14. kolo
19.11.2011 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Dukla Praha - FK Teplice 0:0

Jedno z nejnudnějších utkání letošního ročníku Gambrinus ligy se dnes hrálo na pražském Strahově, kde "domácí" Dukla zaslouženě remízovala s Teplicemi 0:0. Diváci se na stadionu kousali nudou, v souboji otce a syna Radových branka nepadla. Oba týmy zůstaly v tabulce na svém, Dukla je tedy sedmá, Teplice jsou o příčku výš.

První zajímavá situace byla k vidění po čtvrthodině hry, kdy ze solidní pozice pálil záložník Dukly Hanousek, jenže si míč dal daleko od nohy a následná střela cíl nenašla. O chvilku později to na druhé straně zkoušel Vachoušek, Rada ale byl proti jeho tvrdé ráně připraven zasáhnout.

To je z výčtu příležitostí v prvním poločase všechno, nyní se tedy přesuňme do druhého dějství. Hned po pár vteřinách vypálil nádherně domácí Hašek a teplický brankář Grigar se jen ohlédl, jak balón prosvištěl těsně kolem šibenice jeho branky. Dukla přitlačila a byla mírně lepším týmem, ale ani pokus Podrázkého gólem neskončil, tentokrát Grigar zasáhl perfektně.

Pak měl dvakrát blízko k první vstřelené brance v utkání Lietava, v obou případech ale jeho gólovou střelu na poslední chvíli zastavila hostující obrana. Tlak Dukly se stupňoval, Lietava ani Markovič neprostupnou teplickou hradbu nepropálili, Hanousek z dorážky ze dvou metrů přestřelil.

V ojedinělé příležitosti hostujícího celku se objevil Kerič, jeho ránu na zadní tyč ale vykopl z brankové čáry Švejdík. A když Vrzal vysoko přestřelil a Lukáš zachránil situaci po střele Markoviče, rozdělily si Dukla a Teplice po bodu.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
Veselac

tip X...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Remízka je na místě 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase návštěvnost...v Anglii chodí víc i na neprofesionální 5.ligu víc lidí jak tady.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele