FORTUNA:LIGA - preview 4. kola

10.08.2018, 08:45, aktualizováno 13.08.2018, 08:45
Previews
V hlavním městě bude dohráno čtvrté kolo české nejvyšší soutěže. Bohemians z prvních třech zápasů vytěžili šest bodů a nyní se mohou posunout na třetí místo, proti bude Baník Ostrava, který je na tom ještě o jeden bod lépe...
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (pondělí 18:00)
Čtvrté kolo nejvyšší české fotbalové soutěže uzavře utkání mezi dvěma šestibodovými týmy. Domácí Bohemians po třech týdnech odehrají domácí utkání, v němž vyzvou ostravský Baník, který táhne především kapitán Baroš.

Klokani se po třítýdenní pauze představí před domácím publikem a jistě by rádi navázali na první ligové kolo, v němž do Vršovic dorazilo Slovácko a zpět na Moravu odjelo po výhře domácích 2:1. Následně Pražané odehráli dvě klání na hřištích soupeře. První cesta jim nevyšla herně ani výsledkově, protože Příbrami podlehli po výsledku 4:2. Následně nebyl trenér Hašek spokojený ani s výkonem proti Dukle, přesto se klub z Ďolíčku radoval ze tří bodů po vítězství o jednu branku.

Kouč domácích očekává, že s Baníkem bude mít Bohemka těžkou práci. "Ostrava patří k nejtradičnějším týmům v lize. V poslední době se navíc zařadila k těm movitým. Neodmyslitelnou součástí jsou i fanoušci, kteří budou v Ďolíčku svůj tým podporovat. Naše vzájemné zápasy v minulé sezóně byly spojeny s bojem Baníku o záchranu prvoligové příslušnosti. Teď už mají vyšší ambice, získali zatím šest bodů z devíti možných," řekl Hašek.

Slezané zatím všechny body posbírali na domácím hřišti. Nejdříve udolali Jablonec, který Baníku pomohl vlastní brankou. Před týdnem pak na východ republiky dorazila Příbram, kterou hattrickem sestřelil Baroš. Mezitím Ostravané cestovali do Uherského Hradiště. Proti tamnímu Slovácku neodehráli špatný zápas, v samotném závěru si ale nepohlídali standardní situaci, po které se museli sklonit před soupeřem.

Trenér Baníku Pánik doufá, že se Barošovi a spol. podaří urvat první venkovní body. "Věřím, že budeme pokračovat v týmovém výkonu jako proti Příbrami, se stejným úsilím a nekompromisní hrou, jako se nám to dařilo v sobotu. Věřím, že Milan (Baroš, pozn. redakce) zase bude mít střeleckou chuť, někdo se k němu případně ještě přidá a přetavíme to v dobrý výsledek," řekl kouč Ostravy pro klubový web.

Bohemians budou chybět zranění Jindřišek a Martin Hašek. Nenastoupí také brankář Fryšták, jenž si stále odpykává trest za červenou kartu proti Příbrami. Baníku nepomůžou Stáňa s Bredou, kteří léčí zdravotní problémy.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Dostál, Bederka, Šmíd, Bartek - Reiter, Švec, Vaníček, F. Hašek, Mašek - Juliš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Jánoš, Hrubý, Holzer - Diop, Baroš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.64 - 3.09 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne se uskuteční duel mezi dvěma moravskými týmy. Domácí Slovácko bude hostit Olomouc. Ta v Uherském Hradišti nedokázala vyhrát už od roku 2012.

Domácím se podařilo z posledních osmi zápasů vyhrát pouze jediný, a to ve druhém kole proti Baníku. V minulém zápase Slovácko prohrálo po bojovném výkonu 1:0 na hřišti Sparty Praha. Lodivod Michal Kordula má k dispozici téměř kompletní kádr, když do zápasu nenastoupí pouze zraněný Jan Kuchta.

"Pro nás je to důležité utkání ve smyslu, že bychom se chtěli zvednout, udělat tři body, abychom měli v tabulce šest bodů a byli více v klidu. Je to kousek, takže pro diváky určitě atraktivní utkání. Olomouc bude mít v nohách utkání Evropské ligy s Almaty a jsem za to trošku rád, protože když jsem viděl Olomouc v Mladé Boleslavi, tak byla velmi pohyblivá a silná na míči a já věřím, že jim ten zápas sebere dost sil a my toho využijeme," ví obránce Jiří Krejčí.

Sigma v lize zatím prohrála oba své domácí zápasy a vyhrála v Boleslavi. Je nutno říct, že doma měla těžké soupeře, Slavii a Plzeň. Olomouc také ve čtvrtek zažila po dlouhé době utkání evropských pohárů. Ačkoliv většina týmů nemá s mezinárodní scénou zkušenosti, tak Sigma porazila Almaty 2:0. Trenér Jílek tak má důvod ke spokojenosti. Výhodou pro Sigmu může být, že na marodce neregistruje žádné hráče.

Václav Jílek hovořil před utkáním o náročnějším časovém programu: "Asi jsme takto nehráli dlouho, jen český pohár, a to byl jeden zápas. Teď to bude, doufejme, celý měsíc, minimálně nyní čtrnáct dní. Samozřejmě se příprava trošku změní s tím, že těžko můžeme dávat nějaký náročný trénink. Režim se stoprocentně upraví tak, aby byli hráči schopni odehrát i v tom vyšším nasazení, všechna utkání."
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Juroška, Hofmann, Krejčí, Reinberk - Daníček - Navrátil, Sadílek, Havlík, Petr - Kubala
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Plšek, Kalvach, Houska, Falta - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.14 - 3.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Utkání dvou dosud neporažených týmů se odehraje v nedělní podvečer, když do Teplic přijede pražská Sparta. Tu Teplice nedokázaly porazit už 8 zápasů v řadě.

Severočeši do sezóny vstoupili remízou v Příbrami. Poté dokázali rozstřílet Duklu a v minulém kole si odvezli bod z Liberce za remízu 2:2 Za Teplice září především útočník David Vaněček, jenž je momentálně nejlepším střelcem celé ligy. Proti Spartě bude domácím chybět pouze Vošahlík.

Pravý obránce domácích, Tomáš Vondrášek, ví, že i když Sparta má problémy, tak je velmi silná: "Trenér Ščasný sám říkal, že nemají dobrou koncovku, že se jim nedaří dávat góly. Jsou ale dobří v záložní řadě, tam mají obrovské množství kvalitních hráčů, kteří dokážou zápas rozhodnout, když se nedaří útočníkům. Podle mě se ale Sparta zvedá. A když se jí nedaří, dokáže výhru urvat silou."

Sparta se po vypadnutí z Evropské ligy soustředí už jen na ligu a domácí pohár. V lize je zatím stoprocentní, i díky výhře 1:0 nad Slováckem z minulého víkendu. Pražany ale trápí velmi rozsáhlá marodka. Do zápasu nemůžou nastoupit Zahustel, Wiesner, Kadlec, Drchal, Pulkrab a Ben Chaim.

"Na Spartu se každý soupeř připravuje speciálně, proto je pro nás každé utkání těžké. Zároveň ale víme, že musíme být nejlepší a chceme v každém zápase vyhrát. V Teplicích to nebude jiné," ví sparťanský obránce Costa.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Ljevakovič, Kučera - Moulis, Hora, Žitný - Vaněček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Chipciu, Radakovič, Kaya, Costa - Stanciu, Frýdek, Kanga, Plavšič - Šural, Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.60 - 3.32 - 2.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Dukla stále čeká na první body, další šanci má na hřišti Příbrami. Ta si zase před vlastním publikem chce spravit chuť po debaklu od Ostravy.

Příbram v minulém kole poprvé od návratu do první ligy narazila, a to hned dost tvrdě. Středočeský celek po domácí remíze s Teplicemi a následné přesvědčivé výhře nad Bohemians cestoval na půdu Baníku. Ve velkém stylu se před publikem uvedl ostravský patriot Baroš, který třemi brankami sestřelil snahu hostů o bodový zisk.

Po třetím kole tak Příbram zakotvila na devátém místě se stejným bodovým ziskem jako osmý Liberec. Před dalším střetnutím s Duklou ještě museli u Litavky řešit budoucnost talentovaného záložníka Matouška, který se rozhodl pro přestup do Slavie. Minimálně do zimy ale zůstane v Příbrami na hostování.

Sám Matoušek byl z transferu do Prahy nadšený. "Slavia je jeden z nejlepších klubů v Česku. Věřím, že jsem pro mě zvolil nejlepší cestu. Chtěl bych napodobit třeba Tondu Baráka, který přišel také z Příbrami a dosáhl tady velkých úspěchů," prohlásil mladý fotbalista.

Dukla se hned zkraje ročníku nachází ve svízelné situaci. Během prvních tří klání se jí ani jednou nepovedlo bodovat. Nejprve statečně, leč nakonec neúspěšně bojovala proti obhájci titulu z Plzně, následně si odvezla pětigólový příděl z Teplic a naposledy si na Julisce vylámala zuby na obraně Bohemians.

Na hřišti Příbrami by již měli Pražané uspět. Brankář Dukly Rada upozorňuje, že nepůjde o jednoduché utkání. "Hrát se bude u nich a v Příbrami je to vždycky těžké. Těžký je ale každý venkovní zápas, jak jsme zjistili třeba minulý týden v Teplicích. Musíme se na to pořádně připravit," řekl v rozhovoru pro klubový web.

Oba týmy se naposledy potkaly v květnu loňského roku. Na Julisce zařídil výhru domácím útočník Holenda, pro Příbram porážka naopak znamenala jeden z posledních hřebíků do sestupové rakve. Nyní je situace opět jiná a v roli favorita do utkání vstupuje Příbram.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Švenger - Nový, Nitrianský, Tregler, Skácel - Kilián, Květ - Rezek, Matoušek, Fantiš - Slepička
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Bezpalec, Chlumecký, Podaný - Brandner, Bílovský, Tetour - Holík, Schranz, Štursa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.79 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Sobotní odpoledne nabídne utkání mezi Opavou a Slovanem Liberec. Ten s Opavou v lize neprohrál už od roku 1999.

Nováček ze Slezska má nevýhodu v tom, že své zápasy hraje v brněnském azylu, jinak tomu nebude ani proti Slovanu. Opavě se vstup do sezóny nevydařil, když po třech odehraných zápasech patří mezi trio týmů, které zatím nezískaly ani jeden bod. Proti Slovanu nenastoupí Žídek a pravděpodobně ani Kayamba.

"Liberec je kvalitní, pohybově dobře vybavený soupeř, kterého je ale v našich silách potrápit. Základním předpokladem je, abychom se vyvarovali chyb, které nás srážely v prvních třech zápasech. Ale věřím, že znovu ukážeme herní odvahu jako v posledním utkání na Slavii. Zvažujeme nějaké změny v sestavě, uvidíme, jak bude tým vypadat před utkáním," řekl trenér Roman Skuhravý.

Hostující Liberec se v prvních zápasech prezentoval dobrým fotbalem. Slovan po výhře nad Karvinou a prohře v Plzni nedokázal doma porazit Teplice. Zápas skončil 2:2 a Liberec se tak momentálně nachází ve středu tabulky. Trenér Hornyák nemůže počítat s Hybšem a Knejzlíkem, nejistý je zatím start Kerbra.

"Viděl jsem Opavu na vlastní oči v utkání na Slavii. Je to velmi dobré, technické a kombinační mužstvo, které hraje odvážný fotbal. Mají takový podobný styl jako my. Čeká nás těžký a dobrý soupeř, ale budeme na to připraveni. Doufám, že se nám zápas povede," věří kouč Zsolt Hornyák.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Simerský, Radič, Hrabina - Jursa, Janetzký, Kuzmanovič, Schaffartzik, Zapalač - Puškáč, Smola
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Karafiát, Kačaraba, Mara - Breite - Pešek, Ševčík, Nešický, Potočný - Pázler
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.02 - 3.49 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Jablonec a Karvinou kromě zelenobílých barev spojuje také skutečnost, že ani jednomu celku nevyšel vystup do sezóny. Další šanci na první výhru dostanou týmy v sobotu, kdy se proti sobě postaví na jablonecké Střelnici.

Od Jablonce se čekalo, že naváže na dobré výsledky z jara a od začátku bude nejvíce zatápět hlavním favoritům na titul. Místo toho se však Severočeši trápí a ze tří zápasů získali jeden bod za remízu se Zlínem. Hned v prvním kole překvapil svěřence trenéra Rady ostravský Baník, následně na domácí Střelnici nestačili na pražskou Spartu a na zlínské Letné ztratili výhru až v posledních minutách.

Pokud se zelenobílím nepodaří zdolat ani Karvinou, je možné, že se Radova stolička začne povážlivě kývat. Zkušený kouč si je vědom, že mužstvo nezačalo sezónu ideálně. "Bodů máme málo. Čekali jsme, že to bude ze začátku jiný, ale takový je fotbal. Zápasy jsme nezvládli brankově, ale nemyslím si, že bychom byli herně špatní. Ale nestřílíme branky. To nás zdobilo v jarní části. Musíme se s tím poprat a věřit tomu, že se to otočí a šance začneme proměňovat," uvedl Rada.

Ještě v horší situaci než Jablonec se ocitla Karviná. Slezané jsou po třech kolech bez bodu a v tabulce jim patří poslední místo. Trenér Roman Nádvorník začal svou štaci s Karvinou v Liberci, kde jeho svěřenci padli až po brance v závěru. Následně putovali na hřiště Slavie, která si nebrala servítky a po čtyřech brankách lehce zvítězila. Stejný počet gólů inkasovali Slezané také od Mladé Boleslavi, které však přece jen byli zdatnějším soupeřem, na body to ale i tak nestačilo.

I přes nepříznivý začátek vyhlíží karvinský lodivod lepší zítřky. "V posledním zápase jsme sice udělali triviální chyby, ale hráči jinak pracovali a podali své maximum, na rozdíl od prvních dvou zápasů. Věděli jsme, že máme obrovsky těžký los. Přebudováváme mužstvo za pochodu a je to složité. Chceme ale zvládnout každý zápas, nejinak pojedeme i do Jablonce," burcoval Nádvorník.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Břečka, Lischka, Hanousek - Hübschman - Kubista, Trávník, Považanec, Jovović - Doležal
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Piroch, Janečka, Letić - Moravec, Panák, Mertelj, Budínský, Tusjak - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.71 - 12.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Fastav Zlín  (sobota 19:00)
V sobotu večer vyzve Plzeň na svém stadiónu Fastav Zlín. Oba týmy zažívají povedený vstup do sezóny, takže je bude zajímavé sledovat ve vzájemném souboji.

Vítěz minulého ligového ročníku směle vykročil za obhajobou, když po třech zápasech má na svém kontě plný počet bodů. V posledním zápase se Viktorce podařilo vyhrát i na hřišti silné Olomouci, poté co zápas jedinou brankou rozhodl Roman Procházka. Za domácí nenastoupí stopeři Hájek s Hejdou a také Daniel Kolář.

"Samozřejmě vnímám, jak Zlín odstartoval a jak se mu daří. Jsou na tom výborně, mají sedm bodů a drží se nahoře. Nás čeká hodně těžký zápas, trenér Bílek jim dal určitě impuls a teď pod ním podávají dobré výkony," varuje před Zlínem Matúš Kozáčik.

Ševci po výhrách s Boleslaví a v Opavě dokázali doma remizovat s Jabloncem. Zápas se sice pro Zlín dlouho nevyvíjel dobře, nicméně v poslední minutě se prosadil Beauguel. Proti Plzni čeká svěřence Michala Bílka obrovsky těžký zápas. Hostům navíc bude chybět Poznar se Železníkem.

"Plzeň se nenechá jenom tak překvapit, přece jenom už jsme tak tři zápasy hráli. Ví, co budeme hrát. Na druhé straně není jednoduché tento systém bránit. Pokud to bude klapat a bude se nám dařit kombinace, můžeme soupeře trápit," ví obránce hostů Petr Buchta.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Pernica, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kopic - Krmenčík
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Hnaníček, Buchta, Gajič - Podio - Matejov, Traoré, Jiráček, Bartošák - Beauguel, Džafič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.72 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (pátek 18:30)
Slavia suverénně proplouvá úvodem ligové soutěže a ve spanilé jízdě chce pokračovat také v pátek. Soupeřem jí bude Mladá Boleslav, která v minulém kole poprvé bodovala, přesto je proti Sešívaným outsiderem.

Domácí Středočeši si po nepovedeném začátku soutěže trochu zvedli náladu v minulém kole. Při bláznivé přestřelce v Karviné se dvakrát dostali do vedení, Slezané však ztrátu vždy dohnali. Do třetice již ale na boleslavský únik nenašli odpověď a po výsledku 3:4 se radovali hosté. Částečně tak odčinili předchozí nezdary proti Olomouci a Zlínu.

Co ale hráče v modrobílém dresu jistě trápí, je pohled na skóre. Dopředu to Boleslavi celkem jde, více branek totiž doposud vstřelil pouze páteční soupeř Slavia a Skláři z Teplic. Zároveň ale Středočeši inkasovali nejvíc gólů, konkrétně deset. Problém zatím nevyřešil ani jeden ze dvou gólmanů, kteří se mezi třemi tyčemi Boleslavi prostřídali.

Trenér Jozef Weber si je vědom, že proti Slavii jeho svěřence čeká náročný duel. "Druhé domácí utkání nového ročníku bude ještě náročnější, než bylo to první proti Olomouci. Proti momentálnímu lídrovi ligy budeme muset podat maximálně koncentrovaný a bojovný výkon bez individuálních chyb, jenom pak můžeme pomýšlet na úspěch," řekl lodivod Středočechů.

Slávisté zatím marně čekají na svého přemožitele. Tři ligová klání zvládli na jedničku, soupeřům nasázeli nejvíce branek a gólman Kolář kapituloval jen jednou. Po skalpech Olomouce, Karviné a Opavy se Sešívaní drží na špici tabulky, přičemž Plzeň a Sparta jsou v těsném závěsu.

O neporazitelnost málem přišli Pražané v předkole Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev. Až v nastavení zachránil remízu z penalty Hušbauer. Mezeru mezi zápasy s ukrajinským klubem vyplní cesta do Mladé Boleslavi. "Je to pro nás a musí být stejně důležitý zápas jako s Dynamem," prohlásil kouč Slavie Jindřich Trpišovský.

Bývalý trenér Liberce připustil, že může zamíchat sestavou. "Nějaké změnu budou, někteří hráči mají zdravotní problémy, ale na druhou stranu nechceme mužstvo úplně rozbít," dodal známý milovník kšiltovek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Keresteš, Fabián - Takács, Hůlka - Přikryl, Ladra, Konaté - Komličenko
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Frydrych, Ngadeu-Ngadjui, Zelený - Souček, Hušbauer - Stoch, Băluță, Zmrhal - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.23 - 4.33 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha330010:19
2.Viktoria Plzeň33005:19
 Sparta Praha33005:19
4.Fastav Zlín32106:47
5.Baník Ostrava32015:26
6.Bohemians Praha 190532015:56
7.FK Teplice31208:55
8.Slovan Liberec31113:34
9.1. FK Příbram31115:64
10.Sigma Olomouc31024:43
11.1. FC Slovácko31023:43
12.FK Mladá Boleslav31026:103
13.FK Jablonec30122:41
14.SFC Opava30032:70
15.Dukla Praha30033:90
 MFK Karviná30033:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1276)

Přidat komentář
sosna

1. pro Martina Hálu

Reagovat
Greny

Jinak odveta Slavie v LM by mela byt na CT sport

Reagovat
shitcool

Reagovat
Pablos

jj je tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Taky jsem si toho všiml. Neříkali, že už LM na ČT nebude?

Reagovat
mistr129

LM jako taková se bere až od 4.predkola. Do 3.predkola se přenosy prodávají individuálně, přičemž Slavia má myslím dohodu s O2, že domácí zápasy budou tam. S Ukrajincema se ale zřejmě dohodla ČT.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože nemá Slavie dohodu se Soukup TV když jsou s Tvrdíkem takový kámoši

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Kopaná Jaromíra Soukupa by byl dobrej bizárek

Reagovat
mistr129

Dynamo Kyjev-Slavia Praha Jaromíra Soukupa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Tak snad vyhrajeme.. Jakýmkoli rozdílem. Normálně bych se bolky nebál, ale teď to kvůli Kyjevu bude hodně těžký. V předpokládaný sestavě bych jen vyměnil tecla za škodu, aby byl Standa fit na dynamo

Reagovat
PlackaSKS

A chalus proto nám spíš nenastoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

A místo Zmrhala ještě čekám Olayinku

Reagovat
PlackaSKS

to je podle mě 50/50 no...

Reagovat
F.Torres

Dnes rozhodně zatím nejtěžší zápas. Ne vzhledem k soupeři, ale vzhledem k dalšímu zápasu s Dynamem. Věřím v uplácanou výhru, hlavně to ale dát alespoň za nějaké body, samozřejmě věřím ve 3, ať se naladíme na cestu na Ukra.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce slávie hrát nějakou důstojnou roli v evropě tak týmy jako bolka musí dávat s prstem v nose i ve tři ráno.

Reagovat
F.Torres

tak jde hlavně o to, že hlavami jsou v Kyjevě a nastoupí hráči, kteří pravidelně nemusí nastupovat

Reagovat
dinss

Jenže pokud hraješ LM/EL či kvalifikaci tak se na ten zápas nemusíš připravit v hlavě jelikož tě nějaká Bolka, Příbram atd vůbec nezajímají a hrát úterý a v pátek taky není žádná prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Píše fanoušek Zlína...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost 3/10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PBLead

A?

Reagovat
salami

Očekávám větší porci minut pro Balutu, Olayinku a předpokládám i Zelenyho s Frydrychem v zakladu, naše ofenziva by si s tou deravou obranou MB měla poradit.

Reagovat
salami

Neměla náhodou ct dávat páteční zapasy?

Reagovat
shitcool

Ne, pondělní tuším

Reagovat
salami

Ale bohužel to není pravidelný, aby se v tom prase vyznalo.

Reagovat
Shevchenko

A bude tohle kolo něco na ČT?

Reagovat
bobis21

pondělí Baník na bohemce ...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Spalovač šancí

To je jednoduchý. Plzeň, Slavia, sparta na O2 a pak jeden zápas na ČT. ČT by měla být v pátek, ale může se měnit s ohledem na poháry (což bude skoro pořád).

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Škoda že nehrajou s někým silnějším Bolku by dali i s juniorama.

Reagovat
PlackaSKS

ty kurvo

Reagovat
ratusek

Cci aby to bylo vyrovnané ta liga. Ne že budete ještš suverenější než Plzeň loni

Reagovat
PlackaSKS

sice zatim byly výsledky i hra suverénní, ale už dneska podle mě dost narazíme.. takže koukej fandit nám a ne rumunům nebo plzni

Reagovat
dinss

Bolka 1:1 SKS

Jablonec 3:0 Karviná

Opava 2:2 Liberec

Příbram 2:1 Dukla

FCVP 2:1 Zlín

Slovácko 1:1 Olmík

Teplice 0:0 Sparta

Bohemka 3:2 Ostrava

Reagovat
shitcool

Bolka 0:1 SKS

Jablonec 2:1 Karviná

Opava 1:0 Liberec

Příbram 0:0 Dukla

FCVP 2:0 Zlín

Slovácko 3:1 Sigma

Teplice 0:2 Sparta

Bohemians 0:0 Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám hlad po výhře ze strany sešívaných, lavička se bude chtít vytáhnout. Nové posily by si mohli "šťouchnout" trošku déle, aby se dostaly do herní pohody.

Tip 0:2, oba góly v druhém poločase.

PS. Tip Eurofotbalu je trollení či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to trollení, vidím to v tom nějakou fantomasovinu. Něco jako s Marokem, kde věřili v překvapení (proč by ne, překvapení se dějí)

Reagovat
andrew96

A pak, že to nikdo nečte.

Reagovat
ratusek

Bolka 1:4 SKS

Jablonec 4:1 Karviná

Opava 1:2 Liberec

Příbram 0:0 Dukla

FCVP 3:0 Zlín

Slovácko 1:1 Sigma

Teplice 1:2 Sparta

Bohemians 2:1 Ostrava

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka nás nedá ani za nic

Reagovat
ratusek

No budem rádi za bod

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak třeba já tam jedu proto abych viděl výhru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo ma nejvic nabehanych km, vyhranych soubouju(vic nez nekteri obranci) a v podstate pravidelne se objevuje v hodnoceni InStats index v TOP3. Tudiz moje tvrzeni, ze pro uspech Baniku obetoval osobni statistiky,penize a ego se zaklada na pravde.

Takze jediny kdo si tady pod minulym souhrnem udelal nebetycny trapas je Hokaidopust, ktery si hloupe vytahnul jedno slovo z kontextu a pak se to snazil zachranit "psychologickym" rozborem moji osoby

Na Bohemce zadny zazrak necekam, ale bod bysme mohli urvat. A doufam, ze budeme pokracovat v bekani "Dresy bile...", proti Pribrami sme si to nacvicili na celkem dobre urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufam, v 3 body moc neverim a myslim si ze budem radi za 1 ale treba synci prekvapi!

Reagovat
Miguel19

Fillo do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod bude fajn, 3 body super. Pokud bychom vyhráli, tak je to nás nejlepší vstup do sezony od 2009/2010 kdy jsme měli po 5 zápasech 8 bodů, pokud se nemýlím.

Reagovat
Puskas

Reagovat
diskoschlampe

Dají se ty statistiky někde najít?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Han střelil první

Nechci být hnidopich, ale asi čekal odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hokaidopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já moc nechápu. Cukrouš to podal celkem slušně a má pravdu, Fillo skutečně v různých statistikách je na vrcholu a očividně má i jiné úkoly než jen góly a asistence.

Co se týče peněz, pokud skutečně má danou smlouvu, kdy peníze se odvíjí od jeho bodů, tak pak se dá pochopit i to, že obětoval nějaké peníze. Každopádně, je nesmysl, jak na Filla někdo plive jen proto, že nemá tolik bodů. Jeho herní přínos je obrovský a porovnávání s Holzerem, který zatím ukázal že umí běhat a pozdržet míč v rohu, to byly taky nesmysly - tím neříkám, žes to psal ty..

Reagovat
Bakary3

Ja treba Banik ani Filla nemam nejak na ocich, nehodnotim, je mi to jedno a myslim, ze i ostatnim nebanikovcum.

Spis jde o to podani, jakoze Fillo je snad rodinnej chachar a hned, jak prisla nabidka, rekl si "a je to tu, Banicek me vola do zbrane, jsou sice na padaka a budu mit min penez, ale jdu do toho!".

To je samozrejme nesmysl, snad vsichni vedi, ze z Teplic, kde hral stred tabulky, ho do klubu, kde velmi realne hrozil sestup, musely pritahnout prachy.

Je mi jasny, ze to od Banikovcu schytam, ze vubec nevim a nerozumim tomu, ale tohle vykresleni Filla jako srdcare, co si utrhnul kvuli Baniku od huby a snad rezignoval na nejakou svoji karieru, je proste vtipny.

A mimochodem, jako by z pozice pravyho zaloznika nemohl byt produktivni, jak to tu bylo podavano, ze to je vlastne ocekavatelny..., to snad ani nema cenu komentovat.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Stylem, jakým to tu podáváš to ale nikdo nepsal. Nám je jasné, že to není žádný chachar.. Na druhou stranu, jeho působení rozthodně není jen o tom, že inkasuje spoustu peněz, na hřišti si to odprdí a půjde dále.. Jo, asi bychom všichni čekali více bodů, ale to třeba příjde.

Navíc málokdo, kdo takhle plive na Filla vidí to, že se mu očividně nehraje dobře s Pazderou, že se kolikrát musí vracet až někdy k vápnu, že kolikrát selže nabíhající hráč, jelikož centry Fillo dává výborné. Ve výsledku jo, čekali jsme od něj více, ale rozhodně to není takový průser, jak se to tu snaží někteří psát.

Reagovat
Bakary3

Napsal to presne tak, ze Fillo se obetoval sportovne i financne pro Banik, hokaido jen reagoval na tohle.

Jinak si myslim, ze mimobanikovci nijak Filla nehodnotili, pak se az chytli tohohle.

Jak rikam, Fillova vykonnost je mne a snad i ostatnim sumak, jen ta Fillova obhajoba byla proste hoodne vtipna, to je to, o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sportovně - to nikdo nemůže vyvrátit. Nevíme, jaké má úkoly a dle jeho herního projevu to prostě není ten typ hjráče, co by utíkal jen dopředu. Finančně to vyzní všelijak, to chápu, nicméně postavení jeho smlouvy tady taky skoro nikdo nezná..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas na ocich, nehodnostis, je ti to jedno ale stejne tady budes mudrovat?

Reagovat
Bakary3

Jo, jak jsem napsal, jeho vykony nehodnotim a o tom ani cela ta diskuze nebyla, ale jak vidim, zase te nejaka souvislost vubec nezajima.

Tak jsi aspon zase vyblil nejakej radoby drsnackej ster, splneno, nebudu lhat, ze jsem cekal neco vic, nedejboze inteligentni reakci

Reagovat
smazaný uživatel

Hned v prvnim odstavci priznas, ze o tom vis kravske lejno a dodas ze ani vedet nechces bo te to nezajima a pak tady budes prednaset o tom jake argumenty jsou spravne,mimo, vtipne atd. ? Tak jako kde to sme?

Reagovat
Bakary3

Neresily se jeho vykony, ale to, cos napsal, ze kvuli Baniku obetoval svoje ego a PENIZE, coz je samozrejme nesmysl, kdyby nedostal nasypano vic nez v Teplicich, do Baniku, kterej byl zralej na sestup, by nesel.

Tady sme, jen porad nejsi schopnej to pochopit.

Ale jasne, ze jsi urcite mluvil s Brabcem, Fillem, nejakym vasim insiderem...nevim, a ti ti rekli, ze to tak samozrejme neni, takze to tak proste je a mas pravdu.

Vsichni ostatni vedi, ze je to nesmysl, akorat se ti tu smeji.

Smutny je, ze neumis k nicemu tykajicimu se Baniku pristoupit objektivne a jses za blbce, bohuzel to nevidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny kdo byl schopny prednest validni argumenty sem byl ja (a Safy), takze je spis k smichu to, jak se tu snazis za kazdou cenu neco shazovat i kdyz o tom, jak si sam priznal, nevis vubec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, je smutné, když o mě někdo napíše, jako o Šafym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Hele vy dva - nehádejte se, mám z toho trauma a zaděláno na hemeroidy. Mějte na mě trochu ohled...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

Tohle je směsny, hokaido minule ukázal daleko vyšší úroveň, naprosto setrel toho blba a ten teď uboze kope kolem sebe místo aby mlčel a doufal, že se na to zapomene.. A rozhodně nešlo o filla a jeho přínos. Šlo o další trapnou scénku cukrouse.. Jednu z mnoha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já tady vůbec neřeším to, jakým způsobem to Cukrouš podával. A nějaká úroveň mi je úplně u prdele. Úroveň tohohle tvého příspěvku taky není zrovna na extra úrovni, no a co.

Primárně jde o to, že Cukrouš se prostě zastal Filla, možná to napsal víc expresivně, ale to už je druhá věc. Tady jen napsal, že Fillo je ve spoustu statistikách hodně vysoko, tzn. rozhodně to není zbytečný hráč, který by jen bral velké prachy..

Reagovat
PlackaSKS

ted se zastal filla a zoufale si zase rejpnul do hokaida. minulej tejden se ale ztrapnoval a ted v tom pokračuje. úroven mého příspěvku (byt sebenižší) na tom vůbec nic nemění...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a nejlepší reakce na to je facepalm.. Tak to pak jo

Reagovat
PlackaSKS

když jde o člověka se kterym se nedá rozumně domluvit (a to rozhodně tenhle případ je), tak je to nejlepší řešení... teda hned potom ho úplně ignorovat

Reagovat
smazaný uživatel

PlackaSKS16.07.2018 08:29#

Ot: hmm, Kessel do Baníku..

PlackaSKS17.07.2018 16:58#

jak sem nakoupil, tak prodávám.

To chodis na nakupy do hladoveho okna?

Reagovat
Bakary3

Presne, Filla prinos nikdo neresi, spis jak byl podavanej jeho prichod a pusobeni v Baniku, jak kdyby pro nej obetoval zivot, ci co.

Reagovat
Hokaido

Já fakt nemám nic proti Fillovi, ale Cukrouš psal, že obětoval všechno ve prospěch Baníku, což prostě není pravda. Fillo za vás hraje jen a jen kvůli penězům, a nemění to nic na tom, jak je teď platnej hráč.

A spíš mě pobavil ten Hokaidopust, proto jsem takhle reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo za nás hraje proto, že jsme mu nabídli peníze. To je jasné, kdo jiný by šel do týmu, co dlouho hrál max o záchranu. Ale na druhou stranu to zase nemusí být tak horké, viz podmínky té smlouvy. A navíc, hráč, který bude makat jako Fillo, tomu ty peníze bude přát z chacharů snad každý. Jen si nemyslím, že by tady někdo reálně věděl, kolik skutečně bere..

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je, jak nam furt cpou ze, tu je kvuli penezum coz nikdy nikdo nerozporoval. Jde o ten jeho pristup, kdy bezkonflikne prijal jakoukoliv roli a dal se chova jako prikladny profik. Co by za to treba na Sparte dali... Kdyz sem cetl, co provadel ten cernoch v Srbsku...brrr.

Taky sem si myslel, ze bude vic produktivni a rozhodovat zapasy ale kdyz je misto toho schopen plnit nadstandarte jine dulezite ukoly na hristi tak mi to vubec nevadi a nevidim v tom zadny problem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie má neskutečnou formu a Boleslav udolá 3:1. Jak tak koukám na kurzy tipáče v článku, tak rozhodně doporučuji vsadit u Fortuny, ta má výhodnější kurzy!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipac: 1 - 4,61, 2 - 1,77

Fortuna: 1 - 4,60, 2 - 1,78

Vazne?

Reagovat
PavlíčeQ

Asi nějaký zaměstnanec Fortuny

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemku přejedem

Reagovat
mistr129

Nerad bych, aby byla sestava úplně změněná, ale trochu bych to protocil. Aspoň Frydrych, Zelený a Tecl, nevím jak jsou na tom posily.

Reagovat
NataženýTříslo

Slavia má od majitelů jasný cíl na tento rok, a to je první místo v lize.

Úspěch v Evropě je jen bonus a určitě to pro ně není na 1. místě.

Z toho důvodu jsou zdejší obavy, že se budou šetřit na Kyjev zcestné.

Titul je n.1. Cíl pro další rok je dostat se do základní skupiny LM. Chceme se stát především suverénním týmem v české 1. lize.

Reagovat
ZB 07

Bude dnes Baluta v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. I S Olayinkou.

Reagovat
Puskas

Kvůli fantě? To mě napadlo už v úterý, od té doby je tam oba mám:).

Reagovat
ZB 07

Jo, už jsem ho tam dal Tohle kolo se stavělo nějak lehce, takže čekám tak 20 bodů.

Reagovat
Puskas

od každého hráče?

Reagovat
ZB 07

Kéž by Spíš vždy, když do svýho týmu vkládám obrovský naděje, tak je to totální provar.

Reagovat
Puskas

Já minule na poslední chvíli vyřadil Hušbauera s Barym a zapomněl jsem na to. Nějaký čas jsem se radoval z přívalu bodů, než jsem to otevřel...

Reagovat
ZB 07

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

To já poprvé sundal Barymu kapitánskou a dal ji Krmenčíkovi ale i tak good zatím skoro 60 bodů ve 2 a 3 kole to první kolo bylo na hovno

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Něco mi říká, že dneska nastoupí s kapitánskou páskou JZ8

Reagovat
Coutinho10

podle mě jo...čekal jsem ho už v úterý podle toho, co Tvrdík naznačoval před tejdnem, takže když nebyl při LM, tak bude dnes

Reagovat
ZB 07

tak snad...i bych si vsadil, že dá gól.

Reagovat
Coutinho10

j uvidíme ještě podle celkovýho složení zálohy, ale nabízí se to

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kolik lidí se chystá v neděli na Žižkov?

Reagovat
smazaný uživatel

tip EF

Reagovat
alegre

Tip EuroFotbal.cz: 1

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný tohle musel být překlep.. to snad redakce nemyslí vážně.. těžkej trolling

Reagovat
Greny

a tak proč ne? nikdo nevi v jaké sestave Slavia nastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím.. i s beckem je rozbijou

Reagovat
Blasphemer

Zrovna loni na podzim těžce dojeli na to, že hráli i další soutěž a špatně rotovali sestavu. Je to sice o dost méně pravděpodobné ale stát se to může i letos počínaje dnešním zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Toho se trochu obávám, neboť Šilhavý tu rotaci totálně nezvlád, vesměs každej zápas nastupovala fungl nová jedenáctka. Pak došlo i k takovým bizarnostem, kdy v největších šlágrech (třeba právě s Plzní) šetřil Šilhavý některé hráče Nicméně Trpiš se vyjádřil tak, že určitě nějaké změny budou, ale nechce to úplně rozbít.

Reagovat
Blasphemer

Jo, občas jsem jenom kroutil hlavou. Jsem zvědavý, jak se s tím Trpišovský popere. Zkušenosti s Evropou už sice má, ale to měl Šilhavý taky a totálně to nezvládl.

Nejlepší je na tohle Vrba. Ten na to totálně sere a točí to svoje 11 + 3 stálí náhradníci. Akorát je teda po tom kolotoči na jaře půlka hráčů zraněná a ta druhá totálně vyflusaná.

Reagovat
Greny

Vrba to jeste nedomyslel ... protoze na jare ma tocit tu druhou 11 + ty tri nahradniky :)

Reagovat
mistr129

Já to u vás fakt nechápu. Hrajete celou sezonu v 15 hráčích, půlka hráčů chlastá první ligu a stejně jste každej rok ve hře o titul a o jaro v Evropě

Reagovat
Greny

a to jeste vetsinu zapasu rozhodnou v zaveru zapasu

Reagovat
andrew96

Takoví ManU. Až na to chlastání. A 15 hráčů.

Reagovat
mistr129

A na ten boj o titul

Reagovat
ratusek

a přesto toho Slavia ani Sparta nedokázaly využít v lize a nechali Plzni titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my máme starosti sami se sebou, že jo a Křéťův pokus x omyl prostě jednou vyjít musí, každý neúspěch nás o krok přiblíží úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bolka není měřítko

Reagovat
mayday

V Boleslavi dvojka, Boleslav musí být od začátku přibitá na spodku, v boji o sestup.

Reagovat
mike.84
Reagovat
Losinho

Snad to dáme, Bolka je v klidu po výhře nad Karvinou.

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Fanta se zdražuje jak potraviny tvl nad sestavou přemýšlím zatím 15 minut a stále tam mám 15% postih

Reagovat
Puskas

To jako čekáš 15 min. u té samé sestavy, že to sníží?

Reagovat
smazaný uživatel

nene jsem dlouho skládal tým na nové kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, vymyslet něco "bez risku" už absolutně nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec mi to vyšlo i když se stopery kaya a radakovic to asi nedám v suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

ještě doufám , že pepa hušbauer dnes neanastoupí aby mě to nenasralo

Reagovat
Kepy_FCB

B05-FCB 1:1

BOL-SLA 0:2

OPA-LIB 0:1

PEL-KAR 2:0

PLZ-ZLI 3:1

PRI-DUK 4:0

TEP-SPA 2:2

SLO-OLO 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Krom té příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bohemak12

Reagovat
smazaný uživatel

Raději pro jistotu tetteh i olay v sestavě kvůi sázky vízka se švancym

Reagovat
ZB 07

OT: Zbrojovka v následujících 4 kolech pokáždý na ČT a ještě k tomu v naprosto dementních termínech. Zápas v Ústí ve čtvrtek odpoledne, takhle se dělá fotbal pro fanoušky

Reagovat
Greny

ze jsou z venkovnich zapasu me teda vubec nevadi

Reagovat
ZB 07

Ale člověk si něco naplánuje a pak přijde ČT a změní termín o den dopředu/dozadu...a to Ústí ve čtvrtek, to jsem fakt zvědavej, kdo tam pojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, vždyť za dva týdny má být na ČT Jihlava

Reagovat
ZB 07

Tak asi budou vysílat dva zápasy za víkend. Nám kvůli ČT přesunuli termín zápasu s Prostějovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už to vidím. Vás tam teda vždycky tlačí za každou cenu

Reagovat
Civers

Jako ten co to škrábl je dement, na cizí auto se nesahá, ale Limba stojí jak kokot

Reagovat
sosna

Proč jak.

Reagovat
Blasphemer

Čůráci, no. V Plzni normálka, a to ani nemusíš mít káru jako Limberský. Já mám auto za zlomek ceny co on a při parkování v centru mi ho taky nějakej kokot poškrábal klíčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak Limba delal v perlovce

Reagovat
Greny

Masopust uz bude hrat za Jablonec?

Reagovat
Coutinho10

Tak Baluta i Olayianka v základu a těšim se i na Zelenýho

Základní sestava: Kolář – Frydrych, Ngadeu, Pokorný, Zelený – Souček – Baluta, Stoch, Hušbauer, Olayinka – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Coufal, Valenta, Zmrhal, Tecl, Kúdela, Bořil

Reagovat
smazaný uživatel

ok..jdu redukovat cenu sestavy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

ja su celkem vpoho, mam jeste 3,5 mega tak premyslim co by se s tim dalo udelat

Reagovat
Coutinho10

já uvažuju, že tam zakomponuju ještě Balutu, ale nevim místo koho, takže to možná nechám bejt

Reagovat
Greny

dost me sere ze Zeleny je zaloznik toho bych jinak vyuzil

Reagovat
Coutinho10

jojo taky ...takhle se mi ho tam davat nechce

Reagovat
Greny

ted resim problem zda Sural x Masopust a zda tam nechat Slepičku

Reagovat
PlackaSKS

masopust je dlouhodobě zraněný, ne?

Reagovat
Greny

ja myslel ze je ok :) nevim proc

Reagovat
PlackaSKS

no já si nejsem úplně jistej

Reagovat
PlackaSKS

jsem trošku nervozní z pokornýho a frydrycha... na můj vkus prostě až moc změn. co se mi ale líbí, že tam netlačí za každou cenu kúdelu a že teclík je jasná jednička pro úterý

Reagovat
Greny

videl jsi sestavu Plzne? to mi rekni ze neubrani trojku : Ladra, Komlichenko a Konaté ... jinak tam neni nikdo pouzitelne dopredu

Reagovat
PlackaSKS

myslíš bolky? neviděl... ale viděl sem hrát pokornýho, bohužel a frydrych když bude mít den, tak konatého vymaže, když ne, tak bude průchodák. od zelenýho moc nevim co čekat, moc toho za nás neodehrál...

Reagovat
Coutinho10

Kúdely jsem se bál...takhle s tim nemám problém...aspoň uvidíme, jak jsme na tom

Reagovat
PlackaSKS

jako je pravda, že tohle je z půlky naše béčko a ty jména vypadají neskutečně... chtělo by to rychlej gol, pak se snad bolka sesype a já se nebudu klepat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Kdybych měl prachy na tipáči, tak tam pošlu 1 - Pokorný v základu...

Reagovat
Greny

radeji mi rekni zda bude hrat Masopust

Reagovat
ondrasch77

nevím..., už jsem ti psal dole...

Reagovat
PlackaSKS

jediná šance je, že souček a michael je nepustěj přes půlku, jakmile jsou u našeho vápna, tak je to zlý

Reagovat
Greny

jakej je napad hrat Slepičku ve fante?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me skvelej

Reagovat
Blasphemer

Za ty prachy určitě dobrej. Já ho chtěl dát taky, ale nakonec převážil Mashike-Sukisa, kterej stojí skoro stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně přesně stejné uvažování.

Reagovat
HorajzmAmmann

u všech

Reagovat
FCSL

Asi by měl dostat přednost Pázler. Zatim je produktivnější a do venkovních zápasů se hodí víc, i proto hrál v Plzni a doma 2x Mashike

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej, mam ho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Weber postavil snad vsechny defenzivni hrace co ma k dispozici ne?

Reagovat
TheMally11

Hlavně že ČT má mít páteční zápasy ... Boleslav - Slavia vysílá kyslík

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíte ? bude za Jablonec hrát Břečka a nebo Hovorka ?

Reagovat
Greny

ja zas nevim co bude z Masopustem

Reagovat
smazaný uživatel

zraněnej mam pocit...mohl by tam hodit mladička Pleštila, protože Acosta byl spatnej :d

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Nemám vůbec info...

Reagovat
Greny

ajo dík tak ho tam nedam :)

Reagovat
ondrasch77

Ono je to stejně asi jedno jestli ho tam dáš nebo ne... Proti Spartě měl na noze tři góly během první půle a dal stejně hovno, tak to vyjde na stejno

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě nedavat:) Já doufam, že tohle kolo zase stahnu nějakej naskok a posunu se dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Břečka, je lepší

Reagovat
ondrasch77

Těžko říct..., tipoval bych to na Břečku, protože je Rada po zápase ve Zlíně chválil...

Reagovat
mistr129

Baluta přes toho kluka není pomalu vidět

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Není Konaté trochu vyžranej?

Reagovat
Greny

on hodne nabral to je pravda .. ale nemusi to byt nutne ze je tlustej

Reagovat
Coutinho10

tyvole ufffff

Reagovat
mistr129

Co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky uz do Galaxie Sport ho fakt nemuzu vystat.. na CT Kozomrd a tady tenhle blbecek prej, ze to rozhodci vyresil citlive, kdyz prerusil hru s dvouma balonama.. pritom je to presne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

*od

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pokorný naplňuje moje očekávání

Reagovat
Artaxerxes

Hroznej?

Reagovat
mistr129

Nevím jestli má Bolka horší dresy nebo tu výsledkovou tabuli

Reagovat
Greny

Stoch je dneska hroznej

Reagovat
Miguel19

Ten Olayinka hraje jak splašená gazelka.

Reagovat
Greny

vypada dost neohrabane

Reagovat
kolouch

Je to drevak. Na kridle naprosto nepouzitelny. A ja ho mam ve fante

Reagovat
Greny

nesoudil bych podle jednoho polocasu v zakladu

Reagovat
monty25

Já taky, přitom stál stejně jako Škoda.

Reagovat
Greny

já mám Škodu (C)

Reagovat
monty25

Kapitána mám Doležala.

Reagovat
Greny

toho jsem vyhodil a dal tam Slepičku :)

Reagovat
kolouch

Aby hral :-)

Reagovat
PavlíčeQ

To je docela odvaha.

Reagovat
ondrasch77

Dost bych se divil, kdyby Doli nehrál...

Reagovat
monty25

Reagovat
PavlíčeQ

No jo gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

takhle rezignovat na kapitána

Reagovat
monty25

Reagovat
Greny

Šeda

Reagovat
Miguel19

Šeda

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaal Škodaaaaaaaaaak

Reagovat
Mass

Máte někdo stream na Bolka-Slavia?

Reagovat
Mass

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Haha, když tvůj tým nemůže, gólman Bolky pomůže

Reagovat
Greny

Pristi tyden chyta Mikulec

Reagovat
KingMaster13

Golmani Bolky to je nekonečná sága

Reagovat
PavlíčeQ

Tohle kolo ve fantasy proti sobě. Když jsem koukal na tu tvojí sestavu, tak si docela věřim

Reagovat
KingMaster13

Věřit si můžeš ale Slávinka udržela 0, což je pro tebe solidní průser A taky Olayanka ti nebodoval

Reagovat
PavlíčeQ

Začátek nic moc, ale bude votočka

Reagovat
KingMaster13

Já jsem to vsadil na naší obranu a povedlo se Teď ještě aby nezklamal zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, když se nemusíš vůbec snažit, a přesto s prstem v nose vyhraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se absolutně nelíbí Zeleny... Neskutecnej rozdil v tech krajnich becích...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to se asi koukáme na jinej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi ze ma silu v osobnich soubojich na urovni starsiho zaka a prvni dotyk tragickej a v rozehravce je posranej, z prvni na Pokornyho nebo centr nikam... Jediny pekny je jak piluje lajnu sem a tam

Reagovat
smazaný uživatel

To mně právě naopak, mile překvapuje

Reagovat
exse

Myslíš Frydrycha, ale chápu, jsou si podobní.

Reagovat
mistr129

Stoch, Olayinka a Zelený špatný. Líbí se mi Souček, Baluta, Ngadeu a Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

JUN JUN TOMAS JUN

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka hraje dost nevyspěle. Nevypadá to, že se nějak výrazně posunul od Dukly...

Reagovat
exse

Tak hlavně on musí hrát na hrotu, na křídlo nemá vůbec předpoklady.

Reagovat
Coutinho10

Zeleny...proc se bojis vystrelit

Reagovat
KingMaster13

Za to Stoch je druhej extrém. Ten moula pálí i z pozic kdy to tam prostě nemůže spadnout. Tím zajebal dost akcí, ať raději střílí Hušby, to je skoro vždy nebezpečná střela. Stoch potřebuje mít prostor a ten ne vždy má

Reagovat
Artaxerxes

On to furt zkoušel i na jaře, navíc fakt moc těch gólu z toho nedává

Reagovat
Coutinho10

j skoda, ze Husby je tolik vzadu...chtelo by to 2. kousek at je klid

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi Coufal no

Reagovat
monty25

Takže Olayinka 0 bodů

Reagovat
Blasphemer

Měl bys bejt rád, já ho mám dokonce jako kapitána.

Reagovat
PavlíčeQ

Že já tam nenechal toho Krmenčíka

Reagovat
Miguel19

Dobře jsem vyměnil za Škodováka

Reagovat
Coutinho10

tim me celkem stves , ale jsem na tebe pripravenej

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze jsem se nenechal zlakat ale poucil jsem se a dal tam Husbyho, ale dnes asi k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

Vítkovice

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pískej konec, to je hrozná kopaná

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Škoda dobrý MMA

Reagovat
lada.sp

do píči co udělali s tím livescore,..bude už jsem přechlastanej a přefetovanej ale prostě se v tom nevyznám

Reagovat
Coutinho10

no twl..to mohl bejt pruser..

Reagovat
KingMaster13

Naštěstí je to tam. Pokud dnešek byl zastírací manévr na Kyjev, tak jim to vyšlo parádně

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tak ještě ať vyjde Manchester United a budu mít dobrej víkend

Reagovat
Coutinho10

me by bodlo do fanty cisty konto u vas, takze 0:0 ideal

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

tak nic...hned penalta pro vas

Reagovat
lada.sp

no to je kokot panebože, tohle jsem dával i já v žácích okrese

Reagovat
Blasphemer

Konaté

Reagovat
lada.sp

Reagovat
KingMaster13

Konaté A Frydrych taky dobrej dřevák tohle tam vyrobit Fuj tajbl, upocený vétězství a fakt dost. Jako jsem za tuhle výhru fakt vděčnej. Zvedne to sebevědomí ale ten výkon byl hrozivej. Budu doufat, že to bylo velkýma změnama v týmu, nesouhrou a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej zápas s už klasickým štestím na straně Slávie, nic novýho. Letos jízda na titul

Reagovat
KingMaster13

Sparta takhle uhalužila zápas v Jablonci a Plzeň proti Liberci a Olmiku Trocha toho štěstíčka a takovéhle zápasy rozhodují o titulu. Juventus v Serii A to taky není žádná krasojízda

Reagovat
lada.sp

no jo,ale na nás a Plíseň hejtují, jenom vy hrajete ten krásnej totální fotbal přeci

Reagovat
KingMaster13

Tak ty první 3 zápasy+ Kyjev byli nádherný. Dnes bylo asi 5 změn v sestavě a bylo to sakra znát. Ačkoli je průser, že to bylo znát až tak moc

Reagovat
lada.sp

no a ted si vezmi že postoupíte do LM, to vás kvůli únavě porazíme snad i my s Váchou na DM

Reagovat
KingMaster13

Tak ta ofenzíva bude snad ok, Baluta s Olayankou se se zbytkem týmu sehrají+ snad Olayanku už neuvidím na křídle. Horší jsou krajní beci Tam jak nehraje Bořil s Coufalem tak je to sakra znát. Frydrych hroznej a Zelený je spíš průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl opačně Frydrych průměr a Zelený hrozný

Reagovat
KingMaster13

Frydrych se tam nechal kolikrát vykoupat a nebýt Konate kopyto tak dnes 3 body nevezeme

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň takhle prohaluzila vloni minimálně půlku sezóny, takže o tom žádná. Sparta, ta už ztratí klasicky v Teplicích...

Reagovat
KingMaster13

V Teplicích vám to nejde no Třeba to tam urvete jako v Jablonci, nepodceňoval bych vás

Reagovat
lada.sp

letos po mnoha letech tam jedu..vyzbrojem vodkou,rumem, tramalem a trávou, myslím že vyhrajem

Reagovat
KingMaster13

Tak uvidíš no Ono i remíza není průser, furt máte oba své rivaly na dosah

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ještě aby ne po čtyřech kolech!

Reagovat
KingMaster13

Minulý rok po 4 kolech jste byli za Plzní už asi o 7 bodů, ne? To je kurva posun

Reagovat
Kang & Kodos

Až po pátým snad. No teď to minimálně o ty dva asi bude, Teplice jsou dlouhodobě zkurvená destinace. Nikdy nezapomenu, jak jsme tam v 2014 rupli někdy v 28. kole, kdy to vypadalo na další titul bez jediný porážky

Reagovat
KingMaster13

Třeba tam vyhrajete podobným stylem jako v Jablonci Nikdy nevíš ale hraje se tam vždy blbě

Reagovat
ondrasch77

To nemyslím..., Tepláky se na něvždycky hecnou a nic jim nedarujou. My se naopak většinou přemotivujeme a vyhrává Sparta "našimi vlastenci"

Reagovat
KingMaster13

A proč na nás to umíte a na ně ne? Šmejdi, snad alespoň doma to proti vám urveme

Reagovat
ondrasch77

Řekl bych, že je to těma dlouhodobýma nelichotivýma výsledkama... Vy máte nervy z nás, že jako už musíte a poserete to, stejně tak my ze Sparty..., víc bych za tím asi nehledal

Reagovat
KingMaster13

To bude asi ono

Reagovat
mayday

S tím tramalem je to žert?

Reagovat
lada.sp

tramal beru na bolesti slinivky, oficiální recept..

Reagovat
lada.sp

hlavně jsem tak nějak po tom mém kvartálním chlastání měl za to že se hraje v sobotu a veškerou energii směřoval právě na ní

Reagovat
mayday

Já jsem si dal jednou tramal, když jsem měl zánět zubu a už to nešlo vydržet a v baráku nic jinýho nebylo. V tu ránu jsem byl nejšťastnější člověk na světě, to je regulérní fet Lehl jsem si do postele, pod oknem řvali sousedi a mně to bylo jedno, vnímal jsem jen zpěv ptáčků a bylo mi nádherně Nedivím se, že na tom jsou lidi závislí, protože to je fakt masakr. Všechny problémy a bolest jsou v okamžiku pryč.

Reagovat
lada.sp

15 let to beru..ne pravidelně, jenom při velkých bolestech, no ale když mě chytne chlastací týden tak to proložím.. ale ten odvykací týden který následuje potom nepřeju ani největšímu nepříteli

Reagovat
Posledni Kovboj

ja to taky mel jednou predepsany, a... vsak je to syntetickej opiat, pokud se nepletu. Stesti v lahvicce.

Reagovat
mayday

Jo, je to opiát. Fakt marast, od té doby jsem si to radši nevzal, i když to bylo nádherný

Reagovat
Posledni Kovboj

je to navykovy jako prase

Reagovat
Posledni Kovboj

to je slusny kombo uz. Zvlast ten Tramal

Reagovat
lada.sp

ten tomu dává ten sprásnej dojezd, ale asi nikam nejedu, prozože včera jsem to proložil ustní vodou co nechala stará na umyvadle..prej stála 250,- a ted je mě opravdu špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

s timhle nemuzes nevyhrat

Reagovat
lada.sp

tady všichni hejtují Kangu, Plavčiše, Frýdeka atd...ale tohle je ten totální fotbal??? jo body mají..

Reagovat
Losinho

Pár dní zpátky jste doma zdržovali proti Slovácku, tak klid

Reagovat
KingMaster13

Ještě že tak, povinnost splněna. Další kolo nás čeká Jablonec a to bude dost velká zatěžkávací zkouška. Takže pro sichr to dnes bylo dost důležité vyhrát

Reagovat
lada.sp

Jak to vůbec s Jabloncem máte, komu kdo zase nechá?

Reagovat
KingMaster13

Máme s nima hroznou bilanci, takže doufám, že to urveme. Zápasy s nima nejčastěji končí plichtou. Takže by bylo fér, kdyby nás nechali vyhrát teď a my jim to oplatíme potom po Vánocích. Furt je lepší aby oba měli 3 body a ne 2

Reagovat
lada.sp

jste Vy pane Tvrdík???

Reagovat
KingMaster13

Ne ale tohle mu napíšu na twitter je to výborný obchod jak pro něj tak pro Peltu

Reagovat
PavlíčeQ

Klídek, nás roznesete.

Reagovat
KingMaster13

Bude to zase utrápený dost. Plukovník ordinuje fotbal na který se nám bude hrát dost blbě. Navíc kdo ví v jakým stavu dorazíme z Kyjeva. Nedej bože abychom tam hráli prodloužení a třeba i penalty

Reagovat
Coutinho10

Šilhan prej Prikryl nedal rok gol, u Konateho tezko hledat, kdy naposledy skoroval a Weber odpovedel, ze minuly tyden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma, teď podobně ubojovat výhru v Kyjevě a budu spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo vlastně vymyslel ten hrací čas 10:15? Kdyby to bylo třeba v celoi, tak to chápu, ale proč zrovna 10:15?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na Zlín

Reagovat
Miguel19

Pan Matoušek dnes hattrick prosím.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já sázím na pana Slepičku.

Reagovat
Greny

Oba daji dva a easy

Reagovat
Miguel19

Reagovat
KingMaster13

Já nemůžu uvěřit tomu, že se tady začíná fandit Příbrami Ale jo proč ne, taky se mi ten jejich tým líbí

Reagovat
Blasphemer

Tak zrovna dneska bych byl nejradši, kdyby to měli za 0 bodů oba. Ale zbytečnější klub než Dukla v lize není a se Stárkou je alespoň sranda, tak ať jim Příbram naloží.

Reagovat
Miguel19

Fandím svému fantasy týmu

Reagovat
Blasphemer

Mně bude stačit když dostanou gól a montymu se pěkně sesype celá obrana.

Reagovat
KingMaster13

Mě bude stačit když zahraje dobře Květ

Reagovat
Miguel19

Já doufám, že my dostaneme aspoň jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Uvidíme. Já tuhle taktiku v obraně jedu pořád a už to letos dvakrát vyšlo...

Reagovat
monty25

Potřetí

Reagovat
Kepy_FCB

Fandit ne ale pozoruji že dřív mi vadili výrazně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsou totiž konečně něčím zajímaví. Květ, Matoušek - to jsou zajímavá jména. Do toho mlátička Slepička, věčný talent Fantiš nebo karemaman Rezek..

Vyloženě proti nim teď ani nic nemám, v porovnání s Bolkou třeba.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

mě už to zesral Olayinka včera 0 bodů tvl to i doležal má více. Snad tam dá rada chramostu a ten dá 3 fíky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Abys ještě nesestoupil v tý fanlize

Reagovat
Kang & Kodos

to by se ještě měnili pravidla

Reagovat
Coutinho10

snad to nebude nutny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no jako zacinam se celkem obavat mel jsem hodne tezkej los na uvod, tak od priste uz snad za 3 body proti Blasphemerovi jinak uz nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak já stoupám k výšinám. Tolik bodů jsem minule neměl za první polovinu snad.

Reagovat
Puskas

A já se raději nevyjadřuji. Leda že by dnes Holzer dal ze dva fíky...

Reagovat
Kaspar

OT : Prague Pride

Reagovat
smazaný uživatel

222 stupňu celsia je dnes v praze

Reagovat
ratusek

Reagovat
mistr129

Reagovat
Snatus

Co je na tom špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno?

Reagovat
Snatus

Je to jejich právo se vyjádřit.

Reagovat
Losinho

nemůžou se vyjadřovat jinde/jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se podobně vyjádřili i nekrofilní zoofilové.

Reagovat
Snatus

zoofilie je trestná, homosexualita ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň že nám tu nekrofílii nechali.

Reagovat
lada.sp

ale dobytkové to jsou dohromady všichni

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je ?

Reagovat
Pablos

Kurz Plzeň vs Zlín na remízku je velmi dobrej ...škoda, že se nechci registrovat nebo co že to je od nového roku za chujovinu ...jinak bych do toho šel to zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co teprve ten kurz na výhru Zlína

Reagovat
Pablos

já to nemyslel, že bych se řídil podle kurzu spíš podle toho, že si myslím, že by to plichtou skončit mohlo ...Plzeň mě zatím moc nezaujala herně (i když tedy má plnej počet bodů) a Zlín nevypadá vůbec marně pod Bílkem ...tudíž věřím mírně sice výhře domácích, ale ohledně toho kurzu bych to určitě zkusil na tu plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko> Kane

Reagovat
smazaný uživatel

sem ne

Reagovat
skat

Tak dnes doufám ve výhru v Brně a hlavně s nulou. Jinak jsem ve fantě na tom hůř než minulý dvě kola s univerzální sestavou kdo hraje proti mě? Marv? Docela si věřím

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Břečka, Lischka, Hanousek - Masopust, Trávník, Hübschman (c), Jovovič - Chramosta, Doležal

Konečně plukovníku na 2 útočníky dneska budou snad první 3 bodíky

Reagovat
ratusek

Národ to chtěl, tak hraje na 2? na druhou stranu kdy jindy než proti zoufalcům z Karviné

Reagovat
FCSL

Hladký - Koscelník, Kacharaba, Karafiát, Mikula - Breite - Pešek, Ševčík, Mara, Potočný - Sukisa

Máme 3 slušný levý beky, ale všichni zraněný Kerbr, Hybš, Knezjzlík. Ale solidně vyřešený, Mara zpět ve středu a Koscelník na beku Lepší než Mara na beku, chci ho ve středu hřiště. Chtělo by to vyhrát, 4b za 3 kola jsou málo.

Reagovat
exse

Já bych to řešil Potokem na beku, ten když tam vždy zaskakoval, tak to zvládl skvěle, ovšem to možná kouč ani neví. Ale i tak ta sestava nevypadá špatně a souhlas s Marou ve středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál minulý rok jeden zápas na beku Potočný

Reagovat
ratusek

Tak na co se dívat od 17?Asi na plukovníka, jelikož v případě nevýhry to bude jeho poslední zápas na lavičce

Reagovat
FCSL

Dneska už musej, kdyžtak přijde čas na penaltu

Reagovat
ratusek

proti Karviné bych se tomu vůbec nebránil

Reagovat
ondrasch77

liberecká klasika, už kňučíte a ještě to ani nezačlo

Reagovat
kolouch

Dneska prvni body pro SFC

Reagovat
Stannis Baratheon

někdo stream Příbram plz? Chci omrknout toho Matouška, jestli je to fakt takovej zázrak

Reagovat
Blasphemer

Brandtner Tohle nedat v jejich situaci, ty vole.

Reagovat
FCSL

Pěknej nástup, Opava se ještě nedostala za půlku

Reagovat
FCSL

A JE TAM YEEEEEEEEEES

Reagovat
FCSL

Neplatí

Reagovat
monty25

Ale na livesportu už taky bylo 0:1.

Reagovat
FCSL

Mikula rukou asi

Reagovat
diskoschlampe

9. minuta a 3 žlutý...

Reagovat
ratusek

Masopust výborný první dotek, ale ve finální fázi je to neskutečnej zmatkář on v naší lize potažmo v Jablonci zkejsne napořád

Reagovat
forma

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten přechod do útoku Příbrami

Reagovat
ratusek

Karviná Kocsis

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná

Reagovat
Skalda29

Kocsis Maďar vyjeb...

Reagovat
Banikovec7

Ti karvinští stopeři jsou strašní tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Chramosta ještě dva ať ta fantasy za něco stojí pro mě

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia byla ten problém. Po téhle sezoně ho koupí nazpět výměnou za olayinku

Reagovat
ratusek

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Džino fan Kesl

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

klasika 1. zapas super a pak uz to vsichni zname

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, fakt hraje Nitrianský stopera?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je skoro na nitrák

Reagovat
smazaný uživatel

No minimálně proti nám ho hrál.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky to tak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Livesportu od 1. kola

Reagovat
ratusek

proč sme Wagnera nevykoupili, dyt ta Karviná sestoupí a Wagner nemá ani balon

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu cenu strašně moc jak spadnout tak přijde za chleba

Reagovat
Losinho

tak v zimě bude levnější a bude si to chtít vytrucovat

Reagovat
monty25

Doležal už pálí

Reagovat
forma

Trávník je parádní ... jeho poslední sezóna u nás

Reagovat
dinss

Doufám, že půjde do zahraničí...

Možná k nám místo Hořky/Hroša?

Reagovat
forma

Vidím to spíš na Plzeň ... Jestli za hranice,tak tipuju Itálii která už se jednou řešila.

Reagovat
dinss

Itálie by mu asi sedla. Potrebujem nahradit Hořavu takže klidně výměna.

Reagovat
forma

Reagovat
havrys99

Zeman místo Petržely

Reagovat
FCSL

Elvis tragédie dneska. Pázliku rozhodni

Reagovat
havrys99

Matoušek do repre

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Matoušek si z Dukly dělá trhací kalendář. Ten Baník je asi fakt nadupanej

Reagovat
havrys99

Reagovat
ratusek

Reagovat
Banikovec7

V lize si může dělat co chce, ale jak narazí na Jirku Fleišmana, tak končí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Miguel19

Tvl Rudyho jsem nakonec vyndal a dal tam Švengera, abych neměl 2 defenzivní z Příbrami

Reagovat
Miguel19

Matoušek a Slepička vamos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
DieFohlenBMG

Ruda Skácel? Jsem myslel, že tak před 6 lety ukončil kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek dvakrát projde obranou jako nic. Ten kluk už měl být mnohem dál. Měli ho ve Slávii alespoň zkusit.

Reagovat
Losinho

skvělej nápad, po třech ligovejch zápasech ho hodit mezi těch našich x křídel a pod Trpiše, kterej tam hráče nedá dokud o něm není stopro přesvědčenej, že zvládá jeho systém

viz zahraniční posily

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bude lepší počkat, až Matoušek ztratí formu, až se na něj každý v lize soustředí a budou na něj hrát osobku. A až Slávia nebude hrát poháry a ani nebude prostor tam dávat nové hráče...

Jenže ti zahraniční hráči prostor dostávají, mohou si zvykat na systém a i když hrají špatně, stejně ten prostor dostanou a budou dostávat dál.

Reagovat
Losinho

ano, a proto oba hráli v základu poprvé až včera, a to beztak spíš proto, aby si ostatní odpočinuli na Kyjev.. a jak jako hrají špatně? Olejník hrál dvakrát po deseti minutách a udělal dva góly, Baluta je pokaždý oživení. Tak se nedivím, že včera tu šanci dostali - a až včera ten výkon nebyl dobrej.

Reagovat
exse

Naopak, bílá pleť = plus 50 procent šance na základ u Trpiše.

Reagovat
Losinho

souhlas

ale u stoperů mu to asi nevadí

Reagovat
Stannis Baratheon

jen ať se ještě pořádně namlsá v Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenamlsá. Teď půjdou v každém zápase po něm. Beztak to skončí zraněním. Jako by jsme to už nevíděli mnohokrát.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však on musí halvně hrát, a v Příbrami bude hrát furt. Klidně bych ho tam nechal hrát do konce sezóny, ne jen teď do zimy.

Reagovat
ratusek

zrovna přes oibranu Dukly navíc venku projít není nic složitýho. To stejný proti 9 Klokanům, ale jakmile přijel na Baníček tak nevěděl čí je

Reagovat
Kang & Kodos

Zatim se mu povedly dva zápasy ze čtyř. A zrovna proti tragédům z Dukly to není úplně měřítko. Ale je to hodně zajímavej hráč, o tom žádná.

Reagovat
ratusek

Souhlas. Navíc teď se ukáže, jak je silný mentálně, jelikož na něj bude vyvíjen čím dál tím větší tlak a to ještě není ve Slavii

Reagovat
Kang & Kodos

Tak. Ale že bych se těšil, až ho bude za tejden bránit těžkopádnej Uroš a větroplach Kaya, to teda vůbec

Reagovat
ratusek

hele u nás si ani neuprdl a to sme měli dvojici Šindelář-Stronati je pravda ale že ho totálně vymazal Flaška.

U vás bych byl v klidu, Frýdek ho přejede přes párky na začátku a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla hrozná bída ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Projít přes obranu Boleslavi není o nic složitější,a jaké měli včera problémy ti, co dostali prostor misto Matouška.

Reagovat
Losinho

Matoušek top

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě mám Elvise místo Slepičky a Ševčíka místo Hokaida.

Reagovat
HorajzmAmmann

Slepička a obrana z Jablonce a SKS

celkově TOP 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hapal mi zkazil tip na prvního vyhozenýho trenéra

Reagovat
ZB 07

Opava je hrozně slabá

Reagovat
ratusek

Pokud se nic extra nezmění, tak jeden z trojice Dukla, Opava a Karviná jde přímo dolu

Reagovat
ZB 07

Dukla by mohla

Reagovat
Artaxerxes

Karviná mi zatim přijde o hodně víc tragická ještě než ty dvě zbylý, ale to už může bejt o jednom zápasu, no

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Přijde mi, že nehrajou špatně, ale chybí jim nějaký zabiják co by promenoval ty šance. A možná trochu ustoupit z té naivní hry a zkusit nekdy i zabránit.

Karviná nebo Dukla mi zatím teda přijdou o dost horší.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dukla asi potřebuje vyhodit toho Drska, on ten kádr není úplně špatnej, teda až na tu obranu.

Reagovat
ZB 07

V obraně jsou špatní, je strašně jednoduchý jim dát gól. A směrem dopředu jim to taky dost skřípe, jak už jsem tu jednou psal, ta jejich útočná dvojice se mi moc nelíbí. Nicméně máš pravdu, že ty další dva soubory komiků jsou furt o level níž.

Reagovat
Sosi

Kdy bude Vrba rozchytavat Hrusku?

Reagovat
ratusek

v základní skupině LM

Reagovat
Sosi

Trosku pozde...

Reagovat
ratusek

Vrba je prostě klasik, to se nedá zpochybnit

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak snad se Bucha dostane na lávku aspoň v poháru

Reagovat
ratusek

Taky nevím, na co ho podepisovali když ani není na lavce. Ekpai si taky myslím říká, proč tam šel

V 60.minutě tam půjde Petržel místo Zemana a pak i Chorý místo Čermáka nebo nějakýho obránce.

Reagovat
Kang & Kodos

V zimě půjde k nám. Zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si nezahraje do zimy a pak přestoupí do Brna

Reagovat
ZB 07

Janečka další vlastňák

Reagovat
Banikovec7

Janečka

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Karviná s Duklou bude dobrej souboj kriplů o sestup.

Reagovat
diskoschlampe

Opava taky, co hraje teď proti nám, tak to je šíleny... na druhou stranu my hrajeme taky dobrou sračku.

Reagovat
Artaxerxes

Třeba se jim ještě stihne uzdravit Kayamba

Reagovat
Losinho

libovej kurz

Reagovat
forma

Reagovat
Posledni Kovboj

to se muselo zkusit. Stejne je to v prdeli, borec dva roky nekopne do mice, strihne si zapas v MMA, pak z hecu podepise u Starky a na ligu mu to staci. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co se týká kondičky tak věřím , že z MMA měl díky tomu lepší kondici jak celá příbram

Reagovat
Coutinho10

takovej kurz...skoda, ze jsem taky nedal

Reagovat
Skalda29

Karviná je hodně marná. Janečka už dva vlastní góly za 4. zápasy Nejlepší by bylo, ho posunout před stopery jak hrával...

Reagovat
smazaný uživatel

Smola, mě by fakt zajímal počet pádu za zápas v jeho podání.

Reagovat
monty25

Ty krávo, Matouška jsem si měl dát jako kapitána...

Reagovat
Miguel19

Matoušek dobře trefený kápo

Reagovat
Artaxerxes

A já se rozhod dívat na marnej Slovan s Opavou

Reagovat
Losinho

Drsek ende

Reagovat
monty25

Tohle už Drsek nemůže přežít...

Reagovat
HorajzmAmmann

Příbram

Dukla ať k nám ani nejezdí...

Reagovat
Liquid

vždyť vás Dukla zase vyloupí jak na jaře

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Beztak s ní rupnete, na to máte patent. Bohatým brát, chudým dávat

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

To by Baník hrál pořád 2. ligu ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tak kdo dřív? Nádvorník nebo Drsek?

Reagovat
ratusek

oba, stejné chyby, stejné známky

Reagovat
Kang & Kodos

Tam půjde o minuty

Reagovat
ZB 07

Nechat si dát gól i od Fantiše, to už jsme mohli v tý lize radši hrát i my

Reagovat
ratusek

ale na Tondu nesahej

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Po kolika letech dal gól ?

Reagovat
ZB 07

V lize naposledy 2013/2014

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Když dal naposledy góla v lize, tak jsme udělali double...

Reagovat
Kang & Kodos

Což je zároveň dobrej ukazatel pro to, jak už to je kurva dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba double nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

V Brně 1236 diváků. To bude mít Džeky co natáčet

Reagovat
Artaxerxes

Tak to tam chodí i na to Brno, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na něj těším

Reagovat
Miguel19

Pepa Csaplár do repre. Pomalu, ale jistě.

Reagovat
havrys99
Reagovat
Stannis Baratheon

kdo kope penalty?

Reagovat
havrys99

Krmenčík kopal tu jednu na Dukle

Reagovat
Stannis Baratheon

tak dej Čermáka

Reagovat
havrys99

nečekuj mi tikety, dal jsem áčko u něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Matoušek bude snad dělo, konečně někdo mladý v lize začíná pořádně vyčnívat, ne jak takoví ti rádobytalenti typu Mustedanagič, který byl průměrný i v bídné Dukle

Reagovat
HorajzmAmmann

BUZERANTI Z JABLONCE!!!!! BUZERANTIII

RIP fantasy ... zkurvená vesnice. Jak říká trevor - ať shoří.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
forma

neztrapňuj se

Reagovat
HorajzmAmmann

ted na mě vůbec nemluv

Reagovat
Miguel19

Velká chyba tahle taktika.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou do fanty pro mě výborný škdoa, že jsem tam nedal někoho s příbrami místo toho somálce ze slávie

Reagovat
ondrasch77

Naser si ty buzno lomnická

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy bude na O2 ta Čuhelova? Furt je tam jen ten Sobíšek

Reagovat
ratusek

prej nikdy tu někdo psal

Reagovat
smazaný uživatel

si pusť radši porno a neotravujte s tím pořád

Reagovat
monty25

Příbramáci ve Fanlize

Reagovat
C-M@ster

Monty, co ta Čuhelová, ty to máš určitě zmapovaný..

Reagovat
monty25

Slyšel jsem, že se nepohodla s Ponikelským a na O2 nebude, to je všechno. Pak o tom ještě vyšel článek, kde Ponikelský trochu mlžil...

Reagovat
monty25

Teda ne Ponikelský, ale Kindernay.

Reagovat
C-M@ster

A nemáš nějaký zákulisní drby z jejího instagramu nebo youtube kanálu?

Btw Šárku Pekovou sleduješ?

Reagovat
monty25

To nemám. Jako mně je celkem jedno, jestli tam bude, když O2 nemám. Šárku Pekovou znám. Není špatná, ale mně se až tak nelíbí.

Reagovat
Puskas

Skácela mám kapitána

Reagovat
havrys99

Snad bude v pohodě Maty, 6. září už kopeme s Ukrajinou

Reagovat
ratusek

Zlín ukazuje charakter, svět je v pořádku

Reagovat
Banikovec7

Hlavně že je video

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to prostě na titul u Plzně není

Reagovat
C-M@ster

Body sbírají a klíčová bude letos jarní část sezóny.

Reagovat
ratusek

taky si myslím, bude to nuda se Slavii

Reagovat
C-M@ster

Jak ten Zelinka postavil tu zeď?

https://i.imgur.com/jw53iqZ.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ospalý zápas. Zeman tam dává ty centry všude možně jenom ne tam kam mají jít

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shevchenko

Jak hrála Plzeň s Bayernem, tak to na střely bylo 35:0 a na bránu 23:0

Reagovat
smazaný uživatel

skoro....strel celkem 22:0

Reagovat
smazaný uživatel

sorry oprava strel na branu 22:0

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň do toho slušně bušila prvních a posledních 5 minut, mezitim to byla tragédie. Ale tři body to budou v klidu.

Reagovat
C-M@ster

V klidu, jo?

Já teda moc v klidu nejsem zatím.

Reagovat
Kang & Kodos

Já jo, Plzeň to na konci zamkne a něco tam dotlačí

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ani nemuseli zamykat. Stačilo, aby Zlín začal frajeřit

Reagovat
C-M@ster

Tak dobrý, ale v klidu to furt není...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkal něco Železník před zápasem ve studiu o tom zranění a kdy bude zas ready?

Reagovat
ratusek

Zelinka je hroznej kokot

Reagovat
andrew96

Pepa si koleduje o červenou, snad se zklidní.

Reagovat
chytrejkluk

Zelinka je fakt otřesnej rozhodčí

Reagovat
andrew96

Už jsem se lekl, že Gajić letos bude hrát spolehlivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to tímhle končí...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Michal Sadílek na lavičce PSV v prvním kole proti Utrechtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Dej tam toho Ekpaie!

Reagovat
ratusek

To je bída, Slavia si to letos může posrat jen sama

Reagovat
C-M@ster

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Co je?

Reagovat
chytrejkluk

Krmeleeeeec!!!

Reagovat
Komix

achjo. Plzeň klasicky

Reagovat
ratusek

Krmelec hraje celej zápas piču, ale gol dá vždy. To je prostě zabiják, to je potřeba uznat

Reagovat
Losinho

Dostál

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu ztrátu před golem bych toho šaška rovnou vystřídal.

Jinak Zeman to udělal fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento hráč má cenu 200 mega a ne 150

Reagovat
Kang & Kodos

To si dělaj prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ofsajd, no...

Reagovat
ratusek

Není tam náhodou video?

Reagovat
Banikovec7

Jestli jo, tak o tom sudí nejspíš neví, v prvním poločase mávne neofsajd a teď tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

ŠÁDEK VYPNUL VIDEO

Reagovat
smazaný uživatel

Traore by pro nás byl ideální posila, dlouhodobě se mi líbí, místo dřeváků jako Kulhánek nebo Frýdek by to bylo neskutečné zkvalitnění středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

myslím že i Hronek má na víc než na Zlín. I když do Sparty asi ne

Reagovat
andrew96

Pokud by měl přesně určeno, co má dělat, tak možná. Někdy ale zbytečně riskuje a jsou z toho laciné ztráty. A víc se mi teda líbil hned po příchodu do Zlína, pak šel trochu dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel do sparty? Aby tam seděl na lavičce nebo hrál pravého beka?

Reagovat
Kang & Kodos

Na Plzeň je moc černej a Slavie už má bílýho Yayu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Ekpai zase nic. Vrba je prostě borec, furt stejných 13 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je asi rasista

Reagovat
KingMaster13

Já jsem to říkal Prostě cizinci nemají žádnou šanci v Plzni, čekám že v zimě odejde až mu začnou schovávat žabky a celkově šikanovat ho

Reagovat
ratusek

žabky to bylo s kým, s Ivansitzem?

Reagovat
ratusek

né, vlastně s tím arméncem nebo co to bylo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Albancem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za borca, ten malej starej pán, jak podává čtvrtýmu sudímu dycky tu tabulu v plzni? Je kouzelnej

Reagovat
chytrejkluk

Taky ho mám strašně rád ještě jak má o dvě čísla větší oblek

Reagovat
havrys99

pan Regner, hlavní pořadatel, ročník 1944

Reagovat
chytrejkluk

Kopic je dobře vypatlanej

Reagovat
andrew96

kokot

Reagovat
ratusek

Kopic je dobrá piča

Reagovat
C-M@ster

Jako většina rozhodčích za to žlutou nedává, natož druhou, ale já bych ji za tohle dal vždycky i za to odkopnutí míče, co věštšina fotbalistů dělá při přerušení, aby to dýl trvalo...

Reagovat
smazaný uživatel

už to zase jede... Plznička pouze 2 střely na bránu, tak pomůže rozhodčí, jasný offside ...

Reagovat
smazaný uživatel

TVL OFFSIDE, NA CO TAM JE TO VIDEO SAKRA.

Kdyby nebylo, nic neřeknu, asistent občas neco prehlidne, ale kdyz se muze hlavni podivat

Reagovat
C-M@ster

No, když už se tu objevl ten hejt na Prague Pride, asi bych každýmu s přístupem "však heterosexuálové taky nepořádají průvod" doporučil přečíst toto:

https://ona.idnes.cz/ester-janeckova-0i9-/spolecnost.aspx?c=A180208_101617_spolecnost_jup

A možná silněji zapůsobí tenhle článek:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Geopoliticky-analytik-z-Ruska-Praha-se-stala-dejistem-kazdorocniho-festivalu-sexualne-zvracenych-lidi-ktery-se-nazyva-Prague-Pride-547094

S anketou: Vadí vám ruské zákony postihující propagaci homosexuality?

91% NE

Moscow Pride bylo zakázaný a Prague Pride se dá říct, že je ten rozdíl mezi civilizací a opicema z Ruska.

Reagovat
sosna

Už ses vrátil z průvodu jo?

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Spis si tady zase prisel pobrecet jak je Rusko zle a osklive... magor.

Reagovat
smazaný uživatel

No totiž Rusku všichni strašně křivdí možná by mohli uspořádat Russia pride

Reagovat
C-M@ster

Tady máš pár lidí, co proti tomu protestovali:

https://a2larm.cz/wp-content/uploads/2018/08/2018_08_11_prague_pride_833px_zewlakk_-6242.jpg

"Unie otců proti krádežím dětí heterosexuálům"

https://a2larm.cz/wp-content/uploads/2018/08/2018_08_11_prague_pride_833px_zewlakk_-6256.jpg

Ortel

https://a2larm.cz/wp-content/uploads/2018/08/2018_08_11_prague_pride_833px_zewlakk_-6693.jpg

Jinak teď jsem našel na facebooku zajímavou manipulativní stránku.

Vznik únor, denně hrne statusy proti Havlovi, Sorosovi, Gay Pride, uprchlíkům... a o Pochem tam bylo několik věcí taky - asi nařízeno z vrchu ... naopak podporuje Rusko, pravičáky všude po Evropě a míchají tam videa se zvířátkama, který jim získávají lajky, sdílení a nový fanoušky.

Vábí na ovce typu ty... chceš odkaz? Podle mě ale dojedou na to, že si evidentně pár desítek tisíc lajků nakoupili, což je potáhne ke dnu.

Reagovat
ratusek

Jestli ti ty zvěrstva co se prochází při Prague Pride a mají transparenty hanobující národ, vládu a prezidenta, připadají jako civilizace, tak dobrý no. Byl si v tom průvodu taky?

Nehledě na to, že normální homosexuálové tohle zvěrstvo odsuzují.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam někdo šel v rudých trenkách?

Reagovat
C-M@ster

Co konkrétně tam hanobilo národ.

Vládu, to myslíš trestně stíhanýho prezidenta a bandu ministrů, co opsala svoje diplomky a musí poslouchat Andreje na slovo? O "prezidentovi" se asi nemusíme bavit. Soudně uznaný lhář, co se do smrti neomluví. Republika se z jeho řádění bude vzpamatovávat ještě léta.

Co se týče názor normálního homosexuála máš třeba tady:

https://youtu.be/rA8xluM3ulU?t=524

Reagovat
Losinho

Jako já proti homosexuálům nic nemám, ale tuhle přehlídku lidí s nízkým sebevědomím, co se schovají za boj proti nálepkám, předsudkům atd., snad odsoudí každej normální člověk

Reagovat
smazaný uživatel

A já si vždycky myslel, že takový průvod vadí jen homoušům, co se to na veřejnosti bojí přiznat Normálního člověka se něco takového vůbec nedotýká.

Reagovat
Snatus

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kang & Kodos

Já teda hlavně nechápu, proč to ještě někoho vzrušuje. Což je taky jedinej smysl tý akce.

Reagovat
Losinho

Já mám asi štěstí se posledních pár let tou dobou pohybovat v centru, tak sorry

Reagovat
Kang & Kodos

To musíš dělat schválně

Reagovat
Losinho

Hlavně romantickou procházku (s holkou!!) v době a místě průvodu těžce nedoporučuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Člověk, co na takové akce nadává, většinou sám si není jistý o své sexualitě.

Reagovat
sosna

Vlastní zkušenost?

Reagovat
Snatus

Já tady na tu akci nadávám?

Reagovat
sosna

To sice ne, jen se ptám z čeho si mohl vydedukovat takovou blbost.

Reagovat
C-M@ster

Pusť si radši Americkou krásu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Že se tlemíš zrovna ty, před lety tu kolovala tvoje fotka a svým vzhledem ses mohl do průvodu zařadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mohl nebo nemohl je jedna věc, druhá je ta, že to co jsi napsal, je neuvěřitelná picovina.

Reagovat
C-M@ster

Tak proč to tvrdí tolik psychologů?

Reagovat
Snatus

Bereš to tu moc vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Co?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pro 3 body do Teplic. Snad nás tam bude co nejvíce, ať to aspoň v hledišti stojí za to.

Reagovat
rufus

Nebýt v kotli tolik nácků, co si obzvlášť teď rádi zahučí na Kangu, jel bych taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 2-0 Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nevím ale bude to zajímavý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie a Plzeň vyhráli remízové zápasy 1:0, no a Sparta v Teplicích remízovej zápas projede, už to vidim. Tam se nikdy nedařilo.

Reagovat
Losinho

Zlomíte to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Trochu OT : Hele, ten účet na O2, jak jsme přes něj koukali na Slavku, je stále aktivní nebo se mi to zdá ?

Reagovat
Kaspar

hod dyztak login

Reagovat
mario23

Já už si to nepamatuju, ale najdeš do v tý diskuze

Reagovat
Kaspar

ve ktery to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo kyjev - Slavka.

Reagovat
Losinho

Mně to nešlo

Reagovat
ratusek

ještě to sem piš

Reagovat
Greny

ja na to pres PC normalne jedu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně mi šlape taky.

Reagovat
Losinho

Reagovat
JessePinkman

Včera to jelo

Reagovat
smazaný uživatel

jojo funguje stále škoda jenom, že tam je jenom o2 sport a ne i fotbal o2, ale jsou tam ty největší zápasy takže chill

Reagovat
mario23

Tam jsou i O2 fotbal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nene jenom O2 TV Sport jeden program ještě ocko no O2 TV Fotbal 1 2 3 4 tam není

Reagovat
mario23

tak ono by to mělo stačit. Jsem zvědav, jak dlouho to bude ještě fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude fungovat furt ,ale třeba v pátek tam slávka nebyla byla jenom na o2 tv fotbal oni ten o2 sport často mají na tennis

Reagovat
mario23

Aha a nevíš, jestli LM je na o2 sport ??

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším no možné to je, že ten hlavní zápas bdue na O2 sport mě by spíše zajímalo zda někdo kdo má O2 TV a sleduje přes internet to má po zlapacení v 1080p nebo stáke v 720p jenom

Reagovat
smazaný uživatel

na O2 sport bude stejnej zapas jak na O2 fotbal, tj ten nejvic atraktivni v ten den

Reagovat
smazaný uživatel

Ticho buď.

Reagovat
mario23

Tak ono je to jedno, stejně je to tenhle měsíc za korunu, tak při nejhorším bych si to objednal.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky uvažuji jenom nevím zda zadarmo je i ten sep top box

Reagovat
mario23

na sep top box se vyser. Lepší je to koukat přes internet, popřípadě si hodit kabel z pc do tv a koukat v tv.

Reagovat
Uwe háže buly

No to není ale neni až tak drahej.

Reagovat
Greny

OT : takova komplikace hned na zacatek ... proc nechyta za Zizkov Hrubeš

Reagovat
Greny

Růůůsek

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Snatus

Většinou mají ty příběhy šťávu, ale tohle čtení mě moc nebavilo. Paradoxem je, že z HK jsem a příběh Ottmara znám,

Reagovat
mayday

To bylo hodně slabý no.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto tě to nebavilo.

Reagovat
Snatus

Je to možné.

Reagovat
monty25

Musa

Reagovat
Greny

nechapu co delal Pavlik

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk - Juroska, Hofmann, Krejčí, Kadlec - Danicek - Navrátil, Sadílek, Havlík, Petr - Zajíc

Zajíc zpět a Kadlec debut 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Pro soupeře.

Reagovat
Greny

to jsou fakt zebraci .. at ten Pivarnik uz tahne

Reagovat
monty25

TO JE ŽIŽKOV!!! Sakra, zrovna když tam nejsem, tak dají dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka

Reagovat
Greny

zdalo se mi to nebo kdyz jsme stridali tak Pivarnikuv pokyn k Lutonskymu byl : behat budes

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Viktorka Ale ty goly, co Zbrojovka dostala, to je tragédie

Reagovat
Kaspar

to je hrozny křen ten reporter

Reagovat
ZB 07

My jsme ve všem tak odporně podprůměrní. Jestli prohrajem i na Žižkově, tak může Pivarník rovnou v tý Praze zůstat.

Reagovat
Greny

jeste ze odjizdim hrat zapas

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tak snad to ukopou teda alespoň ty Budějovice. Jihlavu v lize fakt nechci

Reagovat
mario23

Naser si. FCV ole

Reagovat
monty25

Balkánci ze Slavie se rozjíždějí...

Reagovat
Greny

te nasi obrane bych dal gol i ja

Reagovat
monty25

Jako asi jo, Budějovice i Chrudim byli lepší.

Reagovat
ZB 07

Idioti dementní

Reagovat
Greny

Pristi tyden Dostálek a Sustr :)

Reagovat
Kang & Kodos

Brno

Reagovat
Greny

kdyby aspon vlitli na hriste fanousci

Reagovat
monty25

Nemůžou se po sparťanech ve všem opičit. Stačí, že už mají pokřik "Bojujte za Brno"...

Reagovat
lada.sp

oni asi jednou vlítnou a bude to šrumec..i když nevím kolik "srdcařů" vlastně chodí, na přenosy typu Žižkov-Brno se nedívám když se hraje všude v Evropě a do Teplic nemůžu

Reagovat
ZB 07

Doufám, že nám dají bůra, jinak se Pivarníka nezbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod Michale, ukaž že nepatříš do starého železa

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Sundej Ruska .. ty ses fakt kokot

Reagovat
mayday

Před sezonou jsem považoval první místo za scifi, takže to překvapenej nejsem. Ale věřil jsem a chvilku budu věřit v umístění do třetího místa a baráž. Bohužel to zatím vypadá, že to nebude ani do šestýho místa. Uvidíme, je to furt začátek, může se začít vyhrávat, ale nevím, to je tragédie. Pivarník je zoufalej.

Reagovat
Greny

jak on to rikal : pomala prace s micem (Polak a Pilik ? )

Reagovat
Kang & Kodos

Ty jsou fakt otřesný. To musí dělat schválně, to jinak není možný. A Pivarník je pro mě obrovský zklamání

Reagovat
Greny

a to jsi nevidel co udelal Eismann ve Vlasimi

Reagovat
Euphael

Co udelal?

Reagovat
Greny

Borec mu probehl po brankove care az k malymu vapnu kde prihral a to Eismann byl ve skluzu

Reagovat
KingMaster13

Místo titulu s Plzní sestup s Brnem a pomalu potopení do 3. ligy, slušnej sešup

Reagovat
Greny

rozhodci .. misto aby nechal vyhodu tak da zlutou brankarovi

Reagovat
monty25

To je vocas ten Švejdík...

Reagovat
mayday

No tak snad Magera se povede, i když jsem ho vždycky nesnášel, tak ty góly snad bude dávat.

Reagovat
Greny

ten rozhodci nas tam soli za kazdej faul nebo kecani a borci ze Zizkova tam dva zakroky na kartu behem vteriny a nic

Reagovat
Kaspar

on uz je vlastne ve Slovacku Misa

Reagovat
smazaný uživatel

Já stále nedokážu pochopit, jak může mít Dočekal důvěru jako první útočník. On je prostě tragickej co se fyzičky týče, hroznej v mezihře a hlavičky má jak mladší žák.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se nám to tady zvrhlo a pritom skoro nikde OT!!

Reagovat
ZB 07

MSFL tu vlastní sekci nemá ale

Reagovat
mayday

Eismen...

Reagovat
smazaný uživatel

Hofmann!!!!

Reagovat
monty25

Můžu litovat, že jsem dneska nebyl na Viktorce. Tři body a tolik gólů, to možná nebude do konce sezony...

Reagovat
eleven11

Ja tiež akurát teraz musím byť na dovče!Inak zajtra na M4 MTK-Slavia

Reagovat
monty25

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já občas zabloudím na Viktorku na klobásu

Reagovat
monty25

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ZB 07

Achjo, tahle prohra je pro nás moc milosrdná. Teď se Pivarník na tiskovce vymluví na špatně zastřiženej trávník, velký vedro a chybějící štěstí v závěru a s Budějkama se můžem těšit na stejnou lahůdku s Křížem v sestavě.

Reagovat
mayday

Co už si člověk o tom má myslet. Žádnej herní styl, záloha slabá, obrana tragická. Co rozdělal Habanec, dorazil Pivarník. Vedení v klidu v letargii, jak dlouho už. Nevím, kam se to dá posunout.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Komentator klasicky uplne na picu, ale aspon jsem se dozvedel, ze Jemelka ma psa a jmenuje se Bonpari super

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na za vzor Jirku Štěpána

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že Štěpán skončil

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ZB 07

Eismann tyvole chytrej, že ví, jak to v druhý lize chodí a že mu při bránění nepomáhá celý mužstvo, přitom neumí dát ani malou domů.

Reagovat
Losinho

kdo místo Pivarníka? Nádvorník?

Reagovat
ZB 07

Teď asi kdokoliv. Já bych tam klidně dal Machálka z Líšně, kterej má obrovskej přehled o fotbale na Moravě a bude si místa ve Zbrojovce vážit.

Reagovat
Kachna92

Olomouc hraje takovou bídu, že prohrává se Slováckem?

Reagovat
Kaspar

docela jo, vubec se nemuzou chytnout, pomalu jen odkopavaj mice, nez se k nim slovacko zase dostane

Reagovat
sosna

Super začátek, ale úplně jsme pak vyklidili pozice. Záloha přestala stíhat tempo a Yunis sám na hrotu neuhraje zhola nic. Sovácko zatím zaslouženě vede.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc dala gól na Kangu

Reagovat
smazaný uživatel

Omg z hovna gól

Reagovat
Kachna92

Kde O2 vzalo toho komentátora?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty streaming přenosy nejsou jejich komentátoři

Reagovat
smazaný uživatel

SADILEEEEEEK

Reagovat
Kaspar

tak rizoto je to fotbalovy tajemstvi

Reagovat
Posledni Kovboj

ted uz mam ty informace komplet

Reagovat
Posledni Kovboj

Hovezi vyvar a rizoto

Reagovat
smazaný uživatel

HOFMAANN!! škoda ho v obraně, rozený kanonýr

Reagovat
KingMaster13

Škoda taky začínal v obraně

Reagovat
Posledni Kovboj

nezacinal

Reagovat
KingMaster13

Myslím, že začínal někde v dorostu.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to sorac

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho v slovácku

Reagovat
smazaný uživatel

Sultes uz velkej fotbal nehraje?

Reagovat
Ross Geller

Sestava Sparty:

Nita - Chipciu, Radakovič, Kaya, Costa - Stanciu, Frýdek, Kanga, Plavšič - Šural, Tetteh

Lavička: Heča, Štětina, Vatajelu, Sáček, Vácha, Kulhánek, Vukadinovič

Reagovat
Posledni Kovboj

Vitezna se nemeni

Reagovat
Civers

A na hrot připravený zase Štetina

Reagovat
Posledni Kovboj

Hapal je clenem FDF

Reagovat
Ross Geller

Fliegerstaffel des Führers?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc nevytahnou na stridacku jednoho utocnika z juniorky.. v uvahu bych jich prichazelo celkem dost

Reagovat
fabec1222

to by ho zabilo

Reagovat
Kang & Kodos

To by ten kokot musel mít papírek s jeho jménem

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Civers

Protože je dement, hlavně že je na lavičce vyblázněnej Vácha.. Nechápu, že nemohl na střídačku nějakej junior, pak si divěj, že zdrhají do Plzně, když jim nedají ani čuchnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Zato v Plzni dostávají příležitosti

Reagovat
Komix

Nějaký streamy na druhou ligu? Rád bych kouknul na Dynamo, Šplíchal v základu

Reagovat
Ross Geller

Jakto že nechytá Grigar? On už není jedničkou Teplic? To býval jeden z lepších brankářů ligy, býval občas i povolán do reprezentace a najednou koukám, že už nechytá ani v Teplicích.

Reagovat
Tigerinho

už na jaře odchytal jen dva zápasy a v tom druhym dostal 4 od Brna...

Reagovat
Ross Geller

Aha.

Reagovat
monty25

Není. Částečně je to zraněním a částečně tím, co předvedl ke konci minulé sezony proti Brnu...

Reagovat
Ross Geller

Aha, díky.

Reagovat
fabec1222

Homolka, konečně kvalitní komentátor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jojo, jeho komentování tenisu je lahůdka

Reagovat
fabec1222

No já ho pamatuju ze skoků na lyžích na Eurosportu, ale je to vůbec on? Má nějakej jinej hlas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Skoky myslím dělal, ale párkrát jsem ho slyšel komentovat tenis a byla to hrůza.

Reagovat
Kang & Kodos

U tenisu si ho nedokážu představit. Ale u fotbalu mi nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

je to on

Reagovat
fabec1222

Twle, kolik maj těch sponzorů, však už tam běží asi 5 minut?!

Reagovat
Raylan

Zas ten komentátor, co změní hlas vždy kdy je nějaká šance..

Reagovat
Kang & Kodos

FTK

Keplice

Reagovat
Artaxerxes

Hele proč vlastně choděj na nástup s hráčema ty děcka?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ne ?

Reagovat
Artaxerxes

Nijak se pak zápasu neúčastněj

Reagovat
Ross Geller

Je to blbost no.

Reagovat
m.sali

neni nejakej stream a spartu???

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
monty25

Ty vole, ve 2. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, gól ze standartky

Reagovat
Hokaido

Šural je poslední měsíce prostě skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Kanga na vystřídání.

Reagovat
fabec1222

Sparta automatická donominace do LM

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Pepa podruhý

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu luxus. ten to tam posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga nebyl v ofsajdu? Asi pět metrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh

Reagovat
Hokaido

Z autu?

Reagovat
Kang & Kodos

Odborník no

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Skleepy

Reagovat
dest1l

Reagovat
Stannis Baratheon

tak to je žraso

Reagovat
ZB 07

Válec Už ani ta Sparta nedělá radost

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou nějaké jistoty? Spartě se daří, je to v háji

Reagovat
Kang & Kodos

Pičo, 2:0 v Teplicích po 20 minutách. To je podezřelý

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo, aby se zranila lemra Ben Chaim aka nejhorší křídlo všech dob v poměru cena/kvalita a už to začíná fungovat

Reagovat
Posledni Kovboj

A ten dobytek Jugosskej nema kartu jako proc? Vsak tam sel kolikama napred, idiot.

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák Kaya, tohle mě bolelo i za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jeste aspon tri goly...udrzet nulu a po nekolika letech zase bude na prvnim miste tabulky

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Ljeva dneska nedohraje

Reagovat
Stannis Baratheon

pecka

Reagovat
KingMaster13

Já to věděl, že ten Zdenda bude průser Takhle bohužel jsou tu ligu schopni i vyhrát

Reagovat
Stannis Baratheon

Tohle je jasná pencle ale

Reagovat
smazaný uživatel

No, podobný zákrok jako pred prvnim golem Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jdi do prdele

Reagovat
monty25

Mám to vypnout hned nebo počkat do poločasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

neni uplnek?

Reagovat
Kang & Kodos

zlatej míč!

Reagovat
fabec1222

Zatim góly jenom češi, tady je vidět ta správná cesta...

Reagovat
KingMaster13

Zrovna Zdenda, kterýho ti Češi odstřelili si myslím, že si na ně dá už pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tepláky dneska nehraji? Když už i Frýdek dává gól

Reagovat
FCSL

Slabší nohou

Reagovat
ZB 07

Frýdeeeeeeeeeek to je asi první gól Sparty, u kterýho jsem fakt zakřičel

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chceme zpět jistoty! Chceme zpět špatnou Spartu!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
lada.sp

nasrat tohle bude zlom..

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Bosko

No nevim, golman dostal dva goly po strelach do prostredka brany...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si letos poprvý vsadil na Spartu tak to lítá

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou žádné BENEVENTO

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha úcty je potřeba

Reagovat
vinetou

Škoda že Sparta tu formu chytne vždycky až když vypadne v pohárech , ale snad tam teď dají někoho lepšího než Hapala nebo Stramu.

Reagovat
fabec1222

Tak po dnešku bude jasné, že zůstane Zdenda

Reagovat
vinetou

Tenhle rok asi jo, ale pak tam dají určitě někoho jinýho. Jen doufám, že zas nebudou čekat na to až vypadnou v pohárech.

Reagovat
salm0n

#všichnijsmeKanga

Reagovat
smazaný uživatel

#prayforMonty

Reagovat
monty25

Holt každá série jednou končí. Co fandím Teplicím, tak ještě nikdy se Spartou neprohrály a dneska tohle...

Reagovat
monty25

*neprohrály doma

Reagovat
salm0n

#všichnijsmeKanga

Reagovat
fabec1222

destrukce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleee

Reagovat
monty25

Nic, vypínám.

Reagovat
ZB 07

Ty vole

Reagovat
exse

Na Chovance byl vždycky spoleh.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký Sparťan zabloudil do Orlové...bo už zase řval při gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Sekera na dveře

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

že by si to konečně po letech sedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Parada dve vymysleny standartky z nich dva goly...Chovanec pekne pomaha...ale co uz jen jeden gol a Sparta bude konecne prvni presne po dvou letech....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parada dve vymysleny standartky z nich dva goly...Chovanec pekne pomaha...ale co uz jen jeden gol a Sparta bude konecne prvni presne po dvou letech....

Reagovat
lada.sp

a včera v Plísni nepomáhal?? nemáš ani krátkodobou pamět, to je špatné pokud ti není 70

Reagovat
smazaný uživatel

spis ty ses mimo, Plzni nepomaha Chovanec ale Berbr s Damkovou ne?? Boze bav se s tupym Spartanem bez klacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lada.sp

a Slavii celá Čína

Reagovat
smazaný uživatel

neurážel bych klacek, když ten klacek byla jediná věc na tribunách před 10 lety

Reagovat
dondinho

na prvni flek jeste aspon 2

Reagovat
smazaný uživatel

na delený prvni misto staci jeden, snad to jeste daji a udrzi nulu

Reagovat
dondinho

Slavie aktualne 11:1, Sparta 9:1

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu moje chyba

Reagovat
goodbay

no a Ljevakovič už měl mít červenou

Reagovat
smazaný uživatel

A Teplice měly kopat penaltu

Reagovat
goodbay

To teda vůbec, jestli myslíš souboj Chipciu - Vaněček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten myslím, rozhodně to byl víc faul než ty váš první přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Sparta už bude hledat spíš nového sportovního ředitele než trenéra...

Reagovat
KingMaster13

Tak kádr mají dobrej, kdyby tam neměli analfabety ve vedení tak to s nima vypadá úplně jinak. A Ščasný ukazuje, že je o pár levlů jinde, než Štramák a Hapal. Kdyby se ho tenkrát nezbavili po 1 prohraným derby, tak kdo ví, jak by to dopadlo

Reagovat
Uwe háže buly

Však si Ščasný vychovával nástupce ne

Reagovat
PlackaSKS

začínám tušit, že krob nebyla dobrá volba do fanty...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
forma

DOBJÉJ, PANE KJOB !

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude příliš v mínusu, tak se to dá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to se nepovedlo no

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec nevim, co mám dělat Poraďte mi někdo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

zkus vypnout a zapnout PC jestli nahodou to neni FM

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

Reagovat
forma

Vůbec nevím, jestli má Stanciu takovou kvalitu nebo naše liga takovou nekvalitu Poraďte mi někdo

Reagovat
KingMaster13

Spíš je Stanciu hodně kvalitní. Snad v zimě za 8 milionů eur ho koupí někdo z Německa

Reagovat
forma

Do BL se moc nehodí ... mě by se líbil ve Francii Liga pro něj šitá na míru.

Reagovat
KingMaster13

A nebo no V Bundeslize se to hodně přelévá ze strany na stranu, takže zase jeho přihrávky za obranu by vynikali, je ale pravda, že si nejsem jistej jestli by to uběhal

Reagovat
forma

Reagovat
Losinho

Nebo my

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dívej se jak vám teď dá Vaněček 2 góly a Žitný 2

Reagovat
Ross Geller

Skoč z mostu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
goodbay

Konečně to tam padá!! Diviš dneska nechytne ani rýmu.

Reagovat
KingMaster13

Dostal gol snad ze všech střel na branku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu chytil

Reagovat
KingMaster13

Alespoň něco Jinak jsou pryč časy kdy v Teplicích hlídal tyče neotřesitelný Grygar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

či Poštulka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by se do fanty hodil

Reagovat
Ross Geller

Tak třeba zas začne chytat Grigar.

Reagovat
Rarášek

Pravá strana + Šural výborný, tam nemám co vytknout. Lahoda sledovat tu souhru Stanciu-Chipciu ..

Nelíbí se mi Kanga, dneska hraje hrozně .. Tetteh kromě jedný pěkný kličky taky špatnej. Pořád máme velkej prostor pro zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj za chvilku se uzdraví Ben Chaim

Reagovat
C-M@ster

Ten si tuhle sezónu spíš nekopne.

Reagovat
Rarášek

Ne, za chvilku to rozhodně nebude, ale byl bych moc rád.

Reagovat
C-M@ster

To nešlo takhle střílet v té EL?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

co říká pan Csaplár na vedení 4:0 v poločase? Je to dobře, je to špatně nebo jak to je?

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár asi dobrý ale Jílek by bral radši konečnej výsledek 0:0, to by bylo lepší do jarní odvety

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
vinetou

Druhý nejhorší po 2:0, stačí se podívat na PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dvojitá past

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Double trouble.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

To je dvojitá past

Reagovat
lada.sp

jen si dělejte prdelky..aby jsme netrumfly to jarní derby

Reagovat
smazaný uživatel

atmosfera

Reagovat
forma

Vaněček na to že dělá nějaký bojový sporty tak co se fyzičky týká stojí za uplný lejno. Hlavně že vypadá jak Slim Shady

Reagovat
smazaný uživatel

bojovy sporty dela deska kdeko, kdo vi, co presne dela

Reagovat
forma

Hele on dělá tuším MMA a prej se tomu chce věnovat profesionálně - údajně je v tom dost dobrej ale z jeho silový hry na hřišti mi to fakt nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nějaký špatný vtip

Reagovat
Raylan

Hrozně nesympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

Hora doma před zrcadlem trénuje Řepkův zlej xicht, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to ještě musí přidat

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já, že jsem Voldemorta už někde viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Livesport je asi nějakej rozbitej, ukazuje mně to 0:4 pro Spartu. Není to spíš naopak?

Reagovat
Neon

Sparťani nejsou saláti jak Slávisti

https://www.youtube.com/watch?v=dzBt0zMCZaY

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
Kang & Kodos

Costa

Reagovat
salm0n

Ljevakovic už 3. žlutá....

Reagovat
smazaný uživatel

kolik už měl Ljevakovič těch šlapáků?

Reagovat
Kang & Kodos

Už ho vyhoď, psychopata

Reagovat
smazaný uživatel

Vacha

Reagovat
Hokaido

Podzim 2018 a Vácha střídá Frýdka. To je k zblití.

Reagovat
fabec1222

Vácha , tak to bude ještě otočka

Reagovat
Pride

Zdenda vede 4:0, tak si může konečně zablbnout a poslat tam lorda Váchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

OT: Poté, co Osvětimanům i přes mohutné dotování hradním kancléřem Mynářem nevyšel postup do krajského přeboru, Vráťa nesložil zbraně a letos do týmu přivedl Šumulikoskiho ze Slovácka. Tak snad mu to letos vyjde a časem se třeba dočkáme i družby se Slavií.

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna takovej sympaťák jde k takovýmu zkurvysynovi plesnivýmu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Docela by mě zajímaly ty podmínky na jakých se dohodli. Sice už je starej, ale furt ne tolik, aby tam jezdil hrát akorát tak na žízeň.

Reagovat
andrew96

Trénuje jej bývalý spoluhráč a dlouholetý kámoš Němčický. A údajně nebere žádné peníze. Navíc má funkci na Slovácku, takže je možné, že tam ho slušně platí a do Osvětiman si jezdí čutnout za kámošem.

Reagovat
Blasphemer

Tak to potom jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska remiza 7:7 nebo ohledne Fanty je to cira katastrofa. Fillo, co nema co zrat aspon hattrick jako kapitan a Vanicek s Juldem jeden s 5+2 a druhej 2+5

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dá FIllo hattrick, tak ti ty body klidně budu přát.

Reagovat
smazaný uživatel

me uz nezachrani ani svecena voda, natoz Filluv hattrick..Mas krasny tri punkty

btw koho tam mas od vas, potazmo z Bohemky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám tam vůbec nikoho, takže já už více bodů nenahraju,

Reagovat
smazaný uživatel

tak i tak gratulka, mas stesti, ze sem zkousel variantu "vlezu se do rozpoctu"

ne, i tak sis me pekne povodil

Reagovat
smazaný uživatel

mě to posrala slávie a jejich rumun a somálec s 0 body

Reagovat
Greny

Ja zatim 91 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

taky a pak vira v dvoje plice Sykory, ze to da i mezi poharama, Hruby, co dostal naprosto lacinej gol proti odevzdane Kurviny a podobny pribehy...k dnesku su na 22 bodech a jednoho marnyho Banikovce jako kapa a dva Bohemaky, z nichz je jeden talent, co se mi minule nazivo libil a druhej ani nevim kdo

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek je na tom ME v malým fotbale vážně skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Capy malymu fotbalu rozumi a vzdy me u nej zamrzi, ze uz nekomentuje velky zapasy jak na MS, tak i v LM. V nasi lize se nedokazal tak nadchnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Už zase.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako nejsem nejmladsi, mam ty slavny velky zapasy spojeny s nim, je to tak tezky pochopit?

Reagovat
ratusek

Lasička chybí no

Reagovat
smazaný uživatel

jakoby ho mela symbolizovat jedna hlaska? btw on mel rad slovo merunu, jen jsem tu nevidel tolik hejtu v te dobe...Zeby to bylo dobou a ti dnesni kokutci od klavesnice se vysmivali opravdu vsemu?

Reagovat
ratusek

Tak mě Čapek nevadil, víc mě sere alibista Vlášek a dement Kalous

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasek je na CT nejlepsi komentator momentalne, s tim se smir, konzervo

A Kalous ma u me nehoraznej kredit jen diky te hlavicce pred kamerou snad do konce zivota ikdyby si pletl Zizkov s Realem

Reagovat
ratusek

On je toho ale schopnej si plést Žižkov a Real

já nejsem konzerva, ale Vlášek je takovej ňouma

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip ne?

Reagovat
Greny

Proc? Porad bych radeji poslouchal Capka nez Vlaska, Kalouse tohi kretena od Ostravy nebo Stepana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych taky radši poslouchal Čapka než tyhle, ale ne proto, že je skvělej, ale abych se mohl smát těm jeho legendárním heftům.

Kdo je kretén od Ostravy?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se začínám pro jistotu modlit, aby dneska nekomentoval Pešír.

Reagovat
Artaxerxes

Ty pravidla na vstup v Dolicku jsou fakt na facku

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Kalouda, takže z bláta do louže

Reagovat
fabec1222

Hašek na férovku o Barošovi

Reagovat
smazaný uživatel

A zase bez Fortuna grafiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych jim pokutu

Reagovat
Greny

A proc by ji meli mit?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože první dvě kola ji měli?

Reagovat
Greny

Kdyby tim neco porusili tak by se to uz resilo takze si myslim ze to je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, ale je to divný. Ta Fortuna grafika vypadá IMHO líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Hrubý kua ještě ho mám ve fantě 2x více mě to nasralo

Reagovat
smazaný uživatel

Míra Miller

Reagovat
smazaný uživatel

S velkým fotbalem začínal Kováč v Loučné nad Desnou

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam spal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím vedle panenky a toho trojana

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Reiter hraje skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Fleišman rychlostně nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je pekne drti

Reagovat
smazaný uživatel

drti

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Shevchenko

Ještě že si to tady napsal Od té doby si ani neškrtla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mladej Hašek je zraněnej, že je jenom na tribuně s Tettehem?

Reagovat
Tigerinho

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek s Tettehem si něco dali hašek mimo úplně v obličeji

Reagovat
Greny

On hraje Diop

Reagovat
ratusek

"hraje"

Reagovat
JessePinkman

Není moc vidět no.

Reagovat
Kepy_FCB

Minule podal průměrný výkon takže má u Paníka vystaráno do konce podzimu minimálně

Reagovat
ratusek

on i Holzy hraje bídu. Na tohle Pánik dojede. přitom může hrát Jirásek a Granec. A tihle dva tragédi (Diop, Holzer) můžou chodit ze střídačky. jinak je ten kádr strašně uzký

Reagovat
bobis21

vždyť je zatím Holzer jeden z nejlepších

Reagovat
ratusek

Tak ty si jeho ochránce a jeslti ti stačí to, co hraje. Dyt nestíhá dozadu vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

a kdo je dneska zatím lepší? Jánoš, Fleišman, možná zio ... jak říkám, jeden z nejlepších ... na to nemusím být žádný ochránce. Ty máš prostě svou nenávist a i kdyby dal hattrick tak to budeš vyhazovat

Reagovat
ratusek

kdyby dal hattrick, tak by si vysloužil aspoň lavičku

Reagovat
bobis21

přesně o tom mluvím - je jedno jak hraje, ty budeš vždycky nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím holzer snad 3 zápas po sobě zatím výbornej maká sem tam mu to spíše zavaří fleišy

Reagovat
Shevchenko

Vždyť je Holzer úplně někde jinde než Granečný.

Reagovat
smazaný uživatel

granec je zaláskovanej ten je ještě více mimo

Reagovat
ratusek

tak když šuká tu tenistku, taky bys byl mimo

Reagovat
smazaný uživatel

tenistku určitě nešuká

Reagovat
ratusek

oni se už rozešli?

Reagovat
Greny

Koho mel drtit? Kazdopadne s tenistkou by to nebylo tak vazny.. vzdyt ty furt nekde litaji

Reagovat
Greny

Neznam, Monty by nam rekl vic

Reagovat
monty25

Jako taky jsem někde četl, že chodí s Granečným, ale to je tak všechno. Abych měl nějak zmapovanou hráčku třetí stovky žebříčku, to zas ne...

Reagovat
ladyboy arsenal

ta je neuvěřitelně škaredá

Reagovat
ratusek

neříkám, že je nádherná, ale že ji Granec prznil

Reagovat
ladyboy arsenal

napsals showmanovi "taky bys byl mimo", tak sem se zvědavostí klik na ten odkaz a tam taková havárka až sem se lekl a to dokážu docenit i průměrný kusy pokud sou ochotný a nedělaj zbytečný drahoty

Reagovat
ratusek

Průměrný kusy jsou nej, není to kost a kůže a navíc se snaží tady ty umělotiny pořádně nešukaj a když tak to stojí za hovno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Holzera nejde srovnávat na úroveň Diopa, zdaleka ne...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nepochopím kde je další útočník nechci nic přivolávat,ale pokud by se zranil Diop nebo snad ne Bary tak kdo bude hrát podprůměrný šašinka, nevím na co se čekalo s tím chorým když ta hostovačka mohla bejt už hotová. Takhle jedině ten Wágner,ale dosti pochybuji. Líbí se mi taky petráň z pardubic nebo kalabiška z jihlavy

Reagovat
ratusek

Kalabiška? Předpokládám, že myslíš Klímu

Reagovat
Greny

Ja myslel ze Klobasu

Reagovat
ratusek

tak bral bych oba a k tomu i Fulneka a ideálně i Svědíka

Reagovat
Greny

Kalabiska je na Slovacku , Klobaso a Bary out

Reagovat
smazaný uživatel

jo klobása sory

Reagovat
Greny

Jo ten je vybornej ,co jsem mohl videt u nas a pak se Znojmem

Reagovat
smazaný uživatel

Valeš reflexivně

Reagovat
Kang & Kodos

Ty bohemácký dresy jsou top

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Greny

Jako obcas pochopim ze Baros neco rekne rozhodcimu ale aby pri kazdym zakroku na nej rval Fleisman ... By ho mel ocenit

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v prdeli

Reagovat
ratusek

No tak to ej v piči, jestli to je dlouhodobě, tak máme obrovský problém a budem rádi za záchranu. Nechápu vedení, že zaspalo

Reagovat
Shevchenko

Vždyť pořád může někdo přijít

Reagovat
ratusek

a kdo? Někdo z druhé ligy? Z první ligy Wagner nepřijde, Holendovi se do ovy nebude chtít a taky to není snajpr, zkusil bych Golgola, on třeba ani ten Schranz by nemusel být zoufalej, ale je to strašněj risk. Mělo se bouchnout do stolu a vzít Zajíc nebo přeplatit i ten Wagner. Prostě nás kluby budou chtít natáhnout, stejně jako LuftJardu. a jelikož si sami nikoho nevychováme, tak na to budeme muset přistoupit

Reagovat
smazaný uživatel

petráň nebo klobása

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt za zachranu budete radi tak jako tak

Reagovat
ratusek

tak ty jsi kokot, dle tebe sme měli sestoupit i loni. Letos s Barym v klidu střed tabulky až bez něj bude problém, tak ze sebe nedělej furt dementa (vůči nám, jinak tě beru v poho)

Reagovat
smazaný uživatel

A loni jste snad k tomu sestupu meli daleko, nebo co?

Reagovat
ratusek

naprosto s přehledem sme se zachránili

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsme zachránily k tomu karvinou

Reagovat
ratusek

což byla chyba, mohl tu být Budínský i Wagner. Co už no

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady kdyby tady byl chorý nic se neděje se šašinkou to snad ubetonujeme na bod. Strašná chyba vedení tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se opakovat, ale ohromne se mi libi ta cesta, kterou se Bohemka vydala. Hrajou mladosi, hrajou behavej moderni a utocnej fotbal. DObre se na to kouka a jeste do budoucna pujdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Jindřišek zrovna mlaďoch není, a ten by nebýt zranění hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Jindrisek je jejich kapitan. A i v tymu plnym mladiku potrebujes starsi zkusenou kostru. Coz tady je Smid a Jindrisek. (ikdyz paradoxne oba jsou zraneni)

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale tys to napsal, jak kdyby nejstarší na hřišti měl 25 let

Reagovat
smazaný uživatel

Ciste pocitove si myslim, ze je to nejmladsi tym v lize. Tak schvalne, je to tak?

Reagovat
Greny

Bych rekl ze Liberec ma mladsi tym

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pořádný nastavení prvního poločasu, žádná obligátní trapná minutka. pro Fraňka.

Reagovat
Kepy_FCB

Bartek vypadá jak narkoman z hlaváku

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jak kdysi Snozik.

Reagovat
ratusek
Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě napadá, když je ta Bohemka hodně běhavá a dobře kondičně připravená, netestuje se tam povinně na hráčích Smarty drink?

Reagovat
Kang & Kodos

Těžko říct, to je zrádný. Diviš si včera dal rybářskýho a pak celej poločas akorát lovil balony ze sítě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

na druhou stranu Vales uz nedostal 135 minut gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Diop hraje ? Bez pořádného útočníka to bude peklo. Snad ještě někoho přitáhnou i když trh už dost přebraný

Reagovat
ratusek

Nechápu na co vedení čekalo, bylo jasný, že Bary neodehraje vše a museli sme se všichni modlit aby se nezranil a už je to tu By mě zajímalo, komu to tam Diop bude sklepávat, když je prý tak výbornej v mezihře

Reagovat
Banikovec7

Fillo má štěstí, že je jediný z týmu, který umí nacentrovat ze standardky. Jinak nejslabší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Janoš a Stronati dneska dobrý. Fillo zatím bída, až na tu vybojovanou standardku. Diop nic moc, ale není to zas tak hrozné, jen si prostě po Poznarovi našlo zdejší osazenstvo nový terč. Naopak párkrát mě překvapil v těch soubojích, které dovedl vyhrát.

Reagovat
Banikovec7

Souhlas. Hrubý první minuty super, až na tu šanci, a pak se úplně vytratil. Takže to vypadá, jakoby tam Jánoš byl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Otázka ale je, jestli by byl Jirásek lepší..

Reagovat
SuperBanikovec

Diop byl terč už spolu s Poznarem, ale teda tehdy ještě zaslouženě, teď se zlepšil, předtím to vypadalo, že to má na párku .

Reagovat
iamek

Poznar ze startu byl strašný, ale pak šel nahoru a ocenili to i fans.

Reagovat
Greny

Ty vole toho skrčka Kalouse nemuzu ani videt

Reagovat
iamek

Teď na ČT co budou vysílat Chelsea - Arsenal přímý přenos ? To bylo co ?

Reagovat
Coutinho10

videl jsem dobre, ze CT bude davat zive Chelsea - Arsenal

Reagovat
Kepy_FCB

Se z toho poserte

Reagovat
Coutinho10

tak tohle neni moc obvykly, ale bude to zaznam...byla tam chyba

Reagovat
Greny

Jo o 22 a pul hodiny pozdeji nez je vykop zapasu

Reagovat
Coutinho10

jj uz mi to dava smysl

Reagovat
Greny

By me zajimalo jak chteji vysilat tu Chelsea s Arsenalem v nedeli jako primy prenos kdyz se hraje v sobotu

Reagovat
Coutinho10

jo tak to bude klasika zaznam...obcas maj nejakej velkej zapas z PL nebo PD v zaznamu

Reagovat
Greny

Ale meli tam napsano primy prenos... Prave jsem se divil

Reagovat
Coutinho10

jj ja taky, protoze jsem nevedel presne, kdy maj hrat a nedele od 17:00 je hraci cas PL

Reagovat
Greny

Sobota 18:30 by to melo kdyz jsem se dival v patek

Reagovat
Coutinho10

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně s útokem Šašinka-Diop toho od druhého poločasu moc nečekám.. Ale jsem rád, že si Ondra aspoň může říct o šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

7:7 rikam

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka má koukám akcie v ČEZu, jinak nechápu, proč už teď svítí světla...

Reagovat
bobis21

v praze se docela zatáhlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale světla je evidentně v okolí stadionu pořád dost.

Reagovat
bobis21

já jsem sice pár km od stadionu, ale na světla při fotbale už to je ...

Reagovat
smazaný uživatel

OK.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje Fillo?

Reagovat
SuperBanikovec

Neviditelný celkem, párkrát se zkušeně nechal faulovat a posílá dobré balóny ze standartek.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, idealni kapitan ve Fante kdyz dostavas od soupere 50 bodu a tvuj kapo je u vseho co se tam deje za stavu 0:0

Reagovat
SuperBanikovec

no už tě nemusí trápit, střídali ho a tvářil se že má ze svého výkonu stejnou radost jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

zas bude vecer o hladu, ale je zvyklej uz od te dolozky ve smlouve body rovna se vecer verere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele lasko promin ale me to fakt pobavilo. Snad neni takovy faux pas to obcas zminit v diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas tady zminit lez? Dobrou chut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pumlíč ve výčepu

Jaromír Bosák, 13.8. 2018, 19:16

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
repkajebuh

On to snad dělá schválně. To není možný už

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf na plac, teď začne peklo

Reagovat
Kepy_FCB

Yusuf invalida

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Ona je prostě neuvěřitelně hloupá, on ji to musí Hrdlička dělat uplně vesmírně, jinak nechápu proč dělá vše podle něj

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupě nevypadá, spíš je teď slepá.

Reagovat
ratusek

tvl dyt ta je totálně tupá a není to o tom že je zaláskovaná a plná semene

Reagovat
smazaný uživatel

Když s ní poslouchám rozhovor, tak hloupě nemluví a nepůsobí, asi tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Je uplne blba. Ma akorat zakladku.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik promile profesionálních sportovců má vysokou?

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi zakladkou a vysokou uz nic neni?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale k čemu je sportovci, kterej už v patnácti ví, že se bude sportem živit, ztrácet čas nějakým pro něj zbytečným učňákem místo plného soustředění na trénink? Hele a odkud to máš, že nemá ani střední?

Reagovat
KingMaster13

Akorát jí zničí kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Šampónovej metrouš, zlatokop, debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze ho ukradla Bare. Pica.

Reagovat
Kepy_FCB

maras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tentokrát je v tom ale nejspíš nevinně:

"Tohle spojenectví optikou samotné tenistky nefungovalo a Karolína si prý prosadila svou, ač zbytek týmu včetně Michala Hrdličky nebyl k takovému razantnímu kroku nakloněn."

https://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jan-jaroch/342425/dalsi-rozchod-pliskove-s-koucem-je-nejpochopitelnejsi-ale-je-to-prohra.html

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemáte pumlíč, tak tam dáte merunu...

Reagovat
Banikovec7

Bohemka ma druhy polocas nejaky bojkot na hristi i v hledisti?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ani nebylo po výkopu posero posranej

Reagovat
ratusek

Bohemku k ničemu ve 2.poločase nepouštíme, zatím jsem spokojen. Ale s tím co máme vepředu bude problém dávat goly nebo i vítězit

Reagovat
Shevchenko

To je neuvěřitelné prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bohemce jsou v tyčích nějaký magnety, to není možný

Reagovat
ratusek

Diop

3. tyčka, to je v prdeli. To Bohemka dá haluzák a pojedem dom bez bodu

Reagovat
Kang & Kodos

Zase aby dal Diop gól nůžkama, to byste chtěli fakt moc

Reagovat
ratusek

Vy ste vyhráli 4:0 v Teplicích, vesmír není v rovnováze, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Diop lepší jak od Bale nůžkyy. Bohemka se někomu upsala bo to není možné, že to je 0:0

Reagovat
Kepy_FCB

Smuly uz je nejak moc

Tskze v nastaveni 1:0..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bohemak12

Zoufalej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

jánoš ale je hroznej

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pumlíč a štangle v 5 minutách, to mi dělá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Si ho přitom honíš pod stolem nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeme prohrát s někým kdo netrefí břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek jim dá po zápase pěknou sodu za ten 2. poločas.

Reagovat
Greny

piskej to zduhnuti rukou do nohy Maska bylo jasny

Reagovat
JessePinkman

Co to je za bestii ten Yusuf, toho lze chytit jen, když ho sundá někdo.

Reagovat
Greny

Az pochopi ze fotbal hraje 11 lidi bude vybornej... S duklou taky dopredu hral dost na sebe a dozadu tomu moc nedal kdyz na konci branili vyhru

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Kepy_FCB

Zase ódy na araba

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně zdůraznit, že je to Arab

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Yusuf hraje dost libove

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Yusuf bude pro Bohemku asi trefa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Tetteh

Reagovat
Kang & Kodos

Yusuf vypadá jako strašný zvíře. Jsem zvědavej, jak na tom bude v plný kondici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Nasere?

Reagovat
ratusek

nech ho, my prej sestoupíme

Reagovat
ratusek

Diop jde do piče a Šašinka hned gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i do branky do padlo

Reagovat
Kepy_FCB

Gooooooool

Šašíci

Reagovat
Shevchenko

To mě poser Šašinkové

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl šašinka goll za 10 sec EZ

Reagovat
db18

...byl tam už skoro poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo mě to přišlo , že to první dal jakub se tam tak radoval

Reagovat
db18

Zima by to měl.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Spíš by se nenechal trefit

Reagovat
smazaný uživatel

Valeš to málem chytil, to by byl nejspíš save sezony.

Reagovat
ondrasch77

Mě spíš přišlo, že si to tam ten dement spíš hodil (jak bývá jeho dobrým zvykem )

Reagovat
Kepy_FCB

Klicovy okamzik - odchod Diopa

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak ho tam Bob dá do základu ty nůžky mu vystřelily jistotu do konce sezony

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Ten Fleisman je fakt taky hloupej... To jako fakt ten kelimek hodil zpet?

Reagovat
ratusek

a co s ním má dělat když je prázdnej. jim to hodil zpátky at mu to podají plný

Reagovat
Greny

No tak ja nevim , udelat to pred rozhodcim kterej to vidi... Podle me je to nesportovni chovani

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tam ejště nachcal a potom hodil zpět těm prasatům zeleným

Reagovat
Artaxerxes

Víš jak dlouho by to trvalo?

Reagovat
Han střelil první

Plus když se dívá tolik lidí.

Reagovat
ratusek

ta kurva zelená mu dá ještě loket Laštuvkovi, zmrd, měl mu Šindelář jednu vrazit

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusný stadion hnusný fans co více dodat

Reagovat
smazaný uživatel

rekl nacek a sel pohonit nad hitlerem

Reagovat
ondrasch77

To se nám snažíš připodobnit stánek Baníku?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo teda hodně slabé.

Reagovat
ondrasch77

Na toho joudu stačí

Reagovat
Shevchenko

Kuba si říká o poslední šanci v životě

Reagovat
doshcz

Hašek je zase zjebe

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě za tu druhou půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Král

při troše štěstí z toho budou poháry

Reagovat
Greny

Mohli by jste mi dat v te fante eurofotbal 2 cz uz soupere?

Reagovat
smazaný uživatel

fleiš a yusuf

Reagovat
ratusek

joooooooooooooo pičoooo Bohemka trapná, tohle je ten super přehypovaný tým?

Reagovat
Banikovec7

Naprosto zasloužené vítězství, Bohemka snad neměla jedinou šanci za celý zápas.

Reagovat
Kepy_FCB

Presne tak!

Reagovat
smazaný uživatel

A co teď na konci, jak Laštůvka nevyboxoval míč, tam mohli dávat do prázdné

Reagovat
Banikovec7

No mohli, kdyby se dostal k míči, ale dostal se k němu Šindelář, takže nemohli. Zapomněl jsem na tu hlavu Bartka, tu bych jako šanci uznal.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli no

Reagovat
KingMaster13

Bob a jeho podzimy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

minulou sezonu byl s Baníkem i na jaře v horní polovině

Reagovat
Banikovec7

Protože mu Kučera udělal přípravu.

Reagovat
ratusek

po podzimu ho musíme vyrazit, jinak budem na sestup na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

když jsme s panem frňkou nespadly na jaře tak s bobem těžko

Reagovat
ratusek

Ofenzivní smrtšť Frňka? Ani mi o tom nemluv

Reagovat
bobis21

to už jsem z paměti vytěsnil, proč to připomínáš?

Reagovat
KingMaster13

A najmout Svědíka až i jeho majitel Jihlavy prodá

Reagovat
ratusek

to je náš mistrovský plán.

Ale jsem zvědavej kdo Svědíka uloví, snad ne posraná Dukla nebo Opava až vyrazí Skuhravého, nedejbože Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravý zůstane.

Reagovat
Kepy_FCB

U nas na jare to prolomil

Reagovat
icka

Málem infarkt na konci, ale je to doma. FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek úplně vyřvaný hlasivky, a stejně to k ničemu nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Slávista Kalous, prej držte palce Slavii, a Sigmě ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máte toho vašeho YUSUFA teď? K čemu mu je, že vybojoval 2 žluté, když stejně vytekli.. NÁVRAT KRÁLE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrála Bohemka úplný hovno ve druhým poločase, tak tě ani Yusuf nespasí.

A kdo je ten král? Šašinka? To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

*pycho

Reagovat
ratusek

Ale Yusuf hrál výborně. ještě že ho tam neposlal Hašek dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, měl hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun se Zelím už jedou bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Roztočili jsme kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

trošku nám začne hlodat červíček toho, že prohráváme o gól

Reagovat
smazaný uživatel

eeee mmmm

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

spolupráce potražské, eee po pražské trase

Reagovat
smazaný uživatel

mozkový tras ázerbajdžánské reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

do trychtýře tří bránících ázerbajdžánských hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

abyste si trochu vylepšili náhladu eh náladu

Reagovat
smazaný uživatel

brání zodpovědně a elasticky

Reagovat
smazaný uživatel

NO

Reagovat
smazaný uživatel

trošku jiná opera

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoma, pardon Sodoma

Reagovat
smazaný uživatel

v cihlově červené barvě

Reagovat
smazaný uživatel

trvalky Jan Koudelka a Ondřej Paděra

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesilovka, pavrplej jak vyšitá

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to zajímavééé, ale POZOR

Reagovat
smazaný uživatel

cihlový val bránících ázerbajdžánských hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

antimalý fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

nejvíc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele