. Domácí si v průběhu zápasu vypracovali už tříbrankový náskok, který ale nakonec nepromarnili, AC stačilo již pouze snížit.

Milán měl v prvním poločase více ze hry, ale branky dával paradoxně domácí tým. Ten víceméně přečkal počáteční tlak a v 25. minutě poprvé udeřil. Hernanes znovu ukázal, jak je pro současné Lazio nepostradatelný, přes Boneru vypálil a i díky teči italského obránce skončil míč za zády Marca Amelii - 1:0 pro Lazio. Odpověď na sebe nemusela dlouho čekat, El Shaarawy se ve vápně uvolnil, ale jeho střelu dokázal odvrátit obránce Dias!

Čtyři minuty před koncem prvního dějství znovu úřadovalo Lazio. Antonio Candreva nádherně vypálil a Amelia inkasoval podruhé. Nutno však říci, že tuto Candrevovu střelu mohl klidně lapit. Nicméně nestalo se tak a Lazio vedl na domácím stánku po prvním poločase 2:0.

AC mělo zápas katastrofálně rozehraný a krátce po změně stran mělo být ještě hůře. Hernanes vyslal do jasné gólovky Miroslava Kloseho, který potvrdil úlohu kanonýra a zvýšil už na hrozivých 3:0. Trenér Massimiliano Allegri na nic nečekal a do hry se rozhodl poslat Alexandra Pata, ten se vrátil opět po delším zranění a všichni jsou jistě zvědavi, jak dlouho stále ještě mladému Brazilci zdraví vydrží. Každopádně příchod Pata milánskou ofenzívu rozhýbal.

Po hodině hry odcentroval Emanuelson a při nizozemské spolupráci dopravil míč do sítě Nigel de Jong, pro kterého to byla vůbec první branka v dresu AC - 3:1. Rossoneri ještě zdaleka neviděli zápas jako rozhodnutý a jejich tlak postupem času sílil. A v 79. minutě vyvrcholil druhou brankou, když El Shaarawyho střelu Bizzarri nedokázal na cestě do branky zastavit - 3:2.

V závěru utkání se Milán snažil o vyrovnání, ale spršku centrů pochytal připravený Bizzarri. Lazio rozhodně nebylo lepším týmem, ale dnes dalo Milánu lekci z produktivity a může slavit vítězství 3:2. Pro AC je další porážka velkou komplikací, tým se stále nachází ve druhé polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SSC Neapol 2:0

20.10.2012 18:00

Góly: 80. Martín Cáceres, 82. Paul Pogba

Souboj o první místo. Nic jiného nemohlo tento duel vystihnout lépe. Na atmosféře byla důležitost výsledku také znát. Z něho se mohou radovat domácí hráči, kteří díky dvěma povedeným střídáním nakonec vítězí.

Dnešní utkání gólově rozhodli hráči, od kterých by to čekal málokdo. Především proto, že většinou nastupují až na závěrečné minuty a rozhodně nepatří k nejvytíženějším. Dnes ale oba ukázali, jak moc jsou pro vývoj zápasu důležití. Řeč je o úspěšných střelcích, z nichž první jméno je Martin Caceres, na jehož branku navázal spoluhráč Paul Pogba.

První vážné ohrožení hostující brány znamenala střela Sebastiana Giovinca, turínský expres obešel jednočlennou překážku a tvrdou ranou zakončil. De Sanctis ale dobře viděl a celou situaci vyřešil. O rozruch se starali také útočníci Neapole, tentokrát se ale Edinson Cavani nezviditelnil zrovna obvyklým způsobem - při napadání obrany Bianconeri udeřil loktem Chielliniho a obdržel žlutou kartu.

Po spolupráci Behramiho s Inlerem poslal na hranici svého pokutového území druhého jmenovaného k zemi Arturo Vidal a sudí Antonio Damato pískl proti domácímu týmu. K rozehrávce přímého volného kopu se postavil uruguayský kouzelník Edinson Cavani a pravačkou orazítkoval konstrukci Storariho brány!

Obě mužstva mají velmi silnou středovou řadu a jsou si toho vědoma. Proto se většina soubojů o míč odehrávala právě kolem středového kruhu. Hosté se snažili o postupnou kombinaci směrem ke Storariho bráně, domácí spoléhali na rychlé centry do prostoru dvojice Fabio Quagliarella - Sebastian Giovinco.

Již v nastaveném čase první půle se po delší odmlce Juventus usadil přímo před pokutovým územím Neapole a z tlaku rezultovala Marchisiova rána těsně nad bránu. Z následného protiútoku se hosté neprosadili a v prvním poločase tak diváci na gól čekali marně.

Deset minut po změně stran se málem radovali domácí fanoušci. Sebastian Giovinco zamotal hlavy bránícím hráčům, uvolnil se a vystřelil. Jeho rána ale mířila vedle branky De Sanctise a stav tak zůstal bezbrankový. O chvíli později vystřídal Fabia Quagliarellu Alessandro Matri. Toho našel skvělým nákopem přes půl hřiště Andrea Pirlo, střídající útočník ale na míč ani špičkou kopačky nedosáhl a gólman De Sanctis těsně před ním míč vyrazil.

Oživit trochu strnulou záložní řadu domácího Juventusu přišel mladý Paul Pogba, místo mu na trávníku uvolnil Chilan Arturo Vidal. Pár minut na své konto si připsal také Martin Caceres. Toto střídání se ukázalo jako klíčové. Po několika úvodních dotecích s míčem se totiž zadák Staré dámy prosadil. Po faulu na Marchisia si naběhl na centr a poslal míč přesně za záda De Sanctise - 1:0.

Střídání se nakonec ukázala jako rozhodující, dočkal se totiž i záložník Pogba. K němu se o minutu později snesl odražený míč a bývalý hráč Manchesteru United zvýšil tvrdou ranou na rozdíl dvou branek! Na hřišti byl právě sedm minut. Walter Mazzari doufal, že bude mít při střídání také šťastnou ruku a poslal na hřiště Lorenza Insigneho.

Z rychlého protiútoku se ale málem prosadili domácí hráči, po Giovincově centru jen těsně pálil Matri. V závěrečných minutách zápasu se hráči Staré dámy snažili držet míč na svých kopačkách, Neapol dnes na zvrat síly prostě neměla. Tři body díky brankám Cacerese a Pogby zůstávají v Turíně, Juventus odskakuje právě dosud druhé Neapoli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC871019:422
2.SSC Neapol861114:519
3.SS Lazio860215:818
4.Inter Milán860213:618
5.AS Řím842218:1314
6.ACF Fiorentina83329:712
7.Calcio Catania83239:1311
8.UC Sampdoria832310:1010
9.Turín FC82429:59
10.Janov CFC823310:129
11.Udinese Calcio82338:119
 Parma FC82338:119
13.Atalanta Bergamo83147:128
14.Cagliari Calcio82245:118
15.AC Milán82159:107
16.Bologna FC82159:117
17.Chievo Verona82157:157
18.Delfino Pescara82156:157
19.Città di Palermo81346:116
20.AC Siena82249:102
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (177)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Juve - titul.

Reagovat
Godwinson

Pogba

Reagovat
M11

Euforie jako krava.. jak moc nepiju tak dnes to zapiju..

!!! FORZA JUVE !!!

POGBAAA !!!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Též to jdu podlét.

Reagovat
DelPiero137

Konecne zase zapas ktory ma dostal do varu a tesil som jak maly chlapec ked padali goly.

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
olis

nezasluzena vyhra Juventusu, klasicky remizovy zapas, no co uz, jedna podarena standartka a cele sa to dosere, ten tim mas neskutocne stastie, dufam ze im nevydrzi do toho rekordu a nech ich porazi hocikto, hlavne dufam ze tento vysledok nebude mat dopad na dalsie vykony a budeme nadajej vyhravat, stale mozeme ziskat Scudetto !

Foza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

preco nezasluzene? gio mohol dat gol matri mohol dat gol pogba a caceres dali goly a jedine co neapol mal bola ta tycka v prvom polcase ale tak zas v strede ihriska to bolo vyrovnane ale nic nevymyslel neapol vpredu

Reagovat
olis

kedze mi to sekalo tak vela krat som nevidel ako dopadlo vela akcii, hlavne neapolsky utokov, niekedy sa to zaseklo aj na minutu, ale podla toho co som videl to tak usudzujem ako som napisal

Reagovat
10

aha, tak tím se to dost vysvětluje

Reagovat
olis

jn jasne

Reagovat
brenk

Ale väčšina útokov, ktoré nevidel bola neapolských.

Reagovat
10

jj, doslova...takový útoky jsem taky ještě neviděl

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
olis

vy ste tak namysleny ludia (citaj juventini) ze viac namyslenych ani nepoznam mali by ste sa nad sebou zamysliet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raději budu arogantním namyšlencem, než uplakaným sociopatem.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
olis

tolko vtipu dnes pokope

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v podstate všetok vtip je od teba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
DelPiero137

Ty si nadbiehas nato sam ked napises takuto vec a potom sa certis. Ked mi to seka a nevidim cely zapas tak nenapisem ze Juve nemalo sance a Neapol si nejake vypracovala ale nevidel som ich zakoncenie.

Stiahni si cely zapas a pozri si ho este raz. Mozem ta ubezpecit ste mali 2 naznaky v druhom polcase a my sme si vypracovali zopar tutoviek. V strede ihriska to bolo vyrovnane Inler to mal pod palcom. Akonahla sa nam podarilo nastahovat sa pred vasu 16-ku, tak sme horzili.

Reagovat
olis

serte nato uz vsetci, napisal som si ako to vidim, na nikoho som neutocil, nenadaval som tu na nikoho, snazil som sa to slusne napisat z mojho pohladu, s nikim nemam zaujem sa hadat, ale vsetci tu musia davat provokacne reakcie, hlavne krupy

Reagovat
The Krupy

Zase plače.

Reagovat
DelPiero137

Chapem, neutocim na teba, diskutovat mozeme. Len som ti chcel povedat preco mam pocit ze vyhra je zasluzena.

Reagovat
smazaný uživatel

za prvy polcas by bola remiza spravodliva ale druhy ste ani nevystrelili na branu zato my mali take tri styry sance si mylim ze o gol sme boli lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, jak říkáš. Chyběla trocha štěstíčka, víc srdíčka a bude to dobré. Jednou vyhraješ, podruhé remizuješ, a někdy zkrátka prohraješ. To je sport.

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec zasluzene vitazstvo v druhom polcase neapol nemal ziadnu sancu tie striedanie krasne teda vysli este matri mal dat stych svojich sanci gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dost špatný výkon, hlavně v prvním poločase, v druhém už to bylo lepší. Ten tým má neskutečnou vnitřní sílu, pod Delnerim bychom dostali i od takhle slabé Neapole sadu.

! ! ! Forza Juve ! ! !

Reagovat
olis

Reagovat
The Krupy

Ako napísal Pinťák, tá sila tímu je neskutočná. Nezlomná vôľa ako pod Lippim či Capellom, toto je naše Juve ktoré milujeme. Séria pokračuje, Neapol (podľa toho čo som videl a názorov Juventinov) zahral veľmi slabučko a nevýrazne, hoci my sme v tom prvom polčase tiež neexcelovali.

FORZA JUVENTUS !

Reagovat
mastakillah

bohužel máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je to síto, které odděluje vítěze od poražených. Nezahráli jsme nejlepší fotbal, který umíme, a přece jsme díky sebedůvěře a odhodlání dokráčeli ke třem bodům. Ona vnitřní síla týmu je i přes nepřesvědčivé výkony ohromující. Tleskám.

Grazie ragazzi, grande spettacolo..... Juuuuve, storia di un grande amoooooore!

Reagovat
10

http://www.youtube.com/watch?v=gnQoMB30ddw

takhle pálil obouma naposledy Paolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
M11

dal vzpomenout na gol Nedveda z Rima na 4-1

Reagovat
SqueeZy

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Wow ten Bonnuci, jak sundal toho zloděje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mistr

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě Juve výhra, šance Matri,Giovinco + dvě šance na gol proměněné, Neapol jedna střela Cavanim.O nezasloužené výhře nemůže být ani řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Na taký podradný zápas poslednej cenovej kategórie som sa samozrejme nepozeral. Ale podľa štatistík vidím, že Juventus mal 11 striel, Neapol 3, takže reči, že to bolo zo strany Juventusu nezaslúžené, považujem za bezpredmetné

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

To je sila veľkých tímov. Že nemusia ani dobre hrať a predsa vyhrajú. Pretože vo veľkých zápasov rozhodujú jeden alebo dva detaily.

Reagovat
olis

seres si do huby

Reagovat
The Krupy

V tomto má ale pravdu.

Reagovat
raduinho

Ale stejně se k němu musíš vyjádřit. Tak si to přiznej že Juventus uctíváš a miluješ, stejně to už všichni ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec sa aj teším, že vyhral práve Juventus, lebo tie "olišovské" ceremónie fakt stoja za to

Reagovat
olis

mozes napisat hocico, k tebe sa uz od tejto chvile nevyjadrim ani raz, si najvacsi debil na EF davno si mal dostat Ban, prevysujes vsetky Juventinov aj oni su od teba milionkrat normalnejsi, nepochopim ako takto psychicky chori clovek moze behat po slobode, cau

Reagovat
smazaný uživatel

Sa pozri, čo si tu dneska vyprodukoval ty a až potom súď. Niekomu ako si ty, neprináleží ukazovať na iných, či sú dobrí alebo zlí

Reagovat
DelPiero137

Radsej 100 olisov ako jeden majster sveta.

Reagovat
The Krupy

U mňa zase nie, olis je horší....

MsGoo nič z toho nemyslí vážne a čas od času hodí nejakú zaujímavú informáciu resp. argument, lenže olis dookola opakuje tri naučené vety, absolútne nevie argumentovať a opakuje to isté dookola čo mi už dosť lezie na nervy.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
brenk

Zaujímave, že keď tu MSgoo písal sračky na Juve, tak si mu tu s radosťou všetko palcoval...

Reagovat
DelPiero137

Inak bol by som rad keby treneri zacali trochu tocit tu zostavu a nie len ak pridu zranenia. Niektori permanentne vytazovani hraci by potrebovali oddych, nie je to ono z ich strany. Mame siroku, vyrovnanu zostavu a chcelo by to zapojit aj ostatnych. Teraz sa vyhrava kazdy je spokojny ale moze prist cas ked skutocne budeme potrebovat hracov z lavicky a ti budu z formy, nezohrany. Kazdym zapasom sa to jadno unavuje a casto sme velmi citatelny. Nicklasa by si pozrel aspon ako striedajuceho.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi aj dobre pre Inter ze juve vyhralo, maju formu, siroky kader, vyzera to na scudetto.

My sa sustredime na 2 miesto a istotu LM, mozme utocit zo zavetria a na titul mozme ist o sezonu.

Prioritou je teraz LM cize dobre ze Neapol stratil

Reagovat
smazaný uživatel

btw nominacia na Cataniu:

Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Belec, 32 Cincilla;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan;

Midfielders: 11 Alvarez, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 31 Pereira, 41 Duncan;

Forwards: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Reagovat
Votas

tak hlavně, ať nedostane Handa rýmu nebo cokoliv jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

činčila

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas viacmenej vyrovnany, kazdopadne by som vyzdvihol Giovinca, ktory bojoval cely zapas a ak bude takto hrat, gole pridu.. juve si nezasluzilo vyhrat atd tie reci by som si odpustil.. kazdopadne co si nezasluzilo juve aby inler okopal polku kadra a dostal zltu az pomaly v nadstavenom case.. som rad, ze Martin dal gol a mozno si popytal opat miesto v zaklade a Pogba no ten golik je eno nuno.. detaily robia kvalitu, a v tom zapase rozhodli malickosti o to viac, mozeme byt spokojni

Reagovat
fantomas

Question to Pogba: "Do you expect a text from Ferguson after your goal?". Pogba: "I don't think so...".

Reagovat
Pettirosso

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Like a boss

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ke konci to bylo o nervi, ale výhra je doma a to je hlavní. Kloseho gól nádhera, Boanera nebo kdo to byl totálně zaspal... Na druhou stranu první gólu AC, De Jong si tam proběhnul jako nic

Reagovat
smazaný uživatel

AC zostup

Reagovat
smazaný uživatel

AC těžký prokauč s těma přestupama v létě.

Reagovat
Benesse

Špeciálne pre Olisa http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=114347 aj toto vypovedá o mentalite Neapolských hráčov....

Reagovat
10

to udělali fanoušci Neapole, ne hráči...

Reagovat
Benesse

tak to potom sorry, fanúšikovia sú jebnutí všade...

Reagovat
olis

ale to ze vcera nahanali s retazami juve fanusikovia autobus s neapolcanmi je uplne v poriadku ze, najprv si upracte na svojom dvore a potom hodnot, cau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na zvířata se musí zvostra.

Reagovat
olis

trapko

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt to jsou zvířata.. doma v neapoli žijou v hovnech a smradu tak se nemužeš divit...

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď se zase do klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

koho tu chceš poučuješ ty jarmile. Vzpamatuj se.

Reagovat
smazaný uživatel

*poučovat

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš čest jen sobě samému, předváděj se dál chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

prosimtě nehraj si tu na mojeho tatu ty šašku.. řekl jsem obecně známý fakt jak to donedavna v neapoli vypadalo mozna jeste vypada to zaprvé. za druhé ti snad prijde normalní chování kdy lidi rozmlatí z frustrace záchody?? tak si tu nehraj na stražníka diskuze :*

Reagovat
DelPiero137

Nic zavazneho, to sa stava mozno na kazdom zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkámuž od začátku sezony, že AC je v totálním shitu... a ještě se mi směál když jsem říkal, že do LM nepostoupí. S tímhle? pche?

Reagovat
smazaný uživatel

tiez pisem od zaciatku sezony ako pojde ac dole a stale mi nechcu verit,mysliasi ze sa to otoci a neopravnene ma hejtuju

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok bude pred nimi juve neapol inter lazio a rim tychto podla mna nedobehnu ajkes sa urcite este zdvyhnu

Reagovat
Pipo123

Caute Borci, videl som 5 minút zo zápasu, môžte mi niekto povedať prečo išiel Mauri tak skoro dolu a ako hrali hráči Lazia, -+?! A vidím že už hral aj Brocchi, fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

Maurim sice přihrál na gól, ale jinak se moc nedařilo, vypadal nějak unaveně. Cavanda kterej ho nahradil ale nepředvedl skoro nic. Naopak Candreva na druhé straně paráda, gol a přihrávka, pro mě hráč zápasu. Stejně tak Hernanes, je super, že hraje naplno. Klose je prostě střelec, ta jeho trefa byla parádní. Obrana ani brankař se moc nevytáhli. Chtělo to trochu snahy a De Jonguv gol byt vůbec nemusel, ten El Shaarawyho jsem bohužel taky neviděl. Celkově mělo AC víc ze hry než my, ale 3 body jsou doma, to je hlavní

Reagovat
10

Cavanda byl nejlepší hráč AC, díky němu málem vyrovnali...

Reagovat
homeles8

Reagovat
j_mrazik

Juve si tu ligu maže na chleba až moc, ne?

Reagovat
The Krupy

Netreba nič zakríknuť,, všetko sa môže zmeniť v jednom jedinom zápase...

Reagovat
Jajinek

Dnes opravdu zasloužená výhra. Catania mě zklamala. Hráli dost neorganzovaně, někdy měli hodně hráčů na jednom místě a hru skoro nepřenášli. Po chybě obrany a tutovce Almirona vlastně neměli pořádnou šanci.

Náš výkon byl takový průměrný, prostě ale na letošek aspoň tak. Líbí se mi ta taktika oddělené tříčlenné útočné jednotky, jen herně to dnes zase nikomu z těch 3 nešlo. Ale dva dali gól a to je hlavní. Potěšil Gaby, naopak zklamal Obi. Gabyho bych dal do základu z fleku, ale to už tu píšu od přípravy.

Muž zápasu jasně Cambiasso. Chce to vyhrávat a doufat, že Laziu či Neapoli prostě někdy dojde.

Jinak Juan zase mohl zavinit ztrátu bodů, ten zákrok byl zbytečný, debilní a jasně na penaltu. Tohle prostě s tím mladším mužstvem bdue přicházet, ty zkraty...ale je to daň za přestavbu.

FORZA INTER!!

Reagovat
Votas

ta pencle byl Guarín

Reagovat
smazaný uživatel

To Jajinek vie, či? Však snáď má elementárne videnie a vie rozoznať kto je aký hráč. Len cieľom bolo zrejme čoraz častejšie očierňovanie Juana

Reagovat
Votas

bylo to v Juanově prostoru a nebýt opakovačky, tak dle přenosu na betu mám taky za to, že to byl Žešuš... kdyby chtěl někoho očerňovat, tak mně třeba přislo, že mu dnes Rano dával munici...konspiraci bych v tom nehledal

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučujem si pozrieť sopcast. Ja som mal dneska ruský sopcast na celú obrazovku bez žiadneho sekania a v slušnej kvalite. Bet už túto sezónu nemá úroveň. Naviac takmer vždy bez komentáru

Reagovat
10

spíš bez zvuku ze stadionu, což je ještě horší...

Reagovat
smazaný uživatel

To som chcel taktiež dopísať. Proste jednoducho povedané sopcast=veľká bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

teda bet

Reagovat
Votas

časem sopcast možná vyzkouším, zatím s betem problém nemám a vynechání komentáře je spíš pro dobro věci...ten obraz by ale trochu poštelovat mohli, no

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si ja pamätám, tak na sopcaste bol dobrý anglický komentár. Hlavne keď je to také malé okienko, tak padne vhod, že aspoň môže nezaujatý divák vedieť, kto je pri lopte Napríklad ja hráčov Catanie moc nepoznám, lepšie poznám len Goméza, ktorého sme chceli, tak ten komentár mi príde fajn

Reagovat
Votas

njn, proti gustu žádný diktát

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja mam sopcast rusky sport jedna na celej obrazovke na 37 ledke a to je parada ani nesekne obraz ostry proste parada :)

Reagovat
Komat

Kvalita je srovnatelná s TV...v případě ruskejch sopcastů.

Reagovat
snuff24

jj Guarin

Reagovat
Jajinek

ok, moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Mladším mužstvom? Však jediní hráči, ktoré tam boli mladí, boli Obi (ktorý nehral ani celý zápas) a Juan. Stačí si zobrať vekový priemer útoku Milito, Cassano a Palacio, ktorý je hodne vysoký. Takže toto mužstvo sa rozhodne nedá považovať za mladšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter s prehľadom 3 body

Reagovat
M11

AMAURI

Reagovat
smazaný uživatel

AC včera zase katastrofa.... prostě nehrajeme vůbec jako tým. Letos jediní dva hráči co opravdu makaj jsou Stephan a Urby Boateng se nedokáže vypořádat s tím že v týmu už není Ibra a stal se z něj jen líný dřevák nechápu proč Allegri mění obranu každej zápas Mexes a Yepes by šli ale hlavně ať tam necpe furt Boneru Dáváme bohužel bud náhodné nebo individuální goly, nemakáme jako tým- teď muže Milán mrzet že nesehnali Kaká S timhle opravdu na Malágu nestačíme.....Stále však doufám ve změnu, Allegri už by měl vypadnout a měl by tam přijít někdo kdo dodá týmu novou myšlenku. Pak by jsem mohli dosáhnout i na Ligu Mistrů.....Jako příklad dám Udine z předminulé sezony

FORZA MILAN!

Reagovat
10

Z hry Interu pořád nejde strach, pořád mi to nepříjde dostatečný na LM...ale oni znovu klasicky "interovsky" sbíraj výhry, takže bych se nakonec asi nedivil ničemu

Reagovat
The Krupy

Amauri na hlavnom obrázku ? Unreal

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jak drogovej dealer

Reagovat
The Krupy

Alebo jeden bezďák z britského X-Factoru, akurát s tmavými vlasmi. Bianco bude asi vedieť koho myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Ale ako som za to rád, on je podľa mňa pijavica ale aspoň vystrieľal Parme výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nevypadá.

Reagovat
domingo

spis jak Richard Krajco

Reagovat
Yanek

Tak to vůbec.

Reagovat
The Krupy

Pogba a vyjadril že sa o neho v lete zaujímalo veľa klubov ale on chcel hrať za Juventus kvôli tomu, že tam pred ním pôsobilo veľa francúzskych šampiónov a náš klub mu odporučil aj Patrick Vieira.

Reagovat
smazaný uživatel

z pogbu bude novy viera dufam ze o rok dva nepojde niekam do realu ale barci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Inter vs Catania videlo až 48 708 divákov, čo je rekord tohto kola. Je to zatiaľ aj najväčšia tohto sezónna návšteva domáceho zápasu Interu, keďže doposiaľ prišlo na zápas maximálne 43 385 divákov (Inter vs AS Rím).

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Inter vs Catania videlo až 48 708 divákov, čo je rekord tohto kola. Je to zatiaľ aj najväčšia tohto sezónna návšteva domáceho zápasu Interu, keďže doposiaľ prišlo na zápas maximálne 43 385 divákov (Inter vs AS Rím).

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že sou takový slabý návštěvy?

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé výkony v minulej sezóne, čo sa podpísalo pod menší počet predaných permanentiek a taktiež o nižší záujem o lístky. Taktiež ani vstup do tejto sezóny nebol moc dobrý, čo sa týka domácich zápasov (prehrali sme aj s AS, aj so Sienou).

Reagovat
Inter Eterno Amore

po výhre v derby to pôjde hore podľa mňa

Reagovat
DelPiero137

Na Laziu bolo udajne 30 000, co sa mi nechce verit podla zaberov.

Reagovat
lnterista

OT: nemate prosim nekdo odkaz na Inter(cely zapas) ja to dneska nedal..kua

Reagovat
Pettirosso

na livetv.ru to bude až zítra, taky jsem byl včera nasranej, dokoukávám Juve až dneska

Reagovat
lnterista
Reagovat
Pettirosso

jů, to si uložím, to by se včera hodilo, takže tady dík

Reagovat
The Krupy

OT : Vtip

Nacistický vojak sa v koncentráku pýta žida :

Vojak : Koľko máš rokov ?

Žid : O týždeň budem mať 20, pane.

Vojak : Nemyslím si.

Reagovat
Votas

ok, taky mám jeden

Židovský chlapeček jde takhle po ulici. Gestapák si všimne jeho žluté hvězdy a tak k němu nakráčí...

G: Hej, chlapče, ty jsi žid?

CH: Ne, šerif, ty debile.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Máte link na AS ?

Reagovat
Alberto Aquilani

už mám , díki všetkým

Reagovat
smazaný uživatel

nz

ale nie, hod mi ho ak je dobry

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

ta tabulka je odporna :/ AC ma stejne bodu jako Pescara to je zmar:/ a ze hrajou v kadzem zapase dobre za to se body nedavaji

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Pescara ma aj svetovu hviezdu v podobe Vlada Weissinha, AC nema hraca takeho rangu, su to len zberba z miestnej krcmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
alcantara

Hla, vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tady vypadají líp než normálně.

Reagovat
The Krupy

That´s the point

Reagovat
Sosi

Zdenda zase všechno na ofenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda a jeho AS

Reagovat
Slejdy

dobra podivana

Reagovat
smazaný uživatel

velmi dolezita vyhra ,dnesnou vyhrou bude psychika velmi silna ,co bolo velmi potrebne.... z 2-0 ...na 2-4 rozhodca slusne piskal ,nekuskoval to ak sfetovany tagliavento ale naopak pustal to dalej a zbytocne nekuskoval , castan ,totti skvele ....skore 18:13 to je take Zemanovske ......GRAZIE ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

aj men sa ten zapas moc pacil.....Castan je neuveritelna posila vsetky osobne suboje jeho ziadna chybicka.....tiez Marquinhos hral s prehradom nato ze ma 18.....dneska aj Piris 2 asistencie a to sa mi jeho vykony nepacili vobec

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s Catanií byl něco jako argentinské derby. Oba kluby mají na soupisce dohromady 17 Argentinců a většina z nich hrála. Na trávníků se během zápasu neobjevili jenom dva!

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

HALOOO FANS SS LAZIA....do kedy bude na marodke Stefan RADU? vyzerá to sním dobre? prosím nejaké info

Reagovat
Maritazzi

Poprvé od listopadu 2010 a zápasu s Bayernem jsme otočili zápas. Nejdřív hrozná defenzivní fáze, snadno jsme se nechali Janovem zahnat do úzkých. Pak se rozehrál De Rossi, Florenzi, Totti a bylo hotovo. Parádní vidět jejich výkon. Jinak Osvaldo fakt roste, Destro to bude mít hodně těžké. Jinak to, že Zeman pochválil po včerejšku Tachtsidise snad ani nechci komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda DDR moc nelibil.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivny zaloznici sa nikomu moc nelubia lebo robia spinavu robotu co obranci ci utocny hraci nerobia.

Reagovat
smazaný uživatel

Sračka

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď, Francesco, těch 226 ligových gólů musíš dát

Reagovat
smazaný uživatel

AS třetí výhra v sezoně, když půjdou tímhle tempem na LM stejně nemají nárok.a 15 gólu na ofenzivní tým no taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

průměr vstřelených gólů na zápas:

1. Juve 2,375

2. AS 2,143

3. Lazio 1,875

4. Neapol 1,75

5. Inter 1,625

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší obrana i útok.

Reagovat
The Krupy

Best in the World, no

Reagovat
Melchior

jen ta LM vázne.. doufám, že pokud se odpíchneme dobře teď šesti body s dánama, tak z minimálně skupinu uděláme (můj soukromý tip po asi třetim kole minulý sezony byl letos semi)

Reagovat
smazaný uživatel

rozdíl ve skore Juve + 15, Neapol + 9, Lazio + 7, Inter +7 .............. AS +2

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale ty píšeš, že 15 gólů na ofenzivní tým nic moc. Tak ti jen ukazuji, že AS je v průměru vstřelených gólů na zápas na druhém místě. Rozdíl ve skóre je jiná věc, ale pokud tě zajímá ofenzíva, tak nemůžes koukat na defenzívu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter prodal nejvíce permanentek v Itálii, celkem 35 226.

Reagovat
Melchior

Juve - 8z 22b

Chelski - 8z 22b

Uefalona - 8z 22b

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele