Gambrinus liga - souhrn 17. kola

17.02.2012, 22:11, aktualizováno 20.02.2012, 19:50
Komentáře a souhrny
Sparta porazila Slovácko a uchovala si stejný náskok před pronásledovali z Liberce a Plzně, kteří si poradili s Hradcem, respektive v Teplicích. Mladá Boleslav na svém hřišti udolala Baník, Slavia si v sobotu odvezla bezgólovou remízu z Příbrami. Olomouc v pondělním záchranářském souboji remizovala s Dynamem.

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 0:0

20.02.2012 18:00

Góly: -

Vstup do jarní sezóny mají za sebou také zbylé dva týmy. Z bezbrankové remízy se mohou radovat hosté, kteří na Hané ubránili bod. Sigma se z drtivého tlaku gólově prosadit nedokázala.

Důležité utkání dvou týmů namočených v sestupovém pásmu slibovalo mnoho věcí k vidění. Působení Řepky, Daňka či Krajčíka v dresu Dynama, ale i návrat Ordoše a trenéra Uličného do týmu Sigmy.

Zatímco hosté z Budějovic nastoupili po podzimních defenzivních problémech s novou obranou záměrně, v záloze domácích se nová jména objevila kvůli zraněnému Hořavovi a Rossimu. Sigma v úvodu diktovala tempo hry, přestože přechodová fáze vázla. Do šancí se domácí dostávali hlavně díky faulům Dynama a Heinzem zahrávaných přímých kopů. Do zajímavé pozice se po jednom z rohových kopů a Kučerově prodloužení dostal Ordoš, gól z toho ke smůle domácích fanoušků ale nebyl. Na druhé straně poprvé zahrozil až po dvaceti minutách hry nebezpečným volejem harcovník Otepka.

Nervózní úvod plný nepřesných přihrávek, ztracených míčů a bojovných střetů ukončila pohledná kombinace Dynama, na jejímž konci byla zahozená příležitost opět v podání Rudolfa Otepky. Ložená šance přišla i na druhé straně. Jirouš výborně zatáhl míč, nalákal na sebe pětici hráčů ve fialovém a vybídl ke skórování Heinze. Jeho šajtle ovšem nedokázala míč usměrnit do brány. Konec první půle se odehrál opět v režii domácích, ani jedna z pološancí se ale neujala a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Mírný tlak domácích se ve druhé půli proměnil v modré peklo před Daňkovou bránou. K olomoucké převaze pomohla zpřesněná kombinace a snaha o hru po zemi. Dynamo se prakticky nemohlo vykopat za polovinu hřiště, ale snaze Sigmy chyběla přesná finální přihrávka o zakončení v podobě přesné střely ani nemluvě. K technickým dovednostem se domácím nedařilo přidat větší důraz ve vápně. Slibně vypadaly rány Kučery, Schulmeistera i Heinze, skóre ovšem nadále zůstávalo neměnné.

Zničehonic se krátce před koncem mohli dostat do vedení hosté. Javorkovu nebezpečnou hlavičku ale skvěle vytáhl Zlámal. Když se neujaly na druhé straně ani Ordošovy střely, pískl rozhodčí do píšťalky naposledy.

Dynamo vydolovalo důležitý bod v boji o záchranu. Sigma se dál trápí střelecky a bodů má na kontě stále velmi málo. Co do herního projevu však může být "John" Uličný spokojen. Jaro bude pro Olomoucké těžké, mimo sestupové příčky se dostanou až své střely zkrotí mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Baumit Jablonec 1:2

19.02.2012 17:00

Góly: 59. Pavel Vyhnal - 11. Karel Piták, 82. David Lafata

Všechny týmy bojující o evropské poháry na úvod jarní části Gambrinus ligy zvítězily, ke Spartě, Liberci, Mladé Boleslavi a Plzni a přidal také Jablonec. Ten se sice na hřišti Bohemians 1905 pořádně nadřel, nakonec však slaví po výhře 2:1. Skóre otevřel hned v úvodu Piták, domácí pak sice dokázali odpověděl zásluhou Vyhnala, poslední slovo ovšem znovu patřilo Jablonci, konkrétně nejlepšímu ligovému střelci Lafatovi.

I dnes zápasu předcházela vzpomínka na zemřelého Lukáše Přibyla, všichni hráči nastoupili s černými páskami, kromě minuty ticha pak Přibylovi patřil také přestávkový program a celá třiatřicátá minuta, k tomu však až později. Začalo se na obou stranách poměrně aktivně, domácí zahrozili po střele Hartiga, před druhou brankou zase řádil aktivní Kopic, jenže ve vyložené příležitosti těsně minul.

V jedenácté minutě se skóre poprvé měnilo, na pravé strany se vydal směrem ke Sňozíkově svatyni Kopic, po individuální akci nádherně předložil míč před prázdnou branku Pitákovi, pro kterého už nebylo problémem zakončit. Vyrovnat mohl prakticky okamžitě Borek, ovšem rána mu nesedla, a tak Špit bez potíží zasáhl. Vyhnal mířil nad břevno, Bartek pro změnu doprostřed.

A teď už k situaci ve třicáté třetí minutě. Přesně v tu chvíli (Přibyl totiž zemřel ve věku 33 let) roztáhli diváci v domácím kotli obrovskou fotografii Přibyla s nápisem "Nezapomeneme", všichni hráči přestali hrát a přidali se svým potleskem k celému stadionu. V zápase se pokračovalo až zhruba za minutu.

Do prvního poločasu už se pak vešla jen Bartekova nepřesná rána, a tak šli do kabin spokojenější hosté. Úvod druhého dějství byl velmi zajímavý. Nejprve Vyhnal cpal přihrávku do gólové pozice Budínskému, toho však na poslední chvíli předskočil Novák a stačil odehrát na roh. Ten Jablonec odvrátil a z protiútoku sám zahrozil, Kovaříkův skvělý centr ale Lafata nedokázal dostat za Sňozíkova záda.

Pak předvedli Severočeši nádhernou kombinaci na jeden dotyk, na jejíž byl zakončující Piták, domácí gólman ovšem skvělým zákrokem udržel Bohemku v naději na body. Tu přiživil v padesáté deváté minutě Pavel Vyhnal, to když Abraham rozjel akci chytrou přihrávku na Barteka, jeho ránu vyrazil Špit jen k dobíhajícímu útočníkovi a bylo vyrovnáno.

Rozhodnutí přišlo v osmdesáté druhé minutě, když si Kovařík s Lafatou zopakovali spolupráci, první jmenovaný přesně odcentroval a nikým nehlídaný David Lafata zblízka nezaváhal. Pro něho to byla už devatenáctá přesná trefa v letošním ročníku Gambrinus ligy. Bohemians ještě mohli v závěru urvat cenný bod, jenže oba Krajákovy pokusy byly zblokovány dobře pracující obranou Jablonce, hosté si tak odvážejí důležitou výhru 2:1.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 3:4

19.02.2012 17:00

Góly: 40. Tomáš Vondrášek, 48. Štěpán Vachoušek, 76. Aidin Mahmutovič - 45. Michal Ďuriš, 53. Václav Pilař, 78. Marek Bakoš, 81. Marek Bakoš

V Teplicích si nezaujatý divák přišel na své. Od 40. minuty padlo sedm branek, během nichž hned třikrát vedli domácí, kteří nakonec neuhlídali ani jeden bod. Plzeň tak dokázala reagovat na Spartu i Liberec a drží třetí pozici.

Velkou šanci zchladit domácí diváky spálil už ve třetí minutě po přihrávce Horvátha Bakoš, který sám před brankářem mířil vysoko nad. Pokračovalo se v přijatelném tempu, kterému chyběla povedenější finální fáze. Přestože tak Plzeň měla mírnou převahu, nebezpečí přivezl přes Čišovského do vápna domácí Mahmutovič. Tvrdou přízemní střelu dokázal Čech pokrýt.

I nadále se o zatajování dechu starali tepličtí hráči. Nejprve rozjásal publikum Dolejš, který se prosmýkl u brankové čáry do vápna, ale na jeho přihrávku skrz malé vápno nikdo nedosáhl. Ve 39. minutě zakončoval brejk po rohovém kopu přihrávkou za obranu Mahmutovič na Čajiče, který v obrovské šanci mířil jen do brankáře.

V další minutě se už domácí mohli radovat skutečně. Centr bosenského útočníka netrefil dle svých představ Matula, nicméně našel na hraně ofsajdu, možná pár centimetrů za hranou, Vondráška, který poslal míč do sítě.

Plzeň je však psychicky opravdu silná a těsně před hvizdem ukončujícím první půli využila nekoncentrované obrany k vyrovnání. Horváthův centr vrátil na penaltu Bakoš a zcela osamocený Ďuriš neměl sebemenší problém skórovat.

Jenže po třech minutách druhé půle už zase byly na koni Teplice. Čajič zavezl balón do vápna, mezi třemi obránci poslal k druhé tyči na Dolejše, který proti noze nabil Vachouškovi. Zkušený útočník pak ráznou střelou propálil vše před ním a vrátil vedení domácím.

Gólové hody však pokračovaly a stále brzy po změně stran bylo znovu vyrovnáno. Po standardce střílel z dálky tvrdě Limberský, Grigar vyrazil pouze před sebe, kde pohotově dorážel Pilař. Pak jakoby zapůsobila slova trenérů na zlepšení defenzívy, a přestože se hrál aktivní fotbal nahoru-dolů, výraznější šance nepřicházely.

Jako blesk z čistého nebe tak přišly další dva zásahy. Nejprve propadla celá defenzíva hostů, když Dolejšovu jedovatou střelu z dálky nedokázal Čech udržet a stopeři se jen dívali, jak si pro gólovou dorážku běží Mahmutovič.

Evergreenem zápasu se však staly bleskurychlé odpovědi Plzně. Tentokrát spadl Pilař těsně před vápnem a z přímého kopu se ke vzdálenější tyči trefil Bakoš. Tomu to ovšem nestačilo a tři minuté poté dostal svůj tým prvně v zápase do vedení. Jeho střelu zpoza vápna nešťastně tečoval Rosa a míč se snesl těsně pod břevno. Grigar neměl mnoho šancí na reakci.

V 87. minutě se o vyrovnání pokoušel Ljevakovič, z dvaceti metrů přízemní ranou donutil Čecha k pohybu, nakonec však minul. Trenéru Radovi tak zbyla jen pusa pro křik na čtvrtého rozhodčího, bod mu po nadějném průběhu nezůstal ani jeden.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 2:1

19.02.2012 15:00

Góly: 26. Marek Kulič (pen.), 35. Ondřej Kúdela - 90. Tomáš Marek

Středočeši odehráli velmi dobrý první poločas, ve kterém trefou z penalty a po překrásné kombinační akci získali rozhodující náskok. Baník se o pozdvižení postaral až po změně stran, bohužel to však nebyli hráči, ale část jejich "fanoušků".

Boleslav se mohla dostat do vedení už po devíti minutách hry, kdy odvrácený centr vrátil do vápna Kulič, Chramosta se hravě obtočil kolem nedůrazného obránce a pohotovou přízemní střelu namířil decimetry vedle pravé tyče. V 16. minutě se předvedl o něco lépe, když zády k brance poslal míč na malé vápno, odkud nabíhající Zahustel hlavičkoval nepřesně ke vzdálenější tyči.

O svou příležitost se přihlásili také hosté, když Marek dokázal sebrat balón rozehrávajícímu Dimitrovskimu, jenže jeho centr-střela nebezpečí neznamenala. V další moment se tak mohli radovat Boleslavští. Frydrych fauloval na kraji vápna Filla a Kulič s chladnou hlavou poslal penaltu po zemi k opačné tyči, než ke které skákal Pietrzkiewicz.

To hlavní však mělo přijít v minutě pětatřicáté. Boleslav nechala za sebou všechny evropské velkokluby a předvedla dokonalou akci na jeden dotyk, ve které se ukázal Fillo, Chramosta, zády k brance centrující Kulič a nakonec z voleje střílející Kúdela, jenž ještě opřel brankářem tečovaný balón o tyč.

Bohužel v diskusích bude převládat jiné téma, a to problémovost fanoušků Baníku, kteří se nezapřeli ani ve středních Čechách a svou agresí zápas na čtvrthodiny přerušili. Pro oba týmy pak nebylo lehké vrátit se do tempa, světlou výjimkou tak byla nepřesná střela Kuliče z pár metrů a Millerem vyboxovaná rána Lukeše.

Druhá půle tak byla snad pouze nutnou povinností dohrát první dějství. Nudný fotbal, ve kterém Boleslav dlouho Baník k ničemu nepouštěla, nakonec přinesl dramatizaci v polovině šestnáct minut dlouhého nastavení.

K neštěstí Dimitrovského to byl opět on, kdo znovu propadl před Markem, který tentokrát svou střelu zamířil přesně ke vzdálenější tyči a dostal svůj tým nadosah bodovému zisku. Ve sté minutě tak tajili domácí fanoušci dech, když Lukešův projektil skončil na horní síti. To však bylo z ostravské strany vše a Baník se z posledního místa neodlepí.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 1:0

18.02.2012 18:20

Góly: 1. Andrej Kerić

Gól z první minuty rozhodl o výhře Sparty nad Slováckem, domácí zvítězili 1:0. Branku vstřelil po nacvičeném signálu Kerič, do konce zápasu pak čelil Filipko několika dalším šancím, podruhé už ale neinkasoval.

Do prvního jarního kola šla Sparta jen s jedním novicem v sestavě, na místě defenzivního záložníka nastoupil Mario Holek. V bráně dostal podle očekávání přednost Švenger před Vaclíkem, další zimní posila, Tomáš Přikryl, nebyla ani na lavičce. Oproti podzimu došlo ještě ke změně rozestavení, v útoku se ke Kweukemu přidal Kerič. Oba týmy nastoupily s černými páskami na rukou, na počest Lukáše Přibyla pak úvodnímu hvizdu předcházela minuta ticha. A právě Přibylovi byla věnována také situace, která přišla už o několik vteřin později...

Domácím totiž vyšel vstup do utkání fantasticky. Hned v první minutě prodloužil Vidličkův dlouhý aut Jarošík k nekrytému Keričovi, který zblízka nezaváhal a poslal domácí do vedení. V osmé minutě pak dostal zajímavou přihrávku vpřed Krejčí, neodhodlal se však ke kličce, vystřelil a Filipko dokázal zasáhnout. Hostující gólman se blýskl i proti nádherné ráně Sionka, který si našel odražený míč a mířil tvrdě a přesně, Filipko ovšem konečky prstů vytěsnil míč nad branku.

Po půlhodině hry rozjel Jarošík zajímavou akci přihrávkou na Krejčího, ten okamžitě cpal balón na nabíhajícího Keriče, který však tentokrát neměl štěstí. Následně hlavičkoval na přední tyči Jarošík, jenže přestřelil. Stejně se vedlo i těsně před přestávkou Kweukemu, a tak se do kabin šlo za stavu 1:0 pro Spartu.

Po pauze jako první zahrozil znovu Kweuke, jenž dokázal udržet za zády Daníčka, jeho následná střela levačkou však skončila nad břevnem. V padesáté páté minutě vyslalo Slováckou svou první střelu na branku, ovšem hned z toho byla čistá gólová příležitost Ondřejky, naštěstí pro Spartu předvedl skvělý zákrok Švenger.

Jakékoliv šance hostů na body však stejný hráč pohřbil o několik minut později, kdy Ondřejka hrozivým způsobem fauloval Krejčího a naprosto správně šel po červené kartě pod sprchy. Sparta mohla přesilovou hru využít okamžitě, to by ovšem Kerič musel včas a přesněji přihrát před prázdnou branku Kweukemu.

Poté mohl skórovat i střídající Slepička, když dorážel slabou hlavičku Jarošíka, jenže jeho pokus zastavilo břevno Filipkovy brány. V nastavení měl ještě další šanci Kweuke, dnes mu ale nebylo přáno vstřelit gól, tentokrát mu do pravděpodobně gólové střely skočil Kubáň. Sparta tak úplně nepřesvědčila, na úvod jara si však připsala důležité vítězství 1:0 nad Slováckem a udržela na čele tabulky šestibodový náskok.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 3:1

18.02.2012 16:00

Góly: 32. Michal Breznaník, 51. Jiří Štajner, 90. Miloš Bosančić - 83. Radek Hochmeister

Svěřenci trenéra Šilhavého vlétli do jarní stíhací jízdy se vší grácií a dali zapomenout na nepřesvědčivé domácí výkony. Závěrečné minuty přinesly dvě exklusivní trefy, jinak byl Hradec dopředu po celý zápas naprosto bezzubý a nechával tak svého soupeře předvádět, jak se o první místo ještě bude bojovat.

Kdože je to nejbližším pronásledujícím lídra ze Sparty dal Liberec vědět od prvních vteřin a defenzíva hostí se měla co otáčet, aby stíhala odvracet nepříjemné míče do vápna. To se nepodařilo v deváté minutě, kdy Hochmeister napálil ze dvou metrů Fukala a balón se vrátil k Breznaníkovi, který pohotově centroval na vzdálenější tyč, kde Šural hlavičkoval nad břevno.

Severočeši ukazovali vysokou fotbalovost, sázka na centry však nebyla proti obraně Hradce úspěšná. Domácí se tak dočkali až po půlhodince hry, kdy za Rabušicovým pasem svedl běžecký souboj Breznaník s Holešem. Ten vyhrál liberecký kanonýr, který křižnou přízemní střelou zaokrouhlil svůj letošní účet na deset zářezů.

Přestože zajímavých šancí už první půle více nenabídla, fotbal musel bavit i oko nezaujatého diváka a nejinak tomu bylo po změně stran. Nepolevující Slovan donutil Hradec chybovat a šest minut po změně stran se tak domácí fanoušci mohli radovat. Před vápnem převzal míč Štajner, v šestnáctce zachoval klid a po zaseknutí poslal mezi Poděbradským a Hochmeisterem přesný projektil ke vzdálenější tyči zkamenělého Koubka.

Tento pětatřicátník mohl v 57. minutě skórovat znovu. Fukal netrefil balón a ve vápně tak měl před sebou pouze brankáře. Jenže nerovnost terénu zapříčinila nepovedenou střelu holení a následný nekoordinovaný pád.

Deset minut poté se znovu o slovo hlásil Breznaník. Nejprve nahrával do vápna Fleišmanovi, který tvrdou ranou nechal vyniknout Koubka, jenž se po následném rohu jen otáčel za přízemní střelou slovenského záložníka. Odvrácený centr totiž tři metry před vápnem hravě zpracoval a pohotovou ranou minul tyč jen o drobné decimetry.

Jakousi snahu o zvrat průběhu utkání značně ztížil svým spoluhráčům debutant Jedunov. V 59. minutě si vykoledoval zbytečnou kartu za mnoho slov pro neodpískaný faul na hranici vápna, aby čtvrthodinky poté předvedl v šestnáctce herecký výkon hodný Zlaté maliny a předčasně tak opustil hřiště.

Deset minut před koncem se zřejmě vcítil do hostů Breznaník, když dostal parádní přihrávku za obranu od Štajnera. Míč přebral ve vápně, kde se mu nabízel před odkrytou brankou Rabušic a na vápno už dospěchal i střelec druhé trefy. Zodpovědnost vzal na sebe, ale svou neomylnou levačkou mířil jen do rukou brankáře.

Fotbalovou parádu tak předvedli hosté, přesněji Radek Hochmeister, který z pětadvaceti metrů vymetl pavučiny v pravém horním rohu Bičíkovy svatyně. Jenže v 90. minutě předvedli svou brilantní akci i hráči Liberce.

U lajny byla situace ještě vyrovnaná dva na dva, jenže Štajner parádně uvolnil Breznaníka, ten vnikl do šestnáctky, na vápně našel Tomáše Janů, který přiťukl Bosančičovi, který naznačením střely získal prostor a nechytatelně trefil šibenici.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slavia Praha 0:0

18.02.2012 14:00

Góly: -

Příbram se v sedmnáctém kole poprvé dočkala nerozhodného výsledku, a i když se v první půli zdálo, že má k vítězství blíže, může děkovat pouze dech beroucí nepřesnosti útočníků Slavie. Domácí tak nevyužili šance dotáhnout se na třetí Plzeň, Pražané si svým šestým bodem ze hřiště soupeře také nepolepší.

Příchodem Františka Straky získali v zápase převahu fanoušci hostí, kteří se na rozdíl od svých hráčů probudili ze zimní pauzy bez problémů. Na hřišti samotném se po čtvrthodinovém oťukávání více projevovala Příbram. Po rohovém kopu pálil z vápna po zemi těsně vedle pravé tyče Kraus a chvíli poté dostal výbornou přihrávku do vápna od Štochla Pilík, který z pár metrů trefil pouze Latku.

Ve 23. minutě přihrával od brankové čáry Pleško a Krbeček užuž uklízel do prázdné branky, balón však pár decimetrů nad břevno odkopl vracející se Cicman. Oba celky však trpěly po celý poločas nadmírou nepřesnosti, finální přihrávky a zakončení Slavie pak daleko předčily hodnocení "tragické".

To ostatně dokázal dvacet vteřin po změně stran Hurka, když osamocen třináct metrů od branky poslal pozdrav do nebe. Slibný náznak slavistické ofenzívy mohla zhatit 49. minuta, kdy po sražené střele měl k míči blíž Pleško před vyběhnuvším Berkovcem a chytře přihrával na malé vápno Šlapákovi, kterého ke štěstí hostů předčil Latka.

Následně se během dvou minut hned dvakrát zdálo, že má trenér Straka zlatou ruku. Nejprve balón propadl do malého vápna k nově příchozímu Blažkovi, který hlavičkoval nad, aby pár desítek vteřin poté využil prodloužení Latky do výborné pozice ke střele do Hruškovy nohy.

Zdálo se, že se Slávisté dostávají na koně, nicméně v 56. minutě ukázali, že jejich nervy pracují na nezdravě vysoké otáčky. Latka si za odkop po odpískání vysloužil žlutou kartu, strhl tak pozornost sudího a následné povalení Šlapáka Nitrianským tak zůstalo bez odezvy. Příbramský hráč byl jen chvíli poté znovu aktérem emocí, Latka si za nesportovní ohnání se další trest nevykoledoval.

Rozhozenou defenzívu mohl naopak potrestat Kraus, který dostal povedenou přihrávku proti noze právě od Šlapáka, ale z osmi metrů po zemi minul bližší tyč. Berkovec se tak musel vytáhnout až v 70. minutě, kdy Cicman neuhlídal Krbečka. Domácí útočník pak tváří v tvář mladému brankáři vyzískal pouze roh.

Ozval se tak znovu střídající Blažek, který překonal nedůrazného Divíška a vytáhl z branky Hrušku, aby přihrával před odkrytou branku dvojici nových přírůstků do útoku. Škoda byl však příliš rychlý a ke střele se tak dostal Böhm, který nepochopitelně poslal svůj pokus vedle levé tyče.

A Blažek pokračoval v nahrávkách na smeč a následném chytání se za hlavu. Deset minut před koncem vracel centr Jarolíma před branku na Škodu, který ze šesti metrů nedokázal trefit prostor tří tyčí. Přes tři tisíce diváků se tak gólu v prvním jarním duelu U Litavky nedočkalo.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Viktoria Žižkov 3:0

17.02.2012 20:15

Góly: 3. Jan Pázler, 13. Miroslav Podrazký, 17. Petr Malý

Do ligového jara skvěle vstoupila pražská Dukla, která v předehrávce sedmnáctého kola Gambrinus ligy porazila na domácím hřišti Žižkov 3:0. O osudu zápasu bylo rozhodnuto za sedmnáct minut, kdy vstřelili domácí všechny tři branky, o něž se postarali Pázler, Podrázký a Malý.

Dukle fantasticky vyšel samotný start do utkání, už ve třetí minutě se skóre poprvé měnilo. Hostující gólman Ticháček totiž neudržel ránu Podrázkého, jeho chyby si nejdříve všiml Jan Pázler a dorážkou do odkryté branky poslal svůj tým do vedení. Viktoria mohla odpovědět prakticky okamžitě, ovšem Bálek trefil jen boční síť.

Stejně se vedlo i hlavičkujícímu Lafrancovi, a tak mohla ve třinácté minutě opět udeřit Dukla. Vše začalo u Pázlera, který se probíjel z levé strany do pokutového území, ovšem ještě před ním byl faulován. Následnou standardní situaci rozehrál Miroslav Podrázký, nádherně zakroutil míč do šibenice a mohl tak oslavit svou premiérovou trefu v letošním ročníku Gambrinus ligy.

A už o čtyři minuty později bylo takřka rozhodnuto, domácí šli do vedení 3:0. To z levé strany odcentroval Vrzal, na jeho přetažený míč si naběhl Malý a pohotovým volejem překonal Ticháčka potřetí. Ještě horší to pro Žižkov mohlo být po půlhodině hry, když Hašek chytře přehazoval brankáře hostí, jenže těsně minul. Hosté byli v prvním poločase zralí na ručník, další gól mohl přidat hlavou Vrzal, Valenta však se štěstím zblokoval balón na roh. První příležitost Viktorie přišla až v poslední minutě úvodního dějství, Hílkova dělovka z hranice šestnáctky ale prostor mezi třemi tyčemi nenašla.

Po přestávce hosté přecijen přidali a snažili se zbytek utkání zdramatizovat, ovšem ve finální fázi jim chybělo potřebné štěstí, celá akce často ztroskotala na poslední přihrávce. Dvacet minut před koncem normální hrací doby nebezpečně pálil Kotyza, Rada měl s jeho ránou problémy, nakonec jí však dokázal zkrotit. Viktoria ze své převahy gól nevytěžila, navíc mohla v závěru ještě jednou inkasovat, šanci střídajícího Engelmanna ale dokázal lapit Ticháček.

Dukla tak porazila Viktorii Žižkov s přehledem 3:0 a posunula se v tabulce na osmou příčku, hosté zůstávají poslední.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha17141234:1243
2.Slovan Liberec17114241:2037
3.Viktoria Plzeň17103442:2533
4.FK Mladá Boleslav1794429:1831
5.FK Jablonec1793540:1930
6.1. FK Příbram1791728:2828
7.FK Teplice1773721:2324
8.Dukla Praha1765623:2023
9.1. FC Slovácko1772816:1923
10.Slavia Praha1756615:2021
11.FC Hradec Králové1754814:2319
12.Bohemians 19051754813:2919
13.České Budějovice1735917:3214
14.Baník Ostrava17241113:2910
15.Sigma Olomouc1738615:208
16.Viktoria Žižkov17211410:347
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (460)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už se těším zítra na Spartičku ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nesparťan, tak se taky těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Konečně!

Reagovat
zelda

DUKLA!

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo lidí

Reagovat
smazaný uživatel

1254

Reagovat
smazaný uživatel

ať si říká kdo chce co chce, naše liga je stejnak nejlepší ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Pokazdy to sem nekdo napise...

Reagovat
didosh

málokrát to nejsem já......

Reagovat
Edgar Davids

Konečně začal Gambáč!!!!!!!!!Chtěl sem dát under a oni takhle.Hmmmmmmmm,to si nechám líbit!

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem dat na Duklu. Nakonec jsem ji takticky vymenil za Inter jsem proste lucky...

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že první sestupující je jasnej. Po tom, co sem včera viděla snad poprvé hrát Viktorku Žižkov, ji pasuju na návrat do druhý ligy.

Reagovat
ronaldik

Teď je otázka, kdo bude druhej... Jako Moravák nechci, aby šel dolů moravskej klub, takže pevně doufám v Budějovice...

Reagovat
fabec1222

Ticháček, tragéd největší

Reagovat
Losinho

Od příchodu Blažka to byl hodně kvalitní výkon, Berkovec jednou podržel, obrana i záloha OK, dva body nám sebrala kopyta v útoku. Pevně doufám, že to zranění Pospěcha není na dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bylo lidí? A od vás?

Reagovat
Losinho

Od nás asi dvě stovky, celkem lidí údajně 3340, podle mě něco přes dva tisíce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale důležitý, že slávisti šli slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

dvě stovky? Na to, že se hrálo v sobotu a v super času, tak docela zklamání. Bych čekal větší zaplnění hostujícího sektoru.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tobě by se tam líbilo, zapalovali si tam sedačky...

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš to, že jim gratuluju...

Reagovat
Losinho

Tak nějak, já mám na tohle špatnej odhad.

Reagovat
salami

jenomže na Strako-Platilovu Slavii spousta lidí sere, já se divim, že tam vůbec někdo jede

Reagovat
smazaný uživatel

btw, Kolejorz včera doma padl s Belchatowem.

Reagovat
Losinho

Stálo to za hovno, je to v háji.

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

(Hochmeistes vs. Fukal)

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ten Bohm delal ? Slavisti pres zimu nakupovali skoro jenom utocniky a pak jim takhle zazdi prvni jarni kolo

Reagovat
cubinho

Ti hradečtí "fanoušci" jsou dobře vymatlaní...

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná, co tentokrát?

Reagovat
cubinho

Jednak - pořád někoho sprostě uráží (skandovali cosi na Váchu, potom na Liberec atd.) a před chvilkou bučeli na Gebreho.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak zas, to není nic strašnýho. Je znám z jinačí strany, kradou jak cikáni, když mají v zádech securitku ale sami nikam nejdou a skandujou na fanoušky soupeře jen když jim někdo chrání prdel.

Reagovat
cubinho

Jo, ale chápeš - začne zápas a hned prvním pokřikem začnou skandovat něco na Liberec, po chvilce přepnou na Vácha je č***. Aniž by je kdokoliv vyprovokoval... no a bučení na Gebreho nemá cenu komentovat. Teď jim prozměnu hoří v kotli a dohlíží na ně hasiči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidláci, že jo, uráží kohokoliv a svému týmu nefandí. Ale zas to není nějak hrdelní zločin. Prostě přijelo seno a vidle do Liberce

Reagovat
cubinho

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Seno a Vidle do menšího Sena a Vidle...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti ma cenu ten zapas shlednout ? Na tipovani.cz byvaj v archivu vsechny GL zapasy , ale pokud to byla bida tak 2h ztracet nechci..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nekoukej, celý zápas nulanulanic, krom jednoho zákroku berkovce ani jedna pořádná střela ...a to, co jsme my nedali, to vidět nechceš, věř mi

Reagovat
Losinho

Pusť si maximálně 2. poločas, tam jsme hráli pěkně a od výhry nás dělilo kvalitní zakončení. Každopádně jsi o nic světoborného nepřišel.

Reagovat
cubinho

Breznaník je vážně výjimečný hráč

Reagovat
Posledni Kovboj

Ted jsem k tomu prisel, videl nebo Liberec - Hradec? Jak hral Hradec? Co posily? Hlavne Mrazek. A Yedunov je idiot nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

první karta za kecy, že nepískal faul, druhá karta za nesmyslnej pád ve vápně, takže jo, idiot

Reagovat
Posledni Kovboj

Jezismarja, to je zas posila. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak kromě té rány na 2:1 mohl bičík klidně zůstat doma v posteli, takže mrázek ani neměl šanci něco ukázat, všechno končilo jen u náznaků, dneska byl hradec bez šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rusák byl asi nejfotbalovější z celýho týmu, ale z tý ruský divize odkud přitáh je asi zvyklej na něco jinýho. První kartu dostal za protesty, kdy nafilmoval pád a tu druhou za neuvěřitelně trapnej pokus, za kterej by se styděli i kluci v dorostu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

a můžu to říct znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla bomba.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
j_mrazik

Koukám, že ta moje Slávka bláznivá nakoupila kvalitní zakončovatele. Nestačil by jenom jeden a pořádnej?

Reagovat
exse

Hra velmi dobrá, produktivita tristní, kdyby to skončilo 6:0, nikdo by nemohl říct ani ň, snad to bylo zaviněno trávníkem. Jinak nevím čím to je, ale my prostě přitahujeme životní góly, vždycky nějakej nekopa natáhne ze třiceti metrů a vymete roh, tím horší to bylo že to byla snad první střela Hradce za zápas, ve kterým hráli celou dobu totální hovno a ten gól je nakopl a začali hrát, až jsem se trochu strachoval o vítězství, ovšem Miloš to naštěstí napravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že v závěru hráli Breznaník a Štajner hrozně na sebe, jak Hradec snížil tak jsem měl opravdu strach a mohli jsme draze litovat Naštěští to tam Miloš trefil a byl klid. Ovšem ten Karišik mě neuvěřitelně irituje, ten je snad ještě horší jak kopyto všech kopyt Kelič Jinak Hradec dělal dost veliký chyby v obraně, v útoku neškodnej, v podstatě měl jedinnou střelu na bránu.

Reagovat
FCSL

Karišik hraje s přehledem,kvalitní stoper.Breznaník neskutečnej solista,ještě 2x hned těsně za sebou Tu první akci bych mu ještě odpustil,ale za tu druhou jak to bylo asi 4 na 2 bych mu nafackoval.Výkon kvalitní.Sparta neztratí,ale Plzen by mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík nám už 2x svou schopností kompletně rozesrat tým titul daroval, tak do třetice všeho dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Liberec ještě Spartě skusí ten titul vzít

Reagovat
kardous

to nejseš jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, to si snad dělaj kozy?

Reagovat
Kubin1989

Sparta-Slovácka - neuvěřitelně nudnej fotbal...

Reagovat
vocasisko

Nějak mi u sparty chybí ta slibovaná POHLEDNÁ HRA!

Reagovat
smazaný uživatel

71% držení míče... ani jedna střela na branku.. Sparta

Reagovat
Kenneth

K čemu jsme měnili trenéry? Stejná žumpa jak za Chovance.

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

Nevýhoda moderní doby, že i takový neandrtálci jako ty mají přístup k internetu

Reagovat
Kenneth

Taky názor.

Reagovat
exse

Jojo, za starýho dobrýho komunismu si nikdo nemohl dovolit říct svůj názor, tím spíše když byl pravdivý, to byly časy co?

Reagovat
Losinho

V první půlce se mi teda ta nová Sparta moc nelíbila, atraktivněji nehrála, akorát přibyly tvrdý zákroky, nic víc. Když to srovnám s naším druhým poločasem u Litavky, tak jsem s námi nakonec docela spokojen.

Reagovat
salami

Matějovskýho bych za skluz na Volešáka klidně vyhodil

Reagovat
Losinho

Mně se zdál na hraně spíš ten Pamičův zákrok.

Reagovat
salami

ten jsem neviděl, ale Matějovský podrážkou na holeň, za to by se mělo vyhazovat, jak někoho vubec může napadnout jít takhle do skluzu, možná je to tim, že tenhle flink na to není zvyklej a pak najednou musí makat, a dělá skluzy který předtim nikdy nedělal

Reagovat
Losinho

Matějovský hlavně teď mohl jít za kecy, kapitán nekapitán.

Reagovat
salami

slováckej kapitán byl Kordula? ten měl taky dost keců a kartu by zasloužil, jinak ale pískal docela dobře

Reagovat
Losinho

Jojo, Kordula.

Reagovat
salami

pro Filipka, konečně nechytá v legínách

Reagovat
Losinho

Slovácko by si to vyrovnání docela i zasloužilo, hlavně Ondřejka je v útoku dobrej.

Reagovat
twerp

Zasloužilo vyrovnat za jednu gólovku?

Reagovat
Losinho

Ne, s tím to nesouvisí. Já myslel za ty pěkně vedené, nápadité protiútoky a aktivní obranu, hraje dobře. Ale nikoho už chválit nebudu, když koukám, co teď udělal Ondřejka.

Reagovat
twerp

No podle mě by spíš Sparta měla ztratit dva body, než Slovácko jeden získat.

Reagovat
Losinho

To půjde těžko.

Reagovat
twerp

Tím jsem chtěl říct, že Sparta špatně a Slovácko ještě hůř.

Reagovat
Losinho

Pochopil jsem.

Reagovat
vocasisko

to byla ale prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta už se začíná přibližovat té Barce, zatím sice jen podporou rozhodčích, ale časem snad přijde i ten zbytek.

Reagovat
exse

Reagovat
Losinho

Nemyslím si, že by jí dnes nějak pomáhali. Jen ten Matějovský se už asi mohl pakovat.

Reagovat
exse

Zákrok v podstatě stejnej jako od Matějovskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ten Ondřejkův byl horší...ale červenou klidně moh dostat i Matějovský

Reagovat
twerp

Si děláš srandu? Bože ty si zaslepený idiot...

Reagovat
Slejdy

ty si trosku mimo,Matejovsky byl taky na cervenou.

Reagovat
twerp

Je rozdíl sejmout někoho zepředu a zezadu. Je rozdíl, sejmout někoho, kdo o tobě ví a někoho, kdo o tobě neví, Je rozdíl, pokud chceš hrát balón a pokud sejmeš někoho do stojné nohy dlouho po odehrání. Já se tu nehodlám bavit o červené Matějovského, ale 100% vím, že ten faul na Krejčího byl docela brutální a faulující hráč by si zasloužil stop na pár zápasů. Dyť mohl Krejčímu posrat kariéru, o což už se zkusil postarat ten blbec Breznanik.

Reagovat
exse

Dej si facku.

Reagovat
twerp

co se ti na tom nelíbí?

Reagovat
exse

Když pominu to že ten faul na Krejčího nafukuješ, což se dá chápat, tak hlavně mě sere to sparťanský brečení na ten faul Breznaníka a nenávist vůči němu kvůli tomu. Sama Sparta má v kádru několik hráčů kteří hrají jak hovada a Breznaníkovi kvůli jednomu faulu furt nadávaj.

Reagovat
twerp

Když je podle tebe povyk a nenávist kvůli zranění, které vyřadilo extrémě talentovaného hráče skoro na půl roku brečení, tak si opravdu nemáme co říct.

Reagovat
exse

Takže ty si myslíš že si Breznaník řekl, ty vole to je ten megatalent, půjdu a ukončím mu kariéru? Ne, prostě v zápalu hry fauloval a to že to bylo na Krejčího je shoda náhod.

Reagovat
Slejdy

jo karta to byla jasna ikdyz to urcite nebyl umysl

Reagovat
Losinho

Ale červená správná.

Reagovat
exse

To jo, ikdyž ten finální dotyk s Krejčího nohou nebyl už tak tvrdej.

Reagovat
Losinho

Schytal to pěkně, může se to změnit v několikatýdenní pauzu.

Reagovat
exse

To jo, ale spíše zranění svalu, zlomenina tam nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si trotl.

Reagovat
Kenneth

Kerič , Kweuke línej jako vepř.

Reagovat
Losinho

Vůbec se vám do toho systému nehodí, jestli opravdu chcete praktikovat aktivní napadání.

Reagovat
Kenneth

Jakmile se to nehraje na něj, tak je tam zbytečnej. Ve 4-4-2 hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak Sparta dneska opravdu slaboučká.

Reagovat
smazaný uživatel

atraktivní herní projev zůstal v šatně

Reagovat
goodbay

uff 3 body jsou doma, kde je ta evoluce Martine Hašku a Jardo Hřebíku?

Reagovat
goodbay

hlavně 2. poločas

Reagovat
Kenneth

Humus. Jak jsem říkal, pokud zůstane Hašek, zůstane i Chovancova hra.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Chovancova hra líbila víc než tohle tady všichni (až na Kweukeho) pobíhají jak splašení a většinou to nemá myšlenku. Třeba si to sedne, ale od Liberce, Jablonce nebo Plzně by dneska Sparta dostala nakládačku...

Reagovat
exse

Tak dneska se prej na Spartu přijeli podívat pozorovatelé z nejlepších světových klubů, aby věděli jak příští rok v té LM bude hrát, a tak Sparťani chytře hráli stejnou holomajznu, aby zakamuflovali jejich megaatraktivní herní styl, ze kterého by všichni na stadioně ani nechtěli odejít a žádali si o pokračování.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už nepiš prosimtě.

Reagovat
Kepy_FCB

začátek další hřebíkovské éry jaksepatří, i když tentokrát to ještě vyšlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kdo odsuzujete Spartu-musíte pochopit,že je to 1.zápas,a hned začít hrát novým stylem a účinně není vůbec lehké,podle mě se to postupně bude zlepšovat,ale změnu trenéra bych přece jen neodsuzoval,ale jako nutnost to neberu.

Reagovat
vocasisko

první zápas? vždyť hráli minimálně 15 zápasů v přípravě

Reagovat
Rarášek

Zápas v přípravě a liga jeněco uplně jinýho,ale to jako nefotbalista? Nepochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč nehrajou hokej v přípravě, to je taky něco úplně jiného, takže by to asi vyšlo na stejno, ne?

Reagovat
Rarášek

Trenink neni zápas,připrava je trenink,chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to není zápas, tak tam asi jen tak sedí a cvrnkají kuličky, ne?

Reagovat
Rarášek

To nemá cenu,měj se

Reagovat
smazaný uživatel

No to nemá, když nemáš žádné argumenty.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžeš myslet vážně? přípravné zápasy jsou od toho vyzkoušet nově příchozí hráče a ladit taktiku, aby se od prvního soutěžního zápasu hrálo na 100% ...jediný, kdo se v česku může vymlouvat na první jarní zápasy, je žižkov, kde se změnilo vše a dá se očekávat sehrávání delší než pár zápasů ... viděls třeba plzeň proti schalke? co oni mají, co sparta ne, že první zápas zvládla s grácií klubu schopného hrát evropské poháry? sparta, pasující se do role absolutní top špičky ve střední evropě, by rozhodně neměla svou neschopnost svádět na první zápas ...kdyby si řekl, že se každý zápas nepovede, je to úplně něco jinýho, ale jestli je to tím, že je to start, tak nemají na prvních třech příčkách co dělat...

Reagovat
Rarášek

Jenom mu vysvětluju že liga a příprava je neco jineho,neomlouvám tím horší vykon mužstva

Reagovat
Rarášek

Sedi ná exseho

Reagovat
exse

Sice mi lichotíš, ale takovej frajer fakt nejsu

Reagovat
Rarášek

Ale hater si

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivní hodnotitel je hate, odkdy?

Reagovat
exse

To záleží na definici slova hater, Spartu nemusím a jsem vůči ní zaujatý, ale většinou se snažím být objektivní.

Reagovat
Rarášek

Tvá snaha vychází naprázdno,asi jako vychází naprázdno snaha liberce na titul

Reagovat
salami

uhaluzili jste 3 body doma proti Slovácku, kterýmu o nic moc nejde a navíc dohrávalo o 10, jestli budete v takovejch výkonech pokračovat, v což upřímně doufám, tak se brzo popakujete z prvního fleku

Reagovat
Rarášek

Zápas byl podle mého soudu kvalitní z obou stran,utočilo se a hralo se ze strany na stranu.

Že bylo pár chyb v obraně tak to se stane i viktorce nebo liberci.

Nevím kde berete to,že by nás kdekdo vypráskal.

Navíc ty ýkony se budou určitě stupnovat az k "dokonalosti"

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní zápas si představuju jinak, mrkni třeba na zápasy Plzeň - Schalke, nebo i Liberec - Hradec Králové, tam ty hry favoritů (tedy Plzně a Liberce) měly daleko větší myšlenku, jakož i provedení, než ten večerní zápas Sparty.

Reagovat
salami

Plzen byla v zápase se Schalke favoritem?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ano - když porovnáš motivaci obou soupeřů a aktuální forum + domácí prostředí.

Reagovat
salami

obranu máte silnou, to neni žádná novinka, ale ofenziva spíš slabá, bez nápadu, Slovácku vyloučej hráče a Sparta se zmohla na jednu šanci z proti utoku a na 2 skrumáže, prostě nic moc, podle mě dost slabej výkon na lídra tabulky, neřikám, že se to nemůže zlepšit v příštích zápasech, ale rozhodně bych si nehonil triko na liberečáky, chybělo malinko a už na vás měli jenom 4 body

Reagovat
Rarášek

Jinak,Jech to slušně nezvládal

Reagovat
salami

neřekl bych, chtěl to uklidnit na začátku a dával karty, bohužel Sparta je přemotivovaná a dost to brousí a je jasný, že Slovácko si to nenechá líbit, a on zas nemůže všechny povyhazovat, pískal celkem férově, podle mě spíš lepší než horší výkon

Reagovat
exse

Oproti Drábkovi to byl ještě hodně slušnej výkon.

Reagovat
C-M@ster

Jujda, proti Spartičce červená. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

tady to někdo neviděl

Reagovat
Desmond Glazebrook

Hřebíkova deka - 4 ŽK během prvních 34. minut a už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme si nic nalhávat, i Hašek to potvrfil, dnešní výkon byl opravdu bídný. Všude jsme byli pozdě (což Hašek vysvětlil trénováním na umělce). Hra neuspořádaná... chyběla mi tam změna tempa hry ze strany Sparty. Za celý zápas jsem neměl ani jednou pocit, že by Sparta měla hru pod kontrolou. Co se mi líbilo, tak byl vysoký aktivní presink. Až si to sedne, tak to bude hodně dobrý, v to pevně věřím. Takže obecně jsem spokojen

Reagovat
salami

to s tou umělkou se mi zdá jako blbost, umělka je přece rychlejší povrch než normální tráva, takže by naopak měli bejt zvyklý rychlejc reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

no já nevím, ale tak asi Hašek ví, co řiká...

Reagovat
salami

já doufal, že to třeba někdo objasní, protože mně se to moc nezdá, přijde mi to spíš naopak, já osobně jako pomalejší hráč s relativně pomalym startem a vim z vlastní zkušenosti, že mi umělka dělá svojí rychlostí problémy a na trávě se mi daří daleko líp

Reagovat
smazaný uživatel

Z vlastní zkušenosti můžu říct,že je to právě naopak.Tím,že si zvykneš na rychlejší povrch poté tak nějak očekáváš,že ten míč u tebe bude dřív,než ve skutečnosti je a nejdeš si proti němu.Potom si uvědomíš,že ten míč jede pomaleji než na umělce,ale to už seš tam potom pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

no teda čekal sem to lepší Holek Vidlička a Sionko se mi moc nelíbili.. na Kweukem bylo videt ze se snazi, ze bojuje ale nehodí se mi tam. Ale tak první zápas 3 body, třeba pudou nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž teda Kweuke mohl dát gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vidlička se asi nelíbí nikomu Holek hrál dobře a ještě se zlepší. Sionko se mi taky nelíbil. Uvidíme příště, kdo bude hrát na pravé straně.

Není třeba dělat hned katastrofické závěry. Hra Sparty jistě půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě, já měl spíš přehnaný očekávání, po tom co tu probíhalo v televizích, novinách a hospodách kolem Holka a "Nový Sparty"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc.. Ale atmosféra ucházející, Slovácko nám nikdy nesedělo.

Reagovat
Rarášek

Doufám,že s láĎou nic nebude.

Vypadalo to fakt hnusně.

Reagovat
r.mrazik

holek sice pozicne dobre,ale zacal hrat az druhy polocas...zda se mi,ze se stale boji a bylo videt,ze to byl prvni zapas...preci jen si pro mice moc nechodil a vse bylo na matejovskem...

na hre bylo jasne videt,ze se vysunula obrana blize k pulce a "hriste" se zmensilo....po napadani jsme si par sanci vytvorili...

krejci snad bude v poradku a kaderabek taky nevypadal spatne...

stejne si ale myslim,ze tech nakopavanych micu bylo az mnoho,ale to bylo dane tim,ze se holek moc nezapojoval do kombinace plus si muzi svehnout do stredu treba i jeden z utocniku...

nevim jak ostatni,ale ja tam videl dost a dost mezer v te hre...

Reagovat
r.mrazik

*sebehnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si říká kdo chce co chce, mě se dnešní výkon líbil. Kdyby byla lepší koncovka mohlo to skončit klidně tři, čtyři nula. To se snad postupem času zlepší. Jen doufám, že Krejčí bude v pořádku, protože hrál dobře. Nejvíc se mi líbil asi zase Matějovský, ale to, že všechno hrajeme na něj je už dost okaté a v Hradci si musíme poradit jak bez něj tak Pamiče, ale nemyslím si, že to bude problém. Každopádně se mi zatím ''nová'' Sparta líbí.

Reagovat
Rarášek

Mě se výkon taky líbil,ale k tomu opěvovanému fotbalu to mělo asi trošku dál.

Jinak podle mě dneska nejlepší na hřišti kerič

Reagovat
smazaný uživatel

Kerič se hodně snažil, nabízel se byl aktivní, ale už pak asi od 75. minuty nemohl a říkal si o střídání, ale protože Hašek stáhl Krejíčho a poslal tam Slepičku tak ho nemohl stáhnout, takže na konci dost tahal nohy.

Reagovat
Rarášek

Tak to víceméně všichni ale ;)

Zrovna Matějovský byl taky dost utahanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to první zápas no. Ono se to časem zlepší, teď hlavně zvládnout Hradec.. Z toho mám docela strach, ale Matějovskýho by měl nahradit Grajciar a hlavně Pamiče Frýdek junior Na toho se těším.

Reagovat
Rarášek

Spíš to vidím,že na tý obraně bude místo pamiče juhar

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne. To se zkoušelo proti Hradci už minule a moc slavně to nedopadlo.

Reagovat
Rarášek

No právě,snad to klukům trenérum pan Hřebík rozmluví,kdyby ho tam chtěli dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Volešák se dneska zase předved.

Reagovat
smazaný uživatel

Nó, tak bylo to takový ušmudlaný, nevýrazný vítěztví. Ale tak Slovácko nám prostě moc nesedí. Dneska se mi líbil (překvapivě) Kerić, pak třeba Krejčí nebo Matějovský. Ostatní průměr nebo v některých případechaž hrůza.Trošku mě trochu zklamal Jirka Jarošík, protože, ač se snažil dopředu, tak při mnohých obranných zákrocích nebyl tak jistej jako na podzim. Vůbec obraně to dneska moc nesedlo a celkem jsem žasnul, jak se Slovácko dostávalo k slibným šancím resp. náznakům možného gólu. Každopádně vzadu se udržela nula, navíc se hrálo první jarní kolo, takže asi spokojenost. V záloze se mi líbil skoro jako vždy Mára Matějovský, Láďa Krejčí tam měl (myslím v 1. poločase) hezké náběhy - u něj škoda toho vynuceného střídání. Mário Holek ukázal v takových těch zahuštěných situacích celkem předhled a fotbalovost, nicméně ve hře dopředu se zas tolik nevyšvihnul, aby se o něm dalo mluvit o kandidátu na repre(jak říkal Hašek na tý jejich sranda-konferenci ). Jinak v útoku se mi moc líbil Kerić, kterej si měl dneska dát i ten druhej gól, ale tak snad příště. Kweukeho radši nebudu komentovat, páč na hřišti byl snad úplně zbytečně a od tý jeho žlutý karty jsem pak trnul, kdy ho Jech vyločí. Navíc ani moc nevyhrával ty souboje. Prostě bych tam šoupnul Kadlece, kdyby to jen šlo.

No, trošku jsem se na můj vkus rozepsal, ale tak jako sparťan doufám, že se výkony ještě zlepší. A na konci budem slavit titul.

LET'S GO SPARTA! LET'S GO!

Reagovat
didosh

Ja kocham GieKSy lolololo

Ja kocham GieKSy lolololo

Ja kocham GieKSy lolololololó

Baník Ostrava lolololo

Baník Ostrava lolololo

Baník Ostrava lolololololó

Reagovat
twerp

Vůbec se mi nelíbí ta Kweukeho pozice. Nevím, jestli to byl účel, ale byl docela dost zatažený a sbíral nakopávané balóny strašně moc daleko od vápna a ještě mu to kolikrát odskočilo. Doufám, že sem se špatně koukal, protože todle Kweukemu absolutně nesedí.

Reagovat
insane

první soutěžní zápas hřebíka a už je tu jeden posměšek či plivanec za druhym, kde že je ta pohledná hra... nějakej trenérskej koncept bude mít v čr ještě dlouho těžkej úděl, když budou očekávání neustále takový, že ambiciózní trenér udělá z muštva za pár tejdnů bezchybně hrající soubor někde na úrovni barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

všichni domácí vyhráli kromě příbrami proti slávii a to je dobře že nevyhrála, ale slávia by si zasloužila tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni domácí vyhráli kromě příbrami proti slávii a to je dobře že nevyhrála, ale slávia by si zasloužila tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to nebylo špatný. Ještě to bude nějakou dobu trvat, než si nový styl sedne, ale už teď jsou vidět pokroky. Včera hrál velmi dobře Matějovský a Kerić. Holek bude velkou posilou, až se trochu rozehraje. A když je na hřišti Slepička, Kerić a Kweuke, tak má Sparta obrovskou sílu při napadání, toho se musí využívat. Ještě malá poznámka k rozhodčímu...4 žluté karty za 30 minut, to jsem dlouho neviděl .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se ta hra zatím moc nelíbila.. Hlavně si myslím, že jestli budeme chtít hrát po zemi s vysunoutou obranou, tak k tomu potřebujeme dvě změny v sestavě.. Nedávat tam Vidličku a Kweukeho.. Oba tu hru zbržďujou, Kweuke má problémy se zpracováním a než se otočí, tak si stačím dojít pro klobásu a pivo.. (ale fakt.. Kweuke dostal balon na nohu, zpracovával to, já sem šel do stánku vrátil se, kouknu na hřiště a Kweuke na tom stejným místě a snažil se otočit s balonem )

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu Kweuke je asi nas nejgolovejsi utocnik. Ale vubec bych se nezlobil kdyby jsme hrali na hrotu s Kericem a Kadlecem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam hodne chyb a vitezstvi bylo upracovane, ale nejake naznaky tam videt byli. Myslim, ze se to musi jeste sehrat. Jinak me se nase hra nejvic libila ze zacatku sezony. Zapas se Sarajevem, 1.polocas s Jabloncem byli skvele. Pak doma proti Slavii. Jinak cim jsem si ale jisty, ze bez Matejovskeho bychom byli dlouhodobe nahrani. V Hradci bude chybet. Koho byste chteli videt v patek na jeho a Pamicove pozici? Ja bych postavil asi Grajciara a zkusil Frydka, i kdyz Juhar bude asi vetsi jistota. Hybs je btw jaky post?

Reagovat
smazaný uživatel

Největší bída u Sparty je pravá strana. Když šel balon přes střed či levou stranu tak to mělo nápad a občas i kvalitu. Oproti tomu pravá osa ve složení Vidlička- Sionko je dost průměrná, tam to chce změnu. Nebál bych se místo Vidloně dát nějakýho mlaďase, protože on není prototyp moderního beka a šance na zlepšení taky není, nemluvě o jeho megaplatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidlička má megaplat? To bych se docela divil. Jinak místo něj je jasnou volbou Kušnír (až se dá komplet do kupy) a hrát tam může i Jánoš.

Reagovat
smazaný uživatel

3.5 milionu (zdroj Blesk.cz) mi připadá více než velkorysej, natož jak je to tuctovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale Blesk.cz bych nepovažoval za nejvěrohodnější zdroj informací.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží v čem. To že maj dobrou síť informátorů a lidí z pozadí se jim upřít nedá. Docela bych tý částce i věřil. Nicméně každá koruna pro něj je vyhozená.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhým gólem se Boleslav vysmála všem, co kritizují kvalitu týmů Gambrinus ligy, kam se hrabe barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jde ten baník do druhý ligy, takoví idioty a magory jako jsou jejich fanoušci, to liga nepotřebuje...

Reagovat
adalbertus

co do druhe ligy?odpad patři do kanalu

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček nikdy nespadne. A příště je nařadě váš stadion!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

to byl otřesný výkon , navíc Malura poslal na hřiště sestavu která v přípravě spolu nehrála ani jeden zápas ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pšonci prohráli. Sigma musí vyhrát a bude 14. Jinak mě celkem pobavilo, jak ti hlupáčci řvali český fotbal pro fanoušky. i Pro normální fanoušky ano, ale ne pro hulváty jako vy. Směšní hlupáci.

Reagovat
OtecJaJ10

Máš trochu zmatek v zeměpisu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to taky mysleno urcite i kvuli tomu kamaradickovani s Polakam z Katowic.

Reagovat
smazaný uživatel

Staří dobří antisparťani, Slovácko pořádně nevystřelí na bránu, Ondřejka Krejčímu málem přelomí nohu ale Spartě tradičně pomohl rozhodčí, na tyhle kecy už je i guinessovka krátká Muj názor je že to hovado by mělo dostat trest aspon na tři zápasy, a je jedno za koho hraje, zdraví hráčů by mělo být nejpřednější!

Reagovat
didosh

jasně ale doufám že v tom nebyl úmysl....

Reagovat
didosh

i Teplice-Plzen je skvělý zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro všechny fanoušky Baníku

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jedéém !

Reagovat
doNny

Všichni chcou Baník do II.ligy, aby byl klid. Ve skutečnosti, ale bude ve II.lize ještě větší bordel...http://www.youtube.com/watch?v=xvkappcisjM

Reagovat
didosh

to byla tehdá jízda....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nad inteligencí některých tzv. fanoušku zůstává rozum stát

Reagovat
sosna

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně velká škoda, body byli hodně blízko a k vítězství to taky nebylo daleko. Hodně sympatickej výkon, určitě je na čem stavět a pokud ta křivka výkonů půjde jen nahoru, tak nemam strach o setrvání v lize. Sňozík podržel, Vyhnal, Hartig, Budínský, Bartek a další . Jen ten první gol byl asi Moravce, protože Csech se snažil zblokovat centr Kopice a Moravec nepohlídal náběh Pitáka, resp. si ho vůbec nevšímal a když ho zaregistroval, tak už bylo pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá liga taky liga BANÍČEK !

Reagovat
insane

nepočítal jsem to, ale myslim, že letos liga trumfne rekord v celkovym počtu vstřelenejch branek, když tohle nepřitáhne na fotbal o něco víc lidí, tak pak už nevim :)

Reagovat
didosh

snad přitáhne

Reagovat
Sosi

Teplice - Plzeň nádhernej zápas, radost na některé zápasy koukat. A Rada by se měl léčit.

Reagovat
božský John

Ať třeba fanoušci pouštěj draka nebo zpívaj lidovky...hlavně, že nám LAFI vystřelil 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bakošův druhej gol byl Jiráčkovo golu hodně podobnej.

Reagovat
iamek

Na idnesu uz je video z incidentu v Teplicich. Tak nejak nechapu proc treti poradatel bezduvodne zmlatil fanouska Baniku . Dale nechapu proc se poradatele divaji jak jim mlati kolegu . A reakce Banikovcu byla hloupa. Kdyz uz chteli se pomstit, tak nemeli chodit x na jednoho, ale meli si to rozebrat postupne. Kdo chodi na zapasy gambac ligy, tak vi co jsou poradatele zac. Vyholene dute palice co jen provokuji a spolehaji na skupinu, ale jakmile jsou samotni, tak jsou posrani. Tady by mel dostat poradne tucnou pokutu Banik, ale taky Boleslav za poradatelskou sluzbu.

Reagovat
insane

v teplicich?

Reagovat
iamek

Shit :/. Mlade Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

poser se... kdyby sis to precetl cele tak vis ze je to jen chyba

Reagovat
insane

ja se jen ptal, nevedel jsem, jestli treba nebyl jinej incident v teplicich, tak se neposer ty

Reagovat
AjaxFans

V Boleslavi byli security v poho,jak jsme tam hráli.

Tak kdoví,jestli nebude problém vtom druhém

Reagovat
smazaný uživatel

jak to dopadlo? 5:0 pro Ajax?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Jak víš, že ten chlápek v černém byl pořadatel? A nepříjde ti trošku v nepoměru těch pár ran, co dostal ten fanoušek a zmlácení toho pořadatele?

Reagovat
centos

Pokud nebyl pořadatel, tak ho ti dva další pořadatelé s klidem nechali.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě mu ho podrželi

Reagovat
twerp

No já viděl jenom ten krátký záznam z idnes, kde to nevypadalo nijak škaredě. Daleko hůř teda vypadala ta rvačka s pořadatelem.

Reagovat
insane

no i kdyby to byl pořadatel, vypadá to jako svinstvo, tlupa fanoušků se prostě jen tak pomstí na někom jinym jenom proto, že byl pořadatel taky... ono tu plno lidí nadává, že pořadatele dělaj jen vymletý holohlavý blbečci, ale kdo z normálních lidí by to na druhou stranu chtěl dělat, za takovejch okolností...

Reagovat
exot12

Tak svinstvo mi pride ten uvod, to som nepochopil, ak robil ten fanusik bordel tak ho mali spacifikovat usporiadatelia a nie ho zmlatit, nech ho uz robil cokolvek! Tym samozrejme nehovoril ze to co nasledovalo potom bola nejaka ferovka, ale myslim si ze by sa to nestalo ak by konali usporiadatelia ako normalny ludia

Reagovat
Jajinek

zato fotbaloví kotelníci je skupina vysokoškolských profesorů etiky...

Reagovat
iamek

Nebranim ani jednu stranu . Divil by ses, ale opravdu v Banikovskem kotlu je dost vystudovanych vysokoskolaku. Sice v dnesni dobe neni udelat vysokou zadny zazrak, ale pocita se to :).

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

chodím na gambrinus ligu, nejen v jednom městě, nikdy, ač v kotli hostí, jsem neměl sebemenší problém ...a zdá se mi to u takových 14 fanklubů z ligy, jen chachaři a sparťani mají nějakou echt smůlu na pořadatele...

Reagovat
insane

v nejpočetnější skupině lidí je největší šance narazit na hulváty a násilníky, asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, to se mi se slávií do dalšího titulu nestane

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

proto bys mel uz konecne poslechnout sve srdce a zacit fandit Viktorce

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

v minulé sezoně i Plzeň

Reagovat
Euphael

ligu musí vyhrát buď slovan nebo viktorie...hlavně ne sparta..tu do LM nechcu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě zklameme.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli výkony budou podobný, sparta nemá šanci udržet se na pohárových příčkách, ale asi se nějaký zlepšení čekat dá ...jen ať tam postoupí, aspoň místo fŇukání, že oni by zahráli lépe (dokazované deset let starými výsledky), budou argumentovat tím, že oni se tam aspoň dostali a bude od nich pokoj

Reagovat
twerp

Kde fňukáme, že bychom zahráli lépe?

Reagovat
insane

no, i kdyby výkony byly stejný, chtěl bych vidět, jak by sparta ztratila tolik bodu, aby spadla na 4. místo :)

Reagovat
adalbertus

to dá rozum

Reagovat
exse

Když se na to tak dívám, tak ta Sparta by mohla ještě hodněkrát ztratit. Plzeň, Liberec to jsou jistý ztráty, Boleslav, Teplice, tam je taky dost velká šance + samozřejmě ještě někdo může překvapit, teď je otázka jestli se Plzni nebo nám povede nějaká delší série výher, abychom ty ztráty využili.

Reagovat
insane

já si myslim, že sparta plzeň doma porazí a na liberec už si dá bacha... jeden udřenej zápas se slováckem neni důkaz, že by sparta měla někam padat. a pořád nechápu, že lidi nevidí, že jakmile proti spartě někdo hraje otevřenej fotbal, spartě to svědčí a většinou vyhrává...

Reagovat
exse

Sparta si nedovolí proti Plzni zalíst, budou se snažit hrát fotbal, což bude svědčit Plzni, takže toho že by Sparta vyhrála se nebojím. A u nás doma, asi máš pravdu že si dají větší pozor a více to zavřou, ale to jim na výhru taky stačit nebude.

Reagovat
twerp

Nechceš jít do politiky? S tvojí oblíbenou hláškou "jsem objektivní" a se svým pojetím reality bys tam docela uspěl

Reagovat
exse

Když mi najdeš jedinej můj příspěvek kde píšu doslova, jsem objektivní, tak si smažu účet a už nikdy sem nenapíšu jedinej koment.

Reagovat
twerp

Nechce se mi to hledat, ale párkrát si tu něco podobného napsal. Což je zrovna u tebe, který si myslí, že Liberec je neporazitelný, docela k pousmátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsi to napsal, doslova, takže si koukej smazat účet a už niikdy nic nepiš.

Reagovat
insane

proč by zalejzala proti plzni? vždyť to nepotřebuje... a zalejzat proti liberci. jsem si jistej, že jestli sparta JAKKOLIV v libereci vyhraje, lidi si na ní vždycky něco najdou, ale já budu rád, že tam uhraje co potřebuje, ale samozřejmě doufam, že k tomu dojde co nejlepšim hernim projevem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistý ztráty? Neřekl bych. Před zápasem na Viktorce se taky Plzeňáci kasali, jak nám naloží. A nezmohli se vůbec na nic. A to byly v mnohem větší herní i výsledkové pohodě. Na Letný to bude velký boj a ten zápas může dopadnou jakkoliv, ale rozhodně to není jistá ztráta Sparty. Naopak věřím, že Sparta Plzeň zašlape do země a potvrdí své kvality.

Reagovat
exse

Soudě podle výsledků s námi a Bolkou, se vám doma na podobné týmy jako Plzeň moc nedaří, takže čekám že to bude podobný i s ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle této logiky vás U Nisy s přehledem porazíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no bohuzel s tebou souhlasim, myslim, ze se nebudete stydet ani doma zalezt do bloku pred vapno a vyckavat a v nejlepsim ukopeme bod

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně si myslíš, že proti vám budeme hrát nějakýho zanďoura?

Reagovat
smazaný uživatel

nic jinyho dobre hrat neumite, takze ano, vazne si to myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečně? Proti Jablonci jsme hráli pěkný, útočný fotbal. V derby a s Viktorkou taky, se Slovanem a Fabrikou jsme zanďoura také nehráli , proti Slovácku také ne. Hradec jsem neviděl. S Duklou to byl na hovno fotbal, ale ne beton.

Reagovat
insane

já si myslim, že ta občasná neproduktivita v útoku vytváří pro plno lidí iluzi, že sparta hraje zanďoura, což ale na druhou stranu neznamená, že by se s tim sparta měla spokojit, víc gólů by to asi chtělo...

Reagovat
r.mrazik

ze na nej vubec reagujes...

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbal, kterej bavi, ne jako posrana Sralta

VIKTORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kua musite s liberecakama tu spartu rozkopat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se, že jsi ale půlku zápasu byl posranej ty...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, 80 minut jsem nadaval, ze hrajou sracku

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten zapas mel naboj, stavu, emoce, ne to co se deje v zapase Sralty, ktera da branku a ubrani to 1:0..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že se Sparta zatáhla a už jen odkopávala míče?

Ostatně, nerad bych, aby v zapomnění zapadla nádherná malá domů na neexistujícího brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem čekal, že padne gól, ale ten druhej to ještě nějak stihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nad to se u fotbalu občas pořádně zasmát. Ostatně s humorem to vzal i trenér Soukup.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, ono to všechno přehnaně prožívat je zbytečné, navíc co se děje na hřišti zas tak neovlivníš.

Reagovat
twerp

Pravda, vy to kolikrát ani neubráníte a prohrajete... to sou pak panečku emoce

Reagovat
smazaný uživatel

No zas ubrání... spíš nepřidá další. Ale stejně Sparta získá titul.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

padlo hodně gólů, ale fotbal byl nic moc minulý rok s Bolkou to byl hezčí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

AntiCalcio Sparta Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys tolik neexperimentoval mohl se napsat: AntiClub, ale ty radši tyhle hovadiny...

Reagovat
smazaný uživatel

a nenapadlo te ze sem chtel napsat to co sem napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta hraje nějakou italskou soutěž?

Reagovat
smazaný uživatel

to by me zajimalo podle ceho si to odvodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

anticalcio? to, co je pro většinu fotbalový veřejnosti známo pod pojmem "calcio", anticalcio zrovna pejorativum neni.... :)

Reagovat
smazaný uživatel

kdyztak "catenaccio"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jsem viděl to video s tim incidentem, jak tam hromada Baníkovců šla do toho jednoho pořadatele, tak jsem rád, že ten jeden blbeček z Polska dostal taky sodu. Takhle na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

tys viděl jeho občanku ,že víš že byl z Polska ?

Reagovat
smazaný uživatel

nekterym omezencum staci k utvoreni nazoru shlednuti nejakeho LOL videa... pak se divme jak to u nas vypada

Reagovat
twerp

Zajímalo, jestli se mu omluvíš, nebo se tím omezencem staneš ty

Reagovat
smazaný uživatel

komu se mam omlouvat?

Reagovat
twerp

Yido from the WHL

Reagovat
smazaný uživatel

nemam duvod se omlouvat jedinci ktery napise toto:. "...tak jsem rád, že ten jeden blbeček z Polska dostal taky sodu."

Reagovat
Radin

ale docela dobří pořadatelé,tam mlátí jejich kolegu a oni jen posraně čumí,přitom pulka z nich holé nabušené lebky...Dementi na obou stranách se navzájem vybíjí..

Reagovat
Shevchenko

Lafatič S tímhle se bude i čtyřicítka otřásat.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska slaby, jenom jeden

Reagovat
Shevchenko

"To však bylo z ostravské strany vše a Baník se z posledního místa neodlepí."

Já vím, že vám současná situace dělá radost, ale nemusíte to tolik přehánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se lekl, že někdo bez mého vědomí zkrátil ligu na 14 týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

300: pro titul v Plzni nebo v Liberci

Reagovat
Shevchenko

Nemůžou to vyhrát ti antifotbalisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je Sparta antifotbalova, tak vsechny ostatni tymy v GL jeste vic, kdyz nejsou schopni Spartu porazet. Ze 17 zapasu 14 vyher to je jasna statistika, ktera ukazuje, ze je ACS jasne pred ostatnimi. Tyhle Vase nazory fakt nechapu.

Reagovat
insane

ono, zkrátka, sparta byla, je a bude v tý nejnevděčnější úloze ze všech týmů v čr, což je daň za úspěchy. 1) kdyby sparta hrála bídně a prohrávala, následoval by posměch, zatracování a drtivá kritika směřující většinou k výši rozpočtu, něco ve smyslu "pražáci/sralta na to potřebuje pětkrát víc peněz a stejně jsme lepší" 2) kdyby sparta hrála účelově a vyhrávala, následuje kritika z řad fanoušků jinejch týmů, že jsou antifotbalisti a to, co s jejich rozpočtem předváděj, je ostuda, holomajzna a vůbec je to nefér (popřípadě je asi tlačí rozhodčí), 3) kdyby sparta hrála pohlednej, krásnej fotbal - ale nevyhrávála, nastal by posměch a situace by byla podobná jako v případu č. 1, že s jejich rozpočtem nevyhrávaj, 4) kdyby sparta hrála pohlednej a krásnej fotbal, k čemuž by vyhrávala a dominovala lize, fanoušci ostatních klubů by řekli, že je to nefér, že maj vyšší rozpočet a můžou si to dovolit, načež by vždycky byli morálními vítězi mužstva na dalších příčkách, dost možná by si mindrák léčili při každý prohře sparty v evropskejch pohárech... -> z tohohle prostě neni cesta ven :)

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosty souhlas, ja jen dodam, ze ti antifandove si nejspis neuvedomuji, ze snad v kazde zemi je aspon 1-3 tymy, ktere zkratka budou dlouhodobe vevodit tem prvnim mistum nad vsemi ostatnimi. A ano vetsinou tymy z hlavniho mesta nebo tymy co jsou nejvice uspesne jsou nejnenavidejnejsi, ale je treba obcas vyvratit tady ty nesmyslne komentare

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimte. Nesmis si tak k srdci brat ty komentare 15ti letejch deti tady. Vetsina z nich nebyla poradne na fotbale.

Ale je proste pravda,ze Sparta nehraje moc hezkej fotbal. Jasne,ted potrebuje cas na to,aby si vsechno sedlo. Prisel Hrebik, rekl ze se bude hrat jinym zpusobem nez pod Chovancem. Ale ruku na srdce: hrala Sparta na podzim tak jako Viktorka nebo Jablonec? Ani omylem,videl jsem vetsinu jejich zapasu. A kdyz nekdo vidi,jak hraje Viktorka (nebo prave ten Jablonec) a ze to v Evrope nese ovoce, i kdyz to nikdo necekal,tak je logicky , ze se zacne ptat proc nehraje stejne nejvetsi ceskej klub. Kritika Sparty je obcas prehnana, ale zase nebudte alibisti. Ten fotbal Sparta moc peknej nehraje. Verim, ze bude. Ale nejakej cas to urcite jeste potrva..

Reagovat
insane

tak jasně, že sám vidim, že to neni to pravý ořechový, plzeň hraje pěknej fotbal a pro oko diváka je momentálně o dost atraktivnější, o tom žádná. já tu ale spíš mluvim o tom, jak je to tu mezi lidma dlouhodobě nastavený a že je to prostě sakra nevděčný, bejt na sparťanský straně barigády (ať jako hráč, trenér, funkcionář, fanoušek)... nicméně věřim, že hřebík tu svojí vizi tentokrát naplní a sparta se pomaloučku polehoučku bude přibližovat výkonama a předváděnou hrou vyspělejším mužstvům s lepších lig, soudit po prvnim soutěžnim zápase po dvouměsíční pauze je ale hloupost a plno lidí tu jen prokazuje svojí omezenost (a když už si teda rejpnout, tak nějak sofistikovaně)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle je to snad vsude,ne? Vsude se nadava na ty nejvetsi tymy. V Anglii na United,v Nemecku na Bayern atd. atd. S tim by si mel bejt jako fanousek Sparty smirenej.

Reagovat
Shevchenko

Jde vidět, že to nechápeš, no...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mi to zkus vysvetlit...

Reagovat
Shevchenko

Liberec hraje výborně, líp než v druhé mistrovské sezóně (první jsem neviděl), o Plzni netřeba mluvit, ti předvádějí snad nejlepší fotbal v historii české ligy, sešel se tam naprosto výjimečný tým, který by si zasloužil ještě další titul. Zato Sparta? Ta není ničím zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni? Pro me je treba skvela statistika, ze ze 17 zapasu dokazali vyhrat 14, to uz o sile toho tymu poradne svedci. Uz jen to, ze treba prvnich 9 kol za sebou vyhrali je taky super, to se taky casto nevidi. Ja naopak na Liberci a Plzni taky nevidim nic zvlastniho. Na Viktorce snad jen jizdu v poharech, ale bavime se o ceske lize ze jo.

Reagovat
Shevchenko

A Liberec Spartu porazil, naprosto jednoznačně, takže si napsal blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak liga se bere v celkovem souctu vsech zapasu, jeden vzajemny zapas ti umisteni neohodnoti

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi, co je na Sparte, krome jejiho rozpoctu, tak vyjimecnyho, aby se ji mel prat titul?

Reagovat
insane

přát jim ho nemusíš, natož pokud jsi fanoušek jinýho klubu, to po tobě nikdo nemůže chtít :) ovšem jiná věc je neobjektivní a zcela účelový převracení fakt, hledaní špíny na spartu za každou cenu, nesmyslný konspirační teorie, nenávistný výkřiky do tmy, ne/fandění typu "nefandim nikomu, hlavně ať prohraje sparta" či trochu konceptuálnější "tenhle rok fandim těm a těm, protože jsou můžou letos konkurovat spartě", katarze mindráků a komplexů, v krajních případech vtahování politiky k tématu atd... tohle je to, co tu ohledně tý leckdy až přehnaně antisparťanský atmosféry nejvíc smrdí.

Reagovat
Shevchenko

Proč mi připadá, že pořád mluvíš mimo téma?

Reagovat
insane

to téma jsem v podstatě definoval/připoměl na konci příspěvku. aneb to, co mě nejvíc točí na lidech nemajících spartu zrovna v lásce, respektive na jejich argumentech a zde tolik populární "subjektivní objektivitě". pokud máš pocit, že jsem odběhl od tématu či jsem neodpověděl na nějakou dříve položenou otázku, pak se omlouvám, ale tvoje reakce "Proč mi připadá, že pořád mluvíš mimo téma?" mi spíš přijde jen jako prostej pokus o shození mýho názoru, lenost hledat protiargument či prostý nepochopení :)

Reagovat
smazaný uživatel

A co na ostatnich? Proc tu ligu vubec sledujeme? Pro me je Sparta vyjmecna, protoze je to pro me proste klub cislo jedna a kdyz vidim, ze vede jednoznacne ligu, tak se ji musim jednoznacne zastat.

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvy v Teplicich na fotbale. Stadion peknej,ale kdyz tam prijde 5k lidi,tak se to naprosto ztrati. Fotbal peknej,Viktorka hrala slusne a Rada je idiot,kterej by se mel lecit!!!

Reagovat
Radin

jn co tam Rada dělal to bylo k smíchu,možná pláči...Jak tam řval,přitom ke konci to nebyl roh pro Teplice ..Naposled se dotkl Mahmutovič,ale to Rada vidět nemohl..Jak mohl být trener repre

Reagovat
smazaný uživatel

,,čertík,, Rada

Reagovat
r.mrazik

stale sest bodu naskok...dulezity bude pristi zapas,kdyz budou chybet matejka,pamic a krejci...to bude hodne tezky...na vyhru to nevidim...

stejne bude nejspis nejdulezitejsi zapas v liberci...

plzen je uz moc daleko a na letny nevyhrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci musí bezpodmínečně vyhrát. To nejde aby ztráceli body s takovými soupeři.

Reagovat
exse

Škoda že jste oslabeni zrovna na tak slabého soupeře, jestli budou hrát tak hrozně jako u nás, tak je i vy porazíte rozdílem třídy. Musíme doufat že přijde dost lidí a vyhecuje je jako loni a oni něco uhrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

U Krejčího se bojím, že bude chybět i na silnější soupeře. Ten vřed Ondřejka ho přejel fakt hnusně. A to není poprvé, co po něm protihráči takhle jdou. Brousili ho i v přípravném zápase proti Bohemce. To se pak Krejčí nasral a jednu koalu za cenu žluté karty sestřelil.

Reagovat
r.mrazik

absence,teren,novy styl hrani....uvidime uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje, aby Sparta jela do Hradce s jinou myšlenkou, než na tři body. Ty absence budou znát...levá strana úplně jiná, režisér v trestu. Ale i tak. Jasné 3 body pro Spartu.

Reagovat
r.mrazik

tri body by byly super...jak rikam,tech faktoru tam je mnoho...

Reagovat
insane

jestli hradec nasadí okopávácí fotbal a osobku, hřiště bude v blbym stavu, o to míň pak možná litovat absence matějovskýho, kterej by to se svojí elegancí po zemi nemohl dávat tak často jako za normálních okolností. lehkonohej, ale křehoučkej krejčí na tyhle typy zápasů taky neni ideál, zvlášť, pokud je slabší soupeř přemotivovanej, což se dá u hráčů hradce předpokládat...

Reagovat
smazaný uživatel

V takových chvílích, kdy to je hlavně o síle, si říkám, že by to chtělo hráče jako byl Kucka.

Reagovat
insane

jo, to asi jo, ačkoliv když hrál za spartu, tak jsem měl občas pocit, že neumí odhadnout tempo, do všeho naplno, beze strachu, v ďábelskym tempu a sebezapření, ale v 60. minutě kolikrát polehával s křečema v noze, celej rudej (a tim nemyslim dres :)), jako když každou chvíli vypustí duši, ale přesto to vždycky nějak dal... platnej hráč, ale fakt mi bylo někdy nepříjemně, když jsem sledoval ty jeho bolestivý grimasy...

Reagovat
insane

bez matějovskýho ta hra o něco ztratí na atraktivitě a nápadu, nicméně s týmama jako hradec by to mělo jít i bez něj. a když už nic jinýho, sparta by v týhle situaci měla využít toho, čim je pověstná, a prostě to tam svojí buldočí povahou urvat. pamic ani krejčí pro výhru s hradcem tak důležitými faktory nejsou, podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. V nejhorším se to urve nezlomnou vůlí vítězit a hrubou silou.

Reagovat
rufus

Těmi absencemi se zápas hned stává o dost těžší. Matějovský jakožto klíčový hráč pro naší hru je prakticky nenahraditelný. Zřejmě dostane šanci Grajciar nebo Hušbauer a možná nastoupí oba dva, když nebude moct hrát Láďa. Ten půjde taky těžko nahradit a za Pamiće nemáme taky skoro žádnou pořádně vyzkoušenou náhradu. Bude to asi hodně zajímavý z naší strany. Jsem celkem zvědavej na sestavu i hru, kterou předvedeme. Ale nic jinýho než 3 body neberu, i když budeme sestavu lepit..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to asi viděl takhle.. Švenger-Vidlička, Zápo, Jaro, Juhar-Sionko, Hušbauer, Holek, Grajciar-Kerič, Kweuke..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych na post levého beka dal spíš Juhara, než Frýdka. Střed Holek-Hušbauer je asi jasný . Jsem na ně zvědavý. Mimochodem, všiml sis v sobotu, že když se Kerić přesunul na levý kraj zálohy, tak mu to tam šlo mnohem líp, než loni na pravém kraji?

Reagovat
rufus

Přesně v téhle sestavě si myslím, že nastoupíme. Otázka je, jestli náhodou není něco Hušbauerovi. Protože na poslední zápasy ve Španělsku nehrál a nebyl ani mezi náhradníky. Proti Banské Bystrici na lavičce seděl, ale proti Slovácku už opět ne. Ale snad by měl být v pořádku, nevím, že by mu něco mělo být.

Jak říká Sancha, Juhar bude asi lepší varianta než Frýdek, protože už toho v lize odehrál více. Osobně bych místo Grajciara radši upřednostnil Folprechta a místo Sionka Kadeřábka, ale tyhle dvě změny moc neočekávám..

Reagovat
insane

bez matějovskýho ta hra o něco ztratí na atraktivitě a nápadu, nicméně s týmama jako hradec by to mělo jít i bez něj. a když už nic jinýho, sparta by v týhle situaci měla využít toho, čim je pověstná, a prostě to tam svojí buldočí povahou urvat. pamic ani krejčí pro výhru s hradcem tak důležitými faktory nejsou, podle mě.

Reagovat
insane

safra, to měla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co se to tu děje... prostě ty naprosto nepochopitelny komentare na hru Sparty se tu hemží jak houby po dešti.... Jo... my i Liberec hrajem hezčí fotbal než Sparta(ačkoliv by se o tom dalo diskutovat), ale to co tu čtu je hnus. Nevim jestli jsou přispívající ve věku 15 let nebo moc čtou Sport, ale to co tu čtu je fakt hnůj. Po tom co sem viděl zápas Sparty a pak tu čtu "Sparta dala gol a pak 90minut branila..." tak si říkam že ty lidi už nadávaj fakt jen ze setrvačnosti....

Reagovat
j_mrazik

Koukali jste někdo na "novou Spartu"? Mně to přišla dopředu stejná bída jako ve starý Spartě. Jediný rozdíl byl, že stopeři zkrátili hru a útočníci + jeden záložník vyběhli presovat. Šikovnější stoper to prostrčí mezi nima a rázem jsou 3 nebo 4 hráči mimo hru. Tohle bude Plzni vyhovovat.

Reagovat
r.mrazik

prosim te,ty jsi zas chytrej...nekoukal jsi na ten hvezdny arsenal nahodou?

Reagovat
j_mrazik

Bylo to o hovně, tak jsem koukal asi 20 minut na tu Spartu.

Reagovat
r.mrazik

oproti Chovancovo domacim zapasum to bylo dost rozdilny..pepca je nechal vzdycky zatahnout do bloku...byla to nuda...zapas proti slovacku nebyl spatny,dyt si slovacko nic nevytvorilo a sparta mela dalsi sance...nevidel bych to tak hrozne...snad bude lepe...mezery tam byly velky...

Reagovat
goodbay

pokud se bude zamezovat rychlým protiútokům (viz Liberec a MB), tak Sparta bude doma vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Řepka

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší možný výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Není čas na hrdinství, holt musí spadnout Žižkov a Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo... ale bude škoda takových slušných fanoušků v lize, jaký Baník má

Reagovat
goodbay

Reagovat
13

Taky to tak vidím.

Reagovat
fabec1222

Baník do hnoje

Reagovat
adalbertus

Reagovat
fabec1222

se omlouvám

Reagovat
adalbertus

mne nemusiš

Reagovat
centos

Ale lidstvu ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov 7 bodů Po 30 kolech jich bude mít 8, za remízu s Baníkem

Reagovat
13

No Budějky dneska zahráli dobře a podle se zase udrží.. Řepka jejich obraně hodně pomůže svýma zkušenostma a oni už to nějak ukopou. Olomouc určitě ale pujde nahoru, protože je znát že herně patří v lize k tomu lepšímu...

Reagovat
smazaný uživatel

Schulmeister pojede na EURO.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Leda že by se tam kvalifikovala Morava jako samostatná země. A aji tak by měl problém se dostat do užší nominace.

Reagovat
Manik...

363 pro setrvání Olomouce v lize a výhry Sparty

Reagovat
Manik...

363 pro setrvání Olomouce v lize a výhry Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

ale výhry po pěknym fotbale.. jinak at radsi nevyhravame

Reagovat
salami

já bych dal pravidlo, že kdo chce hrát ligu, musí mít na zadní straně dresů jména hráčů, přijde mi to strašně neprofesionální, když třeba Jablonec, kterej jde do evropskejch pohárů tam má jenom čísla, přitom to zase taková pálka neni, i když chápu, že týmy jako Olomouc to jméno nemaj kam dát, když maj reklamu snad i na rozkroku

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zase dal pravidlo že kdo chce fandit nějakému klubu tak by se měl naučit poznávat hráče svého týmu aji podle ksichtu a pohybu po hřišťu a nemusel by se spoléhat na nějaká blbá jména.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono de spíš o ty kdo ten tým nesledujou...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti majou smůlu. Na stadionu to jméno stejně nepřečteš a v televizi ti ho řeknou.

Reagovat
salami

podle mě to ukazuje určitou úroveň klubů, mělo by to bejt něco, co odlišuje ty profi týmy od týmů z 2.B třídy, a nevim na co narážíš, ale fakt to neřikám kvůli tomu, že bych nepoznal slávistický hráče bez jmenovek na zádech, poznám i většinu hráčů z ostatních týmů, i když někdy by mi to pomohlo, protože kvalita našich komentátorů neni bůhvíjaká a třeba ze základu Viktorky Žižkov neznám skoro nikoho, takovej Čapek komentuje hráče Sparty mnohdy křestníma jménama a z týmu Hradce zná dva borce na který vždycky upozorní, jinak ale mlčí když má Hradec balon, ale stejně mi šlo spíš o takovou známku prestiže a kultury

Reagovat
smazaný uživatel

Tož mě je to víceméně jedno. Historické dresy jmenovky neměly. A aji když je to možná u Sigmy znouzectnost tak to beru že je to u ní tradiční. Jmenovky máme v pohárech, jinak musíjou stačit čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně

Reagovat
salami

tak to je můj názor, je jasný, že se to někomu nebude líbit a je pro tradiční dresy, a Sigmu jsem zmínil zrovna protože jsem jí dneska viděl a navíc mi přijde jako ambiciozní tým, takže to u ní mlátí víc do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Lafrance snad poznáš ne

Reagovat
smazaný uživatel

myslim z viktorky

Reagovat
salami

ten je schovanej v tom "skoro nikoho", ještě vim, že tam ted přišel nějakej Japonec, ten by se asi taky dal docela jednoduše poznat

Reagovat
twerp

Reagovat
Losinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
rufus

Pravda, jména na dresu by měla být povinnost. Hned by to vypadalo mnohem lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní dění na hřišti nemá moc cenu komentovat, prostě naprostá tragédie, prospanej poločas, spousta nepřesností, výkon na hovno. Většina hráčů zahrála svůj průměr nebo podprůměr, s vyjímkou fantasticky hrající Schulmeistera. Až mi ho bylo líto, s jakými kopyty musí hrát.

Poznámečka k panu rozhodčímu: Jak mohl ten zmrd v brance dochytat bez červené?! A 2 minuty nastavení?! To mi neříkejte, že to nebylo koupený. Pak se mi zdálo, že tam mohla být nejmíň 1 penalta, ale neviděl jsem opakovaný záběry, takže nevím. Rozhodně tam bylo ale dost otočených autů a rohů/odkopů.

Perlička č. 1: Že na hráče černé pleti bučí v kotli nácci, to už jsem si zvykl. Ale když jsem viděl o řadu za mnou asi desetiletýho cigána, co při každým kontaktu s černochem dělal "hu hu hu", musel jsem se vážně smát.

Perlička č. 2: První, kdo se vydal zatleskat po zápase fanouškům, byl Jirouš. Jediný, kdo si s nimi přišel i popovídat a plácnout byl Podaný. Je super, když jsou největší srdcaři hráči, co jsou tu na hostovačce a v létě už tu nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem v televizi jenom druhý poločas a musím souhlasit. Fotbal děs běs, retro devadesátých let. Penaltu bych nepískal, Příhoda předvedl slušný výkon, hodně toho co pro nás písknul ani pískat nemusel, přišlo mi že až moc kouskuje hru. Hráči ochotně padali a on pískal všecko. Ale neotáčel. Dvě minuty nastavení jsou možná málo ale ty by ses na to chtěl dívat další dvě? Říkáš že prospali 45 minut a myslíš že by dvě navíc něco změnily? To měli spíš hrát v prvních dvou minutách než v posledních dvou. Páč pak by se dalo ještě něco vymyslet. Řekl bych ztracené dva body, ale ruku na srdce, leda proto že Budějovice byly ubohé a my leda neschopní.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu nastavení....klidně bych vydrže ještě 2 minuty. Když už jsme konečně kolem té 80. minuty začali tlačit, tak by tam třeba něco ještě spadlo. A k tomu otáčení...otočil toho dost, a to na obě strany. Aspoň na stadionu se to tak jevilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě připadalo že sme měli souvislý tlak do 80 minuty. Pak už to bylo spíš rozkouskovaná a nervózní hrůza. Dokonce Budějovice měly největší dvě šance v té době. Jestli sme měli dat gól, tak někdy v době 45-70, a nebo měl Ordoš líp vyřešit svoje dvě šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně

Reagovat
salami

podle toho co ukazovali v televizi mi přišlo, že ten Daněk neměl dostat ani žlutou, ale chvilku nebyl míč vidět, tak možná tam zahrál rukou, ale červená by byla hooodně přísná, to spíš měl pískat faul Krajčíka na Podanýho, tam to vypadalo na jednoznačnej faul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to přesně neviděl, ale když dostal kartu, tak asi zahrál rukou a za to se může dát i červená. A i tak, potom zdržoval takovým stylem, že by v normálním zápase dostal do 5 minut žlutou. Ale věděl, že rozhodčí je sráč a tu druhou mu nedá, tak si z něho dělal srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož zdržovalo se a zdržovat se bude. Fakt si myslím že na to se zápasy neprohrávajou, ani neremizujou. Vždyť sme měli za třičtvrtě hodiny tak dvě velké šance. A to sem Zlámala viděl tak třikrát za poločas. Byli sme bezradní a proto Budějovice majou bod. Minuta sem a tam bezradnosti navíc nic nezmění.

Reagovat
salami

já právě myslim, že tou rukou mimo vápno nezahrál, ale to je jedno, konec už sem pak neviděl, tak nevim jak zdržoval, ale jak řiká prospero, neměli jste prochrápat první půli, ta byla děsná, v druhý jste začali běhat bojovat a kombinovat a hned to začalo vypadat jinak

Reagovat
smazaný uživatel

A oba jsou ze Sparty .

Reagovat
sosna

To bučení na Sandra byla hrozná ostuda. Naštěstí jich bylo jen pár a v tom hluku to moc nevyniklo. Vylízanci zasraní. Ale ten cigán mě dostal.

Reagovat
Carrick

Doufám, že Ondrášek v létě půjde někam za lepším, super hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW: DNEŠNÍ NBA

Zdravím vás a přeji krásný podvečer jak to obvykle bývá je tady novej den a stím je spojena nová nálož oblíbené NBA zatím mám pro vás připravené 4 zápasy uvidíme třeba ještě doplním o další zápasy když budete potřebovat nšjakej zápas special není problém ale pokud ho nebu mít analyzovanej tak budete muset počkat výše 60 minut ano tak dlouho trvá rozluštit 1 utkání NBA takže !!!LETS GO TO THE RUMBLEEE!!!!!

1 zápas

Dallas vs Boston 97:104

Zajímavost:

Dlouho sem přemýšlel co sem dám jako zajímavost a myslím že tou největší zajímavostí je kurz na Celtics který se už vyšplhal na 3.2 jinak body za boston hlavně tahle trojice

Pierce 30+3 Allen 21 Garnett 19+13REB

za dallas pak

Nowitzcki 26+8REB Kidd 21+9 Butler 18 a Terry 10+5

2.zápas

GS warriors vs LA Clippers 103:94

Zajímavost:

Hráč Wright s Golden State minulý zápas nezahrál tak jak dovede a nedal ani bod i když byl ve hře 25 minut dnes by to měl napravit a zahrát dvouciferné číslo mě vyšlo 20+3 jinak další dopadli následovně: za GS Ellis 30+6 Curry 20+8 a za LAC Gordon 20+8 Griffin 21+9REB Williams 12+8 ¨

3.zápas

Utah Jazz vs San Antonio Spurs 88:93

Zajímavost:

V utkáních těchto dvou padá jeden over za druhým dnes bychom měli vidět výjmku v podobě underu a to docela s velkou rezervou 10 bodu uvidíme jak to nakonec dopadne a BODY vyšli takhle:

za Utah Millsap 23+10REB Harris 16+8 a za Spurs Ginobli 19+6REB Duncan 16+11REB

Parker 14+6

4.Zápas

Chicago Bulls vs Atlanta Hawks 96:86

Zajímavost Uřadující MVP Rose se vrací do sestavy Bulls po lehké nemoci a pomuže 11 asistencemi k výhře Chicaga ale hlavního tahouna se dnes chopí jeho partak ze zakladni 5-tky Deng který tam dnes louskne 30 kousku když mu tak minule proti Nets nešlo přeju hodně štestí Luol drž se!!!

a ještě body ostaních výrazných postav tohodle střetnutí

Bulls: Deng 30+5REB Rose 17+11 Boozer 15+5

Hawks: Smith 18+7REB Hinrich 14+4 Johnson 13+2

Tak co bych dneska vybral do nejlepších tipu? myslím že zas tak vybírat nemusím že si každej vybere ale i tak předhodím co se mi nejvíc líbí

Dallas vs Boston tip 2 kurz 3.2

GS Warriors vs LAClippers tip 1 kurz 2,3

Utah Jazz vs San Antonio tip 2 kurz 1.6

Deng +18,5 bodu tip over

Přeji všem at si zítra pořádně užijou výhru *1709**1709**1709*

19.2.2012 #1-967276 --odkaz na komentář na stránce TP

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pár postřehů:

Jen podle mě Clippers v Oaklandu neprohrají.

Gordon už je v New Orleans ...

GS proti Clippers bude přestřelkou Guardů. Dohromady dají ke stovce bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon už je opraven měl tam být foye už mě na to upozornil kolega ...v té spoustě dat sem ho přehlédl ale i tak díky

Reagovat
smazaný uživatel

Gordon je v Hornets

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teda ten Deng. Kdy dal naposledy přes 30 bodů?

A k těm C´cs. Ti mají s Mavs teď blbou bilanci. Navíc mají domácí o den odpočinku víc. Ten tvůj tip mi nepřijde OK.

SAS prohrálo s Jazz poslední 4 mače. Ale mají 2 dny odpočinku dobru.

Moje tipy na dnešek:

Bulls 1, Mavs 0 (Mavs vyhrají v prodloužení), Clippers 2 a SAS 2. Přidám ještě Knicks 1, Memphis 2, OKC 1, T-Wolves 2, LAL 1, Suns 1

Reagovat
smazaný uživatel

Good luck vždycky je dobré si rozšířit obzory i kdžy tohle nemohu použit do svého softwaru takže tvé rady bohužel neovlivní vygenerovaný výsledek ...škoda třeba by si přispěl nečím užitečným

Reagovat
smazaný uživatel

slušně. Máš 3 mače ze čtyř. To já dopadnul hůř. 5 z deseti.

Reagovat
centos

Jeden fanoušek Žižkova měl po napadení pořadatelem skončit v nemocnici. Píše se to tu http://fkvz.cz/diskuse.asp?tema=1 , novináři po tom moc lační nejsou..

Reagovat
smazaný uživatel

pač to nejsou krvežízniví baníkovci. Tohle není téma pro ně, kterým by nakrmili hlad po senzaci hloupých ovcí, co sežerou vše, co jim bulvár nabídne

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to nepřeháněj. Když při derby rozbil fízl teleskopem hlavu jednomu fanouškovi, tak se o tom psalo. O té nasypané kyselině z Brna, co zbaběle inzultoval fanouška taky. Když o tomhle incidentu z Dukly nebude jiný záznam, než několik vět anonymních fanoušků z internetové diskuze, nebude podáno trestní oznámení, nebo to sami fanoušci médiím nepředhodí, tak co může takový normální novinář dělat? Napsat reportáž o události na Dukle na základě inforamcí získaných z internetové diskuze? V takovýchto případech, kdy se děje fanouškům příkoří by bylo ideální vyžádat si záznam z kamer (pakliže tam samozřejmě jsou), zjistit si číslo, jméno a další personálie útočníka, podat stížnost u jeho zaměstnavatele, podat trestní udání na policii a popis celého incidentu solidně napsat (bez chyb, urážek, emotivně zabarvených vyjádření) a poslat co největšímu počtu médií, super by byla příloha s videozáznamem. Pak věřím, že k nějaké reakci aspoň z jedné oslovené strany dojde.

Reagovat
j_mrazik

To ještě v nikdo neví, že jsi ho seřezal ty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto že to nikdo nikde neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

což je samozřejmě špatný. A teď se klidně poser ale Český fotbal pro fanoušky !!!! A ještě: http://www.ceskatelevize.cz/ct4/fotbal/165205-nedelni-incident-v-boleslavi-bude-resit-fotbalova-asociace/ "O tom, jaký trest kluby dostanou, by se tak mohlo rozhodnout už příští čtvrtek. Je tedy jasné, že se nebude řešit jenom chování fanoušků hostů, ale také brutální zákrok neoznačených osob na hrací ploše proti fanouškovi polské národnosti, který celý incident vyvolal."

Reagovat
smazaný uživatel

Český fotbal pro fanoušky, ne pro ty hovada co se tam chodíjou porvat, což poláci prostě jsou. V tom Hradcu sem je neviděl jedinkrát zafandit. Fotbal nesledovali páč byli dole schovaní za vlajkou a museli vidět hovno. A jenom protože jsou fanoušci Hradce ještě větší bezmozci než katowičáci a místní pořadatelé majou v popisu práce jim krýt záda tak neměli šancu cokoliv rozpoutat. Páč tys sám řekl že když přijdou tak bude problém. Ne "je tady agresivní ochranka a těžkooděnci, bude problém" ale "přišli katowičáci, bude problém, děte pak radši dozadu"

Reagovat
smazaný uživatel

jo, o tom žádná, to sem řekl. Na druhou stranu, psát, že poláci jezdí na fotbal se porvat je abnormální blbost. Nebýt tady idiotské ochranky, tak se nic nestane. A dobře jim tak nakonec, že dostali sodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by se vyloženě nic nestalo. Bylo by méně podobných konflitků, ale pořád existuje zejména mezi sparťany a chachary relativně dost jedinců, kteří ten bordel dělat chtějí, nebo jej po prvním větším impulzu dělat začnou. A média jsou samozřejmě vděčná za každou výtržnost, protože článek o řádících fanoušcích bývá obvykle hojně čtený, na to navazuje dlouho trvající diskuze...jej, to je pak pro ně zatraceně dobrá inzertní plocha.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že by se stalo. Sám od sebe se ten Polák na hřišti neoctnul. Počkám si na co přijde šetření.

Reagovat
sosna

Teda nechápu, proč má najednou dvacet lidí přes ksicht kuklu. Když se tam nejedou porvat. Kvůli mrazu to asi nebylo.

Reagovat
centos

Pravda. Byl jsem nasrán.

Reagovat
AjaxFans

Jsem netušil,že na Dukle jsou takové gumy?

Nemějí je pujčené od Bohemky?Bo tam byli extra cocotti

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že tahle Thor Steinar sekuritka vymetá víc podniků, takže klidně můžou docházet na více stadionů. Ostatně, u řadových pořadatelů to takhle rovněž funguje.

Reagovat
AjaxFans

U vás to bylo v sobotu v klidu,teda až na delší cestu a počet slivovice

Security jsem potkal snad jen u šacování,pak jen nějaký páreček nenápadných tajných.

Reagovat
smazaný uživatel

No, a to u nás jsou docela experti v tlučení . Tak to je dobře, že byl klid. Mimochodem, kde jste měli vlajku Slovácko je Morava?

Reagovat
AjaxFans

Asi v kumbálu,ale nevím.

O ty se nějak nestaráme,věšíme jen svou.

Prej bylo na nás něco s ovcema?Jsem to přeslechl?Co to bylo?Nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

http://spartaforever.cz/images/fotoalbum/1912/a311fdda21fa2ce.jpg

Kotel rozjížděl na vás adresovaný pokřik: Mrdáte ovce! Nálepku dodávám jen pro ilustraci . A jaká vlajka je vaše?

Reagovat
AjaxFans

Byla první zprava z vašeho pohledu,hned u hřiště.Nevím jak jde vidět na fotech.

Ovcomrdi jsou Vsetíňáci.U nás tady moc ovcí néni

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny co tu zase predvadeji fanousci SuperBarcelony uz jen proto doufam, ze Plzen za 14 dni doma porazime a pekne vam zaklapneme drzky, stejne jako na podzim - i kdyz zaklapneme, hateri Sparty si pokazde neco najdou

Reagovat
stas87

tak a teraz si prezentoval v plnej nahote tu spartansku aroganciu za ktoru spartu nema rado viac menej 70% miestnych uzivatelov

Reagovat
smazaný uživatel

hažeš všechny do jednoho pytle. To jen ukazuje tvoje omezenost.

Reagovat
twerp

Tak a teď bys mohl odsoudit i ty, co úplně zbytečně navážejí do Sparty a kvůli kterým vzniká todle arogantství

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ivošek je arogantní a posteriori, co se tady ještě dneska nedovím.

Reagovat
twerp

Ale tady vůbec není řeč o Ivoškovi, ale to ty určitě dobře víš

Reagovat
Puskas

Otázka je, co bylo dřív, jestli ona ta nechuť k těmto jevům neplyne právě z toho arogantního chování mnoha, nabytého během let.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si třeba myslím, že jako dlouholetý sparťan mám na určitou míru arogance právo. Příklad: Patnáct let jsem zvyklý, že Viktoria Plzeň patří ke slabším klubům, proto není divu, že se na ní dívám s despektem. Zvláště pak v situacích, kdy někteří fanoušci Plzně začínají dělat ramena a stavějí se do pozice, která jim nepřísluší. Pro internetovou diskuzi platí, že by ta arogance měla mít aspoň nějakou formu, aby to nevyústilo jen v tupé hádky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jenom proto protože náhle se objevivší fanoušci Plzně podlehli hromadné iluzi že fandíjou velkoklubu tak nemusíjou být Sparťani arogantní. Nebo alespoň ne arogantní na všecky mimo Plzeňáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, ta arogance by měl mít nějakou odpovídající formu. Pak s ní myslím nebude takový problém. Alespoň mezi těmi, kteří chtějí diskutovat a ne se jen hádat.

Reagovat
Puskas

Tak pak to není arogance, ale nadhled. Já píšu o aroganci, což je něco jiného.

Reagovat
twerp

U starších možná ano, ale pochybuju, že ti mladší s tímto mají nějaké velké zkušenosti. A právě kvůli těmto mladým, kteří kritizují Spartu fakt za všechno se někteří Sparťani stávají vůči nim arogantní. Nepovede se jeden zápas a hned je tu nablito, jak titul patří Liberci, nebo Plzni. A nevšiml jsem si, že když prohraje Plzeň nebo Liberec, že bysme se jim smáli. Docela hodně Sparťanů umí ocenit styl hry Plzně a v pohárech jim fandí. Podle mě je daleko arogantnější exseho názor, že Liberec nemůže prohrát s průměrným týmem a že nás 100% doma porazí.

Reagovat
exse

Z toho jak jste nam na podzim zaklapli držky nemůžu ještě teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Jeden den fandíš Liberci, druhý den Plzni.... máš v tom bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej sparťan - debil

Reagovat
Kepy_FCB

http://i41.tinypic.com/55p6qp.jpg Výjezdové koeficienty za první jarní kolo

Reagovat
rufus

Pátky a pondělky jsou za 1,5 kvůli pracovním dnům? A Žižkovu se nebude započítávat nic, protože hrajou ve stejném městě? By se jim tam aspoň 5 km hodilo, protože na Julisku to pro ně není hned za rohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trošku nevychytaný v tom, že se pražským týmům nezapočítávají derby. Přitom třeba zápas Slovan-Jablonec je prakticky totéž.

Reagovat
rufus

Bych řekl, že by se nějaký počet km pro městská derby udávat měl. Buď se může dát třeba univerzálních 10 km pro všechny, nebo podle vzdálenosti stadionů od sebe s tím, že jako domácí Bohemky by se bral Ďolíček, aby mohli v zápasech se Slavií násobit jedničkou a ne nulou. Pokud se městská derby počítat nebudou, tak Sparta má na jaře jen 3 výjezdy ven.. A ještě bych řekl, že v pondělí je horší den pro výjezd než v pátek. Pondělek by klidně mohl do koeficientu dostat dvojku.

Ale to jsou jen moje nápady, zřejmě je to všechno promyšlený jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco, aby se to mohlo počítat. 2000 sparťanů v Edenu ve všední den přece nemůže bodově utřít jeden člověk z Jablonce jedoucí v sobotu odpoledne na Slovan .

Reagovat
rufus

Přesně, některý ty počty mají trochu nevypovídající hodnotu.

Hele, jste už domluvený s martym v kolik v pátek chcete vyjíždět z Phy? Sem ho teď pár dnů neviděl online, zrovna když sem se ho potřeboval zeptat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesný čas odjezdu zatím domluvený nemáme. Ale urychleně to vyřešíme.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Mně spíš zajímá čas návratu. Na povrch lezou fámy, že Marty chce v Hradci řádit až do bílého rána. Já bych se zas rád dostavil na jednu narozeninovou oslavu (vyloženě si jen odpíchnout, pochybuju, že ve tři tam bude ještě někdo, kdo se neodebral do věčných lovišť).

Reagovat
rufus

Do rána se mi tam teda zůstávat nechce. Ale s tím návratem to nebude lehký. Vlak v 22:04 nestíháme, další jede pak v 0:47 s přestupem a příjezdem do Prahy před čtvrtou ráno. Tím bych to vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
centos

Vzdálenost od stadiónů je dobrý nápad. Jinak to ani nejde, beztak by plno slávistů mělo blíže na Letnou než do Edenu a naopak. Nevím, jak to přesně funguje, ale menší počet výjezdů bych řešil normálním průměrem, případně rozpočítáním na 8 kol dejme tomu.

Reagovat
rufus

No je pravda, že já z domova mám nejkratší cestu na Bohemku, pak Slavii, Žižkov a až teprve na čtvrtém místě je to Sparta. Dál už mám jen Julisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Což o to, na stadion je ta cesta poměrně krátká. Zpátky bývá delší.

Reagovat
rufus

To je pravda, ale ty cesty zpátky si velice rád protáhnu, to mi ani trošku nevadí.

Reagovat
rufus

Máme nového Bonyho.

Sparta hlásí další posilu, i když prozatím pouze do rezervního týmu. Na roční hostování s opcí přichází vytáhlý střelec z Pobřeží Slonoviny, Georges Henri Griffiths.

Uvidíme jak se ukáže, třeba z něj taky vyroste super hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb, poslední volné místo ve formaci Tři černoši v tunelu je ve Spartě zaplněna .

Reagovat
rufus

Tenhle Henri bude v béčku, Leo v áčku a Abena bude pendlovat mezi oběma týmy, aby se samotným černouškům v týmu nestýskalo, že si nemají s kým pokecat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele