Česká liga - souhrn 5. kola

26.08.2016, 19:58, aktualizováno 29.08.2016, 20:00
Komentáře a souhrny
Zlíín potvrdil formu, rozstřílel Karvinou, a posunul se do čela. Plzeň doma poprvé slaví, když po pauze zničila pasivní Slavii. Sparta veze tři body ze hřiště Dukly, Liberec konečně uspěl, když vyhrál na půdě Příbrami. Mladá Boleslav doma nezaváhala proti Hradci Králové, připisuje si tři body za výhru 2:0 a minimálně dočasně se posouvá na první místo tabulky. Jablonec podlehl Bohemians 1905, venku naopak uspěly Teplice, které vyloupily Jihlavu...

Fastav Zlín - MFK Karviná 3:0

29.08.2016 18:00

Góly: 30. Dame Diop, 60. Dame Diop, 77. Lukáš Holík

Fotbalisté Zlína pokračují ve výborném vstupu do sezony. V 5. kole první ligy porazili doma Karvinou 3:0 a připsali si už čtvrté vítězství. Dvě branky vstřelil Dame Diop, třetí přidal Lukáš Holík. Zlín tak se třinácti body vede tabulku o skóre před Spartou a zároveň je s jedenácti góly nejofenzivnějším týmem soutěže.

V sestavě Zlína nechyběl kapitán Poznar, u kterého se spekuluje o přestupu do Plzně či Liberce. Hvězdou byl ale jeho spoluhráč z útoku Diop, jenž se postaral hned o dvě branky.

Již od prvních minut oba týmy předváděly útočný a pohledný fotbal a již ve 2. minutě zahrozila Karviná z rohu, když Voltr prodloužil na Jurču, jenž se natahoval po míči u zadní tyče. Poté to Jurčo zkusil zpoza šestnáctky, ale míč ukryl v rukavicích.

Zlín byl nebezpečný zejména z rohových kopů. Po jednom z nich se s míčem obtočil Vukadinovič a vystrašil Laštůvku, který se jen poohlédl po nebezpečné střele. Radost domácích vypukla po centru Holíka ve 30. minutě, který v šestnáctce našel volného Diopa, jenž nekompromisně prostřelil brankáře Karviné.

Diop byl nadále při chuti a po přiťuknutí Poznara znovu hrozil. O srovnání se na druhé straně technickou střelou pokusil Šisler, ale Dostál míč kontroloval. Zvýšit ještě před poločasem mohl Jugas, když Laštůvka podběhl centr z rohového kopu, ale zlínský obránce mířil nad branku.

Zlín začal velmi aktivně druhý poločas, ale Živulič vhodnou příležitost ke střele prováhal a následně hlavou mířil vedle. Stejně tak technickým pokusem Holík. Dostála na druhé straně vystrašil Budínský.

Karviná sevřela Zlín kolem šestnáctky, ale poté předvedli "Ševci" smrtící protiútok, který podruhé gólově zakončil Diop. Ten se přitom do hry vrátil po ošetření a kouč Páník jej původně chtěl stáhnout ze hřiště.

V 77. minutě bylo o výsledku rozhodnuto. Jordan prostrčil do úniku míč Holíkovi, který osamocen před Laštůvkou nezaváhal a zvýšil na konečných 3:0. V závěru ještě hrdinu Diopa vystřídal obránce Hubáček, který nastoupil do 300. ligového utkání.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 3:1

28.08.2016 19:30

Góly: 48. Milan Petržela, 65. Lukáš Hejda, 86. Michael Krmenčík - 13. Jiří Bílek

Viktoria Plzeň poprvé doma vyhrála, když po poločase otočila nepříznivý vývoj proti Slavii. Nutno podotknout, že domácí si výhru zasloužili, neboť po celé utkání byli lepším týmem. Do sítě golmana Berkovce se postupně trefili Petržela, Hejda a Krmenčík. Jediný gól Slavie obstaral Bílek.

Úvodní minuty nabídly vyrovnanou podívanou a spíše boj o střed hřiště. Změna nastala až ve 13. minutě, kdy se Slavia dostala do vedení. Viktoriáni si ve vlastní šestnáctce vůbec nevšímali hlavičkujícího Bílka, ke kterému se dostal balón po ose Zmrhal - Souček. Slavia se po vstřelené brance zatáhla a hrála velmi pasivně.

Plzeň následně ovládla hru a obléhala branku sešívaných. Ve 20. minutě mohl srovnat Bakoš, ale Berkovec byl proti. Následovaly šance Hořavy, Kopice i Limberského, ovšem ne a ne to tam padnout. Slavia první poločas vyhrála, ale měla štěstí a do druhé půle musela zvýšit aktivitu směrem dopředu, neboť plzeňskému náporu nemohla dlouho odolávat.

A to se také potvrdilo. Ve 48. minutě si Milan Petržela všiml povyběhnutého Berkovce a elegantním lobem srovnal na 1:1. Viktoriáni ještě více ožili a zanedlouho mohl strhnout vedení na stranu domácích Bakoš, jenže obrana Slavia zablokovala na rohový kop. Slavia byla nadále pasivní, a tak není divu, že Plzeň výsledek skutečně otočila. Krásnou akci zakončil po Limberského přihrávce stoper Lukáš Hejda.

A najednou to byla Slavia, kdo musel útočit, jenže Viktorka se dostala do herní pohody a sešívaným příliš balón nepůjčovala. Na plac se dostala i nová posila plzeňských, navrátilec Martin Zeman. V 86. minutě měl prsty ve třetí brance Viktorie, když přímý kop rozehrál nakrátko s Hořavou, na jehož milimetrový centr si úspěšně naskočil Krmenčík. Třetí branka utkání definitivně rozhodla ve prospěch domácí Viktorie.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Sparta Praha 0:2

28.08.2016 17:00

Góly: 58. Martin Frýdek, 78. Martin Frýdek

Dukla odehrála se Spartou dobré utkání, jenomže inkasovala gól a jako pro většinu českých klubů v této sezoně, to znamenalo konec. Neschopnost jakkoliv zareagovat a další trefa znamenala konečný výsledek 2:0 pro Spartu.

Malé pražské derby se neodehrávalo v nijak závratném tempu, ale šance byly a to na obou stranách. Hned v prvních sekundách málem zafungovala spolupráce Tetoura s Olayinkou, ovšem Koubek byl pohotový. Na druhé straně se zase opřel do balónu Zahustel a obránce Smejkal jí zablokoval.

V 15.minutě přišla největší šance prvního poločasu a jeden z klíčových momentů celého utkání. Tetourovu ránu Koubek s potížemi vyrazil na tyč a následnou dorážku poslal mimo tyče Olayinka. To bylo obrovské štěstí pro Spartu, která jinak domácím příliš nezatápěla. Až pět minut před koncem poločasu byli v dobré pozici Zahustel s Julišem, ani jeden však hradbu těl nepropálil.

Dukla proti Spartě cítila šanci a i do druhého poločasu vlétla v lepším rozpoložení. Ve 48.minutě propadl balón až ke Štětinovi, který trestuhodně přestřelil branku! Štětina se přihlásil o slovo ještě jednou, ale ani jeho další rána za Koubkovými zády neskončila. Dukla své šance nevyužila a byla za to potrestána. Frýdkova střela skončila v brance spíše dílem velkého štěstí, byla totiž tečovaná a Hroššo na ní následně nezareagoval dobře.

Sparta tedy po hodině hry vedla, ale do ideálního výkonu to mělo daleko. Každopádně Duklu postihlo to, co stíhá jeden český klub vedle druhého a sice neschopnost jakkoliv na inkasovanou branku zareagovat. Spartě tak stačila šťastná branka na to, aby převzala otěže zápasu a dovedla utkání ke konečné výhře. V závěru zápasu vysunul Vácha kolmicí Frýdka a ten definitivně rozhodl. Nedošlo ani na korigaci, byť tomu byla Dukla několikrát blízko.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0:1

28.08.2016 17:00

Góly: 52. David Hovorka

Neměl to Liberec v Příbrami vůbec jednoduché, ale vítězství nakonec uhájil a před reprezentační přestávkou vylepšil své postavení v tabulce. Příbram zůstává po další prohře poslední, navíc stále čeká na první body. Jedinou branku zápasu vstřelil David Hovorka.

Překvapivě lépe vstoupila do utkání Příbram. Jan Rezek mohl hned z kraje svůj tým psychicky zvýhodnit, jenomže netrefil zařízení. O chvíli později zkusil střelecké štěstí Tomáš Pilík, ale ani jeho projektil se neujal. Vzápětí se na druhé straně individuálně uvolnil Egon Vůch, branku ale stejně jako jeho spoluhráči netrefil. Hostující defenzívu zaměstnávalo zejména trio Pilík-Rezek-Peltier, ale branka jakoby byla zakletá. Platilo to i o dalším střeleckém pokusu, tentokrát v podání Petra Trappa.

Petr Trapp byl i tím, kdo na sebe poprvé upozornil i na začátku druhého poločasu, nicméně příbramské zahazování šancí směle pokračovalo dál. Pak totiž přišla 52.minuta a rána Egona Vůcha, tu Hruška vyrazil a David Hovorka dostal balón do sítě! O několik minut později se naskytlo vyrovnání Peltierovi, ale výsledek se neměnil.

Příbrami se určitě nedá upřít velká snaha a za výkon by si bod zasloužila, jenomže Liberec to nedopustil. Přečkal ještě megašanci Peltiera, když výborně zasáhl Latka a ve zbytku utkání si výsledek pohlídal.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko 1:0

27.08.2016 18:00

Góly: 47. Jan Polák

Hodně sledované moravské derby mezi Brnem a Slováckem vyznělo lépe pro Zbrojovku, která tak pod Svatoplukem Habancem získala první vítězství v sezoně. Hrdinou se stal navrátilec na české trávníky, záložník Jan Polák, který vstřelil jedinou branku utkání.

Právě návrat Jana Poláka byl jedním z taháků tohoto šlágru a pak pochopitelně osoba Svatopluka Habance, dlouholetého trenéra Slovácka a nového lodivoda Brna. Zápas byl rovněž prestižní pro vedoucího týmu Brna Libora Doška, rovněž bývalého ostrostřelce hostí.

Brno začalo utkání hodně aktivně a v první čtvrthodině přestřílelo Slovácko 6:0, nicméně bez gólového vyjádření. Velice slibné šance si vypracovali Řezníček i navrátilec na české trávníky Jan Polák. Z malého vápna nedokázal překonat Heču ani Škoda. Slovácko se přihlásilo ke slovu až ve 21. minutě, ale Biolek zakončoval patičkou nepřesně. Zbrojovka následně pokračovala v pohrdání šancemi, Michal Škoda hned dvakrát zakončoval do Heči a Řezníček zase nedokázal trefit balón.

Slovácko toho v Brně mnoho neukázalo a nezlepšilo se to ani ve druhém dějství. Zvláště když ve 47. minutě Zbrojovka otevřela skóre utkání. Milan Lutonský rozehrál rohový kop, balón následně propadl až k Janu Polákovi a ten prostřelil vše včetně Heči - 1:0 pro Zbrojovku! O pár minut později pelášil na branku Slovácka Řezníček, ale ztratil rychlost a obrana hostí se stihla zkonsolidovat. Brno dokonce vstřelilo druhý gól, jenomže byl odmáván Řezníčkův ofsajd.

Hosté měli vyrovnání na dosah v 56. minutě, ale Havlík svojí ranou Melichárka nepřekonal. A pak už zase spalovalo Brno, neuspěli Řezníček ani Pašek a Slovácko tak díky tomu stále žilo. Do závěrečného tlaku se však nedostalo, Brno v pohodě kontrolovalo a když sudí nastavil jen jednu minutu, bylo rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 2:0

26.08.2016 20:15

Góly: 46. Dominik Mašek, 80. Tomáš Čížek

Bohemians utnuli domácí nezdary a Jablonec možná trochu překvapivě porazili 2:0, když se po změně stran prosadili nejprve Mašek a deset minut před koncem Čížek. Jablonec své šance zejména v prvním poločase neproměnil a na ty inkasované už nedokázal zareagovat.

Klokani si vytvořili první stoprocentní šanci hned v první minutě, kdy Luts dobře střílel na zadní tyč, ovšem golman Hrubý dobře vyškrábl. Zahanbit se nenechal ani Budinský, který pro změnu zlikvidoval hlavičku Wágnera. Oba týmy si následně vytvořily další šance, nejdříve Mikuš z otočky netrefil zařízení a o několik minut později nedosáhl na Trávníkovu přihrávku Wágner. Ve 23.minutě se ocitl úplně sám před Budinským Mehanovič, ale v jasné tutovce selhal a odmítl tak jablonecké vedení. Dobré utkání sehráli domácí Luts a Mašek, jejich další snaživost překazil goman Hrubý, díky kterému tedy skončil první poločas 0:0.

Ve druhém dějství už konečně začaly padat branky a to do hostující sítě. Jablonec zaspal začátek a když Luts dobře vybojoval balón, nastaly ve vápně hostů pořádné zmatky a několik dorážek na branku Hrubého a až Dominik Mašek procpal míč do sítě - 1:0! Jablonec mohl dvakrát odpovědět prostřednictvím Kubisty, jenomže v jednom případě orazítkoval břevno!

Bohemka mohla vstřelit druhý gól mnohem dříve, nakonec se jí to podařilo až v 80.minutě, kdy získal balón Kuchta a následný centr proměnil hlavou ve druhý gól Tomáš Čížek. Ďolíček si mohl oddechnout, Bohemka konečně zvítězila a v domácím prostředí získává tři body.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 2:0

26.08.2016 18:00

Góly: 10. Lukáš Hůlka, 56. Lukáš Magera

Po pátečních předehrávkách se dostává do čela nejvyšší soutěže Mladá Boleslav, která doma porazila Hradec Králové 2:0. Votroci měli několik slibných příležitostí, jenomže to tam dneska nepadlo.

Mladá Boleslav otevřela skóre už po deseti minutách. Votroci nebyli schopni odvrátit rohový kop a Lukáš Hůlka na zadní tyči dostal míč do sítě! Hradec hodlal odpovědět stejnou mincí a hrozil zejména po standardních situacích, tu největší šanci zazdil na zadní tyč Plašil, který hlavičkoval nad. Směrem dopředu nebyl Hradec vůbec marný, dostat balón do sítě se mu ale nepodařilo. Boleslav sice vedla, ale v prvním poločase jí stihla jedna nepříjemnost v podobě zranění Jakuba Rady.

Domácí chtěli co nejdříve vstřelit gól a utkání definitivně strhnout na svojí stranu a to se také podařilo. Nejprve ještě zaúřadoval Ottmar, když výborně vychytal Golgola, ale pak už to přišlo.V 55.minutě ukázal Lukáš Magera že umí střílet góly i ze standardních situací a precizně zahraným volným přímým kopem zvýšil mladoboleslavské vedení. Hradec mohl po další standardce vstřelit kontaktní gól, jenomže Plašil z malého vápna znovu přestřelil. Votroci na neproměňování šancí doplatili, přitom s Mladou Boleslaví nesehráli špatné utkání.

V závěru alespoň odmítl třetí branku Ottmar, zuby si na něm tentokrát vylámal Douglas Da Silva. Mladá Boleslav vedení uhájila a už počtvrté v sezoně vyhrála, čímž se dostává minimálně do neděle na první místo.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - FK Teplice 0:2

26.08.2016 18:00

Góly: 78. Admir Ljevakovič, 86. Jakub Hora

Teplice po nezdaru s Mladou Boleslaví zabraly a z Jihlavy si odvážejí všechny body. Dlouho to ale vypadalo na nerozhodný výsledek, než se krásně trefil Ljevakovič a čtyři minuty před koncem pečetil výsledek Hora.

Jihlava byla v úvodu utkání lepším týmem a vypracovala si dvě velice slibné příležitosti. Batioja je však poslal nad branku a to domácí musel mrzet. Ikauniaks ještě pokoušel štěstí z dálky, ale ani on nebyl úspěšný. Také Teplice se dostaly do několika příležitostí. Vondráška bez problému vychytal Hanuš a Rabušic zase minul branku.

Druhý poločas otevřela nebezpečná střela Hory a o deset minut později bylo po centru Kroba ve vápně Vysočiny pořádně horko. Branka nepadla ani čtvrthodinu před koncem, kdy se krásně obtočil s míčem Fillo a pozorný Hanuš rychlým výběhěm akci zmařil. Diváci se nakeonec branky dočkaly, ale až v 78.minutě a navíc do domácí sítě. Krásné střele Admira Ljevakoviče z dobrých třiceti metrů předcházela nevyužitá šance Hronka a o to víc muselo skóre 1:0 pro hosty Jihlavu mrzet.

A jak už to poslední dobou na české scéně bývá, inkasovaná branka dostane onen tým do křeče a zoufalosti a ten není schopen jakkoliv reagovat. Platilo to i o Jihlavě, které nakonec v 86.minutě uštědřil ránu z milosti Jakub Hora, jenž trefil po přihrávce Kroba odkrytou branku. Teplice si tak odvážejí z Vysočiny cenné vítězství 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín541011:313
2.Sparta Praha541010:213
3.FK Mladá Boleslav54019:312
4.Viktoria Plzeň53119:510
5.FK Teplice52214:28
6.FK Jablonec52129:117
7.MFK Karviná52128:117
8.Zbrojovka Brno41302:16
9.FC Hradec Králové52035:76
10.Slavia Praha41217:65
11.1. FC Slovácko51228:85
12.Slovan Liberec51223:65
13.Dukla Praha51136:74
14.Bohemians Praha 190551133:84
15.Vysočina Jihlava50233:72
16.1. FK Příbram50050:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (434)

Přidat komentář
Realita

K zápasu Jihlava - Teplice. Oba týmy nastoupily v modrých trenýrkách. ne že bych byl hnidopich, ale není v pravidlech odlišná barva všech komponentů dresů? Dříve to teda nebejvalo a nikomu to nevadilo, ale dnes mi přijde, že stačí aby měly týmy stejně barevný proužek a už si musejí brát druhou či třetí sadu...

Reagovat
smazaný uživatel

ROSICKÝ ZITRA DO AC SPARTA PRAHA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FIRST!!!!11!!!!!1!!

Reagovat
smazaný uživatel

kurva... muj zivot skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

To je holt realita.

Reagovat
monty25

Tři body zvenku vždycky potěší. Obrana opět pevná a ve 2. poločase od Teplic taky dobrý výkon směrem dopředu. V první půli to bylo v útoku nula nula nic (kromě Fillova trestňáku mimo), ale po přestávce už se na to dalo koukat. Velkou šanci měl po pěkné kličce Fillo, ale Hanuš mu zmenšil střelecký úhel. Pak už celkem rychle za sebou padly oba góly, nejdřív Ljeva krásná střela z dálky k tyči (jako obvykle proběhla oslava s klaunským nosem ) a pak po parádní kombinaci uklízel do prázdné Kuba Hora (jsem rád, že se konečně trefil).

Tři body z Jihlavy jsou moc dobrá náplast za domácí prohru s Boleslaví. Navíc se ve čtvrtém zápase z pěti povedlo udržet čisté konto. Vypadá to, že hlavně ty slabší týmy budou mít velký problém dát Teplicím gól...

A když se tak dívám na (byť nekompletní) tabulku...

https://abload.de/img/13323351_137710590896zvltc.jpg

Reagovat
jiriczeQ

slabší týmy jako např. Sparta

Reagovat
Logan

Sleduješ Teplice? Jak zatím hraje Hrubý? Jsem rád že má minuty, doufám že podává i kvalitní výkony, potřebuje se ustálit

Reagovat
monty25

No, na FB Teplic ho pár lidí kritizovalo, že proti Spartě a Brnu byl nejhorší na hřišti. Podle mě tak nějak průměr.

Reagovat
3M

Řekl bych nic moc, bojí se soubojů a nehraje tolik na balonu. Už aby se uzdravil Nivi a Fillou šel doprostřed.

Reagovat
Wat

Dneska to byla fakt haluz, slabši Teplice aby jeden pohledal, nicméně vzadu jste to odehráli perfektně. Snad pokaždý 3-4 hráči za balónem, a to i při rychlejších kontrech, skoro bych řekl ultradefenziva. I když naše brejky byly fakt žalostný, v některejch případech bych zvracel...

Gól Ljevakoviče to rozhodnul, krásná rána, ani jsem zpočátku nevěřil, že to byl on. Malou naději mi dával Zoubele, ale kromě vybojovanýho balónu ihned pos střídání už nic neměl, to stejný Dvořák, ten pro změnu neměl ani ten vybojovanej míč.

Prostě to byl souboj dvou slepejch, bohužel rozhodnut ve váš prospěch. Už jsem se těšil na remízovej 0:0, protože góla bysme dneska nedali, nejhorší fotbal v sezóně zatim. Nejlepší od nás rozhodně Mišůn, ten přečníval ostatní. Škoda.

Reagovat
3M

Já bych to viděl vy lepší 1. poločas, my 2. poločas. Rozhodl Ljevův červenej nos

Reagovat
smazaný uživatel

proc celou dobu mel Magera dva fiky a ted tam je Hulka?

Reagovat
Coutinho10

protoze to Fanliga spatne vyhodnotila....Magera doklepaval mic do brany po tom, co uz byl za carou od Hulky

Reagovat
smazaný uživatel

dik,skoda kdyz mam u nej pasku

Reagovat
Coutinho10

j nz...ja mam Hulku, takze naopak sem rad a kdyby dal Magera 2 goly, tak by me to stvalo este vic, protoze sem ho chtel koupit, ale byl drahej

Reagovat
jiriczeQ

na livesportu byl Hulka celou dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

teletext,205 FTW !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Reagovat
Realita

Hulka>Hulk

Reagovat
3M

Paráda, od toho se dá odrazit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

luxusni malby

Reagovat
smazaný uživatel

libový

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

libove klokani

Reagovat
Radin

paráda

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, proč nehraje Nivaldo?

Reagovat
3M

Sval, ještě 14 dní

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Coutinho10

Bohemka dulezity 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Všechno 2:0 tak snad zítra i my stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, teď ještě výhra Liberce a Brna, ať to pěkně Příbrami utíká..

Reagovat
Hokaido

Já jsem se po těch dvou úvodních výhrách Peltonce trošku bál, aby neudělali nějakou sérii a nehráli třeba o titul, ale je to v pohodě. Jsou to tragédi jako každej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

No, bohužel. Byl bych rád, kdyby o titul bojoval i někdo jiný než Plzeň a Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

treba Banik

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo špatné samozřejmě..

Reagovat
smazaný uživatel

Baník,Baník...kuva ktoré to je v tabulke ?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

vsak Zlin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik Mašek v zimě do Hamburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav opět ukazuje svůj nedivatelný defenzivní fotbal, divím se že s tím útokem si minulou sezónu vúbec vybojovali postup do El, střelit gól a udělat autobus alá mourinho fakt zábavné není, měli by posílit i útok, ne jen obranu

Reagovat
ZB 07

"opět ukazuje svůj nedivatelný defenzivní fotbal"....je stále řeč o tom stejném fotbalu, se kterým měli v loňské sezoně nejlepší útok ligy a inkasovali stejně gólů jako třeba Bohemka?

Reagovat
smazaný uživatel

Přece jenom při vší úctě k ofenzivní smršti Bolky prostě bez skákala skaláka a baryho je Bolka jako tužka bez hrotu, Boleslav by měla však nejdřív zapracovst na defenzivě, protože na stoperske duo se nedá koukat

Reagovat
smazaný uživatel

děláš čest svému strejci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl si říct synovci?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, milý Bušku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Boleslav teda nijak zvlášť nesleduju, ale je fakt, že když už by měli někde posílit, tak asi opravdu v defenzivě..útok není vyloženě špatnej, ale až odejde forma Magerovi, tak to může být pro Bolku celkem problém. No a teď zranění Rady jim dopředu taky moc nenahrává no..

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla neříkají vše..ať se jdou s tím zrádcem Barym bodnout..Báníček <3 ho vychoval..a kdo tam kromě něj uměl dát gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na ně. Shodou náhod se registrovali oba dneska a shodou náhod jsou najednou pod všemi diskusemi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtěli bychom projevit své názory proto tu snad diskuze je ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Losinho

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ZB 07

byl jsem línej to rozklikávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že vedou ligu a to je dostačující argument viz. Góly Chramosty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jinak nejhorší na tom je, že předváděná hra byla do teďka super, akorát nebyly body. Bojím se, že začíná období, kdy i ta hra bude stát za vyližprdel, psychika hráčů půjde do prdele a zase se po podzimu budeme ZBYTEČNĚ klepat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych se zeptat zda-li někdo sledoval výkon Maška? :) Dival jsem se, že dál gól hrál dobře?

Reagovat
zelda

v TV nebyl skoro vidět se mi zdálo, kromě toho gólu nic extra...ale sem tam zahrozil střelou nebo pokusem o průnik...Taky jsem na něj byl zvědavej a určitě to nevypadá marně, ale potřebuje čas se sehrát a přece jenom se aklimatizovat IMO

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

podle me troli a dela to schvalne jinak to neni mozne

Reagovat
pawelFCB

"Osilnilo me slunce"

Reagovat
pawelFCB

Oslnilo*

Reagovat
Kang & Kodos

Ale víc mě teda dostala hlavní zpráva s titulkem "Steven Seagal dostal od Lukašenka meloun a chroupal s ním mrkev".

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Někdy mám pocit, že ti pražáci občas hrají nejen jinou ligu, ale vlastně taky úplně jiný sport.

Reagovat
smazaný uživatel

no to neni jenom pocit. Praha je stat ve state

Reagovat
smazaný uživatel

to je konec

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu len toto legendarne video zo spisa)))) :

https://www.youtube.com/watch?v=cOelmiCl1j8

Reagovat
smazaný uživatel

nemecky tyzden v lidli....

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Shala gol za Kasimpasu..

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Povinné 3 body..

Konečně jsme předvedli dobrý fotbal, hodně šancí, Slovácko opravdu marné, ale hlavně se hned při prvním startu prosadil Honza Polák!!!! Paráda

Jen ta návštěva příšerná, škoda, že si ČT oblíbila naše zápasy..takhle už tak dost líní Brňáci ještě nabírají na lenosti..

Každopádně jsme před nesympatickou repre pauzou alespoň získali první vítězství a s našim ofenzivním skóre 2:1 jsme potvrdili známé pořekadlo: "Čím víc gólů dáme, trojnásobek bodů máme"..

Reagovat
Cumel

Já snad toho Vávru začnu mít i rád nebo co dneska jezdil, vymýšlel, přihrával, ale hlavně se rval a nevypouštěl, nedržkoval, nerozhazoval prackama...jinak Šural výborný výkon, a Honza Polák by mohl být klíč k marné rozehrávce co nás zatím brzdila (viz. Teplice). Dneska rozhodně sympatický výkon na který po repre pauze můžeme navázat!! Začíná se to sehrávat

Reagovat
ZB 07

Jojo, Vávra překvapil..já furt říkám, že když se mu chce, tak na ligu v pohodě stačí. Jinak Honza Polák fantastickej, teď jedeme na Bohemku, tam nějaký bodíky snad taky ukopem a bude to fajn..

Reagovat
Cumel

Na Bohemce to lehký nebude

Reagovat
smazaný uživatel

...a zahraval fantasticky ty standartky. Ale i tak podle me byl hrac zapasu Lojza, co ten tam nabehal, odpresoval, odbranil...Naprosto uzasnej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Průběžný 6. místo ve fanlize. Snad mě ještě někdo předběhne, jinak mě ten zadanej 10 minutovej mail bude hodně srát...

Reagovat
smazaný uživatel

Brnaci, jak se vám jeví Vraštil? Já jen že minulou sezónu v Baníku mohl společně s Kasou za většinu obdržených gólů.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Se zkušeným Litevcem utvořil hodně dobrou dvojici. Je důrazný, dobrý ve vzduchu, slušná rozehrávka, 1 inkasovaný gól za 4 zápasy mluví za vše. Osobně jsem moc rád, že jsme ho koupili, věřím, že vyroste ve výborného stopera.

Reagovat
Rarášek

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

To mě překvapuje celkem.. Ale přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak tam jednou tezce propadl, kdy neodhadnul jeden balon a nechal tak jit toho picuse Kerbra samotnyho na golmana. Jinak vcelku spokojenost, hraje vedle toho Litevce (jehoz jmeno se zaboha nenaucim) spolehlive, dobre cte hru a je silnej na utocnejch standartkach.

Neni ale jen na hostovani z te Bolky? Komentator to tam zminoval, ze i loni hostoval v Ostrave a letos ve Flinte to stejny...

Reagovat
Cumel

Podle ef je u nas na prestup...

Reagovat
Cumel

Vraštil super, dneska i Šural paráda. Celkově momentální defenziva ukazuje solidní kvalitu a je kam růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný výkon Brna, ale 17:3 na šance a 1:0 trochu straší do budoucna, snad se to roztrhne.

Reagovat
monty25

OT: Lásik (ex Baník) přišel do Avellina předevčírem a hned je v základu...

http://www.livesport.cz/zapas/dKarDAOC/#sestavy;1

Reagovat
stas87

Neviem ci to sem niekto daval uz, ale Shala dneska otvoril skore v zapase svojho timu, nakoniec remiza 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ukázal rukama hraj dál a ne výhodu. Neviděl to asi jako penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Neon

a ještě málem dostali fíka z protiútoku

Reagovat
stas87

Jj, z protiutoku...len v tvojom svete asi po trinastej minute nasleduje osemnasta.

Reagovat
Neon

jsem vůl

Reagovat
smazaný uživatel

To se na slovensku porad bere jako protiutok

Reagovat
smazaný uživatel

Však šance byla větši než z penalty, tak co máte že to ten útočník netrefí je jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

to ste nikdy nevideli výhodu po faule v 16ke?

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Stále to nebyl faul

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/fcbanikostrava/status/769635613989539841

Petržela #barofrajeris #fashionguru #swagmaster #pussymagnet

Reagovat
smazaný uživatel

doplnil bych #thuglife

Reagovat
taws

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

On je prostě úžasný s tím, co na sobě nosí..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Losinho

taliánskej mafián

Reagovat
Hokaido

Je to super, ale vypadá trošku jako Ščasný.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Azazelo RD

#astarseran

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Ruleta kápla, tak se vymódil btw, možná se to řešilo, ale je fakt pravda že Vlasta chodí jen na předzápasový treninky a přes týden tým vedou asistenti?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrťo (sport.řed. FCB): "Taky jsem měl ty indicie, že nechodí. Momentálně je to tak, že fyzicky tréninky nevede, ale chodí na ně, sleduje je a občas do toho zasáhne. Tréninky vede asistent Křeček, v tom není problém, tak to funguje běžně. Petržela za mě ani jeden nevynechal."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Tak opožděně

Zbrojovka

Reagovat
Kang & Kodos

to je dost

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho
Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bagr007

že to trvalo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Děléj! Už jsi tady měl bejt čtyři minuty, ty magore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

SS Division Wallonien!

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
papanegra

Zbrojovka je super no

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Zdenda naprosto v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://tv.isport.blesk.cz/video/2955576/dukla-sparta-frydek-tecovanou-strelou-prekonal-hrossa-sparta-vede.html

Nebýt toho Hroššova podklouznutí, tak jsme na Julisce ztratili. Hrozný zápas.

Doporučuji kouknout na video, protože fakt nechápu, jak může tohle být prvoligová jednička.

Reagovat
discarda

nepřeháněj to s tim optimismem poslední dobou

Reagovat
ZB 07

Liberec Sparta

Reagovat
Rarášek

Frýdek?

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram.. holáholá drugá liga volá

Reagovat
Losinho

za chvíli skončí i Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Hra hrozna,ale kdyz si vzpomenu na nase zapasy na Dukle,tak zlaty tri body

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

mně to teda přišlo daleko lepší, než náš standard venkovních zápasů

Reagovat
Aldeano

Dnes to nebylo tak špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc hraje za spartu furt Julis? Ja od toho kluka nevidel jeste zadnou fotbalovost, krom tech nahodnych doklepu do brany.

Scasny ho miluje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný má rád, když hráč neodmlouvá, je hodnej a hlavně, aby to nebyl moc fotbalista.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Jsem rád, že chytá Koubek místo Bičíka a většinou chytá spolehlivě, má skvělé reflexy, což předvedl ve čtvrtek. Ale nemá problémy sbírat centry? I venku proti SonderskyjE se nedostal k míči, dnes znovu. Snad to zlepší

Reagovat
papanegra

Reagovat
Kang & Kodos

Trochu jo. Zase ale oproti Bičíkovi umí daleko líp nohana.

Reagovat
Aldeano

To určitě, taky proto chytá. To je velké plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

By mě zajímalo, jestli přište budou na TS řvát "Uhrin ven" zas jenom dva lidi...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Slavia

Reagovat
ZB 07

Tragická Slavia, opravdu..od začáku sezony porazit doma jen slabou Levadii a ještě slabší Příbram, to je opravdu na zamyšlenou. Naopak Plzeň konečně začala hrát fotbal, snad v tý Evropě neudělají ostudu..

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Na startu jsem byl jediným kdo je neviděl na jedno z 3 prvních míst a cítil jsem se jako vůl, jako bych neviděl tu skrytou sílu. Největší sranda je jak slávisti nadávají na Uhrina. Ten kádr není tak silný jak si myslí 5. místo maximum.

Reagovat
ZB 07

No já bych řekl, že ten kádr není o moc horší než třeba v Liberci nebo Boleslavi, ale hlavně Uhrin je asi vážně neschopnej, navíc ti hráči působí neskutečně labilně, i když na to mají..

Reagovat
frankiefcb

asi tak

Reagovat
salami

rozhodně, s pátym místě by se asi dalo smířit, ale na to hrát do 5. místa ten tým rozhodně má, problém je, že nedokáže fotbalově přehrát vubec nikoho, včetně Talinu, což je prostě Uhrinova chyba

Reagovat
Aldeano

van Burena sledovali asi dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jim poradil CMS, nedělej si z něj legraci!

Reagovat
smazaný uživatel

*CSM

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si dát dohromady osobu agenta a skutečnost, že Burenovi končila smlouva a je to jasný. Takovej "jarolímovskej" nákup.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

DUVCD

Reagovat
salami

podle čeho soudíš? vždyt se dvakrát dotknul balonu

Reagovat
Miky.77.14

UŽ TO HOVADO UHRINA VYHOĎTE !!!! Byl to úplně jasný jak to dopadne, daj náhodnýho góla a jenom se brání. Todle je posun za 2 roky co tam je ten blb ??? Hlavně že po zápase nezapomene říct že odehráli moc zápasů a že na to nejsou zvyklý. Ale na to se nechci vymlouvat, klasika co od něj můžeme čekat. Ať si sebere toho vepře Čuhela a vypadnou už ze Slavie, protože to co hrajou, je něco nechutnýho

Reagovat
PlackaSKS

hrajeme pořádou mrdku... žádnej systém, žádný nasazení, střídání na hovno, makal snad jen bořil a bílek. škoda se nedostal k míči, kessel vypustil cokoli co snadno nevyhrál, hušbauer jen skákal kdykoli se ho někdo dotkl, zmrhal.. ten tam někde byl? vždyt tohle přece nejde... a nebylo to rozhodně poprvé. rozhodčí pískal podle mě proti nám, ale v tomhle zápase to ani neměl zapotřebí...

Reagovat
veikko

Ani ten rozhodčí nepískal proti vám. Podle mě pískal docela dobře. Snad toho Uhrina ale vyrazí, rozšíření špičky by lize prospělo.

A mimochodem, Hušbauer a Krmenčík jsou ještě větší hova*a než Chramosta s tím simulováním.

Reagovat
PlackaSKS

u krmenčíka mi to nevadí, ten nehraje za nás. hušbauer spadne když zafouká vítr a měl by za to být trestaný. navíc hraje špatně. barák, kenia i ščuk jsou o třídu lepší. pokud vyhození uhrina bude znamenat odstavení hušbauera, víc šancí pro mešanoviče a ... systém. v podstatě jakejkoli systém, tak jsem hned pro.

Reagovat
db18

lol... proti?

Reagovat
salami

a myslíš, že pro? mně to teda přišlo dobře odpískaný, nevzpomenu si na nějakou výraznější špatně posouzenou věc

Reagovat
db18

A mezi pro/proti nic není?

Reagovat
Losinho

v naší lize ne buď je sudí s náma, nebo proti nám

Reagovat
PlackaSKS

ano, otáčel rohy, auty, pískal i menší kontatky proti nám, ale pro nás ne... nicméně jak jsem psal výše, to nemělo na výsledek v podstatě vliv. protože s tim co jsme předváděli by nám nepomohlo ani pět penalt. sestava a střídání... to bylo prostě peklo. snažil sem se mít s uhrinem trpělivost, ale tim co tam dneska předvedl u mě už taky skončil. at si vezme hušbauera a táhnout někam do divize kde budou za hvězdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, ale první poločas mi přišlo, že právě vám toho hodně připísknul a naopak Plzeň se mohla v některých rozhodnutích zlobit.

Reagovat
PlackaSKS

je to možný, logicky nejsem úplně objektivní když hraje Slavie, ale já to viděl takhle.

Reagovat
frankiefcb

i když je Ardeleánu tragéd, tak tohle zvládl dobře.

Reagovat
db18

Pro vás menší kontakty taky pískal - hlavně když to bylo na Hušbauera (ve vápně Slavie), který byl "faulován" Hořavou, ale předtím tam větší prohřešek (větší, nepíšu penaltový) předvedl jeden z dvojice Deli/Ngadeu - já bych mu spíš předhodil, že si nedokázal udržet metr...

Reagovat
PlackaSKS

za ten skok ve vápně bych hušbauera poslal do jáchymova... kdyby mu dával karty za simulace, nedohrál by poločas.

Reagovat
Miky.77.14

Říkají že mají problémy se zálohu, ale dyť jedinej schopnej Kenia věčně nehraje a nikoho pořádnýho stále nekoupili. Vlastně Ščuk, ale je zraněnej a sám na to stejně nestačí. Je tam dva roky, přivedli mu koho chtěli a jak to vypadá? Dyť to vidí každej, že nemaj systém nic. Obránci neútočí, kromě Šventa. Záloha neni a Škoda to prostě nezachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenia je zraněnej.

Reagovat
Miky.77.14

Já vim že je zraněnej, ale myslim předchozí zápasy a i minulou sezónu.

Reagovat
salami

no ale i tak nehrál dostkrát na to, že je to jedinej fotbalista v záloze

Reagovat
Kang & Kodos

Luděk Mádl ‏@LudekMadl 11 minpřed 11 minutami

Uhrinova očekávaná obhajoba k tématu mizerné kondice: Odehráli jsme nejvíc zápasů ze všech českých týmů

Ano, přesně o 1 zápas víc než Plzeň

Reagovat
Puskas

Tak štěstí pro ně, že vypadli z pohárů, budou mít síly na ligu.

Reagovat
Riviera Kid

Tohle me tak vytáčí. Sezona sotva začala a oni se vymlouvají na únavu.

Reagovat
db18

Reagovat
salami

to je fakt zoufalý

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč se naše hra vůbec nezměnila. Hlavně, že si Uhrin uvědomil, že jsme nebyli kreativní. No aby ne se středem Hušbauer, Ngadeui, Souček.. A ještě to vymlouvání se na to, že jsme odehráli "spoustu" zápasů... Vždyť máme druhej nejširší kádr v SL, tak proč tam nedal jiný hráče, když byl problém s kondicí?! Za takovýho van Kessela nebo Škodu mohl hrát dneska kdokoliv. Mimochodem, kolikrát jste za poslední dobu viděli Škodu před vápnem nahrávat? On za všech okolností střílí na bránu, ať už je v sebenevýhodnější pozici anebo má sebelíp postavenýho spoluhráče (viz dneska Zmrhal). Ještě že už je ta repre pauza.. Od nás nejlepší Švento a Souček, nejhorší právě van Kessel se Škodou.

Mimochodem, komentátoři byli neuvěřitelný.

(po čistém zákroku na Bakoše ve vápně)"..byly časy, kdy by se penalta pískala.."

(záběr na Zemana) "Podle té komedie na hlavě ho budeme dobře identifikovat" (vtipný bylo, že si pak spletl Zemana s Limberským)

"van Kesslovi dnes příliš nefungovala korporace se Škodou"

Reagovat
Azazelo RD

Limberský má komedii v hlavě, to bych komentátorům nevyčítal.

Reagovat
db18

ty vole

Reagovat
salami

ta korporace mě taky pobavila

Reagovat
salami

k tomu Škodovi, kolikrát za tenhle zápas mohl někomu nahrát na soupeřově pulce? Vždyt tm je furt sám, vubec nedokážeme doplnovat a utočíme v zoufale malym počtu lidí, my jdeme do brejku a vyrážej 2 lidi a jeden z nich je GVK, kterej neobejde hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u něj to nenízáležitost jenom týhle sezony. Začal to dělat už za Beránka, ale v tý době aspoň dával góly.. Teď nejen že góly nedává, ale ještě naše šance zadrbává, buď střelbou ze špatných pozic nebo pokusem o individuální průnik, kdy mu to první obránce soupeře většinou sebere. Viz třeba ještě jeden moment ze včerejška, kdy dostal míč před vápnem, doběhl pomalu až do rohu, a pak to nakopnul přes celý hřiště do autu. Mimochodem, s těma přihrávkama máme celkově jako tým problém. Máme nejmíň zkompletovaných přihrávek ze všech týmů ligy. Na to, že jsme chtěli hrát o titul, to není úplně dobrá statistika.

Reagovat
salami

problém je ve sředu zálohy, kterej absolutně nezvládá kontrolu hry, od dvojice Souček - Ngadeu se to snad ani nedá čekat, Hušbauer když měl hrát vedle Součka, tak byl všude jinde jenm ne na středu, pak to vypadá tak, že naše akce jdou přes kraje, kde na jedný straně bejvá schopnej Bořil, na druhý ale totálně neschopnej Mikula na becích a v záloze Zmrhal s Kesselem, který neuměj jeden na jednoho, výsledek se pak dá lehce odhadnout, se Šventem se zvedne hra i na druhym beku, ale kraje záloy zustavaj furt stejný, Škoda nehraje dobře, ale servis má opět nulovej a proto táhne k tomu tahat to sám, ale i to je Uhrinova věc, že to musí vidět a říct těm hráčům jak maj hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Uhrinova věc, to souhlas. Co se týče středu zálohy, tak tam by se nám teď skvěle hodil Hrubý, bohužel jsme ho radši poslali do Teplic.. Ještě ke Škodovi, ten se mi letos asi nejvíc líbil ve dvojici s Mešanovićem, kdy mu sklepával balony a Mešanović je dokázal líp rozehrát než Škoda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, tady je odkaz na aktualizovanou tabulku návštěvností vzhledem k velikosti stadionu, města a celkovou průměrnou návštěvnost:

http://bit.ly/prumerna-navstevnost

Reagovat
ZB 07

Ta naše čísla jsou fakt strašná..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já ti do toho nechci kecat, ale na jednu stranu dělíš počet obyvatel Prahy počtem klubů v první lize, což se může zdát fér. Na druhou stranu bys ale mohl nějak zohlednit že návštěvnost Dukla - Sparta byla přece jenom ovlivněná tím, že se hrálo v Praze a fans hostí to nemají tak daleko )je to v rámci města). Obdobně to bude asi i s návštěvností s Bohemkou a Slávií vzájemnýma špílama dalších pražských klubů.

Reagovat
Miguel19

Bez Hrošovského to nějak jde. Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
Znalec

Reagovat
C-M@ster

Už by se pomalu mohl odehrát duel se Slávií, dokud hrajou hovno...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

fakt neznám momentálně labilnější tým než Slavii. Jakmile dostanou gol,tak se sesypou. Bránění standartek tragédie.

Reagovat
Rarášek

Však se sesypali po tom, co gól dali .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

blbost, neudělat Berkovec tu minelu, tak mají v klidu bod.

Reagovat
salami

to jo, já nemám nic proti zatažení, ale když už odkopáváme, tak by to třeba i mohlo na někoho mířit, jako fakt nemám problém s tim hrát v Plzni na brejky, ale to se nedělo, žádný brejky se nekonaj, to byla prostě odplácávaná do autu/na nikoho a čekání na to až nám ho tam Plzeň mázne

Reagovat
Aldeano

Problém spíš je, že se hned snaží bránit výsledek....

Reagovat
Kang & Kodos

Nejhorší na tom je, že Petroušovi to s tim týmem komiků vyšlo, i když hrál 70 minut v deseti. Dušan s týmem, do kterýho letos vrazil hodně přes 100 mega, dostane trojku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě proti takovýhle Plzni..

Reagovat
cristiano.K.

Plzeň má lepší kádr, dalo se čekat, že převezmou iniciativu. Na druhou stranu ta absolutní rezignace po golu na ofenzivu mě taky sere.

Reagovat
ZB 07

Baník

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frankiefcb

jinak tu lahůdkovou přihrávku na první gol dával Chvěja ročník 98.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jedeme výborně. Teď hodně napoví dvojzápas ve Vlašimi a doma s Opavou. Pokud obojí vyhrajeme, tak už se o nás nebojím.

Reagovat
ZB 07

Tak sezona bude dlouhá, ale já už teď nepochybuji o vašem postupu. Petržela je opravdu muž na správném místě a zatím to vypadá, že pro vás bude druhá liga jen takovou pohodou procházkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu, stačilo prohrát s Třincem, se kterým jsme do 80-minuty prohrávali 0:1 a mohlo to vypadat úplně jinak.

Reagovat
ZB 07

To ano, ale už jen kvůli atmosféře mi přijde, to vlastně říkal i Blažek z Frýdku, že si zápasy k vám/s vámi jezdí užít, než aby nějak počítali s bodovým ziskem..hrajete prostě dominantní roli a věřím, že si pro postup v klidu dojdete..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo. Navíc, jakmile se ti hráči ještě více sehrají, bude to úplný válec. Uvidíme, nejvíce nás prověří zápasy s Opavou nebo Budějkama. Každopádně, v něčem je ta 2.liga dobrá. Člověk si zase užije výhry..

Reagovat
ZB 07

Hlavně ty Budějky musíte dát, ty v lize fakt moc nechci..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi nemluv. Doufám že půjdeme nahoru my a Opava.

Reagovat
pawelFCB

Idealni scenar by byl postup Baniku s Opavou,ale nevim,zda jsou v Opave prachy na to,aby se tam hrala prvni liga. Stadion maji dobry,majmi fanousky..byl by to uricte vetsi prinos pro ligu,nez Znojmo ci Budejovice. Misto Opavy jedine Olomouc,ale ta je ve srackach,ze bude zrejme rada,kdyz skonci v prvni petce.

Reagovat
ZB 07

Radši než Sigmu to Znojmo..tam si té ligy budou aspoň vážit, i když třeba fanouškovská základna tam není přiliš velká..a měl bych to blízko..

Reagovat
pawelFCB

Tak klub jako je Sigma do ligy bezesporu patri. Tedka vyhrali ve Vlasimi 1:0 a muzou se od toho odrazit. Ale kdyz mas v klubu vedeni ve slozeni Minar a dalsi... tak se ani nedivim,ze je Olomouc tam,kde je. Si jeste opamatuji,jak se smali fanousci Olomouce nam,kdyz jsme byli ve srackach...karma

Reagovat
ZB 07

Jojo Ale jinak bych taky v lize radši viděl Sigmu než třeba Příbram, jenže třeba loni tu ligu nijak neoživili...jezdilo s nima pár desítek fanoušků a jimi předváděnej fotbal byl opravdu příšernej...a ani letos mi popravdě zatím nijak nechybí..

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týče té atmosféry, to musí být pro hráče zvyklé max na 2000 lidí asi bomba no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně po dloooouhé době nejsme v 60.minutě unaveni a vydržíme celý zápas. Asi jim dal Petržela v přípravě fakt zabrat

Reagovat
ZB 07

To asi ano, i když zčásti to je i tím, že FNL je kvalitou v porovnání s 1.ligou úplně jinde..

Reagovat
smazaný uživatel

To možná jo, ale zase kondičně bych v tom tak velký rozdíl neviděl. To spíše v technice a herních věcech.

Reagovat
ZB 07

Kondičně možná ten rozdíl není tak velký, ale tým, který si umí přihrát třikrát za sebou, v té lize musí hrát nahoře, protože ta kvalita hry slabších týmů tam je opravdu otřesná...škoda, že jak jsme tu ligu hráli my, tak jsme se té hře přizpůsobili a kdyby nám nebyl umožněn postup ze 4.pozice, tak se tam trápíme doteď..

Reagovat
Puskas

Líbil se mi Vlasta: "Vedeme doma 2:0 a kluci začnou zdržovat, úplně mi pokazili celý zápas."

Reagovat
salami

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

a halvně vyjádření k Neradovi. Dá dva goly, Vlasta pochválí, ale zároveň se ho snaží udržet bay nelítal v oblacích a makal.

Reagovat
Wat

Nerad dvakrát skóroval? Tak to je bomba, jen ať maká.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš ale, že na něj máme opci?

Reagovat
Wat

Bohužel, ale já ho mám rád jako fotbalistu, v Jihlavě dával důležitý branky a herní projev měl taky sympatickej, bohužel mu nikdy pořádně nevěřili trenéři, takže nemohl ukázat 100%, co v něm je... Budu rád, když se mu bude dařit, klidně i v Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Hokaido

Tohle Dušo bohužel nejspíš neustojí

Reagovat
Godwinson

Tak tohle asi říká víc než by mělo

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram posiluje do záchranářských bojů

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt sebranka.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Wat

To je neskutečný!

Reagovat
Bex5

tohle mi připomíná, jak Sparta angažovala ... Krula to byl?

Reagovat
Blasphemer

Uhrin Když si vzpomenu, jak ho náš kotel po vyhazovu "podržel", dělal chorea a několik zápasů skandoval jeho jméno...

Reagovat
Kang & Kodos

V pořádku. Já jsem s Dušanem poslední tři roky skoro bez výhrad spokojenej.

Reagovat
Blasphemer

Jo, proti Spartě byl na něj vždycky spoleh, nedokázal vyhrát ani jednou.

Reagovat
Kang & Kodos

Loňský derby je jediná vada na kráse. Ale já si vzpomenu spíš na to, jak plzeňákům naordinoval syrový maso řízlý párnem, a dohrával na Letný v devíti.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to jsem byl na Letný poprvý. A jen tak na to nezapomenu.

Reagovat
Blasphemer

O když Hořava jí tenkrát asi nemusel. Ale Ďuriš každopádně jo.

Reagovat
Blasphemer

*dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A jak se nám za to dneska odvděčil.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.facebook.com/superslavia

Vlivná skupina fanoušků napsala další otevřenej dopis, tentokrát samotnýmu luftjardovi. Toto není sranda, pozor!

Reagovat
Blasphemer

pane inžynýre

Reagovat
Kang & Kodos

Jednu věc jim upřít nemůžu - vyhazovali Uhrina, ještě než to bylo (bude) mainstream

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

"Podle Dušana Uhrina byl Anderlecht "těžký soupeř". Přitom má skoro stejný koeficient jako Sparta a jen o trochu vyšší, než Plzeň. Tak jak chceme hrát o titul, když od RSC dostaneme šestku?"

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takový idioti.

Reagovat
cristiano.K.

jak tady do toho může někdo tahat koeficient Anderlecht má několikrát větší rozpočet a těžký soupeř to byl, to si zas nemusíme nic nalhávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Realita

OT: Ty reklamy na Clavin, jak se tam chlemstá ten čert s tou červenou palicí, jak ty holky říkaj, že raději postojej, co tím myslej? Jakože dvojsmysl na to, že jemu stojí nebo co??

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Panic lvl 999

Reagovat
Realita

co? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Realita

Frigid :DDDDD

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
cristiano.K.

to je realita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

né, je to myšlený tak, že to má na první pohled vypadat, že to jsou holky, ale ve skutečnosti jsou to lejdy boyové (viz Thajsko) kterejm postojí

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

vysvětlí mi někdo z Plzeňáků proč hraje Bakoš na úkor Krmenčíka, kterej pak ještě navíc střídá Ďuriše?

Reagovat
Miguel19

Je to Slovák.

Reagovat
Blasphemer

Gino zatím nejlepší winger v lize

https://s9.postimg.org/77e1fvuov/van_kessel_buntes.png

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi pomáhat nemusí. :)

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

vypomahat nerovna se litat jak curak a branit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Uhrin končí. Toto se líbí Martin Pulpit.

Reagovat
Didier Drogba

Vždyť je neodvolatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,

pls o jednu odpověď do dotazníku.

http://www.survio.com/survey/d/V5L8L5U9E5N5T9L3D

Díky.

Reagovat
pawelFCB

https://www.youtube.com/watch?v=zXySEvvHMfA Nejlepsi jak Safarcik" V horizontu dvou let chceme hrat evropske pohary" vzpetne ty jeho prohlaseni pobavi..

Reagovat
Znalec

konečně jsem zjistil jak vypadaj šafarčík a brabec a člověk na první pohled řekl, že větší zmrd bude ten brabec a hle, zdání někdy klame

Reagovat
smazaný uživatel

Na první pohled jo, ale osobně je Brabec mnohem větší sympaťák..

Reagovat
pawelFCB

Tak to teda vubec, Safarcik je od pohledu daleko vetsi zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to se ti zdá teďka. Ale na začátku vypadal Šafarčík opravdu jako milý pán..

Reagovat
pawelFCB

To je mozna pravda,alr Brabec na me odzacatku teda pusobi lepe,i id pohledu mi pripada jakoo vetsi sympatak. Ackoliv dobere,ze na fb od Baniku se uz neresi v komentech dluhy a existence klubu,ale fandeni,sady dresu a dalsi malicherosti...oproti minulym rokum je to pozitivum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi malichernost.

Reagovat
ronaldik

vzpětně

Reagovat
pawelFCB

zpětně no, psát na mobilu je zlo. Jako by ses ty nikdy nepřeklikl.

Reagovat
monty25

Kdo neviděl Dohráno a nechce se mu čekat na večerní reprízu (v popisku videa jsou i časy jednotlivých zápasů)...

https://www.youtube.com/watch?v=VkPtEPEEqsg

Dobře se na to kouká, když oba moje oblíbené kluby vyhrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě není dohráno. Tak k čemu nějaké Dohráno?

Reagovat
monty25

Váš problém, že hrajete v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je problém "Dohrána" a ne náš.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

on to tam nahral i v celku jo ...kazdopadne vcera sem ho videl cely v tv

Reagovat
Rarášek

Přikryl, Bednář, Hušbauer

Reagovat
db18

Tak Bezjak, po kterým šilhala i Sparta, nakonec odešel do Darmstadtu.

Reagovat
ZB 07

Zlín super, 1.místo!!! krásný výkon, super návštěva, snad na to navážou i po repre pauze..

Reagovat
lada.sp

Pokud budou první dlouho,tak jim to v zimě Sparta, Plzen, MB a Slavia rozeberou aby jim ubyla konkurence..

Reagovat
ZB 07

Toho se bojím no.. ale tak aspoň si vydělaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ještě Brno nahoru a se Zlínem do pohárů.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že pro ligu by bylo jedině dobře, kdyby oba tyto týmy sestoupily, a nahradily je kluby jako ČB nebo Žižkov.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně. Hlavně ty CB by lize strašlivě pomohly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Zlínu ty poháry moc přeju. Hlavně kvůli tomu, že tam proti někomu z Německa nebo Itálie naběhne 40letej Hubáček, o to nechci přijít.

Reagovat
Greny

http://www.transfermarkt.de/tomas-poznar/profil/spieler/81979 to je asi blbost , kdyždnes jeste hrl? nebo že by jim Plzeň počkala jeste pro zápas s Karvinou

Reagovat
db18

Tam se dost unáhlili s tím článkem... http://www.transfermarkt.de/fix-pilsen-verpflichtet-poznar/view/news/247858

Spíš to vypadá, že nepřijde, protože neudáme Ďuriše (dost mne překvapuje, že po něm nejde Vrba, Ďuri byl jeho miláček)

Reagovat
Losinho

O co, že už má Zlín nahráno víc bodů, než zvládne za celý jaro?

Reagovat
db18

Asi o Vukiho s Diopem. (možná ještě Jugasem, podle toho, jak moc se ještě bude dařit)

Reagovat
andrew96

Ty vole, Zlín to ze záchranou myslí fakt vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať mi nikdo netvrdí, že Diop nehrál XiXaua..

http://media.port-network.com/picture/instance_1/15418_1.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

a já furt, koho mi připomíná

Reagovat
Znalec

nejšťastnější lidi na světě v těch savanách .... těžká závist z mojí strany

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma má údajně peníze tak dokonce roku a začíná kolem ní kroužit šišlavý prajz Had, nevíte o tom někdo něco?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=8cbxN0Tz3RI

Zítra 14:00, tiskovka, podle všeho živě.

Reagovat
Bex5

Asi tušíme, co přijde. Ale taky by se mohlo stát, že na Spartě uklízečka přišla do jiného stavu a Křetínský se teď bude marně snažit zjistit, který z vašich 8 vrcholných manažerů v tom má prsty.

Reagovat
smazaný uživatel

No tušit můžu hodně věcí, ale u nás nikdo neví. Příchody? Rosický, Kadlec? Nebo třeba představení nového sponzora? Uvidíme, ale celkem se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Prstama se to nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme se dockali sem zvedavej jak se zvednou navstevy

Reagovat
smazaný uživatel

cca vo 500.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupujete Diopa po dnešku, jo?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

oznámení Dušana Uhrina ml. jako nového trenéra

Reagovat
Losinho

Stažení Jiráčka z Jablonce a Pulkrab s Čermákem na hostování

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele