Chci ze sebe dostat to nejlepší, vyhlásil Savić

28.07.2016, 19:27
Aktuality
Stefan Savić se před rokem přestěhoval z Fiorentiny do Atlética Madrid, hlavně vinou zdravotních potíží však odehrál pouze dvanáct ligových utkání. Nyní chce reprezentant Černé Hory dokázat svoji cenu...

Stále teprve 25letý stoper na sebe upozornil během ročního angažmá v Partizanu Bělehrad, odkud se následně stěhoval do Manchesteru City, po roce však odešel do Fiorentiny.

Teprve na Apeninském poloostrově Savić naplno odhalil svůj potenciál a nakonec minulé léto za 25 milionů eur přestoupil do Atlética Madrid, kde však zatím příliš nepřesvědčil.

Na vině byly především zdravotní potíže, které má nyní 37násobný reprezentant Černé Hory konečně za sebou a chce tak naplno ukázat své schopnosti. "Když jsem přestoupil do Španělska, adaptoval jsem se rychle, přesto to pro mě nebylo snadné. Dva měsíce jsem strávil na marodce s lýtkem," prohlásil Savić. "Nyní chci ze sebe dostat to nejlepší a neustále se zlepšovat," vyhlásil obránce.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tak, treba makat. Najlepsia liga sveta bude v nasledujucej sezone este narocnejsia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš do sebe ne, opačně to nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš jim do sprch?

Reagovat
valloire

ale dává

Reagovat
Krtaa

Jeho štaci v MC jsem vůbec nepostřehl každopádně v základě se budou točit s Faraonem a Jimenezem, tenhle rok už snad něco vykopem nejlíp tu LM, titul a copu . Aupa Atleti!

Reagovat
smazaný uživatel

jimenez prestoupil do benficy a na hrotu utoku by se s nim stejne asi netocil

Reagovat
Krtaa

Sorry.. Gimenez :)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atleti teda mají na stoperovi slušný přetlak, jsem zvědavý na Chola, jak tu minutáž chce rozložit.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

keď ste to už zmenili, tak celý nazov la ligy je la liga santander

Reagovat
Hristo Stoichkov

Trocha FCB novinek:

Neymar podle soudu stál 19,3 mega (17,3 + 2 mega za pódium ve Zlatým míči), dalších 40 mega se prý má počítat do platu. Neymarův plat je 24,8 mega brutto, cca 12 mega netto.

Minulý finanční rok Barca zaznamenala rekordní příjmy 679 mega, zisk 29 mega (bez Can Rigalt by to bylo 54 mega), dluh se snížil o 57 mega na současných 271 mega. Umtiti součástí loňského finančního roku, zisk pátý rok v řadě. Slušná čísla. Na transfer útočníka je k dispozici 22-24 mega, jelikož André Gomes bude rozpočítán do příštích let. Při této příležitosti vyrazil do Brazílie Robert Fernández (Gabigol, Gabriel Jesús), zatímco Raúl Sanlehhí odcestoval do Itálie (Bacca, Mario Gomez).

Aleix přiznal, že měl loni s Luchem problém, který si nakonec po delším rozhovoru vyříkali. Mělo se jednat o jeho nasazení v tréninku během banu. Montoya na cestě do Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Předběhl jsi mě o pár minut.

Neymarův přestup už rozebírat nebudu, ale 12 mega čistého není nic nadpozemského.

Příjmy OK. Pamatuju si, jak jsme tady přemýšleli, jestli je vůbec možné, aby rostly příjmy dál a dál, když jsme překročili půlmiliardu. A jde to.

Zisk OK a jelikož už je to fakt šňůra, tak je omezeno i to, že by účetně něco bylo rozepsáno tak, abychom z toho někdy měli nějaký pozdější náklady.

Snížení dluhu OK, ač to je docela vágní věc.

Pozastavím se u té devítky - řekl bych, že na GS mít nebudeme, takže zbývá Barbosa (přiznám se, že nemám nasledovaného ani jednoho, takže neřeším, jestli je to dobrý nápad), Bacca by byl gigantický. To by byla posila, o které se mi ani nesnilo. Gomez též výborná varianta.

Být to na mně, tak Bacca všema dvaceti.

U Aleixe tomu vysvětlení vůbec nevěřím. On svoje minuty odehrál v lednu, únoru a březnu. Kromě pár zápasů odehrál v těch dvou a půl měsících odehrál až na pár zápasů všechno a byl ve spoustě zápasů chválený, až se zapomínalo na Daniho. V půlce března jak když utne a už si do konce sezony nekopl. Můj názor je, že kdyby měl špatné nasazení při tom podzimním BANu, tak by ty jeho minuty byly přesně obrácené - v lednu by mu to Lucho spočítal a nechal by ho vydusit, možná ještě i v únoru ... Ale pak od března už by ho dál musel normálně nasazovat. Nebo pokud by ty problémy byly hlubší, tak by ho mohl už v lednu za trest prodat a na jeho místo koupit někoho jiného.

Můj názor je, že se muselo něco stát v tom březnu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Snížení dluhu na cca 200 mega je nutná věc k realizaci Espai Barca, takže to moc vágní věc není.

Gabriel Jesús má výkupku 24 mega (pro některý kluby, mezi nimiž Barca je), angažovat se v tom má i Neymar, který potvrdil, že několika spoluhráčům básnil o Barce jako klubu i skvělému městu k životu. Gabigol má tu situaci dost zamotanou a vzhledem k problémům s Neymarem pochybuju, že do toho půjdeme znova. Joan Vehils, novinář který první věděl o přestupu Andrého Gomese, tvrdí že Barca stopla Vietta kvůli reálné možnosti příchodu Baccy, který má být prioritou. Plus samozřejmě ten Mario, který má sice vysoký plat, ale byla by tu možnost výměny za Tella.

U toho Aleixe se mi to taky nezdá, ale něco se stát muselo, ale jak říkáš, ten březen by dával daleko větší logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vágní věc to pro mě je, protože je docela volné označení, co jako "zadlužení" bereš. Kdybych měl naprostou jistotu, že každé vedení a každý účetní používá stejné metody, tak bych řekl, že to snížení je dobrá práce. Ale to mi nikdo nezaručí.

Co se GJ týká, tak to všechno jsou takový ze zákulisí vytažený informace, který můžou/nemusí být pravda a můžou/nemusí být vytržený z kontextu, můžou/nemusí hrát roli. Určitě se opakuju, ale u těchhle megatalentů z JA jsem vždycky opatrný. A co se nás týká, tak my potřebujeme posilu na devítku hned. Nemáme čas na to, aby se tady mlaďoch rok rozehrával a ukázal něco až další sezonu (nebo ani neukázal ...).

Jestli Vietta stopla Barca? Tomu uvěřím, až Baccu opravdu získáme. A jestli ho nezískáme a stopli jsme i Vietta, tak to bude manažerský průser.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta situace je divna. Ackoliv Vietto dostal potvrzeni trenovat se Sevillou, zadny obchod jeste nebyl oficialne oznamen. Ani Gameiro, tahne se to uz dost dlouho.

Souhlasim s tim, ze kolem kazdyho vetsiho prestupu je spousta vymyslenych spekulaci. Kazdopadne Robert oznamil, ze Barca ma cas na utocnika do 31. srpna, coz muze byt narazka i na to, ze chteji o GJ zabojovat tou snizenou vykupkou po olympiade. Kdyby to mel byt kdokoliv jiny, bylo by zadouci, aby byl co nejdriv s tymem. Baccovi neverim, to by byla az moc snova varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Táhne se to i proto, že je to pod takovým mediálním drobnohledem. Jinak si myslím, že tam je hotovo.

Jako nutně nemusíme mít toho hrota hned, ale jestli bychom čekali jen na toho GJ, tak by mi to přišlo strašně riskantní. Buď opravdu vyjádřil touhu hrát v Barce, anebo bychom riskantně gamblovali. Ale to časové určení do konce srpna je, řekl bych, normální věc, když něco musí odpovědět a nic u toho neříct. To nemusí být žádná narážka na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

diego costa udajne pozadal chelsea o prestup, takze atletico s gameirem vyckava a monitoruje situaci kolem costy - pomerne riskantni tah. vietto by mel ale jit do sevilly bez ohledu na to, jestli gameiro nakonec dopadne, nebo ne - akorat ted zalezi, za jakejch podminek to konkretne bude...

Reagovat
Free_player

ten Mario Gomez nemůže být brán vážně ne ?

Reagovat
MadMrJacky

Neymarův přestup

Gabriel údajně už měl podepsat pro City, Gabigol je blízko Juve. O ně bych hodně stál jen v případě, že by měli posílit konkurenci v LaLize. Ale teď bych byl spíš pro Baccu - Gomeze.

Aleix Tak snad aspoň naváže na ty výkony co měl na jaře dokud hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely je Mario Gomez. Len neviem, ci by dokazal hrat aj so Suarezom. Nie byt len jeho nahradnikom.

Reagovat
smazaný uživatel

el-easeguración.es league

Reagovat
smazaný uživatel

Ta spekulace o Jesém do PSG začíná nabírat grády. Píše o tom už víc zdrojů jako Marca, ABC nebo L'Equipe, takže se dá předpokládat, že to je pravda. Nevím no, s hracím časem tam to asi nevypadá moc dobře, ale doufám, že Emery se to třeba bude snažit postavit na svých koních a Jesé by mohl být jedním z nich.

Reagovat
teenz

Proč jinak by o něj měl zájem, Jesé potřebuje hrát a to musí vidět i on sám, pochybuju že by přestoupil bez nějaký záruky pravidelného hraní. No a pokud tam Flo najebe tu svojí back-buy, tak je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k Jesému - nebylo by pro něj lepší, kdyby se šel rozehrát do menšího týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že jo. Ale ta Paříž je lákavá no, když se ozvou, tak se obtížně říká ne.

Kor Jesému, u kterýho to vypadá, že nějaký výraznější hrací čas ani nehledá.. Zidane na tiskovkách několikrát opakoval, že Jesé chce zůstat, i přes to, že ho Real výrazně tlačí do toho, aby hrací čas hledal jinde.

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane čo robil s Konopjankom a Deulofeom

Reagovat
smazaný uživatel

takze Veratti do Realu, nejlepsi mozna varianta na DM

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

no Pogba ani Kante nevyjdou, kdo je podle tebe z dostupnejch hracu lepsi ?

Reagovat
Hachim Mastour

Kantého som chcel aj ja, očividne nie Zidane...Pogba by nebola veľmi dobrá varianta na DM a Verratti je len rýchlejší a o 20 cm nižší Kroos, nie je medzi nimi veľký rozdiel v štýle hry a schopnostiach.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna.. ale i kdyby si mel pravdu, tak mame porad jenom Kroose a tim to hasne

Reagovat
Hachim Mastour

A Casemira.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave a to je strasnej traged

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele