HET liga - preview 18. kola

23.02.2018, 08:12, aktualizováno 26.02.2018, 08:52
Previews
Osmnácté ligové kolo v české nejvyšší soutěži dohrají suverénní lídr tabulky z Plzně a Jihlava. Vysočina si minule vyšlápla na Slavii. Překvapí i dalšího favorita?
Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava  (pondělí 17:00)
Vysočina před týdnem překvapila všechny, když porazila na domácím hřišti mistrovskou Slavii. V neděli cestuje k dalšímu těžkému zápasu. V Plzni ji přivítá domácí Viktoria, která si neohroženě kráčí pro titul a navíc je povzbuzena postupem do osmifinále Evropské ligy.

Jihlava zakončila první polovinu HET ligy na samém chvostu tabulky. Během zimní pauzy přišel do mužstva nový trenér Martin Svědík, který však na jaře nemůže počítat se službami brankáře Hanuše či obránce Krejčího, kteří přestoupili do Jablonce respektive Slovácka. Proto se celku z hranice Čech a Moravy nedávalo mnoho šancí na udržení. Vítězství nad Slavií ale vlilo do žil žlutomodrých novou krev.

O další překvapení se pokusí na Štruncových sadech. "Před námi je další těžký soupeř. Ligový lídr, který je povzbuzen postupem do osmifinále Evropské ligy a který navíc bude hrát na svém stadionu. Víme, že bude velmi důležité, abychom chytili začátek zápasu a prezentovali se odvážnou a aktivní hrou," prozradil asistent trenéra hostí Michal Šmarda.

Plzeň vstoupila do jarních ligových bojů remízou s Olomoucí na Andrově stadionu. Následně zvládla odvetu Evropské ligy proti bělehradskému Partizanu a zahraje si v této soutěži osmifinále, kde se utká se Sportingem Lisabon. Jelikož má v lize obrovský náskok, může utkání proti Vysočině odehrát na půl plynu. Trenér Pavel Vrba však jakékoliv podcenění nepřipouští.

"Určitě nás čeká jiný styl fotbalu než proti Partizanu. Jihlava bude hrát na brejky, což praktikovala i proti Slavii. Bude zodpovědně bránit. Na druhou stranu hrajeme doma a budeme chtít potěšit naše fanoušky," sdělil plzeňský kouč. Ten po utkání v Olomouci naznačil, že místo nejlepšího střelce soutěže Krmenčíka může proti Jihlavě nastoupit zimní posila Chorý. Kvůli čtyřem žlutým kartám bude chybět Kolář. To hosté se téměř jistě budou znovu spoléhat na nejlepšího střelce mužstva Ikauniekse.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Zeman, Čermák, Kopic - Krmenčík
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Tlustý, Buchta, Schumacher - Levin, Fulnek, Dvořák, Urblík, Zoubele - Ikaunieks
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.30 - 24.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Fastav Zlín  (neděle 15:00)
Karviná v úvodním kole způsobila šok, když v Mladé Boleslavi porazila domácí FK brankou z nastavení. Výhra ji vzdálila od záchranářských bojů. Naopak její nedělní soupeř Zlín remizoval s Duklou a ve Slezsku se pokusí připsat první jarní výhru.

Skromný celek z Karviné nebyl v zimě na přestupovém trhu aktivní tak jako jeho konkurenti a předpovídal se mu těžký boj o záchranu. První jarní zápas však ukázal, že pokud bude mužstvo bojovat, může se stát záchrana realitou. v Mladé Boleslavi nebyl MFK lepším týmem, ale právě zarputilost a trocha štěstí jím zajistili vítězství.

Nyní hrají doma a čeká je trochu odlišný soupeř. "Zlín má svou hru postavenou na rychlosti, spoléhají dost na cizince. Nesmím zapomenout na jejich účast v Evropské lize, kde určitě posbírali hodně zkušeností a sebevědomí. Nečeká nás snadný protivník a věřím, že předvedeme herně lepší výkon než minulý víkend proti Mladé Boleslavi," řekl na adresu Moravanů kouč Karviné Josef Mucha.

Ševci mají po návratu mezi nejlepších šestnáct klubů českého fotbalu pravidelně slabší jarní část než tu podzimní. V minulých ročnících si na podzim připsali dostatek bodů, který jim zajistil klid v následujícím spíše protrápeném jaru. O tom, že to nebude jednoduché ani nyní, se hráči Zlína přesvědčili minulé kolo, kdy po nezáživném utkání uhráli plichtu s pražskou Duklou.

Karviná i Zlín na sebe naráželi dříve pravidelně ve druhé lize a nyní spolu soupeří i v nejvyšší soutěži. Od června 2013 platí, že se ve vzájemných zápasech vždy raduje domácí celek. Stalo se tomu tak i v prvním měření sil v této sezoně, kdy Zlín zvítězil 1:0.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čoljić, Janečka, Hošek, Šisler - Eismann, Štěpanovský, Panák, Budínský - Kalabička, Wágner
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Gajić, Hnaníček, Matejov - Ekpai, Hronek, Traoré, Jiráček, Mehanović - Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.37 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Bohemians Praha 1905  (neděle 18:00)
Nedělní podvečer nabídne Vršovické derby mezi Slavií a Bohemkou. Z posledních šesti vzájemných zápasů jich pět skončilo remízou. Utkání bude mít určitě náboj a skvělou atmosféru.

Sešívaným se minulé kolo nevydařilo. S bojovnou Jihlavou na těžkém terénu prohráli a první místo se jim tak opět vzdálilo. Novému trenérovi Trpišovskému, jenž v minulosti na Bohemce trénoval mládež, budou chybět Mešanovič s Bořilem a nejspíše i Pokorný se Součkem.

První své pražské derby v dresu Slavie vyhlíží nová posila Ondřej Kúdela: "Těším se. Doufám, že přijde hodně diváků a podpoří nás. Je to první jarní menší derby, samozřejmě se na to těším. My máme fanouškům za Jihlavu co vracet. Doufám, že utkání zvládneme."

Klokani jsou po Olomouci zřejmě druhým největším překvapením ligy. Aktuálně jsou na pátém místě a prezentují se pěkným fotbalem. Chybět jim protentokrát ale bude Luts a start Tetteha je zatím nejistý.

Trenér Martin Hašek před zápasem neztrácí optimismus: "Slavia je jedním ze tří českých velkoklubů. V zimě proběhla jak trenérská, tak i hráčská výměna, což je ale v Edenu už běžné. Po těch přestupech se tam rozvířila energie a bude zase nějakou dobu trvat, než si všechno sedne. My je máme už ve druhém jarním zápase. Stejně jako v ostatních zápasech budeme chtít podat výkon na hranici možností a věříme v zisk bodů."
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Jugas, Kúdela, Deli, Sýkora - Stoch, Hušbauer, Bucha, Danny, Zmrhal - Necid
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek, Martin Hašek ml. - Reiter, Mašek, Vaníček - Nečas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.29 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Brněnský stadion Srbská uvidí v sobotu odpoledne moravské derby. Místní Zbrojovka přivítá olomouckou Sigmu a bude chtít zapomenout na nepovedený první jarní zápas. Hosté se pokusí navázat na remízu z vedoucí Plzní.

Vzpomínky na první vzájemné střetnutí v této sezoně nejsou pro Brňany vůbec růžové. Zbrojovka odehrála na Andrově stadionu bídný zápas a z Hané odjížděla poražena po výprasku 0:3. Toto utkání bylo poslední pro Stanislava Habance v roli kouče Brna.

Nyní vede mužstvo Roman Pivarník, jenž jej vytáhl ze sestupových vod, a po nadějné zimní přípravě se fanoušci těšili na strmý vzestup. Jenže hned na úvod tvrdě narazili na půdě Bohemians. "Bohemka nás moc do šancí nepouštěla, my ji taky ne, gól padl z jedné střely na bránu," řekl Pivarník. "Sigma je v mnoha ohledech podobným soupeřem - běhavé mužstvo, které na vás tlačí. K tomu má navíc velkou kvalitu v práci s balonem, na míči je dominantní a silná."

Sílu Hanáků poznal minulou neděli i suverénní lídr soutěže z Plzně. Viktorka se k ohrožení olomoucké brány dostala sporadicky a na druhé straně chybělo málo k vítězství domácích. Nakonec se oba mužstva rozešla smírně po bezbrankové remíze.

Sigma se dostala před Slavii na druhé místo, kde se v případě sobotního vítězství udrží. "První zápas ukázal, že jsme na jarní část připraveni dobře. Nicméně nás čeká diametrálně odlišný soupeř i zápas. Musíme utkání zvládnout tak, jak chceme, to znamená za tři body," sdělil kouč Olomouce Václav Jílek.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil - Polák - Pilík, Acosta, Kratochvíl - Škoda, Bazeljuk
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radaković, Jemelka, Vepřek - Houska, Kalvach, Zahradníček, Plšek, Texl - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.27 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se odehraje utkání mezi domácím Libercem a hosty z Boleslavi. Slovan doma neprohrál s Boleslaví již 10 let a určitě by rád tuhle sérii prodloužil.

Domácí se aktuálně nachází na 5. místě, když v prvním jarním kole prohráli se Spartou 2:0. Nový trenér David Holoubek, tak na své první body na lavičce Slovanu stále čeká. K tomu, aby toho dosáhl, mu však budou chybět Graicar se Ševčíkem a také nová posila z Plzně, Václav Pilař.

Stoper Karafiát se v průběhu týdne zamýšlel, proč Slovan na Spartě neuspěl: "V základu nastoupili noví mladí hráči. Mohlo to hrát roli, že jsme byli vyjukaní, návštěva byla necelých 14 tisíc lidí. Ale tohle by se nemělo stávat. Musíme hrát pořád stejně. Pořád je to jen fotbal, akorát se hrálo na Spartě, to je celé."

Trenér hostů Dušan Uhrin nezažívá dobrou sezónu, protože jeho tým je až na dvanáctém místě. Minulé kolo Boleslav prohrála doma s Karvinou a navýšila tak sérii proher už na 4 zápasy. Domácí mají také celkem širokou marodku. Hrát nebudou Rada, Kysela, Fabián, Klobása a pravděpodobně ani Šušnjar.

Dušan Uhrin ví, kde byla v minulém utkání chyba: "Neproměnili jsme šance, které jsme měli. Utkání mohli rozhodnout Přikryl nebo Ladra. Předvedená hra nebyla úplně špatná, ale musíme být důraznější v soupeřově pokutovém území."
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Karafiát, Kačaraba, Kerbr - Bartl, Folprecht, Breite, Bosančič, Oscar - Pulkrab
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Klíma, Takács, Křapka - Jánoš - Přikryl, Matějovský, Hubínek, Konaté - Mebrahtu
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (sobota 16:30)
Slovácko začalo jarní cestu za udržením na jedničku a nyní se představí na domácím hřišti. Jeho soupeřem bude pražská Sparta, která si v minulém kole taktéž připsala tři body na své konto.

Ostře sledovaný zápas Slovácka na Baníku skončil poněkud překvapivě vítězstvím hostí. Skromný celek zaskočil Slezany, kteří v zimě mohutně posilovali, a ve Vítkovicích se radovali po výsledku 2:1 v jejich prospěch. I v dalším zápase nebudou favority, rádi by se však pokusili o další překvapení.

"Sparta má na jednotlivých postech kvalitnější hráče než Baník. Na druhou stranu budeme hrát doma. Musíme se více tlačit do sebevědomé hry s míčem," řekl domácí kouč Michal Kordula. Moravský tým bude opět spoléhat na svého nejlepšího střelce Tomáše Zajíce, který zařídil výhru v Ostravě.

Kouč Sparty Andrea Stramaccioni nemůže postavit kanonýra Josefa Šurala, neboť ten je stále zranění. I bez něj ale pražský celek uspěl v minulém kole proti Liberci. Obě branky vstřelili zimní posily letenských Nicolae Stanciu a Guélor Kanga.

O úspěchu svého týmu nepochybuje Bogdan Vatajelu. "Někdy je snadnější hrát na hřišti soupeře, kde nejste pod takovým tlakem jako doma. Věřím, že podáme lepší výkon než ve druhém poločase proti Liberci a získáme tři body," nechal se slyšet rumunský krajní hráč.

Sparta tento týden udělala jednu změnu v kádru pro jarní část sezony. Klub na hostování do Dukly uvolnil Néstora, na kterého po příchodu zimních posil nezbylo místo. To Slovácko již soupisku A mužstva uzavřelo a žádné příchody a odchody se nechystají.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Hofmann, Krejčí, Divíšek - Janošek, Daníček, Havlík, Sadílek, Petr - Zajíc
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Zahustel, Hovorka, Štětina, Frýdek - Kanga, Mavuba, Vatajelu - Stanciu, Ben Haim - Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.52 - 3.24 - 2.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (sobota 18:30)
V 18. kole Teplice na svém útulném stadionu přivítají Baník Ostrava. Zajímavé bude sledovat návrat Filla do Teplic, ze kterých právě v zimě do Baníku přestoupil.

Osmé Teplice minulý víkend ztratily dobře rozehrané utkání v Jablonci, a tak doufají, že si první body připíšou v domácím prostředí. Doma v této ligové sezóně ještě neprohrály. Stopku jim zde však v poháru vystavil druholigový Hradec Králové. Na Stínadlech se v sobotu nepředstaví zraněný Vondrášek.

Záložník Jan Rezek před Baníkem, a hlavně před svým kamarádem Martinem Fillem varuje: "Nemyslím si, že to Martin přijede do Teplic odchodit, má totiž v sobě, že každý zápas chce vyhrát, je to buldok, bude se chtít u nás ukázat. To samé ale chceme i my, jak nás, tak i Martina a Baník nečeká nic jednoduchého."

Baník v zimě mohutně posiloval, ale i tak doma se Slováckem prohrál a zůstává na posledním místě. Útěchou může být to, že Ostrava pokračuje v poháru. Nicméně záchrana ligy je určitě důležitější. Židle se tak pod trenérem Kučerou nejspíše povážlivě kýve. Do toho všeho bude Baníku chybět jeho ikona Milan Baroš.

Trenér Kučera chce dát týmu prostor se sehrát: "Žádné radikální změny dělat nemíním, protože chci, aby se mužstvo trochu stabilizovalo. Možná, že nějaké změny nastanou, ale necháváme si to zatím otevřené. Zvažujeme různé alternativy."
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Hyčka, Čmovš, Král, Krob - Ljevakovič, Kučera - Vošahlík, Hora, Rezek - Vaněček
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Breda, Psyché, Procházka, Fleišman - Hrubý, Jirásek - Fillo, Diop, De Azevedo - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.37 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Jablonec  (pátek 18:00)
18. ligové kolo otevře páteční předehrávka mezi pražskou Duklou a Jabloncem. Oba týmy se nachází ve středu tabulky a lze tak očekávat vyrovnané utkání.

Dukla je po remíze se Zlínem v minulém kole na desátém místě v tabulce. Proti Jablonci se však Pražanům doma daří. Z posledních šesti utkání čtyřikrát vyhráli a dvakrát remizovali. Domácím i ve druhém jarním kole bude chybět Hanousek.

Domácí kouč Jaroslav Hynek před hosty varoval: "Jablonec byl na podzim velmi silný v kombinaci. Mají rychlost na stranách, a ještě zlepšili přímočarost. Čeká nás velmi těžký soupeř, očekávám herně hodně zajímavý zápas. My už se těšíme na návrat před domácí fanoušky."

Jablonci se podařilo první zápas po zimní pauze vyhrát. Doma otočili zápas s Teplicemi a posunuli se tak na sedmé místo. Pro trenéra Petra Radu se jedná o zajímavý zápas. Na druhé straně v brance s nejvyšší pravděpodobností nastoupí jeho syn Filip. Trenéra může určitě těšit to, že má k dispozici kompletní kádr.

"Na Dukle se hraje nepříjemně. Je to technický mančaft a hrají tak, jak chceme hrát taky. Takže fotbalově by to měly být oboustranně stejné herní styly. Připravujeme se na to, abychom na Dukle uspěli a jedeme tam s tím, že se nechceme vracet s prázdnou," věří Petr Rada.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Kušnír, Holek, Jiránek, Podaný - Miloševič, Holík, Tetour - Brandner, Holenda, Koreš
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.40 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň17152034:547
2.Sigma Olomouc1796223:1033
3.Slavia Praha1795327:832
4.Sparta Praha1794423:1231
5.Slovan Liberec1793524:1830
6.Bohemians Praha 19051767416:1425
7.FK Jablonec1766523:2124
8.FK Teplice1765621:1923
9.Fastav Zlín1756619:2421
10.Dukla Praha1755719:3020
11.MFK Karviná17521017:2517
12.FK Mladá Boleslav17521019:3017
13.1. FC Slovácko1736815:2415
14.Zbrojovka Brno17431012:2415
15.Vysočina Jihlava17411216:3213
16.Baník Ostrava17251022:3411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1062)

Přidat komentář
ratusek

Dukla - Jablonec 0

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 0

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1

1. FC Slovácko - Sparta Praha 2

FK Teplice - Baník Ostrava 0 (Kučera out, takže vyhra )

MFK Karviná - Fastav Zlín 1

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 0 prekvapeni kola

Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava 1

Reagovat
Kepy_FCB

Souhlas i ja Bohemce verim...

Reagovat
smazaný uživatel

Nestacim se divit kolik mudrcu najednou zacalo tvrdit, ze 8 posil bylo moc. Lidi maji jeste kratsi pamet nez obvykle a nejspis uplne zapomneli jaka individua behala v dresu Baniku na podzim. Takove masivni posileni byla zkratka nutnost ! ...Nebo jestli si snad tihle kverulanti mysli, ze s Azackym,Sindelarem,Sustrem,Morganem nebo Panicem by to dopadlo lip...

Zitra vyhra Banicku 3:0. Aspon EF kavarna pochopi co znamena, kdyz trevor mluvi o vyhre pres mrtvoly.

Reagovat
ratusek

Jenze to on psal i o Slovacku ale souhlas s tema posilama, ty zoufalce co dotahl dusanko je potreba nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

A budu psát klidně dál. Zítra si jedeme pro body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako minulé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, aby se napravila ta ostuda.

Reagovat
sosna

EF kavarna

Reagovat
mayday

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Uwe háže buly

top

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý matroš takhle po ránu

Reagovat
Jeňa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Tak je to moc, když se musí podruhé během sezony tvořit nový tým. Zažil jsem už asi 3x nabírání většího počtu posil a pokaždé to skončilo fiaskem, už jsem to tu onehdy psal. Doufám jen, že to teď bude jiné, že nepůjde jen o to, že si pár borců kolem 30 přišlo ke konci kariéry přilepšit a moc se nestrhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

ef kavarna vs u.f.o.

Reagovat
JarousFCB

Konečně zase jazda a EF kavárnu jebat. Proti všem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi do smecky

Reagovat
smazaný uživatel

Mam na vas spatny vliv, sorry jako

Reagovat
didosh

Věříme a věřit budem....ale mylím že proti muslimanům to bude těžší jak proti Slovácku...I tak věřím ve tři body...FCB!!!

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

close enough. Výhra přes mrtvoly byla s Karvinou ne? Abyste nenechali za sebou víc mrtvol než Rambo

Reagovat
Kepy_FCB

Co se Kucery tyce uz zacinam upadat do letargie. Kdyz ho tam Brabec tedy musi mit tak bude muset opet sahnout do srajtofle a poresit to s rozhodcimi ci souperi. Jinak by mu Radimka opravdovi fans roztrhali. V Teplicich by to chtelo akci: Vyzenme Kuceru !, ale bohuzel na vyjezde budou lidi spokojeni kdyz budou mit svou hladinku v krvi a vykrici se. Snad v dalsim kole doma uz antitrener sam rad odtahne...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Uff, už jsem se bál, že to nedáš úplně všude..

Reagovat
Kepy_FCB

U hokeje bylo mrtvo

Reagovat
spider_8

Kde je vůbec diskuze k hokeji?

Reagovat
Snatus

Snad ČT ten tlak od těch dementů vydrží.

Reagovat
Kepy_FCB

Jasne Santus to vis ze jo

Reagovat
Snatus

ČT je jedno z nejkvalitnějších médium, co máme. Ukázalo se to i v prezidentské debatě. Takže jak říkám, snad ten tlak senilního dědka vydrží. Do roka snad bude po všem.

Reagovat
Chlupatá máma

Snatus umět skloňovat.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl nevidis ty vecne reprizy repriz, stare dokumenty v kvalite co se neda, prenosy z ligy v rozluseni kalkulacky. Mnohem horsi je i nevyvazenost. Porad tvrdi jakej sme zapad a sami nabizeji produkt jak pro afriku ale za vice nez zapadni platy a naklady. A co se tyce agitky pro top 09 a Drahose no commment.

Reagovat
Snatus

To, že sportovní úsek je nekvalitní, neznamená, že je celá stanice nekvalitní. Žádná agitace pro Drahoše nebyla, to je jen ubohý argument pro Zemana, který na ČT dostal naloženo. Tu tvoji “agitku” nejvíc dělá Barrandov.

Reagovat
Kepy_FCB

Barr. nezije z konces.poplatku

Reagovat
Snatus

A? Barrandov dostal licenci, z které musí dodržovat zpravodajská pravidla jako ČT.

Reagovat
Uwe háže buly

Což neznamená, že by za to neměl být adekvátně potrestanej.. nevim co chtěj víc na odebrání licence.

Reagovat
Blasphemer

Já bych dokonce ani neřekl, že je sportovní sekce je nekvalitní. Hokej dělají o bambilion procent líp, akorát ten fotbal stojí za hovno. A ostatní sporty s malou popularitou s těma prachama líp asi stejně dělat nejdou a hlavně by je žádná komerční televize nedělala.

Reagovat
smazaný uživatel

To že zaměstnávají Karocha je pro mě asi nejméně pochopitelná věc na světě. Ten člověk neumí komentovat, ví očividně o fotbale hovno, je trapný, neřekne nic navíc. Ale stejně se tam drží.

Jsem schopen pochopit Vláška, který je aspoň v něčem zajímavý, ačkoliv ho nesnáším tak chápu i ŠTěpána, i když ten by podle mě měl zůstat jen u sestřihů. Ale Karoch, to je fakt exot..

Reagovat
Blasphemer

Ezokaroch je těžce pochopitelnej, no. Stejně tak jako "moderátor" Kozohorský.

Nejhorší je, že když už dostane čuchnout někdo nový, ať už host nebo komentátor, a něco předvede, tak ho raději hned odklidí nebo ho podruhé vůbec nepozvou. Třeba Pečeně, Hošek a další.

Reagovat
smazaný uživatel

Hošek by ale měl komentovat jiné týmy než Tottenham.

Ale jinak souhlasím..

Reagovat
Blasphemer

Tak zase je příjemná změna, když od komentátora uslyšíš komu fandí. Pokud to není v rámci české ligy, kde by to mělo být co nejvíce objektivní, tak to snad nemůže nikomu vadit.

I když s těma slepicema to Hošek už fakt přeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, a já jakožto fanda Realu jsem si toho všímal velmi pozorně.

Samozřejmě, pokud je to v normě, tak proč ne..

Reagovat
didosh

Mám na to naprosto stejný názor.Karoch ven!To je echt kokot!

Reagovat
Snatus

Hokej nesleduji, takže nemůžu soudit. Stav fotbalu bude způsobený asi vedením toho "fotbalového úseku" jelikož to tam vede Čapek, ne?

Reagovat
Blasphemer

Nejspíš jo.

Reagovat
Uwe háže buly

určitě, protože se tam pravidelně míhají celkem schopný lidi, který ale nedostávaj prostor. Třeba Kubásek by měl být minimálně hlavní moderátor fotbalových studií (jestli vůbec a jak komentuje nevim). Lípa nebo jak se jmenoval odešel taky nevyužitej.. místo nich se furt točí Koza s Čapkem a Vláškem.

Reagovat
didosh

No kde je Lípa?

Reagovat
Uwe háže buly

zaměstnanec FAČR mam pocit

Reagovat
didosh

Jooooo vždyť on je tuším tiskový mluvčí...

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, jen nevim jestli jen repre nebylo celýho FAČRu. Taky se dost divim, že si nezkusili nikdy nikoho stáhnout ze Sport1 nebo Eurosportu, jako to udělali na o2. Ty peníze přece na ČT musí být minimálně srovnatelný jako na těch menších kabelových stanicích.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
didosh

Hokej je opravdu na čt top.Záruba to dělá velmi dobře...

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Sežral všechnu moudrost svět, ale neuzná jiný názor než svůj, nepřípouští že se plete a k tomu má komplexy z fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že díky něho je celá hokejová sekce naprosto fenomenální..

Reagovat
db18

Hosták komentuje mnohem líp... aspoň na můj vkus. (a to aspoň dřív byl taky dost zaujatý)

Reagovat
smazaný uživatel

Hosták je jen expert ne?

Reagovat
db18

Extraligu snad i komentuje... (nebo sám komentoval ty juniory někdy možná?)

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže didosh komentoval Zárubu manažera a tam má naprosto pravdu. Hokejová redakce je ZÁSLUHOU Záruby špičková ...

PS: Že ti nesedí jako komentátor, je věc druhá, nemůžeš se zavděčit všem. A jinak tu moudrost světa nesžral, nýbrž nastudoval. Ale zbytečně s tím machruje, v tom souhlas.

Reagovat
didosh

Přesně...Ten první odstavec jsem chtěl též psát... dík

Reagovat
didosh

Hosták je skvělý...To takový Pospíšil je už trochu slabota...

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

To myslíš Bosáka,ne?

Reagovat
db18

No... ne...

Reagovat
Puskas

Reagovat
vanGomm

Pokud by proběhla předvolební prezidenská kampaň tak nějak normálně jsem přesvědčen,že by vyhrál Drahoš.To že se šlo ve všech sdělovacích prostředcích tak okatě proti Zemanovi zvedlo (a zřejmě natruc) i notorické nevoliče.No vlastně SP opakovali úplně stejnou chybu z před 5 let Kníže versus Zeman.Jak v prvním případě tak i nyní u Drahoše se ukázalo,že podobná kampaň je vlastně medvědí službou.

Reagovat
Spalovač šancí

Můžeš hodit link na analýzu těch západních platů a nákladů?

Reagovat
smazaný uživatel

Do roka snad bude po tobě. Stejně nikoho nezajímáš.

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

nebo se da taky rict ze tomas klus je jeden z nejqualitnejsich zpevaku co mame...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neznamená, že musí být placena i z peněz lidí, kteří se na ní nedívají..

Reagovat
smazaný uživatel

A jak ty lidi jako rozlisis? Kdo se kouka a ma platit vs kdo nekouka a nemel by platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Kódovaným vysíláním?

Reagovat
smazaný uživatel

Verejnopravni tv? Nemela by byt uz logiky veci dostupna volne pro vsechny?

Reagovat
smazaný uživatel

Měla. Pro všechny, kdo si ji budou chtít dobrovolně zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ji platis, tak neni volne dostupna zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se někdo dívá a neplatí, tak porušuje zákon.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ji teď neplatíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to platis za to, ze vlastnis televizni nebo rozhlasovej prijimac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Na Barrandově.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá ten pán kromě kopání kolem sebe ještě něco, co by stálo za zmínku?

Reagovat
smazaný uživatel

Anální horolezectví. Ale teď čeká na výsledky "voleb", tak se nudí

Reagovat
kecipep

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Docela dobrá stránka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělej si naděje ale ten buranský dement co si říká prezident, má u nás prakticky jen funkci nejvyššího úředníka, kromě plků toho moc reálného naštěstí udělat nemůže.

Reagovat
Sosi

Nebyt CT, tak jsmr uz davno v riti. Muueme nadavat jak chceme, ale je to suverenne nejobjektivnejsi tv u nas.. to, ze ji chteji vsichni nackove a fasouni znarodnit nebo obmenot, svedci o mnohem.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nevsadí na Baník aspoň půl výplaty, okrádá svoji vlastní rodinu. Keine Stress, výhra 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Vsad aspon 1/4 a pak nam ukaz tiket

Reagovat
adalbertus

jj ale pro domácí

Reagovat
Puskas

spíše eine Stress

Reagovat
taws

tak se pochlub tiketem

Reagovat
Kepy_FCB

Prosimte ten neda ani za cestu a vstupenku na domaci zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To pise zrovna ten pravy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na každém domácím zápase ty trosko..

Reagovat
Kepy_FCB

No ty si zoufalec, druhe hecujes a pak tam hodis tohle, styd se!

Tady je videt jak Banicku s antitrenerem veris

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys zapojil mozek, tak t itřeba dojde, že to je jen pokus o satiru toho, co se tu objevovalo v minulosti..

Reagovat
Kepy_FCB

1. Ti na takovou radoby "satiru"seru a za 2. kdyby to nahodou vyslo tak by to zadna satira najednou nebyla a holedbal by jsi se jaky si prorok a vernej srdcar,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vsadil jsem, protože mi přišel super ten kurz. A že Baník vyhraje, tomu se dá věřit. Já si tady na nic hrát nemusím, třeba to někdy pochopíš.

Reagovat
didosh

Ale to je nádhrný kurz.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli jsi nevsadil u ferovesazeni.cz, tak jsi rodinu okradl stejně!

Reagovat
Banikovec7

Myslím že něco takového tady ještě nebylo.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinou jistotou v tomto kole je pohodlná výhra Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Ty takové věci nepalcuj, už jsi jak Vízek

Reagovat
smazaný uživatel

Budu palcovat. To, ze hraci předvedli blamaz, to nemohu ovlivnit. Nicmene, v sobotu byl snad kazdy presvedcen o vyhre, jen ja se o tom nebal psat a mluvit verejne. Bohuzel, dopadlo to, jak to dopadlo, nase ostuda.

To mi ale nebrani v tom, i kdyz jeste je pachut ze soboty, ze budu nekde zalezly a nebudu prat a fandit svemu milovanemu klubu. To, ze to treba delaji nejaci experti zde, na foru, budiz, jejich vec, ale ja za svym klubem budu vzdy stat. A verim, ze si zitra jedeme pro body.

A k tomu po delsi dobe jeste uvidim kamarady. O to vice se tesim na uspesnou jazdu

Reagovat
JarousFCB

I pejsek ti přijede... A v kotli musíme pořádně zatopit, bo bude kosa jak cyp. Kór takhle v podvečer.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak dostal verejne zjebano od kavarny, ze mi leze do riti...Aby neklesl zde v ocich smetanky, poradime mu, aby jel od nas (me) separátně

Reagovat
Puskas

No musíme, bo pak je Plzeň, tam se moc body nedají čekat, a situace by byla kritická. Fillo dá fíka, dodrží tradici střílení branek svým bývalým týmům, jež se u v lize udržuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Plzni asi ne.. Na druhou stranu, pred ctyrmi lety jsme jim byli vyrovnanejsim souperem a bod se neudelal jen kvuli tomu, ze nam rozhodci Kocourek neuznal jasnou branku. Stat se muze vse. Verime.

Ohledne zitra, hraci musi odcinit sobotní blamáž. Jde se pres mrtvoly, jede se pro body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mám v paměti ten zápas kdy v první půlhodině žduchnul našeho obránce jejich útočník, pak o něj zakopnul a náš obránce dostal červenou a oni kopali penaltu - 1:0.

Ale teď nepočítám proti Plzni s bodama ani kdyby mírně připískávali nám, jedině že by nás hodně podcenili.

Reagovat
smazaný uživatel

Našel jsem, Kaša s Chramostou. A škoda že to Davor neměl v hlavě v pořádku, zase jsem si na něj vzpomněl. Byl by lepší než Hrubý.

https://youtu.be/ndzUHC3L92Q?t=1m38s

Reagovat
Alan_Shearer

"v sobotu byl snad kazdy presvedcen o vyhre"

Reagovat
JarousFCB

Kučera je dobře takticky připraví a pak už to bude exhibice. 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* Kuceru dobre takticky pripravi

Reagovat
Losinho

*popraví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dneska bych si dal jedno to médium.

Reagovat
Snatus

Reagovat
repkajebuh

Fakt dávají zítra na Spartu kurz 1.92??? To se musí trestat, tohle bude snad naposledy, co ten kurz bude tak vysokej pokud vyhrají, což na Slovácku bude povinnost!!

Reagovat
pepinho2

Sázet na Spartu venku může jen blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Slovácku? Tam je to snad jistota ne?

Reagovat
pepinho2

No já rozhodně neočekávám jednoduchý zápas, na který bych mohl v klidu koukat

Reagovat
didosh

To je jasné...přijede Sparta už jen to má v každém regionu v ČR zvuk.Navíc s takovýma posilama...Slovácko zas posilněno o výhru na Baníku...Těžké vsázet...ale myslím si že to bude 2:4

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo být prohraných výplat tohle kolo

Reagovat
Kang & Kodos

Musim uznat, že ten trolling baníkovců je v kombinaci s pohledem na tabulku čím dál vtipnější.

Reagovat
Alan_Shearer

To zas bude slzicek, az v Teplicich rupnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy spíše budou, až vyhrajeme. My už jsme po minulém kole připraveni na cokoliv. A jestli někdo bere tyhle řeči o jasně výhře vážně, tak by možná měl nad sebou popřemýšlet.

Reagovat
exse

To je pravda, jakmile někdo začne baníkovce brát vážně, tak je to fakt už k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jelikoz nejsme nekteri prizdisraci, fandime a stojime za svym klubem, verime ve výhru a body, tak to je trolling... Aha !? Kdyz si vzpomenu na podzim, jak sme verili v poharu a Becko Baniku vyradilo Spartu ze souteze...

Reagovat
Kang & Kodos

Že se Baník na Spartu vytáhne vždycky, to je jasný každýmu. A fandit, stát za svým klubem a věřit každej zápas ve tři body a zároveň realisticky vidět, že Baník udělal stejnou blbost jako Sparta před sezonou a že bude mít problémy se záchranou, to se nutně nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost tim, ze se proste posilil, aby nespadl? Jako co se mělo delat? Modlit se, at nam jaro nejak vyjde?

V sobotu se udelala obrovska ostuda, ted je situace ne moc ruzova, coz ale neodporuje zase tomu, ze verime a fandime (alespon ja, nemam s tim problem se přiznat, nevim, jak ostatni...) Baniku, ze ted v sobotu zarobi.

Nevidim zadny duvod nekde fnukat a cekat, zda se milostive udelaji nejake body.

Takze zadny trolling, proste si jdeme pro bod (y).

Reagovat
Banikovec7

Já věřím a fandím, ale jistý výhrou si teda nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Staci, ze alespon veris a fandis oproti jinym, kteri davaji (bohuzel) najevo, ze jsou banikovci ale ze bys od nich cekal nejakou aktivitu atd., to ne. To si radeji zanadavaji na Kučeru a na ostatni...

Reagovat
Kang & Kodos

Modlit se by byl jeden extrém. Posílit i tam, kde to vůbec nebylo nutný, je druhej extrém

Však já taky každej týden věřím, že nebudeme hrát takovou sračku jako poslední dva. Akorát je mi jasný, že tu sračku pravděpodobně hrát budeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo nutné? To myslis jak? My po suchem lete potrebovali posilit v kazde rade, coz se povedlo, od brankare pres obrance a zalozniky.

Kde beres tu tezi teda, ze to nebylo potreba? My nejsme MB, ktera podepsala snad bambilion brankaru. Nejsme Sparta, ktera podepsala armadu strednich a defenzivnich zalozniku...

Tak vidíš, veris... My taky verime, fandime, jdeme si za body, ktere proste jsou potreba. To, ze si tu někdo od nas hraje na alibistu, jako psychopat tu nadava pouze na trenera a fnuka... Bohuzel, tyto individua jsou proste vsude.

Ale psat o nas, ze je to trolling, ze chceme bodovy uspech naseho muzstva mi prijde proste... Idiotsky, mimo realitu? Co pak ma fanoušek delat? Sedet denne na Eurofotbalu jako 90% zdejsich, narikat a nadavat?

Pche.

Pche...

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle nemá cenu. Prostě mi nepřijde dobrý změnit skoro celou jedenáctku, kór když u některejch posil se dá dost pochybovat o jejich motivaci. Posily do obrany a gólmani jsou v pořádku, ale k čemu je tam takovej Jirásek? Nebo Diop, když útok fungoval dobře? Kde jsou ty odchovanci, o kterých jste básnili předloni na jaře? Proč je najednou ve vedení sedm nebo kolik lidí? Mně to fakt trochu připomíná Spartu v menším. Včetně majitele, kterej to myslí dobře, ale ostatní s ním vyjebávají.

Já Baníku sestup fakt nepřeju, takový týmy patří do ligy a ne do Vlašimi nebo Sokolova. Ale jestli se rychle všichni nesehrajou, tak to bude velkej problém

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se to tu psalo nekolikrat. Jirasek nebyl primarni posila, ale doplnění kadru, neprisel jako stezejni hrac.

Odchovanci na to prave ze nemaji, coz je holy fakt. I ten Granecny je zel bohu momentálně nejlepsi jen na stridacce. Proto se kupovalo, nemame kde brat z vlastnich zásob.

Ano, tady s tebou souhlasim. Ten kockopes jakozto sportovni rada je... Blbost. Ale to se zas dostavam k tomu jiz omilanemu, ze tohle jde na hlavu i majitel, ze nechce delat dulezita rozhodnuti, radeji provede tohle (Tady mel Cukrous pravdu, kdyz psal, ze to nebude fungovat, mel pravdu).

Ale to vse nam nebrani preci k tomu, abychom nefandili a cekali na smrt. My jsme 8 let ve srackach, co si ani nedokazes predstavit. Ale kupodivu diky tomu ma Banik jedny z nejvernejsich priznivcu, tzv. Fanousku neúspěchu. A na to konto mame to sebevedomi, protoze vime, ze je to zase v prdeli a potrebujem bodovat. Proto nejen ja jsem byl odhodlany, ze porazime FCS. Proto verime v dnesni jazdu. Proto verime, ze Banicek vitez poharu.

Protoze se to jiz musi zlomit.

Reagovat
ratusek

Jirásek je na rozšíření DM a asi i jakási konkurence. Diop byl bohužel omyl, protože to co předvedl v sobotu bez ohjledu na zbytek kádru, to by zasloužil zastřelit. A to si toho všiml i ten náš Guardiola a sundal ho po poločase.

Uvidíme co dál.

Souhlasím s tím, že to vedení i majitel, kterého všichni ostatní ojebávají, je paralela s váma.

Ale náš kádr prostě posílit potřebovat, vždyť jsme tam měli jen zoufalce na 2. až 3. ligu.

Reagovat
Kepy_FCB

Treve vzdyt palcohonic sam rekl ze jde o trolling tedy o satiru. Tak uz si tu particku srovnej va domluvte se

Reagovat
smazaný uživatel

A ja, az se zitra potkam s chebakama, tak jim reknu, aby si udelali taky poradek ve svem reviru, kdyz jim tady dela ostudu nejake hovado, co umi jen nadavat, plivat a ani nefandi...

Reagovat
Kepy_FCB

Uz vidim jak si z tebe sednou na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze me nemusi. Ale to, ze jin tu delas nesmirnou ostudu je holy fakt.

Reagovat
Kepy_FCB

Zato ty jsi reklama na Banik..

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama byt nemusim, ani mi o to nejde. Ale to tve senilni, prostoduche vyjadrovani i na adresu Baniku je ostuda.

Umis v posledni dobe jen drepet na internetu, nadavat na trenera, byt negativni na veci Baniku.

Tak se na cely klub vyser, kdyz te to stve.

Reagovat
Kepy_FCB

Az odejde Kucera tak se zmenim , slibuji!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Z mé strany, ty demente. Bez raději otravovat jinde s ČT.

Reagovat
Kepy_FCB

Otravuje te to a proto jsi k ct napsal 3 prispevky

Reagovat
smazaný uživatel

Sere te ze uz tady nejsi hlavni hvezda ?

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, hlavně že patřim do EF kavárny

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor překvapil a začal komunikovat jako člověk a měl v tomhle vláknu i rozumné argumenty.. ale ty jako správný pes přiběhneš a začneš jenom kopat kolem sebe. Nepřekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Naser si, potrate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty mi dáváš sady

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, kdybys mel mozek tak se snazim vic. Takhle mi na tebe staci argot.

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Na chvíli vypadne elektrika a 90% lidí odejde ze stadionu.

Reagovat
pepinho2

Tak 90% na Dukle není zas tak moc

Reagovat
Kepy_FCB

uz zase

Reagovat
Coutinho10

jsem si rikal proc to nejde

Reagovat
andrew96

Ale zase došel elektrikář, takže se ta ztráta jedince nuluje.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Až ted koukám, že Hrubý posadil Hanuše jo

Reagovat
Coutinho10

lol zase svetla

Reagovat
ratusek

Lampasáci nezaplatili za elektriku

Reagovat
db18

Vždyť je normálně vidět...

Reagovat
Euphael

Dukla je prostě tradiční klub, který se drží svých tradic

Reagovat
Kepy_FCB

Potrestat Duklu nastrojem zla!

Reagovat
ondrasch77

Já nechápu, že ti idioti na Dukle mají hlavní hrací termín pátek večer a věčně jim nefungují světla Doufám, že utrpíme kontumační vítězství...

Reagovat
Coutinho10

uz jde obraz, tak by se mohlo konecne hrat

Reagovat
ratusek

Tam je tak 500 diváků ne? zahlášených bude 3500

Reagovat
Coutinho10

konecne hraci na hristi

Reagovat
ratusek

Kolikrát to ještě můžou přerušit než ukončí zápas?

Reagovat
Coutinho10

mam pocit, ze komentator rikal, ze pri dalsim preruseni uz by byla kontumace...takze Dukla musi doufat, ze to vydrzi

Reagovat
ondrasch77

To není vůbec špatná vyhlídka , samozřejmě bych radši vítězství ze hry...

Reagovat
Coutinho10

jojo jinak jsem zvedavej na nas duel na sazkafantasy...koukam, ze oba jsme prekrocili rozpocet (ja trochu vic) a obrana skoro uplne stejna az na 1 rozdilnyho hrace z Plzne

Reagovat
ondrasch77

Až teď mi došlo, že hrajeme proti sobě , každopádně už mám 1 hráče bez bodu - Maso...

Reagovat
Coutinho10

aspon pro me nadejnej zacatek ...ale ja pujdu -30% dolu, zatimco ty jenom -15% z celkovych bodu, tak jsem zvedavej, jak se to promitne do vysledku

Reagovat
ondrasch77

Já trošku doufám, že nebude hrát Krmelec, když hrál ve čtvrtek skoro celý zápas proti Partizanu... Že proti "slabé" Jihlavě doma, dostanou šanci Chorý s Bakošem...

Reagovat
Coutinho10

j tam se to bude asi lamat...podle me Vrba nic menit nebude...neni duvod se setrit a navic se hraje az v pondeli, takze verim v to, ze bude hrat a Chory to tam odsedi jako Reznicek podzim

Reagovat
Coutinho10

hezka strela od Podanyho

Reagovat
ratusek

tvl ten Masopust šel tak strašně dolů. On jde do brejku, obránce mu spadne, a on jde rovnou do dalšího

Reagovat
KingMaster13

Jinak ve fantasy jsem dnes nestihl natipovat, k mému úžasu hraje sestava z minulého kola a tak sice nebudu mít moc bodů ale nebude to kontumace Příjemná novinka

Reagovat
Coutinho10

jojo taky jsem na to koukal, kdyz jsem skladal na novy kolo a byla tam ulozena ta sestava z minulyho ..takze aspon odpadnou kontumace jinak koukam, ze mas na ty soupere celkem stesti...minule Monty a ted Bobrik..to se to hraje

Reagovat
KingMaster13

Stačí až jednou natipujou a už nikdy kontumace nebudou. U Montyho to nehrozí, Bobřík nenatipoval ani minule. Já takhle nechci vyhrávat ale tak co. Už se nemůžu dočkat až budu hrát s tebou nebo Kangem tam se budu muset kurva snažit

Reagovat
Coutinho10

j ted uz by to melo bejt v klidu...jak jsem psal minule, tak jsem dodrzel a Koudy a Greny jsou out a Bobrik na podzim hral, ale ted nak zaspal nebo nevim ani jestli byl aktivni v preview nebo souhrnu minulyho kola, kazdopadne snad se tu ukaze a priste uz bude hrat a tim padem by uz nemelo hrozit, ze by nekdo tu sestavu neslozil

Reagovat
PlackaSKS

Bobrike svoji aktivitou zachránil...

Reagovat
Miguel19

No ty změny co za poslední dobu udělaly jsou super. Jsem zvědavý, jak dlouho to bude pokračovat..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezóna už bude zpoplatněná, tipuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už nikdo ojebavat nebude.

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem to postavil skoro stejně jako minule (9 hráčů Jablonce), akorát 2 útočníky jsem změnil a udělal jsem ještě víc bodů než minule

Reagovat
ondrasch77

Vostře ty , já bych na nás na Dukle nesázel...

Reagovat
PavlíčeQ

Akorát škoda, že Chram nedal tu jeho tutovku, to by bylo mnohem víc bodů vzhledem k tomu, že to byl můj kapitán

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

to jsem celkem cumel po tom vasem minulym zapase, ze se ti povedlo celkem v suchym triku porazit Kaziho, protoze to vypadalo spis obracene

Reagovat
PavlíčeQ

Jste se mi všichni smáli a přitom jsem měl nejlepší kolo z celý miniligy

Reagovat
Coutinho10

j to si nás všechny převezl a koukam, že máš našlápnuto na dalši výhru po 1 zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na to zapomněl. Sice nebude 0, ale jestli Plzeň nedostane ranec a pár hráčů redku, tak mi to k výhře stejně nepomůže

Reagovat
ondrasch77

Souhrn dnešního zápasu Dukla - Jablonec - poměrně vyrovnané utkání bez větších excesů... V průběhu 35. - 65. minuty jsme byli lepší, Dukla zas posledních 10 minut.... Nevím kdo tady minule vynášel do nebes Považance (uznávám, že JBC - TP jsem neviděl), ale dnes byl hroznej..., když chvíli nebyl neviditelnej, tak hrál všechno pod sebe , kdo si naopak zaslouží pochvalu je Trávník, Jovovič byl opět velmi aktivní (i když občas trochu kazil), Hanousek (roste každým zápasem) a obrana jako celek (dnes dovolili Dukle snad dvě střely na kasu). Jsem hrozně rád za gól Davida Lischky, obrovsky mu podle mě zvedne sebevědomí a bude z něj do budoucna stoper č.1 (navzdory Vosicovi ), z hráčů Dukly stojí za zmínku snad jen Kuba Podaný (jako už tradičně) a Filip Rada...

Reagovat
smazaný uživatel

Tradicni predzapasova sestava pred odchodem na pivo s trevorem

Lastuvka - Breda,P+P, Flaska - Hlinka - Stana,Hruby,Fillo,Micola -Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Jo cece, idealni sestava

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sem panicek ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Potupne prinesu voditko

Reagovat
Bakary3

Dno trapnosti prolomeno

Reagovat
smazaný uživatel

Bakary, tebe sem bral za kluka, ktery toto foru nebere vazne...A ted? Zachoval ses jako pica...Coz zrovna od tebe mne docela mrzi chlape....

Reagovat
Bakary3

Ok, tak omluva.

Ale promin, Vy si myslite, jak si timhle vsechny podavate, ale pusobi to opravdu... No.. Mam u toho pocit, kdyz mi na fb vyskoci muj 8 let starej prispevek, asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Dno prolomeno a pod ním byl Dolar

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

To je přání nebo tip? Protože si opravdu nemyslím, že by ze sestavy vypadl jeden z dvojice Pazdera, Azevedo.

Reagovat
ratusek

Tak kdo to dnes nevsadí, tak okrádá rodinu

Reagovat
didosh

Neserte mě...Musím nabít konto u fortuny...

Reagovat
KingMaster13

Teplice kurz 2.15, to se musí využít

Reagovat
ratusek

no dá se to brát z obou dvou stran

Reagovat
KingMaster13

Já na Teplice jezdím pravidelně, mám to docela kousek a letos jsem je ještě neviděl nevyhrát. Pravda na zápase s Plzní jsem nebyl tam to byla plichta ale jako jediní je obrali takže se to jako win počítá

Reagovat
didosh

Vrátíš mi litr?

Reagovat
FCSL

Dneska strašně duležitej zápas. Chce to se chytit a hlavně 3 body. Zápas se Spartou docela ukázal, jak by mohla vypadat sestava, tak snad to tak vidí i Holoubek. Tipuju 2:1

Hladký - Coufal, Kacharaba, Karafiát, Kerbr - Folprecht, Breite - Bartl, Bosančič, Oscar - Potočný/Pulkrab

Reagovat
Alan_Shearer

Tak ono na sestave neni moc co vymyslet ...

Reagovat
FCSL

To ne no, ale celou přípravu jsme hráli čistý 4-4-2, nevim jestli se to bude Holoubkovi chtít hned měnit, ale snad jo. A s Boskem 4-4-2 hrát nejde, navíc kdoví jestli je připravenej hrát od začátku. Jedině možná ten Wiesner by mohl, v přípravě hrál dost

Reagovat
exse

Doufám, že Folprechta nahradí jeden z dvojky Havelka, Wiesner.

Reagovat
didosh

Konečně zas víkend a liga!

Reagovat
adalbertus

Reagovat
pingla

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

Taky se vždy těším a pak mě to po 20 minutách zápasu přejde

Reagovat
didosh

Já jsem minulý týden dělal všechno pro to abych náš zápas stihl a pak z toho byla taková sračka...Člověk se sere přes půl Evropy aby viděl svůj klub a easy win a on je z toho takový průser,měl sem sto chutí jít též na hřiště...

Reagovat
ZB 07

Kurz 3.17 na nás doma proti soupeři mimo pražský S a Plzeň snad nepamatuju. Kdo to nevsadí, okrádá vlastní rodinu.

Reagovat
didosh

Myslím že to bude remíza...

Reagovat
ZB 07

to bych taky bral, hlavně musíme jakkoliv bodovat.

Reagovat
didosh

Věřím v bodík...Ten Pivarník je opravdu dobrý trenér,dělá v Brně kus práce...

Reagovat
KingMaster13

Dneska celkově se dá krásně vydělat Teplice 1 za 2.15, Sparta 2 za 2.02, Brno x za 3.27 a Liberec 1 za 1.95 a přitom to jsou tutovky

Reagovat
ZB 07

Taky si říkám ale po tý zimě je to tak nevyzpytatelný, že klidně může všechno dopadnout obráceně.

Reagovat
KingMaster13

Bolka je v hajzlu, Liberec vyhraje. Teplice jsem letos na Stínadlech neviděl nevyhrát. Oni doma a venku to je jak nebe a dudy. Sparta to je taky tutovka a jen to Brno je takový to, Olomouc je silnější ale tam sehraje roli to domácí prostředí takže jasnej kříž za mě

Reagovat
ratusek

hele ty mě tak hlodáš že tam do tipáče nebo fortuny fakt zajedu a hodím to tam všechny 4 zápasy ale jestli to nevyjde tak v 5 před edenem

Reagovat
ZB 07

Vsázet proti svým

Reagovat
ratusek

proč ne? kdybych nebyl blbej tak mi ti naši zoufalci už vydělali dost peněz. Ale já pořád jak blb věřil.

Ber to tak že bud vyhraješ peníze nebo tvůj klub. win-win

Reagovat
JarousFCB

Taky mám jedničku ale spíše doufám, že se klasický zkurví všechno, co vsadím.

Reagovat
ZB 07

Já si nedovedu představit, že bych to hodil na soupeře Zbrojovky. Na jednu stranu je to sice win-win, ale na druhou stranu máš jistotu, že buď prohraješ ty, nebo tvůj tým.

Reagovat
KingMaster13

Když sázíš takzvaně chytře, třeba jen za 20 korun, tak tě ta prohra tiketu mrzet nemusí

Reagovat
ZB 07

Takhle zase nic pořádně nevyhraješ

Reagovat
KingMaster13

Vyhraješ si defakto 1 pivo, to stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže bolest, když prohraje tvůj tým a ty ještě příjdeš o prachy je moc velká..

Zatímco když vsadíš třeba na Spartu, tak tě prohra tiketu tolik nebolí.

Reagovat
ondrasch77

Hlavně sázení na svoje oblíbené týmy je dost "o držku", protože k tomu týmu máš sympatie a většinou tak nějak věříš / doufáš, že to zvládne ikdyž je to mnohdy nereálné...

Reagovat
ZB 07

Zase radost když vyhraje tvůj tým a ty ještě vyhraješ peníze, je o to větší Akorát to se mi stalo v této sezoně jen jednou no...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

dřív jsem na tom celkem vyhrával

Reagovat
KingMaster13

V tý naší tragický sezoně, kdy jsme málem spadli to byl dobrej byznys

Reagovat
Coutinho10

jojo to jo

Reagovat
ratusek

abych tě nasral, tak je krásnej kurz na vaši remízku

Reagovat
KingMaster13

Zítra v suchým triku, král Vršovic je jen jeden

Reagovat
ondrasch77

Tutovky? , 2 na Spartu je rozhodně risk... Ani liberec nevidím nějak jednoznačně...

Reagovat
KingMaster13

Já ani tak nevěřím moc Liberci ale věřím Boleslavi a Uhrinovi, že to nějak zkoněj zase A Sparta sice venku je bídná ale na Slovácku prostě musí vyhrát i kdyby nechtěla

Reagovat
ondrasch77

Tak ti z těch tutovek přišel jen liberec

Reagovat
KingMaster13

Brno tam jsem psal, že to není úplně jistý. Zápas Baník ve Teplice nechápu a Spartu co předvedla už vůbec

Reagovat
ondrasch77

Upřímně..., Brno bych nedával do tiketu vůbec, na TP jsem dával neprohru (takže to přišlo - https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-75948516400&idb=-1&hash=c55a478e&t=dGlrZXQgNi44NCB6YSAxMzBLxI0gT0s%3D%0A&affid=AZ4jvDhvVh9b9Z%2FHGcwVGw%3D%3D&popup=1), Spartu jsem tady na EF natipoval přesně i výsledkově a liberec do tiketů nedávám (zaujatost)

Reagovat
pepinho2

Na Spartu kurz 2.02 Jako na Spartu venku nikdy nesázím, ale venku proti Slovácko a takový kurz, to je celkem masakr Bez ohledu na to, že budou nějaké změny.

Reagovat
KingMaster13

Jako vaše hra není zrovna pohledná, nicméně tohle mi taky přijde přehnaný.

Reagovat
pepinho2

jako venku hrajeme snad vždy špatně a je to těsný, ale na Slovácku kurz 2 je fakt obří

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt hrajem picu venku. Kurz je v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kurzu jste jasný favorit. A favorit na kurz 1.30 zase nejste.

Reagovat
Erialdur

Všichni favorizují Olomouc (zde i na isportu), ale mám dnes obavy. Brno bude těžký soupeř. Ten kurz 3.17 je podle mě dost vysoký.

Reagovat
adalbertus

1-1

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 4 změny v sestavě

Reagovat
Mates_Matesović

To s tím teda Štrámak a Zdenda pěkně zamíchali. Vsadil bych klobouk na Míšu Kadlece a Lafatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ne.

Reagovat
exse

Drchal v základu, alespoň něco pozitivního od Štramáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na něj zvědav, celkově ta sestava vypadá dobře, i když jsem teda zvědav, jak bude fungovat obrana.

Reagovat
Hokaido

Jak to bude?

Reagovat
ratusek

tvl ty taky máš info o sparťanské sestavě 5 hodin před výkopem? to je takovej cedník?

Reagovat
Mates_Matesović

Když je ve vedení 180 lidí, tak se pravděpodobnost nějaké známosti zvyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka je? Ja to vidim na kriz...

Reagovat
smazaný uživatel

Nita - Zahustel, Hovorka, Kaya, Frýdek - Kulhánek, Kanga - Kadlec, Stanciu, Ben Chaim - Drchal

Může být i 4-3-3

Reagovat
FCSL

Kulhánek, Drchal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se sázet, kdy přijde Lafata místo Drchala?

Reagovat
pepinho2

Je dost velká šance, že není ani na střídačce

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ratusek

akorát zabijí Kadlece na křídle opět. Ale ten Frýdek tam, nebýt jeho, tak to je pro vás asi ideální.

Reagovat
pepinho2

Na LB nebyl špatný. Lepší varianta by byl pouze Civic, ale u něj nikdo neví, jak to s ním je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi to našel ?

Reagovat
pepinho2

Byl prý ráno v kabině uklízet a zůstalo to na tabuli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

to fakt parodie na trenéra ten člověk

Reagovat
Pyroman

* je

Reagovat
pepinho2

Proč

Reagovat
Pyroman

přijde ti ok postavit ve venkovním zápase, ve kterých si s náma už dva roky vytírá prdel každá prdel, novou stoperskou dvojici (pokud není Štětina zraněný)? o Kadlecovi na křídle ani nemluvím

Reagovat
pepinho2

Štetina je zraněný právě..A asi nevěří Plavsičovi a jinou možnost neměl, když je Vata z formy..

Reagovat
Pyroman

Že nevěří Plavšičovi a dá místo něj na křídlo radši Kadlece je další úlet.

Reagovat
pepinho2

To je, s tím souhlasím. Ale jsem rád, že dostane šanci Drchal, ale mrzí mě, že bude Kadlec na křídle, kde je špatnej, místo aby tam hrál Plavšič

Reagovat
mayday

Je ale demence postavit na hrot horšího útočníka a z toho lepšího udělat horsi křídlo, než který ti zas sedí na lávce...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zas pozitivní je, že to otevřelo cestu na hřiště Drchalovi.. Jen doufam, že Kadlec bude aspoň na pravym křídle a Ben na levym.

Reagovat
pepinho2

Tak by to být mělo, ale můžeme jen doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proto, že dělá stejný chyby pořád dokola?

Reagovat
pepinho2

V dnešní sestavě jsou skoro všechny změny vynucené, z toho ho nejde vinit.

Reagovat
pingla

to odkud víš?

Reagovat
didosh

To ten Plavšič byl tak špatný minule?jemu docela přeju,líbí se mi...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno bude prijemne prekvapeni kola

Reagovat
exse

Taky mám takovej tušák, že prohrajou jen o 2.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmicka na pohodu 0:4

Reagovat
ZB 07

Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštúfek, Lutonský - Polák - Acosta, Kratochvíl, Krejčí, Juhar - Růsek

Růsek Taky jsem zvědavej na Juhara, bude to zajímavý...

Reagovat
pepinho2

Juhar je v Brně?

Reagovat
ZB 07

Už víc jak půl roku

Reagovat
pepinho2

Jsem myslel, že zmizel už někam na Slovensko nebo do Rakouska

Reagovat
ZB 07

Však taky zmizel A my ho z tama vytáhli zpátky na výsluní

Reagovat
pepinho2

Aha

Reagovat
Pyroman

vaše slavný ruský dělo pořád zraněný?

Reagovat
ZB 07

Bohužel

Reagovat
didosh

Proč nehraje Vraštil?mě se v přípravě líbil...

Reagovat
ZB 07

Nevím, proč nehrál. Na Bohemce levá strana trochu hořela, tak tam RP dal Lutyho.

Reagovat
didosh

ok ten spíl minule sem neviděl...

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Kacharaba, Karafiát, Kerbr - Folprecht, Breite - Oscar, Bosančič, Potočný - Pulkrab

Nguyen, Mikula, Kostl, Knejzlík, Havelka, Bartl, Wesley

Pěkná Bolka bez Matějovskýho. Konaté základ, úplně vidim, jak dá gola

Reagovat
Uwe háže buly

Wesley je kdo?

Reagovat
db18

Dorley, nejlepší hráč Slovanu v posledním utkání.

Reagovat
exse

Wasley je mladej brazilec, kterej je u nás už více než rok a zatím sbíral minutky.

Reagovat
db18

Ajo, Dorley je Oscar

Reagovat
db18

...a kde vlastně je, že není ani na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je v zakladu ty ses ozralej?

Reagovat
db18

Ne, jen slepej a hledam podle příjmení.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Tepláky mají doma 5-3-0, takže příliš netuším, proč by tam zrovna Baník měl vyhrát.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
mayday

Zkusím jedničku s overem 2,5.

Reagovat
Blasphemer

Tam se vyhrává těžko.

Reagovat
FCSL

Pěkný počasíčko Hřiště tragický, to bude hroznej zápas, zatim pěkná holomajzna

Reagovat
ratusek

Vepřek

Reagovat
ratusek

Tzv. na Baník

Reagovat
Mönchengladbach

Drchal, Kulhánek a Kaya v základu?

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi, čo je s Lafatom? Zranenie alebo nie je nominovaný?

Reagovat
Greny

Ital si to vede podle sveho

Reagovat
Orlandiiik

ano je zraněn

Reagovat
Greny

Nebo je potrestán za tu penAlticku a. Pise se ze je zranen?

Reagovat
Firkraag

Ty hovada zjistili, že jsem si na ně vsadil

Reagovat
Kang & Kodos

To mi řekni, co má proti Plavšičovi, když před nim dá přednost i Drchalovi...

Reagovat
FCSL

S takovou bude chtít za chvíli pryč

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A co má s Frýdkem, že furt hraje?

Reagovat
Kang & Kodos

To snad ani radši nechci vědět. Ale abych byl fér, tak s Libercem zahrál dobrej zápas, a tim, jak z čáry vykopnul střelu Coufala, nám zachránil prdel, takže dneska s nim nemám problém

Reagovat
Greny

Moc ofenzivní vole.. talosi jsou betonari

Reagovat
Greny

V Brne piskej konec pomuze to Slavii, Sparte i Plzni.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jedem Zbrojovka

Reagovat
didosh

Ser na Švédy...hlavní je aby Brno pomohlo sobě...

Reagovat
FCSL

Hra na jednu bránu, ale bez velkých šancí. Snad tam nějakej dotlačíme. Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Nita - Zahustel, Hovorka, Kaya, Frýdek - Kanga, Kulhánek, Stanciu - Kadlec, Drchal, Ben Chaim

Hodně zajímavá a trochu překvapivá sestava. Uvidíme, jak to bude fungovat.

Reagovat
FCSL

Strama už 5h nezměnil sestavu

Reagovat
Greny

Me nerikej ze ten blb to nelosuje ?

Reagovat
smazaný uživatel

No občas to tak vypadá.

Reagovat
Teoretik

Podle mě se Strama pod sebou snaží podřezat větev, nebo to není možný. Jsem rád, že dá hráčům takto šanci, ale teď když potřebuje každý bod na tu druhou příčku? Ještě k tomu to točit jak na kolotoči? Jen se bojím, že s sebou stáhne Drchala, ale třeba ten kluk zazáří. Jiná varianta je, že Ščasný chce Stramu ušikanovat k odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu jednu věc, v přípravě Drchala vůbec nestaví a pak ho postaví do základu v lize. Nepochopím.

Reagovat
ratusek

však tehdy chtěl vyrazit Frýdka a pak ho dal hned do základu

Reagovat
Liquid

je to pravděpodobně nejhorší trenér v 1.lize, ale docela obstojný tiskový mluvčí

Reagovat
Firkraag

Já bych řekl špičkový mluvčí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Vepřek konstruktivně

Reagovat
ratusek

tzv. na Baník

Reagovat
Liquid

trambuse nahradila Tatra takže jste tak v roce 1990, ale jdete s dobou, Mercedes a tím nemyslím Švancaru přijde v roce 2020 ?

Reagovat
Liquid

Sigma votočit, žádná moravská výpomoc

Reagovat
FCSL

Brnooo

Reagovat
FCSL

Aha tak nic

Reagovat
off-olda

Reagovat
didosh

Reagovat
Venny

Proč se o Ch. Frýdkovi mluví jako o největšim talentu když vůbec ještě nedostal ani čuchnout k dospělýmu fotbalu?

Reagovat
off-olda

Právě proto.

Reagovat
ratusek

má čas, ve 22 letech dostane čuchnout, jak to u nás s talentama děláme

Reagovat
FCSL

Oscar 1. dotek s míčem jak Rosa nebo Ozil Boske mu dá bombu a on si to zalepí jak nic

Reagovat
FCSL

Pulkyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Svědí tě prdel?

Reagovat
db18

Reagovat
pingla

bolka ve druhé lize, sen se pomalu plní

Reagovat
Andis

Stramak dělá to co nikdy žádný český trenér neudělá. Dává šanci 18. letému klukovi v základu

Reagovat
Liquid

a to mu šéfa dělá Ščasný, který ještě nedávno prohlašoval jak by zápas v EL mlaďasům zničil kariéru

Reagovat
Teoretik

Člověk, který mluvil o tom, že když mu ten mlaďas (a žádný na to údajně neměl) prohraje zápas, tak hned přijde o místo. To bude asi nějaký jeho tajný plán na likvidaci Stramy

Reagovat
exse

Graiciar, Kubala, Zikl, Růsek.

Reagovat
exse

Ramirez ještě vlastně.

Reagovat
Greny

My dnes o záchranu s druhym tymem a nastoupili 3 hraci rocniku 1999

Reagovat
Greny

Za nas dnes v základu Krejci a Rusek prvni nahraval a v prvnim Zikl vsichni rocnik99

Reagovat
PavlíčeQ

A co třeba Mihálik?

Reagovat
FCSL

Slovan na PC, Sparta v TV a ten rozdíl v počasí je komickej Jako bych koukal na ZOH

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hroznej tým dřeváků to Slovácko

Reagovat
oli9

Viděli jsme minule v jihlavě

Reagovat
smazaný uživatel

stream na slovacko ?

Reagovat
smazaný uživatel

čt2

Reagovat
smazaný uživatel

jsem v uk

Reagovat
Uwe háže buly

Na Ukrajině se taky dá chytat, pokud nejsi někde na východě.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi neříkejte, že všichni slušní bývalí hráči jsou buď líní, nebo neumí mluvit. Poslouchat jak průměrný Zelí do všech drbe a přitom fotbalově sám stál ta hovno je hrozný...

Reagovat
mayday

Na jednu stranu máš pravdu, na druhou stranu Zelisko tuším 92 ligových branek To třeba Chorej nedá za tři kariéry.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
oli9

Ten hovorka si to obočí maluje ?

Reagovat
Miguel19

Nastřeluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza, měl jsem raději koukat na Real Madrid.

Reagovat
off-olda

Stanciu je strašně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Jj je špatný. Také Kaya, který v obraně není moc jistý. A Drchal, ten nevím ani že hraje...

Reagovat
mayday

Kaya prostě na pohled herně vypadá jak borec někde z okresu...

Reagovat
oli9

Sigma vyjebana

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Chaim by měl hrát jenom za teplého a slunečného počasí. V zimě hraje hovno.

Reagovat
oli9

Tak co Uhrin poletí uz ? S tim tymem by vic bodu mel i prodavac z okey

Reagovat
smazaný uživatel

A co Electro World?

Reagovat
PhilipS

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka krásně 1 střela na bránu

Reagovat
Miguel19

Sparta horší jak na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta je stejně tragická jako na podzim

Reagovat
db18

Sparta lepší jak na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ben Chaim

Reagovat
db18

To snad i já mam lepší střelu...

Reagovat
Hokaido

To je zase tragédie. A já nepoučitelnej jsem se zase těšil. Drchal je hroznej, co nejdřív bych ho stáhnul, na hrot dal Vencu a na křídlo Plavšiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to tady bylo keců, jak jsme nakoupili super drahé posily a budeme mít mega silný tým a ono houno, hrajeme stejnou sračku jak na podzim....

Reagovat
Hokaido

Drž piču a běž koukat na Real, retarde.

Reagovat
Hokaido

Omlouvám se, nezvládám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tak, bylo to od tebe dost hrubé.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JarousFCB

Takhle to je strašné na hovno... Buď se měl nechat s plnou pravomocí nebo se měl vyhodit už před zimní přípravou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ani jinak nemůže bejt, když se každý zápas protočí půlka sestavy...

Reagovat
naheCZ

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustrl

Reagovat
Miguel19

Zahustel Tiket i fanta pláčou.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Už se hádaj..

Reagovat
Snatus

Kanga podpořil mladého a dělá mu to lehký v 1. zápase.

Reagovat
Miguel19

Jako Kanga vypadá docela zajímavě. Snaží se, diriguje to tam a na všechny máchá rukama co mají dělat. Bohužel na něj všichni totálně serou a mají ho v piči. To jsem zvědavej, jak dlouho ho to bude bavit..

Reagovat
Snatus

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Brzy nahradí Stramacioniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhánek je fakt strašnej.

Proč pořád Strama zkouší DZ ve venkovních zápasech? Zase další náběh na průser...

Reagovat
lada.sp

no nic moc..v létě musíme posílit

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to posilu na pozici hlavního trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Kangu bych chtěl v Plzni, to by byl válec.

Reagovat
Miguel19

Spíš hráče jeho typu. Však by u nás dostával hroznou čočku v šatně..

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Černý (a hubený) Horváth.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne. Taková motorová myš to je. Spíš černej Hromada, s tím že je ve všem lepší.

Reagovat
db18

Já to bral spíš pohledem na techniku, střelu a přehled (jak diriguje spoluhráče).

Reagovat
Teoretik

"diriguje"

Reagovat
db18

Diriguje... jen má kolem sebe ignoranty co maj v píči...

Reagovat
Teoretik

Ale tak asi ne každý těm jeho posunkům rozumí. Kdyby mi to nebyl schopný vysvětlit jako člověk, tak mám taky v píči.

Reagovat
Greny

Radeji Bosancice

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Frýdek hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu prohrává jenom Kangovi.

Reagovat
Miguel19

Ten Kulhánek je slabej jak čaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nějak prošvihl tu hádku, o co šlo pls?

Reagovat
Greny

Co si budeme nalhavat prohra Banik a Slovacka by nevadila

Sparta a teplice za body pojdme

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko ty brejky neskutečně zabíjí..

Reagovat
db18

Se už jenom překonávají v tom, kdo zajebe větší šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya

Reagovat
smazaný uživatel

kaya s hovorkou

Reagovat
off-olda

Kaya Do píči, to je retard.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Drchalovi je tak 14, ne?

Reagovat
Mates_Matesović

Výkon by tomu odpovídal

Reagovat
Teoretik

tak ještě mu to vyčítej, když ho Ital nasadí v 18 letech do naprosto nefunkčního týmu a systému

Reagovat
Greny

No a?

Reagovat
Mates_Matesović

Sorry, ale to ho neomlouvá. Za 45 minut nic nepředvedl, občas sice zabojuje, ale to je na Spartu málo.

Pro tyhle kluky tu mají být B-týmy, který debil Svoboda zrušil.

Reagovat
Teoretik

Možná... zároveň ale nemůžeš čekat, že osmnáctiletý kluk bude táhnout klub k titulu. To se nikde ve světě neděje. Tihle mladí se musí svést trochu s týmem a růst, však to bude ještě pár let trvat, než bude hotovým fotbalistou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Mně by stačilo, kdyby se aktivně nabízel, podržel balon nebo zkusil něco vymyslet. To by už v 18 zvládnout mohl.

Reagovat
Greny

Za 1)o titul nehrajete za 2)ma to lehci ve Sparte nez treba v Brne a za třetí te ponizil

Reagovat
Teoretik

Co to má společného s Brnem? To nikoho nezajímá. A jak mě ponížil? Přesně o tomto mluvím, má kolem sebe 10 hráčů, kteří mají všichni papírově vyšší kvalitu než hráči Slovácka, to oni ten tým mají táhnout. Dostal od jednoho z nich dobrou přihrávku a hned dal gól, takto to má vypadat.

Reagovat
Greny

Tak za nas hrali taky dnes tri rocniku 99 a hrajeme o záchranu tudiz b to meli mit jeste tezsi nez Drchal...a to treti nemelo byt na tebe sry ale na Matusovice

Reagovat
Teoretik

Já nevím no, když máš na křídle šílenosti jako Ben Chaim, který ti do vápna nedá za poločas ani balón, tak s tím útočník moc neudělá. Já vás nesleduju, ale nevěřím, že někdo v lize hraje ještě víc bezsystémový a nefunkční systém než my. A nejvíc to pocítí právě hrotový útočník. Navíc v boji o záchranu nemusíš předvádět takovou kvalitu jako v boji o poháry. Jako samozřejmě kdyby ve Spartě hráli všichni to, co mají, tak by to měl mít Drchal snažší, ale takhle nevím, nevím.

Reagovat
mayday

Tak zrovna ten gól... To by snad musel dát každej ligovej fotbalista, děláš, jak kdyby s tím balónem ještě něco udělal. 99 % gólu pochopitelně Rumun.

Reagovat
Teoretik

Ta pointa je v tom, že mají tahat hráči jako Stanciu a ne Drchal. Ten si své odehrál.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

horká slovácká půda

Reagovat
Frick

ČT opět nezklamala do Hradiště poslala prověřený brněnský SD přenosák.

Zatím luxusní jarní ligové skore - tři přenosy - tři v SD.

#AgainstModernTVBroadcasting #FuckOfHD

Reagovat
Greny

Hele jsou OH nemuseli vubec vysilat

Reagovat
Frick

A proč ne? Teď maj Korejci noc... Mohli by i na Čtyřce,

Reagovat
Greny

A kolik myslis ze maji v cesku lidi ze sport. Redakce??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To by pak asi přišli o licenci, ne?

Reagovat
Greny

Pochybuji o2 taky ma prava na dva zapasy ne? A pul sezony vysilali jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Se z toho poserte třeba... Lepší než na to čučet na zasekaným streamu na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Důbravka dnes zatím opět luxusní To vypadá snad na druhý shotout

Reagovat
oli9

1 zakrok zatim a jeste neni konec

Reagovat
off-olda

Si posral.

Reagovat
smazaný uživatel

KING BANIK !

Reagovat
Banikovec7

Granečný místo Azeveda a Hlinka místo Jiráska, jinak stejně jak minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Granecneho nechápu..

Reagovat
Banikovec7

Tak dnes by se možná teoreticky mohl hodit více, když třeba budem hrát do otevřenější obrany, tak snad zamaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni na hrad, nebo spis do Bruselu

Reagovat
off-olda

Drcháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál

Reagovat
off-olda

Stanciu

Reagovat
Snatus

Snad ho to uklidní a předvede se tedka.

Reagovat
Greny

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nahodou

Reagovat
Greny

Mel jsem hovor takze jsem to moc nesledoval jen mi to tak prislo

Reagovat
exse

Byl, ale jen lehkej, asi v pořádku puštěné.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

To nebyl ofsajd...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, přeju mu to

Reagovat
Mates_Matesović

Nico

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu je přesně ten typ hráče, který Sparta potřebuje. Půlku zápasu hraje hovno, ale pak předvede tohle. Paráda

Reagovat
off-olda

Zelí a příhoda z 1995

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav s 1 střelou za zápas to by chtělo nějakou ofenzivní smršť

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal už si maže hejtra Matesoviče na chleba

Reagovat
Mates_Matesović

Trochu na Lafatu, ale na tom chlebu teda jako jsem.

Reagovat
didosh

Reagovat
andrew96

Aspoň na patce.

Reagovat
GuyFox

Reagovat
C-M@ster

Nikdo nemá stream, jo?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Dobre mladej

Reagovat
off-olda

Z toho Nity jde celkem jistota...

Reagovat
Greny

Navratil na hacko

Reagovat
naheCZ

Navrátil

Reagovat
Miguel19

Kulhánek Ví, že může přihrávat i dopředu, nebo aspoň do strany?

Reagovat
naheCZ

To sou střely

Reagovat
C-M@ster

Plný vápno spoluhráčů a on to bije na tribunu

Reagovat
C-M@ster

Příhoda a jeho alibistický pískání

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Stramacek, mnau

Reagovat
Snatus

Zahustel a Hovorka

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel + Hovorka

Reagovat
smazaný uživatel

zajac on fire

Reagovat
off-olda

Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorko tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
mayday

Do piče to jsou vandráci v té obraně

Reagovat
db18

Zajíc

Reagovat
C-M@ster

Zaslouženě, kluci... Slovácko poslední dobou lepší, předtím jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

to je obrana

Reagovat
mayday

Naprosto strašný

Reagovat
smazaný uživatel

zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

Reagovat
Rarášek

Čtvrtá

Reagovat
off-olda

Zinedin, Vatajelu na plac kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnejte výkon Janoska s Kulhánkem. A ještě dodám, že Já Osek je o 3 roky mladší..

Reagovat
smazaný uživatel

*že je Janosek

Reagovat
mayday

Hraje výtečně. Sparta to ještě promrdá celý.

Reagovat
C-M@ster

Je ta Sparta tak špatná, nebo Slovácko fakt hraje tak dobrej fotbal?

Kombinací chodí dopředu celkem hezky, kór na tým zespodu tabulky... akorát ty střely zpoza vápna jsou bídný

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko hraje super, jenom jim chybí technika.

Reagovat
Snatus

Jsou sehraní, navíc jsou fakt bojovní a za ten tým dřou.

Reagovat
Miguel19

Hovorka je strašnej stoper.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Firkraag

Nesouhlasim, to snad ani nemůže bejt stoper.

Reagovat
Uwe háže buly

vedle Pokornýho vypadal ještě celkem slušně, se Štetinou už vypadal o kus hůř a teď s Kayou uplná tragédie..

Reagovat
hefy

Hovorka ja parodie

Reagovat
db18

Hovorka

Reagovat
Erdovec

to byla klička

Reagovat
oli9

Vsichni tu resite Hovorku jak hraje přitom ma nejhezci obočí na place

Reagovat
Snatus

Reagovat
didosh

Reagovat
andrew96

Takový Giroud HET ligy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zelí ten smích

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem úplně unesenej z výkonu Janoska.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
exse

Reagovat
pingla

A š máš kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu na mobilu a píšu bez diakritiky, akorát mi tam mobil občas sám opraví některá slova.

Reagovat
didosh

Reagovat
exse

Janošek naprosto parádní, nechápu, že si ho Brno nechalo utíct.

Reagovat
didosh

Reagovat
Alan_Shearer

Vubec nechapu, co se s Hovorkou stalo. Ve Slovanu byl vybornej.

Reagovat
Snatus

Zranění kolene, ještě se do toho nedostal.

Reagovat
Alan_Shearer

Sice nehral 3/4 roku, ale uz toho ma odehrano pomerne dost. Minimalne na to, aby si odpustil svoje kiksy a zbrklost. Tohle u nas prvni zapasy taky predvadel, casto riskantne rozehraval, ale pak se srovnal. Obavam se, ze ve Sparte s nim velkou trpelivost mit nebudou.

Reagovat
db18

Mne přijde, že přišel tak o půlku mozku...

Reagovat
Snatus

Tak on byl takový i v Liberci. Jen se to asi tolik neprojevovalo a nebylo to vidět.

Reagovat
db18

No, rozhodně jsem od něj co zápas neviděl sáně...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jedno slušný období, nic víc.

Reagovat
FCSL

I u nás měl do deffenzivy problémy

Reagovat
Miguel19

Kadlec dobrá karma

Reagovat
smazaný uživatel

"Bojujte za Spartu"

Reagovat
smazaný uživatel

Víc 100% faul už asi být nemůže.

Reagovat
mayday

Ale tak zas... Šel k zemi.

Reagovat
exse

V reálu to tak vypadalo, ale v opakovačce bylo vidět, že to zkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

logika

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Příhoda je příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej přizdisráč...

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

piskej to ty pi..

Reagovat
smazaný uživatel

A Zajíc taky naprosto perfektní výkon.

Reagovat
pingla

Ondra Zahustel kapitán železné Sparty, dno dosáhnuto?

Reagovat
Miguel19

Dno je spíš Kadlec, který byl celý podzim na odchodu.

Reagovat
Uwe háže buly

Kadlec byl z těch hráčů jediná logická volba.. Než Zahustela bych klidně radši viděl kohokoliv, klidně i Frýdka..

Reagovat
mayday

Reagovat
off-olda

Kaya To je na přeřazení do Liberce.

Reagovat
FCSL

Na Liberec nemá, nechcem

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nevím čemu se smějes, ale Kaya nemá na ligu ani náhodou.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Hokaido

Trochu brzo na to takhle soudit, nemyslíš?

Reagovat
mayday

To je tak na Znojmo

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel je parodie na parodii. Ale aspoň bojuje, no.

Reagovat
mayday

Skoro poslední nákop a stoper má prostě takovou techniku, že to kopne do autu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šaráda pokračuje

Reagovat
off-olda

Jedna předem naučení otázka v angličtině na Stanciua. Se divím, že to přeložil.

Reagovat
Puskas

stream na Baník prosím?

Reagovat
monty25

Taky sháním, už jsem dlouho nesázel...

Reagovat
monty25
Reagovat
Puskas

díky moc

Reagovat
FCSL

Sparta tutovka nic, tak uvidíme co Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Teplice zvládnou.

Reagovat
dondinho

Takže se pokračuje v podzimním rytmu - v jednom kole se trochu dotáhnout, v dalším kole šance na posun a místo toho další projeb.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

trenér brankářů is the new masér?

Reagovat
Kang & Kodos

Od Uličnýho aspoň nedostaneš tyčí, ani ti nedá rozpustit tátu v kyselině.

Reagovat
didosh

Co?

Reagovat
Uwe háže buly

Narážka na "maséra" Starku.

Reagovat
didosh

a joooo

Reagovat
Fakt

Starka hadr...

Reagovat
Banikovec7

Granečný

Reagovat
frankiefcb

mamlas no. Techniku má výbornou, ale když má zakončit nbeo udělat finální přihrávku, tak se sesype.

Reagovat
Puskas

plašák

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak centry má nejlepší z celého baníku , ale když to může jednoduše přihrát pod sebe na diop kterej by to měl do prázdný tak udělá mladou klukovinu a vyřeší to špatně určitě oproti dyjanovi proti slovácku je lepší to zase jo

Reagovat
smazaný uživatel

To musí někdo zavírat na zadní tyči...

Reagovat
db18

Poznygol - Diop, to je dvojka...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Když dal žlutou Kubovi, tak měl dát žlutou i Fillovi za úmyslnou ruku...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Jestli se chceme zachránit, tak musíme dávat góly z takových šancí

Reagovat
ZB 07

Teda ale začátek jara žádná sláva. Počasí hnusný, fotbal nekvalitní, góly nepadají...

Reagovat
ratusek

FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Já si mlaskám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reportér: "Denisi, Vy jste měl dvě velké šance v prvním poločase. Co jste mohl udělat lépe?"

Granečný: ".....nooo...ehm...škoda."

Reagovat
monty25

"Vy potřebujete body jako sůl. Co zlepšit, abyste si z Teplic odvezli všechny tři?"

"Tak hlavně musíme dát gól a žádný nedostat."

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně jak je vysmátý jak kdyby se hlásil někde do Big Brothera

Reagovat
Puskas

fajný byl i ten kontrast: Granečný v triku s krátkým rukávem, reportér v peřovce

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diop a Poznar bohužel hodně slabí.. Místo Diopa bych poslal Carlose. Místo Poznara bohužel nemáme koho. Ať už je zdravý Baroš..

Jinak celkem slušný výkon, škoda Granečného, že mu to nepadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

no diopa jsem fakt neviděl ani na hřišti všude pozdě je

Reagovat
db18

Diop vidět bohužel je... balon drží zbytečně dlouho a pak zakončuje neskutečně zbrkle, i když může přenechat balon hráči za nim nebo třeba někomu přihrát, ale to by asi musel vědět, kde má spoluhráče.

Reagovat
ratusek

takže opět katastrofální výkon Diopa... ale pořád na hřišti

Reagovat
Puskas

Fillo též nic moc.

Reagovat
SuperBanikovec

Moje řeč, Poznar s Diopem neviditelní, ale jinak vzhledem k okolnostem to není špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Poznara nemám rád , ale o naspoň ty balony nějak sklepává jak je vysokej to diop to je fakt zase hrůza ja věděl jak jsme hráli proti zlínu 2 sezony zpátky a jak to nedal do prázdný , že to nebude ono

Reagovat
SuperBanikovec

Mně přijde že to dnes ani nesklepává, protože je ve všech soubojích pozdě, je příliš pomalý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pomalý je on navíc chodí jako by si dal pár štamprlí kvalitní pálenky

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

To v tom O2 sport berou jenom skinheady

Reagovat
smazaný uživatel

Teďkom typický Granec strašně talentovanej , ale jak má klid nikde nemusí spěchat tak potom udělá toto

Reagovat
monty25

Vaněček to spíš zpracoval Laštůvkovi do rukavic...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě , že tak

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně mu poznar přihrál

Reagovat
monty25

Na jedné straně Granečný, na druhé Vaněček. Oba už dneska mohli mít hattrick...

Reagovat
monty25

A zase

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musi Vanecek davat

Reagovat
monty25

Kdyby to ten blbec Kubovi nesebral, tak byl gól...

Reagovat
Coutinho10

zrovna od Hory bych potreboval nejaky body

Reagovat
monty25

Já taky, kapitán

Reagovat
Coutinho10

tak to si se toho nebal

Reagovat
Coutinho10

a sakra...jde doli

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
salm0n

Hroznej dřevák, kdyby to pustil, tak je gol

Reagovat
ratusek

ted to zapnu a vidím v základu Diopa, to si Kučera dělá prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně mu najebal Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Proč azevedo neběžel to je chuj

Reagovat
monty25

Basíku, zůstaň radši u tenisu...

Reagovat
smazaný uživatel

jedéém bod je k hovnu

Reagovat
ratusek

5 minut od odvolání Kučery

Reagovat
SuperBanikovec

Pochybuji

Reagovat
ratusek

bohužel. Jestli vyletí ve středu z poháru, tak už nevím co ho zachrání. Tohle už není normální, všude by letěl

Reagovat
Kang & Kodos

U nás ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, není to cizinec

Reagovat
Spalovač šancí

kdo ví jestli

Reagovat
monty25

Červenka

Reagovat
Banikovec7

Škoda, dnes se dalo a mělo vyhrát...

Reagovat
monty25

Ztráta pro oba...

Reagovat
ratusek

proč ste nás neporazili, tohle je na hovno pro oba, kdybyste vyrháli tak aspon vyletí Kučera nebo ste nás měli nechat vyhrát

Reagovat
monty25

To se zeptej Vaněčka, proč jsme vás neporazili...

Reagovat
ratusek

tak ste nás měli nechat vyhrát

Reagovat
Spalovač šancí

Oba týmy byly tak nemohoucí, že by si nebyly schopné dát ani vlastence ...

Reagovat
db18

Protože jsem jim ukradli Filla.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se vyhrálo se Slováckem,tak bych řekl,že bod dobrý Takhle je to málo,dalo se z toho vytřískat víc

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem docela zvědavý na toho Vyhnala, jestli bude hrát

Reagovat
db18

Nebude, má stopku.

Reagovat
db18

Tak za slávistickou juniorku dnes z áčka jen Flo.

A za juniorku Baníku hraje Jakubov Neměl být v Ústí?

Reagovat
db18

Aha, to je Ondřej Jakubov - akorát livesport uvádí Alexandra...

Reagovat
Kang & Kodos

Ta jejich juniorka je solidní babylon. Nechápu, jakej to má smysl

Reagovat
db18

Jestli to přispěje ke zrušení juniorské ligy, tak v tom vidím obrovský smysl.

Reagovat
Kang & Kodos

To pak jo

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Plíšek to vysvětloval nedávno, ale jako byla to taková blbost, že už si to ani nepamatuju.

Reagovat
didosh

Ať si každý říká co chce,mě se prostě Granec líbí...To takový Poznar a Diop ať jdou do piče!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas včera Poznar byl mnohem lepší než Granecny. A tomje co říct.

Reagovat
didosh

Asi ano ale tomu klukovi je teprv 19 let...Poznar jen bojuje...většinou nestíhá ani doběhnout do vzdušného souboje,natož aby sklepával balony...

Reagovat
smazaný uživatel

Času na vzpamatování se má dost, ale do té doby nemá v základu co dělat. Mi se taky nelíbí, potřebuje si to pořádně srovnat v hlavě. Snad to bude brzy.

Reagovat
db18

Diego Živulić zase jen v juniorce... tak jsem zvědavý na zítřejší obsazení plechovky proti Jihlavě.

Reagovat
Blasphemer

Hruška, Hájek, Havel, Kovařík, Zeman, Bakoš, Chorý?

Předpokládám, že bude hrát to samý jako s Partizanem a Čermák snad dostane čuchnout od začátku, když už nemůže Kolář

Jestli tam dá radši Bakoše, tak se fakt naseru

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ja cekam bud Bakose, nebo Choreho a hru na 2 utocniky. Preci jenom proti Jihlave proc ne.

Reagovat
db18

To nám ukázala Slavia v minulém kole.

Reagovat
Losinho

Jihlava doma a venku je velkej rozdíl.

Reagovat
ratusek

To si piš že tam bude Bakoš

Reagovat
Jeňa

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
shitcool

Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný

Reagovat
Hokaido
Reagovat
ratusek

na streamcommando to nemůžu najít, tak zatím takhle http://www.vipbox.fi/soccer/551054/1/karvina-vs-zlin.html

Reagovat
smazaný uživatel

Janečka

Reagovat
ZB 07

Karviná docela forma

Reagovat
andrew96

Pánikův kúň Gajić nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Panák to zpracování na prsa a Wagner super!!!

Reagovat
ZB 07

Fantazie

Reagovat
ratusek

Wágner

Reagovat
KingMaster13

Panák fantasticky Karviná

Reagovat
ZB 07

Nečekal bych, že po přepnutí z Man. United - Chelsea na Karviná - Zlín uvidím lepší fotbal

Reagovat
andrew96

Kapr liga rules.

Reagovat
didosh

Kor po té promrzlé bídě u ostatních zápasů kola a i minulého kola...

Reagovat
mayday

Prostě nejlepší liga na světě

Reagovat
andrew96

Hmm, a zase v podstatě Gajićova asistence...i když to smrdělo ofsajdem.

Reagovat
andrew96

Teď si uvědomuji, že bych ho měl vlastně pochválit: https://i.ytimg.com/vi/jIou2GW5xzM/maxresdefault.jpg

Reagovat
ratusek

Všichni okolo bodují jen naši zoufalci mají bod a už se plácají po ramenou. po příštím kole zase všichni okolo odskočí, protože Sigma to Slovácku pustí

Reagovat
ZB 07

Pochybuju.

Reagovat
ZB 07

3:0 Zlín je taky už docela namočenej...

Reagovat
ratusek

Karviná která měla mít problémy se záchranou v suchým triku z toho pásma prchá. no ono Zlín tradiční jaro, takže Karviná využila dokonale svého losu. Baník by prohrál v Bolce i se Zlínem

Reagovat
KingMaster13

Jsem říkal, že Slovácko je větší adept, bohužel posadili jste si je na koně a Sparta tomu ještě pomohla

Reagovat
ratusek

mě by zajímalo, koho chce ten náš trenérský štáb dostat pod sebe taky ste nám mohli nechat ligu za pohár až se střetnem ve finále

Reagovat
KingMaster13

Jako bylo by to sice hezký dostat vás do EL ale tu situaci v lize už si musíte vyřešit sami Jediné co pro vás Slávia může udělat je porazit Slovácko, popřípadě další adepty. Jinak musíte nejdřív postoupit přes Bolku a jelikož už tam není Uhrin tak je to pro vás konečná

Reagovat
Liquid

luxusně Karviná, kdyby je na konci podzimu neporazil koupený pomezní na Baníku tak jsou již ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Karviná pěkně, snad v zapase s Baníkem, je pošle do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

na začátku sezony by mě něco takového ani nenapadlo, ale potom, co tady předvádí někteří baníkovci, hlavně po vzájemném zápase v Ostravě, už jsem se u toho i přistihl... jako nepřeju Baníku sestup, realisticky rozhodně mají v dlouhodobém horizontu neporovnatelně větší potenciál hrát o poháry, než Karviná.. ale už to budou mít se záchranou asi hodně těžké

Reagovat
mayday

A Baník by byl naprosto přikovanej ke dnu, i teď už to je docela problém.

Reagovat
smazaný uživatel

To je takové kdyby. Nás taky že začátku řezali. To by se dalo takhle spekulovat u každého týmu..

Reagovat
mayday

Ale však jo. Jeden zápas jsi nahoře, jeden dole, to je fotbal.

Reagovat
ZB 07

Proč jsem sakra nedal Wágnera do fantasy

Reagovat
db18

Takže Páník do Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus, velebnosti. Ti hráči působí tak, že absolutně netuší, co mají hrát, pak jsou z toho nervózní a nahrávají soupeřům + Gajič jako trojský kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Jugas, Kúdela, Pokorný, Sýkora - Souček - Stoch, Hušbauer, Hromada, Zmrhal - Škoda

Tohle opravdu nikam nevede, vždyť je to úplně stejný systém a a skoro stejná defenzivní sestava co na podzim. A jestli s tímhle chce hrát totální fotbal, tak na to ať zapomene. Škoda, který v Jihlavě byl prakticky neviditelný, tak je opět v základu. A kluci jako MvB, Necid a Tecl sedí. Výsměch.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli si ve Zlíně uvědomují, že nemají takový náskok jako v minulých 2 sezónách. Pokud budou opakovat minulý 2 jara, tak to taky pro ně nemusí dobře skončit.

Reagovat
Andis

Totální fotbal v českých poměrech

Reagovat
smazaný uživatel

Vie Trpisovsky po anglicky? Ci ma nejaku averziu k cudzincom?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že nerad pracuje s cizinci se dlouhodobě ví.

Reagovat
djwenca

přesně, jak jsem čekal, do prvního kola ještě jakoby na oko dá pár cizinců, aby z toho po pár kolech udělal Liberec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Carrick

Kdyby měl někdo stream na Slavii, hoďte ho tady prosím. Díky.

Reagovat
shitcool

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Tento není tolik pozadu

http://sportstream365.com/viewer/frame/?game=1232167&tagz=m7zW2FzP0MJCz9AcSJtd_5_gJvIgatLrS42rQotTi3Qd01PzSm4W@eZXZebkJOqb6hkoaIRn5qXklxcr@IUomOkZWysA@WYm1goVZiaaCo4FBTmp4alJ3pkl@qZAo43NFDS8PUJ8fXQUcjKzUxXcU5Oz8zUVnDOK8nNT9c2M9Qz0jI2MLfUMjY0UghPTEosyodoA&header=1&autoplay=0&width=560&height=250

Reagovat
djwenca

už vidím jak udělá Trpišovský náhradníka i z nejlepšího stopera ligy Deliho, z Ngadeua už náhradníka udělal, protože jeho konkurenta Součka zná z Liberce, Dannyho nahradí Hromadou, místo Sobola hraje na levé obraně záložník Sýkora, kterého už takto stavěl v Liberci....... myslím, že se ještě bude vzpomínat na Šilhavého

Reagovat
FCSL

Souček > Ngadeu, Sýkora > Sobol. Dannyho stavět na křídlo nebude no, to už jsem tu psal, ten to bude mít u něj hodně těžký. Danny jedině 10, kde bude mít Hušbauera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna posadit Sobola je logický krok, když v létě na 100 % bez náhrady odejde.

Reagovat
db18

a Deli ještě není zcela zdravý, nebo jo? Jeho a Ngadeua by ale byla blbost je okamžitě odstřihnout, když máte možnost je relativně dobře zpeněžit (i když u Deliho je výkupka)

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, ale teda odstřihnout Deliho je do nebe volající nesmysl, vždyť je to už 2. sezónu nejlepší stoper ligy...

Reagovat
PlackaSKS

Deli není úplně fit a formu teď zrovna nemá...

Reagovat
db18

Reagovat
mayday

Jestli nechce/nehodlá Dannyho stavět, tak jo měl taky vyhodit. Jasně, neříkám, že se kolem něj má chodit po špičkách apod, ale starýmu zkusenymu borcovi to měl říct napřímo a ne ho dusit v posledním roku kariéry na lávce.

Reagovat
db18

Souček v ofsajdu...

Reagovat
KingMaster13

Je tam

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
exse

To byl tak trojnásobnej offside.

Reagovat
PlackaSKS

Je to tady. Konečne máme peníze a přijde video...

Reagovat
db18

Berbr ví.

Reagovat
Hokaido

Wow

Reagovat
db18

Video Jen by ho bylo třeba na všechny stadiony... (a pak normální sudí, který by Kučerův zákrok v Jablonci tak jako tak pískly... )

Reagovat
KingMaster13

Video OK ale nešlo by to nějak zrychlit? Takhle akorát ty týmy vypadnou z tempa

Reagovat
ZB 07

Tak video je v ČR teprve třetí zápas, postupem času to určitě bude rychlejší.

Reagovat
KingMaster13

Tak snad ano

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ze vzduchu nás Slavie asi zničí.

Reagovat
PlackaSKS

To i většina u14

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kang & Kodos

Za tři poločasy měli snad 25 rohů a neudělali z toho nic

Reagovat
Greny

"Cekaj na signal" ten neprichazi a tak cekaj dal

Reagovat
KingMaster13

Dnes už alespoň tam nějaký náznaky byly, nicméně jak říkal ten komentátor, ze začátku to Bohemka bránila prostě na hovno

Reagovat
db18

Protože ho ještě nerozehrával Sýkora před TS.

Reagovat
16Dave

Dobří hráči seděj na lavičce a dřeváci jsou na hřišti...Ten Trpiškovský je trenér k pohledání...

Reagovat
mayday

Tohle angažmá je totiž jeho první, kde se skutečně ukáže, co je to zač a na co má/nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch standardních situacích tam brzo něco Slavii padne

Reagovat
ratusek

Bohemka přeleze půlku jednou za zápas a Slavia je proti tomu bezradná, ale očekávám, že druhou půlku to zvládnou

Reagovat
Greny

Ten Skoda a Husbauer orotesruji ze nedostal Hromada redku?

Reagovat
Greny

Protestuji

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle prasit proti týmu, kterej nevyleze za půlku...

Reagovat
PlackaSKS

Kdyby se nebáli, ještě by útočili... BTW. Goool

Reagovat
db18

Minimálně takhle agresivní by mělo být i derby pražských S

Reagovat
naheCZ

Tak to už snad platit bude

Reagovat
ratusek

takže to zase zachrání Hušbauer střelou z dálky

Reagovat
KingMaster13

Hušby

Reagovat
KingMaster13

Jako ta dominance na hřišti se mi líbí, nicméně kromě standartek a střel z dálky je to v tom zakončení furt slabý

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

Jak se to veme .. Kudela tam sel slapakem navic to bylo mimo plac

Reagovat
smazaný uživatel

To tam Hušbauer po tom gólu provokativně ukazoval jakože video? Má to zapotřebí být takhle uraženej?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

Jako dneska to od Slavie není špatný, ale Trpišák se mi tam vůbec nelíbí. Odstavení cizinců fakt není dobrej nápad.

Reagovat
Sztanda

Ví někdo co je s Delim? Nikde jsem to nenašel. Jinak teda vzhledem k tomu co chce Slavie hrát je Jugas na beku naprostý nesmysl.

Reagovat
db18

Myslím, že ho někdo napadl během dovolené v CIV.

Reagovat
djwenca

to už je ale hodně dávno

Reagovat
djwenca

na stránkách Slavie píšou, že má virózu

Reagovat
Sztanda

Díky

Reagovat
Spalovač šancí

je to prezident

Reagovat
ZB 07

Co to

Reagovat
smazaný uživatel

Jindra normalne jsem se ted na 10 minut zapomnel a myslel jsem si, ze se divam na archivni zapas Ajaxu

Reagovat
naheCZ

Jugas

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Asi není levák co?

Reagovat
Uwe háže buly

Právěže je.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FCSL

Jugas To je výkon

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Na jeho obranu předcházel tomu jasný faul na Jugase...

Reagovat
naheCZ

Jugas skvělá přihrávka

Reagovat
db18

Jugas Kabaev

Reagovat
Kang & Kodos

To je debil

Reagovat
Kang & Kodos

To je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je Jugas je hrozně tragickej na tom beku

Reagovat
KingMaster13

To je vemeno Střelte ho do Newcastlu dokud mají zájem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zájem asi moc reálnej nebyl hele...

Reagovat
djwenca

tak ono je jednoduchý nadávat na Jugase, když hraje na beku, a on prostě bek není

Reagovat
db18

Pár let zpátky byla pro soupeře naopak výhra, když nastoupil na stoperu. (ještě v Brně).

Reagovat
mayday

Asi souhlas. Ten hráč za to nemůže, vždy za to může trenér, kterej ho tam dá.

Každopádně v klidu si chystat mančaft dva měsíce v přípravným období a pak zjistit, že vlastně nemáš pravýho beka a budeš tam celý jaro mrdat Jugasa s Frydrychem...

Reagovat
KingMaster13

Až vyprší trest Bořilovi, tak tam bude hrát on

Reagovat
mayday

Jo vlastně Ale jinak ten post zdvojenej nemají a náhrada je Frydrych/Jugas, že jo? I tak docela špatný.

Reagovat
KingMaster13

Tak do léta to zatím stačí, pak se uvidí

Reagovat
PlackaSKS

zase mít třeba bořila v základu a karavayeva z lonský sezony na lavičce taky nejde... hrajeme jen ligu a pohár, na to jeden kvalitní bek a pak záplata prostě musí stačit.

Reagovat
mayday

Tak to je asi pravda. Horší by bylo, až bude stejná situace na podzim v pohárech.

Reagovat
PlackaSKS

upřímně to risknu jen s bořilem, pokud budeme v pohárech, protože zatim nás tam fakt nevidim

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on Jugas hral uplne priserne i na stoperu..

Reagovat
smazaný uživatel

je to bejvalej bek, hraval ho

Reagovat
Uwe háže buly

Na začátku kariéry hrál jenom beka, kolik let..

Reagovat
Liquid

na beku nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistický Míša byl trefou do černého

Reagovat
naheCZ

Trefa do černého

Reagovat
db18

Sobol se už vůbec nedivím, že dostává přednost Sýkora.

Reagovat
KingMaster13

Vládci Vršovic

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

ale jinak zadna hitparada

Reagovat
C-M@ster

Měníte styl, to nějakej čas zabere... do konce této sezóny budete nejspíš hrát hovno.

Takže pokud zvládnete bodově uhrát druhýho fleka, bude to úpěch. Měli byste se radovat z každých tří bodů.

Na podzim už ale začne sešívanej válec. Trpišovskýmu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím podobně. Neříkám, že to bude stopro válec. Ale čekat, že už teď to bude nějaký fantastický fotbal, to je prostě blbost.

Reagovat
C-M@ster

Trpišovský ukázal, že koučovat umí a zároveň to vypadá, že má vizi, a ví co chce hrát. Takže pokud ustojí tlak z většího klubu než je Liberec a nenechá si do toho kecat Tvrdíkem a Číňanama, mělo by se to časem projevit.

Je to trochu jiný než Štramák, kterej tím neustálým točením kádru, odstavením hráčů, na kterejch to stavěl a neustálýma nákupama ukazuje, že vizi nemá. Ten je jak hokejovej trenér, co neustále točí lajny a formou pokus-omyl doufá, že na vítěznou sestavu časem natrefí.

Reagovat
KingMaster13

Nápodobně nemyslím si, že budeme nějakej extra válec ale bude to hra snad která bude bavit lidi a ne ta Šilhavýho nakopávaná

Reagovat
smazaný uživatel

Co bychom za nakopávanou, která by nám přinesla body, teď dali.

Reagovat
Coutinho10

no hlavně to chce zvládnout vyhrát ten Mol Cup...to je základ, ale pokud by se to nepovedlo, tak už ta liga pro nás bude důležitější, takže ikdyž je po titulu, tak nejde jí úplně vypustit, tak snad si to herně sedne co nejdřív, protože nejsme Liberec nebo Žižkov, kde dostane rok čas

Reagovat
Pony Slaystation

Dnes večer bude v Praze až -15

Reagovat
PlackaSKS

Skoro originální...

Reagovat
vanGomm

Začátkem března 1929 bylo v Praze -20 až -22!! To musela být zima.Navíc toho roku 1929 padl i rekord -42,2!! Litvínovice u Českých Budějovic.Takže nějakých -15 Takto by to mělo správně v zimě u nás vypadat.Všude kolem 50 cm sněhu na horách klidně i o metr více a teploty -5 až -15 přšet a +8 má být tak v listopadu.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Uwe háže buly

A dneska má být až minus 17 a co jako? si tu chcete psát o počasí?

Reagovat
PlackaSKS

předpovídej dál, jde ti to dobře

Reagovat
Pony Slaystation

Radsi uz ne :) Spis me bavi ostatni V Praze bude nakonec jen -12

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vanGomm

Dnes Jozef Adamec 76 a Stanislav Vlček 42

Reagovat
Blasphemer

Bakygól stůně, tak dostává šanci Čermák.

Reagovat
havrys99

a Chorý je asi taky chorý

Reagovat
ratusek

To je jedině dobře pro Čermáka

Reagovat
havrys99

tak jenom Čermák, jinak stejná sestava přakvapivě

na lavici Andy aspoň

Reagovat
Fakt

Chorý je zraněný nebo proč není ani na lavičce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava zatím super fočus

Reagovat
GuyFox

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten Svědík je bůh.

Reagovat
ratusek

Mi řekněte že to je jen trenérem ta změna Jihlavy Plzeň to stejně otočí, ale i tak. Hrát takhle v Plzni. my bysme s Kučerou tekli už 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Plzeň už bude po tomhle ready a příští týden to s náma nevypustí ...

Reagovat
ratusek

Tak oni to otočí i dnes, ale příští týden do toho půjdou už od první minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

To by Plzeň musela hrát jinak... ale je fakt, že proti vaší obraně by se asi někdo prosadil...

Reagovat
Andis

Rozhodčí to kdyžtak zařídí už začíná pískat ofsides který nejsou proti Jihlavě

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava za rok titul

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik

Reagovat
havrys99

Kozáčik

Reagovat
naheCZ

Hořava a Kozáčik

Reagovat
Blasphemer

Hořava a Kozáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltička už visí ve vzduchu. Nebo by se rozhodčím zachtělo gólu z ofsajdu, či po faulu? Necháme se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni zachranari forma. Kdovi, co na tobsportovni usek Baniku Jestli ho nevylejou zavcasu, tak bye bye Ostravo

Reagovat
Kepy_FCB

Plzen otoci

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Důležitější je, jak Jihlava hraje. Ona ty body udela. Narozdil od vas

Reagovat
Kepy_FCB

Je ja chtel dat palec hore, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade sorry

Reagovat
Blasphemer

Hořava dneska ve formě

Reagovat
ratusek

za tohjle Kopic nedostane žlutou? ti rozhodčí jsou fakt posraní a nechají si nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro si začínám myslet, že Zlín začíná být adeptem na sestup, jestli nás nebudou zachraňovat Bolka a Baník

Reagovat
andrew96

Reagovat
chytrejkluk

Šílenej výkon Plzně snad Vrba o poločase Hořavu sundá a dá tam místo něj Ivanschitze.

Reagovat
hefy

To se stoprocentně nestane, bohužel.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak uz nas v lize nechce ani Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eliskafan

Žádný normální fanda nechce Baník v lize jen kvůli jejich fanouškům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Ty jsi tím dobře posedlý/á

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Vrba neni fanda frndo

Reagovat
db18

Váš jo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole asi to je všechno jen trenérem. Jihlava a Slovácko kádr bez posil Jihlava spíše oslabila. A oni si Trollí ligu. Nemluvě o Karviné. Abychom nakonec nemuseli dolů sundat Bolku a Duklu.

Reagovat
Kepy_FCB

BINGO!

Reagovat
Chlupatá máma

Dolů půjde Ostrava a Boleslav.

Reagovat
hilarious

jsem zvědavej, jaká levárna přijde

Reagovat
hefy

Kovařík

Reagovat
Blasphemer

Dneska snad chytá Bolek v masce Kozáčika.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Miguel19

Totální fotbal.

Reagovat
Kang & Kodos

Najednou ty naše 4 body nevypadaj tak špatně

Reagovat
pepinho2

Oproti 6 Jihlavy?

Reagovat
Neon

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Horší je ta hra.

Reagovat
naheCZ

Doufám že Ivanschitz dá 2 góly a příště zase na tribunu

Reagovat
Miguel19

Hele ho.

Reagovat
Blasphemer

Dobrý střídání. Ale mělo přijít před deseti minutama.

Reagovat
hefy

Andyyyyy, no konečně.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Radši měl stáhnout Kopice..

Reagovat
Blasphemer

To vůbec. Zeman je dnes o dost horší.

Reagovat
Miguel19

Já vidím od druhé půle no. A Zeman mi přišel o dost víc ve hře.

Reagovat
Blasphemer

Kopic taky špatný, no.

Reagovat
db18

Čermák mohl zůstat ale.

Reagovat
Blasphemer

Nakonec asi jo, no.

Reagovat
mayday

Tak jestli udělá Jihlava 6 bodů s Pilsenem a Slávkou... To by byl start panečku.

Reagovat
KingMaster13

Jako jestli je Svědík zachrání tak to těžce klobouk dolů

Reagovat
mayday

Ještě je strašně brzo, každopádně s tolika body z těch dvou kol tutově nepočítali ani oni.

Reagovat
Kepy_FCB

Jilavaci jsou evidentne mrazuvzdornejsi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kepy_FCB

Jj

Reagovat
Kepy_FCB

Jj

Reagovat
Pony Slaystation

Vykon na pokuty...

Reagovat
Blasphemer

Tolik centrů na hovno... tobude možná i nějakej ligovej rekord, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Na totální fotbal tejden zpátky vám ještě něco chybí.

Reagovat
Banikovec7

A my příští víkend dostanem 0:4...

Reagovat
smazaný uživatel

Chory by dneska určitě dal gola.

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Kdyby k němu dolétl balon.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

ty pičo Levin

Reagovat
GuyFox

Reagovat
pepinho2

Ty bláho Levin

Reagovat
Greny

Akce pekna ale na hovno kdyz nevystrelis a nedas ani finalku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Levačka jde zachránit zápas.

Reagovat
Kang & Kodos

Hádám, že tohle odsere Ivanschitz. A možná i Čermák.

Reagovat
hefy

Stopro, stejně jako tehdy odsral Egonek tu Duklu, kde byl nejlepší v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Egon byl. Ale Ivan dneska ještě horší než obvykle..

Reagovat
hefy

Dyt nedostal pořádně míč.. co dneska udělal špatně? Kromě zbytečný střely z dálky vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zkrátil. Co dneska udělal? Vůbec nic.

Reagovat
Greny

Fajn kopl roh po kterym byla sance, co predvedli ostatni za 90?

Reagovat
hefy

Jak má neco udělat bez balonu? Minimálně několikrát zkusil něco jinýho než nesmyslnej centr na Tlustýho nebo Buchtu. Párkrát sám prošel a roztáh hru do strany. Prostě nechápu, v čem je zrovna dneska špatnej, když nic nezkazil.

Nebo jinak - Co udělali ostatní?

Reagovat
smazaný uživatel

A není to náhodou záložník, kterej by si pro balóny měl chodit?

Reagovat
hefy

Dyt si pro ně chodil, ale nedostával je, protože Kopic si hrál na Paula Scholese nebo co.

Reagovat
Greny

Takze mi chces rict ze Kolarsi pro ty balony chodi?

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká sranda? Však Kolář nedělá celou kariéru u nás nic jiného, než že si chodí pro balóny a neustále se nabízí. To je taky jeho největší devizové, že je vždycky tam, kde má bejt, ať už aby si o něj někdo narazil, nebo aby byl nebezpečnější pro bránu.

Reagovat
Greny

No pod pojmem chodi si pro balon si. Predstavuji ze sebehne mezi stopery prevezme míč a rozda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si predstavujes spatne. Chodis si pro balony muzes kdekoliv. Proste se budes nabizet.

Reagovat
db18

Snažil se rozdávat balony, ale Kopic je jelito a i když mu naznačí pohybem kam chce balon, tak se následně zastaví... okamžitě po příchodu se zrychlila hra, nabízel se do kombinace a vracel se poctivě dozadu do obrany - snad nejvíc ze všech hráčů (až na Hubníka teda).

Reagovat
smazaný uživatel

Vas ta zaslepenost jednou zabije. Po prichodu jeho a Milana sla ta hra uplne do kopru. Po prestavce jsme hral dobre a pak uplnej konec. Jediny co udelal Ivan dobre, byl jeden zahranej roh.

Reagovat
db18

Mne se ta hra naopak líbila trochu víc, akorát to tam pořád kazil Kopic...

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

A kolik mel balonu?

Reagovat
smazaný uživatel

A on je snad hrotak, aby čekal na balón? Měl jich tolik, pro kolik si došel.

Reagovat
db18

Jo, akorát je musel vyvážet od našeho vápna.

Reagovat
db18

Tohle už je i na tebe moc křečovitý.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Egon byl aspoň totální vymrdanec. Ivanschitz má největší slabinu v tom, že neni Čech

Reagovat
Blasphemer

Ještě Zeman možná.

Reagovat
Kang & Kodos

Zeman je narozdíl od těch dvou aspoň fakt tragéd

Reagovat
Greny

a hvezdy typu Celer, limba a Kozacik se budou smat jaci Jsou frajeri

Reagovat
PlackaSKS

můj tip je kovařík

Reagovat
Greny

Rakovan tzv. Na drevaka

Reagovat
rezba

Toho Vláška zastřelit a zakopat. To se nedá poslouchat.

Reagovat
mayday

Stačilo by zakopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, Plzen by mohla ztracet vlivem EL...budou to mit tezke...pral bych jim postup se Sportingem

Reagovat
Blasphemer

remízu nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní ofsajd

Reagovat
hilarious

notičky na lajně

Reagovat
pepinho2

Pomezní

Reagovat
Steve Stifler

ten ofsajd tpč

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o záchranu bude ještě hodně zajímavý. Rozdíl mezi 15. a 9. místem jen 5 bodů ... tak kdo?

Reagovat
JessePinkman

Ofsajd?

Reagovat
Greny

Piskatelna

Reagovat
Kepy_FCB

Kucera uz se nama kam schovat

Reagovat
smazaný uživatel

Noticky od Jihlavy?

Reagovat
hilarious

to víš, že jo

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tady už takoví dementi, že ani nepoznáji, že parafrazuji to o těch ofsajdech?

Reagovat
hilarious

Spíš všichni vědí, že dement jsi tady ty... Co mi řekneš k těm ofsajdům, chytráku?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle ruka se nepiska. Vlasek by to mohl vedet

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že píská. Nepisknul se, kdyby si ji nakopnul sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
hilarious

A na ty dva neofsajdy řekneš co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Přitom taková pitomost, když si to hráč nakopne sám, je to jeho nešikovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Naprosto nesmyslný a dementní pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu ide o to, ze v takom pripade sa nepredpoklada, ze to spravil umyselne. Stale sa posudzuje umysel a jej poloha a pohyb...nic ine

Reagovat
mayday

Já vím, že jo, ale je to holt prostě nešikovnost hráče, která by měla být potrestána. Za mě je tohle jasnější penalta než kdykoliv, když jde míč od protihráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dvaja experti

Reagovat
pepinho2

"Ať stále vítězí Viktoriaa"

Reagovat
Andis

Když rozhodčí nepomůže Plíseň nic nezmůže

Reagovat
smazaný uživatel

To je vono, ona jeste malinka sance existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

No teď ty tři ztracený body z Jihlavy musí srát dvojnásob. 9 bodů už by bylo aspoň trochu zajímavejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neberu, to same mute rict Plzen.

Bude vzajemny zapas, teoreticky 9b a Plzen bude neco ztracet...ale Slavka by musela mit stesti a snuru jako Plzen...Plzen taky nedominovala, hrala i hur nez souper, ale dokazala vuli vyhrat...Muze to byt zajimave, protoze i Sparta by to mohla zamotat, kdyz uz ne bojem o 1.misto, tak alespon potrapit Plzen, Slavii...urcite takto lepsi, nez aby Plzen vedla o 15b

Reagovat
Kang & Kodos

Problém je, že my máme po dvou kolech 4 body a vy 3. Přitom s tou podzimní ztrátou je nutný vyhrát skoro každej zápas. Ne poztrácet body v první prdeli na Moravě, kam přijedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Ok, tak Baníček je jasnej a kdo k němu? Kéžby to byla Bolka, ale reálně to spíše vypadá na Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně i Zlín, Dukla ...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad raději ta Bolka

Reagovat
mayday

Slovácko bude sice asi dole až do konce, ale ukope to. Mají nejlepšího gólmana a mladý, běhavý a důrazný mužstvo. Taky myslím, že v klidu bude Zbrojovka. A asi i Boleslav ty body bude nějaký dělat. Stopro bude do posledního kola ve sračkách Baník, Jihlava, jeden z nich spadne si myslím určitě. A samozřejmě se tam bude motat Karviná, Zlín klidně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin ne, Karvina ano + dalsi adept podle meho Dukla

Reagovat
mayday

Dukla má zkušený mužstvo, ti budou nějaký body průběžně uhrávat.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych se vůbec nedivil, kdyby to byla Boleslav. Ten tým je prostě kompletně ve sračkách. Ale novej trenér to samozřejmě může hodně zvednout.

Jinak po dvou kolech pronášet nějaký prognózy je o ničem.

Reagovat
SuperBanikovec

Pak že je Svědík přeceňovaný trenér, za jakého je považován místními chytráky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
chytrejkluk

prohrát doma s Jihlavou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele