25. kolo
18.04.2014 20:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 1:1

Jihlava byla favoritem páteční předehrávky, protože zatímco se ucházela o osmé místo v tabulce, Pražené se krčili až na místě předposledním. Na záchranu ale ztráceli jen jeden jediný bod, takže nic nebylo ztraceno. A kýžený bod nakonec Bohemians uhráli, takže cesta do Prahy bude jistě o něco příjemnější.

Jihlava hodně spoléhá na střelce Harise Harbu, který se také po přihrávce od Masopusta ocitl ve velké šanci, ale neprosadil se tak, jak by si asi představoval, a hosté se ubránili prvnímu náporu. Ten byl ale znamením ofenzivních sklonů domácích a Klokani si měli dávat pozor. To se jim nevedlo úplně podle představ. Po akci Jungra se totiž Masopust dostal do další nadějné pozice, ale vystřelil špatně mířenou ránu, která se mezi tři tyče nevešla. Mrzet ho to příliš nemuselo, protože jen o pár momentů později se Masopust konečně dočkal.

Adam Jánoš narýsoval skvělý pas na nabíhajícího spoluhráče, a i když brankář Berkovec poměrně brzy vybíhal, aby svému protihráči zmenšil střelecký úhel, nebylo mu to mnoho platné. Masopust našel mezeru mezi nohama brankáře Berkovce a poslal míč do sítě!

Jihlava dál kontrovala průběh utkání a především duo Harba - Masopust bylo hodně vidět. Prvnímu jmenovanému ale nevyšla rána a akci druhého jmenovaného s Kolouškem zastavili hostující obránci. Kombinace v dnešním utkání celkově nevycházela ani jednomu týmu. A tak se ke slovu dostaly rány z větší vzdálenosti. O jednu takovou se pokusil Hora, ale jeho pokus skončil mimo. O něco lépe už vypadala rána Rady, kterou ale zastavilo břevno. Nicméně, Pražanům to příliš nevadilo, protože k odraženému míči se dostal Ivan Lietava a pro něj již zakončení nebylo větším problémem - 1:1.

Do druhé půle vkráčely obě jedenáctky v celkem pohodlném tempu, které narušila snad jen nepřesná rána Harise Harby a následně centrované míče od Masopusta. Ani jeden z nich ale svého adresáta nenašel. Lietava se pokoušel o další zásah do svých osobních statistik, ale jeho rána mířila těsně nad břevno. Nepřesnou ránu vyprodukoval také Haris Harba, ale ani on se nepotkal s přesností. Nejzajímavější akcí úvodu druhé půle bylo snad jen střídání Masopusta, kterého nahradil Vladimír Kukol.

Karlíkova rána z okraje pokutového území se nesla vysoko nad bránu, stejně dopadla rána Lietavy, se kterou si Hanuš poradil. Jeho kolega na opačné straně hřiště se musel činit pár minut před koncem, když jej zaměstnal Vaculík. Berkovec si ale poradil i s jeho pokusem a vyrazil míč na rohový kop. Největší šanci druhého poločasu si Vaculík nechal až na závěr, když našel Harbu a ten v dobré pozici trefil jen tyč!

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3>0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
tlaci

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Filip12

dobrá remízka pro oba navíc Slávie 15. rajže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Harbu nedáme! Bud 50 mega nebo hovno!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele