27. kolo
27.04.2008 17:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

SK Kladno - Tescoma Zlín 2:2

Zajímavé utkání přineslo dvě dorovnání domácího týmu a tedy důležitý bod v boji o záchranu. Zlín již v poklidném středu může být spokojen hlavně s výkonem.

Na Kladně začali lépe hosté, ale nejvyužívanější Žůrek se Zunkem byli pečlivě hlídáni. Postupem času hru domácí vyrovnávali a vážné střely se dočkaly ve 26. minutě. Hochmeister napálil z první ze šestnáctky jen o metr vedle. A to se Kladnu vymstilo. Uběhly totiž dvě minuty a poprvé obráncům unikl Žůrek. Nepovedená standardka domácích vyústila v brejk, Pennerův centr pouze přizvedl Cigánek a zlínský útočník běžel sám na Pavlíka, kterého nekompromisně prostřelil. Vyrovnání však přišlo velmi brzy. Szabo poslal Holubovi míč do střelecké pozice, ten ještě centroval a na zadní tyči se ocitl volný Klinka, který z voleje skóroval. Roztrhnutý pytel se šancemi mohl dovršit Farbák, ale vlastnímu gólu zabránilo břevno.

Druhý poločas začal svižně, první sedmiminutovka nabídla tři šance a z nich dva góly. Nejprve Szaboovu střelu vykryl Baranek a dal tak příležitost svým spoluhráčům k opětovnému vedení. Toho využil Žůrek, který si z domácích obránců udělal stojící kuželky, jenž prokličkoval a tvrdou ranou z úhlu zakončil. Jenže, bohužel pro zlínské fanoušky, zažil stadion deja-vu. Opět uběhly dvě minuty, opět se ocitl volný hráč na zadní tyči hostující branky a opět bylo vyrovnáno. Szabův centr z rohu prodloužil Klinka a Bartoš měl před odkrytou brankou pramálo práce. Kladno se hnalo za vítězstvím, Holubovo sraženou střelu s obtížemi kryl Baranek. A tak se pokusili po třetí o stejný gól. Szabovu standardku prodloužil Klinka na zadní tyč a Kroupa jen taktak nedostal míč za brankovou čáru. Následný finišující tlak domácím přesto nepomohl k výhře a oba týmy se tak vcelku spravedlivě body rozdělily.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, kladno mělo na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, kladno mělo na výhru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele