Gambrinus liga - souhrn 26. kola

25.04.2014, 22:07, aktualizováno 28.04.2014, 20:00
Komentáře a souhrny
Sparta doma smetla Liberec, oslavovat titul ale bude moci nejdříve za týden, protože Plzeň doma porazila Teplice. Slavia vyhrála derby na Bohemce a poslala soupeře na poslední místo. Ze sestupové zóny utekl také Baník, Znojmo v nastavení přišlo o výhru v Příbrami...

1. FK Příbram - 1. SC Znojmo FK 1:1

28.04.2014 18:00

Góly: 90+5. Tomáš Krbeček - 28. Miloš Reljić

Znojmo sice v první půli vedlo, ale nakonec si z Příbrami odváží pouze bod. Ten domácím vybojoval Tomáš Krbeček, jehož hlavička skončila až za zády brankáře Vlastimila Hrubého. Remízová branka padla pět minut po konci řádné regulérní doby, takže o dramatické momenty nebyla nouze.

Domácí Příbram začala již od úvodních minut velice aktivně a první nebezpečnou střelu měl na svědomí zkušený Ladislav Volešák. Další povedenou akcí se prezentoval Aziz Mashaan, který nahrával na Řezníčka. Ten si udělal dobrý den ze tří protihráčů a dokonce velmi dobře vystřelil, ale brankář Hrubý byl včas připraven a jeho ránu vyrazil. Rána Davida Helíska z poměrně velké vzdálenosti šla těsně vedle Hruškovy branky, ale snad ve větší šanci mohl být Reljić, který však do míče doklouzal pozdě.

Znojmo postupně přebíralo aktivitu a ta se mu brzy vyplatila. Neuběhlo ani třicet minut, když se k míči dostal Crnkić a odeslal balon na Reljiće. Ten si s nabízenou šancí poradil a uklidil míč přesně za záda brankáře Hrušky!

Pěkný centr Danoskiho, který mířil na Řezníčka, ale tomu byl pískán útočný faul. Příbram nenesla tuto ztrátu na tabuli se skóre právě nejlépe, ale nebyla jediná, se kterou se domácí museli vyrovnávat. Kvůli zranění totiž musel odejít Aziz a přišel Martin Zeman. Ten se dostal na kraji první půle do zakončení, ale neporadil si úplně ideálně.

Příbram začala volit dlouhé míče směrem brankáře Vlastimila Hrubého. Ani to se jí ale nedařilo. Po sérii několika rohových kopů chtěla Příbram vstřelit vyrovnávací gól, ale to se jí nevedlo. Z dalšího rohového kopu málem Příbram udeřila. Pěkný centr přistál Hájovskému přímo na hlavu, ale domácí stoper trefil pouze tyč znojemské svatyně! Smůlu Příbrami dokumentoval vzápětí zakončující Mišůn, který nastřelil pro změnu břevno!

Pilíkův centr na Hájovského se také neujal, i když Hájovský si dobře naběhl a poslal hlavičku jen těsně vedle tyče. Příbram zvyšovala obrátky a hodně emocí vyvolal například zákrok Buchty na Danoskiho v pokutovém území Znojma. Sudí Jech ale nepískal. Zvyšující se tlak domácích vrcholil akcí Řezníčka spolupracujícího se Zemanem. Ani z této akce ale domácí neudeřili. V nastaveném čase si musel bravurním zákrokem Hrubý poradit se střelou Řezníčka a tento duel se ještě jednou opakoval. Čtyři minuty po uplynutí řádné hrací doby se Příbram dostala k rohovému kopu a radovala se! Dramatický závěr totiž zprostředkoval Pilík, který našel Krbečka - 1:1!

Příbram je díky tomuto bodu jedenáctá, zatímco Znojmo stále zůstává ohrožené sestupem. Od čtrnáctého Baníku Ostrava jej ale dělí jen jeden jediný bod, takže ještě nic není ztraceno.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:1

27.04.2014 20:15

Góly: 16. Tomáš Necid

Tomáš Necid rozhodl pražské derby mezi domácími Klokany a pražskou Slavií. Díky třem bodům je Slavia dvanáctá a na sestupové příčky má náskok tří bodů.

Vršovické derby začalo velmi opatrně. Až Vošahlík ve 4. minutě se dostal za obranu na hranici ofsajdu, přesto ve vápně ztratil rychlost a poté v obležení soupeřů už nestihl včas vystřelit.

Tomáš Necid dostal trochu volného prostoru ve třinácté minutě v oblasti velkého vápna a ihned po zpracování míče vypálil těsně nad domácí branku. O tři minuty později oslovil znovu Necida z levé strany Zmrhal, osamocený útočník velmi snadně dokázal zacílit mimo Havránkův dosah a Slavia tak šla do vedení - 0:1.

Domácí Klokani se snažili hostujícím také pořádně zatopit. Pauschek hledal nabíhajícího Bartka. Ten ale nedokázal ve vápně zpracovat poměrně vysoký míč. Slávisté naopak svůj rohový kop ve 25. minutě zahráli velmi pěkně, ale hlavičkující Smejkal se dostal k balonu až v záklonu a tak Havránek zpacifikoval míč pohodlně. Slavia měla ještě v první půlhodině standardku za faul Rady na Vošahlíka. Centr od Juhara ale hlavičkoval Brabec na roh.

Z rohového kopu pálil halfvolejem z druhé vlny Nitrianský, ale jeho rána nebyla dostatečně přesná. Ve 44. minutě si Hora všiml dobře rozběhnutého Lietavy, ale poslal mu příliš prudkou přihrávku do uličky, kterou slovenský útočník dost dobře nemohl doběhnout.

V úvodu druhého poločasu proběhlo nutné střídání Vošahlíka, který měl zdravotní potíže. Nahradil ho Karel Piták. To ale hru nezbrzdilo a hned ve čtyřicáté deváté minutě přešel Hora přes Smejkala, následně však nacentroval přímo na brankáře Černého. Velká škoda pro domácí celek.

Po rohovém kopu hlavičkoval Erich Brabec hodně prudce ale jeho pokus letěl těsně nad slávistickou bránu. Nejaktivnější Klokan Erich Brabec se dostal nepozorovaně až do vápna Slavie, ale jeho následná střela minula jen o pár centimetrů svatyni brankáře Černého.

Klokani však tlačili dále a v 76. minutě se střídající Klukys zjevil za obranou a z deseti metrů ale tečovaná rána nakonec skončila vedle vzdálenější tyče. Domácí byli brzděni především nepřesnými nahrávkami. Velkou smůlu nakonec poznal i útočník Lietava. Po centru Brabce se ocitl ve zmatku obránců, ale byl natolik zaskočen tím, že se neocitl v ofsajdu, takže se nezmohl ani na střelu na bránu.

Ještě v devadesáté minutě dokázal Škoda famózně zastavit jak centr Budínského, tak i dorážku Lietavy, která by nejspíš skončila jistou brankou. V nastaveném čase pak ještě šli tři slávisté sami na jediného Brabce, ten však dokázal Juhara obehrát a ještě založit brejk. Bohužel pro domácí již tento brejk neznamenal nijak velkou zátěž pro hostující pražská S.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 1:1

27.04.2014 17:00

Góly: 90+1. Šimon Šumbera - 16. Ondřej Zahustel

Mladá Boleslav sice na poslední chvíli přišla o výhru, ale i konečná remíza 1:1 jí opět o něco více přiblížila Evropské lize. Středočeši vedli v Brně zásluhou Zahustela, ale v nastaveném čase srovnal Šumbera.

Mladoboleslavští věděli, že Teplice i Liberec své duely nezvládly, a tak mohli nastoupit naprosto uvolněně. Jejich náskok na třetím místě činí už šest bodů!

V 16. minutě padla první branka, když centr Kysely dopravil do sítě hlavou Zahustel - 1:0 pro hosty. Ve 22. minutě orazítkoval břevno domácí Kroupa a Boleslav měla velké štěstí, že uhájila dosavadní vedení. O chvíli později byla vidět velká šance i na druhé straně, konkrétně Šultes netrefil branku. A hra se opět stěhovala do pokutového vápna hostů. Hlavičkoval Kroupa a Diviš byl připraven. Bohužel tempo utkání začalo postupem času uvadat.

Ve druhém poločase byl blízko vyrovnání Zavadil, jehož volný přímý kop skončil na břevně! V 71. minutě odmítl vyrovnání i střídající Skalák, jenž před Divišem zazmatkoval a nakonec trefil jen samotného brankáře Bolky. Utkání směřující ke svému konci nabídlo zajímavý závěr. Nejprve odmítl pojistku Nešpor, když si vylámal zuby na Doležalovi, a z druhé vlny přestřelil Zahustel. V nastaveném čase pak přišel trest a vyrovnání Zbrojovky. Po závaru ve vápně se trefil Šumbera a na Moravě tak došlo k dělbě bodů.

Mladá Boleslav i přesto navyšuje náskok na třetím místě. Brnu se bod bude jistě hodit, neboť stále nemá jistou záchranu.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Vysočina Jihlava 3:0

27.04.2014 17:00

Góly: 64. Vít Beneš, 70. Martin Doležal, 73. Tomáš Čížek

Sedmizápasová neporazitelnost Jihlavy skončila a postarali se o to fotbalisté Baumitu Jablonec, kteří se tak naladili na odvetné pohárové utkání proti Spartě. Jablonec zvítězil jednoznačně 3:0, o branky se postarali Beneš, Doležal a Čížek.

Jablonec v dalším zápase cestuje na Spartu k odvetnému utkání Poháru České pošty a v dnešním duelu se chtěl vítězně naladit. Svěřencům trenéra Skuhravého se to povedlo na jedničku.

První poločas byl z obou stran víceméně opatrný a zas tolik šancí jsme k vidění nebylo. Jablonec byl mírně aktivnější, ale poprvé výrazněji zahrozili až hosté. Ve 40. minutě přestřelil z dobré pozice branku Haris Harba a to jihlavské muselo mrzet. Jen o chvíli později zazdil rovněž dobrou šanci Krejčí a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Poprvé se změnilo skóre až v 64. minutě. Po krásné akci Loučky se dostal míč k Benešovi a jablonecký stoper střelou přes hlavou překonal brankáře Hanuše - 1:0 pro Baumit. Uběhlo jen šest minut a Jablonec už vedl o dvě branky. Jihlavské obraně pláchl Doležal a Hanuš opět kapituloval - 2:0 pro Jablonec.

Obrana Vysočiny se po druhé brance sesypala a za chvíli už vedli domácí o tři branky. Doležal opět utekl a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování zkušeného Čížka. O osudu utkání tak bylo během deseti minut rozhodnuto. V závěru ještě spálil šanci Kopic, ale to už nemělo na vývoj utkání žádný vliv.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 4:1

26.04.2014 20:15

Góly: 20. Mario Holek, 49. Ladislav Krejčí, 59. Ondřej Švejdík, 72. David Lafata - 55. Isaak Sackey

Fotbalisté Sparty porazili v 26. ligovém kole díky brankám Maria Holka, Ladislava Krejčího, Ondřeje Švejdíka a Davida Lafaty Liberec 4:1 a mají na dosah mistrovský titul. Letenský celek udržel v čele tabulky desetibodový náskok před druhou Plzní a od ukončení čtyřletého čekání na ligový triumf ho dělí jediná výhra, kterou si může připsat už za týden v Teplicích. Za Slovan skóroval Isaac Sackey.

Liberec začal na Letné aktivně a už v páté minutě mohl jít i do vedení. Frýdkovu střelu po rychlé akci vybíhající domácí brankář Vaclík srazil na roh, po kterém severočeský záložník poslal míč z dorážky do sítě, rozhodčí však branku chybně neuznal pro ofsajd.

Vedení se tak ujala Sparta, když si hostující brankář Kovář ve 20. minutě vybral slabší chvilku a po rohu mu prošla mezi rukama Holkova střela z otočky. Domácí stoper si připsal první gól po příchodu na Letnou před dvěma lety z Dněpropetrovsku.

Po půlhodině hry narušili průběh fanoušci Sparty vulgárními nadávkami na adresu předsedy FAČR Miroslava Pelty a rozhodčí Paták zápas přerušil. Pokračovalo se asi po minutové pauze, během které šel domácímu kotli domluvit letenský kapitán Lafata.

Do druhého poločasu vstoupila lépe Sparta a už po čtyřech minutách hry vedla 2:0. Nabíhající Lafata, Dočkal a Kadeřábek na Hušbauerovu přihrávku nedosáhli, ale Krejčí ve skluzu poslal míč do branky a odstartoval divokou desetiminutovku, během které padly další dvě branky.

Nejprve Liberec snížil, když Ghaňan Sackey potrestal chybu Švejdíka při rozehrávce. Domácí stoper ale téměř vzápětí zaváhání napravil. Po rohu vrátil Spartě dvoubrankový náskok a stejně jako Holek se i on trefil po dvou letech.

Vítězství Sparty v 72. minutě završil Lafata a na prvním místě tabulky střelců se čtrnáctou brankou v sezoně vyrovnal spoluhráčovi Hušbauerovi. Po gólu domácího útočníka se na Letné poprvé ozval pokřik "Mistři! Mistři!", protože Sparta se díky výhře výrazně přiblížila titulu.

K ukončení čtyřletého čekání na ligový triumf stačí Pražanům ve zbývajících čtyřech kolech získat dva body a jistotu jim také může dát i jakákoliv ztráta Plzně. Slavit může Sparta už za týden v Teplicích, které prohrály tři poslední zápasy.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sigma Olomouc 3:1

26.04.2014 19:00

Góly: 32. Jiří Valenta, 90. Libor Došek, 90. Jiří Valenta - 73. Jan Schulmeister

Slovácko v závěru utkání nasypalo Sigmě dvě branky a celkově utkání vyhrálo 3:1. Na Hané tak budou mít do posledních kol obrovské problémy se záchranou. Slovácko si tříbodovým importem v tabulce polepší.

Trestat hanáckou defenzívu mohl už po deseti minutách Kerbr, ovšem trestuhodně netrefil branku. Na druhé straně se zjevil dvakrát v čisté gólovce Adam Varadi. Obrana Slovácka zachybovala, ale Varadi si neporadil vůbec dobře. Slovácko ale bylo jinak aktivnější, Kerbr v další gólovce opět neuspěl a s nepořízenou se musel smířit i dorážející Valenta. Ve 33. minutě čekání na úvodní branku pominulo. Libor Došek sklepl míč pro Jiřího Valentu, který vnikl do šestnáctky a špičkou kopačky překonal Zlámala - 1:0 pro Slovácko. Sigma mohla před odchodem do šaten srovnat, ovšem Adam Varadi v další obrovské šanci nepochopitelně selhal. Z bezprostřední blízkosti nedokázal dopravit míč za Hečova záda.

Druhý poločas zahájili opět lépe fotbalisté Slovácka, ale výraznějším momentem bylo přerušení utkání. Sudí se tak rozhodl po neutichajících nadávkách fanoušků na adresu Miroslava Pelty. Situace se uklidnila až po zásahu trenéra Habance i samotných hráčů, kteří s fanoušky promluvili. Poté co se opět začalo hrát, hrozilo více Slovácko. Milan Kerbr se ocitl hned několikrát v jasné šanci, ale tím, že je neproměnil urazil "fotbalového boha". Následoval trest a poněkud nečekané srovnání Sigmy. Ke střele se totiž odhodlal Jan Schulmeister a Heča byl překonán - 1:1.

Utkání směřovalo k remízovému konci, ale sedm minut nastaveného času nakonec přineslo rozuzlení. Nejprve Libor Došek ranou pod břevno strhl vedení na stranu Slovácka a krátce na to zakončil rychlý kontr do otevřené obrany Jiří Valenta! Slovácko vyhrálo 3:1 a stoupá tabulkou, naopak Sigma bude mít obrovské problémy se záchranou.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Dukla Praha 2:0

26.04.2014 17:00

Góly: 42. Václav Svěrkoš, 90+2. Michael Krmenčík

Záchrana Baníku Ostrava dostává čím dál reálnější podobu. Po debaklu Znojma si teď Baníkovci smlsli na Dukle, kterou porazili 2:0. Trefili se Svěrkoš a Krmenčík. Jak odpoví vršovické kluby Bohemians a Slavia, potažmo další zachraňující se týmy?

Baník hrál v utkání prakticky o všechno, kdežto Dukla mohla hrát uvolněně, neboť už víceméně nemá o co bojovat. Domácí vstoupili do utkání dle předpokladů aktivněji a už po šesti minutách musel gólman Rada tasit první zajímavý zákrok a sice po hlavičce Baránka. O chvíli později nepřesně pálil Greguš a Ostrava dál pokračovala v tlaku. Dukla toho na Bazalech moc nepředvedla a po prvním poločase zaslouženě prohrávala. Ve 41. minutě totiž Frydrych našel ve vápně Svěrkoše, který zkušeně a nekompromisně překonal gólmana Radu - 1:0 pro Baník.

Aktivní Baník pokračoval v náporu i po změně stran a Dukla měla velké štěstí, když Narhova střela orazítkovala tyč! Po hodině hry běžel sám na Radu Štěpán, ale s celou situací nenaložil dobře a pouze nechal vyniknout brankáře Dukly. Ostrava hrála dobře, ale pořád jí scházel druhý gól, který by utkání definitivně rozhodl. Dukla byla směrem dopředu neškodná a o veškeré vzrušení se starali domácí. V 88. minutě zakončoval z pohledné akce Krmenčík, ale ani on Radu nepřekonal. Ostrava se dočkala až v nastavení. Rychlé přiťuknutí Kukece donutilo k voleji Krmenčíka a bylo to 2:0. Baník po výhře nad Znojmem porazil i Duklu a v tuto chvíli je mimo sestupové pozice.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 3:0

25.04.2014 20:15

Góly: 35. Milan Petržela, 66. Michal Ďuriš, 90. Matěj Končal

Páteční předehrávka nabídla jednoznačnou podívanou, Viktoria nedopustila žádné překvapení a bez větších potíží si proti Teplicím zapsala tři body. Západočeši tímto zároveň, minimálně o týden, natáhli čekání Sparty na titul. Hostům se pohárová Evropa vzdaluje.

Od samého začátku se hrálo dle plzeňských not, nebezpečné akce však dlouho k vidění nebyly. To se změnilo ve čtrnácté minutě, kdy Vachoušek po chybě Hejdy vyslal ukázkový pas za obranu na rozběhnutého Jindráčka, ten však míč nezpracoval. Západočeši trestali po půlhodině hry, kdy Ďuriš akci ještě vyšperkoval pasem na Petrželu, jenž pohotově otevřel skóre - 1:0.

Po obrátce hostující družina přidala. Udeřit však mohli opět plzeňští hráči, konkrétně to byl Wágner, ke kterému propadl pas od Limberského, bývalý hráč Příbrami ale branku nenašel. Užuž se pak na opačné straně hnal Litsingi na Kozáčika, rozhodčí Kocourek mu však nesprávně odpískal postavení mimo hru. Kýžená pojistka přišla záhy: Petržela vyzval k zakončení Wágnera, ten však ani nadvakrát úspěch neslavil, ale Ďuriš už následně hlavou mičudu do sítě dopravil - 2:0.

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem mohl snížit Litsingi, jenž těžil z dobré spolupráce s Nivaldem, avšak následně si na Kozáčika nepřišel! Konečnou podobu pak dostal výsledek zásluhou střídajícího Končala, jenž první ligovou brankou uzavřel na 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha26224064:1570
2.Viktoria Plzeň26186259:1860
3.FK Mladá Boleslav26138552:2947
4.Slovan Liberec26125932:4041
5.FK Teplice26116945:3239
6.1. FC Slovácko261051139:3635
7.Dukla Praha26971030:3234
8.Baumit Jablonec26961140:4533
9.Vysočina Jihlava26871138:4231
10.Zbrojovka Brno26861227:3930
11.1. FK Příbram26771228:4228
12.Slavia Praha26751420:4626
13.Sigma Olomouc26671337:5125
14.Baník Ostrava265101125:4025
15.1. SC Znojmo26591228:4224
16.Bohemians Praha 190526581321:3623

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (501)

Přidat komentář
Sosi

Končal má tu levačku neskutečnou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozný pocit vidět svůj tým na předposledním místě tabulky a to je nedávno co jsme se radovali z titulu na Žižkově....

Reagovat
taws

dneska je to ještě to předposlední no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy hrajete s Duklou, která kouše a mi taky se zachraňující se Bohemkou, která teďka celkem se zvedla, takže ani vás,tak ani nás nečeká nic lehkého ....

Reagovat
taws

Tak Dukla je ted špatná, navíc nemá už tolik motivaci..Baník je po minulým kole v euforii..takže počítam minimálně s bodem ale spíše se všemi třemi, to by aspon do neděle znamenalo odpoutání od posledního místa..od vás očekávám remízu...ale hlavně na konci musí být klokani poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme, ale já bych si každopádně nejvíce přál aby sestoupilo Znojmo a Příbram

Reagovat
taws

znojmo to má už víceméně jasný...ale ta příbram to zase udrží ani olomoc by mi nevadila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že Příbram se drží jako veš no, ale pořád věřím, že by mohla spadnout, ale Sigmě to zrovna napřeju

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram přes zimu dobře posílila a teď už určitě nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram se tohle kolo asi zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla to proda..

Reagovat
frankiefcb

A kdo to od ní koupí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Banik? Vy jste vazne tak naivni? Vis o kolik penez a sponzoru by Banik padem do druhy ligy prisel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ho asi nepochopil, řekl bych že to myslel tak že na to ani Baník nemá

Reagovat
frankiefcb

Upřímně v tuto chvíli bych i to "koupení" bral pozitivně, jelikož by to dokázalo, že máme peníze.

Reagovat
centos

To koupil držitel vysílacích práv na ligu, aby nepřišel o víc peněz, kdyby Baník v lize nebyl.

Reagovat
frankiefcb

To je pravděpodobnější než samotný Baník nebo jsem slyšel, že to koupí MSK.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja jsem to nepochopil

nechapes, ze kdyz si ligu nekoupi ted, tak pristi rok by prisli o mnohem vetsi penize?

Reagovat
frankiefcb

Nechápeš to ež oni teď pravděpodobně nemají žádné peníze. Že jedou z posledního. Údajně hráči nemají výplaty. Další a další finanční problémy. Nevěřím tomu, že koupený zápas by byl v řádcích tisíců, to je taky ve statisících a to silně pochybuji, že jen tak mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapes to, ze kdyz spadnou, tak je konec vsemu. Proto i kdyby sis mel pujcit, tak to proste ted musis zaplatit. Ty vymluvy, ze nejsou na koupeni zapasu, to je neuveritelne smesny.

Reagovat
frankiefcb

Za prvé by museli koupit více zápasů a na to ty peníze nejsou. Jediné, co se může dít může být zákulisní tlak, aby Baník zůstal v lize. Jsem si jist, že Baník zápas proti Znojmu ani |Dukle nekoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím tomu, že NĚKDO chce aby Baník zůstal v lize, to samé se Slávií, takže s velkou pravděpodobností teď půjdou rozhodčí proti Bohemce a Znojmu, nicméně tvrdit že to Dukla prodá Baníku je směšné.. Ale co jiného od tebe čekat co?

Reagovat
bobis21

Jenže Baníku v této situaci nikdo nepůjčí, to by byl sebevrah ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, vzdyt to je vec, ktera se vyplati sponozorum, kteri maji nasmlouvane kontrakty s Banikem do dalsi sezony..

Reagovat
bobis21

když se rozdával rozum, tak jsi zaspal že?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo prodela na Baniku nejvic kdyz spadne? Jeho majitele a sponzori. Myslis, ze se prodela vic, kdyz ted zaplati par tisic Dukle a Znojmu, nebo kdyz mozna uplne zaniknou? Pouzivejte obcas hlavu.

Reagovat
bobis21

jenže jde o to, že prostě nemají z čeho to zaplatit. Samozřejmě, že by prodělal, kdyby spadl, ale prostě nemá na to, aby někomu platil ... nemá ani na to, aby zaplatil energie za osvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, my teď dvakrát vyhrajeme a hned to znamená že to bylo prodané

Reagovat
Kvooca

Tak je to trosku zahada, kdyz srovnate vykony. Jediny letos dobry byl proti Sparte.

znojmo mi prijde v poslednich dnech bez dechu, takze tam stacilo zabrat a bylo. Ale Dukla? Nezlobte se na mne, ale ta to vylozene pousti jak se ji zachce. Jestli maji fin potize nevim, ale neco takoveho tam bude

Reagovat
bobis21

na jaře hrál Baník většinu zápasů dobře, se všemi byl minimálně vyrovnaný, akorát to tam nepadalo. Když začali hrát Lindpere a Svěrkoš, přinesli zkušenost a začalo to padat ...

Reagovat
Kvooca

Letos jsem byl na sedmi zapas Baniku. Nemuzu souhlasit, proste nemuzu

Reagovat
bobis21

na pozdim to byla hrůza a bolely z toho oči. Ale na jaře to kromě Brna, Bohemky a Slovácky vždy vypadalo dobře. Plzeň u nás byla ráda, že je ráda, Sparta to samé. Bohužel to tam nepadalo ...

Reagovat
Kvooca

Tak proti Plzni a Sparte se kazdy hecne, to neberu jako bernou minci. Nehanim Banik, treba na Bohemce jste byli lepsi. Hraje lepe nez na podzim, ale i tak to zadna slava proste neni. Znojmo hraje lepe. A dukla to vypustila, na tom trvam. Na vasem miste bych byl nadsenej z vysledku, ale mluvil o nem v tichosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem krom Jablonce všechno. Nesouhlasím s tím že jediný dobrý zápas byla Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsme dobře zahráli i proti Jablonci nebo první poločas proti Příbrami, jen z toho nebyly body.. Nemyslím si, že by zápas s Plzní byl jediným dobře odehraným..

Reagovat
smazaný uživatel

teda se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

par tisic nehlede na to, ze Banik Dukle nic davat nemusel, kdyz si Gedeon a spol. vsadili na vlastni prohru statisice

Reagovat
Feind

grdeon byl marny no , pospech je zmrd, ale vcera se tam rval jak o zivot

Reagovat
smazaný uživatel

No jako rvalo se tam více hráčů.. Ale je pravda, že u Gedeona jsem neměl pocit, že by se extra snažil..

Reagovat
Marv

Reagovat
TheAdy

Reagovat
db18

(Třeba Baroš s Jankulem )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
arsavin

Reagovat
taws

to už si ta Dukla mohla dobře vydělat, když už to prodala Slavii, Jihlavě, Boleslavi, Brnu, Plzni a Spartě ale nejlepší je že už tu vypouštíš ty svoje výblitky, když zápas ještě ani nezačal

Reagovat
Ferguson6

v lete za to už idú postaviť nový štadión

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan "Hrncák" Uhrin ml. Nejvíc nesympatický trenér ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

To mi řekni: Co ti vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra snad výhra s Duklou... hodím Spartu a Baník za 500

Reagovat
Ferguson6

Tak zajtra snáď všetky pražské kluby s 3 bodmi (teda okrem Slavie, samozrejme) a k tomu by mohlo aj Znojmo, nech sa to v tom zostupovom pásme trochu ozvláštni a nech je to viac zaujímavé Ale na konci snáď budú posledné 2 miesta vyzerať rovnako, ako teraz

Reagovat
F.Torres

šak neboj, zejtra Slavia bodovat nebude, to máš pravdu, ona si nechá ty tři body až na neděli

Reagovat
Ferguson6

napísal som okrem Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Slovák si bude diktovat,jak má vypadat tabulka v GL Ani nevíš,jaká ztráta by byla pro ligu,kdyby sestoupila Slavie nebo Baník a nedejbože oba dva najednou..

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si komentovat ten svůj prales prosímtě

Reagovat
smazaný uživatel

A to píše fanda Banské Bystrice. Že tiu není hanba !

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Ferguson6

Nie je mi hanba. A nie je to ani nič osobné, ale Bohemku mám rád a tiež mám rád, keď liga skončí zaujímavo, čo by zostupom 2 z 3 najtradičnejších klubov určite bolo. Keby hral Baník o titul, tak by som im ho možno tiež hral, keďže by to bolo niečo nové po rokoch. Takže si to neber osobne Navyše by to Baníku aj Slavii z určitého hľadiska možno prospelo.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si čím dál začínám myslet to, že by Baníku ten sestup "pomohl". fanoušci to samozřejmě nedokáží uznat. Když spadlo Brno, byl jsem smutný.. ale nutno uznat, že nám tahle facka pomohla. i když jsme se vrátili bez lesku, peněz a ještě jsme postoupili díky stadionu, kterej do 3 let taky bude mít problém. Každopádně věřím a doufám, že je teď klub čistší a stabilizovanější než bylo před 4 respektive 3 roky.

Jo a podle mě Baník nezanikne.. to jsou jen kecy, kecy, KECY!

Reagovat
Ferguson6

Tak aj Banská Bystrica pred 14 rokmi zostúpila a keď sa do ligy v sezóne 03/04 vrátila, tak ako nováčik prehrala titul so Žilinou len o skóre. Netvrdím, že hneď po návrate by Baník a Slavia skončili na 1. a 2. mieste, ale aspoň by sa mohol ten tím prečistiť od "hviezd", ktoré berú kopu peňazí a nič nehrajú.

Reagovat
centos

To Baník netrápí.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bohemka a Slavie 2 liga, proč ne.. aspoň o 2 pražské týmy méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela celkem forma ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Slávii to odchodil takže ani ne. Prostě typickej Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

"Milan Baroš je blízko angažmá v ostravském Baníku.

Agent Paska prozradil,že Milan je na Bazalech téměř každý den,kde běhá na páse,už přes 40 minut a také hodně posiluje nohy a postupně se dostává do tréninkové zátěže.Agent Paska,také prozradil,že by Milan mohl trénovat buď s Juniorkou Baníku,nebo s A týmem." Příští sezónu útok snů... Svěrkoš-Baroš...´tok z fify se stane realitou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už "jen" udržet ligu a nemít další smůlu co se týče zdraví..

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana je reálná a pokud dnes porazíme Duklu,tak tomu budu věřit o to více... Nechápu ty Baníkovce,co už se smiřovali se sestupem. Ale je třeba jít zápas od zápasu....dnes by to ale ty tři body chtělo,protože Sigmu venku porazíme jen s těží...i když taky nehraje bůh ví jaký fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

máš sice pravdu,ale já už pomalu ztrácím naději ! A dnes mám špatný pocit

Reagovat
taws

ztrácet naději když na předposlední slavii ztrácí bod a poslední zápas se hraje na bazalech? stačí dnes udržet výhra a na poslední místo už nespadnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme to nakonec zvládli...i když cca posledních dvacet minut jsem se celkem bál,aby tam Dukla nedala nějaký haluz. Pojistit jsme to mohli daleko dřív a nemuseli bychom se nervovat... SK Slezská,

z hornického města,

chacharů ze šachet,

všichni bojí se

Reagovat
Kepy_FCB

Konečně jsme porazili ten pomník komunizmu.

Pochybuje ještě někdo o záchraně???

Reagovat
adalbertus

krleš

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě to jisté není, ale po výhře v Olomouci už by to bylo dobré. Ale jasné, že nespadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem nevěřil vůbec, ale po dnešku.. po dnešku nám věřím.

Reagovat
db18

Krmenčík

A Cukroušovi dík za tip na sázku, ušetřil mne cesty do tipáče...

Reagovat
smazaný uživatel

nejaka provize?

Reagovat
db18

...tak panáček, až se zas uvidíme

Reagovat
db18

Takhle by ta liga mohla skončit...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie sestup a Sparta titul.. Ježíšku děkuji! Děkuji!!!

Reagovat
adalbertus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Banik KING

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, sok

Reagovat
smazaný uživatel

Realita. Síla velkoklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný, jako až se jednou prokáže veškerá manipulace GL v prospěch Plzně..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Už nefandíš Plzni?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Drž píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no taak paaaaaanove, to si nechte na doma ... !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď vulgární.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

V komentářích platí zákaz používání vulgarit, zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů.

Reagovat
smazaný uživatel

A mě to zajímá protožeeee?

Reagovat
Manik...

Reagovat
taws

Ale třeba česko o derby nepříjde ani příští rok...sparťanský béčko ztrácí na 1. místo ČFL 3 body ale mají ještě zápas k dobru

Reagovat
Shevchenko

YES! YES! YES! YES!

Po prohře se Slováckem jsem trochu znejistěl, ale teď už jsem si zase jistý záchranou

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku nebo AC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Roznožku Dášu jebne! Banik pičo.

Reagovat
k0udy

No konečně Svěrky

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky je Svěrky!!! Z hovna šancí branky tam jsou. Závist všech klubu, že je baníkovec Bary - Svěrky v tom je síla baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej pohled na tu tabulku Baník záchrana a Slávistické špíny dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Slávii svaz nepustí, ale to je luft! Nejlíp tu Jardovic Příbram nějak potopit! Samosebou, když poteče Slavii do bot.

Reagovat
smazaný uživatel

Na nasi lize je krasny,ze prakticky po kazdym zapase,kde uz jde do tuhyho se zacnou rojit teorie,ze to tenhle prodal,tenhle koupil,tyhle to zaplatili jim..to neomrzi

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tomhle se mluvilo uz 3 dny pred zapasem

Reagovat
smazaný uživatel

..me taky od prvniho kola bylo jasny,ze budem mit titul a verejne jsem o tom mluvil...

Reagovat
smazaný uživatel

nepochybuju o tom, ze to Spartu stalo spoustu penez

Reagovat
Messier

Ne tolik jako vás druhý místo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však to se mluvilo ale i před Slováckem nebo Libercem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Narha to je spickovy hrac, hodne mi pripomina Essiena, taky buldok vybojuje desitky micu, toto Komnacky prokoucoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On toho zesral trochu víc no, asi mě někteří fanošci vypičují ale já jsem neskutečně rád, že vypadl

Reagovat
Kenneth

Banikovci vyhrali po x kolech, zejtra muzou bejt zase na sestupu, ale oni jsou si jisty po jedny vyhre zachranou.

Reagovat
smazaný uživatel

...po x kolech

Reagovat
Kenneth

Ten skalp Znojma sem prehlidl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli jsme po druhé ty píčo.

Reagovat
smazaný uživatel

*po druhé v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nic nemění na tom, co napsal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne vyhrali dva koupeny zapasy a radujou se, jak kdyby meli titul

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo co se ti stalo, že si léčiš na baníku v kuse komplexy.

Znásilnili tě chachaři, nebo tě okradli? Fakt by mně to zajímalo, protože ty tvoje dementní příspěvky tady jsou týden co týden.

Reagovat
smazaný uživatel

ukradli mu salu a vlajku ...

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kde, když v životě nebyl na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ze to rika zrovna clovek, kterej fandil jeste pred par kolama nam a ted dve vyhry a hned je z nej nejvetsi banikovec tady

Reagovat
smazaný uživatel

Já Plzni přeju pořád. A vůbec, co to má společného s tím, že jsi nikdy nebyl na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

A co je ti do toho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle odpověď byla neskutečně dospělá

Reagovat
db18

Jako celé tohle vlákno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen bys měl občas svůj tým podpořit na stadionu třeba, nebo kterýkoliv tým. Protože očividně nemáš o fotbalu ani páru. Což tady ukazuješ už nějakou tu řádku let no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaka nova povinnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen, že se tady prohlašuješ velkým fanouškem, všechno víš, všechno znáš, ale přitom jsi na stadionu nikdy nebyl a zřejmě se na fotbal koukáš jen v televizi, pokud vůbec. Takže v tvém případě je lepší se nevyjadřovat, protože co slovo, to neskutečná čičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas pocit, ze lip vidis fotbal na stadaku, nez v televizi?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslíš vážně

Reagovat
taws

no samozřejmě..ty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No ani ne. Z kotle uz vubec ne. Z hlavni mozna, ale spis taky ne. Nejsou opacka, nevidis presne ani ofsajdy ani fauly atd. To vsechno mas v televizi videt.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně je tady jedna jistota pro tebe, že víš, že ta televize na tebe nic nechystá...

Reagovat
smazaný uživatel

Cim dal tim vtipnejsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ideální model Míry Pelty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vůbec nevíš o co jde Jéj, ještě blbější než jsem si myslel.. stupido.

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde prosimte, kdyz se tady bavis o znalosti fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

O to, že nikdy nepoznáš co to fotbal je, pokud jsi ho nehrál, nebyl na stadionu, v kontaktu s hráči, fanoušky, trenéry. Sedíš celé dny za compem a hraješ si tu na odborníka, přitom vůbec neznáš mapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Popsal jsi me prakticky presne. Snad lip by to ani neslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ty tvoje názory jsou neskutečně na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

..ty ses neradoval z koupenyho titulu?

Reagovat
smazaný uživatel

ja vam v ty dobe zas tolik nefandil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš dobrý kretén..

Reagovat
smazaný uživatel

* Po dvou kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Síla ducha! FCB bez komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Na Olniku bod s Jihlavou 3, na teplákách 3 a poslední zápas darujeme jalové Slávii z lítosti k záchraně

Reagovat
smazaný uživatel

* Po dvou kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se spadnout nenechá, protože o nás ve druhé lize na těch zříceninách nikdo nestojí a Slavia se spadnout nenechá, protože by s jejím odchodem odteklo nemálo financí. Černého petra podle mě maj klokani... radši bych tam viděl příbram, ale to je nereálné. Tak snad zase za rok...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro sestup baniku

Reagovat
ACSeRw!n

a slavie

Reagovat
smazaný uživatel

To se nepovede, když teď získá 12 bodů Možná ten bod pustí Slavce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kvooca

Tak to je zklamani. dukla to vesmes odchodila. I ten jeji nejstarsi fanda by tam vycnival v rychlosti. Rekl bych ze to vylozene pustili. Pomuzou Baniku k zachrane. Tim Banik muzu posledni zapas pustit Slavii a vsichni budou spokojeni. Spadne Znojmo a Bohemka. Atraktivita ligy je prece dulezitejsi nez kvalita. A hlavne se bude prodavat lepe. Je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejméně kvalitní týmy budou asi ty, které skončí na 15. a 16. fleku, nemyslíš?

Reagovat
Kvooca

Otazkou je ale take, jak se tam dostanou. Zadny z poslednich 5 nema super bajo kvalitu. Ale Pribram s Libercem my vylozene otevreli oci. Mel jsem podezreni uz kdyz to dali ve stejny cas jako derby, ktere bylo netradicne v 15:00. Dukla to ted taky pousti jak se to komu hodi. Jen doufam ze diky zajimavosti dole v tabulce, bude vetsina techto zapasu v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tak blbé kecy tohle...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kepy_FCB

Že to palcuje zrovna fanda klubu který se léta zachraňuje jen a pouze díky těmto domluvám

Reagovat
TheAdy

pokud vím tak my sestoupili .. ano sice sme se vrátili díky stadionu, ale toto je první liga zde sou nejaka pravidla kvuli ochrane,a proste tu platí nejake standarty a hold třeba takove táborsko ma místo tribuny lavicku co je v kazdým druhým parku ... co ti na to mam rict, my sestoupili a bojovali sme abychom skoncili pred klubama s dobrým stadakem..ted je rada na vas

Reagovat
Kepy_FCB

Jenže jste sestoupili POUZE jednou a těch nahnutých sezon jste měli mnoho. Řada není na nás ale opět na vás!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt Brno hralo naopak vetsinou o spicku tabulky, co to meles?

Reagovat
Kepy_FCB

2003 / 04

14.

30

2004 / 05

11.

33

2005 / 06

12.

35

2006 / 07

5.

46

2007 / 08

4.

55

2008 / 09

11.

35

2009 / 10

11.

35

2010 / 11

15.

24

2011 / 12 - 2. liga

4.

49

2012 / 13

13.

32

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty sezony pred 5. a 4. mistem to nebyl boj o preziti, jen spatna forma a ta umisteni byla brana jako zklamani. Pak prisel boj o titul a 5./4. misto a nasledne je Prosovci zadluzili a brno spadlo do pekel, po postupu zpet uz bylo jasny, ze nejakou chvilku potrva, nez se ustali v lize.

Reagovat
Kepy_FCB

Psal jsi že většinou hráli o špici což je nesmysl a ty sezony před 5. a 4. mistem hrali o přežití a v tabulce vylítli až zázračnými výhrami v závěru to si pamatuju moc dobře.

Reagovat
TheAdy

ok, tak či tak, tento rok (snad ) nesestupujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Boj o titul? Každopádně nebejt druhá liga o stadionech tak se tam možná plácaj dodnes a podobně postoupili v hokeji a hrajou si na bůhvíco. Přitom jako druhý největší město v republice tam těm sportum moc nedaj, i ty Žebovřesky si neumí finančně udržet na úrovni a na fotbal šalinou nikdo nejezdí.

Reagovat
centos

Na Slovácku zrovna podruhé přerušeno utkání.

Reagovat
adalbertus

tobě zajímá každá kravina no a?Baník vyhral a na zbytek si vysrat

Reagovat
Kepy_FCB

od tebe to sedí

Reagovat
adalbertus

ted nevím naco myslíš

Reagovat
centos

Proč, já zvládnu více vjemů najednou :)

Reagovat
Miguel19

Rozhodčí Zelinka přerušil utkání kvůli hanlivému skandování domácích fanoušků na adresu předsedy svazu.

Reagovat
smazaný uživatel

K domácím fanouškům zamířili jak hráči, tak i trenér Habanec a důrazně si situaci vyříkávali. Poté i příznivci Slovácka opouštějí svůj sektor.

Reagovat
smazaný uživatel

Po hanlivých urážkách od domácích fanoušků na adresu předsedy svazu Pelty je utkání přerušeno na pět minut.

Tohle je ještě vtipnější. Pelta se urážet nesmí. To je jak kdysi, kdy lidi nesměli říkat, co si myslí. Tady to zatím znamená jen pár minut přerušení zápasu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už Liberec rozvlnil síť, ale gól mylně neplatí. Frýdek snadno dorážel na zadní tyči po střele Pokorného, rozhodčí odmával ofsajd, ale opakovaný záběr odhalil, že Frýdkovo postavení bylo v pořádku.

Reagovat
TheAdy

stane se, dorážky se hlídají blbě. prostě se spletl

Reagovat
Aldeano

Jen, že je těch náhod u zápasů Plzně a Sparty, nějak mnoho.

Reagovat
Kepy_FCB

Kvůli obouručce FUCK FAČR v kotli Slovácka začal zápas se Sigmou Olomouc s pětiminutovým zpožděním. Obouručka musela být z kotle sundána!

Po vedoucí brance Slovácka chtěli fanoušci Sigmy odejít ze svého sektoru, odmašlili vlajky, ovšem odchod jim znemožnila security, kde došlo k potyčce, která stále probíhá. Oba kotle fanoušků i stadion poté společně skandovaly český fotbal pro fanoušky a Pelta ven

Utkání na Slovácko bylo opět přerušeno po skandování domácího kotle Pelta je ... Několik desítek fanoušků Sigmy už opustilo stadion, v sektoru hostí je momentálně asi 15 lidí

Opuštěný kotel Sigmy. Utkání je opět přerušeno kvůli skandování domácího kotle, hráči odchází do kabin

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1014058_657307070971775_3748508760216528892_n.jpg

Reagovat
iamek

Curaci ty voe. Pelta ven

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta, co, ty kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

chtěli fanoušci Sigmy odejít ze svého sektoru, odmašlili vlajky, ovšem odchod jim znemožnila security Neuvěřitelné...

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Některé si dokonce security začala odvádět, neskutečné, za nic. Pěkná "demokracie".

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Debilita, nejdřív je tam nutí zůstat a pak je sami vyhází

Reagovat
db18

Obouručka největší zločin, ale tohle: https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10247204_10152375136528609_5752642822881534598_n.jpg tam nechali viset celý zápas, ne?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To měli už v Teplákách nebo někde

Reagovat
Kepy_FCB

to Pelta nezná tak proto...

Reagovat
Sosi

U18

Reagovat
iamek

Reagovat
patas92

J. Vrána na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct,ale stejně je ten zákaz vulgarit strašně srandovní...vždyt to nikde v Evropě snad ani není,nebo jsem o tom neslyšel... Tím jen Pelta potvrzuje,jaký je čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde to není. A není to ani v Anglii, v té Anglii, o které tak často kecal. Blbec jeden. On si zřejmě myslí, že má moc, může všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

A nizozemský model se minulý týden taky osvědčil, je to kašpar, ten Mirek.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší stejně bylo,jak prosazoval,vychvaloval ten Nizozemský modul.. a fans na to pak naráželi tím zápasem PEC Zwolle - AFC Ajax A stejně...kde jinde se vyřvat ze stresu,nasranosti,které v sobě dusíš přes týden?? v bordelu? Vždyt to do ted nikomu nevadilo,jen Peltovi jeblo...prase jedno vyžrané

Reagovat
iamek

V Anglii se taky docela casto rve vulgarne. Jak jsem byl na MU - Castle, tak to bylo porad neco.

Reagovat
cubinho

Kašeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Kovar je neuveritelne spatnej golman.

Reagovat
cubinho

A to ho tady někteří Liberečáci ještě nedávno rvali do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, hlavne to neni ojedinele, kazdej druhej zapas ma velkou hrubici.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten tvuj bratranec/kamos Dydowicz, jak se mu dari?

Reagovat
cubinho

http://www.juniorskaliga.cz/hrac_kola.asp?kolo=32&sezona=2014

Příští sezonu už by snad měl být v áčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takze misto 0:1 je to 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplaceny

Reagovat
smazaný uživatel

nekvalitni..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je síla, grafika ČT, která je výhradně zelená, se pouze na zápas Sparty změní na rudou. Nestrannost

http://tinypic.com/r/2nbx63t/8

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Spi dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám furt zelené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mam teda taky zelene..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi pořádně oslavoval...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem jediný, kdo to má červené?

Reagovat
smazaný uživatel

...podle me se jedna o jasnej utok a provokaci na tvoji osobu od nejakyho zakomplexovanyho sparta z Ct...

Reagovat
smazaný uživatel

*Spartana

Reagovat
smazaný uživatel

Zase klídek.. já tu spodní lištu prostě mám červeně, což je vidět na tom screenu. Vždycky je to zelené, tak mě to jako docela zmátlo..

Reagovat
Kepy_FCB

tohle myslíš

Běž si to hodit!

Reagovat
Kenneth

Je to cerveny. A co jako? Co tu rozjizdis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, co asi, ty vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

...me prijde zvlastni to resit a jeste zvlastnejsi mi prijde za tim videt nejaky straneni Sparte

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ferguson6

ja to na Slovensku nemôžem pozerať online, takže ti nepomôžem

Reagovat
smazaný uživatel

zkus proxmate nebo hola

Reagovat
taws

Reagovat
TheAdy

mam to zelene

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché vysvětlení, zelené to je, když sleduješ přenos, co jde na ČT přímo, ale tohle bylo jen vysílání pro web, kam se televize připojila až pozdě. Takže je to pro rozlišení.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle už je afkt případ pro psychologa nevidíš tam i trojúhleníky třeba?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Němec než se vyjádřil, tak málem uběhl celý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavýho z Liberce vykopli ? Nebo ten Němec jenom mele z cesty ?

Reagovat
diskoschlampe

Tak když si v průběhu jeho angažmá u nás dohaduje s čápem posily do jablonce, ještě abychom mu za to platili... Ukončený to měl po dohodě, ale to je jenom taková fráze...

Reagovat
Miguel19

Slovácko před Duklou

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch

Reagovat
REPLIKATOR

Normálně jsme bez útočníka, tomu říkám koncepce

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Budnikem?

Reagovat
REPLIKATOR

Asi zraněnej, ale stejně je to dřevák. Luckassen dnes zraněný, Šural zraněný, Delarge (spíš křídlo) zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

před stadionem si postavil budnik a odmítá hrát

Reagovat
zde73

slovacko ku.va!,moravaci si maji pomahat ne?!olomouci,baniku ani brnu nepustili ani hovno

Reagovat
Kvooca

Tak co je tohle sakra za nazor? Bud na tom mas, nebo nemas. Kde bychom pak byli? Resp kde to diky tomu jsme. Tyhle medvedi sluzby pak tahnou cely fotbal dolu.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Přerušování zápasů nikam nepovede. Ti "lidé" tam nepřišli na fotbal, ale dělat bordel a Pelta jim dává do ruky akorát další zbraň. Je třeba tyhle "fanoušky" konečně začít zavírat. Jinak se český fotbal nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš jeden z nich co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem no, promiň

Reagovat
Kepy_FCB

jasně kotel Slovácka tam byl dnes poprvé a nikdy před tím nebyl

a zavírat lidi za pravdu doplněnou o vulgarismus to napadne jen totálně vymaštěnýho debilního debila

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, banikovec. Třeba se ti konečně splní tvůj celoživotní cíl a společně s tvými druhy dotlačíte Baník ke krachu

Za veřejné vulgarismy vždy mají padat tvrdé tresty, nehledě na to jak moc velkou pravdu mají podporovat. Taky to tak normálně je. Tzv. fanoušci jsou jednou z mála vyjímek. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvedni prdel z gauče a běž do divadla, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju fotbal, mě fotbal totiž zajímá. Na rozdíl od takzvaných fanoušků kteří se ho snaží jen likvidovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a čím přesně nadávky likvidují fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký fotbal sleduješ? V Anglii i všude jinde se chorály hemží nadávkami, na nižších domácích soutěžích to je úplný extrém. Tak by mě zajímalo, na jaký fotbal se díváš.

Reagovat
iamek

. I Ve Spanelsku se nadava :).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

a kdo by to financoval a kdo by ty milóny vězňů hlídal a staral se o ně

Bože ty jsi spadl nevím odkuď...

Reagovat
iamek

troll

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké miliony? je vás pár desítek, jen bohužel znepříjemňuete život nám všem.

Reagovat
Aldeano

No, třeba ty miliony lidí co v ČR mluví vulgárně?

Reagovat
iamek

A proc se v Anglii, ktera je vsude nas vzor neprerusuji zapasy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne!

Pozavirat je vsechny,uzavrit hranice,rozeslat vyplneny volebni listky a pozvat Kim Cong Una na hrad na pratelskou navstevu

Reagovat
smazaný uživatel

Potírat vandalismus je znakem demokratické společnosti. Nikoliv naopak.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Potirani nazoru je krasnej priklad tvy demokraticky spolecnosti

Reagovat
smazaný uživatel

To umíš projevovat názor jedině vandalismem? Co to jsi za zrůdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávky na Peltu jsou vandalismus, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty jsi za člověka, že bys lidem přikazoval, jakým způsobem mají názor vyjadřovat? Jaká slova mají používat? Běž do háje, ty vandalisme.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká že já? To by měla společnost. Tomu se říká demokracie.

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu? Přikazovat lidem, jak mají mluvit? Tvůj názor je neskutečně hloupý a to vulgarismy nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem ti napsat,ze jsi klasickej kreten,ale pak jsem si uvedomil co vsechno by to mohlo udelat s tvou detskou,krehkou psychikou..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mluvit sprostě je už bordel, aha. Tak zavřeme hospody, zakážeme lidem chodit ven, vlastně ani nebudeme chodit do práce, protože všude slyším sprostých slov více, než na fotbale.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Když budeš vyřvávat sprostě na náměstí, tak tě poprávu zavřou. Proč by to na stadionu mělo být jinak? Doma si mluv vulgárně jak chceš pokud tě fotřík neseřeže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi normální, proč by kurva někoho měli zavírat za řvaní na náměstí? Jsi trochu zpátečnický, asi tak 25 a více let. Silně mi to připomíná toto https://www.youtube.com/watch?v=1R18hqTMeAw .

Reagovat
Kepy_FCB

Jak píše iamek tak ten urbis pictus je jen troll. Předpokládal že na ty jeho debility bude spousta reakcí což mu bohužel vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jaké reakce čekat od lidí, co jsou schopni brát děti jako živé štíty, napadat pořadatele ve velkých skupinkách třeba jen proto, že je z lásky ke svému klubu nepustil opilé na stadion... jste prostě zrůdy zrůd, odpad společnost

Reagovat
smazaný uživatel

Daleko horší se mi zdají lidi, kteří mají nechutné názory, které ještě k tomu považují za jediné správné a toho, kdo si dovolí oponovat, by trestali, zavírali a stavěli na okraj společnosti. To se mi zdá daleko horší, než když si někdo zanadává na fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutné názory? Já jen chci, aby se už platící zákony konečně začali uplatňovat i na stadionech.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky chci aby se polovina zbytečných zákonů zrušila, aby se zrušila většina zbytečných úřadů, na které musím chodit kvůli každé pičovině, aby sem na všechno nepotřeboval papír a povolení někoho, aby byla politika maximálně a co nejvíc to de lokální, aby se fotbal dělal pro fanoušky.........Boužel todle všechno je nemožné a nic s tím asi neudělám...Musím se s tím smířit, stejně jako ty že fotbal je kurva fotbal.

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Paták se taky zase vyznamenává. Jenom od 30. minuty co jsem se začal dívat, tak dvě žlutý pro Liberec absolutně vymyšlený a Sparta dvě rozehrávky přímáku neregulérní - jeden za zády rozhodčího, který kontroluje stav zraněnýho a míč nestál a druhej přímák rozehranej 10 metrů od přestupku...

Reagovat
diskoschlampe

Na to nemá čas, musí kontrolovat, jestli hráči správně házej auty...

Reagovat
REPLIKATOR

Já bych dal do útoku Frýdka, on snad dokáže zahrát všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Vavruška

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Sparta Krejčí

Reagovat
j_mrazik

Dávají zítra Slávii aspoň v televizi? Tohle musí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda tuším

Reagovat
Kvooca

Rekl bych, ze je to velmi pravdepodobne.

Reagovat
db18

Rajnoch Po zápase zase bude nadávat na rozhodčí...

Reagovat
diskoschlampe

Měl by jim pogratulovat, že jo...

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kvooca

Aaaa pyrotechnika, tak schvalne? Bude se prerusovat???

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Hmm tři goly doravany je to skoda sparta docela spatna

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí dokonalost

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha žampión!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

tak ted si Sparta dělá s Libercem co chce...letos zaslouženej mistr

Reagovat
db18

Kde jsou ty přerušení a kontumace? To mají sudí asi špatný notičky, takhle Berbrova Plzeň přece nikdy ten letošní titul nezíská...

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ondra Švejdík je stejně anděl. Ještě daroval Liberci gól, když ho ani rozhodčí neuznal, a stejně jim to nepomohlo

Reagovat
diskoschlampe

Trošku rozdíl dávat na 1:0 nebo dávat góla za stavu 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Při prvním gólu jasná teč. Proč to sakra nikdo nevidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál někdo někdy 15 domácích zápasů za sebou v jednom ročníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším, že žid měl bilanci 14-1-0, ale všech 15 se nikomu vyhrát nepovedlo.

Reagovat
goodbay

Sparta paráda. MISTŘI!!! Celkem slušná návštěva a velice dobře se fandilo. Rozhodčí špatnej a to přerušování zápasů kvůli pokřiku, že "Pelta je čumák" vůbec nechápu. Abych byl 100% spokojenej, tak mi chyběly(vadily) dvě věci . Sparta prostě snad nikdy toho bůra nedá. Co dneska spálili, to je neskutečný + několik tyček. Co jsem koukal, tak naposledy 5 golů v lize dali v srpnu 2010, jinak ikskrát výsledek 4:0 či 4:1. Nějaký vyhlašování o přestávce, že jsme v turnaji U18 vyhráli nad Kanadou mi vůbec nezajímá. Na fotbale by se tohle vůbec nemělo hlásit. Zrovna na Spartě, když bylo na MS v hokeji na Slovensku, se hlásalo "zrušte hokej", to se mi hodně zamlouvalo. Zajímalo by mě, jestli by se i na hokeji hlásili fotbalový výsledky. Jinak spokojenost jak s hrou, tak s atmosférou.

Reagovat
db18

nám teda hlásili, že jsme v mistrovské sezoně s Bohemkou prohráli 1:0

Reagovat
goodbay

Tak výjimka, navíc první titul, to se ještě dá pochopit.

Reagovat
taws

Tak to je úplně běžný že se na fotbale hlásí výsledky z hokeje, nebo třeba Davis cupu..na hokeji je to to samé...myslím že to neni nic hroznýho a pobuřujícího, když to je zahlášený třeba v poločase..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Miguel19

Nechápu. Když to přece nezajímá tebe, tak proč to říkají co? Burani..

Reagovat
goodbay

Přesně

Reagovat
Godwinson

Ideální sestupová dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba Podaný nejvytíženějším hráčem svýho klubu ten kluk to ještě někam dotáhne

Reagovat
Kvooca

S nim jsem chodil na stredni

Reagovat
smazaný uživatel

A byl v pohodě?

Reagovat
Chlupatá máma

Paták si může s Ardeleánuem podat ruce. Po zářezu v Příbrami opět zářez venku. Neuznaný 2 góly, ruka ve vápně, 2 vymyšlený žlutý karty - to se to pak hraje... HUMUS, HUMUS, HUMUS! PELTA VEN

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Pro pomluvače! Svěrky je Svěrky nedoceněný utočník se srdcem na správném místě a v příští sezoně, Baník jede do pátého štaflu, jelikož s utokem Svěrkoš - Baroš a v záloze Lindpere, Kukec, Greguš to ani jinak nepujde. Venco

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ještě brzdil. Pořád ještě nejsme zachránění. Navíc, Slávia taky chtěla být tuhle sezónu do 5.místa a hrát o poháry a kde je teďka..

Reagovat
HorajzmAmmann

Víš moc dobře s jakým utočníkem začínala SKS ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas v parádní atmosféře . Jen bych při cestě za titulem čekal víc lidí. 12 tisíc na Spartu pár kol před koncem a s desetibodovým náskokem, to není moc dobrá vizitka.

Reagovat
goodbay

Se přiznám, že jsem čekal i míň (kolem 10 tis.), takže jsem vcelku spokojen.

Reagovat
Ángel di María 22

Válec Každej bod navíc jde do docela nepřekonatelnýho počtu v budoucnu. Udělat 80 by bylo něco neskutečnýho, ale hlavně už do konce sezóny neprohrát.

Reagovat
Sosi

Nějak začínám mít pocit, že až ta Sparta vyhraje titul, bude tu k nevydržení a arogance některých fanoušků dosáhne vrcholu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...to proto, že tu někteří nesparťanští fanoušci pofňukávali, že už nejsme tak arogantní jako dřív. Tak se to musí napravit, no.

Reagovat
goodbay

Zase ze strany fanouška Sparty, se místo oslav titulu svýho týmu byly řeči typu: Haha, hlavně že to nemá zase Sparta, věčně druhá. Vůbec se neřešilo, že titul vyhrála Plzeň nebo Slovan. To myslíš, že je v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty celorocni kecy od ostatnich fanousku vsech tymu to ale mit nebude .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

hmm tak sparta má už ted víc bodu než míval v posledních deseti letech mistrovský tým na konci ligy...jestli to nerozprodají tak v pohárech mají šanci udělat lepší úspěch než současná plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Mají. Ale nesmí je opustit to nasazení a motivace vyhrávat, která je teď žene za titulem.

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud udrží Hušbauera, Dočkala a Krejčího ( pro mě asi ted největší hvězdy v lize ) tak budou mít defakto reprezentační zálohu, která může uspět i v pohárech. Celkem jim fandím ... určitě víc než Plzni ...

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ten Doležal by nám dal gól kdykoliv, největší kopyto v lize, ale nám dá gól snad pokaždé

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten dědula co komentuje Brno : Boleslav nebo třeba komentoval Znojmo : Baník by si měl za A) neplést Lotyše z Estoncem, neplést jména a za B) Trošku krotit to svoje Zbrojovácký srdce. Při golu Šumbery dostal málem infarkt a při šancích MB by si měl odpustit to svoje naštěstí ...

Reagovat
F.Torres

Paráda, Boleslav o kousek blíž pohárům a Zbrojovka na 90% zachráněná. Ještě večer výhra Slavie a zítra Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

jak já to brno nemám rád

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTMwMTI0MTE3NDkzNjAwMDpybZgEK0AcuC7q9Dg%3D&kind=MAIN

nemám zbrojovku rad celkově, ale takhle mě připravit o penize rohem v 92. minute, to se nedela. Zvlast kdyz si vsadim po x mesicich

Reagovat
ACSeRw!n

zacal jsi fotbal sledovat vcera?

FYI: Brno ma s Plzni druzbu

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu tvoji otazku. To ze ma Brno s Plzni druzbu snad jeste neznamená, že jako fanda Viktorky musim mít rád Zbrojovku ne? Prostě ten tým nemám rád a hodně mě mrzí, že se poslední dobou zvedli a nespadnou

Reagovat
ACSeRw!n

ano, musis..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to Bohemka zvladne dneska

Reagovat
db18

8. minuta a první vyvedený...

Reagovat
centos

Škoda že Bohemka nemá větší stadion, tohle je nejzajímavější nebaníkovský zápas jara.

Reagovat
db18

...nakonec nic moc

Reagovat
centos

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kepy_FCB

v BBV memlal Pelta že chce mluvit s fans...

Reagovat
db18

...aspoň začátek

Reagovat
Kepy_FCB

Je tu první vzruch v hledišti. Po obligátních heslech Pelta ven! a Pelta je čurák! si jeden z fanoušků vylil zlost na šéfovi ochranky a z metru mu do obličeje hodil pivo. Za doprovodu dvou členů ochranky a v řádně podnapilém stavu odchází bez dalších projevů násilí ze stadionu.

Reagovat
Losinho

Se divím, že ho tam "v řádně podnapilém stavu" vůbec pustili, když byly zpřísněné kontroly.

Reagovat
Losinho

Udržet!

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju si plichtu!!!! Sem se poprvé v životč opil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ůůůůů já sem tu byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stydím se....

Reagovat
adalbertus

no kdyby jenom tu...

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
adalbertus

.... v hospodě

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
centos

Dívat se na tu naprostou neschopnost Bohemky vytvořit nebezpečnou situaci, i když mají držení míče 84 % nebo kolik to tam bylo, je čiré utrpení.

Reagovat
Il Architetto

V poslední 15 minutovce jsme dostali v sezóně už 15 gólů. To je neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole plichtaaa slavie je nechutnáááá

Reagovat
Kepy_FCB

Po tomto kole má tabulka již svou finální podobu. Pohyby v ní už budou jen nicneznamenající.

Reagovat
db18

Nechval dne před večerem - Znojmo třeba nějakou náhodou porazí Příbram a bude to...

Reagovat
Losinho

Uff...bylo to utrpení, ale 3 body jsou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpěná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

A takhle to zůstane! Bohemka pryč!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeruzalemští spadli hrobníkovi z lopaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Znojmo a Bohemka dolů

Reagovat
Radin

Bral bych v druhé lize nějaké zajímavější týmy, ale Bohemka si to zaslouží no..Jen co blbne Opava zase..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem tam, ale prý to byla strašná grcačka

Reagovat
smazaný uživatel

To teda byla, nedalo se na to dívat. Oni jsou zase nervózní nebo já nevím, co s nima zase je.

Reagovat
Puskas

Teď někdy jedou do Prostějova, ne? tam se rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostějov máme doma

Reagovat
F.Torres

to jsem předpovídal už před sezonou, snad to takhle dopadne a Hradec, Budějovice nahoru

Reagovat
F.Torres

Začnu pozitivně. 3 body jsou parádní, nejspíše budou znamenat záchranu v případě zítřejší výhry Příbrami. Pak už nám to může Příbram klidně pustit a bude vymalováno.

Teď negativní část. Co to do pi*e bylo za hru? Proč se nakopává Necida, kterej prohrává všechny hlavičkový souboje? Proč se to nakopává, když vepředu nikdo není? Proč se nakopává a nepřihrávají si? Trenér z holandska a on naordinuje nakopávání? Co to je za de*ila? Fakt neskutečně jsem byl nas*anej během zápasu, naprostá tragédie. Jediná klika byla, že ta Bohemka nebyla schopná si vytvořit golovku, ovšem ta převaha byla neskutečná.

Nechápu tu naši hru, jednou přehráváme Plzeň, pak Teplice a pak takhle vyhoříme, je to prostě děs. Doufám, že to bylo jen nervozitou a v pátek zahrají lepší utkání a konečně budou snad hrát opět fotbal, protože toto pánové by nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo neřeš tam už je to prej definitiva kuli staďáku, 0vá šance. A Bohemka taky už vypadá po dnešku dost pravděpodobná, takže vlastně půjdou dva nováčci a Slavie s Baníkem dělaly jenom křoví.

Reagovat
F.Torres

Jestli to je s tím Znojmem pravda, tak v tom případě ta záchrana už je opravdu velice blízko a dneska se o ní téměř jistě rozhodlo. Bohemka příští kolo jede do Boleslavi, kde by to mělo být jednoznačný, Dukla ta to opět vypustí, takže tam půjdou za 3 body a následně Jablonec a Plzeň by měli s nima uhrát minimálně remízu. Takže Slavia musí urvat ještě někde ze zbývajících zápasů alespoň 3 body a bude rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Dělali. To křoví vám v další sezoně zamotá hlavu. FCB Ale jinak, Bohemka rvala body a ještě bych ji nezatracoval.

Reagovat
F.Torres

Má velice obtížnej los, když to žádnej z těch celků nevypustí, tak je jasně sestupující. Ovšem v posledních kolech puštěnejch zápasů bylo celkem dost, tak uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Y tam patří, Baník přece neni měkkej. To už je ohraná písnička s tim motáním hlavy, radši míň řečí a lepší výsledky. Bohemce to taky nepřeju za tu bojovnost, ale vychází to na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo definitiva, ale škoda te Příbrami. Ta by se na sešup hodila. Jenže Jarda jedná rychle a Liberec už o nic nehraje a body jsou body.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - Liberec 3:1 domluvený zápas a měl jí Baník dolu!!!

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Zavadila by byli v háji jako my nějak dvě sezony zpátky bez Lukeše.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Psotka, zas ho vykopli z Olomouce a na začátku další sezony je tam znovu, vsadím na to levé obočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

je mi fakt trapně, včera jsme předvedli jednu fotbalovou akci a vyhráli, nicméně si myslim, že zachráněný rozhodně nejsme, Bohemka bude schopná ještě nějaký body posbírat, my naopak s touhle hrou uděláme akorát tak prd, fakt ani nevim, jestli chci abysme se udrželi, další sezonu s Řebíčkem bych nemusel přežít, vždycky dokáže překvapit

Reagovat
centos

Cywe, solidní nervák, poprvé jsem fandil Příbrami :))

Reagovat
Miguel19

To je možný jenom u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Jech, luxusní výkon.

Reagovat
twerp

To se přerušovalo i v Příbrami nebo se prostě nastavovalo, dokud Příbram nedala gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavovaly se 4 minuty.

Reagovat
twerp

Ok, mě to na livesport ukázalo gól v 95 a pak se ještě tak dvě minuty hrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Se pak 2 minuty hádali

Reagovat
Shevchenko

Dvě minuty se hádalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, branka padla tak 10 sekund po nastaveném čase. Ale hlavně tam byl neskutečný faul na Hrubého. V tom zápase bylo více sporných situací, ale tohle bylo až neuvěřitelné. Hruška šel do vápna a sundal Hrubého řeckořímských zápasem.

Reagovat
twerp

Hm.. to je škoda, Znojmo mi bude chybět a myslím si, že kdyby měli jistotu záchrany, tak by se i ten stadion nějak vyřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to asi složitější. Každopádně "bylo" Znojmo parádním oživením GL. Když jim zápas sedl, tak předváděli velmi odvážný fotbal, kterému se muselo tleskat.

Reagovat
Wat

Nejvtipnější je, že i v televizi šlo vidět, jak tam k němu Hruška jde ještě před rozehráním a šťouchá do něj, ale Jecha to nechalo klidným po celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam Hruška už předtím vletěl jak šílenec a boural všechny okolo. Tím chvatem tomu nasadil korunu.

Reagovat
Wat

Jj, tam před sebou máchal rukama jak nějakej nedočkavej důchodce ve frontě před obchoďákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově to stejně asi remíza měla být. Takže to nemá cenu řešit.

Reagovat
DieFohlenBMG

viděl jsem mnohem větší extrémy, ale fakt blití

Reagovat
aither

Jak to teda je? Padá Znojmo automaticky nebo ne, když dneska tak hrotili ?

Reagovat
DieFohlenBMG

Krbeček Postavte mu sochu!!

Reagovat
Wat

Spíš Hruškovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A to vyjádření po zápase... Ostuda. Hrubý respekt, ukočíroval emoce.

Reagovat
Shevchenko

Tak honem mi povězte ty pohádky o tom, jak to Znojmo všem pouští

Reagovat
smazaný uživatel

Nepouští, ale sestupuje.

Reagovat
smazaný uživatel

a Hruška se všem směje do ksichtu,paráda, je vidět, že Starka si to zase ošéfoval !!!

Reagovat
Miguel19

Ani moc ne, když Příbram měla kopat minimálně 2 penalty..

Reagovat
smazaný uživatel

A Znojmo mělo jít dvakrát samo na brankáře, ale co se nestalo, někdo to mávnul....

Reagovat
smazaný uživatel

Tam těch kontroverzí bylo ještě víc. Velice dobrá reklama pro GL.

Reagovat
cubinho

Tak si dovolili Znojmo zařezat i v přímém přenose. Jarda očividně nemá strach.

Takový faul, to není možné...

Reagovat
oli9

jestli je ještě někomu sympatická ta zku*vená Příbram tak je to dement.... Tenhle plevel bude v GL snad pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva musíme porazit tu Příbram zajebanou, Baník půjde nahoru, Olomouc taky a Znojmo nebo Bohemka by mohli taky něco ukopat....ta Příbram musí pryč už jen kvůli tomu, aby se to trošku pročistilo. Ať tam postavěj jedenáctku z odchovanců, maj šikovný kluky a začnou hrát hezkej fotbal bez Starky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem docela rád, že to bylo v tv. Ok, penalta mohla být, ale podle mě tak pade na pade. ALE: minimálně tři neudělené žluté, od nějaké 88. min dvakrát o třicet metrů posunutej aut... ten jasnej roh, kterej jim sebral? nastavení čtyři minuty?? bez jediného ošetření po čtyřech střídáních?! a v čase 94:05 je ještě v klidu nechat vyměnit si rozehrání rohu... No a samozřejmě to jak Hruška šel po Hrubým s jediným cílem, tak to ani nemluvím. Zpíčená Příbram!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten konec byl jaký byl, ale Znojmo si to zremizovalo samo. Za to, jak šli 3 na 1 a co s tím provedli si snad ani nic jiného nezasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

co je zas tohle za názor? udělali chybu, že nedali gol, ok, byli v druhé půlce horší, ok, ale gol dostali kvůli tomu, že je zaříznul rozhodčí!

Reagovat
goodbay

Proti Jardovi nikdo nepůjde.

Reagovat
PavlíčeQ

To jsem zas jednou vsadil na ten náš prales a Příbram minimálně jedna penalta pro Příbram + tyče, břevna .. tohle zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby Příbram konečně spadla. Ale nevěřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam ten Mudra strkal ruku při té standardce...

Reagovat
Aldeano

Tak z týmů Příbram,Slavie,Baník,Znojmo,Sigma,Bohemka. Hraje suverénně nejhorší fotbal Slavie. Ta včera ukázala, že její obrana i útok prakticky neexistuje A v závěsu je Sigma, protože krom toho, že nemá obranu, tak v útoku má naopak Varadiho.

Reagovat
F.Torres

Včera hrála Slavia tragicky, to ovšem neznamená že takhle hraje pořád Takže to tvoje suveréně nejhorší si strč víš kam

Reagovat
Aldeano

Pořád ne. Ale co přišel Pastoor, tak ano.

Reagovat
F.Torres

Celkem by mě zajímalo, kolik zápasů jsi viděl? Proti Spartě a Bohemce ne?

Reagovat
Aldeano

Ty taky. A s Plzní,Jabloncem a Bolkou.

V Teplicích hrála Slavia dobře, to je pravda...

Reagovat
F.Torres

V Teplicích, Znojmo rozdrtili převahou, Plzeň taky přehrávali. To mi nepřijde až tak málo..

Reagovat
Shevchenko

To byly peníze Jardy.

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram

Reagovat
Aldeano

Mimochodem ona si Příbram rozhodčí i chrání? Nebo co byl zač, ten cápek v té mikině?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tam Lacka odstrkával od Řezníčka

Reagovat
Aldeano

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec aspon ten bod faul hrusky ano...ale zas znojmu odpustili 2 penelty...takze si nemaj na co ztezovat a remiza zaslouzena.

Reagovat
goodbay

Se divím, že je zrovna v Příbrami nepískli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak piskat by se meli vsude....a i proto verim ze to nebyl ucelove uznanej gol, protoze by to moch udelat uz driv a min okate. Proste chyby se stavaj a jak uz bylo nekde receno....22 lidi ve vapne neuhlidas

Reagovat
db18

90+5 - chybělo už jenom aby ten gól padl z penalty

Reagovat
icka

To co predvedl Hruska by mela byt stopka dodatecne minimlne na 10zap a rozhodci to same.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude Jarda živ, Příbram prostě nespadne... Obdivuju Hrubýho, že Hruškovi a Jechovi nenatáhnul...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

PELTA VEN !!!

Reagovat
Sosi

Když už se tady nadává, mně přišel faul spíš ten hovadskej náběh Krbečka...

Reagovat
Sosi

Tak kdo toho Jecha nakonec vlastně podplatil?

Reagovat
C-M@ster

Jebat Peltu, vymrdat Balaštíka!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjádření damkové nechci se dívat už na tu českou břečku, zavřete peltu a Damkovou za to vyjádření taky

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to naplno, ale ať už jde do piče.

Reagovat
F.Torres

Jinek ten rozhodčí Jech. Ten už by si neměl nikdy zapískat, on je buď tak tragickej nebo se nechá uplácet až to bolí. Nejhorší rozhodčí u nás, kdykoliv ho vidím, tak něco neskutečně posere. Zakázat mu pískat na doživotí

Jinak vyjádření Hrušky Alespoň by mohl přiznat, že fauloval...

Reagovat
Wat

To je pravda, nejhorsi na tom ale je, ze v nizsich soutezich a tridach, kam bezesporu svejma kvalitama patri, by ho nejspis uslapali. Nejlepsi by (nejen) pro nej bylo skoncit.

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo by ho ušlapal když tam nikdo nechodí, bohužel.

Reagovat
Wat

Samotní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Česká liga je zmrdstvo vedený největším zmrdem. Je absolutně jasné, že tady se dělá fotbal jen pro praní špinavejch peněz. Lidem se sere na hlavu a smějou se jim do ksichtu. Opravdu to má cenu ještě sledovat?

Reagovat
Kepy_FCB

Dokud bude Baník existovat tak ano!

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Puskas

Jde "jen" o Znojmo, proto nějaké radikální řešení nečekejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni úplně stejně vyhrála Příbram v Budějovicích. Jak dlouho jim to bude procházet. Ostuda ligy, žuma, podvod!

Reagovat
Puskas

To byla ta penalta, když byl míč na půlce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele