Gambrinus liga - souhrn 22. kola

23.03.2012, 22:08, aktualizováno 26.03.2012, 18:23
Komentáře a souhrny
Viktoria Plzeň potvrdila v pondělí dohrávce roli favorita a České Budějovice porazila jasně 4:0. Sparta už v sobotu remizovala na Slavii a po výhře Liberce nad Bohemians má na čele tabulky už jen jednobodový náskok...

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 4:0

26.03.2012 16:30

Góly: 35. Vladimír Darida, 36. Marek Bakoš, 80. Vladimír Darida, 81. Michal Ďuriš

Plzeň na jaře poprvé vyhrála před vlastními fanoušky a boj o titul nevzdává. Dynamo nepotvrdilo jarní formu, která vycházela z pevné a zkušené obrany a odjíždí domů s debaklem.

Zajímavý duel byl k vidění v Plzni. K mistrovské Viktorce, která myslí na poháry, přijelo o další body bojovat na jaře neporažené Dynamo. Naopak domácí si chtěli na nově zrekonstruovaném stadionu připsat první domácí vítězství a proti defenzivně laděným Českým Budějovicím začali od podlahy. Hosté přijeli s jasnou taktikou, snažili se především nepouštět Plzeň do nebezpečných kombinací a vyrážet do rychlých protiútoků. Kvalita ve hře dopředu byla jednoznačně na straně Plzně a domácí potvrzovali chuť po třech bodech a snížení náskoku na první místo.

Po úvodním oťukávání přišly i první šance. Nejprve se zastřeloval Darida, poté se po závaru dostal do šance i Bakoš, nepřesná byla také Petrželova střela. Když se po půlhodině hry neprosadil ani Kolář, začalo to vypadat na možné další domácí trápení s neproměňováním šancí. Do přestávky se ale domácí nakonec mohli uklidnit. Skóre otevřel povedenou střelou Darida, pár minut po něm pak zvýšil na dvoubrankový rozdíl Bakoš. Druhé trefě předcházel sporný moment, konkrétně Bakošova ruka, který rozdmýchal emoce na obou stranách. Do kabin se šlo každopádně za stavu 2:0 pro domácí.

Druhé dějství otevřel další krásnou pumelenicí Darida. Míč šel však těsně vedle a předznamenal to, co se bude dít prakticky po zbytek zápasu. Dynamo jakoby rezignovalo nejen na jakoukoliv snahu o zvrácení výsledku, ale také na větší důraz a pohyb při bránění a utkání připomínalo spíše hokejovou exhibici, než Gambrinus ligu. Kombinace domácích v blízkosti brankáře Delače se daly nazvat Barcelonou v českém podání a jen zlá koncovka hráčů Plzně byla příčinou toho, že se skóre neměnilo. Velké šance zahodili postupně Darida, Petržela, Kolář i Bakoš.

Až deset minut před koncem si většina fanoušků na stadiónu mohla zakřičet gól do třetice. U jeho zrodu bylo opět nepřesné posouzení situace ze strany rozhodčích, nicméně že by hosté prohráli zápas kvůli pánům v černém, se říct nedá. Hned o minutu později přidal další branku Ďuriš a skóre tak přeci jen více začalo odpovídat průběhu utkání. Hráči Českých Budějovic již zřejmě měli v hlavách další utkání proti Hradci Králové.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav 2:0

25.03.2012 17:00

Góly: 36. Vojtěch Štěpán, 89. Pavel Dvořák

Fotbalisté Hradce Králové ve 22. kole první ligy porazili Mladou Boleslav 2:0 a hodně si pomohli v boji o udržení v nejvyšší soutěži. Východočeši dnes prolomili střelecké trápení a po 343 minutách se radovali ze vstřelené branky, o níž se postaral Štěpán. Triumf Hradce v závěru pojistil Dvořák. Hradec má už dvanáctibodový náskok na předposlední Ostravu. Boleslav v lize čeká na výhru už tři zápasy a nepolepší si ze čtvrtého místa.

Boleslav se musela obejít bez kapitána a také hradeckého rodáka Kuliče a absence distancovaného útočníka byla na hře hostů znát. Středočeši byli v útoku neškodní, ale stejně si dlouho počínalo také domácí mužstvo.

Hosté, jeden z aspirantů na postup do evropských pohárů, byli velmi nepřesní. Především útočník Mareš zkazil několik slibně rozjetých akcí. Jenže ani Hradec nebyl nebezpečný. Znovu se ukazovalo, jak týmu schází zraněný kapitán Fischer. Hradci tak nakonec pomohla až chyba hostujícího hráče. Pravý bek Kalina se ve 36. minutě nechal přetlačit útočníkem Štěpánem, který technickou střelou získal domácím vedení a ukončil jejich střeleckou mizérii.

Druhá půle byla už rušnější. V domácím mužstvu byl stále nebezpečný Štěpán, který odehrál nejlepší zápas na jaře. Po jeho centru málem skóroval Janoušek, na druhé straně se neprosadil jarní kanonýr Kúdela. Boleslavi nepomohlo, ani když se na hrot vysunul dvoumetrový stoper Rolko, další hradecký patriot v hostujícím týmu. Naopak na druhé straně se prosadili dva střídající hráči: Malinský nahrál Dvořákovi, který definitivně rozhodl svým šestým letošním gólem. Hradec po skalpu Sparty doma na jaře porazil i druhého favorita.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Baumit Jablonec 4:2

25.03.2012 17:00

Góly: 5. Martin Kotyza, 12. Vladimír Bálek, 18. Matej Sivrič, 90. Matej Sivrič - 4. Karel Piták, 81. Lukáš Třešňák

Viktoria Žižkov ještě neřekla poslední slovo. Sestup do druhé ligy je stále velmi blízký, ale její fanoušci si ještě mohou užívat první ligy. Dnes Viktoriáni přestříleli Jablonec 4:2 a přerušili dlouhou sérii bez vítězství. Baumitu se tak opět vzdálily evropské poháry.

Utkání mělo začátek jako hrom! Už v páté minutě dopravil centr Jablonského za Kolářova záda Piták a Jablonec vedl 1:0. Žižkov ale okamžitě odpověděl, Kotyza, jenž se ocitl za jabloneckou obranou, nadvakrát překonal Špita a zařídil vyrovnání na 1:1. Další šance na sebe nenechaly čekat, Kovařík nejprve přestřelil a z další akce si vylámal zuby na pohotovém Kolářovi. Ve 14. minutě žižkovští využili zahozených šancí Jablonce a dostali se do vedení. Bálek vyhrál souboj se Zábojníkem a řítil se sám na Špita, dokázal se jej zbavit a následně přihrát do tutovky Bálkovi - 2:1 pro Viktorii Žižkov.

Za dalších pět minut inkasovala obrana Jablonce potřetí. Defenzíva se rozestoupila před postupujícím Sivričem, ten se zbavil i Špita a vstřelil už třetí branku - 3:1 pro Viktorii Žižkov. Jablonec byl jako opařený, Viktorka byla na nohou. Ve 41. minutě vyslal pumelenici Hílek a se Severočechy to mohlo vypadat ještě hůře.

Hosté se po změně stran zmátořili a začali lépe bránit i útočit. Obrana Žižkova si vedla dobře a zejména Lafata nedostával příliš prostoru. Až osm minut se nejlepší střelec letošního ročníku dostal do šance, ze které padla branka. Lafata se probil skrze Kotyzy a posunul míč na Třešňáka, který snížil na 3:2. Šance alespoň na bod žila, ale vzala za své poté, co v nastaveném čase propálil Špita opět Sivrič. Žižkov porazil Jablonec v krásném utkání 4:2, ale na jeho postavení v tabulce se nic nemění.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 3:1

25.03.2012 17:00

Góly: 59. Antonín Rosa, 64. Štěpán Vachoušek, 90. Vlastimil Stožický - 32. Jan Navrátil

Fotbalisté Olomouce zůstávají v bezprostředním ohrožení sestupem i po 22. ligovém kole, v němž podlehli v Teplicích 1:3. Na severu Čech přitom po půlhodině hry vedli díky rychlému brejku, který využil Navrátil, ve druhém poločase ale propadli a domácí zápas rychle otočili. O zvrat se postarali po stejných akcích Rosa a Vachoušek, těsně před koncem pak přidal třetí gól střídající Stožický.

Teplice sice přišly o sérii čtyř zápasů bez inkasovaného gólu, ale neprohrály už popáté v řadě a posunuly se na šestou příčku. Olomouc má na předposlední Ostravu náskok dvou bodů.

Domácím na začátku nebyla nic platná herní převaha, při které chtěli nechat zapomenout na minulé ofenzivní trápení se Žižkovem. Olomouc naopak po půlhodině z první vážné akce skórovala. Kolem zraněného beka Vondráška se prohnal Pospíšil a po jeho centru se prosadil záložník Navrátil. Pro Teplice to byl první inkasovaný ligový gól po 400 minutách.

Teplice v tu chvíli chvíli viditelně svírala herní krize. Inkasovat domácí mohli i podruhé, kličkujícímu Pospíšilovi ale před brankou Vondrášek stihl na poslední chvíli ukopnout míč. Sigma v těch chvílích domácí přehrávala a až střídání indisponovaného Vondráška a kompletní přeskládání teplické obrany poměr sil opět vyrovnalo.

Po poločase se na hřišti představily jiné týmy. Severočeši najednou před brankou byli hodně nebezpeční, hlavně po centrech z pravé strany. Stoper Rosa po přetaženém centru v 54. minutě vyrovnal. A za dalších pět minut už po další podobné akci Teplice vedly, když se po pasu Ježdíka trefil Vachoušek.

Zdrcení Hanáci kontrovali jen hlavičkou Podaného, mnohem nebezpečnější však byly teplické brejky. Vachoušek prošel už v nastavení do vápna a místo střely našel úplně volného Stožického, který prázdnou branku s přehledem trefil.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 1:0

24.03.2012 18:30

Góly: 58. Filip Hlúpik

Fotbalisté Slovácka porazili ve 22. kole první ligy brankou střídajícího Hlúpika předposlední tým tabulky Baník Ostrava 1:0. Baník byl v první poločase aktivnější, nedokázala se však prosadit v koncovce. K vyrovnání mu nepomohla ani přesilová hra v závěrečné čtvrthodině, neboť domácí dohrávali bez vyloučeného Volešáka. Slovácku se podařilo na domácím trávníku porazit Baník po více než sedmileté přestávce.

Baník začal v útočném rytmu. Od prvních minut vsadil na ofenzivní hru, která mu vynesla i slibné šance. Domácí brankář Heča měl hodně práce s první tvrdou střelou Greguše a vzápětí jen s obtížemi kryl Magerův pokus. Aktivita soupeře domácí tým viditelně zaskočila. Slovácko kombinačně tápalo, jen s obtížemi přecházelo do protiútoků. Ty většinou končily pouze v náznacích na pozorných zadácích Baníku.

Ovšem z počáteční iniciativy postupně hosté hodně slevili. Slovácku se podařilo srovnat krok, jeho akcím však chyběla přesná kombinační souhra, která by zaskočila soupeře. Domácí tým se většinou uchyloval k nepřesnému nakopávání dlouhých míčů na útočníka Doška.

Baník si udržoval územní převahu, v koncovce mu ale chyběla přesnost a důraz. Slibnou akci předvedl Fantiš, jenž si na pravé straně pohrál s domácím zadákem Kubáněm. Střelu z úhlu však stačil brankář Heča krýt.

Už po půlhodině hry odstoupil po zranění domácí kapitán Kordula, kterého nahradil Hlúpik. Slovácko střelecky zahrozilo až v závěru poločasu. Tvrdou Volešákovu střelu k tyči z hranice trestného území stačil ostravský brankář vyrazit.

Po změně stran Slovácko zvýšilo aktivitu, získalo převahu ve středu hřiště a také se dostávalo častěji k zakončení. Na rozdíl od prvního poločasu Baník více hrozil rychlými protiútoky. V 55. minutě brankář Heča jen vyrazil Droppovu střelu před sebe a z bezprostřední blízkosti Magera přestřelil.

O tři minuty později se rozhodčí Mikel chystal odpískat faul ostravského obránce. Nakonec ponechal Slovácku výhodu a po centru Lukáše vstřelil Hlúpik vedoucí branku. Vzápětí mohl vyrovnat Kukec, jehož přízemní střela těsně minula cíl. V 65. minutě další ostravskou šanci Fantiše zachránil v poslední chvíli skluzem obránce Reinberk.

Slovácko dohrávalo v oslabení, když v 76. minutě posoudil rozhodčí pád Volešáka v trestném území soupeře jako simulování a po druhé žluté kartě dostal Volešák červenou. Přitom právě kvůli simulování byl Volešák ve čtvrtek od disciplinární komise postrestán pokutou 30 tisíc korun.

I když měl Baník v závěru zápasu výraznou převahu, takticky dobře hrající Slovácko těsné vítězství ubránilo.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians 1905 3:0

24.03.2012 16:00

Góly: 17. Theodor Gebre Selassie, 53. Miloš Bosančić, 76. Jan Nezmar

Liberec doma dle předpokladů neměl problémy s Bohemians 1905 a díky zaváhání Sparty stáhl ztrátu už na jediný bod. Mezi střelce se při výhře 3:0 zapsali Gebre Selassie, Bosančič a Nezmar.

Domácí před tímto utkáním ztráceli na pražskou Spartu čtyři body a byli připraveni případnou ztrátu Pražanů okamžitě využít.

Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého se do Klokanů pustili se vší vervou hned od úvodní minuty. Pokus Šurala z úhlu zablokoval Sňozík a Štajner mířil mimo. V 17. minutě už Liberec vedl. Po standardní situaci se dral k balónu Nezmar, ale poprvé rozvlnil síť soupeřovi branky Gebre Selassie, který střelou k tyči překonal brankařskou oporu Klokanů - 1:0 pro Liberec. Hned o dvě minuty později hlavičkoval Šural nad horní síť, takže Bohemka mohla být ráda, že to bylo pouze 1:0. Pražané tento výsledek dokázali do šaten udržet a stále byli ve hře o body.

Ofenzivní výpady Klokanů, tedy pokud k nějakým vůbec došlo, byly neškodné. Klíčový okamžik celého zápasu nastal až po změně stran, přesněji v 53. minutě. Miloš Bosančič předvedl krásnou individuální akci, popotáhl míč až k šestnáctce a neomylně vypálil! Brankář Sňozík se natahoval marně - 2:0 pro Liberec. A Slovan byl nadále aktivní a Bohemku takřka do ničeho nepouštěl. Čtvrthodiny před koncem bylo o vítězi zápasu definitivně rozhodnuto. Přesný centr přetavil ve třetí branku hlavičkující Jan Nezmar - 3:0 pro Liberec.

Liberec vyhrál 3:0 a stalo se přesně to, co si všichni pod Ještědem přáli. Sparta v derby klopýtla, a jelikož Slovan vyhrál, ztrácí na titul už jeden jediný bod. V pondělní dohrávce je na tahu Viktoria Plzeň.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sparta Praha 1:1

24.03.2012 15:50

Góly: 14. Martin Latka - 74. Tomáš Přikryl

Sobotní derby pražských "S" nakonec vítěze nenašlo. Své fanoušky ale rozhodně více potěšila Slavia, která předvedla bojovný výkon a ke konci měla i blíže k vítězství. Sparta naopak nemohla udělat radost žádnému příznivci svou hrou ani bodovým ziskem.

Slávisté vstoupili do utkání ofenzivněji naladěni a po dvou minutách se už chytali za hlavu, když Böhm rozezněl břevno, k jeho útěše z milimetrového ofsajdu. Výraznější část Edenu zahřměla ve 14. minutě, když z přímého kopu centroval Nitrianský, Jarošík s Holkem nedoskočili a Latka přesnou hlavičkou zavzpomínal na říjnové derby 2005.

Sparta samozřejmě musela začít hrát a sklizně ovoce se mohla dočkat už devět minut poté. Skoro identickou situaci rozehrál Matějovský, který našel před malým vápnem Jarošíka, jehož střelu bravurním zákrokem zastavil Berkovec. Přestože síla ataků hostů rostla, mohl ve 36. minutě po autu do vápna zvýšit náskok znovu Latka. Ten hlavičkou zády k brance překvapil Vaclíka, který stihl vytěsnit míč zpod břevna na roh.

K obrovské příležitosti srovnat krok se Sparta dostala tři minuty před koncem první půle, když Matějovský našel ulici do vápna ke Krejčímu, který zpětnou přihrávkou poslal nabídku Hušbauerovi. Jeho tečovanou střelu využil Berkovec k projevení své kvality. Hlavně díky němu tak mohli domácí odcházet za těsného vedení.

Osm minut po změně stran přišla další nebezpečná standardní situace, tentokrát po rohu hlavičkoval ve vzduchu osamocený Kweuke, pravou tyč však minul. Nemastná neslaná snaha o odpověď na Latkův zásah mohla dostat chuti v 65. minutě, kdy z dálky napřáhl Hušbauer a prudkou ránu musel pozorný brankář vyrazit.

Otěží se tak opět musela ujmout známá dvojka talentů. Krejčí se na vápně uvolnil přes Dostála a parádní technický pokus opřel do břevna. Balón pak dopadl k Přikrylovi, který pravičkou k bližší tyči rozvlnil slávistickou síť.

V 83. minutě se opět ozval Nitrianský, který centrem z rohového kopu našel Blažka, jehož hlavička odskočila jen pár decimetrů vedle vzdálenější tyče bezmocně přihlížejícího Vaclíka. Budějovický odchovanec se na sklonku předposlední minuty řádné hrací doby sám zaskvěl nebezpečnou ranou, když z nevýhodné pozice přímého kopu překvapil brankáře a jen těsně minul spojnici. Hráči se tak rozešli smírně.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dukla Praha 2:2

23.03.2012 20:15

Góly: 9. Zdeněk Koukal (pen.), 42. Martin Šlapák - 10. Ivan Lietava, 90. Ondřej Švejdík

V předehrávce 22. kola remizovala Příbram s pražskou Duklou 2:2, ale ještě v devadesáté minutě vedla. Duklu spasil Ondřej Švejdík a díky jeho trefě udrželi hosté jarní neporazitelnost. Ta trvá už šest zápasů.

Diváci, kteří v páteční večer dorazili na Litavku, jistě nemohli litovat. Branky začaly padat velmi záhy, střelecký účet otevřeli domácí. Švejdík fauloval Šlapáka a nařízenou penaltu v osmé minutě proměnil ve prospěch Příbrami Zdeněk Koukal -1:0 pro Příbram. Radost z vedení netrvala dlouho, o pár sekund později se prosadil pěknou ranou z voleje Lietava a Hruška musel lovit míč ze své sítě - 1:1.

V devatenácté minutě mohli Pražané výsledek otočit, ale zaskvěl se brankář Hruška. Svatonský si vše dobře připravil, střelu tlačil na zadní tyč, ale Hrušku tím neobelstil. Pozadu nezůstal ani brankář Rada, který pro změnu vychytal tvrdou střelu Mareše. Další změnu skóre uviděli diváci na Litavce těsně před koncem prvního poločasu. Šlapák se dostal k míči a střelou o zem vrátil Příbrami vedení - 2:1. O něj mohli domácí znovu přijít, ale Malý těsně přestřelil.

Začátek druhého poločasu patřil Dukle. Ta si aktivitou vytvořila převahu, ale gólově ji nedokázala zužitkovat. Další Malého ránu vyrazil Hruška a Vrzal s Hanouskem mířili vedle. Vůbec tu největší šanci měli na svědomí Pázler s Lietavou. Pázlerova akce prakticky neměla chybu, po kličce brankáři přihrával před prázdnou branku Lietavovi a obrana Příbrami na poslední chvíli nebezpečí odvrátila.

Dukla neproměňovala a mohla za to být ztrestána Šlapákem, ten však trefil pouze boční síť. Už to vypadalo na výhru Příbrami, ale v nastaveném čase rozehrávala Dukla roh. Šanci Pázlera Hruška vyrazil ale pokus Švejdíka už skončil v síti. Dukla vyrovnala na poslední chvíli, ale nutno podotknout, že remíza je spravedlivým výsledkem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha22162440:1750
2.Slovan Liberec22154352:2449
3.Viktoria Plzeň22134552:3143
4.FK Mladá Boleslav22115637:2738
5.FK Jablonec2296745:2833
6.FK Teplice2296725:2433
7.Dukla Praha2288630:2332
8.1. FK Příbram2295832:3432
9.1. FC Slovácko22931022:2630
10.FC Hradec Králové2276917:2527
11.Slavia Praha22510718:2425
12.České Budějovice22481024:4120
13.Bohemians 190522551216:3920
14.Sigma Olomouc2268825:2817
15.Baník Ostrava22361317:3515
16.Viktoria Žižkov22321716:4211
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (819)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Sparty v derby.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

2.pro výhru Slavie v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

ta dvojka prostě Slavii sedí no

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to pěkně...čtyři góly na zápas. Snad to tak bude pokračovat i zejtra

Reagovat
smazaný uživatel

4. proti derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvidim ho. Hlavně je to o ničem zápas. Padne tak 1 nebo dva góly. Hrozná nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to byl o ničem zápas? Navíc nemůžeš vědět, kolik padne gólů na podzim padli 3

Reagovat
stas87

pretoze kvalita obidvoch timov sla dole,pred par rokmi to bol zcela vyrovnany zapas,dneska?dneska je to o dominanci sparty a trapeniu slavie...vzdycky to bol suboj o titul ci pohare,teraz?len sparte o nieco ide,ani to dneska uz nepritahuje take emocie,okrem prazakov uz to asi ludia tolko neprezivaju

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád to je nejaktraktivnější a nejprestižnější zápas ligy, nebo snad ne ?

Reagovat
centos

Já se raději mrknu na přímý souboj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ale to je jednorázová záležitost, jenže Sparta - Slavia je tradiční zápas s nábojem ...

Reagovat
centos

Který pro nezaujaté není moc zajímavý, když skoro o nic nejde :)

Reagovat
stas87

ale v com atraktivny?prepac ale herne atraktivnejsi je treba zapas liberec-plzen,sparta-slavia urcite nie,prestizni?prave ta prestiz vdaka krizi slavie upada,je to najsledovanejsi zapas to ano ale uz sa ten zapas neriesi tyzden vopred,ak sa slavia vyhrabe spat hore a bude hrat tak ako za jarolima-kombinacne,utocne s rychlym prechodom do utoku tak to atraktivitu opat ziska

Reagovat
smazaný uživatel

Divácky ? Má to náboj ? Jsou to 2 největší kluby v Česku s největším počtem fanoušků. Navíc aspoň ve Spartě není Chovanec, tehdy ste si tady na pseudo derby či cokoliv nestěžovali a z toho fotbalu kolikrát bolely oči i mě. Navíc pod Poustkou se prý Slavia snaží o hezký fotbal, snad nás zítra oba týmy překvapí atraktivním pojetím hry a bude to napínavý.

Reagovat
stas87

ja som pisal o atratktivite hry kolko to bude sledovat ludi je mi celkom jedno,pod poustkou atraktivne?bez utocnika co nie je schopny dat gol?to su take kecy...mna netahaj do hadky o pseudoderby,ja si cesku ligu pozrem obcas a to este vyberam zapas kde by mohlo padnut viac golov nez 1

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo já vím, že si spíš BL typ. No Slavia má velkou marodku Škoda i Pospěch jsou zraněný a Bohm je kopyto no.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktraktivitu zkus zítra posoudit sám si to pust

Reagovat
stas87

zajtra idem ku kamaratke varit ak by vsetko malo byt podla prognoz tak by sparta mala vyhrat v klude 2-0,myslis ze bude penalta alebo cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju. Nehraje Kalivoda Jeho červená v derby byla kouzelná.

Reagovat
Losinho

Možná jo. Ale Sparta to nebude mít lehký, v Edenu neprohráváme.

Reagovat
salami

Pospěch dneska nastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, sice neměl nějak vysoké tempo, ale mělo to myšlenku a hrálo se furt dopředu. To mám rád, připomíná mi to zápasy veteránů

Reagovat
smazaný uživatel

Je to moc smutne,dva žebračky kluby s 32 body a tradični klubi na zahranu

Reagovat
Ferguson6

Dukla nie je tradičná?

Reagovat
smazaný uživatel

Tradični už neni,licencu ma Přibram.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

věříš správně

Reagovat
Ferguson6

Nechápem niektoré komentáre čo sa pražského derby týka... Ako vidno, väčšina z vás tu zabúda, že derby nemá favorita a môže sa v ňom stať čokoľvek. No a čo, že je Slávia v prdeli? O to väčšia motivácia Spartu prekvapiť. Nedokážem si predstaviť, že by napríklad v Škótsku niekto napísal, že Old Firm bude nuda len preto, že je tam kvôli istej situácii obrovský bodový rozdiel. Aj napriek tomu si ho pozrie väčšina Škótska a určite aj veľká časť Veľkej Británie a diváci budú aj z iných kútov sveta a všetkým je jedno aký je bodový rozdiel, jednoducho je to niečo tradičné, niečo na čo sa všetci fanúšikovia aj nefanúšikovia týchto klubov tešia, jednoducho je to derby. Ja osobne si určite pražské derby pozriem ako taký predkrm na Old Firm. A v nedeľu večer ďalšie derby, tento raz talianské. Čaká nás pekný futbalový víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný srovnávat to s Old Firm. To je jak srovnávat oběd ze školní jídelny a oběd od babičky.

Reagovat
Ronaldo.com

to možná jo ale prakticky je to pořád obed a i ten školni muže někdy překvapit svou kvalitou!

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pražské derby je fakt o ničem. Skoro každý ve Skotsku ti může říct jestli víc přeje Rangers a nebo Celticu, ale v Česku to neplatí. Možná to platilo kdysi dřív, ale poslední roky je hodně lidí kteří na tuhle otázku odpovíjou "ani jednomu, mám svůj vlastní tým". Tenhle zápas nepolarizuje národ, akorát dvě fanouškovské skupiny. Po těch x derby které jsem viděl mám čím dál větší pocit že je to utkání který táhnou hlavně očekávání spíš než kvalita a nebo rivalita. Mluví se o něm, je bojovnější a dost navštěvované, ale tohle by mělo být přece standardem v GL a ne výjimkou. Místo aby takovou mediální a fanouškovskou podporu měly všecky zápasy české ligy, tak se omezuje na dva a ukazuje že aji u nás jde dělat slušný fotbal, ale ve všeobecné schodě se na to kašle. Je to jako vkusně upravená výkladní skříň za kterou je zašlý obchod s mizerným zbožím které si nikdo nekoupí. Tohle utkání nemá punc výjimečnosti, má punc toho že přijde plný stadion, což je sice pěkné, ale to přijde i na zápas Stoke - Man City. Což je mimochodem taky boj o titul do kterého se připletl tým horšího středu tabulky který má sílu na to obrat favorita o body. Teďka nesrovnávám kvalitu anglického a českého fotbalu, jde mi jenom o to že pražské derby nemá žádnou nadstavbu která by mě přinutila se na něho podívat. Akorát mi připomene jak špatně na tom náš fotbal je z hlediska zájmu médií, ochoty hráčů bojovat a schopnosti klubů vyprodat svoje stadiony.

Reagovat
Kenneth

" Tohle utkání nemá punc výjimečnosti, má punc toho že přijde plný stadion, což je sice pěkné, ale to přijde i na zápas Stoke - Man City"

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to je zbytečně propírané médii sračkami typu s příborem, před tím desítky zbytečných článků, ve sportovních zprávách na Nově z toho už týden nemohou spát a stále tam cpou nějaké reportáže a místo výjimečnosti to získává punc trapnosti a uměle nafouklé bubliny.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale způsobeno tím, že se oproti dřívějšku rozšířil trh s médii, ať už s internetovými, audiovizuálními, či tištěnými. Každé médium, které má rubriku sport musí zákonitě o derby psát, aby si udrželo čtenáře/diváky/posluchače.

Reagovat
smazaný uživatel

I přesto, že to netáhne jako dřív a vesměs to všichni ignorují?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že to ignorují nějací chachaři, či fanoušci jiných klubů mě moc netíží. Hlavní je, že to táhne sparťany a slávisty. Jinak pozoruji, že to derby strašně ignoruješ, když víš co se píše v článcích o tomto utkání a máš přehled kolik článků bylo vydáno. Skvělá ignorace .

Reagovat
smazaný uživatel

A není to spíš tím, že to skáče tady, na Novinkách, opakuje se to ve zprávách?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys to chtěl ignorovat, tak to ignoruješ. Nevymlouvej se chachare. Nechal ses zlákat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, oči mi ujely na ten nadpis, víc číst netřeba, stejně je jasné, že informační hodnota nulová. No ať už je po tom kýčovitém zápase a bude zase klid v českých hájích.

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase bude stejný humbuk jako před zápasem, takže klid v českých hájích nebude.

Reagovat
Losinho

Tak chachaři se jen bijou do prsou, ti by nejradši dali na post "největšího derby ČR" zápas s Opavou.

Reagovat
centos

Tak to je většinou chuligánský názor, že jo, a tam to docela sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta mediální podpora je jedna z těch dobrých věcí kterou derby má. Já bych jenom uvítal kdyby v Olomouckém deníku vždycky v pátek vyšla dvoustrana o nadcházejícím zápasu ve které by se rozebírala taktika, možné rozestavení, historie, soupeř a tak podobně. A v televizi by mohl být vždycky třeba minutový živý přenos jak to vypadá před stadionem. GL by to ohromně prospělo, fotbal by získal punc něčeho čeho se stojí za to zúčastnit. Ještě nějaké plakáty kdyby se přidaly, pořádná propagace jako třeba pochod fanoušků městem před každým zápasem, stačilo by 100 lidí s šálama a vlajkama. Ale protože tohle má akorát zápas Sparty a Slávie, tak se tím naplno odkryje jak se u nás špatně dělá fotbal. Proto mě to derby sere.

Reagovat
salami

Docela by mě zajímalo z čeho vycházíš, když se zeptáš někoho komu přeje víc výhru v derby, tak ti většina lidí dá nějakou odpověď, protože se jich neptáš na to jestli jsou fandou jednoho z těch klubů, ale komu přejou, což je rozdíl, ovšem nesmíš se ptát expertů ze studia ČT, protože ty by si uřízli radši ruku, než aby řekli komu přejou titul, koho tipujou na sestup atd. Navíc jsem rád že to neni jak ve Skotsku, protože tam je to celý způsobený tim, že jsou dva týmy, 50 bodů mezera a ostatní, já jsem radši pro vyrovnanější ligu a víc lidí na jinejch stadionech po celou sezonu, než na jednom zápase. A tak jako tak je to největší derby jaký tu máme, a poznat to lze právě z toho, že se ten zápas vyprodá, i když je jeden z klubů v háji a druhej hraje odpornej fotbal, stejně se o tom píše a stejně ho sleduje podobnej počet lidí jako zmiňovanej zápas Plzeň-Liberec. A to nebudu mluvit o tom, jakou by měl sledovanost souboj Plzeň- Liberec, kdyby s nima nezávodila o titul Sparta, koukala by na to ani ne pulka lidí, zatimco pražský derby sledujou masy lidí každou sezonu, bez ohledu na formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám odpověď aji na to komu víc přeju výhru v zápase Bohemka - Hradec, páč vím co se mi hodí do tabulky. Ale pointa byla v tom že dřív to bylo tak že každý fanoušek fotbalu se dokázal přidat na jednu či druhou stranu, teďka už to neplatí. Maximálně tak z toho pohledu že lidi víc sere Sparta a proto přejou Slávii. A nebo je fotbal nezajímá vůbec akorát víjou že Sparta vyhrává častějš a oni nechcou fandit nikomu kdo prohrává takže řeknou že přejou Spartě. Ale pochybuju že když se zeptáš na to komu přeje, tak ti řekne buď A a nebo B, a bude to založené na něčem jiném než na tom jak se mu to hodí vzhledem k jeho týmu a nebo k tomu že přeje titul někomu jinému. Mám pocit že spíš než aby derby polarizovalo národ na dvě části, tak vytvoří tři skupiny - Sparťany, Slávisty a ten zbytek který si přeje aby celý stadion i s oběma kluby zmizel v bezedné díře. Co sleduju jiné derby v jiných ligách, tak to tak není. Tam si každý najde svůj tým na podporu a taky si to prožije, aji když se ho to přímo netýká.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, je to tak...ptal jsem se i známých kolem a nikoho to nezajímá, maximálně se pak zeptají jestli Sparta prohrála a tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejsou to lidi typu "Mouchy snězte si mě", takže když se jich zeptáš na cokoliv jiného, odpoví úplně stejně ?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by mělo někoho na Moravě nebo ve Slezsku zajímat pražské derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty jsi odsud? Tak to vše vysvětluje. Slezané budou vždycky říkat, že je derby nezajímá, protože mají to své (i když na posledním ligovém derby SFC a FCB je silná vrstva prachu). Krom toho, to u některých považuji za pózu. Zeptáš se chachara, kaučuka, či někoho z Moravy a on kvůli své averzi vůči Praze a Spartě řekne: "Pche, derby mě nezajímá." Ale na zprávy se podívá, výsledek si zjistí a díky internetu se i třeba někomu vysměje (zejména Spartě).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, výsledky ligových zápasů a tabulka se určitě sleduje... derby je vždycky svátek pro místní, v Praze nevím jak zápas S-S vidí třeba fandové Bohemky a jiných pražských klubů. Takže si to dneska pořádně užijte, ale nedělej z toho zase celostátní svátek :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že sparťani a slávisti jsou rozlezlí po celé republice má derby dosah na celou zemi .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle jo

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď si vem, že Karel ze Sokolova fandí Spartě a v hospodě se vsadí o sud, že Sparta vyhraje. Tím vyhecuje Aloise slávistu, a ten dá taky sud. Celá hospoda (cca 50-100 lidí) bude tímhle derby žít a podle sociálních vazeb na zmíněné dva fandy se přidají buď na jednu a druhou stranu. A těch asociací pro zájem a prožívání derby může být mnohem víc, než jen dva sudy piva (protože ať vyhraje ten nebo ten, stejně to vychlastají všechno).

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je ještě otázka, jak k tomu Karel a Alois přišli... měli by primárně fandit Sokolovu, případně nějakému klubu v blízkém okolí. I když je možné, že Karel v Praze vyrůstal a Alois tam byl na vojně. Jinak tomu nerozumím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v ideálním světě ano. V takovém světě by Trevor nefandil Baníku. Stalingrad, marty, twerp atd. Spartě, lexess Slavii, exse Slovanu. Navíc sami tu píšete (třeba ne doslovně), že dřív se lidi víc rozdělovali na sparťany a slávisty...takže je logické, že jsou eska všude kam se podíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to zvláštní, budu nad tím muset ve volném čase zakontemplovat a třeba na něco přijdu

Reagovat
salami

a to je to gró, v Sokolově prostě najdeš několik Sparťanů a několik Slávistů, který sice choděj na Sokolov, ale protože nehraje první ligu a neni tam nějaká šance, že by mohl hrát o poháry a o titul, tak maj k tomu svýmu srdečnímu Sokolovu ještě navíc jedno z S, aby taky mohli nějak zaujatě sledovat ligu, a takovejch případů je strašná spousta, a všichni tyhle lidi budou derby sledovat, protože ta Slavie jim zas tolik neřiká, tak zapas s Příbramí ani vidět nemusej, ale na derby se těšej a fakt je ten, že derby prostě rozdělí lidi, podle mě se nestane, že by v hospodě kde koukaj na derby všichni jenom nezaujatě sledovali fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu... navíc na zápas Sparty se opravdu nedá koukat nezaujatě

Reagovat
Losinho

Mně by ani nebavilo se koukat nezaujatě. Na každym zápase si něco / někoho musím najít, abych se pro jeden tým rozhodl. Jinak to po pár minutách vypínám.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, u zahraničních zápasů fandím většinou tomu, který má v sestavě někoho z ČR nebo Slovenska... nemám tam vyloženě "svůj" klub.

Reagovat
valloire

Reagovat
salami

nějak extra vás zajímat nemusí, to vám nikdo nenutí, ale kecy typu pseudoderby jsou docela ubohý, protože naše pseudoderby má hodně velkej náboj a sleduje ho mnohokrát víc lidí než to vaše "pravý", už jenom proto, že většinou jedno z přažskejch S nebo rovnou obě bojujou o titul, což se o slezskym derby říct rozhodně nedá, ale i souboje sestup maj svoji krásu

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem fanda FCB a o pseudoderby jsem nic nepsal... rozumím tomu, že vás čeká sváteční zápas.

Reagovat
salami

to nebylo přímo na tebe, jestli jseš z Moravy a nezajímá tě to, tak proti tomu nic nemám, každýho věc, jenom jsi to schytal za ty kecaly, co se snažej vytvořit dojem, že derby je nějaká umělá záležitost apod.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal Sanchovi, užijte si to

Reagovat
smazaný uživatel

Užijeme. Mimochodem, komu fandíš? Měl jsem tě za efcébéčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Od mala jsem chodil a fandil Nové huti a Vítkovicím, jeden klub neexistuje a druhý začíná od nuly v městské soutěži... je to utrpení, ale to se nedá začít zničehonic fandit někomu jinému

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat podle čeho soudíš? Já třeba vnímám derby přímo v Praze nějakých 16 let a nepřijde mi, že by o něj lidi ztratili zájem. I když je pravda, že vinou Slavie nemá ten náboj rvačky o první místo, ale i tak je derby ve městě cítit (v rámci českých možností ). Krom toho, díky svému pragocentrismu vyžaduji zejména pozornost pro derby od Pražanů...obyvatelé jiných měst bez "SS" zbarvení mne až tak neinteresují .

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v tom případě je to jenom regionální derby které nemá na zbytek ligy až tak moc vliv, maximálně kvůli tomu že sparťani a slávisti jsou rozprostření v různě husté vrstvě po celé republice. Když to přeženu tak tam nevidím ten potenciál zaujmout všechny - jako u politických stran. Sparta a Slávie jsou tak podobné že je jedno kdo vyhraje. Lišíjou se akorát tím že Slávia hraje tradičně lepší fotbal a její fanoušci nebývají až tak protivní. Ale ta catch-allovost jim chybí. Kdežto třeba Old Firm, to jsou katolíci vs protestanti, tam se chytneš vždycky. A nebo PSG vs Marseille - sever Francie proti Jihu. Barcelona vs Real - souboj dvou odlišných konceptů klubu a hry. Dřív to bylo určitě jiné, Sparta byla dělnický klub, Slávia tak trocha prvorepublikový a každý si lehce vybral stranu. Stejně tak jiné pražské kluby měly svoje zaměření. V Přerově se třeba dodneška nejvíc fandí Bohemce a Dukle. Páč je tam velká posádka a byla ještě větší, a protože je to železniční uzel. Tenhle souboj kde si vybereš svou stranu bez ohledu na sport má svoju nadstavbu. Ale derby S a S ju prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je má větší nadstavbu souboj dvou měst kde si taky vybereš stranu aji když tě sport nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tyhle "třídní rozdíly" jsou dány dobou, ve které platily. A vytratily se nejen z naší země, ale přestaly platit třeba v Itálii, kde bylo takové Lazio klubem levicových dělníků (jak je tomu dnes víme). Milánské kluby měly také příznivce z nějaké třídy (AC dělníci, Inter snobi). Derby "S" je celorepublikovou záležitostí i proto jak jsi sám řekl, že jsou naši fanoušci všude po republice, ale i nezaujatí se o to derby budou zajímat, už jenom proto, že se zajímají o fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Ale v jiných ligách alespoň zůstaly vyprodané obrovské stadiony, pekelná atmosféra a nenávist až za hrob. U nás je 20 000 lidí, taková kočkovaná a pak dobrý pocit masy která si dvakrát ročně může říct že fandí fotbalu. Upřímně, aji když hokej je u mně sport číslo 2. A to jenom kvůli prosté následnosti v číselné řadě, jinak by to byl sport číslo 5 a dvojka, trojka a čtyřka by byla neobsazená, tak sem jako větší zápasy prožíval Sparta - Kometa. Páč tam se dala vybrat strana aji když si byl jinak nezúčastněný. Sparta - Slovan, to by byl podobný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Žižkováci budou dnes fandit Spartě, sigmáci proti Slavii, slovaňáci proti Spartě, Plzeňáci taky...těch lidí, co se přidají na jednu, či druhou stranu nebude podle mě málo, i když je k tomu povedou zištné důvody, či nevraživost kvůli předešlým konfliktům.

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu fandit Slávii páč chcu aby titul vyhrál Liberec ať je sranda.

Reagovat
salami

nenávist až za hrob mizí všude, já třeba nemůžu vystát Italy, oproti tomu jsou pražský S zlatý, v Itálii hráči střídaj kluby jak ponožky a jejim uplně šumák, že projdou z Interu do Juve, z Juve do AC, a pak to vezmou přes Neapol do Parmy

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle je Anglie zlatá. Až na pár případů kdy hráč přestoupil nepřímo mezi rivalama se ta nenávist respektuje. Poslední přestup mezi Man United a Liverpoolem byl tuším někdy v šedesátých a nebo sedmdesátých letech.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale těch případů, kdy se vyměňují hráči mezi znepřátelenými kluby, není zas tak málo. Sol Cambell, Ashley Cole, Carlos Tevéz, Michael Owen, Joe Cole, Frank Lampard, William Gallas, William Gallas podruhé , Owen Hargreaves...nejsem odborník na anglickou ligu, takže si vzpomenu jenom na tyhle. Vy budete vědět víc.

Reagovat
salami

aspon je to ale většinou jenom jednou , až na Gallase,a neni to tak častý, zatimco v tý Itálii se kouknu na každýho druhýho slavnějšího hráče a má v historii vypsaný všechny 3 největší kluby, namátkou třeba Baggio nebo ze současnejch Pirlo, nechápu jak si někdo pak může takovejch hráčů vážit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Italové nejsou až tak benevolentní k těm přestupům mezi znepřátelenými kluby, jak by se ti mohlo na první pohled zdát. Už jsem to tu psal Pipovi123...kauza Lionella Manfredonii, hráč a fanoušek Lazia, který přes Juventus přestoupil do AS. A to co se dělo nemělo obdoby. Nenávist vůči hráči, vedení, navíc obrovské rozbroje mezi ultras, které vyeskalovaly téměř až k rozpadu Curva Sud (což je obrovská masa lidí). A přestupy mezi Interem a AC jsou brány shovívavě také kvůli tomu, že oba tábory uzavřeli smír. Kdyby se řezali jako před uzavřením míru z půlky osmdesátých let, tak by si to Pirlo, Seedorf, Helveg, Vieri, Ronaldo, Ibrahimovič odsrali mnohem víc.

Reagovat
salami

já jsem schválně nezmiňoval Lazio a AS, protože tam ty emoce jsou, ale milánský kluby s Juve mě štvou, smír je fajn, ale aby to měli hráči jako zvyk, projít oběma milánskejma klubama a ještřě to vzít přes Turín je děsný, a kolikrát to nejsou ani top hráči, něco jako když jde do Sparty Grajciar a Slavia bere Abrháma, akorát to štve pravý fanoušky a podobnejch průměrnejch hráčů jsou kvanta, tak proč brát někoho, kdo měl co do činění s rivalem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě štve, že máme na soupisce dva hráče se zápisem v trestním rejstříku.

Reagovat
salami

jestli na někoh nezapomínám, tak tam máme snad jenom Pospěcha a ten ani nemá zápis v trestním rejstříku, tam to skončilo slovním napomenutím

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že vám do derby nevydržel válečný zločinec odsouzený hned dvěma soudy.

Reagovat
salami

na to jsem se docela těšil a zasloužil by pěkně si vytrpět 90 minut hanby

Reagovat
smazaný uživatel

No o moc víc toho není. Ale Owen přešel přes Real a Newcastle. Hargreaves a Tevez sice šli přímo ale Man City je sotva pořádný rival, ten je rival až v poslední době páč utratili hafo peněz a myslíjou na titul, dřív to byl takový průměrný klub a mnohonásobně prestižnější než zápas s ním bylo utkání s Liverpoolem, Evertonem, Leedsem. West Ham a Chelsea jsou z jednoho města ale pro West Ham je rival Millwall a pro Chelsea nejspíš Fulham, možná QPR. Londýn je rozdělený na derby podle světových stran a mimo tyhle dvojice až trojice je rivalita o dost menší. Sever Arsenal vs Tottenham, Západ Fulham vs QPR, Chelsea, Jih Charlton - Crystal Palace, Wimbledon, Východ - Millwall vs West Ham. Dneska se hraje zápas Chelsea - Tottenham a o derby se vůbec nemluví, aji když je to zápas o LM a pekelně důležitý pro oba a aji pro Arsenal.

Reagovat
salami

počkej, to myslíš, že dřív se fakt lidi přidali na jednu stranu? já si myslim, že derby sledujou spartani a slavisti a te zbytek se dělí na nesnášim Spartu anebo jsem chudák a potřebuju tým, co vyhrává, ale nikdy jsem si nemyslel, že by se do toho lidi nějak vkládali, a popravdě mi to přijde i dost divý, bejt fanouškem týmu na jeden zápas, moc tomu nerozumim, já jsem třeba slávista a fandim jedině Slavii, pak mám hodně rád Newcastle, potom je tak desítka Evropskejch týmů, kterejm přeju vždycky a zbytek rozhodnu podle sympatií v tom jednotlivym zápase, ale nikdy se do toho nedokážu vžít tak, jako když hraje Slavie, ani reprezentace mě neber, takže prostě nerozumim tomu, jak by někdo mohl fakt vcítěně fandit doma u televize Spartě, když celej rok chodí na zápasy Teplic

Reagovat
Losinho

Jako vesměs by se dalo se vším souhlasit, ale pořád si myslím, že drtivá většina lidí dělí na sparťany a slávisty. Jasně, třeba u zanícených chacharů nebo hanáků je to jiné, ale tímhle zápasem prostě žijí oba obrovské tábory fans + skoro všichni méně zapálení fanoušci fotbalu.

Reagovat
Puskas

Nemáš pravdu - tím zápasem žijí je fanoušci těchtoi klubů, plus média, ostatní s ena něj podívají, lae žijí zápasy svých týmů. Už je pryč doba, kdy šlo o společenskou událost, dnes jsou jiné zájmy a to, že je tovudálost celorepublikového významu, si myslí pár desítek slávistů a sparťanů - nic ve zlém. Je to úplně jiné než třeba v Anglii, fotbal tu nemá takové postavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci těch klubů, média, bývalí hráči Sparty a Slavie, ale nejen ti. A zajímat se o to bude velké množství dalších fanoušků. Samozřejmě, že fanoušek Zbrojovky, nebo Dynama nebude tímhle zápasem žít jako já (to by bylo divné), ale zájem projeví.

Reagovat
Losinho

No, slovo "žijí" tu asi není úplně vhodné. Ale přitáhne to jejich pozornost, je obrovská masa lidí, které fotbal zajímá okrajově, ale derby si alespoň zapnou, byť na něj třeba nejdou. A to u jiného zápasu nemáš.

Reagovat
Puskas

Myslím, že třeba Baník díky tgé skvělé atmosféře dost táhl v mistrovské sezóně. Já neříkám, že se nezajímají, ale žít, to je silné slovo. Ale vážn si myslím, že to, co se dělo v 60. letech, je zapomenutý šlágr, dnes jsou jiné zájmy, lidi žijí něčím jiným.

Reagovat
salami

přesně tak, je to zápas, kterej si pustíí spousta lidí, který třeba normálně ani na fotbal nekoukaj, třeba moje přítelkyně si fotbal nikdy doma nepouští, ale když se hraje derby, tak kouká s tátou, a takovejhle lidí je spousta a u jinýho zápasu to neuvidíš, alespon ne nějak pravidelnějc

Reagovat
smazaný uživatel

To je díky té mediální podpoře. Já třeba nevím kdy se u nás hrajou zápasy v házené a to je na tom Přerov docela dobře. Prostě se o tom nikde nepíše a lidi to nenatáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, zaznamenal jsi tohle zpochybňování derby "S" jinde, než na internetu?

Reagovat
Losinho

Asi ne. Ale tak já když už se znám s baníkovci, tak to jsou většinou zároveň obyvatelé Prahy. Ty to zajímá, i když jsou pro ně (celkem logicky) atraktivnější zápasy.

Reagovat
Puskas

Aspoň Vás to - S a S spojí:)

Reagovat
Puskas

A myslíš, že Ti v krátkém šotu budou brát před kameruty, co je to moc nebere? ne, pozvou ty, co tím "žijí".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o televizi jsem nic nepsal. Spíš mě zajímalo, jestli to zaznamenal mezi lidmi na ulici, ve škole, v práci, v hospodě, v sportovním, či zájmovém kroužku atd.

Reagovat
Puskas

V Praze určitě ne. Taky záleží, s kým se o tom baví. Když se zeptá ve třídě, polovině to bude fuk, jen když bude cítit, že nebudou in, řeknou, že fandí Spartě. Ostrava taky nežije Baníkem jako jeden muž.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme teda derby žili. Všichni kluci ve třídě až na cca 2, který fotbal nezajímal, ale jeden z nich aspoň žral hokej, takže derby vnímal aspoň tam.

Reagovat
Puskas

Na ZŠ nás bylo 20 kluků a fotbalem jsme žili tak čtyři, max. pět.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás bylo cca 15 a fotbalem žilo tak 10 a další 3 se o něj zajímali.

Reagovat
salami

kams chodil na školu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jižák.

Reagovat
salami

já chodil na základku na jazykovku, kam se dělaly přijímačky do třetí třídy, a už jenom to že se na tu školu dělaly zkoušky, znamenalo, že se tam ty nejhloupější děti nehlásily, a pak se to probralo těma zkouškama, takže odpadlo podle mě i docela dost fanoušků fotbalu, tim samozřejmě nechci říct, že fanoušci fotbalu jsou blbci, to bych byl sám proti sobě, ale chodily tam trošku jiný typy dětí, takže tam zas takovej zájem o fotbal nebyl, navíc si myslim, že tady v Praze je složitý přilákat děti k fotbalu, když maj tisíce jinejch možností jakej kroužek si vybrat, v Horní dolní maj jedno hřiště a jestli chceš sportovat, tak tam jinej výběr neni

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme byli třída gaunerů, darebáků, vyvrhelů, kverulantů, syčáků, dobytků, bláznů, hovad, raubířů, neposedů, zloduchů, zbojníků, darmožroutů...takže fotbal byl docela oblíbený .

Reagovat
salami

úplně vidim tu řádící partičku vražednejch 10-ti letejch grázlů

Reagovat
smazaný uživatel

V deseti jsme byli ještě relativně hodní. Ale jak se lámal první a druhý stupeň, stali se z nás pěkní hajzlíci.

Reagovat
smazaný uživatel

My tam neměli žádnýho kverulanta, jinak do puntíku stejně.

Reagovat
salami

jinak u nás to byl spíš většinou tak, že 3 se zajímali o fotbal a když přišlo derby, tak se přidalo tak 7 lidí, co měli o derby zájem, 5 bylo těch ignorantů, většinou absolutní nesportovci

Reagovat
Losinho

Jsem na tom podobně. A už tak 2 týdny jsou na programu každodenní narážky a posměšky.

Reagovat
salami

to nejde posoudit, já se většinu času pohybuju po Holešovicích a tady ani nejde derby nevnímat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemá někdo zkušenosti se studiem VŠ v Jindřichově Hradci?

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, přátelé. Hezky jsme podiskutovali o významu derby, ale už nastal čast jít se krmit nenávistí, protože výkop se kvapem blíží . Ať žije Rudý teror! Derby bude naše! Forza Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna sem si říkal co to asi vypovídá o kvalitě derby když se místo oboustranné sžíravé nenávisti slávisti a sparťani spojili aby zbytek fanoušků poučili o tom že derby je největší zápas v české lize.

Reagovat
salami

mám unavený prsty, ale představ si za každym mým příspěvkem dovětek Ať žije Slavia! a Hanba Sparta! , jsou tam uvedený implicitně a málokdo si jich všimne

Reagovat
salami

ale pravda je ta, že ten zápas tentokrát tolik neprožívám, protože ho díky ČT neuvidim

Reagovat
salami

nebo svazu, nevim kdo z nich může za přehození na sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho sice uvidím, ale díky ČT budu mít už zkraje večera rozmazané vidění, zamotaný jazyk a brusle na nohou.

Reagovat
salami

hlavně je krásně a spousta lidí jede na chalupu, mně se to zas kreje se zápasem a po skoro dvou letech konečně nastoupim, tak si to nechci nechat ujít, a pak hlavní průser, díky přesunutí na sobotu a změně času budu mít o hodinu míň času na to slavit naše velkolepý vítězství

Reagovat
Losinho

Tak a je to tu, za chvíli se vyrazí směr Eden a nastávají tak hodiny nenávisti, takže s klidným srdcem - Smrt Spartě! Slavia navždy!

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec půjde další kolo do čela.

Reagovat
Rarášek

A já jsem Pamela Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Pamelo, těší mě že tě konečně poznávám.

Reagovat
Rarášek

To přece nemůžeš myslet vážně,že půjde liberec na první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes byla když mi bylo 15? Teďka už tě neposlouchám.

Reagovat
Rarášek

To se o mě tenkrát zajímali ješte boháči,teď už jsem stará hnusná a zoufalá tak sem si řekla ,,akorát pro prospera"

Reagovat
Staenly10

Drž hubu a ukaž kozy...

Reagovat
Rarášek

(.)(.)

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Každá bodová ztráta Železné Spartičky je k nezaplacení!

Reagovat
Staenly10

Poustkův slovní projev neni úplně ideální...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Koubkův je taky příšerný, dřív se nedal poslouchat ani Uličný, ale byla s ním sranda

Reagovat
Staenly10

Za to Berkovec se mi moc líbí

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Tyden dopredu vsichni mluvi o tom,ze jedinej kdo nam muze dat gola je Latka a pri kazdy standartce horime a Latku brani Holek..nechapu..

Jinak Krejci opet skvelej,skoda,ze mu to tam nepadlo rovnou,to byla krasa..

Obrana mi furt prijde hrozne nejista..ze Slavie nejlepsi Nitriansky,ma fakt uzasny centry..

Kdo me vytocil je Kweuke,netusim na co si hraje a v jakych vysinach lita,doufam,ze pristr zacne na lavicce a po sezone pryc..

Reagovat
smazaný uživatel

jasně nejlepší hráč na lavičce..a nechat tam ty kopyta..Kdo by měl začít je Matějovský poslední dobou mě hodně sere

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac? Poradne nebojuje pusobi na me posledni dobou laxne,misto pokusu o castejsi kombinaci se to zbytecne nakopava na Kweukeho..kdyz je stridanej,tak se znechucene plouzi v dobe,kdy prohravame a pak jde rovnou do satny,je videt jak mu na Sparte zalezi..

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo poprvý a chápu ho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzes chapat to,ze zdrzuje v dobe kdy prohravame a jde rovnou do satny,pri derby?

To se snad nesmi stridat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke je mamlas, možná dává góly ale podle mě to není kvalitní útočník pro atraktivní fotbal. Sedí do stylu tak ČB...

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost s remizou od na nejlepsi Latka a Nitro. Dale se mi celkem libil na sve pomery Bohm a Jarolim. Remiza asi zaslouzena Sparta zas tak moc neprvedla aby se dalo rict ze mela vyhrat.

Reagovat
domingo

No tomu rikam emoce po derby

Kdyz proste Slavia nehraje o titul, tak ten zapas ztraci takovych 80% ze sve atraktivity. Je to smutny, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu říkáš emoce? Já teď přišel ze školy, koukám, že Sparta nevyhrála, ale jak to proběhlo, netuším.

Reagovat
centos

Asi tady tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický výkon podpořen extra výkonem Martina Latky a Berkovce

Reagovat
smazaný uživatel

Titul má liberec v kapse. Má nejlepší kádr a hraje nejlepší fotbal.

Reagovat
domingo

Liberec ma dva kvalitni hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři, ale dva to tam táhnou

Reagovat
smazaný uživatel

však Sparta má jen 3. Matějovský, Krejčí a Kweuke. Ostatní jsou průměr či podprůměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Schvalne jaky hraci jsou ty podprumerny..

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec, Pamič, Kerič, Kadlec..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej znich je alespoň průměrnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Vis co znamena podprumernej hrac nasi ligy?jestli je Pamic podprumernej hrac nadi ligy,tak bych chtel znat ty prumerny..ale myslim,ze debata s tebou opravdu nikam nepovede..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e. Debata semnou níkdy nikam nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

kde na sazkatip.cz najdu náš záps ? mají to dost nepřehledné , bloudím tam jak homeles ulicemi Orlové

Reagovat
centos

Vpravo dole v černožlutém rámečku.

Reagovat
smazaný uživatel

a funguje ti to ? mě se pořád ukazuje že do začátku zbýva 20 minut

Reagovat
centos

Jo, jede to. Slováčtí měli mezitím cvičení poznávání barev, jedna strana křičela bílá, bo v tom hrajou domácí, a druhá modrá, bo v tom hrajem my.

Reagovat
Rarášek

Vaclík-Škoda toho golu,jinak odchytal co měl.

Holek-Na postu pro něj nezvyklém,zvlád to celkem dobře,až na ten první gol,ale to byla zase chyba,že má latku hlidat holek sem nepochopil

Jarošík + Brabec- Nejsou vůbec sehraný a oba dělají dost minel,jarošík přidává i dobré pruniky,každopádně měli by na sobě zapracovat.

Pamič-Dneska pro mě nejlepší,hral v klidu,podporoval utok a přesně.

Hušbauer-hned v závěsu za pamičem,druhej nejlepší hráč.

Matějka-Hodně kazí a už zdaleka neni takovej vodič,hodne toho bere na sebe jako by si chtel neco dokazat. Skoda,mel by hrat vic pro tým a svojí hru zpřesnit

Přikryl-Snaží se,dal zase gol,ma skvelej vyber mista akorát trošku naivní kličky..

Kerič-To neni hráč na podhrot asi,na hrotu by ukazal co v nem je,dneska se dostal do zakončení ale jinak neviditelny pro mě.

A kweuke - Lenoch,dokaže toho plno stahnou ale běhánii je pro něj furt něco nezjnámého + škoda těch zahozených šancí..

Venca kadlec- snažil se ale moc toho nestihl ale každopádně sem ho rád zase viděl

Grajciar-Nic nepředvedl..

Reagovat
Rarášek

Krejčí* - Dneska zase parádní výkon,skvělý centry,parádní střela a jeho pruniky jsou vždy nebezpečné.Ztoho kluka něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí má potenciál byt dobrej jako byl Poborský.

Reagovat
hefy

Teda ale to Krejčího uvolnění a střela.. To bylo něco skvělýho.

Reagovat
exse

A co teprve ten šlapák předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Az ty budes jednou objektivni...

Reagovat
exse

Nebudu Každopádně se to dalo pískat uplně v pohodě, ale Krejčí to udělal parádně, takže proti tomu nic moc nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych proste poustel..jinak myslim,ze sudi ten zapas zvladnul skvele..Skoda,ze mu to tam nepadlo,bylo to krasny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už můžem rovnou nechat pískat kroky

Reagovat
smazaný uživatel

Propískanejch devadesát minut - buď kroky nebo ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi šlapákem a krokem vidím velkej rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem skoro mrtvej Homolka. Většinu derby jsem strávil s rodinou v autě cestou z Liberce, kde právě začínal další zápas, kam se dalo jít. Naštěstí Krejčí/Přikryl s tím gólem na mě počkali, takže jsem u televize málem zboural panelák.

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsem dobre,ze slavisti huceli na Kweukeho?

Jinak choreo Slavie

Reagovat
j_mrazik

On tak nějak nesouhlasně hučel komplet stadion. Teda já si ničeho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byl prave v praci,takze se ptam..prislo mi,ze po jeho zakonceni zacli hucet ..

Reagovat
smazaný uživatel

jojo huceli hu hu hu

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si akorát všiml že pískal sparťanský kotel když střídal.

Reagovat
Losinho

Jojo, ale asi 10 lidí jenom, nic sborového.

Reagovat
smazaný uživatel

Par blbu se vzdycky najde..

Reagovat
smazaný uživatel

...Kweuke si je proti sobě poštval sám, pak hučí lidi, který neumí pískat - takže za timhle bych rasismus nehledal

Reagovat
j_mrazik

Normálně se zeptám. Byl jsem na stadionu na druhý straně, takže jsem to neviděl. Nebyl náhodou od Krejčího šlapák před tou střelou do břevna a golem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to piskal nejakej uzkostlivec,tak mozna..podle me spravne pusteny..

Reagovat
smazaný uživatel

Normální, pískatelnej šlapák..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo byl to šlapák a normálně se to podle pravidel pískat má.

Reagovat
Losinho

Podle mě jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to taky v první chvíli přišlo, ale nebyl to souboj s někým jiným, jen si to tak zpracoval. Neznám podrobně pravidla, takže jestli je to zakázaný způsob zpracování míče osamoceným hráčem, pak se to písknout mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

slavisti ti reknou ze to slapak byl, spartani ze ano, ale byl spravne pustejnej...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mně se to jako šlapák hodnotit dá, kdyby toho slávistu trefil, tak to asi i pískne - nakonec je ale dobře, že se to nepísklo

Reagovat
centos

Slovácku za Sloop John B Jen by jich mělo být třikrát víc a měli by zrychlit, aby to bylo ono

Reagovat
AjaxFans

Mě to sedí víc,když je to pomalejší.Hlavně pro plíce

Reagovat
Mr.Mike

všichni chtěli aby odešel Chovanec (včetně mě) a ted' to máme...s nim se aspoň vyhrávalo i když hra stála stejně jako ted' za prd..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsi chtěl aby odešel Chovanec i s Haškem, protože představa, že Chovanec je škodná, která brání Haškovi rozvinout atraktnivní, útočnou a úspěšnou hru je prostě legrační. Hašek zůstal a hra má "kontinuitu". Mně Chovanec zas nějak moc nevadil. Ale když už měnili realizační tým, Hašek zůstávat neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim, mit 4 cisty golovky v derby na slavii, to ani za Pepika nebylo zvykem...myslim si ze pres vsechny negativa to cely ma neco do sebe a ze se to postupne zlepsuje a hlavne tu zmenu ocenime az v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Koukám náš sektor se stále rozrůstá a vlajky po celém stadioně

Reagovat
centos

Řvali tam na začátku "pusťte fanoušky", tak mi přijde, jako bychom vyprodali sektor, ale zůstali před branami další lidi. Ale už se asi umoudřili a bylo zase třeba vylomit branku do vedlejšího sektoru (jestli to neotevřeli).

Reagovat
Kepy_FCB

Komentátor odhduje počet na 300 .....

Reagovat
centos

Když jsem tam byl naposledy, vypadalo to podobně a bylo cca 800+.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten chorál domácích je jak modlidba v kostele.

Reagovat
Slejdy

odkaz na slovacko ?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Slejdy

tohle me prave nejede..nevim cim to je

Reagovat
smazaný uživatel

musíš počkat až ti vyprší ten časový limit , já sem musel čekat 20 minut

Reagovat
Kepy_FCB

já jen 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jinej není

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus jestli to najdeš tady

http://www.hahasport.com/c-1.html

Reagovat
Kepy_FCB

to odkáže na to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, další remízový korálek, on se ten remízovej král pro Slavii uhraje. Ale to, že v zápasech Slavie padlo suverénně nejmíň gólů - dokonce míň, než jich Liberec, Plzeň a Jablonec sami jen nastříleli - to je strašný...

Reagovat
Losinho

Krucinál, měli jsme to udržet. Nebo jsme spíš z toho úvodního tlaku měli vytěžit víc, než jeden gól. Ale je fajn vidět, že když se bojuje, tak se vedoucímu týmu ligy v pohodě vyrovnáme. Nejlepší od nás Berkovec, Latka a Nitrianský, dobrý chvilky měl i Čonka.

Fandění - sparťani strašný, sice se to z druhýho kotle hodnotí blbě, ale fakt mi nepřišli jako důstojný soupeř. Nejvíc se "blýskli" házením sedaček. Od nás vytrvalej, pestrej support, kterej ochabl až po vyrovnávacím gólu. Jinak paráda. Chorea snad povedený.

Reagovat
centos

To asi mezi sebou měli Hulka nebo si ty sedačky přinesli s sebou :)

Reagovat
Losinho

Možná proto byli tak potichu, třeba si v duchu říkali nějakou svojí mantru aby to zvládli.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se jim povedlo házení petek a kelímků když u nich naši rozehrávali rohovej kop.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, tak konečně něco vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo super,support taky..od nas slabota,chtelo by to udelat v kotli nejakou organizaci..

Reagovat
Kepy_FCB

fota prosím, jsou už někde?

Reagovat
Losinho
Reagovat
Kepy_FCB

ty vlajky vypadají famozně

Co je tam psáno u té 120??

Reagovat
Losinho

Slavia Praha 1892 - 2012 navždy první

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo fakt povedeny..

Reagovat
Kepy_FCB

3 chorea velkých rozměrů

Reagovat
Losinho

Njn, derby. Takhle naplněná TS zase dlouho nebude...

Reagovat
Kepy_FCB

a rudoši měli něco? vsadím se že zase exhumovali svá stará tradiční "chorea" pokud vůbec něco?

Reagovat
Losinho

Vůbec nic, údajně měli zákaz, jako my na Letné. Ale nějakou akci, podobnou třeba našim tričkám (jestli víš, co mám na mysli) udělat mohli. A support mi přišel vážně bídný.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudoši hlavně exhumovali flašky na trávník.

Reagovat
Losinho

Flašky, sedačky, dvakrát pyro...lítalo toho od nich dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedačky, toho sem si nevšiml.

Reagovat
Losinho

Podle bulváru jich bylo 25, těžko říct. Ale deset minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, od Rumunů nic jinýho čekat nemůžeš..

Reagovat
smazaný uživatel

15 tak tipuju. Jinak fandění bylo dneska až na začátek a konec vážně na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Lítali i prkýnka od hajzlíků

Reagovat
Kepy_FCB

Vás ty hajzly nějak přitahujou

Reagovat
smazaný uživatel

Vrána k vráně...?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
centos

Taky mě to zaujalo. To už není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou někde fotky? Když to není latinkou tak se to blbě čte.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta slavia je fakt úplně marná. 9 zápasů nevyhráli a to hrají další kolo v Olomouci až se jim vykartuje Latka tak budou úplně pro smích. Latka má repre formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, jojo...

Reagovat
Losinho

Já to říkal. Latka na EURO

Reagovat
smazaný uživatel

V repre je trenérem sparťan a velký ignorant Bílek, takže Latkovi šance jsou takřka nulové.

Reagovat
Losinho

Ale byla by to sranda, vidět ho tam. A nejdivnější je, že by si to fakt zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil no. Teoreticky by mohl hrát na jakémkoli postu a na hrotu by byl určitě lepší než sráč Pekhart..

Reagovat
Losinho

To jo Ale stoper je jeho post, tam bych ho nechal. Ideálně ve dvojici se Suchým.

Reagovat
smazaný uživatel

A napravo bych pak ale zkusil zapracovat Nitrianskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

je to LB.... ale libil se mi uz v budejkach, ted urcite ne ale v budoucn ma sanci na repre

Reagovat
Kepy_FCB

Dawid

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlivá remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kua proč vyvolávají Lukeše

Reagovat
centos

Aspoň na standardky by se možná hodil.. jsme celkem jasně lepší a Slovácko dost fauluje kolem vápna, ale ty centry pak nestojí za nic.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty rohy Kukece - mi připadá že chce dát gól přímo z rohu

Reagovat
Kepy_FCB

Je to špatné protože jsme byli lepší a měli vést, šancí bylo dost. Druhé půle máme výrazně horší takže se obávám že tam nevyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Měli byste, je to potřeba. Sice mě mrzí, že to odnese Slovácko, ale fakt by to chtělo honit Bohemku.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím sme lepší ale pořád tomu cosi chybí. Fantiš se mi hodně líbí , híří aktivou a snaží se něco vymyslet. Magera tradičně zbíra všechny balony ze vzduchu a pak je přesně rozdává spoluhráčům , jestli takhle budem pokračovat i po přestávce tak ten gol určitě dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Léo není v pohodě. Výkon bídný. Normálně by ta jeho šance skončila gólem, tohle on dává. Nevím co s ním bylo. Při střídání pískot vlastních fanoušků. Ani na lavici si nesedl, šel rovnou do šatny. Neví někdo, co s ním je? Přišlo mi, jako by měl nějaké osobní problémy v soukromém životě.

Reagovat
smazaný uživatel

co mu je ti můžu říct hned...je hrozně labilní a doufam že příště bude hrát Venca...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Latka si na něj asi vzal osobku, to bych byl nasranej taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Me prijde laxni uz delsi dobu,prijde mi,ze mu to je nejak vsechno jedno..to,ze se nasrane coura ze hriste a jde rovnou do satny ukazuje jak ho to derby bere..

Reagovat
salami

tys ho asi neviděl, když dal gola Plzni a Baníku, takhle se nechová hráč kterýnu je to ukradený, podle mě má nějakej problém s Hřebíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Videl,ale pripada mi,ze je mu jedno jak to bude se Spartou,radost ma ze svych golu..chce dat co nejvic golu a jit pryc..

Reagovat
salami

tak ale to bylo jasný vždycky, řeč se neučí a nikdo o tom ani snad nepochyboval, prostě bere Spartu jako přestupní stanici

Reagovat
smazaný uživatel

Vizek vsadil na vyhru Sparty cha cha dobre mu tak!!!

Reagovat
smazaný uživatel

debil vsadil 100 tisic

Reagovat
Kepy_FCB

jen aby

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska mě zklamali 3 věci : Fandění a výkon Pamiče s Matějovským všechno příšerný, takhle ten titul neuděláme.

Reagovat
centos

To je v piči letos, vůbec to tam nechce padat

Reagovat
centos

Volešák

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

simuloval a dostal 2. Žk

Reagovat
centos

Dostal druhou žlutou za simulování. Z opakování to nešlo moc poznat, ale sudí stál blízko a byl si celkem jistý, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

jak by si taky nebyl jistý, když jde o to, poškodit Slovácko.

Reagovat
centos

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře mu tak

Reagovat
Puskas

Nevím, Vomáčka neprotestoval a ukazoval za velký čtverec.

Reagovat
Kepy_FCB

Hrozný dnes, golman domácích tragéd , sudí neškodí, soupeř slabý - to je fakt umění to dnes prohrát

Zase mi zkazili zbytek dne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Tak je to mladý gólman,ta vaše polská lama taky nějak neexceluje

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tvrdíš že Heča dnes nějakým způsobem zaváhal tak si s prominutím blbeček který nemá o fotbale ani páru :-D .... Co měl chytnout chytl ...Jeho výkon byl bezchybný slepče !

Reagovat
Kepy_FCB

skoč mi do trenek

Reagovat
smazaný uživatel

Proti desíti musíme minimálně vyrovnat !

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí zase škodí Slovácku. Uvidíme, jestli to Baníku pomůže.

Reagovat
Kepy_FCB

Co to měli bonzáci za transparent po kterém naši řvali vaše matky naše k***y a jebat slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

na co si tady hraješ chudáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam: "Děti, hlídejte si šály, přijeli chachaři." a "FC Ubožák Ostrava."

No nic důmyslného. Ale to už bychom od těch imbecilů chtěli hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsme zvědav jaký trest dostane Volešák.

Reagovat
smazaný uživatel

ti volové na svazu jsou schopní všeho

Reagovat
partaS

teď je potřeba doufat, aby se Štajner, Vácha, Breznanik a Nezmar vykartovali na Dukle

Reagovat
Kepy_FCB

jak zbabělé, nehodné sparťana

Reagovat
partaS

no co pravidla jsou pravidla, já je nevymejšlel před Hradcem nám taky vykartovali hráče + zrakvili Láďu

Reagovat
Kepy_FCB

Věří ještě někdo v záchranu?

Reagovat
centos

Už ani ne..

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, dokud je šance, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

já vám pořád věřím (nebo spíš nevěřim Bohemce)

Reagovat
smazaný uživatel

To by už musel přijít zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v piči...

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný, špatný... Ze sestřihu z první půlky to vypadalo, že to dáte. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem četl jen textový onlajn a aspoň dle psaného textu to vypadalo, že jsme i lepší. Obrazově sem stihl až posledních deset minut a byla to zoufalost jak z naší strany, tak i od bonzácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dneska neviděl nic. Vlastně jo - Poustkovu tiskovku. Škola, doma nějaká práce, nestíhám.

Reagovat
centos

Na jaře jsme byli horší jen ve dvou zápasech, ale co z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

no co, vyhrajem na Dukle, v Hradci, doma bod s Libercem a s Plzní a jsem furt ještě ve hře.

Reagovat
centos

To nezní moc pravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne? V Liberci jsme hráli super a prohráli jsme nešťastně až pár vteřinek před koncem, v Plzni jsme dokonce ten bod udělali. A propo, s Libercem nám to doma docela i jde.

Reagovat
Kepy_FCB

To byl ještě Svěrky - všechny 3 goly v oněch zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

a předtím tam byl sám. Teď tu máme Mageru, Kukece, začíná se herně dařit Fantišovi.

Reagovat
smazaný uživatel

furt říkam to co sem říkal v zimě... Bohemka už moc bodů neudělá (jestli ňáký- po dnešku už věřim že neporazej ani žižkov). Max pár remíz. Takže to máte podle mě furt ve svejch rukou. Nemam vás rád, ale herně jste mnohem sympatičtější než letošní bohemka a máte teď strašně moc smůly (co sem viděl tak Slovácko,ČB .... k tomu Svěrkoš, Jankul... mno nemáte to lehký), Máte kádr na záchranu, potřebujete to potřebný štěstíčko

Reagovat
centos

Díky naší neschopnosti v koncovce máme na jaře o sedm bodů míň, než bychom měli mít

Reagovat
smazaný uživatel

sem stihl až konec a mi přišli naši nějak v křeči a centry dávali pánu bohu do oken.

Reagovat
Kepy_FCB

Náš klasickej 2.poločas, bohužel jsem to čekal

Reagovat
F.Torres

Tak dneska paráda Liberec výhra, Slavia aspon remíza a Ostrava prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Super Slovácko. Teďka bysme ještě mohli haluzácky vyhrát v Teplicách a budu úplně spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Slovacko,po zpackanym derby aspon nejaky pozitivum..

Reagovat
Kepy_FCB

Malura ven (zpět k juniorům) !!!

A začít budovat tým schopnej postoupit z 2.ligy protože tihle na to nemají ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

a koho místo něho? Wernera? Jen si vzpomeň, jak to děsně vedl na jaře roku 09.

Reagovat
Kepy_FCB

V půli jara to převzal. Ale Ličku ne. Někoho kdo není spjat s FCB, třeba Psotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Maluru bych tam nechal, beztak už by se nikdo nenašel, kdo by šel s kůží na trh a k tomu když se jedna o tým, kterýmu jde o sestup a dokonce je snad už jen deset kol. Ale doplnil bych realizační tým, v juniorech se daří nějakému trenérovi (teď sem zapomněl jméno), tak by mohl přinést nové prvky do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

hráli dobře ale prostě nedali gol a jeden dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska v Opavě choreo + pyro "Tribuny bez pyra jsou jako fotbal bez gólů", foto později.

Reagovat
centos

To je všechno hezké, dokud se zase nenajde dement, který to hodí na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

no opět se našel dneska ve vašem kotli

Reagovat
centos

Já už nad tím jen kroutím hlavou.

Reagovat
Kepy_FCB

Jedni posílaj prachy na záchranu druzí tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

No, z těch peněz se zaplatí tak ty pokuty od svazu, jestli vůbec...

Reagovat
centos

Těch peněz je mnohem víc, než byly za pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké přesnější částky někde jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Lašty

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkné!

Reagovat
Kepy_FCB

Nic moc. Klokani prý vybrali 18 mega tenkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Vůjtek mě také překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Transparent supr, výhra supr

Reagovat
AjaxFans

Co tam bylo?

Reagovat
Kepy_FCB

Co ste měli za transparent po kterém naši řvali vaše matky naše k***y a jebat slovácko

Reagovat
Kepy_FCB

Co ste měli za transparent po kterém naši řvali vaše matky naše k***y a jebat slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Věříme a věřit budem ... nic jiného nám v této situaci nezbýva

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Baník spadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že pod sebe dostane Bohemku a nebo Budějovice. Ale dokud nebudem alespoň 7 bodů od sestupu tak bych vyhrávající Baník viděl nerad.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se chachaři dostanou před nebohý klokany, ty sou příšerný. Jinak dneska se předved superkanonýr Kweuke A nemít Krejčího, kterej hraje ve výborný formě (myslim, že EURO ho nemine) tak zase děs a hrůza. Nevěřim tomu, že uděláme titul, s tímhle fakt ne. Další plus je že konečně nastoupil Venca Kadlec a že to mladýmu Přikrylovi střílí. Jinak nějaký gólovky tam byly, ale ta hra je mizerná. Hřebíku zamysli se!

Reagovat
partaS

mě překvapuje, že tam nebyl skoro žádej presink, což jsem považoval za základ, i to slávistický kopyto Bohm bylo aktivnější než K+K; snad příště začne Kadlec, ten tam lítá vždycky poctivě

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, plus pro Slávisty, že bojovali, naši hráči mi přijdou většinou laxní. Bohužel to tak je. Remíza je málo

Reagovat
smazaný uživatel

Laxní ? Kerič šel dneska na krev.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský třeba - mě se prostě nelíbí. Potom Jarošík, to samý ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský je nejlepší hráč Sparty, mne se dneska taky s Pamičem nelíbili ,ale to je jen jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde Matějovský zápas co zápas špatnej, občas dá nějakou přihrávku dobrou, ale rychlejší pohyb neudělá. A ty věčný kecy jeho jak jedou na titul Takovej náskok byl a jak to prohospodařili, navíc kdy se naposledy vyhrálo v Liberci, možná někdy před 8 lety

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli sme minulej rok 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem blbej no ale předtím pětkrát nic a při letošní formě ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. On a Krejčí bojovali jak se sluší a patří. Ale jinak jsem větší zápal u hráčů moc neviděl. Možná ještě Hušbauer a Pamić, ale ten včera strašně kazil.

Reagovat
Puskas

Tolik šancí za ty jarní zápasy a co z toho? Chybí střelec, mohlo být o sedm bodíků víc, takto... Bohemka nebude furt prohrávat, kdy jindy ji dohnat než teď?

Reagovat
Chlupatá máma

SLOVAN MISTR LIGY 2011/2012

Reagovat
goodbay

Za 1. chybí Řepka - hráč, který dokáže tým strhnout a hlavně dát obranu do kupy. To co předvátí poslední dobu Pamič je hrůza. Za 2. nechápu, proč Holek hrál RB, to je Kušnír zase zraněnej? (viděl jsem jen 2. poločas). Za 3. jen málo lidí se zde zastávalo Chovance včetně mě a stalingrada. Hřebíkovo aktivní pressing fungoval sotva 2 zápasy. Tahle momentální hraje je ještě horší než pod Chovancem. Jo a jesli to ACS projede, tak to bude pro Řepu a Blážu obrovské zadostiučinění, i když je to samozřejmě bude také mrzet. Holt, když se v ČR nenosí oddanost hráče ke klubu a poté jeho ukončení aktivní kariéry v něm, tak se není čemu divit. Třeba takové MU by mohlo povídat (Scholes). No nic jede se dál, zbývá 8 kol. Rozhodovat se bude v LIB, MB či na Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslis,ze je Hrebik za 14 dni nauci styl,kterej chce? To bude trvat hodne dlouho... Takovouhle tuzku bude hrat Sparta minimalne do konce sezony...

Reagovat
vocasisko

14 dní? vždyť měl celou zimní přípravu a dalších 5 zápasů, nebo kolik už se hrálo a furt tam nějaký pokroky oproti Chovancovi nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec netusim,proc jsem napsal 14 dni . Ale i tak. 3 mesice je hrozne kratka doba na to,aby sis zmenil tym k obrazu svymu. Ja uz psal pred zacatkem ligy,ze menit v prubehu sezony styl hry jakyhokoliv muzstva je sebevrazda a bude Vas to stat titul. I kdyz jsem teda doufal,ze ten titul urve Plzen...

Reagovat
vocasisko

Nás? Mě se Spartou nespojuj Každopádně, když byli ve Spartě žhavý po super projektu, tak měli počkat na konec sezóny, Chovanec by s tím svým účelovým fotbalem ten titul ukopal a pak by se mohlo začít budovat. Takhle akorát !pravděpodobně! Sparta o titul příjde a bude všem k smíchu. Navíc příjde o možnost zahrát si předkolo LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry

Zase na druhou stranu by to od Kretinskyho bylo dost alibisticky reseni. Ja nejsem teda zadnej profik,taky myslim ze leto je na zmenu stylu hry idealnejsi nez zima,ale pod tim Chovancem to opravdu stalo za nic. Nejvetsi ceskej klub hral dlouhodobe spatne.

At vyhraje titul kdokoliv,hlavne at postoupi do LM. Tot moje prani po zbytek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

kez by o titul prisla

ale zas jestli neprijdou, tak na kvalifikaci poharu uz budou hrat hrebejkovo stylem pul roku a teoreticky se zvysi sance postoupit, resp. hrebik se nebude moct vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte už někam s tím Blažkem, to není a ani nikdy nebyl žádnej srdcař narozdíl od Řepky třeba. To že tady není je jedině dobře, Řepy je velká škoda.

Reagovat
Losinho

Koukám, že ty venkovní zápasy máte na jaře sakra těžký. Hradec, my, Liberec, Bolka, Dukla...A do toho teď odveta poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Holek zatím skvěle plní roli brněnského špiona, který má stejný zájem jako my. Vydrž, Mario .

Reagovat
smazaný uživatel

Video z Opavy : http://sfc.4fan.cz/

Reagovat
Kepy_FCB

Asi se na vás zajedu mrknou do Sokolova...

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.fanaticos.cz/clanek.asp?id=3961

Bonzáci nevědí kde končí Morava

Reagovat
smazaný uživatel

Ale víjou, proto se vysrali na moravskou výpomoc a ste bez bodu.

Reagovat
centos

In your face

Reagovat
centos

Moraváci jsou svým ohrazováním se proti Čechám a následné ignoraci Slezska strašně směšní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluku ty tu budeš brečet ještě hodně dlouho co?

Reagovat
AjaxFans

pšóni to nemůžou skousnout no

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou. Jak vidím bude jim to v žaludku ležet ještě hodně dlouho. Ale nevím co se serou do Slovácka, ten zápas si prohráli vyložene sami

Reagovat
centos

Ale s tím nemá sraní se do Slovácka nic společného, my dobře víme, že si to prohráváme sami. Ví to dokonce i lidi v komentech na facebooku, a to už je co říct :)

Reagovat
Kepy_FCB

Kde jako brečim??

Jestli tím myslíš výraz bonzáci tak tak se vám mezi fans běžně říká. Buď rád že nepoužívám jinej hanlivější název (o ovcích a jejich prznitelích).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prostě přijmi porážku a víc to neřeš ne? To jak nám říkáš je mi celkem fuk, já se zajímám o Slovácko a tím to hasne, hledím si jen svého klubu a nemám potřebu urážet nebo shazovat jiné kluby nebo jejich fanoušky, od toho tu jsou jiní

Reagovat
smazaný uživatel

a proto furt voláte 158, když si neubráníte šály...

Reagovat
smazaný uživatel

V životě jsem to číslo nevytočil, a ani bych to neudělal kdyby mě nekdo vzal šálu. Moje chyba že jsem ju neubránil. Kvůli šále volat policajty, to je trošku extrém, ovšem pokud nějaká 5ti členná banda 25ti letých borců naskáče na 2-3 malé klučiny, zřeže je, a pak se chlubí trofejemi, to je taky trošku k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

je to extrém, tohle pak tlumoč svým soukmenovcům na bonzácku

Reagovat
smazaný uživatel

A co mlácení malých děcek? K tomu se vyjadřovat nebudeš?

Reagovat
smazaný uživatel

pač bůh ví, co je na tom pravdy. Nikde žádné obvinění, jen kdejaké naříkaní ze stran bonzácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Slovácku neříká, akorát to křečovitě propagujete vy.

Reagovat
centos

Opavští to snad měli i na choreu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to nějaká Slezská úchylka. U nás sem to nikdy neslyšel. Akorát vím že Brňáci nějak podobně titulujou Budějovice.

Reagovat
centos

Slezská úchylka

Reagovat
smazaný uživatel

říká se jim tak pač bonzovali tehdy, když si nedokázali uchránit šály...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mně je jedno kvůli čemu se cítíte ublížení. Tyhle žabomyší výčitky máte skoro ke každému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

jen ti říkám, jak se věci mají. A jak už ti tu bylo řečeno, nejen pro nás to jsou bonzáci

Reagovat
sosna

"Krátce poté policisté zadrželi také dva mladíky - Čecha a Poláka - kteří nedaleko stadionu sebrali domácím fandům klubové šály. Oběma hrozí obvinění z krádeže."

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je hrozný prohřešek... Blbci si neuchrání šály, prc na ně fízly...

Reagovat
sosna

Obyčejná zlodějina. Nic víc, nic míň.

Reagovat
Chlupatá máma

Tvl, jak to ještě můžeš obhajovat...

Reagovat
AjaxFans

Ježiš,že na ty pšonky furt reagujete.Stejnak znich lezou samé sračky

Reagovat
Kepy_FCB

Tu nálepku jste si dali sami a stále ji pečlivě udržujete a šlechtíte

Reagovat
goodbay

jinak jak tady pár lidí píše, že Sparta ještě skončí 3. nebo 4., tak to je dorej joke. Vždyt o kolik nasbírali víc bodů MB a Plzen? Pokud se nemýlím, tak "jen" o bod více, za 5 utkání. Vždyt Plzen doma ještě nevyhrála letos. MB začala nadějně, ale poslední dvě kola ztratila. Jak říkám, pokud Sparta uhraje 62 bodů, nebude hroší než 2. Na 3. místo bude stačit tak 58 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jedno, pro Spartu je druhé místo neúspěch.

Reagovat
goodbay

tjn, ale aspon jsou to poháry, což za 4. nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá někdo video na rozbitou hospodu "krček" před zápasem Slovácko - Ostrava..od tama vytahovali policajti zakrvavené lidi + krigly létali oknama!

Reagovat
Kepy_FCB

to je ta knajpa hned u statku?

Reagovat
AjaxFans

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Bronislav Šabršula To je pěkně tvrdé, policajtské jméno .

Reagovat
Kepy_FCB

prý 1060 chacharů v UH - asi rekord

Reagovat
AjaxFans

předminulý rok vás bylo ještě víc,neé?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo kolem 8 stovek

Reagovat
smazaný uživatel

který jiný tým se může pochlubit, že během tří posledních výjezdů (Sparta, Olomouc, bonzácko) přijelo na skoro 2.700 fanoušků? Kór když se jedná o tým, co hraje o záchranu. Parádní číslo. Ale sám sem zvědav, kolik nás bude na velikonoční neděli v Hradci. To by mohl být taky litr

Reagovat
Kepy_FCB

To nebude, spíš polovina jako loni, to byla tušim mobilizace a neděle.

Reagovat
smazaný uživatel

teď je taky neděle a vidina volného pondělka Btw: http://thordivision.com/1.fc-bonzacko-fc-banik-ostrava

Reagovat
Kepy_FCB

+ ty jízdenky z Lidlu za 200,-Kč po celé ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkné. Byl jsem tam a osobně nechápu koho management Bonzácka čekal, když nám vyhradili původně jenom dva sektory. Nakonec se to ale pěkně roztrousilo. Atmosféra byla super. Jenom škoda toho výsledku.

Reagovat
centos

A dělali nějaké problémy s puštěním zbytku?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Slavia si ten bod zasloužila. Hráli jsme špatně, tohle měly být jasné tři body. Nicméně, i nadále platí: Pořád vládci Prahy! Pořád první!

Reagovat
Kepy_FCB

Kde jako brečim??

Jestli tím myslíš výraz bonzáci tak tak se vám mezi fans běžně říká. Buď rád že nepoužívám jinej hanlivější název (o ovcích a jejich prznitelích).

Reagovat
Kepy_FCB

reakce na : Neithan25.03.2012 11:40

Reagovat
smazaný uživatel

no co, ovcomrdi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

Remíza z derby je málo..

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme jednoznačně vyhrát. A od některých hráčů bych očekával větší nasazení. V tomhle směru mě nezklamal snad jen Kerić s Krejčím, možná Hušbauer.

Reagovat
rufus

Vůbec nechápu jak v derby můžeme hrát bez nasazení. V derby by snad neměl být problém s motivací. Asi se projevuje, že nám chybí na hřišti nějaký lídr, který by dokázal strhnout spoluhráče k většímu nasazení. V tomhle ohledu bych čekal víc od Jarošíka nebo Matějovskýho. Jarošík celkově na jaře hraje pod svoje možnosti. Není na něm vidět, že by nějak organizoval obranu a míváme tam pak docela chaos. I když se mi včera vůbec nelíbil, tak pořád nebyl naším nejhorším hráčem. Tím byl Kweuke a všemu nasadil korunu při střídání.

Reagovat
M11

FCS zachrana uz je jista

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, možeme hrát v klidu a hlavně doufám, že Soukup začne nasazovat Trávníka, protože je škoda, aby neukázal co v něm je, když už jsme zachránění. Ještě by teď mohla vyhrát Sigma

Reagovat
M11

skoda Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

sice je nesnáším , ale Teplice uf ufff

Reagovat
centos

Tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

však ještě není všem dnům konec, vidíš to

Reagovat
sosna

Ten Rada

Reagovat
Aldeano

Viktorka Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou vysledky Jeste Plzen vyhrat a budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je z formy, nebo to tam někdo bojkotuje, nebo co se jim děje? Je tu někdo zasvěcený?

Reagovat
smazaný uživatel

byl tam lákavý kurz 6 na žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z nás to nechápe.... Na podzim až na pár nepovedených zápasů slušná podívaná.... Ale hned od prvního zápasu jara to je hrůza.... Nedokážeme si přihrát balón, cokoli vymyslet.... Hráči jsou úplně bez motivace, prostě to jen nějak "odběhají".... Taktika jakoby snad ani nebyla....

Pomůže změna trenéra a to co nejdříve....

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně jsme byli na podzim závislí na Kopicovi.... On hodně zápasů rozhodl skoro sám.... Většina balóbů chodila přes něj.... Nejdřív měl nějaké lehké zranění a teď se dotoho nemůže dostat=naše hra se rozpadá....

To, že se lafata musí stahovat do zálohy a vymýšlet akce, už o něčem svědčí....

A obrana hrůza.... Pavlík by se měl urychleně zbalit a vyrazit za svým kamarádem Drskem kopak 2.ligu.... Na víc už nemá, ale u nás hraje základ....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě jsou docela mimo obě křídla, nemůžou se dostat do hry, ale podle mě je to hlavně hrou zálohy, ty míče do běhu co dostávali na podzim jsem na jaře snad ani jednou neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono hlavně, když to má tým postavené na dvou hráčích a jedené variantě, jak píše Kailled, tak se to nakonec všichni soupeři naučí bránit a je po kouzle.

V zimě tu kde kdo předvídal Lafatovi 40 gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne.... My (a Lafata) jsme jen na podzim využili herní krize několika týmů.... (Baník, budějky....) A Lafata z toho profitoval.... Bylo jasné, že se zastaví....

Reagovat
smazaný uživatel

Já jich viděl docela dost.... Ale přesný nebyl ani jeden.... Všechny skončili na kopačkách soupeřů a nebo v autu.... A to dokazuje jednu věc, že Jarolím je tragéd....

On je celkově takový divný hráč.... On má techniku a vedení balónu na úrovni La Ligy.... Ale on je playmaker a jeho hlavní úloha by měla bejt právě to posílání balónů za obranu a podobně.... Ale on má sice skvělou techniku, jenže nevymyslí vůbec nic.... Takže to nakonec vypadá v zápase asi takhle: Samé patičky přesné cetry, milimetrové přihrávky.... Ale všechno jen dozadu, na 3-5 metrů nikam jinam.... Takže k čemu mu je ta skvělá technika, když nedá hře tu myšlenku? (A to je právě jeho hlavní úloha....)

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka se nakkonec zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Plzeň je zachráněná už docela dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov. Už kvůli těm klobásám.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba klobásy přestoupěj na Letnou a bude vystaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

podle tohodle měřítka byste měli rychle vypadnout z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Na letný jsou fakt hnusný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zatim mel nejhorsi "klobasu" v Pribrami. Prislo mi,ze ji akorat hodili do vody a nebyl jsem si moc jistej,jestli to nebyl jenom parek . Na Letnej to neni tak desny...

Reagovat
rufus

Na Spartě jsou dobrý klobásy, mě chutnají. Mnohem horší je to s pivem.

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti divím, mne přijdou fakt hnusný a teď prá jestě změnili od jara dodavatele, ale furt mi přijdou stejný, snad ještě horší.

Reagovat
rufus

Na jaře jsem si jí ještě asi nedával, tak snad nejsou horší. Když budou stejný jako na podzim, tak já budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Pivní vývar za 35 korun je plivnutí do očí všem (ne)slušným lidem. A když je k mání jen ta nealkosračka, tak to je snad lepší praštit hlavou do zdi, než to vypít.

Reagovat
rufus

Pivní vývar To sedí.. Pít se to pořádně nedá a moc piva v tom stejně cítit není.. A ten birell je totální hnus, ten si tam už kupovat určitě nebudu, byly by to vyhozený prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. A bolí po něm hlava (proto je ekvivalentem tlučení kalkulačkou o zeď).

Reagovat
smazaný uživatel

ale jsou špatně servírovaný!

Reagovat
rufus

To souhlasím, v tom rohlíku to není úplně ideální. S chlebem by byla lepší. Má to ale výhodu, že se lehce drží.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně těm klobásám na Spartě jednou odzvoní, až prosadíme ty labutě.

Reagovat
rufus

Už se těším až bude největším hitem labutí svíčková.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by mě zajímalo jak labuť chutná (seznam netradičních jídel se plní: tučňák, klokan, labuť...). Ale hlavně aby toho našeho labuťáře nezabásli, za lov těchto stvoření je určitě pěkný flastr .

Reagovat
rufus

Chráněná bude určitě. A že bych rád věděl jak chutná, no nevím. Ale určitě radši než toho tučňáka..

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba na václaváku, i když je to drahý, tak dělají luxusní václavské klobásky

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že v nich jsou rozemletí neplatiči výpalného . Dává jim to specifickou chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

ahááá, proto tam je jako obsluha ukrajinky Ne, teď vážně, fakt na václaváku dělaj dobrý klobásky ale blbý je, že kolem se pak shromažďují různé existence...

Reagovat
centos

Však počkej, až ti ty budky zruší.

Reagovat
smazaný uživatel

No, budou tam místo toho prodávat kytky, kafe a noviny. Což jsou přesně věci, které ochmelka při cestě domů potřebuje (teda, ledaže by si člověk koupenou kytkou žehlil průser u přítelkyně/manželky z pozdního příchodu domů, případně novinama maskoval v práci svou opilost).

Reagovat
smazaný uživatel

a zrovna ty kytky tam jsou drahé jako prase

Reagovat
centos

Ale zase jako velmi častý návštěvník Prahy musím říct, že ty stánky to tam dost kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

takl on celej václavák je hnus, to máš samého negra, smažku, rusáky, lidské trosky a cizince.

Reagovat
centos

Ti cizinci mě taky serou. Z Prahy mám asi nejraději Botanickou zahradu, tam je klid a fajny výhled.

Reagovat
smazaný uživatel

Stromovka, Bubeneč a pak takové destinace, který není milion cizinců.

Reagovat
salami

ted když je tu Matějská, tak neni ve Stromovce k hnutí, ta Botanická v Troji je nejlepší, všichni vocasové musej do zoo, přitom v tý Botanický je to super a málokdy je tam narváno

Reagovat
centos

Ta pražská Zoo má velkou výhodu v umístění (na skále, fajn výhled), ale lidí tam je jak sraček a je dost malá.

Reagovat
smazaný uživatel

No, buď rád, že jsi nedopadl jako já jednou v Crossu. Řekneš si vyhlášený klub, tam bude spousta lidí. V širém okolí jsme byli jediní Češi já a kámoš. A cizinky (nezletilé Američanky) usoudili, že jsem asi dealer, tak chtěli koupit fet. Za trest jsem se těm kačenám vysmál, jak levnej je pro nás dolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Cross je hnusný feťácký doupě

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejlepších klubů v Praze. V Evropě a i jinde ve světě je už takřka kultovní. Akorát na "mrdání beden" se tam srocují divnoty. Jinak na punk, ska, reggae, rap atd. tam chodí normální lidi. Nicméně v bedekrech pro cizince je u Crossu asi připsáno: "Tady můžete koupit drogy." - což vysvětluje neomalené dotazy cizinců, jestli jim něco neprodám.

Reagovat
centos

A co SaSaZu? Všude vidím reklamy nebo tak něco, ale nerozumím tomu, proč tam lidi chodí. Navíc je to snad někde v Holešovicích či kde.

Reagovat
smazaný uživatel

to je club dělaný spíš pro zlatou mládež, něco jako byl dřív Duplex. Ale prý v SaSaZu dobře vaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo v holešovický tržnici, ale žádnej zázrak to teda není. Jenom je to hodně prostorný no, takže tam jsou často koncerty.

Reagovat
rufus

Velký je to tam dost, to je pravda. Ale je to v celkem špatný lokalitě, blbě dostupný, hlavně v noci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem tam jel naposled z Komořan hodinu a skoro jsem vystřízlivěl a nalít se tam znova mě vyšlo docela draho.

Reagovat
rufus

Tak zrovna do Komořan je to za hodinu docela dobrý. Si měl jít v Komořanech radši do Bažiny.

Reagovat
smazaný uživatel

no, Bažina, to je taky teda "super" podnik...

Reagovat
rufus

Já to právě vím, byl jsem tam 2x a nejspíš už tam potřetí nepůjdu. Blbý je to, že tady v Modřanech celkově nemáme moc dobrých hospod nebo nějakej slušnej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

na Anděl to máš 20. minut, to není tak hrozný a máš tam lepší výběr než v Modřanech, kde definitivně umřel pes a hospody a rádoby cluby jsou na úrovni dětských piškoték v Uzbekistánu

Reagovat
rufus

Rozhodně by bylo lepší mít něco blíž po ruce. Zvlášť cestování v noci domů mě nějak moc nebaví. A zrovna z Anděla musím dycky hlídat v kolik jede noční bus, protože má hodinový intervaly..

Reagovat
smazaný uživatel

půl hodinový. A když víš, že to nestíháš, tak si v klidu něco koupíš k jídlu, pití a nikam nechvátáš Ale když si to vemeš, to nejsou mrtvý jen Modřany ale i Lhotka, Písnice, Libuš, Novodvorská, Krč a táhne se to až na Kačerov, Pankrác. Tam už jsou relativně fajn hospody a je tam ta dětská diskotéka, co má pod patronátem óčko TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jižáku je to podobný. Buď pajzl s forbesy, nebo hospodská restaurace co brzy zavírá, nebo srágory typu Insomnia. Aspoň na jaře a v létě se dá kalit v lesoparku, ale téhle kratochvíli jsme holdovali spíš v telecích letech.

Reagovat
rufus

To bych musel až na Arbesák, abych jel busem s půlhodinovými intervaly. Já většinou jezdím tím, co končí u policejní akademie a na ten právě většinou čekám..

Je pravda, že je to tu mrtvý všude kolem, jen na Novodvorský je jedna dobrá hospa, jinak nic. Což je docela málo na to kolik tu bydlí lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

no však, 510 tam má zastávku Na Novodvorský je dobrá knajpa? Která? Nemáš doufám namysli ten nějaký billiard, co je v tom OC ?

Reagovat
rufus

U čtyř bernardýnů se to jmenuje. Je to kousek od stanice Sídliště Novodvorská. Je to asi jediná hospa v okolí, kam se dá chodit pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

U Čtyř bernardýnů? To je nějaká rumová putyka, ne? Zní to lákavě. Místo sudů piva tam jistě mají sudy rumu. Marty, jdeme tam ?

Reagovat
rufus

Tuhle specialitku tam ještě nemají. Ale je tam jiná vymoženost. Po 23 hodině se zaplatí účet a další objednávky už se musí řešit jen na baru..

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb...rozjetého zákazníka pěkně nasereme.

Reagovat
rufus

A přesto je to asi nejlepší hospa v okolí. To jen potvrzuje, jaká je tu na sídlišti bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele u čtyř bernardýnu není knajpa se stejným názvem náhodou i vedle Mladý Fronty ? Jakoby, když deš směrem na Belárii.

Reagovat
rufus

Je, ale tam jsem nikdy nebyl. Všiml jsem si jí z tramvaje a název mě trochu překvapil, že se shoduje.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn je vyrazit tak, že jeden spoj někdy předtím odjel a jít po trase toho busu, že by náhodou mohl projet další během cesty a on celou za celou dobu cesty neprojede

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš bydlet na vesnici Tady to je udělaný tak, že noční busy a tramvaje mají interval půl hodiny. Tak si to načasuješ tak, abys to nějak stihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Plánování odchodu z hospody na čas ? Hm...k tomu dochází asi stejně často, jako k výhře na forbesu, či ve sportce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem tam. A vzhledem k tomu, co tam je za akce tam asi jen tak nepůjdu.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších? Na to jsi přišel jak? To už bych řekl, že jsou lepší karlovky, zlatej strom, Roxy či Retro ale rozhodně ne tenhle pajzl, kde si dává seanci kde jaký drogový kartel z Prahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to jeden z nejlepších klubů v Praze. Ty diskárny, co jsi vyjmenoval, pro mě nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

no, Roxy je teda diskárna jako prase, to samý karlovky..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě záleží na akci, ale oba kluby na mě takhle působily. V Roxy jsem byl na prima koncíku (Irie Révoltés), ale je to přehnaně drahej podnik, takže k němu logicky cítím odpor.

Reagovat
smazaný uživatel

Roxy je multižánrový a zrovna trance, house či disco tam hrají fakt minimálně. No, pokud zalevno do nějakého clubu, tak bych zkusil třeba popocafepetl na Újezdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Popocafépetly mám docela rád. Když už je nálada pařit na nějakou "disko" muziku (což je dost spontánní záležitost, tak jsou tyhle podniky ideální. I když, rockotéka ve Vagónu je taky prima.

Reagovat
smazaný uživatel

tam mě to nějak nebralo v tom Vagonu, tam byl kde kdo v černým a koženým a "pařili" na Beatles.

Reagovat
smazaný uživatel

No, každý má něco. Myslím, že my dva si tipy na kluby dávat nemusíme vzhledem k zcela odlišnému hudebnímu vkusu .

Reagovat
smazaný uživatel

proto už se těším na letní fesťák na mácháči

Reagovat
smazaný uživatel

Mighty Sounds už se také pomalu blíží . Tam zas bude bohemáků .

Reagovat
salami

Popocafepetly ted letěj, ted jsem si všimnul, že je jeden i vedle Bílý labutě, ale já je moc nemusim, na baru se k pití probije člověk jednou za hodinu a přijdou mi hnusný, nemám rád ty kluby, co se tvářej jak sklep, je jich strašně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v Roxy je hodně zajímavých akcí, ale ten klub u mě není dobře zapsán. Proto jsem mu dal tu odpudivou nálepku "diskárna".

Reagovat
smazaný uživatel

sem tam byl jednou, omylem na DnB. Není to tam špatný ale x krát sem tam zabloudil, jak je to tam obrovský

Reagovat
smazaný uživatel

karlovky i zlatej strom stoji za hovno, pokud si teda nelibujes v tunach cizincu a extremne drahem chlastu

Reagovat
smazaný uživatel

jo a kterou botanickou zahradu vlastně, máš v Praze dvě.

Reagovat
centos

No vylezu z bytu, za pět minut jsem ve Stromovce, za dalších pět u Vltavy, za dalších pět u Trojského zámku a tak za tři v Botanické

Reagovat
smazaný uživatel

tak na Albertově máš další Botanickou zahradu a v jeho okolí jsou docela dobré knajpy

Reagovat
centos

Ty mě nezajímají; přijímám tipy na kavárny

Reagovat
smazaný uživatel

i v hospodě si můžeš dát kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protektorátní .

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Mne odrazoval ten smrad z toho jídla a pak ta chamraď, co se kolem těch stánků motá také stojí za to. Balkánský holky, co si chtějí dát rande, afričtí muži, co ti chtějí "rande" dohodit, sanktusáci, co něco chtějí, cukráři, co něco nabízejí...fakt pestrá společnost.

Reagovat
smazaný uživatel

když nechají jen ten stánek u tramvaje, tak mi to je jedno. Tam je beztak největší výskyt zákazníku, u zbylých je prázdno anebo tam jsou smažky

Reagovat
rufus

V tom stánku u tramvajový zastávky?

Reagovat
smazaný uživatel

jo.

Reagovat
rufus

Tak tam mají dobrý klobásy i smažák. Jedinej stánek na Václaváku, kde si občas klobásu koupím.

Reagovat
smazaný uživatel

na takhle kupovaný smažák zas nemám takovou odvahu, na to sem až moc zhýčkaný

Reagovat
rufus

Když jdu domů z hospody, tak už to neřeším. A jindy než v noci jsem si tam nic nekupoval.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to já jo, nechci zas pak zas umřít na kdejakou otravu jídlem A kdyžtak to pak zachraňuje ipak, kde máš jak KFC, tak mekáč, tak pak různé gyrosy atd.

Reagovat
rufus

Tenhle stánek vypadá relativně důvěryhodně, tam se ničeho moc neobávám. V tomhle ohledu je to horší třeba na Národce, tam jsou ti Arabáci, co dřív měli problémy s tím, jaký přísady dávají do jídla..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejné problémy prý měly i stánky na Václaváků. Ale řekl bych, že v obou případech se jednalo/jedná spíš o fámy. Asi jako, že cikáni dávají žiletky na tobogán v Podolí atd.

Reagovat
centos

V Podolí taky

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně teda v Podolí

Reagovat
rufus

Na Národce by se o fámu jednat nemělo. Měl jsem to ověřené z důvěryhodného zdroje, takže pravděpodobně tam problémy opravdu měli.

Reagovat
smazaný uživatel

No, po pravdě jsem to také slyšel od někoho jako 100% pravdivou a ověřenou zprávu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak národce se vyhejbám jak čert kříže. Tam je to stejně děsný a odporný jako na václaváku.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nějaký debil dával do toho smažáku zelí (doufám, že to bylo zelí) a tatarky tolik, že proteče tím papírem na ruce...blééééé.

Reagovat
centos

(doufám, že to byla tatarka)

Reagovat
smazaný uživatel

Prodávají tam ženský.

Reagovat
smazaný uživatel

to ti má dodat pocit jistoty

Reagovat
smazaný uživatel

ty sem tam jeden cas prodaval :)

Reagovat
centos

Ve druhé lize nedělají klobásy?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělají, ale je rozdíl, když tam hraje Vlašim, nebo taková Sigma no.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš chodit na soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Může někdo sestavit tabulku GL podle kvality kolbás?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi to udělal blesk a vyhrál Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by na těch novinách něco bylo?

Jak je na tom Liberec? Rozhoduju se, jestli tam jet na zápas století.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím to je jeden z mála stadionů v čechách, kde jsem zatím nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec dělá hnusný klobásy, lepší dělají v sousedním Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tobě budou mít v Jablonci dva roky svátek, že jsou v něčem lepší než Liberec .

Reagovat
smazaný uživatel

v Liberci byla tak odporná, že sem to ani nedojedl, horší už sem měl snad jenom ve Stuttgartě. To v Jablonci to je jiná liga, sice to nedosahuje top kvalit z Dukly či Žižkova ale určitě se vejde do společnosti klobásek z Kladna či Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

Já klobásy nejím, takže mě průběžná tabulka této soutěže tolik nezajímá. Ale zatím jsem nikde neviděl, že by dávali klobásu do rohlíku. To jenom na Spartě dělají takovýhle kokotiny.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no :)

Reagovat
smazaný uživatel

někoho napadlo udělat si stánek před ČEZ arenou v Plzni, kde je mj. popcorn, vařená kukuřice a právě klobása v rohlíku

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích mají před stadionem stánek s domácíma brambůrkama

Reagovat
smazaný uživatel

jo, bramborový spirály jsou tam taky pořád (a tu kukuřici už jsem vlastně taky viděl na fotbale)

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, jaké pochutiny nabízí stánek v bohemáckém kotli. Vzhledem k tomu, že si hodně tamních vylepšuje chuť horto magikem, bych očekával pestrou nabídku zhuleneckých pokrmů.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak moje TOP 5 :

1. Dukla

2. Žižkov

3. Kladno

4. Hradec

5. Jablonec.

A třeba ani na Slavii či v Plzni to nebylo špatný... V Teplicích, v Příbrami sem si nedával, tam nás bylo tolik na jeden stánek, že bych se ke klobáskám ani nedostal. No a nejhorší Sparta, Liberec, zahraničí nepočítám.

Reagovat
centos

V Olomouci jsem měl půlmetrový párek v rohlíku, a byl super. Ale klobása v rohlíku je divná.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ta první věta zní vtipně .

Reagovat
smazaný uživatel

ve Špindlu měli půlmetrový klobásy, ale kdo si jí dal, tak většinou druhý den nemohl na svah

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže až bude hrát Sparta v Liberci, tak je Jablonec v Příbrami, takže poločasové odskočení si na klobásu do Jablonce padá... Budiž jim za trest hnusnej párek v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

...to by chtělo doNnyho, ten v tom snad bude mít přehled

Reagovat
smazaný uživatel

doNny rád velký klobásy?

Reagovat
Liquid

1 z mála společných zájmů Sparty i Slavie, aby se Viktorka zachránila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslím, že v zálmu Slavie to moc není. Se Žižkovem to pro Slavii nikdy moc lehký nebylo, spíš Sparta má Viktorku v oblibě.

Reagovat
Greny

Tak Ondrášek začal na lavce a v 59. šel na plac za tři minuty dával gól na 1:0 .. tak snad to tak bude pokračovat - jako alternativa v případě zranění nějakého z útočníku by se na EURO mohl dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Kéž by nejen jako alternativa xD Bohužel s Norska vede do repre hodně trnitá cesta. Ač je to možná kvalitnější liga, než je ta naše, tak o ní nemáme moc přehled a proto se zdá být riskantní povolávat hráče, kteří tam hrají

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem trefil neprohru Zizkova,ale co ta Boleslav delala v Hradci? Zejtra pro nas absolutni nutnost vyhrat,budeme mit 5 bodu naskok na poharovej pricce.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si jako čekal, že u nás vyhrajou 3:0? Nám se proti lepším týmům doma celkem daří, ale jak máme hrát do plnejch když přijede někdo hrát z obranu je to problém

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,mel jsem remizu v handicapu. Takze vitezstvi Bolky o gol...

Reagovat
Gryphonheart

Jablonec zralej na sestup.. ještě že si vypracovali na podzim ten mírnej náskok. :) Škoda, snad ještě Lafata pár gólů přidá, nebo mu to ještě nakonec vyfoukne někdo z tria Rabušic Breznaník Štajner. :)

Škoda tý Sparty, Liberec by už vládl lize. Tak si teda ještě kolo počkáme, no..

Dva týmy v boji o titul, čtyři až pět v boji o záchranu, to taky slibuje do dalších kol zajímavou podívanou..

Reagovat
smazaný uživatel

No, Olomouc potvrdila, že to s bojem o záchranu myslí vážně, a co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

potvrdili jsme dneska roli favorita :D ... ne jak Plzeň :D po delší odmlce se na stínadlech hrál hezkej fotbal celkem :D druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

co si pamatuju tak na Bazelech jednu dobu nedělali klobásky ale jenom obyčejné párky

Reagovat
smazaný uživatel

měla být reakce

Reagovat
Oxbow

Anooo, jak je mozny ze jsme dali 4 kusy ... ale jo, sice to nic neresi, ale jsem rad za vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

a Zizkov pojdte se jeste zachranit!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

přesně ať spadne Sigma a Baník

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, cim min moravskych tymu v lize, tim lip

Reagovat
smazaný uživatel

Kuš. Žižkov a Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompromis - Bohemka a Sigma/Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to spíš ten Žižkov. A z Moravy teda ten Baník. Ale takovej kompromis mi dost trhá žíly, Žižkov by navíc musel slíbit, že se aspoň tři roky nevrátí.

Reagovat
Liquid

vačnatce bych taky oželel, ale z dvojce Sigma / Baník, radši záchranu Slezanů

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka a Baník dolů

Reagovat
smazaný uživatel

To je úžasný... Bylo derby, tady je o něm asi třicet komentů - ale debata jako prase o klobásách.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dycky nejdelší vlákna na EF jsou o žrádlu a chlastu.

Reagovat
smazaný uživatel

Že sem vůbec lezu, ještě přiberu a zkazím si výchrť.

Reagovat
smazaný uživatel

sudí tlačí plzen. nemusí to dělat tak okatě.

Reagovat
cubinho

Dneska Plzeň tlačily spíše Budějky.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, Budějny ani jednou nevystřelily na bránu, ale Plzeň tlačil rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól z offsidu byl strašná fraška. Ten gól po ruce to bych dokázal omluvit, to nemusel pořádně vidět ale neměl pak dělat takové divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale divne, dalsi zapas Plzne a dalsi 2 sporne goly vlastne me uz to divne ani neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

no šlapák Krejčího bych taky nebral za jednoznačně čistý

Reagovat
smazaný uživatel

To šlapák fakt nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

i ty vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

ten radoby slapak byl pustenej spravne, to vsichni krom hateru sparty vedi

Reagovat
smazaný uživatel

rádoby?... můžete být "rádoby" rádi, že jste alespoň tímto způsobem vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

stejne tak vsichni krome id*otu jako je Ivosek vi, ze Plzen by dneska vyhrala i bez pomoci rozhodcich, ktera byla evidentni

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejvíc zarážející je, že Královec je sparťan a takhle se mu to hrubě nepovede

Reagovat
smazaný uživatel

*byla evidentni, ale jen negramoti v tom hledaj dalsi konspiracni teorie a.k.a. Plzeň vyhrála loni kvůli rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

idiot si mozna jen ty, kdyz neumis cist, tak na muj prispevek laskave ani nereaguj ja jsem nikde nerekl ze by nevyhrala i bez pomoci rozhodcich, jen se pozastavuju nad tim, ze se ta pomoc znovu dostavila

Reagovat
smazaný uživatel

nekopej kolem sebe, koukej se na podporu svého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

znovu* Definuj slovo znovu... jsem zvědav jestli najdeš víc provinění ve prospěch Plzně než těch proti ní.

Reagovat
smazaný uživatel

nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

* nezklamala, pise se to tak, ze Plzen nezklamala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady! Ivosek prisel se svym brekem jak bylo predpovezeno

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tady breci? jen rikam ze me to uz ani neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

utri nudle

Reagovat
salami

je to smutný co? vybral sis klub kterej špinavě vyhrával tituly a rozhodčí pro něj dělali maximum, ale hlavně že jste byli první, a ted díky technologiím a tlaku médií a společnosti už to nejde jako dřív, tak jste v háji a musíte se spolehnout na výkony na hřišti, počítám, že to budete mít hodně těžký, vzhledem k tomu, že na Spartu se chodí kochat tabulkou a ne fotbalem, tak se dá čekat, že jestli se brzo neproberete a neuhaluzíte titul, tak vám tam moc fandů chodit nebude, a Křetínský v tom utápět prach\y nebude taky do nekonečna

Reagovat
smazaný uživatel

křetínský ročně vydělává miliardy a nějakých 200 mega ročně je pro něj pakatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt... v tomhle jde spíš o vlastnictví fotbalového klubu o prestiž v "bussinessu", díky tomu měl jiných "zakázek" za mnohem víc peněz, ten "football manager" v jeho případě, už je jen bonus

Reagovat
salami

to sice jo, ale spartanský publikum neni zvyklý na neuspěchy, takže to může klidně skončit utokama na Hřebíka a klidně i na samotnýho Křetínskýho, a jestli mu to otrávěj, tak si najde jiný hobby, do kterýho spláchne 200 milionů za rok, možností jak vyhazovat prachy je spousta

Reagovat
smazaný uživatel

to máš recht, taky bych si dokázal představit, jakým způsobem ročně "vyházet" takový prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Já se teda na Spartu nechodím kochat tabulkou, nebo fotbalem. Chodím prostě na Spartu. A jako slávista bys o uplácení měl raději pomlčet. Ani můj klub, ani tvůj v tomhle ohledu nemá čisté svědomí, tak se tu neroztahuj.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybyste aspon porazeli silny celky, nebo hrali hezkej fotbal, tak se da primhourit oko.. ale kdyz hraje totalni antifotbal, prohravate se vsema silnyma tymama, a proti slabsim haluzite vyhry 1:0, to je k zbliti..

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jsme porazili.

Reagovat
smazaný uživatel

to Olomouc taky a mnohem působivějším dojmem

Reagovat
smazaný uživatel

O Sigmě nebyla řeč. Mluvilo se o Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

stejnej argument, jako ten tvůj

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Dolar řekne, že Sparta neporáží silné týmy ze špičky tabulky. Já řeknu, že ano a jako příklad dávám zápas v Plzni. A ty mi začneš psát o tom, že je porazila Sigma, o které vůbec není řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

stejná odpověd... Olmík porazil Plzeň, Sparta taky... jen ty způsoby se lišili... haluz proti dojmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu podotýkám, že o Plzni jsem se s Dolarem vůbec nebavil. Takže tvoje argumentace nemá s naším tématem nic společného. A pak, Sparta vyhrála v Plzni zaslouženě, přesvědčivě a bez větších problémů. Haluz to rozhodně nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

však haluz byla olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak .

Reagovat
smazaný uživatel

No jak myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím. Vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Houby víš

Reagovat
salami

kolik titulů si Slavia prosimtě koupila? jinak neřikám, že úplně všichni spartani to tak maj, ale je jich spousta a jsem přesvědčenej, že by případný neúspěchy spartani těžce nesli, v tomhle vůbec nemáte trenink

Reagovat
smazaný uživatel

No titulů jste si moc nekoupili, protože jste skoro žádný nevyhráli (za dobu mého života). Nicméně Slavia uplácela taky. Říká ti něco jméno Alexander Komanický?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto bezvýznamná epizodka v historii Slavie, byl tam asi půl roku a pak ho Slavia vyrazila. Ano, je to hloupá šmouha na Slavii,nedá se zapřít, ale velké závěry se z toho dělat nedají. Srovnávat tuhle špínu s peltovinama nebo košťálovinama je jako srovnávat papírovou lodičku na Brčálníku s Titanicem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže to není o tom, kdo má špinavé ruce, ale jak moc. Hele, já se obvykle do nikoho neseru, pokud jde o uplácení. Vím, že náš klub nemá čisté svědomí a hodně zápasů bylo velmi podivných. Na druhou stranu, když se do mě (nebo do mého klubu) začne srát fanda klubu, který také nemá čisté triko, tak se přirozeně ohradím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle jsem to přece neřekl. Bez viny není nikdo, to je snad jasný. Takže pak už opavdu jen můžeš koukat, kdo je jak moc špinavej. A promiň, stavět to do pozice, že paní Vomáčková nemá právo kritizovat vraha, protože loni v lednu přešla na červenou přechod, takže sama nedodržuje předpisy - to je trochu ulítlý. Je to smutný, ale když se oháníte počtem titulů, tak holt musíte překousnout i tohle, ono to ke Spartě bohužel patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten příměr je taky trochu mimo. Když už, tak několikanásobný vrah křičí na vraha, že se do něj nemá navážet. Pokud jde o tituly...Na všechny tituly jsem hrdý, stejně tak na celou historii. Jen mi přišlo vhodné v tuto chvíli upozornit slávistu, aby při debatě o uplácení nemluvil tak nahlas, protože sám má pár hříchů na svědomí. To je celé.

Reagovat
Kepy_FCB

Ten měl chvíli Cheb.

Reagovat
salami

a neni to právě tak, že jsme ty tituly nevyhráli právě proto, že jsme je nekupovali my, ale někdo jinej? ke Komanickýmu, jméno mi něco samozřejmě řiká, ale radši jsem ještě zapátral, abych nepsal kraviny, Komanický nikdy oficiálně nebyl ve vedení Slavie, chtěl ji koupit, ale nedopadlo to, mluví se o tom, že v sezoně 1993 zaplatil poslední dva zápasy sezony ve prospěch Slavie, ale jako někdo mimo klub, což je samozřejmě taky svinstvo, ale na druhou stranu to snad nechceš srovnávat s několikaletou fraškou pod Machem?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nesrovnávám. Jen poukazuju na to, že Slavia také nemá čisté svědomí, takže mi přijde nekorektní, když se otíráš o Spartu přes uplácení. Mimochodem, těch příkladů uplácení je víc. Jeden z naší sestupové sezóny (tohle znám z vyprávění od otce, tak neručím za 100% pravdivost) - Slavia se nechala uplatit Spartou, aby jí pustila zápas. Slavii se to hodilo, nechtěla místo Letný jezdit příští rok někam do horoucích pekel, tak se ze všech sil snažila nenápadně (a potom i nápadně) jít Spartě na ruku. Jenže tehdy hrál za Spartu samej kopyto a mňouk, takže to nakonec nevyšlo .

Reagovat
salami

je to smutný, ale asi tu fakt nenajdeme jedinej čistej klub, každopádně já to vytahovat nechtěl, ale pochop, že mě nastartoval ivošek svejma kecama o Plzni, když má sám na hlavě másla jako nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Tebe nastartoval ivošek, což docela chápu, já se nechal nastartovat tebou atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, v tomhle by měl ivosek šoupat nohama a mlčet. Asi třetina gólů v celý lize padá tak, že se tam dá o něčem polemizovat, na tom se nedá stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Výpomocí mezi Slavií a Spartou bylo víc, třeba hráčských - tuším za války půjčovala Slavia Spartě nějaký hráče, kanonýr Košek byl taky helfrovat - a určitě to nebylo jen tak zadarmo. Ony se S vždycky vzájemně potřebovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz letenský stadion Slavie .

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím, co přesně myslíš? Slavia si pořídila vlastní pozemek kousek od Sparty (no tam, jak je kyvadlo), akorát než to postavila, tak pár měsíců hrála na Spartě. o je zhruba všechno, co vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem jenom to, že jste hráli svého času na Letný, tedy kousek od nás. Nic víc. Jinak, nebyl ten stadion kousek vedle? Představa, že na mém oblíbeném flámovacím místě byl dřív stadion Slavie se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš smůlu. Ten stadion se renovoval po válce protože vyhořel a když byl nově postavenej, tak ho bolševik po asi roce zrušl, protože tam potřeboval postavit megastalina - a kyvadlo stojí přesně místo Stalina. Asi tam teda nebyl zrovna středovej kruh.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vám kamarád nazvracel někam na roh velkého vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo poblil Stalinovi palec u nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne...od palce byl dost daleko . Ale málem při tom spadnul do šatny.

Reagovat
salami

konečně mi došlo, proč na mě to místo tak pěkně působí a rád tam chodim, jenom ten výhled na tu vaši bolševickou tribunu neni nic moc, aspon že se to snažili zakrejt hromadou hlínu z tunelu Blanka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hrála zase svůj fotbal a hned se to promítlo

Reagovat
smazaný uživatel

Látal novej trenér chacharů ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

potvrzeno?

Reagovat
kubys

Jop...

Reagovat
smazaný uživatel

a jeho první zápas bude proti Olomouci, hehe

Reagovat
smazaný uživatel

dej buh, aby ligu nevyhrala Sparta, to by si ta nase liga nezaslouzila Plzen a Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

rika plzenak

Reagovat
smazaný uživatel

směje se ....

Reagovat
smazaný uživatel

miluju tyhle prispevky plzenaku a hateru sparty

Reagovat
smazaný uživatel

miluju tvoje příspěvky

Reagovat
exse

To sou blázni co? Od té doby co hraje Sparta jako Real není jedinej důvod proč by titul měl mít někdo jinej.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

ale koho to porad zajima, kdo byl mel mit titul a kdo ne???loni Plzen hrala cely jaro jeste horsi fotbal, nez ted praktikuje Sparta a stejne ji ten titul vsichni prali, takze jdete uz s timhle vazne doprdele...vadi vam to jen proto, ze zrovna je to Sparta co tu tabulku vede a melete tady vsichni do jednoho alibisticky kecy hateru Sparty omg

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím na tu čutanou v podaní Sparty se moc koukat nedá

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Havlík z Kroměříže ročník 95 jde do Bari.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou dny,kdy stoji za to jit na fotbal a nechapu lidi,co radsi drepi doma. Sice je smutny,ze se hraje uz od pul paty v pracovni den. Ale neni nic hezciho,nez si dat pivko na slunicku a kochat se tou komedii,co predvadel Kralovec

Co to tam jako predvadel po tom druhym golu? Netusim,jestli to byla ruka. Ale kdyz uz teda odvola uznanej gol,tak proc potom odvolava odvolani? Vi nekdo,kdo se koukal na prenos,proc to nakonec gol byl?

Tech tutovek co jsme dneska spalili,to je opet na par zapasu... Neuveritelny Ale fotbal nadhernej,musel se libit. Znovu musim zopakovat, ze z Daridy roste skvelej hrac. Az se trochu rozkouka,tak bude jeste platnejsi. Zatim obcas dela trivialni chyby,ale to se da odpustit a omluvit vekem. Takze jen tak dal. Los mame skvelej,tak proc se nepokusit zautocit na vyssi pricky,nez je treti flek

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného se nám stalo proti Příbrami. Gluščevič dal regulérní gól, rozhodčí jej uznal, ale pak přiběh Siegl a ze sudího "vymlátil" odvolání branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv mi to nedavalo moc smysl,ale Siegl hral vlastne i za Pribram,co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Sezóna 2003/2004. Zápas skončil 1:1. Tehdy se Sigimu ještě dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted v tech Blsanech prej nic moc. Trenuje je Nemec a na jare ze tri zapasu odehrali jenom jeden. Naposled (nevim, kde meli hrat) se jich prej seslo jenom 8 a radsi vubec neodjeli. V divizi je to dost smutny.

Reagovat
joshua

U nás, v Žatci. Měl jsem tam dělat pořadatele a docela jsem se těšil. Klidně to mohli odehrát, lepší než platit pokutu a riskovat vyloučení z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ze Žatce? Já myslel, že z Prahy.

Reagovat
joshua

V Praze studuju.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem od tak zarytyho Spartana necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi nečekal?

Reagovat
smazaný uživatel

ze pujde Sigi orodovat proti golu ve prospech Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

matně si pamatuju že jako malej sem Siegla vždycky škatulkoval spíš jako Příbramáka než jako Sparťana

Reagovat
smazaný uživatel

Teda s tebou bych se nechtěl bavit o fotbale v hospodě .

Reagovat
smazaný uživatel

hh, teď už vím jak sem byl naivní, ale bylo to asi ovlivněný tím že orvní zápas na kterym jsem byl byl zápas Žižkov-Příbram, a Horst tam zrovna hrál, takže jsem si ho tak nějak zařadil

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne ...koukam,ze vekovej prumer je tu jeste nizsi, nez jsem si myslel...

Reagovat
rufus

Škoda, že nejde zařídit, aby byl u každého uživatele vidět jeho skutečný věk.. Šlo by si lépe udělat obrázek o tom, s kým mám tu čest diskutovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Já myslel, že tím zarytým sparťanem myslíš mě. Tak jsem trošku tápal po smyslu tvého komentáře .

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se to hrálo později, tak přijde ještě půlka toho, co tam byla

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu neverim. Dneska byl pruser s tim hokejem,ze se musel posouvat ten cas. Kdyby se dneska nehralo,tak by tech 7000 lidi prislo. Stejne jako na Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se to hrálo později - tzn. nepřesunulo se to kvůli hokeji, tak právě většina půjde místo dražšího fotbalu do levnějšího hokejového kotle...

Reagovat
smazaný uživatel

To vubec,hokej urcite neni levnejsi...

Reagovat
smazaný uživatel

lístek na fotbal stojí 150kč kamkoliv ne? a to je z hlavní tribuny hodně špatnej výhled...

...a lístek do kotle na hokej stojí na sérii s kometou 140kč (jinak 120)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lidi,co si jdou sednout na hokej,si urcite nepujdou na hokej stoupnout do kotle. To mi moc nedava smysl.

Nehlede na to,ze lupenu do kotle moc neni. X % ma k prodeji Pitralon,pak je tam hodne pernamentek. Moc jich na PO nezbyde...

Reagovat
sosna

Zatím snad každej souhrn GL na jaře je z půlky zasranej hádkama proč ligu vede Sparta, když hraje hnusnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A můžeme za to my, že takhle hrajeme, nebo vy, že do nás furt rýpete ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Spartu nemam rad,tak v tomhle Ti musim dat za pravdu. Uz je to dist divny a me to taky sere. At si Sparta hraje jak chce,ale resit to tady po kazdym kole je slusna demence. Stejne ten titul neudelate

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano . Ale bude to o prsa (dvojky).

Reagovat
smazaný uživatel

jakože o dva body ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, na to jsem pomyslel až po dopsání komentáře. Já to zatím nechám v ňadrech a ke konci ligy se k tomu vyjádřím v bodech.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo to budou treba "ctyrky"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby naši hráči nedělali zejména doma píčoviny, tak by ty kozy byly tak velký, že by z toho praskla podprsenka (to jako liga).

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nasi hraci promenovali svy sance, tak vedeme ligu my

Reagovat
smazaný uživatel

To bychom ale museli dělat ty píčoviny. A ty by se neděly, na to jsem spotřeboval to kdyby.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomnelo vyrok Phila Hellmutha (hrac pokeru): ,,Kdyby neexistovala smula, tak vyhraju kazdej turnaj"

Reagovat
smazaný uživatel

Poker...sakra, kdy přišel ten velký bum v ČR? Dneska mi přijde, že pokera hraje, nebo se o něj zajímá každý druhý.

Reagovat
Kepy_FCB

Tjn od té doby už v hospodách není sranda co bejvávala

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jsme si taky občas zahráli. Místo žetonů desetníky, sázka cca 20 korun. Ale někteří lidé jsou do pokru hodně zažraní.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 4 roky zpatky.. vim to celkem presne, protoze pred 5 lety jsem byl v Nemecku, a tam uz to hral kazdej, kdezto tady se o tom absolutne nemluvilo, pak jsem se vratil, porad nic, zacal jsem hrat na netu a najednou BAC! obrovska vlna a kazdej chtel hrat poker

Reagovat
smazaný uživatel

No...tak cca před pěti lety jsme občas hráli s těmi desetníky u nás na Jihu. A s rozmachem facebooku přišel i ten srandapoker na netu...ale jinak to s tím časovým údajem nejspíš sedí.

Reagovat
rufus

Jj, ty 4 roky sedí docela přesně. Ještě pamatuju doby na střední škole, když sme jezdili na výlety, ale neznali Hold´em, takže jsme hrávali tu starou variantu, kdy dostaneš do ruky pět karet a vyměníš si libovolnej počet za nový. U toho se dalo krásně šmelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem dřív hrál tenhle druh pokeru, než ten texasský.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to byla klasa, na tom jsem prohrával veškerý kapesný :D (20Kč/tejden)

Reagovat
rufus

Klasická hra o korunky a když někdo přisadil bůra natož pak pětku, tak všichni ostatní pokládali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejlepší hazardní hra je Mexiko, na příštím výjezdu si dáme hru.. Budu asi potřebovat vydělat si na rum

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pro hru "Moravská", případně pro Freemana. Ten je nejlepší .

Reagovat
smazaný uživatel

:) Nějak to zkusíme skloubit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Freeman je zabiják, navíc je to i správně konfliktní hra .

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim, že minule v hospodě byla dost konfliktní hra i bavit se o práci.. Akorát teď nevim, jestli si tam ještě byl, nebo už ne..

Reagovat
smazaný uživatel

No...dlouho jsme řešili labutě. Tohle máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene.. Jsme se normálně bavili a paní od vedlejšího stolu nás málem vytáhla za flígr, abychom tam tak neřvali..

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvrhelové. Hádám, že vrchní nekušnil, vzhledem k tomu, že jsme mu tam nechali solidní útratu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti si nás vůbec nevšímali.. Naopak, všechno jsme měli rychle, pěkná hospoda.. Akorát paní nejspíš nemá ráda hlučnější kolektiv.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ta musela být v úplném šoku. Přišla do hospody a byl tam hluk. Nebyla to taková 40-45 letá kačena? Něco podobného jsem potkal na fesťáku, kde do nás jedna paní hustila, že ve čtyři ráno děláme hluk. A hubovala i dopoledne. Trumpeta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Seděla hned vedle s postarším pánem, kterýmu to evidentně nevadilo..

Reagovat
rufus

Jo to už tam Sancha nebyl. Paní měla nějakej problém, asi jí spíš nevadilo, že jsme tak slyšet, víc jí zřejmě vadil ten slovník.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovník ? O jaké práci jste se to bavili?

Reagovat
smazaný uživatel

"prošu*ala" Bavili jsme se jen o práci.. A použili oficiální terminologii pro více ženský přístup k povyšování

Reagovat
rufus

Reagovat
rufus

V Liberci budeme mít moře času, když se rozhodneme čekat na ranní spoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, jestli tam budeme zůstávat, tak bych se s tím nesral a jel rovnou na Harcov. Tam je to na paření do rána optimální.

Reagovat
rufus

No, jestli opravdu v tom Liberci zůstaneme, tak je výběr na tobě, jakožto na znalcovi tamních zákoutí.

Reagovat
Chlupatá máma

Prosím, nepište NA Harcov, ale DO Harcova. Jsem přímo z Harcova, tak jsem na to háklivej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej Pražákům jak mají mluvit. Nemají to rádi.

Reagovat
Chlupatá máma

Neříkej Harcovákům nesmyslný předložky k jejich rodný hroudě. Nemají to rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to kašlu. Už 4 roky jsem zvyklej říkat na Harcov, tak v tom budu pokračovat. Je mi jedno, jak to říkáte vy.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš skoro jako s hardbassem

Reagovat
Kepy_FCB

HB je režimem potlačován dokud ho nezačnou "tančit" cigoši, pak mocipáni řeknou že není zas tak špatnej a nakonec bude ještě dotován granty.

Poker jim vadí snad jen že ho nemohou zdanit.

Reagovat
smazaný uživatel

Poker uz zdanenej je,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Potlačován...policajti prudili snad jen do chacharů, když odpalovali dýmovnice a dělali čurbes v nákupním centru, ne?

Reagovat
centos

Pak ještě pokutovali skupinku, která odpalovala pyro u nás na rondlu, kde jen jezdí tramvaje, jinak je to celkem velká travnatá plocha bez lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem myslím viděl na youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

Hardbass je jenom tragikomedie v podání NS lidí (případně jejich sympatizantů).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou mi to celkem jde k jejich inteligenci.. Mohli by to dělat pořád, nejlíp před nějakým psychiatrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je to poměrně záhy přestane bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný blbosti je bavit nepřestávaj.. Když debila něco chytne, tak u toho docela dlouho drží

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem zvědavý jak dlouho někteří vydrží u veganství, boje za práva zvířat a straight edge . Aspoň, že už se nehlásí ke skinheads (alespoň v Praze moc ne).

Reagovat
smazaný uživatel

a me to bavi i bych si to nekdy sam vyzkousel

Reagovat
smazaný uživatel

...tak si nechoď sedat, ale běž si stoupnout do kotle

Reagovat
smazaný uživatel

ale mne to hlavne bavi nekde na silnici nebo v obchodaku, kdy se to provede znicehonic a lidi cumi jak puci

Reagovat
smazaný uživatel

tak to můžeš zkusit jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

o to zarážející to pro ty lidi může být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

To "vy" bych si vyprosil, já do nikoho nerýpu. Mě je Sparta u zadku stejně jako Plzeň.(pokud s nima zrovna nehrajem) Nechápu, že to někoho baví furt omílat. Stejně tak, když rozhodčí něco posere ve prospěch Plzně, tak se vyrojí Sparťani a začnou tady fňukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím "vy" jsem myslel vás nesparťani, ne konkrétně tebe. Ty reakce sparťanů na Plzeň mě také štvou, ale někdy se jim nedivím. Myslím, že ani tak nejde o to, že je Plzni pomáháno, ale spíš o to, že je to majoritní částí zdejších diskutérů promíjeno. Což je přesně to, co se nedělo zápasů, kdy sudí pomohl nám.

Reagovat
sosna

V tom máš pravdu. Ale třeba já, jakožto člen majoritní části, nemám teď potřebu nadávat na tlačenku Plzně. Oba góly neměli platit a rozhodčí to nehorázně podělal, ovšem výkon Dynama byl otřesný a Plzeň je jednoznačně přejela. Ty chyby tentokrát neovlivnili zápas, tak proč zase takovej poprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. Mně je to celkem fuk. Dynamo by prohrálo tak jako tak. A pro Plzeň to jsou jen zbytečné kaňky na pěkném utkání. Ale mají kliku, že kromě pár sparťanů a af se do nich nikdo srát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Af je nějaký speciální sparťan?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je Typek.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, že je to Typek, ale ten se hlásí ke Spartě. A když jsi ho tak pěkně vyjmul, tak jsem jenom přemejšlel, proč. Upřímně - fakt vám ho nepřeju. Zlatej slávistickej Liquid.

Reagovat
sosna

No v tomhle případě je to prašť jak uhoď.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho za sparťana moc neberu. Nepřijde mi totiž, že by se projevoval jako fanoušek. Jinak Liquid a jeho brácha Axiss...to jsou také pěkní dárečci .

Reagovat
sosna

Ta klika je asi v tom, že to byl jasnej zápas pro ně. Když rozhodčí chybou rozhodne zápas, tak je to jiná. Ale když udělá tyhle "kaňky" v jasným utkání, tak je to úplně zbytečnej ze strany Sparťanů.

Reagovat
Kepy_FCB

Ta falešná Dukla nakonec rozhodne o titulu . Liberec tam nevyhraje a Spartě to pustí jako sousedskou výpomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim nám to moc pustit nechtěli.

Reagovat
Kepy_FCB

Nebylo potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla a Hradec si se špičkou celkem pěkně hrajou. Namátkově

Sparta-Dukla 0:0

Sparta-Hradec 1:2

Hradec-Sparta 1:0

Liberec-Dukla 1:2

Plzeň-Dukla 0:0

Hradec-Boleslav 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doma jsme Hradec porazili 1:0. Připletl se ti tam loňský zápas z prvního kola v Hradci.

Reagovat
smazaný uživatel

jo pravda, moje chyba. Na celkovym pojetí příspěvku to naštěstí moc nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen - Dukla 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

no vidiš další fail, takhle to dopadá když to vymejšlim z hlavy :D

Reagovat
Shevchenko

Proč by tam Liberec nevyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl celý, ale co se mi neskutečně líbilo, bylo vyjádření Otepky pro zápase. Žádný fňukání, o tom, jak je rozhodčí poškodil, ale otevřeně přiznal, že odehráli špatné utkání a na nic se nevymlouval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobrý bylo, že si rýpnul do rozhodčího ohledně toho cirkusu, co tam předvedl při tom (ne)unznání gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

no zaroven si rypnul i do Repky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem se docela zasmál a vzpomněl si na minulé ročníky.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby Plzen všechno vyhrála tak Liberec už nedožene. Spartu dohnat mlže poměrně snadno. Ta bude ještě ztrácet dost. Ale LIberec už neztratí ani bod. Maximálně 2 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte na něj deku, nebo ho zabiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by jsi mel pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

já mám vždycky pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vašku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny. Driv se Ti lidi smali,ze si arogantni. Ted uz si naprosto dokonalej a nemas zadnou chybu,ze jo?

Reagovat
cetto

Jen to ne. Liberci sice fandím, ale přiznejme si - jakou má šanci uhrát něco v Evropě? Po sezoně odejde Gebre a Breznanik, a i kdyby neodešli, tak ten tým na to prostě nemá. Kdyby Sparta nedělala ty techtle mechtle s výměnou manažera atd, tak by ted měla náskok nějakých 10 bodů. Stejně tak kdyby Plzen nehrála v Evropě, tak by na tom ted byla mnohem líp. Liberec má formu, sešla se jim dobrá parta v čele s kvalitními hráči, ale jestli vyhrají titul, tak jedině díky tomu, že jim ho Sparta s Plzní darovaly.

Reagovat
Rssa

Hm....Kdo to je ten Darida? Jak hraje? Ke komu přirovnat? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje na stejnem miste jako hral Jiracek,prijde mi ovsem technictejsi a ofenzivnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje CM a spíš než náhrada Jiráčka by to měla být alternace za Jiráčka.. Technickej kluk s dobrou fyzičkou a hlavou nahoře.. Dost si od něj slibuju.

Reagovat
smazaný uživatel

alternace za Horvátha

Reagovat
salami

já bych řekl, že je to něco přesně mezi Horváthem a Jiráčkem, je bojovnej a pohyblivej a zároveň má i dobrou kopací techniku a myšlenku, ve všem je o malinko horší než ty dva, ale je zase komplexnější, navíc má čas

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
Rssa

Díky všem...

Reagovat
cetto

Souhlasím s předchozími příspěvky, jen bych ještě dodal, že má vynikající střelu ze střední a větší vzdálenosti (vysoce nadprůměrnou na české poměry) a málo kdy se stane, že by mu to uletělo o víc jak metr. Není to ani Jiráček (takový ten box-to-box, který toho neskutečně mnoho naběhá a je všude), ale Horvath, který umí vykouzlit geniální přihrávky. Já osobně bych si ho dokázal představit spíš místo Koláře a na jeho místo Hanouska

Reagovat
smazaný uživatel

Koláře mam rád toho bych nenahrazoval, ale byl bych rád aby nastupoval Darida i Hanousek. Např pokud by odešel Pilař a Petržela(není to nereálný) tak bych dal Filla nalevo, Koláře napravo a Daridu na ACM

Reagovat
cetto

Říkal jsem to už několikrát a řeknu to klidně znova. Darida (podle mě) patří do repre. Nemáme aktuálně nikoho, kdo by dokázal ohrozit bránu z větší vzdálenosti (naposledy Polák, když v repre začínal), ale hlavně na to prostě má. To, že na podzim nehrál, na tom nic nemění, když si vezmu, že na jeho postu byl Jiráček. Darida není o nic horší, naopak v určitých situacích dokáže být ještě platnější ještě jsem neviděl ani jeden zápas, kdy by nepatřil mezi nejlepší na hřišti. Neočekávám, že by se dostal do nominace na ME, ale v příštím cyklu by jednoznačně měl být

Reagovat
forma

Plašil,Jiráček a Necid umí docela dost dobře prověřit brankáře z větších vzdáleností ...

Reagovat
forma

Omlouvám se místo Jiráčka sem chtěl napsat Pilaře

Reagovat
smazaný uživatel

jo myslim si že slušně to jde pořád ještě i Rosickýmu. Každopádně je fakt to co psal cetto, že u Daridy sem za celý jaro snad neviděl střelu která by letěla dál jak 2-3m od tyče, zatímco všichni ti co jsi tu jmenoval to v 50% kopnou nekam do hornich pater tribuny. V tom vidim jeho velký plus, ale uvidíme jak mu to půjde dál

Reagovat
Elliasson

Viktorka Ž. konečně jede!!!

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal Trevorovi. Je možný, že se to ještě zhorší, ale také je možné, že to odradí blbečky, co si chodí do kotle zaházet petardami a zůstanou tam lidi, co chtějí fandit.

Reagovat
centos

Uvidíme, podle mě to lidi nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně, pamatuju si, jak byli kotelníci nasraní při poslední válce s vedením. Otázka je, jak se k tomu postaví. Jestli to se skřípěním zubů přetrpějí a budou se věnovat fandění, nebo se budou tvářit, že to bojkotují. Pevně doufám, že naší Protilehlé se to nedotkne a nadále se tam bude dobře fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

...pro fanoušky HSV se taky myslím zpřísnily bezpečnostní kontroly - reakce fanoušků byla taková, že přišli ke kontrole se staženýma kalhotama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele