Gambrinus liga - souhrn 27. kola

27.04.2012, 22:07, aktualizováno 30.04.2012, 19:49
Komentáře a souhrny
Plzeň doma nedala šanci Slavii a výhrou 3:0 zareagovala na tříbodové zisky Sparty a Liberce. Jablonec si poradil s Hradcem, Mladá Boleslav uspěla na Dukle. Baník porazil poslední Žižkov, ze sestupové pozice se ale nedostal, neboť Bohemians vyhráli nad Příbramí. Slovácko hrálo bez branek s Teplicemi...

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 3:0

30.04.2012 18:00

Góly: 9. Marek Bakoš, 18. Milan Petržela, 43. Milan Petržela

Z trojlístku bojujícího o titul nezaváhala ani mistrovská Plzeň a nadále ztrácí na druhou Spartu jeden bod. Viktoria byla v zápase se Slavií jasně lepším týmem a zcela zaslouženě zvítězila 3:0. O osudu utkání bylo rozhodnuto už během první půle, kdy padly všechny tři branky. Dvě z nich trefil Milan Petržela.

Plzeňský stadion přitom mohl zmrazit už ve 4. minutě Nitrianský, když sám před gólmanem Pavlíkem ani nadvakrát nedokázal vyzrát. Pavlík pokaždé jeho střelu vyrazil. To byly obrovské šance, kterých musela Slavia později litovat. Za dalších šest minut totiž Plzeň vstřelila branku a nastartovala tím svůj gólostroj. Pilař na levé straně potáhl míč a naservíroval jej na malé vápno, kde neomylně zakončil Bakoš - 1:0 pro Viktorii Plzeň. Vzápětí mohl Bakoš zvýšit, jenže nastřelil jen Čontofalského.

V 18. minutě dali domácí druhou branku a znovu v ní měl prsty Pilař. Reprezentační záložník opět zatáhl míč před Čontofalského a našel z druhé vlny nabíhajícího Petřelu, který vsítil gól na 2:0. Plzeň hrála v naprosté pohodě, Slavia se pouze bránila a při další šanci měla štěstí, že Pilař z dorážky minul branku. Nicméně Sešívaní ještě do poločasu inkasovali potřetí. Bakoš naservíroval přesnou přihrávku na Milana Petrželu, jenž střelou k tyči znovu překonal Čontofalského - 3:0 pro Viktorii Plzeň.

Domácí měli ve druhém poločase i další šance, ale výraznější debakl se nekonal. Kolář ve vyložené pozici míč zalehl a dvanáct minut před koncem byl na poslední chvíli vytěsněn. Kolář byl vůbec smolařem utkání, v další jasné pozici promáchl, ale domácí to nemuselo mrzet. O výhru 3:0 už samozřejmě nepřišli a nadále pronásledují na druhém místě pražskou Spartu.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 2:0

29.04.2012 17:00

Góly: 17. Martin Abrahám, 31. Martin Nešpor

Fotbalisté Bohemians 1905 zvítězili ve 27. kole první ligy nad Příbramí 2:0 a utnuli tak sérii 17 zápasů bez vítězství, která trvala sedm měsíců. Zároveň odpověděli na sobotní výhru Ostravy a vrátili se před ni na čtrnáctou příčku tabulky znamenající záchranu. Góly se o to postarali Martinové Abraham a Nešpor.

Trenér Bohemians Jozef Weber hodně zamíchal se sestavou, hned tři hráče nechal hrát na jiných postech než obvykle a vůbec poprvé nasadil do základní sestavy Orolína. Jeho svěřenci do utkání nastoupili s mnohem větší vervou než do minulých zápasech a přinášelo to své ovoce.

První šanci měl už v šesté minutě Nešpor, který mohl jít sám na Hrušku, ale ten byl z branky rychle venku a na poslední chvíli mu míč sebral. V 17. minutě už se ale domácí prosadili. Šumský posadil přímý kop přesně na hlavu Abrahama a ten se v lize trefil poprvé po čtyřech letech.

Příbram i dnes potvrzovala, že je v ofenzivě mnohem silnější než v defenzivě a i přes tlak domácích se dostávala do zakončení. Nejprve hezky vystřelil Šlapák, ale brankář Sňozík byl u tyče včas. Ještě lépe zareagoval na hlavičku Mišůna po rohovém kopu, kterou reflexivně vyrazil.

Bohemians pochopili, že musí přidat pojistku a předvedli drtivou desetiminutovku. Odstartoval ji znovu Šumský, který přihrávkou našel ve vápně Nešpora a ten tvrdou střelou na zadní tyč propálil Hrušku. Pak ale příbramský brankář svůj tým hned třikrát podržel. Vychytal Nešpora, Borka po rohovém kopu i Orolína.

Hosté mohli ještě do poločasu snížit, ale Šlapák téměř na brankové čáře promáchl. Nejlepší příbramský střelec se trápil i po změně stran, když se mu nejprve ve vápně zamotal míč a v další šanci trefil jen Sňozíka. Přišel tak o svou sérii šesti zápasů v řadě se vstřeleným gólem.

Bohemians ve druhé půli pozorně bránili a vyráželi do nebezpečných brejků. Další gól už ale nepřidali, i když například střídající Hartig k němu měl blízko. Na malém vápně hlavičkoval a gólman Hruška míč vyrážel možná až za brankovou čárou. Sudí nechali ve hře pokračovat.

Hartig se však i tak mohl gólu dočkat, když postupoval sám na Hrušku, ale hostujícího brankáře nepřehodil. I tak ale Bohemians vyrovnali nejvyšší vítězství v sezoně, kterým byl výsledek 2:0 z prvního kola proti Slavii.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Mladá Boleslav 1:2

29.04.2012 17:00

Góly: 87. Ivan Lietava - 11. Jan Chramosta, 34. Jakub Mareš (pen.)

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili ve 27. kole první ligy Duklu Praha na jejím hřišti 2:1 a uhájili před pražským celkem čtvrté místo, které může znamenat účast v předkole Evropské ligy. O třetí výhře Středočechů za sebou rozhodli v prvním poločase Jan Chramosta a Jakub Mareš z penalty, v závěru snížil Ivan Lietava. Nováček soutěže naopak přerušil sérii tří výher a zůstává v tabulce pátý.

Boleslavští se na Julisce dostali už ve třetí minutě do stoprocentní šance. Po Božičově podklouznutí postupoval Fillo sám na brankáře Radu, přehodil ho, ale na brankové čáře napravil svou chybu vracející se Božič.

V jedenácté minutě už hosté skórovali. Štohanzlův centr z pravé strany se pokusil trefit akrobatickým kopem Fillo, míč se odrazil k Chramostovi a ten ho umístěnou hlavičkou dorazil do sítě. Mladý útočník navázal na vítěznou branku proti Spartě a připsal si celkově devátý zásah v sezoně.

Krátce nato mohla Dukla vyrovnat, ale Pázlerův pokus hlavou tentokrát těsně minul branku. Podobně naložil se svou příležitostí ve 22. minutě nejlepší domácí střelec Lietava.

Pražané byli aktivnější a měli častěji míč na kopačkách, ve 34. minutě se však radovala znovu Boleslav. Domácí kapitán Gedeon srazil v pokutovém území pronikajícího Štohanzla a nařízenou penaltu s jistotou proměnil Mareš. Dukla se dál tlačila dopředu a pět minut před přestávkou málem snížila. Pázlerovu střelu z úhlu vyrazil výborným zákrokem brankář Šeda a před dobíhajícím Hanouskem odkopl míč pohotový Kúdela.

Domácí měli hned zkraje druhého poločasu po rohovém kopu další slušnou šanci, ale Malého dorážku Šeda bez problémů chytil. Záložník pražského celku pak v 61. minutě po akci střídajícího Svatonského neprostřelil obranu hostů.

Naději dal Dukle až tři minuty před koncem Lietava, který tvrdým volejem pod břevno snížil a zaznamenal desátý gól v sezoně. Minutu po něm odmítl vyrovnání náhradník Engelmann ranou vedle.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FC Hradec Králové 2:0

29.04.2012 15:00

Góly: 44. David Lafata, 77. David Lafata

Baumit Jablonec porazil před vlastními diváky Hradec Králové 2:0 a konečně přerušil třízápasovou sérii bez zisku jediného bodu. Hlavním strůjcem vítězství se stal David Lafata, který se prosadil hned dvakrát a ve střelecké tabulce už má pětadvacet zásahů.

První poločas nabídl poměrně vyrovnanou podívanou. Z diváckého hlediska byl klíčový až hektický závěr poločasu. Nejprve zazdil dobrou příležitost Malinský, uvnitř jabloneckého vápna vystřelil a orazítkoval tyč! A následně o tři minuty později Jablonec prolomil hradeckou defenzívu. Eliáš vymyslel přesný centr na hlavu kanonýra Davida Lafaty a ten si s těmito situacemi ví rady - 1:0 pro Jablonec.

Po změně stran se pokračovalo v nastoleném tempu. Oba celky hrály dobře a utkání bylo dost vyrovnané. Po hodině hry měl Baumit výbornou šanci na zvýšení náskoku. Střely Jablonského, Vošahlíka i Lafaty brankář Lindr za svá záda nepropustil.

Hradečtí si žádnou vyloženou šanci vypracovat nedokázali a Jablonec se tak třináct minut před koncem mohl definitivně uklidnil. Ke druhé brance ale hodně pomohli sami hosté. K Lafatovi se totiž odrazil balon a pro nejlepšího ligového kanonýra to už byla hračka - 2:0 pro Jablonec. V 81. minutě viděli diváci na Střelnici červenou kartu. Holeš uviděl za faul druhou žlutou a musel se poroučet ze hřiště. Červená karta neměla na utkání už žádný vliv. Jablonec doma porazil Hradec Králové 2:0 a dal alespoň trochu zapomenout na jarní trápení.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice 0:0

28.04.2012 19:00

Góly: -

Naprosto zaslouženou bezbrankovou remízou skončilo klání mezi Slováckem a Teplicemi, diváci viděli nudný fotbal, pouhých sedm střel na branku a gólu se nedočkali. Ani jeden tým to však už mrzet nemusí, domácí jsou devátí, hosté dokonce šestí.

Poprvé musel jeden z brankářů zasahovat ve třetí minutě, v permanenci byl domácí Melichárek, ten však se slabou střelou Vondráška nemohl mít sebemenší problémy. V jedenácté minutě o sobě dali poprvé vědět i domácí, když Volešák přiťukl balón proti noze Daníčkovi, ten ovšem těsně minul.

Po čtvrthodině hry mělo Slovácko dvě obrovské příležitosti dostat se do vedení. Nejprve mohl Volešák využít obřího zaváhání Grigara při výkopu, teplického gólmana ale tváří v tvář neprostřelil. O pár chvil později měl stejný hráč snad ještě větší gólovou možnost, když šli dva domácí fotbalisté na jednoho hráče Teplic, Hlúpik poslal míč Volešákovi, ten ale znovu selhal.

Ve čtyřiadvacáté minutě si Volešák s Hlúpikem úlohy vyměnili, první jmenovaný nahrával, ten druhý ve skluzu neproměnil. Krátce před přestávkou mělo Slovácko ještě jednu šanci, obránce Reinberk předvedl nádhernou individuální akci, které ale chybělo přesnější zakončení.

Teplice zahrozily prakticky ihned po návratu ze šaten, Sivův pokus ale vyrazil Melichárek, Jindráček se následně k dorážce nedostal. Hrál se opravdu nepříliš atraktivní fotbal a jediné brankové příležitosti vznikaly po chybách obran. Patnáct minut před koncem vyrobili jednu takovou hosté a Grigar musel předvést hned tři po sobě jdoucí úžasné zákroky, vylámali si na něm zuby Hlúpik, Došek a se svým druhým pokusem znovu Hlúpik. Teplický brankář tímto uhájil čisté konto a oba týmy se tak rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Žižkov 3:1

28.04.2012 17:00

Góly: 18. Dominik Kraut, 59. Lukáš Magera, 77. Dominik Kraut - 52. Michal Kropík

Důležitý záchranářský souboj nakonec zvládl Baník Ostrava a minimálně do zítřka opouští sestupové pásmo. Domácí dnes zdolali poslední Žižkov a výsledkem 3:1 ho de facto poslali do nižší soutěže. Dvěma zásahy se dnes blýskl Dominik Kraut.

Domácí Baník měl velkou převahu hned od začátku utkání a v 18. minutě šel poprvé zaslouženě do vedení. Lukeš z úhlu napálil míč na hostující branku, golman Ticháček míč pouze vyrazil a dobře zorientovaný Dominik Kraut zajistil Ostravě vedení 1:0. Radost Baníkovců nemusela mít dlouhého trvání, po špatné Adámikově malé domů se dostal do svízelné situace brankář Baránek, ten poslal k zemi Sivriče, ale rozhodčí penaltu ke zděšení hostí neodpískal. To byla prakticky jediná nadějná situace Žižkova, Ostravští nadále útočili, ale další branku odmítl ve 34. minutě Fantiš. Kukec ho poslal do jasné situace, jenže Fantiš z nadějné pozice minul branku. Za šest minut měl Fantiš další velkou šanci, jenže opět nedokázal usměrnit míč do branky.

Ostravští sice byli lepší, ale krátce po změně stran museli spolknout hořkou pilulku v podobě vyrovnávací trefy. Adámik se nepohodl se Zawadou, což okamžitě potrestal Michal Kropík. Žižkovský hráč obešel Baránka a střelou do prázdné srovnal na 1:1.

Baník byl nucen znovu útočit. Po Lukešově centru se dostal do gólovky Droppa, ale naložil s ní opravdu bídně. V 59. minutě už Baník znovu vedl! Kiidron vyrobil hloupou chybu a Lukeš z přímého kopu našel hlavičku Magery, který skóroval - 2:1 pro Baník Ostrava. Domácí měli záchranářský duel rozehraný parádně a čtvrthodiny před koncem dokonce zvýšili už na 3:1. Magera našel přízemnímcentrem na malém vápně Krauta a ten svojí druhou brankou v zápase dodal Baníku uklidnění. Ostrava vedla na Bazalech 3:1!

Třetí branka znamenala pro Žižkov definitivní KO. Pražané po porážce v Ostravě už mají jen malou šanci na záchranu. Naopak Baník se přiblížil záchraně, ovšem o tu musí ještě bojovat s pražskými Bohemians 1905.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slovan Liberec 0:4

28.04.2012 16:45

Góly: 23. Jiří Štajner (pen.), 59. Miloš Bosančić, 69. Miloš Bosančić, 85. Vojtěch Hadaščok

Na páteční výhru Sparty tím nejlepším možným způsobem zareagoval Liberec, který si odváží z Českých Budějovic výhru 4:0 a i tři kola před koncem má na čele ligové tabulky čtyřbodový náskok. Skóre otevřel z penalty Štajner, pak se dvakrát trefil Bosančič a definitivní podobu výsledku dal Hadaščok.

Hosté začali aktivněji a měli také první příležitost v utkání, Šural ovšem po rohu hlavičkoval nad. Na druhé straně utekl Machovec a předkládal balón Klesovi, který se už připravoval na prakticky jisté gólové zakončení, jenže v poslední možné chvíli mu míč od kopaček odpálil Kelič. V osmnácté minutě pálil z dálky Bosančič, Daněk ale vytěsnil kulatinu a byl z toho jen roh.

Ve dvacáté druhé minutě se Liberec dostal do vedení, Řepka totiž v šestnáctce srazil Breznaníka a Slovan kopal penaltu. K ní se postavil tradiční exekutor Štajner a se štěstím proměnil, Daněk si na balón sáhl, vyrazit ho ovšem nedokázal. Hned po pár sekundách mohl vyrovnat Javorek, jenže přestřelil. Hosté drželi balón, zformovanou obranou Budějovic se však prokousávali těžko. V závěru poločasu ale zahrozili po rychlém protiútoku, Rabušic si pohrál s Řepkou, následně ale zakončil těsně vedle levé tyče. Stejný hráč mohl vedení svého týmu navýšit ještě jednou, po perfektní akci Štajnera s Gebre Selassiem ale ve skluzu zblízka přestřelil.

Rozhodnutí přišlo v padesáté deváté minutě, to se ze standardní situace opřel do míče Bosančič a trefil se krásně k tyči. Šural pak trefil břevno za bezmocným Daňkem, dorážka zase vůbec nesedla Breznaníkovi. Stav 0:2 vydržel jen deset minut, pak udeřili liberečtí dnes potřetí. Na hranici pokutového území se šikovně uvolnil Bosančič, všiml si špatného postavení Daňka, kterého následně geniálně přehodil a slavil svou druhou trefu v zápase.

V závěru měly oba týmy po jedné šanci, naložily s ní ovšem rozdílně. Zatímco Hadaščok po Štajnerově pobídce nezaváhal a zvýšil už na 4:0 pro Liberec, Řezníček svou možnost po akci debutanta Wermkeho nezužitkoval. Slovan tak učinil další obrovský krok k titulu, ve zbývajících třech kolech mu k jistotě stačí uhrát pět bodů.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc 1:0

27.04.2012 20:15

Góly: 29. Leonard Kweuke

Fotbalisté Sparty po dvou zaváháních konečně zabrali, když v předehrávce 27. kola Gambrinus ligy zdolali Olomouc 1:0. Výhru domácích zařídil ve 30. minutě kamerunský střelec Kweuke. Sparťané se tak alespoň na jeden den přiblížili vedoucímu Liberci na rozdíl jednoho bodu. Severočeši mají zápas teprve před sebou, v sobotu se představí v Českých Budějovicích.

Sparta začala zápas aktivněji, Sionko se v úvodu dostal do dvou zajímavých příležitostí. Ale kdo si vytvořil první gólovou šanci, byl tým Olomouce. Díky špatné rozehrávce domácího Brabce se míč doplachtil k Ordošovi ve vápně, který obehrál obránce a vypálil tvrdou ránu na brankáře Vaclíka, ale ten jeho pokus vyrazil do bezpečí. O minutu později kontrovali domácí, na pravý centr Přikryla si naběhl Hušbauer a ten hlavičkou nedokázal překonat Zlámalovu branku, míč skončil v brankářově náruči.

V 30. minutě otevřel skóre sparťanský kanonýr Kweuke, jenž si v šestnáctce dobře zpracoval dlouhou Brabcovu přihrávku a následnou tvrdou střelou vstřelil gól. Ani dvě šance sparťana Krejčího a následně Kweukeho střela v závěru poločasu nevedly ke zvýšení na 2:0. Oba týmy tak odešly do svých šaten za stavu 1:0 pro domácí.

Po změně stran se o vážnější příležitost ke skórovaní branky postarali domácí. V 50. minutě po Pamičově krásné přihrávce zakončoval v ideální pozici Krejčí, přesto nevyužil stoprocentní šanci a sparťanský mladík mířil nad.

Nevyužitou šanci domácích mohli o čtyři minuty později potrestat fotbalisté Olomouce. Navrátil sprintoval sám na Vaclíka, pokusil se míč poslat na zadní tyč, ale domácí brankář si dobře vyběhl a střelu zblokoval. Hanáci byli blízko k vyrovnání i v 84. minutě, kdy však soupeřův nápor sparťanská obrana přečkala. V ideální pozici se k hlavičce nedostal Klesnil a vzápětí nebezpečně centroval Schulmeister.

Sparťané měli ve druhé půli několik možností, jak jít do dvoubrankového vedení. Se střelami Přikryla, Matějovského a dělovkou Kweukeho si však poradil olomoucký brankář Zlámal. Zápas tak skončil výsledkem 1:0 pro Spartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec27194466:2961
2.Sparta Praha27183646:2457
3.Viktoria Plzeň27175560:3356
4.FK Mladá Boleslav27145846:3247
5.Dukla Praha27118840:2841
6.FK Teplice27118831:2941
7.FK Jablonec271161053:3739
8.1. FK Příbram271161043:4539
9.1. FC Slovácko271041323:3134
10.České Budějovice27881129:4632
11.FC Hradec Králové27861320:3030
12.Slavia Praha276101120:3028
13.Sigma Olomouc2799937:3527
14.Bohemians 190527651619:5023
15.Baník Ostrava27561625:4621
16.Viktoria Žižkov27432019:5215
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (554)

Přidat komentář
cristiano.K.

za výkon Sigmy. A celkově ten zápas měl taky slušnou úroveň. Ordoš mě dost překvapil, dost podobnej stylu Berbatova,to se musí prosperovi líbit

Vraťte jim to v poháru

Reagovat
exse

Za výkon Sigmy?

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,vrchol sezony je čeká v poháru a přesto se na to nevykašlali, bylo vidět,že bojují a i při troše štěstí si mohli odvést bod.

Reagovat
exse

Mě přišlo že oproti posledním zápasům hráli hrozně, strašně velkej počet nepřesností, všichni hráli na sebe a hlavně bezzubost v útoku, bylo to taky daný tím že Sparta bránila hodně hluboce a aktivně, ale výkon Sigmy byl špatnej, čekal jsem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nehráli jsme moc dobře, Sparta byla na můj vkus neskutečně zatežená a v podstatě nebylo moc kudy útočit. Ale snaha se klukům nedá upřít. Navíc jsme 60 minut hráli v deseti (čti s Heinzem), takže to bylo těžký. Přesto jsme si šance vypracovali a mohla to nakonec být remíza.

Reagovat
cristiano.K.

Heinz celkově za celej zápas na přes držku

Reagovat
cristiano.K.

nepřesností tam bylo dost,ale bylo tam i dost pološancí, z kterých mohlo zapršet. Hlavně první šance Ordoše. Varadi,kdyby uměl trknout do míče hlavou trošku,tak to taky mohl být gol,závar Schulmaistera v 80.min taky dobře smrděl, prostě Spartu hodně potrápili, i když jste byli asi o jeden gol lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš má velkou kvalitu. Myslím si, že málokdo ví o tom jak je dobrej.

Reagovat
mastakillah

Ordoš je spolu se Zlámalem nejlepším hráčem Sigmy. Po tom co se vrátil je naprosto geniální, održí míč v každé situaci, dokáže si s ním pohrát, rozdává úžáasné přihrávky a taky střílí důležité góly. Jednoznačně nejlepší hráč Sigmy na jaře

Reagovat
cubinho

Nejlepší? Ale není. Možná tak poslední dva zápasy. Na jaře hraje výborně ještě Schulmeister a Pospíšil. Tradičně nadstandardní je i Škerle a Rossi. Ordoš velmi dobrý, ale z kraje jara se mu tolik nedařilo jako právě poslední 2-3zápasy. A Zlámal je jasný, opora jak sviňa

Reagovat
mastakillah

Na Schulmeistera jsem zapoměl no.To se musí nechat, ten si pochvalu taky jednoznačně zaslouží. A u Pospíšila si myslím, že to může být ještě o hodně lepší. Ten kluk to může dotahnout daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ordoš takhle hraje furt. Je vtipný, že spousta nezasvěcených ho má za kolohnáta, co umí hlavičkovat, přitom on je skutečnosti velmi technický hráč s výbornou střelou z dálky, který hraje nejlépe na podhrotu nebo v záloze a hlavičkář je naopak slabý.

Reagovat
cubinho

Reagovat
cristiano.K.

já ho měl takhle zafixovanýho pár let zpátky se přiznám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si o něm myslel něco podobného, když šel do Sigmy. Ale hodně rychle mě vyvedl z omylu. Je fakt, že spousta lidí si to myslela třeba i v době, kdy vyhrál krále střelců a snižovala jeho výkon. Přitom on to vyhrál krásnýma gólama a vlastně jako založník, kde tak nějak víceméně v Psotkově systému nastupoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Skoda, mohlo byt hotovo

Reagovat
cubinho

Ta Nova to je hnus. Okatěji už těm Sparťanům ani fandit nemůžou.

Sigma dneska velmi dobře kombinačně, šancí bylo taky dost. Škoda. Důležitá bude výhra v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadal celej zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta měla o něco víc míč na kopačkách, víc šancí, ale Sigma odehrála dobrej mač. Ordoš se mi dost líbil, pěknej výkon. Jinak je vidět, že obrana Sparta neni taková, jaká by měla být. Holek dneska marnej, jinak celej tým dobrej výkon, trochu se mi nelíbil Sionko.

Reagovat
Posledni Kovboj

Mně to přišlo od minulejch zápasů lepší, hlavně ze začátku. Matějovský skvělý pasy za obranu, spousta pěknejch kolmic Kweukemu a milimetrovejch šikmejch pasů na 40 50 metrů. Kweuke skvělej, snažil se, běhal ( Dreksovi utekl cca na 10 metrech). Vaclík jistota. Krejčí až na výjimky tradičně výbornej. Přikryl ok, ale je ho na beku škoda. Pamič odehrál svůj standart, dřel jako kůň, tlačil se do zakončení, ale dvakrát zadrbal střelu ze slušný pozice, a když už situaci vepředu vyřešil dobře, Krejčí netrefil z pecky bránu. Stopeři nic moc, Varadiho šance byla trestuhodná, ale střed zálohy jim taky dvakrát nepomoh, tam to bylo asi nejslabší dneska, Holek s Hušbauerem nedokázali držet prostor a Olomouc celkem snadno chodila kombinací nebo i skrz, navíc Hušbauer dnes i celkem nevýraznej dopředu, což není zvykem. Sionko snaha, ale jinak průměr. Celkově od minule lepší v ofenzivě, nově nejen křídla, ale šlo to i středem, mizernej střed pole.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
partaS

škoda no , takový 3 jsme jim mohli dát; kdyby tam Láďa sebou fláknul, nikdo by se tý pently nedivil a byl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

podmínka odpískání faulu není pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa ale celou akci zakončil, takže se pnalta pískat nemohla.

Reagovat
smazaný uživatel

to si pleteš s hokejem. Ve fotbale mlže rozhodčí vzít výhodu zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám za to, že na tohle se vztahuje, že družstvo přišlo o míč vlastní vinou(hráč netrefil branku a tím ztratil míč).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni Pilarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hodně podržel Vaclík

Reagovat
smazaný uživatel

bylo konečně na čase

Reagovat
homeles8

zejtra 0:0

Reagovat
Kepy_FCB

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Kulový, koukejte vyhrát .

Reagovat
smazaný uživatel

homeles je rýpal

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně řečeno, jsem zmaten . Ty chceš aby Dynamo porazilo Slovan? Jediná možnost je, že máš vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta si proste titul nezasluzi, to je strasny futbal, otrasny..

Reagovat
smazaný uživatel

ale že by Spartička dala takovýho rádoby usmrkánka do branečky ,pak ti jejich střeličky které nestály za nic ,a co P.Sionko ,trochu sem ho ztratil při zápase asi byl línej jako osatní, až Kweuke nebude ,bude tam kam Sparta patří

Reagovat
twerp

Božinečku...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim me fakt ta jarni Sparta nebavi, na podzim to bylo teda lepsi. Cekal jsem, ze s prichodem Hrebika ta hra bude koukatelnejsi a i vysledky budou vyraznejsi (nebo aspon nebudem remizovat a prohravat tak casto), ale opak je pravdou. Samozrejme je potreba cas na to, aby si vse sedlo, ale zatim teda nevidim nejake vetsi znamky zlepseni. Aspon, ze ty body dneska jsou. Celkove nevim co se od 10.kola stalo se Spartou na Letny. Takovou bidu dlouho nepamatuju (i vysledkovou). Nejhezci zapas asi se Sarajevem a pak v 2.kole s Jabloncem, to bylo hodne koukatelne, ale dlouho to teda nevydrzelo. No, snad ten double dame i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Není tady nějakej expert na HTC? Potřeboval bych vysvětlit nějaký triviální věci ohledně měnění ROM

Reagovat
smazaný uživatel

fans sigmy je sprostej dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ty jsi snad na Spartě byl? ale souhlasím že v Olomouci je docela dost volů, občas jezdí s Morou po hokejích

Reagovat
smazaný uživatel

pořád sprostě nadávají na tým soupeře i na sudího.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, takže jako všichni ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

u sigmy je to extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

V zápasech proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se děje úplně normálně, jen se o tom nepíšou články... on deník sport takovéhle věci furt vyhledává. Stal se z toho normální bulvár. Já si ho kupuju každý pátek jen kvůli magazínu, protože tam jsou občas dobré rozhovory, ale i to už stačili totálně roz*rdat. Rozhovory jsou očividně zaujaté, tázaným stále podsouvají svoje názory a největší trapárna co existuje je ta šaškárna na začátku, kdy jeden mamlas stále komentuje nějaké články, vytrhává z kontextu určité věty a pak to všelijak "vtipně" komentuje

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky nejde jen o tohle ale o to že pořád křičí pražský ku*** nebo černá svi** apod... celej zápas nonstop.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pokřik o pražských kněžkách lásky používají s oblibou asi skoro všude,kde přijedou pražské týmy

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Všude jsou stejně originální.

Reagovat
smazaný uživatel

ale musíš uznat, že "ukradeno z facebooku" nebo jak se to menuje, jeste vetsinou bejtva vtipny :)

Reagovat
smazaný uživatel

No co, Přikryl prostě čurák je. Jinak se tenhle vulgarismus z našich zápasů postupně začíná vytrácet. Sice se vždycky najde skupina fans a diváků, kteří začnou něco pokřikovat, ale ultras to většinou uklidní tak, aby se víc fandilo Sigmě, než nadávalo soupeři.

Reagovat
Posledni Kovboj

přesně, si dovolil nezůstat do konce kariéry v Olomouci, a ještě hraje dobře, to se nesmí trpět

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proč by jako musel zůstávat? Řekl to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o přístup, takoví hráči se mají vyhrát v Sigmě a pak jít do zahraničí a ne k ligovému konkurentovi a to se neodpouští a dobře mu tak, ať tam shnije.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sigmy se vždycky chodilo do Sparty. A nevzpomínám si, že by sigmáci nějak šli po Barankovi, Kováčovi, nebo Urbánkovi. Píčovalo se akorát do Vacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy se to zarazit musí, Sigma je až moc velký klub na to aby hráči chodili jen do Sparty jako kdysi.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc velký klub . Ty bys asi chtěl zakázat všechny přestupy do Sparty, co? Sigma je moc velký klub, Viktorka Žižkov je moc velký klub...takhle bys mohl pokračovat dál a dál. Jako já chápu, že to sigmáky sere, když jin nadějný hráč odejde do jiného klubu. Ale to je prostě fotbal. Navíc přestupy na trase Sigma-Sparta neberu jako nějakou extra velkou zradu, nebo důvod k nenávisti. Olomoučtí balíci sice nevynechají ani jednu příležitost si na nás "vtipně" zanadávat, ale rival to pro nás žádný není. Nejde to vůbec srovnávat s přestupem chachara do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsme rival pro vsechny tymy a tak k nam z ceske ligy nikdo nemuze prijit

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se, ale Sigma velký klub je, ač jí nemám sebevíc. S Žižkovem snad ani nemůžeš srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale rivalitu s nima zadnou nemame, mozna tak Cechy - Morava.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechtěl srovnávat Sigmu s Viktorkou. Jen jsem naznačoval, kam by jsi s tímhle přístupem mohl dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že Sparta pro nás rival není a třeba po ultras stránce bych řekl, že to je naopak nejpřijatelnější pražský tým pro naše ultras. Ovšem poslední roky tu byla nastavena politika, že když prodáváme kvalitní hráče, tak přímo ven a nepotřebujeme k tomu nějakou posranou Spartu. Zvlášť když stejně nemá kvalitu, aby ty hráče nějak zviditelnila a prodala je za víc než by si je Sigma prodala sama. Lidi prostě sere, že se tady udělala jakási pofidérní spolupráce, ze které těží jen a pouze Sparta a zatímco my jí dali Jílka a Přikryla, dostali jsme na oplátku snad 2 nejhorší hráče na hostování, jeden větší tragéd než druhej a toho třetího už radši podle slov Gottvalda ani chtít nebudeme. Takže jsou lidi nasraní, že to vypadá, jako bychom byli farma Sparty a jestli ji budeme zásobovat naší mládeží, která je několik let jasně nejlepší v republice, místo toho, abychom se sami jednou pokusili hrát o titul, tak to je důvod nenávidět naše vedení a samozřejmě Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podany hraje blbe?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že přímo tragicky. Dostal šanci 2x nebo 3x v základu, vůbec mu to nešlo, od té doby chodí do hry na 10-30 minut a nikdy hře nijak nepomohl. Sice dal 2 góly, ale vždy na 4:0, když už o nic nešlo. Jeho problém je, že sice má rychlost, ale snad jsem ho ještě neviděl, aby přešel přes hráče v souboji 1 na 1. A to je dost velký handicap pro křídelního útočníka u nás. Centry taky nic moc, prostě se mi vůbec nelíbí a jsem rád, že opci neuplatníme a vrátí se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do Vacka se nepíčovalo ani tak kvůli tomu, že byl ve Spartě, jako spíš kvůli jeho útěku do Německa. To mu tady nikdy nikdo neodpustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak především jde o Přikrylovo chování i rozhovory, kdy se choval ještě v Sigmě jako hroznej Sparťan a kudy chodil, tudy vyhlašoval, jak moc tam chce, co to pro něj znamená, atd. Tohle fanoušci od odchovance prostě nikdy neuslyší rádi, ať jde kamkoliv.

Reagovat
Luc-Luc

spartu tady proste nemame radi, to je vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vidět. Smutný je, že vaše nenávist ke Spartě je větší, než vaše láska k Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak u koho. Ta sprostá atmosféra je na zápasech paradoxně hlavně díky takovým těm gaučákům, co přijdou jednou za rok, aby si mohli zanadávat. Nějakej stréc začne cosi o buzerantech, spousta lidí se chytne a ultras se to snaží uklidňovat a povzbuzovat Sigmu, ale bohužel to nejde. Bohužel i v kotli je dost lidí, co si radši zařvou něco o pražských kurvách, než aby povzbudili naše hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda, že jsou ty nadávky intenzivnější, když přijdou gaučáci.

Reagovat
Luc-Luc

nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Při vzájemných zápasech Sparty a Sigmy to tak vypadá.

Reagovat
Luc-Luc

to je mozne, ale jinak je to ptakovina

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že ti co pravidelně chodí na Sigmu to takhle hozený nemají, ale jakmile se vám zaplné stadion příležitostnými diváky, co se jdou vyřvat proti Spartě, tak to tak vypadá.

Reagovat
cubinho

Pod to se podepíšu, mnoho z fans (kotle) jsou strašní kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS ! ! !

Reagovat
homeles8

BAN ! ! !

Reagovat
homeles8

ÍK :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea!!!!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
adalbertus

dyť jenom provokuje ještě k tomu vožralej

Reagovat
smazaný uživatel

ty vědmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liberec pome na ten titul !

Reagovat
clinger

no Olomouci sem věřil že to zvládne.zklamali.takže pohár jim na oplátku Sparta pustí jako oni jim ligu

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasný přede přeci nebudou proti sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Tři body jsou doma. Teď by to chtělo, aby sparťanská klika na jihu Čech obrala o body Slovan a hned se nám bude lépe dýchat.

Reagovat
Liquid

Liberec Titul bude ve správných a hlavně v nesparťanských rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle lidi miluju, dyť si protiřečíš.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem si protiřečí , Liberec ligu vede a vyhraje zcela zaslouženě, a to že nemá rád Spartu o to je to sladčí, mám podobný názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš argumenty jak Matlock

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napiš v čem si protiřečí, chytrolíne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu na tebe, ani podobné zaslepené antisparťany to je jak vysvětlovat typkovi, že to je vůl.

Reagovat
Gryphonheart

ty radši jdi vysvětlovat spartě jak se dávají góly, ten jednogólový luck jí v dalších zápasech už jenom těžko zachrání..

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož sem v Anglii, tak jsem to neviděl, kdyby si se mohl kouknout výše, kde třeba píšu, aby mi to někdo popsal.

Reagovat
božský John

Tak to vysvětli mně

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mi přijde trapný ten názor ať vyhraje titul kdokoliv, i kopáči z horní dolní, hlavně ne Sparta a to, že bude spása českého fotbalu na další rok.

Reagovat
božský John

Tak spásu bych si nechal od cesty, ale fotbalově je na tom ten liberec fakt líp, co si budem povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je, ale žádnej zázrak to taky není, třeba Plzeň minulý rok, ty si to fakt zasloužili, mě z toho fotbalu Sparty minulej rok fakt bolely oči a bylo mi líto, že hrajeme takovou bramboračku a doufal jsem, že se to s Hřebíkem změní k lepšímu, ač měl Hašek podzim parádní, ale ono ejhle ono je to ještě horší snad.

Reagovat
božský John

Mně to teda horší přijde, od Hřebíka jsem taky čekal velký věci a je z toho akoát fakt bramboračka a ani se nedivim, že venku vám to s timhle jde a doma ne, když musíte hrát fotbal na což nejste moc zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile by se proměňovali šance, tak mluvíš úplně jinak.. Za to, že útočníci nedávají naprostý tutovky Hřebík nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

*y

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to taky neplatí vždycky. Proti Libercu ste dali všecko co ste mohli a fotbal stejně nebyl nijak extra pohledný. Tenhle vývoj Sparty z "je nám jedno jak hrajem, hlavně když jsou body" na "nevadí že nejsou body, v budoucnu budem hrát líp" se prostě zadrhl. A těžko říct jestli na tom letní příprava něco změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Liberci se bohužel taková taktika dala čekat, nemůžeš hrát se stejnými hráči úplně jiný fotbal proti takhle kvalitnímu týmu.. Hřebík řekl, že na jaře to bude ještě pořád spíš "Chovanovská" taktika.. Ale v posledních zápase, hlavně těch domácích, hrajeme kombinačně a máme i spoustu šancí.. Akorát je nedotáhneme do úspěšnýho konce. A když gól dlouho nedorazí, tak začnou všichni ohromně zmatkovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe tohle už je moc, o čem to kurva furt kecáte, vždyť mega smůlu jstre měli tak akorát s Příbramí, jinak to je prostě vo hovnu, na jaře máte z 11 zápasů 17 bodů (skóre 13:12), Liberec 27 bodů (skóre 28:10) tady není vůbec, ale vubec o čem diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě..

Reagovat
partaS

nemůžeš s nejistejma stoperama a hráčema jako Pamič, Vidlička nebo Kweuke (ano dává goly, ale má taky spoustu nedostatků, díky kterejm se do hry co chceme hrát prostě nehodí) hrát najednou fotbal jako Liberec nebo Plzeň; chce to prostě sehnat typologicky vhodný hráče (fotbalisty a ne bojovníky co jenom běhaj a kazí); jinak ta hra mi nepřijde zas tak tragická, jak spousta lidí řiká; rozhodně se hraje víc kombinačně, i když ty nákopy ještě nevymizeli; v posledních zápasech jsme soupeře většinou přehráli, bohužel díky individulním chybám ztrácíme body a finální fáze neni tak přesná jak by jsme si přáli

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že antisparťani z toho mají druhý vánoce, já jsem taky rád, že to letos Sparta nevyhraje. Liberec si to zasluží ze všech nejvíc, hrají letos nejlepší fotbal, plno branek, ten fotbal baví. Jestli si tohle nedokážeš přiznat, tak je to smutný a nejdu tu ani o to jestli Spartě fandíš, nebo ji nenásnášíš

Reagovat
smazaný uživatel

Návštěva na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

štajner tlustoch

Reagovat
FCSL

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že spíš zvrací.

Reagovat
FCSL

Ve skutečnosti ale brečí,jako vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nepřijde, že brečí. Spíš provokuje, nebo si na něco hraje. To je jeho klasika.

Reagovat
Miguel19

Na Sparťana

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho si občas hraje, to je pravda.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lojzíku, vždyť je to reprezentační útočník. Tak jako tlusťoch Horváth je reprezentační záložník. Možná až budete mít ve Spartě nějakýho tlusťochu, uhrajete titul.

Reagovat
smazaný uživatel

My měli Kuliče

Reagovat
Liquid
Reagovat
Filipow

Baníííík pičooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

za dnešní výkon , snad to Příbram nepustí Bohemce a bude hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně. Tohle už Liberec nepustí.

Reagovat
FCSL

Stejně se rozhodne až v posledním kole.V Jablonci ztratíme.

Reagovat
Gryphonheart

vidím to podobně, ale sparta určitě taky ještě ztratí, ne s budějkama, řepka jim to zase pustí, spíš s duklou. los plzně pořádně ani neznám, ale kdyby se mělo rozhodovat v posledním kole, tak to není dobrý..

Reagovat
FCSL

Plzeň má snadnej los a v Bolce už prý vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím počítám. V posledních dvou kolech prohrajete a titul získá Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strašný optimista, ale bylo by to krásné

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by liga mohla skončit. A ještě aby se nějak administrativně / haluzácky dostaly nahoru Zbrojovka a Opava. A Sigma pochopitelně pohár.

Reagovat
božský John

Opavu bych chtěl v lize, dlouho tu nebyla, bylo by to osvěžení ligy...nevadila by mi ani ta jihlava, jen ne prosím ústí a střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně majou stadion a fanoušky. Snad by byli takové druhé Slovácko.

Reagovat
božský John

Přesně, v dobách csm jsem za ně hrál rád a aj v lize mi byli sympatičtí

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani ty fanoušky nemáme Dneska 1600

Reagovat
smazaný uživatel

žádná liga na tu nemáme finance, abychom zase nedopadli špatně.

Reagovat
Gryphonheart

Jinak je to už druhý čtyřgólový příděl pro Budweis od Reichenbergu v téhle sezóně, za což jsem docela rád. V minulých sezónách to ne vždy takhle platilo..

Reagovat
Kenneth

Jebat Liberec!!!!

Reagovat
božský John

wild worst fan ever appears

Reagovat
božský John

Když to nevyhrajem my, tak ať zvítězí Slovan, hrají moc pěknej fotbal...Plzeň je bohužel už daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale přát Slovanu titul jenom proto, že to tam máš kousek...do Prahy se taky dostaneš za chvíli. Tak to přej nám.

Reagovat
homeles8

když vy jste Sparta

Reagovat
FCSL

Reagovat
božský John

Tak to mi je putna, kdyby hrály pěknej fotbal Budějky a byly na místě Slovanu, tak budu přát jim (kdyby hrála hezčí fotbal Sparta, tak jim ho budu taky přát)..prostě, když už ho nevyhraje Jablonec, tak aspoň tým, co hraje nejlepší fotbal

Reagovat
homeles8

no, kdybys to viděl dneska Liberec i Budějky hráli piču.

Reagovat
božský John

Tak každej den nejni posvícení..já se těšim na derby, moh by to bejt pěknej fotbal, Lafi ve formě, jejich utok taky, Pavlík hraje taky jako za starejch časů (stojí a čumí), tzn. obrana je jeden velkej cedník ...to bude mač !

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, jak jsi to myslel. Jen jsem si dělal legraci z toho, že to nebudeš přát Plzni, protože je daleko .

Reagovat
božský John

ajo, hehe..to mi nedošlo

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
božský John

Tak co, já na tohle moc nehraju...jenom protože to je liberec a je to hned vedle, tak je nemusim nenávidět...srandu si z nich udělám, ale respektuju je a uznávám

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš. Jsi jablonecký chuligán. Ti se kamarádí se slovaňáky.

Reagovat
božský John

Reagovat
homeles8

ti hráči mají jistou záchranu, tak na to serou Řepka zbytečná penalta a Liberec hrál taky hovno-penalta, přímák a 2 šance, 2 góly, to bylo všechno, jinak to bylo docela ''vyrovnaný'' . No debilní zápas prostě.

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nebyly sance,mozna ten ctvrtej gol. Ale ty dve rany od Bosancice mel Danek urcite chytat...

Reagovat
Godwinson

Řepkův skvělý obranný zákrok v pokutovém území.

Reagovat
božský John

Tak to mi je putna, kdyby hrály pěknej fotbal Budějky a byly na místě Slovanu, tak budu přát jim (kdyby hrála hezčí fotbal Sparta, tak jim ho budu taky přát)..prostě, když už ho nevyhraje Jablonec, tak aspoň tým, co hraje nejlepší fotbal

Reagovat
božský John

reakce na sancha

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že jsme těm pražákům zavřeli huby a Řepka jak jim Spartě parádně pomohl Mimochodem Miloš je co se týče fotbalovosti snad nejlepší hráč v lize, je to takovej Štajner před výkvětem s možná i vyšším potenciálem

Reagovat
božský John

Mimochodem, Spartak stáhl ztrátu na Žilinu na dva body...ten tiul by mohli ukopat, přál bych jim to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Kdy se naposledy stalo, že ve čtyřech po sobě jdoucích ročnících měla česká liga čtyři různé vítěze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to svědčí spíš o marnosti než o síle více klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si až tak nemyslím. Opravdu marný ročník ligy sem zažil snad jenom jeden, když naposledy vyhrál Liberec. Od té doby platí že titul vyhraje tým který hraje nejofenzivnější fotbal, s výjimkou Sparty která ho dokázala urvat tím že celou sezónu neprohrála. Tohle mně připadá jako dost dobrý trend, který pokud vydrží, tak to s ligou nemůže skončit špatně.

Reagovat
Shevchenko

Tak to je úplná blbost, Všichni 4 si ten titul zcela zasloužili, hlavně Plzeň byla snad nejlepší mistr.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je to zajímavý. I když pro koeficienty v Evropě to moc dobrý není.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník, Dukla, Bohemka, Sparta 1981-84 asi

Reagovat
smazaný uživatel

81 - 84, Baník, Dukla, Bohemka, Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem se teďka díval, tak na koncu šedesátých a začátku sedmdesátých let nás Slováci hodně smázli. O titul bojovala Trnava se Slovanem Bratislava a občas se k tomu připojil Inter a nebo někdo z Východňárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tam vůbec sledoval Bayern? Já myslím že Gebreho, žádnej jinej hráč naší ligy ani teoreticky nemá šanci tam něco hrát...

Reagovat
Gryphonheart

No, hlavně ať se nejde nikdo zakopat někam do turecka nebo do koreje nebo kdo tam všechno byl, podle komentátorů. Jinak bundesligové parametry má celá řada hráčů, Vácha, Breznaník, Bosančić, Rabušic, Šural, Kelić, do budoucna možná Karišik, Kovář, taky Štajny.. Ale pokud jde jde o velkoklub typu Bayern, Gebre je asi jedinej kdo by měl na to se tam potenciálně prosadit, v budoucnu možná i některý z těch dříve jmenovaných, pokud na sobě budou dál pracovat.

Reagovat
exse

Gebre na Bayern nemá a mít nebude, já si myslím že sledovali Keliče, kterej hraje v podstatě bezchybně a v podstatě celou jeho kariéru kolem něho krouží top kluby, které ho chtěli do mládeže.

Reagovat
Miguel19

Korejci sledovali toho Hudsona z ČB

Reagovat
AjaxFans

Štajny do budoucna?

Reagovat
Manik...

A je to tu... Bohemka padá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Jsem nehorázně šťastnej za to jak se Miloš rozehrál, hned od příchodu jsem říkal že je v něm potenicál hrát v top klubech a lidi se mi jen smáli. Na jaře 6 fíků a všechno nádherný střely, jen tak dál

Jinak jestli porazíme Slovácko tak můžem slavit.

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

no snad ta bohemka vyhraje protože ty opice se budou v lize držet zuby nehty

Reagovat
Radar

Umři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, stačí ten Kweuke za Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

ORGASMUS

King Magič

Reagovat
smazaný uživatel

a že se umí strefit v ten pravý čas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spíše king Lukeš. Dneska nás zachránil on.

Reagovat
homeles8

aůle aspoň je zase Sparta dál o d titulu DYNAMO!!

Reagovat
centos

Mááártin Lukeš Netušil jsem, že tak moc chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že tu nikdo nezmíní, že na zápas posledního s předposledním přišlo o 4 tisíce víc diváků než na Spartu, která hraje o titul. Jinak dneska na bazalech nádherný baníček, při závěrečné děkovačce jsem už nemohl řvát, protože se mi chtělo regulérně bulet, jak mě to dojalo.

Reagovat
centos

Zase bůhví jak by to dopadlo nebýt té akce se vstupným..

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu pravda, ale na stranu druhou tam lidi nedávali ani tak málo do kasičky.

Reagovat
Puskas

Byl tam sám papír, počítám, že každý dospělý dal cca kilo, takž by to mohl být jeden meloun.

Reagovat
centos

Snad jo. Taky jsem šel dneska za kilo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro mě osobně jsou největší průser pondělní zápasy, které už druhým rokem kvůli škole nestíhám a celkově mi význam pondělních zápasů jaksi uniká.

Reagovat
Puskas

Televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vím, ale proč zrovna pondělí? Proč nedájí přenosy pátek, sobota, neděle? Nebo třeba 2 přenosy v rámci jednoho dne.

Reagovat
Puskas

Konkurence evr. lig.

Reagovat
frankiefcb

taky taky a kámoši permanentkáři taky něco přihodili

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Ta byla na tribuně hodně výrazná :)

Reagovat
smazaný uživatel

Davor se pomalu ale jistě stává miláčkem davů. Ta vlajka je dobře udělaná

Reagovat
centos

Mně to spíš přišlo, jako by za ním přijeli příbuzní.

Reagovat
centos

Jinak jestli budu o víkendu v Praze, tak se zkusím trhnout na Příbram. Co ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu určitě, jedem autem a bylo by ještě jedno volné místo. Ale chce to dát vědět tak nějak normálně, jestli bys jel

Reagovat
centos

Okej. A kdyby to nevyšlo, dá se z tama pak nějak normálně dostat vlakem?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dá se ale s přestupme ve Zdibech či jak se ta prdel jmenuje. Já tam vždy teda jezdil busem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdice

Reagovat
Kepy_FCB

Ten znak docela zprznili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak obrovský průser s tím, že se prakticky nedalo dostat k pití, viděl jsem tam i někoho zkolabovat. Nevíš, jestli nechávali lidi brát si vlastní láhve?

Reagovat
Puskas

Dnes jo, já ji blbec zahodil, bo mi ji vždy berou, a pak jsem viděl borce s petkama. Borec, co seděl za mnou, šel v 10. minutě pro pivo a vrátil se v 50. Hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč nepřipravily např. cisterny s pitnou vodou apod., na nesportovních akcích to při takovém počasí bývá standard.

Reagovat
smazaný uživatel

já dnes ctil heslo "arbeit macht frei", takže nemůžu sloužit.

Reagovat
centos

Dneska tam ty láhve i prodávali. Sanitka vyjížděla myslím dvakrát, podruhé pro mladé děvče nad Skama.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já byl právě u té situace nad Skama - o přstávce myslím. Ty lahve prodávali kde?

Reagovat
Puskas

Nad Skama jela tak 15 minut před zápasem tam a zpět, někam k Lkům.

Reagovat
centos

V takovém tom podivném stánku skoro na tom stejném místě. Teda aspoň jsem je tam viděl postavené, ale třeba z nich jenom rozlévala do kelímků.

Reagovat
Puskas

Baníček!! Super atmosféra hned zpočátku, pak sice bčas výkyvy, ale jinak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

co sem teď tak viděl fotky, tak hlavně dobře vyšel ten efekt s modro-bílou v kotli. A hlavně byl zas dobře ovlajkovaný kotel

Reagovat
Puskas

A tribuna zas

Reagovat
Puskas

JInak dnes výtečný Kraut, nejen ty dva fíky, ale celkový projev, Magera jakbysmet, Fantiš, kdyby nekazil finální fázi, tak byl hvězda večeral, Kukec nic moc, Lukeš... byo vidět - rozvahal, klid, přehled, sice to nebylo nejrychlejší, ale dnes právě toto sedělo víc. A přišel Greguš a hned první zákrok žlutá, plašák jede přemotivovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se Kukec hodně zamlouvá, ale potřeboval by prostě jiné spoluhráče. Myslím, že v takové Plzni by mohl být klidně hvězda.

Btw. obrana katastrofální - přijde mi, že tam pořádně nikdo neví co dělá, je to spíš ubojované než cokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby byl na stoperu Frydrych místo Adámika, tak by to šlo. Ale takhle se musí lepit díra po Cviernovi, resp. Šmejkalovi a tak hraje to netáhlo slovenské.

Reagovat
Puskas

Adámik je takový baran, ideální do posledních minut, když se má držet výsledek,ale jinak je zmatkář, viz ta hlavička jako malá dom Víťovi, brr. Je to takový neohrabaný rabachor, sice rozehrává, ale je plně nahraditelný. Ale aspoň na sebe v té obraně už mluví, na podzim bylo na hřitšti úplné ticho.

Reagovat
JarousFCB

Lukeš a to jsem si myslel, že už na to nemá...

Reagovat
JarousFCB

neměla být reakce... jinak i gól byl podle mě Adámika

Reagovat
Puskas

Tam to bylo nějaké zmatené, bylo u toho víc beků.

Reagovat
Puskas

Kukec se mi taky moc líbí, ale dnes zaostával. Táhla to pravá strana.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to Budějky krásně pustily Liberci... Řepka to aspoň trošku ACS vrátil...

Reagovat
Robbie

Davor Kukec by se hodil za Pilaře

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Banik Bohemka at tahne...

Reagovat
Puskas

Bohemka včil ze čtyř kol hraje 3x doma, bacha na to.

Reagovat
centos

"Doma", a to nepočítám Strahov.

Reagovat
Puskas

Není to sice Ďolíček, ale řada těch kluků Ďolíček nepoznala a je zvyklá na Eden, pokud bude ten koncert, tak dva doma, ale i tal nevyjedou z Prahy... No, doufejme, že Příbram nezklame a pak ani Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik uz prohrala zapasu v rade? 16? Ja si nemyslim,ze jeste pujdou pred Banik.

Reagovat
Puskas

Jenže věčně prohrávat nebudou, zítra budou žrát trávu a můžou to ubojovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrat travu meli v planu uz od 20.kola,zatim se jim to furt nedari...

Reagovat
Puskas

Proto se má opravovat hrací plocha, asi je tam špatná tráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

titul jde pod Ještěd, konečně, už je třetí kterého se dočkám

Reagovat
Puskas

Už zítra můžeš být na prkně...

Reagovat
Erdovec

atmosféra dobrá, fotbal dobrý, kluci se pěkně hecli, ani ty goly nebyly špatné, jen ty fronty na pití

Reagovat
centos

Jsem si 40 minut před zápasem vystál 15minutovou frontu na Kofolu a to mi ke štěstí stačilo :) Resp. muselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když máš svoje... ...není co řešit.

Reagovat
Shevchenko

Děkuji, Baníčku.

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě že tak!

Reagovat
Kepy_FCB

proč to tam visí jako nějaká kořist?

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to překvapilo Ale nejspíš si to tam jen někdo asi odložil.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám na tabulku, tak doufám, že Bohemians Praha udělá postup

Reagovat
smazaný uživatel

Baník A 12 000 diváků. Co ty na to prospero a spol.

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Říkal jsem si, že zrovna tebe to zaujme :)

Reagovat
Kepy_FCB

-jeden z našich lidí je v neustálém kontaktu s ostravskou kriminálkou

- a jeli do Opavy. Tudíž do ještě většího pekla než my

Reagovat
smazaný uživatel

jeden ocas vedle druhého. A s tou kriminálkou to je fest.

Reagovat
frankiefcb

no tak měli strach se jim nedivím. já to taky nemám rád. Pokud to nejsou chuligáni, tak by se jim mělo dát pokoj. Já si teda vážím toho, že vůbec někdo jede.

Reagovat
centos

Taky tak. Ale furt nějaký moula na P2 bude rozjíždět "Co vás tak málo", naštěstí bez odezvy.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/11__Sezona_11_12/12_04_28_Banik_Zizkov_3_1/IMG_2235.jpg

Flaga Cracovie, snad se do Krakova dostane tento článek v překladu, to budou čubrnět s kým se to přátelí...

Reagovat
smazaný uživatel

- Baly je někdy až příšerně zbytečně výřečný. Opět příklad: Vedeme spolu telefonický rozhovor:

Já: čus Baly, potřeboval bych pomoci tady s tím grafickým programem. Nevím jak mám udělat tady tenhle obrázek

Baly: Jojo v pohodě, tak mám přijít?

J: Jo jasně

B: A co máš za problém?

J: No hele, já jsem tady vložil nějaký obrázek, ale nejde mi to dát do příslušné velikosti

B: No hele, to jde udělat, ale hrozně složitě. Nejdřív vložíš ten obrázek do příslušné vrstvy, potom ho musíš patřičně oříznout aby nebyl větší než ta vrstva, potom musíš dát - sakra nevim jak se ta složka jmenuje přesně...

J: No to nevadí, řekneš mi to až přijdeš

B: ...no ty jo, já fakt nevim jak se to jmenuje, myslim že Úpravy, nebo tak nějak....

J: Baly dobrý, ukážeš mi to až přijdeš

B: No tak jo.. něco snim a přijdu

Toto byl příklad, který podle mě je úplně špatně. Baly moc dobře ví, že přijde a uděláme to spolu. Ale stejně musí do toho telefonu mlít a když to řeknu hnusně tak musí "dělat chytrého i přes ten blbej telefon"

Podle mého gusta by ten telefonický rozhovor měl probíhat asi takto:

Já: čus Baly, potřeboval bych pomoci tady s tím grafickým programem. Nevím jak mám udělat tady tenhle obrázek

Baly: Jojo v pohodě, tak mám přijít?

J: Jo jasně

B: A co máš za problém?

J: No hele, já jsem tady vložil nějaký obrázek, ale nejde mi to dát do příslušné velikosti

B: Dobře. Tak já se najim a přijdu.

A je to hotovo. Vedeme minimálně o půlku kratší rozhovor, Baly je u mě o tu půlku času dříve, a neutrácíme za kredity a nevyčerpáváme paušály.

Celkem zajímavý blog.

Reagovat
frankiefcb

Přesně nad náma to někdo řval. Jinak já si nemyslím, že by na Péčku včera vázla atmoška. byla docela solidní.

Reagovat
frankiefcb

reakce na centose

Reagovat
centos

Na P2 chodím už roky, tam mi to ve všem vyhovuje. Není to kotel, ale fandí se tam solidně. Navíc dobrý výhled na hřiště i na Ostravu. Nechtěl bych nikdy mít stadion, kde nevidím nic kromě protější tribuny.

Trochu mi ale hnuly žlučí zprávy o tom, že někteří u vstupu dávali fakt jednotky korun.. Ale jsme holt země zmrdů a vychcánků. Však jak taky dopadl ten horský obchůdek bez obsluhy nebo ta restaurace s dobrovolnými cenami kdesi v centru Prahy..

Reagovat
frankiefcb

tak tak, taky jsem šel kolem chlapů, co se bavili jestli dát 10 kč nebo 4 kč. A na P chodím taky nějaký ten pátek a vyhovuje mi to tež hodně.

Reagovat
Puskas

A koluk dali? 7?

Reagovat
frankiefcb

nevím, to už je na jejich svědomí.

Reagovat
Losinho

Tak proto ta vysoká návštěva.

Reagovat
centos

No aspoň že přišli

Reagovat
Puskas

Nade mnou seděl borec, co byl na Bazalech naposledy za Baroše, přišli tam s jedním na 2. půlku a navalili se během 20 minut.

Reagovat
centos

Podcenili vedro, hňupi.

Reagovat
adalbertus

země zmrdů a vychcanků?to jako si myslíš že u vas(nebo tady v Čr)jste všichni stejní?kravina,chuje jsou(ale i budou)všude,někde míň někde víc

Reagovat
centos

Myslím, že v ČR je takových lidí mnohem více než jinde.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
adalbertus

ne

Reagovat
smazaný uživatel

já chtěl hodit dvě kila, no a jelikož v tom vedru prostě nemůžu existovat tak sem tam dal omylem pětikilo tak ještě že vyhráli

Reagovat
centos

Reagovat
Puskas

Jo, chybička se vloudí, zas bude o drn víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na co potřebuješ čumět na Ostravu, když se fotbal hraje na hřišťu? V uzavřeném stadionu je mnohem lepší atmosféra, a čím těsnější jsou tribuny, tím větší je touha lidí se zapojit do fandění.

Reagovat
centos

A proč bych jako nemohl chtít mít z ochozů pěkný výhled?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se ptám já, proč ho potřebuješ.

Reagovat
centos

Protože jsem na něj zvyklý a líbí se mi to tak víc než bez něj.

Reagovat
centos

A píšu chci, ne potřebuju :)

Reagovat
partaS

Marek Kysela do Jablonce! já ho chtěl do Sparty

Reagovat
forma

O čem to mluvíš ?

Reagovat
partaS

Marek Kysela podepsal s Jabloncem tříletý kontrakt. Hráč primavery, tak v Interu pokračovat nebude.

Reagovat
forma

Paráda ... Díky za info Příští sezonu obrana Kysela,Beneš a nemám co dodat Sice jsem ho v akci neviděl ale zprávy o něm kolujou slušný

Reagovat
partaS

ja jsem taky zvědavej: 192 cm / 85 kg + technicky dobře vybavenej (na český poměry dokonce výborně), nejpomalejší taky nebude; akorát nemá zkušenosti s dospělym fotbalem

čekal jsem, že po odchodu Komňackýho nastane brakování Jablonce a přivedem třeba Beneše do Sparty, a on to Pelta hodlá udržet

Reagovat
forma

No Beneš je podle mě u nás spokojenej. Za hodně krátkou dobu si vybudoval pozici klíčovýho hráče a dle mého názoru patří k nejlepším obráncům v lize ... Letos to měl těžký měl tam nějaký zranění apod. ale ve Spartě by se podle mě zakopal Jinak když dobře posílíme tak příští sezonu nás Evropa nemine

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš úvést zdroj ?

Reagovat
partaS

http://www.fcintermilano.com/

vpravo v novinkách

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram prodala ? Vavruško Ty cigáne jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka vrací úder.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram prodala, bohužel, to je Kapr liga

Reagovat
salami

neřekl bych, Bohemka zatim hraje jak o život

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Příbram neumí hrát proti hlubokému bloku. S Budějovicama taky rupli.

Reagovat
Liquid

navíc česká výpomoct neexistuje, naproti tomu na Moravě si kluby pomáhají

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se už někam zahrabat ty klaune.

Reagovat
Liquid

Odkud si sem spadl, Hurvínku ?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. A vláda čte lidem myšlenky pomocí čipů v mobilních telefonech. Stop čipové totalitě !!!

Reagovat
Liquid

když tak na to koukám, když to beru zprava zleva, Baník to už asi neuhraje, ten los má vačnatec příznivější, nevěřím, že Baník vyhraje v Teplicíh a Slavia na Bohemku neumí, navíc jsem někde četl, že někeří hráči Slavie musí studovat, takže fotbal což je dost smutný je u nich vedlejší, ale Baník bude v lize chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Baník easy záchrana, díky

Reagovat
Liquid

se Slavií oba 3 body, v Teplicích Baník prohraje a v Příbrami také, už tehdá když hrál Baník o titul se Příbram hecla a zabojovala aby měla titul radši Sparta, což mi sympatický nebylo, ale co se dalo dělat no... a Bohemka tu 0-0 je schopná ukopat i proti současný Spartě, ikdyž uvidíme, každopádně je to pro ně lepší, že mají Teplice doma, jako být ještě tak 6 kol tak spadne Slavie...takže ještě že liga končí

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to vidím tak že to Příbram ještě dneska otočí.

Reagovat
salami

já myslim, že pro Slavii by byl problém i jeden zápas navíc, takhle nevěřim, že Baník udělá ze 3 zápasů 7 bodů, jinak jsme ale z těch týmů blízko sestupu nejvíc z formy a navíc nám uplně chybí jakákoliv štáva

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude hrát příští týden Příbram doma s Ostravou tak jí dá pětku . Čechy musejí být spolu proti Moravě

Reagovat
centos

Neotravuj s Moravou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
Liquid

ale musí být pro baníkovce nesmírně frustrující, když se konečně dostanou z místa sestupu, že zrovna Bohemka po 20 kolech vyhraje a zase je přeskočí

Reagovat
centos

Já jsem jenom zvědavý, jestli bude Příbram tak jalová i příště. Teď se třeba Šlapák lekl, aby náhodou nedal gól

Pořád to myslím máme ve svých rukou, Bohemka proti Spartě neuhraje nic.

Reagovat
Liquid

nic = 0:0, jak už píšu výš, Příbram se hecla už tenkrát když jste hráli o titul, ale pokud to dopadne, že Baník spadne, tak mě tu bude chybět, protože je to nejsympatičtější nečeský tým (potom co začlo Slovácko prodávat zápasy kamarádům se propadlo z této pozice), navíc tu na EF má Baník snad nejférovější fanoušky (kepy, trevor...)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej na Bohemce max. 1500 lidi. To je vazne vysmech...

Reagovat
centos

Tam teď chodí jenom pár stovek dlouhodobě. Minimálně tedy od zápasu s námi.

Reagovat
Liquid

si pamatuju jak tu furt bylo, že Bohemka 1905 má skvělou a velkou kulisu oproti svým dvojníkům ze Střížkova, no a teď na ně chodí skoro stejně lidí, ať už je to klokan ze severu Prahy nebo ze středu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že kdyby Bohemka nemusela hrát v Edenu, tak má návštěvnost, o jaké se Střížkovu ani nesnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus uhráli od října asi 4 body a Střížkov hraje na špici svojí ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle vubec neberu. Bud jsem fanousek a chodim podporovat svuj tym kamkoliv,nebo at ten tym tahne z ligy,protoze na nej nikdo nechodi...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Ale návštěvnost to vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš pochopení pro bohemácký bojkot Edenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu to,ze na ne nechodi do Edenu fanousci,ktery je zachranili od bankrotu jenom kvuli tomu,ze se hraje na stadionu rivala. Ted potrebujou tu nejvetsi podporu,bojujou o holej zivot v lize a prijde na ne takovahle smesna navsteva. Samozrejme ze by meli vetsinu zapasu v lize vyprodanejch,kdyby hrali v Dolicku. Ale to jsou jenom kdyby,dneska hrali pred navstevou cca 1500 lidi a to je pro ligu ostuda...

Btw. da se to taky brat tak,ze Bohemka nema vlastni stadion,takze v lize nema co delat. Navic prej maji hodne velky financni problemy,Fortuna nechce prodlouzit smlouvu ( jeden z nejvetsich sponzoru je Fortuna a klub hraje v Synot tip Arene)...

Celkove si myslim,ze by jim ten pobyt ve druhej lize vubec neuskodil. Byl by cas na financni stabilizaci,cas na sehnani penez na opravu Dolicku...A taky je to pro Plzen jeden z nejmin oblibenejch tymu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

"jenom kvuli tomu,ze se hraje na stadionu rivala" Pro někoho je právě tohle dost závažný důvod .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vedeni taky mohlo zvolit jinej stadion,ne? V Praze jich neni malo.

Reagovat
AjaxFans

Tak ten stadion dělá hodně.Navíc když máte opravený stadion a máte fazónu,tudíž chodí kde jaký vandrák.Navíc bych moc nezminoval domácí navštevy,není to tak dlouho,co na vás chodilo taky solidní prd

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to bylo ale jeste ve druhej lize. Od roku 05/06 to byly prumerny ligovy navstevy. Ted posledni roky to vyletelo trochu nahoru. Ale neni to o fazone. Je to o komunikaci s fanouskama. Ty lidi se tady v Plzni naucili chodit na fotbal. A nemyslim si,ze je to jenom kvuli fazone,ale hlavne diky tej hre. Nenudis se,ten fotbal je nahoru dolu,malokdy padnou min jak dva goly na zapas. Kdyz odchazis,tak nemas pocit ze si ty penize jen tak vyhodil do vzduchu,ale vyplatilo se ti ten lupen koupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Bohemky říkali, že by zkousli max. stadion Viktorky. Jinak by to bylo prašť jako uhoď. Letná, Strahov, Eden..ani na jeden by nechodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální. Když to tak vemu, tak Bohemka ztrácí na zápas tak půl miliónu na vstupném. To může být tak 20 % rozpočtu. Přitom předloni by byli schopní vyprodat Ďolíček kdyby měl deset tisíc míst. Kdyby vedení nebylo blbé a komunikovalo s fanouškama, a jasně řeklo že Eden je dočasný azyl, tak na tom mohli brutálně vydělat, Slávia by se taky nebouřila, a všeci by byli spokojenější.

Reagovat
centos

Já teď přesně neznám ty jejich vztahy, ale jestli to vedení myslí s klubem dobře, tak by to asi řekli rádi. Jenže když to neříkají, tak proto, že nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja jsem si i myslel,ze stadion Viktorky by byl idealni. Ty myslis,ze by je vedeni Sparty pustilo na Letnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že bychom si je na stadion nepustili. Ale nikdy to nemůžeš úplně vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby v lize měli být jen týmy s vlastnim stadionem, tak by z ligy vypadla většina klubů

Reagovat
salami

právě že si ty fanoušci ten klub zachránili, tak maj taky právo tam nechodit, když se jim nelíbí, že hrajou zápasy na stadionu rivala, jasný jak facka, navíc tam nejde o nějaký krátkodobý řešení, tam je to prostě v háji, moc šancí, že ještě někdy budou mít svuj stadion nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

"nevim,jestli jeste nekdy budou hrat na vlastnim stadionu" = bude na ne chodit dalsich x let 2 tisice lidi a ten klub stejne speje k zaniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka.

Reagovat
Liquid

zatím dobré výsledky ve 2.lize dnes, Sokolov je na cestě před Jihlavu

Reagovat
Liquid

Dukla ale zase Bolka má o něco větší šanci uspět v Evropě

Reagovat
Alan_Shearer

Ackoliv Banik zrovna nemusim, tak do prvni ligy proste patri .. Takovej tym si sestup nezaslouzi a jak to tak byva, zpet se hrabe velmi tezce, ikdyz verim, ze pokud sestoupej, tak hned druhou ligu vyhrajou .. Podle me je to tak na 70% hotovy, Banik v Pribrami ani v Teplicich nevyhraje, se Slavii to bude boj

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, ať už spadne Bohemka nebo Baník, tak si sestup 100% zasloužíjou. Páč když jeden dokázal za 20 kol uhrát 3 body, a ten druhý takhle tragický tým nedokázal předskočit, tak si nemajou co vyčítat, a ten mizernější prostě pude o ligu dolů.

Reagovat
Puskas

Tak když si vezmeš, že před 20 koly jsme měli nula bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

No aji tak. Vždyť to dlouho vypadalo že bude stačit na záchranu 20 bodů a lepší vzájemný zápas. To je strašně slabý spodek ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava a Zbrojovka, každá góla a udržet, Příbram dva góly a taky udržet.

Reagovat
Puskas

Příbram tři góly a udržet...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka najednou zabrala a proti rozjeté Příbrami...

Jo a sleduje někdo ten hokej? Tolik neskutečných chyb v jednom přenosu, reklama během hry, teď dokonce Jílek řekl, že nás Švédové minutu a čtvrt nepustili z pásma... Já nevím, možná se mi to jen zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? České hry? Nebo jak se to teďka jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Kajotbet hockey games... České hry no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, oni s těma Budějovicema prohráli v minulém kole... Já mám furt pocit, že jsou rozjetí, no tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá Příbram prdel ne ? kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

ale popravdě jsem tohle čekal

Reagovat
smazaný uživatel

i když , čecháčská výpomoc se dala čekat

Reagovat
godwood

Prodáno...

Reagovat
smazaný uživatel

Z B R O J O V K A

Reagovat
soukup

Reagovat
Shevchenko

Lafatič

Reagovat
Shevchenko

Příbram Musíme tam jet pro body, výhra by byla super, ale aspoň ta remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase Příbram probudí, to se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se dlouho vyhříval na nesestupovém místě.

Reagovat
goodbay

Takže KING BANÍK padá?

Reagovat
Puskas

No, dalo se čekat, že Bohemians nebudou furt prohrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

No potom výkonu v Olomouci jsem opravdu začínal věřit, že už neukopou ani bod. Možná je škoda, že Baník hrál den před nima, i když to by asi takovou roli hrát nemělo.

Reagovat
Puskas

Škoda je ztracených bodů, zbytečně ztracených.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Mel si pravdu,ja to vubec necekal,zkazili mi tiket...

Reagovat
smazaný uživatel

asi to sázení můžu rovnou zabalit, když mně "podrazí" i Bohemka, která zapomněla vyhrávat

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

náhodou Toluca vyšla

...ale k té GL by se možná neměli přibližovat

Reagovat
Kepy_FCB

Tak v televizních h@vninách říkali že v Polsku zakáží sektorové vlajky a transparenty. A naše četnictvo si prý hodlá vzít příklad.

Reagovat
centos

To je nesmysl. Aspoň u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla zase silena reportaz zakazat chorea,protoze se pod nimi schovavaji ti chuligani

Reagovat
centos

cože

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tam uvadeli jako duvod zakazu choreo a velkych praporu a vlajek..doplnili to tlachanim o zakazu zakrytych obliceju a moznych zakazem obleceni,ktere zahaleni umoznuje a zakonceny to bylo skoro placicim 10 letum klukem,ktery se svym tatou smutnil,ze nechodej na Spartu,ktera je plna zlych chuliganum a pyra..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je bohužel pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde ti,ze na Sparte mame malo sektoru,kam bys mohl zajit s ditetem,abys nemusel mit strach o jeho bezpeci? Pro me to jsou jenom zvasty lidi,jak si oduvodnit,ze u nas nejsou plny stadiony....

Reagovat
smazaný uživatel

Na Letnou si synovce klidně vezmu, na výjezd ale nikdy, a to i když by třeba hodně chtěl.. A hlavním viníkem jsou právě ti zakuklenci, který si myslej, že tím ztrácej identitu.

Reagovat
centos

O výjezdech hádám nebyla řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Na výjezdy se nejezdí na Spartu?

Reagovat
centos

Když někdo řekne, že nechodí na fotbal, tak si nedokážu představit scénář, ve kterém tím myslí, že na domácí zápasy chodí, ale na výjezdy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Já klidně jo.. Chce prostě vidět každý zápas. Tím mu to občas neumožní jít na fotbal.

Reagovat
centos

Výjezd je natolik specifická akce, že tu tvou teorii prostě nevidím reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdový výjezd do kotle určitě.. Výjezd do sektoru vedle kotle už ale tolik ne.. Přesto se tam objevují tihle zakuklenci, kteří tam dělají bordel.. A mnohdy daleko větší, než v kotli..

Reagovat
centos

To ale jen v případech, že se všichni do kotle nevlezou, ni? Ale vedlejší sektor u kotle je docela dobrá alternativa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím na všech výjezdech, co jsem byl, tak byli Sparťani i vedle kotle..

Reagovat
centos

Divné, já mám jiné zkušenosti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, já to zažil i té vaší radnice

Reagovat
smazaný uživatel

tak já na podzimnim duelu Plzně se Spartou viděl i sparťana v našem kotli

Reagovat
centos

Vy máte na ty divné lidi ve vlastním kotli smůlu

Reagovat
Kepy_FCB

To není smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja myslel hlavne domaci zapasy,protoze nepredpokladam velky pocet fanatiku,kteri budou na vyjezd cestovat s ditetem..ja treba malou az bude vetsi vemu na Spartu uplne v klidu a bez jakyhokoliv strachu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí to být velký počet.. Navíc ani nemyslim nějak menší dítě, synovec má 13 let.. Přesto bych ho na výjezd nikdy nezval.. Domácí zápas je něco jiného, jenže na takových tribunách, který máme na mysli se nic nestává, protože tam prostě zakuklenci nechodí..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobre,vyjezdy pomineme,ale hlavni vlakno diskuze zapocalo dnesni reportazi,kde byl tata se synem a fnukali,ze prave kvuli chuliganum a pyru radsi nechodej na Spartu,coz je naprosta kravina,to uznej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mysleli přímo Letnou, tak to klidně uznám.. Letná je moderní a velký stadion. Přesto.. Tihle zakuklenci problém jsou..

Reagovat
Kepy_FCB

já myslím že n@vákům za úplatek dělali cvičený opice a neřešil bych je.

Reagovat
centos

Včera byla na Bazalech zase spousta malých dětí. Já nevím, co na té Spartě děláte blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Netusim,mame nekuracky sektor,detsky sektor,kde dostanes balonek a pomalujou ti barvama oblicej,mcdonald pred kterym si muzem zakopat na branu nebo zahrat playstation a parchantum je to furt malo

Reagovat
centos

Takové sektory nemáme. Z toho mi neprůstřelnou dedukcí vyplývá, že je chyba v nich.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, pak není vidět, kterej z těch parchantů háže skrz plachtu na plochu dělbuchy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo a jeste projednaj zakaz obleceni na stadionech,aby nikdo nemohl byt zahalen

Reagovat
Losinho

Bůh s námi v zimních měsících.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajem,bezpecnost je prednejsi

Reagovat
centos

A to na tebe ještě naběhne nadržený hasič, však počkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem ještě ochotnej jakžtakž se skřípáním zubů překousnout kuklu na ksichtu, ale celkově je to kravina. Kdyby radši nařídili všem chodcům na ulici nosit po setmění reflexní vestu - aby byli vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

po naší společné jízdě si tvé přání ani nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

...fotbal je nezajímá a na stadion jdou s jediným cílem

...pod rouškou anonymity jim narůstají ramena

...tohle by mohl být taky trochu vlastní gól

Reagovat
Kepy_FCB

Tak aby šance na záchranu žila je naprosto nutné aby se naše vedení nějak pokusilo dohodnout s panem Starkou. Když nebude tato dohoda končíme

Reagovat
centos

To jako že na Příbram nemáme sportovně..?

Reagovat
Kepy_FCB

Ani náhodou!

Reagovat
centos

A co kdybychom si umístění koupili rovnou před sezonou? Aspoň bychom pak nemuseli utrácet za vstupné. Když teda nemáme ani na tu Příbram..

Reagovat
Kepy_FCB

Co bys s -100 000 000 na ´čtě chtěl kupovat. A psal jsem dohodnout ne koupit. Starka je odchodník navíc když k nám pouštěl Otepku v rozjeté sezoně, tak mluvil o Baníku dosti pozitivně, prý mu mj. psali fans podpůrné dopisy do basy...

Reagovat
centos

Já to nevidím nijak černě, hlavně pokud Příbram naváže na dnešní antivýkon..

Reagovat
Kepy_FCB

Co bys s -100 000 000 na ´čtě chtěl kupovat. A psal jsem dohodnout ne koupit. Starka je odchodník navíc když k nám pouštěl Otepku v rozjeté sezoně, tak mluvil o Baníku dosti pozitivně, prý mu mj. psali fans podpůrné dopisy do basy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koaly výtečně

Reagovat
Kepy_FCB

Koaly do kloaky!

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kocham Zewlos lololololo, ja kocham Zelwos lololololo... zímto zdrávím tým EF, který dostal 12(?):2....

Reagovat
smazaný uživatel

*tímto

Reagovat
Kepy_FCB

Dresden měli pěkné mírumilovné choreo dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, po půl roce sem se vrátil na trávník hanspalské ligy a dorazil sem teď, takže nemám pojetí, která bije (pro příště nedávat víc než dvanáct točených Bernardů jedenáctek, bolí potom pěkně hlava). Každopádně, v té Příbrami na bod máme

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

jop, už sem to viděl ve videogalerii. Ale když budu rouhat, nic moc, klasická sektorovka, čekal sem něco víc

Reagovat
Kepy_FCB

to byla rychlost

Reagovat
Kepy_FCB

to byla rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

KURVY z Příbrami. Starko ty

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík v Na Plovárně.. A Eben má inteligentnější otázky, než jakýkoli sportovní novinář v republice..

Reagovat
centos

To mě nepřekvapuje :)

Reagovat
smazaný uživatel

On to řekne jako laik, jenže se vždycky dotkne nejvíce ožehavého tématu, kde ani odborník nedokáže objektivně odpovědět.. Borec.

Reagovat
AjaxFans

Eben je spartan

Reagovat
Rarášek

400. pro mě vypršel mi BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Dymovnice v Jablonci a ......prekvapive je nikdo nekropil......

Reagovat
Kepy_FCB

No protože jsou požáry v krajině, nestíhaj.

Reagovat
centos

To je dobrá taktika, založit několik požárů, odlákat tak hasiče ze stadionu a pak si tam beztrestně zapalovat pyro.

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

jsou v Beskydech, x kilometrů od Jablonce.

Reagovat
centos

x set!

Reagovat
Kepy_FCB

Ale pohotovost mají téměř všude.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale pohotovost mají téměř všude.

Reagovat
Kepy_FCB

kua zase myš pojebaná

Reagovat
Kepy_FCB

kua zase myš pojebaná

Reagovat
božský John

Proti Plzni pyro bylo a pořadatelé to tam mlátili a hasilo se, zas dobry jo

Reagovat
božský John

A hradečáci taky měli pyro a po chvíli jim to zhaslo samo a nehasilo se

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na finale uz prej Olomouc prodala skoro 1000 lupenu,tak verim,ze nezustanem taky pozadu

Reagovat
centos

Jim jeblo?

Reagovat
Kepy_FCB

Proč? Loni v Jihlavě jich bylo 3000, tak počítám že letos v Plzni pod 2000 nepůjdou.

Reagovat
centos

Moc nerozumím tomu rozdílu mezi tímto a ligovými výjezdy. Je nějak strašně velký.

Reagovat
Kepy_FCB

Já trochu ano - nemají trofej a tady jí měli/mají na dosah

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam,ze nas tam bude taky dost,ale bohuzel cim dal tim vic zaznamemavam hlasy,ze je to 'jenom' pohar...verim,ze vetsinove budou volit dopravu do Plzne po vlastni ose,protoze podle zajezdu 12.hrace to na extra pretlak nevypada..

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra tam nastoupí Rufus nakoupí nám těch dvacet lístků, co budeme potřebovat a přetlak tam najednou bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne at tam dva zustanou...kamos tam pro ne jede po praci..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jedeš i busem? To si můžeme před zápasem cvaknout rumíčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu,ze po Bolce jsme auto rozsekali na dalnici nam jiny reseni nezbyva..asi nejsem chlap,ale ja rum nemuzu ani cejtit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jste byli vy, co o vás psali na sf? Tak něčím, co budeš u sebe mít.. (snad ne jablíčko jako někteří nejmenovaní uživatelé EF )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,to byli my,narvali jsme to do spartanu ze Zatce kazdopadne jsme v tom byli nevinne,cely to zpusobil frajer co nadejchal skoro 2 promile,ale je po nasem vyjezdnim aute..videl bych to na havanu s kolou(predpokladam,ze jsi jako rum myslel tuzemak) nebo klasicky gambac,na tvrdej moc nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuzemák já osobně nekupuju.. Spíš to vidím na Krásnobřezeňský rumíček, který se kvalitou Havaně dovážené k nám klidně vyrovná.. Třeba tě nechám zkusit, ať víš, že to je to parádní pití..

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidime,takze poznavaci znameni rumovy hloucek spartanu na me je jedina odlisnost od vrstevniku to,ze mam dite a nikdo by to do me nerekl a par tetovani,takze rumova navigace k EF skupine bude jistejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že určitě.. Poznávací znamení je, že budeme před busem někteří slévat rumíček do lahve s kolou a někteří ho budou mít v ruce a popíjet ho na surovo Ale bude nás hodně, pravděpodobně tam budeme největší skupinka..

Reagovat
smazaný uživatel

To nás pojede tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

No minule jsme taky byli asi největší skupinka tam.. a teď to bude asi ještě větší, ne? I když teda rufusovi plzeňáci se připojej až tam..

Reagovat
smazaný uživatel

To to zas dopadne .

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí je tohle tak nezáživnej zápas, že si ho ani pamatovat moc nemusíme Ale docela mě děsí, že s busem budeme muset odjet hned po zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, hodila by se nějaká hodinka na pozápasové pivko v hospodě.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně.. Minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si klidne prisel dat po zapase pivko se Spartanama z EF...

Reagovat
rufus

No, nakonec nás v buse víc nebude. Tam nejspíš 6 + další 4 se připojí přímo v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

On možná pojede Toník ještě s jedním kámošem, zejtra bych ti dal vědět, jak to přesně bude.. Labutí svíčková a ostatní z Jižáku pojedou?

Reagovat
smazaný uživatel

No měli by.

Reagovat
smazaný uživatel

Výtečně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rum je odpornej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja i kamos uz mame dve mista,zrejme to Rufus jeste nevykoupil

Reagovat
smazaný uživatel

...jaký sektor je vlastně váš?

Reagovat
smazaný uživatel

U a V a jeste kousek dalsiho sektoru..

Reagovat
rufus

Mimochodem podle informací, které nám dali v Zákaznickém centru bylo dnes odpoledne prodáno jen kolem 500 vstupenek do našich sektorů..

Reagovat
smazaný uživatel

To neni moc na druhou stranu,dost spartanu jede vlastni dopravu a listek bude porizovat tam...teda doufam...

Reagovat
rufus

Dával jsem si bacha, aby jste se vešli. Nás nakonec v buse bohužel nebude víc než do Liberce, každopádně posily máme naplánovaný v Plzni.

Reagovat
insane

i letos je gl docela zajímavá a přispívá tomu dost gólů, dal jsem si práci a sestavil statistiky vstřelenejch branek za celou historii samostatný český ligy, kdybych to vložil sem, asi by se rozházely sloupce, proto vkládám odkaz:

http://i238.photobucket.com/albums/ff34/indierock_cz/analzagl.png

letošní sezónu jsem tam vložil bez právě probíhajícího kola, pač ještě neni zkompletovaný zápasem plzně se slavií, statisticky by tam pár věcí nesouhlasilo, uzavřeno tedy po 26. kole bez 7 odehraných zápasů 27. kola, ve kterejch padlo 16 branek (s nima je tak celkovej počet branek v letošní sezóně už 574, tedy dělený 12. místo se sezónou 2009/2010, pořád však ještě zbejvá 25 zápasů k odehrání).

po 26 kolech je průměr branek na zápas 2,682 - pokud by tempo nasazený střelcema vydrželo, zřejmě by se překročila hranice 640 gólů za sezónu, což by překonalo i loňskou, rekordní sezónu.

kromě celkovýho počtu branek a brankovýho průměru jsem do tabulky vložil i počet branek, kterej v daný sezóně vstřelil mistrovskej tým (pro letošek vedoucí tým, kterym byl po 26. kole liberec) a jeho procentuální poměr k celkovýmu počtu branek, dále pak počet branek vstřelenej prvníma šesti týmama v tabulce (a zase jeho procentuální poměr k celk. počtu branek) a nakonec počet branek vstřelenejch sestupujícíma mužstvama (plus opět starej známej poměr k celk. počtu branek).

po nejkrušnejších, šedivejch letech v druhý půlce minulý dekády přišlo to zlepšení jako blesk z čistýho nebe, v podobnym duchu se pokračuje i letos, tak snad to bude pokračovat a víc gólů přitáhne víc lidí do ochozů, i když jenom o gólech to pochopitelně neni.

zajímavý (i když asi o ničem vypovídající) mi přijde fakt, že dva prakticky největší úspěchy reprezentace pokaždý předznamenaly propad střelecký produktivity týmů v lize, po stříbrnym euru 96 spadl poprvý počet branek v sezóně pod 600, po euru 2004 pak následovala na góly nejchudší sezóna v celý historii gambrinus ligy, kdy padlo jen 531 branek. naopak v letech ne úplně růžovejch pro národní tým to až na pár výjimek v lize střelecky poměrně ušlo, jako kdyby šlo o nějakej vědomej balanc :)

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná tabulka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

tak jsem to aktualizoval o kompletní 27. kolo, trošičku to kleslo, ale pořád hodně dobrý. a udělal jsem pro zajímavost i stejnou statistiku druhý ligy, letos zatim uzavřenou 24. kolem (hráno minulý víkend, z 25. kola zbývá odehrát jeden zápas).

http://i238.photobucket.com/albums/ff34/indierock_cz/analyza12liga.png

Reagovat
Kepy_FCB

pěkný ale mohl si tam dát grafy pro přehlednost

Reagovat
smazaný uživatel

Nakakat a rozmazat nechceš?

Reagovat
Edgar Davids

Ábrc

Reagovat
Ronaldo.com

tak na kolik si přišel pan Starka

Reagovat
Losinho

Obrovskej rozdíl v kvalitě hráčů byl vidět, ze Slavie propadli snad úplně všichni, jen Pospěch s Veselým tam měli pár světlejších momentů. Naopak Latka, Trubila, Nitrianský a Škoda naprosto k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

...a tri takovy kiksy za polocas jsem dlouho nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí jsem to neviděl, před chvílí jsem se přiřítil z práce.

Reagovat
Losinho

To máš štěstí, asi nejhorší zápas SKS za poslední roky, nebejt zoufalýho zakončování Plzeňáků, mohli jsme dostat podobnou sodu jako s Arsenalem.

Reagovat
hefy

Ten Kolář mi pil krev. Dneska at udělal cokoliv, tak to udelal špatně.

Reagovat
Losinho

Jj, ten byl špatnej. Naopak první poločas od vás výbornej Pilař, druhej vyloženě jenom dohrával, ještě okatějc než zbytek vašeho týmu.

Reagovat
hefy

11,400 lidí v Plzni. Nádhera.

Reagovat
Losinho

Na jednu stranu pochvala, na druhou stranu mi to moc nesedí. Náš sektor byl poloprázdnej a snad na všech tribunách se našlo dost volnejch míst.

Reagovat
smazaný uživatel

taky, že kapacita je někde mezi 11700 a 12500... navíc kotel byl trochu přeplněnej

Reagovat
Losinho

V TV bylo 91% kapacity, mně se to zdálo tak okolo 80%, ale to je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

u vás byla zaplněná asi půlka sektoru, jinak šlo o několik ojedinělých míst a lístky zbyly snad jen na hlavní tribunu (500 jich bylo k dostání v den zápasu) takže jinde šlo možná i o permanentkáře, co se nedostavili

Reagovat
smazaný uživatel

Abych to upřesnil, pár lidí v kotli mělo lístky na jiný tribuny ale dostali se do kotle. Sektor vedle sektoru hostí, tedy tribuna JIH, byla zaplněná z půlky proto, že na webu pro předprodej nešli zabookovat do tohoto sektoru lístky, takže byl tento sektor nabídnut asi zaměstnancům sponzora. A jak je u tohoto obyvklé, příjde max 60% lidí. Mohl jsem to poznat v sektoru P při zápase se Slováckem, kdy bylo zaplněno uplně stejně tento sektor. Takže vyprodáno bylo, protože rozdali všechny lístky. A kapacita stadionu je jinak 11 700, tedy 300 míst mohlo chybět v sektoru Slavie.

Jinak mi příjde fakt smutný, když lidi dostanou ten zkurvenej lístek zadarmo a pak ani na ten zpíčenej fotbal jednou za rok nejdou.

Reagovat
Losinho

Aha, tak dík.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vypadá to, že se v naší gambáč lize objevují mladí talentovaní fotbalisté jeden za druhým. Rád bych se zeptal jestli by byl někdo schopen vypsat těch několik, kteří mají minimlně slibnou budoucnost.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth

Reagovat
partaS

jestli chceš můžu ti vypsat nejtalentovanějši hráče z každýho ročníku, třeba i ty co ještě nezasáhli do gambáč ligy

Reagovat
smazaný uživatel

mě by spíš zajímali hráči, kteří se už dobře předvedli v lize

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce ti ten výběr zúžím, myslím předvedli dobrým výkonem

Reagovat
partaS

z ročníků, co tvoří současnou jednadvacítku (1990 a mladší), mají momentálně nejlepší výkonnost - Chramosta, Hušbauer a Krejčí - ty bych se nebál povolat do repre, aspoň na nějakej přátelák, jinak těch hráčů je víc, ale jejich výkony ještě nejsou na takový úrovni, aby patřili mezi největší hvězdy ligy

myslim, že jsem ti nic novýho neřekl; mam takovej pocit jako bych objevil Ameriku

Reagovat
smazaný uživatel

af je expert na tyhle analyzy,ten ti je urcite rad vypise. a za tejden tady ty samy hrace zkritizuje,jak neumi kopnout do balonu

Reagovat
Losinho

Hadaščok, J. Brabec, Krejčí, Kadlec, Přikryl, Zahustel, Pázler, Čajič, Vůch, Daníček, Zelený, Petrák, Hurka, Greguš, Fantiš

Všechno ročníky 1991 a mladší. Hráči, kteří už se prosadili v GL a předváděli kvalitní výkony, určitě jsem ještě na někoho zapomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

ale doplnil bych, že Greguš je slovák, ale poslední dobou začíná ukazovat, že talent má.

Reagovat
Losinho

On ale nepsal nic o talentech jenom z ČR.

Reagovat
frankiefcb

jj však jasné a napadá mě ještě Hanousek.

Reagovat
Losinho

Třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně děkuju, máš skvělý přehled

Reagovat
smazaný uživatel

O ty se ale samozřejmně zajímám víc.

Reagovat
smazaný uživatel

čajič je jugoš

Reagovat
fantomas

Sem tam!

Reagovat
Losinho

Reagovat
salami

akorát bych nezminoval Zahustela, tam to na slibnou budoucnost moc nevypadá, i když bych mu to přál a fotbalově se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil.

Reagovat
Losinho

Nad tím jsem váhal no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fakt, že ligu nehraje moc dlouho, má tak max 10 zápasů. Ale ve většině z nich byl nejlepším hráčem týmů, což se v jeho věku počítá.

Reagovat
Losinho

Jde o to, jestli se akorát neveze na vlně s pár ostatními, když se daří. A taky bude otazník, jak se vám povede po odchodu Johna.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to záleží na tom, kdo přijde. Jestli to bude někdo jako Komňacký, Hapal, Lavička a podobně, tak věřím, že bychom mohli do 3 let s naší nejsilnější U19 v historii, která vede ligu asi o 25 bodů, hrát minimálně o poháry, ne-li o titul. Jestli se naplní hororrvý scénář typu Pivarník nebo Marko, tak budeme na 5.-10. místě s nevýraznými individuálními výkony. I když Pospíšil se podle mě prosadí pod kýmkoliv, ten mě naprosto uchvátil svou technikou, myslím, že to je daleko mimořádnější talent než třeba Hořava nebo Navrátil.

Reagovat
Losinho

Někdo tady říkal, že Komňacký je skoro stoprocentní. Ale snad půjde k nám a do Sigmy Lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

No v nějakým článku byl naopak Komňacký popřen a spíš to podle mě vypadá na ten Baník jako sportovní ředitel či sodi takovýho. Já bych nejradši Hapala, ale tomu se asi z Polska chtít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec, Krch, Krejčí, Přikryl, Kadeřábek, Hušbauer, Hejda,Sýkora, Darida, Vůch, Kopic, Chramosta, Hála, Frydrych, Holeš, Zelený

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora nic moc teda

Reagovat
Losinho

Ne. Má velkou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas skvelej. Akce stridala akci. Ale kdyz je vyprodano,tak je minimalne divny, ze si skoro celej druhej polocas nahravali stoperi mezi sebou na vlastni polovine. To se mi teda vubec nelibilo...

Reagovat
frankiefcb

česká Barca se vším všudy ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dneska komentoval? Capoun? Jestli jo,tak kazda druha veta musela opravdu obsahovat slovo "Barcelona"

Reagovat
frankiefcb

Ne Míra s Němcem a o barce pokud vím nepadlo ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo zaznělo, rozehrávka alá katalánský velkoklub , nebo není obvyklé aby měl tým v české lize barcelonské držení míče

Reagovat
insane

trochu vejš jsem už vkládal historickou tabulku gambrinus ligy podle celkovýho počtu vstřelenejch gólů, po zápase plzně se slavií jsem ji aktualizoval ke stavu po 27. kole, pokud střelecká produktivita týmů vydrží, můžeme se dočkat na góly úplně nejplodnější sezóny:

http://i238.photobucket.com/albums/ff34/indierock_cz/analyza12liga.png

a přidal jsem i druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz :"kde se da sehnat zaznam Plzne se Slavii i s komentarem? Na CT semi prehraje jen 1. polocas... " :/ Diky..

Reagovat
smazaný uživatel

komentář neposlouchej. Bosák mele nesmysly. prej je rozdíl mezi 2 a 3 místem. to teda není. letos už ne. předkola jsou stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Me zajimal ten nas choral.

Reagovat
smazaný uživatel

od 55. nebo nakonec ještě dřív?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň by mohla ta remíza se Žižkovem ještě setsakramentsky mrzet, byla-li by totiž na Žižkově vyhrála, byla by bod před Spartou, na Liberec by ztrácela 3 body, které by mohla smazat v posledním kole v přímém souboji o titul.. Teď však musí doufat v jedno zaváhání jak Sparty, tak Liberce, aby si o ten titul ještě v Liberci mohla zahrát.. Musí však zvítězit v Boleslavi, což nebude med.. očekávám ale, že Sparta nevyhraje na Dukle a Liberec snad nevyhraje v Jablonci.. V jiných utkáních už totiž asi ztrácet nebudou.. Každopádně nejhorší scénář by byl ten, kdyby ztratil Liberec a Sparta bodovala stoprocentně stejně jako Plzeň, která by zvítězila v posledním kole U Nisy a darovala tak titul Spartě.. To by bylo strašné..Stále ale věřím Viktoriánům..

Reagovat
smazaný uživatel

To samy si muzes rict o prohre s Olomouci,kde jsme nedali v prvnim polocase tri jasny sance. Nebo o zapase s Pribrami na podzim,kde dala Pribram ze dvou sanci dva goly. Nema cenu se zabejvat tim co se nepovedlo. Ja verim,ze v Liberci budeme hrat o titul. Sparta ztrati, Liberec nevyhraje v Jablonci...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele