Česká liga - souhrn 18. kola

24.02.2017, 19:56, aktualizováno 27.02.2017, 18:53
Komentáře a souhrny
Mladá Boleslav se rozešla s Teplicemi nerozhodně. Slavia rozstřílela Příbram a posouvá se na čelo před Plzeň, která si ze Zlína odváží pouze bod za bezbrankovou remízu. Sparta na celé čáře vyhořela v Jablonci. Sobotní odpoledne na góly obecně bohaté nebylo. Jihlava na úvod kola porazila Hradec a bodově se na svého protivníka dotáhla...

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:1

27.02.2017 17:00

Góly: 23. Jakub Nečas - 64. Marek Červenka

Mladá Boleslav si v dohrávce kola připisuje další bod za nerozhodný výsledek 1:1, tentokráte s Teplicemi. Domácí sice po prvním poločase vedli zásluhou Jakuba Nečase, ale konečné slovo měl Marek Červenka.

Prvních dvacet minut utkání nenabídlo divákům zhola nic. Ve 23. minutě ale nastal zlom, neboť domácí šli do vedení. Zničehonic se dostal k balónu Jakub Nečas, který využil zaváhání Vondráška a povedenou ranou překonal brankáře Grigara. O několik minut později se dostal do slibné příležitosti Vukadinović a po něm na druhé strané pálil nepřesně Tomáš Kučera. O něco nebezpečnější byla ale Mladá Boleslav, Vukadinoviče v další tutovce vychytal Grigar a vzápětí z rohového kopu hlavičkoval těsně mimo stoper Da Silva.

Mladá Boleslav vedla po prvním poločase 1:0, takže na tahu byly ve druhém dějství Teplice. Žádný nápor hostů se ale nekonal. Naopak v 52. minutě nebezpečně pálil Vukadinović, ale Grigar tentokrát zasahovat nemusel. Ze strany Teplic to rozhodně na žádné vyrovnání nevypadalo, Mladá Boleslav je do ničeho nepouštěla, přesto došlo v 64. minutě na vyrovnání. Na dlouhý pas za obranu si naběhl Hora a celou akci ještě vyšperkoval přesnou přihrávkou na Marka Červenku, který překonal brankáře Šedu. Po hodině hry se tedy začínalo odznova.

A šance byly na obou stranách. Fillo pálil jen do připraveného Šedy, zatímco Magera na druhé straně netrefil branku. V 76. minutě byly Teplice blízko obratu, ale Kučerovu ránu i dorážku Hory skvěle zlikvidoval Šeda. Zároveň šlo o poslední zajímavý okamžik v celém utkání. Mladá Boleslav si tak rozdělila body s Teplicemi 1:1.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha 3:1

26.02.2017 17:30

Góly: 9. Mirzad Mehanović, 20. Mirzad Mehanović, 87. Ondřej Mihálik - 90+3. David Lafata (pen.)

Čtyři góly v Rostově a nyní tři góly v Jablonci. Sparta prožila další kolaps a cílová stanice jménem titul se výrazně vzdálila. Jablonec předvedl kompaktní výkon a víceméně všechny své příležitosti proměnil. Dvakrát se prosadil Mehanović a jednou Mihálik. Kosmetickou úpravu provedl v nastavení z pokutového kopu Lafata.

V úvodu zápasu charakterizovala obě strany snaha, ale většina akcí končila před pokutovým územím. Sparta se nicméně dostala do komplikací už v deváté minutě, kdy prohrál hlavičkový souboj obránce Kadlec a Mirzad Mehanović pohotovou volejí poslal Jablonec do vedení. Inkasovaný gól Spartu paralyzoval a o pár minut později přišel další zásah. Pospíšil šajtlí vyzval Mehanoviće a ten na malém vápně zvýšil na 2:0.

Sparta byla v prvním poločase bezzubá. Ve druhém dějství sice převzala iniciativu, ale byl to opět Jablonec, kdo mohl udeřit. Útočník Doležal ale trestuhodně netrefil prázdnou branku. Až pak začaly přicházet i šance Sparty. Konaté z nadějné pozice přestřelil a proti Sáčkově technické ráně zasáhl brankář Hrubý. Letenští se usadili na polovině domácích a také se dožadovali pokutového kopu. Obránce Hybš byl v šestnáctce "zahákován", ale sporný okamžik sudí jako penaltu neposoudil.

S přibývajícím časem Sparta otevírala hru a Jablonci se naskýtaly možnosti rychlých protiútoků. V 85. minutě z rychlého brejku unikl Mihálik, před Kadlecem zasekl, ale skvěle zasáhl Koubek. Jablonec nicméně zůstal u balónu a po rohovém kopu se k míči dostal znovu Mihálik a pěknou střelou pod břevno pojistil jablonecké vítězství. Poslední slovo měla nakonec Sparta, už v nastavení byl faulován Václav Kadlec a nařízenou penaltu proměnil David Lafata. Poté sudí okamžitě zápas ukončil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slavia Praha 1:8

25.02.2017 19:15

Góly: 59. Josef Divíšek - 8. Milan Škoda, 17. Jan Sýkora, 29. Josef Hušbauer, 55. Michael Ngadeu, 61. Muris Mešanović, 73. Michael Ngadeu, 78. Michael Ngadeu (pen.), 82. Jan Bořil

Česká nejvyšší soutěž bude mít po 18.kole nového lídra. Pražská Slavia předvedla demonstraci síly a nešťastnou Příbram rozdrtila výsledkem 8:1. Hattrickem se blýsk kamerunský šampión Michael Ngadeu, ale řádili i jíní, zejména dvorní nahravač Jan Sýkora. Prosadilo se i tradiční duo Škoda s Mešanovičem.

Mohli bychom to nazvat "vražděním neviňátek", Slavia svého soupeře totálně rozcupovala a dokonale využila bezbrankové remízy Plzně. Nesmíme ale zapomínat, že Viktorka má stále jedno odložené utkání s Bohemians k dobru.

Příbramští chtěli navázat na poměrně dobrý výkon ze hřiště Viktorie Plzeň, ovšem Slavii vůbec nestačili a už po půlhodině hry bylo takříkajíc hotovo. Slavia sice mohla po hlavičce Treglera inkasovat, ale to se nestalo a pak už na její konto naskakovala jedna branka za druhou. Po Sýkorově přesné přihrávce se v šestnáctce prosadil Milan Škoda a jen o chvíli později sám Sýkora hlavičkou zvyšoval na 2:0. Příbram byla pod velkým tlakem a po půlhodině hry zvyšoval už na 3:0 Josef Hušbauer. Dalšímu besnění byli domácí do konce poločasu ušetření, ale ve druhém dějství se vrátilo takřka dvojnásob.

V 55.minutě si na rohový kop naskočil Michael Ngadeu a skóre se začínalo formovat do podoby debaklu. O chvíli později sice povedenou akcí snížil střílející Josef Divíšek, ale to bylo jen dráždění hada bosou nohou. Jen o dvě minuty později přidal další přesnou přihrávku Sýkora a také Muris Mešanovič se zapsal mezi úspěšné střelce.

A stále to ještě nebyl konce. Čtvrthodinu před koncem zvýšil křižnou střelou na 6:1 Michael Ngadeu a za dalších šest minut dokonal čerstvý africký šampión hattrick. Lupták totiž ve vápně fauloval Tecla a Ngadeu dostal příležitost zahrávat pokutový kop. Kamerunectoho využil, hattrick neodmítl a zvýšil na 7:1. Poslední slovo měl obránce Bořil, který využil přesného centru Zmrhala a uklidil balón do prázdné branky. Slavia potupila Příbram osmi brankami a je novým lídrem.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Viktoria Plzeň 0:0

25.02.2017 17:00

Góly: -

Také ve Zlíně diváci neviděli ani jednu branku. Šlágr kola sice šance nabídl, ale předvedli se oba brankáři, Dostál s Kozáčikem. Každopádně výsledek 0:0 je pro Viktorku ztrátou, pokud totiž Slavia vyhraje v Příbrami, půjde do čela.

Aktivněji vstoupili do utkání domácí, Viktorka se nezvykle bránila, ale žádné z šancí neskončily gólem. Diop v klíčový moment nezkrotil balón a Živulić střílel vedle. Ve 30.minutě zase zkazil radost domácímu týmu zdvižený praporek a Jugas pro změnu Kozáčika zblízka nepropálil.

Až ve 32.minutě se v nadějné pozici objevil Poznar, byla to vůbec první šance Plzně v zápase, ale skvěle zasáhla obrana, která Poznara na poslední chvíli odzbrojila. V nastavení první půle ještě zahodil další šanci Jugas a více už se nestalo. Viktorka nesehrála vůbec dobrý poločas, ale Ševci svých příležitostí nedokázali využít.

Zlín každopádně pochopil, že aktivitou mají na to, aby Plzeň srazili na kolena. Pořádně nahecovaný vlétl do druhého poločasu a Viktorka jen s obtížemi neinkasovala. Proti Živulićově ráně skvěle zasáhl Kozáčik a Diop jen o minutu později orazítkoval břevno! Ševcí zkrátka pálili jednu šanci za druhou a to je mohlo vyjít draho. Po hodině hry totiž Viktorka málem udeřila. Po Petrželově centru byl ve stoprocentní pozici Hubník, ale ani jeho šance gólem neskončila.

A zahazovalo se dále, branku odmítli Diop s Holíkem, i v nastaveném čase Krmenčík, jehož vychytal Dostál. Právě oba brankáři byli nakonec ústředními postavami bezbrankového zápasu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 0:0

25.02.2017 16:30

Góly: -

Vršovický Ďolíček za devadesát minut branku neviděl a pro domácí je to vzhledem k výkonu na Spartě velké zklamání. Nehrál se vůbec špatný fotbal, šance byly k vidění na obou stranách, ty největší spálili Havel a Tetteh.

Slovácko se muselo na trenérské lavici obejít bez potrestaného Stanislava Levýho, ale s tímto handicapem se celek z Uherského Hradiště popasoval dobře.

Utkání začalo šancemi na obou stranách. Tu vůbec první mělo Slovácko, Civić ale zblízka nedokázal překonat brankáře Berkovce. Vzápětí na druhé straně střílel z vyložené pozice nad Dominik Mašek. Mnozí možná očekávali větší aktivitu v podání Bohemians, musíme ale potoknout, že Slovácko bylo na hru Klokanů velice dobře připravené. Po Koného hlavičce musel opět zasahovat Berkovec. Po půlhodině hry musely oba týmy sáhnout ke střídání, protože se nepříjemně srazili Krch s brankářem Berkovcem. Do branky Klokanů se postavil náhradník Fryšták a místo Krcha vyběhl na trávník Šmíd.

Vyrovnaná partie se přelila i do druhého poločasu. Opět byly k vidění šance na obou stranách. Navrátil střílel vedle a proti Kavajevovi předvedl skvělý zákrok brankář Heča. Po hodině hry se blýskl krásnou akci Milan Havel a Heču zachránila branková konstrukce! Daníček zase pálil těsně vedle, takže Fryšták nemusel zasahovat.

Necelých pět tisíc diváku viděli fotbal nahoru dolu a v pořádném napětí byl i trenér Stanislav Levý. Jeho svěřenci mohli klidně vyhrát, ale Tetteh z tutové pozice přestřelil. Poslední gólový okamžik nabídla 88.minuta, kdy Kavajev neprostřelil Heču. Bohemka se tak rozešla se Slováckem mírně 0:0.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 1:0

25.02.2017 16:00

Góly: 80. Jakub Řezníček

Zbrojovka se po delší době může radovat z domácího vítězství a rovnou důležitého. Konfrontace s Libercem totiž byla přímým bojem o záchranu. Tu přiblížil domácím střelec Jakub Řezníček.

První vážnější moment zápasu přinesla 13. minuta a krásná práce Ashira, po které pálil z první Lutonský, avšak brankář Dúbravka předvedl dobrý zákrok. Nebezpečí tím nebylo zažehnáno a z následného rohového kopu hlavičkoval nad Kijanskas. Liberec se předvedl až ve 27. minutě, obrovský závar před Melichárkem ukončil až avizovaný ofsajd. Poté už opět útočilo především Brno. Řezníček nejprve střílel vedle a ve 44. minutě po Zavadilově centru orazítkoval břevno! Zbrojovka měla více ze hry, ale poločasové skóre zůstalo nerozhodné 0:0.

Aktivita domácích pokračovala i po změně stran, Ashiru odcentroval na Řezníčka a jeho hlavičku lapil Dúbravka. V další velké šanci se ocitl Lutonský, z voleje ale těsně přestřelil branku. Liberec se víceméně jenom bránil a směrem dopředu nebyl vůbec nebezpečný. Zbrojovka svojí územní převahu dlouho nemohla zužitkovat, nakonec se to ale povedlo. Deset minut před koncem utkání poslal do šestnáctky centr Zavadil, následně ho Pavlík vrátil na malé vápno a Jakub Řezníček poslal Zbrojovku do zaslouženého vedení.

Slovan měl deset minut na to, aby s výsledkem něco udělal. A šanci na to měl. Pět minut před koncem vychytal volný přímý kop Potočného Melichárek a dorážka Ševčíka mířila mimo tři tyče. Více než Liberec hrozili v nastavení z brejků hráči domácího celku, ovšem výsledek 1:0 pro Brno už se nezměnil.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - MFK Karviná 0:0

25.02.2017 13:30

Góly: -

Fotbalisté Dukly doma na Julisce nenašli recept na defenzívu Karviné a jenom remizovali 0:0. K vidění byla celá plejáda obrovský šancí, Olayinka dokonce orazítkoval tyč, ale diváci zkrátka gól neviděli.

Dukla měla převahu a velkou, jenomže obranný val v čele s brankářem Laštůvkou zůstal nepokořen. Domácí se mohou zlobit jen sami na sebe, neboť tolik šancí, co promarnili, se hned tak nevidí.

Kdyby Dukla po první čtvrthodině vedla 2:0 nebo 3:0, nikdo by se asi nedivil. Olayinka, Podaný a Mustedanagić měli jedno společné: fantasticky je vychytal Laštůvka. Karviná byla pod tlakem celý první poločas a v podstatě jen přežívala jednu zahozenou šanci za druhou. Trenér Jozef Weber moc dobře věděl, že tohle je čekání na gól a už v prvním poločase se rozhodl střídat. Hře Karviné to ale nepomohlo.

Také po změně stran byla územní převaha Pražanů drtivá. Olayinka dokonce v 62. minutě orazítkoval tyč. Karviná toho směrem dopředu moc neukázala, až čtvrthodinu před koncem vystrašil domácí obecenstvo rovnou dvakrát Budínský, ani v jednom případě však síť nerozvlnil. Na druhé straně přestřelil z jasné pozice branku Holenda a to podtrhlo vešekrý zmar domácích. I kdyby se hrálo ještě do zítra, Dukla by snad branku nevstřelila. Karviná tak získává velice cenný bod.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové 3:1

24.02.2017 18:00

Góly: 23. Dāvis Ikaunieks, 27. Dāvis Ikaunieks, 35. Pavel Dvořák - 52. Jakub Šípek

Boj o záchranu se dramatizuje. Vysočina zvládla důležitý záchranářský souboj s Hradcem a po výsledku 3:1 se bodově dotáhla právě na Votroky, ale také na Liberec a Zbrojovku. Domácí rozhodli o výhře už v prvním poločase, ve kterém vstřelili všechny tři branky.

Vysočina se do svého soupeře pustila s velkou chutí a Ottmar si připsal první zákrok už ve 4.minutě, po hlavičce Rabušice. Na druhé straně vyzkoušel Hanušovu pozornost Schwarz. Ve 24.minutě Jihlava odstartovala Jihlava ofenzivní smršť, která nakonec byla rozhodující. Davis Ikaunieks nejprve předvedl výbornou práci v pokutovém území a střelou podél golmana Ottmara otevřel střelecký účet utkání. A hned tři minuty na to tentýž hráč využil perfektního Urblíkova pasu za obranu a pohotovou střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Hradec se ze dvou slepených gólů nemohl vzpamatovat a ve 35.minutě přišel už třetí úder. Pavel Dvořák dostal až příliš mnoho prostoru i času a přesnou střelou zajistil tříbrankový rozdíl. Od čtvrté branky v rozmezí pouhých patnácti minut uchránil hradecké skvělým zákokem Ottmar.

Pro trenérský štáb Votroků toho bylo příliš a tak už ve 39.minutě došlo k prvnímu střídání, kdy Mudru nahradil Žondra. Hradci to ale k žádnému zlepšení nepomohlo, těsně před přestávkou zazdil další velkou příležitost nepolapitelný Ikaunieks.

Jihlava vedla po prvním poločase vysoko 3:0 a byla blízko důležitým třem bodům. Hradec však situaci nevzdával a jeho snahu ještě vydatně podpořila rychlá kontaktní branka. Martanův milimetrový pas využil Jakub Šípek. Hradec ožil a Šípek měl zanedlouho na kopačce druhý gól, jenomže to by musel trefit zařízení.

V závěrečné fázi utkání nadělal Hanušovi starosti z těžké pozice Žondra a neméně zajimavá byla i přízemní střela Trubače, po které si Hanuš připsal další úspěšný zákrok. Vzrušivé momenty přineslo i nastavení, každopádně výsledek 3:1 se už beztak nezmněnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18125140:1341
2.Viktoria Plzeň17124127:940
3.Sparta Praha18105332:1635
4.Fastav Zlín1896327:1833
5.FK Mladá Boleslav1886430:2030
6.FK Teplice1866620:1724
7.MFK Karviná1865723:2723
8.FK Jablonec1756626:2621
9.Dukla Praha1855823:2220
10.1. FC Slovácko1848620:2520
11.Zbrojovka Brno18310521:2919
12.Bohemians Praha 19051754815:2319
13.Slovan Liberec1837811:1816
14.Vysočina Jihlava1837814:2616
15.FC Hradec Králové17511118:3116
16.1. FK Příbram18231313:409

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (971)

Přidat komentář
db18

Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rozhodně nebyl jeho rukopis.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

moje nejoblíbenější část vejce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

*vejcete

Reagovat
smazaný uživatel

vajca

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

jako mořete

Reagovat
ronaldik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Michel de Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Underrated!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
rufus

Reagovat
hefy

Reagovat
pepinho2

A to jsem si myslel, že 0-3 gólů je jistota

Reagovat
ZB 07

Hm, tabulka se nám pěkně zamotává, od 8.místa dolů může sestoupit snad úplně každej.

Reagovat
Kaspar

karvinou bych taky jeste pocital

Reagovat
ZB 07

Ti už to podle mě zvládnou. I když stát se může cokoliv...

Reagovat
vanGomm

Podle mě už stačí Karviné k záchraně 2 výhry a to ve 12.kolech zvládnou.Příbram pokud dnes se Slavii prohraje tak by měla vlastně definitivu a hrálo by se už pouze o toho kdo bude tím druhým.Abonentů by bylo 8,ale vypadá to,že tím kdo má o sestup největší "zájem" je Hradec Král.

Reagovat
ZB 07

A Liberec

Reagovat
Greny

Jablonec nemuze

Reagovat
meno

Příbram taky ne

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
Cumel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Euphael

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pujdou s Hradcem

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Znalec

Reagovat
Uwe háže buly

Tak Hradec musí.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nerekl. Pribram je jasna a s ni pude bud hlava nebo orel. Leda ze by Liberec zahvezdil.

Reagovat
Rarášek

Tak čau Bořku ..

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec podle očekávání. Příští sezonu další postup

Reagovat
smazaný uživatel

jo-jo

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tolik pohárů nemá ani Sparta

Reagovat
Aldeano

Nejhorší na 1ize nyní je, že ani nejde napsat, že potom co předvádí teď Hradec nebo i další, tak sestoupí. Protože takhle hraje až na vyjímky celá druhá polovina tabulky.

A to po sportovní stránce ve FNL snad není taky tým, který by mohl říct, že hned následující sezónu zase nebude hrát o udržení...

Reagovat
db18

Baník by nemusel. U těch dalších už je teď jasný, že zase hned spadnou.

Reagovat
Aldeano

Pokud v létě vymění půlku kádru, tak by nemusel, ale snad jen za tohohle předpokladu

Sigma bude ráda, když vůbec přežije do léta, těch 16 týmů je vážně hodně...

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 hrace a budeme do 10.mista v pohodě..

Reagovat
Aldeano

Nemam nic proti, ale když jsem viděl v letošní sezóně některé vaše zápasy plus některé výsledky, tak herně to moc hitparáda nebyla a jak jsem psal, ikdyž někdo FNL dokonce drtí, nemusí to absolutně nic znamenat pro 1igu, ta propast je prostě strašně velká a hlavně uplně zbytečně.

Možná se dá naopak i napsat, že když by z FNL postoupil tým ze středu tabulky, tak s 2-3 hráčema navíc by taky mohl být vyrovnaný pro Hradec nebo letošní Brno, protože v lize nemá hned několik týmů, nejen 2 sestupující, podle mne co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Bida to byla hlavne venku, doma sme to drtili jak herne tak i vysledkove. Po zimnim posileni by se to vse jeste melo zlepsit...

Reagovat
smazaný uživatel

No jak píše Cukroušek, doma jsme až na Olomouc víceméně každého poměrně v pohodě přejeli. Výsledkově to ale nešlo někdy vidět, protože jsme měli strašný problém s produktivitou.

Každopádně, já se spíše opírám o to, že momentálně pro nás už není problém přeplatit hráče a kupovat hráče, kteří budou i nadprůměrní v lize. To ukazuje i to, že jsme sem dostali Hrubého nebo Jakubova, o které byl zájem i v lize. A prý dost velký. Ale tak zatím nejsme ani v lize, takže se ještě nechci pouštět do nějakých odhadů. Opava, Sigma a Budějky ještě budou hodně kousat.

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Tomu říkám poločas snů! Davis vypadá, že se přeci jenom vrátí do formy, ve které přicházel, což mě těší asi úplně nejvíc.

Reagovat
Rišan

Stále věřím, že se Jihlava v lize udrží - ne proto, že ji tolik fandím ale že si sestup prostě nezaslouží. Ještě víc mi záleží na Liberci, po všem co v minulých letech v lize i pohárech dokázal by jeho případný sestup byl opravdu krutou ranou. Naopak bych se klidně rozloučil třeba s takovou Karvinou. Při neustálých změnách ve složení týmů, výměnách trenérů aj. se však 13 kol před koncem těžkou předpovídá.

Reagovat
Figi

Karvina se musi udrzet. Hraje dobry fotbal a jeste maji Krasny stadion. Dolu at jde Hradec, Jihlava, Pribram.

Reagovat
Posledni Kovboj

ten pocit, kdyz ti da gol Pavel Dvorak

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Wat

Proti svejm umí.

Reagovat
ratusek

Tak první půle dost dobrá. Druhá trapná. To měl být od Hradce tlak? Tam nelítaly centry, rychlé příhrávky a prostě nic. V utoku věž a oni to nevyužijou Jihlava brání v 11 taky dost naivně ale na tragikomickej Hradec to stačilo. O těch brejcích psát nebudu, to byl vrchol trapnosti. Takže skore dobrý, byly vidět goly ale fotbalovost od obou týmů na urovni 2.ligy až na Ikauniekse, Šípka a asi ještě 2 hráčů

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

což mi připomíná, že už jsem dlouho nebyl na Slavíně, nevíš jak se daří Pepimu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtít za to třeba i 5 korun je neskutečná zhovadilost.

Reagovat
Kang & Kodos

Já třeba částečně chápu, že když jim tolik kurvili život komunisti, tak to moc nechce prodávat jinejm komunistům (zjednodušeně). Ale i tak mi to celý přijde jako přiživování se na jménu svýho táty. Navíc on tyhle blbosti nedělá poprvý.

Reagovat
meno

Poslední žijící Bican a já se ani nedivím. Vždycky, když je s ním rozhovor je mi z něj normálně zle...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce to prodávat jinejm komunistům (tahle dedukce každej číňan = komunista mě teda taky pěkně sere), ale kdyby mu dali 500k, tak už by mu komunisti nevadili. Fakt charakter

Reagovat
Kang & Kodos

To je fakt no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej zmrd no.

Reagovat
Snatus

Jo, má vlastně dát jméno svého otce zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vždyť je to sakra velká čest, propůjčit své jméno stadionu. Jen typická zasraná česká nátura hned ve všem vidí korunky. Někdy mi přijde, že máme v očích symbol dolaru jak to měl kačer Donald vole.. hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nechápu, že nechtěl jméno spojit s pravicovou nomenklaturou a Tvrdíkova parta,což jsou ještě 3x větší zmrdi,tak mu nevadí. Tady někomu čínský prachy voní víc než Dočkalovi nebo je to zasranej komouš

Reagovat
Snatus

Blbost, každý na Světě vidí peníze jen na prvním místě, nejsme žádné specifikum. V tom rozhovoru to říká naprosto přesně,říkáš velká čest, a kde byla čest a úcta lidí, když Slavie dělala Bicanovým problémy?

Reagovat
Uwe háže buly

Já bych si řekl o víc teda

Reagovat
Aldeano

Tak podle toho jak s ním jednají...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele on měl problémy snad s každým vedením, to není jenom o Tvrdíkovi.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky u vás každý vedení ze posledních bůhví kolik let stálo za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale nechat kvůli tomu odstranit fotku Pepiho z Edenu, vzít si zpátky trofeje, co Slavii daroval a pak je prodávat za 2M, a dokonce nechat seškrábat znak Slavie z jeho hrobu, kterej Slavia dokonce platila, to je fakt dno.

Reagovat
Aldeano

Co na to říct, prozřel.

Reagovat
Kang & Kodos

To poslední jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

To je luxusní zmrd ten chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal je druhej ovčí mluvčáček, dokonalý příklad toho, že žijem v době post-faktické. Zasranej kolaborant jako Zeman, oběsit oba

Reagovat
patas92

Lol, to je dobrý žebrák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Jo, já neříkám, že je mi sympatický, ale to mi není celý ten klub, takže si nemají moc co vyčítat. A myslíš, že s Řebíčkem to jednání mohlo být lepší?

A má pravdu, že nikdo neví, jak je to s tím stadionem, podobně jako se 10-15 let nevědělo komu patří klub...

Reagovat
Kang & Kodos

Pravdu asi má, ale současnýmu vedení to těžko dávat za vinu.

Reagovat
Aldeano

Tak současný vedení... Tvrdík je zatím celý profesní život spíš vnímaný jako šašek...

Reagovat
smazaný uživatel

šašek co hýbe loutkami, český fenomén loutkářství

Reagovat
smazaný uživatel

S Řebíčkem ne, pokud vím, takovýhle jednání bylo z jeho strany už dávno před Řebíčkem. A k stadionu - pokud opravdu je to podle něj daleko, tak se k tomu nemusel vyjadřovat a ne hned házet stotisícový částky. Nepřijde ti trochu paradoxní, když nejdřív řekne, že odkup stadionu a přejmenování je daleko a hned nato řekne, že by to byl ochotnej prodat minimálně za několikset tisíc. A pak si ještě hraje na dobráka, že za to nechce víc jak milion

Reagovat
Aldeano

Jo, jak jsem psal, ten člověk mi není sympatický, ale je jeho věc co si řekne za něco co po něm někdo chce, to je na jeho svědomí...

A s Řebíčkem snad jednal o ty trofeje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo jednal, stejně tak s tou fotkou.

Reagovat
Snatus

at je hezky podojí.

Reagovat
Losinho

Vysral bych se na něj a nechal Eden Edenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Syn J.Bicana mi prijde jako obycejna K...a prodejna co se jen prizivuje na jmenu sveho otce a verim ze i Pepi Bican by se za neho stydel to z tim hrobem je az moc

At mu Slavia vyplati to co chce,jmeno a.fotka J.Bicana a treba Planicky by mely byt jako soucast historie spojeny.ze Slavii a i nest jejich jmeno.stadion,patri neodmyslitelne.nejen do Slavisticke,ceske ale svetove historie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Urblík hra dobre? nedostanem sa teraz k sledovaniu CZ ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ne

Reagovat
BílíAndelDrcKo

dik

Reagovat
mario23

Davis parádní výkon.

Tady nebylo o čem, kdo tomu trocu rozumí, tak krásnej kurz na Jihlavu nešlo nedat...

Sice jsem to dal jen za kilo, ale byla to jistota.

Reagovat
pepinho2

Skvělej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

To má Hakáč za to, že za ně už nehraje Černý

Reagovat
Pyroman

Dukla dneska zase klasicky, 13:3 na střely, skóre 0:0. Oni by mohli v klidu hrát o poháry, kdyby na každý gól nepotřebovali tři prdele šancí.

Reagovat
Figi

Karvina si jela na Duklu pro bod a ukol splnila. Od zacatku nechavala Duklu hrat a jen branila a i se stesim si ten zlaty bod odvezla. Dukla si s tim nedokazala poradit a pro ne velka ztrata.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo teda dal ty góly v Jihlavě ? podle Eurofotbalu mrtvá duše z Lotyšska

Reagovat
PavlíčeQ

Zbrojovka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
Greny

ale výkon Šurala hroznej , Škoda možná zacne priste na lavicce

Reagovat
soukup

a máme vůbec někoho jinýho na pravýho beka?

Reagovat
Greny

Nevím jak je na tom Štohanzl , ale Vraštil zvlada hrat i pravyho beka, nevím proc ho tam v priprave vubec nezkuzil

Reagovat
Greny

nezkusil*

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
taws

no to se Liberci ten boj o pátý místo trošku zkomplikoval

Reagovat
smazaný uživatel

...tak výhru v Brně bych nečekal, ale Pelta by se měl dohodnout ze Synerovem a zrušit ten svuj pseudoklub a ze dvou udelat jeden poradnej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

ono to má i fanoušky ? já myslel, že si vše půjčujete z Liberce jako MHD

Reagovat
ondrasch77

Tak to je vidět, že si sedíš na vedení... Běž radši do parku sbírat hovna po Arabáčích...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdybys jednou zvednul to hovno i ty, tak Peltonec dostane ocenění jako Chrudim Ondráši88

Reagovat
ondrasch77

Víš co, nesbírej hovna..., jen si mezi ně hajni a bude to cajk

Reagovat
smazaný uživatel

Trpišovský

Reagovat
Losinho

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Proc?

Reagovat
Uwe háže buly

Udělali bod.

Reagovat
Uwe háže buly

Aha neudělali

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatický kádr.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

vždyť je to naše béčko

Reagovat
REPLIKATOR

Čína

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
raduinho

Reagovat
ZB 07

Strašně důležitý 3 body, paráda. Kluci to skvěle urvali, takhle se bojuje o záchranu. Sice první poločas byl takovej chcíplej, nikdo v týmu si kromě Olina nic moc nedovolí a ty alibistický přihrávky dozadu už mi taky lezly krkem, ale přesto jsem spokojenej.

Ale hlavně teda Škoda hroznej, fakt jsmě ho měli prodat, protože dneska byl hlavou někde v Číně. Naopak Pavlík je jistota vzadu, tohle může být novej Košťál.

Ještě mě trošku zklamala atmosféra, kotel (nebo spíš kotlík) je tak daleko od hřiště úplně k ničemu, takže kdyby se posunuli na krytou, bude to mnohem lepší. Ale jinak fajn, už ani nevím, kdy jsem naposledy slavil výhru

Reagovat
soukup

já se Škodovi nedivím, celkem chápu, že to od něj byla dnes bída. Není snadný odvést maximum a přitom mít v hlavě, že možná za týden už bude hrát v Číně za velký peníze a nebo možná ne, nevědět, co přesně bude. Můžeme si říkat, že je to profík a musí to přece zvládnout, ale lehký to není. Pokud ta Čína nevyšla, tak možná ještě chvíli bude trvat než se zmátoří.

Reagovat
ZB 07

To jo, proto také souhlasím s názorem, že by místo něj měl nejbližší zápasy odehrát Borys

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, pokud po Banicku sestoupi i Liberec, tak se pujdu snad obesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak Slávie už si taky bude muset zvyknout na druhou ligu v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná a Zlín letos příjemné překvapení, ani to Brno nehraje vyloženě o sestup a konečně má Morava a Slezsko zase své zástupce. A Dukla,Liberec a Jablonec o čem přemýšlet

Reagovat
Miguel19

A o co hraje Brno?

Reagovat
ZB 07

O 6.místo

Reagovat
Miguel19

Ještě před 20 minutami jste bojovali o záchranu..

Reagovat
ZB 07

před hodinou

Reagovat
Miguel19

ZB 0725.02.2017 18:21#

Strašně důležitý 3 body, paráda. Kluci to skvěle urvali, takhle se bojuje o záchranu

Reagovat
ZB 07

Ajo tohle tak jsi vyhrál no

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

rozhodne nas vykon dnes byl lepsi nez vas ve Zline

Reagovat
Miguel19

To je možný, nekoukám se..

Reagovat
db18

O udržení.

Reagovat
Liquid

Brno nehraje o sestup , ty seš na drogách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

gólový žně

Reagovat
smazaný uživatel

zatim hráli samí hovna

Reagovat
Hokaido

To je na protest proti včerejší zhovadilosti, kterou předvedl Bílek.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

něco mi říká, že gólové hody v tomhle kole přinese až Mario Holek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní je zjištění, že Plzeň je na tom herně stejně jako my, hraje hovno.Negativní zjištění ovšem je, že takhle vyhraje titul Slavia.

Reagovat
goodbay

Ono není moc co vybírat. Zlatý hattrick Plzně, nebo židi titul. Nevíš co je horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí hvězda do Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

forza Zlín !

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád bych snad byl radši za tu Plzeň hele...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Ne asi.

Reagovat
Liquid

kéž bys měl pravdu, nejlepší by bylo pořadí 1.Slavia, 2.Plzeň a 3.Sparta, na co se srát do předkola LM když ty vy prostě neumíte, je lepší být upřímný a jít rovnou do EL

Reagovat
Greny

naprostej souhlas ctvrté misto Zlín a z poháru Zbrojovka

Reagovat
Uwe háže buly

to nevim co by bylo horší, jesli první dvě místa v lize nebo aby do Evropy šli tyhle zoufalci..

Reagovat
goodbay

A on někdo někdy postoupil z nemistrovské části? Plzeň je už taky nezvládá.

Reagovat
Liquid

No po tom upgradu je šance (až tam nebudou týmy z Anglie, Španělska, Německa), mimochodem Slavia snad postoupila z nemistrovský části ne? Jak dala Ajax.

Reagovat
Greny

ja si myslim ze v té dobe to jeste tak nebylo, to byly klasicky tri predkola ne? , protoze Sparta hrala s Arsenalem

Reagovat
Liquid

jj, nicméně Sparta jako mistr hrála s Arsenalem a do LM šla Slavia z 2.místa v lize, začínala o předkolo dřív, pravda, rozčlenilo se to až asi o sezónu poté

Reagovat
Uwe háže buly

No to šance bude, ale taky bude těch míst míň ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Místo pěti míst z nemistrovský části by zustali vlastně jen dvě. A z mistrovský části by postoupili jen 4 týmy na místo 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Poháry moc neřeším, ostatně si myslím, že v současnosti nemá na ligu mistrů žádný český klub.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je samozřejmě až druhá nejlepší možnost a hlavně Slávia má mizerný klubový koeficient ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Kde budou opakovat dnešní zápasy? Na zítra nemám nic v plánu

Reagovat
Coutinho10

hezky Zlin

Reagovat
goodbay

Ztráta pro Zlín, byl lepší. Škoda.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ubrečenej Pivarník

Reagovat
Greny

co říkal

Reagovat
Greny

vidím to tak že Habanec a Řezníček budou muset jit na koberec, to co jsme si dnes totiz dovolili je velká drzost, a fanklubu defenzivniho fotbalu se toto libit nebude.

Reagovat
soukup

na FDF by měla dnes být ožíračka, že Zbrojovka poprvé od srpna udržela vzadu nulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě se všemu s libereckym útokem bylo jasný, že z toho bude bod

Btw. takhle se to má hrát. http://www.eurofotbal.cz/kluby/italie/pisa-calcio/zapasy/serie-b-2016-2017/?cID=44&sID=292

Reagovat
Greny

z komentaru : naposledy dala Pisa dva góly v zápase, když hrála s Ascoli, a to se hrálo bez diváků. Inu, v Pise vědí, co diváci chtějí, když přijdou na stadion. Pořádný beton!

Reagovat
Kang & Kodos

Trenér Gennaro Gattuso. Všechno jak má bejt.

Reagovat
Ferguson6

No Ďuriš, no party

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ty žolíci na závěr začínají chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní gólové orgie vesele pokračují dál..radost sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou budme ještě bojovat o LM

Reagovat
Liquid

to jste v Teplicích velcí optimisti

Reagovat
REPLIKATOR

0:0, 1:0, 0:0, 0:0 úžasná "liga"

Reagovat
Greny

kdyby jste k nám neprijeli hrát na 0:0 a Prichystal v záveru nebyl drevak tak mozna tech branek padlo vic

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna padne ten jedinej gol proti liberci

Reagovat
Miguel19

Jn, ale úroveň ligy jde prej nahoru.. Dočkal už si v repre fakt nekopne..

Reagovat
smazaný uživatel

jde nahoru ale Plzeň ji hrozně tahá dolů

Reagovat
Kang & Kodos

Však už v ní dlouho nebudete...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Dnes je to teda oslava ofenzivního fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
Liquid

Jabko 2 body od sestupu, zítra by mohli aspoň bod ukopat se Spartou

Reagovat
dinss

No, za bod můžem být rádi ale zápas jsem mohli rozhodnout (stejne jako Zlín ). Penalta se dala pískat v poměru s tim vo pískal rozhodčí. VŠE ted směrovat k zápasu proti sešívkam. PS: gratulace do Brna.

Reagovat
db18

Jak to jinak vypadalo (trošku obsáhleji - byly nějaké větší spálené šance atp?) zápasj sem bohužel nestihl ani v tv...

Reagovat
Blasphemer

Hrůza. O nějakých šancích z naší strany se nemá mluvit. Zlín naopak skoro dal gól (balón od břevna do čáry) a dvakrát nás podržel Koza. Zlín hrál tvrdě ve středu, takže jsme akorát nakopávali balón na Poznara, který nevyhrával souboje. Ivanschitz byl snad jednou u balónu. Petržela zajebal všechny balóny co dostal. Levá strana absolutně nefungovala, Limberský a Kovařík si nedokázali přihrát snad ani na metr. Kovařík dal za zápas jeden ucházející centr.

Zlínu odpustil nějaký karty, ale nám potom taky (Poznar zlobil). Od sedmdesátý minuty už to byl jenom boj a prasení na obě strany.

Reagovat
Blasphemer

Docela se mi líbil Řezník a Hrošo s Hořavou ve středu taky nehráli vyloženě zle. Hubník dostal naloženo na tři zápasy dopředu. Střídající Hromada poměrně hrozný, Zeman akorát kličkoval a tahal balón k jejich praporku, centr neposlal žádný dobrý. Krmenčík mi přišel o něco lepší než Poznar, ale dobrý výkon bych tomu taky zrovna neříkal.

Reagovat
dinss

Uvidíme se sešívkama, tam musí hrát úplně jinak. Hlavně dostat do hry Ivanschitze ale Hořava na středu zahrál pěkně.

Reagovat
dinss

Jak jsem říkal, bod dobrý ale mohlo se rozhodnout. Možná by se dala pískat pecka. Zlín hrál hodně bojovným stylem a můžou byt rádi za menší počet žlutých karet. Kombinace šla hlavně přes stopery jelikož Zlín držel dobře střed pole. Ivanschitz se vůbec nedostal do hry ale bylo to právě dané tím jak se zhušťoval střed. Na šance jasně vyhrál Zlín. Od nás takovej profesorskej přístup.

Reagovat
db18

se asi nikdo nechtěl vykartovat před Slavií...

Reagovat
dinss

Tam musí přijít výhra...

Reagovat
db18

už jenom kvůli tomu galapředstavení v minulé sezoně... A zajímalo by mne, kam ještě chce Slavia ty ceny vstupenek vyšponovat...

Reagovat
Logan

jak vyšponovat? mně přijde 125kč za šlágr jara zadarmo

Reagovat
db18

My dostali lístky za 210. (a v minulé sezoně tuším stáli 190)

Reagovat
Logan

A to se ti zdá taky hodně? to mi teda taky přijde dost v pohodě ....

ty jo mně přijde že by tady všichni chtěli aby úroveň ligy byla aspoň jako v německu ale že tam stojí lístek nebo dres 50E už nikdo vidět nechce

a zrovna ty dobře víš jak to tam je

200 na první ligu mi přijde normální cena

Reagovat
db18

Jsou to nejdražší lístky do hostujícího sektoru a každoročně se ty ceny zvyšují...

Reagovat
db18

Tak omluva... 210,- to stálo už v minulé sezoně...

Reagovat
Spalovač šancí

Však je to na nejlepší stadion. Na klub s nejlepší tribunou. A navíc souboj prvního s druhým. 210 Kč mi přijde ještě dost málo. Ale je pravda, že na to člověk kouká pražskou optikou ...

Reagovat
db18

Jenže já za těch 210 nejdu na nejlepší tribunu, ale do pitomého rohu... + stadion sice nejmodernější, ale občerstvení stojí za hovno. (a já na to zas koukám optikou českého fotbalového fanouška - a v porovnání se zbytkem je to s přehledem nejdražší hostující sektor v lize)

Reagovat
Spalovač šancí

Nejdeš sice na nejlepší tribunu, ale i v tom rohu ji pěkně uslyšíš. A jestli se ti to nelíbí, tak za stejné prachy můžeš naprosti na tu nejlepší tribunu.

Takže jediný souhlas s občerstvením, je na ptáka ...

Reagovat
dinss

Zrovna 200 na ligu je pohoda, podívej se na Spartu.

Reagovat
db18

Sparta: 170

Reagovat
dinss

A poháry?

Reagovat
db18

Tak poháry neřeším... (a kdyby, tak u nás jsou poháry levnější než na Slavii liga )

Reagovat
Losinho

však to jsou nejlevnější, za 125 to vyšlo snad jen v balíčku s Jihlavou

Reagovat
db18

Tak aspoň Zbrojovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejake objektivni zhodnocení zapasu zlin plzen?

Nebyl jsem. Chlastam.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jsme tragicti jako minule kolo. Bod jsme si nezaslouzili. Hra nema absolutne zadnou hlavu ani patu. Obranci si to parkrat prihrajou a pak nakop dopredu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Nebelung

Buď rád, akorát by ses nasral. Plzeň marná. Rozhodčí škoda mluvit - ještě jsem neviděl, aby hráče nechal po ošetření na hřišti. My jsme byli špatní v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak působí Gajič?

Reagovat
Nebelung

Vzhledem k výkonu Plzně neměl moc práce. Odhlavičkoval pár centrů, chybu neudělal (aspoň ne takovou, abych si to pamatoval).

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Dik

Reagovat
Greny

vsadim se, ze pokud Pivarnik rupne se Slavii, tak nastava cas pro Vrbu

Reagovat
Blasphemer

Pochybuju, že by to přes Šádka a další lidi prošlo, po tom, co jim zdrhnul k reprezentaci.

Reagovat
C-M@ster

Šádek řval jak malý děcko, ale pochybuju, že by to neprošlo. Spíš ale Pivarníkovi dají čas do konce sezóny.

Reagovat
Greny

já si myslím , že by to proslo a to hlavne kvuli tomu, ze by Vrba mohl taky skoncit ve Sparte a to by Sadek nerozdejchal

Reagovat
Blasphemer

Vrba Spartu v zimě poslal rovnou do hajzlu, když se s ním snažili navázat nějaký jednání. Pochybuju, že Křéťa by mu v blízký době volali podruhý.

Reagovat
db18

Ještě stylem, jakým se Vrba obvykle vyjadřoval.

Reagovat
smazaný uživatel

mu jenom napíše SMS

Reagovat
vrabejka

Slovácko 2 zápasy 0 gólů

Top ofenzíva

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že Zlín je na tom úplně stejně.

Reagovat
Nebelung

Nepřipomínej Zlín, nebo si zas vzpomene, že nám fandí.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Zlín to neodnesl vyhazovem z oblíbenejch týmů

Reagovat
ZB 07

Ale byl deportován do vedlejších, ještě pár zápasů a čeká je to taky.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nech tomu čas.

Reagovat
PlackaSKS

abychom se tam nedostali my

Reagovat
vrabejka

Hmm až na to že bod s Plzní je jinak ceněný než s týmy hrající o záchranu. Zítra vyhraje Hradec a Slovácko půjde tam kam patří tedy do FNL.

Reagovat
Kang & Kodos

"Zítra vyhraje Hradec "

Reagovat
db18

A bod se současným Libercem je totální propadák.

Reagovat
Greny

jeste k tomu kdyz Zlín hraje o evropské poháry

Reagovat
vrabejka

Na Liberci nebudeme jediný tým který ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není vtipný ani jako Trolling. Teď už je to prostě picismus.

Reagovat
monty25

Nejsmutnější na tom je, že vrabejka není troll. On to myslí vážně...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

jak jednou nastoupis, tak uz nejde seskocit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

A už šlo zase pryč z oblíbených, viď?

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Pablos

Musím uznat, že Slavia podala velmi sympatický výkon, žádná dohravka a údržba po prvním poločase, ale pěkně útok za útokem... kdyz to srovnáte s Plzní třeba v minulém kole

Reagovat
db18

Proti nám bránila Příbram lépe - hlavně Chaluš s Jiránkem zvládali likvidovat naše centrované balony... a taky jsme žádnou údržbu nehráli.

Reagovat
Pablos

ne neber to jako doslovne srovnání těch utkání... a uz vubec ne s tou udrzbou, i když to tak asi vyznělo. Jen to, že takhle nějak by měl asi vypadat souboj prvního (druhyho) s posledním

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram - Slavia 1:8

Slavia - Teplice 0:7

Sigma - Teplice 6:0

Sigma - Příbram 21:1

Reagovat
HorajzmAmmann

Ostrava : Sigma 1:0

Reagovat
James1911

Třinec - Ostrava 4:1

Reagovat
HorajzmAmmann

Velké Meziříčí : Třinec 2:1

Reagovat
James1911

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Válec SLAVIA jdeme si pro Plzničku

Reagovat
vrabejka

Slavia supeeer!!! Z těch 3 týmu si titul rozhodně zaslouží nejvíc.

Šilhavý je král. Umí vyhrát titul s kýmkoliv.

Reagovat
ZB 07

Hruško, tobě to přeju

Reagovat
Blasphemer

No, tak Ngadeu mi asi vyhrál fanligu.

Reagovat
Rarášek

Zítra mi hraje ještě 6 hráčů ze základu.

Reagovat
Blasphemer

Mně čtyři a jeden ze střídačky.

Reagovat
Rarášek

Mně ale bude hrát doublehattrickhero Konaté a v pondělí tripleassisthattrickhero Matějovský.

Reagovat
Blasphemer

Takže Matějovský klasická rudá a Konaté o půlce převlíkání do civilu v šatně.

Reagovat
Rarášek

To do půlky stihnout v pohodě.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
FCSL

Slavia - 8 golů za 1 zápas

Liberec - 11 golů za 18 zápasů

Reagovat
Pablos

tak Voltr to tam zvedne ne

Reagovat
HorajzmAmmann

vypadá to no...

Reagovat
Alan_Shearer

Zatim Silhavy prekvapuje, ale prvni sezony miva vetsinou fakt dobry no. Otazkou je, jak bude vypadat ta druha, kdy u nej dochazi k tezkymu propadu. Samozrejme bude treba brat v potaz, kdo Slavii opusti. Deli, Ngadeu, Skoda ...? + Barak. Zajimavy by bylo, jak by se Slavia chovala na prestupovym trhu v pripade titulu.

Reagovat
Pablos

tak myslim, že tam i dost působí ten faktor něčeho nového, útok na titul... působí zatím velmi zdravě živý ten tým oproti určité vyčpělosti Plzně a Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Je tam strašná euforie, něco jak u prvního titulu Plzně. To prostě u současný Plzně, a už tuplem ne u Sparty, která hraje o titul posledních 30 let, bejt nemůže. Jestli zvládnou ze tejden porazit Plzeň, tak už se budou zastavovat těžko

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

Samozřejmě to bude komplikace ( ), ale pak následující kola nebudou lehký ani pro ně. Liberec doma a pak derby, tam se může stát cokoliv. Sparta má kromě derby ještě Zlín a Boleslav, takže tam bude jasno, jak to bude vypadat s titulem do měsíce.

My teď máme z té trojice asi nejlehčí los, takže případná prohra se Slavií nás nemusí hned položit.

Reagovat
Blasphemer

Navíc má Slavia koukám ještě Teplice, který na podzim na neporazila. No, uvidíme jak se to vyvrbí.

Reagovat
db18

V současnym rozpoložení bude stoperská dvojka Kadlec-Mazuch působit jak dnešení obrana Příbrami...

Reagovat
Blasphemer

Za měsíc může být všechno jinak, nebo v to alespoň doufám. A neodpustím si otřepaný moudro, že derby nemá favorita.

Reagovat
Kang & Kodos

Neboj, místo Mazucha bude hrát kapitán Holek

Reagovat
Kang & Kodos

My se teď hlavně poprvý od jara 2015 budeme soustředit jenom na ligu Takže to snad už nebude taková sračka jako s Bohemkou. Zlín máme doma, tam by neměl bejt problém a na Boleslav celkem umíme. Ale titul bych furt nějak moc neřešil. Bůhví, jak to bude vypadat bez Dočkala, a ty pičachlapci na stoperu nám taky zrovna moc šancí nedávaj. Zejtra hlavně musíme nějak ukopat Jablonec a pak uvidíme, jak to dopadne za tejden v Edenu.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jaký je v současný situaci nejlepší složení stoperský dvojce? Costa a Mazuch?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný.

Reagovat
Kang & Kodos

Asi takhle: Holek je tragickej celou sezonu, Kadlec většinu sezony, a Mazuch se k nim kolegiálně přidal na jaře. Costa na stoperu letos skoro nehrál, ale mohl by bejt v pohodě. Jenže jsme na LB koupili za 35 mega borce, kterýho zatim přeskočil i Hybš, takže musí bejt nalevo. Navíc musíme myslet na to, že Costa nemůže hrát stopera proti Plzni, protože do 15. minuty bude venku za to, že Petrželovi rozrazí lebku. A on to vlastně bude zkoušet každej druhej zápas. Pak jsme teda koupili Hovorku, což je dobrej kup, ale s urvanym vazem nám na jaře moc platnej nebude. A z hostování jsme stáhli Březinu, kterej se zranil snad ještě před prvním přátelákem a od tý doby o něm nikdo neslyšel.

Takže fakt nevim. My už se můžeme před každym zápasem jenom modlit k bohovi defenzivního fotbalu, ať to ty libovolný dva žaludi vzadu moc neposerou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt váma, tak Kadlece ženu holí. Proti Interu ukázal, že to v sobě furt má, ale že na to evidentně neskutečně sere. A myslím, že ve Spartě zdaleka není sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Interu leda doma, protože venku byl u obou golů. Ale pořád je to jeden zápas z 30ti. Po sezoně snad půjde pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele budu dělat příští měsíc party a chybi mi doprovodný program. Nechtěl bys přijet a připravit si 5minutovou prezentaci na téma Sparta v podobném znění jako tenhle příspěvek? Myslím, že nic vtipnejsiho a zároveň smutnejsiho už nenajdu.

Reagovat
Kang & Kodos

Vole. Pět minut mi zabere jenom nadávání na Holka

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávist ti nesluší. Buď HateFree.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě sluší, neboj

Reagovat
ondrasch77

dík, já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je slusna zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

Brezina, Deli

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

uplne stejne jako pri umisteni na druhym tretim miste. v lete vocekavam minimalne kridelnika.

Reagovat
Logan

Však se vrátí Mihalík bude záležet hodně na tom kdo odejde a jak skončíme ... jak už jsem psal, pokud by čistě náhodou klapla LM, tak ti hráči pokud nepřijde opravdu nabídka z dbrýho západního týmu můžou klidně ještě půlrok zůstat a zahrát si LM

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale nezapomen ze jeden nas clovek slidi ve spanelsku...

Reagovat
Logan

Tak poptávka bude, určitě Deli, Ngadeu a Zmrhal... Barák už je pryč, takže uvidíme co dál, v lize už není moc kde brát, takže to že se scoutuje jinde je jen dobře ale zase nevěřím že prodáme 4 hráče ze základu v jednm přestupáku

Reagovat
smazaný uživatel

no to ja nerikam ze prodame ctyri najednou ale na 75 % pride zahranicni fotbalista na kridlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Gino z Polska

Reagovat
Losinho

Konaté..

Reagovat
smazaný uživatel

uz je psanej jako cf a jako cf prinese bouri do ceskych zemi. v sobotu nad ranem se mi zdalo ze von je tim bicanovym dedicem a lidi na anfieldu mu tleskaj ve stoje.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Logan

Tak třeba se počítá s odchodem Zmrhala, kdo ví ...

nicméně tak jako tak se vrátí Mihalík a Gino(i když ten snad zase půjde hned do prdele) takže souhlas, zahraniční hráč na křídlo určitě přijde

Reagovat
PP

Škoda toho Zelína, že mu tam něco nepadlo.. Jinak Páník by udělal z kádru např. Mladé Boleslavi mašinu..

Reagovat
Rezan

Ta Příbram Slávka hrála pěkně, jsem zvědav na další zápas

Reagovat
Bakary3

Toho predrazenyho sykoru si uzivam

Uzasnej hrac, nedelam si iluze, he tak odehraje kazdej zapas, ale individualne je na tom, mam pocit, jako jeden nej z ligy.

Barak bozi !!! On je neskutecnej..husbauer a zmrhal taky super, mam pocit, ze nikdo ted nema lepsi zalohu nez slavia.

Slape to perfektne, jen nemam uplne dobrej pocit z luftnera a pavelkovy hry nohama..

Snad za tyden plzen padne..

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavelka nemá špatnou kopací techniku

Reagovat
Bakary3

Pardon.. Znamy ho porad jmenuje Pavelka a uz me nakazil

Reagovat
frankiefcb

Tak Jirka šel s kopací technikou ve SLávii hodně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...ale vobcas nad nim visi minela. jinak je hodne dobrej a mrstnej na svoji vejsku.

Reagovat
Losinho

Skvělý to bylo, tak snad nás nezlomí případná ztráta s Plzní. Hušbauer dobře školil

Reagovat
Coutinho10

Kone klibouk dolu s Berkym

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně to měli kluci secvičený

Reagovat
JackDaniels.

Nebolo to lepsie s Hromadom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo,kdyz nechodi penize od Jardy tak se musi nahrabat jinde

Reagovat
Spalovač šancí

Takový nářez může být před příštím kolem kontraproduktivní. Plzeň si určitě dá ještě mnohem většího majzla, navíc se nedá počítat, že bude tolik šancí a že to bude do brány padat zase samo.

...

Každopádně jsem zvědavý na Šilhavého, jestli to opět postaví 4-4-2 jako na slabého soupeře, nebo 4-5-1. Jinak Ngadeu neuvěřitelný směrem dozadu - hlavně předvídavost. Ale dneska taky dal asi dva 50 metrové pasy do brejku

PS: Každopádně debakl má jeden pozitivní dopad - Příbram už se z toho velmi pravděpodobně nevyhrabe.

Reagovat
žrout

Podle mě určitě nastoupí na Plzeň v 4-5-1 s Ngadeuem. Proto šel hned po poločase na plac místo Škody on a ne jiný hroťák. Jinak Ngadeu dal ty pasy do brejku 3, z jednoho dala Příbram ten jediný gól ale ne, hrál vážně skvěle a myslím, že to vítězství na APN mu dodalo ještě mnohem větší sebevědomí. To je jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Hlavní rozdíl mezi výsledky Plzně a Slavie s Příbramí je v tom, že zatímco Slávka to dává hned kolmo nahoru často ve spojení s kombinací na jeden dotek, Plzeň na ten svůj útok potřebuje tři prdele času. Když se pracuje s míčem v rychlosti, pak je jasné, že obrana nemůže tak reagovat.

Může někdo říkat, že to bylo horším výkonem Příbrami, ale prostě Slavia byla pořád v pohybu, v náběhu. Ano, Příbram odvracela lépe centry před týdnem, než dneska, ale ty centry nebyly většinou ve sprintu do nezformované obrany, jako tou bylo dneska. A rozhodně to taky nebylo tím, že by v Plzni Příbram nepřelezla půlku a jen parkovala autobus. Bylo to pouze tím, že Plzeň není po zisku míče schopna okamžitě rychle udeřit, jít kolmo nahoru či rychle přenést hru. Plzeň sice dokáže jakž takž držet hodně míč, ale k čemu jí to je, když se do zakončení dostává přes obranu soupeře velmi těžko a krkolomně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - nepíšu moc často, ale dneska těm slávistickejm klukům poděkuju, bylo to fakt luxusní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Reagovat
ratusek

Ta Slavia ten titul ukope a bude hned hrát LM A přijde k hotovýmu, ztaímco na to musely dřít Sparta, Plzeň a Liberec

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by asi Slavia měla ten titul bez boje přenechat třeba Liberci? Ten kdo vyhraje ligu má prostě právo čerpat benefity, který jsou s tím spojený.

Reagovat
ratusek

ježiš tak jsem to nemyslel, pokud Slavia bude hrát tak jak doteď, i když si myslím, že měla obrovský štěstí na los, kdy hrála proti největším zoufalcům ligy, tak ať ten titul má. jen je to paradox a i určitá nespravedlnost, že přijde k hotovýmu. Navíc v lize bez konkurence, Sparta v pí*i a Plzeň taky. Ale jednu sezonu nebo dvě sezony to Slavii bude šlapat, i stím neumětelem Šilhavým, stejně jako Plzni tehdy, ale není lehké se udržet na vrcholu a Slavia to za 3 roky pozná taky. Teď je tam euforie, "štěstí" atd, ale jak říkám, není lehké se udržet. Ael i když se mi to příčí ze všeho nejvíc a je mi to nejvíc proti srsti, tak bohužel Slavia ten titul mít bude a LM bude hrát, i když se o to nepřičinilaa vůbec ničím.

Reagovat
didosh

Neber si slovo boží nadarmo do huby!!!

Reagovat
Bosko

Bůh ví jak to dopadne, nicméně k tvým mindřáčkovým blábolům:

1) nespravedlnost - kdo vyhraje ligu, bude mít šanci bojovat o LM. Všichni mají stejnou možnost, nevidím na tom nic nespravedlivýho

2) Štěstí na los - řekl ti vůbec někdo, že hraje každý s každým doma a venku a tím pádem je úplně zcestný mluvit o štěstí na los?

3) Tvý předpovědi do budoucna, že to 1-2 sezony bude šlapat, se musím smát. Je to jenom tvoje přání, který se zakládá na tvým mindráčku a nikoliv na faktech

4) Neumětel Šilhavý - znovu projev mindráčku. Momentálně má pod ním Slavia šnůru jakou už dlouho neměla a hraje dobrej fotbal. Co by to za to jiný dali?

5) Štěstí - už se Slavie drží nějak dlouho ne? O štěstí se dá mluvit v pár zápasech, ne v půlce sezony

Celkově jsi napsal dlouhej text plnej blábolů a absolutně si nerespektoval fakta. Jsou tu spartani, co dokazou uznat kvality slavie, jsou tu slavisti co dokazou uznat kvality sparty....A pak jsi tu ty - mindráček, co mele z cesty

Reagovat
didosh

Tak s tím Šilhavým bych to zase nepřeceňoval...

Reagovat
Bosko

Což je v pořádku. Na druhou stranu ale ani není v pořádku ho podceňovat a psát o něm jako o neumětelovi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že ratuska osočuješ z braní si božího slovo nadarmo do huby a Boskovi to odpustíš

Reagovat
ratusek

ty jsi naprosto trapnej víc k tomu psát nebudu.umíš jiný slovo než mindrák? mindrák máš sám, chodil do teď kanálama a ted dělá ramena

Reagovat
Bosko

Takže zase žádnej argument? Nepřekvapil jsi

Jojo, do teď jsem byl v kanále a teď jsi mě tam vystřídal ty, mindráčku

Reagovat
ratusek

uplně lehce ti ten tvůj výtvor smetu.

1) nespravedlnost si nepochopil, měl jsem namysli jen to, že přijdete k hotovýmu, aniž byste k tomu nějak přispěli.

2) štěstí na lost - v tom, že jste dostlai na rozjezd uplně ty nejlepší soupeře, všem stoupne sebevědomí a je to lepší než kdybyste hráli třeba s Teplicema nebo derby a prohráli ho.

3)čerpám z toho, že se žádnýmu týmu nepodařilo vydržet n špici dlouhodě a hlavně okysličovta kádr je to nejtěžší. ono když to jde, tak nikdo nějaké mladé neřeší, hrajaou furt ti stejní a pak když jsou z formy nebo staří tak není kde brát.

4) Šilhavý je podprůměrný trenér, ted jste v euforii a on bude vyhozen příští sezonu pro neuspokojivé výsledky a natahá si tam své kámoše, viz třeba Tecl

5) štěstí třeba na odražené míče, využívání šancí atd.

Tak tady prosímtě ze sebe nedělej debila a nechytej se každýho slova. Jsou tady normální slavisti s kterejma se bavím, ale ty jsi ultradement a děláš jim jen ostudu

Reagovat
Bosko

Neuvěřitelný, poprvé od tebe vidím nějaký argumenty a ne jenom projevy zamindrákovanýho, závistivýho chachara.

1) K hotovýmu - on se ten titul sám nevyhraje. A že bude už letos přímý postup do LM není vůbec jistý

2) Štěstí na los je totální kravina. Pro všechny jsou stejný podmínky, akorát je jinak využije. Například Plzeň hrála ve Zlíně mizerně, Slavia tam dala 4 goly.

3) Například Spartě se to celkem daří, protože má stabilní prostředí a bohatýho majitele. Nikde není psáno, že ve Slavii to teď nebude stejně, i Plzeň drží nahoře už dlouho. Nebo snad to tvoje "dlouhodobě" znamená 10 let a ví?

4) Šilhavý není žádná extratřída, ale označovat ho za podprůmeř může leda blb (zamindrákovanej). Jestli chceš vidět trenérskej podprůměr, podívej se na toho vašeho vyléčenýho závisláka, co je akorát stín toho co bejval dřív.

5) odražené míče a ohledně využívání šancí meleš pěkný sračky, protože jestli tvrdíš, že Slavia je dobrá ve využívání šancí, tak jsi větší šašek než sem myslel Využívání šancí opravdu není silná stránka Slavie

Tvůj poslední odstavec ponechám bez odezvy, abych tam ocenil tvou překvapivou snahu o argumentaci. Jen tak dál, mindráčku

Reagovat
ratusek

ty jsi ztracenej případ. mindrák máš ty a já ne. nevím kdes na to přišel. nepochopil si ani jeden bod, a s debilama se bavit nebudu. A fakt se nauč nová slova. s tím mindrákem jsi trapnej

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Mě příjde že mindráky máš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Za ten progres Po podzimu jsi se nám tu smál jak jsme hloupý, že o titulu uvažujeme i o LM Nicméně bych tě ještě poopravil. Titul jistý nemáme, furt se může stát, že to Plzeň u nás nějak ukope a bude vše úplně jinak

Reagovat
ratusek

Viděl si letos Plzeň? ti budou nakonec rádi, že skončí druzí. Ale máš pravdu, že třeba proti vám vyhrajou, vám klesne sebevědomí, jim stoupne a pak budou vyhrávta jejich hrou k zblití 1:0, mno a ze zápasu se Spartou mají 3 body jistý už ted

Reagovat
KingMaster13

Přesně tak uhaluží výhru 1:0 pak my můžeme v klidu ztratit s Teplicema a už budou vyhrávat o gol stejně jako loni. Až když je porazíme tak bych pomalu začal mluvit o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

i kdybychom dokazali plzen porazit tak bude rozdil jedinyho bodu. nedavno sem psal ze plzen bude tezko prohravat ale takovejch cca deset remiz by bylo fajn... snad v tom budou pokracovat. a docela zasadni vec je ze nas porazili 3:1 coz nebude vubec jednoduchy zvratit. kazdopadne je musime zaslapat do zeme! slavia ole!

Reagovat
KingMaster13

Tak dohrávka na Bohemians, tam budou mít hodně co dělat aby uhráli 3 body, tam se vyhrává fakt blbě. Navíc Plzeň hraje dost těžkých zápasů venku tak snad ještě ztratí ale boj to bude veliký

Reagovat
smazaný uživatel

bohemka se doufam nahecuje. ale klidne se taky muze stat ze s postupnym voteplenim se plzen rozehraje na urcitej standart a pojede rutinu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale musis brat v potaz ze slavia ma minimalni klubovej kofik takze pri pripadnym losovani skupin lm bude az ve ctvrtym kosi...

Reagovat
ratusek

No to je jedno, peníze se přisunou, i kdyby jen za postup a myslím, že klidně můžete být i třetí, záleží n týmu ze 3. koše

Reagovat
smazaný uživatel

doufam zes to pochopil jako joke. z vychodni evropy se dostal do tretiho losovaciho kose snad jenom sachtar a tusim zenit. mozna to bude znit silene ale ja bych si mozna vic pral postup do el. tam nehrozej takovy facanky...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to stejně s tou EL

Reagovat
JacksLFC

žádnej českej tým by nebyl v LM ve třetím koši, takže koeficient slávie nehraje roli

Reagovat
smazaný uživatel

psany niz.

Reagovat
Coutinho10

podle planu

Reagovat
smazaný uživatel

Slavce jsem nikdy nefandil, ale jsem rad, ze se jim dari. Snad vam to Slavistum tenhle rok vyjde a ten titul po dlouhe dobe uhrajete.

Reagovat
didosh

oblíbené kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

na jistotu

Reagovat
Pony Slaystation

Gratulace Slavii k vitezstvi, ale jestli pred zacatkem jara media onanovala nad kazdym uprdnutim kolem Slavie, tak si nedokazu ani predstavit, co prijde ted

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyby hrál Kukec tak by byli židi rádi za 1:2 Nebo né?

Reagovat
r.mrazik

Sykora, Deli, Husbauer....mozna by nas sportovni usek mohl jit nekam na louku a tam si prostrelit hlavu...amateri

Takova podobna doba jako s Limberskym, kolarem a petrzelou...

Reagovat
smazaný uživatel

Sykora, Deli a Limba byly chyby, ale ten zbytek fakt ne

Reagovat
r.mrazik

Ale jo...vsak se to ukazalo casem

Reagovat
smazaný uživatel

proste v ty dobe byly dobry vztahy s Plzni, tak sli tam.. dneska uz by se to asi neudelalo, ze by tolik hracu odeslo do jednoho tymu

Reagovat
r.mrazik

ale to na tom nic nemeni,ze nas sportovni usek v tomhle stoji za hovno

Reagovat
Aldeano

Petržela na Spartu neměl, jedině Koláře mi bylo líto.

Reagovat
r.mrazik

tak pockej...na spartu nemel,ale za rok mel na titul,repre a dalsi veci?? o to mi jde...

Reagovat
Aldeano

Neměl. viděl jsem většinu jeho zápasů ve Spartě, většinou přáteláky a byl špatnej. Snad se u Petrželi nemusí psát, že hlava není silná stránka. On to neunášel.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej ceskej mario gece.

Reagovat
r.mrazik

tak to vidim jinak no

Reagovat
Aldeano

Fakt je, že se neprosadil, on v přípravě dostal času dost a byl vždy marnej...

Reagovat
r.mrazik

Ale to neni preci pravda...po te jedne priprave byl v zakladu,ale blbe se zranil...pak ze sparty odesel...

Ale marnej nebyl

Reagovat
Aldeano

Marnej ve Spartě byl. A nebyla to jen jedna příprava

Reagovat
Bosko

Hušbauer by se ve Spartě už neprosadil, Slavia s ním měla trpělivost a teď se jí to vrací. Ale ve Spartě by to byl zmar, takže u něj souhlasím, že to chyba nebyla - ani pro něj, ani pro Spartu.

Ale z těch jmenovaných bych řekl, že odchod Koláře určitě chybou byl

Reagovat
smazaný uživatel

vykony Kolare ve Sparte byly jedny z nejhorsich, jaky sem kdy videl

Reagovat
Bosko

Pokud si pamatuju, tak pak byl na hostováních a tam si špatně nevedl. Po tech hostováních šel pryč. Možná jste mu měli dát šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

U angažmá Koláře u nás si vzpomenu jen 2x prekopnutou bránu z metru, v obou zápasech jsme prohráli 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

*jen na

Reagovat
Aldeano

Kolář na to měl. Naopak Limberský a hlavně Petržela na Spartu neměli....

Reagovat
JacksLFC

Podle mě největší chyba Deli, Kolář...na Hušbauera bylo tolik hatu, hlavně když hrál se Součkem v základu. byl fakt tragickej. Docela mě překvapilo jaký prostor dostal a ejhle, vyplatilo se. Asi to nikdo nečekal, že se chytne... Největší jeho překvapení, že presuje v 90. minutě na velkým vápně soupeře. kluk se asi kousl a maká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer

Reagovat
Kang & Kodos

Jako cokoli jinýho jo, ale Hušbauer, kterej se na to časem ve Slavii stejně vysere, prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

vysere se - vymeni se...

Reagovat
JacksLFC

proč myslíš? Zatim to tak nevypadá. Kluk bojuje, snaží se, presuje i na konci zápasu. Zatim mu to tuhle sezonu jde, neskutečný zlepšení od jeho příchodu

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, když se daří, tak je fenomenální. Ale ve chvíli, kdy to nejde, nebo když musí bojovat o místo, tak končí. Poslední půlrok u nás se sotva rozběhnul. A v Baníku na to sral taky, když si chtěl vytrucovat přestup. Dřív nebo později to samý bude dělat u vás. Ale jestli vám pomůže k titulu, tak vás to srát nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

no je fakt,ze ted mame ty stredni a utocny zalozniky ve stredu hriste pokryty neskutecne skvele...ze jo

Reagovat
Aldeano

U nás to přece není o hráčích Za poslední rok se koupilo hráčů...

Reagovat
r.mrazik

je to o praci sportovni useku...mas pravdu,ze se koupilo dost hracu...

a ted nejspis ty podle vas co "na spartu nemaji" udelaji ligovy titul....neco jako tenkrat ti v plzni,co podle vas zas "na spartu nemeli"

Reagovat
smazaný uživatel

no tak hlavni problem byl Horvath.. ten tam nebejt, tak nevyhrajou nic

Reagovat
r.mrazik

no vidis...horvatha si muzes priradit k nim taky

Reagovat
JacksLFC

tak horváth toho prostřídal

Reagovat
Aldeano

Jde hlavně o to, co se s těmi hráči hraje. A ano, podle toho jak se například jevil Hušbauer, tak nemam nic proti tomu, že ho vedení prodalo. Zrovna tomuhle se divit.

Reagovat
r.mrazik

Mozna by bylo lepsi s temi hraci tedy lepe pracovat aby se nemusli prodavat ne?

Reagovat
Aldeano

Nj ale to by tam nemohl být Hřebík.

Reagovat
r.mrazik

Za vse muze Hrebik..to tu dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

A on by něco změnil?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Sýkora po 2 zápasech? Proti takovejm soupeřům? Soudy po 2 zápsech Kolář i Petržela tam byli naprosto jaloví. Deliho beru a Hušbuznu vůbec, to snad nemůžeš myslet vážně

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty seš expert v soudech před prvním zápasem, takže bys nikomu neměl vyčítat soudy po 2 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
KingMaster13

Se Sýkorou souhlas tam se uvidí až proti lepším soupeřům.

Reagovat
r.mrazik

jaky dva zapasy? v liberci hral blbe? byl to nas hrac?

petrzela a kolar byli tak jalovi,az hrali s plzni LM a udelali tituly...

experte...

Reagovat
smazaný uživatel

odkud se vlastně vzal ůasdfj

Reagovat
Aldeano

Ale v Plzni... Petržela fakt na Spartu neměl. Sýkory je nejspíš škoda, ale v zimě se to ještě dalo zvrátit...

Reagovat
r.mrazik

ja si petrzelu pamatuju,kdy po letni priprave byl v zakladu,ale blbym zranenim na zacatku sezony z ni vypadl....a pak uz poradnou sanci nedostal

Reagovat
Aldeano

Fakt si nejsem ničím jiným tak jistej, jako tím, že Petržela neměl na to se ve Spartě prosadit. A taky neprosadil. Však je mentálně uplně mimo, jěště někdy v 17 se vysral na fotbal a rok dělal soustružníka nebo co. V Plzni mu to sedlo, pořád regionální klub bez většího tlaku, víc chlastání. Moc bych za tím nehledal.

Reagovat
r.mrazik

ja za tim nic nehledam...hral LM,byl v repre...udelal tituly...to mi staci...

Reagovat
Aldeano

Ale tohle nejde porovnávat. Šurál hrál v Libe asi taky lépe než ve Spartě a i další hráči. U nás ten faktor Sparta hraje velkou roli a vždy hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

Je to o tom s temi hraci preci dobre pracovat

Myslis ze Deli by se u nas nevykopal?

Reagovat
smazaný uživatel

vono je na ceskejch hracich srandovni ze zapnou az kdyz se potrebujou pomstit nebo dokazat vokoli ze byla chyba je vodepsat. az toho dosahnou tak se zas uchlacholej do volnobehu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si úplně vybavil Pospěcha, ten tohle splňoval do puntíku.

Reagovat
Melda

Ježiš, vždyť se jen vezl, Petržela není a ani nikdy nebyl fotbalista.To že byl v repre jen jen obraz toho zmaru.

Reagovat
Uwe háže buly

Jak po dvou zápasech? snad po třech povedených sezonách ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

nojo, Husbauer, ten by nas zrovna vytrh jedina chyba byla, ze jsme ho italum nestrelili rovnou, bez picovani s opcema.

Reagovat
r.mrazik

Nojo,je fakt ze tam tech slusnych hracu v tom stredu ted mame mraky

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má naprosto tragickou obranu a posila do obrany za 35 mega jenom leští lávku nebo tribunu, bravoooo

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta

Reagovat
papanegra

Liberec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

No nic, snad se před nás dostane aspoň Zlín, a pak se snad ty čuráci chytnou za nos. Snad jim je ze sebe aspoň z poloviny tak blbě, jako bylo dneska mně.

A doufám, že Kadlec bude soudnej a po sezoně se na to vysere.

Reagovat
smazaný uživatel

vystrida ho sivok.

Reagovat
Kang & Kodos

More, nedělej mi to ještě těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

nic se nedeje. my zas privedem suchyho. tak za pet let...

Reagovat
SpartaOvenka

a hlouška

Reagovat
Losinho

a Necida

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Logan

hmm, toho bych si přál jako náhradu za Deliho, ale on ještě bude hrát ve švýcarech

Reagovat
Kang & Kodos

Rozehnala

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka výhra, Sparťani naštvaný, Příbram zesměšněna..jen více takových kol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zbrojovka proste nesmi spadnout takze zbrojovka -

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cumel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Losinho

ale měl jsem oba gól tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Co si shnilého v té Spartě je, dokud to bude Křetínský přehlížet a bezmyšlenkovitě pumpovat peníze a nestarat se o chod klubu, tak se z těch sraček nikdy nevyhrabou.

Krásný příklad je Slavie, stačí chtít a mít peníze a ono to jde, ve Spartě jsou jen peníze ale ostatní ne..

Reagovat
Liquid

je symbolické, že sportovní úsek oddílu teď ovládá Požár

Reagovat
Spalovač šancí

Teď nepumpoval, ale vypouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

tebe maj ve spartě hned několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

sem zaslech v kuloarech ze vas castecne vlastnime tak mozna je tech spartanskejch pravomoci min nez se zda.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

? CEFC opravdu částečně vlastní J&T, která vlastní Spartu.

Reagovat
Aldeano

Tak J&T nemá hlavně většinový podíl už dlouho.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Křetinský.

Reagovat
Uwe háže buly

Teď nedávno teprve navyšoval podíl na 40% ne?

Reagovat
Aldeano

Před 5 lety právě. A já myslel, že už má většinu, ale už nejspíše zůstal na těch 40%.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se zas tolik nesmal. Kretinsky chtel tu cinskou firmu pro sebe, byla i nejaka jednani, nybrz, luftjarda, nevim jak, ale Cinu dotahl do Slavie. Takze jak driv Kretinsky Slavii moc neresil, takze ted je nemuze ani citit. A aby tech novinek nebylo malo, tahle Cina se bude angazovat i v Severomoravskem kraji, Tvrdik jim konecne dohodil kseft, na ktere je do CR dotahl, tak ho asi nakonec nebude cekat cinsky lagr za trest, ze sliboval investice a on krom te letecke firmy a Slavie skutek utek :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ohledneje investic ve Slezsku jsou jestena jednani, neni toto stoprocentní, každopádně v tom jede i byvalykdyz hejtman MS kraje. A jelikoz, kdyz jim to dopadne a budou tam cosi vlastnit, tak by na revans meli pomoci financne nejakemu subjektu. Vybrali si jeden sportovni tym (Ne, Banik ne).

Reagovat
db18

OKD?

Reagovat
smazaný uživatel

Wut? Křetinský naopak prodat Spartu nechtěl, proto se Číňané museli spokojit se Slávií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ty vole kdyz je sem nasmeroval tvrdik a predtim premejsleli vo sidle ve varsave nebo budapesti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to si právě že jen myslíš. Křetínský chtěl s nima jednat. Ale teď už je to stejně jedno. Momentálně by mě spíš zajímalo, zda se jim podaří koupit nějaké ty firmy v MS kraji a zda budou na oplátku finančně dotovat ten jeden sportovní klub.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

co se deje na severu? naky vocelarny nebo? vim akorat ze kupovali neco na vysocine vod slovaku...

Reagovat
Venny

Jo, to byl ŽĎAS, hlavní sponzor místního divizního klubu, takže doufám, že příští sezónu dojde Kessel na hostovačku

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je vono.

Reagovat
Lorcan

to bych se tam na něj z Losenice rád přijel podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi máš pravdu, no. Já před časem četl něco jinýho (tady na diskusi?), tak se mi to zafixovalo.

Reagovat
Venny

U nás ve Žďáře už CEFC koupilo jednu celkem velkou fabriku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tvrdík byl předsedou nějaký tý česko-čínský komory, tak takhle se dostal k CEFC. No a jelikož je Tvrdík fanouškem Slavie, tak je dotánul do Slavie + určitě to souviselo i s koupí Travel Service, kterej Čínani koupili od Šimáněho (taky fanda SKS), s kterým šli taky do Slavie.

Reagovat
Aldeano

Tvrdík se k Číně dostal přes Jana Birkeho (poslanec ČSSD). S Šimáněm to podle mne nesouvisí. Jen to, že je jak říkáš Tvrdík fanda SKS. Takhle mělo i ČSA sponzorovat Spartu, ale Tvrdík i Paroubek jsou fandové SKS, tak se taky přešlo k SKS.

Reagovat
r.mrazik

dostat trojku v jablonci....

Reagovat
pepinho2

Ministerstvo školství by v rámci zvýšení úspěšnosti maturit mělo nařídit, aby u každé zkoušky příseděli stopeři Sparty. To by prošel každý.

Pečeně na twitteru

Reagovat
Greny

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jak jako pecene na twitteru? kdyztak dej link na vodpovedi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je meno.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Lorcan

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

M. Kadlec má smlouvu ještě na dva roky? Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

az se bude v lete uklizet tak se presune na dm.

Reagovat
Aldeano

S Holkem.

Reagovat
Posledni Kovboj

Holek potahne do Brna (PROSIM)

Reagovat
Aldeano

Snad.

Reagovat
Cumel

Proč ne...do Zbrojovky by byl i Holek posila

Reagovat
ondrasch77

Fakt ne, nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

snad prodlouží

Reagovat
puji

Chceme s Rostovem uspět. Duel se hraje na dva zápasy, k tomu přizpůsobíme taktiku. Věříme, že jsme schopni uspět, i když proti nám stojí velmi kvalitní tým s dobře organizovanou hrou," řekl sportovní manažer a trenér Tomáš Požár.

Uspět však chce Sparta i v lize, kde je momentálně třetí o tři body za Slavií a o čtyři za vedoucí Plzní, která má navíc zápas k dobru. "Jsme v polovině soutěže a větší náskok má Plzeň, takže ta je pro nás momentálně největší soupeř. Víme, že pokud chceme zaútočit na první místo, musíme být na jaře v podstatě stoprocentní.

Reagovat
Aldeano

Jen Bohemka to trochu pokazila, jinak zatím 100%

Reagovat
frankiefcb

Jak tam spíkr Sparty po třetím golu hodil ten megafon.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Blasphemer

Sparta je letos hotová. Opět. S ohledem na další los a aktuální herní pohodu je to už jasný. Že to bude už na přelomu února a března jsem ale nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vás to čeká příští týden, neboj...

Reagovat
Kang & Kodos

No snad ne, 100x radši titul pro Plzeň než pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná. Na druhou stranu, fakt nevím, co by se muselo stát, aby se Slavia zasekla. Plzeň je herně strašná, my ještě o level horší. Jako nechci malovat čerta na zeď, ale všechno jim hraje do karet.

Reagovat
Greny

Největší ponížení by bylo kdyby Slavia ziskala titul a následně udelala LM, to by Kretinskyho jeblo

Reagovat
HorajzmAmmann

SKS do toho narve strašný prachy a tu LM udělá

Reagovat
Kang & Kodos

Plzni za tejden docela věřim, oni tyhle důlžitý zápasy zvládaj, o tom my něco víme.

Reagovat
Blasphemer

Je fakt, že se Spartou jsme několikrát tahali celej zápas za kratší konec, a body z toho nakonec byly.

Jenže mi přijde, že u nás se na tu Spartu uměli všichni nabudit, protože tam půlka z nich hrála. To o Slavii neplatí.

Reagovat
Kang & Kodos

Kozáčik to celý vyhecuje. A minimálně by mohl kompfasovat Sýkora.

Reagovat
db18

Toho ještě v tunelu sjede Krmelec za to, že nepodepsal u nás.

https://www.youtube.com/watch?v=6_6DjikAEfY

Reagovat
db18

Slavie bude pod větším tlakem... A my ty zápasy pod tlakem (zatím zvládáme lépe...), připomíná mi to trochu situaci z podzimu, kdy jsme šli na vás, tam jsem měl největší obavy, že nám to nevyjde a nakonec Hrošovský předvedl svůj životní výkon a opět jsme vás (u nás) smázli.

Reagovat
Blasphemer

Andrea Hrošovský hraje letos dobře. Vlastně nikdo z tý středový trojky Hromada, Hrošovský, Hořava si nezaslouží sedět. Na Slavii bych šel klidně s nima v základu a Ivanschitze nechal sedět.

Reagovat
db18

Jo, Ivana bych na takový zápas určitě posadil a dal ho tam max. na závěr, kdybychom chtěli hrozit ze standardek (i jinou variantou, než Kovaříkem + teda aspoň rohy kope líp)... jinak, jestli bude hrát Kovařík, tak určitě posadit...

...a napravo snad bude fit Kopic Petržela zase nesmí hrát v základu.

Reagovat
Blasphemer

Petržela snad hrát nebude. Nebo alespoň ne od začátku, z lavičky by platný být mohl. Jako proti Spartě třeba.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

A ten Kovařík, to ti taky nevím. Na podzim hrál úplný hovno a proti Zlínu ho hrál taky. Ani ty standardky nerozehrával dobře.

Zeman tam tu obranu aspoň párkrát provětral, i když centr taky vždycky nakonec posral. Sám nevím, koho bych tam dal. Tohle Pivarníkovi fakt nezávidím. Ale ten Kopic by hrát měl, pokud bude schopný.

Reagovat
Logan

Bude to hodně zajímavý souboj ... na jednu stranu vám určitě bude vyhovovat že my budeme hrát otevřeně a ne betonovat jak ostatní, navíc se na ty zápasy opravdu umíte koncentrovat, na druhý straně to bude zase euforie a touha se přiblížit k titulu kterej snad z kádru ještě nikd nemá (možná Bílek s Libercem?)

ale věřím tomu že jestli bude hrát Ivan a nám to sedne, tak vyhrajem 3:1

Reagovat
db18

Já doufám, že se Krmelec zase projeví jako brejkový hráč, jak je zvyklý z Dukly. (no, doufám tedy, že nezačneme zase s Poznarem )

Reagovat
Logan

jojo, já jen doufám že bude fit Škoda a že ten váš stratég Ivana nasadí když to byla taková posila, ale bojím se aby tam neposlal sestavu která by na nás mohla víc platit

Kozáčik - Řezník, Hubník, Hejda, Limba - Hromada, Hrošovský - Kopic, Hořava, Zeman - Krmenčík, takhe ta vaše sestava vypadá i dost nadupadně a opravdu by to moohl být dobrý otevřený fotbal,

Pavlenka - Frydrych, Luftner, Deli, Flo - Hušbauder, Ngadeu, Barák - Sýkora, Škoda, Zmrhal

Reagovat
Blasphemer

Že by to zrovna Šilhavý v jednom z nejdůležitějších zápasů v sezoně otevřel, tomu se mi teda nechce věřit. To není jeho styl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad jasny, ale Slavie je jasnej adept na prvni misto

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JacksLFC

nebuď naivní

Reagovat
Blasphemer

Netvrdím že ne. Každopádně pak máme po Slavii vcelku pohodovej los a máme pořád zápas k dobru. Takže i po případné prohře máme prostor na se ještě vzpamatovat. Slavia do konce ligy snad taky ještě ztratí.

Reagovat
db18

Tu poslední větu si neměl psát!

Reagovat
Blasphemer

Nejsem Oblomov, takže by to mělo být v pohodě.

Reagovat
db18

Touhle větou tu vždy sparťani zakřikli svůj titul a získali jsme ho my... (ať už jsme vedli o 7 bodů nebo jen o jeden).

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
hilarious

Škoda, že proti Jablonci nekopu penalty častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole..Kadlec rovnou do juniorky,Holek zdarma do Brna,kdokoliv jinej tam nemůže bejt horší,chceme titul a jdem na to s nejhorší stoperskou dvojici v lize..Teď doma Dukla a pak trojzapas Boleslav venku,Zlín doma,derby venku,to nevím co z toho chcem vykouzlit..

Reagovat
Liquid

a to váš nejhorší stoper Mazuch nehrál

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

doma vyhrávat budete

Reagovat
Liquid

Pamatuješ co si tu psal před sezónou?

Reagovat
Losinho

podle jmen maj skvělej kádr i teď, že se všichni rozhodli chytnout za ruce a jít spolu do naprostejch sraček je věc druhá

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
TheAdy

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
HorajzmAmmann

a pak derby

Reagovat
Posledni Kovboj

nez cumet, jak to programove kurvi Mario, at tam beha kterejkoli junior. Posledni, co nema zlamany nohy, je Kostl, nebo toho jsme zase poslali nekam do pice na slovensko? Ach jo.

Reagovat
Posledni Kovboj

prece mame Holka!

Reagovat
salami

jako takhle, když vidim v jakejch jste sračkách, tak bych si myslel, že třeba skončíte až 5., ale když jsem se kouknul na tabulku, tak je mi jasný, že hůř jak třetí budete fakt jenom těžko, když jsem viděl Zlín těch bodů moc neposbírá, MB má z posledních 5 zápasů 3 remízy, ty se taky odrovnaj vždycky sami a další trochu schopnej tým je až Jablonec a ten ztrácí 14 bodů, fakt nevim co by se muselo stát abyste skončili hůř jak 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, když na to hodlají srát, asi se zas dočkáme Českých Budějovic z roku 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, to je mančaft Už si konečně vytáhněte hlavy z prdele. Hlavně, že média, hráči, fanoušci onanovali nad přípravou

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Pyroman

Bez překvapení, už když Požár ve čtvrtek prohlásil, že chceme navázat na druhý poločas proti Rostovu, tak to bylo krásný naznačení toho, jakou sračku zase předvedeme. Že jsou prakticky všichni hráči v současnosti (někteří dlouhodobě) úplně marní to víme už od Rostova, ale že na to trenérský tým, ať už mu šéfuje kdokoliv, není schopný nějak reagovat, to už je fakt k posrání. V bráně Koubek, který nechytí absolutně nic navíc, na stoperu se pořád točí ti tři retardi a takovému Julišovi na křídle se ani nemá cenu vysmívat. Dejme tomu, že záloha a útok jsou trochu omezené omezené zraněníma, ale proč kurva nejsou trenéři schopní hrábnout do té obrany, to je pro mě nepochopitelný. Costa by sice na stoperu byl pořád na hovno, ale rozhodně míň než ti kokoti, co tam jsou teď, vlevo se v pohodě dát nasadit Hybš, Vatajelu... ne, my budeme pořád čekat, až se naše stoperské Růženky proberou.

Reagovat
Aldeano

Souhlas. A kdo jiný se má vyjádřit k Požárovi než Pyroman.

Reagovat
smazaný uživatel

sou proste posrany delat nejaky vetsi zmeny.. s Holoubkem to asi nebude tak horky.. predtim proste hral s tim, co mel

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně na podzim mohl, dneska už musí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Koubek co jsem viděl, tak toho chytil docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim výbornej, na jaře na pěst. Jestli nebude příští zápas sedět, tak to fakt regulérně trénujou sami hráči.

Reagovat
r.mrazik

treba rymu a kasel

Reagovat
Kuchta

Holek je tragéd snad poslední 3 roky, nechápu, že to nikdo nevidí. Kadlec to má těžce na háku a Mazuch zatím velká bída. S takovými stopery Sparta nemůže ani uvažovat, že by něco mohla uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi ani nevite jakou mam radost ze se tem rudym sulinum nedari....ja su tezkej antispartan!!!! a kdyz nekde rupnou nebo ztratijou, mam proste radost hele mne cela struktura te sparty prijde divna, jakoby zdvojena pozice trenera, prstupy, teho vaseho cernocha tam drzite jak dyby byl neco extra uz tam je par rokua stejne zadna slava, poslat ho zpatky nekam na banany, ja fakt nevim co tam je zhnilyho ale uprimne mam velkou radost........letos uz bude titul o dvou, hodne napovi pristi kolo!!!!......a sparta by mela byt jeste v pozoru o treti flek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Uwe háže buly

Tak Mazuch na podzim jedinej snesl trošku měřítko, ale paradoxně toho odehrál ze všech nejmíň, velká bída je to od něj až teď na jaře. Paradoxně má asi nejblíž k odchodu

Reagovat
ondrasch77

Upřímě řečeno, myslel jsem si, když se Mazuch uzdravil, tak že s ním góly dostávat nebudete...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
raduinho

To bylo před začátkem jara keců o skvělé přípravě a útoku na titul...

Reagovat
Kuchta

Nutno podotknout, že tyhle hovna psal jenom Křetínskýho Sport

Reagovat
raduinho

+ polovina fandů Sparty na EF + klasické kecy Požára, Kotalíka a hráčů o útoku na titul a že Sparta nemůže hrát o nic jiného Nejdřív by si měli udělat pořádek v klubu a pak vyhlašovat podobné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nevis vo cem mluvis

Reagovat
raduinho

To víš, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

vyjdreni, ze hrajem o titul a nic jinyho neberem sou naprosto standartni.. cokoliv jinyho by fanousci ACS nezkousli

Reagovat
Hokaido

Asi za 15 let fandění je tohle snad nejhorší období, jaký jsem zažil.

Po zimní přípravě to vypadalo dobře, byly velký očekávání jak v EL tak v lize, kde je náš největší rival zase po letech konkurenceschopnej, natěšenost na progresivního Holase po letech se Ščasným a Víťou, i na Rosu jsem se někde v koutku duše těšil... Ale 4 zápasy a všechno je v prdeli.

Situace s Konatém, zranění, stoperská dvojice úplně na hovno, Lafata z formy, Juliš na křídle... Ani nemám náladu ten zápas nějak rozebírat. Jsme definitivně ze hry o titul, na Slavii a Plzeň už ztrácíme moc bodů, na Slavii se momentálně navíc absolutně nechytáme herně. Snad jen doufat, že od příštího zápasu konečně přijdou změny. Rád bych viděl Čibiho, na levý obraně toho Vatanena. Na stoperu asi nějaká výrazná změna nepřijde, protože prostě není kde brát. V. Kadlec už je snad zdravej a trochu to vpředu rozhýbe, přeci jen s ním a Šuralem už ta hra nebyla tolik k zblití, i když to částečně bylo pasivitou Jablonce.

Jinak jsme měli celý víkend vesnickou zaíjačku, kde jsem makal a po který jsem se odpoledne chystal jet autem do Jablonce, ale nakonec jsem usnul a stihnul bych tak druhej poločas, tak jsem se na to vysral. Ještě, že tak, protože kdybych teď seděl v autě v nějaký prdeli cestou z Peltonce po tomhle výkonu, tak bych byl fakt nasranej.

Reagovat
Aldeano

Rok 2005, jaro 2012...

Reagovat
Hokaido

Hele 2005 mi bylo 12, nesledoval jsem to tak intenzivně, když to dávali v sobotu v TV, tak jsem se podíval, když jsem zrovna neměl zápas, jinak jsem se informace dozvídal až třeba v ponděli ze Sportu... Takže ne, tohle je pro mě určitě horší.

Jaro 2012 bylo taky hrozný, prohry s Plzní a v Bolce si pamatuju jako včera, nakopávání na Kweukeho... ale tohle je pro mě prostě horší, hlavně jak se to všechno naakumulovalo najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak odbočím, Jestli si hrál fotbal za DK a v roce 2006 ti bylo 12, tak to jsme museli na trenincich v DK potkávat , v té sezóně jsem hrál myslím u mladších žáků

Reagovat
Hokaido

Já myslel, že jsi o dost starší.

Jsem 93, takže v 2006 mi bylo 13, ale v DK jsem hrál asi až ve 14. To jsi hrál taky pod Dorotíkem?

Reagovat
Logan

haha, to se tady sešla dobrá skupinka i když já teda pod Dorotíkem už nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, nene já jsem ročník 95 vím že starší žáci trénovali většinou na Podharti co si pamatuji a my jako mladší normálně na hlavním stadionu pod hangarem, tenkrát nás tam trénoval trenér pod inicialy MT (asi víš o koho jde) a později Martin K.

Reagovat
Hokaido

No my trénovali jen v Podharti, i zápasy jsme tam hráli, protože je města a údajně chtěli 5 tisíc za zápas. Hráli jsme tam snad až v dorostu a taky jen zápasy. To bylo skvělý, když to hřiště je úplně jiný a byli jsme na něm jen jednou za dva týdny při mistráku.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to už jsme se tam asi nepotkali, když už jsme měl přejít ke starším, tak to jsem právě končil a my jsme byli normálně pod hangarem, jinak na Podhatti to bylo pěkný no :)) dnes už to tam je takový nic moc, když zbourali tu tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdes hral v dansku?

Reagovat
Uwe háže buly

Jaro 2012 bylo co? si nevybavim už.

Reagovat
Kang & Kodos

Hřebík

Reagovat
KingMaster13

To bylo jak jste ztratili titul na úkor Liberce. Po podzimu jste měli snad 9 bodů náskok. Faktor Hřebík

Reagovat
Uwe háže buly

Jo jak jsme vyměnili trenéra, kterej vedl ligu

Reagovat
KingMaster13

Pepíka no

Reagovat
Uwe háže buly

Haška ne?

Reagovat
KingMaster13

Chovance

Reagovat
Aldeano

Chovanec odešel, Hašek zůstal, převzal to Hřebík, nejdříve z tribuny a pak sešel i na lavičku.

Reagovat
SpartaOvenka

Aby své dílo dokonal osobně.

Reagovat
Blasphemer

Na to vzpomínáme rádi i u nás. Čtyřka od Olomouce, pár kol před koncem remíza se sestupujícím Žižkovem a korunoval to památnej zápas s Libercem v posledním kole. Hlavně Wágnerova tyčka pár minut před koncem, na tu asi nezapomenu až do smrti.

Reagovat
Hokaido

Ta čtyřka je legendární.

Reagovat
Kang & Kodos

Každá střela do šibenice.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Dobře rozjetá sezóna a zpackané jaro. Přeplatil se Manchester City a koupil se Přikryl, Jílek se jako trenér koupil z Olomouce a byla z toho roztrhaná licence, žádná Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to my takhle vzpomínáme na 2010-2016. Výjimkou bylo jaro pod Svedikem po kterém dostal vyhazov.

Reagovat
frankiefcb

jaro a podzim

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejhezčí období pod Svědíkem a ted v 2. lize

Reagovat
smazaný uživatel

podzim!

Reagovat
frankiefcb

to byla pohádka, která začala tím otočeným zápasem na Sigmě. Ale už je to za náma a ten zmrd Šafa je pryč a snad už čekají jen pozitivní chvíle.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten zápas se Sigmou byl asi nejlepší, co jsem kdy viděl.

Reagovat
frankiefcb

to byl nadlidský výkon, polovina měla křeče a stejně to odmakali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem asi nebyl tak blízko infarktu. Řval jsem možná dvě minuty, otec už hledal číslo na psychiatrii. A ještě jsem si udělal radost a vysral se na učení.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
HorajzmAmmann

ta pohádka začala ve Znojmě 0:4, pak byla neskutečná Olomouc a ještě v poslední minutě Slovácko

Reagovat
HorajzmAmmann

I když vlastně ted koukám, že to Slovácko bylo pak v následující sezoně. No každopádně jsou 3 zápasy na které asi nikdy nezapomenu v tomhle období. Olomouc, Slovácko a Sparta Zajímalo by mě, na co by ten tým měl, kdyby se to všechno neprodalo a naopak 2-3 hráči přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo samozřejme. Nevím proč jsem napsal jaro, když to bylo pod debilem Frnkou.

Reagovat
ratusek

Fanklub ofenzivního fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

No sezóna 2005/2006 taky žádná sláva nebyla, navíc tenkrát si pamatuju že tam měl spory Hřebík s hráči, třeba jak nestavěl Poborského apod. , čo takhle fotbal sleduju, tak tohle bylo snad ještě horší období než teď, to jste byli dokonce nějak před koncem ještě 10., potom snad Griga udělal pohár a dostal Spartu na 5. flek. Tam taky bylo tenkrát s tím Hřebíkem peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ta nenavist vsude.. silena atmosfera.. a za Grigy to pak bylo taky sileny, kdyz nas chtel ucit hrat jak Barcelona

Reagovat
Aldeano

*Jako Chelsea, Pospěch v útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja tusil, ze to byl nekdo z Anglie.. ten Pospech na kridle tam dobre plaval no

Reagovat
Aldeano

To byla fakt strašná sezóna, něco jako United pod Moyesem a lámání negativních rekordů. A nejhorší umístění od sezóny 1981/82...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tenkrát u vás byla šílená atmosféra, jako u nás na jaře 2011. Akorát jen byl ten rozdíl, že nešlo jen o trenéra a o špatný výsledky, ale tenkrát u nás šlo hlavně o existenci klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufam ze aspon ta zabijacka se povedla

Reagovat
Hokaido

To zase jo. Alespoň jedno pozitivum na tomhle debilním víkendu.

Reagovat
lampas

Jaro 2002, léto 2005, období co vyrazili Grigu (myslím že po 0:3 v Boleslavi), prosrání titulu na jaře 2008, trojka v Liberci a vyhození Lavičky (podzim 2008), jaro 2012...Tehdy bylo hůř, počkal bych tak tři kola na další soudy.

Reagovat
smazaný uživatel

já si vzpomínám jak jsme dvakrát za sebou dostali doma 0:3 od Liberce a od MB

Reagovat
ondrasch77

...a ještě od Jablonce 06 / 07

Reagovat
smazaný uživatel

na to si nevzpomínám

Reagovat
ondrasch77

https://www.youtube.com/watch?v=NlnhNHfQNBY , tak jukni, byli jsme tenkrát asi po 30 lety první, kteří tam takhle vyhráli... Asi jsme to prothrli , protože pak tam takhle dokázali vyhrát i týmy jako MB nebo Koberec...

Reagovat
smazaný uživatel

super no. ještě jsem si vzpomněl na 1:4 se Slávií

Reagovat
Aldeano

To bylo na Strahově i na Letné. Ale rok před tím domácím debaklem, podzim 2007 byl horší, to se doma se slávií prohrálo asi po 20 letech.

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, 0:3 doma od Rady. Pořád je kam klesat.

Reagovat
ondrasch77

ty vole, vy jste teda Sparťani, neznáte historii ani 10 let zpátky , navíc takový průlomový odpoledne

Reagovat
Kang & Kodos

Tak výsledek i soupeře bych si vybavil, ale že vás tenkrát trénoval Rada, to jsem nevěděl.

Reagovat
ondrasch77

Hele sorry, tady na diskuzi běží na Radu hroznej hate, ale upřímně nechápu proč? U nás vydržel 4 roky a mě ten jeho fotbal i docela bavil, byl impulzivní (a proč ne, navíc podle mě kouč má být vidět během zápasu a hlavně přišel po několikaleté nadvládě Paličky, který se neustále snažil hrát na 0:0)

Reagovat
smazaný uživatel

jsi tam neviděl v záběru kamery týpka , co sbíral hovna po Polákách? to byl právě Ondráš88, který si od tý doby říká po polski ondrasch77, protože zlotý ztratil na kursu a Poláci tam přestali jezdit, tak se zaměřil ne německou klientelu

Reagovat
ondrasch77

za originalitu Nejsi retardovanej?

Reagovat
Logan

Nejlepší jak v tom videu vykládá že když se v poločase vede 1:0 tak se musí pokračovat v aktivní hře a pak všude jinde předváděll takovou sračku a hrál totální hnůj a beton ... snad vyjma Teplic, ty možná pod ním něco hrály

Reagovat
HorajzmAmmann

ZEHER Legenda Baníku

Reagovat
Aldeano

Pořád to byl jen jeden zápas, to se s podzimem 2005 a jarem 2006 nedá porovnávat.

Jinak naopak na Střelnici byl pro mě asi nejlepší zápas z podzimu 2007 ( https://youtu.be/ewJ6cVmPMuE?t=7m41s ), kdy odehrál Kisel svůj životní zápas ve Spartě, celý zápas se stále nedařilo vstřelit gól a v posledních minutách 2 parádní góly. A pak samozřejmě poslední zápas podzimu 2011 a dva Hušbauerovi kousky.

Naopak nejhorší zápas u vás byl právě z podzimu 2005, kdy se 1:2 prohrálo a Slepička myslím nedal penaltu, to byla tehdy strašná křeč. A s Jabloncem se právě taky prohrálo po hodně dlouhé době.

Reagovat
Aldeano

Jo, to je taky památný. Tomu jsem tehdy na Letné ani nechtěl věřit. Ještě s Radou

Reagovat
Aldeano

To jo, ale pořád byl pohodlný náskok v lize po 9 výhrách za sebou... To nebylo nějaké dlouhodobé období, ale vždy "jen" konkrétní nezvládnutý zápas...

Reagovat
JacksLFC

my měli pěknou šňůru pár let zase vy alespoň období Ikdyž nejhorší to bylo v poháru proti Olomouci, kde pak byla kontumačka, a nebo Franz jako trenér....

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

"Škoda, že proti Jablonci nehrajeme častěji." (David Lafata)

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
dondinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

zatim hodne dobry kolo

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Miguel19

Sem myslel, že ta Holoubkova "aura" vydrží trošku déle. Evidentně další připosranej trenér.

Reagovat
db18

Jeho aura se vypařila v žáru nového hlavního kouče.

Reagovat
smazaný uživatel

Požár ho zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou jsem ještě neviděl aktivnějšího asistenta. Ten se za 90 minut nehnul od čáry

Reagovat
ratusek

Tam tu sestavu musí určovat někdo jinej. Není normální aby se během přípravy Holoubek totálně připosral a zcela změnil herní styl.

Reagovat
Kang & Kodos

Náhodou, ještě před tejdnem jsme ztráceli na 1. místo sedm bodů, a dneska už jenom šest.

Reagovat
Hokaido

Čo ti jebe, jedeme na titul!!!

Reagovat
db18

Reagovat
Wat

To je správnej přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

jede to !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Aldeano

Progres

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Spalovač šancí

18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Reagovat
vrabejka

Moje předpověd o pádu Sparty se velmi rychle vyplňuje.

Dnes byli potupeni průměrným Jabloncem a to ještě nehráli se Zlínem.

Už když tým začal trénovat i Požár cítil jsem průser. Nezkušený trenér který ještě tak dobře nezvládá situace pod tlakem. To nemohlo dopadnout dobře.

Ztráta Dočkala je evidentně katastrofální. Nejde to utoku, soupeř dostává jejich obranu častěji pod tlak a z toho pramení chyby.

Sparta vždy měla nějakého lídra. I proto každou sezónu hraje o titul.

Dřív to byl Matějovský, Lafata nebo právě Dočkal.

Ale teď už tam nikdo z nich není a Sparta má problém.

I kdyby skončila až pata mohlo by to klubu spíš pomoct než uškodit. Protože převrat a razantní změna v klubu je nevyhnutelná.

Reagovat
Euphael

muzes sem hodit screen te predpovedi pls?

Reagovat
vrabejka

vrabejka25.02.2017 19:54#

Na titul může Sparta zapomenout. Teď už nemají žádného kreativniho hráče. Rosa toho asi moc neodehraje.

Nechápu jak ho mohli prodat bez náhrady.

Věřím že je přeskočime a Sparta skončí 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Nostradamus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi vodnatej prujem z tenisportalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Lafič moc vidět nebyl, ale na hřiště nastoupil dnes, tak musíš tu teorii trochu upravit

Reagovat
vrabejka

Jenže už není lídr.

Reagovat
ondrasch77

Od kdy není kapitán lídrem?

Reagovat
vrabejka

Od té doby co přestává dávat góly v útoku to skřípe a často je v zápasech neviditelný.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
emanuel habasko

Napr. od te doby co Wengerovi preplo a zacal davat pasku hracum na marodce, viz Vermaelen, Arteta, Mertesacker.

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc už tam není

Reagovat
Miguel19

Nestor zase ucházející? Toho jsme měli přivést místo Ivanshita...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, Nestor je asi jedno z mála pozitiv. Ale to fakt neni těžky, u nás teď vynikat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišel až moc zataženej. Minimálně v druhým poločase hrál skoro DZ

Reagovat
Kang & Kodos

Já se divim, že se nestáhl až na libero, když viděl ty dva klauny.

Reagovat
salami

Reagovat
Hokaido

To jo, místama mi přišel dokonce jako deep lying playmaker. Ale bylo to hlavně z toho důvodu, že v záloze není nikdo výraznej a on se snažil převzít tu vůdčí roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný no. Ono se to dalo čekat po odchodu Dočkala. Možná by jste teď Matějovskýho vítali s famfárami zpátky Ale u nás ten střed není o moc lepší. Mehanovič je gólovej, ale nic nevytvoří a Pospíšil má 90% přihrávek na Hrubýho

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska hrál Pospíšil na pohodu, navíc luxusní asistence

Reagovat
smazaný uživatel

kromě přihrávky na 2. gól se mi moc nelíbil. Většina přihrávek dozadu. Dost brzdí brejky

Reagovat
PavlíčeQ

Tak dnes moc přihrávek dozadu neměl. Spíš to dobře vždycky dobře podržel, protože jsme na míči moc nebyli

Reagovat
Hokaido

Jako dneska určitě náš nejlepší hráč. Snad jedinej, kterýho bych nenechal jít domů pěšky, ale mohl by jet Karosou.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší byl Pytlík

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jenom půlku cesty, ke konci už se přidal k ostatním.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nebyl špatný. Ještě Sáček se mi líbil. A to je tak vše.. Ale ze Sacka by něco mohlo být.

Reagovat
PlackaSKS

jen by ted potřeboval hrát v týmu, kde by měl čas a nebyl na něj takový tlak. bohužel ho sparta ted nutně potřebuje

Reagovat
ratusek

Čekám že ho střelí kvám. Na to jsou tam experti ve Spartě

Reagovat
db18

To se těžko řeší, když jeden nechce dojíždět z Prahy...

Reagovat
Uwe háže buly

Ucházející jo, ale furt je to strašně málo. Po Sáčkovi druhej nejlepší v záloze.

Reagovat
Murtago

Pro uhašení Požáru na Letné je nutno obětovat Holoubka

Reagovat
pingla

To má Sparta za ty nesmyslné a pořád stejné články, které jsou tu každý den jen o ní

Reagovat
smazaný uživatel

Těš se na spoustu dalších takových článků.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Spalovač šancí

Franzův efekt v podání Holoubka se zřejmě vyčerpal. Mě by zajímalo, co na té spartě dělají, že jsou dlouhodobě (v podstatě od Řepkova návratu) mentálně v prdeli.

Reagovat
Aldeano

Od Řepkova návratu? Myslíš od Hřebíkova konce ne? nebo podzim 2005 nic?

Reagovat
Spalovač šancí

Já tam nechtěl Hřebíka zatahovat

Reagovat
rufus

Ještě není ani březen a my už máme v podstatě po sezoně, to je úžasný. A žádný příslib lepších dnů není. Koubek nás moc nepodrží a dělá hodně chyb, výkopy má naprosto tragický. Stoperská dvojice je snad nejhorší v celý lize.. vůbec nemluvím o tom, jak šíleně brání, ale neumí ani rozehrávat balony. Po odchodu Dočkala se v záloze všichni bojí hrát a nikdo vlastně pořádně neví, jaká je jeho role. Navíc nám hodně chybí Mareček. Na křídlech hrají útočníci a v útoku nestíhá Lafata. Nemáme vůbec nic, na co bysme se mohli spolehnout. Venku vůbec nevyhráváme a s tímhle materiálem budeme mít co dělat i doma. Tohle jaro bude hodně dlouhý a hodně krušný. A titul vyhraje Slavia nebo Plzeň, to je úžasný..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Bídné stopery má většina týmů ligy. Akorát vy chcete hrát o titul a ještě vám nedošlo že s těma tragédama to nejde no.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nebyla to prohra rozdílem třídy a měli jsme spoustu šancí". Tohle vážně Holoubek řekl?

Reagovat
Pyroman

Jojo. On to vždycky prohlásí s tak bezelstným výrazem, že by mu to člověk i věřil, kdyby za sebou právě neměl 90 minut intenzivního přemítání o tom, jak se Kadlec s Holkem můžou živit profesionálním fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně podle všeho není v kabině všechno v pořádku, jde to z více zdrojů, dnešní rozhovor Lafiho tomu taky trochu napovídá...Tohle bude šílený jaro.

Reagovat
ratusek

Kvůli Konatemu? Nebo snad Požárovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct kvůli komu..Možná kombinace všeho.

Reagovat
jany kozak

ako hral Benes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Měl 5-7 šanci

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

pulnocni ot - schvalne kouknete na pocet komentaru v sekci ronamess ligy. ani dve kila hehe. de to tam dolu.

Reagovat
Bandini

Tak Sparta obnovila jednání s Vrbou. Cirkus Letná

Reagovat
Greny

Vrba si bude moci vybirat, pry zhavil draty i Šadek, s tim ze pokud Pivarnik rupne o víkendu tak jde pryč

Reagovat
db18

...to by bylo super, no. Dva týdny zpátky prohlásí, že hlavním cílem je Evropa a pak by se vyhodil trenér po třech zápasech.

Reagovat
Blasphemer

Už úplně vidím jak to bude. Vrba si plácne se Spartou, Limberský se starou partičkou odstřelí o víkendu Pivarníka, protože ho nenávidí a půjde nás trénovat zase nějakej nýmand typu Uhrina a Krejčího.

Reagovat
db18

...já teda doufám, že si to zase sedne a začnem vyhrátvat, ale jinak bych doufal aspoň v Lavičku (když už je Svědík v Bolce )

Reagovat
C-M@ster

Krejčí možná nýmand, ale ligu si povodil s prstem v nose.

Reagovat
Blasphemer

S nejhorším fotbalem po odchodu Vrby.

A v pohárech hrál největší hovno. Ne že by to Pivarník letos zvládl, ale o něco málo lepší byl.

Reagovat
C-M@ster

Jo, poháry nic-moc, ale Spartu si namazal na chleba stejně jako Koubek.

Reagovat
Posledni Kovboj

jezismarja...

Reagovat
smazaný uživatel

člověk by řekl, že ho po sledování letošní sezony Komety už nic nepřekvapí a pak přijdou dvě kola fotbalové ligy a nestačí se divit.

Reagovat
Greny

U Komety je to složitější, jsou tam zranění hráči, Libor si mysli ze s Hakenem jsou nejlepsi trenéři , tak Pešouta dali na tribunuto, od te doby se trápí jt cca 27 kol , co to udelali tuto zmenu a posledni problem brankar, Vejmelka to nezvlada po skvelym uvodu a Čilo mel zdravotni problemy + velky rodinny problemy resi nebo resil, proto mel prijit Kovar z KHL ale ruskej klub to stopl

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej problém je to, že si Libor není schopnej přiznat, že na trénování nemá, vypadnout do kanclu a přivést Vlacha, nebo někoho jinýho. Ostatní není dostatečný důvod k tomu, aby tým co vylovil KHL vyhrál 3 utkání v řadě naposledy v říjnu/listopadu, za poslední čtvrtinu získal z 11 zápasů 12 bodů a od cca 15 kola je v tabulce 12. jen proto, že Vary a Perníkáři jsou ještě horší.

Obrana hoří celou sezonu, jen je v prvních zápasech dokázali přestřílet a psychika týmu je problémem už několik let. A gólmani? ano, moc jim to nejde, ale to nemůže za tragické přesilovky, hrubky v obraně po celou sezonu a po nich následující debilní Němcovy(Ondra) kecy, že musí začít dělat co mají a neproduktivní útok. Zranění jsou jenom výmluva, za kterou se dá posledních pár kol schovat, ale problémy jsou úplně jinde a že sezona skončí mizerně mě bylo jasné po domácím utkání se Spartou v 35 kole. Měli za sebou dvě výhry, televizní zápas doma se Spartou, která v té době taky neměla moc formu a místo toho, aby na ně vletěli, tak se nechali seřezat jak kokoti, v 10 minutě to bylo 0:2, po snížení se na to zase vysrali a dostali další dva a po zápase plná huba keců, že to zlomila Kvapilova šance, kdy mohli snížit na 3:4, to, že Sparta mohla vést po deseti minutách o 3, nebo že 7 vteřin po 4. a střídání gólmanů se Cingel dostal sám před gólmana a napral to naštěstí jen do Čiliakova ramene se nepočítá.

A podobný sračky totálně mimo od nich člověk poslouchá celou sezonu. V Olomouci a ve Zlíně si musí pohlídat začátek zápasu, tak v prvním zápase mají po první třetině 3 střely, následně ve Zlíně tečou ve 13 minutě 3:0, ve Varech se dostanou do vedení a pak udělají vzadu 3 chyby jak v žáčcích, v posledních 12 zápasech 6x dali první gól aby to následně soupeř otočil a získali skvělé 2 body včetně trapasu v Litvínově, který viděla celá republika v televizi, zatímco jim se to povedlo jen v Hradci.

Možná, kdyby tu byl gólman, tak mají o pár bodů víc ale to nic nemění na tom, že být na lavičce někdo jiný, než majitel, tak už je dávno a po zásluze v prdeli. Nedokážu si představit, co by se dělo, kdyby tuhle sračku s takovým kádrem hrál Had.

Reagovat
C-M@ster

Tak Čiliak nic nechytil ani zdravej (kromě včerejška), ale pokud má, jak říkáš, nějaký problémy, asi se to na něm podepsalo.

Herně to nebylo kdo ví co ani na začátku, ale prostě ta první lajna v plné palbě naprosto kralovala a zbytek se na to nalepil a svezl se s něma.

Pak přišly ty zranění + koučové jsou bez schopnosti jakkoliv řešit nastalé problémy.

Reagovat
Blasphemer

To jako fakt nebo vycházíš z toho, že Mádl napsal, aby si Vrba hlídal mobil?

Reagovat
smazaný uživatel

mádl je dobrej zdroj, málokdy se plete

Reagovat
Blasphemer

No právě. Ale tady to fakt jen lehce nazačuje, takže by to tak zaručený být nemuselo.

Reagovat
db18

...pokud nejde o Vrbu, z kterého má stejný komplex, jako asi 95% ostatních novinářů.

Reagovat
Bandini

Vycházím z informací polského novináře Rudynka (Przeglad Sportowy). Ten má s Vrbou blízký vztah a těžko by si to vymýšlel.

Reagovat
Blasphemer

Ok, už jsem to našel. Díky za info.

Reagovat
Kang & Kodos

Pozitivní by na tom bylo to, že by se Kadlec sbalil a odtáhnul na Slovácko.

Reagovat
Uwe háže buly

S Hřebíkem a Křetinským v zádech je jedno, kdo to trénuje.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
ZB 07

Mě to teda taky pěkně štve popravdě, snad na Dohráno seženou někoho podobně dobrýho

Reagovat
Greny

Kubasek je dobrej moderator, horsi by byl Vlasta

Reagovat
db18

Třeba by to dočasně mohla vzít Polmanová, ať nepřijdem o příspěvky, které nás upozorní na to, že bude Dohráno.

Reagovat
ZB 07

Ta se mi moc nelíbí mohla by přestoupit Puhajková třeba

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Ale na tu by nás nikdo neupozorňoval, ne? Tady by montyho zastoupil hotntoot.

Reagovat
monty25

Já jo, Inna se mi hodně líbí.

Reagovat
ZB 07

Já taky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tohle Jarda Jágr posral.

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

(podle vzhledu)

1. Puhajková

2. Kubelková

3. Verešová

4. Lenertová (v době kdy s ní chodil)

5. Kopřivová

6. Borhyová

Reagovat
monty25

Prohodil bych Kopřivovou a Verešovou (ta se mi nelíbí), jinak souhlas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi zase Kopřivová prostě vůbec nesedí jak vzhledem tak vším okolo. Ty první dvě jsou nejvíc sympatický a i když je neznám taksi tipnu i nejvíc v pohodě. A Borhyová to je taková slušná MCBP

Reagovat
monty25

Borhyová má strašnou hubu.

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš strašný kozy

Reagovat
HorajzmAmmann

ale žrát tatranky na štorct by taky mohla to je fakt

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To i Čuhelová

Reagovat
monty25

Monča má ale hezkej úsměv, Borhyová hroznej.

Reagovat
Uwe háže buly

Máš rád koně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

Ok, tak zvolím jinou terminologii: přirozenej X nepřirozenej

Reagovat
smazaný uživatel

Přirozenej možná jo, ale stejně má držku jak kůň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Uwe háže buly

1. Verešová

2. Puhajková

3. Kubelková

zbytek mi vubec nebere..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Krása není vše..

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebo Renata Czadernová

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu bych bral z fleku.. Ale nečeká náhodou dítě?

Reagovat
HorajzmAmmann

hm

Reagovat
Manik...

Inuška

Reagovat
smazaný uživatel

Ta blbka?

Reagovat
ZB 07

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ta holka fakt sportu nerozumí, i když se tak tváří. Stačí někdy sledovat sportovní noviny na Nově. To teda už víc oceňuju Monču

Reagovat
HorajzmAmmann

no dobře, ale viděl jsi její fotk na facebooku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako některou z těch, kdy má před novinami vycpaná prsa až do mozku? Jo, viděl.

Reagovat
ZB 07

To já taky, ale Innu bych jako náhradu bral všema deseti. A nevím teda, jak moc tomu rozumí a nebo ne (Novu nesleduju), ale podle všeho jí to musí alespoň trochu zajímat, jinak by se tomu nevěnovala. A přečíst několik vět z poznámek určitě zvládne, navíc na ní bude mnohonásobně hezčí pohled než třeba na Vláška.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vlášek je zase roztomilý, zvláště když si pokaždé, co ho vidím, představím PÍSKNI TO!

Reagovat
HorajzmAmmann

než třeba na Vláška

Reagovat
monty25

Tak stoprocentně ji to musí zajímat, když předtím měla za přítele hokejistu a teď má fotbalistu.

Reagovat
ZB 07

Tak jako ne vždy to tak musí být...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, peníze v tom určitě nehrajou žádnou roli.

Reagovat
ZB 07

ty máš přehled fakt

Reagovat
monty25

Už jsem se tady o ní taky zmiňoval (mj. o tom, že se mi líbí ještě víc než Monča)...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-315825/?forum=1#p7924118

Reagovat
ZB 07

Akorát koukám, že ostatní neodpovídali úplně k tématu

Reagovat
HorajzmAmmann

umírám vždycky z těch týpků co jí píšou do komentů pod fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Haluz.

Reagovat
Posledni Kovboj

INUSKO SI VELKY ODBORNIK

Reagovat
smazaný uživatel

magda, ta ma urcite i dobrou osobnost

Reagovat
db18

Reagovat
vrabejka

Získali jsme bod na Spartu, stejně bodů jako Plzeň a Boleslav. Slušné kolo. Ševci!!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

skap

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=9TUjcCb2XaM

Řepka: A to jste neviděli co jsem pak udělal v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

2:10 koho to tam drzi pospech s bilkem? Ten taky dobre nezvladal

Reagovat
HorajzmAmmann

mě spíš jde jestli někdo nemá ten odkaz na ten pořad tiki-taka kde o tom mluvil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Abraham...během jednoho roku se stal legendou v ACS i SKS

Reagovat
ondrasch77

Abrc , to byl teprv magor, proti němu byl i Řepa úplnej kliďas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl i u nás a nějak dokonce vyjel po Karlovi a pak už si nezahrál

Reagovat
ondrasch77

Já vím, kdysi jsem četl o téhle "kauze" článek, tuším v hattricku. Jarolím tam popisuje, že měl strach, že kdyby měl Abrc kudlu, tak by ho tam snad podříz Abrce tenkrát vytočila do nepříčetnosti nějaká poznámka, snad o ponožkách...

Reagovat
Spalovač šancí

rvačka kriplů?

Reagovat
Kang & Kodos

Jakub Konečný‏@jakub_konecny 4 hod.před 4 hodinami

Spartě to na Jablonec prostě nejde, dnes s ním lehla 0:1 doma v @juniorskaliga i s pěti posilami z áčka. Bogdan Vatajelu z nich byl nejhorší

Reagovat
Miguel19

Reagovat
HorajzmAmmann

Se předháníte kdo utratí víc peněz za větší sračku nebo jak?

Reagovat
Kang & Kodos

Jak předháníme? Gina jsme timhle (zatim) překonali tak o tři parníky.

Reagovat
HorajzmAmmann

zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Gina aspoň zvlhly některé slávistky, co nabízíte vy?

Reagovat
Kang & Kodos

bouchání do stolu, házení rajčat, neovladatelnej pláč, 150 nejvybranějších nadávek, sebevraždu...

Reagovat
smazaný uživatel

To všechno až na tu sebevraždu je z tvojí dílny ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Jenom to bouchání do stolu. Plejtvat rajčatama na ty kriply nemá cenu, u Holka s Kadlecem mám trochu jiný emoce než pláč, a těch nadávek bylo podle mě mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Pry v dnesnim deniku, ze se kabina po zapase s .hlucinem pohadala. Cetl to nekdo? Na netu jsem nic nenasel.

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

nic hroznýho, každá parta se jednou rafne a zítra o tom neví. Petržela to ani neměl vypouštět ven, protože to třeba je nějaká blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to bylo před zápasem spíše, ne? To asi nebylo čistě kvůli hry, to by mě zajímalo co v tom bylo, mohlo by vás to trochu rozhodit

Reagovat
ratusek

Azevedo chtěl ošukat něčí přítelkyni nebo měl Zápa problém ve stripklubu a oni ho z toho museli vysekat

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Zápem nejsi daleko od pravdy

Reagovat
ratusek

To jsem si jen tipl. Ani nevím že to je tak vážný.jen sem to tu od někoho četl že tam chodí často. Od tebe možná dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to zase nerozmázaval. Třeba byl konflikt mezi dvěma hráči, tak si to prostě vyříkali a čau. Nečekal bych, že to je něco vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kučův nový tréninkový blog https://www.youtube.com/watch?v=l-05TF8_NR0

Reagovat
C-M@ster

("P.S. video točeno ve sklepě")

Reagovat
HorajzmAmmann

Rocky style

Reagovat
Rarášek

Ta cihla v mým sklepě ..

Reagovat
OranžováKarkulka

zákulisní informace

Reagovat
Tigerinho

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

stroj

Reagovat
smazaný uživatel

a ten podmaz...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Azazelo RD

Posilování prstů a zápěstí je ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je legendarni svice

Reagovat
Coutinho10

twl on se do Dohrana pustil Vlastik

https://youtu.be/KvEgoqBErJ0

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemá někdo free link na Tiki-Taka co běželo/běží na O2 Sport?

Reagovat
ACSMan

Není to bracha Romana Červenky? Je podobnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele