Gambrinus liga preview - 27. kolo

26.04.2008, 08:17, aktualizováno 28.04.2008, 08:35
Previews
Souboj Baníku Ostrava s Brnem, který bude přímým soubojem o třetí místo zaručující Pohár UEFA, uzavře sedmadvacáté kolo Gambrinus ligy...
Slavia Praha - Viktoria Žižkov  (sobota 17:00)
Na Strahově bude k vidění jedno ze dvou pražských derby. Slavia hostí Žižkov. Svěřenci domácího kouče Karla Jarolíma jsou pasováni do role jasného favorita a pokud chtějí nadále snít o zisku mistrovské trofeje, musí v sobotu splnit papírové předpoklady.

Manko na aktuálně vedoucí Spartu čtyři kola před koncem ligy čítá tři body. Snížit tuto ztrátu a udržet se se svým pražským rivalem v boji o titul, to je cíl Slavie. Aby se mu mohla bodově vyrovnat, musí doufat, že Sparta odjede z vršovického Ďolíčku bez bodu. Do takové situace se "sešívaní" dostali minulý víkend v Teplicích, kde prohráli 1:3. "Věřím, že to mužstvo nakopne, a doufám, že hráči do utkání půjdou s větším odhodláním," řekl Jarolím, jemuž se vrací do sestavy po karetním trestu kanonýr Goce Toleski.

Máme Slavii co vracet a zároveň jí chceme znepříjemnit cestu za ligovým pohárem, to vzkazuje na adresu soupeře jedenáctá Žižkov. Hostujícímu celku se totiž ještě nepodařilo na půdě Slavie bodovat a rád by tuto bilanci teď změnil. "Opět jdeme na soupeře, který je favoritem tohoto duelu. Slavia hraje o titul a po ztrátě se musí snažit bodovat naplno. Naše role je tedy jasná, pokusit se soupeři jeho roli znepříjemnit, podobně jako na podzim doma. Doufám, že se nám konečně podaří vstřelit branku na hřišti soupeře," uvedl kouč hostí Stanislav Griga. Případné tři body by jeho svěřencům zajistily definitivní záchranu v nejvyšší fotbalové soutěži u nás.

Hrát nebudou na domácí straně marodi Ivana, Střihavka, Dřížďál, Janda a Šourek. Hosté budou postrádat tyto zraněné hráče: Kaloda, Kučeru, Bukače, J. Procházku a Novotného.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vorel - Krajčík, Suchý, Brabec, Švento - Pudil, Tavares, Šmicer, Černý - Toleski, Šenkeřík.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Pilař, Besta, Xavier - Stracený, Moughfire, Kropík, Koukal, Kušnír - Švancara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Sparťané utekli v uplynulém kole Gambrinus ligy svému úhlavnímu nepříteli Slavii o tři body. Navýšit náskok, s takovým cílem půjdou do malého pražského derby proti Bohemians. Ti ale budou chtít na domácím hřišti potvrdit solidní formu z posledních utkání a vzdálit se sestupovým příčkám.

Klokani v posledních zápasech ukázali, že se nechtějí vracet do druhé ligy. To potvrdili před dvěma týdny výhrou 4:2 v Mostě a minulý víkend doma proti ambicióznímu Brnu, které zdolali 3:1. Teď je čeká mnohem těžší oříšek v podobě vedoucího lídra tabulky. I na Spartu si však troufají. Možný bodový úspěch by mohl domácí fotbalisty posunout k záchraně. "My se moc nemůžeme ohlížet na soupeře a musíme bodovat kvůli záchraně. Přijede sice první tým tabulky, ale my máme náskok jen jeden bod na sestupové příčky. O záchranu to bude podle mého boj do posledního kola," řekl pro klubový web kouč vršovického celku Michal Zach a zároveň dodává: "Musíme si dát pozor na standardní situace a na přechod do útoku. Naší výhodou bude domácí prostředí." V nominaci domácích na nedělní zápas se neobjeví Rezek kvůli dohodě klubu a zraněný Nikl.

Svěřenci hostujícího kouče Michala Bílka drží neporazitelnost již dvanáct zápasů. A poraženi nehodlají odejít ani v tomto kole. Postaví se proti čtrnáctému týmu v tabulce a podle papírových předpokladů by měli toto utkání zvládnout do vítězného konce. Do karet jim bude hrát i sobotní prohra Slavie, na kterou mohou zvýšit náskok až na šest bodů a výrazně se tak přiblížit obhajobě mistrovského titulu. "Pro oba týmy je to velice důležitý zápas, očekávám tvrdý boj od začátku až do konce," říká letenský kouč a v další větě předpovídá vývoj dnešního duelu: "Domácí budou spoléhat na nasazení a agresivitu. To je styl, který klokani vyznávají a kterým jim přinesl úspěchy. Musíme se jim proto ve všem vyrovnat a naopak uplatnit své fotbalové přednosti," řekl hostující trenér Michal Bílek, jenž nebude moci postavit do sestavy zraněného Kúdelu a vykartovaného Koláře.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Marek, Rada, Knakal, Šmarda - Kotyza, Lukáš, Morávek, Bartek - Ordoš, Škoda.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Hušek - Kulič, Horváth, Vacek, Kisel - Slepička.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 3.65 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Do Jablonce přijede Olomouc, jíž vede trenér Pulpit a po sezoně tam končí. Domácí prohráli poslední tři zápasy a zase se o něco víc namočili do boje o záchranu. Podzimní střetnutí skočilo remízou 1:1.

Jablonec v posledním kole prohrál derby v Liberci, předtím inkasoval třígólový výprask na vlastním hřišti od hráčů Zlína a stejně neslavně skončilo i střetnutí předcházející, hrané v Ostravě. Z těchto faktů vychází jasná rovnice: 3 zápasy = 0 bodů a propad tabulkou. "Pro nás to bude klíčové utkání, abychom mohli jít do závěru klidněji. Musíme zachovat klid," řekl trenér Komňacký. Ten se v důležitém zápase musí obejít bez Fukala s Loučkou a Hlouškem, všichni jsou zranění.

To Olomouc poslední zápas vyhrála a dokonce vstřelila dva góly, což u ní není obvyklé, doma porazila Žižkov 2:0. Mužstvo však může ovlivnit to, že v týdnu bylo oznámeno, že kouč Pulpit u týmu po sezoně končí. "Snažím se to přijmout jako profesionál, udělám maximum pro úspěch," uvedl sám trenér. Ten nemusí řešit žádné absence a do utkání jde v plné zbroji.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Eliáš, Valenta, Klapka, Baranek - Straka
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Hudec, Škerle, Heidenreich - Janotka, Kaščák, Bajer, Onofrej - Bueno, Schulmeister
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.95 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Tescoma Zlín  (neděle 17:00)
Kladno se pohybuje před čtyřmi posledními duely na sestupové pozici a v neděli proti Zlínu tak domácí neberou nic jiného než vítězství. Moravanům se ale na soupeřově půdě neobvykle daří a potvrdit by to chtěli i ve středočeském městě.

Kladenští fotbalisté v uplynulém kole získali venku tři body, když vyhráli 2:1 v Plzni. Ale to jim nestačilo odpoutat se ze sestupových příček. Aby se mohli vyšvihnout na záchranářské pozice musí doma vyhrát nad Zlínem. Jenže to by museli změnit mizernou bilanci svých domácích vystoupení, naposledy se totiž z výhry radovali až v listopadovém 14. kole. "Domácím vítězstvím se Zlínem uděláme další krok k naší záchraně v Gambrinus lize. Kluci jsou povzbuzeni vítězstvím v Plzni a skvělou hrou potvrdíme zisk tří bodů v tomto utkání," prohlásil kouč domácích Jaroslav Šilhavý. Jeho výběr má také v plánu pomstit se fotbalové Tescomě za krutý debakl 0:4, který utrpěl na její hřišti. Do hry nezasáhnou distancovaný kapitán Killar a zraněný záložník Zoubele.

Doma hojně ztrácí body, naopak venku bere, což je hodně neobvyklá bilance Zlína. Aktuálně devátý celek v lize se totiž v minulých letech hlavně spoléhal na zisky z domácích utkání, venku vždycky odjížděl s prázdnou. Naposledy hráli Hoftychovi svěřenci na hřišti soupeře v Jablonci, kde odčinili neúspěšný domácí zápas se Žižkovem. Teď jsou v podobné situaci. V minulém kole před vlastním publikem podlehli Mladé Boleslavi a tuto porážku by chtěli napravit i na Kladně. "Bude to ale těžké, soupeř bojuje o záchranu," řekl kouč hostí Pavel Hoftych. Ten se bude muset v neděli obejít bez obou zraněných hráčů Elšíka a Baranyaie.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Gross, Krob - Brunclík, Szabo, Hochmeister, Jablonský - Klinka, Kroupa
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Kořínek - Pazdera, Kroča, Zbožínek, Penner - Musil, Zúbek, Vrtělka, Šmahaj - Pacanda, Žůrek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
V Boleslavi si odbude trenérskou premiéru u A týmu Plzně Karel Krejčí. Ten nahradil ve funkci Stanislava Levého, který byl odvolán po domácí prohře s Kladnem. To Boleslav poslední zápas vyhrála, 1:0 ve Zlíně a i nyní bude chtít potvrdit stoupající formu. Podzimní zápas skončil vítězstvím Plzně 2:0.

Boleslavští se pod trenérem Stannerem dostali do formy a vyhráli poslední tři zápasy v lize. Naposledy porazili Zlín a kolo předtím doma zdolali Baník. "Každý zápas je prověrkou, jestli se to opravdu zvedá k lepšímu," tvrdí Stanner. Jeho tým má Plzni co vracet, z dosavadních pěti střetnutí dokázal svého soka porazit jen jednou. Boleslavský kouč bude v zápase postrádat pouze brankáře Pižanowského, od úvodních minut bude chytat Miller.

Plzeň nevyhrála děvet zápasů v řadě a přesto se stále drží na klidné desáté příčce tabulky, může za to především povedená podzimní část soutěže. Nový kouč Krejčí se snažil v týdnu především nabudit skleslý tým a navrátit mu sebedůvěru. "Zatím jsme na trénincích hráče poznávali a pracovali hlavně na jejich psychice," uvedl Krejčí, který bude v zápase postrádat zraněného Müllera a Radu, jenž si odpyká karetní trest.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Procházka (Kopic), Rolko, Kalina - Kysela, Rajnoch, Hodúr, Poláček - Řezníček, Mendy
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Malcharek, Halama, Navrátil, Smola - Petržela, Sylvestre, Trapp, Róth - Varadi, T. Krbeček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.30 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - FK Teplice  (neděle 17:00)
Fotbalisté Teplic se v tomto kole představí v Českých Budějovicích. Domácí se poslední dobou trápí a díky tomu se přibližují sestupovému propadlišti. Zatímco hostující celek pohybující se na třetím místě bojuje o účast v Poháru UEFA. Ale díky slavistickému zaváhání si mohou dokonce dělat zálusk na druhé místo.

Tři prohry a bez vstřeleného gólu. Taková je bilance Jihočechů z posledních zápasů. A proto figurují na dvanáctém místě s čtyřbodovým náskokem na sestup. Eventuální prohra by je mohla zařadit do okruhu vážných adeptů na pád do druhé ligy. Pokud nechtějí svěřenci domácího kouče Františka Straky se zabývat záchranářskými starostmi, musí konečně zabrat. "Teplice letos hrají nahoře a sahají po pohárových příčkách. Mají velice dobrý a kvalitní tým, což jsme viděli i v jejich posledním utkání proti Slavii, kdy zaslouženě vyhráli. Takže k nám přijede opravdu skutečný aspirant na poháry a pro nás to bude velice těžké utkáni," prohlásil českobudějovický kouč František Straka. Ten nebude moci počítat s trojici marodů: Pivoňka, Plichta a Stráský.

Nejen na Pohár UEFA, ale také i na předkolo Ligy mistrů má políčeno tým Teplic. Po nečekaném sobotním kolapsu Slavie, která doma utrpěla debakl 0:3, totiž vysvitla naděje porvat se i o druhé místo v tabulce. Pokud by z jihočeského města získali hosté plný bodový zisk, tak by se k stříbrnému stupínku přiblížili na dosah pouhých tří bodů. S Jarolímovým výběrem se navíc spolu utkali v uplynulém kole, z kterého vyšli vítězně. "Uvědomili jsme si, že naše poslední dobré výsledky jsou zásluhou týmové práce a ducha, že těžíme z bojovnosti a nasazení. Za třetím místem jdeme všichni. Víme, že to bude těžké. Chceme se udržet na vítězné vlně," prohlásil obránce hostí Rosa. V kabině hráči cítí, že pokud by v neděli slavili vítězství, tak by se hodně přiblížili k pohárům. "Hrajeme o poháry, a i když i Budějovice potřebují bodovat, jedeme si pro vítězství. Dáme do toho všechno," burcuje zadák Merzič. Do hry se nezapojí z hostující strany nemocný Benát a kvarteto zraněných Ljevakovič Gašparík, Smíšek a Ryška.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Leština, Hunal, Horejš, Žižka - Šíma, Hílek, Vozábal, Plocek - Svátek, Mrkvička.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Klein, Ryška - Verbíř, Doležal, Sabou, Mareš - Jun, Smejkal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.90 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Siad Most - Slovan Liberec  (neděle 20:15)
V dohrávce nedělních utkání se střetne domací Most s Libercem. Mostečtí jsou poslední a do zápasu půjdou s cílem zvítězit, Liberec je šestý. Podzimní střetnutí skončilo výhrou Liberce 2:1.

Most prohrál poslední čtyři zápasy, naposledy propadl na Spartě, odkud si odvezl prohru 0:3 a je tak hlavním aspirantem na sestup. "Budeme bojovat až do konce," slíbil fanouškům trenér Žák. Pokud chce jeho tým čtyři kola před koncem myslet na záchranu, měl by zvítězit. Mosteckým může nahrávat fakt, že Liberec nejspíš nastoupí v kombinované sestavě, neboť chce některé hráče šetřit na pohár s Brnem. Absence však budou i v sestavě domácích, zranění jsou Johana s Prášilem a v karetním trestu je Loos.

Liberecký kouč Ladislav Škorpil přiznal, že nejspíš bude šetřit některé opory na zápas domácího poháru, ze kterého by Liberečtí rádi postoupili do Poháru UEFA, ale zároveň řekl, že Liberec zápas určitě nevypustí. "Rozložíme zátěž na více hráčů, dostanou příležitost i další, kteří třeba tolik nenastupují. Rozhodně to ale neznamená, že bychom cokoliv podcenili," prohlásil Škorpil. Ten do sestavy nenasadí brankáře Zlámala ani útočníka Nezmara, oba jsou zranění.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Svoboda - Trubila, Webster, Jamrich, Škoda - Stožický, Gedeon, Pilař, Oboya - Rilke, Pešír
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Matula, Holeňák, Košťál, Janů - Dočkal, Bílek, Dort, Papoušek - Smetana, Kerič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.90 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Brno - Baník Ostrava  (pondělí 17:15)
V boji o třetí místo sice ještě není nic rozhodnuto, tento vzájemný duel Brna s ostravským Baníkem však může mnohé rozhodnout. Vítěz se svému protivníkovi vzdálí tři kola před koncem na rozdíl tří bodů.

Remíza nic zásadního nevyřeší, ba naopak. Třetí zájemce z Teplic totiž má i po prohře v Budějovicích dvoubodový náskok. "Je to zápas o 6 bodů, kdo prohraje, je z boje o 3. místo venku," prohlašuje kapitán domácích Jan Trousil, který se společně s Tomáše Poláchem vrací po disciplinárním trestu za 8 žlutých karet. <ï>"Na Baník se moc těším, čeká nás souboj jara a pak jedem na pohár, takže se do toho fotbalového kolotoče vracím včas," dodal.

Baník s Brnem mají ve vzájemných zápasech až neuvěřitelně vyrovnanou bilanci. Z posledních jedenácti zápasů vyhrála Ostrava třikrát, Jihomoravané čtyřikrát a stejněkrát se oba týmy rozešly smírně. Favoritem, i když jenom mírným je pro pondělní televizní dohrávku Brno. To sice v minulém kole prohrálo na hřišti sestupem ohrožených Bohemians, před tím však slavilo třikrát v řadě vítězství. Na vlastním stadiónu navíc prohrálo naposledy začátkem října, kdy nestačilo na Mladou Boleslav. Výhodou pro ně může být také fakt, že Slezané čekají na vítězství v Brně už více než čtrnáct let.

Jak připustil hostující kapitán Tomáš Marek, Baník bude hrát na nulu a do žádného bezhlavého útočení se hnát nebude. "Záleží na každém z nás, abychom k tomu zápasu přistoupili zodpovědněji," prohlásil Marek. "Uděláme maximum pro to, abychom skončili třetí. Horší ale je, že máme teď venku už jen samé silné soupeře, Brno a Spartu," dodal. Ovšem ani doma to nebude mít Baník jednoduché. Na Bazalech totiž přivítá týmy ohrožené sestupem – Kladno a Bohemians, které si nemohou dovolit ztrácet body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha26175449:1856
2.Slavia Praha26158338:1853
3.FK Teplice26145736:2447
4.Baník Ostrava26129543:2645
5.1. FC Brno26136738:3245
6.Slovan Liberec26107930:2637
7.FK Mladá Boleslav2699832:3236
8.Sigma Olomouc26712718:2033
9.Tescoma Zlín26961125:2833
10.Viktoria Plzeň26871123:3131
11.Viktoria Žižkov26771230:4528
12.České Budějovice26761325:3327
13.FK Jablonec26681217:2826
14.Bohemians 190526591224:3624
15.SK Kladno26581327:3823
16.Siad Most26481429:4920

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (80)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tipy:

Slavia - Žižkov 2:0 (zas tak slabý SKSnení,aby neporazil Žižkov)

Bohemians - Sparta 1:2 (Sparta to se svoji dobrou psychikou zvládne a vyhraje)

Jablonec - Olomouc 1:1 (Sigmě se v Jablonci daří,ale tentokrát nevyhraje,Franta Komňacký Jablonec zachrání)

Kladno - Zlín 0:0 (Kladno bude makat,ale Zlínu se snad podaří aspoň bod uhrát,Kladno v lize nechci)

České Budějovice - Teplice 0:1 (nevyzpitatelný zápas,přál bych si prohru Teplic)

Most - Liberec 1:2 (Baník je jen jeden a to ostravský,Liberec v Mostě vyhraje,Most sestoupí)

Brno - Baník 1:2 (myslím si,že to chachaři klasicky když o něco jde poserou,ale věřit budu,atmosféra bude lepší než na Bohemce)

Reagovat
fantomas

de se nekdo rozloučit se Strahovem?

Reagovat
smazaný uživatel

liga se snad dohraje na straháči ne?

Reagovat
fantomas

neee...Jablonec je snad až 19., to už bude Eden určitě

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný že už Eden snad bude ale čekal jsem že to prostě dohrajete na Straháči i když by to s právě postavenym už použitelnym Edenem v zádech byla asi blbost......

Reagovat
fantomas

to určitě byla...

Reagovat
smazaný uživatel

S Jabloncem se velmi pravděpodobně bude hrát ještě na Strahově.

Reagovat
fantomas

jaka škoda

Reagovat
smazaný uživatel

sem řikal

Reagovat
smazaný uživatel

sezona se dohraje na strahove

Reagovat
fantomas

nepovidej...dyt se furt mluvilo o tom, jak bude slávie případnej titul už slavit v Edenu, to je uplna blbost

Reagovat
smazaný uživatel

doufal sem v to, ale Doležal i Jarolím řikali, že už nic měnit nebudou a letos to dohrajou na strahově..... ale taky bych si přál at se titul slaví po drtivy porazce jablonce v Edenu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,na otazku,jestli se bude hrat s jabloncem na strahove odpovedeli ano,takze eden az na pristi sezonu stve me,ze se nebude ten exibicak vysilat,bude to slavnostni udalost,tak by to na tom ct sport mohli dat,no skoda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka!!!

Bohemka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak ten prasopes Košťál může říct o uznávaném trenérovi v Itálii Zdeňku Zemanovi, že je za trenérským zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase ty jeho oblíbený fakta. Někde si přečetl průběh jeho kariéry, podíval se na poslední roky a v podstatě řekl, co viděl. Blbý je, že na ty jeho FAKTA je každej krátkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před několika lety v Lecce to bylo dobrý ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo, ale pak tam měl nějaký problémy a musel odejít. Teď už bohužel nabídky ze Serie A nedostává. Asi kvůli tomu, že v posledních letech nikde moc dlouho nevydržel. Přitom po odborné stránce je na tom líp než polovina prvoligových italských trenérů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Černý má hrozný účes když to má tak do očí podle kastrolu...kdyby to nosil odhrnuté jako na této fotce když běží. hned by vypadal líp...každopádně v GL je výborný, do repre s ním!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ta Slavia to ničí....

Reagovat
GEGE

no tak jestli Slavka nezabere tak maji zase po titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jim snad hrabe, červená karta a ještě k tomu prohrávají 0:2!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
One-Real

Dneska ze strany Slávie vidíme výkon hodný titulu njn bojujou o titul každý má jiné praktiky

Reagovat
smazaný uživatel

jak já ten Žižkov nesnáším,tak dnes jim to přeju

Reagovat
smazaný uživatel

to ani mi (kladno) sme s tim pitomym žižkovem doma neprohráli ... jaro je na slávii zoufalý...

Reagovat
smazaný uživatel

jedině dobře

Reagovat
smazaný uživatel

PROC HO TAM STAVI,PROC HO TAM STAVI PANE BOZE,BLBA JEDNOHO VORLOVATYHO !

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se, že Slavia definitivně vystupuje z boje o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct,ale ti Slávisti jsou každým rokem pořád stejní šašci. Nemyslím fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole další penalta,to snad mají ti slávisti koupené ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To už fakt přestává všechno, ti blázni to zas nedali!!!!!!!!!! Mozek mě to nebere....

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie ..penalta

Labant

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Něco shnilého je v klubu Slávistickém....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tolik penalt kopala Sparta, tak Slávisti vyjdou do ulic s tím, že liga je předem koupená, to by bylo keců o kapřících apod.

Reagovat
smazaný uživatel

To samé by teď mohli říkat Sparťani,ale proč se snižovat na úroveň některých z nich že..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže Slavii jsou ty penalty stejně k ničemu, podobně jako Barcelona rohy a jiné standartky

Reagovat
smazaný uživatel

"Doma" neporazit Žižkov, to už je výsměch.Ten "tým" pokud se to tak dá ještě vůbec nazvat, se úplně sám rozložil, je to v hlavách hráčů. A co udělá božský kouč Jarolím: v Teplicích kritizuje Vorla, ale stejně ho postaví (nechápu), ten se mu odmění červenou kartou (chápu). Proč kopou v každým zápase penaltu (nechci pochopit) a to, že je neproměnují (nepochopitelné). Budou rádi jestli udrží druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám trochu obavy o Alegreho, snad nezanevře na fotbal jako celek a bude nás nadále zásobovat svými články.

Reagovat
fantomas

vesměs všechny penalty se pískat měli, ale jinak si to pěkne vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

www.onlajny.cz

78 minuta - Slavia si dnes sice vytváří šance, ale její potence je někde mezi 20ti letým jezevčíkem a vykastrovaným kocourem Mikešem.

Já chcípám smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia-Žižkov 0-3

to jako komentář stačí

Přesto bych si rád poslechl Jarolímovo zhodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

Sláááávia! Krásně..

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím neměl říkat, že k reprezentaci nejde, pač velmi brzo přijde o práci a kdyby náhodou se tak nestalo, tak titul nezíská ani příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolímovy kousky, jako vystřídat Vaniaka (poslední 4 zápasy - 1 gol) za Vorla, kterej dostane tři v Teplicích a 1 s červenou kartou se šiškovem. Meisterstick. Stavět Abraháma, který tvoří hru asi tak účinně jako Lojza Jirků z Adolfovic, je taký skvělý tah. Nemluvě o famózním točení útočníků, z nichž jediný úderný je Toleski(Střihavka, Ivana a Blažek by měli jít hrát radši kuličky), na kterého když nejde jediná přihrávka, asi sotva něco vymyslí. A k penaltám asi tolik, že i Mountfield v play off hrál líp přesilovky než slávisti kopou penalty

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sákryš, že se Slávie sesype jsem čekal (nakonec, kdo zná historii, tak nemohl čekat nic jinýho), ale že se sesype takovýmhle způsobem, to jsem teda nedoufal ani ve snu. A ty neproměněné vymyšlené pentle jsou jen takovou hodně zralou a šťavnatou třešničkou nakonci. Super, Slávisti

Reagovat
fantomas

jaké vymyšlené???

Reagovat
Kapřík

No jeden nestačí zírat...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby slávisti vyhráli titul, tak by potřebovali vést po podzimu aspoň o 15 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebylo stejně málo

Reagovat
fantomas

to se tu najednou vyrojilo spartanu

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne sparťanů jako spíš zapřísáhlejch antislávistů

Reagovat
Kapřík

Já mám zase pocit, že tu tu píšou stejný sparťani jako vždycky. Jen těch rychlokvašených slávistů - který se přes podzim na netu dali přehazovat vidlema - krapítek ubylo... .

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kapřík

Ale, neříkej že si tu po podzimu nezaznamenal velmi zvýšený výskyt "slávistických" fanoušků? Já měl v tu dobu pocit, že Spartě na tomhle serveru fandíme jen jiri - fcb, PJ a já. Drtivá většina ostatních se - hlavně po incidentu v Teplicích - do Sparty jen navážela. Zajímavé je teď sledovat počínání těch pseudo fanoušků(většinou teď po nich není ani vidu ani slechu, což třeba u individuí s nicky SKS-forever, Antisparta nebo podobně je vskutku škoda...)...a abych pravdu řekl, taky začínající zvýšený výskyt těch našich.

Reagovat
fantomas

jo, taky mě to sere, když nekdo jen napíš "sparta smrdí" a odejde navždy ale to, že tady je dost možná víc slávistů (Alegre, netret, muzajs, wector) neznamená hned, že to sou jakési rychlokvašky, ba naopak jmenovaní jsou dle mého skalními příznivci Slávie a dá se říct. že se s jinýma Slávistama nebavím a ani to nejde vlastně..

Reagovat
Kapřík

Ještě nezapomeň na sterdu . Já o těch co si jmenoval samozřejmě nepochybuju, ale kromě nich tu byla hromada dalších nadšených slávistů a zapřísáhlých antisparťanů, po nichž už toho tady až na výjimky moc nezbylo...a na ty jsem právě narážel. Musíš uznat, že od tý doby co se vám nedaří, je tu z tohohle pohledu docela klid... .

Reagovat
fantomas

já měl za to, že je Sterda brňák...ale je pravda, že mi vlastně jednou psal, že de na Libe se podívat no, uznat to asi musím, ale řikám, o ty se nestarám a nijak si nezapisuju statistiku úbytku a příbytku takových truhliku

Reagovat
smazaný uživatel

Chci jen napsat,abys mě do kovanejch sparťanů počítal taky,bohužel jsem na servru zaregistrovanej teprve asi měsíc

Reagovat
Kapřík

Dobře, píšu si .

Reagovat
smazaný uživatel

O.K předsedo spartaklubu na eurofotbalu

Reagovat
fantomas

zaslouží si to

Reagovat
smazaný uživatel

A mě si můžete napsat do těch,co fandí mimopražskejm Baník,Libe,Bolka+rodnej jablonec ofc... Pak někde kolem 10. místa slavia a nakonec sparta kolem 20. místa

Reagovat
smazaný uživatel

v 16-mistne tabulce ja sparta na 20.pozici?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nějakou výhodu ty prohry maj.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze zmizel akorat muzajs

Reagovat
fantomas

jo, toho už sem dlouho nevidel ale to neni žádná rychlokvaška!

Reagovat
smazaný uživatel

no jasny,ale mrte dlouho tu nebyl

Reagovat
fantomas

nebyl, nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

uz si asi hodil mašli z toho jara

Reagovat
fantomas

je to dost možný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Slepicka je pry nehorazny obšournik.Prej pred nim neni zadna luxusni vagina v bezpeci?Se celkem divim ovsem nejsem prekvapeny...

Reagovat
smazaný uživatel

mejte se fajn vsechny vaginy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele