Gambrinus liga - souhrn 29. kola

09.05.2012, 19:56, aktualizováno 09.05.2012, 19:56
Komentáře a souhrny
Liberec zvítězil v Jablonci a v posledním kole si to rozdá o titul s Plzní, která doma nadělila pět branek Příbrami. Ze hry už je Sparta, která jenom remizovala na hřišti Dukly. Na druhém pólu tabulky se takřka jistě zachránil Baník výhrou nad Slávií, zatímco Bohemians hráli bez branek s Teplicemi a v posledním kole by potřebovali k udržení zázrak...

Bohemians 1905 - FK Teplice 0:0

09.05.2012 18:00

Góly: -

Osud vršovických Bohemians 1905 je na 99 % zpečetěn! Klokani doma nenašli recept na oslabené Teplice a po remíze 0:0 takřka jistě opouštějí nejvyšší soutěž společně s Žižkovem. Bohemce bohužel nepomohl ani rival Slavia, který podlehl Baníku 3:0.

Jak už bývá u zápasů Bohemians zvykem, před poloprázdným Edenem se nehrál zrovna pohledný zápas. Teplice měly v prvním poločase mírně navrh, ale výraznější příležitost si vypracovali až ve 40. minutě. Dolejš měl na kopačce vedoucí gól, jenže střela mu vůbec nesedla.

Klokani byli nebezpeční až po změně stran. V dobré pozici se octil Martin Abrahám, ale Grigar dobře zasáhl a udržel nerozhodný výsledek. O šest minut později došlo ke klíčovému okamžiku, Antonín Rosa fauloval Hartiga a byl vyloučen. Ovšem kdyby ponechal výhodu, šel byl Vyhnal sám na Grigara, takhle se rozehrával volný přímý kop, který Bohemka nevyužila. Přestože byl rozehrávající Borek velmi blízko, jeho rána nadělala Grigarovi velké problémy!

Bohemku tlačil čas a oslabené Teplice se jenom bránily. Po centru Vůcha střílel do boční sítě Jindráček. Vyhrocený závěr Klokani nezvládli, respektive nedali kýženou branku a s Teplicemi remizovala pouze 0:0. Vzhledem k výhře Baníku nad jiným vršovickým klubem Slavií to znamená, že Bohemians už Ostravu v tabulce na 99 % nepředstihne.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Sparta Praha 1:1

09.05.2012 18:00

Góly: 63. Ivan Lietava - 54. Josef Hušbauer

Sparta letos ligu nevyhraje. Tak se dá ve zkratce shrnout dění na Julisce, kde domácí Dukla nedovolila odvoz všech bodů na nedalekou Letnou. Zápas skončil remízou.

Do utkání vlétl aktivněji dle očekávání tým, kterému šlo o víc. Sparta měla v prvním poločase územní převahu, více kontrolovala hru a vypracovala si více standardních situací i gólových šancí. Ani jedna z nich však nebyla stoprocentní i proto, že domácí bránili velmi pečlivě.

K prvnímu ohrožení brány se dostali hosté díky přímému kopu Matějovského. Technická rána ale nakonec těsně minula cíl v podobě Radovy brány. Snaha o vstřelení prvního gólu, který pro Spartu v letošní sezóně dosud znamenal vždy konečné vítězství, byla z hostů cítit. Neujal se však ani Jarošíkův pokus na zadní tyči, ani Pamičova jedovka z levé strany, ani Hušbauerova rána z hranice vápna po povedeném uvolnění.

Mezitím došlo i k ohrožení brány na druhé straně. Po jediném rohovém kopu domácích v prvním poločase se k zakončení hlavou prodral Hanousek a jen těsně minul levou tyč Vaclíkovy brány. Jinak se domácí koncentrovali především na bezchybnou defenzivu, ze které se snažili vyrážet do protiútoků. Žádný z výpadů však Spartu nepřekvapil.

Po přestávce si domácí vzali příklad z předchozí pasivity a na soupeře vyrukovali o něco aktivněji. Odměnou jim byla další příležitost Hanouska. Skóre však otevřel na druhé straně sparťanský Hušbauer, když napálil odražený míč do sítě a hosté se dočkali kýženého vedení - 0:1. Tou dobou se dokonce pohybovali na prvním místě virtuální tabulky. Z ní však Spartu sesadil nejen gól Liberce v souběžně hraném duelu, ale především neuhlídaná standardní situace Dukly a razantní hlavička Lietavy, kterou Vaclík nedokázal vytáhnout do bezpečí - 1:1.

A na hráčích Sparty byla vidět křeč a nervozita. Zatímco domácí hráli ve stále větším klidu, hosté se nedokázali dostat do výraznější příležitosti a na vyrovnání nenašli odpověď. Ani závěrečné snažení o tlak a příležitost Přikryla nevyústilo v potřebný vedoucí gól. Letošní trápení Sparty tak bylo završeno. Sparta bude letos bez trofeje, o titul si to rozdá Liberec s Plzní.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slovan Liberec 0:2

09.05.2012 18:00

Góly: 66. Vojtěch Hadaščok, 90. Vojtěch Hadaščok

Slovan dokázal po více než třech letech zvládnout derby na Střelnici a udělal tím další mílový krok směrem k mistrovskému primátu! Severočeši však nemají vyhráno, těsně za zády mají Plzeň, ta rozdrtila Příbram a o mistrovi tak rozhodně až přímá konfrontace na Stadiónu U Nisy!

Svěřenci Jaroslava Šilhavého se mohli v tradičním derby opět spolehnout na opory Lukáše Váchu a Michala Breznaníka, jež si v minulém utkání proti Slovácku odpykávaly disciplinární trest. Za stejný prohřešek, tedy žluté karty, naopak pykal obrozený kanonýr Michael Rabušic, jehož místo na hrotu zaujal bývalý brněnský spoluhráč Josef Šural. A právě absence robustního útočníka byla od začátku patrná, jablonečtí hráči získávali územní převahu a záhy také první šance: Jablonského ránu ovšem zablokoval obětavý Fleišman, hned nato zkazil rychlý protiútok Štajner.

Baumit začal přitápět pod kotlem a ve 23. minutě se mohl radovat, Zábojník poslal do pokutového území přesný centr, na nějž se nejvýše vyšrouboval pohotový Lafata, jeho hlavička ale orazítkovala pouze levou tyč Bičíkovy svatyně! Zelenobílí byli nadále aktivní, drželi balón, častokrát ovšem jejich snaha končila předčasně, povětšinou uspěchaným dalekonosným pokusem, jenž nemohl myslet na úspěch.

Pět minut před odchodem na přestávku, v době vrcholícího jabloneckého tlaku, mohlo paradoxně a z ničeho nic udeřit na opačné straně: po závaru zakončoval Štajner, jeho rána se však opřela jenom do brankové konstrukce, odražený balón se ale dostal k Fleišmanovi, jehož střelu si pro změnu vzal pod patronát jeden z bránících hráčů na brankové čáře, přičemž se ke všemu ještě na malém vápně "připletl" všudy přítomný Šural! Nastavený čas poté už přinesl gólovou radost, Piták ale stál v době střely v ofsajdovém postavení, a tak se nadále pokračovalo bez branek.

Krátký oddech přinesl změnu nastaveného trendu. Obraz hry se takřka diametrálně proměnil, svoje začal důrazně říkat konečně i Slovan, který jakoby se rozpomínal na projev, jež jsme od něho mohli vídat v minulých duelech. Byl to ale na druhé straně Kopic, kdo se dostal do protiútoku, dokonce se zbavil i vyběhnuvšího Bičíka, potom už však z velkého úhlu nedokázal akci úspěšně zakončit. Hodina hry pak dala také vzpomenout na obávaného dělostřelce Eliáše, jehož povedená rána jenom o chlup nezaplula k levé tyči hostující branky. Zdálo se, že se mince opět převrací...

Opak byl ale pravdou: Gebre Selassie oslovil ve vápně čerstvě příchozího Vojtěcha Hadaščoka (poté, co nahradil Šurala byl na trávníku sotva dvě minuty), jenž si poradil jako starý mazák, a s přehledem zavěsil - 0:1. Hned vzápětí navíc Štřelnicí obeplula radostná zpráva: Lietava na Dukle srovnal krok se Spartou!

Domácí se snažili odpovědět, jejich akce však končily ještě před pokutovým územím Liberce, který se znovu mohl spolehnout na výborně pracující defenzivu v čele s Janem Nezmarem. Přece jen nakonec mohlo zahřmět v 88. minutě, kdy se do balónu položil aktivní Eliáš, projektil z jeho kopaček ovšem do prostoru ohraničeného třemi tyčemi nemířil! Za okamžik mohl definitivně rozhodnout Hadaščok, ten však tváří v tvář proti Špitovi branku nenašel. Mladý útočník se nakonec přece jen stal hrdinou utkání, když využil pasu od Bosančiče a do protipohybu brankáře pojistil na 0:2.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 1:0

09.05.2012 18:00

Góly: 87. František Němec

Nevídané čtyři červené karty byly k vidění v Českých Budějovicích, které nakonec i díky tomu mohou slavit těsnou výhru nad Mladou Boleslaví. Jihočeši tak dokázali po dvou porážkách opět zabrat, tato ztráta naopak znamená zbytečnou komplikaci pro FKMB.

Na Střeleckém ostrově se začalo hodně oparně: oba týmy se zaměřily především na defenzivu, hrálo se od vápna k vápnu, bez nějakých výraznějších příležitostí v pokutových územích. Přece jenom více ze hry ale měli Středočeši, kteří hrozili především zásluhou dravého Kerema Buluta, s nímž si obrana v čele s Tomášem Řepkou nedokázala poradit... Právě australský štírek mohl ve 24. minutě po Fillově nabídce otevřít skóre, branku ovšem přestřelil! Koneckonců to byla v podání Bolky častá písnička, do prostoru branky nedokázali balón usměrnit ani Kúdela a Mareš.

Čtyři minuty před odchodem do kabin to byl zase Bulut, kdo ukázal záda českobudějovické defenzivě, následný pokus však likvidoval u tyče Daněk! Šeda však ještě zažil pořádně horkou chvilku, když těsně v pádu tečoval míč Kysela a strážce hostující branky tak musel svůj tým podržet.

Ten samý hráč se z pozice krajního beka ukázal i na opačném konci hřiště, když si v pokutovém území šikovně posunul mičudu, potom ale mířil jenom do tyče! Vzápětí se zdály být domácí naděje u konce, během pár minut uviděl dvě žluté karty Miloš Brezinský a sudí Kovařík neměl slitování. Výčet hříšníků tím ovšem nekončil - Táborský sestřelil Hudsona, jenž se užuž hnal sám na Šedu, za tento zákrok poté nemohlo následovat nic jiného než vyloučení. "Červenou" pětiminutovku ukončil v 73. minutě Johana a tím se svěřenci Františka Cipra dostali na koně, což tři minuty před koncem potvrdil vítěznou trefou František Němec - 1:0. Následně ještě uviděl za zbytečný zákrok červený kartónek také Riegel, což byl už čtvrtý vyloučený hráč (!!!).

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 3:0

09.05.2012 18:00

Góly: 25. Lukáš Magera, 34. Benjamin Vomáčka, 65. Lukáš Magera

Baníku se dnes povedlo udělat rozhodující krok k vytoužené záchraně. Proti Slavii se očekával vyrovnaný souboj, Ostravané ale nakonec vstřelili tři góly a dokráčeli si pro zasloužené vítězství 3:0. Jejich náskok na patnácté Bohemians se tak před závěrečným kolem rozrostl na tři body.

Slávisté do dnešního utkání vstoupili opravdu dobře a během úvodních minut si vypracovali hned dvě zajímavé šance. Jako první zahrozil Vitalij Trubila, který trefil boční síť, zanedlouho pro změnu pálil po rychlém protiútoku jen těsně vedle stoper Martin Latka. Ani Baník ale nezůstal příliš dlouho pozadu. Frydrychovi se dokonce povedlo hlavou trefit břevno Čontofalského svatyně.

V pětadvacáté minutě už hosté tolik štěstí neměli. Fantišova střela sice ještě v bráně neskončila, k dorážce se ovšem dostal Lukáš Magera a úspěšně skóroval. Slavia chtěla na nepříznivý stav okamžitě zareagovat, jenže místo toho nakonec inkasovala podruhé. Lukeš výborně našel Vomáčku, který poslal míč nechytatelně k tyčce.

Po změně stran se hrálo hodně dlouhou dobu bez pořádných šancí. Za zmínku stojí snad jen Škodova hlavička, s níž si bez jakýchkoliv větších problémů poradil zkušený gólman Baranek. Až v 65. minutě dokázal z ničeho nic udeřit domácí Baník, když se po dalším vynikajícím centru Lukeše prosadil podruhé v zápase útočník Lukáš Magera.

Závěr duelu mnoho vzruchu nenabídl. Slavia se sice snažila alespoň o korigování, jenže své šance ke gólu nedovedla. Střela Petráka skončila nad, Škoda svou hlavičkou pro změnu orazítkoval břevno. I proto se skóre už nezměnilo a Baník vybojoval nesmírně důležité vítězství.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Viktoria Žižkov 2:1

09.05.2012 18:00

Góly: 7. Filip Hlúpik, 90. Libor Došek - 32. Luboš Tusjak

S domácí sezonou se dnes důstojně rozloučilo Slovacko, když porazilo v Uherském Hradišti poslední Žižkov 2:1. Zápas, který spěl k remízovému konci, nakonec rozhodl v nastaveném čase Libor Došek!

Utkání, ve kterém už o nic nešlo, zahájili lépe domácí a už v 6. minutě se dostali do jednobrankového vedení. Pavelkův centr sice k Doškovi nedošel, avšak jeden z obránců namazal Hlůpikovi, který překonal brankáře Boháče - 1:0 pro Slovácko. O pár minut později už to mohlo být o dvě branky, Hlůpik z jasné pozice netrefil branku, ale míč si stejně zpracovával rukou, takže by případný gól neplatil.

Ve 32. minutě se dostal do šance i hostující Žižkov a ihned z toho bylo vyrovnání. Luboš Tusjak ve vápně přetlačil Reinberka a doslova míč dotlačil do slovácké branky - 1:1. Ještě před odchodem do šaten mohl vrátit vedení domácím Došek, jenže hlavu trestuhodně netrefil branku.

Druhý poločas zahájili aktivněji žižkovští. Kropík zblízka hlavičkoval, ale brankáře Melichárka nepřekonal. Posléze zase začalo úřadovat Slovácko, Trousil lízl míč a Došek na něj následně nedosáhl! Výsledek 1:1 trval až do první minuty nastaveného času! Pak se ujal míče Volešák, nacentroval jej za obranu na Libora Doška a vysoký útočník hlavou rozhodl o výhře Slovácka 2:1. Žižkov už se na vyrovnání nezmohl a z Uherského Hradiště odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 5:0

09.05.2012 18:00

Góly: 5. Pavel Horváth (pen.), 22. Marek Bakoš, 37. Milan Petržela, 69. Marián Čišovský, 71. Pavel Horváth (pen.)

Viktoria Plzeň si pohrála s Příbramí a v posledním kole jí čeká přímá bitva o titul na půdě Slovanu Liberec. Viktoriáni neponechali nic náhodě a Příbram válcovali hned od úvodní minuty. Dvakrát se mezi střelce zapsal Pavel Horváth, pokaždé to bylo z pokutového kopu. Brankostroj Plzně se nakonec zastavil na výsledku 5:0.

Příbramští fotbalisté se nestačili ani rozkoukat a už po pětiminutách prohrávali 1:0. Pilaře fauloval Papšys a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Pavel Horváth - 1:0 pro Viktorii Plzeň. Vrbovi svěřenci se okamžitě uklidnili a hráli v naprosté pohodě. V 11. minutě spálil velkou příležitost Petržela a po něm hned Darida, ale obhájce prvenství to nemuselo mrzet. Kolář zakrátko naservíroval míč před prázdnou branku Bakošovi a slovenský reprezentační útočník vsítil druhou branku - 2:0 pro Viktorii Plzeň.

Zápas připomínal hru kočky s myší. Ještě do poločasu vedli Plzenští už 3:0. Milan Petržela zamířil ve vápně přesně ke vzdálenější tyči a golman Hruška byl bez šance - 3:0 pro Viktorii Plzeň. Před třetí brankou měli domácí ještě dvě velké šance, jenže ty neproměnili.

Plzeň diktovala tempo i ve druhém poločase. Pilař ve vyložené šanci nastřelil Hrušku a Petržela po Kolářově přihrávce netrefil hostující svatyni. Příbram nakonec inkasovala ještě dvakrát. Po odraženém centru hlavičkoval před prázdnou brankou Čišovský a za dvě minuty završil popůlárního bůra další proměněnou penaltou Pavel Horváth! I přes další šance už Plzeň skóre nenavýšila a Příbram porazila 5:0. Jedenáct tisíc diváků na plzeňském stadionu mohlo oslavovat, jejich tým si to totiž v posledním kole rozdá o titul s Libercem.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 1:2

09.05.2012 18:00

Góly: 79. Pavel Dvořák (pen.) - 39. Michal Ordoš, 52. Zdeněk Klesnil

Trenér Uličný dotáhl svou misi do úspěšného konce. Po zisku domácího poháru dokázal Sigmu Olomouc dovést i k záchraně. Hanáci vyhráli na východě Čech 2:1.

Spíše zaslouženou oslavou kariér dvou oblíbených trenérů než oslavou fotbalu bylo utkání pod lízátky v Hradci Králové. Ještě před zahájením výkopu totiž byli odměněni za svou práci jak hostující trenér Uličný, který se pozvolna loučí se svou bohatou kariérou, tak domácí kouč Kotal, jenž po dlouhých třech letech míří do Jablonce.

První poločas přinesl standardní českou kopanou s několika šancemi na obou stranách a přeci jen zaslouženým vedením hostujícího celku, který si za vítězstvím šel od počátku o něco dravěji. První šanci si nicméně připravili technicky vybavení a kombinačně dobře hrající Votroci. Poděbradského střelu ale Zlámal vyrazil. Na druhé straně se ukázal v pohodě hrající Ordoš, který vyzval ke skórování Navrátila. Skóre nadále zůstalo neměnné. Po dalších pološancích pak udeřilo definitivně. Chybu mladého domácího gólmana Koubka potrestal mazáckým způsobem Ordoš - 0:1.

Podobný obrázek hry nabídl i druhý poločas, aktivnější však tentokrát byli domácí, kteří nechtěli derniéru svého trenéra zakončit porážkou. Protože se však z mírné převahy nedokázali propracovat do výraznější šance, radovali se opět hosté. Další zaváhání domácí obrany využil Klesnil a zvýšil na rozdíl dvou branek.

Ani v následujících minutách nevypukl zrovna ohňostroj šancí. Kombinace domácích probíhala v uctivé vzdálenosti od Zlámala a hráči Sigmy si drželi důležité vedení. Před koncem utkání přece jen došlo k dramatické zápletce. Po faulu Dreksy na Dvořáka totiž proměnil pokutový kop sám postižený a snížil na jednobrankový rozdíl - 1:2. Přestože na domácích byla znát snaha o srovnání, nepřesná kombinace a chybějící moment překvapení vyústila v jen platonický tlak, který již změnu skóre nepřinesl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec29205468:2965
2.Viktoria Plzeň29195566:3362
3.Sparta Praha29194648:2561
4.FK Mladá Boleslav291451046:3447
5.FK Teplice29129835:2945
6.Dukla Praha29119941:3342
7.FK Jablonec291171154:4040
8.1. FK Příbram291161244:5239
9.1. FC Slovácko291151325:3238
10.České Budějovice29981230:4835
11.Sigma Olomouc291010940:3731
12.Slavia Praha297101225:3331
13.FC Hradec Králové29861521:3730
14.Baník Ostrava29761630:4727
15.Bohemians 190529661719:5124
16.Viktoria Žižkov29532122:5418
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (618)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta bez trofeje, Sigmička navzdory klackům pod nohy zachráněná a vítězem poháru...Nakonec neskutečná sezóna, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat na ty klacky? Myslel jsem, že korupce byla prokázána, jen nešlo prokázat vinu konkrétnímu člověku. Četl jsem to v rozhovoru se soudcem, který soudil. Myslíš nějaké jiné klacky?

Reagovat
smazaný uživatel

je úplně jedno co si soudce myslí jako soukromá osoba. Podle zákona je Sigma čistá což je holý fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jim zatrhnou ty poháry měli táhnout do 3ligy svině

Reagovat
sosna

Poháry hrát budeme, už je to zařízený. Přeji hezký den do Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceš v klidu žít, tak nezáviď

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se neumíš chovat slušně tak na mě nereaguj a táhni zpátky do pralesa

Reagovat
fajdax

PROSÍM VÁS CO ROZHODUJE PŘI STEJNÝM POČTU BODŮ NA KONCI LIGY? SKORE NEBO VZÁJEMNÝ ZÁPASY?

Reagovat
REPLIKATOR

Vzájemný zápas, pak skóre

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky relevantny zdroj by sa k tomuto tvrdeniu zisiel

Reagovat
smazaný uživatel

zkus google

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jelikož byl první zápas 2:2 tak jakákoliv výhra Plzně jí dá titul?

Reagovat
frankiefcb

ano

Reagovat
smazaný uživatel

vzajomne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mají po ukončení soutěže dvě nebo více družstev stejný počet bodů, rozhoduje o jejich pořadí v tabulce větší počet bodů získaný ve vzájemných utkáních. Jestliže je stejný, rozhoduje nejdříve lepší brankový rozdíl ze vzájemných utkání a posléze větší počet branek vstřelený ve vzájemných utkáních. Pokud ani tato kritéria nerozhodnou, rozhodne lepší brankový rozdíl ze všech utkání v soutěži a je-li i ten stejný, zaujme vyšší pořadí v tabulce to družstvo, které vstřelilo v celé soutěži více branek. Není-li možno rozhodnout o pořadí ani podle předchozího kritéria, sehrají družstva kvalifikační utkání podle rozhodnutí řídícího orgánu, to však jen v případě, má-li se určit postupující nebo sestupující. O vyšším pořadí v tabulce je možno rozhodnout i losem v případě časové tísně, kdy kvalifikační utkání již nelze sehrát.

Soutěžní řád fotbalu - článek 8,odstavec 2 - Pořadí družstev v soutěži

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň tituuuuul. !!!!

Reagovat
Neuro

Baníček pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nikoho schazovat,ale vůbec bych se nedivil kdyby to bylo prodaný...ale nikoho nepomlouvám....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to tu ani nepiš !! BANÍK !!!

Reagovat
REPLIKATOR

Spartička bez titulu Hřebík je prostě kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej, bohužel pro ACS

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rel7

za tohle si ten titul sparta prostě nezaslouží, říkám to nerad ale je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš dnešní zápas? Škoda, že ji ho neviděl

Reagovat
rel7

myslím to celkově, celé jaro bylo rozpačité, šance sice jsou ale goly ne a pokud už jo tak se zaleze před bránu třeba jako dneska, to samé se mohlo stát už proti bohemce...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta třetí a titul bude mít nakonec Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Definitivní zachrána Sigma k tomu vítězství v poháru.... To je prostě nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mně asi nejlepší sezóna od roku 2004. Jednoznačně.!!!!

Reagovat
pospech11

njezají

Reagovat
pospech11

co se mi to tam připletlo

Reagovat
Shevchenko

Moc emotivní, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když Plzeň vyhraje je mistr?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj v Liberci bude krásný finále ligi

Reagovat
ACSMan

Sparta je nejlepší ale prostě má smůlu, hraje nejhečí fotbal co jsem u ní kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

samozřejmě že ironie jsem velice rozčarován z této sezony

Reagovat
smazaný uživatel

už sem se lek, že to bylo myšleno vážně

Reagovat
smazaný uživatel

já tě myluju.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a nejhezčí fotbal prosimtě kde si dal oči

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale Sparta ten tytul vlastně pro*ebala tym, že udělaly zmněny v zimně.

to je právě blbý to dělat u pro střed sezony, když to měly dobře rozjetý

ale fotbal hrály pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jen na zápasech Plzně a Ostravy bylo snad víc lidí než dohromady na všech zápasech naší skupiny takzvaného Mistrovství světa v hokeji:-)

Reagovat
Kenneth

Děkujeme panu Haškovi a panu Hřebíkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate zač

Reagovat
smazaný uživatel

A teď Plzeň vyhrát v Liberci gólem z poslední minuty jako Bolka před šesti lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jestli Plzeň vyhraje, tak je mistr, v ostatních případech slaví Liberec?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobře,do ligy patří.

Reagovat
smazaný uživatel

na tu tabulku je uz ted tak krasny pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ta Sparta už nemůže spadnout na 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

presne... ale naskok prvnich trech tymu pred ostatnima je neskutecny

Reagovat
Puskas

Ještě kdyby byl Baník tak o 12 13 příček nahoru, ale letos stačí záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí, že s Bohemkou máme vyrovnané vzájemné zápasy. Nechtěl bych teď trnout, jak zahrajeme v Teplicích a co vymamlasí Slavia. Ale i tak věřím, že by to Baník zvládl, ta touha urvat to byla obrovská.

Reagovat
Puskas

Nvíc to vypadá na zvednutou formu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když Bohemka vyhraje 15:0 ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Baník vyhraje v Teplicích

Reagovat
smazaný uživatel

to by mi vubec nevadilo... uz ted se strasne tesim na pristi rocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný, ale o titul si to rozdají dva nejlepší letošní týmy. Když někdo vstřelí o 20 gólů míň , tak nemůže chtít titul.

Reagovat
Godwinson

Super, lépe tohle kolo dopadnout nemohlo. A o víkendu to bude vzrůšo.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, titul jsme si prohráli jen a jen sami... Jinak nečekal jsem, že ještě poslední kolo budu přát Liberci, abychom předskočili Plzeň.

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší je,že je Sparta bez titulu,dokázala projebat po podzimu slušný náskok a ted si to rozdají dva týmy o titul,kteří si to zaslouží.

Budu fandit Plzni, protože z ní mám pocit,že dokáže uspět v Evropě spíš než Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

když si nemůžu zařvat doma, tak aspoň tady:

" KURVA VOLE PIČA VOLE ZMRDI VOLE ZKURVENÝ KUNDY POSRANÝ VOLE DO PÍČI VOLE KURVA FIX VOLE JA BYCH SE NA TO VYSRAL VOLE ČURÁKU VOLE ZMRDE VOLE PÍČO ZKURVYSYNE POSRANEJ KUNDOMRDI VOLE !!!!!! "

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si řvi fb...

Reagovat
smazaný uživatel

*na fb ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospech11

zajímavé tohle kdybych si zařval asi bych už pak nemohl mluvit

Reagovat
Puskas

a teď ještě důvod, proč tak řve...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel:

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si nemůžeš zařvat doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Maminka by mu dala vyprask

Reagovat
smazaný uživatel

Sousedi mě mají za slušného chlapce..

Reagovat
smazaný uživatel

To je správné, že si to nechceš pokazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal by od maminky na holou

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle si piš doma po zdi...

Reagovat
Puskas

mamnika by mu dala, jéje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

právě maturuju, tak si můžeš věk odhadnout.. EMOCE měl pochopení

Reagovat
smazaný uživatel

24?

Reagovat
smazaný uživatel

20

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Nám bylo osmnáct a matura byla o třetinu těžší. Kurva, co v té škole tak dlouho děláte? Ať se jde celej školskej systém vycpat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mužeš vědět, že byla 3x těžší ?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jednoduše - poznám rozdíl mezi "o třetinu" a "třikrát"... Ale tak já samozřejmě maturoval mmj. z matiky a když jsem teď viděl to zadání, o kterém Klaus mladší prohlásil, že by ho napsal za jedna jen bůh - to je směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, třetina nebo třikrát ... Jinak ok Mně ta statni přijde hrozně jednoducha, ale matiku sem nedělal, takže proto sem se ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda spíš technickej typ, ještě tak biologie by šla, ale fakt ty zadání, co jsem viděl různě po netu - třeba i z občanky - si troufám odmaturovat skoro bez přípravy znova. A tenkrát jsem se musel tejden šprtat. A je snad každýmu jasný, že jsem toho půlku zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem se taky učil jen do odbornych

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec to byla sranda, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pleteš. To co Klaus ml. prohlásil do médii, tak to mluvil o vyšší úrovni maturity z matematiky. Ta základní je opravdu primitivní.

Vyšší úroven (kterou si dalo z celé ČR cca 4% lidí) nebyla zas tak jednoduchá a navíc to zadání co koluje internet např. z češtiny je pouze jedna třetina (u jazyků čtvrtina) celé maturitní zkoušky, tak to tu zas tak nezesměšnujte.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na tohle - vyšší stupeň obtížnosti. Pravda, dneska už bych to nedal úplně všechno a určitě bych měl málo času, protože bych věčně listoval v tabulkách, ale řešitelný to je. Pokud má někdo poctivou čtyřletou přípravu není magor na matiku, tak to musí dát.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tam se ale baví o jedničce, ne o tom, jestli se to dá zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť já to taky napsal - za jedna jen bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

A co děláš za VŠ/práci, jestli se můžu zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vinař, dřív jsem dělal zedničinu. Teď zrovna studuju kombinovaně bakaláře na ekonomce - upřímně je to totéž, ty zkoušky se dají udělat s mizivou námahou proti tomu, co jsem musel umět v roce 1993 na jakoukoli zkoušku na hnojárně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vinař. To mě hned napadl jeden skvělý film: "Dobrý ročník". A povídky z jižní Moravy v "3 plus 1 s Donutilem".

Reagovat
smazaný uživatel

Však v klidu, občas to chce nějaký ventil. GL u maturity, btw.!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pecka Plzeň .... a masakr co tu snad ještě nebylo ... rozhodne o mistrovi duel dvou přímých aspirantů na titul v posledním kole ;) jedeeeem Plzeň

Reagovat
Aldeano

Vím, že argument bude "dostal málo času" , přesto bych si rád poslechl milovníky Hřebíka a jeho hry....

Reagovat
smazaný uživatel

chce to vic casu..

Reagovat
Aldeano

Přesto, těch ztrát bylo prostě moc....

Reagovat
twerp

A byla todle Hřebíkova hra?

Reagovat
Aldeano

Pokud si ji dobře pamatuji z předchozích angažmá Hřebíka u Sparty a v Moskvě například ,tak nejspíš jo.....

Reagovat
smazaný uživatel

těch milovníků jeho hry po tomhle jaře hodně

Reagovat
insane

otázka taky je, jestli jsou ty jeho nápady a vize, co jsou první pohled a poslech tak skvělý, vůbec v českym prostředí zrealizovatelný.

Reagovat
insane

(popř. jestli je jejich realizace vůbec někde možná, v jeho podání a s jeho osobností)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Fans Slovanu jej milují, možná nám zajistil již třetí titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tradicni pisnicka,kdyz uz dame gol,tak prestanem hrat a ceka se na konec..neda se nic delat,pristi sezona bude nase,pokud nebudem jako ted tym labilnich figurek s psychikou sikanovanyho prvnaka...

Reagovat
Liquid

Krásný to den ! Hřebík si zaslouží sochu, buď v Liberci nebo v Plzni, ale prostě si jí zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Přecejen sezóna jěště neskončila, ale přesto je zajimavé, že nyní by jsme byly třetí, v sezoně 05/06(taky díky Hřebíkovi) jsme byly 5. Kdy jindy bylo horší umístění Sparty? Začátek 90. let?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma nakonec skonči 11.super

Reagovat
sosna

Nemyslel jsem si, že to sem někdy napíšu, ale... Tohle je skvělá sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, celkem aj dost vitězství venku

Reagovat
smazaný uživatel

Krása

Reagovat
insane

sparta mě řádně namíchla, ale aspoň jsem rád, že v tomhle kole padlo 19 gólů a historickej rekord z minulý sezóny (634 branek) je na dostřel, opět jsem aktualizoval letošní statistiky:

http://i238.photobucket.com/albums/ff34/indierock_cz/analzagl-2.png

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pro SMÍCH

... za 3.místo může být za tu svou holomajznu ještě ráda

.. a teď už vyvrcholení ligy a v přímém souboji dvou nejlepších týmů ligy... já přeji Plzni

Reagovat
Liquid

Když Chovanec říkal, že jestli Sparta pod Hřebíkem ztratí titul, tak by měl vrátit trenérský diplom, zajisté nečekal, že kolo před koncem už bude Sparta 3.

Reagovat
Al Capone

Nádhera, Sparta nemá titul a ještě jakým způsoobem ho ztratila

Reagovat
frankiefcb

Tak nakonec skvěle to dopadlo, Sparta nemá titul a Baník záchrana. Co víc si přát, ale titul asi přeji Plzni

Reagovat
Liquid

Ale opět se ukázalo, že čecháčovská pomoc neexistuje, pouze na Moravě si ty loni 3 týmy a letos 2 pomáhají.

Reagovat
Puskas

Npř. Slovácko baník - 2x 2:1 pro Slovácko, co?

Reagovat
Puskas

Npř. Slovácko baník - 2x 2:1 pro Slovácko, co?

Reagovat
Liquid

Baník již považuji za slezský klub - ten tam nepočítám. Loni pomoc od Slovácka dostalo Brno, letos Olomouc.

Reagovat
Puskas

No proto. Když máš v lize dva tři morasvké kluby, jsou jejich výsledky vidtelnější než u 13 českých, tam se ztratí. Ale celé je to pitomost.

Reagovat
Liquid

letos se sami fanoušci Slovácka bouřili o tom, jak to bylo domluvené a loni myslím bezzubému Brnu pustili 6 bodů, jak se Soukup rozčiloval, že ten výkon a prohru 7:0 si nedovede vysvětlit....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bouřili se proto že jsou to blbci. Sigma na jaře ukázala že je to kvalitní mužstvo a může se měřit s nejlepšíma. Slovácko sme prostě porazili. Ani v dalších kolech nehráli nic extra, tak aby mohli tvrdit že jsou o parník silnější a prostě ten zápas s nama MUSELI vyhrát.

Reagovat
sosna

Zase to s ním zkoušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhne se mi nový House, dovaříjou párky a mávnu nad tím rukou.

Reagovat
Liquid

dnes se nebudem hádat, já uznám a to jako po právu, že jste si záchranu vybojovali po zásluze, sice máme diametrálně odlišný názor na potrestání za korupci kdy jsem já chtěl, aby byl aplikován automatický sestup, ale co se týče hry i kádru, tak na jaře byste patřili do horní poloviny tabulky a po herní stránce byste si tu záchranu určitě zasloužili i víc než "moje" Slavie

Reagovat
sosna

Nemyslel jsem si, že to někdy udělám, ale... .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

tom že s ebouřili, neznamená, že jim to pustili - gólem z přímáku v poslední minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To víš že jo. A teďka si vem ty žluté pilulky co máš brát když začneš moc přemýšlet.

Reagovat
sosna

Reagovat
Kenneth

Kde najdu jarní tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš muset od té současné odečíst tu po patnáctém kole a pak to dát někam na net a dej mi pak vědět, budu moc rád, protože sám jsem jí už mockrát marně hledal. Na to že to mají v počítači, je to fakt trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

idnes po sezóně vydává kompletní statistiky. Je tam toho hodně a dost zajímavých věcí.

Reagovat
Miguel19

Limberský

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Limberský dobře: "Sparta hrála celou dobu bídu, ti si nezaslouží nic." :D

Reagovat
smazaný uživatel

Limbersky: Tak my jsme s Libercem hraje nejhezci fotbal a Sparta hrala na jare nic,ta si nic nezaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

*Sparta hrála na jaře bídu... ale i tak řekl to trefně

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to brutální. Kdyby mi dal někdo před sezónou abych si vybral tři favority na titul, tak řeknu Sparta, Sparta, Sparta. Ten kádr vypadal na papíře impozantně, posílili asi nejlíp, dali do toho všecko. Prvních pět kol byli neskutečný válec. A stejně je z toho prd. Hřebík je nejlepší trenér kterého Liberec nikdy neměl.

Reagovat
Miguel19

Jj, na papíře do toho dali všechno. To ale bylo vše

Reagovat
Liquid

hlavně po podzimu 13 výher a jen 2 domácí prohry a přesto se zbavili Chovance, na jaře snad Řepka s ČB získal i možná víc bodů než Hřebík

Reagovat
smazaný uživatel

dobre jim tak, Sparta hrala cely jaro velky ho*no

Reagovat
Aldeano

Prvních devět kol = 9 výher.....

Reagovat
smazaný uživatel

"Válec"? To nevím. Spíš si pamatuju, že po podzimním derby říkal Hašek, že to byl první zápas sezóny, kdy jsme se nemuseli bát až do konce zápasu o výsledek. Spíš při nás stálo štěstí...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi hlupák, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Není. A má naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona Sparta hrála od 70minuty jen na 1útočníka??? Tak to je mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrála celej zápas jen na jednoho hrota. To je ubohost prostě.

Reagovat
cetto

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hrála od 70 minuty bez útočníka. Odešel Keric a místo něj Libor. To je taková Hřebíkova oblíbená past na soupeře... V podstatě to samý udělalal tušim v sezoně 2005 - 6 ve skupině LM v Thunu. Sparta taky tenkrát potřebovala nutně bodovat a nejlíp vyhrát a on stáhnul okolo 65 minuty jedinýho útočníka - už nějak nevim kdo to byl a poslal tam Herzána.

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak ted rikal Limbersky v televizi - Sparta hrala cely jaro bidu a tak je dobre, ze o titul budou hrat Plzen a Liberec, tymy, ktere hraly ten nejlepsi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě, Sparta si to nazasloužila

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ten tytul pokazila vlastně už v zimně. Udělaly velký směny, jak přišel pan Hřebík a vymněnil pana GSM, tak vlastně neměly čas si zehrát a ještě přišly nový kluci, tak tady bych viděl ten problém....nevim no prostě...

Reagovat
smazaný uživatel

you don't say

Reagovat
smazaný uživatel

sry neumim němesky

Reagovat
smazaný uživatel

teda anglisky sry

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsem tě neviděl nepsat něco jiného než tohle a ještě si myslíš, jak je to strašně vtipné, přitom se to k žádnému příspěvku ještě vůbec nehodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ta čeština ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl naprosto neuveritelnej zapas. Kdyby jsme vyhrali 10:0,tak by nikdo nemohl rict ani slovo. Ale co my vsechno nedame... ... Trikrat jsme sli sami na Hrusku,ten chytal opravdu vyborne. Toho bych si klidne dokazal predstavit v Plzni,az Pavlik s Cechem skonci,prece jenom uz nejsou nejmladsi.Darida dneska skvelej. Skvele si nacasoval formu,ke konci ligy hraje fakt paradne. Atmosfera na stadionu paradni,posledni zapas roku jak ma bejt.

Celkove podle vysledku skvely kolo. Uz po minulym kole jsem rikal,ze Sparta po dnesku nebude ve hre o titul,jsem rad ze se to splnilo. Olomouc a Banik zachraneny,takze z ligy jdou dva tymy z maticky Prahy Co se delo v Budejovicich? 4 cerveny a Repka nedostal ani zlutou?

Do Liberce uz se neuveritelne tesim,to bude naprosto skvelej vyjezd. Mame lepsi tym,jsme favorit,tak si pojdme pro ten titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

POĎ SI !!!

Reagovat
insane

a přitom po podzimu jsem byl tak štastnej, sparta náskok, ostrava na sestup. teď se s vypetím všech sil baník zachránil a ostraváci tu rázem vyváděj, jak kdyby skončili před spartou .)

Reagovat
Puskas

A proč ne? Takový pocit ze záchrany nepochopíš, dokud ho nezažiješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Sparta se taky zachránila, ale že bych byl v euforii, to nějak ne.

Reagovat
Puskas

To buď, aby nebylo hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za ročník, kdy jsme byli ještě snad v 8. kole poslední. Tuším to bylo už za Chovance. To mi taky nebylo nejlíp. Ale zachránili jsme se tuším na druhém místě. Jinak Gratulace do Ostravy. Baník patří na špičku první ligy. Pak teprv ta derby mají tu správnou šťávu!

Reagovat
Puskas

To bylo nějak za Petržely, právě že Chovanec to myslím zachraňoval, nebo Dobiaš a za něj Petržela? nějak tak - 94. rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, to už je tak dávno? Budu se muset podívat do svého úmrtního listu, jestli tu ještě mám vůbec bejt!

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, kolik ti je, dědo?

Reagovat
smazaný uživatel

Do tolika ani neumíš. Tak velký číslo snad ani neexistuje. A jestli existuje, tak ho nikdo nedokáže přečíst.

Reagovat
smazaný uživatel

No schválně... Neboj se, já znám hodně velký čísla. Ale jestli to není čtyřicet a víc, tak mi klidně vykej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeme pokračovat v tykání, dědku

Reagovat
insane

sparta skončila druhá v sezóně 95/96, ne? myslim, že jediná sezóna v devadesátých letech, kdy titul nevyhrála sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ročník 96 - 97. Podzim se pak ukopal po odvolání Vlasty P. a nástupu Chovance okolo 6 - 8 fleku. V zimě přisli Čížek, I. Hašek, a taky Ljubarskij, kterej teda moc nehrál a skončilo to ne na druhým, ale Spartička udělala titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude Sparta před 29. kolem dva body nad 15. místem, tak taky budeš křepčit. A s tebou celý EuroFotbal.

Reagovat
insane

jenže tam nikdy nebude

Reagovat
Puskas

to se kdysi říkalo taky a ejhle, přišel sestup - sezona 75

Reagovat
insane

tak ty doby za socíku byly trochu jiný. dneska jde náhlej pád tak dominantního klubu (sice sparta nemá druhej rok po sobě titul, ale vzhledem k tomu, že je to každej rok bezpodmínečnej útok na titul a nikdy míň, což se o ostatních klubech říct nedá) ruku v ruce s nějakym finančnim kolapsem (viz slavie), což u sparty myslim nehrozí, v rámci možností hospodaří hodně rozumně. ale stát se může všechno, to samozřejmě jo, jen jsem ho trošku popíchnul .)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta hospodaří rozumně hlavně proto, že má luxus, jaký nemá nikdo jiný v lize - šejka, kterej ji pravidelně dotuje balíkem.

Reagovat
insane

ale proč si votvírat při záchraně hubu na spartu, která je i při tý mizérii úplně někde jinde, na úplně opačnym konci tabulky? v tomhle jsou fandové baníku přeborníci, nic ve zlym .)

Reagovat
Puskas

To máš svým způsobrm pravdu, rozhodně ale ta radost je jen o té záchraně, to další je jakási škodolibost na úkor velkého rivala, jako u jiných klubů.

Reagovat
fantomas

Ježiši, co tam zas vyráběli? Mám lístky na Bohemku a dost se toho bojim teda..

Reagovat
Puskas

Myslíš Slávii? Všechny branky z malého vápna.

Reagovat
Losinho

Neboj, doma s trapnou Bohemkou to bude o něčem jinym. Dneska nedali na začátku 3 tutovky a pak se vezli.

Reagovat
Puskas

Tutovky? a které? Pár šancí, pološancí, tutovka vypadá jinak.

Reagovat
Losinho

Střela Trubily, kdy byl brankář dost rozhozenej - stačilo trefit bránu. Brejk 3 na 2 a střela vedle Martina Latky. Na začátku 2. půle hlavička Škody z dobrý pozice. Tohle všechno se má dávat.

Reagovat
Liquid

ze Slavie vyházet 70% kádru a sehnat schopnější čutálisty, pod Strakou to bylo na hraně únosnosti, po něm ty výkony a výsledky byly ještě o dost horší

Reagovat
smazaný uživatel

a co minulí kolo z Hradcem?

Reagovat
Liquid

1 vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

jn kádr se musí směnit, to je jasný, ale jsou tam už i nadějný kluci

Reagovat
božský John

Ach jo, hráli jsme dobře, Liberec taky, měla bejt remíza, ale nepohlídáme si Gebreho, jsem po dlouhý době z fotbalu smutnej, je to škoda...

A ti naši pičusové ještě na Gebreho bučí,bych blil

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec Jablonec, banda zkur*ená

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak Sparta prisla o titul a Banik se zachranil

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

a na Bazalech 13 127

Reagovat
exse

Zvláštní pocity, radost z vítězství, radost z toho že je Sparta out, ale zároveň trochu strach z toho posledního matche, protože se může stát vše a pokud bychom prohráli, tak by to bylo nehorázně hnusný. Získali bychom nejvíce bodů v lize, měli nejlepší skóre a stejně bychom skončili druzí, navíc ten hnus co předvedl Adam se Slováckem. No každopádně to bude nehorázně zajímavý a česká liga opět ukazuje že svoji kvalitu má a pro mě je jednoznačně nejzajímavější.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj. Plzeňáci už slaví titul, Limberský má nos nahoru,... Jestli je Vrba neuzemní, tak je máte na lopatě.

Reagovat
cetto

Plzen vás rozjebe!!

Reagovat
smazaný uživatel

Desitky fanousku Sparty cekaji u tymoveho autobusu a chteji neco rict hracum a zrejme i Jaroslavu Hrebikovi. Mezi prvnimi prosel Erich Brabec a uslysel od fans: Slavie zidovska je, nasleduj kapitana! Meli byste jit pesky!

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze jsem v praci,mel bych taky co rict...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si fans zastavili Miru Baranka: "Vy kurvite celou Spartu. A chcete hrat Barcelonu..."

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to ctes?

Reagovat
smazaný uživatel

Twitter

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou fans. Já jsem fan a já jsem dneska - až na těch deset blbejch deset minut - viděl naprosto skvělou Spartu. Měli si na ně s těmahle kecama počkat po úplně jiných zápasech.

Reagovat
Usty

Plzeň obhajoba, moje únorová vize ze začíná naplňovat

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo Sparta si to prohrala sam a Mistr bude Plzen protoze to nekdo maze az to neni hezky

Reagovat
cetto

krásný komentář Limberského : Sparta hrála celý jaro bídu a určitě si nezaslouží nic

Věřím Plzni, že to ukope, její síla je na naše poměry neskutečná, připomíná mi Spartu z přelomu tisíciletí a ač Liberec hraje dobrý fotbal, tak kvalita a psychika je na straně Plzně a jak říkám : věřím a doufám!

Reagovat
Losinho

Tak Hřebík nakonec dílo dokonal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Liberec - Plzeň bude krásný finále ligi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Reagovat
smazaný uživatel

Ježyšy Kryste. Ligy s měkkým i

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Reagovat
cetto

Ježyšy

Reagovat
smazaný uživatel

dyť ty tam máš taky chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tys to poznal sám, nebo ti napověděla mladší sestřička?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corosian

Dobre vas potrollil

Reagovat
smazaný uživatel

ty už se nevyjadřuj

Reagovat
smazaný uživatel

nekritysuj...tys asi nikdy neudělal chybu

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

já chcípám

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny sportovní zápasy, nejen fotbal, můžete sledovat TV obrazem na internetu zdarma na :

► www.sazkovky.info ◄

Reagovat
Miguel19

Desitky fanousku Sparty cekaji u tymoveho autobusu a chteji neco rict hracum a zrejme i Jaroslavu Hrebikovi. #acsparta

Reagovat
Losinho

Lynč!

Reagovat
Puskas

Hráči ale nechtějí nic slyšet a odcházejí zadním vchodem a zřejmě i Jaroslav Hřebík

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Hovádka.

Reagovat
smazaný uživatel

mají sebou šutr jak v Jablonci?

Reagovat
Gryphonheart

Dneska půjdou sparťani domů po svejch, autobus by měli za ten ostudný výkon nechat fanouškům.

Reagovat
havrys99

Jen pro zajímavost...jak by to bylo, kdyby dneska Liberec prohrál? Měl by taky 62, jako Plzeň. První vzájemný zápas byla remíza, takže by záleželo na rozdílu skóre? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

jo na skore, kdybi byla remiza zas

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

To je rozepsané na idnesu. Tuším že pokud by měly ty tři týmy stejně bodů, tak bere titul Plzeň, pokud Sparta a Liberec, tak bere titul Liberec, a pokud Sparta a Plzeň, tak bere by záleželo na tom jak se k tomu skóre dostali.

Reagovat
Puskas

Poslední údaj je víceznačný

Reagovat
havrys99

Když to odečtu, tak by musel prohrát dneska o 4 branky, aby měli stejný skóre. Suma sumárum, nestalo se...A JEDEME SI PRO TITUL DO LIBERCE!!!

Reagovat
Miguel19

No hlavně by byla ještě ve hře Sparta, ale to naštěstí už není

Reagovat
havrys99

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre titul Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

bude krásný finále ať už vyhraje kdokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, Andreji vše nej k narozkam, snad titul budeš moc slavit takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, kamarade za prani k narozkam i k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Taktéž. Ještě ti něco bouchnu na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

diky Muzi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik by mel mit karetni stopku ne??

Reagovat
exse

Ty bys mu teda přál, mu jedna skončí a ty bys mu hned dal další.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to je dneska den, remíza se Sokolovem, výhra Baníku a výhra Plzně

Reagovat
slavik38

"Libore, neni to oproti Glasgow trosku vlazny? Mozna i oproti Kodani..." #acsparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec ten zaver ligy dopadl nejlepe jak mohl o titulu se rozhodne mezi Plzni a Libercem ve vzajemnem souboji , Sparta uz o nic nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

MUTD bez titulu, Barca bez titulu, Sparta bez titulu... Vypadá to, že spravedlnosti bylo konečně učiněno zadost.

Reagovat
Rarášek

Zapomněl jsi na česko na MS bez medaile

Reagovat
smazaný uživatel

letos se hraje jenom Euro

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Svedsko bude mit zlatou

Reagovat
Losinho

Švédsko, Finsko, USA...všechno je to plevel a hnus, ale lepší než Rusáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ Bayern

Reagovat
hefy

Lálalalalá, Viktoriaa... To byl koncert, ale zakončování některých mi nahání hrůzu. Milane, Radime, Marku, Dane.. Trochu to pilujte.

Reagovat
smazaný uživatel

si to nechavaj na kvaldu o LM

Reagovat
exse

To si ale zaspal dobu chlapče, tu už hráli

Reagovat
hefy

Snad máš pravdu.

Reagovat
hefy

Jinak kam ty chodíš? Do kotle?

Reagovat
smazaný uživatel

na hlavni, ale dneska jsem nebyl, byl jsem v praci

Reagovat
hefy

No fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja s tebou souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

"ěsně za zády mají Plzeň, ta si veze tři body z Julisky" ...

Reagovat
havrys99

Doma z Doosan Arény..a hned na další hezkej fotbal k bedně

Reagovat
niflheim

Hmm tak jak to bude - Plzeň bude muset vyhrát o tři?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vyhrát.

Reagovat
niflheim

Nerozhoduje tam gólový rozdíl?

Reagovat
Losinho

Ne, vzájemný zápas.

Reagovat
Shevchenko

BANÍČEK NIKDY NESPADNE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Když Plzeň vyhraje tak mají stejně bodů s Libercem, co rozhoduje pak o vítězi?

Reagovat
havrys99

Vzájemnej mač, čímž by Plznička slavila

Reagovat
Losinho

vzájemný zápas - Plzeň bude mít titul

Reagovat
Losinho

Stejně je to divný - Slavie zažívá jednu z nejhorších sezón novodobý historie, od zachraňujícího Baníku dostane 3:0, los je v hajzlu a stejně mám pocit takový mírný euforie.

Reagovat
Losinho

teda los...tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejkrásnějších zážitků, a ta děkovačka, no taky nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

srovnal bych s oslavou titulu , hlavně Svěrky si to užíval ve velkém. zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Kukly, pyro, ti hráči jsou frajeři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Magič měl jít ve 30. minutě ven za druhý hrubý faul , naštěstí rozhodčí ponechal výhodu a pak na udělení druhé žluté karty asi zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

2 tym nejde do predkola LM???????

Reagovat
smazaný uživatel

asi do Evropské ligi

Reagovat
Andis

Sakra a co když ten zápas skončí remízou

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se bude posuzovat podle rosdílu v skore

Reagovat
smazaný uživatel

ale nevim co by dělaly kdybi bylo aji to skore stejny

asi kameň nušky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli takhle píšeš schválně, každopádně já se u toho noťasu svíjím smíchy

Reagovat
Andis

tak je to pak jasný, ale nerozhodovalo dřív rozdíl skore?

Reagovat
slavik38

přičti každýmu týmu jeden bod a máš výsledek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej kolik se nas sejde na Budejovice...

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych že víc lidí pžíde na Řepu než na Spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

No Repa prej vcera nedohral,tak uvidime..o tom,ze to bude jeho zapas by nebylo pochyb..

Reagovat
exse

Jinak průměr na tohle koo 6833, což je krásný, navíc když je středa. Když se představím že by ligu hrálo 12 týmů a pak ještě část o titul a o sestup, tak bychom takovej průměr měli na každý kolo. Škoda že to těm co to maj nasvědomí nedochází.

Reagovat
smazaný uživatel

to 6833 je jako diváků? tak to je malo, na Spartu chodí aji 12tisic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
exse

A na Bohemku na Duklu i 1200.

Reagovat
smazaný uživatel

Delas tady ze sebe akorat zbytecne blba. Protoze neverim tomu,ze nikdo nemuze bejt tak tupej,jak to tady predvadis Ty...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ok ja to beru jako chtěl sem tady napsat nákej svuj nazor na ligu.

nevim co je na tom blbiho ale tak tvuj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Nazory si mej jaky chces,to je mi ukradeny. Ale nesmis kvuli tomu kurvit tak nadhernej jazyk,jako je cestina

Reagovat
smazaný uživatel

tak sry jestli sem neco napsal špatně kašdej dělá někdy chybi, ale nemusiš byt hned sprosty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vazne idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

nou koment

Reagovat
smazaný uživatel

mám dotaz. Jsi Čech nebo cizinec?

Reagovat
Gryphonheart

Žádný škrtání klubů nebude, 16 je tak akorát, ale 18/20 by taky nebylo marných, hrálo by se víc zápasů, navíc když může mít Slovensko s poloviční populací 12, my můžem klidně 24 (čistě matematicky vzato).

Reagovat
exse

Blbost, Slovensko by jich mělo mít tak 6 a to by bylo pořád ještě hodně. Prostě v zemi s takovým počtem obyvatel a tak slabou kupní sílou je 16 týmů moc.

Reagovat
Gryphonheart

tak akorát. mě osobně vadí jediná věc, že nerozhoduje skóre ale vzáj. zápasy o pořadí týmu v tabulce, jinak je to nastavené celkem optimálně.

Reagovat
exse

To ti vadí jen proto že nám to teď může vzít titul, objektivně je to spravedlné, když mají 2 týmy stejně bodů, tak by měl titul získat ten kterej je lepší, tedy ten kdo má lepší vzájemný zápas.

Reagovat
Gryphonheart

Když vyhraje Liberec, bude to super, třetí titul během deseti let by byl zcela extraordinérní v českých podmínkách, pokud ho obhájí Plzeň tak jí ho budu taky přát, a příští rok ho budu přát i Dukle, předvádí taky celkem slušnej fotbal, a aspoň je to klub s nějakou koncepcí, vizí, organizací, prostě všechno to co současný Spartě imho chybí..

Reagovat
Andis

Sry já to nedopsal, tak je jasný že Liberci remíza stačí ne

Reagovat
Shevchenko

Nádhera! V téhle sezóně se ukázalo, komu jak záleží na Baníku. Od mistrovské sezóny rozhodně nejemotivnější sezóna. Její závěr byl epický. Na konci zápasu šlo vidět, že i když Svěrky nehrál, tak byl jedna z nejdůležitějších osobností, Lukeš si svou formu načasoval parádně, stejně tak Magič. Z Vomáčky se stal velký Baníkovec, k tomu přidal skvělé výkony, pro mě nejlepší hráč sezóny, je to borec, žeru ho. Dneska byla parádní atmosféra a super děkovačka, hlavně hráči v kuklách a s pyrem. Jinak největší návštěva nepřišla na Plzeň, Spartu nebo Liberec, ale na BANÍK !! A prý že se u nás chodí, jen když se daří. To určitě...

BANÍČEK NIKDY NESPADNE !!!

Reagovat
Shevchenko

A to jsem si ještě v 5 hodin myslel, že se tam nedostanu. Bože díky za to!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Záchranááá záchranááá Je to tam, i když jsem ještě 2 týdny zpátky moc nevěřil, tak je to tam Dnešní zápas byl skvělý, od výkonu hráčů a nasazení až po skvělou návštěvu a atmosféru. Jak už zmínil nahoře Sheva, na Baník se chodí vždycky a vždycky se chodit bude a musel by se vrátit tunelář Petera, abychom sestoupili. Ale to se nikdy nestane, díky za skvělou sezonku plnou nervů a poplivaných televizí Baníček nejlepší u nás!

Reagovat
Corosian

Tak titul je pryč, dostali jsme šancí dost na to to uhrát ale vždycky jsme je akorat zahodili, jako bychom o to neměli zájem. Takhle si Spartu nepředstavuju. Každopádně velký posun ve hře, celý zápas už ten systém měl hlavu a patu, hrálo se po zemi, teĎ jenom posílit na pár postech a jsem si jistej, že příští sezonu budeme válec. Tuhle sezonu jsme si ten titul za to jaro rozhodně nezasloužili. Každopádně bude dobrej konec sezony, favorizuji Plzeň. Mě ta Gambáč liga prostě baví

ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hráli špatně. Ach jo, co na to říct. Já fakt uvažuju, že na ten poslední zápas nepůjdu, protože nestojí o to poslouchat fanoušky, jak haní vlastní hráče a řvou Hřebík ven o to nestojím.

Reagovat
Losinho

Jako promiň, ale Hřebík posral, co mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, s tím hovnem co měl k dispozici se mu vedlo docela slušně

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, ale Sparta má taky vážně smůlu. Dneska ta Dukla, Příbram, Bolka. Hřebíkovi vina to je, ale už na tohle po 3. vážně nemám žaludek.

Reagovat
smazaný uživatel

Má smůlu, ale má taky štěstí. Podle mě je ten vršek tabulky seřazený zhruba tak jaký dojem udělaly týmy. Liberec první, Plzeň druhá, Sparta třetí, Boleslav s velkým odstupem čtvrtá a pak zbytek. Což je fajn, jak loni, tak letos titul vyhraje tým který si ho nejvíc zaslouží, a který udělá největší dojem. Ať už to bude Liberec díky fotbalu a husarské bitvě se Spartou, nebo Plzeň díky tomu impozantnímu vzestupu a tomu že dokázala v posledním kole zvítězit na hřišťu vedoucího týmu ligy a zebrat mu titul.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že ten titul bychom měli nefér jaro bylo fakt otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

S Bolkou to bylo 2x po zásluze porážka. Pokud je zápas o prvním gólu, tak ho muš dát, jinak je to, stejně jako ČK pro Pamiče kterej šel do druhýho souboje jak kokot (pokud to sudí pískne, dá v taové situaci žlutou), jen výmluva, což ovšem Sparťanům jde s větším množstvím neúspěchů taky dobře. Navíc třeba Plzeň na Žižkově taky spálila nemožné.

Prostě po odchodu Řepky nemáte lídra, očekávaný nástupce Jarošík hrál katastrofálně že se musí člověk divit kolik má na jaře startů, k tomu chyby ostatních obránců, druhý nejspolehlivější mi snad přijde v letošní sezoně Vidlička (moc jsem toho neviděl, pamič i erich pořád chyby). Ze zálohy skvělý Hušbauer, dle mě nej hráč Sparty sezony, Matějovský podzim budiž ale jaro trápení a pořád nenavázal na své výkony z Bolky. V útoku Leo, když se mu chce, tak je super, když ne tak je zralý na prodej a mladí tým nevytrhnou. Pokud se nedaří, tak Matějovský nepůsobí jako opora pro lidi okolo. křídla jsou mladá nebo za zenitem Sion. Na papíře to možná vypadá dobře ale v reálu je výkonnost jednotlivců horší.

Reagovat
smazaný uživatel

David Limberský to v rozhovoru pro čt vystihnul úplně přesně, že Sparta si to za tu bídu ani nezaslouží a já jsem šťastný, že to takhle bude, že si to dva momentálně nejlepší naše kluby rozdají v přímém souboji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Big like

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Já vůl si vždycky říkám, ať nedávám +,- na celkový počet vstřelených branek...

https://www.chance.cz/tiket-vyhledavani?page=tiket&zobr=obr&cislo=3033007714822&kod=09%3A15%3A50

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohled na tabulku je hezkej - Ostrava zachráněná (ani mi tolik nevadí, že Slavia rupla - už jsem letos zvyklej), Olomouc zachráněná, sestupuje Bohemka s Žižkovem a v posledním kole velké finále o titul. Nádhera. Akorát to finále neuvidím, což je škoda, ale život je holt pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Baniku a Plzni za navstevy(proc nejsou takovy kazdy kolo)

za zaver ligy,primy zapas o titul i kdyz se nas to uz bohuzel netyka

Husbymu za bojovnost,u nej jako jednoho z mala je videt zapal a ze mu to neni jedno

Sparte a Bohemce za ostudnou jarni formu a Haskovi za zbytecne defenzivni pojeti bez efektu,navic kdyz to casto neni potreba

Reagovat
smazaný uživatel

hesky jsi to shrnul

Reagovat
smazaný uživatel

To poslední

Reagovat
Rišan

Byl jsem mimo a když jsem se dověděl výsledky 29. kola, byl jsem nadšený. Zápas Liberec-Plzeň by měl být perfektním vyvrcholením ligy! Teď jen aby naše čtveřice taky něco dokázala v pohárech! Pitomí fandové Ostravy mne štvou, ale přesto týmu přeju záchranu. Prý potrestané Olomouci musí účast v EL potvrdit UEFA, kdyby místo ní hrála Boleslav nezlobil bych se. Ale třeba se Olomouc vytáhne jako tenkrát proti Skotům.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite jak se rika tomu, kdyz nekdo vyhodi trenera, kdyz jeho tym vede ligu o 6/10 bodu?

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, uz vim - KONCEPCE

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Specialita Dana Křetínského?

Reagovat
smazaný uživatel

Neblil jsi tady náhodou ze hry Sparty na podzim?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže hra se nezlepšila

Reagovat
smazaný uživatel

Hra se na jaře měnit neměla..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, pak mi vysvetli, proc se nepockalo do konce ligy a pak neprobehla zmena?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože pak by nestihl transformovat mužstvo na poháry.. Měl půlroku čas na to, aby poznal kádr a klub zevnitř..

Reagovat
salami

klub mohl poznávat i jako třeba poradce Křetínskýho a nemuseli měnit GSM a mít pul roku na poznávání kádru, kterej tu zná podrobně každej, kdo sleduje pravidelně GL, je taky docela luxus, ale nic proti tomu, at si klidně na podzim dá za cíl seznámení s kuchařkama a zmákne teorii údržby trávníku a Sparta na hřišti pokračuje v podobnym duchu, já budu jedině rád

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se zamyslet.. Jak by se asi Chovancovi (btw legendě klubu, ke který by bylo šílený se takhle zachovat), kdyby mu na tréninky chodil Hřebík a chtěl po nich to samé co teď, aby zjistil jestli na to mají, nebo ne... Tohle by neprošlo ani u vás ve Slavii

Reagovat
Kenneth

A proc teda odchazel Chovanec?

Reagovat
smazaný uživatel

a nejen na podzim, ale i na jare

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo. Ale ptal ses, proč odcházel bodově úspěšný trenér. Takže odpověď po lopatě je: Protože se nikomu nelíbilo, jak pod ním Sparta hrála, a protože vypadl s Vaslují.

To že změna GSM nepřinesla radikální změnu hry Sparty je ovšem pravda. Kdo to ale v zimě mohl tušit, že?

Plzeň hraje fakt dobře. Moc vám to přeju. Jen už byste konečně mohli vyrůst z té provinčnosti a zvyknout si, že být nahoře je prostě vaše radost a nemusíte kvůli tomu kopat a blejt na nejúspěšnější klub české historie.

Věř mi, že vám tu radost přeuju naprosto upřímně.

Reagovat
Rišan

Byl jsem mimo a když jsem se dověděl výsledky 29. kola, byl jsem nadšený. Zápas Liberec-Plzeň by měl být perfektním vyvrcholením ligy! Teď jen aby naše čtveřice taky něco dokázala v pohárech! Pitomí fandové Ostravy mne štvou, ale přesto týmu přeju záchranu. Prý potrestané Olomouci musí účast v EL potvrdit UEFA, kdyby místo ní hrála Boleslav nezlobil bych se. Ale třeba se Olomouc vytáhne jako tenkrát proti Skotům.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. nevíte jak to vypadá do příští sezony s Kukecem a Magerou? Zůstávají nebo jsou tu jen na hostování?

Reagovat
r.mrazik

hasku hasku...potrebovat vyhrat a postavit do zapasu jednoho utocnika...navic prcka...a kdyz vim,ze bude dukla betonovat...to mi hlava nebere...

Reagovat
smazaný uživatel

je smutné jakým způsobem se baník zachraňuje škoda slov. A to nasezení rozhodčích Královec na spartu, je všeobecně známo že Královec vždy připískával spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to na tom vysledku je ale znat...

Ze vas furt bavi spekulovat o tom,ze je ve fotbale (opet) korupce

Reagovat
smazaný uživatel

já sem z moravi a sem moc rádd jak to dopadlo na moravě, hlavně Sigma

diky Johne...nezapomeneme

Reagovat
Radar

*MoravY

Reagovat
r.mrazik

jdi pryc...

Reagovat
smazaný uživatel

nou koment

Reagovat
Radar

13 127 lidí vidělo boj o záchranu, to je snad návštěva jara ne? Tohle nemá v naší lize obdoby - ONLY IN OSTRAVA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

návštěva jara - v Ostravě?

Reagovat
Radar

V lize, ale nejsem si jistý, kdyžtak mne vyveďte z omylu

Reagovat
smazaný uživatel

nejvyšší návštěva byla buď na zápas Sparta - Plzeň nebo na derby

Reagovat
smazaný uživatel

hele, nevis kde muzu ted zkouknout zaznam nebo aspon sestrih dnesni Viktorky?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bohužel netušim

na sazkatipu už archiv neni co?

Reagovat
smazaný uživatel

a druha otazka, dneska bylo nejaky hezky choreo?

PS: a vypada to, ze bychom mohli vyhrat tech 50 tisi od Sportu

Reagovat
smazaný uživatel

choreo bylo, ale ještě nevim co tam bylo

kartoniáda - 3 po sobě jdoucí obrazy

na stránkách je zatim jen jeden obrázek

http://www.fcviktoria.cz/media/image/3-viktoria_pribram7.jpg (a z toho taky nepoznam o co jde)

Reagovat
smazaný uživatel

francouzska vlajka, treba podpora Hollandemu

Reagovat
smazaný uživatel

...tak na derby přišlo 16 tisíc lidí a na Plzeň teď nevim, jestli 14 nebo 17

Reagovat
Radar

3. flek v jarní návštěvnosti tak dobrý hlavně by tolik lidi nepřišlo na boje o přežití v gl

Reagovat
smazaný uživatel

mit vetsi stadion, tak to padne v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne, Sparta - Plzeň bylo víc.

Reagovat
Radar

Ach jo... už mi to tady lidi potvrdili

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, já to dlouho neaktualizoval a měl sem tady naposled tvůj příspěvěk, každopádně ta návštěva je krásná, stejně jako proti Žižkovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník zachráněn

a Plzeň snad titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Neskutečně skvělé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Super sezona ve všech ligách. Plus Chrudim která s přehledem válcuje ČFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas jsme si to neprohráli.. Dneska i minulý týden bych Spartu docela pochválil, hrálo se na jednu branku, soupeř o několik tříd horší.. Jen ta koncovka je mizerná, prohrála nám ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si furt myslím, že hlavní chyba bylo to, že nepřišel Psotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde

Reagovat
cubinho

Do Senice...

Reagovat
smazaný uživatel

na Hané.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sparťané přicházejí o iluze, či Smrt krásných sparťanů.. Fotbal píše někdy skutečně krásné příběhy

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě chybí trenér, Hašek je parodie. Není to Hřebíkem, ale Haškem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to hráči ! ! ! Trenér za ně dávat góly nebude, ani rozhodčí.

Reagovat
centos

Dnes je krásný den.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Radar

Pro nesparťany a nebohemáky určitě.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v Praze je to plné emocí. Sparťani jsou v prdeli že budou bez titulu, Bohemáci jsou v prdeli že budou ve druhé lize, Žižkov je v prdeli tak nějak celý rok, Dukla slaví že obrala Spartu o body. Akorát Slávisti jsou nejspíš otupělí a je jim všecko tak nějak jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je vyborny

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ti sou rádi, že je Sparta bez titulu.

Reagovat
Liquid

přesně tak

Reagovat
salami

to teda jo, ale vzhledem k Slavii je otupělost dobrý slovo a bohužel u mě i trochu lhostejnost, ještě pár let s Řebíčkem a zapomenu jaký to je fandit pořádně Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sou radi,ze dostali licenci na pristi sezonu. Po zkusenostech z lonska to pro ne neni takova samozrejmost

Reagovat
smazaný uživatel

Když ale tak přemýšlím, že by spadli do té třetí ligy, tak teď by se chystali na postup do druhé a za rok zpátky do první (tak nějak o tom nepochybuji). Za to by se vyhnuli těm trapnostem s novými majiteli, což není až tak špatná odměna za dva roky trpělivosti. A Bican by pořád vlál nad stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍČEK se udržel, nejméně sympatičtí Bóhemians padají a Sparta nebude mít titul, kolo snů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

400. pro me a titul pro Viktorku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pripajam sa ku gratulacii

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tož všecko nejlepší. Doufám, že ten titul urvete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky mi víc sedí Plzeň než Liberec, i když musím uznat, že Liberec hrál letos fakt hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

toz dekuju

Reagovat
Radar

Kdyby Kukec po sezoně neodešel tak bych se hodně divil, dneska opět podal více než skvělý výkon. To jak snadně obchází hráče jsem ještě v baníku neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je kometa jako kráva

Reagovat
centos

Kukece a Fantiše udržet, konečně má hra po stranách kvalitu

Reagovat
Radar

A Vašendy se co nejdříve zbavit, jediné co mu tak jde se tah na vlastní bránu což je lehce kontraproduktivní.

Reagovat
centos

Dneska se rval, dal bych mu čas.

Reagovat
Radar

Davor Kukec

2 hours ago

Today is my happiest day, I love this club I love these people and I love Ostrava.....Banicek mam rad....

To vypadá optimisticky

Reagovat
smazaný uživatel

To je odkdud?

Reagovat
centos

Z jeho Facebooku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12. květen: 1942 - Druhá bitva o Charkov, 1944 - sovětské vítězství v krymské operaci, 2012 - přímá bitva o titul mezi Libercem a Plzní!

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík prý jel zrovna po zápase koupit novou barvu na fasádu

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak Straka, ten už to má taky pokreslený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu krasny den SLOVAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to neuvěřitelně prokaučovala:) Na druhou stranu přímý souboj o titul v posledním kole? Jsme snad jediná evropská soutěž,která se tím může pochlubit.

Reagovat
smazaný uživatel

PD pravidelně končívá druhým El Clasicem.

Reagovat
smazaný uživatel

No tento rok to bylo v Polsku o dost zajímavější. Dvě kola před koncem tam byl rozdíl mezi prvním a pátým dva body, tudíž mělo šanci na titul 5 týmů, a před posledním kole odpadl ten pátý a tak měly šanci na titul 4 týmy.

Reagovat
centos

8535 - průměrná návštěva na Bazalech v jarní části sezony.

Reagovat
Liquid

Bohemku jsem na jaře viděl zaplaťpánbůh pouze jednou a to na Letný, a neuměj si přihrát na pár metrů, místo střely se radši vzdát míče a čekat, otřes prostě, když tým udělá na jaře 1 výhru a 2 plichty, nemá v lize co dělat, dnes půl hodina přesilovky a taky bez golu, musí začít u sebe a ne ohlížet se na vás

Reagovat
salami

jdou dolu naprosto zaslouženě, ale přesto bych tam našel posily pro Slavii, zkusil bych Kaufmana a líbil by se mi docela i Moravec, moc prachů nemáme a Kaufman je volnej a za Moravce určitě nebudou chtít majlant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Sňozík mi byl vždycky sympatický, ale takovými řečmi u mě teda skončil... Bohemians měli na Baník po podzimu náskok 10 bodů, ale oni budou řešit jeden ofsajd v 28.kole...

Reagovat
smazaný uživatel

Videli jste Stajnera v tom rozhovoru po zapase? Ten vypada jak Rumcajs,potkat ho nekde v noci,tak utikam co mi sily staci

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Liquid

Štajner + Nezmar = reklama na Al-Kajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Hasek o zraneni Kweukeho: "Nahradi ho Keric. Za A mu verime, za B nikoho jinyho nemame." nevim,jakej je to trener,ale hlasky ma dobry

Reagovat
Liquid

Pro Spartu docela ostuda, že nemá v případě Kweukeho na hrot adekvátní náhradu, Kadlec, Kerič, to nejsou vápňáci, nevíte co je vůbec se Slepičkou ??

Reagovat
salami

Slepička hrál proti Bohemce 15 minut, tak nevim proč by nemohl hrát, ale spíš mě zajímá, co je s Kadlecem, je zdravej?

Reagovat
Liquid

byl nemocnej, prý na lavičce byl, ale připravený hrát prý nebyl, měl ještě něco s kolenem dle Haška

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slepicka sice hral,ale podle toho co predvedl proti Bohemce to vypadalo,jako kdyby to byl prumernej druholigovej utocnik...

Reagovat
smazaný uživatel

Me posledni dobou prijde,ze se snazi bejt za kazdou cenu vtiptej,z kazdyho novinare udelat trochu blba,pritom za nejvetsiho blba je ted on..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Mě ta hláška přišla parádní. A jak to řekl ... výbornej bavič.

Reagovat
smazaný uživatel

Proměnit Plzeň polivnu šancí tak udělala novej rekord ligy a vyhrála by tak 10:0 ale nééé jim je málo jít 5x sám na branaře :-D

Reagovat
rufus

Velký díky pro Sionka, Pamiće, Krejčího a Hušbauera. Na nich je vidět, že jim na Spartě opravdu záleží.

Ale jinak posraná sezona.. Skvěle rozehraná a skončila nejhůř jak mohla. Teď snad vyhraje titul Liberec, Plzni ho nepřeju ani náhodou.

Reagovat
salami

o víkendu jsem věřil, že Sparta zaremizjue s Bohemkou a Liberec v klidu porazí Slovácko, po víkendu to vypadalo na titul Sparty, tak jsem radši o dnešku neuvažoval a jak to krásně vyšlo, žádný přehnaný nervy v posledním kole, Slávka nesestoupí, Sparta titul nevyhraje, ale zas uvidim krásnej souboj o titul, a ačkoliv jsem po podzimu chtěl titul znova do Plzně, tak by mi ted bylo Liberce docela líto, asi by si to zasloužil, vzhledem k pohárům je to fuk, šanci do LM má jak Liberec tak Plzeň, takže řešit jestli by někdo postoupil spíš, je blbost, Bohemka do druhý ligy patří stejně jako Žižkov, už bylo v lize moc přepraženo, jsem rád že Baník zustala příští rok by mohl čeřit vody i vejš

Reagovat
smazaný uživatel

dopadlo to perfektně... Liberec a Plzeň ve 30.kole o titul... Sparta s Hřebíkem pro smích...

až teda na Baník, který si musel závěr ligy koupit

Reagovat
adalbertus

obrana Hradce je na jednu Věc no,aspoň jsme se zasmáli,Baník paráda-kádr necha pohromadě,sparta jsme jim pekne 'zatleskali'

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hrozně rád, že Bohemka šla dolů. Ten tým nemám rád už tak nějak konstantně, ale když mají v kádru bezmozky typu Sňozíka a Abrahama, tak jim ten sestup přeju tuplem.

Ke Sňozíkovi - že je má v hlavě piliny, je jasné. Na druhé straně je to výbornej gólman. Co včera vychytal ...

Reagovat
sosna

Až se Bohemka zase vrátí, tak tam Sňozík už snad nebude. Ty jeho rozhovory typu všechno znám, všechno vím a snažím se být vtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že až se Bohemka vrátí, tak bude hrát v Ďolíčku a bude na ňu pravidelně chodit alespoň sedmička. Jinak ať se klidně plácá ve druhé lize.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Sňozík po fotbalové stránce zraje jak víno, no. Takový český Van der Sar.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle rozhovoru s Haškem mi přijde, že končí. Kdyby s Haškem skončil i Hřeb, tak by to teprve byl ten správnej výsměch. Když už nás ten experiment stál titul, tak bych v něm pokračoval ještě alespoň rok, jestli se to náhodou nezvedne. Jestli ho zase odvolají (nebo ho duté hlavy z kotle donutí k odchodu), tak to bude blamáž. Křéťo, prosímtě, snad máš koule ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase pozitivum je, ze Hrebik dokaze ve Sparte protlacit mladsi hraci, ktere se na jare take hodne ukazali. A Hrebikovske fotbal na ty starsi hraci proste nemaji. Vyhozeni Hrebika bych videl jako chyba. Jestli ve Sparte je spoustu nadejny mlady hraci, tak on je tam spravne. Pokud vhodne doplni o starsi hraci, tak ta mozaika neni tak spatna. Je to bohuzel prace na vice nez 1-2roky a zjevne Hrebik to umi s mladsi hraci. Dokaze z nich vymacknout nejvice a tem mladsi snaze vnuti svuj behavy a pressingovy styl.

P.S. Nejsem fakt fanousek Sparta, ale proste to takhle vidim

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

"Bazaly - náš domov! Tato sektorovka spatřila světlo světla při nástupu hráčů proti Slavii. Její rozměry jsou 80*26 metrů, čímž si připsala primát největší plachty v tuzemsku!!! "

Reagovat
smazaný uživatel

jinak díky na Střížkov , jejich výkon v zápase proti Mostu mi dopomohl ke čtyřem stovkám škoda , že se zpráva o vypuštění ke mě dostala až když byl kurz 1,2

Reagovat
centos

Bereš to do Teplic přes Most? :)

Reagovat
smazaný uživatel

co ty nakonec, jedeš, nejedeš?

Reagovat
centos

Chtěl jsem jet, ale přišla mi do toho pondělní zkouška. Naučit v předstihu nezvládnu, bo teď mám dost jiných věcí

Reagovat
smazaný uživatel

jo , v sobotu ráno jedu s nima do Sokolova

Reagovat
centos

Víš že ti to docela závidím? Poznáš spoustu mně neznámých měst :)

Jinak včera, jak jsem utíkal kolem tebe dolů, tak jsem se fakt bál, že se nedostanu, bo nahoře byly snad všechny pokladny zavřené (nebo se mi to zdálo), tak jsem to vzal směrem ke kotli s tím, že předběhnu ty loudaly a třeba někomu z nich zaberu místo Uf.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sokolov je prý něco jako Karviná , samý důl a cikán takže asi není o co stát ... mě se u kotle nechtělo stát tu frontu tak sem šel radši za kilo na esko

Reagovat
centos

Mně taky nakonec ne, tak jsem přelezl zábradlí a šel se postavit k pokladnám na P.

Reagovat
kubys

Sokolov je teda daleko více psycho, město uprostřed obrovských jam opravdu není jak Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Ústí už to taky začíná pouštět bo nedostanou licenci na první ligu , takže všichni naložit rodinné úspory na Vlašim

Reagovat
smazaný uživatel

Zpackaná sezóna. Trestuhodné neproměňování šancí, fatální chyby v obraně a selhání jednotlivců...v tom vidím hlavní příčiny jarního krachu. Celkově je toho hodně málo s čím můžeme být po této sezóně spokojeni...ale co se dá dělat. Nevyšlo to letos, vyjde to příští sezónu. Forza Sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se lekl, že ztrácíš svůj "agresívní optimismus".

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Další sezónu nám to Sparta vynahradí .

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to bude jako letos, že po podzimu mistrem a pak v piče, tak sem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou pokračovat v tom co hráli v posledních dvou zápasech a odnaučí se bát po vstřeleném gólu o výsledek a místo toho se naučí, že soupeře, který je na dně je třeba dorazit, tak se fak už moc těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, k jakým dojde změnám...asi skončí Libor Sionko, což je mi docela líto. Měl se loučit titulem a ne takhle. Včera to s ním byla velmi smutná rozlučka, ale zaslouží si za ní uznání. Pak bych to viděl na odchod Slepičky, bohužel asi i Keriće. Nevím, co Jirka Jarošík. Zůstane a zkusí napravit pokaženou sezónu, nebo odejde?

Reagovat
centos

Prý dostal co proto u toho autobusu. Aby si neřekl, že mu to za to nestojí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy dostal co proto u autobusu? Včera? On totiž slíznul nějakou kritiku ze strany fanoušků už po finále poháru.

Reagovat
centos

Jo, aspoň jsem to četl. Oni asi dostali co proto všichni, ale Jarošík nějak víc. Aspoň jsem z toho nabyl ten dojem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Jarošík podle mě nepřišel na tu závěrečnou děkovačku. Libor Sionko šel jako první před fanoušky, dal jim dres a s řadou fanoušků si plácnul a omlouval se za ztracený titul. Stejně tak potom Krejčí, Holek, Hušbauer (bez věnování dresu) a samozřejmě Pamić. Jarošík nic. Trochu mě to zklamalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga je čím dál zajímavější. Z tradičního obsazení prvního místa Sparta, Sparta, Sparta, Sparta se postupně stalo Sparta, někdo, Sparta, někdo, Sparta, a teďka se zdá že to přešlo do Sparta, někdo, někdo, Sparta, někdo, někdo.

Reagovat
clinger

a je to jen dobře (hold nemají už Horníky,Košťály apod.).a budou horší a horší.sice furt mají jasně nejvyšší rozpočet ale jednou musí Křetínskýho přestat bavit do nich furt pumpovat peníze bez návratu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ruďochy nepodceňoval, nevim kde se to ve mě bere, ale mám takovej pocit, že tentokrát jim ta EL vyjde a tam už se může stát cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám (i z toho pohledu, že na Letnou rád chodim jako divák), že se vám tah s Hřebíkem vyplatí aspoň co se Evropy týká. Jsem přesvědčen, že do zákl. skupin EL se dostanete a budu vám fandit, abyste dopadli třeba jako předloni Jinak doufám, že na tom, že nám budeš fandit proti Slovanu se nic nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit vám nebudu, ale ani Slovanu. Abych řekl pravdu, tak nevím, která varinata by pro nás byla lepší. Aby uspěla Plzeň a získala tak druhý titul v řadě, nebo Slovan, který by si titulem zvýšil sebevědomí a dělal Spartě problémy i další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok bude titul patřit Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Má předpoklad pro to, aby byla "Skokan roku"

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak jako Baník, jak to je se Svěrkošem, stihne začátek sezóny?

Reagovat
smazaný uživatel

září - říjen když to půjde dobře

Reagovat
salami

spíš se slušně rozjedte na podzim a Svěrkoš vám pomůže na jaře, nemá cenu stíhat 2 nebo 3 kola a uspěchat tak návrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mno těžko říct jak to bude vypadat příští sezónu. Řek bych že jak Na Západě, tak v Praze i na Severu bude hodně rušný přestupový období. Zatimco vy se na něj můžete jedině těšit, já se spíš bojim (i když se těšim že se bdue něco dít, tak očekávám spíš oslabení kádru) a to stejný asi Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska uz trochu bez emoci..po tom jak to bylo rozjety,je tahle sezona horor..Hrebik vedel proc chce prijit po sezone( bud to mohlo dopadnout jako ted nebo ukopat titul,kterej by mu prakticky nikdo neprisuzoval kvuli naskoku)...nejsem jeden z tich kricicich Hrebik ven,ale ted bude mit dostatecne casu na to,aby zapracoval na svym stylu a hernim projevu,pokud bude videt posun,tak jsem alespon trosku schopnej spolknout tenhle kolaps..

Co jednoznacne chybi je spartanstvi nebo spartanskej zapal,at to driv predvadel Repka,Kladrubsky,Kucka..v tezkych chvilich je videt,ze chybi vudce Matejovsky to neni a Jarosik taky ne..

Odchody: Sionko(konec?),Vidlicka,Juhar,Slepicka...na lavicce muzou sedet mlady,stejne stridame az po 75.minute a stridani nemaj zadnej efekt

Prichody: cekam prichod Kovace,pripadne Hubschmanna...nutne potrebujem pravyho obrance,z nejspis z ciziny,protoze Gebre nebo Rajtoral uz dalsi sezonu v GL nezahaji...utocnika-libil by se mi Mahmutovic,Chramosta nebo Ceesay(pokud neni uplne mimo,ale stylem skvelej hrac)..a jeste pravy kridlo-tady bych lovil v Jablonci...

At nejsem priznivcem castych zmen,tak by me odchod Haska rozhodne nemrzel..

Kazdopadne uz ted se tesim na pristi sezonu,Sparta forever!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi včera na Dukle? Jinak k těm odchodům a příchodům...Juhar, Slepička, Vidlička pryč. Ale koho koupit, to moc nápadů nemám. Rossi, Mahmutovič...co třeba ten Štěpán z Hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi, Mahmutovič, Kladrubský, Štěpán.. A prostě pravý bek, ať si ho třeba vycucaj z prstu, nebo tam zapracujou Přikryla.

Reagovat
partaS

Kadlec, Kweuke , Kerič co byste s nima udělali, kdyby se přivedl třeba Štěpán nebo Mahmutovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by šel Přikryl do obrany, tak by Štěpán nemusel být špatnej.. Já ho celkem dlouhodobě považuju za jednoho z nejlepších hráčů ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Je v lize ještě nějaký jiný Štěpán než Vojta Štěpán?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ten, co hraje v Hradci.. Skvělej na míči, rychlej, s dobrou přihrávkou i centrem, tlačí se do vápna.. Pravidelně Spartu trápí, společně s Chramostou, asi nejvíc z celý ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ono to nebude tím, že Hradec aji Boleslav to na Spartu doma docela umíjou. Jinak je to průměr. Já ho mám rád, u fanoušků je oblíbený a pamatuju si jak byli všichni nadšení když dal Střížkovu dva góly, ale tuším že to byly asi tak jediné dva góly které za nás kdy dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav to na nás doma umí? Podívej se na poslední vzájemné zápasy. 1:4, 0:3, 1:2, 1:2 - vše ve prospěch Sparty. Až teď to Boleslav prolomila.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dlouho to byl snad jediný klub který měl se Spartou kladnou bilancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku ano. Ve své první sezóně dokonce vyhrála na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

První dvě sezony je myslím snad Sparta neporazila, pak se to zlomilo, a ted zas zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

V první sezóně jsme doma prohráli 1:0, venku myslím remíza 1:1. Na podzim 2005 jsme je porazili 4:2, venku jsme prohráli 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

U nich ste v první prohráli myslím 2-0 ne.

Reagovat
salami

Mahmutovič je dobrej, ale je to podobnej typ jako Kerič a jak pěkně Keriče využívate

Reagovat
partaS

Mahmutovič je o něco důraznější a rychlejší, mě by se ve dvojce s Kadlecem líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmutovič má výhodu, že může hrát na 3 pozicích.. Kerič ne.

Reagovat
salami

o tom právě nejsem úplně přesvědčenej, jestli budete pokračovat v systému z jara tak tam pro něj prostor nevidim, ale hráč je to dobrej, sice umí zahodit nemožný, ale herně se mi hodně líbí

Reagovat
sosna

Já vám dám Rossi. Naše spolupráce už dávno skončila.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme zachránění a navíc k nám posílajou nemakačenka, co s takovou spoluprácou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene.. Neskončila..

Reagovat
sosna

Pravda. Za Jílka máme ještě v létě dostat jednoho hráče na hostování. Ovšem sportovní manažer prohlásil, že se toho snad vzdáme. Podaný celkem nic moc, Jirouš tragédie. Oba si po sobotě zbalí věci (včetně zlatých medailí z poháru) a poputují zpátky do Prahy. A tím jsme ze Spartou skončili.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mě to zklamalo. Sparťani o Podaném říkali jaký je to sympaťák a jak na sobě pracuje a ono prd. Kdyby chtěl, tak mohl být furt v základu a dost se posunout. Takovéhle hostovačky ale nepomůžou nikomu. Je to ztracený čas pro hráče, a zabité místo v sestavě pro klub.

Reagovat
smazaný uživatel

To se divim.. Podaný je hodně poctivej hráč, jestli ono to trochu nebylo tím, že mu spoluhráči moc nepomohli A Jirouš taky nevypadal zle, když se dostal na trávník..

Reagovat
sosna

Podaný nebyl až tak špatnej, mě se celkem líbil, ale musel by tady zůstat delší dobu, aby si to sedlo. A proč utrácet prachy, když máme stejně dobrý, ne-li lepší odchovance. A Jirouš měl smůlu, že byl zrovna delší dobu zraněnej. Když nastoupil jako střídající hráč, tak to byla katastrofa. Jsem zvědav, kam ho pošlete v létě. O toho moc velkej zájem nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskoncili,jeste Jilek pretahne Housku...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravděpodobnější že Hřebík poletí a Jílka si veme sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský mě taky napadl. Mohl by se vrátit .

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Proč by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to palič jako víno. On je schopný převzít balón, předsprintovat ji Forresta Gumpa, a pak zahodit 100 % tutovku.

Reagovat
salami

jeden takovej tam ted končí, tak by mohli přivést náhradu, Sionko za mlada potřeboval těch nájezdů za zápas aspon 5, aby z toho byl jeden gol, třeba bude Štěpán produktivnější, tak jako tak sice palič, ale do šance se dostane už to se u nás v lize musí ocenit a stačí kouknout na Vlčka, kterej byl to samý a nakonec se i docela rozestřílel před třicítkou

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se ho z Olomouce zbavili, nehrál tenkrát ani v Jablonci, to je takovej pruměr ligy, možna ani to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je ale trochu jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na nazoru každého

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi je náš, Štěpnán taky. Ruce pryč.

Reagovat
sosna

Štěpán ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je v Hradcu pořád na hostování, ne? Btw, jak to vidíš s posilama? Já myslím, že bysme si teoreticky aji vystačili bez velkých nákupů. Kdyby se udržel Hořava, vrátil se Petr, Rossi, snad možná Míša Hubník. Zlámala asi udržíme jenom na hostování za nevýhodných podmínek. Hodil by se nějaký box to box záložník se slušnou střelou, možná budem muset zehnat brankáře, plus možná nový stoper. Hála, Nepožitek by mohli jít na hostovačku. A hlavně pečlivě vybrat trenéra, doufám nějakého takového který naváže na Psotku. Protože aji když je John kabrňák, tak mi chybí ten kombinační fotbal a to že sme byli schopní od vlastního vápna přejít za deset sekund v šesti lidech do útoku.

Reagovat
sosna

Štěpán tam chce zůstat a vedení mu bránit nebude. Myslím že už je to jistý.

S tím trenérem to bude zajímavý, no. Posily - hlavně udržet Zlámala, to je obrovsky důležitý a snad do toho dají všechno. Jediná posila která je podle mě potřeba je stoper. Vedle Škerleho jsou mladíci a Dreksa s Koudym sice nejsou špatní, ale nevim no. Možná se vrátí vyhranej Murin, toho bych tam viděl rád. (pokud je tam na hostovačce teda). Záloha Rossi, Pospíšil, Hořava, Navrátil je luxus. + Ordoš, Petr, Varadi, Klesnil, Šumák a Míša Hubník... Hlavně nikoho nikam neprodávat. A taky zdavíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Murin by se mohl vrátit, toho taky chcu vidět. Ten nehrával pod Psotkou, že pry ho neměl rád. A jinak prej Zlamala chce hrozně Bari zpátky Tak uvidíme no.

Reagovat
smazaný uživatel

O Štěpánovi sem četl, že by se prej mohl aj vrátit, ale nevím jak to tam má....Jinak souhlasím. Stopera potřebujem. Dreksa zas udělal tedka penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem v praci,vymenit se mi to nepodarilo..chystam se aspon na Budejovice,i kdyz se obavam celozapasovyho Hrebik ven..

Pokud budou Teplice rozumny,tak se s nima snad Sparta domluvi na tom Mahmutovicovi..Stepan se mi docela zamlouval,ale nevidel jsem ho tolikrat,abych po nem touzil..ja ocekavam spis posily ze Slovenska,zaclo tam behat dost zajimavych cizincu a navic DAC jde do 2.ligy,tak odtud prijde urcite nekdo..nejvetsi problem bude ten pravej obrance,protoze to me fakt nikdo nenapada...

Reagovat
smazaný uživatel

Na pravého beka přijde Pamicův bratr .

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine,stadion uz ma prohlidnutej

Reagovat
salami

Mahmutovič ale bude drahej, Teplice pod 15 podle mě nepujdou a furt budete mít hlavní problém sehnat kvalitního pravýho beka a asi by se vám hodil i stoper a nějakej defenzivní záložník, jinak co Zápotočný? to vypadá že s nim nepočítáte, tak by se mohl vrátit do Liberce, těm by se místo Nezmara hodil, nic proti Nezmarovi, ale s nim na stoperu to pujde v Evropě těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Nové mladší stopery ne? Hřebík po nich chce šedesátimetrové sprinty dozadu, aby mohl napadat co nejvýš a kvůli tomu, koho tam Sparta má, se své představě zatím ani nepřiblížil.

Reagovat
rufus

No, zkusil takhle hrát na jaře 2x. Hned první zápas proti Slovácku, kdy to vyšlo díky rychle vstřelenému gólu a nemohoucnosti Slovácka v útoku, a podruhé další domácí zápas s Plzní, kde všichni víme, jak tam Sparta dopadla. Doplatila na to, že stopeři jsou pomalí, krajní obránci dělali velké hrubky a záloha nedokáže udržet balon delší dobu na svých kopačkách.. Problémy s obranou se táhly po celé jaro a když se k tomu připočítá zbytečně velká závislost na Kweukeovi jako jediném schopném útočníkovi, tak se vůbec nedivím, že se hra oproti podzimu nějak výrazně nezměnila. Víc šancí si hráči sice vytvoří, ale neproměňují je. Osobně jsem hodně zvědavej na letní příchody, myslím, že změn bude docela hodně. I když nevím, kde chce Hřebík brát, protože trh pro Spartu už není tak velký, jak kdysi býval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Baník zatím nemá licencu na první ligu. Může se ještě odvolat, pak dostane definitivní rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to nejspíš kvůli stadionu. Ale už sme dostali povolení na něm hrát i v další sezóně, takže se to odvolá a dostanem tradiční vyjímku.

Reagovat
Puskas

Hlavní problém byl prý v trávníku, na což by měla padnout ta vybraná částka, pak záchody, stánky a takové drobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to vypadá jako byrokratická prkotina.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nesázejte přes Bet at Home Blokli mi učet i s penězma kvůli podezření, že mám 2 účty, což není pravda

Reagovat
Manik...

Liberec mistři!!! 7:0 od Plzně nedostanou

Reagovat
exse

*facepalm*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvojí logiky by stačilo 4:0 ale.

Reagovat
havrys99

1:0 úplně stačí dostat

Reagovat
centos

Chtěl bych vidět tvůj výraz, potom co se budeš po prohře Liberce 0:3 radovat z titulu, než zjistíš, že..

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Shevchenko

Tak tohle je EPIC FAIL

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se všem fans Libe,ale fandím Plzni kvůli své chorobné nenávisti k ACS. Aby skončili 3. Doktor mi řek´ , že to nejde vyléčit,prý to je NAVŽDY.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

no co...aspoň sem se přiznal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takových je nás víc, neboj

Reagovat
salami

mám stejnou diagnozu, ale poslední 2 sezony se to projevuje míň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

kurňa, tež to tak mám

Reagovat
Shevchenko

600 pro Baníček!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych chtěl vidět teď ty lidi, co Plzeň totálně odepisovali. Jednak před sezonou, že se nemohou udržet na špici dva roky po sobě a vrátí se "tam kam patří", rozprodají kádr a blablabla. A stejně tak ti, co po podzimu, že Plzeň nemá absolutně žádnou šanci zahrát si o titul... no prostě fotbalový odborníci. Jsem plzeňák, titul přeju tedy samozřejmě Plzni, ale ta averze vůči Spartě je tak silná, že Sparta bez poháru i letos, je pro mě "polotitul". Fajn sezóna, děkuju kluci plzeňský a v Liberci se uvidíme a vyhrajeme

Reagovat
slavik38

OT: zítra budou na spartě padat hlavy..

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodí Zdenka Svobodu a Haška.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Lavička

Reagovat
slavik38

a Hřebík k mládeži

Reagovat
smazaný uživatel

DK FAČR zahájila disciplinární řízení s klubem FC Slovan Liberec ve věci porušení pořadatelské služby v utkání s 1. FC Slovácko, při kterém jeden z diváků plivl na rozhodčího Adama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediště až na hřiště se trefil? Sakra, ten musí mít místo huby lauf. Řepka tiše závidí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele