18. kolo
25.02.2017 19:15 CET
1 : 8
(0:3)

Reportáž

1. FK Příbram - Slavia Praha 1:8

Česká nejvyšší soutěž bude mít po 18.kole nového lídra. Pražská Slavia předvedla demonstraci síly a nešťastnou Příbram rozdrtila výsledkem 8:1. Hattrickem se blýsk kamerunský šampión Michael Ngadeu, ale řádili i jíní, zejména dvorní nahravač Jan Sýkora. Prosadilo se i tradiční duo Škoda s Mešanovičem.

Mohli bychom to nazvat "vražděním neviňátek", Slavia svého soupeře totálně rozcupovala a dokonale využila bezbrankové remízy Plzně. Nesmíme ale zapomínat, že Viktorka má stále jedno odložené utkání s Bohemians k dobru.

Příbramští chtěli navázat na poměrně dobrý výkon ze hřiště Viktorie Plzeň, ovšem Slavii vůbec nestačili a už po půlhodině hry bylo takříkajíc hotovo. Slavia sice mohla po hlavičce Treglera inkasovat, ale to se nestalo a pak už na její konto naskakovala jedna branka za druhou. Po Sýkorově přesné přihrávce se v šestnáctce prosadil Milan Škoda a jen o chvíli později sám Sýkora hlavičkou zvyšoval na 2:0. Příbram byla pod velkým tlakem a po půlhodině hry zvyšoval už na 3:0 Josef Hušbauer. Dalšímu besnění byli domácí do konce poločasu ušetření, ale ve druhém dějství se vrátilo takřka dvojnásob.

V 55.minutě si na rohový kop naskočil Michael Ngadeu a skóre se začínalo formovat do podoby debaklu. O chvíli později sice povedenou akcí snížil střílející Josef Divíšek, ale to bylo jen dráždění hada bosou nohou. Jen o dvě minuty později přidal další přesnou přihrávku Sýkora a také Muris Mešanovič se zapsal mezi úspěšné střelce.

A stále to ještě nebyl konce. Čtvrthodinu před koncem zvýšil křižnou střelou na 6:1 Michael Ngadeu a za dalších šest minut dokonal čerstvý africký šampión hattrick. Lupták totiž ve vápně fauloval Tecla a Ngadeu dostal příležitost zahrávat pokutový kop. Kamerunectoho využil, hattrick neodmítl a zvýšil na 7:1. Poslední slovo měl obránce Bořil, který využil přesného centru Zmrhala a uklidil balón do prázdné branky. Slavia potupila Příbram osmi brankami a je novým lídrem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
boryland

1:1..........

Reagovat
Houfi

1:1

Reagovat
Hardwell

0:3

Reagovat
ondrasch77

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
ryzskej

Reagovat
Rezan

konečně nějaký vzrůšo

Reagovat
bayern987

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

dalo se to čekat výprask a góly

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem 1:8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že tak předvídatelný výsledek nikdo nehádal :) . Zdá se, že Boží mlýny melou i pro Příbram.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele