Gambrinus liga souhrn - 27. kolo

27.04.2008, 17:04, aktualizováno 28.04.2008, 19:12
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka mezi Brnem a Ostravou skončila bez branek. Obě mužstva tak propásla možnost dostat se na třetí příčku zaručující účast v Poháru UEFA.

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 0:3

26.04.2008 17:00

Góly: 9. Zdeněk Koukal, 45. Marcel Šťastný (pen.), 90. Petr Švancara

Viktoria Žižkov doslova převálcovala Slavii na jejím vlastním stadionu a sešívaní po prohře 0:3 dali vedoucí Spartě šanci na vytvoření šestibodového náskoku. O branky se postarali Koukal, Šťastný a Švancara. Slávistický kapitán Brabec navíc neproměnil pokutový kop.

Domácí začali velmi zostra a již ve druhé minutě měli obrovskou příležitost. Z hranice pokutového území vypálil tvrdě Zdeněk Šenkeřík, ale hostující brankář Bartalský velmi dobře vyrazil. O chvíli později střílel velmi nebezpečně Goce Toleski. Míč však skončil jen těsně vedle tyče. Nicméně, vedení se ujali hosté. V deváté minutě dokázal z pravé strany odcentrovat Stracený a Koukal jeho centr hlavou usměrnil mezi tři tyče. Slávisty však branka nesložila a hráli stále lépe. Ovšem naráželi na dobře zorganizovanou obranu hostí a hra byla bez nápadu. Domácí fanoušci tak byli znechuceni hrou svého klubu, že na sešívané začali pískat.

Vyrovnání měl na kopačce ve 32. minutě Šenkeřík, který po Šmicerově přihrávce nedokázal proměnit nájezd na osamoceného žižkovského gólmana. Slávistickou neproduktivitu tak opět potrestali hosté. Minutu před koncem prvního poločasu se řítil Kušnír na brankáře Vorla, jenž jej fauloval. Nejen že se pískala penalta, ale Vorel dostal i červenou kartu a domácí museli celou druhou půli dohrávat o deseti. Do branky tak pochopitelně šel Vaniak, který byl na hřišti sotva dvě minuty a už musel lovit míč ze sítě. Šťastný totiž pokutový kop proměnil přesně mířenou střelou k levé tyči.

Krátce po změně stran dostali slávisté prvotřídní příležitost ke vstřelení kontaktní branky. Zengue ve vápně zfauloval Šenkeříka sudí Kocián nařídil pokutová kop. Exekuce se ujal kapitán Brabec, ale míč napálil do tyče! Slávisté tak zahodili již čtvrtou z posledních pěti penalt. Slávisté se dále snažili s výsledkem něco udělat, avšak marně. Domácí fanoušci se tak opět dali do pískotu.

S blížícím se koncem zápasu se domácí vrhali stále více do útoku. V obraně měli slávisté otevřená vrátka, čehož málem využil Kušnír, ale jeho dělovku z úhlu dokázal Vaniak vyrazit. Hosté se však přeci jenom dočkali třetího zásahu. V nastaveném čase přidal poslední hřebíček do sešívané rakve přesnou trefou z vápna Švancara. Utkání zakončili domácí fanoušci ironickým skandováním: "Mistři, mistři!"

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0:0

27.04.2008 15:00

Góly: -

Ve druhém pražském derby tohoto kola se gólově neprosadil ani jeden z týmů. V zápase sice bylo vidět, že oba týmy bojují na odlišných koncích tabulky, ale nemohoucnost v koncovce bránila jásotu diváků.

Sparťané nenechávali nic náhodě a od počátečních minut hráli směrem k domácí brance aktivně. Územní převahu však nedokázali využít, buď svou nepřesností nebo dobrým zákrokem některých z bránících hráčů Bohemians. Do první šance ve 20. minutě vysílal Horváth lobem za obranu Holendu, ten však v pádu míč nedokázal zpracovat. K nebezpečné střele se tak uchýlili po ojedinělém průniku do vápna domácí. Na rohový kop si naskočil Lukáš a nechybělo mnoho, aby Grigar na střelu pod břevno nedosáhl. Po další standardní situaci se k hlavičce dostal Ordoš, ale nedokázal dobře zamířit. Ve 37. minutě se Slepička dostal do vápna, kde mu další cestu překazil Šmarda držením ruky, rozhodčí však situaci posoudil jako regulérní. Do nejnebezpečnější střely v prvním poločase se opřel v 41. minutě Kladrubský. Po Horváthově přímém kopu se zasekávačkou zbavil obránce a levačkou vypálil po zemi. Jeho střelu dokázal Sňozík vyrazit a ke gólové dorážce se již nikdo nedostal.

Hned v úvodu druhé půle se mohl prosadit Kisel, když po Horváthově centru přihrával Slepička, jenže slovenský záložník mířil nad. Bohemians poté na čtvrthodinku vyrovnali hru, ale do gólových akcí se nedostávali. Další šance tak přišla po hodině hry, po rohu efektně střihl nůžkami Holenda, efektivně tak musel zasahovat Sňozík. Poté ještě přišla Sivokova hlavička nad branku a od té doby se již fanoušci nebezpečné šance nedočkali. Sparťané sice domácí k ničemu nepustili, ale ti zase bezproblémově bránili nepřesné centry svých soků. V úplném závěru se Sparta zoufale snažila dostat k zakončení nakopávanými míči, to však nemohlo "věžím" v defenzivě Bohemians nikterak vadit. Sparta přesto zvýšila náskok na Slavii a směřuje za titulem.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - Sigma Olomouc 2:0

27.04.2008 17:00

Góly: 7. Jiří Valenta, 49. Tomáš Necid

Severočeši jasně ukázali, že do Gambrinus ligy patří a zaslouženým vítězstvím se zase o něco oddálili sestupovým vodám. Olomouc se naopak trápí a může být jen ráda, že body již má nahrané.

Užuž to vypadalo, že po dvaceti vteřinách půjdou Severočeši do vedení. Mladíček Necid totiž napřáhl z pětadvaceti metrů a rozezněl břevno. Uběhly dvě minuty a Valenta z malého vápna stejné břevno jen těsně přestřelil. V sedmé minutě přišla třetí, šťastná gólovka Jablonce. Chvíli před ní se srazili Onofrej a Valenta, oba byly ošetřeni za pomezní čárou. Druhý jmenovaný pak převzal míč z dálky vystřelil po zemi k pravé tyči, Škerle nešťastně tečoval míč na druhou stranu a Drobisz už nestihl zareagovat. Hosté pak vyrovnali hru, příležitost vyrovnat odmítl Bueno, když v dobré pozici trefil pouze Špita. Když nevyrovnal ani Rossi, jenž mířil nad, museli hosté děkovat Hudcovi, který zaskočil za překonaného Drobisze a z brankové čáry vykopl Žofčákův lob. Další šanci Sigmy zazdil Onofrej, Bajerův centr dokázal umístit jen doprostřed branky přesně do připraveného Špita. Na druhé straně musel vytasit skvělý zákrok Drobisz proti Necidově střele ze šestnácti metrů.

Druhý poločas začal podobně jako ten první skončil. Necid však tentokrát nad Drobiszem vyzrál. Po rychlém autu nejevili hostující obránci moc touhy po odebrání míče domácímu útočníkovi a ten se tak dostal do vápna. Po zemi přesně k tyči pak zvýšil domácí náskok. Gól sice diváky potěšil, nicméně také znamenal upadnutí kvality hry, Jablonci dvougólový náskok bohatě stačil a Sigma se za vyrovnáním nehnala. Ve vážnější šanci se ocitl až dvanáct minut před koncem hostující Bueno, jehož střelu z malého vápna dokázal Špit vyrazit na roh. To také bylo poslední, co stálo za to vidět a domácí si tak připsali tři body.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Tescoma Zlín 2:2

27.04.2008 17:00

Góly: 32. Tomáš Klinka, 52. Pavel Bartoš - 28. Libor Žůrek, 50. Libor Žůrek

Zajímavé utkání přineslo dvě dorovnání domácího týmu a tedy důležitý bod v boji o záchranu. Zlín již v poklidném středu může být spokojen hlavně s výkonem.

Na Kladně začali lépe hosté, ale nejvyužívanější Žůrek se Zunkem byli pečlivě hlídáni. Postupem času hru domácí vyrovnávali a vážné střely se dočkaly ve 26. minutě. Hochmeister napálil z první ze šestnáctky jen o metr vedle. A to se Kladnu vymstilo. Uběhly totiž dvě minuty a poprvé obráncům unikl Žůrek. Nepovedená standardka domácích vyústila v brejk, Pennerův centr pouze přizvedl Cigánek a zlínský útočník běžel sám na Pavlíka, kterého nekompromisně prostřelil. Vyrovnání však přišlo velmi brzy. Szabo poslal Holubovi míč do střelecké pozice, ten ještě centroval a na zadní tyči se ocitl volný Klinka, který z voleje skóroval. Roztrhnutý pytel se šancemi mohl dovršit Farbák, ale vlastnímu gólu zabránilo břevno.

Druhý poločas začal svižně, první sedmiminutovka nabídla tři šance a z nich dva góly. Nejprve Szaboovu střelu vykryl Baranek a dal tak příležitost svým spoluhráčům k opětovnému vedení. Toho využil Žůrek, který si z domácích obránců udělal stojící kuželky, jenž prokličkoval a tvrdou ranou z úhlu zakončil. Jenže, bohužel pro zlínské fanoušky, zažil stadion deja-vu. Opět uběhly dvě minuty, opět se ocitl volný hráč na zadní tyči hostující branky a opět bylo vyrovnáno. Szabův centr z rohu prodloužil Klinka a Bartoš měl před odkrytou brankou pramálo práce. Kladno se hnalo za vítězstvím, Holubovo sraženou střelu s obtížemi kryl Baranek. A tak se pokusili po třetí o stejný gól. Szabovu standardku prodloužil Klinka na zadní tyč a Kroupa jen taktak nedostal míč za brankovou čáru. Následný finišující tlak domácím přesto nepomohl k výhře a oba týmy se tak vcelku spravedlivě body rozdělily.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 3:0

27.04.2008 17:00

Góly: 4. Jan Rajnoch, 13. Tomáš Hrdlička, 68. Tomáš Sedláček

Boleslav doma porazila Plzeň jednoznačně 3:0 a je šestá, Plzeň se nadále trápí a na desáté příčce má stejně bodů jako Žižkov.

Hned ve čtvrté minutě padla první branka! Jejím autorem byl Jan Rajnoch, nejlepší střelec Boleslavi, který tak vstřelil svůj desátý gól v sezoně. Gólovou akci započal Kalina, jenž na levé straně vysunul Poláčka, ten nacentroval na Rajnocha a ten potom ranou po zemi rozvlnil síť – 1:0. Uběhlo deset minut a domácí vedli už o dvě branky, ve 14. minutě se totiž prosadil Tomáš Hrdlička. Gól padl po velkém tlaku Boleslavi, nejprve střílel Mendy a jeho ránu zastavil na brankové čáře Halama, ale na Hrdličkovu dorážku už byl krátký i on – 2:0. Boleslav ovládla první část utkání a do šaten šlo její mužstvo za výhodného stavu 2:0.

Druhá půle začala velkou šancí domácích, Poláček patičkou vysunul Mendyho a ten mířil těsně nad. V 51. minutě Mendy odešel ze hřiště a nahradil ho Táborský, ten ještě v téže minutě mohl z prvního doteku s míčem skórovat, ale jeho hlavička po rohovém kopu skončila na břevně. V další příležitosti domácích se ocitl Řezníček, který ale nebyl schopný trefit zívající branku Plzně. V 67. minutě přišel na hřiště Tomáš Sedláček a v 68. minutě po prvním doteku s míčem skóroval a zvyšoval tak na konečných 3:0 pro Boleslav. Sedláček dorážel střelu do odkryté brány. Boleslav zaslouženě zvítězila v poměru 3:0, plzeňský kouč Krejčí si odbyl nepovedenou premiéru.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 1:0

27.04.2008 17:00

Góly: 23. Jan Svátek

Teplice nenavázali na výhru nad Slavií, naopak Budějovice napravili třízápasovou sérii porážek a už mají prakticky zajištěnou ligovou příslušnost i pro příští rok.

Do první šance dostal Plocek Mezlíka, který z vápna nepříjemně vypálil, ale Slavík jeho střelu vyrazil do míst, kde chyběl jakýkoliv dorážející hráč. Ve 23. minutě pak přišla krásná akce domácích, kterou završil Svátek gólem. Horejš s Ondráškem si dělali v pokutovém území hostů, co chtěli, míč od nich přebral Mezlík a centrem našel Svátka, který zády k brance zamířil přesně. Gól paradoxně pomohl spíš hostům ze severu, vyrovnání hry jim přineslo šance, góly však ne. Nejprve se do Dočkalovy povedené střely vrhl Hunal a srazil míč na roh. Nechybělo mnoho a šest minut před koncem mohlo být vyrovnáno. To by však nesměl Kučera vytáhnout Junovu hlavičku pod břevno na roh.

Zvýšit domácí vedení mohl paradoxně hostující stoper Klein. Ten se nejspíš ještě nestačil zorientovat po změně stran a Šímův centr umístil jen těsně nad vlastní branku. Místo toho, aby se favorizovanější tepličtí dostávali do gólových šancí, měli co dělat, aby se dostali alespoň za polovinu. Většinou totiž museli nedovolenými zákroky bránit Jihočechům v rozhodnutí zápasu a na útok už jim nezbývalo dost sil. Nervózní hosté pak nadále kazili přihrávky, když už se Smejkal dostal na malé vápno nahrál nepřesně za sebe. A tak se po výhře nad Slavií museli sklonit před výběrem z Českých Budějovic.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - Slovan Liberec 0:1

27.04.2008 20:15

Góly: 9. Tomas Radzinevičius

Anglicky ostrý fotbal nepostrádající šance přinesl pouhou jedinou branku. Most bude mít hodně práce, chce-li se udržet. Liberec si letos již pošesté odváží plný počet bodů ze soupeřova hřiště a probojoval se tak na šestou příčku.

Po gólu toužili od začátku více hosté a ve 3. minutě k tomu měl velmi blízko Smetana. Vysmýkl se ofsajdové pasti a brankáři udělal kličku, jenže oči zůstaly přibité na míči, který se mu poté zamotal mezi nohy a následnou střelu již odrazili doběhnuvší obránci. Míč se ovšem dostal pouze k Dočkalovi, který střelou zpoza vápna ještě provětral rukavice Svobody. V deváté minutě se opakovala chyba mostecké obrany a tentokrát Radzinevičius nezaváhal. Na hranici ofsajdu přebral centr, vyhrál souboj s obráncem a tvrdou střelou k tyči nedal brankáři šanci. Liberečtí pak přeci jen začali více bránit a to se jim málem stalo osudným. Pešír totiž zpoza vápna napálil míč, který prolítl kolem spojnice. Hauzrův skok by asi gólu nezabránil. Hned z protiakce mohl zvyšovat Smetana, ale z úhlu, prakticky z brankové čáry, nedokázal zamířit mezi tři tyče. Stejný hráč ve 25. minutě využil Dortova posunutí k proniknutí do vápna, ale po kličce mu střelu zblokoval Procházka. Hra se poté na nějaký čas uklidnila, i když tempo neopadlo, další šance přišla z brejku Liberce až ve 39. minutě. Dort přiťuknul Dočkalovi, kterému se na poslední chvíli do střely položil Gedeon a skluzem tak odvrátil na roh. Pět minut před koncem se z dálky do míče opět opřel Pešír a Hauzr musel vytáhnout skvělý zákrok proti střele do pravé šibenice.

Hned z první akce druhého poločasu mohlo být vyrovnáno, Pilařova hlavička ale mířila těsně vedle. Podobně si v padesáté minutě vedl na druhé straně Smetana. Střelec prvního gólu, Tomáš Radzinevičius, mohl otevřít skóre i druhé půle, sám před brankářem na šestnáctce zbrkle vystřelil a o metr minul. V 62. minutě dvakrát nepříjemně ale přesně do brankáře vystřelil Pilař. Nejdříve využil bojovnosti Trubily, který se do vápna dostal přes několik domácích a následně předložil Pilařovi, který střílel přes hráče. Podruhé to zkusil stejný hráč z dvaceti metrů a míč, který zaplaval, nadělal Hauzrovi potíže. Domácí se nadále nevzdávali, přízemní střelu umístil Pešír vedle levé tyče. A další šance Mostu, hosté nedokázali odvrátit roh a Webster se dostal k míči na malém vápně, ale Hauzr byl velmi blízko a nepotřeboval by ani výpomoc obránce, který do střely vložil nohu a zblokoval na roh. I když Liberec nehrál zase tak špatný fotbal, i nadále pokračovaly šance domácích. Čermák našel po přímém kopu Pilaře, jehož hlavičku skvělým zákrokem vytěsnil Hauzr. Ten byl v hlavní roli i v 82. minutě, nejprve nešikovně odvrátil míč pouze k Pešírovi, a ten ho zblízka napálil. Když na druhé straně nevyužil rychlého brejku Kerič, který se před brankářem ukličkoval, musel opět své schopnosti dokazovat liberecký brankář. Přímý kop z rohu vápna skvěle zatočil ke vzdálenější tyči Stožický, ale Hauzr byl dobře postaven a opět vyrazil. Na druhé straně opět unikal Kerič, tentokrát volil brzkou střelu, kterou pouze trefil Svobodu. Atraktivní konec tak gól nepřinesl.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Baník Ostrava 0:0

28.04.2008 17:15

Góly: -

Divácké "My chceme gól!" nebylo vyslyšeno, i když to v prvním poločase dlouho nevypadalo. Přímý souboj aspirantů na třetí místo tak nic nerozhodl, Teplice i přes prohru mají nejvýhodnější pozici.

Hned úvodní minuty ukázaly, že v Brně se bude hrát ofenzivní fotbal. Do první nebezpečné šance se po šťastných odrazech dostal Tchuř, který z penalty napálil skákající balon přesně do Lejsala, který pak ještě pohotově nohou vyrazil míč před dorážkou Mičoly mimo vápno. Poté sice i nadále pokračoval svižný fotbal, ale akce většinou skončily nepřesností. Ve 24. minutě dobře odcentroval Pavlík, ve vápně však zbořil Neuwirth Bestu a akce přinesla jen pískot z hlediště. A tak si diváci na pozdvižení museli počkat až do 36. minuty a opět se o to postarala hostující Ostrava. Mičola překvapil všechny střelou z třiceti metrů a Lejsal nedoskočil, mohl si tak od dechnout až když se míč odrazil od tyče. Nakonec i Brno mělo šanci jak se do poločasu dostat do vedení. Po ostrém střetu Vaška, který vyběhl mimo vápno proti unikajícímu Bestovi, střílel z dálky Střeštík a zakročit musel skluzem Neuwirth. I v další zajímavé akci hrál roli ostravský obránce, tentokrát na hranici pravidel znemožnil domácímu Bestovi pohyb ve vápně a diváci to nesli s velkou nelibostí. V závěru první půle ještě mohl otevřít skóre Marek, který se zčista jasna objevil ve vápně za brněnskou obranou, ale jeho ledabylá střela minula pravou tyč domácí branky.

Po změně stran přišla velká příležitost pro domácí, když se Besta dostal přes obranu a prostřelil Vaška, který s velkým štěstím tečoval míč v kleče nohou, Večeřa následně odstavil Neuwirtha a uvolnil tak Střeštíkovi střelu do odkryté branky. Brněnský hráč ale ze sedmi metrů vypálil Pánu Bohu nad okna. V zápase se oba týmy dostávaly k zakončení, ale jako by bylo útočícím hráčům líto brankářů, a tak jim ve většině případů mířili přesně do náruče. Až v 76. minutě se do další zajímavé šance dostal domácí Besta. Ten však ztroskotal na Vaškovi, který mu na malém vápně zmenšil úhel, a tak se brněnský útočník ani nemusel zlobit za špatně mávaný ofsajd. Pět minut před koncem mohl rozhodnout Rajtoral, když se z pravé strany probojoval do vápna, střelu však namířil pouze nad spojnici. Fanoušci tak na Srbské gól neviděli a Ostrava veze důležitý bod domů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha27176449:1857
2.Slavia Praha27158438:2153
3.FK Teplice27145836:2547
4.Baník Ostrava271210543:2646
5.1. FC Brno27137738:3246
6.Slovan Liberec27117931:2640
7.FK Mladá Boleslav27109835:3239
8.Tescoma Zlín27971127:3034
9.Sigma Olomouc27712818:2233
10.Viktoria Plzeň27871223:3431
11.Viktoria Žižkov27871233:4531
12.České Budějovice27861326:3330
13.FK Jablonec27781219:2829
14.Bohemians 1905275101224:3625
15.SK Kladno27591329:4024
16.Siad Most27481529:5020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (70)

Přidat komentář
fantomas

no aspon že tak, Klokani

Reagovat
smazaný uživatel

stejne je to v pr...,neverim ze slavie ted vsechno vyhraje i kdyz Banik a Brno urcite neco na Letne uhrajou

Reagovat
fantomas

no a co my v Bolce?

Reagovat
smazaný uživatel

a v Olomouci....

Reagovat
smazaný uživatel

a doma s jabloncem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no rikam,ze se to vyplichti to kolo a sparta uz si to pohlida

Reagovat
fantomas

hm snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

jeste tomu veris?

Reagovat
fantomas

joooo, jistě

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že máme víc šancí my uhrát něco doma s Brnem a Baníkem než vy v Bolce a na Hané

Reagovat
smazaný uživatel

ale druhý místo si už asi udržíte když vidim ty teplice, ještě ten baník no....

Reagovat
smazaný uživatel

jak Baník....Brnoooo

Reagovat
smazaný uživatel

za to co teď předvádíte? myslim že tomu sám nevěříš uvidíme, bude to boj

Reagovat
smazaný uživatel

brno na to nema ani nahodou

Reagovat
fantomas

to neměl mít ani Žižkov a jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

bavíme se o druhém fleku

Reagovat
fantomas

jo tak, tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám té Bohemce nějak přicházet na chuť.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka zítra hladká výhra nad baníkem 3:0 a se stejným výsledkem s Libercem v pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

nespi...

Reagovat
Slejdy

sak jo ale to ja su potom nastavajici prezident

Reagovat
M11

to bych radsi emigroval

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Plichtu z Brna bych bral, když zaváhaly Teplice. V Brně nám prostě nepřeje - už dlouhých čtrnáct let. S naší formou venku proto nevidím moc růžově, že to přetrhneme. Když uhrajeme z posledních čtyřech duelů osm bodů, myslím, že to bude na třetí flek stačit...

V Brně ať si třeba bojují o páté místo, klub co prodává všechno, co má tři měsíce formu v Evropě nemá šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

prej vsechno... dva hrace a hned z nich delas nevim co...prober se...

Reagovat
smazaný uživatel

Střeštík půjde v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, 1. FC Výprodej .

Reagovat
Radin

Brno má hodně zraněných,ale aji tak jim věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Baníček musí zvítězit a pak to je už v našich rukou......Děkujeme Budějky

Reagovat
M11

Takze Most uz dela papa

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemůžeš říct, že fotbalově zaostává za týmy jako je kladno, bohemka, jablonec...

Reagovat
fantomas

bohužel doplácí na nepropracovanou hru obrany

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba Kladno se celkem zvedá ..dnes sme tam sice mohly vyhrát ..ale na konec i bod dobrý !! Bohemka dnes taky dobrý výkon Jablonec mohl prohrat ...!!

Reagovat
smazaný uživatel

jako určitě, ale most hrál pěkně po celou sezonu, a jak říká fantomas, chyba je v obraně, myslel jsem, že s tím v zimě něco udělají, bohužel ...věřím, že za rok přijdou zpět a jestli udrží ofenzivní sílu, mohli by napodobit plzeň, která opakovanou šanci využila..

Reagovat
M11

Mostu sem to nepral.. skoda no... prohra s Bohemkou rozhodla...meli to ve svych rukach..

Reagovat
smazaný uživatel

áááááá nikdy ste nemohli vyhrát, kladno vás přehrávalo jak barca manchester

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak to nevim no za chvilku se mrknu v dohranu ... Jinak na podzim ste u nas dostaly čtverku a odjíždely jak zpráskaní psy !

Reagovat
smazaný uživatel

jo podzim byl divokej, dostali sme 4 u vás, na letný, a pak zase doma porazili 5:1 budejice a 3:0 ostravu ... kazdopadne dneska jsme tlacili, ale zachranil vas golman a i obrance vykopaval z brankovy cary

Reagovat
smazaný uživatel

jojo vcera byly sance na obou stranach..remiza si myslím zasloužená ..i kdyz vy ty body potrbujete jako sul !Přeju Kladnu zachranu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Most ...v dnesním zápas meli šance ...mohly vyhrát .Treba ta hlavička s malého vapna

tak ríka se že nadeje umírá poslední ...ale nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska velice prekvapiva remiza mezi Prazskymi muzstvy Bohemians-Sparta.Minuly zapas na Bohemce prozmenu nevidomy rozhodci,tento tyden Slavie dostane doma 3 s Zizkovem,alespon ze z toho ma radost hodne dobrych fanousku.Bohemians samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Roman jaktoze jeste nespis?Cekas na Dohrano?Minule se tam ten bombardak z Bohemky naparoval jak kdyby hrali cely zapas v 10,tak jsem zvedavy koho nam tam dnes osud zavane.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Sport zase blbne? Prý "katastrofální prodej Vlčka" . Ještěže páni novináři neřídí fotbalové kluby, to by snad všechny opory, které touží po zahraničním angažmá a nechtějí podepsat nové kontrakty, skončily v béčku. S jeho odchodem se delší dobu počítalo, nepochopitelný spíš je, proč za něho přišli jen průměrní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem vcera na CB - Teplice, byla to vazne tragedie, za 1. nemohoucnost Teplic, za 2. trapnej vykon rozhodciho, ktery z toho utkani udelal sekacku na travu, ty ruce ve vapne apod., no des...na obou stranach...a to, ze ten lupen z Teplic 5m pred branou misto strely voli prihravku kamsi k sestnacce, to jsem fakt nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

jo a to byla 86.min myslim...dat na 1:1, kdo vi, jak by se dohravalo, poslednich 10min byly Budejky v sevreni Teplic, ale zadna kloudna strela, nic takoveho neprislo...

Reagovat
alegre

Sparta mistr, Slavia 2. místo, o Pohár UEFA bude boj (Ostrava, Brno, Teplice), sestup Most a Kladno.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě si nám řekl to samý jako nynější ligová tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň že ta objektivita ti nechybí

Reagovat
smazaný uživatel

kladno nesestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají tam co dělat, zvláště když béčko Sparty směřuje do druhé ligy. Finanční nestabilita, klub bez tradice, kádr složen z hostujích hráčů a ten stadion?...

Reagovat
GEGE

Dobytek Besta

Reagovat
RickNash

jjo

Reagovat
smazaný uživatel

to byla fakt prasárna. Neřeknu dát loket na místě, ale takovej náskok loktem napřed ... Brrr, nechtěl bych bejt v kůže Řezníka

Reagovat
GEGE

tohle mi nikdo nevymluvy ze to nebyl umysl...minimalne stop do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Besta ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Libor Dosek hadra

Reagovat
smazaný uživatel

A červená pro to neuvěřitelné hovado nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane snad aspoň flastr, aby neohrožoval třeba Řepku ( to bych Bestovi přál ).

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt pěkný zápas v Brně jen škoda že baník nedal gol

Reagovat
smazaný uživatel

no mi se teda nelíbil, na to, že proti sobě hrály kluby z čela, tak to byl fotbal nepřesností a chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas v Brně sice sem to viděl z poslední řady ale stejně to nebylo nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

byl to nadprůměrnej zápas na naší ligu, ty si seděl celej zápas proti slunci viť?

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas.. "nic moc", to sedí

Reagovat
Shevchenko

Tak to 3. místo vidím celkem reálně. Baník poslední 3 kola: Kladno D, Sparta V, Bohemians D (vidím to tak na 6-7 bodů); Brno: Sparta V, Liberec D, Zlín V (4-5 bodů); Teplice: Ml. Boleslav D, Bohemians V, Kladno D (4-5 bodů). Klíčové bude zvládnout obě domácí utkání, na Spartě to bude těžké, snad už bude mít zajištěný titul, aspoň ten bodík by mohl být. Ještě aby Brno postoupilo do finále poháru, aby všichni tři (Baník, Brno, Teplice) hráli v evropě.

!! KING BANÍK !!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem spokojen, pořád tam je hodně nepřesností a hluchých míst. Když se Marek řítil sám na brankáře, tak už jsem ho tam viděl, on to ale zakončí jak nějaký vesnický trampa... Štěstí, že ten zázrak Střeštík na tom nebyl o nic líp. Celkově vyrovnaný zápas, Brno mělo územní převahu, Baník více šancí.

Nechci být pesimista, ale pokud neuhrajeme něco na Letné, tak můžeme gratulovat Teplicím k třetímu místu.

Reagovat
smazaný uživatel

můžete gratulovat.. bod na Spartě? to by byla docela slušná senzace.

Reagovat
smazaný uživatel

Senzace. Už si natom Eurofotbalu asi dlouho...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele