Česká liga - souhrn 7. kola

17.09.2016, 16:51, aktualizováno 19.09.2016, 20:27
Komentáře a souhrny
Slavia před vlastními fanoušky porazila Liberec, Zlín doma v souboji neporažených remizoval se Spartou a drží se na čele tabulky. Letenští si naopak o dvě příčky pohoršili, dostaly se před ně Plzeň a Mladá Boleslav. Příbram v závěru otočila souboj s Teplicemi a získala první letošní body...

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:0

19.09.2016 18:30

Góly: 60. Milan Škoda

Jaroslav Šilhavý prožil povedený debut na lavičce Slavie, Sešívaní porazili Slovan Liberec 1:0. Šilhavý nebyl jediným mužem, pro kterého byl tento duel pikantní. V dresu Slovanu se rovněž představil někdejší stoper a ikona Slavie Martin Latka.

Liberec předvádí v pohárové Evropě skvělé výsledky, v lize je to ale přesně naopak. Porazit dokázal jen slabou Příbram a na Slavii hodlal bilanci vylepšit. Jenomže se mu nedařilo vůbec nic..

Ve 26.minutě dvakrát nebezpečně hlavičkoval Škoda. Nejprve poslal balón jen do Dúbravky, podruhé těsně netrefil branku. Milan Škoda byl vůbec nejaktivnějším hráčem prvního poločasu, po jeho další ráně musel znovu zasahovat Dúbravka. Tři minuty před koncem se Škoda proměnil v nahrávače a naopak roli spalovače na sebe vzal Mikula, když orazítkoval tyč. Eden se v prvním poločase branky nedočkal.

Kouč Jaroslav Šilhavý nebyl spokojen s výkonem Van Kessela, kterého hned po změně stran nahradil Barákem a ke změně sáhl i Jindřich Trpišovský, který za Coufala nasadil Nitrianského. Liberci se ale směrem dopředu vůbec nedařilo, brankář Pavlenka prakticky vůbec nemusel zasahovat. V 50.minutě opět orazítkoval tyč Milan Škoda a bylo jen štěstím Liberce, že Slavia ještě nevedla.

Až v 56.minutě donutil k zákroku Pavlenku Karafiát, ale byla to opravdu jedna z mála šancí Slovanu. Přesně po hodině hry to už Slavii klaplo a nutno dodat, že zaslouženě. Milan Škoda se tentokrát trefil do černého a hned o minutu později mohl z tutovky zvýšit na rozdíl dvou branek Antonín Barák. Slavia druhou branku ale nepřidala a jelikož byl Liberec směrem dopředu hodně špatný, výsledek už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sparta Praha 1:1

19.09.2016 17:00

Góly: 41. Jakub Jugas - 58. Václav Kadlec

Tomáš Rosický se "nečekaně" neobjevil v základní sestavě a dokonce ani na lavičce náhradníků a Sparta možná i díky tomu na hřišti vedoucího Zlína nevyhrála. Ševci sehráli se Spartou vyrovnanou partii, do vedení je poslal Jakub Jugas, ale konečné slovo měl Václav Kadlec.

Příznivci i nepříznivci Zlína byli hodně zvědaví, jak si Ševci s jedním z největších favoritů na titul poradí. Svěřenci trenéra Bohuslava Pánika nakonec znovu ukázali, že se mohou měřit s každým. Porazit Plzeň, Liberec, získat bod na Slavii a teď se Spartou zkrátka není náhoda.

První šanci šlágru prvního s druhým měl na hlavičce Šural, ovšem netrefil zařízení. Na druhé straně totéž platilo o Janíčkovi a pak se hra zase rychle přesunula před golmana Dostála. Šural se zlínského brankáře pokusil přehodit a míč nakonec skončil na břevně, z dorážky pak neuspěl Lafata. Ve 14.minutě dobře napřáhl Holík a vyznamenat se musel Koubek. Hrál se dobrý útočný fotbal, Zlín i Sparta měli šance a ve 33.minutě se hostům znovu postavilo do cesty břevno. Tentokrát ho hlavou orazítkoval David Lafata! Diváci na zlínské Letné se dočkali první branky ve 41.minutě a postarali se o ní domácí borci. Holík posadil balón na hlavu Jakuba Jugase a zlínský stadión explodoval radostí! Ještě před závěrečným hvizdem sudího měl na kopačce vyrovnání Václav Kadlec, Dostála dokázal překonat ale na brankové čáře zasáhl obránce Matějov. Kadlec pak neuspěl ani z dorážky.

Ševci moc dobře věděli, že udržet nadějný výsledek bude hodně obtížné a jen tuhá defenzíva by k tomu nemusela stačit. Haris Harba měl více než solidní příležitost odskočit na rozdíl dvou branek, nicméně Koubek jeho pokus vyrazil na rohový kop. Místo pojistky pak přišel trest, Šural dobře odcentroval a Václav Kadlec hlavou srovnal na 1:1. Vzápěti měl na hlavě vedoucí gól Lafata ale Zlín opět spasilo břevno!

Dobré příležitosti měl i Zlín, hned několikrát mohl dostat Spartu opět do úzkých, ale stav 1:1 se už nezměnil. Ševci tak i po tomto zápase senzačně vedou ligu a sice o bod před Mladou Boleslaví.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 2:0

18.09.2016 18:00

Góly: 11. Tomáš Hořava (pen.), 58. Tomáš Hořava

Viktoria Plzeň potvrdila vzrůstající formu a s Karvinou bez problému zvítězila 2:0. Hrdinou zápasu se stal středopolař Tomáš Hořava, jenž vsítil obě branky domácích. Západočeši měli spousty dalších šancí a mohli vyhrát výraznějším rozdílem.

Plzeň doma předvedla dobrý výkon a navázala tak na zápasy se Slavií i s AS Řím. Domácí v podstatě kontrolovali zápas od úvodní minuty až do konce. První šance zahodili postupně Petržela i Bakoš. Druhý jmenovaný byl pak po deseti minutách faulován, provinil se Holík a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Tomáš Hořava.

Rychlá branka plzeňské uklidnila a hra na jednu branku mohla pokračovat. Do velké příležitosti se dostal i obránce Matějů, z vyložené pozice ale poslal balón nad. Po centru Zemana zase nebezpečně hlavičkoval Hubník a výborný zákrok musel vytasit golman Laštůvka. Neprosadila se ani nová posila do ofenzívy Poznar, jehož hlavička zamířila rovněž vedle.

Obraz hry se ve druhém poločase neměnil. Viktorka nadále útočila a Karviná se jen bránila. Hořava nejprve technickou ranou orazítkoval tyčku a jen o pár minut později vstřelil svůj druhý gól v utkání. Petržela hlavou přihrál balón Hořavovi, který zvládl trefit prázdnou branku.

Jediná šance Karviné přišla až čtvrthodiny před koncem, náběh Janečka zlikvidoval až golman Bolek, který jinak v zápase nemusel zasahovat. V nastaveném čase ještě předvedl zbytečný a nesmyslný šlapák Filip Panák a od sudího uviděl rovnou červenou kartu. Viktorka nakonec porazila Karvinou 2:0 a dotahuje se na čelo.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - FK Jablonec 1:1

17.09.2016 19:15

Góly: 74. Michael Rabušic - 22. Martin Kouřil

Premiéra Michala Bílka na lavičce Jihlavy dopadla kompromisem. Vysočina si totiž v domácím prostředí rozdělila body s Jabloncem. Domácí museli skóre dohánět, neboť jako první udeřili hosté, jmenovitě Kouřil, poslední slovo měl ale Rabušic. Po výhře Příbrami je Jihlava posledním týmem, který ještě nevyhrál.

Utkání Vysočiny s Jabloncem lákalo především z jednoho hlavního důvodu - návratu Michala Bílka, který nahradil odvolaného kouč Hippa. Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, už po deseti minutách rozezvonil krásnou střelou tyčku Lukáš Vaculík a o chvíli později nezamířil přesně jmenovec Zoubele. Oba hráči, tedy jak Zoubele, tak i Vaculík si připsali ještě po jedné velké šanci, ale nakonec jako první udeřilo na straně hostí. Trávník přesně rozehrál rohový kop na hlavičkujícího Kouřila a Jablonec vedl v Jihlavě 1:0.

Michal Bílek se tak hned v úvodním zápase dostal pod tlak, ale Jihlava neházela flintu do žita a snažila se aktivní hrou vyrovnat. Tecl si ještě na druhé straně pokoušel vymodlit penaltu a následně spálil zajímavou příležitost Ikaunieks. Neujala se ani rána Mišůna, kterou Hrubý pohotově vyrazil.

Bohužel druhý poločas už tolik šancí nenabídl. Jablonec se snažil kontrolovat hru, ale druhou branku nepřidal a Jihlava se nakonec dočkala. V 74.minutě poslal do vápna nadýchaný centr Vaculík a bijec Rabušic srovnal na 1:1. Více už se na hrací ploše nestalo, kouč Bílek si tak ve svém prvním utkání na lavici Jihlavy rozdělil body s Jabloncem a na první výhru si budou muset domácí ještě počkat.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1:1

17.09.2016 16:00

Góly: 80. Michal Škoda - 88. Marek Plašil

Deset minut před koncem se dostala Zbrojovka do vedení a už už to vypadalo, že získá důležité vítězství. Hradecké Votroky však spasil Plašil, který v 88. minutě srovnal na konečných 1:1. Mnohem více ze hry měl Hradec, který zejména v prvním poločase pálil jednu šanci za druhou.

Hradec začal na Moravě hodně aktivně a Melichárek byl v neustálé permanenci, naopak Zbrojovka vstoupila do utkání bez energie a jen se štěstím přežila šance soupeře. Mudru vychytal Melichárek a Malinský zase trestuhodně minul branku. To byly stoprocentní příležitosti, stejně jako pokus Holeše, který skončil vysoko nad. Brno se osmělilo až po dvaceti minutách, Hyčka ustál souboje, předložil balón Řezníčkovi a ten přestřelil branku. Hradec ale dál pokračoval ve spalování šancí, Holeš přesně našel Pázlera a proti němu skvěle zakročil Melichárek. Hosté měli opravdu spoustu šancí, jenomže do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhém poločase tempo hry i ze strany Votroků opadlo. Až v 68. minutě hlavičkoval nad Pázler a to byla jedna z mála příležitostí celého druhého poločasu.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by snad nějaká branka měla padnout. V 80. minutě se to přesto povedlo Zbrojovce. Litsingi výborně zakroutil balón na Michala Škodu a bratr slavnějšího Milana hlavou poslal Brno do vedení! Votroci okamžitě posílili ofenzívu a Zbrojovka i díky tomu výsledek neudržela. Pázlerova standardka v šestnáctce propadla a Marek Plašil nedal Melichárkovi žádnou šanci. Hradec tak na poslední chvíli srovnal a z Brna si odváží cenný bod za konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 3:0

17.09.2016 16:00

Góly: 16. Jan Chramosta, 49. Jan Chramosta, 62. Golgol Mebrahtu

Mladá Boleslav naplno využila pondělního utkání Zlína se Spartou a doma porazila Slovácko hladce 3:0. Hned dvakrát se mezi střelce zapsal Jan Chramosta, třetí branku pak obstaral jiný útočník Golgol Mebrahtu.

Domácí se do svého soupeře pustili od úvodní minuty a jejich převaha vygradovala po šestnácti minutách prvním gólem Jana Chramosty. Velký podíl na brance měl Přikryl, který si nejprve sám vypracoval šanci, poté ještě zabojoval o balón a nacentroval jej skórujícímu Chramostovi. Bolka i po vstřeleném gólu pořádně Slovácku zatápěla, Tomáš Rada si málem vstřelil vlastní gól a Chramosta v další tutovce pohořel. Ve 39. minutě vyrazil Marešovu ránu Heča a Mladá Boleslav vedla po prvním poločase "jen" 1:0.

Jestli si Slovácko něco nepřálo, tak inkasovat další branku hned po změně stran. Jan Chramosta ale dostal ve 49. minutě tolik času, že stihl v pohodě nadvakrát zakončil a podruhé překonat gólmana Heču. Slovácko nepředvádělo v Boleslavi vůbec nic a naopak na branku Heči se valil jeden útok za druhým. Mebrahtu ve své první šanci střílel těsně vedle a o chvíli později už se i on mohl radovat z gólu. Fabián vyvezl balón a Mebrahtu s trochou štěstí dostal balón do sítě!

O vítězi utkání už nebylo pochyb, zvláště když hosté směrem dopředu nepředváděli vůbec nic. Až Reinberk se pokoušel o střelbu ze střední vzdálenosti a zajímavá šance se naskytla také Tettehovi, nicméně vše bez gólového vyjádření. Mladá Boleslav stav 3:0 bez problémů udržela a minimálně do zápasu Zlína se Spartou se posouvá na druhé místo.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Teplice 3:2

17.09.2016 16:00

Góly: 34. Tomáš Majtán, 86. Patrik Brandner, 90+2. Aidin Mahmutovič - 14. David Vaněček, 73. David Vaněček

Až ve 34. minutě sedmého utkání se podařilo fotbalistům Příbrami skórovat a co více, po výhře 3:2 nad Teplicemi získávají i první tři body. Na Litavce se sehrálo divoké utkání, Teplice totiž dvakrát vedly, ale podobně jako se Slavií nedokázaly výsledek udržet. V nastavení se postaral o definitivní KO Teplic jejich bývalý hráč - útočník Aidin Mahmutovič.

Příbram ani tentokrát nevstoupila do zápasu dobře a už po čtvrthodině hry s Teplicemi prohrávala. Perfektní centr Kroba dopravil za Hruškova záda David Vaněček! Brzká branka pochopitelně hosty nabudila a ti se usadili na polovině domácích, nicméně k žádné další kloudné akci se nedostali. Příbrami to příliš nešlo, přesto nakonec došlo k "osvobozujícímu" okamžiku. Ve 34. minutě totiž ukončil čekání na vstřelenou branku Tomáš Majtán a stačil k tomu dobře zahraný rohový kop, prudká přihrávka Jiránka a ještě lépe stojící Majtán, od kterého se balón do sítě odrazil. Remízový stav 1:1 se pak do konce poločasu nezměnil.

Domácí se gólově prosadili i po změně stran, ale branka z 54. minuty nebyla uznána. Sudí Zelinka se tak rozhodl na základě ruky, kterou zahrál Martin Jiránek. Utkání následně nemělo bůhvíjaké tempo. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu, ale Příbramští se toho nevyvarovali. Čtvrthodiny před koncem přihrál Vachoušek přesně Vaněčkovi a ten rovnou z první vstřelil krásnou branku, navíc svojí druhou v utkání! Útočník Teplic tak navázal na představení proti Slavii, kdy jeden gól dal a dalších "deset" šancí si vytvořil a zahodil.

Středočeši tak museli znovu dotahovat manko a tentokrát na to měli už jen patnáct minut. Je paradoxem, že na první branku museli domácí čekat až do sedmého kola a v tomto utkání pak během pouhých sedmi minut vsítili dva góly a otočili ze stavu 1:2 na 3:2. Nejprve Pilík přesně posadil balón na střídajícího Brandnera a poté se ve druhé minutě nastaveného času zjevil za obranou Aidin Mahmutovič a brankou popravil svůj někdejší tým. Příbram už vedení 3:2 nepustila a slaví nejen první góly v sezoně, ale především první vítězství.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 4:1

17.09.2016 15:00

Góly: 24. Martin Dostál (vl.), 66. Jakub Považanec, 80. Ondřej Kušnír, 90. Néstor Albiach - 13. Dominik Mašek

Vyloučení Milana Havla bylo klíčový faktorem při výhře domácí Dukly nad Bohemians 1905. Pražské miniderby totiž gólově odstartovala Bohemka, ale domácí nejprve srovnali a pak po vyloučení Havla nasázeli Budinskému další tři góly. Dukla tak zvítězila vysoko 4:1.

Poloprázdná Juliska se dočkala prvních šance už po pár minutách hry a jako první se podařilo skórovat domácím, nicméně z ofsajdového postavení, takže Olayinkova branka neplatila. Vzápětí se vrhli dopředu hráči Bohemians a tentokrát už ke změně skóre došlo. Luts dobrým centrem našel mladíka Dominika Maška a ten hlavou zajistil Klokanům vedení. Dukla se okamžitě snažila o odpověď a po ráně Čajiče musel zasahovat Budinský. Vedení hostů nakonec dlouho nevydrželo a už ve 24. minutě byl stav srovnán na 1:1. Olayinka zužitkoval přesného pasu Čajiče a začínalo se od od znovu.

První poločas nakonec nabídl rozhodující okamžik celého zápasu. Těsně před odchodem do šaten fauloval Milan Havel unikajícího Jurošku, který by byl sám postupoval na branku a od sudího si vysloužil rovnou červenou kartu. Preisler následně z trestného kopu orazítkoval břevno.

Hosté byli ve složitém postavení, čekal je celý druhý poločas v početní nevýhodě. Dukla ale přesilovku využila. Vedení strhla na svojí stranu sice až v 66. minutě, kdy se dostal k odraženému balónu Jakub Považanec, ale právě tato branka pak spustila celý brankostroj. Hašek omylem namazal do šance Kušnírovi a ten zvýšil na rozdíl dvou branek. Nebylo to ještě konečné skóre, v 90. minutě zkompletoval výsledek 4:1 hlavičkující Néstor Albiach. Dukla tak pod novým trenérem ještě neprohrála, Bohemku rozdrtila čtyřmi brankami.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín752015:517
2.FK Mladá Boleslav751114:516
3.Viktoria Plzeň751113:616
4.Sparta Praha743013:515
5.FC Hradec Králové73138:810
6.MFK Karviná731311:1310
7.Slavia Praha623110:89
8.FK Teplice72328:79
9.FK Jablonec723211:139
10.Dukla Praha722311:98
11.Zbrojovka Brno61413:57
12.Bohemians Praha 190572147:127
13.1. FC Slovácko71249:145
14.Slovan Liberec71244:95
15.Vysočina Jihlava70344:113
16.1. FK Příbram71063:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (506)

Přidat komentář
andrew96

Co si Bohemka nahrabala minulé kolo do skóre, to teď ztratila.

Reagovat
papanegra

Jak vypadá ten Mašek ? 3 zápasy 2 góly, má šanci to ještě dotáhnout někam vejš ? nebo jen náhoda

Reagovat
Uwe háže buly

Co jsem ho viděl, tak na ligu už teď docela nadprůměrný hráč, ale má tam pořád chvíle, kdy hraje jako junior.. možná časem do nějakýho špičkovýho českýho týmu, pak se uvidí. Na zahraničí teď nemá ani náhodou.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Na zahraničí má.

Reagovat
Uwe háže buly

Senica

Reagovat
Radin

Loni jsem viděl Schicka proti Dukle a taky to nebyla žádná hitparáda, i když se snažil, z tohodle těžko soudit..Může se vrátit do mládežnické repre, zazářit a bude to stejný..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
C-M@ster

Příbram výborný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

paráda

Reagovat
Znalec

já jsem spokojen

Reagovat
db18

Zruště Teplice.

Reagovat
Azazelo RD

Klidně a když bychom už rušili zbytečné, smradlavé osady, kde se z nějakého záhadného důvodu hraje ligový fotbal, tak bych rovnou zrušil i Jablonec.

Reagovat
forma

Drž hubu ty hovězí k#ndo.

Reagovat
Azazelo RD

To je typická jablonecká reakce.

Reagovat
forma

Slovan Liberec ...............................

Reagovat
Znalec

tak 15 let zbytečnej tým, kdyby aspoň měli talenty jako ta Příbram

Reagovat
Wat

Tyvole, to jsou fakt mentálové, přestože se kopyto Vaněček dvakrát ukopne, tak stejně nejsou schopný vyhrát...

Reagovat
HorajzmAmmann

Prdel bude až Liberec postoupí ze skupiny EL, ale tady bude hrát o záchranu

Reagovat
Azazelo RD

To už tu jednou bylo a zachránili jsme se vyhráli pohár.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no vypada to na hodne tezky kolo ve Fanlize

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

no uvidime ted mi tam naky body naskakaly, ale jenom za 1 cisty konto a 1 asistenci, ale aspon uz neprohravam tak vysokym rozdilem

Reagovat
Kang & Kodos

Jeřábek a Grigar, kterýho jsem koupil extra na tohle kolo

Reagovat
Coutinho10

tomu jsem se sice vyvaroval ale zase jsem koupil Nivalda

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Ty vole, takhle se ztrapnit před celou ligou. Víc to radši nebudu hodnotit, protože bych musel bejt sprostej. Pozitivní na tom je snad jenom to, že jsem si nevsadil na Teplice, protože už jsem prohrál ve středu...

No, snad to aspoň Viktorka Žižkov dotáhne ve Frýdku...

Reagovat
smazaný uživatel

drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
monty25

Můžu se zeptat, co je na tom tak vtipnýho?

Reagovat
Uwe háže buly

Mam rád tenhle druh reakcí na dlouhý a zbytečný příspěvky.

Reagovat
monty25

Dlouhej můj příspěvek nebyl a jsou tady i zbytečnější...

Reagovat
Azazelo RD

Drž hubu.

Reagovat
monty25

Mně nepadá.

Reagovat
Azazelo RD

Čuhelka a fotbalistky Slavie říkají opak.

Reagovat
monty25

Hele, fotbalistky Liberce taky nejsou špatný.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Znalec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
andrew96

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Shevchenko

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi ostuda co jsem.snad zazil, prohrat s pribrami, s toudle drevenou a nechutnou pribrami.. fakt bezte se zahrabat

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt super, ty vole. Wooder Vaněček dá dva góly, a dosud skoro neřekonatelná obrana dostane trojku od týmu, kterej nedal ani gól.

Reagovat
Uwe háže buly

Prostě česká liga

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, a pak ze nejvyrovnanejsi a nejnevyzpitatelnejsi je ta anglicka...

Reagovat
andrew96

A jéje, Starka konečně započal.

Reagovat
Znalec

ten počal už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice

Reagovat
monty25

Tak i Viktorce dal góla Šumský. Naštěstí to ale Frýdku nestačilo...

http://www.livesport.cz/zapas/ro1NnJ77/#prehled-zapasu

Reagovat
Kang & Kodos

Hrubeš je ten, co chytal za Slavii?

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

To šel dost dolu, ještě dva roky zpátky byl jednička za Slavii. I když to byl docela tragéd.

Reagovat
monty25

Mně se právě ve Slavii taky moc nelíbil, ale ve Viktorce zatím asi dobrý. Můžeš ho zkontrolovat ve středu, to bude Viktorka proti Opavě na ČT Sport.

Reagovat
Uwe háže buly

strašná výkonnostní křivka z juniorky Sparty do Slavie, pak náhradník ve Slovanu, teď se ale začíná zase zvedat z hoven.

Reagovat
taws

no podle slavistu měl v týhle době hrát už v repre a místo toho chytá v žižkově

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby neprodával zápasy, tak by možná tak dolu nešel.

Reagovat
iamek

OT: Banik v suchem triku. Prostejov slabouckej jak cajicek. Co letos dokazeme nepromenit tomje naprosta silenost. Delame z kazdeho golmana hvezdu. Dneska si to vodil Mondek, ktery zaridil tri goly a Nerad. Koncovku musime zlepsit, protoze to porad vychazet nebude. Navsteva smesna. Je mi jasne, ze se to bude hazet na pocasi nebo Dny NATO, ale to jsou vymluvy. A Krles nikde :-( .

Reagovat
andrew96

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

já ještě ze středy nemůžu mluvit ani stále škoda že to nedali na pátek nebo sobotu ještě se potom zřídit na stodo

Reagovat
iamek

Ja bych dneska zapas dal klidne zase od 19:00. Hodne lidi bylo v Mosnove a to uz by se lip stihalo. Tak i tak osvetleji muselo jed.

Reagovat
pawelFCB

Co by nektere kluby v lize daly za takovou navstevu.

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
ZB 07

Reagovat
iamek

Ten borec jak bezinse zidlickou . Ale nadherne fotky. Skoda toho nabehu.

Reagovat
frankiefcb

bohuzel, malo lidi a kotel taky maly. Hra super, tak snad v Pardubicich nam tam spadne vse. P.S: fakt skoda tak malo lidi. Jak marketing byl fantasticky pred derby, tak tento mac odflakl a vzhledem k tomu, ze pocitam ze nam zavrou stadion tak na mesic se doma nepodivame na fotbal.

Reagovat
pawelFCB

Dny Nato,amaterske souteze a hlavne Frydek dost lidi ubral..jinak by mozna prislo tak o dva tisice vice. Kazdopadne pred Opavou se mi ta propagace na soc. sitich hodne libila .. Snad to nebylo jen kvuli derby,mohli by to takhle delat casteji..Jinak na mesic? Maximalne jeden zapas nebo jen pokuta...vzdyt se tolik nestalo,aby byl stadion zavrenej na mesic...co by davala za tresty FACR potom v Recku nebo na Balkane.. Jinak postup v poharu by mel byt jasnej. Je dobre,ze tam da Petrzela sanci mladym. .a vyhra v Pardubicuch by taky mela byt povinnost....

Reagovat
frankiefcb

bojim se, ze z nas udelaji precedens do budoucna, bo na to cekaji.

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, na tohle čekali

Reagovat
smazaný uživatel

netrpis schizofrenii? Nejdriv tu ten naheb horlive odsuzujes a ted ze tolik nestalo...mel sis v tom udelat poradek

Reagovat
pawelFCB

Ka ho odsuzuji celkove, jelikoz to skodi klubu. At uz kvuli toho,ze par dementu kazi povest kubu a fanousku a hlavne zbytecna pokuta,kdyz se ty prachy daji vyuzit jinak,nez placenim zbytecnych excesu. Pouze rikam,ze se tolik nestalo.aby bylo na mesic zavrene hriste a aby ta pokuta byla vyssi,nez mega. Timhle ale nikterak nesouhlasim s tim,co predvedli...to bys mohl vycist..

Reagovat
Kepy_FCB

Náběh dementů v 16.min!!!!!!!!!!

počasí,

moc brzo po derby,

Reagovat
smazaný uživatel

A ze se z toho muzou posrat taci lide jako ty, co na Baniku byli naposled za Husaka ci lide, co chodi na hlavni.

Kdyz vam to tak vadi, najdete si jiny klub, jiny sport, treba vodni polo, kdyz vas to tak poburuje, komedianti.

Zaverem, treba hraci Baniku z toho vedu nedelaji. A ti by meli nejvic, protoze jim to narusilo utocnou akci.

Reagovat
frankiefcb

kepy sice prehani, bo pochybuji ze to hralo roli. Nicmene ty reci, ze si mame najit jiny klub jsou taky pekne sracky. Zda se mi, ze v tomto chybi zucastnenym trochu sebereflexe.

Reagovat
Kepy_FCB

Az dospejes zacne ti to tez vadit. Hraci si to nechtej rozhazet ti by neodsoudili ani kdyby tam podrizli hrace sfc. Chci prosperujici Banik a ne klub bezbsponzoru ktery musi stale platit pokuty za nejaky socky ktery chteji byt v televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčům je to jedno, ti peníze dostávají tak jako tak. Jedno to není Brabcovi, Jankulovi a spoustě fans co jim na Baníku záleží do té míry, že mu nechtějí zbytečně škodit.

"Když vám to tak vadí, najděte si jiný klub" To myslíš vážně? A ještě přidej - na hokeji se taky hráči bijou a díky chuligánům je v Ostravě bezpečno.

Reagovat
Puskas

Pověz, co na tom bylo v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký stream na JIH-JAB?

Reagovat
smazaný uživatel

Dává to Čt sport.

Reagovat
C-M@ster

Ale nezapli to.

Reagovat
smazaný uživatel

sportlemon...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
ZB 07

Tohle nebyl výkon hodný Zbrojovky!!!!

Obrovská ostuda, kterou snad ani nemá cenu komentovat. Za celou sezonu jsme odehráli jedinej pořádnej zápas a to proti béčku Liberce...Habancova doba hájení už by měla skončit, pokud se do 10.kola nezačne hrát pořádnej fotbal, tak pro Zbrojovku tím pravým zřejmě nebude..

A to nám ještě bod dnes zachránil sudí, sice Žondra neměl dohrát ani první poločas, ale v závěru by šel hradeckej hráč sám na bránu, kdyby nebyl odpískanej konec..

Jinak mě taky zklamal počet hradeckých fans, kterých přijelo zhruba 9..sice je pro ně výjezd teď každé utkání, ale i tak je tohle číslo celkem slabota..

Každopádně tohle je zkažená sobota, takhle hroznej fotbal se tu nehrál snad ani za Grmely...

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

měl jsi mi ty peníze raději darovat...

Reagovat
Hokaido

Tak litr už jsem na tom vydělal.

A třeba se stane zázrak a ve Francii ještě padnou tři a budu brát 21. To bych ti pak alepsoň 15 Kč ještě poslal.

Reagovat
ZB 07

Tak to je škoda no... vsadit na nás je v současnosti bohužel špatný řešení...

Reagovat
Coutinho10

ouuu...skoda...chytre slozenej kombi, to je pech

Reagovat
ZB 07

A abych nezapomněl: Příbram

Reagovat
Hokaido

Zkušeně jsem vsadil neprohru Teplic. Jediná chyba na tiketu.

Jarda by mi měl poslat nějaký drobáky.

Reagovat
Znalec

nechápu jak sis mohl vsadit proti Příbrami když hraje s Teplicema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení včera sem četl jak Veksl Starka vyhodil Rogoze a že nevzdávává tak sem si říkal že na ně vsadím buba .... Měl sem to udělat dnes co předvedli to je hanba fotbalu teplice ....... Máte na víc než se sklonit....

Reagovat
Miguel19

Habanec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

OT: Nějaká diskuze desetidenních odborníků na hokej?

Reagovat
Znalec

hokej

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec byl dneska obrán sudím o 3 body.. To je hrozný, taková prasárna..

Reagovat
ZB 07

Zase Žondra měl bejt už ve 40.minutě venku...ale škoda, že jim tu akci nenechal dohrát, my jsme si dnes bod nezasloužili ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že by se mělo pokračovat ve hře když je už po čase, ale proč to nepískl rovnou když byla 93 minuta? On dá šanci Brnu rozehrát přímák a potom když jde Hradec sám na golmana tak to foukne, to mi hlava nebere..

Reagovat
ZB 07

No nevím, jak to v tu chvíli bylo s časem, protože naše časomíra takovou pokročilostí jako ukazovat i minuty nastavení bohužel nedisponuje, ale spíš bych řekl, že si rozhodčí toho hradeckýho hráče nevšiml...jako úmysl bych to teda rozhodně nebral...

Reagovat
PavlíčeQ

Brno kopalo standartku před uplynutím nastavenýho času. Když pak mohl jít Hradec do útoku, tak už bylo po, takže to písknul dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře, ale foukl to nějak 93:08 nebo tak nějak, tak proč to nefoukl rovnou v 93:00??

Reagovat
PavlíčeQ

Nechal dohrát situaci, která započala před uplynutím nastavenýho času. V čase 93:08 se to dostalo pryč od vápna Hradce a nastal čas písknout konec

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, tak to mohl písknout rovnou, když to letělo ven z vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Ale existují omezenci, kterým to nevysvětlíš. Povětšinou teda z Brna

Reagovat
stas87
Reagovat
Frick

A jak jsi k tomu dospěl?

Reagovat
Mimalu

k čemu měl dospět?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč k tomu vůbec dospěl?

Reagovat
Mimalu

k čemu? diskuzní články tu k podobným akcím či jiným sportům vznikají pravidelně...

Reagovat
Frick

Ano, ale proč zrovna článek z roku 2002 a ne nějakej jinej?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram už taky bylo na čase

Reagovat
pawelFCB

Klidne jeste mohli pockat...snad ted zase delsi dobu bodovy pust

Reagovat
ZB 07

Teď mají bohužel hodně lehkej los, vypadá to bledě...

Reagovat
pawelFCB

Bohemka je doma porazi a zase se povezou.

Reagovat
ZB 07

Bylo by to fajn, ale trochu o tom pochybuji...snad je ta dnešní výhra moc nenakopne...

Reagovat
smazaný uživatel

teď právě lehkej los...takže 4 body by bejt mohli

Reagovat
pawelFCB

Lehkej los...jeden povedenej zapas a hned lehkej los...ty Teplice byly marne,ze by je dnes obral o body i druholigovej tym..

Reagovat
smazaný uživatel

jj vono takový Slovácko je na tom taky výborně

Reagovat
Znalec

Brander pěkně zavěsil

Reagovat
Wat

Asi bych měl bejt rád za ten bod, ale na ty tři jsme jednoznačně měli, pokolikátý už letos... Každopádně herní projev ještě o chlup lepší, nebýt toho žalostnýho zakončení, bysme snad hráli poháry nebo co.

Výměna Hronek-Zoubele mile překvapila, tím spíš funkčnost týhle rošády. Nejvíc asi překvapily kraje obrany, jak Blaič, tak Mišůn skvělý výkony, podpora ofenzívy, vzadu téměř bez chyb. Na tomhle se dá stavět + se ještě uzdraví Šulek, tak Hronek bude muset makat, aby zůstal v sestavě - jedině dobře. A Dvořák je asi jihlavskej Lucas nebo co, dalších zbytečných 45 minut stravených na hřišti. Hráči už ho chvílema ani neobsazují, když vidí, jak marnej dokáže být.

Ale doufám, že se tímhle odpíchneme k lepším zítřkům, náznaky tam byly. Celej týden pálit na bránu o 106, abysme příště dali už třeba góly dva! Každopádně odježděný utkání, díky za to.

Reagovat
Tigerinho

jj, hráli jste dobře, škoda těch šancí, Jabka druhou půlku špatný

Hronek byl hodně špatnej, víc sem čekal i od Davise, na něj sem se těšil... a překvapil mě Rabušic, jak hodně je platnej ve hře a Štěpán řikal, že Dvořák by mohl bejt tm sniperem vedle Rabušice ale ten taky zase perlil...

snad se zvednete

Reagovat
PavlíčeQ

Stačilo, aby v první půli písknul penaltu na Tecla a mohlo být vše jinak

Reagovat
Tigerinho

nebo aby se míč od tyčky odrazil na druhou stranu

Reagovat
PavlíčeQ

to je fakt

Reagovat
Wat

Jj dík. Hronek od minulý sezóny neskutečně zapadl. Loni to byl ten hráč, kterej je plnej elánu, první sezóna, může se předvést, tak hrál jak z partesu, vymýšlel akce, střílel góly, byl všude... Letos jak kdyby měl svojí jistou, je pomalej, pozdě odevzdává balóny, který stejně spíš nemá než má, furt se schovává a zabíhá do špatných prostor.

Davis včera zklamal, mohl do tý rozhozený jablonecký obrany vlítnou s větším nadšením. Přišlo mi, jak kdyby byl unavenej/nemocnej, nějak se mi stopro nezdál. A Rabušic >>> Dvořák, ale to snad ani nejde porovnávat, protože Dvořák nejde počítat mezi fotbalisty. Rambo akorát musí „na starý kolena“ vypilovat zakončení.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Kepy_FCB

"Myšlenka" dne:

Uvítejte uprchlíky u vás doma, je to ochrana před teroristy, míní papež

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/papez-vstricnost-uprchlici-terorismus-fc9-/zahranicni.aspx?c=A160917_182930_zahranicni_kha

Reagovat
Azazelo RD

Operace lidský štít.

Reagovat
pawelFCB

A kolik si jich vzal domu? Nebo to jsou jen bezvyznamna slova senilniho dedka? Jeste,ze Duka nebi takovej blazen

Reagovat
twerp

Vzal si domů 22 uprchlíků.

Reagovat
Kepy_FCB

Vzhledem k velikosti vatikanskeho palacoveho komplexu a bohatstvi to neni vubec nic.

Reagovat
Znalec

Stejně všechny ty církve a náboženství jsou jen vodítko na lidi..... je mi z toho blbě když chce někdo v něco věřit nepotřebuje k tomu papeže, dalajlamu nebo mohameda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Neon

A četli jste to, nebo jen titulek?

... "bylo teplé lidské uvítání a ne chlad při spaní na ulicích,“ uvedl František. Podle papeže pohostinnost pomáhá vzbuzovat lásku a je „naším nejlepším zabezpečením proti nenávistným teroristickým útokům“.

Reagovat
Kepy_FCB

Nebud najivka, pokud po letech teple vitani polevi a zacne jim nekdo naznacovat ze by mohli i treba obcas po sobe neco uklizet bude z jejich strany stejna nenavist jako kdyz uvidi madarskej plot hned nazacatku.

Reagovat
Sosi

OT: Co to ten Vrba v Rusku nacvičuje, nasadil taktiku betonu na celou sezonu?

Reagovat
Spalovač šancí

Na Euru s tím byl úspěšný, tak proč ne ...

Reagovat
Thorrin

Příbraam škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to Příbram udrží, byla by škoda kdyby tým s tak dobrou mládeží hrál druhou ligu..

Reagovat
Znalec

Přesně nevim co si tu všichni naivně myslí, že když spadnou, tak bude liga čistější Příbram je na tom s korupcí stejně jako například Dukla nebo Teplice, respektive jako zbytek ligy aspoň má Příbram narozdíl od některejch týmů super mládež, takže určitě má smysl, aby zůstala

Reagovat
taws

pořád dokola ten nesmysl s jejich hvězdnou mládeží

Reagovat
smazaný uživatel

tich tam v druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Slovácko

Reagovat
Kang & Kodos

Třísla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

-*+9

3kjj

Reagovat
C-M@ster

Kočka na klávesnici...

Jinak ještě někomu z rozhovoru s Bílkem přišlo, že čekal, až Sparta vyleje Śčasnýho?

Když říkal, že Jihlava není ambiciozni tym jako třeba Sparta, ale že mu trénování chybělo, nebo tak něco.

Reagovat
Coutinho10

to dokazala i poslat jo ?

Reagovat
Uwe háže buly

vždyť stačí 2x kliknout.

Reagovat
Coutinho10

no to sice jo, ale ze najede presne na tlacitko odeslat reakci mi prijde az moc velka nahoda

Reagovat
Sosi

Reagovat
C-M@ster

Já měl rozkliklo, že se zeptám na toho Bílka a ona přeběhla, napsala svoje a odeslala to.

Normálně mi pravidelně vypne num-lock a touchpad, zapne caps lock. Občas vypne celej noťas, nebo zapne funkci lupa - nevím jak. Jednou mě nějak na skypu zvládla vyfotit...

Reagovat
Coutinho10

tak to je dobra

Reagovat
C-M@ster

Jojo, když jsem měl ještě kocoura, koukal jsem občas na fotbal takhle:

http://image.prntscr.com/image/06e29bd8fd614ddc9ad7f73ce6edc5e0.png

Reagovat
pepinho2

Nádhernej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

kocky > psi

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne. O tom nekdo pochybuje?

Reagovat
ZB 07

Já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu co je to ted za debilni modu, ze je ma kazdy doma

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky maj bejt na zahradě, stejně jako psy...Nechápu lidi, co je tahaj do bytu.

Reagovat
C-M@ster

Tak ve městě to spousta lidí nemůže mít jinak. Někdy to ta zvířata trápí, někdy jim to vyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ať je lidi nemají vůbec a mají jiný zvířata, třeba morče, rybičky nebo něco podobnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máš pravdu, že u některejch druhů koček nebo u malejch psů to zas až tak nevadí.

Reagovat
Znalec

kvůli tomu bych udělal vyloženě zákon kdybych mohl... že v bytových jednotkách bez zahrad nelze chovat psy ani kočky

Reagovat
smazaný uživatel

v Nuslich ma naka zenska v byte dokonce pomerne velky prase.. chodi s nim do parku na prochazky a rika mu Rozarko

Reagovat
Znalec

uměla využít mezírku v zákoně, cenim

Reagovat
Puskas

Mezeru jak prase.

Reagovat
Puskas

Popelka měla stejnojmennou sovu...

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch ženskejch je, co maj doma poměrně velký prase.. Ale málokterá mu říká Rozárko, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Znalec

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tak se koukni na tu kocku, jak se tak na tom notasu krasne natahla.. to by nakej blbej pes nikdy neudelal

Reagovat
Blasphemer

jako terče určitě

Reagovat
Kang & Kodos

Psi jsou větší.

Reagovat
Blasphemer

ale kočky pohyblivější, takže je to větší zábava

Reagovat
Blasphemer

(a navíc svítí i ve tmě)

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kang & Kodos

Srstka by ti dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Ale zas kuře>kočka.

Reagovat
Znalec

kočka neni nadopovaná anitibiotika, čili má zdravější maso.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná hovadina. Kočky jsou ve většině případů nevěrné mrchy..

Reagovat
smazaný uživatel

no prave.. pes si necha nakecet spoustu picovin a pak je stupidne opakuje.. kocka ma svoji hlavu

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně je píčovina mít psa, pokud seš celej den v práci nebo škole a nemá se o nej kdo starat. Pes potřebuje chodit ven. U kočky to zas tak nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...stačí mít zahradu a máš po problému.

Kočku pak ven pustit nemůžeš, protože ti zdrhne i z tý zahrady a kdo ví, jestli se ti ještě vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

je fakt, že kočky víc přemejšlí a někdy se z nich dokonce stanou sebevrazi

Viz http://www.drsnysvet.cz/kocka-v-gta/

Reagovat
Znalec

obojí

Reagovat
icemike

Kočky nežeru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Uwe háže buly

A plná klávesnice těch zasranejch chlupů

Reagovat
C-M@ster

Asi máš poněkud zkreslené povědomí o tom jak kočky línají.

Na klávesnici jsem nikdy kočičí chlup nenašel.

Radši si pusť tohle video. https://www.facebook.com/ColeandMarmalade/videos/1160964617269685/

Reagovat
Uwe háže buly

Mám tu klávesnici před sebou, jen zběžnou kontrolou jsem napočítal 11 chlupů.

Reagovat
C-M@ster

Tak se příště ohol, než si před ní sedneš.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Znalec

Reagovat
Znalec

a co to semeno tam? čí je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrála si s myší.

Reagovat
Znalec

tahat si kočku do bytu

Reagovat
C-M@ster

Má přístup i ven. Je to taková domácko-venkovní kočka.

Reagovat
smazaný uživatel

což je asi to nejhorší

ale zabraň tomu rozumím!

Reagovat
ZB 07

Karviná katastrofální...

Reagovat
Figi

Katastrofalni bych nerekl. Tezko se dalo cekat ze budou plzen prehravat. Pro ne byl tady ten zapas velka skola a nebyl nejak dulezity. Spousta tymu.podala na.plzni jeste horsi vykony a odvezly si vetsi pridely.

Reagovat
ZB 07

Právě o to mi šlo..přijeli tam v roli týmu, který měl před tímto kolem, jestli se nepletu, společně právě s Plzní 3.nejlepší útok ligy, ale za celé utkání jen párkrát přelezli půlku a měli 1 (?) pořádnou střelu. A celkově jim šlo jen o to nedostat větší příděl...prostě jsem od nich čekal větší odvahu směrem dopředu a ne to, co předváděli...

Reagovat
Blasphemer

Poznar je hroznej wooder. Proti němu bude Tecl v klubových kronikách za pár let ještě kanonýr. Jinak jsem zvědavý, co s Hrošovským, protože teď tu má najednou tři konkurenty a lehký to mít nebude. Kace dnes nehrál tak skvěle jako proti AS, ale i tak se mi líbí ta jeho drzost, snaží se to brát co nejvíc na sebe. Hořava dnes kraloval. Petržela mě sere, ale takový zápasy ať klidně hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávaj to Dohráno

Reagovat
db18

Jaký to má smysl, když se půlka zápasů nehrála?

Reagovat
Kang & Kodos

Ten šlapák na Hubníka docela síla. I když mi nepřišlo, že by to udělal schválně.

Reagovat
Figi

Cervena karta totalne nezavinena ze strany panaka. Spis hubnik tam do toho sel ne moc chytre. Panak s tim nemohl.uz nic delat. Hubnik mu tam strcil nohu v momente kdy on uz tezko.mohl svuj pohyb zastavit.

Reagovat
Miguel19

Ten Rada ze Slovácka Proč ten gól bubáka neodkopl

Reagovat
Mimalu

protože Rada...

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Kalod byl taky super, z metru jak to navalil do Buchty

Reagovat
Miguel19

To už jsem neviděl

Nejlepší bylo, jak to neodkopl, ale hned se hlásil o offside

Reagovat
Coutinho10

coze ten zaver v Brne Hradec mohl jit sam na branu a pisknul konec...jako driv v Plzni

Reagovat
C-M@ster

Jojo, ale předtím měl dát redku tomu vocasovi... Nechápu.

Reagovat
Coutinho10

j...rozhodci to tam celkem nezvladnul

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Řezníčka, viď?

Reagovat
C-M@ster

Řezníčka jsem neviděl, ale podle komise měli dostat redku oba.

Reagovat
PavlíčeQ

Když mohl jít sám na bránu, tak už byl čas nějak 93:08, tak proč by to nemohl písknout

Reagovat
Coutinho10

j cas sem z toho sestrihu nevidel, ale samozrejme si to v tomhle pripade obhaji, ale bylo to takovy necitlivy, ale Brno by to asi nerozdejchalo, kdyby timhle prohrali...tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

To spi pleteš s hokejem, Pavlíčqu, tam se hraje na čistej čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar je silenej wooder, skoda, ze hraje na ukor Krmencika.

Ale ten stred zalohy je natriskanej jako krava, Horava, Hromada, Kace i Hrosovsky.. to je sila

Reagovat
mickey mouse

OT: Někteří místní diskutéři na stránkách hattricku

http://tinyurl.com/zb6pgal

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Tehnle článek vyšel tak akorát, aby rozlouskl potenciální hádku kočky X psi

https://www.novinky.cz/krimi/415035-po-utoku-psa-zemrel-na-chlumecku-petilety-chlapec.html

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos

Jsem čekal výživnou diskuzi o muslimech, a ono to je z 2014 to mi nedělej

Reagovat
Znalec

tady je jasně vidět, že kočka ti barák neochrání

Reagovat
db18

Kde se hraje co důležitýho, že tu není nablito?

Bakoš

Hořava

Bolek

Reagovat
Coutinho10

hokej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kupovali jste teďka někdo lístky na repre? Mě to nechce na ty stránky ani pustit..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to jde, ale s těma cenama se posrali ne trochu?

Reagovat
Shevchenko

Proč? Za kolik by ses chtěl dostat na kvalifikaci?

Reagovat
smazaný uživatel

400 na kvalifikaci do rohu? Podle mě v poho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že ve Vítkách z toho rohu jde vidět hovno, je to dost. A navíc ten soupeř.. já chodím vždy na protilehlou a tam za 600, to mi prostě přijde moc.

Reagovat
frankiefcb

no myslím, ež na takového soupeře 600 je moc. Nicméně jdu za 400

Reagovat
smazaný uživatel

A z kotle kde to je za 200 jde taky vidět prd, tam člověk chodí akorát fandit, ale v tomhle zápasu žádný kotel nebude. Škoda no, TV taky dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem na pratelaku se Srbskem a bylo to naprosto v pohodě..

Reagovat
smazaný uživatel

Každý je jinak náročný. Mě ten fotbal zpoza branky nebo v rohu prostě nebaví, nedá se na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt ale nevím z jakého důvodu. Normálně bych s tebou souhlasil a ty rohy jsou fakt zlo, ale tady jsem s tím fakt problém neměl a přišlo mi to naprosto v pohodě. Pokud teda nemáš horší zrak, že bys na druhou stranu už nedohlédl..

Ale prostě i těch 600 si myslím že není nejhorší cena za ten zápas..

Reagovat
Puskas

Je to repre, tudíž nejvyšší nabídka.

Reagovat
smazaný uživatel

zpoza branky jsem nevěděl jestli ten míč letí dopředu nebo dozadu. A když se hrálo v šestnáctkách, viděl jsem hráče od kolen nahoru kvůli blbým reklamám...+ jsem seděl hned vedle nějaké karnevalové kapely z Ria (bubny, píšťalky)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to moc

Reagovat
goodbay

Poradím, počkej do zápasu, jdi před stadák a od nějakého překupníka to seženeš stopro pod cenou a budou spokojeny obě strany.

Reagovat
Znalec

Jinak, když už se tady hluboce diskutuje o psech a kočkách. Co mi řeknete na to, že když už lidi maji tyhle zvířata a berou je mnohdy jako členy rodiny, tak proč jim dávaji takový řekněme nestandardní jména. Proč zkrátka nepoužívají lidský jména....

Dám často se objevující příklad jmen členů rodiny: syn - Lukáš, dcera - Tereza, pes - Rocky, kočka - Bella

Proč nepojmenujou psa Václava nebo Miloše a kočku Anežku případně Stanislavu? Proč jim prostě nedaj jména jako hodnotnym členům rodiny

Páč lidi si jen hrajou na to, že to jsou členové rodiny

Kdybych někdy měl nějaký zvíře (což mi ale přijde divný, protože jsem člověk a bavim se s lidma, nejsem žádnej zoofil), tak by to byl Martin nebo Romana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

tos mi teda zaargumentoval nic lepšího tam nemáš nebo musíš tiše souhlasit?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne zensky kolem tricitky si hojne porizuji psi jako nahradu za dite..

Reagovat
Znalec

přesně a pak se tady brečí, že klesá porodnost a běloši jsou z Evropy vytlačovaný muslimem

Svět se v prdel obrací

Reagovat
Puskas

Tak když venčíš čokla a voláš na něj "Stanislavo!", tak to zní blbě, kdežto "Rocky" zní tvrďácky.

Reagovat
Znalec

Tak nějak si myslim, že přemejšlej ty jantaři co si je pořizujou aby prostě byli COOL

Reagovat
Puskas

V MASH měl jeden pyrotechnik vlčáka Dortíka - to jsem si zapamatoval.

Reagovat
Znalec

Prostě týrání zvířat no

Reagovat
Kang & Kodos

Přijde na to, jakej to je pes. U dobrmana nebo pitbula to bude drsný, u jorkšíra nebo čivavy už bych si tak jistej nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

IMO hlavně u psů to jméno musí být jednoduché, aby se ti jednak dobře a rychle vyslovovalo když potřebuješ psa rychle zavolat a druhak aby ho ten pes vnímal a chápal, že mluvíš na něj.

Reagovat
Puskas

Karl von Bahnhof.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Znalec

v tom případě navrhuji Ota, Ivo nebo Míra

Reagovat
smazaný uživatel

No já znám zase čivavu, co se jmenuje Adolf. (Ano, bylo to inspirované jménem pana kancléře.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

aspoň někdo chtěl čivavu polidštit

Reagovat
Puskas

Doufám, že mu ty fousy patřičně zkrátili.

Reagovat
Sosi

mě spíš vrtá hlavou, proč si chlap, kulturista, 30 let, pořizuje jorkšíra či jiné zvíře připomínající psa

Reagovat
Znalec

protože většina kulturistů jsou buzny co machrujou jen navenek, a žijou pořád u matky a neumí se o sebe postarat a osamostatnit se, takže maj čokla co je pro ně roztomiloučkej a doma se s nim zoofilně mazlí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusibto byt nutne buzna, podivej se na Alexise, chudaka http://andrev.cafe.se/alexis-sanchez-and-the-great-loneliness/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

kurva

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Protože maji doma 45kilovou holku, která si toho psa koupila a on ho nemůže vyhodit nebo sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to z křesťanství, dřív bylo tabu dávat zvířatům lidský jména, protože lidi jsou dle Bible výš než zvířata.

Reagovat
Znalec

aha, takže je to na stejný bázi jako dnešní vánoce nebo velikonoce.... lidi neví proč to vzniklo a jaká je podstata, ale dělaj to....

Reagovat
Hokaido

Blbost. Já měl dva kocoury. Jeden se jmenoval Václav a druhej Marcel.

Reagovat
Znalec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rocky je plnohodnotné jméno, akorát se používá jen v cizině

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by spíš zajímalo proč někdo dává dítěti jména jako Miloš nebo Stanislava. A jinak psovi prostě dáš jméno jaký se ti líbí a podle tebe se k němu hodí, tady se fantazii meze nekladou (mazlík, bublina, koule atd.), u lidí je to často kompromis. Někteří lidé dávají zvířatum stejná jména jako lidem a neni to příjemný když jdeš po ulici a někdo neustále huláká tvoje jméno a pak zjistíš, že volá na psa. Stejně každej pes by se měl jmenovat Míša a každá kočka Micinka a je to.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

to je dobrý

Reagovat
Whitemedia

Bod proti Spartě dobrý a mě celkově to utkání bavilo, takže spokojenost.

Reagovat
ZB 07

Zlín

Reagovat
Whitemedia

a Sparťani nezvládají, takže ještě lepší

Reagovat
ZB 07

"Pane Páníku, po Plzni, Slavii a Liberci jste nedokázali prohrát ani se Spartou..." proti tomu je i Kalous mistr

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Radin

Reagovat
ronaldik

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Puskas

Reagovat
Hokaido

S Čermákem je to fakt těžký. Já bych mu to přál, ale když nejvíc potřebujem, tak je úplně k hovnu a zbytečně ztrácí balony.

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska zase do čeho kopnul, to posral.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně že Dočkal hrál prim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ne ty vole, on nastaví dvě minuty, půlku zajebe střídání, a on to v 2.10 stejně skončí. Ale co už, šancí bylo dost, tři břevna, dneska to nebyl tak špatnej výkon. Tak uvidíme, jestli to Zdenda přežije.

Reagovat
Whitemedia

Ukončil to správně, tak nebreč

Reagovat
Kang & Kodos

Mě to sere každej zápas, ne jenom dneska. To je o hovně, když nastavíš dvě minuty a půlku se ani nehraje. I když je mi jasný, že by to Dočkal stejně kopnul do prdele.

Reagovat
Hokaido

To mě taky sere. Navíc nastavení by obecně v naší lize mohlo být třeba po vzoru PL delší, protože to jsou nejlepší minuty zápasu.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně, že tady po vzoru Anglie zaváděj takový kundoviny, jako juniorskou ligu.

Reagovat
Whitemedia

Jako ty dvě minuty byly málo, já bych v každém zápase nastavoval minimálně tři.. ale jinak bych neřekl, že bylo na tom odpískání konce něco špatného.. ale je jasné, že kdyby to bylo na druhé straně, tak bychom byli zase nasraní my..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem z výkonu konečně potěšen, Zlín nehrál špatně, to 4.-5. místo by uhrát nakonec mohl.

Reagovat
Hokaido

Ale zápas docela kvalitní. Pánik je bůh, dělá se Zlínem zázraky. Většinou proti nám někdo dá gol a zaleze, začne odkopávat. Zlín se naopak hodně situací snažil rešit kombinačně, což mě strašně baví.

I přes to, že jsme dali 3 břevna, od golu nás dělilo asi 5 centimetrů a možná jsme měli kopat penaltu bych řekl, že remíza je naprosto zasloužená.

A teď už snad Adios Impulzos.

Reagovat
Whitemedia

Já v těch opakovačkách tu ruku prostě neviděl

Reagovat
Hokaido

Já jí teda viděl.

Ale pod prevkem někdo psal, že si jí nastřelil sám a tak by se pískat neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si ji v Anglii rukou Costa taky "nastřelil sám , písknul bych obě.

Reagovat
Whitemedia

Jako já věřím, že byla, protože ji viděli všichni, ale já prostě ne

Reagovat
Hokaido

#nezvladajko

Reagovat
Miguel19

Ten Kessel je nejtragičtější hráč ligy.

Reagovat
Sosi

Ten Haag?

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsi ještě neviděl Burena

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Kez by..

Reagovat
Uwe háže buly

Na to jakej máme kádr, hlavně co se týče tý ofenzivy, tak hrajem totální lejno.. Všechno nejlepší hráči ligy na svojí pozici, s nejlepším předfinálním a finálním řešením a dají v 7 zápasech 13 gólů..

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska hráli za juniorku poprvý tý dva kluci z Afriky. A taky Konate a Štěch. Ten taky dopadl...

Reagovat
Uwe háže buly

Štěcha mi je docela líto, mega sympaťák a na nějakou Bolku nebo spodek Champu by měl v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jen aby nedopadl stejně jako Švenger, taky obrovkej sympaťák, a kde hraje teď

Reagovat
Uwe háže buly

Švenger mi byl ještě sympatičtější no, taky má podle mě na víc, tu chvíli chytal ve Spartě super.

Reagovat
Rarášek

Švenger byl lepší než Vaclík v tý době, bohužel jeho povaha mu nedovolila nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Povaha?

Reagovat
smazaný uživatel

je to debil

Reagovat
Rarášek

No, asi se nevyhnu tomu říct, že není moc inteligentní. Neuznává autority, dělal bordel v kabině, když nehrál.(Ikdyž jinak je to pohodovej kluk do party.) Neuniknul ani několika "skandálům" ala Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, hlavně nechápu proč potřebujeme mít 3 nadstandartní golmany v kádru. Bičík na dvojku stačí a Štěch mohl jít někam hostovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana neuveritelne tragicka,dopredu to zas tak spatny nebylo- brevna uz je pech,nicmene i Koubek musel podrzet..jedina cesta z toho ven je dat v sobotu Slavii trojku a nastartovat se..

Reagovat
osobnostx

Bosák : Zmrhal ! - hezky mu stojí Latka !

Reagovat
osobnostx

Van Kessel je neuvěřitelný provar. Neumí si naběhnout, přihrát, předvídat, zpracovat balon...ani nebojuje. S ním to je fakt v deseti pro Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Trpišovkýho přehraje i Slávka.

Reagovat
Kang & Kodos

Sparta naposledy vyhrála mimo Prahu v Římě s Laziem.

Reagovat
smazaný uživatel

jako dneska ten vykon byl slusnej.. jezdilo se po prdeli a sanci bylo pomerne dost.. urcite Scasneho neodstrelili hraci.. asi se boji stejne jako ja co za blazna pride misto nej..

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos

By si rozuměl s Grznárem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Scasny - nejhorsi trener Sparty za poslednich x let. Sakra tak uz tahni... Ale co me sere jeste vic je, ze vedeni sou ty tragikomicky vysledky a vykony u pici

Reagovat
smazaný uživatel

zazili sme s nim nejvetsi uspech v poharech ty jantare

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi to vymazalo, to je fuk. Stesti ta Evropa, v lize uz druhej rok strasna bida.

Reagovat
Uwe háže buly

V lize je to bída už docela dlouho, jediná vyjímka byl ten Víťův mega ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec do EL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
monty25

Trpišák tzv. na Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský Chtít tu takového trenéra, to opravdu nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

V lize byste byli marní, ale vyhrávali v Evropě...ideální kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsme v Evropě taky vyhrávali a v lize 2.místo. Takže Ščasný > Trpišovský.

Reagovat
ZB 07

A koho jinýho tam teda chcete, když vyhazujete Ščasnýho? moc lepších už asi nenajdete...teda aspoň ne v ČR...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem tu jeden z mála, co tu Ščasného celkem bránil se slovy, že jeho případná výměna bude možná až v případě, že za něj budeme mít náhradu. Tudíž tuto otázku budeš muset položit jiným lidem.

Reagovat
ZB 07

Fajn myslel jsem, že tu proti Zdendovi je celá sparťanská komunita...

Reagovat
smazaný uživatel

Odejít asi bude muset, ale pořád radši on než Martin Hašek a podobní...

Reagovat
ZB 07

Ale někdo už tu zmiňoval Ivana Haška...to je snad jedinej, kterej mě teď z hlavy napadne a kterej by mohl být o něco lepší než Ščasný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ivan by byl fajn, má kvalitu, autoritu, zkušenosti a je to Sparťan.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Ale posledních 10 let trénoval jenom u Arabů, to taky neni zrovna ideální. Já se bojim Chovance.

Reagovat
Hokaido

Nestraš.

#InZdendaWeTrust

Reagovat
ZB 07

Chovanec se vám ještě bude po Zdendovi stýskat...nebo byste vzít zpátky Lavičku a Ščasnýho k Lvíčatům...

Reagovat
Hokaido

Ščasný k lvíčatům. Ten by to po prvním zápase odhlásil.

Reagovat
ZB 07

tak aspoň by to tam vyvraždil najednou a ne postupně jak ve Spartě...

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně Čermák jako kapitán by musel mít fakt radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

v naší u21 neni nikdo, kdo by si zasloužil šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Mě jako první napadl Horňák z juniorky. Je to sparťanská ikona, v juniorce má dobrý výsledky a o mladejch má určitě lepší přehled, než Zdenda. Navíc teď fakt neni volnej nikdo kvalitní.

Reagovat
ZB 07

takový jména jsou dost často lepší variantou než ti neustále se točící po českých klubech stále dokola, ale pochybuju, že by ho vedení Sparty vybralo. Navíc od juniorky přejít hned k zápasu třeba na Interu v Evropě je celkem skok...

Reagovat
Kang & Kodos

Mně je jasný, že ta šance je tak 10%, ale teď v půlce záři se dobrej volnej trenér shání dost těžko., a pochybuju, že vytáhneme nějakýho zahraničního trenéra, což je ale stejnej risk, jako trenér z juniorky.

Reagovat
Hokaido

Výběr není nic moc, já bych to dal asi tomu Holoubkoj. Klidně dočasně a pak se uvidí.

Ale je teda ještě hrozně mladej, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemá licenci, jinak bych souhlasil.

Reagovat
ZB 07

Jirka Luňák už má licenci, třeba by to vzal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hrající trenér, tak Rosický.

Reagovat
Losinho

takže nehrající

Reagovat
Miguel19

To už nejde bez té licence? Však ještě nedávno tu tak trénoval každej druhej

Reagovat
smazaný uživatel

No ale neměli kolem sebe někoho, kdo jí měl a tak byl "hlavní trenér" on?

Reagovat
Miguel19

Jistě...tak to tam k němu můžeš dosadit nějaké hovno co bude sedět na kraji lávky

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ščasný.

Reagovat
Losinho

Však tak to měl Svědík v Ostravě ne? Běžná praxe.

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych zkusil toho Gulu, licenci má, má rád týmy, kde sou dobrý juniorky a jako asistenta mu dát Holoubka, ten ví co a jak, komu dát šanci a komu ne.. Horší to nebude.

Reagovat
REPLIKATOR

Trpišovský ven!

Reagovat
mario23

Ideálně do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

copak vítězství v EL tě nevzrušuje?

Reagovat
Chlupatá máma

Souboj debilů s kreténama. Slavie slabá, my úplně nulový. Z tohodle výkonu jsem se během zápasu poblil asi dvanáctkrát. Mrdku Nitrianskýho snad už v dresu Slovanu neuvidim. Kripl co nemá ani na divizi.

Reagovat
Miguel19

Mešanovič jak se vysral na Šilhavýho

Reagovat
Hokaido

Na příští kolo rozhodně beru divokou kartu, protože mých 6 hráčů v záloze udělalo dohromady i s kapitánem celých 5 bodů.

Reagovat
vrabejka

Bod s favorizovanou Spartou bereme Skvěle Zlín!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

achjo..

Reagovat
pawelFCB

A co milovane Slovacko? Takhle zmenit kabat...Asi tez zacnu fandit tem Vitkam, kdyz uz jim preji v hokeji...

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

http://efsearch.owny.cz/?a=Posledni+Kovboj&s=&f=&t=&o=n Bayernista si tě najal jako zástupce?

Reagovat
Hokaido

Titul s Foxes ho změnil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zrůdo.

Reagovat
Liquid

takže derby boj 4. se 7. kdy je dělí oba nováčci Hradec a Karviná tak to by fakt mohl spadnout ten Liberec a titul vyhrát Zlíncester

Reagovat
Jan Horáček

S dnešním výkonem by Latka nestačil ani na tu naší ligu. Pořád tam něco organizoval a sám tam pak pobíhal poněkud zmateně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký vliv může mít remíza na vaše postavení?

Mám postavení hlavního trenéra, a to je velmi slušné postavení. Jestli máte na myslí mé odvolání, na to se ptejte jinde. Já sám sebe neodvolám. Slibuju.

Tolik pro ty, kteří si snad myslí, že Zdenda sám rezignuje.

Reagovat
smazaný uživatel

narozdil od jinych to rekl na rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

a slibi se musí plnit

Reagovat
smazaný uživatel

sliby

Reagovat
rufus

On si nekdo myslel ze by sam rezignoval?

Staci poslouchat co on rika. Od doby co nas trenuje jeste neudelal jadnu jedinou chybu. Vsechno je to vina hracu.. pripadne rozhodcich nebo jinych nepriznivych vlivu..

Reagovat
Kang & Kodos

...ale rozhodně se na to nebude vymlouvat

Reagovat
rufus

Diky bohu to neni alibista.

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

SuperFrankie pls...

Reagovat
Coutinho10

tak dulezity 3 body dneska..na to, ze sme nic moc nehrali, tak naky sance sme vytvorili a nastesti 1 promenili...ale jinak Liberec velka slabota...rekl bych, ze to i mozna ta Pribram u nas hrala lip

Reagovat
vanGomm

Slavia-Liberec 1:0.Viděl jsem sice jen určité úseky zápasů,ale i to mě stačilo.Úroveň velice slabá.Někteří hráči ač u nich nikdo není mají problém si zpracovat míč.Od některých se to odráží jak od stodoly a pokud se o něco pokusí jde míč tam kam jsou zrovna otočení.Docela se divím,že jim za tohle někdo může platit 30 000,-/měsíc,nebo jsem napsal moc?

Reagovat
Al Capone

Výborně Zlín

Reagovat
Coutinho10

a ve Fanlize teda snad dalsi vyhra...pokud Monty nema taky naky trumfy na lavicce

Reagovat
PavlíčeQ

S takovým skóre

Reagovat
Coutinho10

skore sice hezky, ale tohle kolo prumer no jeste mam naky body na lavicce, tak snad to bude stacit

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda, že jsme proti sobě nešli tohle kolo

Reagovat
Coutinho10

bohudik

Reagovat
monty25

Nemám. Jako s útokem Řezníček - Magera (C) - Wágner (Manzia) se v tomhle kole fakt uspět nedalo. Krom toho ještě Grigar v bráně a mezi obránci nikdo s čistým kontem...

Reagovat
Coutinho10

j tak dobry i pro me tohle kolo nebylo snadny, ale nastesti to teda staci na dalsi 3 body

Reagovat
pawelFCB

Sparte se podarilo remizovat s prvim klubem v lize,s takovym velkoklubem a oni by Zdenka vyhazovali...

Reagovat
FC-RUBRIKA

Chtel bych poprosit o vyplneni dotazniku diky https://sledovanost-porna.vyplnto.cz/

Reagovat
Kang & Kodos

Lákal by vás pornoserver, na kterém by byly videa při kterých by praskl kondom a muž by ejakuloval?

Zajímavější otázku jsem v životě nedostal.

Reagovat
ZB 07

Moc fajn téma, klidně jsi to mohl udělat delší, ta poslední otázka mě celkem navnadila...

Reagovat
Uwe háže buly

jsem musel zbyteně přepínat na jiný stránky.

Reagovat
FC-RUBRIKA

Diky moc, zde jsou vysledky pokud by to nekoho zajimalo. Ucast eurofotbalu 27,5 procenta je velice solidni.

https://www.vyplnto.cz/realizovane-pruzkumy/sledovanost-porna/

Reagovat
icemike

Zbytek ti nemohl napsat, protože zrovna sledují porno

Reagovat
Azazelo RD

Vyjma Montyho sledujícího záznam ženského fotbalu.

Reagovat
Losinho

sorry no

Reagovat
Losinho

Reagovat
Spalovač šancí

Takhle bezzubý Liberec jsem snad proti Slavii ještě nezažil. Měli by se vykašlat na EL

Reagovat
smazaný uživatel

seriozni prispevek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hefy

Neprodej Miška Ď se ukazuje stále jako větší a větší chyba.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele