HET liga - preview 15. kola

24.11.2017, 08:54, aktualizováno 27.11.2017, 08:34
Previews
Slavia cestuje do Jablonce a pokusí se utrhnout další výhru, úřadující mistr potřebuje zareagovat na nedělní výhru Olomouce. Výkony Zlína a Slovácka představují velké zklamání a jeden tým si může polepšit ve vzájemném souboji, před nímž jsou hostí na posledním místě...
Fastav Zlín - 1. FC Slovácko  (pondělí 17:30)
V pondělní dohrávce se střetnou fotbalisté Fastavu Zlín a Slovácka a půjde o prestižní krajské derby. Oba týmy mají do ideální formy hodně daleko. Ševci klopýtají jak na evropské, tak i domácí scéně a moc by potřebovali tři body. Jejich výhodou bude domácí prostředí, ve kterém letos prohráli jen jednou.

Fastav si ve čtvrtek v Evropské lize připsal další porážku a je jasné, že ve skupině F obsadí poslední místo. Konec veškerých nadějí způsobila nejtěsnější porážka na půdě Šeriffu Tiraspol. Zlín ještě čeká závěrečné utkání proti ruskému lídrovi Lokomotivu Moskva a pak už se bude moci koncentrovat jen na domácí soutěž a MOL Cup.

V HET lize se zatím svěřencům Bohumila Páníka nedaří podle představ a aktuální jedenácté místo je hořkým zklamáním. Na evropské poháry už ševci ztrácejí jedenáct bodů, to mnohem blíže mají k sestupu, neboť rozdíl mezi nimi a předposlední Vysočinou činí šest bodů. V krajském derby se Slováckem tak půjde o dost. "Čeká nás jeden z klíčových zápasů sezony. Aby zima byla alespoň trochu klidnější, potřebovali bychom získat proti Slovácku a Brnu alespoň čtyři body. Dvacet bodů po podzimu je nyní naším cílem," prohlásil sportovní manažer Fastavu Zdeněk Grygera.

Ani Slovácko si nemůže vyskakovat. V tabulce je dokonce po neúplném patnáctém kole poslední! Celek z Uherského Hradiště dosud zvítězil jen v jednom zápase, ve třetím kole přestřílel Baník Ostrava 5:2, ale od té doby na tříbodový import stále čeká. A kdy jindy se odrazit k lepším výkonům, než na půdě krajského rivala.

"Je to derby, což je samo o sobě obrovská motivace. Postavení v tabulce je bohužel takové, jaké je. Teď jsou před námi poslední dva ligové zápasy roku 2017 a ve hře je šest bodů. Zápas ve Zlíně nás může odrazit tam, kam chceme, protože vyhrát derby na půdě krajského rivala, to by pro nás byla velká vzpruha," nechal se slyšet natěšený Vlastimil Daníček.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Bačo, Gajič, Holzer - Ekpai, Janíček, Traoré, Jiráček, Mehanovič - Diop.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Hofmann, Šimko, Divíšek - Šumulikoski - Petr, Daníček, Machalík, Havlík - Zajíc.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.71 - 4.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slavia Praha  (pondělí 17:30)
Fotbalisté Slavie mohou po patnáctém kole stáhnout manko na vedoucí Plzeň na rozdíl dvanácti bodů, ale potřebují k tomu naplno bodovat v Jablonci. Severočeši vyhráli z posledních pěti duelů jen jeden a proti obhájci prvenství mají co napravovat. Slavia nedokázala Jablonec porazit více jak čtyři roky.

Jablonec za pět kol porazil jen Zbrojovku Brno a v tabulce se propadl až na sedmé místo. Přitom už se zdálo, že svěřenci trenéra Kluckého budou útočit na pohárovou Evropu, jenomže osmizápasová série neporazitelnosti, zahájená ve třetím kole v Teplicích, je ta tam. Domácí teď na Střelnici přivítají Slavii, na kterou v posledních letech umí. Jablonec naposledy sešívaným podlehl v roce 2013! "Slavia je poslední ligový mistr, mají silný kádr, který doplnili hráči za desítky milionů. Spolu s Plzní je to nejtěžší soupeř. Zápas bude hodně o naší poctivosti, důrazu a zodpovědnosti. Musíme k zápasu dobře přistoupit. V posledních zápasech se Slavií byl náš přístup dobrý a sehráli jsme kvalitní utkání. Teď to potřebujeme zopakovat a nedělat vzadu chyby," prohlásil jablonecký kouč Zdeněk Klucký.

Slavia má na Střelnici jasný úkol zvítězit a snížit náskok druhé Olomouce na rozdíl jediného bodů. Obhajoba mistrovského titulu v tuto chvíli není na místě a jako mnohem reálnější cíl se jeví zisk druhé pozice. "Druhé místo v lize zaručuje účast týmu v kvalifikaci Ligy mistrů, ale chceme také postup do jarní části Evropské ligy a vítězství v MOL Cupu. To vše stále může z ročníku 2017/2018 udělat jeden z nejúspěšnějších v dlouhé fotbalové historii Slavie," stanovil další cíle šéf Slavie Jaroslav Tvrdík.

Slavii nečeká vzhledem k vzájemné bilanci vůbec nic jednoduchého. "Jablonec má silné mužstvo, hraje dobrý fotbal, je produktivní. Na domácím hřišti jsou ještě těžším soupeřem než venku. V posledním zápase prohráli, takže to budou chtít odčinit doma. Vždy, když tam přijedou pražská "S", ta motivace je velká. Ale já věřím, že my budeme zdravě namotivovaní po posledních výsledcích a že to zvládneme dál," doufá trenér Jaroslav Šilhavý.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Holeš, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Kubista, Považanec, Jovovič - Doležal, Mihálik.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Bořil, Jugas, Deli, Sobol - Ngadeu - Zmrhal, Hušbauer, Danny, Stoch - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.47 - 3.59 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Nedělní odpoledne nabídne souboj mezi domácími Teplicemi a zatím suverénní Viktorkou Plzeň. Favoritem utkání jsou určitě hosté, kteří zažívají skvělou sezónu. Další fakt, jenž hovoří pro Plzeň, je skutečnost, že s Teplicemi neprohráli v lize již sedmkrát za sebou.

Severočeši se aktuálně nachází na osmém místě tabulky a poté, co vypadli z domácího poháru, budou o evropské poháry bojovat jen stěží. Teplicím se nedaří hlavně venku, kde ještě nevyhráli a naposledy prohráli v Brně 1:0. Zajímavostí je, že v kádru Teplic je spousta hráčů s plzeňskou minulostí. Jedná se o Filla, Horu, Kučeru, Rezka, Suchana a Vaněčka. Trenér Daniel Šmejkal, jenž má mimochodem taky plzeňskou minulost, nemůže pro tento zápas počítat se zraněnými Horou, Grigarem a Ljevakovičem.

Brankář Jakub Diviš se po Grigarově zranění stal jedničkou a uvědomuje si, že je proti Plzni nečeká nic lehkého: "Plzeň je hodně variabilní. Bude hodně záležet na tom, jak nastoupí. Podle toho se na ni budeme připravovat. Myslím si, že jsou ale nebezpeční ve všech pozicích; po centrech, z křídelních prostorů nebo kolmicemi za obranu. Musíme být hodně obezřetní."

Viktoria Plzeň aktuálně září na všech scénách. V lize má už 14 vítězství v řadě. Ve čtvrtek se jim dokonce podařilo porazit silné FCSB a zajistit si tak postup do jarních bojů v Evropské lize. Plzeň se kromě prvního místa může pyšnit i nejlepším útokem a společně se Slavii i nejlepší obranou v lize. Trenér Pavel Vrba bude ale postrádat Baránka, Zemana a nejlepšího ligového střelce Krmenčíka.

"Je to nepříjemný soupeř. Má důrazné hráče vepředu i vzadu, doráží na hráče s balonem... My jsme ale na vlně a budeme chtít vyhrát. Teď si na nás každý brousí zuby a chce nám to přetrhnout," řekl před utkáním záložník Jan Kopic.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Kučera, Soungole - Fillo, Král, Rezek - Vaněček
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hájek, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.06 - 3.77 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Největší překvapení této sezóny, Sigma Olomouc, přivítá v neděli dost možná největší letošní zklamání, pražskou Spartu. Sparťanské výkony se sice zlepšují, ale je otázkou, jestli to bude stačit na rozjetou Olomouc.

Sigma je momentálně na druhém místě, a i když vypadla z poháru, tak je to pro ni jako pro nováčka výborný ročník. Neprohráli už 11 zápasů za sebou a doma neinkasovali už 441 minut. V posledním zápase jasně přehráli Ševce ze Zlína a je zřejmé, že si budou věřit i na Spartu, i když jim bude chybět stoper Škerle.

To, že se ale Sparta rozhodně nesmí podcenit, ví i trenér domácích Václav Jílek: "Nikdo nemůže říct, že zápas proti Spartě bude jednoduchý. Sparta, byť se nachází v situaci, v jaké je, nedaří se jí podle představ, tak pořád disponuje obrovskou individuální kvalitou. Otázka je, jestli to vždycky trefí a sejde se jim to na hřišti nebo ne. Třeba v Jablonci naprosto dominovali, některé zápasy se jim pak vůbec nevydařily."

Pro Spartu jsou to těžké časy. Evropské poháry nehrají, z domácího poháru vypadli a titul se zdá být už ztracený. Sparta dokonce musí bojovat o účast v evropských pohárech, když se momentálně nachází v lize až na pátém místě. Rudí sice poslední zápas proti Jihlavě vyhráli doma 1:0, ale i tak fanoušci byli nespokojeni s jejich výkonem a je jasné, že proti Olomouci budou muset předvést fotbalisté Sparty něco lepšího, pokud si budou chtít odvést z Androva stadionu nějaké body. Hostům bude však chybět obránce Milan Kadlec.

"Když se podíváme, jaký hrají fotbal, není to náhoda, že se drží celý podzim na špičce ligové tabulky. Když přišel na pozici hlavního trenéra Sigmy, nebylo to hned ideální. Musel s hráči pracovat delší dobu, aby se ukázaly výsledky. Prošli si sestupem do druhé ligy, ze které postoupili zpět do první a teď trápí obtížné soupeře jako například Plzeň. Díky tomu jsou aktuálně na druhém místě," řekl na adresu soupeře záložník Lukáš Mareček.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Plšek, Falta - Chorý
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Hovorka, Štetina, Costa - V. Kadlec, Mareček, Frýdek, Mavuba, Vatajelu - Šural
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 3.18 - 2.93
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - MFK Karviná  (sobota 18:30)
Sobota má na programu jen jedno utkání české HET ligy, ale stojí za to. Baník Ostrava přivítá ve slezském derby Karvinou! Ani jednomu celku se příliš nedaří, Baník dokonce po minulém kole spadl na poslední místo.

Baník sice začal návrat do nejvyšší soutěže výhrou v Brně, ale následující kola už vyhrát nedokázal. Svěřenci trenéra Radima Kučery čekají na vítězství už dlouhých třináct kol. Herní i výsledkovou krizi po minulém kole ještě prohloubili, když nestačili na Slovan Liberec 1:2.

Ostrava už zkrátka potřebuje zabrat a v jakém jiném zápase se chytnout, než v derby proti MFK Karviné. "Není kam uhýbat. Vnímáme, že důležitost je veliká a uvědomujeme si, o co jde. Potřebujeme vítězství, potřebujeme body. Musíme se sedřít z kůže, aby se nám to povedlo a zvládli jsme to," řekl trenér Radim Kučera.

Karviná také neoplývá bůhvíjakou formou. Naposledy sice vyhrála 2:1 nad Jabloncem, když otočila nepříznivý výsledek, ale jinak má v tabulce jen o tři body více, než její soupeř. Hostujícímu MFK alespoň prozatím pomohla výměna kouče. Po zápase s Duklou odvolala trenéra Josefa Webera a toho nahradil dosavadní sportovní ředitel Lubomír Vlk. Premiéra v roli kouče se mu povedla náramně a Karviná Jablonec porazila.

Hosté budou chtít na výhru navázat a navzdory faktu, že je Baník poslední je nečeká na stadionu ve Vítkovicích vůbec snadná práce. "Hraje se o hodně. Ani jeden tým není v komfortní situaci. Nám samozřejmě pomohlo vítězství nad Jabloncem, ale potřebujeme sbírat body i z venkovních utkání," řekl asistent trenéra Josef Mucha. 
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Šustr - Pazdera, Pokorný, Šindelář, Morgan - Sus, Hlinka, Hrubý, De Azevedo, Granečný - Baroš.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Štepanovský, Janečka, Lischka, Vondra - Budínský, Šisler, Moravec- Panák, Kalabiška, Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.54 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Mladá Boleslav  (pátek 17:30)
Fotbalisté Dukly zahájí v páteční podvečer patnácté kolo HET ligy a proti Mladé Boleslavi budou mít co napravovat. Pražané se budou na Julisce revanšovat za ostudný debakl na Slavii. Odčinit porážku budou chtít i hosté. Mladá Boleslav před týdnem prohrála s jiným pražským celkem Bohemians 1905.

Pět kousků v síti, to si Dukla představovala jen v nejhorších snech. Slavia v malém pražském derby Duklu náležitě ponížila a připravila jí o třízápasovou neporazitelnost. Svěřenci trenéra Jaroslava Hynka spadli až do druhé poloviny tabulky, aktuálně jim patří jedenáctá pozice.

"Důkladně jsme rozebrali Slavii a společně s hráči si popsali, v čem, jsme chybovali. Věřím, že po slávistické facce necháme na hřišti opravdu všechno a ukážeme vítězný výkon," říká Jaroslav Hynek. Dukla přivítá Mladou Boleslav, tedy tým, se kterým už přes tři roky nevyhrála. V Loňské sezoně prohrála Dukla oba zápasy, vždy o jediný gól.

Mladá Boleslav ale letos neoslňuje, což znovu potvrdila v minulém kole v souboji s Bohemians 1905. Svěřenci Dušana Uhrina mladšího prohráli 1:2 a v tabulce jsou až devátí. Útok na evropské poháry se tedy prozatím nekoná. "Nečekanou ztrátu s Bohemkou (1:2) se pokusíme nahradit bodovým ziskem na Julisce. Věřím, že na to máme schopný tým, který se z domácího nezdaru oklepal a poučil," prohlásil kouč Dušan Uhrin mladší.

Mladá Boleslav se letos opírá znovu o výkony na hřištích soupeřů. Doma vyhrála Bolka jen dvakrát, zatímco venku třikrát a v pořadí venkovních zápasů jí patří páté místo.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Preisler, Holek, Jiránek, Podaný - Miloševič, Mustedanagič, Tetour - Schranz, Holenda, Koreš.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Stronati, Magera, Fleišman - Hubínek, Rada - Přikryl, Matějovský, Fabián - Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.35 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno  (pátek 18:00)
Ještě nedávno byla Jihlava a Brno na poslední, respektive předposlední pozici, ale v tuto chvíli oba celky účinkují mimo sestupové pozice. Pochopitelně boj o záchranu stále pokračuje a ve vzájemném souboji si jeden z týmů může přilepšit.

Vysočina v listopadu zaskočila Slovan Liberec výhrou 3:1 a bez šance nebyla ani na Spartě, kde nakonec nejtěsnějším rozdílem prohrála. Situace Vysočiny se sice mírně zlepšila, stupeň sestupového ohrožení je však nadále vysoký. Jihlava zatím posbírala všechny své body na domácím hřišti, zatímco venku je její bilance naprosto tragická. Sedm zápasů a sedm porážek. Jihlavu teď čeká přímý záchranářský duel se Zbrojovkou Brno a ve hře je hodně.

"V pátek je ve hře opravdu hodně. Oba celky budou hrát jako o život. Ze strany našich hráčů vnímám velké odhodlání a touhu důležitou výhru vybojovat. Náš tým si věří a v nadcházejícím utkání rozhodně nechce nic podcenit," nechal se slyšet asistent trenéra Michal Zach.

Zbrojovka se pod trenérem Pivarníkem zvedla a v minulém kole dokonce porazila Teplice 1:0 v početní nevýhodě. Rozhodující trefu zařídil pár minut před koncem Michal Škoda. Brno si za posledních pět kol připsalo velice solidních sedm bodů a zatím opustilo sestupové příčky.

Zbrojovka cestuje na velice neoblíbenou půdu. V Jihlavě v novodobé historii nikdy nevyhrála.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Nový, Tlustý, Krejčí, Keresteš - Vaculík, Záviška - Fulnek, Dvořák, Popovič - Ikaunieks.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Gomez, Pavlík, Kijanskas, Vraštil - Polák - Fortes, Kratochvíl, Sedlák, Lutonský - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.26 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec  (pátek 20:15)
Liberec se může v pátek večer dotáhnout na druhé místo, ale čeká ho těžká práce v pražském Ďolíčku. Bohemians si v minulém kole vyšlápli na Mladou Boleslav a tři body budou chtít potvrdit i proti partě Jindřicha Trpišovského.

Bohemians mají bezesporu výtečnou formu, za posledních pět kol vyhráli třikrát a v tabulce se posunuli už na šesté místo, jen o čtyři body za Spartu. Kouč Martin Hašek musí být na výsost spokojen a podzim by rád dohrál v herní pohodě na míle daleko od sestupových vod. Bohemians naposledy zvítězili na půdě Mladé Boleslavi 2:1.

Klokani už sice letos doma třikrát prohráli, ale proti Liberci budou na domácí prostředí sázet. V loňské sezoně například porazili Severočechy 2:1. "Slovan patří dlouhodobě do špičky ligy nebo těsně pod ní. Stejně je tomu i letos. Mají pro takové počínání v lize i vytvořeny podmínky. Zázemí, stadion, v rámci české soutěže i tradici, kvalitní hráčský kádr. Od ostatních týmů se liší tím, že mají herní stopery. Z týmu čiší sebevědomí, jsou silní na míči, pracovití a vzájemně si mění posty. V defenzivě je důležitým hráčem Kúdela, dobrou sezonu prožívá krajní obránce Kerbr. Ve středu pole pak střelec z posledního utkání Breite. Hodně běhají, jsou organizovaní a v jejich hře je hodně pohybu. Hrají po zemi a když to tak řeknu, tak je na nich vidět, že je fotbal baví," rozpovídal se o soupeři kouč Martin Hašek.

Liberec v minulém kole také zvítězil, když doma porazil Baník Ostrava 2:1. Hosté dokonce vyhráli čtyři z posledních pěti utkání. "Chceme se ve zbytku podzimu udržet v popředí tabulky. Takovým naším přáním je, abychom na konci podzimu hráli doma s Olomoucí v přímém souboji o druhé nebo třetí místo. K tomu nezbytně potřebujeme něco přivézt z Bohemky, i když víme, že má teď formu," prohlásil trenér Slovanu Jindřich Trpišovský.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Kocič - Jindřišek - Reiter, Hašek ml., Mašek, Vaníček - Nečas.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Kulhánek - Bartl, Bosančič, Breite, Potočný - Pulkrab.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.22 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň14140032:542
2.Sigma Olomouc1485122:929
3.Slavia Praha1484224:528
4.Slovan Liberec1482423:1626
5.Sparta Praha1474318:1125
6.Bohemians Praha 19051456315:1321
7.FK Jablonec1455420:1720
8.FK Teplice1454518:1719
9.FK Mladá Boleslav1452718:2217
10.Fastav Zlín1444615:2116
11.Dukla Praha1444614:2616
12.MFK Karviná1432914:2311
13.Zbrojovka Brno143299:2211
14.Vysočina Jihlava14311014:2810
15.1. FC Slovácko1416710:209
16.Baník Ostrava1415818:298

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1070)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Zitra jasny 3 body. V zivote jsem si nebyl jistej vyhrou tak jako tohle kolo.

4:2

Reagovat
Puskas

Já už si by jistý tolikrát... Jinak jsem zvědav, co bude s tím Nehodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pomůže nám. Ale nepočítej, že tam bude na dlouho. Hlavní je, že se ledy pohnuly a (nejen) ten zkurvysyn už nebude mít takovou moc...

Reagovat
Puskas

Doufám, jinak tyto hráče zastupuje, tak jestli by to nebyl konflikt zájmů a někoho z nich přivedl... https://www.nehodasport.cz/cs/klienti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se veřejně mluví, že Baník předloží nabídky na Filla ( ze svého pohledu u něj to vidím hodně nepravděpodobně, už jednou dostal nabídku a nechtěl), Řezníček, oba dva hráči s příjmením Budínský, Pernica, ti dva z Trenčíná, brankář Hanuš, znova se budem pokoušet o Zia.

Pokud bude vést jednání Nehoda, mohla by být úspěšnost větší než u toho zkurveného diletanta.

Reagovat
božský John

Ja furt nerozumim tomu, proc se mluvi o Pernicovi. Jasne, je u nas dlouho a kvalitativne tym prerost, tak bych chapal, kdyby sel nekam k prazskym S nebo do Plzne ci nejaka druha nemecka liga. Ale co by proboha delal v Baniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikdo neříká, že k nám jde. Jen, že máme o něj dlouhodobý zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

dlouhodobý zájem o něj bude mít tak dalších 12 týmů v lize, do většiny z nich nemá důvod odcházet

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba chce do nejlepšího klubu u nás. To se dá pochopit..

Reagovat
smazaný uživatel

To verim, ale ja bych dal radsi sanci Barankovi, pokud se da do kupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam půjde taky no.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, to nepopírám. Jen sem vypsal, o koho Baník má zájem (o Pernicu dlouhodobě)

To samé Fillo, to je úplně jiný level, takže zájem mít můžeme, ale již jednou nám dal košem.

Ale takový Řezníček je pravý opak, ten dokonce měl i zájem do Baníku jít.

Reagovat
ondrasch77

Už vidím Řezníčka, jak jde hrát do Baníku za třetinu toho, co má v Plzni... Navíc Krmelec je zraněnej a neustále se u něj spekuluje, že v zimě odejde do zahraničí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi naivni, pokud si myslis, ze hraci v Baniku berou almuznu. A pokud se Reznicek predlozene nabidky Baniku nebranil, neni to spis jeho vec?

To, ze tam mame jeste nejake mimozemstany na sportovnim neznamena, ze v klubu penize jsou a tak jako tak je Banik znackou. Plus vidina jisteho mista na place.

Nicmene, plati to same co u Pernici, jsou vytipovani, zatim nikdo a nikam neprestupuje.

Reagovat
ondrasch77

Já netvrdím, že hráči Baníku berou almužnu! Píšu to snad někde? Ale dost pochybuju, že se platem vyrovná Plzni! V Brně měl taky místo na place skoro jisté, ale Šádek zachrastil měšcem a Řezníček přestoupil To, že je Baník "značkou" je hlavně vaše dogma, věř mi, že většina lidí mimo váš region to tak usilovně necítí...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak proč bylo v 2. lize na nás všude narváno (kromě ČB) ? Proč si každý fanoušek z jiných týmů fotí kotel hostí a řeší se týden před zápasem že přijede Baník...

v nadsázce řečeno ...

Reagovat
ondrasch77

Ale vždyť to říkám - u vás v regionu je Baník fenomén, značka... Všude jinde to není značka, ale jen přijíždějící problémy (tak to cítí většina veřejnosti)...

Reagovat
HorajzmAmmann

aha tak ok no... proč se divím, předměstí to má jinak než Liberec no...

Reagovat
ondrasch77

Nechápu co tím chceš říct... Někdo z liberce je z vás vyplesklej či co?...

Reagovat
didosh

Nechápu že se divíš že něco takového píše,vždyť v Jablonci celkově není zájem o fotbal... Už by mohli jít dolů spolu s MB

Reagovat
andrew96

Lidi v Sokolově nebo Varnsdorfu asi nešli na Baník jen proto, aby viděli problémy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

přijel jim tam cirkus s klauny a zvěří, tak se tam lidi na to přišli podívat.....nic více bych za tím nehledal

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
OtecJaJ10

Není pravda, i v Čechách jsme lákadlo, v Aši, Táboře, Kladně, Fr. Lázních, Chebu ale i v te Praze máme spoustu fanoušku. A určitě to není tak, že se chcou lidi podívat na "zvěř".... Ať se ti to líbí nebo ne, Baník má hlavně na výjezdech společně se Slavii nejlepší Ultrasku. A to lidi táhne. Třeba u Sparty je to jen jméno. U Baníku je to přijede BANÍK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OtecJaJ10

Ty na mě ani nereaguj spratku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si budu reagovat na koo chci.

Reagovat
ondrasch77

Já Vám neberu, že máte fanoušky po "celé" republice... I na těch nejlepších ultras se shodnem, ale to je asi tak všechno... Pro většinu fanoušků loni v druhé lize jste byli jen spestření jako tým (tradiční z 1. ligy), ale namlouvat si, že přijel Baník a všichni se z toho poserou, je fakt naivní... Je to podobné jako v první lize se Spartou, taky se na nich chtějí všichni "vytáhnout". A u vás to tak bylo loni v 2. lize..., v první lize jste jen další tým hrající o sestup, nic víc....

Reagovat
OtecJaJ10

Nikdo se "neposere", prostě se jdou podivat na chachary, hotovo. Chápu, že jako Jablonečák to bereš trochu jinak a největší vyjezd je pro vas tramvajkou do Liberce.

Reagovat
ondrasch77

Jak píšu, možná v druhé lize se jdou lidi kromě svého týmu podívat i na chachary (něco jako kolotoče, přijedou jednou za rok, lidi na rynku jsou z toho celí vedle atd.)..., ale v první lize jste neatraktivní tým hrající otřesný fotbal bez systému, který kromě vašich fanoušků téměř nikoho nezajímá... Lidi, (pokud pravidelně nechodí na svůj tým), tak přijdou na Spartu, Plzeň, Slavii nebo derby (pokud nějaké mají), na Baník fakt ne... A co se týče výjezdů, tak tě možná překvapí, ale já byl na fotbale několikrát dokonce i u vás... Dneska, kdy je mi skoro 40, tak na výjezdy už seru, ale ještě před 10-ti lety jsem jezdil, tak mi tu prosím tě neargumentuj tramvají do lbc...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme bez systému, to souhlasím. Ale netvrdil bych, že nekoukatelný fotbal. Třeba i v tom Liberci jsme prý nehrali vůbec špatně, proti vám to samé. Nevím v kolika zápasech jsi nás viděl, ale jestli něco, tak náš fotbal je zajímavý, protože dáváme hodně gólů, šancí máme taky dost a zároveň těch gólů bohužel spoustu pouštíme..

Reagovat
didosh

Reagovat
ondrasch77

Je fakt, že vás nějak extra nesleduju, soudím spíš podle zápasu s námi, kdy jste začli hrát až v 60. minutě... Nicméně za zbytkem příspěvku si stojím...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase stojím, že už jen tahle diskuse ukazuje, jak hodně lidem ležíme v žaludku, tzn. že zajímáme dost lidí..

Reagovat
ondrasch77

O.K., když myslíš... Mě v žaludku nijak extra neležíte, jen "poopravuju" doměnku, že je Baník značka.... A pokud chceš soudit podle tohoto vlákna, tak je to pouze ondrasch77 vs. pár Baníkovců. To, že jste vyhráli zápas pomocí rozhodčích je věc jiná, to se stává i v "lepších" týmech

Reagovat
smazaný uživatel

Beru spíše celou diskusi, kdy vyhrajeme gólem z offsidu a všichni se z toho můžou posrat. Prostě pořád si myslím, že jsme zajímavější než týmy typu Jihlava, Dukla, Slovácko apod.

A to nemyslím špatně vůči těm týmům, ale je to dáno prostě o tím kolik fans máme a že každý má na Baník nějaký názor.. Většinou hodně kladný nebo záporný. Ale ta značka je dle mého názoru tady pořád.. Ale každopádně to můžeš vidět jinak. Když je někdo schopný o tom takto diskutovat, tak s tím nemám problem..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
kopcan

..na Banik fakt ne...Tak jak je možné, že jsme v návštěvnosti venku na 1. místě?

https://fotbal.idnes.cz/databanka.aspx?t=st_divaci&id=1000429

Reagovat
ondrasch77

Nebude to způsobené především tím, že vás jezdí na venkovní zápasy skutečně hodně?

Reagovat
ondrasch77

Tak už i Ardeleanu pochopil, že Baník je značka... Oba góly z jasných ofsajdů, gratuluju k výhře

Reagovat
OtecJaJ10

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Je slusne vychovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by mu vyhovovala role spasitele.. Případně jistota hraní a prachy by tu taky neměl špatné..

Reagovat
ondrasch77

Role spasitele? Té si mnohdy užívá i v Jablonci Herní jistota? v Jablonci je to stoper č. 1, prachy si troufnu říct, že má v Jablonci taky větší než co byste mu dali vy... Navíc má snad roční dětsko, tak pochybuju, že by se chtěl stěhovat do smogem zamořené Ostravy (nic ve zlém)...

Reagovat
smazaný uživatel

S tím smogem to není zas tak hrozne, jak se všude píše. Navíc na okraji Ostravy už je to pohoda. A samozřejmě jak píše Trevor, zájem o něj máme ale nikdo neříká že přijde ani s tím nepočítáme..

Reagovat
ondrasch77

Čerpám pouze ze zpráv, tak nevím... I když, párkrát jsem u vás byl a vždycky bylo všude tak nějak šedo

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo, Pernica, Hanuš a ani Lukáš Budínský nemají jediný důvod k vám chodit...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

No... v létě by mi ten přestup Hanuše smysl dával. U Budínského to pak stejně nebude tolik o hráči, jako o "spolupráci" klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě jo, ale teď má Hanuš na víc. Taky mu je už 29, má jednu z posledních šancí zachytat si někde výš.

Reagovat
db18

Ještě bude záležet na posledním kole a půl a na tom, co Baník bude v zimě dělat, kdyby to vypadalo na jasné převážení vah, co se boje o udržení týče, tak by do toho možná šel (i třeba s nějakou rozumnou výkupkou, která by neznevýhodňovala Baník, ale zároveň by mu neblokovala přestup do zahraničí, nebo do týmu, který hraje poháry...)

...ona ta poslední šance taky nemusí přijít hned, když o něj kluby zájem mít zrovna nebudou, protože teďka to je relativně všude vyřešené - možná vy, kdybyste nechtěli dál věřit Laštůvkovi...)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já neměl na mysli týmy z TOP 3, spíš týmy z horní poloviny tabulky, třeba Jablonec nebo Dukla.

Já osobně bych ho k nám fakt nechtěl, Laštůvka se mi sice nalíbí, ale představoval bych si lepší náhradu.

Reagovat
db18

To pak ale už není tak velký posun, aby za to stálo přestupovat, pokud v tom nebudou hrát roli peníze - a Radu z branky asi nikdo nedostane, to už by jinak dokázal on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanuš pokud nedostane nějakou super nabídku. Tak u nás by měl místo jiste a upřímně myslím že spíš hráč půjde do Baníku než do Jihlavy.. U Budínského nevím.

Každopádně u Pazdery to taky nikdo nečekal.

Reagovat
HorajzmAmmann

a Pazdera měl jaký důvod k nám jít? A nakonec stejně šel...

Reagovat
smazaný uživatel

slysel sem ze jestli odejde olmiku Chory tak Poznar pujde do olmiku a Reznicek k nam

Reagovat
db18

To by Olomouc trochu prokoučovala, když sami měli v létě zájem o Řezníčka...

Reagovat
smazaný uživatel

Plus očekávám odchod Hrubého do Sparty. Ti by měli dát finanční nabídku plus pár hráčů, co mají někde na hostování. To by vycházelo na toho brankáře Budínského, dále si myslím i díky tomu, že máme prostě špatnou defenzivu, že Baník bude chtít nějaké jejich obránce. Nějaká jména nehrají špatně ve Vlašimi.

Reagovat
Puskas

Ani ten Muste... by nemusel být špatný v rámci toho plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Saša Jakubov by měl dostat ještě šanci se ukázat.

Snad tedy něco vyjde. Počítám na zimu s odchody Hrubého, Azeveda, z toho by nějaká almužna padnout mohla. Velkotovárník se teď bude taky o něco více zajímat o Baník, dá finanční prostředky, takže snad už nedojde k tomu, kdy Dušanko řekl, že je čas a pak bral hráče na základě videa z Youtube.

A hlavně posílit obranu a post brankáře.

Reagovat
Puskas

Velkotovárník mu neříkej, tak se, tuším, říkalo panu Š., Brabec není tak špatný, jen si zvolil špatné lidi, snad se poučí. Stoper je prioritou, není možné hrát ligu s klukama na stoperu těsně nad 20 let a s minimem zápasů. Brankář - Hanuš i Budinský by bodli, to určitě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, tak se Šafarčíkovi neříkalo. On se stylizoval do role zachránce ( ).

Až později se mu dostalo pravdivějšího pojmenování.

A propo, jebat do Brabce je naprostá píčovina, jemu nemůžem dávat za vinu zhola nic. Akorát prostě, jak má další firmy, nemohl se o Baník starat na 100% a nechal to na Dušankovi a karvinské mafii ( Není to můj výmysl, píše se o tom jak v Patriotovi, tak v Deníku, tak o tom psal i Šíma ve Sportu). Těm mrdkám z Karviné přeju hroznou smrt v plamenech za to, jak se Baník začal dávat dohromady a oni ho přišli zase ojebávat.

To je jedno, zítra pokopat Karvinou, zadupat ji do země.

Budínský mohl být u nás již dříve, Vlasta na něj poukázal. Jen Sparta byla rychlejší v jednání, no.

A jinak souhlas, stopeři, defenzivní záložníci jsou priorita

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že jsi zaslepený psychopat, ale zkus se na to podívat z druhé strany - nebýt "karvinské mafie", tak ten tvůj Baník už je dávno v propdlišti dějin někde v okrese

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je nekdo psychopat, tak ty. At uz tim, jak jsi obhajoval Vrta, tak ted tim, ze nebyt karvinske mafie, byl by Banik v okrese. Jediny, kdo zachranil Banik byl, je a zustane Brabec.

Zkoušej to dal, treba se nekdymi trefis alespon do nejake polopravdy. ;-)

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec není z Karviné.

Reagovat
sosna

"není možné hrát ligu s klukama na stoperu těsně nad 20 let a s minimem zápasů"... ale jo, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pustíme Hrubého i Azeveda, tak to bude cesta do pekel. Protože to jsou momentálně dva jediní hráči, kteří něco vytvoří a je na nich dost postavena naše hra. Když už, tak jen jednoho. A upřímně, pokud nedostaneme super nabídku, tak bych byl pro, ať necháme oba..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví, neříkám, že již někam jdou. Hrubý je jen vysoko na seznamu vytipovaných (!!!) posil pro ACS s tím, že už bylo nějaké jednání. Bylo to před dvojzápasem, proto možná hrál tak dobře :-)

Azevedo...Na jeho přestup už jsem vypsal mnoho slov...Ale máš pravdu, když půjde pryč, tak určitě náhradu. A s Nehodou bych neměl strach, že by někdo dobrý nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Dušan najde v 2.Slovenské zase nějakého brazilce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Ta má záběry na youtube?

Reagovat
HorajzmAmmann

už ten Trenčín je na hraně...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si že vám dáme Mustedanagiče?

Reagovat
Puskas

Tak bylo by to od Vás hezké.

Reagovat
smazaný uživatel

To možná jo ale smysl by to nedávalo. A neočekávej, že k vám pustíme jednoho z našich nejnadějnějších hráčů.

Reagovat
Puskas

Tolikrát jste už takového pustili...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy. My máme těch odchovanců hodně a nemůžeme si držet všechny. Občas musíme nějákého mladého pustit. Ale vždy odcházeli spíše hráči druhého sledu. A pak se samozřejmě v té kvantitě našli hráči, kteří se vykopali a nakonec se z nich stali skvělí fotbalisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubý do Sparty jo? My ale nepotřebujeme posílit juniorku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trenérskou licenci ještě nemá, aby posílil to co nejvíc potřebujete v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

My možná potřebujeme posílit áčko ale určitě ne hráčema kvalit naší juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

slysel sem ze jestli odejde olomouci Chory tak do olmiku pujde Poznar a k nam prijde Reznicek

Reagovat
smazaný uživatel

a za to, že si na to ještě dovolíš dat facepalm. Vy byste měli být rádi, i kdyby k vám přestoupila třeba jen Řezníčková levá noha. Furt by to bylo s přehledem to nejlepší u vás v kádru...

Reagovat
ondrasch77

Hráč může být v jedné sezóně registrovaný maximálně ve dvou týmech...

Reagovat
db18

To ještě oba splňují, ne? (nebo hrál Poznar za naší juniorku?)

Reagovat
ondrasch77

Myslíš, že je to podmíněné hraním?

Reagovat
db18

Většinou jo... jinak je běžný, že hráč přestoupí jednou v létě a podruhé v zimě...

Reagovat
db18

Navíc oba šli ještě před prvním soutěžním zápasem, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Nehoda? Chvilku nam trochu pomuze. A pak z toho bude tezit a vyjebavat. Ten k Baniku nemuze mit vztah naprosto zadny.

Reagovat
Puskas

A co pomůže vztah, když je dotyčný neschopný? Zajímalo by mě, kde na něj Brabec přišel, snad mu ho nedoporučil Vrťo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad stačí si dát do googlu "fotbaloví agenti" a vsadím se, že ti ho najde na první stránce, respektive to stačí aby na něj našel kontakt. K tomu snad nepotřebuje Vrťa, vlastně asi to bude spíš taková jeho sekretářka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehoda se tu přestěhoval, ne? Má tady manželku nebo přítelkyni. On občas chodil i na Baník (jen nevím jestli to nebylo spíše pracovně). Ale taky nemám pocit, že by tady byl přínosem nějak dlouhodobě. Třeba by mohl poradit jak na Sportinvest (agenturu co bere hlavně naše mladé).

Reagovat
smazaný uživatel

To si prave nejsem jisty, jestli je dobre, ze se na Banik nalepil zase nejaky agent. Staci, ze jeste ted pocitujeme radeni sport investu co si tu dotahl Safarcik...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra dobro vyhraje nad zlem.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Figi

Karvina si zitra jede k nekopum pro body. Kde jinde vyhrat nez na Bahniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si poslední zápasy v lize, než sestoupíte a nakonec zaniknete..Pro dobro světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, jak rychle jsi se z veselého blázna přetransformoval na absolutního idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne, jak si tady kdejaky noname prijde kazde kolo kopnout do trevora a mysli si jak tim u ostatnich stoupne a zaboduje

Reagovat
smazaný uživatel

Keine stress. Ani sem si nevsiml, ze vubec reagoval. A kdo to vubec je?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspis se ti povedlo draftovat dalsiho clena fanclubu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Haf haf, negativní komentář a Cukroušek okamžitě přiběhne a prská. Jsem rád, že jsou v životě pořád nějaké jistoty. Snad se ti dneska za to trevor hezky nězně odmění.

Reagovat
smazaný uživatel

To sis jeste porad nenasel zadne kamarady, mindracku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne, nemám čas hledat. Musím čekat na příspěvky trevora a jeho čokla, abych měl na co reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze te osobni zkusenost dosti poznamenala... Si mohl rovnou napsat kdo jsi a neschovavat se

Reagovat
smazaný uživatel

Spise se verejne přiznal k stalkingu, co se tyce tve osoby. Koho jsi zneuctil a on je ted zapskly ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak on ten trevor je dost zajímavá internetová postavička, tudíž ta jeho transformace z neškodého blázna v nenávistného idiota zaujme více lidí.....

Reagovat
Rarášek

Reagovat
didosh

Proč je Karviná zlo?

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik si na to vsadíš?

Reagovat
ZB 07

No to jsem zvědavej

Reagovat
Puskas

budeš brzy starej

Reagovat
ZB 07

No od vaší poslední výhry v lize už jsem pěkně zestárnul, to je fakt

Reagovat
Puskas

Tak orámujeme podzimní půlku sezóny výhrami...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si byl takto jistý s Jihlavou...

Reagovat
Blasphemer

Bod bude zlatej.

Reagovat
ratusek

to jsem tu četl už tolikrát a hovno

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel sem napsat uplne to same... nevim co by se muselo dit, aby sme nebrali 3 body

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

S Kucerou na vecne casy a nikdy jinak

Karvina nam to pusti , stejne nema sponzory a krachuje ale vytezi z toho ten nas radobytrener

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to stojí za sázku, kolik na to dáváš?

Reagovat
Figi

pry nema sponzory a krachuje Nema jediny duvod Bahniku neco poustet. Zitra si Karvina jede pro body.

Reagovat
ZB 07

Dneska budou první body z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoké sebevědomí, fuj.

Reagovat
ZB 07

Bez něj to nikam nedotáhneme...

Reagovat
C-M@ster

Zikl jim to tam nasolí

Reagovat
ZB 07

těším se, snad bude v základu.

Reagovat
ondrasch77

Jihlava vyhraje...

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ZB 07

Ale ne dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Wat

Zapomeň, dneska to bude příšernej fotbal v hnusný zimě se stavem 1:0.

Reagovat
sosna

Sparťani bude hrát Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

To ví jenom Stramova tombola.

Reagovat
KingMaster13

Další klub kterej zkurví?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Emenike nakonec nebude?

Reagovat
Blasphemer

A Rudolf Skácel s Mariem Ličkou budou v ceně?

Reagovat
Pyroman

Za Duklu Holenda ve středu hřiště, za Boleslav Magera na stoperu. Jestli tohle není rvačka kriplů, tak už nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapáci, chtěl bych se zeptat na nějaký dobrý méně oposlouchaný kapely. Můžou být jakýhokoliv stylu. Za návrhy budu vděčný, dík.

Reagovat
Miguel19

Vořežpruti

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Bouchací šrouby, Johnny Servis

Reagovat
andrew96

The Raven Age, Bayside

Reagovat
smazaný uživatel

Eminem

Reagovat
smazaný uživatel

Avatar

Reagovat
Miguel19

http://isport.blesk.cz/clanek/fantasy-sport/319525/tipy-a-sestavy-pro-het-ligu-favoriti-ztrati-tecl-si-vychutna-slavii.html

Tecl si vychutná Slavii. Druhý nejlepší střelec ligy Stanislav Tecl (11,9 milionů) by si gól proti Slavii určitě užil.

A pak mají v absencích Tecla

Reagovat
ondrasch77

Jsou to idioti, oni tam mají vždy fůru chyb Tecl rozhodně proti Slavii hrát nebude, má ve smlouvě zákaz!

Reagovat
KingMaster13

Co je to s váma? Půl hodiny do výkopu a většina nemá ještě sestavu ve fantasy

Reagovat
Miguel19

Dělám na tom. Ale jde to ztuha.

Reagovat
KingMaster13

No jako taky se mi to dost lagovalo, navíc pro tohle kolo je to fakt těžký sestavit. Favorité hrajou u týmů kde mohou snadno ztratit. Proto jsem to raději tipoval dříve

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsou super ty 4 dny,7 různých časů...a debilní zápasy

Reagovat
KingMaster13

No to mi povídej Olomouc vs Sparta, Teplice vs Plzeň, Bohemians vs Liberec, Jablonec vs Slavia Nikde nemáš fakt vysloveně favorita

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem se 3 z těch zápasů úplně vyhnul...až na jednoho hráče

Reagovat
KingMaster13

Já jsem to udělal tak, že obranu a golmana jsem složil z týmu kterýho v tomhle kole jako jednoho z mála pasuju na favorita a to ze Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

A teď budeš čekat do pondělí na to,aby Zlín dostal po 5 minutách gól a bylo to

Reagovat
KingMaster13

Hraje s impotentním Slováckem takže věřím tomu, že Zlín gol nedostane a pokud ano tak jsem v hajzlu no

Reagovat
Miguel19

Největší favorit je samozřejmě Baník, jako každé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jdu proti proudu s jejich brankářem

Reagovat
PavlíčeQ

v 17.24 jsem zjistil, že se hraje už od 17.30 a v 17.28 jsem ukládal

Reagovat
KingMaster13

Alespoň že jsi to stihl V 17:25 kdy tam nemělo natipováno asi 8 lidí jsem se bál, že tohle kolo bude fiasko

Reagovat
Greny

letel jsem kvuli tomu a Brnu driv z prace a to si nedelam prdel

Reagovat
KingMaster13

To tě šlechtí

Reagovat
Greny

práce počká

Reagovat
KingMaster13

Však jo Já to takhle mám na vejšce. Ve čtvrtek od 5 mám mít seminář, kde máme možnost 3 neomluvených absencí. Já je všechny vyplýtvám na Slávii na EL

Reagovat
ondrasch77

Ty vole, já to stihnul s odřenejma ušima asi 20 vteřin před uzavřením... Nakonec jsem to honil skrz ty šílený ceny...

Reagovat
KingMaster13

S tím měla problém asi většina. Navíc tohle kolo jsou zápasy kde to nejde tak odhadnout a musí člověk i přemýšlet. Třeba někomu nedojde, že nebude hrát Tecl atd

Reagovat
ondrasch77

Z nouze jsem tam dal Podanýho a hele, už dal gól

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Akorát mě sere, že jsem na Duklu nestihl vsadit, protože tady jsem tu jedničku docela cejtil....

Reagovat
KingMaster13

Po tom debaklu u nás jsem to přesně taky tušil, že na ně vlítnou jak vlci. Dukla doma a venku to je sakra rozdíl

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

ale jeste neni rozhodnuto...Bolka bude kousat

Reagovat
PavlíčeQ

Podanýho jsem dal taky a chtěl jsem tam dát i toho Duranoviče, ale toho jsem v tý nabídce nenašel

Reagovat
ondrasch77

Bůh ví, jak ho tam ti pitomci mají zařazeného...

Reagovat
Greny

Melichárek - Gomes, Pavlík, Kijanskas, Vraštil - Sedlák - Přichystal, Kratochvil, Škoda, Lutonský - Zikl

škoda zraněni Polaka a vykartovanyho Pilíka

hlavne neprohrat beru i plichtu dnes...

a jsem zvedavej na Zikla, snad zopakuje vykon proti Teplicim

Reagovat
KingMaster13

Tak to šlo rychle

Reagovat
Coutinho10

slušný KO pro Duklu

Reagovat
Coutinho10

*Bolku

Reagovat
KingMaster13

Holenda Už sklízím ovoce

Reagovat
ondrasch77

Ich auch

Reagovat
KingMaster13

Boleslav vs Praha 0:4...již brzy

Reagovat
C-M@ster

Zatím je to 1:2 ve fotbalu i v hokeji.

Reagovat
KingMaster13

Prohráli s Bohemkou, Spartou i náma a teď dostávají i na Dukle takže 0:4

Reagovat
Miguel19

Dobře že na Agajeva nezbyly prachy.

Reagovat
Coutinho10

škoda já bral nejlevnějšího brankaře z Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

toho,co chytá nebo nechytá?

Reagovat
Coutinho10

snad toho správnýho když jsem si ho rozklikl, tak tam měl -1 bod za minule, tak předpokládám, že to je ten, co chyta

Reagovat
KingMaster13

Bacha na to, já jednou prohrál tím, že jsem dal do sestavy špatnýho Rezka A ten kterýho jsem tam chtěl dát dal 2 goly a asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to náhodou v souboji se mnou?

Reagovat
KingMaster13

je to možný

Reagovat
Coutinho10

j no me se neco podobnyho stalo i s bratrama Sasinku, kdy jsem tam dal toho levnejsiho nehrajiciho

Reagovat
Greny

ja taky

ale napral jsem tam 4 hrace z Bolky

Reagovat
Coutinho10

dokonce 2 obrance koukam...to neni idealni start ...ja mam jenom Mingyho

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka fakt super začátek

Reagovat
Banikovec7

Trošku mě uklidňuje, že tady zatím trevor nenapsal, že si je jistý výhrou, to by mohlo být dobré znamení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti teda nebudu ukazovat tikety na zitra, no...

Reagovat
Banikovec7

No videl jsem na twitteru ze tomu veris, ale kdyzs to nenapsal tady, tak se to snad zlomi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak par stovek sem na zitrek dal. Banik vyhraje, musi. :-)

Reagovat
Kaspar

Holek je zraneny nebo ho uz vyhodili po minulym zapase ?

Reagovat
Greny

https://pbs.twimg.com/media/DPaKwtnXUAAv6_V.jpg dam GolGola jako kapitana a ted koukam ze nehraje .. to se zranil pred zapasem nebo co?

Reagovat
djwenca

tak on měl minulé kolo nějaké zranění, tak se mu to třeba obnovilo

Reagovat
Coutinho10

nojo a to, kdybych mel vic casu, tak jsem si ho vsadil jako strelce a kdybych skladal sestavu dnes, tak bych asi taky soupnul jako kapitana....bal jsem se, ze nebude hrat, kdyz nehral minule, ale hrat mel, ale musel se teda zranit..to nastve

Reagovat
pingla

Magera na stoperu, Holenda ve stredu zalohy

Reagovat
Greny

Škodááá

Reagovat
Wat

Keresteš slušně prodává, to je hrůza.

Reagovat
Greny

no nebyla to chyba spis stoperu ? Kerestes mel za sebou Prichystala ne?

Reagovat
Wat

Jo, konkrétně ten gól jde na vrub stoperů, protože hlídali jednoho hráče ve dvou. Ale celkově je Keresteš celej poločas mimo, ztrácí balóny, nenahraje, hrozný. A před tím gólem tam taky propadl.

Reagovat
Greny

tak dobre vi kdo ho vytahl do ligoveho fotbalu

Reagovat
Wat

Srdíčko má očividně pořád modro-červený. A kartou to ještě vyšperkoval. Jak se mi líbil začátek od nás, tak vám stačily dvě šance na dva góly a je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Coutinho10

Agayev

Reagovat
Greny

co udelal?

Reagovat
Coutinho10

strela od Holendy do prostred brany a on to nechyti i presto, ze tam stal

Reagovat
smazaný uživatel

když už nic,tak je s ním aspoň sranda..za 5 zápasů toho zvládl hodně

Reagovat
Coutinho10

to jo

Reagovat
Greny

Škodáááá ale Zikl pred tim golem

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

za 75 minut toho stihl predvest vic nez Kone za celou sezonu

Reagovat
C-M@ster

Však on i Růsek mohli a měli dávno hrávat...

Pivarník zatím super. Jsem zvědavej, koho přivede v zimě.

Reagovat
Cumel

Treba Pivec Ruska stahne ze Znojma uz v zime.

Reagovat
smazaný uživatel

Agajev je jednoznačně nejhorší gólman ligy. O tom není pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně. Pivarník efekt

Reagovat
Adalberto.Littleoak

OT: Bilič do Sparty jako trenér nebo sportovní ředitel? (spekulace) Mně teda příjde jako spíš takovej turista, tak těžko říct, jestli je to dobrej nápad, špatnej nápad nebo jakej je to vlastně nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celý blbost.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Možný je všechno, já už bych se ničemu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, je to fakt celý hovadina

Reagovat
ZB 07

Zatím naprostá fantazie, Jihlava si ani neškrtla...bodový zisk jim může zachránit už snad jenom Csaplár.

Reagovat
Wat

Neškrtla?! To snad ani nejde říct v takovémhle zápase. Podle mě jsme teda do 25. minuty měli mírnou převahu, pak nedali gól po tom přetaženém rohu a potom už jste se chytli první pořádnou akcí. Druhej gól nás dorazil. Když už nic, tak nám dejte aspoň bůra, ať se něco děje.

Reagovat
ZB 07

Když to porovnám s tím, co jsme u vás předvedli loni, tak letos jste si zatím fakt ani neškrtli Jste v podstatě bez vyložený šance, jsem upřímně nadšenej, že konečně působíme v defenzivě relativně kompaktně a neděláme debilní chyby. Pivarníkův rukopis je znát

Reagovat
ratusek

závidím vám tu výměnu trenéra. je vidět že i se stejnejma kopáčema ale s jiným trenérem se dá hrát hlavně učelnej fotbal. to my Kučeru budem držet až do 25. kola

Reagovat
ZB 07

Kučera je podle mě úplná kopie Habance, relativně mladej kouč, kterej nahradil zkušenýho, byly do něj vkládaný velký naděje, ale zatím tým absolutně nedokázal ukočírovat. V těch rozhovorech používá dost často podobný fráze jako Sváťa a i ten styl hry mi přijde dost podobnej...snaha hrát atraktivní fotbal = neschopnost bránit a bodovat. Fakt vám ho nezávidím.

Reagovat
ratusek

Jo no, a někteří zaslepenci Kučeru obhajujou a tvrdí dokonce, jak nádhernej fotbal konečně hrajeme, co na tom že jsme poslední Pivarník pochopil u vás co má za hráče a hraje strašně učelnej fotbal a svědčí vám to. sem zvědavej co s váma udělá na jaře.

Reagovat
ZB 07

Hlavně jsem zvědavej, jak na tom bude Kučera s výběrem posil (jestli ho teda Brabec po podzimu nevyhodí). Pokud by měl na přestupy stejně dobrej čich jako Habanec, tak se příští rok můžete znovu těšit na výlet do Varnsdorfu.

Reagovat
andrew96

Já tu podobnost moc nevidím, Habanec měl za sebou slušné působení u Slovácka, kdežto pro Kučeru je toto premiéra v kapr lize.

Reagovat
ZB 07

Tak zase má za sebou relativné slušné působení ve Znojmě, byť tam byl jenom dva roky.

Reagovat
andrew96

Já bych řekl, že Habanec si v Ústí udělal lepší značku. Což je ale v současnosti spíš plus pro Kučeru, neboť ten zatím vyloženě nezklamal, zato Habanec již ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno Dukla

Reagovat
C-M@ster

Tak jsem o poločase zapl Kometu a rázem z 2:0 srovnala na 2:2... to abych koukal na oba přenosy najednou, když nosím takový štěstí...

Reagovat
ondrasch77

Tak teď koukej už jen na Kometu, jo

Reagovat
C-M@ster

Kometu jsem vypl, kdyby prohrávala, zas to zapnu... Jak člověk sleduje víc věcí najednou, tak z toho nemá pak nic.

Reagovat
ondrasch77

Já z toho bohužel taky nemám nic Doufal jsem, že Jihlava (která porazila Liberec a dokázala hrát vyrovnanou hru se Spartou) přejede Brno v suchém triku a ejhle...

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen doufám, že tam Castrol vydrží i pro další zápas s náma.

Aby to nebylo jako s Brnem. Vyhodí kouče a udělají proti nám tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně doufejte i v Agayeva

Reagovat
smazaný uživatel

Vejmola už nám věnoval tři body v Boleslavi.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak máš poslední kolo, to už zůstane.

Reagovat
ondrasch77

Castrol leží na kapačkách v nemocnici, dnes tu bídu odkaučoval Čuhel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to jsem nevěděl.

Reagovat
FCSL

Kolář - Karafiát, Kúdela, Mikula - Kulhánek - Coufal, Bosančič, Breite, Potočný - Pulkrab, Graiciar

Ševčík s Kerbrem po zranění jen na lavici Vácha tribuna Pulky a Graici spolu

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha

Reagovat
REPLIKATOR

Dobře mu tak

Reagovat
Greny

Jeho poslední šance je návrat do Baniku

Reagovat
REPLIKATOR

Sestup s Baníkem

Reagovat
andrew96

Takže návrat s Baníkem

Reagovat
Puskas

Tento typ hráče by nám pomohl.

Reagovat
Liquid

néééé Jihlava

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

no... tady stojím za Mádlem no... Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale to, o cem tady kurva x mesicu pisu a treba ty mrdky z Karvine se tomu smeji. Tento clanek je samozrejme kulantne a slusne napsan, ale KAZDY vi, ze ty mrdky zkurvene, vyjebane, vypicene s Dusankem kurvi nas Banik. Proto kurva zitra dobro MUSI porazit zlo z Karvine...

Reagovat
smazaný uživatel

se mi líbí, jak si pomatený psychopat zaměnuje pojmy jako je Dobro a ZLO.....abys z toho nakonec neskončil v Opavě, náběh máš na to solidní

Reagovat
Zark

Reagovat
Figi

dobre to v Bahniku Karvinaci delaji. treba ho mit pod kontrolou a pomal ho nicit. Jak Bahnik.spadne je.treba si z nej udelat B tym a to nejslepsi.poslat do Karvine. Hort a Wolf jsou karvinsti srdcari, takze moc.dobre vi komu budou dnes fandit. pristi kolo proti bohemce zase budou mit salu Karvine.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystrelit z Aurory, povesit vsechny ty mrdky co nici NAS BANICEK na kandelabry a predat moc zpet nam, lidu!!!

Reagovat
Kepy_FCB

No ty vole...

Ten Brabec bude asi nejakej divnej, tohle plus nevyhozeni Kucery , Vrta, Haby...

Je to zachrance ale zadna budoucnost nas s nim neceka..

Reagovat
pawelFCB

No ja porad doufam, ze v zime vetsinu vyrazi. Dusan tohle prece nemuze ustat. Kdyz si vzpomenu, jak minule vedeni vyrazilo Svedika za pateto misto...tak by byl vysmech, aby to ti dva ustali. Brabec tusim rikal, ze si to v zime vedeni vyhodnoti.

Reagovat
Kang & Kodos

Pumlíč

Reagovat
smazaný uživatel

No a aby bizarnosti v zapase Baniku s Karvinou nebylo malo, tak k nasi vyhre prispeje golem i Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

k dokonalosti by to pak mohli dovést psychopati z vašeho kotle, kteří po tom gólu naběhnou na hřiště, rozhodčí předčasně ukončí zápas a disciplinární komise dá 3 body Karvině, kde také z bezpečnostních důvodů odehrajete zbytek ligového jara

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi otravovat jinam

Reagovat
lada.sp

je to pitcha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kepy_FCB

Jeste by si ten krivackej gzicht mohli dat na dres cutalisti Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

To je fraška.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Blasphemer

Každý zboží má svýho kupce.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Chuť, pro kterou bys vraždil.

Reagovat
ondrasch77

šílený, kam se naše společnost posunula od revoluce... Premiérem StBák, který krade naveliko a největší mediální hvězda je odsouzený vrah a StBáckej práskač a aby toho nebylo málo, tak fotbalu vládne další StBák...

Reagovat
Banikovec7

Dnes se snad nejvice v zivote netesim na fotbal

Reagovat
HorajzmAmmann

naopak... však o těhle zápasech fotbal je

Reagovat
Banikovec7

Já takové zápasy nervově nezvládám, třeba při obou zápasech se Spartou jsem radši odešel z domu dřív abych se nemusel dívat.

Reagovat
HorajzmAmmann

a já si už tak nějak zvykl po těch letech... Však je Baník snad 10 let v prdeli a kam přijede tam prohraje Takže už ty prohry tak nějak vypouštím...

Reagovat
Banikovec7

Jo tak když prohráváme, tak to taky zvládám, ale když je nějaký dobrý výsledek a blíží se konec zápasu, tak to radši vypínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdo dneska nedá na Baník minimálně za litra, tak normálně okrádá svojí vlastní rodinu

Reagovat
Kang & Kodos

Asi bych radši okradl rodinu, než vsadil na Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

debile

Reagovat
andrew96

Okrádání rodiny a sázka na Baník je vlastně synonymum.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
patas92

Reagovat
KingMaster13

Naopak, chráníš rodinu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

hele jako ja tam ten litr dám, ale pak dojedu do Ostravy ti nakopat koule seš si tak jistej? já jsem to četl už tolikrát že ted už konečně musíme, že se bojím. i když bych to tam rád vsadil

Reagovat
KingMaster13

Vždy sázej opak toho co řekne. Prostě něco jako Oblomov

Reagovat
ratusek

jako já tu čtu každej zápas že už musíme, že je situace kritická. a zatím pokaždý hovno. Hlavně Karviná není tak marná, no je marná jako my, cejtím remízu a na vás vsadím v pondělí čistou dvojku, a jeslti to nedopadne tak v 5 před Edenem

Reagovat
KingMaster13

O víkend bych se s tebou klidně sešel ale v pondělí na tebe seru Jinak v Jablonci se nám nedaří, umí se na nás vyhecovat, moc golů nepadne. Spíš cítím remízu a nebo naší výhru o gol, tak opatrně. Možná si to na tom tiketu raději nějak posichruj a dej třeba neprohru. Jinak vy už musíte, jsem na to zvědavej. Máte obrovskou výhodu že na jaře budete hrát se všema okolo vás doma. S Brnem, Jihlavou i Slováckem a pak stačí porazit Duklu doma nebo něco takovýho a už by to snad mělo jít. Nicméně s tou obranou něco dělejte. Hrajete sympaticky docela ale s tímhle v Edenu dostanete bůra. Naštěstí nemáte Holka tak ok možná jen tři fíky ale i tak

Reagovat
ratusek

já si myslím, že to právě bude horší hrát proti všem doma. protože ten tlak na ty chudinky bude ještě větší, protože doma už budou muset. Prej stačí porazit Duklu, ta nám zas dá výprask a pojede dom a v Edenu nás doufám po 3 golech budete šetřit

Reagovat
KingMaster13

No rozhodně nejsme válec z loňska kterej dal Příbrami co se do nich vešlo Většinou na to po 2. golu sereme, nicméně většina našich golů padá po centrech a když vidím vaší obranu pro níž je každý centr katastrofa, tak Bůh váš ochraňuj

Reagovat
Greny

Teď koukám ten Banik má zkraje jara těžkej los..

Reagovat
ratusek

pokud to pomůže k vyhazovu Kučery, tak nám naložte co se do nás vejde, žádný vysrání se na to za stavu 4:0 po 30 minutách

Reagovat
KingMaster13

To se bude dělat dobře fantasy sestava Škoda kapitán, Zmrhal, Hušbauer a Stoch

Reagovat
Greny

Banik s Pivarníkem porazíme.. jako nepřál bych jim sestup .. ale momentálně jsou největší kandidát na sestup

Já bych si přál aby spadla Jihlava a kdokoli jinej jen ne Zbrojovka, letos je třeba se udržet příští rok už je ta baráž, kdo spadne bude to mít s návratem do ligy těžký

Reagovat
KingMaster13

Já jako hlavního adepta vidím Slovácko, ti nehrajou fakt nic. Baník je dobrej alespoň směrem dopředu. A druhej by mohl být Jihlava/Karviná. Jihlavě bych to taky nepřál protože tam hraje kámoš ale bohužel ten tým je nezajímavej, majitel je něco jako libereckej Karl a z hlediska perspetivy pro ligu jsou nic moc

Reagovat
Banikovec7

Tak hrajeme spolu až poslední kolo, takže bych se nějakým předpovědím kdo koho porazí zatím asi vyvaroval.

Reagovat
Greny

Vám pomůžeme

Reagovat
KingMaster13

Co když budete útočit na poháry?

Reagovat
Greny

To jen v dorostenecké lize vám jsme dali 6:0

Reagovat
Recik

Karviná gól za dům

Reagovat
ratusek

do 5.minuty

Reagovat
KingMaster13

Panák 3. minuta 0:1

Reagovat
Greny

Hej dík, dobrej tip za ten kurz

Reagovat
Greny

Za mě 4 a víc branek

Reagovat
KingMaster13

Aby jsi po téhle sázce ještě nějakou měl

Reagovat
db18

To už tu jednou taky bylo, ne?

Reagovat
ratusek

několikrát

Reagovat
HorajzmAmmann

já to ale nikdy neřekl

Reagovat
Banikovec7

Zhruba každé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Keine stress. Dnes vazne vyhra. Verime.

Reagovat
KingMaster13

Snad si nemyslíš, že udržíte čistý konto? Pokud vyhrajete tak to bude třeba 3:2

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, čistý konto udržíme až v Edenu

Reagovat
KingMaster13

No to už bych se šel někam zastřelit

Reagovat
HorajzmAmmann

jo no

Jako upřímně - vyhrajeme nad Karvinou stejně tak jako dostaneme na prdel na Slávii. Ten zápas bude tak strašně v prdeli Ale těším se, protože nás přijede fakt kotel. Trevor tohle nemá rád, ale já ty masivní výjezdy miluju

Po fans stránce to bude nejlepší zápas u nás v 1. lize i když ten zápas bude po 15 minutách rozhodnutý

Nejlepší domácí kotel vs nejlepší hostující kotel

Reagovat
KingMaster13

Jen škoda, že se bude hrát v pátek I tak ale doufám, že vás dorazí mraky. Zápasy proti vám mám dost možná i nejradši. Jelikož jste jediní kdo nás někdy v Edenu dokázal překřičet a proti vám se TS vždy musí pořádně hecnout a to fandění během zápasu pak taky vypadá jinak

Reagovat
HorajzmAmmann

pátek Ale stejně bude narváno. Kolik bude lidí? 13 000 + ? Nevím jaké jsou poslední návštěvy, jen že jste se dostali vždycky nad 10k

Reagovat
KingMaster13

Nad 10k to bude určitě. Akorát je škoda, že je to v pátek, doufal jsem i třeba v 16-17. Takhle bude fakt asi těch 12-13 no. Hlavně pro ty co nejsou z Prahy to je nevýhodný jako třeba pro mě ale tak já se tam nějak dostanu Pokud i vás dorazí okolo tisíce tak respekt. Snad to bude až někde v 19:00 a ne třeba ve 16 hodin

Reagovat
HorajzmAmmann

1 000 na 100%. O tom, že se bude hrát v pátek se ví už dlouho takže každý si tu dovolenou vzal Věřím že by přijelo třeba 1 400, ale nevím jak to je s lístkama a kapacitou host. kotle

Reagovat
KingMaster13

Tak v nejhorším by vám ten sektor vedle hostujícího asi vymezili, na tribunu jih tolik diváků zase nechodí aby to byl takovej problém. Jinak teda paráda, už se těším, je třeba si poslední týden před zimní pauzou užít. Nejdříve s váma a pak s Astanou

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak co SKS chystají se nějaké mega nákupy zase? A Danny nehraje proč? Po zranění pořád nebo to je bída?

Reagovat
KingMaster13

To právě nevím. Zatím to Tvrdík rozjel vždy ve velkým, teď už máme dobrý kádr tak snad do toho nebude tolik zasahovat abychom se zase 10 kol nesehrávali Prý to bude klidnější tak uvidíme. Bude se jednat u Sobola v trvalý přestup, prý se bude jednat také s Boakyem z CZ a ti 2 to bude ranec, takže i z tohohle důvodu asi nebude tolik posil. S Dannym a Rotaněm se zatím počítá. Altintop má jít pryč a pak bude umožněno odejíti jednomu z trojice Bořil, Ngadeu a Deli, tudíž za jednoho z nich se bude shánět náhrada. Nejlepší by bylo prodat Bořila se Zmrhalem, stáhnout Mingazova a za Bořila přivést Karavajeva Takže asi tak. V létě dost možná bude umožněno Škodovi si jít vydělat do Číny. A Danny nehrál spíš kvůli tomu, že Šilhavý reagoval na kritiku a nebude tolik rotovat

Reagovat
HorajzmAmmann

takže spíš kvalita než kvantita Dobrá cesta. Do každý řady jednoho a cajk

No máte obrovskou výhodu v tom, že máte prachů jak sraček a postoupíte do vyřazovací části EL Na to můžete přilákat kurva dobrý hráče

Reagovat
KingMaster13

Jo v tomhle ohledu to je super. Ten Boakye bude těžkej. Zvezda za něho prý chce až 5 milionů éček a chtějí ho i lepší kluby než my, takže je to na něm kam se rozhodně jít. Rozhodně ale kdyby si vybíral dle platů tak by se tu neměl zase tak špatně. Spíš jde o to, že naše liga by mu nenabídla takový zlepšení Uvidíme, Sobol ten bude taky dost drahej a Šachťar se ho nebude chtít jen tak vzdát. Nicméně Tvrdík říkal, že ho získá za každou cenu, takže fakt jsem zvědav kam bude až ochotný jít

Reagovat
HorajzmAmmann

jo tak pár zápasů těsně nad 10 000. Ale na Liberec třeba 14 000

Tak na Baník by se to mohlo vyhecovat

Reagovat
KingMaster13

Tak jasně jsou soupeři třeba Jihlava, Boleslav, Karviná kam to ty diváky prostě netáhne ale pod 10 000 jsme zatím nepadli a to je hlavní. A na Baník se spousta Slávistů nekouká, že je poslední ale jde o rivalitu na tribunách a jedná se o jednoho z těch zajímavějších soupeřů a věřím, že k tomu tak lidi přistoupí

Reagovat
HorajzmAmmann

https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23795898_1454873787914217_7867717803606775519_n.png?oh=61fc4463d27c211b915d4f7e1a71616b&oe=5A923675

Tohle si myslím, že je dobrý 12 500 na českou ligu Plzeň teď už dlouhodobě jasná Sparta Dá se říct Baník na postavení v tabulce taky Liberec kdyby se přehoupnul přes těch 6 000 taky

Reagovat
KingMaster13

Jo to vypadá dobře navíc pokud postoupí Opava, tak to budou taky hezká čisla

Reagovat
stas87

Nie je u Brna chybne cislo? Sa mi nezda, ze by mali mat viac ako tri tisicky...

Reagovat
HorajzmAmmann

na nás přišlo 8 000 a na Spartu asi ještě víc... To ti pak naskáče Dukla taky nemá 3 000 reálně ani náhodou

Reagovat
KingMaster13

Jim to vždy vyletí díky zápasům pražských S, kam přijde někdy i přes 10 000 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Uaaaa

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
didosh

To by byl fajný scénář...

Reagovat
HorajzmAmmann

co je fajneho na tom, že dostanu infarkt ve 24 letech???

Reagovat
HorajzmAmmann

dolar a chim ať se zdrží komentáře...

Reagovat
Azazelo RD

No, minimálně přestaneš okrádat rodinu sázením na baník.

Reagovat
HorajzmAmmann

ti říkám, že dneska to je tutovka

Reagovat
didosh

...jen to že rozhodne Bary...

Reagovat
Shevchenko

Už je to tady.

Reagovat
lada.sp

raguji na toho kudochachara že kdo nedá litr na Baník okrádá rodinu ja to teda vsadil za 3 litra ale jako bonus jsem jsem dal litr že zítra vyhraje Sparta a další litr že dá gol Lafata a klidne pište že jsem debil

Reagovat
lada.sp

dukaz dodám volové

Reagovat
lada.sp

protože kdo nesází na spartu okrádá i babičku....jednou to vyjde vy buzny a titul ze s plnze přijede na bílém koni na letnou

Reagovat
lada.sp

pro nechápavé bílá lajna mě předpovedela že Stamák jednou bude manager of YERSSS

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
lada.sp

neboj zítra mě sem dej číslo uctu pošlu ti frtana

Reagovat
Miguel19

Pepa Csaplár se cpe nahoru.

Reagovat
lada.sp

Pepa Caplár je nedoceněný genius""""

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Csapi

Symbolicti jsou i strelci golu - Skacel a Grajciar

Reagovat
lada.sp

Hitlergruß pitcho neboj jednou se na vás teb kotel usmaží

Reagovat
doNny

OT:

90´

Penalta pro Příbram! Jan Matoušek kličkoval ve vápně a jeden z obránců ho podrazil, z prvního pohledu hodně sporná penalta.

90+2´ 2:1

Po zápase se strhla strkanice, kterou musí uklidňovat až hlavní pořadatel.

Starka zase jede

Reagovat
C-M@ster

Tak to by mě zajímalo... zrovna s Třincem v zápase o 6 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takový mrdky

Reagovat
HorajzmAmmann

Vydra

Reagovat
djwenca

už druhej gól

Reagovat
HorajzmAmmann

HATTRICK !!!

Reagovat
djwenca

jo

Reagovat
djwenca

a klasicky jako první střídanej, nechápu vždycky dá gól a jde jako první dolů

Reagovat
Spalovač šancí

Trenér si ho šetří na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Hattricek

Reagovat
KingMaster13

bez tak jim vystřílí PL a odkopou ho

Reagovat
HorajzmAmmann

a v repre bude hrát Kliment

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Dortmund

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Neskutečný derby takhle jsem se dlouho nebavil. Být fandou BVB tak bych byl asi dost nasraný, nicméně já ty 2 kluby mám rád cca stejně a jakožto pro nezaujatýho diváka neskutečný

Reagovat
Blasphemer

tzv. dvojitý Csaplár

Reagovat
Greny

ajo sry prehlidnul jsem.. Auba dela vse, aby odstrelil trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bez Pazdery a Azeveda. Oba svalové zranění...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak uvidíme jak moc chybí nebo nechybí Azevedo Pro mě osobně kurva ztráta

Reagovat
Banikovec7

Šustr - Breda, Azaskyi, Šindelář, Morgan - Mičola, Hrubý, Hlinka, Granečný - Poznar, Baroš. Jak se na to dívám, tak se mi tam ani nechce chodit

Reagovat
HorajzmAmmann

co jsi čekal? Že tam bude hrát Svěrkoš a Bolf?

Reagovat
Banikovec7

Hlavně ne Mičolu (snad se potvrdí pravidlo, že vždy když nadávám že hraje, tak dá gól)

Reagovat
HorajzmAmmann

a v čem je horší než Sus nebo Stáňa?

Reagovat
Spalovač šancí

V oblékání

Reagovat
Banikovec7

Ze vypada jakoby mic videl poprve v zivote, to ma se Stanou podobne, ale ten je aspon rychly.

Reagovat
smazaný uživatel

Než Sus asi ve všem, než Stáňě v rychlosti (ale zase umí lépe trefovat balon).

Reagovat
smazaný uživatel

*Stáňa

Reagovat
ZB 07

Vyhnal

Reagovat
Greny

OT: Dortmund

Reagovat
Euphael

není snad větší uklidnění, než tip eurofotbalu

Reagovat
fabec1222

Petr Hrčka? Kdo to je? A kdy začal komentovat na ČT fotbal?

Reagovat
ZB 07

Už hodně dlouho dělá reportáže. Poslední 2 roky komentuje hlavně druhou ligu. Tohle je jeho druhej zápas v lize myslím.

Reagovat
patas92

Ostravský sportovní reportér, co občas komentuje (čím dál častěji) zápasy tady z MS kraje. Pražákům se asi nechce jezdit.

Reagovat
monty25

To jsem taky nepochopil, proč v televizi nedávají Teplice - Plzeň, ale tenhle záchranářský duel. Já to ani nepovažuju za nějaké derby, to je Baník - Vítkovice nebo Baník - Opava. V tomhle zápase je zajímavý akorát ten střet zájmů některých lidí z vedení, jinak tam žádnou rivalitu nevidím. Vždyť Baník s Karvinou hrál naposledy ligový zápas v sezoně 1998/1999, a to byla Karviná ještě FC.

http://www.hetliga.cz/statistiky-head-to-head?id_team1=14&id_team2=35

Reagovat
Kang & Kodos

V Teplicích nejde o nic, tady jde o dost. A určitě to má větší náboj.

Reagovat
monty25

V Teplicích jde Plzni o rekord...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, tak to mění situaci...

Reagovat
Bosko

Náboj? Možná se vytrhá pár sedaček, pár lidí si vymění nějaký nadávky, Baroš bude zase děsně přemotivovanej a víc nic. Kvalita fotbalu nulová, v těch Teplicích je aspoň předpoklad, že se na to bude dát koukat

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Já se budu radši koukat na dva lopaťácký týmy, který hrajou o 6 bodů a budou jezdit po prdeli (ještě když se to dá brát jako derby), než zápas jistýho mistra s týmem ze středu tabulky.

Reagovat
KingMaster13

Pán je jinej gurmán

Reagovat
Kang & Kodos

Tak když jde o Baník, kterej vždycky dostane góla ve 3. minutě a pak musí hrát...To slibuje zajímavej zápas. Akorát dneska nic

Reagovat
KingMaster13

No dneska to má kvalitu zápasu 1. A třídy

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň mi bude Sparta zejtra připadat jako solidní tým

Reagovat
smazaný uživatel

A to je co říct.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ha ha ha

Reagovat
Greny

Biatlon?

Reagovat
fabec1222

Baroš pamětník

Reagovat
Kepy_FCB

Plzen hrala ve ctvrtek

Reagovat
Bosko

Reagovat
Coutinho10

no a hlavne nikdo nedava ani nas v Jablonci

Reagovat
patas92

Kdo je ten spolukomentátor?

Reagovat
ZB 07

Kalouda

Reagovat
patas92

Reagovat
andrew96

Stream na královské derby?

Reagovat
ondrasch77

Co zkusit ČT SPORT?

Reagovat
andrew96

Díky za radu. Otázka trvá dál.

Reagovat
stas87

To nemaju vypredane?

Reagovat
Kepy_FCB

Maju to zaprodane....

Reagovat
Greny

Poznar

Reagovat
Kang & Kodos

Poznar

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznar neda gol NIKDY !!!

Reagovat
Greny

Ted spis fauloval Baros

Reagovat
KingMaster13

Majstrštyk od Zlína, že takové poleno dokázali prodat

Reagovat
didosh

Reagovat
stas87

Baros. on ho klasicky chyti ako prvy, potom sa pusti a rozhodca to zozerie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ale tihle starší hráči mají u rozhodčích vždycky extra buřty. U nás to byl Zavadil. Nebo ve Slávii a Spartě Latka s Řepkou ti mohli soupeře klidně přizabít a rozhodčí by to neodpískal.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

U Latky mi to ani nepřišlo, to spíše Bořil nebo Zmrhal (jeden z nich, pletou se mi), Costa, Petržela.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Tam hodil pěknýho kapra

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar běží do vápna a zakopne o obránce

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc spadnul???

Reagovat
didosh

Kokot!Kdyby radši vystřelil!

Reagovat
Kepy_FCB

Karvina ve slezskych barvach..

Reagovat
smazaný uživatel

jak se může Poznar živit fotbalem a navíc v pozici útočníka, to hlava nebere

Reagovat
KingMaster13

Prospělo by mu dát ho na stopera Třeba by se roztřílel jako jeden další nejmenovaný hráč

Reagovat
patas92

Větší nemehlo v Baníku dlouho nebylo. A to jich v Baníku bylo tolik, že by si nakupování nemehel mohli napsat do stanov.

Reagovat
Kepy_FCB

Na Krauta nema nikdo a uz ani nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň ho zničila. U nás hrál slušně.

Reagovat
andrew96

Hodně se zapomíná. Ve Zlíně byl chválen a ještě, když se tam hrála 2. liga, tak vyčníval a mnohokrát měl nakročeno do 1. ligy. Neříkám, že je to špičkový hráč, ale kecy o tom, že má max na divizi jsou hodně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Urgela Kraut Šenkeřík.

Reagovat
didosh

To je prostě divizní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, proč do jednoho z nejdůležitějších zápasů sezony nasadí Baník útočníka, kterej v lize nedal 14 měsíců gól.

Reagovat
ratusek

Protoze Kucera

Reagovat
Greny

Tj hrozná kopaná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odpovídá to umístění v tabulce. Přitom karviná byla loni docela sympatický tým.

Reagovat
Bosko

Myslel jsem, že komentátorská kvalita v ČT nemůže být nižší, ale ti dva uspávači hadů, co dneska komentujou, jsou naprosto příšerní. Hlavně ten nezaujatej ostravskej spolukomentátor je otřesnej.

Reagovat
Greny

Vzdyt tam neni co komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to komentuje?

Reagovat
Bosko

Jména neznám. Ten hlavní komentátor vždycky komentoval sestřihy z Ostravy. Asi maj na zápasy Baníku nějakýho ostravskýho joudu, protože nikomu jinýmu se do tý díry jet nechce

Reagovat
SuperBanikovec

Hrčka a Kalouda. Kalouda si jede jiné bomby, toho k mikrofonu pouštět neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda je ještě zlatej.

Nejhorší je jednoznačně Švancara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara už se na to vysral ne?

Reagovat
Kepy_FCB

On by rad ale nechteji ho uz,bohudik!

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale jeho legendární blití na adresu Severních Irů ve mě vře krev dodnes.

Reagovat
Blasphemer

Jo, chodí už jenom do Tiki-taka naštěstí.

Reagovat
Bosko

jojo tam maj rádi podobný kecaly jako je Švancara, Vízek nebo Novotný (herec).

Reagovat
Kang & Kodos

Tak tam je v konkurenci Siegla, Vízka, Těžkýho pokondru nebo toho dementa z Atmo Music za intelektuála

Reagovat
Blasphemer

Pokondr a ATMO? Přesně proto už na letos nečumím.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
stas87

Este to tak, pocuvat Svancapicu. Tie jeho kecy o tom, ako on premienal sance...to bolo vzdy na facku.

Reagovat
patas92

Reagovat
PBLead

Reagovat
SuperBanikovec

Já nemůžu Kalouse a jeho poločasové rozhovory, ty jeho dotazy to už je úplně jiná úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tak Pečeně to není

Ten mě společně s Hýským jako jediný baví.

Reagovat
Bosko

vidím to podobně

Reagovat
Bosko

Kalous je děsnej, každopádně já dlouho za nejhoršího považoval Bosáka - jeho rádoby nadhled, a každou chvíli pokus o super cool hlášku, aby si o něm zase povídali lidi povídali, jak je vtipnej. Nicméně v době, kdy přišel Bosák verze 2.0 - Štěpán - považuju za nejhoršího jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Kalous, ale Kalousek!

Reagovat
Blasphemer

Ostravskej spolukomentátor z Brna.

Reagovat
ZB 07

kterej hrál za Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

To je Kalouda?

Reagovat
ZB 07

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Dík!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bosko

Moje chyba, neznám každýho joudu z Moravy. Brno nebo Ostrava, to je stejný. Každopádně jako spolukomentátor stojí za hovno a očividně fandí Baníku

Reagovat
ZB 07

Sparta nebo Slavia, to je jedno a to samý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Smutné, jak se bojí ke všem sporným momentům jakkoli vyjádřit.

Reagovat
Bosko

To je hrozná píča ten Baroš. Když nemůže hrát balon, tak aspoň sejme golmana

Reagovat
db18

A pak chce aby sudí pískl faul na jeho osobu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně přijde v týhle sezóně, že když to Baníku herně nejde, tak Baroš opakovaně tráví víc času na trávníku než ve sprintu...

Reagovat
db18

To dělá snad vždycky, když Baník tahá za kratší konec provazu (i když vedou, ale hrají proti silnějšímu týmu - hlavně teda proti Spartě)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo v Lize naruby, že to jeho střídání trvalo minutu a půl...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítali to od zdvihu tabule s číslem, takže to je zkreslené. Střídal hodně pomalu, to jo, ale ne až tak brutálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej byl Baroš ale vždycky. Neskutečně nesympatickej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Ano, přesně takhle se ten váš cikán tváří, když se Baníku stane to samý, co se včera stalo Karviný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kalouda si preje abychom tam toho krypla furt meli

Reagovat
dinss

Mrdka Baroš.

Reagovat
ZB 07

Hrozná holomajzna

Reagovat
Shevchenko

To je příšernost. A Kalouda nám fandí.

Reagovat
ZB 07

Poznar

Reagovat
patas92

Nemůžu si pomoct, ale Granečný je zas jen další vyhajpovaný průměrák

Reagovat
Greny

Ten zapas ma vsechny parametry k tomu, abych behem druhe pule usnul

Reagovat
smazaný uživatel

Já prospal první poločas

Reagovat
Blasphemer

Ten fotbal je tak na hovno, že se mi z toho normálně začalo chtít srát.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tolik dnes velmi bleskové poločasové studio" a teď si dáme zase pět minut reklam Kdy se z ČT stala Nova?

Reagovat
stas87

Zda sa to len mne, ze rozhodca dava viac ako 10% Ostrave? Kludne Poznar mohol mat zltu za tu simulaciu, na konci polcasu myslim ze Hruby stratil loptu a skopol hraca Karvinej bez moznosti hrat loptu...taktiez uplne jasna karta a nic. Na opacnom konci ihriska ide hrac domacich do sklzu a trafi niekoho z Karvinej do holene ale rozohravaju domaci..teda ziadne ocividne veci, ze by ich priamo poskodil. Ale ta snaha pomoct domacim tam je.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník-Karviná. Otřesný fotbal. Hlavně Baník potvrzuje že není poslední náhodou. Ten Rumun s píšťalkou to ale dupe. Baníku odpustil 2 ŽK. Baroš za vražení do golmana a Hrubý za skopnutí Moravce. Další tragédie je komentátor ČT Hrčka. Kde toho mamlasa našli. Prý je to hlasatel zpráv v ostravském rozhlase. Inu, odborník

Reagovat
Kepy_FCB

ČT Chteli aby nikdo neresil rozliseni obrazu tak odvedli pozornost

Reagovat
smazaný uživatel

Baník musí v zimě vyměnit trenéra a přivést minimálně 5-6 hráčů do základu, jinak jasnej padák.

Reagovat
ratusek

To rikam od zacatku

Reagovat
fabec1222

Krásný zápas, oba týmy sestup pls

Reagovat
PBLead

Reagovat
fabec1222

Král je mrtev

Reagovat
ZB 07

Baník

Reagovat
Kepy_FCB

No viselo to ve vzduchu

Reagovat
KingMaster13

Návrat krále

Reagovat
smazaný uživatel

Šustr se včera koukal na Agajeva, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Krista boha, to jsou tragédi

Reagovat
db18

Návrat Králviné.

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní centr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Kuzelne..ako ziadny hrac Baniku nedokaze odkopnut loptu 30 metrov daleko. Ten Wagner mal hrat od zaciatku.

Reagovat
Greny

Navrat krale

Reagovat
fabec1222

Poznar repre

Reagovat
KingMaster13

Ne ne

Reagovat
Kang & Kodos

Hovnoooooo

Reagovat
Kepy_FCB

Neni mozne

Reagovat
monty25

Ty vole, Poznar dal gól...

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Poznygól

Reagovat
ZB 07

Pyro

Reagovat
bobis21

tohle je spíš pneumatika než pyro

Reagovat
db18

Ukradli hradečákům?

Reagovat
bobis21

nevím ... ale nepamatuji si že by u nás někdy něco podobného bylo použito Jako chápu že se na ten fotbal nedá dívat, ale tohle je přeci jen trochu extrémní řešení

Reagovat
SuperBanikovec

Co si pamatuju tak minimálně jednou se ta černá už jednou u nás odpalovala.

Reagovat
didosh

Taky pamatuju

Reagovat
ZB 07

Ale efekt to mělo dobrej

Reagovat
Kepy_FCB

Choreo napocest ponika znasilneneho v Berline cmoudem

Reagovat
ratusek

Kraaaaaaaaaaaal

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Shevchenko

Faul a ofsajd, to je štěstí

Reagovat
ratusek

Ofsajd ne. Ten prvni blokujici tu lajnu posunul. Faul nevim

Reagovat
Shevchenko

Úplně jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ano, ten první hráč co to líznul byl, Baroš ne.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baroš byl při tom jeho líznutí taky v offsidu. Pomeznímu to Listkiewicz s Mlsnou spočítají. Sveze se i dnes tragický Rumun Ardeleanu

Reagovat
bobis21

ten první blokující je právě ten, který byl v ofsajdu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Aha takjo

Reagovat
Kepy_FCB

Navraaaaat kraaaaaaale

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wágner je čurák, jak toto může zkoušet na vlastním vápně, i kdyby ho kopl.. to je neuvěřitelnej fail

Reagovat
Kang & Kodos

Golman krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Se Šustrem na nádhery 1:1

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli tato vyhra udrzi Kuceru tak je to tezka prohra

Reagovat
KingMaster13

Wagner I kdyby ho tam fakt hnusně zkopl tak musí hned hrát u vlastního vápna proboha Jinak Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojitej offside. Moc pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pojistil rozhodčího

Reagovat
Blasphemer

Wágner a jeho klasický from hero to zero.

Reagovat
db18

Pískej konec, ať stihnu nejlepší scénu z celý série SW

Reagovat
stas87

Taky pytel a on to nemavne....fakt krasne zarezali Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

První gol taky platit neměl, Baroš byl zase v ofsajdu. Ale to je jedno, jebat Karvinou

Reagovat
KingMaster13

Jako tenhle zápas docela smrdí podmáznutím

Reagovat
stas87

Neviem co musi ten Hruby urobit, aby mu dal zltu. Poznar za ten dive v prvom polcase ju mal dostat tiez. Zapas ale strasny, to nema kvalitu. Najviac som sa smial hraci domacich, mal sestku na drese...ten snad neurobil nic dobre. A zaklincoval to tym centrom uplne do pice. Diviza hadr.

Reagovat
KingMaster13

Navíc vítěznej gol z offsidu a dost možná tam byl i faul. Ty karty komentovat nebudu, můj tým má Bořila takže sám mám máslo na hlavě Jinak jak říkáš kvalita utkání otřes, horší utkání jsem letos neviděl

Reagovat
stas87

Tak ja to sledoval, pretoze to bol zapas o sest bodov a Ostravu som myslim este tuto sezonu nevidel. Dal som tomu zapasu prednost pred zapasom Gladbach-Bayern a nebola to dobra volba. Ardeleanu im cely zapas tlacil karu. Nie sice viditelne, ze by otacal kazdu situaciu ale suboje 50 na 50 piskal v prospech domacich. A ten Hruby minimalne jednu kartu mal mat uz len za to, ze z frustracie po strate lopty nemal zaujem hrat loptu ale vylozene ho trafit.

Reagovat
KingMaster13

Jako ale zase Baník většinu zápasů hraje hezký fotbal. Útočný, hezké akce, akorát neumí bránit a tak jejich zápasy spíš vypadají jak hokej než fotbal. A dnes? Už byli asi zaoufalý z toho, že nemohou vyhrát tak si to pojistili

Reagovat
bobis21

vždyť tam toho hodně pískl i pro Karvinou ... několik soubojů byly vymyšlené fauly baníku, na konci to úplně otočil když byl bary faulovaný a on pískl jeho faul

Reagovat
stas87

Co teda piskol pre Karvinou?

Reagovat
bobis21

asi tak polovina faulů baníku fauly vůbec nebyly takové ty souboje na půlce kdy baník šel do protiútoku a on to zastavil jako "útočný faul" - co pískl pro baník kromě toho přehlédnutí jednoho ofsajdu? Byl to úplně normálně odpískaný zápas kde byly nějaké chyby na obou stranách - to že po jedné z těch chyb padl gól neznamená že rozhočí pískal nějak jednostranně.

Reagovat
stas87

Prvy polcas hostov vobec nepustil do hry. Hned na zaciatku Baros chytil supera, drzal ho a pustil sa a co rozhodca? Samozrejme faul od hraca hostov. Dalej tam siel domaci do sklzu, trafil ho do holene ale loptu mali domaci...Hruby kartu nedostal...a naopak, Karvina hned tri zlte v prvom polcase. Za co dostal kartu taky Ramirez, to som sa ani nedozvedel. Potom na konci odpiskal faul Janecku kusok pred vapnom, cakal som na opakovany zaber a nic. Neprislo mi to ako faul...Skratka mi prislo, ze domacim dava viac ako obvyklych 10%.

Reagovat
Mirek na tenisu

Baroš za dva drsné fauly na golmana: 2xŽK a jasná redka. Být to jiný forward tak jde do sprch.

Reagovat
taws

Jasně..to co na konci předvedl na gólmana kalabiska, to byla úplná kurvarna a kartu za to nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Na žlutou to asi bylo, ale to tak vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že klaun Baroš zase bude psát něco o korupci

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš dnes mimořádně nesympatickej.

Reagovat
bobis21

co zase podle tebe udělal?

Reagovat
Snatus

2x dohrál brankáře?

Reagovat
bobis21

vím o jednom, které bylo úplně v pořádku - šli oba po míči a když to brankář chytil tak ho bary přeskakoval ... druhé si nevybavuji

Reagovat
Miguel19

dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš dneska na cigoša

Reagovat
db18

Dnes Však tak hraje pořád...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

já vám, že ty vše mrdky pořadně pokope příští kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozny uplakanek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzlyk, skyt, beeee. Bez se pomodlit do synagogy kurvo zidovska.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Baníček bude hrát i zbytek ligy ve čtrnácti lidech na hřišti, tak se asi o záchranu letos nemusí bát

Reagovat
bobis21

fanoušek Jablonce ... no kurva

Reagovat
smazaný uživatel

cink

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na zítřejší představení klauna Královce v Olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Spartu rozhodčí v tomhle ročníku fakt řežou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ještě k tomu sparťan Královec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zelinka nám upřel penaltu a gól v Liberci a teď pencli proti Jihlavě.

Je toho fakt víc. V ničem nám nepomohli. !

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo vám upřeli penaltu v Jablonci. Jo teda vlastně nám

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, kdy?

Ten zápas jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi v 89. za stavu 3:0 Ale zase tak jasnou, že už jasnější snad nejde dát

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, ta ruka Kadlece?

Ta byla jasná.

Reagovat
Rarášek

Kadlec one man show.

Reagovat
bobis21

takže s náma to penalta byla jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Přísná, ale byla.

Ostatně komise proti tomu taky nic neměla.

Reagovat
bobis21

to s tou komisí je fakt neprůstřelný argument i kdyby to faul byl, tak by to byl faul už před vápnem

Reagovat
smazaný uživatel

Komise je nějaký nezávislý orgán, na jehož rozhodnutí se odvolávám.

Rozhodně jsou kvalifikovanější o tom rozhodovat než my dva....

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi tak nezávislý jako bude teďka nezávislá sněmovna v hlasování o vydání Hrabiše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komise s Polákem nezávislá je.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

jasné, pokud se na to podíváme přes růžové brýle tak bys měl pravdu. Reálně je prostě úplně běžná věc že komise rozhodně naprosto evidentně špatně ...

Reagovat
db18

...tak určitě. Jako třeba ohledně ruky Bakoše.

Reagovat
db18

Hovorka rudá, Janko rudá, Kadlec - hra rukou => žlutá + penalta... a pak ještě komise řekne, že vše bylo v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo všechno ten Jablonec?

Reagovat
db18

Janko byl myslím v zápase s Baníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam měl udělat na rudou?

Mně je ho občas líto. On vyhraje souboj normálně, soupeř od něj odlítne a oni mu písknou faul.

Reagovat
db18

Kopnul (myslím) Azeveda do holeně... chtěl nártem odkopnout balon do hajzlu, ale byl tam hodně pozdě, tak de facto promáchl a špíčkou v rychlosti narval hráče Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je fakt, že ten Hovorka měl jít taky ven no. Ale tak zase to měl jít i Živulič u nás. Teď by mohl ještě nějaký kung-fu kop předvézt třeba Ngadeu v pondělí, ať to máme komplet

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

Brečet den před zápasem, to je úplně nejlepší

Reagovat
db18

To je takové... slávistické (z prostředí twitteru)

Reagovat
Kang & Kodos

BAN

Reagovat
db18

Mám imunitu... zatím se Tvrdík ještě neprohrabal ani sparťanama...

Reagovat
KingMaster13

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Hezky

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou otázky v po zápasovém rozhovoru

Reagovat
Mirek na tenisu

To je obrázek sportovních redaktorů ostravské ČT. Hrčka viděl fotbal z rychlíku, Knebel je "expert" na kanoistiku. Kalouda mele a mele. Tak moc by chtěl k lizu v Čapounově partě.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ale tak ty komentátoři na ČT?

Baník dá vítězný gól z offsidu, ale to je v pořádku, jelikož si šel víc za vítězstvím v druhém poločase.

To je dobrá nekvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teď asi měsíc bez internetové televize, koukal jsem na ČT třikrát na fotbal a to je taková bída... Nebo Luděk Zelenka minule: Sice Řezníček nedal 3x do prázdný, ale snažil se a bojval a to je důležité. Tak ty hraješ skupinu EL o postup, je to tvoje práce a snažíš se. WOW. Ten by měl koukat na našeho Doležala, to by se mu zorničky změnil v srdíčka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Breda povie ze penalta na Poznara. Objektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro nás diváky to tak vypadalo taky. Tak tu přestaň plkat sračky..

Reagovat
stas87

Dobry lojzo, tak si to pust este raz. Breda to povedal na konci zapasu, takze Poznar zrejme stale zije v tom, ze to faul bol. A to je smutne, ze sam nema ani kusok sebareflexie a neuzna, ze simuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Breda v tom rozhovoru říká něco o tom že mu to Poznar říkal? Já vím že na tebe se musí pomalu, ale myslel jsem, že chápeš, že jsem byl na stadionu...

Reagovat
stas87

Nie, Breda vravel, ze mali mat v prvom polcase penaltu po faule na Poznara. Tak ked si bol na stadione, tak co mi pises ze plkam sracky? Ty to ani nevidis ale hlavne ze ma ides napadat. Tak ti uz z tej utrapenej a utrpenej vyhry zajebalo ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě si přečti znovu ten můj první příspěvek a jestli to nechápeš, tak to asi nemá cenu..

Reagovat
stas87

Takze pravda=plkat sracky? Ok, vedel som ze si jednoduchsi ale ze az tak...tak az budes mat moznost si to pozriet znovu a trosku vychladnes, tak daj vediet. Mna fakt nezaujima pohlad z tribuny, takze stale nepoberam, preco mi to vlastne pises, kedze si to videl len z tribuny. Ale to asi budes vediet len ty sam..

Reagovat
frankiefcb

Vám Slovákům asi některé věci docházejí asi později že. Nebo použij slovník pokud máš problém s pochopením českého textu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Raděj nám řekni, jak hraje Mance a van Haaren

Reagovat
stas87

Mance je typ ako Poznar. Akurat, ze ma o nieco malo vyssiu efektivitu v zakonceni. Lenze to mu musi zaloha vypracovat sance a to u vasho timu nehrozi. Ak ma byt najlepsi hrac smerom do ofenzivy ten Hruby, tak to dovidenia. Skratka zaloha AS dokaze hracom ako Mance ci Janga vytvorit 5-6 sanci za zapas a potom uz je len na nich, ci daju gol. A Mance na mna posobil tak, ze to nie je bojovnik ked sa nedari, skor stal na polke a cakal na loptu. O Van Haarenovi ti vela nepoviem, pretoze nicim nevynika. Ale aspon vie vystrelit z dialky, proti Trnave dal pekny gol. Ta kvalita legionarov ide rok od roku dole, takze ani Mance a ani Van Haaren by si v minulosti v zaklade nezahrali, teraz tu sancu dostali. Nechceli by ste radsej Ubbinka? Toho by som vam rad poslal..a kludne aj zadarmo.

Reagovat
HorajzmAmmann

super, tak to si raději nechte oba dva

Reagovat
stas87

Nechame. Ked sa podari predat Jangu cez zimu, tak Mance bude nahrada za neho. A z pohladu Manceho by som odchod do timu, co sa placa na spodku lepsej sutaze nechapal. On svoju kvalitu ma, to uz ukazal vo Slovinsku. A citat potom ze nema ani na cesku ligu, kde by hral za tragicky tim..to fakt nie.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo no, raději hrát někde na slovensku. Přijedeš na nějakou vesnici kvalitou naší divize vyprášíš je 7:0 a seš spokojenej.

Reagovat
stas87

A trebars ta tie goly co im das posunu z Trencina inam a hras za väcsie peniaze. Nie kazdy hrac sa potom presadil po odchode z Trencina. To ale klub nemusi zaujimat. Takze ja nevidim pripadne vyhody toho, ze by odisiel do Ostravy. Co by tym ziskal? Siel by do horsieho timu ale do lepsej ligy. Financne by si prilis nepomohol a ani tych golov by asi tolko nedal.

Reagovat
ratusek

Ani jeden by nebyl posila, když už tak Janga. To jsou zase Vrťoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je fakt marné...

Zkus nad tím popřemýšlet ty všeználku.. Třeba ti to dojde, jak jsem to myslel..

Reagovat
stas87

Ja stale nechapem, preco mi pchas svoj nazor z tribuny. Nepoberam, preco si na mna reagoval. Mna len Breda pobavil, ze ma este tu drzost v pozapasovom rozhovore vymyslat si picoviny o penalte. Klaun no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak ještě jednou pro tebe, který se tu chováš neustále jako nejmoudřejší člověk na světě, ale asi to tak nebude.

Breda to viděl v akci, na první pohled to působilo jako jasná pencle, stejně jako třeba pro mě na tribuně. Tak tady přestaň šaškařit, zajímavé, že Horajzm i frankie to pochopili hned..

Reagovat
stas87

Vyzerat ot tak mohlo, o tom sa nehadam. Ale sam Poznar dobre vedel, ze k ziadnemu faulu nedoslo, proste to skusil a rozhodca mu to nezozral. Pokial Poznar nadalej zije v tom, ze to faul na neho bol, tak v tom zije aj Breda. Preto som hore pisal o tom, ze asi obaja ziju v tom, ze to faul bol a preto to Breda povedal. Az teda uvidi opakovany zaber, tak dufam ze zmeni nazor. No a ty uznavas ze to bola zo strany Poznara komedia?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, díval jsem se na opakovaný záběr a zase nějak extra komedie mi to nepřišlo. Jasně, penalta to nebyla, ale z vlastní zkušenosti vím, že někdy se některé situace zdají být uplně jiné než jsou.

Zrovna dneska jsem hrál futsalový turnaj a dal bych ruku do ohně, že jsem zasáhl čistý míč a že to nebyl faul, až potom mě vyvedli z mého názoru spoluhráči, kteří mi říkali že to fakt faul byl. Takže třeba tomu Poznar fakt věří, že to pencle byla.

Reagovat
stas87

No vidis, takze sme sa konecne dopracovali k tomu, ze si nemusime nadavat a v klude to zhodnotime..ale ze to trvalo. Uz len ten pad, ako rozhodil rukami...a rozhodca stal kus za vapnom, takze to dobre videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby ses nevysmival Bredovi. Za mě si prostě skutečně mohl Breda myslet že ta pencle měla být. Stejně tak jako já z tribuny. A co se týče Poznara. Já si pořád myslím, že to mohlo být v emocích a nebyl to ten typický skok plavmo, jaký kdysi předvedl Lafata nebo často předvádí Krmencik.

Reagovat
KingMaster13

Jako ty komentátoři ale na pěst, jak ještě provokuj

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zkusíme taky: Kein stress, dneska dvojka na barák, neumím si představit, že prohrajeme, kdo sází na Sigmu, okrádá rodinu.

Reagovat
Jeňa

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
HorajzmAmmann

raději bych zabil svojí rodinu, než vsadil na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Já na ni vsázím furt. To je win win situace..

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A ještě něco tipu "dneska rozhodne Ben Chajm, cítím to v kostech"

Reagovat
smazaný uživatel

z tribuny?

Reagovat
db18

*něco typu

Reagovat
Bex5

něco tipnu

Reagovat
Kaspar

tebe tu mam nejradsi, vzdy to tu tak ironicky cely zabijes

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Nefunguje..

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude jízda...

Reagovat
FCSL

Vypadá to, že Rosa zase nebude, takže bych se nedivil výhry Sigmy 5b už by bylo hodně, další kolo vzájemnej zápas..

Reagovat
Miguel19

Rosu zase někdo pozdravil?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, minimálně v základu určitě nefiguruje

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Frýdek

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak když jsme u těch rozhodčích

zápas Plzeň : Baník, za stavu 0:0 neodpískaná penalta pro Baník

rekakce baníkovců? Sere nás to, ale co stane se Plzen by stejně vyhrála

reakce fans Plzně? Pár jich uznalo že byla ale vesměs jsme se shodli na tom, že by to Plzen otočila (Ale taky by to otočit nemusela, že?)

Teď to je obráceně a řeší se to tu, jak kdyby Baník díky tomu vyhrál titul Samnozřejmě že nás to sere, ale co kdybych taky napsal, že by to Baník stejně nakonec otočil

To by se už asi nikomu nelíbilo, že?

Reagovat
HorajzmAmmann

řeším tady hráče na twitteru nebo reakce na eurofotbalu?

mimochodem ten Budínský na tom instagramu taky brečí jak malá holka. A Baroše zná přece každý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagujes na píču. Uvědom si to..

Reagovat
smazaný uživatel

On to nepochopi, mysli si, ze reaguje normalne, ale tak je to banikovec, neni se cemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňský humor?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, plzeňský mor.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole a já se třeba s tebou snažím diskutovat normálně a ty se prostě stejně chováš jak největší špína Ok prostě na to nemá cenu reagovat už. Chcípněte vy kundy z Plzně a Karviný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Euphael

zalez do díry ty nulo špinavá

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

než se začnete tlemit tak mi tady můžete napsat nějaký argumenty proč se tlemíte, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože návrat krále

Reagovat
smazaný uživatel

Pilare je bud uplne z formy, nebo pujde pryc. Protoze v poslednich zapasech se nedostava ani na lavicku a zraneni hlasi jen u Zemana s Krmelcem..

Reagovat
hefy

A Krmelec je asi taky jasnej. Inside info řiká, že on by moc rád zůstal, ale klub ho chce střelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam inside info, ze chce jit pryc. Ale to zraneni si podle me nevymysli, v lize mozna, ale v poharu pochybuju, kdyz slo o postup a dalsi miliony.

Reagovat
HorajzmAmmann

Klidně bych i věřil tomu, že chce zůstat. Zahraje si EL a pak půjde

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc v těch vyřazovacích bojích budou hráči Plzně daleko víc na očích, 3x se ustřelí proti Arsenalu a kooupího Wenger

Reagovat
didosh

Reagovat
Bex5

to zranění je real, věřte mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Ale Pilka když se vrítil po zranění hrál dobře....Myslíš že ho chcete prodat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, do Baniku urcite nepujde.

Nevim, dostal sanci v poharu, nevidel jsem zapas, ale od ty doby nebyl ani na lavicce. Jsou dve moznosti. Bud je z formy a je to za trest. A nebo tim, ze si prochazel dalsima zranenima a nam se i tak darilo, tak ho uz ted na podzim nechceme zatezovat a naplno se zapoji az od jara.

Reagovat
monty25

Ještě nedávno jsem říkal, že Plzeň přijde o svou vítěznou šňůru v Teplicích. Po tom Brnu už to radši neříkám... Absence Krmenčíka ale dává určitou naději, že by Teplice mohly uhrát aspoň bod. Nechci, aby Plzeň dosáhla rekordu zrovna v Teplicích...

Reagovat
Pony Slaystation

Máte někdo k dispozici stream na Teplice - Plzeň?

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Jackmaker1989

Tak to je fakt hnus. Každý sporný faul pre Plzeň a za prvý faul Teplic karta?

Reagovat
Agnar

No jo.. silnější pes mrdá no

Reagovat
Greny

Vždyť hned dostal i Limba podobný zákroky furt nebrecte... Zatím Plzni nijak nepomohli... Teplice sympatický výkon

Reagovat
monty25

Neodpískaný faul Koláře na Kučeru a ten faul Rezka před vápnem byl přinejmenším taky sporný. Ale to bylo asi v prvních 5 minutách, od té doby zatím nic...

Reagovat
Greny

K tomu Kučerovi tam to faulik byl ale pochopil že to neodpiskal... Padal pozdě a tak nějak zajímavé, měl přestat hrát a měl to piskle si myslim

Reagovat
monty25

Jasně ho zatáhnul za ruku a Kučeru tím zpomalil (a že on i bez toho moc rychle neběhá ). Prostě jasný faul.

Reagovat
hefy

Reagovat
monty25

Diviš

Reagovat
chytrejkluk

Bakoš

Reagovat
hefy

At už jde Bakoš do piči

Reagovat
hefy

Bakoš je fakt totální parodie... at hrajem radši v deseti.

Reagovat
chytrejkluk

střídej toho Bakoše to je hrůza, jenom odevzdává balóny Buzerantovicím....

Reagovat
didosh

Buzerantovice

Reagovat
monty25

Ten Petržela je pořád stejnej idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je neskutečná mrdka

Reagovat
chytrejkluk

Petržela

Reagovat
monty25

Fillo

Reagovat
Greny

Měl by tam jít Reznicek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Bořil, Vácha, Costa...

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha ještě pořád hraje a ještě pořád prasí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Ivantschitz? Je vůbec ještě členem kádru nebo už odjel domů do Rakous?

Reagovat
monty25

Vondrášek pěknej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Víc jak hodina s Bakošem...to chceš

Reagovat
hefy

Bakygol další úchvatnej výkon.

Reagovat
monty25

Rezku, co vymejšlíš...

Reagovat
hefy

Vondrášek je ale dobrej fotbalista. Pokaždý, co ho vidim, tak je jednim z nejlepších. Docela se divim, že neni někde vejš, nebo že aspon nikdy nebyl.

Reagovat
monty25

Trochu ho taky přibrzdilo zranění (vazy)...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem ho to naučil

Reagovat
monty25

To jako byla výhoda, jo?

Reagovat
chytrejkluk

tak když si to dají do ofsajdu

Reagovat
monty25

Hlavně to vůbec žádná výhoda nebyla, když měl Vaněček před sebou hráče. Měl se pískat trestňák.

Reagovat
Pony Slaystation

Hrozna kopana zatim...

Reagovat
chytrejkluk

tvl Čermák a to bylo co??

Reagovat
Sosi

Přijde mi, že se dnes Plzni nějak nechce, asi přišlo uspokojení...

Reagovat
chytrejkluk

Plzeň hrála na remízu

Reagovat
Pony Slaystation

Hosi si asi vsadili, vsechno zahrany na 50%...

Reagovat
monty25

Tak, nikdo žádnej rekord v Teplicích dělat nebude!

Reagovat
PlackaSKS

hlavně ne teplice!

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
monty25

Pravda, 7:0 bylo v Edenu...

Reagovat
Bex5

Reagovat
PlackaSKS

au

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

To pořád bolí...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
RickNash

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
taws

Reagovat
KingMaster13

au Furt to bolí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej teplickej tezkej zapas. Bod je malo, Bakos mel promenit tu obr sanci, ale byli jsme dneska slaboucci. Troufam si tvrdit, ze s Krmelcem by to bylo jine. Skoda.

Reagovat
Pony Slaystation

Ukonceni zapasu v utocny akci Ale 3 body si stejne nezaslouzime...

Reagovat
lada.sp

ty vole paráda, dneska ztratíme na Plzen jenom bod, po těch třech je to moc frustrující

Reagovat
One-Real

Sparta dneska v klidu vyhraje, vystřízlivění přijde doma s trapnou Bolkou

Reagovat
lada.sp

tyhle hráči včetně trenéra zřejmě nevystřízliví nikdy

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
chytrejkluk

Plzeň nemá útočníka, který by nahradil Krmenčíka....Bakoš hrál dneska špatně a zazdil velkou šanci, Řezníček také nic nepředvedl, podobně jako v Evropské lize.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jaká loterie? Poslední týdny to je konstatní sestava. Teď třeba jedna změna oproti Jihlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta lavka je dle jmen (cti platu) hodne slusna ...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
One-Real

Dubravka, Zahustel, Stetina, Hovorka, Costa, Sacek, Mavuba, Vatajelu, Frydek, Kadlec, Sural

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Nestor nemá kondici a musí zhubnout. Jinak mohl klidně hráč na desítce.

Reagovat
Hokaido

Celkem dobrá, jen škoda Frýdka.

Reagovat
teenz

Na co to čumíš vole??

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička top.

Reagovat
Kang & Kodos

v nejlepší formě každýho z nich by těhle sedm lidí vyhrálo ligu

Reagovat
smazaný uživatel

A to se ani na lávku nevešli Kara, Plavšič, Civic, Mareček, Lafata, M.Kadlec...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar.Můžu poprosit o nějaký odkaz na zápas Sparty?

Reagovat
mario23

taky se přidám s žádostí o link. Děkuji

Reagovat
PlackaSKS

zkuste oba streamcomando.com... vždyt je tam téměř vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky pane

Reagovat
lada.sp

běž si raději zaběhat nebo vyhonit, koukat na nás v tomhle rozpoložení je boží trest

Reagovat
Posledni Kovboj

proc ne oboji?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Sigma by mohla stáhnout Plzeň na 11 bodů

Reagovat
Kang & Kodos

My stáhneme na 13, přiští tejden na 10 a pak začneme kalkulovat, že když všechno vyhrajeme...

Reagovat
mario23

Reagovat
Hokaido

Teď se všechno otočí a za 25 let budeme všichni pocucávat pivečko na tribuně Andrey Strammacioniho.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

* stadionu Andrey Strammacioniho

Reagovat
smazaný uživatel

* v ulici Andrey Strammacioniho

Reagovat
monty25

A za rohem bude ulice Natálie Hejkové.

Reagovat
didosh

Reagovat
andrew96

Reagovat
monty25

Pár desítek metrů od stadionu Sparty...

http://www.uskbasket.cz/o-klubu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

*ve městě Andrey Strammacioniho, tj. Beneventu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je můj sen!K tomu si budeme povídat o tom jaký to byl stratég a lišák

Reagovat
lada.sp

ty vole..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to chcete stahnout na 13?

Reagovat
Kang & Kodos

To nevim

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Křetínský podporuje toho borce do čela facru ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jdou s tím Lafatou do píči

Reagovat
chytrejkluk

Reprezentant

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, ten Zahustel...

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel je vážně troska.

Reagovat
Hokaido

Zahustel To bylo dokonalý.

Reagovat
ratusek

Mavuba je dobrej pašík

Reagovat
djwenca

Mavuba není vůbec tlustej, naopak docela namakanej, jen má takovou podsaditou postavu, tak se zdá, že je tlustej

Reagovat
chytrejkluk

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Proč musel Chorý za lajnu a Hovorka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Když je hráč ošetřovanej po faulu, za kterej dostane soupeř kartu, tak za lajnu nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek je vážně k smíchu, jen fauluje a běhá tam netakticky jak dement

Reagovat
Pyroman

* "běhá tam netakticky, dement"

Reagovat
ZB 07

To snad ani není fotbal.

Reagovat
didosh

Pátek Bohemka s Libercem a včera bohužel i Baník byla ještě větší bída...

Reagovat
ZB 07

Mně to přijde strašný, nasazení dobrý, ale to je tak všechno. Nebejt Zahustela, tak neuvidíme ani žádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si ta vopice ted stezovala

Reagovat
djwenca

někdo vypadá jako vopice, někdo jako vůl, to si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já už si za tu dobu co jsem na eurofotbalu všiml, že seš takovej trochu negramot, ale tohle je snad i pod tvoji úroveň

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
didosh

Reagovat
Kang & Kodos

Zatím to jde, čekal jsem, že nám budou zatápět víc. Akorát měli jednu gólovku, jinak nic. My máme Frýdka, takže se nic moc čekat nedá. A ty centry jsou o hovně.

Reagovat
lada.sp

my máme hlavně genia trenéra, jsem v klidu..

Reagovat
lada.sp

hmm tak nic

Reagovat
Steve Stifler

Překvapivě to dneska není tak uspávající, místo Frýdka Rosa a třeba na to půjde i koukat. Btw. v Olomouci je normální takhle kopat do lidí?

Reagovat
didosh

Kdo koho kopl?

Reagovat
johnik

Jakože to vedení Sparty musí úplně mimo, pokud nevidí že tohle je čirá beznaděj. Ve srovnáním se Zdendou Ščasným působí ten Ital jako amatérský trenér okresního přeboru.....

Reagovat
PBLead

Dúbravka nějak v poslední době chytá, jak na začátku, když přišel do Sparty, Celkově obrana vůbec nefunguje, těžko říct, čím to. V zásadě tam nikdo nehraje nějak dobře, Zahustel se docela vyhrál, ale to dnešní "zastavení, aby vystavil soupeře metr před ním do ofsidu" bylo na přes hubu. Hovorka - Štětina mi přijde, že si spolu moc nerozumí, vznikají jim tam furt díry, furt tam jsou neobsazený hráči. Nevim, nevim. Jediné pozitivum jsou Štetinovi záblesky - jako minule ta asistence. Costa - skákací panáček, co ani po těch letech co hraje ve Spartě nezvládá bránit, natož rozehrávat. Ale jo, do všeho jde s 2 metrovým výskokem, tak to vypadá dobře. Škoda, že mu někdy nesepne, že stačí míč zpracovat a přihrát v klidu dál. A ne furt všechno z 1. hlavou odpalovat soupeři.

Záloha taky slabota. Sere mě jak jim to odskakuje. Frýdek jen prasí, ale to se dalo čekat. Víc bych ale čekal od Sáčka, jakož i od Mavuby. Mavuba ač nemá moc rychlost, by tam měl dát víc klidu.

Jediné, co mi dává naději jsou kraje a útok.Pepa Šural hraje na tom hrotu podle mě dost dobře. Občas trochu nemotornej, ale dost snaživej a důraznej.

Kadlec tam dobře lítá. Vatajelu to samé, plus ty centry jsou pěkně koplé

No uvidíme, snad dáme nějak vyhrajem, ale více reálná mi přijde spíš remíza.

Reagovat
ratusek

ježiš tyhle kecy o ukončení zápasu po jednom pyru co ted jako Královec vyřešil

Reagovat
HorajzmAmmann

Delobuch neni pyro... Je to hnus a na fotbal to nepatri...

Reagovat
ratusek

tak jasně, ale že hned komentátor jakékoliv televize mele něco o ukončení zápasu

Reagovat
HorajzmAmmann

No to jo... Ale znas to... Bosak by uz odesel

Reagovat
ratusek

nedejbože kdyby s ním byl Karoch

Reagovat
doNny

Reagovat
Blasphemer

A dodal by, že v Německu by se to nemohlo stát.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
cubinho

GoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL

Reagovat
REPLIKATOR

Jaktože nejsi na stadionu?

Reagovat
Posledni Kovboj

..................

Reagovat
smazaný uživatel

Costu vyhodit prostě, vždyť je uplně k ničemu

Reagovat
ratusek

neber to ted zle, ale ty bys vyhodil snad všechny. by mě zajímalo s kým bys chtěl jít do jara? zrovna Costu sem považoval za jednoho z těch spolehlivějších

Reagovat
smazaný uživatel

Celej podzim je špatný, mně se tam nejvíce líbil Civic.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

OLOMÓÓÓÓÓÓÓÓC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spartu popravej extaboraci, Dzafa ze Zlina a ted Sladky...

Reagovat
ratusek

tvl se ho skoro ani nedotkl a hned musí udělat 10 kotrmelců

Reagovat
hefy

Sladký.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenskej odchovanec, kdysi kapitan becka a reprezentacni 19.. Hraval CMko, skoda, ze nedostal nikdy poradnou sanci.

Reagovat
hefy

Však já vim, proto ho palcuju.

Reagovat
Miguel19

Protože byl průměrnej

Reagovat
smazaný uživatel

Byl a i je, ale mohl se vyhrat. Navic odchovanec.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Hovorka krasny sklepnuti utocnikovi skoda ze to byl Sigmak no.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, tak po tomhle střídání už jdi do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček je ještě míň kreativní než Frýdek.

Reagovat
Mates_Matesović

Frýdek ještě musí splnit svůj limit 1 žlutý na zápas.

Reagovat
Messy<3

Je to tam

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

v tom stredu (nejen) je sparta fakt tragicka, nevybojujou jedinej balon

Reagovat
smazaný uživatel

v tom stredu (nejen) je sparta fakt tragicka, nevybojujou jedinej balon

Reagovat
Kang & Kodos

Druhej poločas totální tragédie. Tohle je poprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci se už nedostanou ani za půlku

Reagovat
cubinho

Koncert Sparta směšná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta ted nevi ktera bije...

Reagovat
Posledni Kovboj

...ted?

Reagovat
lada.sp

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

koukám Chorý nám Smolovatí

Reagovat
lada.sp

jako čeho je moc toho je příliš..tohle je už k smíchu a pláči dohromady

Reagovat
lada.sp

ještě tenhle trpaslík, já to mrdám, tohle je opravdu poprava v přímém přenosu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď tam ručník Frýdku a vypadni

Reagovat
Hokaido

Frýdek tvl To je fakt kretén, klidně mohl dostat rudou.

Reagovat
Kang & Kodos

Mohl, aspoň by nehrál za tejden

Reagovat
lada.sp

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
chytrejkluk

to byl aut tvl

Reagovat
chytrejkluk

Vašek Kadlec to je kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec má fakt tragickou produktivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nešlo dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky mohl přihrávat Ben Haimovi, aspon se mi zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nah, tam byl hráč z každý strany. Maximálně to zkusit dloubnout.

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
Messy<3

Škoda, že toho Frýdka nepustili.

Reagovat
doNny

přes 11 000 lidí a atmosféra jak v divadle...

Reagovat
didosh

Reagovat
chytrejkluk

Frýdek už měl mít dávno červenou tvl

Reagovat
smazaný uživatel

frýdek trošku psychopat

Reagovat
lada.sp

prej trošku, to je regulérní cvok, divím se že ještě má občanku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry,ale Chorý hraje jako piča

Reagovat
Greny

Říká fanoušek týmu v kterým hraje Costa a Frýdek

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

To šlápnutí na Hovorkovi záda bylo čisté.O Frýdkovi se nemá smysl bavit

Reagovat
Greny

Costa na záda skáče protihráčům každý zapas

Reagovat
smazaný uživatel

skáče,ale nešlape

Reagovat
Greny

Frýdek je fakt nekop

Reagovat
smazaný uživatel

Je připraven poslat míč před pokutovou branku??

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiani na poslední minutu...to je výborný tah

Reagovat
Greny

Chudák Rosa.. jak nemám Spartu kéž by vydržel ještě další sezónu a rozloučil se titulem...

Reagovat
andrew96

Jestli přestoupí, tak možná.

Reagovat
cr7sux

do brna

Reagovat
ZB 07

Reagovat
chytrejkluk

tvl, škoda Sigma, ale ta akce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je výbornej Dúbravka a stopeři,

Jinak všcihni stojí za vyližprdel

Reagovat
lada.sp

a to jsi řekl ještě slušně..je mě do breku z toho co se s námi stalo

Reagovat
Messy<3

Dúbravka hodně dobře

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

to si sedne, sezóna je dlouhá. Strama potřebuje důvěru a čas

Reagovat
Posledni Kovboj

stoperi

Reagovat
ratusek

tak a příští domácí zápas na Sigmu zas 5 tisíc. burani chodící jen na Spartu

Reagovat
HorajzmAmmann

A u nas to je jinak?

Reagovat
ratusek

já neříkám že ne, ale oni jsou druzí, hrajou výbornej fotbal, jsou před Slavii a chodí se jen na soupeře za to my jsme uplnej opak toho co jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

U nás jdeme aspoň v tom počtu 5-6 tisíc slyšet..

Reagovat
HorajzmAmmann

To zase jo..

Reagovat
ZB 07

Jako by to u vás nebylo stejný

Reagovat
HorajzmAmmann

*vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Včera derby po 20 letech sledovalo 6 tisíc?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás to ale není žádný zajímavý zápas. A rozhodně ne derby. Jediné slezské derby je s Opavou. To je pro nás svátek, stejně jako zápas se Spartou a pro dost lidí i se Slávií.

Reagovat
HorajzmAmmann

Po tech x zapasech s Trincem, F-M v 2. lize to je jak kdyz prijede do Liberce Boleslav no...

Ale atmosfera slusna ne vcera?

Reagovat
smazaný uživatel

No, průměr z naší strany. Karviná tomu celkem pomohla, jeli celý zápas a i bez nějakých jebaček apod. Ale líbilo se mi že jsme zařvali na ochozech i za stavu 0:1, což někdy je problém když prohráváme..

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem měl upito, možná jsem to jen přeslechl, ale líbilo se mi, že jsem neslyšel nadávky ani jednotlivých lidí. Pořád se fandilo (i když ne tak moc nahlas), na Kučeru křičeli až po gólu a pak se zase fandilo. Jebání jsem zaslechl myslím jen jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

No já mám smůlu že za náma sedí nějaký dědek co se očividně chodí na fotbal jen vypičovat a vykurvovat. Je jen otázku času kdy mu někdo flákne..

Reagovat
ondrasch77

to znám...

Reagovat
Nuno čomes

Takových tam včera bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za mnou sedává borec asi s permicí, teď sice nebyl, ale během celého zápasu tam odvykládá všechno co načetl v denících a podobně, taky je peklo to vydržet. Takového jsme měli už na Bazalech a teď je tam sice jiný, ale tu hubu prostě nezavře a ani nezafandí.

A ještě někde ve třetí řadě na B4 seděl proti Boleslavi starý borec s řehtačkou (použil ji 2x, pak už jsem ho neviděl )

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba pobavil, když jsme šli do nějakého útoku a myslím Sasinka nebo někdo špatně nahrál. A on začal řvát Kučera ven Kučera ven..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Já zas pamatuji na boce, takového staříka, co ještě v 90. letech chodil na eLko. Taky furt všecko komentoval, jednou jsme hráli s Jabloncem a jejich hráč házel aut a popošel tak 10 m. A on na něj pěkně po ostravsku: "Kaj jdeš, ty cype, do Jablonce?"

Reagovat
smazaný uživatel

Na S2 zase sedával borec, co nezaměnitelným hlasem při skoro každém útoku zařval JEDEEEEEEM! Bez toho pána snad ani nebyl domácí zápas domácím zápasem.

Reagovat
Puskas

Ten můj ještě vždy radil hráčům: "Mazni ho, cypa."

Reagovat
Greny

Já to chápu, jen mě zaráží že někdo od vás napíše toto a pak zjistisbz na Banik s Karvinou byla návštevnost také slabá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ratusek tu občas takové výstřelky má.. To není třeba brát vážně.

Kažopádně, na to, kde Sigma je, jsou ty její návštěvy bída. U nás chodí 5-7 (wow, to rozmezí je všude) i teď, kdy jsme celkem dost v piči a neporazit Karvinou, tak jsme tam úplně.

Reagovat
ratusek

prvně mě shodíš a pak potvrdíš co jsem napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotvrdil jsem to, protože smát se jim, že to jsou burani co jdou jen na Spartu je zvláštní, když to tak chodí všude.

To že jich chodí obecně méně než by mělo je věc druhá..

Reagovat
ondrasch77

tímto nepřímo potvrzvuješ mé tvrzení o "značkách"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale je jasné že Sparta je pořád mnohem větší značka než my.. To nepopírám..

Reagovat
Blasphemer

Ostrava - Karviná

15.11.2017

Počet diváků: 6 099

O tisíc buranů víc.

Reagovat
Blasphemer

25.

Reagovat
HorajzmAmmann

A tolik prislo fans Plzne kdyz byla posledni za celou sezonu dohromady.

Reagovat
Blasphemer

Za půl. Aspoň tisícovka si tam cestu pokaždý našla.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak vidis vole...

I kdyz pravda... To uz je tak 12 sezon zpatky no...

Reagovat
Blasphemer

Tak v Česku se na fotbal nechodí, ani když se klubu daří. Natožpak když se náhodou nedaří.

Reagovat
chytrejkluk

Sigma

Reagovat
andrew96

Buchta

Reagovat
Greny

Plzeň poprvé ztratí a získá tím bod na Spartu

Reagovat
Coutinho10

Sigma a jak tam Rosickej ted 2x blokoval brankare

Reagovat
ratusek

nechápu proč to nepískl

Reagovat
Coutinho10

j jako uplme evidentni ...uz jsem si myslel, ze to fakt srovnaj, kdyz to nemohl jit vyboxovat

Reagovat
Messy<3

Stramaccioni didn’t kill the game

Reagovat
REPLIKATOR

Spartička

Reagovat
smazaný uživatel

dneska podala už lepší výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně se těším na tiskovku s trenérem Stramaccionim.

Reagovat
mario23

Tak už ho vyhodí ?? Italiano bastardo !

Reagovat
lada.sp

vadí jenom mě když se po zápase tahají parchanti na plac??

Reagovat
dondinho

+1

Reagovat
didosh

jo,jenom tobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted někdy, kdo to jen byl? Asi Plzeň v EL. Po zápase tam bylo snad více děcek než hráčů.

Reagovat
Blasphemer

Děti, důchodci, ženský a další podlidi by se neměli ukazovat na veřejnosti.

Reagovat
lada.sp

takže skoro celá Plzeň

Reagovat
Puskas

Kdyby to byli parchanti těch hráčů, tak by je tam spíše nebrali.

Reagovat
HorajzmAmmann

Rozhovor se Stramou uz se tesim...

Reagovat
dondinho

Snad Křéťa koupí ten Southampton a Spartu prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
didosh

A kdo by vás měl koupit,Číňani?

Reagovat
dondinho

No tak snad radši na oplátku angláni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta je snad ještě ve větších sračkách než BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek udělal snad 10 faulů, neuvěřitelný hráč

Reagovat
ZB 07

Proč se to musí hrát ve stejnej čas dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli..

Reagovat
Kaspar

zlin x slovacko, to musi byt pro vrabejku peklo

Reagovat
KingMaster13

Vrabejka se raduje

Reagovat
Coutinho10

twl Skodovka moc nechybelo

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaal Jaaardaaa jede

Reagovat
KingMaster13

je tam

Reagovat
ZB 07

Zmrhal životní forma

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je Zmrhal v repre?

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
KingMaster13

Reprezentant

Reagovat
Blasphemer

Zmrhygól

Reagovat
KingMaster13

Nechci nic říkat ale naše výkony jsou přímo úměrné výkonům Zmrhala. Čím líp hraje Zmrhal tím lépe hraje celý tým To jsem si u jiného hráče nevšiml, že by v tomhle byl tak rozdílový ::biggrin:

Reagovat
Coutinho10

a to ho vsichni hejtovali a vyhazovali ted si maze hejtery na chleba

Reagovat
KingMaster13

Tak jako, že ho hejtují v ostatních táborech to chápu, v repre prostě hraje hovno ale že ho hejtují Slávisti to nechápu Přitom až na tenhle půlrok byl vždy platnej. Neříkám že je to nějakej Messi ale svoje si v naší lize odehraje a navíc když má důvěru a tak, je strašně produktivní. Líbí se mi teda víc jak hypovanej Sýkora, který sice dělá parádičky ale k prdu

Reagovat
Coutinho10

souhlas...Sykora se mi fakt libip snad jenom na Villarrealu...jinak nic moc

Reagovat
KingMaster13

Sýkora je 4 zápasy neviditelnej a pak v tom pátým neskutečně zazáří ale on předvede vždy buď jeden nebo druhý extrém a ten špatnej extrém má bohužel častěji

Reagovat
Kang & Kodos

Když ho furt cpe doprava...Co si pamatuju, tak v Liberci hrál vždycky levou stranu. Aspoň můžu říct, že jsem měl pravdu, když jsem říkal, že nejvíc by se hodil do Plzně.

Reagovat
KingMaster13

Tak ten jeho přestup byla i taková trochu Tvrdíkovina, prostě ho vyfouknout konkurenci a možná, že to je i dobře. Jak říkáš tam by sedl jak prdel na hrnec a Plzeň by s ním byla ještě silnější. Navíc ten jeho nákup dost možná nám loni i vyhrál titul

Reagovat
Spalovač šancí

To je logické. Protože když má formu, tak hraje za dva. A když ji nemá, tak se hraje jak bez dvou vyloučených. A to se těžko boduje ... I když letos už se to nějakému týmu proti nějakým tragedům povedlo

Reagovat
KingMaster13

Prostě jsem chtěl říct, že u jiného hráče když nemá formu tak to tak nevadí. Ještě u Deliho by to vadilo ale ten borec neví co je špatná forma. Prostě Slávie se Zmrhalem on fire a bez to je fakt velkej rozdíl

Reagovat
oli9

Slovacko druha liga

Reagovat
Banikovec7

Kysela u gólu bránění lvl Azackij.

Reagovat
oli9

co je vubec s filipem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoďák tzv. na Kuku.

Reagovat
Coutinho10

twl kde byla obrana ?

Reagovat
Spalovač šancí

Kdo brání, nevěří brankáři. I když Laštůvkovi je lepší nevěřit.

Reagovat
Coutinho10

s timhle tezko neco mohl delat ...kazdopadne skoda tech nevyuzitych sanci...klasika, kdyby se nam podarilo neco z toho dat, tak tohle nemusime resit

Reagovat
KingMaster13

Teď by to chtělo Pekharta

Reagovat
Coutinho10

Necid musi stacit

Reagovat
KingMaster13
Reagovat
Coutinho10

už chápu tak to byla jediná naděje, která by to dokázala dnes zvrátit

Reagovat
KingMaster13

Taky tohle je naše poslední výhra u nich, pamatuji-li si dobře

Reagovat
Coutinho10

jj v tom přenose snad říkal, že už to je nějakejch 8-9 let, takže to odpovídá

Reagovat
ondrasch77

toho mi ani nepřípomínej Nebýt jeho laxnosti v zakončení v zápase se Spartou, tak jsme tenkrát získali titul...

Reagovat
KingMaster13

Vaše prokletí, nám pomohl tenkrát ten jeho gol dost k titulu a vám pak ještě ve vašem dresu ho odstřelil

Reagovat
ondrasch77

Bohužel je paradox, že za nás nastřílel nejvíc gólů

Reagovat
Kaspar

tvl Lastuvka se boji mice jako Zima

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dát tam Necida v 88.minutě je trochu škoda

Reagovat
smazaný uživatel

A Zlín asi někoho nasere

Reagovat
monty25

Ty vole, celá obrana Zlína ve Fanlize a oni dostanou góla v nastavení...

Reagovat
KingMaster13

To jsou hlupáci ty vole Já ve fantě obranu ze Zlíňáků a oni si nechají dát gol od impotentů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Klasika, gól, pár spálených šancí a v bráně vožralej Laštůvka...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele