27. kolo
27.04.2008 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 3:0

Boleslav doma porazila Plzeň jednoznačně 3:0 a je šestá, Plzeň se nadále trápí a na desáté příčce má stejně bodů jako Žižkov.

Hned ve čtvrté minutě padla první branka! Jejím autorem byl Jan Rajnoch, nejlepší střelec Boleslavi, který tak vstřelil svůj desátý gól v sezoně. Gólovou akci započal Kalina, jenž na levé straně vysunul Poláčka, ten nacentroval na Rajnocha a ten potom ranou po zemi rozvlnil síť – 1:0. Uběhlo deset minut a domácí vedli už o dvě branky, ve 14. minutě se totiž prosadil Tomáš Hrdlička. Gól padl po velkém tlaku Boleslavi, nejprve střílel Mendy a jeho ránu zastavil na brankové čáře Halama, ale na Hrdličkovu dorážku už byl krátký i on – 2:0. Boleslav ovládla první část utkání a do šaten šlo její mužstvo za výhodného stavu 2:0.

Druhá půle začala velkou šancí domácích, Poláček patičkou vysunul Mendyho a ten mířil těsně nad. V 51. minutě Mendy odešel ze hřiště a nahradil ho Táborský, ten ještě v téže minutě mohl z prvního doteku s míčem skórovat, ale jeho hlavička po rohovém kopu skončila na břevně. V další příležitosti domácích se ocitl Řezníček, který ale nebyl schopný trefit zívající branku Plzně. V 67. minutě přišel na hřiště Tomáš Sedláček a v 68. minutě po prvním doteku s míčem skóroval a zvyšoval tak na konečných 3:0 pro Boleslav. Sedláček dorážel střelu do odkryté brány. Boleslav zaslouženě zvítězila v poměru 3:0, plzeňský kouč Krejčí si odbyl nepovedenou premiéru.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vyhrajeme

ne, i jako Plzeňák tipuju prohru 2:1

trenérem to není...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele