14. kolo
19.11.2011 18:20 CET
3 : 2
(3:1)

Reportáž

Plzeň napravila ztrátu z Edenu výhrou nad Boleslaví

Viktorka dokázala na porážku se Slavií odpovědět tím nejlepším možným způsobem - výhrou nad silnou Boleslaví. Plzeň se tak posunula v tabulce právě před svého dnešního soupeře zpátky na třetí příčku, na vedoucí Spartu tak i nadále ztrácí šest bodů, ta má ovšem pondělní utkání s Bohemians k dobru.

Viktoriáni začali jak je u nich na domácím hřišti zvykem hodně aktivně. První ohrožení boleslavské branky neslo podpis domácího vůdce Horvátha, jeho ránu však stačil Miller vyrazit. Hosté dokázali odolávat až do čtrnácté minuty. Akci založil přesným centrem Horváth, jehož balón oslovil za obranou Bakoše, ten se zbytečně nerozpakoval a z první ho napálil k pravé tyči - 1:0. Poté však domácí přenechali nepochopitelně iniciativu Bolce a ta nabídnuté šance bez mrknutí oka využila. Přímý volný kop rozehrál Procházka přesně k levé tyči domácí svatyně a srovnal na 1:1.

Byli to ovšem Viktoriáni, kdo znovu zapnul a přikoval soupeře před pokutové území. Poslat domácí do vedení mohl po Kolářově zpětném pasu Petržela, z ideální pozice ale trestuhodně přestřelil. Poté pro změnu hlavičkoval v obtížné pozici Čišovský, jeho pokus ovšem Miller vytáhl skvělým reflexem aspoň na tyč. Přetížená obrana Středočechů však nedokázala odolávat donekonečna. Horváth natáhl z velké dálky, jeho lob sice zamířil pouze do břevna, od něj se však balón odrazil k Bakošovi, jenž se ani na podruhé nemýlil - 2:1. Hned vzápětí navíc proběhl středem boleslavské obrany Jiráček a pohotovou střelou zvýšil na 3:1.

I po přestávce byl k vidění tlak domácí Viktorie. Svůj třetí gól mohl přidat Bakoš, z malého vápna ale branku netrefil. Vzápětí rozehrával slovenský střelec přímý volný kop, ani tentokrát se mu ovšem nasměrovat balón mezi tři tyče nepovedlo. V dalších minutách už ale tempo hry přece jen upadlo, domácí jakoby se začali šetřit na středeční vystoupení v Lize mistrů, kde je čeká v Minsku zápas o všechno s BATE Borisov. Mladá Boleslav byla dlouhou dobu v ofenzivě naprosto impotentní, nakonec ovšem v poslední minutě zásluhou Johany alespoň snížila - 3:2.

Autor: Jiří Vojík / onlajny.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
twl

jednoduchá 1 za kurz 1:7 u tipa....

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v remízu,pan Koubek odvádí dobrou práci v MB!

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-3 Pilař a Chramosta se trefí

Reagovat
Fingulka

Pokud by se opravdu zadařilo a v Plzni se vyhrálo, tak to bude povedený podzim Bohůžel Plzeň bude doma hodně těžký soupeř a tak 10

Reagovat
lampard11

4:2 Petržela,Kolář,2 Pilař-Kulič,Chramosta

Reagovat
Veselac

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si nemuže dovolit ztratit s Boleslaví, pokud chce pomyšlet na titul, je to pro ni silný oříšek, Boleslav dokázala přehrát i Spartu na jejím trávníku, ale dnes se potvrdí zkušenosti z ligy mistrů a reprezantace 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

3:2 (Pilař, Petržela, Horváth - Chramosta, Kulič)

Reagovat
naheCZ

tak aspoň ten výsledek jsem trefil, i když Plzeň mohla dát těch branek víc

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo slušný

Reagovat
Veselac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Škoda jen, že ten Horváthův lob neskončil v bráně. Jinak Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, proč je za jednou plzeňskou bránou o jeden sektor méně než na druhé straně?? Vzniká tím obrovský prostor, který není vůbec využitý.. Plánují tam snad něco?? Plzeň má krásný stadion, ale tahle asymetrie je velkou kaňkou.. alespoň pro mě.. Nevíte tedy, proč je ta tribuna o sektor kratší??

http://www.fcviktoria.cz/cs/vizualizace-stadionu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele