Česká liga - preview 1. kola

29.07.2016, 09:27, aktualizováno 31.07.2016, 08:21
Previews
Dnes se završí zahajovací kolo prvního ročníku ePojisteni.cz ligy, a to konkrétně duelem zástupců české a moravské metropole - v Brně se od sedmi hodin představí pražská Slavie. Ještě předtím se ovšem bude bojovat na dalších dvou stadionech: v Ďolíčku Bohemians pohostí nováčka z Hradce Králové, v Mladé Boleslavi se představí Milan Baroš s Libercem...
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (neděle 16:30)
Už první kolo svede dohromady dva celky, které bojují v pohárové Evropě. Mladá Boleslav po trapasu v Makedonii přivítá Liberec, který si pro změnu z Rakouska přivezl velmi nadějné vítězství. Při posledních dvou vzájemných zápasech padlo dohromady deset branek a i tentokrát by se na boleslavském stadionu mohly uskutečnit gólové hody.

Mladá Boleslav zažívá velice rušný začátek sezony. Po letních přestupech, námluvách reprezentace a Karla Jarolíma přišel očekávaný zápas 3.předkola Evropské ligy proti makedonské Shkendii Tetovo, kterou čtvrtý tým uplynulého ročníku Synot ligy vůbec nezvládl. Boleslav prohrála ve Skopje 0:2 i díky vyloučení Hůlky a je jen kruček od vyřazení. V prvním kole navíc čeká na Středočechy Liberec, který naopak vykročil do sezony tou správnou nohou. V Rakousku i v extrémních podmínkách výpadků světel apod. dokázal zvítězit brankami Egona Vůcha 2:1 a v odvetě si v domácím prostředí může dovolit prohrát 0:1.

Ať je to jak je to, čtvrteční odvety mají pro Mladou Boleslav i Liberec obrovskou důležitost, nicméně jakékoliv úvahy o šetření se, či snad vypuštění zápasu nepřipadají v úvahu. "To vůbec nepřipadá v úvahu. Liberec je těžký soupeř a není na co se šetřit. Pak jsou další tři dny a kus čtvrtka, do odvetného zápasu je dost času se připravit. Takhle si myslim nikdo z nás nepřemýšlí," odmítl spekulace mladoboleslavský brankář Diviš.

Každopádně ve větší psychické výhodě bude rozhodně Liberec. S Boleslaví má vyrovnanou bilanci, tři roky s ní dokonce neprohrál, na druhou stranu stejnou dobu nedokázal na městském stadionu v Mladé Boleslavi zvítězit. "Čekám tuhý boj, protože všichni dobře vědí, jak důležitý je vstup do nového ročníku. Osobně si přeju, abych už konečně Liberec s Boleslaví porazil," prohlásil nový reprezentační kouč Karel Jarolím.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Kúdela, Hůlka, Fleišman - Valenta, Rada - Kalabiška, Magera, Vukadinovič - Mebrahtu
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Bartl, Breite, Folprecht, Ševčík, Vůch - Baroš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Fotbalisté Bohemians 1905 přivítají v bouřlivém prostředí Ďolíčku nováčka z Hradce Králové. Oba celky představují poměrně velkou neznámou a jsou ve velkém očekávání, jak že se jim to bude v této sezoně dařit.

Začněme tedy nejprve u domácích. Klokanům se dokonale rozpadl tým, který na jaře podával výborné výkony a favority pravidelně obíral o body. Kouč Roman Pivarník je fuč a s ním i ofenzivní trojzubec Acosta, Mosquera, Schick. Problémy nastaly i na brankářském postu, kde uvolnil místo odchozí Zdeněk Zlámal, jenž patřil mezi opory. Přišly sice nové tváře, ale jak se je trenéru Koubkovi podaří zapracovat zůstává otázkou.

"Odešla nám jihoamerická krev, která přinesla jinou typologii do hry, Bohemka teď bude jiná. Ta tvář, na kterou se díky nim navázali i ostatní, zmizela. Přišli ale jiní hráči, kteří mají velký potenciál a já jim věřím," nechal se slyšet trenér Koubek, jenž následně dodává: "Nežádám o trpělivost, chceme hned od začátku podávat výkony, kdy hráči jezdí po zadku a hrají poctivě. Když budou hráči bojovat, tak to fanoušci ocení. Budou-li hrát všichni až na krev, lidi to bude bavit a budou nám věřit."

Trenér Miroslav Koubek bude už od úvodního kola pod velkým tlakem. Do Ďolíčku totiž zavítá nováček soutěže a navíc jeden z adeptů na sestup. Bohemka sice bude papírovým favoritem, nicméně celkově navázat na loňskou sezonu bude hodně obtížné.

Podobně jako Bohemka je velkou neznámou i Hradec Králové. Ten si znovu vybojoval účast ve druhé lize a v té nejvyšší by rád hrál důstojnější roli a mezi českou elitou se udržel pokud možno déle. Hradec je podle expertů vůbec nejvážnější kandidát na sestup, navíc začátek soutěže bude mít o to složitější, že nebude moci využívat domácí prostředí.

Votroci začnou soutěž v Ďolíčku, kde je čeká tradiční dobrá fotbalová kulisa. Kouč Pilný už je o základní jedenáctce přesvědčen a věří, že Votroci začátek ligy zvládnou. "Někteří hráči mají drobné šrámy a my chceme, aby do nedělního zápasu šli všichni 100% zdravotně připraveni. Jinak o sestavě jasno máme," prohlásil trenér Bohuslav Pilný.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Křapka, Krch, Gajič, Havel - Berger, Hubínek, Jindřišek, Jirásek, Luts - Mikuš
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Holeš, Chleboun, Mudra, Mareš - P. Černý, Trubač - Martan, Zorvan, Malinský - Pázler
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Posílená Slavia zahájí ligovou sezonu na půdě neoblíbeného Brna. Zbrojovka v uplynulé sezoně v jarní část doma ani jednou neprohrála a natáhnout tuto sérii se pokusí i proti Sešívaným v nové sezoně 2016/2017.

Slavii se v posledních letech v Brně vůbec nedaří a ani tentokrát jí nečeká snadná práce. Zbrojovka po loňské úspěšné sezoně udělala několik změn, avšak v žádném případě se nedá říci, že by oslabila. Úspěšného kouče Václava Kotala nahradil Svatopluk Habanec a v záložní řadě bude vedle Pavla Zavadila další obrovská zkušenost, exreprezentant Jan Polák. Nicméně jak Zavadil, tak i Polák budou v zahajovacím utkání chybět - na vině jsou zranění.

V přípravě si vedla Zbrojovka obstojně, výjimkou zápasu se Stuttgartem, se kterým prohrála vysoko 0:4. Domácí by rádi obsadili místo v první polovině tabulky, nejlépe pak do pátého místa. Hned na úvod je čeká ostrý test v podobě posílené Slavie. "Máme k soupeři přirozený respekt. Ale tohoto zápasu se nebojíme. Síla Slavie je hlavně v její ofenzivě. Je pro nás lepší hrát hned v prvním kole proti Slavii než narazit na soupeře, kterého musíme porazit a být pod psychickým tlakem," nechal se slyšet Habanec.

Velké ambice má pochopitelně i Slavia, která by chtěla loňské páté místo ještě vylepšit a umístit se do TOP 3. Kádr Sešívaných výrazně posílil a na ligové scéně by to mělo být znát. Pro Slavii začala nová sezona už dříve, dvojzápasem s estonskou Levadií. Po průšvihu v Talinu se svěřenci trenéra Dušana Uhrina mladšího zmátořili a výhrou 2:0 postoupili do dalšího kola. Jestli Slavia dosáhne i čtvrtého předkola zůstává otázkou. S portugalským Rio Ave v prvním zápase jen remizovala 0:0 a ve čtvrteční odvetě tak bude mít co dělat.

Právě s ohledem na odvetu bude kouč Uhrin některé opory šetřit. "Na změny v sestavě dojde, nejsem schopen říct, jak na tom budeme. Hrajeme dost brzy a chceme venku vyhrát, i když to bude velice těžké utkání," vyjádřil se Dušan Uhrin ml.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Šural, Kijanskas, Lutonský - Buchta, Vraštil - Litsingi, Michal Škoda, Štohanzl - Řezníček
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Mikula, Bílek, Deli, Bořil - Van Kessel, Hušbauer, Souček, Kenija, Zmrhal - Milan Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
Viktoria Plzeň odstartuje cestu za zlatým hattrickem utkáním na půdě jednoho z outsiderů soutěže Vysočiny Jihlavy. Domácí dokázali v minulosti favorita několikrát zaskočit, nicméně jakýkoli bodový zisk by byl velkým překvapením. Viktorku čeká na Vysočině nelehký úkol, navíc už v týdnu pocestuje ke složité odvetě do dalekého Ázerbajdžánu.

Jihlavě experti přisuzují boj o záchranu, ovšem samotný klub by se rád viděl výše. V přípravě naznačil, že by se to mohlo povést. Kouč Michal Hipp byl s předsezonní přípravou víceméně spokojen, Jihlava sice některé zápasy výsledkově nezvládla, herně však nepropadla. Zdolat dokázala například turecký Basaksehir Istanbul.

Také hráčský kádr doznal několika změn. Vrátil se Haris Harba a přišli i další jako Antonín Rosa, Rostislav Šamánek, Lukáš Zoubele nebo talentovaný Lotyš Davis Ikaunieks. Týmu nechybí ani dravé mládí a tak má kouè Hipp rozhodně z čeho vybírat. "Z týmu cítím velké odhodlání a natěšení na úvodní duel proti úřadujícímu mistrovi a týmu ze špičky ligy. Každý zápas proti Plzni je svátkem nejen pro Jihlavu, ale i pro další české celky. Věřím, že je v našich silách odehrát kvalitní zápas a velkého favorita zaskočit," nechal se slyšet kouč Hipp. Jihlavě bude pro 1.kolo scházet Tlustý a Mišůn, otazník visí i nad startem Hronka a Zoubeleho.

Narozdíl od Jihlavy kádr úřadujícího mistra příliš změn nedostál, ta největší změna se udála na trenérském postu, kde Karla Krejčího nahradil Roman Pivarník. S týmem absolvoval celou přípravu, ale soutěžní premiéra nedopadla dle jeho představ. Viktorka v prvním zápase 3.předkola Ligy mistrů s ázerbajdžánským Karabachem jen plichtila 0:0 a v odvetě tak bude muset předvést mnohem více. Každopádně ještě než se odcestuje do Baku, představí se Západočeši v Jihlavě a Roman Pivarník možná postaví pozměněnou sestavu. Plzeň má s domácími pochopitelně lepší bilanci, ale pamatuje také nezdary. Ten poslední se udál v listopadu roku 2014, Jihlava tehdy doma zvítězila 2:1.

Podle tuzemských bookmakerů není Plzeň hlavním favoritem, byť předchozí dva ročníky ovládla. Právě tento fakt by mohl Viktoriánům sedět, cesta za zlatým hattrickem však bude hodně trnitá. Vyhrát třikrát v řadě se v historii samostatné české ligy povedlo jen pražské Spartě.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Blaič, Krejčí, Rosa, Urdinov - Fulnek, Šulek, Urblík, Vaculík - Dvořák, Ikaunieks
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Hejda, Hubník, Limberský - Kopic, Kučera, Hrošovský, Kolář, Kovařík - Ďuriš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Jablonec - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Velmi zaimavé utkání slibuje jablonecká Střelnice. Domácí celek totiž přivítá nováčka z Karviné, přičemž návrat do domácího prostředí zažije kouč Moravanů Jozef Weber. Jablonec by v novém ročníku rád hrál o poháry, pro Karvinou je primárním cílem záchrana.

Utkání Jablonce s Karvinou slibuje atraktivní podívanou a to hned z několika důvodů. Jednak půjde o duel výrazně pozměněného Jablonce, bez několika opor předchozích sezón a ambiciózního nováčka, který si vybudoval krásné nové zázemí s útulným stadionem a především se na jabloneckou Střelnici vrátí Jozef Weber, kouč Karviné a jablonecká ikona let minulých. "Krásných třináct let! A osud mi to nemohl naplánovat lépe, hned v prvním kole hrát v Jablonci je hezké. Říkal jsem i hráčům, že los nám přál v tom smyslu, že zahajujeme naši misi na hezkém stadionu proti týmu, kterému se ještě v loňské sezóně přezdívalo Galácticos," nechal se slyšet kouč Weber.

Karviná nebude v Jablonci favoritem, překvapit nicméně může."Kdybychom domácí obrali o body, určitě bych se nezlobil. Věřím, že se domů budeme vracet s dobrou náladou," dodal Jozef Weber.

Atraktivitu utkání zdůrazňuje i domácí strana v čele s trenérem Zdeňkem Frťalou. "Pro lidi je tento zápas z více důvodů atraktivní. Je to první ligové utkání, je to ligový nováček. A v podstatě kormidelníkem týmu je trenér Jožka Weber, který tady jako hráč zanechal velkou stopu a zapsal se nesmazatelně do historie klubu. Co se týče Karviné jako týmu, je to sice ligový nováček, ale ve svém kádru má několik zkušených ligových hráčů. Není to nějaký vykulený tým, který bude jen sparing partnerem. Právě naopak, je to tým, který ve druhé lize splnil předsezónní úkol," prohlásil Frťala.

Jablonec vstupuje do nové sezony s cílem odčinit uplynulý nezdar. Kádr prošel hned několika změnami, nicméně kvalita v něm zůstala. "Vypadá to dobře. Mančaft se trochu změnil a já mám pocit, že jsme vnitřně silnější. Sedíme si v kabině a snad to dokážeme přenést do sezony. Doufám, že do sezony dobře vstoupíme a budeme diktovat tempo hry," doufá kapitán Jablonce Tomáš Hübschman.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Nový, Pernica, Beneš, Hybš - Masopust, Trávník, Hübschman, Jiráček - Mehanovič - Wágner
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pindroch - Janečka, Dreksa, Hošek, Eismann - Voltr, Šisler, Okleštěk, Budínský, Zelený - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Hned na úvod je souboj Zlína s Příbrami, co se týče celkových ambicí, velice důležitý. Oba týmy jsou řazeny spíše do bojů o záchranu, oběma by pak výhra výrazně dopomohla k celkovému uklidnění. Zatímco kádr Zlína zůstal až na výjimky víceméně pohromadě, ten Příbramský dostál několika změn a bude zajímavé sledovat, jak si do budoucna povede.

Samozřejmě i ve Zlíně došlo k několika změnám. Přišli Josef Hnaníček, David Štípek nebo ze Sparty brankář Tomáš Holý. "Na papíře máme silnější tým. V sezoně však bude rozhodovat, jak se každý připraví v hlavě, jak bude pracovat pro mužstvo a jak bude poslouchat pokyny. Dohromady musíme hrát náš poctivý fotbal," nechal se slyšet útočník Tomáš Poznar, na kterého budou Ševci i v této sezoně spoléhat. Zlín by se rád poučil z loňské sezony, kdy se mu na podzim sice dařilo, ale na jaře vypadl z role a ještě měl co dělat, aby se v konečném zúčtování zachránil.

Ještě mnohem většími změnami si prošla Příbram, která měla v minulé sezoně co dělat, aby se zachránila. "Příbram v letní přestávce prošla obrovskými změnami. Takové zemětřesení snad nepotkalo žádné mužstvo. Ale tím se tolik nezabýváme. Jsem přesvědčen, že jsme schopni Příbram porazit," řekl zlínský trenér Bohumil Páník. "Na ligu jsme se již všichni těšili. Doufám, že ze Zlína přivezeme minimálně bod," dodal naladěný příbramský Tomáš Majtán

Vzájemná bilance obou celků je vyrovnaná a svědčí o tom i bezbranková remíza v posledním vzájemném utkání uplynulé sezony.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Holík - Štípek, Živulič, Hnaníček, Matejov, Vukadinovič - Poznar
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mareš, Chaluš, Nikolič, Ferrara - Tregler, Pilík - Brandner, Rezek, Divíšek - Majtán
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 20:15)
Pražská Sparta má na startu nového ročníku české nejvyšší soutěže jediný cíl, sesadit z trůnu Plzeň a získat mistrovský titul. Letenští jsou považování za největšího favorita soutěže a je tak logické, že i v prvním zápase proti Slovácku bude megafavoritem. Moravský celek vstupuje do nové ery, bez Svatopluka Habance, zato se Stanislavem Levým.

Sparta je v zápase se Slováckem obrovským favoritem a to nejen díky zcela jasně lepší vzájemné bilanci. Slovácko dokázala takřka pokaždé porazit až na jednu výjimku. Právě v minulé sezoně se celku z Uherského Hradiště podařilo Spartu porazit a způsobit jí velké komplikace v boji o titul.

Dle bookmakerů je jasno, Sparta je největším favoritem a zisk titulu by jí tentokrát neměl uniknout. Jenomže, dokáží se svěřenci trenéra Zdeňka Sčasného s touto rolí popasovat? První zápas předkola Ligy mistrů proti rumunské Steauy Bukurešť (1:1) ukázal, že možná ne. Na druhou stranu evropské poháry nejsou domácí liga a kvalitou hráčského kádru se Sparťanům jen tak nikdo rovnat nemůže.

Sparta každopádně potřebuje dobře odstartovat a proti celku, který nemá absolutně co ztratit, to nebude mít jednoduché. Navíc vzhledem k brzké důležité odvětě Ligy mistrů bude trenér Sčasný nucen pozměnit základní jedenáctku a dát prostor jiným hráčům. Utkání se Slováckem bude specifické pro navrátilce Michala Kadlece. Reprezentační bek je odchovancem Slovácka, v jejím dresu působil čtyři roky. "Je to pro mě speciální zápas. Je to už jedenáct let, letí to strašně. Poprvé jsem tam nakoukl do ligy, v sobotu to bude hodně specifické. Mám tam větší část rodiny, hodně kamarádů, z nichž někteří dokonce chodí do slováckého kotle," prohlásil před zápasem Michal Kadlec.

Slovácko vstupuje do nové sezony už bez Svatopluka Habance, který odešel vykonávat trenérské řemeslo do nedalekého Brna. Novým lodivodem se stal Stanislav Levý! Zdali dokáže Slovácko pozvednout se teprve uvidí. Jedno ale jisté, Levého nečeká jednoduchá premiéra. Slovácko se totiž představí na půdě největšího favorita pražské Sparty. "Sparta má kvalitní kádr, který je na všech postech zdvojený. My máme dvě možnosti. Buď můžeme poslat body do Prahy poštou, nebo pojedeme válčit, bojovat a zkusit uhrát co nejlepší výsledek a my jsme si vybrali právě tuto variantu," říká trenér Slovácka Stanislav Levý.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Holek, Brabec, Kadlec - Zahustel, Čermák, Dočkal, Frýdek, Konaté - Šural, Lafata
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Šimko - Biolek, Daníček, Šumulikoski, Havlík, Kerbr - Diviš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Teplice  (pátek 18:00)
Nový ročník české ligy odstartuje páteční předehrávka mezi pražskou Duklou a Teplicemi. Na Julisce si tak soutěžní premiéru v novém působišti odbude jak domácí trenér Jaroslav Šilhavý, tak kouč hostů Daniel Šmejkal, kterého navíc čeká první duel v nejvyšší soutěži.

Oba celky mají co napravovat, protože minulá sezona jim nevyšla podle představ. Dukla skončila desátá, Teplice obsadily dvanácté místo pouhé tři body nad sestupovým pásmem. Oba kluby po sezoně vyměnily trenéry: Šilhavý na Julisce nahradil Luboše Kozla a Šmejkal v Teplicích Davida Vavrušku.

"V Teplicích byla změna trenéra vynucená, tady na Dukle to tak nebylo, tady byla dohoda. S trenéry Teplic Danem Šmejkalem a Radimem Nečasem se dobře známe, vyznávají kombinační fotbal, takže věřím, že to bude oboustranně útočný fotbal. To si myslím, že by nám vyhovovalo," řekl Šilhavý.

Dukla si pro ligový rozjezd těžko mohla přát lepšího soupeře, protože Teplice na Julisce prohrály poslední čtyři zápasy, navíc s hrozivým skóre 2:16. "Každá série jednou končí. Já pevně věřím, že skončí už v pátek. Dukla má také jiného trenéra, myslím, že bude vyznávat jiný styl. I proto věřím, že získáme tři body," řekl na klubovém webu kapitán Severočechů Štěpán Vachoušek.

Teplice si z loňské sezony do nové přenášejí sérii osmi zápasů bez výhry. S tímto faktem aktuálně kontrastuje příprava, v níž Severočeši neprohráli ani jeden duel. Před sezonou se dařilo i Dukle, ta odešla poražena pouze v jednom z osmi případů.

Domácím budou chybět zranění Koreš s Vrzalem, nejisté jsou starty nejčerstvějších posil Kušníra a Podaného. Teplice přijedou bez Martina Filla, jenž si odpyká jednozápasový trest z konce minulé sezóny. Jinak jsou Severočeši v kompletním složení.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Kušnír, Štetina, Šimůnek, Podaný - Čajič, Považanec, Hanousek - Néstor, Beauguel, Olayinka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jeřábek, Krob - Ljevakovič - Hora, Hrubý, Vachoušek, Urma - Potočný.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Sparta Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 MFK Karviná00000:00
 Fastav Zlín00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Jablonec00000:00
 Vysočina Jihlava00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 FC Hradec Králové00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Dukla Praha00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1490)

Přidat komentář
FCSL

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tento obézní rytmus teď bude zpívat hymnu před každým výkopem ?

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

písniček jako je tahle, úplně na stejné brdo jsou stovky a všechny stojí za prd

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši. Teď abych mazal celou historii prohlížení a vystřílel sídlo poskytovatelů sítě aby nikdo nezjistil že sem se na něco podobnýho díval

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten rapper, nebo ta holka?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Chtěl jsem napsat něco ve smyslu: " Už je to tady" nebo "Nejlepší liga se vrací", ale ten hroznej název se prostě nedá překousnout..

Reagovat
Kang & Kodos

Totální rakovina. Sice je všechno lepší než ten zmrd Valenta, ale mohli by se jmenovat jinak

Reagovat
smazaný uživatel

tak jde to cestou starejch dobrejch devadesátejch, kdy přes loga sponzorů na dresu ani nevíš, kterej tým hraje viz. letošní Euro, kdy logo CEFC China bylo větší než českej lev, já chápu, že v Číně je všechno větší, ale snad maj i svůj nároďák a my příště nemuseli být marní jak kdyby na Euru fakt hráli Číňani místo nás a když už jsem měl radost, že konečně ligu bude dotovat někdo penězma z virtuálu a né z matů českejch nonstopů dotované bídou, tak to tam narvou i s .cz ....takže tečka, prostě cézet, čemu se divím

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se to čte "epojištění tečka cézet liga". To cz mi prvně uniklo, to je opravdu paráda

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ZB 07

Super Aspoň by mohl Kohák být maskot ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Kohák je maskot celý týhle země, výstižnějšího kokota už nenajdeš...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

už chybí jen název poháru Toi Toi Cup a Limberský může natočit spot jak sedí na wc točí volantem od Bentley a říká pojistení hned a všude

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Hula_8

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský v tomhle týdnu ukázal,že už může točit leda klikou na hajzlu, ale fotbal už nehraje ani na úrovni národní ligy

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
uff

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Riviera Kid

Konečně. Nejlepší liga, se super názvem západního střihu. Jsme zase o krok před nimi

Reagovat
smazaný uživatel

a bude to stačit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Název stejně kvalitní jako tahle reklama na Ministerstvo zemědělství

https://www.youtube.com/watch?v=d_BIvgT9xkA

Reagovat
smazaný uživatel

Te je peklo

Reagovat
C-M@ster

Co to KURVA je?

Reagovat
PlackaSKS

ty krávo...

Reagovat
PlackaSKS

do háje, teď se toho nemůžu zbavit

Reagovat
Aldeano

Inspirace od náborového videa McDonalds je zřejmá...

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pyroman

Vtipný, že když se teď někdo bude snažit o alespoň trochu seriózní žurnalistiku o naší lize, použití toho kokotského názvu mu z článku vždycky udělá grotesku, i kdyby zbytek byl na Pulitzera.

Reagovat
exse

Ty krávo, až se mi udělalo blbě, když jsem ten nadpis viděl. Každopádně to ale nic nemění na tom, že konečně začíná nejlepší liga!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preview jak svina :-D To jsme se toho dozvedeli

Reagovat
Usty

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Tak tenhle název se bude hrotit asi až dokud ho nezmění, to je fakt strašný. Proboha

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a jedeeeeeeeeem

Reagovat
PP

Kluci změňte tooo... na to se pomalu nedá klikat.. Nechejte Nejvyšší liga a hotovo..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

1. liga bohatě stačí, ale tohle prostě ne..

Reagovat
Chlupatá máma

Snad 1iga...

Reagovat
smazaný uživatel

nazev je jasnej.. at se ti to libi nebo ne

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Genitální krok pana Pelty, moc tohoto tvora obdivuji a přeji mu jen to nejlepší, tohle je ten správný muž pro vedení tak kvalitní ligy, jakou ePojisteni.cz liga rozhodně je. Kvalitou se začíná rovnat anglické Premier League nebo Corgoň lize, pro každého hráče musí být čest nastupovat zrovna v ePojisteni.cz lize. Ještě jednou kvituji všechny kroky pana Pelty a těším se, až tento krásný nový název bude lámat jazyky Martinu Taylorovi na BBC při komentování šlágru jako třeba Příbram - Hradec Králové, kdy bude stadion praskat ve švech.

Reagovat
smazaný uživatel

jako snahu si projevil, to zas jo... ale jinak nuda

Reagovat
smazaný uživatel

velka nuda

Reagovat
JarousFCB

1/10

Reagovat
Greny

stadion v Hradci praská již několik let

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se jim už staví nový ne?

Reagovat
Largo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
partaS
Reagovat
Greny
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

"Czech League is lol"

Reagovat
Azazelo RD

Nechápu, jak může někdo tvrdit, že šla naše liga kvalitou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

už nemáme voskované kelímky, cítím progress jak prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sobota 14:15

Reagovat
Kang & Kodos

Blšany - Drnovice.

Reagovat
Greny

jo, škoda že Drnovice nevydržely déle. tem stadion teď vypadá fakt hrozně , přitom to byl jeden z nejhezčích stadionů v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ještě cca 9-10 let zpět tam Edvard Lasota sekal trávník

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo ? to je srdcar

Reagovat
Greny

hej když tam hrál za Vyškov, tak tam občas posekal trávník , trenovali a hrali jsme tam mládež on tam sehnal nějaký peníze na mládež a pak mu řekli, že priorita je áčko

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno sem myslim cet nakej clanek, ze by se s tim stadionem uz melo zacit delat? nevis o tom vic?

Reagovat
Greny

má to nový majitel, ale co s tím zamýšlí nikdo neví

Reagovat
smazaný uživatel

sudi Pavlin Jirku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Greny

Tittelbach , Poulíček < Kalous, Kozohorský

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frank

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší z nejlepších! Ale tohle je jiná verze, ne?

https://www.youtube.com/watch?v=gHh7kIXBe_o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Jebat, pro mě to bude OVB Liga. To zní celkem normálně

Reagovat
Losinho

a sponzor ze západu, co víc si přát

Reagovat
OTASi

Na livesportu radši nechali 1.Fotbalová liga

Reagovat
Liquid

1:0

Reagovat
sosna

Ideální čas zavést i u nás ty zelené karty.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte zda bude i ,,tato´´ liga na webu čt ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč musí být u český ligy ten oficiální sponzorský název, když tomu tak u ostatních zahraničních lig není?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože u ní se vždy ten sponzorskej název používal

Reagovat
fantomas

Protože se to tak dělá odnepaměti. Pokud bysme měli jít podle vzoru ve Španělsku a Anglii, tak tady máme vedle sebe První a Prvou ligu...

Reagovat
Chlupatá máma

BBVA a Barclays nic?

Reagovat
fantomas

No já vim, ale opět - takhle je to tady od začátku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně teda přijde horší tato varianta, kdy něco máte oficiálně a zbytek lidovými názvy.

Reagovat
fantomas

Přišlo ti to divný, i když tam byla Gambrinus liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak název Gamrinus liga tak nějak zlidověl

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli zlidoví i tohle.

Reagovat
Azazelo RD

Nezlidoví. Já si pořádně nezvykl ani na Synot ligu a když jsem výjimečně rozklikával naší ligu v přehledu soutěžích, tak jsem stále hledal Gambrinus ligu. A to ePojištění.cz má ještě menší šanci se chytnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi ne, jednak českou ligu moc neotvírám a jak už tady padlo, ten název zlidověl. Ale ohánět se tím, že už je to špatně od začátku, tak už to opravovat nebudete, co to je za logiku?

Reagovat
fantomas

Jak jako špatně? U Primera División každej ví, o co de. U Ligy BBVA už bude kdekdo tápat. "Česká" a "slovenská" liga tu nikdy nebyly jednoduše proto, že to zní suše, a mohli bysme tady takhle rovnou mít i anglickou, španělskou ligu, atd., což vypadá hrozně laicky.

Reagovat
Azazelo RD

To není o tom, že to zní suše, ale o penězích. Osobně bych byl radši, kdyby se to jmenovalo třeba Česká fotbalová liga.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Každý ví, o co jde, protože to tu bylo několik let (špatně). Ale nechci rýpat, jelikož stejně do český ligy skoro nechodím, jenom mi to přišlo zvláštní.

Reagovat
fantomas

Ale proč je to kurva špatně? Jen je to lidovější varianta, to je celý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Varianta, ktera uz se skoro nikde nepouziva.

Reagovat
fantomas

Varianta zhruba stejně používaná i "špatná" jako La Liga. Co se naopak vůbec nikde nepoužívá, to je Liga BBVA.

Reagovat
db18

Proč se to tu vlastně měnilo? A proč je to ke všemu ještě bez mezery?

Reagovat
fantomas

Co?

Reagovat
db18

Primera Division => LaLiga (o čem teď asi píšeš? )

Reagovat
fantomas

Ono se to měnilo?

Reagovat
db18

Já myslim že jo... pamatuji si, že pod sebou byli dvě P

Reagovat
pepinho2

určitě tam ještě nedávno byla Primera Division

Reagovat
fantomas

Lol, tak to PJ změnil doslova před pěti minutama (Ale LaLiga je mám pocit oficiální zápis)

Reagovat
fantomas

No, možná se to jen chvíli nepromítalo na main page, protože přísahám, že sem tam během týhle debaty koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanish bank BBVA will not remain main sponsor for the Spanish first division, the two parties announced. The Spanish top flight will now be called LaLiga while the second division will be called LaLiga2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze ted je ten pravej cas uvazovat o tom tu tradici rozbit a sjednotit to, i za cenu toho, ze to bude treba "1. liga [CZ]" a "1. liga [SK]" nebo dat vlajecky vedle tech nazvu nebo neco

Reagovat
Hokaido

Však Fortuna liga může zůstat, to není tak debilní název+tam stejně nikdo nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská má v názvu Santander, Serie A zase TIM, švýcarská Raiffeisen, belgická do minulé sezóny Jupiler, Premier League do nedávna Barclays, portugalská NOS, skotská Ladbrokes, ruská Rosgosstrakh, turecká Spor Toto... takhle bych mohl pokračovat až do večera, tak nesejčkuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Hehe, tak to si schválne pozriem - že ako tam hovoria ten názov.

(už to nové meno majú aj na ef)

Reagovat
smazaný uživatel

top nadpis

Reagovat
X-bano-X

Vlozky always liga by malo vacsi smrnc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

možná tak v DLR

Reagovat
Losinho

"Česká liga - preview 1. kola"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Dominik Smékal z Itálie do Baniku kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovanec Baníku, v 16 odešel do Sigmy odkud po půl roku zamířil do Interu, nějak se tam neprosadil, tak se vrací zpět. Každopádně od Baníku dobrý krok, je třeba aby se vrátili odchovanci, co za Šafarčíka nesmyslně odešli.

Reagovat
iamek

Spis Hranic. Je to druhy mladoch co se vratil. Snad to bude pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě přišel Lischka, ale toho teda osobně vůbec neznám. Smékala jsem před několika lety viděl párkrát hrát i osobně.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.youtube.com/watch?v=tr17RfnAex0&app=desktop

Dominika asi bude dneska fandit Dukle.

Reagovat
Azazelo RD

Dominika Myslivcová OSVČ 1. růžová liga. Ok Pelto, mohlo být hůř.

Reagovat
Spalovač šancí

euroFOTBAL.cz

...

Nechápu, proč jsem dáváte preview k nějaké trapné soutěži pojišťováků

Reagovat
off-olda

ePojisteni.cz liga - preview 1. kola Hned taková chyba. 1iga

Reagovat
Shevchenko

preview 1ola

Reagovat
smazaný uživatel

chalani pri vysloveni nazvu ligy....musite povedať aj "tečka" ?

Reagovat
smazaný uživatel

moderátoři rádií už páchají sebevraždy...

Reagovat
Gryphonheart

Začíná Gambrinus Liga? Souper, už mi chyběla. Nebo mám radši říkat 1IGA?

Reagovat
Gryphonheart

*super

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Manik...

přejmenujte to, jinak odmítám tyhle články číst... Anglie, Španělsko a další to taky nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Je,to bude katastrofa,kdyz to nebudes cist

Reagovat
Manik...

taky si myslím

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
Gryphonheart

ta váza stojí víc než celá slávie

Reagovat
Manik...

Reagovat
Diego2

Reagovat
Losinho

titul do Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"proč jsme nekoupili radši Zbrojovku?" "Byla moc drahá"

Reagovat
raduinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Bagr007

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrůdnej název To zní tak strašně uboze

Reagovat
Kluivert9

ePojisteni.cz liga 1 kolo:

OVB - Kooperativa

AXA - Generali

Partners - ČSOB

Direct - ING

Wüstenrot - Uniqa

A pozor šlágr kola:

Allianz - Česká Pojišťovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Puskas

Chtělo by to, aby upoutávku dělal Luděk Sobota .

Reagovat
db18

Reagovat
LAM

Jděte do prdele s tim názvem ligy.AspoŇ v přehledu soutěží normálně napište 1 Česká Liga.Každej to bude daleko radši než koukat na tuhle sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Euphael

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Hristo má samozřejmě pravdu.

Reagovat
Mada

Reagovat
Puskas

Jen dodám, že každý kromě samotného sponzora:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz si na to zvykl, nebudu si zase zvykat na neco noveho... Navic je to originalni nazev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
rufus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Spalovač šancí

4:3

Reagovat
Rock

Ten název ligy prostě nepřekousnu ..

Reagovat
off-olda

Pelta prý chystá změnu i na pohár. "Povinné ručení od Kooperativy cup"

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimnú sústrasť bratia. Horší názov som ešte nevidel

Reagovat
Greny

v pohodě, já zas neviděl horší ligu než tu vašu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Azazelo RD

Se divím, žes tu ligu vůbec viděl.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

ved ty ju pozeravas stale aj fanusikov trnavy mas spocitanych

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi este toho moc nevidel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Taky se nemůžete dočkat, až vypukne epojištění.cz liga? Jsem zvědavý na znělku

Reagovat
smazaný uživatel

a ja myslel ze se uz vsichni vybreceli ve vcerejsim clanku

Reagovat
Puskas

ještě je třeba prolít posledních pár slz

Reagovat
Marv

tak v letošní sezoně už nás to čeká jen 31x pod preview a 32x pod souhrnem

Reagovat
Azazelo RD

Nějaký rozšíření týmů v lize?

Reagovat
Spalovač šancí

Bulet se musí furt. Jako Slavista to vím moc dobře

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

co to ještě posunout dál a místo fotky Šilhavého tam šoupnout nové logo soutěže?

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta je

Reagovat
Mada

Reagovat
stas87

Mne je toho chlapika vpravo normalne luto.

Reagovat
C-M@ster

V ksichtu mi připomíná Ratha.

Reagovat
Sosi

mně Armstronga myslím

Reagovat
Puskas

Joea?

Reagovat
Kang & Kodos

Louise

Reagovat
smazaný uživatel

Neila.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Epojišťeňí.

Reagovat
pepinho2

ť a ň

Reagovat
Hachim Mastour

Viem čo píšem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
joshuatree

Reagovat
adalbertus

tabulka

Reagovat
Fairplay

Pravdaozrude.cz liga

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nazev to je hroznej, ale hlavne, ze jsou do fotbalu prachy kdybych byl komentator, tak to naschval ctu jeste bez hacku a carek.. ale tak ma to na zacatku e, to znamena internet a to je dobre

Reagovat
Losinho

"Já bych všechny ty internety a počítače zakázala."

Reagovat
pepinho2

Jsem zvědavěj, kolik prachů za to dají beztak Pelta ještě ve středu nikoho neměl, tak vzal jedinou nabídku

Reagovat
Usty

Reagovat
monty25

Za dvě hodiny tolik příspěvků? Česká liga je prostě jedinečná!

Asi jako všichni tady jsem se nemohl dočkat toho dne, kdy to konečně zase vypukne. Ten nový název je sice jako pěst na oko, ale pevně doufám, že v této sezoně ligy budou převažovat pozitiva. Věřím, že uvidíme dobré zápasy a taky bych si přál, aby naše liga měla trochu větší důstojnost, než tomu bylo hlavně na konci minulého ročníku. Snad se pro to udělaly nějaké kroky (třeba to, že už neuvidíme "řezníky" Patáka a Kocourka), protože nebývám úplně nadšený z toho, když se na mě někdo dívá jako na idiota jenom proto, že sleduju českou nejvyšší soutěž... Rozhodně ale lze očekávat, že naše liga opět nabídne řadu zábavných momentů. No a protože diskuse v sekci české ligy (ne, nebudu používat ten název) jsou jednoznačně to nejlepší, co EF nabízí, tak už se zase nemůžu dočkat odkazů s Vavruškou, Slávkem Bourou (očekávám, že Kang bude opět ve formě) atd. Tady se člověk opravdu zasměje, ne jako u rádoby vtipů v sekci PL nebo poměřování pindíků v sekci LaLiga.

Další věc je Fanliga, která zpestřuje ligové dění a určitě se tady bude řešit (snad nejen díky mně a Coutinhovi). Miniligy (hlavně "oficiální" Eurofotbal.cz, kterou jsem loni nehrál) budou mít šťávu, ale to bude spíš sranda. Já jsem si dal takový cíl, že chci být aspoň jednou v sezoně na oceňovaných místech (koukám, že v 1. kole se budou rozdávat balíčky na isportu). Moje maximum je zatím tohle, tak bych to chtěl překonat, ale už pod novým názvem Montyho Čuhelovci!

https://pbs.twimg.com/media/CbUwXUZWIAAalqb.jpg

Co se týče samotného fotbalu, tak Teplice to dneska hned zahajují. Přál bych si, aby se na Dukle povedlo napravit minulé debakly a urvat nějaké body, ať se jde ve 2. kole na Spartu s čistou hlavou. Pamatuju si, jak jsem byl na 1. kolo natěšený loni a dopadlo to neslavně (Teplice během nastavení ztratily s Olomoucí vyhraný zápas). Jako by to předznamenalo, jak dopadne Vavruškovo angažmá. Tak snad dneska po zápase budu mít lepší náladu...

https://abload.de/img/13323351_137710590896zvltc.jpg

Taky nesmím opomenout, že tuhle sezonu pro mě bude daleko zajímavější i FNL, protože se tam vrátila Viktorka Žižkov. Tak třeba ji dají některou středu živě na ČT Sport a snad budou její zápasy taky dostávat prostor v Dohránu.

Prostě je na co se těšit!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Potočným? V předpokládaných sestavách na isportu je, že by měl hrát Urma. To Šmejkal odsunul Potočnýho na druhou kolej?

Reagovat
monty25

Vždyť Potočný tam taky je. Urma je úplně jiný post.

http://img.blesk.cz/img/2/full/2789731_.jpg

Reagovat
Losinho

A co Fillo?

Reagovat
monty25

Ten stojí jeden zápas za faul na Frýdka z minulé sezony. To tam v absencích zapomněli napsat...

Reagovat
Losinho

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jsem ho úplně přehlídnul A je Urma ve fanlize? Já ho tam teda nenašel. Ale třeba jsem ho taky přehlídnul, nevím

Reagovat
monty25

Není tam Urma ani Červenka.

Reagovat
Kang & Kodos

Ani Žaloudek, kterej byl nejlevnější obránce ze všech, tak jsem si ho koupil, a už je smazanej. Teď to budu muset ještě předělávat.

Reagovat
monty25

Já si to taky musel předělat, protože Kubu Horu změnili ze záložníka na obránce. Tak aspoň za něj bude víc bodů, když dá góla. Vavruškovy experimenty byly přece jenom k něčemu dobré...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to už se mi stalo u Součka s Mihalíkem. Ale s tim Žaloudkem mě teda nasrali, protože jsem na tu sestavu už dva dny nesáhnul, a teď abych se s tim dělal zase.

Reagovat
monty25

Mně se to stalo ještě u Bergera, toho změnili z útočníka na záložníka (takže taky víc bodů).

Reagovat
PavlíčeQ

Bergera jsem chtěl právě do útoku v záloze už nemám místo

Reagovat
smazaný uživatel

ještě,že jsem to předělal

Reagovat
Kang & Kodos

Ale podle předpokládanejch sestav se s tim budu mrdat ještě víc. Odpadl mi celej útok

Reagovat
PavlíčeQ

Hele Lafata od začátku hrát asi nebude co? Když hrál celej zápas v úterý

Reagovat
Kang & Kodos

To nikdo neví, já mám akorát Brabce s Dočkalem, ty jsou jasný Já myslim, že spíš ne, ale třeba už s nim Zdenda nepočítá do odvety, tak ho tam pošle.

Reagovat
PavlíčeQ

Já od vás měl akorát Lafatu, ale toho jsem radši vyhodil. Teď přemejšlim o Zahustelovi, kterýho tam maj jako obránce a ne záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

on neni stoper?

Reagovat
monty25

Hrál stopera, to je pravda.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/teplicim-pomohl-porazit-duklu-stoper-s-pouhymi-178-centimetry-275491/

Ale jinak býval spíš na kraji obrany a teď ho Šmejkal zkusil v záloze...

Reagovat
Losinho

Plácnul jsem tam fanligu taky, tak jsem zvědavej na výsledek v hokeji se dařilo, uvidíme tady..

Teplice letos pro mě černej kůň, budu držet palce

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Neuvažovalo se někdy o tom, že by tady měla 2. liga vlastní sekci?

Reagovat
Kily

vlevo nahoře v přehledu? Zatím ne

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Ne jenom to, klidně s preview a souhrny. Je mi jasný, že informace o některejch týmech by se asi zjišťovaly blbě, ale asi by to mělo větší čtenost, než Ligue 1, o Holandsku nebo Portugalsku ani nemluvě.

Reagovat
monty25

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Liquid

EUROfotbal ne czechofotbal

Reagovat
Manau

neverending story jedni poukazují na EUROfotbal.cz, druzí zase eurofotbal.CZ a třetí euroFOTBAL.cz ...co tak udělat anketu?

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sosi

já nejprv hledal skrytý význam v tom článku z roku 2002! Až potom jsem objevil anketu

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jako fakt jediny co hlasoval pro "EUROfotbal.cz"

Reagovat
Sosi

už vás je

Reagovat
Kily

kdysi komentáře ke druhé lize byly, ale byla to jenom krátkodobá záležitost, která potvrdila, že to tehdy nemělo moc velký smysl. Samozřejmě je to už starší záležitost, ale ani dneska by to podle mě nemělo moc velký úspěch, aby to za to stálo (koneckonců kromě Baníku zde snad nikdo nemá početnější fanouškovské zastoupení). Portugalsko za to nestálo a s postupem času se od něj upustilo, Nizozemsko bych zrušil nebo upravil na Ajax, PSV, Feyenoord (+ možná Alkmaar) už dva roky zpátky, ale neprošlo to. Vedle toho bych nerad vůbec nadhazoval nápad rozšiřovat tohle, když máme kolikrát problémy napsat to, co už zde několik let je zavedené

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in piece tomu,kdo by musel delat prewko k zapasu Prostejov - Vlasim

Reagovat
C-M@ster

Prostějov hraje druhou ligu?

Palec hore.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Azza

V suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

aspon by tu ubylo banikovcu

Reagovat
Puskas

co byste si bez nás počali

Reagovat
db18

hele, admin fandí Pardubicím a sám to odmítá, takže asi tak...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
C-M@ster

Hlavně jak jsou tam kluby z Moravy a Slezska, bude to nahecovaný jak prase.

Každej je tu vycákanej z Baník vs Opava, ale já bych nepodceňoval derby Prostějova s Olomoucí. Snad to bude mít takovou šťávu jako na hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

snad už se Prostějov dostal z nejhoršího, historicky do vyšších pater vždy patřil

Reagovat
frank

Reagovat
ZB 07

Reagovat
San Iker

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Puskas

aspoň na rok:)

Reagovat
Spalovač šancí

A když se Baník zachrání, tak i déle

Reagovat
Puskas

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Losinho

tenhle dotaz jsem čekal od nějakýho chachara

Reagovat
smazaný uživatel

nejake sekce nejsou treba,my si vlakna o Baniku rozjedeme kdekoliv,klidne i u clanku o Jihlave

Reagovat
off-olda

No právě.

Reagovat
Losinho

budiž, ale od pláče a naříkání jsme tady my a jednou za čas Ščasný

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

nepřehlédnutelné

Reagovat
papanegra

Proč tu děláte zadarmo reklamu pojištění ? Nebo to není zadarmo... ?

Reagovat
smazaný uživatel

1iga !!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooooooooo je to tu ePojisteni.cz liga

Reagovat
smazaný uživatel

1iga*

Reagovat
andrew96

Mají už v Teplicích banner Se Šmejkalem do pohárové Evropy?

Reagovat
monty25
Reagovat
andrew96

Taky dobré

Reagovat
smazaný uživatel

ePojisteni.cz liga zacina, mistr predem jisty, sestupujici tez

Reagovat
REPLIKATOR

Je to pojištěný

Reagovat
vrabejka

Manzia hrát nebude?

Reagovat
Pony Slaystation

Nejlepší liga s nejhorším názvem

Reagovat
smazaný uživatel

místo poháru se bude předávat sleva na pojistné ručení

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Česko + 1. Fotbalová liga.. co to jako je ?

Reagovat
smazaný uživatel

spravne je Cechie - ePojisteni.cz 1iga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Dukla na titul

Reagovat
Azazelo RD

Tleskám redaktorům za to, že podlehli tlaku lůzy! Zbabělci jedni! Vraťte nám ePojieštění.cz 1igu!!!

Reagovat
PJ

Nikdo nepodlehl žádnýmu tlaku... jenom se celý Livesport, kterému EF patří, rozhodl tenhle název nepoužívat.

Reagovat
Azazelo RD

To by mohl říct každý.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PJ

Reagovat
db18

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Umři.

Reagovat
ZB 07

pro začátek by možná stačilo poprosit redakci, aby z jeho repertoáru smajlíků vyřadila biggriny..

Reagovat
taws

je to hrozný...člověk vidí u článků 30 nových komentů, tak si říká, že se dozví něco novýho a pak se jen prodírá Bayernistovými biggriny

Reagovat
pawelFCB

On je schopný i na tohle hodit " "

Reagovat
Azazelo RD

Jo, ale až zítra zase.

Reagovat
Losinho

spolu s dalšíma deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernista je zdejší evergrin.

Reagovat
ZB 07

Foreverbiggrin

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

bojkot

Reagovat
Usty

Reagovat
Puskas

a nemělo by tam být "f" místo "F"?

Reagovat
Kang & Kodos

Majitel Livesportu je velice moudrý člověk.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sosi

Martin Hájek, Jiří Marš, chodí sem některý?

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ne, jinak už by to tu dávno zrušili

Reagovat
smazaný uživatel

Když EF patří Livesportu, tak proč na Livescore není jakoby "hlavička" a ten základ od livesport.cz? Protože když si na livesport.cz rozkliknu stejný zápas jako tady, tak tam mám obrovský příliv informací, kdežto tady je to bída, proto ho nepoužívám už třeba.

Reagovat
PJ

Je to jinej web. Livescore, který je tady, je služba, kterou Livesport poskytuje dalším webům. A celkem pochopitelně je trochu okleštěná, aby nesebrala návštěvníky hlavnímu webu, tj livesport.cz.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za vysvětlení. Z téhle stránky mě to třeba nenapadlo, nemám absolutně podnikatelského ducha ani podnikatelské myšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Redakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok..

Reagovat
pepinho2

Reagovat
pepinho2

To už vypadá dobře

Reagovat
taws

tak ta je hodně kvalitní

Reagovat
stas87

Monter sa nevyjadri k tomu? Sak mu zhadzujes jeho favoritku, to si necha lubit? Montere, bojuj za svoju kocicku!!!

Reagovat
monty25

Jsi šašek, Homolo.

Reagovat
stas87

Tak jo, Dufku. Budeme kamosi, ak zacnem sledovat zensky futbal?

Reagovat
monty25

To si ještě rozmyslím.

Reagovat
stas87

Tak aby si to potom neprevahal. A aby som ti neprebral tie tvoje holky a nezacal to sledovat naplno.

Reagovat
monty25

To jsem klidnej.

Reagovat
stas87

To mozes byt, len raz v zivote som vydrzal dopozerat zensky futbal. Vtedy hralo Cesko proti Portugalsku, futbal o hovne a ani na ihrisku to nebolo bohvie co. Portugalky tazke sklamanie..

Reagovat
monty25

No jo, tak to sis nevybral zrovna top týmy. Češkám to ještě několik let potrvá, než se dostanou na velký turnaj. Letos se aspoň sedmnáctka dostala na ME do Běloruska, tak snad. Příští rok to pořádáme u nás, stejně jako vy teď Euro WU19.

Reagovat
stas87

Som bol donuteny tam ist a potom som bol aj sklamany. Tak bol to jediny zapas v tom meste, nebudem kvoli zenskej repre cestovat po krajine, predsa.

Reagovat
monty25

To neříkám, ale koukni se třeba na nějaký zápas během olympijského turnaje v Riu. Ale na nějaké pořádné týmy (USA, Francie, Německo, Švédsko, Brazílie), ne třeba Zimbabwe.

Reagovat
stas87

Mozno sa pozriem, z tej ponuky ma oslovilo len Nemecko a Svedsko. Na ten futbal som musel, splnil som slub. Ze ked mohla ist vtedy slecna so mnou na Bundesligu, tak ja pojdem na zensku repre.

Reagovat
monty25

Ok, tak to jo. No jestli ti můžu poradit, tak nejlepší a nejhezčí jsou Američanky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl pochválit pls stas87

Reagovat
Losinho

Čuhelka asi furt lepší, ale protahuje jí Švancara

Reagovat
andrew96

1. fotbalová liga? Kdo to udělal? Co je to za blbý fóry?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Česko"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mickey mouse

vypadá to strašně, raději "Česká liga" když už...

Reagovat
PJ

pravda, to bude lepší...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Usty

Reagovat
C-M@ster

Běžte někam s 1. Fotbalová liga.

Já chci zpátky ePojištění.cz

Reagovat
Azazelo RD

Hlavně jsem si za těch sedm hodin zvykl hledat v přehledu soutěžích ePojištění.cz a teď prostě vůbec nevím, kdy se naučím hledat ten nový název.

Reagovat
C-M@ster

Přesně

Reagovat
ZB 07

Bejt redaktorem EF je fakt nevděčná pozice...

Reagovat
off-olda

Však se teď valí na Kilyho jachtě, kouří doutníky, pijou 258 let starou Whiskey a nechávají se ovívat zhruba dvaceti lehkými slečnami.

Reagovat
Kily

jachtu jsem prodal a za červnovou výplatu koupil tryskáč

Reagovat
off-olda

S tím dokážu žít.

Reagovat
Kang & Kodos

Luděk Mádl

‏@LudekMadl

zápas @ACSparta_CZ proti Steaue v Bukurešti vysílá ve středu přímým přenosem O2 Sport

Reagovat
San Iker

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí díky jistému mistnímu uživateli (jméno si už bohužel nepamatuju), to pro některé z nás není problém Teda jestli to do tý doby nějak neposerou

Reagovat
pepinho2

iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, byl to Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to všude piš, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky vám a ownymu. ;)

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Pohoda, zajdu na to aspoň koukat někam do hospody. Lepší než to hledat na netu.

Reagovat
JarousFCB

Staropramen

Reagovat
rufus

Staci dobre hledat a daji se najit hospody s O2 a bez Staropramenu

Reagovat
Kily

už ne, ta spolupráce O2 se Staropramenem trvala celkem asi tři týdny, pak O2 couvlo, jelikož na něj provozovatelé restauračních zařízení začali chystat žalobu

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť by to jinak bylo na ČT, Plzeň hraje už v úterý

Reagovat
db18

Nebo by to zas mohlo být jen na iSportu

Reagovat
Kang & Kodos

To asi ne, teď to bylo jenom proto, že Plzeň hrála ve stejnej čas.

Reagovat
rufus

Jenze CT ma prece prava na LM jen jeden zapas v utery..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni víme, že je to jen reakce na to, že jsme jim odmítli prodat práva na domácí zápas. Ale upřímně je mi to jedno, ať si vysílají, co chtějí.

Reagovat
Hokaido

Hned první kolo ve fantě s Urbisem, co jsem komu udělal. Zasraný mocipáni.

Reagovat
Coutinho10

My Rules

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych všechny ty pauzy zakázal... dnes liga v TV, zítra pěkně pohár v Petřkovicích, krása

Reagovat
frankiefcb

jo a v kolik hrajete na Odře? To by mohlo být docela veselo, když my hrajeme v 5 v Dolním Benešově.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v pět, s tím, že by mohlo být veselo, počítám

Reagovat
frankiefcb

V Dolním Benešově z toho mají vítr. Chtěli to přeložit, ale Baník to neakceptoval, že nebude ustupovat kvůli Opavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na jednu stranu se jim nedivím, ale na druhou stranu bude všude tolik fízlů, že se podle mě nic nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice dneska vyhrají O gol a snad 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas!!! Jak k tomu epojisteni prijde, ze zrovna jejich nazev nechcete používat??? Synot (gambling), Gambrinus (alkoholismus) vam nevadi a tohle ano??

Chci navrat ePojieštění.cz 1igu (a ještě mi mazete příspěvky...)

Reagovat
ZB 07

Tak jako mají se jmenovat normálně... kdyby to byla např. Kooperativa liga, tak nemám nic proti..

Reagovat
Frick

Má vlastně ligový vedení / FAČR nějaký páky k tomu, aby se v mediích ten název užíval? Co se může stát, kdyby nějaký to médium ten název bojkotovalo? Mohli by pak jeho pracovníci nedostávat akreditace nebo tak?

Reagovat
Sosi

ne, nic, ne

Reagovat
Kepy_FCB

Jebat Peltoviny!!!

1.Česká liga

Reagovat
vrabejka

Je nějaka Eurofotbal miniliga ve fantě?

Reagovat
Coutinho10

jenom Fanliga a ta uz je rozlosovana..a seznamovska fantasy se zrusila

Reagovat
C-M@ster

No, ale teď beze srandy.

Asi 5x už jsem klikal na 1. fotbalová liga a fakt pokaždé jsem to hledal v tom menu, na ePojištění jsem naklikl hned.

Nicméně kde najdu statistiku asistencí za minulou sezónu. Našel jsem jen předminulou: http://www.epojisteniliga.cz/statistiky.html?unit=1&status=0&season=2015&club=0&game_limit=0&nationality=&age=0&order=6&order_dir=0&list_number=0&parameter=3

Reagovat
C-M@ster

Ajo vole, úplně vlevo je změna sezóny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj na evysledkoch píšu 1. liga, poištení odignorovali :D

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.fotbal.cz/files/images/577/liga-logo-2016-01.jpg

Jako když pomineme to dementní epojisteni, tak logo by mohlo vypadat zajímavě a klidně by se název ligy tady mohl udávat jako 1iga nebo něco v tom smyslu. Mě osobně jako grafikovi se to logo líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

logo (nejsem grafik)

Reagovat
Chlupatá máma

1ogo

Reagovat
KKralik77

Internetový vyhledávač pojištění jako hlavní sponzor české ligy :D No řekne mi někdo, má tohle někdo ?

Reagovat
Coutinho10

tak konecne doma..kouknu na studio extra, abych dopiloval Fanligu a pak uz to zacne

Reagovat
db18

...našel si ve fanlize toho Urmu?

Reagovat
smazaný uživatel

ten tam pro jistotu není a nebude jediný

Reagovat
Kang & Kodos

Už aspoň přidali Podanýho, Aidina a pár dalších. Podanýho jsem tam ještě rychle hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem rád,že jsem složil něco na dnešek..co mi cenově vyšlo,snad i hraje a něco uhraje

Reagovat
Coutinho10

j taky sem rad

Reagovat
Kang & Kodos

...a kdybych si všimnul, že bude chytat Hroššo, tak bych se na to vysral

Reagovat
Coutinho10

nn nenašel...ted sem to dodelal

Reagovat
smazaný uživatel

ePojisteni liga je nejlepsi liga

Reagovat
Kepy_FCB

Stejnak liga bez Baníku není liga!!!!

Reagovat
exse

Přesně, liga bez Baníku je 1iga.

Reagovat
fantomas

Tady fakt budou lidi brblat do konce věku, ať už se dělá cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

OT: Možná už jsi viděl, ale tady máš highlighty ze včerejšího zápasu Francie - Švýcarsko. Hned tu první šanci ve 4. minutě měla Delphine.

http://www.uefa.com/womensunder19/video/videoid=2393793.html

Reagovat
Azazelo RD

Brblání anebo oprávněná konstruktivní kritika? Nepleť si pojmy.

Reagovat
fantomas

V tomhle případě spíš brblání no. Nepleť si dojmy.

Reagovat
monty25
Reagovat
Aik29

Neví někdo o nějakem streamu na duklu a teplice?

Reagovat
pepinho2

www.goatdee.net , tady si to najdi

Reagovat
Aik29

Díky! :)

Reagovat
Coutinho10

tak a je to tady ve hře mám 3 hráče (z toho 1 pojištěnej střídáním, tak podme na bodiky)

Reagovat
monty25

Kuba Hora a Potočný jako žolík

Reagovat
Coutinho10

Horou jsem se taky inspiroval , takže tim mě nezaskočíš v našem duelu u Ledeče ...dál mám mího oblíbence Jeana Davida Beauguela (nova sezona = nova duvera) a pak Hrubýho se střídáním

Reagovat
monty25

Jo jo, koukal jsem, že spolu v jedné minilize hrajeme duel. To bude asi častější jev než minulou sezonu...

Reagovat
Coutinho10

jj aspon to bude mit vetsi grady

Reagovat
ZB 07

Hmm, to je krásná premiéra ve fanlize...nastoupil Štětina, takže to vypadá, že nulu na začátek mít nebudu..pokud si teda nedá dva vlastňáky..

Reagovat
Kang & Kodos

Já mám trochu strach o Grigara s Jeřábkem. Aby nezafungovala karma za název týmu.

Reagovat
PavlíčeQ

Tohle kolo jedeme proti sobě, tak snad nejsi moc dobrej

Reagovat
ZB 07

Myslím, že lehčího soupeře na začátek jsi mít ani nemohl..

Reagovat
PavlíčeQ

Tak to mě teď dostáváš pod tlak

Reagovat
ZB 07

To je taktika

Reagovat
Euphael

Jake tam mas jmeno?

Reagovat
ZB 07

Úplně stejný jak tady

Reagovat
frankiefcb

ty jsi Euphíci?

Reagovat
Euphael

ano, banik king co

Reagovat
frankiefcb

jj

Reagovat
Hokaido

Já jsem samozřejmě musel vymyslet nějakou kokotinu, takže mám Nestora kapitána.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frankiefcb

Já samozřejmě dal Heču do brány a pak mi došlo, že hrají u Vás

Reagovat
ZB 07

To já jsem zas exceloval při skládání sestavy v tom, že mi nezbyly peníze na poslední dva hráče, takže na lavičce mi teď vysedávají borci, kteří se na ligu podívaj tak maximálně v televizi...škoda, že mi nedošlo dřív, že s touto sestavou budu vstupovat i do dalších kol a budu moct udělat jen 3 nákupy..

Reagovat
Coutinho10

neboj mam to stejne jinak to neslo btw. aspon si nebudeme vycitat spatny stridani

Reagovat
ZB 07

Ale třeba se Bederka z Hradce vyšvihne a bude mým černým koněm..

Reagovat
Coutinho10

ja tam mam Janusku z Pribrami ale nebyla to naka bezmyslenkova volba videl sem, ze podle sestav odehral posledni pratelak Pribrami v zakladu

Reagovat
db18

jsem ho tam mohl nechat, já nakonec vzal Rysa z Jablonce... a do útoku Linharta

Reagovat
PavlíčeQ

Rys je na hostování ve Varnsdorfu myslim

Reagovat
db18

lol, to jsou fakt dyletanti... ale zas mi to nebudou počítat jako prodej, když ho během kola odstraní

Reagovat
stas87

Ten Zurych ti odpustim, ale toto?

Reagovat
db18

já myslel, že jsem ten překlep opravil, a ono ne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

j v utoku mam este naseho Kuchtu na doplneni lavicky

Reagovat
ZB 07

U mě tohle kolo střídá Vlkanova, o kterým jsem slyšel, že by mohl překvapit, tak snad..

Reagovat
Hokaido

Taky jsem tam jednoho měl, naštěstí jsem to brzo zjistil a vyhodil ho. Ty přestupy bych klidně omezil na jeden jako v PL fantě, pak je to teprve zajímavý.

Reagovat
ZB 07

Podle mě jsou 3 přestupy ideální, taková zlatá střední cesta..

Reagovat
Kang & Kodos

To neřeš, všichni si stejně tak po třech kolech vezmou divokou kartu

Reagovat
Hokaido

Já ne. Můj tým je dokonalej a beze slabin.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ty po čtyřech

Reagovat
ZB 07

*po prvním..už teď mám chuť to celý překopat

Reagovat
Hokaido

Tvl a Grigar tam na něj tahá takový wondersavy.

Reagovat
db18

Kdo to dnes komentuje?

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
Coutinho10

tak to sem tam toho Kukece mohl klidne nechat

Reagovat
monty25

Dobrý střídání Krob si koledoval o druhou žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fanligu jsem tradičně prosral již prvním kolem, když jsem nenastavil. No, asi mi to není souzeno. Ono stejně, těch Baníkovců je tam málo, tak to moc nemá cenu.

Reagovat
Hokaido

Jakto? Však do startu ligy ještě máš dva týdny...

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš se.

Reagovat
Euphael

Ve fante nejdou videt sestavy ostatnich z miniligy?

Reagovat
Coutinho10

nn bohuzel, ale zase to ma svoje kouzlo

Reagovat
Euphael

To zas jo, ale po konci kola by bylo supr kdyby se to ukazalo

Reagovat
Coutinho10

j, ale zase pak by si se mohl snadnejs pripravit na dalsiho soupere...takhke vetsinou nevis, kdo koho ma ale je fakt, ze bych se taky rad ze zvedavosti mrknul na soupere

Reagovat
PavlíčeQ

Na tom něco je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gólové hody českých týmů vesele pokračuji dál tento týden

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste opravdu podlehli nátlaku a změnili jste to na českou ligu? To je moc

Reagovat
Coutinho10

ajajaj

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Potooook

Reagovat
Hokaido

Otto Urma áčko?

Reagovat
monty25

Jo, vynikající centr!

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze s tebou tohle kolo hraju v ty nejmin prestizni lize

Reagovat
monty25

Body za Potoka se mi připíšou až zítra, jestli tě to uklidní...

Reagovat
Coutinho10

moc ne

Reagovat
frankiefcb

on je krokodýlí slzy?

Reagovat
monty25

Montyho Čuhelovci

Reagovat
off-olda

Tohle netrefit je na smazání EF účtu...

Reagovat
monty25

Reagovat
frankiefcb

jenže já ho v minilize nemám. On je v jiné

Reagovat
Coutinho10

tuhle miniligu sem nemyslel

Reagovat
ZB 07

Tak asi nebude čisté konto ale Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

výborně nestřídající lavička získává body

Reagovat
Blasphemer

Já tam zase mám Koreše, který není ani na lavičce. Ale střídá ho Mihálik, tak snad bude hrát alespoň on.

a hraju proti tobě btw

Reagovat
off-olda

Debilové.

Reagovat
Frick

Vysvětlí mi někdo, proč bych měl něco platit deníku Spart, když všechny přenosy jsou zadarmo na Tipsportu? A to dokonce ve velice slušný kvalitě 720p. Nebo i tam se chystaj nějaký tvrdší podmínky, než jsou nyní - tj. vsadit 30 Kč za měsíc?

Reagovat
monty25

Reagovat
Hokaido

Buď vsadit za 5 korun ten den nebo mít na účtě alespoň 100,-.

Reagovat
Losinho

Platí tyhle podmínky i pro Chanci, kterou tipáč vlastní?

Reagovat
Coutinho10

jj je to stejny

Reagovat
Hokaido

Hele asi by měly, ale nevím to na 100%. Kdyžtak si to zkus pustit klidně přes apku na mobilu a ono ti to tam napíše.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Frick

Tak to nic opravdu neni.

Reagovat
Hokaido

Na zápasy naší ligy je to takhle, na ostatní přenosy nejspíš tak, jak píšeš.

Reagovat
Euphael

Musis mit na tipu vsazenou za minimalni vklad, tj. 5 kc, anebo mit na ucte aspon kilo. Co se tyce isportu tak tam si to muzes prehrat na vicero zarizeni, nevim jak bys prehral na TV prenos z tipsportu.

Jaka je kvalita na tipsportu by me zajimala at vim jestli mam zaplatit venkovni zapasy nebo to sledovat na tipu

Reagovat
Frick

720p Určitě dostačující.

Reagovat
Frick

Tak třeba mít na noťasu HDMI out a píchnout to do TV....

Reagovat
Euphael

A jde to roztahnout na celou?

Reagovat
Frick

Já to ve Firefoxu zvětšuju na 300% a to je skoro celá.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to nazývajú TV, prečo nemajú možnosť zväčšiť na celú obrazovku? Chápem, že si to vieme priblížiť, to je to najmenej...ale manuálne zväčšenie aj zníži kvalitu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

sazkove kancelare to tak maji schvalne.. aby si za malym oknem videl normalni okno sazkovky a jejich kurzy.. ma to tak i bet365

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tomu rozumiem, prečo to tak je. Ale práve Tipsport to prezentuje ako TV, tak by som čakal aspoň možnosť si to zväčšiť, ešte keď majú tie podmienky, že si musíš v ten deň staviť alebo mať na konte nejaké minimum. Kto si chce podať ten si podá, kto nie tak môžu mu vyskakovať kurzy koľko chcú...škoda, že to takto nechápu aj oni

Reagovat
db18

Tam si spíš myslím, že to je podmínka, díky které to můžou vysílat... třeba hokej jim zvětšit jde... a některé fotbalové přenosy taky (např. třeba dánská liga myslím)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to by som to potom chápal, kebyže je taká podmienka. Online to vysiela Isport, tak by to sedelo, že len 1 subjekt môže exkluzívne vysielať v plnohodnotnom formáte.

Reagovat
JarousFCB

Pokud chceš sledovat přenosy z Tipáče na tv tak hdmi a prohlížeč Maxthon, kde to jde dát na fullscreen.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

denik Sparta

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Inak na isporte ešte v minulej sezóne neboli spoplatnené všetky zápasy však? Dalo sa čakať, že to takto skončí. U nás to bolo podobne s Huste TV.

Reagovat
Coutinho10

j. minulou sezonu to slo...jediny co neslo byly zapasy vysilany O2 Sportem a este naky 2 vetsi zapasy z kola mimo prenos CT Sportu

Reagovat
Losinho

Tleskám redakci

Jak hrál Hrubý?

Reagovat
monty25

On tam zakopne o míč a chce penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Ale kopala by se na rohový praporek.

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný ve fantě Zatím jsem ve všech miniligách na prvním místě, tak by to mohlo vydržet

Reagovat
monty25

Grigar při těch centrech

Reagovat
Rarášek

Fajné, zatím dva body na lavičce, jedu na titul

Reagovat
Coutinho10

tak aspon to cisty konto za Horu

Reagovat
monty25

Škoda, že jsem ještě nepoužil Jeřábka...

Reagovat
Rarášek

Čeká na svou šanci na lávce

Reagovat
monty25

Reagovat
Rarášek

Naštěstí jsem ho nastavil na střídání, takže bych měl při své premiéře na isportu udělat i nějáký ten bod

Reagovat
Coutinho10

j kazdopadnd na zacatek dobry ..jenom me mrzi, ze 1 z utocniku uz mam vyplacanyho

Reagovat
monty25

Já mám v útoku střídání Juliš <-> Potočný, tak už ho Zdenda nemusí stavět...

Reagovat
Coutinho10

Juliše jsem riskl bez střídání, tak snad ho tam da

Reagovat
monty25

3 body z Dukly!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej fotbal... až bude mít 1iga osm týmů, tak se na to třeba bude dát dívat... takhle podobně by zahráli Vlašim s Prostějovem....

Reagovat
smazaný uživatel

nj Dukla už snad letos spadne

Reagovat
Frick

Čím se ukáže genialita velkopopovického mistra, který s mužstvem na padáka nikdy na padáka nebyl a spíše hrál první půlku.

Reagovat
Euphael

Dobre body po prvnim zapase, na to ze odehrali jen dva obranci ze zakladu tak slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Technickej dotaz - jde se ještě přidat do nějaké miniligy? Takticky jsem tým skládal na poslední chvíli a už to bylo všechno plný... A tradičně jsem posral první kolo, protože jsem si myslel, že je to jak Euro a měníš po každým hracím dnu (tady teda kole) sestavu... Takže tam mám třeba Jiráčka nebo Fila, místo abych nakoupil Dočkala aspol... A lavička je taky v prdeli...

Reagovat
Coutinho10

co se týká EF minilig, tak tam už je bohužel pozdě....uzávěrka byla v noci ze čtvrtka na pátek, kdy proběhlo rozlosování....takže jediná možnost je zkusit nakou otevrenou ligu, ktera zacina od 2. kola, ale tam to s EF nema nic spolecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jako já chápu že jsou všichni nadšeni z začátku fanligy. Ale začíná to tu vypadat, že více než na ligu jste se těšili právě na tu fanligu.

Reagovat
Coutinho10

je to tak

Reagovat
monty25

Tak ta na Euru za moc nestála, jednou jsem to zapomněl nastavit a pak už mě to nebavilo. Navíc tam nebyly miniligy a duely... Tohle je prostě větší zábava.

Reagovat
frankiefcb

a kdo by se na tu ligu měl těšit, když tam nehraje Baník a nemá úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Si v té Ostravě dělají srandu, ne?

Vrťo: „Totéž se děje se zápasem s Opavou. Ten se odehraje – podle posledních zpráv – v pátek, protože v sobotu je ve Vítkovicích akce pro 2000 dětí... Do toho ještě koordinace zápasů s vítkovickým hokejem. Je to složité.“

Reagovat
frankiefcb

jo nikdo z toho není nadšený Házejí nám klacky pod nohy, kde se dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, teď nám tam namrdají pátky, pak tam bude nějaká ta středa...

Reagovat
Miguel19

Hubník nebude hrát Můžu se na fantasy vysrat hned po prvním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze te zbytek mistniho osazenstva bude nasledovat

jenom takovy navrh - nechcete si na tu fantasy ligu vyclenik diskuzi pod nejakym starym clankem? tady se to tim fakt strasne zamrdava..

Reagovat
Miguel19

Nechceme, díky za starost

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nebudu sam, kdo by to uvital.. a o co tam vubec soutezite?

Reagovat
Hokaido

Vítěz bere milion korun, druhej 800K a takhle to pokračuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
božský John

Kazdymu z nich trisku pod nehet

Reagovat
Losinho

a to jí hraju taky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ty si sem jeste nikdy nic kloudneho nenapsal tak ti to muze byt jedno

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

Co mu je? To je skvělá zpráva pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to do těžkých zápasů přišernej stoper. On je dobrej když má jeho tým převahu, ale jakmile je pod tlakem tak je to strašněj průchoďák.

Reagovat
Hokaido

A maj tam jako někoho lepšího?

A podle toho, co píšeš, by byl úplně luxusní stoper asi do 27 zápasů ze 30 v SL.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám dobrej, né luxusní. Pamatuju třeba zápas proti Bohemce, kde si ho soupeř neměl probém posadit na zadek.

A hlavně pamatuju jak hrál za Olomouc. Tam hořel jak papír.

Nevím jak je na tom Hejda, asi by to chtělo posilu hlavně kvůli pohárům samozřejmě.

Reagovat
Hokaido

To je blbost... Třeba v úterý jsem ten zápas sledoval jen tak po očku, ale přišel mi snad jako nejlepší hráč celýho zápasu. Momentálně je daleko lepší, než kterejkoliv jinej stoper Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale to nebyl spouepř kterej by ho prověřil.

Reagovat
Losinho

Tak v úterý byl bez práce. Jinak mi ale Hubník přijde naopak jako skvělej typ do těžkejch zápasů - viz. skvělý výkony na Spartě nebo se Španělskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý skvělý výkon se španělskem Vždyť byl nejnebezpečnější útočník soupeře

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata + Fatai = LaFatai

Šural + Juliš = Šuliš

Lafata + Šural = Šufata

Šural + Fatai = Šutai

Fatai + Juliš = Fališ

Lafata + Juliš = Jufata

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat, sleduje někdo zápasy na Tipsportu ? Jaká je kvalita a dá se zvětšit stream na celou obrazovku ??

Reagovat
JarousFCB

Kvalita celkem dobrás(720p) a na full screen to dáš jen v prohlížeči Maxthon

Reagovat
božský John

Jablonec-Karvina...ve slove Jablonec, takze to bude dobry. To znamena vyhru

Reagovat
božský John

* je E

Reagovat
Euphael

neprohra hostu

Reagovat
Blasphemer

Kozáčik - Matějů, Hejda, Baránek, Rajtoral - Kuřera, Hrošovský - Kovařík, Kolář, Kopic - Ďuriš

Kučera odehraje svůj klasický jeden zápas za sezonu proti Jihlavě jako loni. Jinak moh taky klidně hrát Krmenčík.

Reagovat
Kang & Kodos

Limberský se včera vylil?

Reagovat
Blasphemer

To byla přesně první věc, co mě napadla.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jeden ze dvou Plzeňáků mi hraje

Reagovat
Blasphemer

Mně všichni tři.

Reagovat
Coutinho10

dal jsem 2 a ty tam jsou...škoda, že jsem nedal ještě toho 3.

Reagovat
frankiefcb

Já mám Koláře a Krmelce.

Reagovat
Miguel19

Hořava, Hubník

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Limberský, Krmenčík..

Reagovat
Blasphemer

Robert Henn nás bude na obrazovkách strašit i letos.

Reagovat
Kang & Kodos

Schválně, kdy poprvý pochválí toho Poláka, kterej vede rozhodčí, za to, že mluvil o zavedení videorozhodčích. Dávám tomu tak 15 minut

Reagovat
Kang & Kodos

Nějakej stream? Všechny "obvyklý" stránky zklamaly.

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
exse

Nevíte někdo kde skončil Nerad? V 18 táhl Bohemku a dával si v pohodě ligu a teď se ani neprosadil v Jihlavě.

Reagovat
PavlíčeQ

Baník

Reagovat
exse

Dík. Ikdyž by měl hrát ligu, tak z pohledu vývoje to není špatný. Pokud ho nenakopne Petržela, tak už nikdo.

Reagovat
monty25

Pokud vím, tak bude hrát za Baník.

Reagovat
Losinho

Ale jen velice nerad.

Reagovat
Losinho

Obrana Plzně

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, už jsme mohli téct.

Reagovat
monty25

Taky se vám na Tipsportu drbe obraz? Zvuk jde v pohodě, ale obraz se trochu zasekává...

Reagovat
aither

Jj

Reagovat
Losinho

jj

Reagovat
Blasphemer

Matějů zase

Reagovat
Blasphemer

Matějů třetí závažná chyba v defenzivě... a to se hraje jedenáct minut

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Kolářova klasika. On volnej, ale místo toho aby něco udělal tak přihrává dozadu na obsazeného obránce Tenhle druhej Rosickej

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Další Kolářova přihrávka dozadu, a to v brejku Klidně se smějte, ale Kolář je nejpřeceňovanější hráč ligy.

Reagovat
Miguel19

Po Pospíšilovi..

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejkreativnější z celého týmu. Někdo tvořít musí.

Reagovat
Blasphemer

Tohle už je trochu moc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak měl tam několik pěkných kreativních přihrávek. Což je víc než ostatní.

Reagovat
Kang & Kodos

No, ale soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, udělal pár chyb, ale alespoň se snaží. Ten alibismus od ostatních v čele s Kolářem mě v týmu jako Plzeń neskutečně štve.

Reagovat
Kang & Kodos

Plzeň hraje dneska šíleně, to zas jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teda Kopic se snaží , ale to je asi tak všechno

Reagovat
Losinho

Podle mě má Jihlava dneska i kreativnější hráče.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Koláře. Nikdo nedal směrem na Kozáčika víc přihrávek

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Taky to Radotínský před výkopem připomínal...

Reagovat
frankiefcb

nicméně já pořád nevím, kde je ten zářez. Předpokládám, ež se neberou v potaz hodiny televize, ale hodinky rozhodčího.

Reagovat
Losinho

Kovařík hrající pravou..

Reagovat
Blasphemer

Mi bylo jasný, že to pošle do hajzlu hned jak jsem viděl, že si to na ní rovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná bída od Plzně

Reagovat
Miguel19

To s tím Hrošovským už je trapas. Chápu, že chtěl jednoho šetřit, ale že zrovna posadí Hořavu a toho průměráka nechá..

Reagovat
Sosi

Reagovat
Losinho

Kopic

Reagovat
aither

Gooooooooooooooooool

Reagovat
monty25

Jihlava

Reagovat
ZB 07

Góóól!!

Reagovat
Kang & Kodos

Rajtoral na párek

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
vinetou

Rajty už na to nemá

Reagovat
Blasphemer

Rajtoral

ty kraje obrany hrajou dneska parádně

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodně umístěná

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tohle jsem nechtěl

Reagovat
monty25

Plzeň neví...

Reagovat
Losinho

Tak kdo místo Pivarníka?

Reagovat
vinetou

Dušan Uhrin ml.

Reagovat
Blasphemer

Robert Žák

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba, až ho vyhoděj...

Reagovat
Losinho

Tak to ještě bude čekat, až se uvolní místo v Plzni..

Reagovat
monty25

Krejčí je bez práce, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Oblomov

Reagovat
Miguel19

Vůchovo fotr.

Reagovat
Hokaido

Ščasný.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

A z Hrošovskýho by byl rázem nejlepší stoper v lize.

Reagovat
Kang & Kodos

Kopice na levýho beka

Reagovat
Losinho

v 3-5-2

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Drulak

Reagovat
Blasphemer

To se musí dávat.

Reagovat
ondrasch77

Ví někdo, jak je ta klávesová zkratka na zvětšení obrazu na Tipsportu? Dík...

Reagovat
smazaný uživatel

Alt + F4

Reagovat
exse

Alt + f4.

Reagovat
ondrasch77

díky

Reagovat
PavlíčeQ

ctrl a +?

Reagovat
smazaný uživatel

ÿ + magnify + enter

Reagovat
Losinho

Hronek

Reagovat
smazaný uživatel

a hele gol

Reagovat
exse

Urblík zatím parádní

Reagovat
taws

já to nechápu..druhej zápas v sezoně a plzen už šetří hráče

Reagovat
Losinho

Hanuš drží, ten se k nám jednou vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si v tomhle vedru dat par piv, docela zlo

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

no to byla podle vseho slivovice, to uz je jina liga

Reagovat
Losinho

bude nás tahat z druhý ligy, až se provalí korupce Číňanů

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Masalskis v útoku vypadá zajímavě. Uvidime, jak mu to půjde proti kvalitnější obraně

Reagovat
monty25

Masalskis ale býval spíš v bráně, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Ze současnýho Lotyšska si vybavim akorát jeho, a to hlavně proto, že už tam je přes 10 let.

Reagovat
Losinho

A v zápase s náma jeho jméno slyšíš každou minutu.

Reagovat
monty25

Redlihs, Daugavinš, Karsums...

Reagovat
smazaný uživatel

Arturs Irbe a Sandish Ozolinsh

Reagovat
monty25

Asi dvě největší legendy lotyšského hokeje.

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě mě napadl Žoltoks, ale to by se nehodilo

Reagovat
monty25

Toho mám na kartičce jako památku.

Reagovat
Hokaido

hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

jojo... jediny tyhle dva znam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Kārlis Skrastiņš

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

*proti jakékoliv obraně

Reagovat
Blasphemer

Může mi někdo říct, proč hraje Ďuriš? Když hrajeme skoro jenom na vysoký centrovaný míče za stran?

Reagovat
smazaný uživatel

nechtel iste tak hrat, ale obrovska kvalita soupere vas k tomu donutila

Reagovat
Losinho

Matějů nedohraje má tam vůbec Plzeň někoho na střídání?

Reagovat
martin1

Řezník

Reagovat
Losinho

Reagovat
PavlíčeQ

Matějů šílenej toho by měli hned vystřídat

Reagovat
martin1

Tak o poločase asi Matějů dolů.

Reagovat
Blasphemer

Náš nejkreativnější hráč nedohraje.

Reagovat
Euphael

2. mela prijit

Reagovat
chytrejkluk

Matějů nechce dohrát?

Reagovat
vinetou

Matějů zas posral jednoduchou přihrávku

urbis měl pravdu, nejkreativnější hráč Jihlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné na tom je, že i Plzně.

Reagovat
vinetou

Smutné je, že věci co píšeš pravděpodobně myslíš i vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Prober se. Hrajete příšerně.

Reagovat
vinetou

10 minut vymýšlíš odpověď a přijdeš s tímhle

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni vyjezd a Plzen dorazi s 50 lidma?

Jinak Jihlava hodne sympatickej vykon,snad je nebude mrzet,ze nepridali druhej gol...Plzen docela ospala a vzadu silne horlava...

Reagovat
smazaný uživatel

setri prachy na cestu do Azerbajdzanu...

Reagovat
db18

Bylo nás kolem stovky... na Jihlavu normální počet...

Reagovat
Blasphemer

IT mág Franz Straka

Reagovat
Coutinho10

tak Plzen tragicka jeste, ze mam Baranka se stridanim

Reagovat
mistr129

Já od nich mám (možná naštěstí) jen Bakoše

Reagovat
Coutinho10

mas ho tam

Reagovat
fantomas

"To je... disaster" - Franta "You Know" Straka

Reagovat
Blasphemer

Zastavit za cenu žlutý karty. Ty vole, Franto. Za to by nedostal žlutou, ale červenou.

Reagovat
monty25
Reagovat
fantomas

Ty vole, zfetovanej Straka je fakt bůh. Čtyřikrát se pokusí vyslovit Ikauniekse, pokaždý to posere, a pokaždý jinak. Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby byl zfetovanej, tak to napoprvy rekne dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tomu Krmenčíkovi prostor nedají a nedají

Reagovat
chytrejkluk

dostal prostor v předkole a jak se předvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Vždyť jen střídal a za chvíli šla Plzeň do deseti. To je teda prostor

Reagovat
Coutinho10

tak na Bakoše se tesim

Reagovat
Losinho

3-5-2? Ščasný už je ve funkci?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Blasphemer

Dobrý střídání. Alespoň zmizela ta připosranost střídat poprvé v 80. minutě.

Reagovat
martin1

Reagovat
Sosi

Reagovat
Blasphemer

3-5-2

Zdenda trendsetter

Reagovat
Coutinho10

jak tam Kopicovi svitej pres ty bily trenky ty cerny slipy

Reagovat
PavlíčeQ

Seš módní policie nebo co?

Reagovat
Coutinho10

to ne, ale zrovna tam byl detailni zaber

Reagovat
chytrejkluk

spíš buzna

Reagovat
Coutinho10

haha ale ted to spis vypada, ze to maj vsichni

Reagovat
chytrejkluk

na zadní straně mají dresy prodloužený takovým tmavším lemem....

Reagovat
Coutinho10

jj v 1. polocase mi to az tak neprislo, protoze Plzen byla neviditelna...ted to je videt u vsech, jak pises

Reagovat
Hokaido

Jihlava má krásný dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarnik

Reagovat
smazaný uživatel

Horošovský V Benfice se na něho už třesou..

Reagovat
martin1

Kučera

Reagovat
ZB 07

Reagovat
chytrejkluk

gól Kučero raduj se!!

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hovno..zase

Reagovat
smazaný uživatel

co naplat, i takové platí

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych všechny ty tečovaný góly zakázal..

Reagovat
Losinho

Jihlava přestala hrát, dobře jim tak.

Reagovat
smazaný uživatel

pomohl rozhodci?

Reagovat
Kang & Kodos

Kolář Matějů by vymetl šibenici.

Reagovat
Losinho

patičkou

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Taxativní žlutá

Reagovat
diskoschlampe

Rychlej protiútok a ten jihlavskej útočník běží 40 metrů v offsidu

Reagovat
Hokaido

Tvl on tam stojí hodinu v ofsajdu a když se k němu blíží obránce, tak strategicky hlídá, aby ho ten obránce náhodou nedoběhl.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

nádhera

Reagovat
aither

Nasrat zmrdi

Reagovat
martin1

gol roku

Reagovat
monty25

Kopic

Reagovat
diskoschlampe

not bad

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek je prostě tragéd..

Reagovat
Losinho

Tyvole

Reagovat
vinetou

Kopiiic

Reagovat
Coutinho10

Kopic skoda Bakos predtim

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic ukazuje, že už měl dávno hrát základ. Ale holt Petrželka je větší kamarád

Reagovat
Blasphemer

Vždyť hrál hovno pokaždý, když ho hrál. Zastřel se, pls.

Reagovat
martin1

To zase ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A co hrál Petržela ? I když se Kopicovi nedařilo, tak byl lepší.

Reagovat
Blasphemer

Dali v lize stejně gólů a Kopic na to potřeboval daleko víc minut. Navíc se Petržela alespoň nevykartoval, dal gól v důležitým zápase Spartě atd.

Reagovat
martin1

Kopic zase 2 goly doma proti Vojvodině.

Reagovat
Blasphemer

what a player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Blasphemer

Jde mi o to, že Kopic minulou sezonu nebyl konzistentní. Měl dobré zápasy, ale daleko víc bylo těch špatných. Petržela jako žolík zahrál vždy dobře, takže pak dostal šanci i v základu, kde už to tak dobré jako z lavičky nebylo. Ani jeden z nich nehrál ideálně, ale nelze se divit, že Petržela tu šanci na úkor Kopice dostal, protože si to za svoje výkony zasloužil, stejně jako si Kopic za ty svoje zasloužil několikrát lavičku.

Reagovat
vinetou

Reagovat
martin1

Já neříkám, že hrál vždy skvěle. Ale nemyslím si, že je na tom Petržela lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela měl jedinou výhodu, že byl sehraný s týmem. Ale to přece nejde pořád nasazovat horší hráče jen proto že jsou sehraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Disaster pro Jihlavu

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

Reagovat
exse

Hmm gól sezóny ve 2. zápase ligy. Toho Kopice je v nevděčné Plzni taková škoda

Reagovat
smazaný uživatel

link na ten gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

slusny, ale gol roku snad ne

Reagovat
Azazelo RD

Jedna iga určitě přinese hezčí góly.

Reagovat
monty25

To je přesně Plzeň z minulé sezony. Dokáže ten zápas vyhrát, i když se to nevyvíjí dobře. Jihlava může litovat, že v první půli neproměnila víc šancí...

Reagovat
Coutinho10

looooooool Voltr what a start

Reagovat
Hokaido

Peltonec

Reagovat
monty25

Jablonec R.I.P. Fanliga

Reagovat
Blasphemer

Já mám Tecla jako kapitána.

Reagovat
monty25

Toho jsem měl původně taky, než jsem se dozvěděl, že je zraněn. Mám tam Valeše, Pernicu a Wágnera.

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ja tam nastesti nikoho v obrane ani v brane nemam

Reagovat
ZB 07

Karviná goooooooool

Reagovat
božský John

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD stalo to za to, jeste ze tu jsem

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
aither

RIP fanliga

Reagovat
monty25

A ještě se to na Tipsportu seká jako prase...

Reagovat
Coutinho10

zatim to jde pres Chanci...koukam pres ten Maxthon

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Franz se opět nechal unést. Cocaine talk jako svině,

Reagovat
smazaný uživatel

český Lester!

Reagovat
monty25

Za Karvinou čísla 66 a 87.

Reagovat
Losinho

Za Rio Ave bylo tuším 55, 66 i 77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Nepochopím, proč má Janečka zrovna 66, když minulou sezonu nosil 26.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš chodit na ligu?

Reagovat
M0rb1D4S

Chodil jsem na druhou, proč nechodit i na první

Reagovat
Euphael

Chválím Marku, mas permici?

Reagovat
M0rb1D4S

Neměl jsem kdy koupit. Měl jsem odpolední.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň ses dočkal, no.

Reagovat
Coutinho10

aaa Wagner

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

a ted uz Gooooaaaaaaal Captaaaaiiin

Reagovat
monty25

A sakra. Já mám Litsingiho.

Reagovat
Coutinho10

Litsingiho sem taky chvilku mel, ale pak sem to nastesti prehodnotil treba ti to este vyjde lip, ale aspon mam jistotu, ze sem pasku nestrelil spatne

Reagovat
Losinho

Wágner asi včera nechlastal

Reagovat
monty25

Wágner

Reagovat
smazaný uživatel

Karvináááááááááááááááááááááá

Reagovat
Coutinho10

nooo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Obrana Jablonce

Reagovat
Messy<3

Jablonec sestup

Reagovat
smazaný uživatel

přestřelka!

Reagovat
aither

Zatřelte je

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Jiráček hraje na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná vede, k tomu Baník vede v Dolním Benešově 2:0. Dneska se to zatím vyvíjí dobře.

Reagovat
monty25

To je provar.

Reagovat
Coutinho10

ty sou marny

Reagovat
monty25

Jsem myslel, že brankáře po 1. kole měnit nebudu...

Reagovat
Coutinho10

j bude to zajimavy no taky uz mam v hlave naky zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný...dneska jedu krásně s tou obranou

Reagovat
monty25

Jsme dva.

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí mi střídá a brankáře jsem změnil na Bohemku :D ale tak nějak zítra čekám,že HK se párkrát trefí a bude hotovo

Reagovat
monty25

No, já jsem s tím brankářem v prdeli už teď...

Reagovat
icka

uz se tesim na Brno doma Karviná titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budou se chachari ve vetsim poctu zucastnovat zapasu Karviny a budou se aktivne podilet na dopingu?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
diskoschlampe

Karviná > Everton

Reagovat
Euphael

Tak dneska mi nevsdí ani Beneš ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Beneš šel výkonnostně strašně dolů.

Reagovat
Kang & Kodos

Beneš by se měl věnovat už jenom streamování

Reagovat
monty25

Wágner Coutinho mě roznese...

Reagovat
Kang & Kodos

2+1

Reagovat
Coutinho10

j to se povedlo

Reagovat
Azazelo RD

"Tentokrát si nedáváme speciální a dlouhodobé cíle, máme krátkodobou vizi. Chceme vštípit naší hře systém, přitáhnout a oslovit diváky," prohlásil Horník.

No, systém tam není. Co diváci, přišli?

Reagovat
smazaný uživatel

Přes 2500, podprůměr i na Jablonec

Reagovat
monty25

Pernica Tak jenom Valeš bude v mínusu...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň mi střídá..jinak jsem zatím trefil velké hovno

Reagovat
cubinho

Karviná

Reagovat
Kang & Kodos

pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, bude se Znojmo opakovat?

Reagovat
Frick

#FDF R.I.P.

Reagovat
monty25

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

*in peace

Reagovat
smazaný uživatel

zůstali v šatně kluci

Reagovat
HorajzmAmmann

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Mirzad Mehanovič, přichází Vojtěch Kubista.

46

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Tomáš Hübschman, přichází Vojtěch Kubista.

Kubista

Reagovat
Kang & Kodos

Já furt čekám, až Díl zase vystřídá Novýho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Horník

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec tak jeste Pribram otocit a snad ty vidlaci z moravy zase spadnou do druhy ligy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Březina dneska poprvý v základu za Senici

Reagovat
ZB 07

Karviná bude oživení ligy už se tam neskutečně těším..

Reagovat
monty25

Wágner hattrick

Reagovat
Spalovač šancí

Všichni spekulovali, zda dát do sestavy Valeše nebo Hrubého. A nakonec zvítězí ten, kdo nedá žádného brankáře

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

a daaaalsiii wohohouu haaatriiick Wagner parada tohle kolo sou prenosy z isportu moje

Reagovat
monty25

Máš velkou šanci...

Reagovat
Coutinho10

j no uvidime sem na to zvedavej, ale chce to este naky body od ostatnich a ne od 1noho hrace

Reagovat
Rarášek

Já ho na poslední chvíli vyndal.

Reagovat
Coutinho10

j zamrzej tyhle zmeny na posledni chvili

Reagovat
Kang & Kodos

Jako já ho mám, ale ten druhej ho má jako kapitána, takže najednou teču o 40 bodů

Reagovat
monty25

Celkem přesný popis mého duelu s Coutinhem v jiné minilize...

Reagovat
smazaný uživatel

gol polaci zabreceli

Reagovat
vrabejka

Hlavně že když si tam dám Wagnera já nikdy gól nedá :D shit

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Takhle se asi tváří hodně fanoušků Karviné...

Reagovat
ZB 07

Já jim to fakt přeju...třeba ještě vyrovnají..

Reagovat
ZB 07

...tak nic

Reagovat
monty25

Už asi ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta reklama na Střelnici "ČPP - a je to pojištěno" je prostě zábavná

Reagovat
ZB 07

Tak už mám pojištěný to, že ve fanlize budu nejvíc k smíchu..

Coutinho - zatím 92 bodů

já - 7 bodů

Reagovat
Coutinho10

jeste je vetsina kola pred nama nehazej flintu do zita

Reagovat
ZB 07

Fajn, pokud zabojuju, tak těch 92 bodů do konce podzimu uhraju..

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu..já s Hemeroidy jedeme asi na co nejméně bodů

Reagovat
ZB 07

Koukám, že spolu hrajem duel ve V.I.P. ...zatím vedeš 13:7

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo..to bude napínavý souboj s velkou porcí bodů

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

A koukám, že Puskas má dokonce jen 2 body ten kontrast oproti těm stobodovým hráčům je fakt vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

Je umění vést s mými 13 body dva duely ..jak ve VIP,tak v Chachar

To jo..vypadá to vtipně

Reagovat
Coutinho10

j nekdy se zadari timhle zpusobem a nekdy mas 2. nejlepsi kolo, ale stejnak prohrajes, protoze schytas toho nejlepsiho

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak nějak,ale ZB 07 už se vzchopil a otáčí

Reagovat
ZB 07

No jestli "už se vzchopil" znamená 17 bodů za polovinu sestavy, tak to pak jo

Reagovat
Kang & Kodos

to je strašný, když kouknu na svůj duel, kde prohrávám 88:125, a Hemeroidy vedou 20:13

Reagovat
Blasphemer

Kouzlo rozestavení 3-5-2. A sedm hráčů mi hraje až zítra.

Reagovat
Rarášek

Hm, Cukroušek to dojebal, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec mi ten Doležal ve fanlize k něčemu bude :-)

Reagovat
smazaný uživatel

ZLÍÍN

Reagovat
johnik

Reagovat
monty25

Pulpit

Reagovat
monty25

Hm, Karviná si jeden poločas snila svůj sen...

Reagovat
ZB 07

Zlín skvěle

Reagovat
Gimme

Chudák Pulpit, ten má takovou smůlu

Reagovat
Pyroman

Už tady z toho normálně máme Eredivisii.

Reagovat
smazaný uživatel

Doly

Reagovat
pepinho2

OT: Krejčí si maže Itálii na chleba, 2:0 vede Bologna a Krejčí 2 asistence

Reagovat
monty25

Ládíkovi to přeju, ale nějaký přátelák proti Arabům?

Reagovat
pepinho2

Zatím se do toho dostává, proto jen 2 asistence, časem to zlepší

Reagovat
monty25

Ok, snad si to nejlepší schovává na mistrovské zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Snad bude hrát základ. Jankto taky vypadá v přípravě skvěle a základ má hodně pravděpodobnej. Hned by byla Serie A zajímavější.

Reagovat
pepinho2

minulou sezónu si to v Ascoli hodně dával, přípravu jsem bohužel neviděl, ale přál bych mu to, ale Udinese moc nemusím

Reagovat
Losinho

super

Reagovat
Neon

já čekal něco jako deset offsidů, tohle je nic

Reagovat
smazaný uživatel

Aband. Bologna 2 - 0 Al-Ain

radsi to ukoncili?

Reagovat
cubinho

Schick taky základ za Sampdoriu.

Reagovat
Euphael

Kurva dneska chyběl Dreksič.. obrana cela pojašená

Reagovat
Coutinho10

uz se to zacina bortit...Julis nehraje

Reagovat
Coutinho10

ne tak kecam...zobrazila se mi na twitteru sestava este se Steau

Reagovat
smazaný uživatel

Julis zaklad

Reagovat
Coutinho10

tak dobry hraje

Reagovat
Kang & Kodos

Takže akorát Juliš místo Lafaty, jinak jako ve středu. Vácha už na lavičce, Holzer ani to ne

Reagovat
pepinho2

Neskutečná lavička Chvátal je zraněnej, nebo je prostě jen Ščasný kokot?

Reagovat
Kang & Kodos

Asi je kokot

Reagovat
pepinho2

každopádně jedinej na oživení hry je na lavičce Lafata, takže doufám, že to budeme od začátku kontrolovat a nebudou klasicky dělat kraviny, protože když si představím, že tam přijde Matějovský nebo Mareček, kdybysme potřebovali dát gól..

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, on tam neni ani Fatai. Ale ani Pulkrab. PROČ TAM JSOU DO PÍČI TŘI STŘEDNÍ ZÁLOŽNÍCI???????????????

Reagovat
pepinho2

No, navíc 2 defenzivní

Reagovat
Kang & Kodos

Proti Slovácku ještě. Jako Chvátala bych pochopil, ale tohle...Aspoň, že Zdenda dává dost prostoru Čermákovi, a dneska i Juliš. Akorát Frýdka bych tam asi nedával. Dneska tu první žlutou dostat nemusí.

Reagovat
pepinho2

No, jako Zahustel je totálně z formy, mohl dát šanci Chvátalovi, ale asi nechce moc měnit sestavu kvůli LM..ale ta lavička je na ránu pěstí

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ta stridacka je masakr.. hrajeme na dva utocniky a na lavicce mame jednoho..

Reagovat
diskoschlampe

Co se stalo s tím Pulkrabem? To už ho nepošlete na hostovačku ani do tý Bohemky?

Reagovat
pepinho2

Ne, bude náš 5.útočník

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl výborný Zdendův plán pro mladého hráče

Reagovat
pepinho2

Klasickej, to samé Chvátal

Reagovat
diskoschlampe

A Koubek? Taky odstavenej na druhou kolej?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Jděte do háje s timhle, to aby Zahustel dal aspoň čtyři góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun..těším se,co vymyslí s názvem ligy

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc, jenom to rika blbe

Reagovat
pepinho2

V tom studiu by jen mohli dát sestřihy, a pak ať začne zápas, jinak to tlachání jen uspává, navíc furt ti samí hosti

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne me sere, ze se boji rict svuj nazor..

Reagovat
pepinho2

Furt jen klišé

Reagovat
smazaný uživatel

prej aby nahodou neurazili nejake fanousky nebo hrace, kdyby tipovali nekoho na sestup... jaky rozdil oproti zahranicnim expertum, kteri si klidne tohle tipnou a jeste to nejakym zpusobem dokazou oduvodnit

Reagovat
pepinho2

Jsou to prostě jen figurky, kdyby tam aspoň dávali někoho normálního, ale Zelenka tam je skoro furt a furt se potom opakuje

Reagovat
pepinho2

Ale teď Chovanec dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto presne...

Reagovat
Losinho

Ten je ve studiu většinou dobrej, podobně jako třeba Koubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 4k za přenos asi žádného odborníka neseženou...

Reagovat
Rarášek

Hnaníček sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ščasný to fakt myslí vážně? Zase sestava s 5ti obrancema. Jako loni to bylo dobry zpestreni v urcitejch zapasech to 3-5-2, ale ted je z toho strasnej paskvil, polovina hracu hraje mimo svuj post a nema to rad. Je tam moc obrancu a naprosto chybi stredni zaloznici Marecek s Vachou. Proc neudela Bicik - Zahustel, Kadlec, Brabec, Costa - Konate, Dockal, Marecek, Frydek - Šural, Julis

Reagovat
pepinho2

Hlavně proti slabším týmům je 352 k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

evidentne a pomerne logicky to ted chce hrat v kazdym zapase, protoze minimalne ve vsech predkolech tam holda hrat (pokud ovsem nepride nakej pruser, to by to asi zmenil). tomu rozestaveni veri a ja proti tomu nic nemam.. pockam si jestli postoupime do nejaky skupiny ev. poharu.. ted proste na zacatku musi jit ePojisteni.cz 1iga na druhou kolej..

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek a Němec..

Reagovat
Rarášek

DOČKÁÁÁÁÁÁÁL

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pepinho2

Heču chtěla Plzeň, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

twl aspon ze ho tam mam

Reagovat
smazaný uživatel

já bych potřeboval tak hattrick od Šurala a pár asistencí k tomu

Reagovat
Coutinho10

j tak a ted penalta..tak schvalne kdo

Reagovat
smazaný uživatel

tohle kolo jsem táááák posral

Reagovat
Coutinho10

j kazdy kolo jiny ja budu mit asi jedno z nej

Reagovat
Losinho

Kapitán jsem u pásky váhal jestli on nebo Wágner

Reagovat
Coutinho10

j uvidime v konecnym souctu..kdo bude vyhodnejsi, ale asi si udelal lip no

Reagovat
Losinho

Ono je to fuk vzhledem ke 2 nehrajícím a Benešovi v mínusu

Reagovat
Coutinho10

j tomu sem se nastesti vyhnul

Reagovat
FCSL

Heča dobrej začátek sezony

Reagovat
Losinho

Reagovat
Neon

A teď přeskupit na 5-4-1 a bránit výsledek #FDF

Reagovat
smazaný uživatel

dejte jim deset

Reagovat
One-Real

Ten Sural vazne vypada jak nekdo mezi zpevakem ze Slzy a Gavinem Harrisem.

Reagovat
smazaný uživatel

a penalta..jde to rychle

Reagovat
Rarášek

Skvělej zápas

Reagovat
pepinho2

a ještě se zlobí, to je kokot

Reagovat
exse

Ty pičo, to je komedie Každopádně to začalo neodpískaným faulem Kadlece...

Reagovat
Rarášek

jasnej šlapák, rozhočí to jebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Asi i proto se tam pak na něj slítli. Ale penalta jasná.

Reagovat
exse

Tak hlavně on se po tom faulu u sám omlouval, prostě fail rozhodčího.

Reagovat
Rarášek

Jooooooooooooooooooo

Reagovat
Losinho

Karate Kid

Reagovat
Coutinho10

tak 2 goly zadarmo, ale ve Fanlize ae pocitaj

Reagovat
martin1

jako kapitána

Reagovat
Blasphemer

Kdybych nebyl čurák, tak mu tu pásku nechám a nedám jí na poslední chvíli Teclovi.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň,že tak

Reagovat
Blasphemer

Takhle má ten náš souboj pořád auru rvačky kriplů.

Reagovat
Miguel19

To je slušná chyba On nehrál ani v přátelácích

Reagovat
Blasphemer

A přitom jsem se snad u každýho hráče koukal jak hrál v minulé sezoně jak mu šla příprava. Jenže den před začátkem mi isport rozmrdal sestavu kvůli změnám postů čtyř hráčů a já na poslední chvíli lepil útok Teclem a ani jsem se na něj netihl podívat.

Reagovat
Miguel19

Já jsem se v pátek jenom náhodou přihlásil a hlásilo mi to prodej toho nejlevnějšího obránce z Bohemky asi Kdybych tam nešel tak asi zdar..

Reagovat
PavlíčeQ

Tecl je 3 měsíce zraněnej a ty mu dáš pásku

Reagovat
Rarášek

To je dobrý, já tam mám Lafatu s céčkem

Reagovat
Coutinho10

j ja na posledni chvili taky musel udelat naky zmeny, ale zrovna u tech hracu, kde sem uvazoval o pasce sem si vzdycky overil, aby hrali...proto sem ji napr nedal Durisovi nebo Lafatovi...Wagner mel dobrou pripravu a navic se nemusi setrit na EL takze sem sel na jistotu

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Bořeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Neon

Sparta si pojistila vedení

Reagovat
johnik

Jaké kung-fu

Reagovat
monty25

Škoda, že je ten Dočkal ve Fanlize tak drahej. Jinak jsem se poprvé se svým malým synovcem díval pár minut na fotbal a díky Hečovi hned viděl góla.

Reagovat
martin1

Já věděl, že mám Dočkala risknout za ty peníze,

Reagovat
Losinho

A jakýho góla

Reagovat
monty25

Reagovat
TheAdy

super, napsals to sem, na twitter, tak doufám že i na fb google+ a video i na yt

Reagovat
Miguel19

Když sem viděl show Wágnera, tak jsem byl nasranej, že ho nemám jako "C", ale Bořek to zatím aspon trochu nahrazuje..

Reagovat
Losinho

taky.. škoda Limberskýho s Krmelčíkem

Reagovat
Miguel19

Já bral aspoň +2 za Hubníka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec nevim, co teď bude Zdenda dělat. 2:0 v 1. poločase snad za Spartu v lize ještě nevedl.

Reagovat
pepinho2

To bude muset stáhnout Čermáka, dát tam Marečka, a pak i Juliše a dát tam MM8 nebo Váchu

Reagovat
pepinho2

Ha, tak aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

No pokud to bude v poločase 2:0, tak všichni víme co se stane.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

Zahustel má tvrdou konkurenci napravo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Na iSportu už je všechno placený ? I zápasy typu Zlín - Karviná ?

Reagovat
smazaný uživatel

všechno

Reagovat
Rarášek

3 chyby jak alpy už od rozhodčího

Reagovat
monty25

Tohle bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Konate TOP !!

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že je s korupcí konec...Sparta to má zas ošéfovaný od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pepinho2

Rozhodčí Konaté

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani teď v ohromném tempu

Reagovat
Kang & Kodos

Celou dobu jsem se divil, jak nám všechno vychází, všechno v klidu, ale už jsem na to přišel.

Oblomov

24.07.2016 10:17

#

Nálada na Letné nebude po knokautu od Steaue zrovna ideální a to se projeví i v zápase.

1:2

Reagovat
TheAdy

Reagovat
PavlíčeQ

Vsadit proti jeho tipu a nemůžeš prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Playstation

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nové pokřiky?

Reagovat
lada.sp

Dočkal nehraje PS

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by to přejmenovat na "e-liga", ať to má nějakej reprezentativní název.

Reagovat
Frick

http://www.onlajny.com/match/index/date/2016-07-30/id/177562

24 . minuta

To aby se člověk bál otevřít ledinci, aby tam nebyl Dufek

Reagovat
TheAdy

Reagovat
monty25

Reagovat
taws

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Jsi za to aspoň placenej nebo to děláš dobrovolně?

Reagovat
Bayernista18

Kéž by se našel někdo, kdo by mi za tohle platil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Ty na to zíráš, ale nestalo se mi to poprvé. Koukni třeba sem (po 1. třetině)...

http://archive.onlajny.com/match/index/date/2015-05-12/id/133378

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zelenka tomu nerozumi. Konate tam byl naprosto spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Šural

Reagovat
monty25

Hezky mu namazal...

Reagovat
Losinho

Takhle to dopadá, když si místo pořádný přípravy zvedáte sebevědomí na bídácích typu West Ham

Reagovat
PavlíčeQ

2:0 v poločase a je to tady

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

No a rázem je Slovácko zpátky v zápase...

Reagovat
Losinho

Njn, 2:0 v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí takticky zadělal na drama

Reagovat
partaS

tvl to bylo bránění

Reagovat
exse

Zelenka vrátil za ten neodpískanej faul

Reagovat
exse

Nebo Zelinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak slepý k houslím..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

hezky Slovacko..podme este naky goly

Reagovat
Kang & Kodos

Už jsem se bál, že by to snad byl klidnej zápas

Reagovat
pepinho2

Čím víc obránců, tím víc prostorů pro útočníky soupeře a jsem zvědavěj na zálohu, nedivil bych se, kdyby úplně odpadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí má asistenci...

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario jede..

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario jede..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč střídal Čermák? Strašně teď chybí Spartě.

Reagovat
pepinho2

Výborná pasivita, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

TIMYYYYYYYY

Reagovat
monty25

Hm, Čermáka si dám bez střídání a Konatého se střídáním. Tak snad zítra Hubínek moc nezazáří...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Čermáka jako kapitána

Reagovat
monty25

Litsingi

Reagovat
smazaný uživatel

No a Diviše mám na lavičce bez střídání Litsingi jestli nastoupí a nenechá se vyloučit, tak bude mít víc bodů než Čermák

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal je vynikající.

Reagovat
Neon

"Zase rozumím, zase rozumím." to mi zní jako "tak to vím opět naprosto přesně"

Reagovat
Kang & Kodos

Dočkal dneska fenomenální.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lafata opět příšernej (doufám že teď nenasází hattrick )

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Vždyť tam je asi 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

A už spálil dvě tutovky

Reagovat
Losinho

Divím se, že se nespekulovalo spíš o jeho odchodu.

Reagovat
monty25

Sparta si koleduje...

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl,proč nedávat nikoho z obrany Sparty kvalitní bránění

Reagovat
PavlíčeQ

3:2, hlavně že mám v obraně Zahustela

Reagovat
martin1

přesně

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

kua Jarda to tam dneska sází..

Reagovat
C-M@ster

Diviš se tetelí blahem u mě na lavičce ve fanlize...

Reagovat
lada.sp

Takže kdyby Slovácko hrálo koncentrovaně už od začátku tak ted to je 1:2

Reagovat
pepinho2

Zahustel a Chvátal na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

skoro 3:3

Reagovat
monty25

Ty vole

Reagovat
Coutinho10

no twl aaahhh to je skoody

Reagovat
diskoschlampe

Ščasný nějakej vykulenej

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, proti Steaue vypadneme, pak i z EL, a potom možná někoho přivedeme.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Leda tak bráchy Paixaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť máte hráčů na 2 kvalitní jedenáctky

Reagovat
Losinho

On myslí trenéra.

Reagovat
exse

To Šuralovo kvílení a umírání při každým menším dotyku je neskutečný. Až bych mu přál aby mu ty nohy na žlutou opravdu přejel a ne jen mu vypíchnul míč.

Reagovat
Rarášek

klucii

Reagovat
Rarášek

Diviš jakej blázen dneska

Reagovat
pepinho2

Slovácko 5 žlutých karet

Reagovat
ZB 07

Slovácko pojďme vyrovnat

Reagovat
Rarášek

Zahustel tyvole, to je strašnej výkon.

Reagovat
pepinho2

Aby to nebylo jako Ivanovic minulej rok..všichni vidí, že hraje strašně, ale bude hrát furt

Reagovat
Rarášek

Tak teď už tam je aspoň Chvátal a nemusel by mít místo tak jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Chvátal je pořád ve věku, kdy by ho Ščasný zabil.

Reagovat
pepinho2

No je, rád bych ho viděl, ale bojím se, že mu Zdenda moc čuchnout nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný je fakt úplně vymletej.. Střídat Čermáka, kterej dával hře na jistotě a zajišťoval převahu na míči a dát tam Marečka kvůli zápasu v Rumunsku, nám málem prohrálo zápas. Jestli ten trubec tam chce hrát jakože na 3 obránce, ale pošle do hry priposranou sestavu i taktiku, tak se máme na co těšit :(

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák střídal kvůli zdravotním problémům, sám si o střídání řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

To logo "1iga" se mi líbí čím dál víc. Výborný nápad. Přimlouvám se dát ten název do menu nahoře vlevo. Naprosto originální

Reagovat
Hokaido

Ščasný ven...

Reagovat
smazaný uživatel

vysvětlil by mi tu někdo tu reklamu na Clavin na isportu?

Reagovat
Bosko

V článku frajer napíše, že Uhrin bude s ohledem na odvetu šetřit některý hráče, ale do pravděpodobný sestavy napíše tu samou sestavu co hrála zápas Rio Ave (až to že v téhle je Zmrhal) . Dobrá práce

Reagovat
Losinho

snad to prostřídá

Reagovat
PlackaSKS

tipuju, že misto kessela bude mingazov/mihálik a místo kenii bude ščuk. jinak asi to samý

Reagovat
Losinho

Mingazov je zraněnej. Klidně bych nechal odpočinout Bílka, Bořila, Škodu nebo právě Keniu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude Škodu šetřit tak bych rád viděl Van Burena. Čistě ze zvědavosti...

Reagovat
Losinho

Taky ale určitě by měl hrát i Mešanovič

Reagovat
PlackaSKS

po přečtení rozhovoru s uhrinem si myslim, že bílek bude na lavičce, ale kessel bude hrát, aby se víc sehrál s týmem. ščuka vidim taky jako jistotu, jen škoda, že ne místo hušbauera

Reagovat
Losinho

Souhlas

Reagovat
ZB 07

Tak dneska to vypukne i v Brně..myslím, že na letošní sezonu jsme připraveni, jak už jsme dlouho nebyli, tak snad dnes potvrdíme roli favorita a vstoupíme do soutěže třemi body..

Reagovat
Bosko

Roli favorita? Já nevím proč jsou všichni z toho Brna tak vycákaný, nemyslím, že ten kádr by měl nějakou extra kvalitu, bude hrát o střed tabulky. Starci jako Zavadil nebo Polák nebudou zas takový terno aby Brno hrálo někde vysoko. Pak stačí aby se Řezníček zranil nebo ho prodali někam do Turecka a bublina splaskne.

Papírově dneska favoritem rozhodně nejste, ale je pravda, že historicky se Slavii v Brně nedaří. Nemám zápasy Slavia v Brně rád, nejen proto, že tam nezískává body, ale hlavně protože zápas Brno-Slavia je v posledních letech zárukou naprosto příšernýho fotbalu

Reagovat
ZB 07

Roli favorita v tom smyslu, že v posledních třech sezonách jste zde nezískali ani bod a nedali ani gól..

Jinak já osobně už se Zavošem ani moc nepočítám, Polák je otazník, ale jako osobnost do kabiny super. Dál máme dva opravdu kvalitní střelce (Řezníček doplňovanej Škodou, kterej se loni fakt skvěle chytnul), Litsingi je pro mě také velká neznámá, ale věřím, že bude patřit mezi naše top hráče, mladej Vrašti je hodně velká naděje do budoucna, na něj se dakt taky moc těším a v bráně jistej Dušan..jako na 5. - 8.místo bychom mít mohli

Uvidíme, jak naše hra bude vypadat pod Habancem, ale věřím, že to v Brně jde správným směrem

Reagovat
Losinho

Tak ofenzivu maj dobrou, ale dozadu to nevypadá nic moc, navíc s Habancem.. těžko říct. Teď ještě nebudou sehraný, možná je dobře, že je máme hned v prvním kole.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Didier Drogba

Já mám teda strach z té naší obrany. Teď k tomu ještě ani nemáme střed zálohy a to jim taky nepomůže. Na hovno, že se zranil i Lacko. Snad zůstala na Srbské Kotalova aura

Reagovat
db18

Polák hrát nebude? (a Šural na stoperu )

Ale můžete být v klidu:

Oblomov24.07.2016 10:14#

Slavia letos v lize nebude mít konkurenci a svou dominanci začne potvrzovat hned od úvodního kola.

0:3 (van Kessel, Kenia, Škoda)

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Tak s touhle logikou sestoupíme.

Reagovat
db18

Však poháry máte taky jen proto, že Oblomov z ef na nějakou dobu zmizel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel,že se uzdravil.

Reagovat
ZB 07

To nějak dáme, jsem zvědavej na Kijanskase, protože v přípravě jsem ho ještě neviděl..ale snad se bude Slavia šetřit na Rio Ave a trošku nám to usnadní..

Reagovat
ZB 07

Jinak Brigant do Myjavy..to nevím, jestli je dobrý řešení.snad se tam rozstřílí a stáhnem si ho zpátky..

Reagovat
Didier Drogba

On potřebuje hlavně hrát a je to čistě hostovačka "rozehrejte nám ho a uvidíme, co pak s ním".

Reagovat
Cumel

Ruku na srdce, měl mraky možností ukázat, že jako pila na lajnu bude platný a asi se moc nevytáhnul, když ho Habanec poslal na východ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka vyhraje...olééé

Reagovat
smazaný uživatel

Pauschek,Hůlka, Fleišman to nemůžou myslet vážně, Kúdela všechno nezachrání.

Reagovat
PlackaSKS

nalevo mingazov, napravo mihálik, do středu ščuk místo kenii (hušbauer bude hrát bohužel asi vždy) a mohlo by to fungovat... kéž by se už uzdravil švento, rád bych ho viděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Throwback to the time FIFA caught four men playing for the Iran women's national team.

Just look at number 10.

https://pbs.twimg.com/media/CosOOwZVMAIKBTX.jpg:large

Tohle je naprosto boží.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Ta "10" je oholenej Abbas ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
pepinho2

to bude spolupráce Van der Vaart - Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neustále ČT vysílá zápasy z Mladé Boleslavi? Minulý ročník určitě nějakých 6 zápasů odtamtud odvysílala. To si nemohou vybrat jiný zápasy? Koho to baví neustále sledovat přenos toceny ze země s komorní atmosférou.

Reagovat
lampas

Protože se nikdo nechce srát na Moravu, dělat přenos

Reagovat
Frick

ČT Brno a ČT Ostrava mají svoje vlastní přenosové vozy. Sice pouze v SD, ale mají.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kang & Kodos

Protože tam třeba dneska hrajou dva pohárový týmy proti sobě?

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Nitrianský, Hovorka, Karafiát, Bartošák - Folprecht, Breite - Hadaščok, Ševčík, Navrátil - Baroš

5 změn, hlavně 3 v obraně, nehraje Pokorný, hraje Hadaščok Vsadil bych na Bolku

Reagovat
monty25

Nitrák

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

tesil sem se na Vucha..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fanligu můžu pro začátek zase zabalit, půlka sestavy nehrjae

Reagovat
F.Torres

nerozumíš tomu

Reagovat
Hokaido

Tak snad tě roznesu.

Mně ale taky nehraje Sýkora a Vůch.

Reagovat
db18

3. minuta a už tolikrát špatně použíté slovo "respektive"

Reagovat
smazaný uživatel

jak se to ma spravne užívat? ted se na to divu a vsude je to takove zmatene...

Reagovat
db18

Tady je to asi nejlépe popsané: http://portes.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=83083

Bohužel se vžil i ten druhý význam, jako "nebo" nebo "lépe řečeno"

Reagovat
Sosi

to mě děsně sere, expert je na to hlavně Záruba

Reagovat
db18

Já s tím mám hlavně zažitýho Bosáka no...

Reagovat
lada.sp

Přidal bych do licenčních podmínek že kluby které nemají tradici, fanoušky, atmosferu nemají v 1. a 2. lize co dělat!! A jestli tam jsou prachy tak by se měli přerozdělit tam kde fotbalu rozumí a chodí na něj!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Podle mě jasný faul na Bartošáka.

Reagovat
C-M@ster

To je prostě typická Boleslav...

V lize se zas bude cpát před Liberec a pak to v pohárech pokurví...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem ti psal do zpráv

Reagovat
Coutinho10

pred minutou sem ti odpovedel

Reagovat
Corosian

Zla Bolka! Ze se nestydi, takhle se pokouset vyhrat doma nad svym souperem!

Reagovat
C-M@ster

LIberec vrhul všechny síly do pohárový zápasu, kde reprezentoval českou ligu. Boleslav se proti Makedoncům pošetřila, aby porazila Liberec a pokurvila ČR koeficient.

Přeber si to jak chceš, ale ať táhnou do prdele v čele s Jarolímem.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Je první kolo..

Reagovat
stas87

Dajte tomuto epertovi BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

OT: viděli jste expresku? V. Kadlec dneska 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sosi

V Liberci má taky Baroš individuál, nebo tam dojíždí denně?

Reagovat
exse

Ševčík neskutečnej. Jenom škoda, že musí z podhrota nahrazovat ty 2 neschopný hovna pod ním a rozjíždět akce a bránit ve středu hřiště, pak chybí jeden hráč při finálce. Dále skvělej Baroš. Naopak Nitrianský má asi s Coufalem interní soutěž o nejhoršího pravýho beka v lize a Bartošák v bránění hoří jak papír, ikdyž alespoň je přínosnej směrem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec by mel vymenit Sykoru za Bartosaka a Vúcha za Hadascoka a pujde to.

Reagovat
exse

A Karafiáta za Pokornýho a Nitrianskýho za Holeše a Breiteho za Sackeyho a Folprechta za Bartla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorny ma karty nebo proc neni ani na lavicce?

Reagovat
Tigerinho

prej má lehčí zranění

Reagovat
Wat

Dojde ten Holeš nebo ne?

Reagovat
Hokaido

Čekal jsem v Ďolíčku něco otřesnýho, ale zatím hodně dobrej fotbal. Jen Holeš je teda úplně mimo a nedivil bych se, kdyby šel o poločase dolů. Vlkanova na první zápas v lize výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

"Proti rychlemu hraci, lze pouzit jedine rychlost." Pavel Karoch

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Chramosta se opičí po Griezmannovi.

Reagovat
Losinho

Liberec

Reagovat
ZB 07

Střely 5:1, na bránu 2:0...tak sakra, co to má bejt? doufám, že takhle bude hrát Bolka i proti Makedoncům..

Reagovat
Coutinho10

jestli ne, tak at se radsi schovaj do kanalu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
aither

Reagovat
ZB 07

3:0

Reagovat
ZB 07

Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně...zatím jsem trefil jen Potočného,který mi pro jistotu nestřídá

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

V tom našem duelu bychom měli prohrát oba... já mám Sýkoru a Vůcha.

Reagovat
Blasphemer

(a začíná se schylovat k divoké kartě po prvním kole)

Reagovat
Hokaido

Já mám Wágnera i Chramostu. Bohužel jsem dal kapitána Nestora Albiacha a na lávce mám ještě Diviše.

Reagovat
Coutinho10

me stve, ze sem i nad tim Chramostou uvazoval....skoda ze sem ho nedal

Reagovat
smazaný uživatel

já už vidím,že když DK a proměním totálně a dám tam střelce z tohoto kola,tak v dalších mě vyserou

Reagovat
Coutinho10

jj a rozstrilej se ti ty, ktery mas ted

Reagovat
monty25

Ať si Chramosta dá třeba pět gólů, mezi Montyho Čuhelovci nemá místo!

Reagovat
Coutinho10

j taky ho moc nemusim....ale aspon nam pomohl min. sezonu do predkol EL

Reagovat
monty25

To je taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta

Reagovat
monty25

Tak to už si Golgol asi nekopne...

Reagovat
Coutinho10

SK Slavia Praha ‏@slaviaofficial 5 min.před 5 minutami

Během 45 minut se rozhodne, zda se v Brně bude kvůli počasí hrát. Budeme informovat.

aha

Reagovat
ZB 07

Co se v Brně děje? Kdyby to odložili, tak bych o ten špíl nemusel přijít

Reagovat
Coutinho10

taky sem celkem zaskočenej....a celkem bych to taky uvital, kdyby se nehralo...aby se posetrili sily na Rio Ave

Reagovat
ZB 07

Výhoda jak pro vás tak pro nás (tak i pro mě )

Reagovat
Coutinho10

tak dohodnuto ted jeste aby stim souhlasili i lidi s vetsima pravomocema a je to

Reagovat
Losinho

Chčije.. ach ta Asie

Reagovat
smazaný uživatel

Thor se asi zlobí taky jsme tu měli veselo hodinku dvě zpátky

Reagovat
PavlíčeQ

Se furt řeší, že málo prší a teď když spadne pár kapek tak je to hned problém

Reagovat
Losinho

hezky pošetřit síly na Portugalce

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, proč Karel za tohoto stavu nestřídá a nešetří opory na Tetovo..

Reagovat
monty25

Golgol Tak si přece jenom kopne.

Reagovat
Coutinho10

at se bude nebo nebude hrat, tak sestava uz je venku

https://pbs.twimg.com/media/CotJcKfWcAA3I1u.png

Reagovat
db18

Proč by se nehrálo?

Reagovat
Coutinho10

asi tam hodne chcije

Reagovat
db18

Jo tak, já se už lekl, že to chtějí odložit kvůli tomu fanouškovi...

Reagovat
Coutinho10

nene

Reagovat
monty25

Kdyby se nehrálo, tak mám pro tebe náhradní program...

https://twitter.com/UEFAWomensEURO/status/759778691538886656

Reagovat
Coutinho10

j mozna jo na Eurosportu ?

Reagovat
monty25

Jo

Reagovat
Coutinho10

ikdyz v tv to muzu mit pusteny stejne...tam O2 nemam, takze na Slavku bych pripadne koukal stejnak na notesu

Reagovat
monty25

Plánoval jsem to úplně stejně.

Reagovat
Coutinho10

ale zvuk budu mit na notesu hlasitejsi

Reagovat
Neon

Stoperská dvojce Deli-Bílek je skoro tak dokonalá jako Suchý-Šourek

Reagovat
smazaný uživatel

takže Gino hattrick ať i my zoufalci máme radost

Reagovat
Coutinho10

radsi bych, aby si ho nechal na ctvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

to se předvede Pepík a v těžkém slowmo přesprintuje obranu

Reagovat
pepinho2

To nemáte nikoho místo Hušbauera?

Reagovat
db18

Ščuk, který asi ještě není úplně fit a Zmrhal, který musí hrát na kraji...

Reagovat
Coutinho10

ten Scuk no...ale asi to neni jeste na zaklad, takze by mohl az v 2. polocase hrat

Reagovat
Losinho

Máme, ale Uhrin je s nim spokojenej..

Reagovat
Losinho

Takže šetříme jenom Keniu se Škodou

Reagovat
Coutinho10

j cekal se. taky vic hracu aspon Gina

Reagovat
Liquid

Co nový pokřik: Zbourat Ďolíček, zbourat Ďolíček !!!

Reagovat
Liquid

a fotka dobrá, Baroš se evidentně zasloužil o skvělý průběh zápasu dobrá předtucha

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav ve čvtrtek jí Makedonci ještě klepnou doma, a pak zahájí stíhací jízdu za 3. místem. A tak to máme rádi

Reagovat
monty25

Boleslav ve čtvrtek vyhraje 1:0, Chramosta v nastavení nedá penaltu...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale zase je dobrý, že se z toho evidentně neposrali a dneska asi dobrej výkon. Snad to ty košťata ještě otočí, jinak bych jim ten stadion srovnal se zemí.

Reagovat
monty25

Chram Supporters - nikdy se nevzdáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Bohemka

Reagovat
monty25

Bohemka

Reagovat
aither

Vole Bohemka

Reagovat
vinetou

Bohemka

Reagovat
soukup

další silnej déšť, dneska se v Brně skoro určitě hrát nebude. Maximálně vodní pólo... To co dneska odpoledne tady normálně naprší tak za měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Losinho

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

No minimalne se v tomto zapase ukazalo ze skendija >>> admira

Reagovat
monty25

Kalous Monika Čuhelová připraví zbrusu premiérové Dohráno...

Reagovat
Coutinho10

a dalsi

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec za body a za stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...to jsem to i s tou Bohemkou trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka

Reagovat
monty25

Bohemka To jste si teda pomohli, jestli jste dali Fryštáka do Fanligy. Já tam mám Bergera (Šmíd naštěstí nehraje).

Reagovat
smazaný uživatel

Berger aspoň střídal před góly

Reagovat
monty25

A jo, tak to bude mít čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Krch a Fryšták ne to tu stovku nepřekonám

Reagovat
monty25

Já tam mám Šmída, ale radši jsem ho dal se střídáním (Hyčka), protože na isportu u něj psali nejistý start. Pak tam mám ještě Hubínka, ale ten mi jenom střídá Konatého, takže nic...

Reagovat
Losinho

taky

Reagovat
Rarášek

Fryšták za bod

Reagovat
monty25

Valeš taky

Reagovat
ZB 07

Votroci

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

to by byl dobrej nesmysl, kdyby se hralo..

Reagovat
Coutinho10

vypada to nadejne

Reagovat
soukup

takhle hlavně s malýma přestávkama prší už víc jak dvě hodiny a podle radaru přichází další bouřka

Reagovat
Coutinho10

j vypada to na odlozeni

Reagovat
db18

...v Číně bývá v této době období dešťů, takže by to ani jeden z klubů namělo zaskočit.

Reagovat
Kang & Kodos

Přeháňka

Reagovat
Coutinho10

trosku

Reagovat
ZB 07

Zbrojovku odložit, jednoznačně..

Reagovat
Losinho

Chyba samozřejmě na straně domácích, kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj všichni, prosím vás. Věděl by někdo jak koupit lístky na Manchester United? Máte někdo zkušenostis koupí vstupenek na Premier league? díky

Reagovat
monty25

Koubek ven

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka sestoupi, prisli o dost klicovejch hracu

Reagovat
Spalovač šancí

Vloni měli taky špatný začátek

Reagovat
smazaný uživatel

ale to prave jeste nemeli toho Koubka

Reagovat
Spalovač šancí

Však letos ho po špatném začátku taky mít nebudou

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně přišli o Pivarníka. Ale podle mě se udrží, těch kandidátů na sestup tam je letos dost.

Reagovat
Spalovač šancí

Koho postavil na stopera? Abych věděl, kdo bude brzo kanonýrem s repre ambicemi

Reagovat
Coutinho10

SK Slavia Praha ‏@slaviaofficial 3 min.před 3 minutami

Aktuální informace: Čekáme do 19:00, jaká bude situace těsně před plánovaným výkopem. V tuto chvíli to spíše vypadá, ze se hrát nebude.

Reagovat
Hokaido

To jako chceš odložení proč? Kvůli EL?

Reagovat
Coutinho10

jj pošetřit síly na EL ....Rio Ave taky ma volno a navic podle sestavy by se šetřil jenom Škoda a Kenia

Reagovat
pepinho2

Zrovna na začátku sezóny bych řekl, že by bylo lepší hrát a dostat se do herního rytmu, sehrát se, než šetřit síly.

Reagovat
Coutinho10

jde i psychicky posetreni...mit v hlave jenom tu EL ne Brno...navic v tomhle pocasi by klidne mohlo dojit k nakymu podklouznuti (zraneni), takze dobre ze se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyz naky zraneni bych vam samozrejme pral

Reagovat
Coutinho10

to me neprekvapuje

Reagovat
db18

Tak vypadnete kvůli nerozehranosti no...

Reagovat
Coutinho10

uvidime

Reagovat
Losinho

Ale hrál by mi Mešanovič s Pavlenkou..

Reagovat
Hokaido

Ježiš. Šetřit síly po dvou zápasech s Levadií a jednom s Rio Ave, když navíc hrajete až za 4 dny a máte hodně širokej kádr, to je fakt trapný.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

kdyby se ta sestava vic protocila, tak stim nemam problem, ale az na 2 hrace hraje to sami, co ve ctvrtek, takze za techto okolnosti sem radsi, ze se nehraje

Reagovat
db18

Taky ale nemůžeš vědět, co chtěl Uhrin postavit ve čtvrtek...

...ale co, Brnu se do té doby snad uzdraví hráči a budete to mít v lize těžší.

Reagovat
Coutinho10

j tak mozny je vsechno...ale myslim si ze by to moc nemenil ani kdyby se dneska hralo...a co se tyka Brna, tak zase mi moc nepride, ze by meli nakou slabou sestavu, takze aspon to bude na ferovku

Reagovat
soukup

chybí Polák, Lacko, Zavadil - tři nejlepší střední záložníci, to je právě pro nás oslabení jako prase

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Spalovač šancí

Proč v tom Brně nezatáhli střechu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli metru

Reagovat
Hokaido

Správci střechy prý ujelo metro...

Reagovat
Coutinho10

SK Slavia Praha ‏@slaviaofficial 16 spřed 16 sekundami

Utkání v Brně bylo z důvodu počasí odloženo!

Joo

Reagovat
Kang & Kodos

SK Slavia Praha ‏@slaviaofficial 53 sek.před 54 sekundami

Utkání v Brně bylo z důvodu počasí odloženo!

Reagovat
monty25

Jak říkám, náhradní program na Eurosportu...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

hezky brevinko pred chvilkou

Reagovat
monty25

To jo. Já teda víc přeju Francii, protože Delphine (č. 7).

Reagovat
Coutinho10

j ja sem zatim neutral

Reagovat
C-M@ster

Aspoň budou mít víc sil na Portugalce...

Reagovat
ZB 07

Paráda, odloženo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
taws

Nevím no, viděl jsem hrát zápasy v mnohem větší dešti a na víc promáčeným trávníku...

Reagovat
Hokaido

Já jsem si hned vzpomněl na video, který je na začátku tohohle prevka:

https://www.youtube.com/watch?v=8U1naqQVjf0

A taky to šlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Klenot. Ani nemůžu říct, která čast je nejlepší, rozsekaly mě úplně všechny

Reagovat
taws

jo to je hodně drsný já si vždycky vzpomenu jak jsme v mistrovský sezoně hráli se zbrojovkou na totálním blátě Žůrek tam dal životní gól

Reagovat
JarousFCB

Já si teď vzpomněl tady na to https://www.youtube.com/watch?v=BeNf3dyxges

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že fanoušci Slávie, co vyrazili podpořit Slávii do Brna, mají stejnou radost z odložení, jako Coutinho10.

Reagovat
Coutinho10

jo tech trochu lituju

Reagovat
db18

Dostanou permanentky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

To jsou slečinky, ještě když mám vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

sazka se vraci nebo jak je to ted?

Reagovat
PavlíčeQ

Jo, kurz 1, ale na to seru, já chci vyhrát

Reagovat
Spalovač šancí

Český fotbal pro fanoušky! LFAMafia

Reagovat
Losinho

Akorát se jim uzdraví střed zálohy a nás povalí vlna zranění a nasrání z vypadnutí z EL

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Coutinho10

jedina nevyhoda je nedohrani 1. kola Fankigy takhke vetsina z nas nema jisty 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

anulovat a začít až od druhého

Reagovat
Coutinho10

nene

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Přesně, navíc já mám z Brna tři hráče včetně kapitána...

Reagovat
Losinho

Tak to buď rád, že se nehraje

Reagovat
monty25

Při vašich výsledcích v Brně rád nejsem...

Reagovat
Coutinho10

j za mesic muze bejt vsechno jinak..jako napr. kdyz hrala Sparta s Duklou uz nevim koho sem mel kapitana, ale kdyz se to dohravalo, tak pak byl zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Mně hráčům Slavie i Brna body naskočily

Reagovat
Coutinho10

j ale jenom 2 body za nastup...pak se to zmeni

Reagovat
Kang & Kodos

Nevadí, počkám si, vyhrát bych snad měl. Ale Vosic to je fakt klasik

Reagovat
Coutinho10

trosku se ho bojim...jestli tam nema naky trumfy

Reagovat
Rarášek

Cukroušek jo

Reagovat
monty25

Tak v Senci už taky chčije...

Reagovat
JarousFCB

Škoda, že to ta 11 netrefila... ta tvá 7 jí poslala pěkný centr

Reagovat
monty25

Nejenom moje 7, ale hlavně Mannyho.

Reagovat
Coutinho10

jak ted podklouzla v golovce

Reagovat
monty25

Teď už je tam.

Reagovat
Coutinho10

j nedas dostanes platilo

Reagovat
JarousFCB

ta španělská 10?

Reagovat
Coutinho10

nevim na 100% jaky mela cislo, ale byla to spanelka cca minutu pred golem Francie

Reagovat
monty25

Asi jo, Andrea Sánchez. Ale strašně tam chčije, aby se to nepřerušilo...

Reagovat
monty25

Začínám pochybovat, že se to dohraje ještě dneska. To jsem při finále takového turnaje ještě neviděl...

https://twitter.com/UEFAWomensEURO/status/759812356721483776

Reagovat
Coutinho10

to by byl zazrak...takze asi bohuzel

Reagovat
JarousFCB

náhradní program bude asi taky v pr...

Reagovat
monty25

Hrozný počasí Jinak by to byl mnohem lepší zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem se chystal, ze zapnu ten druhy polocas a konecne se na to podivu a ono tohle tak treba finale na olympiade

Reagovat
božský John

Lol, to je proste Brno

Reagovat
soukup

Tak my si tady v subtropech neumíme s jabloneckým počasím poradit. Pro vás je to deštík pro nás monzun

Reagovat
Greny

Loč jsme pustili Briganta do Myjavy? Na hostování.. To ještě někdo přijde??

A otazka na fans z Liberce .. Vy jste dali Frimmela na hostovani do Lisne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele