Gambrinus liga - souhrn 25. kola

18.04.2014, 22:08, aktualizováno 21.04.2014, 18:23
Komentáře a souhrny
Sparta je o krok blíž titulu, protože zvládla i zápas na Dukle. Boleslav porazila Jablonec a pojistila si třetí místo. Bohemians po dlouhé době opustili sestupové pozice, kam se po prohře s Plzní propadla Slavia. Důležité tři body v boji o záchranu má Baník, boj o poháry nevzdává Liberec...

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:2

21.04.2014 16:30

Góly: 45. Jan Kovařík, 90+3. Tomáš Wágner

Hodně těžkou pozici má před závěrečnými pěti koly pražská Slavia, která nezvládla ani zápas s Viktorií Plzeň a zůstává tak jen těsně nad chvostem. Svěřenci Dušana Uhrina mladšího ztrácí na Spartu deset bodů.

Od první minuty se hrál oboustranně kombinační fotbal, zajímavých možností však bylo vidět pomálu, většina akcí končila ještě před šestnáctkami. První šanci měl po jedenácti minutách Zmrhal, ale Kozáčik dobře vyběhl a jeho pokus zneškodnil. Odpovědět mohl Hrošovský, ovšem zpoza vápna branku minul. Černého poté ohrozil sám Neves, který byl ale na místě.

Velkou šanci měl Tecl, který se rázem ukázal sám před domácím brankářem, ovšem tak dlouho se zakončením váhal, až mu jeho snahu zablokoval pohotový Smejkal! Slavia postupem času přidala, ale Juhar pohotovou střelou branku nenašel, zatímco Škoda po standardce hlavičkoval pouze nad prostor ohraničený třemi tyčemi. Těsně před koncem prvního dějství musel ze hřiště odejít zraněný Damien Boudjemaa, jehož na trávníku nahradil Jan Vošahlík. Během nastavený pak nečekaně zahrál Kovařík volný přímý kop a Černý, jenž udělal krok za zeď, reagovat nestihl - 0:1!

Domácí se po obrátce snažili srovnat krok, avšak Západočeši těsný náskok bez větších problémů drželi. Když už natáhl z dobré pozice Necid, Kozáčik jeho ostrý pokus vytěsnil mimo prostor branky a Škoda vzápětí po rohu hlavičkoval těsně nad břevno plzeňské svatyně!

Závěrečná třicetiminutovka nabídla oboustranný boj, kdy ani jeden tým nechtěl ustoupit a rozhodčí měli co dělat, aby duel udrželi pod kontrolou. SKS se i nadále snažilo o vyrovnání, místo toho však během nastavení definitivně rozhodl Wágner, jenž si našel centr Ďuriše - 0:2.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Sparta Praha 1:3

20.04.2014 19:00

Góly: 76. Zbyněk Pospěch - 4. Pavel Kadeřábek, 18. Josef Hušbauer, 70. Josef Hušbauer

Další veledůležitý krok směrem k celkovému prvenství udělala Sparta, která si veze ze hřiště Dukly tři body a výrazně se tím přibližuje zisku titulu. Armádní mužstvo nadále zůstává na šesté příčce.

Favorit začal podle očekávání aktivně, držel mičudu na svých kopačkách a pomalu si hledal cestičky k ohrožení soupeřovy branky. Hned z první nebezpečné akce pak udeřilo: Matějovský našel svým centrem Kadeřábka, jenž se dostal za obránce, který pohodlně zavěsil - 0:1!

Nastavený trend plynule pokračoval. Pojistku přidal Hušbauer, který nezaváhal a parádní střelou z dálky usměrnil kulatý nesmysl do šibenice - 0:2. Ani dvoubrankové manko armádní celek nezlomilo, ovšem k ohrožení branky Sparty se domácí ekipa prakticky nedostala.

Po změně stran Dukla přeci jen zvýšila tempo a na herním obrazu to bylo znám. Obrovskou šanci na korekci měl po Marešově centru Pospěch, ale hlavou nemířil přesně! Když už to vypadalo, že by se mohlo utkání zdramatizovat, hrubě chyboval Romera, jemuž sebral míč Hušbauer a ve spolupráci s Krejčím po rychlém kontru upravil již na 0:3. Od tohoto momentu bylo o vítězi jasno. Snížit mohl Berger, ale Valcík byl na místě. Ten samý hráč ovšem následně při odkupu trefil pouze Engelmanna, čehož vzápětí využil Pospěch a pohotovou ranou z dálky uzavřel na 1:3.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 0:0

20.04.2014 17:00

Góly: -

Důležitost utkání Sigmy Olomouc s Příbramí byla taková, že se nakonec projevila i na konečném výsledku. V ryze záchranářském duelu nikdo nechtěl udělat osudovou chybu a taktikou svázané utkání branku nevidělo.

Oba týmy tak zůstávají mimo sestupové příčky, ale vyhráno pochopitelně nemají. Lépe je na tom Příbram, která má na Olomouc dvoubodový náskok.

Branka sice na Andrově stadionu nepadla, ale velké šance k vidění byly. Tu první měl až ve 25. minutě domácí Schulmeister, který ale místo toho aby uklidil míč do sítě, trefil jednoho z obránců. Od té doby měl fotbal poměrně grády. Varadi ve stoprocentní příležitosti ztroskotal na Hruškovi, stejně jako jeho kolega Nepožitek. Hruška dvakrát skvěle zasáhl a na bezbrankovém stavu měl lví podíl. Hned na druhé straně hrozil před Zlámalem Řezníček a i olomoucký brankář se vyznamenal. Souboj Řezníčka se Zlámalem se opakoval i ve 40. minutě a znovu byl úspěšnější příbramský brankář.

Po změně stran už se tak ofenzivní fotbal nehrál, ale šance vznikaly. Schulmeister slibnou akci zabrzdil špatným zpracováním a Slepička zblízka na Zlámala nevyzrál. V 77. minutě si Příbram zápas zkomplikovala. Jugas po faulu na Schulmeistera uviděl druhou žlutou kartu a musel do sprch. Početní převahu však Hanáci nedokázali využit. V nastaveném čase byl blízko blizoučko Adam Varadi, ale v šanci, kterou by prostě měl dávat selhal. Po Hruškově zákroku totiž netrefil prázdnou branku. Diváci tak čekali na branku marně.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Zbrojovka Brno 0:1

20.04.2014 17:00

Góly: 75. Aleš Schuster

Spojení Evropská liga a Teplice začíná být čím dál větší utopie. Severočeský celek doma znovu padl a tři body ze Stínadel si odvezlo za nejtěsnější výhru Brno. Zbrojovce výhru vystřelil čtvrthodiny před koncem Schuster.

Teplice před tímto kole stále zůstávali ve hře o Evropskou ligu, ale po dnešku už to budou mít hodně složité. Na třetí místo ztrácejí už sedm bodů, na čtvrté body dva. Přitom není ještě vůbec jasné, zda si čtvrtý tým Gambrinus ligu poháry vybojuje.

Ale k samotnému utkání. Zhruba pět a půl tisíce diváků viděli v prvním poločase převahu domácích Teplic, avšak chybělo kýžené gólové vyjádření. Krob pouze centrem donutil k zákroku Doležala a Ljevakovič zase netrefil balón. V čisté gólovce se zjevil i Milan Matula a Doležal jeho pokus až nadvakrát pokryl!

Brno si první velkou šanci vytvořilo až po přestávce. Útočník Skalák postupoval sám na Grigara a teplický brankář svým zákrokem Teplice výrazně podržel! O chvíli později netrefil balón Pašek, přičemž na něj doslova zívala prázdná branka. Pašek měl prsty ještě v dalším průšvihu Zbrojovky, když společně se Skalákem zazdili další čistou gólovku. Teplice začínali v obraně neuvěřitelně propadat a šance Zbrojovky přibývaly. Teplice si koledovali natolik, že jejich špatné počítání nemohlo zůstat nepotrestáno. V 76. minutě si na centrovanou standardku naskočil Aleš Schuster a přesnou hlavičkou přiblížili Brnu nejen tři body, ale rovněž záchranu. Šokované Teplice se na odpověď nezmohli a ani závěrečný tlak se nekonal. Zbrojovka "vykradla" Stínadla a domů pocestuje na výsost spokojena.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 3:2

19.04.2014 20:15

Góly: 8. Ondřej Zahustel, 25. Jasmin Ščuk (pen.), 54. Lukáš Magera - 18. Luboš Loučka (pen.), 31. Pavel Moulis

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v 25. ligovém kole Jablonec 3:2 a pojistili si třetí místo v tabulce. Na čtvrtou příčku mají v neúplné tabulce náskok pěti bodů. Středočeši v první půli po trefách Zahustela a Ščuka z penalty dvakrát vedli, Baumit dokázal vždy odpovědět po brankách Loučky z penalty a Moulise. Třetí náskok po Magerově gólu z 54. minuty už ale Mladoboleslavští nepustili a vrátili tak soupeři nedávné vyřazení ze čtvrtfinále domácího poháru. Středočeský celek doma vyhrál pošesté za sebou.

V předchozích čtyřech ligových vzájemných soubojích padlo dvanáct branek a ofenzivně se hrálo i tentokrát. Boleslav povzbuzená týden starou kanonádou 5:1 se Znojmem začala velmi aktivně a už v osmé minutě vedla. Jarolím našel na zadní tyči Mageru, jehož nepovedenou střelu mířící mimo doklepl do sítě nabíhající Zahustel.

Domácí pokračovali v náporu, Koreš ale ve velké šanci trefil jen obránce a Jablonec trestal. Magera zablokoval ve vlastním vápně střelu rukou a z pokutového kopu se nemýlil kapitán Loučka, který napravil penaltový nezdar z minulého kola s Duklou.

Boleslav si ale za šest minut vzala náskok zpět. Sudí Kovařík nařídil po souboji domácího Kysely s Novákem penaltu, kterou s přehledem proměnil Ščuk. Bosenský záložník potvrdil dvanáctým gólem pozici nejlepšího týmového střelce a jedinou branku ztrácí na lídra tabulky ligových kanonýrů sparťana Lafatu.

Jablonec se nedostával k ofenzivním akcím tak často jako domácí, ale když se mu to povedlo, byl nebezpečný a produktivní. V 31. minutě přistrčil Rossi míč Moulisovi a ten střelou pod břevno nedal Divišovi šanci. Hostující záložník dal ve druhém ligovém utkání první gól.

Také vstup do druhé půle vyšel lépe Boleslavi. Zahustel nejprve svou možnost prováhal, ale pak poslal z pravé strany přihrávku do vápna a Magera protlačil míč do sítě. Navázal tak na dvě trefy proti Znojmu.

Domácí se snažili kontrolovat hru, vytvořili si několik nadějných závarů, přesto Jablonec mohl opět srovnat. Po Kopicově centru se Hubník hlavičku špatně trefil. Jinak měli šance hlavně domácí, Zahustel ovšem ani v jednom případě nezvýšil. Boleslav to pak mohlo hodně mrzet. Hosté v závěru měli tlak a střídající Doležal nesrovnal jen kvůli tomu, že v gólové pozici netrefil balon.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 2:1

19.04.2014 16:00

Góly: 68. Jan Rajnoch, 83. Marek Jarolím (pen.) - 22. Milan Kerbr

David Vavruška začal na lavičce Slovanu vítězně, i když to dlouho s jeho svěřenci nevypadalo dobře, nakonec Severočeši utkání se Slováckem otočili a zapisují si na konto důležité tři body. Celkově už navíc, jako třetí tým v historii, překonali metu 100 bodů! Hosté U Nisy ještě nevyhráli.

Nový kormidelník se na prvoligovou scénu vrátil po necelých dvou letech a hned udělal na domácí straně několik změn. Ani to však Liberci nepomohlo. Hosté měli navrch, ovšem Valenta střílel nepřesně a prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel ani Došek. Na úvodní trefu se čekalo dvaadvacet minut, kdy si Kerbr ve vápně zpracoval balón a zkušeně překonal Kováře - 0:1.

Odpověď přišla až po půlhodině hry, ale Luckassen branku přestřelil. Záhy musel bleskově reagovat Kovář, jenž si poradil s tečí Valenty! Slovan před odchodem do kabin přece jen "zapnul", dobrou možnost měl Frýdek, jeho pokus k bližší tyči ovšem Heča zlikvidoval.

Druhé dějství už se hrálo podle libereckých not. Jarolím ale tutovou šanci neproměnil a hlavou neusměrnil míč do prostoru tří tyčí ani Rajnoch. Ten se však zanedlouho přece jen radoval, když stejnou částí těla vyrovnal na 1:1. Tou dobou už byl na trávníku i Budnik (nahradil Obročníka), avšak z velké šance neuspěl! Skóre se však ještě měnilo: Kuncl uvnitř šestnáctky nedovoleně zastavil Jarolíma, rozhodčí Hrubeš nařídil penaltu a sám postižený otočil na 2:1!

Více informací k zápasu

1. SC Znojmo FK - Baník Ostrava 0:4

19.04.2014 16:00

Góly: 19. Davor Kukec, 45. Tomáš Vengřinek, 63. Jan Baránek, 81. Ján Greguš

Životně důležité tři body si dokázala na znojemské půdě zapsat Ostrava, která nedala Znojmu šanci a po jednoznačné výhře 4:0 se dostává pouhý bod od bezpečné zóny! Nováček poté nevyhrál už šestkrát po sobě.

Netradiční červené dresy ostravskému Baníku přišly k duhu. První nebezpečnou akci měl na kopačkách Švěrkoš, ale Hrubý obětavým zákrokem jeho šanci zlikvidoval, bývalý reprezentační útočník navíc uviděl žluté napomenutí. Kukec následně zamířil do tyče!

Bylo jen otázka času, kdy se hostující ekipa prosadí. Čekání trvalo do devatenácté minuty, kdy se ke standardce postavil Kukec a za pomoci břevna poslal kulatý nesmysl na místo určení - 0:1! Srovnat krok mohl Crnkić, jenž se dokázal zbavit Pavlenky, avšak Baránek dobře načasovaným skluzem akcie svého týmu podržel nad vodou! Nedáš - dostaneš. Těsně před pauzou navíc předvedl skvělou individuální akci Vengřinek, jenž se zbavil Odehnala a poté bodlem zvýšil na 0:2.

Druhých čtyřicet pět minut už bylo z pohledu jihomoravského celku lepších, ovšem góly nadále přidával akorát Baník. Po hodině hry si na roh vyskočil Baránek a hlavou pohotově zvýšil na 0:3. A ze stejné standardní situace uzavřel chvíli před koncem střelecký účet Greguš - 0:3.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 1:1

18.04.2014 20:15

Góly: 15. Lukáš Masopust - 39. Ivan Lietava

Jihlava byla favoritem páteční předehrávky, protože zatímco se ucházela o osmé místo v tabulce, Pražené se krčili až na místě předposledním. Na záchranu ale ztráceli jen jeden jediný bod, takže nic nebylo ztraceno. A kýžený bod nakonec Bohemians uhráli, takže cesta do Prahy bude jistě o něco příjemnější.

Jihlava hodně spoléhá na střelce Harise Harbu, který se také po přihrávce od Masopusta ocitl ve velké šanci, ale neprosadil se tak, jak by si asi představoval, a hosté se ubránili prvnímu náporu. Ten byl ale znamením ofenzivních sklonů domácích a Klokani si měli dávat pozor. To se jim nevedlo úplně podle představ. Po akci Jungra se totiž Masopust dostal do další nadějné pozice, ale vystřelil špatně mířenou ránu, která se mezi tři tyče nevešla. Mrzet ho to příliš nemuselo, protože jen o pár momentů později se Masopust konečně dočkal.

Adam Jánoš narýsoval skvělý pas na nabíhajícího spoluhráče, a i když brankář Berkovec poměrně brzy vybíhal, aby svému protihráči zmenšil střelecký úhel, nebylo mu to mnoho platné. Masopust našel mezeru mezi nohama brankáře Berkovce a poslal míč do sítě!

Jihlava dál kontrovala průběh utkání a především duo Harba - Masopust bylo hodně vidět. Prvnímu jmenovanému ale nevyšla rána a akci druhého jmenovaného s Kolouškem zastavili hostující obránci. Kombinace v dnešním utkání celkově nevycházela ani jednomu týmu. A tak se ke slovu dostaly rány z větší vzdálenosti. O jednu takovou se pokusil Hora, ale jeho pokus skončil mimo. O něco lépe už vypadala rána Rady, kterou ale zastavilo břevno. Nicméně, Pražanům to příliš nevadilo, protože k odraženému míči se dostal Ivan Lietava a pro něj již zakončení nebylo větším problémem - 1:1.

Do druhé půle vkráčely obě jedenáctky v celkem pohodlném tempu, které narušila snad jen nepřesná rána Harise Harby a následně centrované míče od Masopusta. Ani jeden z nich ale svého adresáta nenašel. Lietava se pokoušel o další zásah do svých osobních statistik, ale jeho rána mířila těsně nad břevno. Nepřesnou ránu vyprodukoval také Haris Harba, ale ani on se nepotkal s přesností. Nejzajímavější akcí úvodu druhé půle bylo snad jen střídání Masopusta, kterého nahradil Vladimír Kukol.

Karlíkova rána z okraje pokutového území se nesla vysoko nad bránu, stejně dopadla rána Lietavy, se kterou si Hanuš poradil. Jeho kolega na opačné straně hřiště se musel činit pár minut před koncem, když jej zaměstnal Vaculík. Berkovec si ale poradil i s jeho pokusem a vyrazil míč na rohový kop. Největší šanci druhého poločasu si Vaculík nechal až na závěr, když našel Harbu a ten v dobré pozici trefil jen tyč!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha25214060:1467
2.Viktoria Plzeň25176256:1857
3.FK Mladá Boleslav25137551:2846
4.Slovan Liberec25125831:3641
5.FK Teplice25116845:2939
6.Dukla Praha2597930:3034
7.1. FC Slovácko25951136:3532
8.Vysočina Jihlava25871038:3931
9.Baumit Jablonec25861137:4530
10.Zbrojovka Brno25851226:3829
11.1. FK Příbram25761227:4127
12.Sigma Olomouc25671236:4825
13.1. SC Znojmo25581227:4123
14.Bohemians Praha 190525581221:3523
15.Slavia Praha25651419:4623
16.Baník Ostrava254101123:4022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (388)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takhle kdyby to bylo na konci sezóny, tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo na hovno

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Respect.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zítra Znojmo vyhraje a je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
TheAdy

ikdyž ta bohemka by se nemusela zachránit bohužel ani na příbram to nevypadá, tak Brno snad je venku

Reagovat
F.Torres

Jihlava Dnes jsem si myslel, že potvrdí formu, bohužel. Ona se ta prokletá Bohemka snad opravdu zachrání

Reagovat
taws

Padá slavia ze 16. místa a pak to je jedno, protože Znojmo jde stejně dolů za stadion

Reagovat
TheAdy

¨hele aby nespad baník ze 16. a třeba baník bude patnáctý ale co když znojmo klesne na 16. příčku ?

Reagovat
taws

prostě se Baník zachrání..tady není co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde, stadion dostavi. Uz je to rozhodnuty, takze smula :)

Reagovat
smazaný uživatel

By mě celkem zajímalo,pro koho..pro těch 500 lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si hrajou pro 500 lidí, proč by měli mít menší právo hrát ligu než týmy na které chodí 50 000 lidí? Tohle je hrozně zvrácené myšlení. Tady píšeš, že fotbal by se měl hrát pro fanoušky, o co jsou horší fanoušci ze Znojma, než fanoušci z Ostravy, Prahy atd. ?

Reagovat
TheAdy

Reagovat
taws

to sice jo ale zas by pro ně měly platit pravidla jako pro ostatní týmy...nespnuješ podmínky pro GL, no tak máš smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

o co jsou horší fanoušci? 3 trubky a fandění Znojmo do toho! Za to bych je neposlal ani do té 2ligy!! To samé Příbram!

Reagovat
taws

nezapomínej že jsme v Česku..když na tom nezačali dělat doted, tak za těch pár týdnů to nemají šanci stihnout..pokud tam nezasáhne nějaká vyšší moc která bude chtít znojmo udržet v lize za každou cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné,že tradiční kluby s početnými fanoušky hrají o holé udržení v lize (Baník,Slavia...) i Bohemka má docela hodně fanoušků a třeba umělé kluby, kluby bez fans jako třeba Příbram,Dukla (To už není ta,co hrála za komunismu prim,ale je to umělý klub vzniklý z Jakubčovic),Znojmo se drží nad něma... Fotbal se hraje pro fanoušky...a ty ani některé kluby nemají,natož ty aktivní... U Jablonce se taky nedá říkat,že to jsou nějací super fanoušci s tou jejich řehtačkou,ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak by to mělo probíhat? Jablonec má 30 bodů, ale na hovno fanoušky, neprudí v lize už X let, tak je teda pošleme do druhé ligy, Baník hraje hovno, tým má na hovno, fanoušky má dobré, tak jen proto ho udržíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mi to přijde smutné,že to takhle dopadá. Takhle by to vůbec nemělo být a kdysi by se to ani stávat nemohlo,protože ty kluby něco znamenaly a pravidelně hráli o titul,poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je problém těch klubů, sami si to posrali, že teď místo nich hrají prim kluby umělé. Nic smutného.

Reagovat
frankiefcb

To je spíše takové povzdechnutí, že to tradiční kluby nechali dojít až tak daleko, že hrají o holé přežití.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsou na tom ještě oproti nám skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Většinou to není selhání klubu, ale jedinců. Pár lidí je vytuneluje a veškerá letitá práce je v kytkách. Bohužel tajti hajzlové si s nabušenou peněženkou v klídku odkráčí a jsou vysmátý po zbytek života.

Reagovat
F.Torres

V současnosti nejde o fanoušky, ale o investora. Z fanoušků sice určitý finanční obnos získáš, ale zdaleka to nepokryje tolik, co dá klubu bohatý vlastník/investor. Všechny kluby v popředí mají za sebou nějakýho zámožnýho vlastníka. Teda až na Liberec, ale na něm se to brzo projeví, jestli někoho narychlo neseženou.

Bohužel to tak je, že prachy dělají fotbal a některý kluby prostě ty investory nezískají z různých důvodů. Ostrava je celkem mrtvej kraj, není práce, nejsou prachy. Brno, tady se všechno leje do Komety. Další města to mají podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to tím, že právě tzv. fanoušci táhnou ty kluby strašně dolů. Nejde ani o pokuty nebo opravy zdemolovaných stadionů, ale hlavně o sponzory, kteří s takovým lidským odpadem prostě nechtějí mít nic společného. Ono stovky výtržníků dělající bordel v dresech s jejich logem jim prostě moc dobrou reklamu neudělá.

Reagovat
db18

"v dresech s jejím logem"

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, kdo u nás si kupuje ofic. dresy. Ani z toho kluby nemají příjem.

Reagovat
db18

Ono taky ani neni nic příjemnýho mít na sobě dres kde je milion nažehlených reklam... je to jako se zamotat do plastového ubrusu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to byla fakt hrůza, alespoň v kontextu celého jara, Bohemka otřesná a i tak si odváží bod... Alespoň ten neoslnivý Masopust si dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Veverka mladší a poukázal na to, že by extraligu měly hrát kluby, které mají odpovídající stadion, zázemí i juniorský tým v nejvyšší soutěži. to připomíná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak donedávna měli nejhnusnější stodolu ze všech prvoligových stadionů, zázemí na úrovni kraje a juniorský tým museli rozkrást z celé republiky, ale jinak má pravdu chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že spadli, odporný klub

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Slezský je super klub s tou třetí ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na mala... zdá se mi to, nebo [reagovat] v poslední době nějak blbne

Reagovat
C-M@ster

Dáš "reagovat" a otevře se ti nové okno pro zprávu těsně pod zprávou, na kterou reaguješ.

V tu chvíli máš otevřená dvě okna a když napíšeš místo toho pod zprávou, do toho, co je celou dobu úplně dole, vytvoří se nový příspěvek bez reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme si s nimi něco prožili, pěkný hovádka to byly, když už vzpomínám na jednu sérii play off s náma, kdy si to posychrovali u rozhodčích úplně neskutečně, to jsem ještě nezažil, přerostlo to až tak, že jeden náš fanoušek napadl rozhodčího a šel do vězení mě akorát štve, že budou zpátky u nás, krom těch rozhodčích jsou to hrozně namyšlení frajeři, zlatí fanoušci Bolky...

Reagovat
kubys

To je jedno, teď hlavně musí oba poslední zápasy prohrát Most a tradá do Sokolova...

(Prostějov beru už jako jistotku)

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny kluby, se kterýma to za něco stálo, postupujou výš. Za chvilku tam zbyde jenom Valmez, Břeclav a Technika.

Reagovat
smazaný uživatel

No a že zrovna Opava s bezmozkem Tichým je tahákem ligy... (zdravím z VM ). Ale je fakt, že pokud ještě zmizí Přerov a Vsetín, tak Východ přestane být tím, čím býval.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Losinho

Na konci o umístění rozhodují vzájemné zápasy? Možná naše jediná šance

Reagovat
Kepy_FCB

To říkám pořád - Baníček nikdy nespadne!

Dnes to mělo jedinou chybu a to že se netrefil Narh, moc by si to zasloužil. Komńacký fakt kokot že ho nestavěl a naopak toho Krmelce. Znojmo nepatří do ligy ani po fotbalové stránce.

Reagovat
frankiefcb

Už se těším na dohráno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty červené dresy jsou hnus

Reagovat
FC Porto FC

bože Znojmo......

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Aspoň nebudou muset řešit stadion.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Banik,konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Baník paráda... viděl to někdo? Vidím totiž, že padly 3 góly po standardce tak nevím jestli to byla jen náhoda a nebo jestli hráli tak dobře? A co ta naše slavná marodící posila Lindepere?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně má kdo rozehrávat rohy první hráč co to dokopne dál než na první tyč, hrál dost slušně na to že to byl očividně první zápas po dlouhé době

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobře. Zkušenosti má ten borec asi dost a ty se budou hodit v těch posledních 5 kolech. Hlavně ať teda vydrží zdraví.

Reagovat
bobis21

když bude rozehraný tak bude top hráč ligy, to bylo vidět

Reagovat
REPLIKATOR

Vavruška

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK!! MY JSME BANÍK!!! hned je hezčí víkend Doufám,že jsme se nevystříleli,protože tedka potřebujeme jen výhry! Duklo,těš se!

Reagovat
REPLIKATOR

Spadne Znojmo a Slavia

Reagovat
Liquid

2 z trojce Olomouc, Brno, Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

ne určitě jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

z téhle trojky nespadne nikdo, možná Ostrava. Nakonec bude Znojmo poslední a 15. Bohemka.

Reagovat
TheAdy

jj Brno spadne , až na to že zas vyhrálo.. co Slávie?

Reagovat
Kepy_FCB

Slavii svaz spadnout nenechá

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám Znojmo si chce do druhý ligy vydělat

Reagovat
frankiefcb

Mě by zajímalo, co jsme vykradli, pokud jsme něco Znojmu dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zase po dvou letech prodáváme auta v AAA

Reagovat
db18

Baroš obětoval svou nemocenskou...

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelné úplně mi to připomnělo naší výhru v Ústí 4:0, stejná situace, stejný výsledek, také na cizím stadionu. Teď jen doufat, že je to nakopne, protože tohle to sebevědomí musí vyzdvihnout hodně vysoko (snad ne přiliš). Bylo by krásné, kdyby to zopakovali i proti Dukle, proti nim se nám ale moc nedaří, uvidíme.

Baník nikdy nespadne, ať se vám to líbí nebo ne.

Reagovat
Kepy_FCB

To Ústí je nezapomenutelné,bylo to ale na podzim a odevzdané jako Znojmo vůbec nebylo naopak mělo mnoho gólovek, neskutečné co tenkrát spálili, nám tam naopak padalo vše. Ale měli podobné dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

No před pár lety bybch řekl, povinná vyhra.....Tak aspon že byla prolomena kletba těch skurvených červených dresů!

Reagovat
C-M@ster

Úplně OT:

Četli jste někdo jednu z dvou Řepkových knih, nebo tu Horváthovu?

Stálo to za to?

Reagovat
db18

Četl jsem první od Řepky, a první Horváthovu

...obě jsem dočetl tak do půlky a pak jsem se začal věnovat jiným knihám

Řepka mne v té první půlce docela bavil, pak to nějak vyprchalo - není tam ale vůbec znát, že by to prošlo nějakou kontrolou a nespisovná čeština a pravopisné chyby jsou i mimo přímou řeč...

...knížka od Horvátha mi přišla lepší, bylo to ale asi taky tím, že tam byli ty "dvojrozhovory" se Strakou nebo cca. dvoustránkové komentáře od bývalých hráčů a tak...

...pak Blažka jsem nečetl, ale prý je to lepší než Řepka

Reagovat
C-M@ster

Horváth jich má víc než tu "ještě nekončím"?

Reagovat
smazaný uživatel

Horváthova je skvělá, doporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

Horvathova super.

Reagovat
Bakary3

Četl jsem první Řepovu (Rebel) a i jako slávista a velkej nefanoušek Řepky jsem na něj trochu změnil názor a opravdu jsem se bavil.

Je tam i dost historek ve stylu: Trapattoni přišel na trénink (Fiorentiny) a říká "Dáme kuřáci proti nekuřákům na dvě"... když vidí hlouček pěti hráčů, říká "tak vy čadíte, jo ?" - "nee, těch 13"...

Mně se líbila

Reagovat
taws

kurva jooo! ja jsem to vedel ze bude vyhra ale tohle jsem necekal...proste se pptvrdilo komnacky nas tahl dolu...a vy banikovci co ste se tu uz smirovali se sestupem se stydte

Reagovat
frankiefcb

Tak jedno vítězství jaro nedělá, ale je to určitě fajn. Ale pokud se podaří rupnout Duklu, na záchranu určo pomýšlet můžeme.

Reagovat
JarousFCB

no Kukec to trefil brutálně!

Reagovat
frankiefcb

Je už někde video souhrn?

Reagovat
k0udy

ten brankář u toho 4te golu

Reagovat
diskoschlampe

To přizvedla zeď, ale i tak to trefil hezky.

Reagovat
JarousFCB

to vem chuj

Reagovat
JarousFCB

To měl tak vypočítané.

Reagovat
frankiefcb

No i ten Vengřínka byl parádní.

Reagovat
F.Torres

Co to bylo? To Znojmo bylo až tak špatný? Docela blbá komplikace, škoda.. holt v pondělí to chce body proti Plzni a příští týden porazit Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Znojmo vi, ze jde do druhy ligy, tak proc neprodat par zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš kretén tyvole Už delší dobu sleduju tvoje trapné komenty ke každému článku, ve kterém nějak figuruje baník Seš k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

videls ten zapas vubec ? byl ocividne prodanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl no, v obraně byli totálně marní a od druhého poločasu hráli úplné hovno, ale proč prodaný? Znojmo hraje hovno poslední zápasy furt.. a to že baník zase po půl roce hrál dobrej fotbal neznamená, že to znojmo prodalo.

Reagovat
frankiefcb

A teď mi řekni, kde bychom ty prachy vzali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, Baník mě přesvědčil, abych je šel příští kolo podpořit na Bazaly. Po blamáži se Slováckem jsem si řekl, že tam jdu letos naposled, pokud nedokážou porazit Znojmo. Snad se to nekryje s Arsenalem .

Reagovat
frankiefcb

Jako pochopil jiné důvody, ale že se t kryje s Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? 1. zrovna ten ten víkendový zápas s Newcastlem jsem měl jet do Londýna, bohužel to padlo. Jsem fanoušek Arsenalu a Baník rozhodně nepatří u mě na první místo u fotbalu. Ale tak jsi fanda slepic, tak chápu to rýpnutí ale od toho šuldy pod tebou, to je na ránu lopatou - logika houpacího koně.

Reagovat
smazaný uživatel

logika houpacího koně je dát přednost fotbalu v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

Z důvodu? Takže se mám jít dívat na Spartu, když jsem v Praze? Já jsem fanoušek ARSENALU. Nechápu, co na tom nechápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeme se divit, že je náš fotbal tam kde je, když se lidi rozhodujou jestli půjdou na stadion nebo ne podle toho, jestli zrovna hraje nějaký arzenál

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi takový chlup, že to není až možné... Napíšu ti poslední odpověď...

1. Já na stadiony chodím na české poměry VELMI NAPRŮMĚRNĚ.

2. Po stopadesáté na eurofotbale píšu, že nejsem fanda Baníku Ostrava, ale jeho příznivec, který na ně OBČAS ZAJDE, když mu vyjde čas. Víš, hrají se i jiné soutěže a tak dále. Celkem by mě zajímalo, kolikrát jsi byl na stadionu letos (sezona) ty a ten ReplYkator pod tebou

Reagovat
smazaný uživatel

hele, já jsem byl doma na všech zápasech a čtyřech výjezdech... brečíš na špatném hrobě

Reagovat
frankiefcb

Z jedné strany to bylo rýpnutí, když jsem fanda Slepic. Ale nikdy bych nedal přednost fotbalu v TV před Baníkem. To je prostě divné. Nevadí mi, když někdo fandí týmům v cizině, ale že dá jim přednost to je fakt divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

takže když je z Ostravy, musí jít na všechny sportovní akce které tam jsou ? co to je za blbost. prostě není fanda baníku, jen ho má blízko tak tam občas zajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Česko, co dodat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
taws

pro mě nepochopitelná věc...jsem čech tak jedinej tým komu fandím bude český tým...proto neuznávám když někdo fandí víc zahraničnímu týmu. Jako chápu že někdo má oblíbený týmy i zahraniční týmy. Taky třeba přeju pár zahraničním týmům, ale za fanouška se považuju pouze jedinýmu týmu. Nejvíc k smíchu jsou ti kteří si hrají na katalanský Culés nebo na Italy a tak dále. Jsme češi tak přece nemůžeme upřednostnovat zahraniční týmy..navíc v televizi..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ti největší a nejvěrnější fanoušci, my tomu jenom nerozumíme

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
TheAdy

ok. ted nevím co dělat dál. komu fandit komu ne. celej život sem žil, teda fandil, ve lži

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím od mala Realu Madrid a fandím mu proti úplně komukoliv za všech okolností. Vnímám klubový fotbal spíš mezinárodně, Real Madrid má přibližně 300 milionů fanoušků (to je mimochodem 5% obyvatel planety Země) od jižní Ameriky až po východní Asii a Oceánii. Klidně budu celý rok odkládat každý měsíc po několika stovečkách, abych si mohl v létě zaletět na jeden zápas do Madridu a ten žážitek pro mě bude nepřekonatelný, naprosto nesrovnatelný se zápasem české ligy. A i v televizi si až na výjimky nenechám ujít žádný zápas, jít místo toho někam na Bazaly, kam to mám z ligových stadionů nejblíž, by mě ani nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli spadneme, tak to bude čistě vina Komňackého, nechápu jak mohl totálně přehlížet Narha a Azeveda a cpát tam furt ty tragédy z Plzně a Slávky.

Jinak dneska super zápas, od Lindpereho vynikající výkon.

Reagovat
Feind

podle me hlavne ta strelecka neschopnost

s plzni to posral rozhodci, pribram mel banik porazit, brno a slovacko taky. zbytek ty vysledky jakz takz odpovidaji vykonum, ale tohle je 8 bodu, ktere se uplne zbytecne ztratily, protoze se nepromenovaly sance (teda krome plzne)

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, ale to se táhlo dlouhou dobu, tak proč s tím něco Komňacký neudělal? Proč tam furt nasazoval Škutku a Krmenčíka? Už v tipsport lize jsme viděli, že De Azevedo je dobrej hráč, jenže Komňacký ho tam prostě nedal. Prostě podle mě je to jeho vina, měl to trošku rotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by sme dneska vyhrali i pod Komnackym, stale to vidím jako chybu, protože měnit trenery co půl roku je prostě špatně a jak už jednou nějakého angažuju, tak mu aspon ten rok dám.......Vlastně se mi nelíbilo ani to, že přišel Komnacký a Svědík nedostal celý rok.......

A když k tomu připočtu to připičené vedení.......

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, kdyby Franta neodešel tak si furt jede to svoje, furt dává do základu čobola s plzeňákem. Souhlasím s tebou, Svědík měl zůstat celou sezonu, za něj to mělo nějaké výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Harbova placka, to je jasný, že dřív hrál futsal, protože jak se do toho opírá a stejně to vůbec neletí....ty návyky z futsalu jsou zrovna u něj fakt vidět. Tenhle je třeba špatnej, ale ta klička pod sebe, to se bránit nedá a je to taky hlavně futsalová věc, jsem zvědavej, kdo po něm půjde v létě,,.Boleslav?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta Liberce jako na pecka na Necida..

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, ani jedna strana na tom derby teda moc nespolupracuje

Reagovat
Radin

včera jsem byl, druhej poločas byly dobré šance v deseti..

Reagovat
smazaný uživatel

Mrázek je úplně mimo, to není útočník, na kterém bychom měli stavět naši hru. Jo, bojuje, super, ale to je útočník který dá 1-2 góly za sezónu a to nám je k hovnu. Měl by podle mě místo něj hrát Jurečka. Nejvíc jsem se ale vytáčel u Poláchových rohů buď na přední tyč, kde to bral první hráč HFK, anebo to kopal na malé vápno kde to měl gólman. A to co Mrázek předvedl při tom neuznaném gólu ani nekomentuju, tohle musí útočník někde ve trojce jebat pod břevno a né nahrávat do ofsajdu. A to hrál ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak máme štěstí, že Sigma si to dneska s Třebíčí rozdala po bodu a že ani jeden z nich do druhé ligy nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Promiňte, ale fakt si myslíte, že kdyby to Znojmo prodalo, tak si nechaj dát okatě čtyřku ??

Je možný, že ty hráči vědí, že ligu už hrát nebudou a hrajou bez motivace, ale tamto je nesmysl..

Reagovat
Feind

taky si myslim, ze prodany zapas je o gol a ne o 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

A nebo si řekli... Necháme si dát čtyřku, to nikoho nenapadne , že jsme to střelili

Reagovat
Feind

z diskuse pod timhle clankem jde videt, ze by to byl plan na hovno

Reagovat
Feind

i pod tim druhym, primo o zapase

Reagovat
F.Torres

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné je, že v podstatě jakýkoliv výsledek by český člověk prokouknul a měl jasno, že je dohodnutý předem.

Reagovat
smazaný uživatel

taky je možný, že někteří už pomalu vyjednávají o jiném angažmá a už jsou duchem jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však takhle to je vždy. Posledních cca 5 kol se každou sezonu dějou nesmyslný výsledky. Konkrétně Baník, ale nejen ten. Týmy, který nemaj ani gol na zápas, najednou začnou dávat 4 góly a podobně. Cinklé jaro se klasicky dohrává podle notiček .

Reagovat
Aldeano
Reagovat
F.Torres

Paráda Boleslav, poháry si jednoznačně zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tým mají výbornej - dokonce bych řekl, že mají lepší hráče, než Plzeň. Ale když člověk vidí oba Jarolímy nebo Dosoudila, tak jim prostě přát nemůže. A včera se vybarvil i Kysela ...

Reagovat
F.Torres

Ty seš prostě jeden velkej případ... Na jednu stranu kůli pár lidem z nevím jakýho důvodu odsuzuješ klub a přitom fandíš největším špínám široko daleko (Barcelona, Sparta)

Reagovat
smazaný uživatel

Barca není samozřejmě žádná špína. Byť ji tak někteří Realisti vidí.

Sparta ... no ... fandím jim, ale není to ono. Ale chtěl bych se zeptat, co je na Spartě tak špatnýho?

Reagovat
F.Torres

Vedení, připískávání, fanoušci, namyšlení hráči.

Co se týče barcelony tak především herní styl a nejvíce simulující klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, ale na každej klub se najde něco. Akorát se o tom ne u každýho klubu mele. Vy jste se vlastně dostali do vlastní pasti, protože o tom melete tak často, až jste tomu začali sami věřit.

Reagovat
F.Torres

Tak na všechny určitě ne, ale tím koncem jsi to zabil teda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

hele klaune, klidně něco vyvrať, oh wait, ty dáš radši smajlíky, za ty se schováš, takže klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nic vyvracet nechci. Jsi skvělej, já se vždy rád pobavim.

Reagovat
F.Torres

Díky za pochvalu. Ovšem jestli ti tak málo stačí pro pobavení, tak to moc asi veselej život nemáš.

Reagovat
F.Torres

Navíc vyvrátit nic nemůžeš, protože vše je pravda, takže není vlastně ani co vyvracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je hloubka.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje "stěry" jsou neskutečný, doufam, že mi taky na tenhle příspěvek nějakej uštědříš

Reagovat
F.Torres

Tak jelikož na to zareagují 4 sparťánci, tak to účel splnilo

Reagovat
goodbay

Vedení ti může být jedno jaké má Sparta ne? Připískává se tady i jiným klubům a i více než Spartě, to bývávalo, stejně tak namyšlení hráči..dříve jich bylo určitě víc. Fanoušci no, ale taky existujou i horší skupiny.

Reagovat
F.Torres

Tak jelikož Křetínský a jeho taštička hazí špínu na GL, tak mi to jedno není. Neřikám že nepřipískává, ovšem Sparta z dlouhodobýho hlediska vede minimálně o 2 parníky. Namyšlenost poslední dobou upadla to je fakt, je to do jisté míry faktorem předtím Slavia, ted Plzeň, ovšem sparta neexistuje pouze poslední dobu, proto ji hodnotím z dlouhodobého hlediska, kde hráči tvrdili my jsme spartani, kdo je víc? Horší skupiny? Pouze baníkovci

Reagovat
F.Torres

a k Barcelona ještě doplním levárny v přestupním období

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš realisti jí tak vidí

Reagovat
F.Torres

Nevím no, neřekl bych, že takový pohled panuje jen ze strany realistů. Znám fanoušky i jinačích klubů a naprostá většina by mi to potvrdila, že Barcelona je považována za to, co je.. Nehledě na to, jak je označen Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě nic... Ale v Barcelona neplatí daně a otrokaří děti ;)

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě to není o tom, že když klub mého srdce dělá něco, na co fakt nemůžu být pyšný (kroky současného vedení Barcelony), tak si jako fanoušek nemůžeš říct: "Dost, tohle se mi nelíbí, budu fandit někomu jinýmu." Nebo teda ... já si takhle nemůžu říct. Moje city k tomu klubu jsou prostě tak silné a hluboké, že by je nezpřetrhali ani tři Sandrové.

Reagovat
frankiefcb

Za ty špíny.

Reagovat
Sosi

Reagovat
goodbay

Gratulace Baníku, snad tu ligu udrží.

Reagovat
centos

Reagovat
Sosi

Neví někdo, co je s brankářem Millerem z MB?

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl, že je Neymar zraněnej a on místo toho hraje pravýho obránce v Boleslavi...

Reagovat
San Iker

No konečně někoho v tom Jablonci napadlo, aby si zahrál Moula

Reagovat
smazaný uživatel

Scuk uz 12 golu, tohodle typka by mel nekdo koupit..

Reagovat
taws

on je fakt neskutečnej hráč...když jsem na začátku ligy tvrdil že je pro svůj tým víc přínosnej než horváth v Plzni tak se mně ta plzenská squadra vysmála...hlavně jakou on hraje pozici a kolik gólů nastřílel..

Reagovat
F.Torres

Je výbornej, proto doufám, že zůstane a dotáhne Boleslav do EL v tom týmu je obrovský potenciál, pokud dovystuží obranu, můžou pomýšlet v příští sezoně klidně na titul.

Reagovat
Sosi

přesně... jestli budou hrát poháry skupinu, tak myslím, že asi ne, ale jestli vypadnou a Spa s Plzní hrát budou, tak na titul pojede...

Reagovat
ronaldik

Ne, jenom Boleslav ne Ten tým nejvíc z celé ligy nenávidím

Reagovat
goodbay

Tak hodně golů dal taky z penalt ne?

Reagovat
F.Torres

stejně jako Lafata (3), ovšem 12 golu na defenzivněji laděného záložníka je slušná porce

Reagovat
stas87

v bosne hral podhrota vraj,v boleslavi ho akurat posunuli dozadu lebo mu neverili,nabieha si z druhej vlny a strelu ma vytecnu,preto tolko golov

Reagovat
db18

Jarolím taky řikal, že nejde o DM ale spíš útočnějšího hráče

Reagovat
Losinho

Hm, takže příští kolo potřebujeme v Ďolíčku vyhrát. Pokud se nestane zázrak a nepředvedeme něco proti Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na ligu už sere. Takže by to mohl Řebíček koupit

Reagovat
Kepy_FCB

http://1fct.sweb.cz/LOGO.bmp

Jedemééé Trafo jedeméé

Reagovat
Shevchenko

Tenhle víkend skončili dvě dlouhé série, Baník výhra po 15. zápasech, Frýdek vstřelený gól po 6. zápasech. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice vi, ze do poharove evropy nepujdou, tak proc neprodat par zapasu..

Reagovat
F.Torres

dobrá blbost, když před 2 koly ztráceli bod na EL a drželi 4. fleka, který taky za určitých okolností zajišťuje EL. Prostě hrají to, co hráli téměř celou loňskou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

(sarkasmus)

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale blbost. zkus to promyslet ještě.

Reagovat
F.Torres

Zbrojovka, snad jim těch 29 už bude stačit. Ted už jen ta Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Kdyby byli Teplice na Moravě tak to chápu, ale takto ale peníze se asi hodí, přeci jen jsou SČ chudý region, příští kolo Příbram - Znojmo a Bohemka-Slavia, hodně to kolo napoví

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby peníze byly, tak je rozhazuju po každým okrese, ale takhle....

Reagovat
frankiefcb

By ses divil, jak to funguje v krajských ligách.

Reagovat
frankiefcb

Mně se líbí, že když outsider porazí favorita, tak jsou v tom hned peníze. Neříkám, že v něktrých nebudou, ale je to prostě úsměvné.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
TheAdy

brno je ve sračkách, jsme chudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Brno mělo dlouhé roky největší rozpočty v GL hned po Spartě.

Reagovat
TheAdy

špatný vedení, hold v čr jsou hloupý a chamtivý lidi

Reagovat
Kepy_FCB

blbost

Reagovat
Vasil

Ambice byly, i ten rozpočet určitě nebyl malej. Ale bylo to jenom chvilkový omámení z vydělaných peněz a dobrýho umístění v lize. "Dlouhé roky" opravdu ne.

Reagovat
Liquid

ne úplně každý majitel klubu v 1.lize se mohl pyšnit Ferrari jako pan Pros, hrdý majitel fotbalového klubu z Brna, kterak oznamoval jízdu za LM

Reagovat
soukup

to fakt ne

Reagovat
TheAdy

Brno nesestupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to Teplice prodávaly??

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechtějí do EL Brno vytáhlo s kapsy pár stovek milionů tak se jim to nevyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Brno.

Reagovat
Dufan

Reagovat
Ronaldo.com

paráda

Reagovat
Kepy_FCB

Brno to nekoupilo (na to je moc sockovité) ale slíbilo Teplicím 6b jistejch v další sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
TheAdy

rovnou 6 ? brzd.. brzdi.. třeba neprohru jen, nebo jen jistý 3

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Baník tohle slíbit nemůže no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim by to narušilo jízdu za titulem, to je snad zřejmé ne?

Reagovat
TheAdy

něco mi na tom nesedí, až ve druhé lize pujdou za titulem, jak se mužou utkat s Teplicemi ?

Reagovat
Kepy_FCB

Každému zápasu od okresních soutěží se říká mistrovské.

Jinak Plzeň-Slavia jistá 02 říkali to dědkové na zápase Plesná-Krásná

Reagovat
smazaný uživatel

dík za tip

Reagovat
TheAdy

ale neuhrát ve druhé lize titul... co pak chcete delat v té první že .. tak nejak počítám ze budete dominovat ako čb

Reagovat
Didier Drogba

pokračuj, šašku

Reagovat
smazaný uživatel

6 tisíc na Julisce ? Nezdá sa mi....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak ona sa menila kapacita hlavnej tribúny zo 4590 na 8150 miest, tak to by sedelo možno....

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze bylo i vic, tribuna byla fakt hodně plná

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v klidu 3 body, titul bude ve správných rukou...

Reagovat
Ángel di María 22

Vaclík je luxusní gólman, ale jedno mínus má a to je hra nohama. Ať už přesnost výkopů, nebo odhad na ten míč, zpracování, nějaký kličky do protipohybu útočníka, tohle všechno má prostě slabý. Nevim, jak intenzivně na tom pracuje, ale jestliže mu to už nikdy nepůjde, nevadí, stačí, když to prostě zakopne daleko kamkoliv, takovýhle góly dostávat prostě nemůže, to je hrůza.

Reagovat
twerp

Co se stalo?

Reagovat
frankiefcb

narval to do Engelmanna od něhož se to odrazilo na nohu Pospěcha, který dával do prázdné. A měl docela dost času, ale pomalu zpracovával.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu? Vaclík a luxusní gólman? Vždyť je hrozně nejistý, má špatné výkopy, vypadávají mu míče z ruky a působí hrozně nejistě. Pamatuji si, že když příšel, tak se čekalo, až udělá Švenger 1 chybu, aby ho mohl nahradit. Švengerovi se nepovedl zápas proti Plzni (i když tam chytil penaltu) a vystřídala ho tahle tlačenka, která i kdyby udělal 10 chyb, tak si ji tam Srníček stejně procpe. Pokud by o něj měla Basilej opravdu zájem, tak bych neváhal a okamžitě ho prodal. Chce to jistějšího gólmana, u kterého nebude takové hype...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že Vaclík chytne tutovky, na které by nějaký Švenger neměl šanci. Má výborné reflexy a ty jeho výběhy jsou dokonalé. Že občas udělá nějakou tu chybu... to udělá každý gloman. Zvlášť tak mladý.

Reagovat
Aldeano

" ty jeho výběhy jsou dokonalé" Tak tohle jestli nebyla ironie...

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš brát v potaz to, že není zrovna čahoun

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo neni stoprocentni, ale vybehy a sbirani balonu jsou jeho nejvetsi prednost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak špatnej brankář to není. Ale taky není nenahraditelnej. Za ty prachy může klidně jít, pokud ho nahradí někdo podobně kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi viděl zápasů Sparty? Jedinou tutovku, kterou chytl, byla ta proti Příbrami, kdy ho doslova trefili, jinak je to bída a děs.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu, že je mladý. Je mu 25 let, což už žádný mladík není, je dvojka v repre, tak by měl umět chytit více než jen rýmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý je... muže chytat klidně ještě 15 - 18 let

Reagovat
Aldeano

Naprostý souhlas. Jen v aktuálním týdnu 3 chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jestli Basilej vážně vyplázne 60 mega, tak je to pro Spartu parádní obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

s Duklou 3 body...všichni na Bazaly!

Reagovat
adalbertus

Reagovat
monty25

Monča Čuhelová moderuje Dohráno

Jenom škoda, že Teplice i Viktorka dneska prohrály...

Reagovat
TheAdy

Monča, v brně sem s ní mluvil

Reagovat
monty25

Závidím.

Reagovat
smazaný uživatel

ta je vláškovo incestní sestra?ta je hnusná jak prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se náhodou líbí, olízal bych jí buchtu

Reagovat
Losinho

A umí vůbec nějakou buchtu udělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že tvůj starej nevypadá ani z poloviny tak dobře jako ona ;)

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul je jasnej, ale jestli k tomu přistoupí tak, že rozprodají půlku kádru a s evropskýma pohárama bude zase h.vno, tak at jdou doprd.le.

Reagovat
RealC.F.

Taky tajně doufám, že hlavně záloha zůstane ve stejném složení Kdyby se přivedl ještě kvalitní hroták (perspektivní do budoucna i jako náhrada za Lafyho) , tak v evropě neuděláme ostudu, jak tu někteří tvrdí Hlavně ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Vaclíka bych ještě bral, ale ani s obranou se nesmí hýbat, Kadeřábek Costa to by bez nich nešlo a stopeři musí být taky sehraní.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jinej v Čechách než současná Sparta by měl udržet kádr pohromadě. i když jeden hráč si třeba přestup "vybrečí", těch pro zahraničí trochu zajímavejch kluků tam několik je

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by Sparta prodala víc než jednu oporu. Možná až v případě vypadnutí z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude zase muset bojovat o LM přes 3 předkola?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Aldeano

Kroupa

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil hraje jak Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

protože má podobnej účes a fousy co, to už jsi na úrovni Filipa12

Reagovat
goodbay

Sparta Praha mistr ligy!!! Teď už nepochybuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Varadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná změna od působení v baníku, nedivím se že ho natlačili na beka

Reagovat
Civers

on i ten Kroupa předvedl jaký je vemeno

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak měl k nám v létě jít Rybalka, ale Kováč to zatrhl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti to napíšu do DM:.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

wtf?

Reagovat
Aldeano

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

psali v blesku

Reagovat
TheAdy

škoda, Ryba je lepší

Reagovat
Losinho

Tak on jde do Sparty rovnou trénovat?

Reagovat
Civers

tak se ho jen zeptali jak se chová v kabině a jakou má povahu aby nebyl flákač děláš jak kdyby to bylo něco novýho

Reagovat
Greny

A proto tam jde Breznaník, ten borec je schopnej rozhádat celou kabinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, to určitě... Stejně tak Vácha...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o jeho povahu.

Reagovat
taws

zrovna na tom ukrajincovi je vidět jestli se mu chce běhat, nebo má ten zápas úplně v p*ci...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to hrozně zábavný, stačí aby byl nějaký překvapivý výsledek (který ani tak překvapivý vzhledem k formě týmů není) a tady se valí nějaké prodávání, nechávání atd. tohle snad nikde ve světě není, nebo se snad někde píše, že třeba hráči Chelsea to proti Sunderlandu prodali?

A pak je to jen taková berlička pro to, na ten fotbal nejít, průměrný český čumil řekne, že se furt prodává/podplácí/nechává atd. a přece za takovou šaškárnu nebude dávat sto korun, to jsou přece cigára a dvě pivka

Reagovat
frankiefcb

český fanoušek si najde vždycky výmluvu. Jednou špatné počasí, jednou chuligáni, jednou prodané zápasy, jednou hraje Arsenal atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou hraje Arsenal :D Mocná debata :D

Reagovat
db18

Díky, že ste nám nechali pohár - myslím, že se ta výměna za bod vyplatila pro obě strany, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár vám Jihlava nepustila, to udělal rozhodčí. Odpustil Plzni celej penaltovej rozstřel. To jsem ještě nevid ěl.

Reagovat
smazaný uživatel

no treba Montpellier to dneska ukazkove prodalo..

Reagovat
frankiefcb

O tom silně pochybuji. To by byli solidní idioti, jít v 10ti do tříbrankového vedení a pak to pustit. nevím nevím. Spíše si myslím, že odešli fyzicky plus haluze.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička si jede svojí ligu, útok na rekord. Ještě to chce nasadit v odvetě poháru plnou palbu a zaútočit na double. Znojmo to asi fakt zabalilo, první zápasy na jaře to ještě bylo dobrý ale jak byllo jasný jaj to dopadne se staďákem tak furt prohrávaj. Baník s Bohemkou si to rozdaj o záchranu, Slavie nespadne. Vaclík krásně doufám že to viděli zástupci Basileje. Nikoho neprodáme.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten double ukopeme, jinak se netěším na příchod Breznaníka...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nikdo. Vůbec jeho příchod nechápu. Dostane čočku a potáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam bude zajímavé setkání s Krejčím, kterému zlomil nohu a s Matějdou a Vaclíkem, o kterých prohlašoval, že jsou uplakané děti. Jinak si teď i říkám, k čemu nám bude Kováč.

Reagovat
smazaný uživatel

K ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne jako Kerić a Slepice

Reagovat
goodbay

Což by tolik nevadilo. Všichni přišli za tabulkové odstupné.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu jak ho mám rád, tak mu to přeju...

Reagovat
smazaný uživatel

A peníze mi jsou ukradené, Dan jich má dost :D

Reagovat
goodbay

Asi nikdo nemáte odkaz na stahování zápasů z GL, že? Jde mi o zápasy Sparta - Znojmo, Slovácko a Dukla.

Reagovat
vanGomm

Sparta je o další krok blíže k titulu.Divím se,že tuto větu může při pohledu na tabulku ještě někdo vůbec napsat.O titulu je hotovo o tom může pochybovat už snad jen velmi naivní člověk.Navíc 5 kol před koncem už téměř polovina týmů v lize o nic nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Pastora vyháhnul čobol Kastrol někde z druhý ženský ligy, nebo co to je za klauna?

Jinak Juhar slušně neunáší... "Jsme úplně v prd.. poslední v tabulce..."

Reagovat
adalbertus

celá tabulka je na hovno,ale uplne

Reagovat
Shevchenko

V sezóně 2003/04 dostal Černý s Plzní dost podobně trapný gól, že?

Reagovat
smazaný uživatel

to DVD pro muze zapasu je nejvetsi traparna na svete, to uz by radsi nemeli davat vubec nic..

Reagovat
Euphael

jak kdyby si to někdo někdy pouštěl ..pochopil bych zápas Nizozemsko- ČR na Euru nebo třeba nějaký super zápas el clássica, ale toto

Reagovat
TheAdy

u

Reagovat
smazaný uživatel

Cuhelce se evidentne zaparila kundicka, kdyz se bavila s Pastorem, podle toho jak si prohrabla vlasy, kdyz domluvila

Reagovat
Aldeano

Spíš už byla ráda, že nemusela mluvit anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
hefy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Euphael

Tak to řeknu. Nemám nic proti Slavii, trenér je docela sympatický, pěkný stadion, nemá nejhorší tým. Jo počkat vlastně hraje hnusně. Zaslouží si spadnout taky proto, abychom už příští rok nemuseli vídat x článků před derby, poslouchat to v televizích a rádiích a podobně. Opava s Baníkem je momentálně atraktivnější derby než pražských prasátek. Jdete dolů, pamatujte na má slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle porovnávání derby jsou docela mimo, naše derby bylo jednou za posledních deset let...

Reagovat
Euphael

Dneska pokud by přijel baník do Opavy, tak je to stokrát lepší zápas a hlavně koukatelnější, narozdíl od toho, co předvádějí ti šašci v posledních sezońách.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukatelnější by to nebylo, ale nenávist FCB x SFC je na úplně jiném levelu než ACS x SKS

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný. V okresních přeborech a krajských divizích se vždycky hrálo bez svazující taktiky =)

Reagovat
taws

to poslední derby bylo nezapomenutelný Sice je to deset ale prostě ta mistrovská sezona neměla chybu...a myslím že i Sváťa Schafer si to tenkrát užil a prohra ho tolik nemrzela

Reagovat
smazaný uživatel

poslední derby bylo 2009

Reagovat
taws

jo v poháru...ale myslel jsem to ligový

Reagovat
ronaldik

Ámen. Jen konec mediálního blábolu "derby pražských S" za to spadnutí Slavie opravdu stojí... Ale vsadil bych se, že aby bylo o čem psát, tak je dohromady svede "los" Poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že svaz je ten poslední, kdo by chtěl abychom v poháru hráli spolu

Reagovat
smazaný uživatel

blbě jsem to přečetl

Reagovat
Euphael

Ani bych se nedivil

Reagovat
Aldeano

A co teprve derby starých gard Vítkovice-Baník!!!

Reagovat
F.Torres

Opava s Baníkem atraktivnější Koho to zajímá, max někoho z dolů, víc nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
Euphael

Sparta má jasnou převahu a dominuje Praze, je to o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

No a co jako? Před pár lety to bylo opačně... Sparta šla do derby třeba z pozice, že ani neměl na poháry a stejně to mělo obrovskej náboj, plnej stadion a vyhráli sme 2:1. Meleš sračky. Derby je nejsledovanější a nejprestiznější zápas ligy, ať už se ti to na druhým konci republiky líbí, nebo ne.

Reagovat
Euphael

Nemíním s tebou diskutovat ty šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ze Sparty mindrák.

Reagovat
taws

pořád to je prestižní zápas...po zápasech Baníku je to pro mě první zápas na který se rád podívám

Reagovat
TheAdy

derby pražských S zajímá jen fandy Sla a Spa. dřív tomu tak nebylo i proto to melo takový náboj a dnes je to o ničem a myslím že už to ani všechny fandy techto dvou klubu tak nebere,,,, možná ty z toho stříkáš ale hold smula no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale je třeba si uvědomit, jakou fanouškovskou základnu oba týmy mají.

Reagovat
TheAdy

no vzhledem k fandum ostatních klubu malou.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia by s podobnymi vykonmi nemala mat problem sa zachranit v dalsich kolach, aj ked to Slavia no..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má, co si zaslouží. Když jsem říkal, že si měli nechat Koubka, že Pastoor je na h..., tak tu hodně "fanoušků" Slavie nadávalo. Zase jsem měl pravdu, jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, s Koubkem by teď útočili na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

ještě něco trapnýho řekni

Reagovat
vanGomm

Při pohledu na složení zbývajicích 5 kol to podle mého názoru vypadá,že největším kandidátem na 16.místo je Znojmo o 15.místě zřejmě rozhodne zápas Bohemians-Slavia.To bude pro oba klíčové utkání.Kdo tento zápas prohraje tak by mohl doprovodit Znojmo.Bohemka má výhodu ta je na to v posledních letech zvyklá.Slavia by se ocitla ve II.lize přesně po 50 letech.

Reagovat
djwenca

co je vlastně s Delargem a s Huškem z Liberce, že na jaře nemají ani minutu?

Reagovat
smazaný uživatel

s Huškem?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Hušek.

Reagovat
Civers

Hušek trénuje individuelně a v létě jde pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Pivkoooooooo

Reagovat
vinetou

Neuvěřitelný jak se Kovařík pod Uhrinem probudil, já už sem ho dávno odepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Kometa nastoupila jak tlupa hladových psů, ale Zlín už to vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce otočil .

hele co bys říkal na Villase Boase?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych asi úplně proti, protože hraje dobrej fotbal. Otázka je, jak by ho brali hráči. Přecejenom je to zatím mladík.

Každopádně já bych v naší situaci bral něco staršího a tvrdého. Jsme naprosto přesně ve stejné situaci, jako po Frankovi. A dokonce bych řekl, že jsem tenkrát psal i podobné věci. My potřebujeme někoho, kdo v hráčích vyvolá motivaci, potřebujeme někoho, kdo do hráčů namačká fyzičku. A potřebujeme někoho, kdo si dá jasné cíle a půjde za něma - kdo dá na stůl seznam postů, který chce posílit a typy hráčů, který by si představoval.

A abych se vrátil k té tvé otázce - nejsem si jist, jestli je Boas ten, který by si nenechal nakecat, že je Puy nejlepší možná posila do sezony ...

Reagovat
stas87

ze by v buducej sezone neboli v lige styria prazacci ale len dvaja?

Reagovat
db18

Škutka se aspoň v druhé lize uplatní...

Reagovat
smazaný uživatel

si snad myslis, ze zustane v Baniku? nebudou na nej mit..

Reagovat
db18

Však se vrátí z hostování ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si psal neco o druhy lize..

Reagovat
db18

Samozřejmě...

Reagovat
stas87

navrat do kosic,zahra si aspon predkolo EL

Reagovat
Aldeano

Látal to vede dobře.

Reagovat
stas87

nedostali asi 600 minut v rade gol postupuju cez pohar kde su vo finale so slovanom

Reagovat
Aldeano

Aha. Takže EL už opravdu jistá.

Reagovat
taws

přesně tam možná slavii k něčemu bude a vám pošleme zpátky Krmenca

Reagovat
goodbay

Tak se titul slavit doma asi nebude.

Reagovat
rufus

Třeba Teplice překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle by to mohlo skončit

Reagovat
db18

Že se ty zápasy teda přerušovali, jak bylo slíbeno...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
j_mrazik

Nejhorší útok v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný

Reagovat
j_mrazik

Tohle prostě nikdy nepamatuju za nějakých 16 let. Hrozný. Ofenziva byla vždycky naše chlouba, teď nemáme prostě nic.

Reagovat
rufus

A druhá nejhorší obrana. S tím související rozdíl mezi vstřelenými a inkasovanými brankami na solidním čísle minus 27..

Reagovat
smazaný uživatel

u Slávie je nejvíc varující a nejvíc uděvující ta cifra nejmíň gólů vstřelených ...

Reagovat
db18

Ještě když tam mají/měli tak ofenzivní hráče jako Kisel, Piták, Mičola, Lička, Boudjemaa, na stoperu útočníka...

Reagovat
smazaný uživatel

to taky, ale mně jde spíš o historii a styl Slávie, který byl většinou útočný a většinou plný gólů.

Reagovat
Sosi

A já jim tady u tý obrazovky pořád říkám: "střílej góly, střílej góly, střílej góly"... a nedaj si říct...

Reagovat
Losinho

Rozhodně jsme nebyli horší, ale nedá se nic dělat. Rozhodl první gól, faul to nebyl, ale to je fuk, hlavně to měl Černý chytat. Pochvala Nevesovi, Juharovi a Necidovi (hlavně za bojovnost).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele