Gambrinus liga - preview 26. kola

25.04.2014, 08:37, aktualizováno 28.04.2014, 08:44
Previews
Fotbalisté Znojma mohou dnes v Příbrami v dohrávce 26. kola ukončit čekání na ligové vítězství, které neslavili od začátku března. V tabulce jsou navíc na předposlední sestupové příčce a mají stejně bodů jako poslední Bohemians Praha 1905. Příbram však hodlá potvrdit dobrou domácí bilanci a výhrou získat klid.
1. FK Příbram - 1. SC Znojmo  (pondělí 18:00)
V pondělí se tradičně bude dohrávat již 26. kolo české nejvyšší soutěže. Příbramští doma přivítají Znojmo. Oba týmy hrají o záchranu.

V lepší výchozí pozici se nacházejí domácí fotbalisté, kteří okupují jedenáctou příčku a od sestupového pásma je však dělí čtyři body. Příbram se bude chtít opřít o své domácí prostředí, v němž v posledních sedmi zápasech nebodovala pouze se Spartou. "Znojmo až na poslední dva zápasy hrálo dobře. Viděl jsem jejich utkání s Brnem, ve kterém mělo Znojmo několik vyložených šancí a Brno nakonec vyrovnalo v závěru zápasu, když už Znojmo mělo vyloučené dva hráče. Znojmo je běhavé a disciplinované mužstvo, které dokáže odehrát dobré utkání s každým týmem. Největší oporou je brankář Hrubý, mají tam další fotbalisty, kteří dokazují, že mají na to hrát ligu. My však chceme doma vyhrát, abychom se ještě více přiblížili záchraně," přeje si kouč domácích Petr Čuhel.

Není to jako na podzim, kdy Znojmo jakožto nováček soutěže úspěšně vstoupilo mezi elitu. Na jaře přišel útlum, trápí se s koncovkou a navíc v posledních čtyřech duelech inkasovalo 13 branek. Jihomoravané již 6 zápasů v řadě neslavili vítězství a to vše se podepsalo na aktuálním postavení v tabulce, kde se ocitají na hraně sestupového pásma. "Předpokládám, že nám osmidenní přestávka od poslední prohry s Baníkem Ostrava prospěla a hráči se z nezdarů otřepali. Prohry a devět inkasovaných branek v předchozích dvou zápasech jsme si rozebrali a už jsme se k nim v další přípravě nevraceli. Na rozdíl od minulých zápasů nám nyní při pohledu na tabulku už jde více než o hodně. Důležité bude, abychom se zlepšili v koncovce. Příbram představuje zejména v domácím prostředí nesmírně silného protivníka, který dobře brání, v útoku má nebezpečného Řezníčka a standardní situace dobře rozehrává Pilík," varoval před sílou soupeře kouč hostí Leoš Kalvoda.

Příbram bude v pondělí postrádat potrestaného Jukse a dvojici rekonvalescentů Švancara a Abraham. Hosté přijedou bez zraněného Hudce a vykartovaného Odehnala.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Krbeček, Hájovský, Zápotočný, Mišůn - T. Pilík, Tarczal, Mašán, Volešák, Zeman - Řezníček.
1. SC Znojmo - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Helísek, Hnaníček, Jonov, Mudra - Gál-Andrezly, Lacko, R. Buchta, Crnkič - Vašíček, Reljič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Každý z týmů bojují o jiné cíle, ovšem oba se mohou honosit dobrou formou z posledních utkání. V Brně se domácí Zbrojovka bude snažit ještě více vzdálit sestupovým starostem, zatímco hosté z Mladé Boleslavi budou bojovat o další přiblížení se pohárové Evropě.

Brno si sebevědomě a rázně poradilo se záchranářskými problémy. Přestože ještě definitivní jistotu pokračování v první lize nemá, skvělá šňůra čtyř utkání bez prohry, navíc se třemi vítězstvími, dodala potřebné sebevědomí i body do závěru soutěže. Aktuálně má Zbrojovka šest bodů náskoku na předposlední Slavii. Brnu se daří především doma, kde prohrálo pouze jeden z posledních osmi utkání. V těžkém duelu proti rozjeté Mladé Boleslavi se domácí budou muset obejít bez zraněného Markoviče.

"Čeká nás velmi těžký soupeř, který v posledních dvou zápasech nastřílel osm branek. My jsme si však také naši úspěšnou sérií zvýšili sebevědomí. V otázce sestupu ještě není nic vyřešeno, potřebujeme ještě minimálně tři body k záchraně. Chceme je uhrát co nejdříve, abychom nebojovali například se Slavií o život. Boleslav má velmi zkušené mužstvo, které míří do evropských pohárů. Naším cílem je soupeři tuto cestu znepříjemnit," uvedl trenér Brna Václav Kotal.

V popředí tabulky mají týmy velké odstupy, což platí i pro Mladou Boleslav, která si kráčí pro třetí místo, a tedy účast v Evropské lize v příští sezóně. Skvělé jaro v podání týmu kouče Jarolíma, ve kterém z devíti utkání šest vyhrál a pouze jednou prohrál, sestřáslo ostatní konkurenty v boji o pohárové příčky. Další body chtějí hosté přidat v Brně, na které se jim daří. Z posledních sedmi ligových utkání s ním prohrálo jen jeden zápas. Hostům budou scházet ještě ne úplně zdraví Janíček, Fabián, Hůlka a Sivrič.

"Náš cíl je vybojovat třetí příčku, proto si potřebujeme minimálně udržet náskok na pronásledovatele z Liberce a Teplic. To znamená, že jedeme do Brna vyhrát, i když to nebude snadný úkol. Vždyť Brno uplynulá čtyři kola neprohrálo a naposledy získalo tři body v Teplicích," připomněl úspěchy soupeře hostující kouč Karel Jarolím.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Buchta, Schuster, Pernica - Pašek, Šisler, Zavadil, Keresteš - Skalák, Kroupa, Hyčka
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Kysela, Kúdela, Dosoudil, Bořil - Ščuk, D. Jarolím - Zahustel, Magera, Štohanzl - Šultes (Nešpor)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baumit Jablonec - Vysočina Jihlava  (neděle 17:00)
Ve 26. kole na sebe narazí dva sousedé ze středu ligové tabulky Baumit Jablonec a Vysočina Jihlava. Oba celky ještě nemají úplně vyhráno, co se záchrany týče, nicméně jejich situace není rozhodně nikterak dramatická. Do známého prostředí se vrací trenér Petr Rada.

Pro Jablonec bude utkání s Jihlavou generálkou na odvetné pohárové utkání se Spartou. Baumit první zápas vyhrál 3:1 a je tedy velmi blízko zopakování loňského úspěchu. Na Letné ho však bude čekat ještě hodně krušných 90 minut. V lize je postavení Jablonce o poznání horší. S aktuálně devátým místem zatím nemůže panovat spokojenost, ovšem pokud se Severočechům podaří triumfovat v poháru, bude sezóna považována na úspěšnou. Svěřenci trenéra Skuhravého ale nemají zrovna dobrou formu, tedy alespoň výsledkově. Výhra nad Spartou je světlou výjimkou, jinak v lize Baumit nevyhrál už pět kol! Naposledy prohrál v Mladé Boleslavi těsně 3:2. "Chceme vyhrát a potvrdit dobrou hru z posledních zápasů, nečeká nás ale snadný soupeř. Rádi bychom si zvedli sebevědomí před pohárovou odvetou se Spartou," nechal se slyšet asistent trenéra Pavel Drsek.

To Jihlava je na tom s formou mnohem lépe. Neprohrála už sedm kol a to hrála například v Plzni, na Slávii nebo doma s Mladou Boleslaví. Tým trenéra Rady šlape jako hodinky a nic na tom nezměnila ani remíza se zachraňujícími se Bohemians 1905. Jihlava se tak rázem vyšplhala na osmé místo a je blízkou blizoučko konečné záchraně. Do známého prostředí se navíc vrací trenér Petr Rada, jenž v Baumitu působil.

"Jablonec má kvalitní tým, i když se mu teď nedaří, tak jak by si představoval, ale to nic nemění na jeho síle. Viděl jsem několik zápasů, kdy se blýskl dobrou hrou, jako třeba v Boleslavi nebo v poháru se Spartou. Těším se do Jablonce nejen na zápas, ale i na krásný stadion a lidi, které jsem zde poznal za doby svého působení," rozhovořil se trenér Jihlavy Petr Rada.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - P. Eliáš, M. Kysela, Beneš, Novák - Rossi, Loučka - Kopic, Čížek, Moulis - M. Hubník
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Mikula, J. Krejčí, Šourek, Vepřek - Jánoš, Jungr - Masopust, Koloušek, Vaculík - Harba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 4.00 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (neděle 20:15)
V neděli se bude hrát ve vyprodaném Ďolíčku malé pražské derby, v němž Bohemians i Slavia budou bojovat o důležité tři body pro boje o záchranu. Oba týmy mají po 23 bodech a ocitají se na hraně sestupového pásma.

Klokanům se pod vedením trenéra Luďka Klusáčka daří, když ze šesti zápasů prohráli jediný a vytěžili celkem 9 bodů. Kouč Bohemians však nepovažuje zápas se slávisty za klíčový. "Tento zápas nerozhodne o tom, jestli sestoupí Bohemka, nebo Slavia. Je jenom dobře, že bude vyprodáno. Bude krásná kulisa a to k fotbalu patří, kvůli tomu se hraje a na ten zápas se těšíme. Martin Berkovec chytal v posledních zápasech velmi dobře a samozřejmě je to pro nás ztráta. Nicméně věřím, že ten, kdo nastoupí, a to nyní opravdu neprozradím, ho nahradí. Kluci mají moji důvěru a věřím jim," řekl trenér domácích Klusáček.

To slávistům s novým trenérem Alexem Pastoorem to tak moc dobře neklape. V sedmi kolech totiž pod jeho vedením uhráli pouze čtyři body. Proto se ocitají na předposledním místě a po sobotě jsou dokonce poslední. Nad sešívanými se snáší temná mračna v podobě senzačního sestupu do druhé ligy, proto potřebují v Ďolíčku uspět. "Všech následujících pět zápasů je jen o výhře, nebo prohře. Žádná jiná cesta není. Od každého je očekáván bojovný přístup. Myslím, že není teď důležité, jak budeme hrát, zda dobře nebo špatně, je to všechno o zisku bodů," uvedl kouč Pastoor.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Havránek - Pauschek, Brabec, Krch, Kalina - Jindřišek - Hora, Nerad, Rada, Bartek - Lietava.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Černý - Dostál, Škoda, Smejkal, Tusjak (Čonka) - Gecov, Hrubý - Juhar, Vošahlík (Piták), Zmrhal - Necid.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Ostrava bude chtít týden starou kanonádu proti Znojmu potvrdit i v domácím zápase. Na Bazaly přijede Dukla, která na jaře stále marně hledá svou podzimní formu.

Baník se před týdnem v Brně po patnácti kolech konečně mohl radovat z vítězství. Tři body do tabulky přišly právě včas, protože do konce soutěže již moc kole nezbývá, a ostravský celek tak získal lepší pozici do tvrdých bojů o udržení. Euforii z venkovního vítězství proti Znojmu v Brně může poslední celek tabulky využít doma proti trápící se Dukle, které na podzim na jejím hřišti podlehl pouze o gól. Doma se ale Baníku v lize rovněž příliš nedaří. Ve dvanácti utkáních slavil vítězství pouze třikrát, naposledy loni v září. Kvůli kartám nenastoupí Sukup, kvůli zranění pak trio Petrus, Škutka, Sinělnikovs.

"Dukla už dlouhou dobu hraje svůj styl - kombinační fotbal roztažený do stran, s rotací hráčů, na hrotu Pospěch. To je gólový hráč, na kterého si budeme muset dát pozor. Opět to bude o tom, abychom se snažili hrát útočně, dobře presovat a získávat výhodné pozice po ztrátách soupeře, ze kterých můžeme skórovat. Je to pro nás důležitý zápas stejně jako všechny další. Chceme navázat na utkání se Znojmem a v sobotu to zvládnout," uvedl trenér Martin Svědík.

Dukla se loučí s vidinou evropských pohárů. Může za to špatná jarní forma, vždyť borci z Prahy vyhráli po Vánocích pouze dvě ligová utkání, zatímco hned šest jich prohráli. Poslední vítězství však přišlo právě při zatím posledním venkovním utkání v Jablonci, kde Dukla ukázala, že góly dávat nezapomněla. V Ostravě bude mít proti bojujícím domácím možnost své jarní nezdary odčinit. Ani jednou se Dukle na jaře například nepovedlo udržet čisté konto. Hostům budou chybět Koval, Néstor, Vorel a Malý.

"Ač je Ostrava na posledním místě, herně jí tato příčka určitě nepatří. V minulém kole se po změně trenéra chytli i výsledkově jasným vítězstvím ve Znojmě. V mužstvu se objevili pro nás neznámé tváře, jako je Narh nebo Lindpere, zároveň má ve svém středu dost rychlostních typů, takže na jejich rychlý přechod do ofenzivy se musíme připravit," nechal se slyšet trenér hostů Luboš Kozel.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Zawada, Frydrych, Baránek, Vengřinek - Greguš, Lindpere - Štěpán, Svěrkoš, Kukec - Narh
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štetina, Božič, Matěj Hanousek - Hlinka, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Pospěch, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Sigma Olomouc  (sobota 19:00)
Moravské střetnutí bude k vidění v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko hostí celek namočený v boji o záchranu, Sigmu Olomouc.

Slovácko se nachází v první polovině tabulky a na sestupové pozice má poměrně vysoký náskok devíti bodů. Prakticky definitivní klid by do řad celku kouče Habance vneslo vítězství nad trápícím se soupeřem. V posledních pěti vzájemných ligových duelech ovšem Slovácko na Sigmu ani jednou nevyzrálo, podzimní duel na Hané skončil remízou 2:2. Domácí se budou muset obejít bez zraněných Hlúpika a Melichárka a vykartované Diviše a Kuncla.

"V minulém kole v Liberci jsme doplatili na špatný výkon ve druhém poločase. Olomouc bojuje stále o záchranu. Má dobrý tým, ale na jaře se jí nedaří. Očekávám, že soupeř bude spoléhat na hru z dokonale zajištěné obrany. I když má Sigma v jarní části ligy hodně špatnou bilanci na hřištích soupeřů, kde nebodovala a dala pouze jeden gól, tak nemůžeme soupeře podcenit," ubezpečil fotbalovou veřejnost trenér domácích Svatopluk Habanec.

Sigma se na jaře trápí a těšit ji mohou pouze vítězství nad přímými konkurenty v boji o záchranu, Slavií a Bohemians. Především venku jsou Hanáci bezzubí. Všechna jarní venkovní představení prohráli při skóre 1:13. Aktuálně mají náskok pouhých dvou bodů na předposlední Slavii. Jakýkoliv bodový zisk by tak pro Psotkův tým byl pozitivním impulzem do posledních kol. Hosté by měli nastoupit kompletní, otazník visí pouze nad startem Ordoše.

"Na jaře nám zápasy venku nevycházejí. My jsme z těch venkovních zápasů odehráli dobře možná dva, jinak jsme byli pasivní a čekali, co soupeř předvede. Musíme k tomu přistoupit jinak a předvádět venku takové výkony jako doma. Slovácko teď hraje velmi dobře do ofenzivy, předvádí velmi dobrý a atraktivní fotbal v posledních zápasech. Věřím, že budeme produktivnější v koncovce než proti Příbrami a alespoň jeden minusový bod umažeme," řekl trenér Sigmy Zdeněk Psotka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Šimko, T. Rada, Košút, Reinberk - Havlík, Petr, Šumulikoski, Valenta, Kerbr - Došek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Vidlička, Dreksa, Škerle, Javůrek - Zahradníček, Nepožitek, Šindelář, Pospíšil, Schulmeister - Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (sobota 20:15)
Mluví a píše se o tom už dlouho, v posledním týdnu pak ještě víc. Teoreticky může Sparta slavit zisk titulu již v sobotním utkání proti Liberci. To by však v páteční předehrávce musely Teplice v Plzni neprohrát, zatímco Sparta by musela bodovat naplno. Liberec však na Letné má také o co hrát.

Sparta si i na jaře počíná suverénně a zatím neomylně míří za svým sezónním cílem, kterým je zisk trofeje pro vítěze nejvyšší soutěže. Na jaře v lize klopýtla pouze na Bazalech, jinak si od všech soupeřů bere vždy po třech bodech. V lize neprohrála už 27 zápasů v řadě, naposledy nestačila loni v květnu na Brno. Doma pak Sparta prohrála naposledy v září roku 2012. To jsou impozantní statistiky. V Liberci Sparta na podzim remizovala. K dalšímu důležitému klání nastoupí Sparta téměř kompletní, mimo hru je pouze zraněný obránce Costa.

"Slavit titul už v sobotu by bylo příjemné, ale když to bude později, tak budeme rovněž rádi. Takže se k pátečnímu zápasu Plzně s Teplicemi nijak neupínám a nechci předjímat, jaká po něm bude situace v tabulce. O změnách v Liberci víme, ať už jde o nového trenéra nebo zraněné hráče, ale v základu se herní styl Liberce moc lišit nebude," vyjádřil se k zásadním věcem trenér Sparty Vítězslav Lavička.

Liberec ale na Letnou rozhodně nejede přihlížet mistrovským oslavám. Z pozice čtvrtého týmu tabulky má reálnou šanci probojovat se do evropských pohárů, ve kterých v probíhající sezóně tolik exceloval. Na jistotu postupu do Evropy ze třetího místa ztrácí Severočeši pět bodů, teoreticky jim ale může stačit i držet náskok před pátými Teplicemi. Záleží také na tom, kdo zvítězí v domácím poháru. Venku však Liberec poslední tři utkání prohrál, navíc na Spartě vyhrál jen tři z posledních 20 duelů. Kvůli zranění nenastoupí Delarge, Fleišman a Šural, nejistý je start u Kováče, který bude od léta hájit barvy Sparty.

"Sparta je nejlepším týmem této ligové sezony a nejspíš oprávněně získá titul. My máme ale své plány a ty nejsou v souladu s těmi sparťanskými. Máme závazky vůči svým fanouškům, kterým chceme nabídnout atraktivní podívanou. Nějaký bod z Letné by se hodil. Kluci na hřišti nechají srdce, to je základ. Sparta je velký favorit, ale předem poražení do Prahy nejedeme. Zápas na Letné je pro nás výzvou," uvedl odhodlaně trenér hostů David Vavruška.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Kadeřábek, Švejdík, Holek, Hybš - Dočkal, Hušbauer, Vácha, Matějovský, Krejčí - Lafata
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Coufal, Rajnoch, Pimpara, Pokorný - Douglas, Pavelka, M. Jarolím, Sackey, Frýdek - Luckassen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (pátek 20:15)
Tradiční páteční předehrávku 26. kola české nejvyšší soutěže obstarají týmy Plzně a Teplic. Domácím se rozplývá sen o obhajobě mistrovského titulu, zatímco hosté nadále mohou bojovat o účast v pohárové Evropě.

Do konce soutěže zbývá pět kol a druhá Plzeň ztrácí na vedoucí Spartu deset bodů, případné smazání manka se nese již v teoretické rovině. O titulu je podle trenéra Západočechů Dušana Uhrina ml. rozhodnuto, ale jeho svěřenci rozhodně chtějí uspět proti Teplicím. "Teplice mají hodně kvalitní tým. Výsledkově to sice na jaře neodpovídá herním kvalitám, které Teplice mají, i tak ale musíme být pozorní. My přikládáme stejnou váhu lize i poháru, proto chceme i proti Teplicím uspět a zvítězit. Proto se soustředíme jen na tento zápas. Máme nějaké zdravotní problémy, ale až na Bakoše a Čišovského by všichni hráči měli být připraveni," prohlásil trenér domácích Uhrin mladší. .

Teplice sice ztratily formu z podzimu, ale stále mohou pomýšlet na účast v evropských pohárech. Za určitých okolností by se mohly podívat do Evropy i ze čtvrtého místa. Na něj ztrácí v tuto chvíli pouhé dva body. "Čeká nás velmi těžký zápas, protože Plzeň je špička ligy, navíc má formu a hlavně doma hraje dobře. My hrajeme tak, jak hrajeme, takže hlavně chceme důstojně dohrát sezonu. Trápí nás zejména střílení branek a také nedokážeme ustálit sestavu a výkonnost. Boj o titul z povzdálí sledujeme, takže víme, že náš výsledek zápasu s Plzní může hodně napovědět, ale víc se staráme o sebe, protože máme dost vlastních starostí," řekl kouč pátého týmu v lize Zdeněk Ščasný, jenž nebude moci počítat se zraněnou dvojicí Mahmutovič a Lüftner.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Hořava, Horváth - Petržela, Kolář, Kovařík - Tecl.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Klimpl, Jablonský, Krob - Vondrášek, Ljevakovič, Vachoušek, Nivaldo - Litsingi, Jindráček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.10 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha25214060:1467
2.Viktoria Plzeň25176256:1857
3.FK Mladá Boleslav25137551:2846
4.Slovan Liberec25125831:3641
5.FK Teplice25116845:2939
6.Dukla Praha2597930:3034
7.1. FC Slovácko25951136:3532
8.Vysočina Jihlava25871038:3931
9.Baumit Jablonec25861137:4530
10.Zbrojovka Brno25851226:3829
11.1. FK Příbram25761227:4127
12.Sigma Olomouc25671236:4825
13.1. SC Znojmo25581227:4123
14.Bohemians Praha 190525581221:3523
15.Slavia Praha25651419:4623
16.Baník Ostrava254101123:4022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (218)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vite nekdo jak je na tom Brazilie pred MS? Pulka ty jejixh sestavy co hrala pripravny zapasy mi prijde z formy....Jak to vypada s Kaka a Ronaldinhem, maj sanci na nominaci?

Reagovat
Marv

To je ten De Azevedo opravdu tak dobrý ? Nebo jak tohle souvisí s GL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

remiza vrsovickych tymu, znojmo taky..a hop na 13. misto

Reagovat
Bosko

Vačnatci se teda opravdu předvedli s tím svým nařízením vůči fanouškům Slavie...

Reagovat
db18

Ještě Hubník s Ďurišem do základu a můžem rovnout už dneska gratulovat Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budou "hrát" Petržela a Kolář tak jak proti Slávii, tak určitě.

Reagovat
db18

Spíš hraje Horváth

Reagovat
cepinzcegamy

jasná dvojka, plzeň na to prdí a kurz pár lidem taky vydělá

Reagovat
db18

...a Teplice do toho jdou naplno?

Reagovat
smazaný uživatel

Fetky na to nikdy neprdí, spiš víc neuměj

Reagovat
F.Torres

Slavia, teď to budou 3 body, prostě musí

Reagovat
Puskas

poslední šance, jinak budou psychicky úplně v čudu

Reagovat
Pokahontas

Coby host Bohemky?To by byl zázrak!

V Ďolíčku nevyhrála od léta 2000,ani v dobách,kdy měla nepoměrně silnější kádr než klokani,Bohemku coby nominálně hostující neporazila ani když oba hrály v novým Edenu.

Klasický specificky nepříjemný soupeř...

Reagovat
adalbertus

Slovácko to pustí Olomouci,Příbram porazí Znojmo,malé "derby"končí remízou-to znamená že Baník musí porazit Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak no...Jenom doufám, že Slovácko nebude nic pouštět...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko jsou největší ccocoti ligy A za rock je pošlou čecháčci do druhý!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Plzen vyhraje uz jenom kvuli kecum spartanu, jak chtej titul uz tohle kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám dneska na páteční poměry nadprůměrnej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě ne. Bude se to srovnávat s podzimním zápasem, kterej byl brutální. Nejlepší zápas sezony bych řekl...i s atmosférou párada

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Sosi

Nevím, na co Uhrin s nasazováním mladíků čeká. Jde mu v lize o naprostý kulový a stejně tam furt cpe ty důchodce...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych taky rád viděl toho Končala, s Štípkem je to jasná věc a třeba ten Černý, Ruml, Veselinovic. Je mi jasný, že před nimi jsou tací jako Wágner, Bakoš, Rezek....Ale sakra já bych se i vsadil, že ten Končal se Štípkem by pilovali lajnu líp než třeba Rezek...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V Praze se udajne objevily podezrele vysoke sazky na vyhru Baniku, proto taky uz nektere sazkove kancelare zapas Banik - Dukla stahujou z nabidky. No, sem zvedavy jak to zitra bude vypadat a jak to dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám vsazeno. ;)

Reagovat
mojmira

něco takovýho se říká no ... taky sem si na ně naložil

Reagovat
db18

...to bude taktika, jak nahnat lidi k tomu, aby si vsadili na Ostravu, přitom bude zaplacená výhra Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

. Stesticku se musi naproti

Reagovat
Banikovec7

http://www.livesport.cz/zapas/WlA7iIAp/#srovnani-kurzu;kurzy-1x2;zakladni-doba Podle tohoto je to teda spíš naopak, klesá kurz na Duklu.

Reagovat
Kepy_FCB

ty poslední půlrok píšeš samý hovadiny!

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvat se nemusis

Reagovat
Kepy_FCB

Kurz klesal u Dukly a žádné sázkovky to nestáhly.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržeu kousnul upír?

Reagovat
Sosi

Končal má tu levačku neskutečnou

Reagovat
smazaný uživatel

Lidičky omlouvám se za spam, ale daruju 75% slevovy kupon na FM 2014. Má-li někdo zájem pište

Reagovat
adalbertus

2,1kurz na Baník,zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Při vši skromnosti plichta s odřenýma ušima!

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

chci se zeptat, dnes se chystám na Letnou, ale potřebuju se dostat za bránu do sektoru D77-82 k přátelům, co maj volný lístky, ale na ticketportalu koukám, že už je všechno obsazeno, dá se tam nějak dostat? Nevím jak to na Spartě přesně chodí.. díky

Reagovat
Rarášek

Už máš lístek?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dneska jasně za 3body!

Reagovat
k0udy

Bude stream na Banik?

Reagovat
vlastik
Reagovat
F.Torres

Jedem Dukla hlavně neprohrát

Reagovat
Euphael

Ať už řidič autobusu připraví všechno technicky do pořádku, budete jezdit delší trasy do Karviné, Opavy, Zlína a tak dále, tak ať dojedete.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

přesně

Reagovat
Kepy_FCB

Vy jste jak malí děti co prožívají akční filmy kde hlavní hrdina stejně vždy vše řežije. Stejné je to se Slávií , svaz ji spadnout nenechá ani omylem!!!

Reagovat
Euphael

Přestaň

Reagovat
F.Torres

Tak my narozdíl od vás máme alespoň na toho řidiče a na autobus

Reagovat
taws
Reagovat
smazaný uživatel

No to se ti moc nepovedlo. Autobus nejenže máme, ale máme ho poměrně nový, protože nedávno probíhala soutěž, ve které lidi navrhovali jeho vzhled.

Reagovat
F.Torres

karosu má kde kdo

Reagovat
db18

Svěrky

A teď minimálně udržet...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Narha vystřídal Krmenčík, takže teď už fakt jen udržet.

Reagovat
icka

Ted to udrzet !!! Banicek

Reagovat
Kepy_FCB

Lukeš se tedy dočkal důstojné rozlučky - v půli na tréninkovém hřišti

Reagovat
adalbertus

pome Baník a kurva hétszentségit!

Reagovat
Kepy_FCB

Narh dobrý ovace ale Krmelec na scéně

Reagovat
db18

Si stěžuj... tss....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

parada

Reagovat
icka

Je to doma , FCB

Reagovat
adalbertus

Reagovat
iamek

Dobrej cirkus nase liga, ale kdyz jde o Banicek, tak nevadi

Reagovat
F.Torres

Jablonec, Dukla a Teplice to slušně pouští Je to fakt k zblití. Týmy získají nad 30 bodů a pak už to pouští tam kde je potřeba a tam kde se sype Bohužel Slavia měla zatím blbej los, protože poslední zápasy měla s Boleslaví, Spartou a Plzní, kteří pořád o něco hráli. Proto jsou tam kde jsou. Holt si to budou muset vybojovat na hřišti...

Reagovat
iamek

Proto jsem dneska ani nejel, prtz jsem vedel jak to dopadne :). Dalsi zapas do Olmiku pojedu, prtz tam je jistota, ze to bude ciste :).

Reagovat
F.Torres

je to ale hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Němec tu teč nevidí, nebo si prostě chce zanadávat na brankáře?

Reagovat
smazaný uživatel

kkti fakt

Reagovat
Losinho

Dneska musíme! Los máme snad nejlehčí, snad toho využijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším jak Sparta udělá v LM ostudu a vypadne ve 3. předkole s Hackenem

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadne. Sparta tápala, ale pořád má zvuk!

Reagovat
smazaný uživatel

Čubka ze Slovácka se bude někomu smát, že vypadne z evropských pohárů. Holoubku...vy nemáte právo o evropských pohárech mluvit, natož se někomu smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mě nebrání říct svůj názor a to že je Sparta v Evropě marná!

Reagovat
smazaný uživatel

Prej názor .

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že si tady hraješ pořád na vševěda všudybuda tak ses ted zachoval tak nehorázně dětsky až s toho bolí oči To vadí že fandí Slovacku ? to se do něj musíš navážet ? Proč to nenecháš plavat, skoro každej druhej tady píše že nepostoupíme, ale pak jak to dokážem tak budou jenom tiše závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím, ale můžu. Jinak to, že fandí Slovácku mi nevadí...ale přijde mi komický, když se fanoušek takovýho klubu někomu posmívá, že vypadl z pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by nemohl? TO je prostě jen stará a ohraná výmluva.. Kdyby Slovácko mělo tolik peněz jako Sparta, taky by tam třeba hráli. Vysmívat se Spartě může kdokoliv, i kdyby jeho tým byl z Krajského přeboru..

Reagovat
adalbertus

přesně,tenhleten všechno ví všechno umí

Reagovat
Losinho

Zakazovat někomu něco říkat, tohle chování mi připomíná FAČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hacken příští rok nehraje evropské poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplaťpánbůh

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tak ligu zvalcovala jak taznej kun. Oh pockej, rudy kone, rudy kone, kone zelezny .

Reagovat
smazaný uživatel

Elita je Sparta, Slavia, Baník, Slovan, Trnava pak dlouho nic a pak ty vyumělkované kluby, kol ochlupení u nory, ale ty nebudou mít dlouhého setrváni

Reagovat
smazaný uživatel

Elita je Sparta, pak dlouho nic. Pak je Slavia a pak zase dlouho nic. Jako hodně dlouho nic a pak až je nějaký další klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Slavie jsou elitní kluby ale i Baník patří do tohoto seskupení. Žádný jiný klub v ČR či za bývalého Československa se nedrží tak dlouho v první lize jako tento tým ze Slezska. Již 48. let... A to se netýká jenom tohoto poznání. Takže tento arogantní příspěvek od tebe je trošku mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já Baník respektuju. Svoje místo v historii českýho fotbalu má. Ale řadím ho výrazně níž jak Spartu a Slavii.

Reagovat
adalbertus

prý výrazně

Reagovat
smazaný uživatel

Já řadím všechny kluby ( až na kluby bez fandů typu Znojmo,Příbram) na jednu rovinu. Nemám rád ty kecy typu: My jsme víc než jiné kluby apod..

Reagovat
Kepy_FCB

Elita je SanchoPancha, pak dlouho nic. Pak je Bůh a pak zase dlouho nic. Jako hodně dlouho nic a pak až je nějaký další člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to rikas zrovna ty .

Reagovat
Shevchenko

Pak se divte, že vás většina republiky nesnáší

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo říká, že se tomu někdo diví? Tak to je vždycky, že nejlepší klub z daný země je nejvíc nenáviděn ostatními.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tím to bude to vaše chování v tom nehraje roli

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že v globálu hraje to arogantní chování nějakou významnou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase začni myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

já už začal sparťani evidentně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy,prosimtě?Já si nějak nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

no jistě že ne nemáš jako sparťan na přemýšlení mentální kapacity z toho si nic nedělej jako untermensch fandící spartě si k nedostatku myšlení předurčen

Reagovat
smazaný uživatel

Mindraky a mindraky, to je zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta je zlo ak takovému zlu je třeba cítit jen a jen nenávist

Reagovat
smazaný uživatel

A to měli v Bohnicích hodinu "Učíme se s internetem",že jsi byl online?

Reagovat
smazaný uživatel

to já nevím, zkus se zeptat svého lékaře, on ti řekne jestli si ji prošvihnul nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mi to nandal,pane jo,asi půjdu do důchodu. Ještě něco,nebo se můžu věnovat něčemu smysluplnému? My z Prahy totiž musíme kvůli Vám makat a tak,víš.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tuto debatu začal. A pražák a makat To je dobrý protimluv. Tak šup u pásu čekají.

Reagovat
Shevchenko

Tak to je smutné

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Losinho

Reagovat
joshua

No já nevim, já bych řek, že je Sparta a pak už nic. Ale občas nějakej provinční klub vykoukne, to jo.

Reagovat
Miky.77.14

Jestli tam ten blb holandskej dá opět Černýho do branky, tak jdeme dolů, protože tendle obtloustlej strejda na to dávno nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

A co má dělat, když vaše vedení poslalo jedinýho slušnýho golmana na hostování?

Reagovat
taws

černý nebo čontofalský? to je asi jedno stejně to je od slavia koncepce jak svina..nadějný brankáře pošlou z týmu a místo toho si tam drží čtyřicátníky s platem 150 táců, kteří už melou z posledního

Reagovat
Miky.77.14

No tak Čontofalský je rozhodně lepší. Chodí na centry, je velkej a hlavně se hejbe. Černý už tam nemá dávno co dělat, je akorát vidět že ve Slavii dělaj fakt idioti. Nebo klidně mohli dát šanci Hrubešovi.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Čonto je sice možná pohyblivější, ale zase každej zápas udělá nějakou hloupou chybu. Nejlepší by bylo, kdyby chytal Rakovan. Ale stejně je na zamyšlení, proč má Slavia nejhroší golmanskou dvojici v lize.

Reagovat
Miky.77.14

No že by dělal tolik chyb, to bych teda neřek. Je jedno koho tam dá, hlavně ať to už neni Černý !!!

Reagovat
Losinho

Odstavení Hrubeše taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo a Bohemka musej zabrat ! Nikdo jinej nás tý zkorumpovaný lůzy jinak nezbaví

Reagovat
Hokaido

Dneska Sparta fandí Slavii, liga bez derby-liga nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

dálnice levnější než miliarda, jsou dálnice na hovno (A.Řebíček)

Reagovat
F.Torres

No to je teda útok doufám, že se hecnou a přivezou 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný když ho vidím tak se mi otvírá kudla v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Tak omezení určitě udělali i kvůli těm loňským excesům.

Reagovat
smazaný uživatel

A komu tím jako pomůžete??

Reagovat
Puskas

Druhé straně? jak říkal Donutil v Pelíšcích...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to napadlo Ne, prostě nemyslím si, že tohle padne na úrodnou půdu.. Pelta bude mít klid, protože ti nejtvrdší ultras nevyjedou a určitě se tímhle nebude nějak extra zabývat.. Nejvíc to poškodí naše kluky, kteří nedostanou tradiční doping.. A výmluvy typu "prohrávali i s náma" neberu za směrodatné. Jde o to, že teďka na to Baník má, ale bez podpory se jim bude hrát daleko hůř.

Reagovat
Puskas

Jde o to, kdo a kolik jich nepojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no. Každopádně si myslím, že tím ničeho nedocílí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ti nezakazuje tam jet. Fandit se dá i kdekoliv z jiné tribuny. Jen sektor pro vlajkonoše hostů bude prázdný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, ale nedovedu si představit, že když fans budou roztříštění po tribunách, že to půjde nějak zvlášť slyšet..

Reagovat
smazaný uživatel

To je již jejich věc, jestli budou jako skupina či sedět na každé jiné straně stadionu.

Reagovat
Puskas

To tam jako nepůjde nikdo? Snad jen ultras, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, kdo jdou sektoru hostů, těch se týká bojkot. Jde primárně o to, aby byl prázdný, když už dělá Sigma vše proto, aby na jejich stadionu nikdo nebyl a abychom také podpořili stanovisko ultras Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když tam někdo bude chtít jít i přes nějaký bojkot? To mu to zakážete?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se neptej, já to nepořádám. Ale když tam někdo půjde, tak minimálně bude vypadat jako blbec, kterému je jedno, jak a kdo vyjebává s fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

A pro někoho zase bude pořádný fanda, který prostě chce podpořit svůj klub, zvláště pokuď by se tam odhodlala větší skupinka.. Protože vyjebávat s fanoušky by se nemělo, nicméně jak už jsem říkal, tímhle se nepomůže vůbec nikomu..

Reagovat
smazaný uživatel

"A pro někoho zase bude pořádný fanda, který prostě chce podpořit svůj klub, zvláště pokuď by se tam odhodlala větší skupinka" Však s tou bandou můžeš jít kamkoli jinam.

Tak víš co, jeď, vyraž do Olomouce a běž do sektoru hostí. Uvidíš pak sám, co se bude a nebude dít.

Reagovat
db18

Však jde jen o to, aby si nebyl v sektoru hostů - a je to spíš jen "prosba"

...osobně si myslím, že by bylo třeba fajn fandit před sektorem

Reagovat
smazaný uživatel

No když to napíšeš takhle, tak to vyzní jinak. Nicméně prý dneska už zbývalo jen 90 lístků, tak jsem zvědav jak to udělají..

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si ještě jednou, proč se to dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, proč se to dělá. Ale už jen věta "Všichni víme, že Baníku teď potřebuje podpořit, ale tady jde o mnohem více" mě usvědčuje v tom, že Ultras jde pouze o vlastní problémy. Stejně jako to předvedli s Plzní, kdy první poločas nefandili, kvůli Lukešovi.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

O vlastní problémy ? Všude jinde možně gratulují za super rozlučku s Lukešem, když se na něj samotné vedení Baníku vysralo ale i tohle je plačkám z eSek málo... Hlavně moc neplakej, jako třeba po zápase FCB-ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Však proti rozlučce já nic nemám.. Co to má společného s tím, co jsem napsal? Já osobně nepotřeboval žádnou rozlučku s Lukešem, takže mi to bylo celkem jedno.

Takže ty budeš jeden z těch co tu situaci na stadionu podporoval jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nemám proti rozlučce a následně pozérská póza, že ti ta rozlučka byla ukradená...

Co si o tom myslím já, to tě nemusí zajímat. Pouze sem kroutil hlavou nad vašemi příspěvky, co se tu vyrojily, už chybělo jen, aby jste volali do Blesku a vesele udávali...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nebýt toho rozruchu, třeba by dneska nebyl ani problém se zákazem vulgarit. ( Se kterým samozřejmě nesouhlasím, nicméně s bojkotem kvůli toho nesouhlasím také). A prostě to co tam bylo, opravdu nebylo normální. Aby si bez nějakých důvodů, šli hlupáci z Polska + další ukazovat jak jsou mocní tím, že budou vytrhávat sedačky a lomcovat plotem.. Nehledě na to, že policejní zásah byl taky neskutečně špatný a hloupý.

Co se týče té rozlučky, já nevím co nechápeš.. Já se s Lukešem loučit nepotřeboval, takže mi byla rozlučka ukradená, ale v tomhle momentu jsem neměl nic proti Ultras, že tu rozlučku dělali.. To snad není nic odporujícího..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to vaše přesvědčení, že to byli poláci....

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že to byli jen Poláci, nicméně část jich tam byla.. A mi je celkem jedno, kdo to byl.. Prostě se chovali jak kreténi.. I kdyby to byli Němci,Australané nebo Japonci.. O to tady vůbec nejde, ale napíše se Poláci a už se toho všichni Ultras chytají... Tu jde prostě o to, že se chovali jak zvěř..

Reagovat
Puskas

Tím hůř, pokud Bazaly rozebírali Ostraváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Ta rozlučka byla super, ale to nefandění s Plzní nikoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že Lukeš o oficiální rozlučce ani nikdy neuvažoval...

Reagovat
alegre

Aby mel tento bojkot uspech, musel by byt 100%. To znamena vsichni, ze vsech klubu a na vsech stadionech. Jinak je to jen takove placani na nic a Pelta a spol. se tomu smeji. Otazkou je, jak se zachovaji sponzori, zda budou cpat penize do fotbalu (mnoziz nich zde propiraji spinave penize). Tyto akce muzou mit zcela obraceny dopad: Pelta vyhraje, presvedci lidi, ze to udelal pro ocistu fotbalu akonecne se budou moci vratit "tatici,deti, rodiny..."

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno se funkcionáři Sigmy nechali slyšet, že fanoušci pro ně nejsou na prvním místě a je to vidět. Nejdřív pošlou securitku s fanoušky do UH (to není nic neobvyklého) ale ti tam pak začali řádit na fanoušcích Sigmy. Pak záměrně uzavřou tu Heinzovou tribunu, aby mohli dát minimální počet vstupenek fanouškům Baníku a jako bonus by to bylo na OP a další.. Včera se ultras Sigmy nechalo slyšet, že dávají bojkot a dnes se k nim přidali chachaři, tohle už je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Puskase.

Reagovat
Puskas

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, kolik je těch diváků v Příbrami?

Reagovat
OVi.77

V Príbrami vyprodáno jak vidím

Reagovat
frankiefcb

tam už začal bojkot

Reagovat
smazaný uživatel

A probíhá už dlouhá léta

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To pískal offside pozemní? Vždyť nebyl, ten chuj

Reagovat
smazaný uživatel

No ten lajnovej je už od pohledu na ránu....tohle musel přece vidět, že nebyl ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Bookmaker, ten chlápek je neuvěřitelně špatnej, to snad nejde takhle netrefit ani kdyby to fakt nechtěl...

Reagovat
Shevchenko

Co tipoval?

Reagovat
smazaný uživatel

První gol Příbram, Celkově Příbram a první poločas Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
adalbertus

a co by mněl tipovat?výhru Znojma?

Reagovat
Shevchenko

Já hlavně nechápu proč dávají takovou sračku do pondělního přenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to dobře. Do Příbrami stejně chodí 20 dědků a ze Znojma by ani o víkendu nevyjel nikdo

Reagovat
rufus

Přesně tak. Když už zápas v pondělí, tak ideálně podobný zápasy o ničem..

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A teď vypadám jak dement, sotva jsem to zapnul a slyším asi tři lidi řvát Znojmo Znojmo

Reagovat
cubinho

Je to dobře, aspoň si rozhodčí nedovolí Znojmo zařezat.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak hroznej fotbal, ze by meli vratit vstupny...

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram ty vole tak tohle vám ani rozhodčí neupískaj, tu holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že nahlásí tak 2654

Reagovat
JarousFCB

zrovna jsem se chtěl zeptat jestli to už hlásili...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí jak to pouští

Reagovat
centos

Atmosféra bez vulgarit, tak to má být, hned je lépe na světě a člověk si může užít kvalitní podívanou.

Reagovat
smazaný uživatel

v paneláku se to vulgaritama jenom hemží

Reagovat
frankiefcb

Tak to za fanoušky vzali hráči. Na konci zkurvenci vyjebaní.

Reagovat
adalbertus

Příbram ještě může klidne spadnout,to by byla paráda

Reagovat
Sosi

No jako šel tam jak prase

Reagovat
Wat

Lol, však ho Hruška svalil, tak to je pěknej chuj.

Reagovat
JarousFCB

pěkně Příbram

Reagovat
vinetou

To je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas. Atmosféra, nahoru dolů a infarktový závěr.

Reagovat
frankiefcb

Ty notičky od Jardy byly jasné.

Reagovat
PavlíčeQ

to pochybuju, když přehlídnul dva penaltový zákroky

Reagovat
frankiefcb

No tak to potom nechápu, jak mohl přehlídnout to, že Hruška sejmul golmana.

Reagovat
PavlíčeQ

nejspíš kompenzace místo penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
Dzanka

to je zase ke zvracení

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem viděl jak ho Hruška stáhl

Reagovat
smazaný uživatel

A Mudra co tam zkoušel tou rukou při té standardce...

Reagovat
Jan Horáček

Trenér Kalvoda měl ale pravdu v tom, že ta místa vhazování rozhodčí vůbec neřeší. To je v každém zápase, že si to vhazující hráč posune min. o 10 metrů. Chápu, že rozhodčí neposoudí nepřehlednou skrumáž před bránou, ale vhazování autu ? To samé je se vzdáleností zdi při trestných kopech. Ta je často max. 6 metrů od míče a rozhodčí nic. V Kolíně jsem jednou viděl situaci - hráč si správně chystal míč k rozehrání z místa faulu, zeď se (jak je zvykem) drze stavěla 3 metry od míče, rozhodčí přišel ke zdi a vzdálenost odkrokoval od té zdi směrem do hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted se zase bude mluvit, ze to mel Jarda posichrovany, ale to ze Pribram mela kopat dve desitky nenapise nikdo :D

Reagovat
PavlíčeQ

přesně tak

Reagovat
cubinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele