7. kolo
17.09.2016 15:00 CET
4 : 1
(1:1)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 4:1

Vyloučení Milana Havla bylo klíčový faktorem při výhře domácí Dukly nad Bohemians 1905. Pražské miniderby totiž gólově odstartovala Bohemka, ale domácí nejprve srovnali a pak po vyloučení Havla nasázeli Budinskému další tři góly. Dukla tak zvítězila vysoko 4:1.

Poloprázdná Juliska se dočkala prvních šance už po pár minutách hry a jako první se podařilo skórovat domácím, nicméně z ofsajdového postavení, takže Olayinkova branka neplatila. Vzápětí se vrhli dopředu hráči Bohemians a tentokrát už ke změně skóre došlo. Luts dobrým centrem našel mladíka Dominika Maška a ten hlavou zajistil Klokanům vedení. Dukla se okamžitě snažila o odpověď a po ráně Čajiče musel zasahovat Budinský. Vedení hostů nakonec dlouho nevydrželo a už ve 24. minutě byl stav srovnán na 1:1. Olayinka zužitkoval přesného pasu Čajiče a začínalo se od od znovu.

První poločas nakonec nabídl rozhodující okamžik celého zápasu. Těsně před odchodem do šaten fauloval Milan Havel unikajícího Jurošku, který by byl sám postupoval na branku a od sudího si vysloužil rovnou červenou kartu. Preisler následně z trestného kopu orazítkoval břevno.

Hosté byli ve složitém postavení, čekal je celý druhý poločas v početní nevýhodě. Dukla ale přesilovku využila. Vedení strhla na svojí stranu sice až v 66. minutě, kdy se dostal k odraženému balónu Jakub Považanec, ale právě tato branka pak spustila celý brankostroj. Hašek omylem namazal do šance Kušnírovi a ten zvýšil na rozdíl dvou branek. Nebylo to ještě konečné skóre, v 90. minutě zkompletoval výsledek 4:1 hlavičkující Néstor Albiach. Dukla tak pod novým trenérem ještě neprohrála, Bohemku rozdrtila čtyřmi brankami.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

S novym trenerem se Dukla vzchopi a klokany porazi...tip 1...2:1

Reagovat
eL

1:3

Reagovat
arsavin

Šešt na dvojku? To by šlo..

Reagovat
arsavin

To jsem neměl psát..

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele