Česká liga - preview 24. kola

15.04.2017, 09:02, aktualizováno 17.04.2017, 08:27
Previews
Pod tlakem jsou dva aktéři pondělní dohrávky 24. české nejvyšší soutěže. Slavia doma hostí Hradec Králové a potřebuje odpovědět na výhru Plzně nad Slováckem, hostujícímu celku zase nepomohly sobotní triumfy Jihlavy a Příbrami...
Slavia Praha - FC Hradec Králové  (pondělí 17:30)
Slavii čeká v pondělní dohrávce plnění povinnosti s Hradcem Králové. Sešívaní vědí, že musejí naplno bodovat, jinak ztráta na vedoucí Plzeň naroste. Bodovat potřebují i Votrocí, jenž bojují o záchranu.

Slavia se přetahuje s Plzní o titul, a tak v Edenu nesmí zaváhat. V souboji s Hradcem bude samozřejmě velkým favoritem, ale právě takováto utkání bývají leckdy zrádná. Slavia však na Hradec umí, za posledních patnáct let s ním prohrála jedno jediné utkání. "Jsme v roli velkého favorita, z tohoto pohledu je to pro nás zavazující. Těšíme se, že zase hrajeme před naším publikem. Teď jsme dali pět gólů Karviné, někdo si myslí, že to bude snadné, ale každý soupeř bojuje. Hradec bojuje o záchranu, minule byť hrál s Plzní doma, tak jí dlouho vzdoroval. Dokonce měl i šance," říká trenér Slavie Jaroslav Šilhavý. Pod jeho vedením nadále trvá slávistická neporazitelnost. Sešívaní navíc bojují na více frontách, v MOL Cupu už jsou po vyřazení Karviné v semifinále.

Před soupeřem varuje také záložník Antonín Barák: "Hradec bude určitě nepříjemným soupeřem. Hrál výborně doma s Plzní, dokázal vyhrát na hřišti Zlína. Bojuje o záchranu a nemůže se ohlížet, kde hraje. Hradec potřebuje bodovat všude."

Hradec pochopitelně nemá v Edenu co ztratit, ovšem body by také potřeboval a to tak, že hodně. Votroci jsou jen bod od sestupu, navíc jim vůbec nepomohly výhry Jihlavy a Příbrami. V posledních třech kolech si ale nevedl vůbec špatně, po bezbrankové remíze s Brnem dokonce porazil Zlín a jen těsně podlehli mistrovské Viktorii. "Chtěli bychom herně navázat na poslední výkony. Ze Slavie máme přirozený respekt, ale rozhodně tam nepojedeme předem poraženi. V utkání uděláme vše nejenom pro dobře předvedenou hru, ale taky pro nejlepší výsledek," Milan Frimmel.

Hradec bude postrádat Vlkanovu, Holeše, Poloma a vykartovaného Janouška. Slavii zase bude scházet Švento a Alvir.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Ngadeu - Sýkora, Barák, Hušbauer, Zmrhal - Škoda
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Krátký, Nosek, Hůlka, Mudra - Trubač, M. Černý, Jirsák, Schwarz, Malinský - P. Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 6.70 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Dukla Praha  (neděle 15:00)
Vzhledem k situaci v tabulce by se Liberci tři body hodily, ale Dukla bude jako vždy velice složitým soupeřem. První vzájemný zápas v této sezoně skončil bezbrankovou remízou, takže nezbývá doufat, že velikonoční neděle přeci jenom nějakou nadílku přinese.

Postavení Liberce není v tabulce vskutku lichotivé a po sobotních zápasech se ještě zhoršilo. Slovan je až třináctý, jen tři body od sestupu!

Liberec v minulém kole nestačil na Teplice, kterým podlehl 1:3, čímž zároveň završil nepovedený týden, protože krátce před tím vypadl i z MOL Cupu. Je tak jisté, že si v příští sezoně nezahraje Evropskou ligu, na kterou si tolik navykl. Ironicky řečeno, o zábavu budou mít na severu Čech i tak postaráno, protože Liberci už zbyl jen boj o holé přežití.

V minulém kole se poněkud zadrhla i Dukla, která prohrála s Mladou Boleslaví 1:2. Byla to teprve druhá jarní porážka, ale rázem se promítla do dění v tabulce, protože Pražané spadli na deváté místo. "Musíme se soustředit na svůj výkon. Musíme dávat ty šance, které jsme teď nedali proti Boleslavi a udělat všechno pro to, abychom vyhráli," nechal se slyšet Zinedin Mustedanagić.

Domácí nemají s Duklou bůhvíjakou bilanci. Doma naposledy slavili vítězství před téměř pěti lety. Jen o rok mladší je vítězství Dukly pod Ještědem. Domácím budou chybět zranění Latka, Coufal, Baroš, Breite a vykartovaný Potočný. Oproti tomu bude Dukla postrádat vykartovaného Podaného a zraněného Koval'a.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Mikula, Karafiát, Polák, Bartošák - Souček, Obročník - Vůch, Ševčík, Kerbr - Voltr
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Štetina, Bezpalec, Miloševič - Hanousek, Tetour, Mustedanagič - Juroška, Holenda, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.45 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 18:15)
Ještě než vypukne očekávaný šlágr Sparty s Plzní, musejí Viktoriáni zvládnout nepříjemnou překážu v podobě Slovácka. Celek z Uherského Hradiště na jaře ještě neprohrál a prodloužit tuto sérii bude chtít i na západě Čech.

Viktorka bude doma velkým favoritem a cokoliv jiného, než výhra, bude velkým překvapením a pochopitelně komplikací v boji o titul. První zápas na Slovácku skončil remízou 1:1, kterou pět minut před koncem zachraňoval stoper Hejda. "Teď jsme doma a určitě to bude úplně jiné utkání. Jsme favoritem a v úvahu pro nás přichází pouze tři body," nechal se jasně slyšet kouč Bečka.

Plzeň i pod jeho vedením dál pokračuje v ne úplně přesvědčivých výkonech. Výhru na půdě o záchranu hrajícího Hradce zařídil opět v závěrečných minutách stoper Lukáš Hejda. Slovácko nemá v Doosan Aréně vůbec co ztratit, ale soudě podle jeho formy by mohlo překvapit. Svěřenci trenéra Stanislava Levýho nejenže na jaře ještě neprohráli, ale všudyvšeho inkasovali jen dvě branky a z posledních tří kol vydolovali sedm bodů. Moravané aktuálně půlí tabulku na osmém místě. "Plzeň je žhavým adeptem na titul, čeká nás velmi kvalitnísoupeř. Nedávno navíc změnili trenéra a to je pro hráče vždycky zvýšená motivacedokázat, že patří do sestavy. Pokud chceme pomýšlet na nějaký bod, musíme hrát na hranici našich možností. S disciplínou, kompaktní hrou a agresivitou," uvedl trenér Stanislav Levý.

Plzni budou scházet Baránek, Chrien a vykartovaný Limberský. Důležitou informaci je také fakt, že až osm hráčů je ohroženo stopkou pro zápas se Spartou. Ještě výraznější marodku má Slovácko, kterému nepomohou Biolek, Chyla, Heča, Košút, Rada a Tetteh.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Janža - Petržela, Hořava, Hrošovský, Kovařík - Bakoš, Krmenčík
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Daněk - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Šumulikoski, Daníček - Navrátil, Havlík, Machalík - Koné
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.20 - 10.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Zbrojovka před týdnem přišla o jarní neporazitelnost a to paradoxně po dobrém výkonu s pražskou Spartou. Nyní je už na čase vyhrávat, ale Brno to opět nebude mít jednoduché, protože na jeho půdu zavítá v dobré formě hrající Jablonec.

Hrají dobře, ale nevyhrávají. Tak by se dalo charakterizovat fotbalové Brno, které teprve minulý víkend přišlo o jarní neporazitelnost a i přes tento fakt nadále zůstává v sestupovém ohrožení, protože sama neporazitelnost ještě nic moc neznamená. Zbrojovka totiž hned v pěti případech remizovala, čtyřikrát po sobě dokonce 0:0. Gólový půst tým z Moravy ukončil v Praze, v zápase se Spartou, který ale výsledkově nezvládl a prohrál 2:3. Nyní se v Brně představí Jablonec, který pod trenérem Zdeňkem Kluckým chytil formu. "Hráči Jablonce mají kvalitu, ale já jsem přesvědčen, že pokud budeme hrát s touhou a elánem, měli bychom vyhrát. Není se čeho bát, na jaře jsme v lize odehráli sedm zápasů, přičemž v pěti jsme byli lepší a dva byly vyrovnané. Tlačí nás jen ty body," nechal se slyšet trenér Svatopluk Habanec.

Jablonec má na kontě také jen jednu jarní porážku, ale o mnoho více bodů. Na rozdíl od Zbrojovky totiž dokáže získat tři body, což opět potvrdil v minulém kole v zápase se Zlínem. Výhra 2:0 byla už čtvrtá na jaře a díky tomu se severočeský klub opět zapojil do boje o evropské poháry.

"Jsme rádi, že jsme se trošičku odpoutali, ale teď nás čeká zápas v Brně a pak doma Příbram a ta šance posouvat se výš tu furt je, takže se pro to budeme snažit udělat maximum. Pak samozřejmě přijdou ta kola, kdy budeme mít doma Plzeň a venku Slavii, a to rozhodne o tom, jestli budeme hrát nahoře nebo v klidném středu," rozhovořil se pro oficiální stránky klubu zkušený záložník Tomáš Hübschman.

Brnu pro žluté karty nepomůže Šural, zatímco Jablonec bude postrádat zraněného útočníka Doležala se Zrelákem.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Sedlák, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Zavadil, Polák - Ashiru, Taščij, Přichystal - Řezníček
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Beneš, Hanousek - Hübschman - Trávník, Pospíšil, Zelený - Diviš, Mihálik
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.27 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Teplice  (sobota 17:00)
Trápící se Zlín přivítá na Letné v dobré formě hrající Teplice. Ševci chtějí konečně prolomit jarní smůlu a v lize vyhrát, jenomže je čeká soupeř, který naopak prohrál jen jeden zápas, když v Edenu těsně podlehl favorizované Slavii. Skláři se také zapojili do bojů o Evropskou ligu.

Ke zlínským jarním výkonům už toho bylo řečeno dost. Pravdou je, že ani po postupu v MOL Cupu se nic nezměnilo a následující kolo Fastav opět prohrál. Degraduje tím svůj povedený podzim a výrazně si komplikuje účast v evropských pohárech. V tuto chvíli patří Ševcům páté místo, ale Teplice na ně ztrácejí jen jeden bod, navíc v závěsu je ještě sedmý Jablonec. Evropskou ligu ještě zaručuje vítězství v MOL Cupu, kde jsou Ševci již v semifinále. Má to však jeden háček, o finále se poperou v Edenu s favorizovanou Slavií.

Boj o evropské poháry tak slibuje napínavou podívanou až do závěrečných kol. Výrazně do něj začaly promlouvat Teplice, které mají na jaře výtečnou formu. Ze sedmi zápasů prohrály jen jedno utkání na Slavii. Naposledy si doma poradily s Libercem 3:1 a kolo před tím těsně neudržely vedení v Plzni, kde nakonec pouze remizovaly 2:2.

"Musíme navázat na ty naše předchozí výkony, hrát od první minuty nadoraz. Nečeká nás určitě nic jednoduchého. Zlín sice na jaře nemá dobrou formu, ale bude hrát doma a ví, že jim taky jde o hodně. Bude to určitě těžký zápas. Musíme se na něj zkoncentrovat a pokusit se něco odvézt," prohlásil obránce Teplic Michal Jeřábek.

Domácím bude chybět útočník Diop a také zraněný Živulič. Dvě ztráty hlásí i Teplice, jedná se o Šušnjara a Vaněčka.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pazdera, Jugas, Gajič, Matejov - Vukadinovič, Janíček, Hnaníček, Traoré, Holík - Fantiš
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Ljevakovič, Jeřábek, Krob - Soungole, Kučera - Nivaldo, Hora, Fillo - Červenka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Fotbalisté Příbrami budou usilovat o další veledůležité body proti Karviné, která teď tři zápasy nedokázala bodovat. Svěřenci Jozefa Webera nesehráli špatná utkání, ale tak trochu doplatili na složitý los, když hráli s pohárovými účastníky Plzní, Libercem a Slavií.

Jinými slovy až zápas v Příbrami ukáže, jak na tom Karvinští ve skutečnosti jsou. Jaro nezačali vůbec špatně a po čtyřech zápasech neměli na svém kontě jedinou porážku. Zápasy s celky na čele tabulky ale nezvládli, byť nepředvedli vůbec špatný výkon.

Příbram je sice poslední, ale Karvinou zde rozhodně nečeká nic jednoduchého, zvláště když Příbram dvakrát po sobě doma vyhrála. Nejprve nad Hradcem a posléze i nad Bohemians, shodně 1:0. Zejména na domácím hřišti je aktuálně poslední tým soutěže velice nepříjemný a kdo ví, jak by si vedl, kdyby stejné úspěchy měl i na hřištích soupeřů. "Venku těch bodů zkrátka moc neděláme, což je hrozná škoda. Když totiž nedokážete potvrdit výhru z domácího hřiště, pak ty body nemají takovou váhu. Bez nějakého úspěchu venku navíc nemůžeme dotáhnout mužstva před námi," litoval kapitán Tomáš Pilík.

Příbram je společně s Jihlavou jediným týmem, který venku ještě nevyhrál. Středočeši získali pouze dva body za dvě remízy, jinak desetkrát prohráli. "Pro nás je podstatné, že pořád žijeme. Musíme se o to ještě poprat. Dobře ale víme, že je potřeba udělat tři výsledky za sebou. A to není úplně lehké," dodává Tomáš Pilík.

Svěřenci trenéra Kamila Tobiáše budou postrádat pouze vykartovaného Květa, jinak je tým pohromadě. Ani Karviná na tom není špatně, vedle zraněného Janečka bude chybět pro žluté karty i Košťál.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Tregler, Chaluš, Jiránek, Divíšek - Krameš - Bazal, T. Pilík, Suchan, Rezek - Kacafírek
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Moravec, Hošek, Jovanovič, Eismann - Janečka, Šisler - Budínský, Panák, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:30)
Letos už potřetí na sebe narazí týmy Mladé Boleslavi a Bohemians 1905. Dosavadní bilance zatím hovoří ve prospěch domácích, kteří v Ďolíčku dvakrát vyhráli.

První zápas na ligové scéně skončil výhrou Mladé Boleslavi 3:1 a před dvěma týdny se opět radovala Mladá Boleslav, když na penalty udolala Klokany v rámci čtvrtfinále MOL Cupu. Domácím se tedy proti zelenobílým daří a to budou chtít potvrdit i před vlastními diváky. "Bohemka sem přijede vyhrát. Nejenže se bude chtít pomstít za vyřazení v poháru, ale samozřejmě hraje také o záchranu a každý bod je pro ní zlatý a posune jí blíže k záchraně. Také má nového trenéra, určitě to bude nepříjemný soupeř a určitě bude hodně zlobit," předvídal Patrizio Stronati.

Mladá Boleslav zatím na jaře neoslňuje. Vyhrála jen dvakrát a sice nad Spartou a naposledy na Julisce. I z tohoto důvodu by ráda získala skalp i třetího pražského celku. Tým Martina Svědíka pochopitelně bojuje o evropské poháry a musí se ohlížet za sebe. Pátý Zlín ztrácí jen tři body a v těsném závěsu jsou i Teplice a Jablonec.

Zato Bohemians mají zcela jiné starosti. Po špatném vstupu do jara bojují o záchranu. Minulé kolo ale stejně jako Boleslavští zvládli, když doma jedinou brankou udolali Jihlavu 1:0. Při vší úctě k Jihlavě bude Mladá Boleslav o poznání tvrdším oříškem. "Jde o ambiciózní mužstvo, které se dlouhodobě snaží prorazit do té nejužší špičky, kterou tvoří Sparta, Slavia, Plzeň, což se zatím nepovedlo. Mají dobré ekonomické i tréninkové zázemí. Už před sezónou se dá počítat s tím, že se budou pohybovat v horních patrech tabulky. Někdy se jim to daří lépe, jindy zase hůře," nechal se slyšet trenér Martin Hašek, který zároveň dodává: "Budeme chtít předvést to, co v posledním zápase. Uvidíme, jestli to bude na Boleslav stačit. Individuální výkon je jedna věc, ale ten týmový vždycky přidá něco navíc."

Domácím bude chybět zraněné trio Klobása, Paušek Fabián a k dispozici nebude ani vykartovaný Mareš, což může být velkou ztrátou. Bohemce zase bude scházet Vrzal a Švec.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Jánoš, Čmovš, Stronati, Fleišman - Matějovský, Ljovin - Vukadinovič, Magera, Přikryl - Železník
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Krch, Šmíd, Havel - Jindřišek, Martin Hašek ml. - Bartek, Mašek, Luts - Kabajev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 3.80 - 6.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Sparta Praha  (sobota 20:15)
Sparta má před sebou jasný úkol, konečně vyhrát venku a pojistit si třetí místo. Letenští zavítají na půdu Jihlavy, která bojuje o holé přežití. Ježci také v týdnu sáhli ke změnám, když odvolali trenéra Michala Bílka. Nové trenérské duo utvořili Josef Jinoch a Petr Čuhel.

Jihlava na jaře zvítězila jen jednou a její situace na předposledním místě tabulky se dramatizuje. Domácí ztrácejí na nesestupové místo už čtyři body, takže vedení se rozhodlo k razantnímu kroku a vyměnilo trenéra. Josef Jinoch a jeho asistent Petr Čuhel mají jasný úkol - zachránit prvoligovou příslušnost. Jejich premiéra ale bude pěkně peprná, neboť na Vysočinu zavítá pražská Sparta. "Sparta se v posledních zápasech herně zvedla a zdá se, že má krizové období za sebou. Navíc se jí začali postupně uzdravovat hráči. Velmi dobrý výkon podala v derby a vítězně zvládla poslední duel s Brnem. Je jasné, že v sobotu budeme čelit velké fotbalové kvalitě," prohlásil k soupeři asistent Petr Čuhel.

Sparta sice na čelo ztrácí a nejspíše už na Ligu mistrů nedosáhne, přesto nehodlá na Vysočině padnout. "Jedeme do Jihlavy s tím, že tam chceme vyhrát a potvrdit ty tři body doma s Brnem. Venku už se nám to dlouho nepovedlo, takže tam jedeme vyhrát. Jestli se mi podaří vstřelit nějaký gól, tak to je něco navíc, důležité jsou pro nás tři body," prohlásil David Lafata. Sparťanskému kanonýrovi scházejí tři góly do 200 ligových branek. Proti Jihlavě se mu navíc mimořádně daří.

Letenští naposledy přehráli Brno 3:2, ale kouč Petr Rada nemohl být spokojen a to zejména s výkonem v defenzívě. Zbrojovka si na Letné vytvořila spoustu jasných šancí a kdyby proměňovala, mohla získat body ona.

Na Vysočině se utkají dva celky, které trápí rozsáhlá marodka. Jihlavě nepomohou Kryštůfek, Mišůn, Tlustý, Urblík a Vitásek. Spartě zase Rosický, Costa, Hovorka, Juliš, Mazuch a Néstor Albiach.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Fulnek, Krejčí, Rosa, Urdinov - Batioja, Vaculík, Hronek, Zoubele, Ikaunieks - Rabušic
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, M. Kadlec, Holek, Hybš - Konaté, Sáček, Mareček, Vácha, Šural - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.50 - 3.90 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň23165235:1453
2.Slavia Praha23157147:1752
3.Sparta Praha23127437:2043
4.FK Mladá Boleslav23108534:2338
5.Fastav Zlín2398629:2535
6.FK Teplice2397730:2234
7.FK Jablonec2388735:2832
8.1. FC Slovácko23611624:2729
9.MFK Karviná23851031:3629
10.Dukla Praha23761027:2627
11.Bohemians Praha 190523661117:2724
12.Slovan Liberec23581017:2423
13.Zbrojovka Brno23314623:3223
14.FC Hradec Králové23631422:3621
15.Vysočina Jihlava23381216:3717
16.1. FK Příbram23431616:4615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1602)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Kadlec a Hybš

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes další bezproblémová výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

A která byla ta poslední bezproblémová? Každopádně, dneska by mi to ani nevadilo. Ačkoliv, tím že už tam není Bílek, tak mi ta Jihlava zase tolik nevadí a v lize bych si jí přál asi víc než Hradec..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, zda to víš, ale pouze jednou jedinkrát se stalo, že úvodní branka Michala Kadlece v jakékoliv domácí soutěži neznamenala výhru jeho týmu ( jeho první ligový gól v dresu Slovácka ), tudíž zápas s Brnem byl prvním gólem rozhodnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok dobře, tak tedy jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava hraje o zachranu a vymenili trenera. Spis cekam, ze nevyhrajem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
Losinho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, projel jsem si pár diskuzí a je mi na blití z lidí, co veřejně přiznávají, že již přestali chodit i na domácí zápasy, protože je to přestalo bavit. A to včetně permanentkářů.

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom se člověk při zápasech sparty i docela pobaví

Reagovat
andrew96

Neví, o co přichází.

Reagovat
SpartaOvenka

Jako s Brnem jsem se dlouho nezasmál.

Reagovat
Spalovač šancí

Rada zastabilizoval obranu (= bude M. Kadlec), takže se opět dá očekávat nějaká vtipná vložka

Reagovat
SpartaOvenka

Kadlec je velmi dobrým zdrojem zábavy, to tedy jo + když mu na gol nahraje Holek, to se stane jednou za život.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nechutný, ale v Česku běžný. Je snadný si najít důvod nechodit, když svůj klub nemáš v srdci. Nedovedu si představit, co by se muselo stát, abych přestal chodit. Tyhle lidi to berou jako návštěvu kina. Budou dva roky chodit z toho půl roku nadávat, že se sezona nepovedla, tak na zo zas budou srát, dokud se nezačne zase dařit. Aspoň ty výjezdy za něco stojej. Když se nedaří, tak nejezdí kdejakej vocas, co umí sotva půlku chorálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohli přestat jezdit individua, co mají potřebu stále dokola rozeřvávat svoje 2 naučené chorály a bude to fajn.

Reagovat
rufus

Jedeš dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nevím, čekám jak se rozhodne kámoš.

Reagovat
rufus

Blbý, že se díky času výkopu dá jet jen autem..

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
SpartaOvenka

Hrůza To pak ani nemohou hrát dobře, když jim nemá kdo fandit! Lidé by měli ukázat, že jsou Sparťani v jakékoliv době a ne jen, když jsou výsledky a pěkná hra.

Reagovat
Aldeano

Naopak, je to pochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Paušek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Ve Zlíně se dnes může hrát fakt zajímavej zápas, ale O2 stejně zase do TV narve trapnou Boleslav, nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

z Prahy je to vo dost bliz do MB nez do Zlina

Reagovat
ZB 07

To klidně může, ale Boleslav je v televizi kromě minulýho kola každej víkend a pokaždý se na to nedá dívat. Ve Zlíně to naopak může bejt fakt zajímavej zápas, takže si tam tu cestu klidně udělat mohli, zas tak dakeko to není.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice pekny, ale pro Radotinskyho je dulezity to, co sem napsal ja

Reagovat
Greny

to ja jsme spis zvedavej kolik prijde dnes na Jablonec lidi , muj tip je cca 2000 když moc

Reagovat
ZB 07

3000 snad dojdou, o to bych se nebál. Jsem naopak hodně zvědavej, jaký to bude, když se dneska kotel sejde na krytý...konečně ta atmosféra bude za něco stát

Reagovat
Greny

ja čekal , že udělají nějakou akci , dnes byl potencial tam dostat treba i 6000 diváků, stačilo na to jít chytře, začátek hodit jeste o 15 minutek dřív, aby se lidi stačili v klidu dostat na Zelnak.

Jinak jsem zvedavej kdo nastoupi na pravym bekovi podle me Sedlák a pri tom jak se trapi Kuba v zakončeni bych tam proste zkusil Rybičku nebo Ruska

Reagovat
ZB 07

Jo, Sedláka tam očekávám taky. Ale Řezníčka bych v sestavě nechal, u něj je jen otázka času, kdy se chytne. A kdyžtak tam poslat Rybičku v průběhu zápasu (ale ne na posledních 40 vteřin jak na Spartě, ale dát mu aspoň půl hodiny).

Reagovat
Kang & Kodos

A neni to jedno? Stejně to bude 0:0

Reagovat
ZB 07

Na to, že jste od nás minulý kolo dostali 2 góly, si docela vyskakujete...

Reagovat
Kang & Kodos

Jakej to je pocit, když vaší sérii neprůstřelnosti ukončí Michal Kadlec?

A dneska to budete mít o dost těžší, bude proti vám obrana, která má ligový parametry.

Reagovat
Greny

ta ligova obrana naposledy dostala od nas taky dva goly

Reagovat
ZB 07

Docela v pohodě pocit vzhledem k tomu, že nebejt Kadlece a spol., tak máme v letošní sezoně o čtvrtinu vstřelenejch gólů míň...

Reagovat
Fabregas@ole

Je Franci zdravotně ok?

Reagovat
Spalovač šancí

To taky, ale hlavně měl být přenos z Příbrami

Reagovat
ZB 07

To právě ne, počínaje dneškem začíná tradiční období, kdy by možná bylo lepší, aby se přítomnost kamer na zápasech Příbrami úplně zakázala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
PavlíčeQ

Za týden hraje s náma Příbram na čt

Reagovat
smazaný uživatel

To bude zápas pro fajnšmekry..

Reagovat
PavlíčeQ

Tak my doma hrajeme docela dobře, takže když jim to nepustíme, tak to nemusí bejt úplně zlý

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, když jim to nepustíte.. Každopádně, teď podle mě nemáte důvod. Formu máte, celkem mě překvapujete. Ta 5. příčka není vůbec daleko..

Reagovat
PavlíčeQ

Důležitý bude dnes v Brně udělat aspoň bod, pak věřim, že Příbram určitě porazíme.

Reagovat
Greny

Příbram dnes vyhraje golem z penalty a poté opět nečekaně vyhraje v Jablonci 1:0 a za cely zapas bude jen jedna strela na branku

Reagovat
ZB 07

To podle mě ne, Jablonec ty body taky potřebuje, takže Příbram porazí...Starkov výhry získá někde jinde a při pohledu na jejich los, je docela jasný v jakých zápasech...

Reagovat
KingMaster13

Lize furt mohou alespoň nabídnout mladé talenty, jejich akademie má úroveň. Jihlava a Hradec nemohou nabídnout vůbec nic.

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec může nabídnout stadion. Game, set, match.

Reagovat
ZB 07

Tak to, že vychovávají talenty, je sice fajn, ale je to tak jediná věc, která mi na nich je trošku sympatická. A zrovna Hradec rozhodně má co nabídnout, pokud by už konečně začali něco dělat s tím stadionem...

Reagovat
PavlíčeQ

což nezačnou

Reagovat
ZB 07

To je druhá věc ale Lízátka za chvilku spadnou samy od sebe, takže pak asi budou muset.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak talenty můžou vychovávat i v 2.lize a pak je posílat lepším klubům.. K tomu nemusí být v 1. lize.. Navíc, když tam stejně ta finanční podpora není taková, aby tu ligu dál hráli..

Reagovat
KingMaster13

Tak přeci jen v první lize je prověří lepší týmy a jsou více na očích. Nicméně souhlas, že Příbram si zaslouží 2. ligu nicméně v porovnání s Hradcem a Jihlavou na tom nejsou až tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, jako tyhle tři týmy bych hned vyhodil a místo nich do ligy dal Opavu, Baník a pak třeba tu Sigmu, i když tam to taky co se týče fans není nějak extra..

Reagovat
andrew96

Hradec má dobré fans, kteří teď sice nechodí, ale až po pádu jednoho z lízátek konečně začnou něco dělat se stadionem, tak by to tam mohlo být zase fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, nikdo to nepochopil..

Reagovat
Greny

Dlouho očekávaný duel sledovalo živě 237 tisíc diváků. Utkání bylo dostupné nejen v domácnostech, ale také na webu, přes mobilní aplikaci nebo ve více než 1200 restauracích. "Finální číslo sledovanosti bude ještě vyšší, protože část fanoušků si přenos pouští až ze zpětného zhlédnutí," prozradil David Duroň, ředitel O2 TV. Došlo tak k překonání rekordu z loňského roku, kdy souboj Sparta - Plzeň vidělo 200 tisíc fanoušků.

to je hrozne malo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na placenou TV je to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Vzhledem k tomu, že to bylo i na O2 TV Free, které si mohl naladit skoro každý..

Reagovat
Greny

také si myslim že tam je sledovanost i z O2 TV Free, aplikacek, webu i lidi co si to pustili pozdeji

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, jak je celá zpráva koncipována, tak si nemyslím, že v tom O2 TV Free byla zahrnuta.

Padl historický rekord v objemu přenesených dat i v počtu diváků, kteří se na derby pražských "S" dívali na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

"Derby se zatím stalo největším trhákem v O2 TV. Ukazuje se, že strategie O2 TV Sport, přinášet špičkový sportovní obsah, zákazníci oceňují," doplnil David Duroň. Další milník byl zaznamenám v objemu dat, která přes aplikaci a mobilní vysílání v neděli od 17.30 hodin protekla sítí O2. Maximální přenosová rychlost dosáhla 91,05 Gbps.

By nedávalo smysl tam zahrnovat O2 Free, protože bandwidth je jen 2,1Mbps, plus se nejedná o síť o2, ale o data multiplexu 4. Oni jmenovitě mluví jen o síti O2, kam O2 free nepatří.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak to je hodně. Ne všichni platí O2 TV kvůli GL potažmo sportu vůbec. Pak tam máš lidi, kteří si to platí kvůli jiným sportům. A pak jsou tam lidi, kteří by se dívali, ale neměli čas. To je dobrej výsledek pro placenou TV v ČR. (Pokud v tom teda nemají zahrnuté i to O2 free...)

Reagovat
Spalovač šancí

Z toho v restauracích 220 tisíc

Reagovat
db18

Zbrojovka 0:0, nebo převáží jablonecká nemohoucnost na hřištích soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylučuje přece..

Reagovat
db18

Když převáží nemohoucnost Jablonce, tak si Zelený dá vlastňáka...

Reagovat
smazaný uživatel

CO tu je za hate proti Zelenému? Já ho viděl párkrát, ale přišel mi celkem dobrý..

Reagovat
PavlíčeQ

Je to dobrej hráč. Akorát si ho teď asi všichni pamatujou z toho zápasu s Bolkou, kdy měl problém zpracovat míč

Reagovat
El Campeon

Tak co myslíte?Vyhraje příbram?Bude tam od Jardy nějaká munice?

Reagovat
ZB 07

OT: http://www.supporters.cz/clanek/znate-je-tour-de-hodolany/7961.html

Trojciferný výjezdy na 3.třídu, neskutečný

Reagovat
El Campeon

Ty vole

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

Ta poslední fotka, jak fandí poli, je bomba

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

sla pribram s jihlavou po utesu a prostredni spad.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže Příbram s Jihlavou se zachrání a odsere to Hradec?

Reagovat
smazaný uživatel

ze zacatku jo. jihlava se bude tvarit jakoze kamaradka ze vo tom nikomu nepovi ale pribram ji pak skopne taky.

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

OT : http://www.livesport.cz/zapas/fk6bUAKB/#prehled-zapasu

Dočky v Číně žere kočky

Reagovat
db18

ts... chtěl asistenci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Oscar nedal dvě za 11 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Jankovič, Pernica, Beneš, Hanousek - Trávník, Pospíšil, Jiráček, Zelený - Diviš, Mihálik Tak snad přivezeme aspoň bod

Reagovat
Kang & Kodos

Zelený Trávník I když na stoperskou dvojici Suchý - Šourek to nemá

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
HorajzmAmmann

Tlustý - Šourek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl černý Tavares pudil Ivana.

Reagovat
Greny

Melichárek - Vraštil, Pavlík , Kijanskas, Jablonský - Zavadil, Polák - Ashiru, Tashti , Přichystal -Řezníček

Snad dostane pulhodinku aspon jeden z dvojice Rybička , Růsek pripadne klidne oba jeden místo Přichystala a druhej Řezníčka, pokud bude zahazovat šance jak na Sparte

Reagovat
db18

Jak to, že Mirzad vypadl ze základu?

Reagovat
PavlíčeQ

Po zranění Zreláka chtěl trenér něco změnit a proti Zlínu jsme to zkusili na 2 útočníky, to se osvědčilo, tak nebyl důvod něco měnit. Aktuálně se Mehan může hodit třeba na posledních 20 minut

Reagovat
Greny

osobně si myslim ze budete hrat 4-5-1 pokud budete hrat na dva hroty mohli by jste mi celkem problem ve stredu zalohy

Reagovat
db18

Zase v té záloze není Hübschman, takže se to kompenzuje.

Reagovat
PavlíčeQ

Podle mě to bude jako před týdnem 4-4-2, ale třeba máš pravdu a Diviš bude hrát trochu víc zezadu

Reagovat
monty25
Reagovat
ZB 07

Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Zavadil, Polák - Ashiru, Tashchy, Přichystal - Řezníček Tak snad dáme aspoň gól

Reagovat
Greny

Vraštil je pro mě prekvapeni, ale volal jsem potom uz driv ze by mohl na kraj obrany, nevíš co je s Krejčím ze neni ani na lavce(zas je tam Buchta na toho su alergickej)

Reagovat
PavlíčeQ

Vraštil na beku? Není on stoper?

Reagovat
Greny

on prichazel s tím že muze hrat i na kraji obrany, ze tam v minulosti nastupoval, kazdopadne podle me hur nez Šural hrát nemuze (nevim proc ale proste i kdyz je to mladej kluk, vadí mi v sestave a ty jeho autovy vhazovani to je regulerne na facku )

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PavlíčeQ

ok Snad ten fotbal dnes bude za něco stát

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kaspar

tento zapas bude strasna nechutnost

Reagovat
Kaspar

zapad plzen, stred sparta + slavia, sever liberec, morava brno, nechapu ze jih je fotbalen nedotceny, Budejovice a Taborsko zoufalci co se akorat rvou mezi sebou nez aby tu neco vybudovali aspon ze je tu Motor

Reagovat
Blasphemer

Snitch OT: http://i.imgur.com/kiEjcCQ.jpg

Kdyby nebylo Snitche, tak by ho tady nikdo neznal, debílci.

Reagovat
db18

Smaž to ty debílku! Jednou jsem ti to toleroval...

Reagovat
Kang & Kodos

Pochopíš za pět debílku

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Blasphemer

Červenka, Juliš, Lafata. Takovej trojzubec nemá ani Barcelona.

Reagovat
HorajzmAmmann

tomu konkuruje už jenom Krmenčík, Bakoš, Poznar

Reagovat
Greny

Jiráček

Reagovat
monty25

Balkón fans

Reagovat
Greny

hej kdyby treba zahazeli hriste dymovnici muzou vubec potrestat klub? kdyz na to koukaji z domu?

Reagovat
db18

Baník taky dostal trest za světlici hozenou na plochu při slezském derby, ne?

Reagovat
monty25

Tak to mě nenapadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

budu se opakovat, ale sou to ty nejvetsi zoufalci.. misto toho, aby sli normalne na tribunu, tak cumej z nakyho debilniho balkonu

Reagovat
monty25

Moc často s tebou nesouhlasím, ale tady jo. Kdybych to měl takhle blízko na stadion, tak tam jdu. Tím, že ušetří za vstupenky, svůj klub opravdu moc nepodpoří...

Reagovat
db18

To samé na Bohemce... leda by v hospodě bylo o tolik lepší pivo...

Reagovat
smazaný uživatel

no na nekterych stadionech neni pivo vubec ze

Reagovat
Greny

a na Srbske je dostanes po 20 minutach a jeste se neda pit

Reagovat
Blasphemer

Třeba majitel balkónu vybírá vstup nebo alespoň piva. To bych si taky nechal líbit místo tribuny.

Reagovat
monty25

Skybox hadr

Reagovat
KingMaster13

VIP místa

Reagovat
Kang & Kodos

Ballin

Reagovat
KingMaster13

Furt to nemá na Boleslav tam na to čumí celý sídliště

Reagovat
db18

V minulé sezoně nemohli, to jim zakrývalo výhled lešení.

Reagovat
KingMaster13

Na jejich návštěvnosti to ale vidět moc nebylo

Reagovat
monty25

V Edenu se dá zase čumět z hotelu...

Reagovat
KingMaster13

ten hotel tě ale vyjde dráž než vstupenka

Reagovat
monty25

To jo, navíc v den zápasu ten pokoj stojí asi ještě víc...

Reagovat
KingMaster13

takticky

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně jenom z jednoho pokoje.

Reagovat
Greny

ty pičo Ukrajinec

Reagovat
db18

Tašči Gól jaký svět neviděl.

Reagovat
monty25

Tašči Gól měsíce

Reagovat
PavlíčeQ

Ty vole takovej náhoďák

Reagovat
Greny

vole jste se nedostali za pulku

Reagovat
PavlíčeQ

To ale nemění nic na tom, že to byl náhoďák

Reagovat
Greny

pokud jsi videl nase zapasy na jare, musis uznat ze jsme si trosku stesti v zakonceni uz zaslouzili

Reagovat
HorajzmAmmann

hezký goly jsou vždycky o náhodě

Reagovat
dinss

Jakto že nejsi na Srbský?

Reagovat
Greny

Ja nejsem přímo z Brna mám to cca 40 km. Takže nejezdim na všechny zápasy a v 6 mam fotbal

Reagovat
dinss

Ok, jen se ptám.

Reagovat
Greny

v pohode, ale je tam celkem hodně lidí, když jeste v 5 hraje Kometa

Reagovat
dinss

Na Brno je to furt strašně málo.

Reagovat
Greny

v Brně se zije hokejem vcera na Zelnaku 5-6 tisic lidi

Reagovat
dinss

Já vím, to je docela škoda. Když se koukneš na nejvyšší návštěvy ve fotbale a na prvních dvaceti místech je Brno se 30k +. Je to škoda.

Reagovat
Coutinho10

coze Taschy

Reagovat
Fabregas@ole

Boris!!! Dejte jim bůra!

Reagovat
Blasphemer

Brno dává góly. Životní jistoty jsou nenávratně pryč.

Reagovat
Znalec

teď ještě ty daně a ta smrt no...

Reagovat
dinss

Nechápu výběr ČT, sice vím že je plánováno vysílání několik tádnu dopředu ale dneska by si zasloužilo vysílání Zlín X Teplice.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

to je furt dokola...

Reagovat
db18

Stejně v tv bude hokej, tak je to jedno.

Reagovat
dinss

Stejně nechápu proč ten hokej nemůžou posunout na ČT2 aby se vyhli takovým problémům. Nebo alespoň dát prozatím na ČT4 fotbal než skončí hokej.

Reagovat
db18

Já nechápu, proč se fotbal nemůže hrát od tří...

Reagovat
dinss

Klidně bych zápasy dával až večer, hodně lidí, co hraje fotbal má pak problém to dát dohromady oboje...

Reagovat
db18

To nevím... u nás se prales většinou hraje v neděli.

Reagovat
dinss

Tak já zatím hraju poslední rok v dorostu a kdybych měl chodit jen za béčko či áčko tak mi to taky občas nevyjde a to zatím nejezdím moc na výjezdy protože nemám odvoz a ani čas. Snad příští rok.

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo moc jednoduchý. A doufám, že potom hned dávají golf nebo třeba ME "18" v korfbalu, takže to utnou současně se závěrečným hvizdem.

Reagovat
Miguel19

Dneska před fotbalem stihnou i jedno prodloužení..

Reagovat
db18

Ale nestihnou všechny reklamy.

Reagovat
smazaný uživatel

prece se nepotahnou pres celou republiku do zlina...

Reagovat
dinss

Jenom přes čtvrt..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak však ČT má studio i v Brně, tak tam můžou dát přenosák z Brna a komentátoři to můžou komentovat ze studia

Reagovat
PavlíčeQ

Teď koukám, že Jiráček má novej haircut

Reagovat
db18

Už asi měsíc...

Reagovat
PavlíčeQ

Měsíc nehrál a jinde jsem ho neviděl, tak to asi sedí

Reagovat
dinss

Co si ten vocas zase nechal vytvořit?

Reagovat
db18

https://www.instagram.com/p/BR6hkU5A-Na/?taken-by=petrjiracek24

Teď docela normální, se divím, že mu to s jeho vlasama takhle drží.

Reagovat
dinss

Teď vypadá snad nejvíc normálně, ještě kdyby mu to šlo stejně tak na hřišti jako na hlavě.

Reagovat
Kang & Kodos

Voni tam padaj na držku...

Reagovat
Fabregas@ole

Štohanzl není ani na lávce?

Reagovat
Greny

je nemocnej

Reagovat
Alan_Shearer

Jablonec se ocividne moznosti poharu taky zalekl (nastesti)

Reagovat
PavlíčeQ

Nám se venku nedaří dlouhodobě

Reagovat
monty25

Teď mám puštěný dva zápasy a oba z Brna. To je taky divný, že se Zbrojovka a KP Brno nějak nedomluví, aby se jejich zápas nehrál ve stejný čas. Sice asi není moc lidí, co by šlo na fotbal i basket, ale pár jich možná bude...

Reagovat
Greny

to by se musel hrat basket tak ve 12:30

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

No jo, ona pak hraje ještě Kometa. Sice v Liberci, ale stejně na to budou všichni čumět...

Reagovat
Greny

už jsem psal nahoře ze na Zelnaku vcera bylo na obrazovkach cca 5-6 tisic

Reagovat
monty25

Tak to je dost.

Reagovat
PavlíčeQ

Zatím náš nejlepší venkovní výkon na jaře, v druhý půli otočka

Reagovat
Kang & Kodos

Pořád se nedokážu rozhodnout, jestli je větší umění dát Brnu gol, nebo ho od nich naopak dostat.

Reagovat
pepinho2

Zvládli jsme obojí, dejte nám titul

Reagovat
Kang & Kodos

A kolikrát!

Reagovat
monty25

Sestava Teplic ve Zlíně

https://twitter.com/FK_Teplice/status/853247308661760001

Šušnjar chybí kvůli kartám, tam je to jasný. Ale proč hraje Vošahlík místo Nivalda?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně je mi líto Hyčky, ten na podzim hrál fakt fantasticky, ale na jaře si u vás ani nekopl

Reagovat
monty25

No jo, v prvním zápase byl střídaný o poločase a teď už to není Šmejkalův kůň. Navíc na jeho místě je zrovna docela konkurence...

Reagovat
Greny

nikdo ho nenutil odejit, mohl hrat v klidu zaklad

Reagovat
db18

Hyčka si pomohl.

Reagovat
PavlíčeQ

Vošahlík 2 zápasy, 2 góly, možná proto

Reagovat
monty25

To jo, ale furt je Nivaldo lepší hráč. Tak snad aspoň přijde jako žolík...

Reagovat
C-M@ster

Proč ale Bílka odvolali těsně před zápasem Jihlava - Sparta? Podle mě by byl naprosto ideální pro něj. Zavřel by tvrz a přes Kadlece by jeden gól dal. 1:0 jak vyšítý.

Reagovat
ratusek

A kdo ten gol dá? by musel být vlastní

Reagovat
C-M@ster

Tak nakonec to šlo i bez Bílka

Reagovat
PavlíčeQ

Už jsem se lekl, že chce dát druhou žlutou Jiráčkovi

Reagovat
Greny

jako sorry ale Polák v podobne situaci dostal zlutou v prvni pulce

Reagovat
PavlíčeQ

Já taky myslel, že Jiráček fauloval

Reagovat
Greny

jako on fauloval jenze Prihoda by ho musel vyhodit tak si vymyslel loket Reznicka

Reagovat
Greny

Co to ted bylo ? vzdyt mu dal loktem Jiraček do hrudi

Reagovat
monty25

Ať už si dá ten Ashiru konečně góla. Tak dlouho ho mám ve Fanlize a furt nic...

Reagovat
db18

Minule měl asistenci, ne? (já ho teď do sestavy vrátil, takže s ničím nepočítej...)

Reagovat
monty25

Minule jsem ho měl zrovna jako nepoužitýho náhradníka...

Reagovat
PavlíčeQ

Dej tam Doležala

Reagovat
PavlíčeQ

Je tam a za 10 minut Mehana

Reagovat
PavlíčeQ

Je tam a za chvilku ještě Kubistu

Reagovat
monty25

Tašči

Reagovat
Greny

penalta piskej ne ?

Reagovat
ratusek

Klasika. Proto nebudou hráči v lize vyčnívat. Borec to napálí do golmana místo aby to dal k tyči.

Reagovat
db18

Řezníček si je namazal na chleba A Ashiru

Reagovat
Fabregas@ole

Lahůdka, pánové

Reagovat
Greny

Nazdááár Ashiru Řezniček pojd sem kam des vole tam to neni

Reagovat
dinss

Ashiru v Brně asi dlouho nevydrží. Každopádně Řezníček i Ashiru.

Reagovat
Greny

tak ma víceletou smlouvu takže jedine za slusnej peniz

Reagovat
dinss

Jasně, pro vás super kauf.

Reagovat
Greny

je videt ze preci jen v Midtyjallndu nebyl jen tak

Reagovat
dinss

A nevíš za kolik přišel?

Reagovat
Greny

prisel z druhe slovenske takze to nebude za moc

Reagovat
monty25

Z první, ne? Prešov je sice poslední, ale v 1. lize.

Reagovat
dinss

Taky si říkám. Technicky je poslední Myjava ale.. Prostě Brno udělalo dobrý nákup, i ten Taschy vypadá že něco umí. Snad vám v Brně zůstane.

Reagovat
monty25

Jo, Myjavu nepočítám...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by hral hovno, tak mozna, takhle tam zustane asi tezko

Reagovat
dinss

Myslíš si že má šanci se probojovat do Stuttgartu?

Reagovat
smazaný uživatel

netusim, ale predpokladam, ze ho sledujou

Reagovat
db18

Ale v koncovce je tragický, to jim pro první ligu asi nepřijde vhod.

Reagovat
Greny

jo tak z prvni sorry tu ligu fakt nesleduju

Reagovat
monty25

Já taky ne, ale tenkrát se to tady řešilo...

Reagovat
monty25

Řezníček Ashiru asistence

Reagovat
ratusek

Řezníček to mánaučený z playstationu

Reagovat
Greny

Dej tam Růska

Reagovat
Greny

Zaslouzeny 3 body

Reagovat
monty25

Pro Teplice dobrý výsledek. Důležitější ale bude, jak to dopadne ve Zlíně...

Reagovat
Greny

neboj pristi tyden porazime i Bolku

Reagovat
ratusek

Zlín -Teplice by mohl bejt dobrej mač

Reagovat
monty25

Tenhle týden se zatím posralo všechno, co mohlo. Barca a Schalke v pohárech škoda mluvit, Viktorka Žižkov včera v závěru ztratila 2 body v Opavě a hlavně USK včera bylo 1,6 vteřiny od finále Euroligy...

Věřím, že se to teď zlomí. Teplice jedem!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram už řežou rozhodčí.

http://data.whicdn.com/images/150434662/large.jpg

Reagovat
db18

Sudí v kabině nenašel slivovičku...

Reagovat
Kang & Kodos

Však on mu to "masér" a jeho tyč vysvětlí.

Reagovat
monty25

Grigar Hele, neměl bejt Beauguel zraněnej?

Reagovat
dinss

Fillo příští sezonu návrat do Plzně.

Reagovat
Kang & Kodos

Vy tam těch dementů máte málo, viď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Tak alespoň hrajou dobře. Mít v týmu Vácha, Kadlec a Costa držel bych hubu.

Reagovat
ZB 07

Karviná

Reagovat
stas87

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDI3NTA1NTM3ODgwMDpjpmXSxrcmur2nr90%3D&kind=MAIN

Mam to nechat tak alebo si to dat radsej vyplatit? Kde inde by uz Sparta mala vyhrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to, aspoň tu budeš případně nadávat s námi.

Reagovat
stas87

No nadavanie na dnesok mam asi uz za sebou. Daval som vsetko live stavky na basket, presnejsie na turecku ligu. A styri tikety mi nevysli presne o bod a piaty o dva...takze tazko uz ma nieco nastve dnes viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dnes nevyšel skoro žádný tenis...live basket už nikdy, tam to věčně nevychází o bod. Co se týče Sparty, dnes nám výjimečně věřím, na tiket Spartu teda nedávám, ale pokud máme ještě někdy vyhrát venku, tak je to dnes.

Reagovat
stas87

Len je u basketu blbe, ze fortuna aj tipac maju tie hranice na Q o dva, respektive o tri body. Takze ak ma bet365 napriklad vypisane 35,5 tak to iste ma fortuna, nepadne z dvoch utokov po sebe kos a bet to sitiahne na 32,5 ale fortuna ma 33,5...a casto padne 33 a ty si v hajzlu. A strasne dlho trva obom, kym tie hranice znizi, skratka dost neskoro aktualizuju kurzy.

Tiez si vravim, kde chce Sparta vyhrat vonku, nez v tragickej Jihlave. Ak ani toto nedaju...tak sa len zasmejem a zvysok ludi sa vysmeje Sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

U Fortuny se nedá vsázet skoro vůbec, tipáč/chance jsou na tom přeci jen lépe, ale stejně si strašně přeju, aby bet365 dostal licenci. Ten rozdíl v kursech, limitech, nabídce atd je neskutečně veliký.

Reagovat
stas87

Jj, ono ked ti fortuna vypise trebars pocet rohov a tuto moznost mas len u jedneho zapasu z 10...tak je nieco spatne. Kolkokrat sa mi stalo, ze sa hrala v baskete VTB liga a oni daju do ponuky vietnamsku ligu ci podobne hovno. Ako pises, ponuka nesrovnatelna..a nestiahne sa bet365 uplne nie? Lebo to by som skoncil s podavanim na basket, kedze ceske stavkove ta ojebaju s casom, hlavne teda fortuna. Do konca Q je 2:30 a fortuna ma suverenne styri minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

+ tedy zpomalené streamy, v tenise je to nejvíc patrné. A teď nevím, zda to nemá fortuna, ale u chance mi strašně chybí live cash out. Místo toho musí člověk maximálně jistit proti sázkou jak blbec. Jinak nevím, jak to s betem bude, dlouho jsem v licenci věřil, ale je půlka dubna a vidím to spíš už bledě.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem cekal docela dlouho, ale uz sem to nevydrzel, vybral sem to a hodil to na tipac no.. ale jestli tu licenci dostanou, tak se tam okamzite vracim

Reagovat
stas87

Mozes si potom z betu poslat peniaze do svojej banky na ucet? Ci ako tam funguje vyber peniazi? Ja tam ucet mam len kvoli streamom na NBA, kedze fortuna streamy na NBA uz nema a namiesto toho mas moznost sledovat slagre z Indonezie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj poslal sem si to normalne na ucet..

Reagovat
stas87

Jo, sekajuce streamy us klasika. Ako to je v tenise, to neviem, kedze tenis nedavam. Ale videl som video, kde typek dal v livu tenis, mal zaskrtnutu zmenu kurzu len ked bude vyssi kurz a naopak sa mu znizil pri odosielani a fortuna ten tiket akceptovala. Takze prehral 2000 ale kurz mal nizsi...cize ojeb.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, fakt u českých sázkovek vsázím nerad, nejlepší je, když ti chybně připíšou výhru, pak to upraví, ale tys dal mezitím peníze jinam a oni začnou vyhrožovat exekucí.

Reagovat
stas87

Tak to sa mi nestalo nikdy. Len raz bol problem u mna v tom, ze som mal podane na body vo svtrtine. Daval som under, ze padne max 29, podla fortuny aj betu to skoncilo 7-12. Prachy za vyhru pripisane, o tri hodiny neskor pozeram, ze mam menej peniazi a cerveny tiket. Tak pisem co to ma znamenat a oni mi poslali skutocny vysledok tej Q. No a vysledok? 25-21.

To ti fakt vyhrozovali exekuciou? Tak to je aspon dalsia vec, ktoru si zapisem. Lebo mam v plane vsetky ojeby a traparny fortuny zverejnit na fb, priamo na ich stranke.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne, ale dost sázkařům ano a byl to teda tipsport, je to jejich klasika. Špatně připíšou výhru, ty peníze protočíš, prohraješ a oni ti dají na výběr - vyrovnáš dluh nebo exekuce.

Reagovat
Znalec

Reagovat
monty25

Beauguel Ardeleánu

Reagovat
ratusek

Já si z těch 3 zápsů vybral Zlín-Teplice a to je humus nudnej

Reagovat
stas87

Ale stale to je lepsie ako akykolvek zensky zapas.

Reagovat
monty25

Provokuješ, Homolo?

Reagovat
stas87

Aaaa, ryba sa chytila na udicu. A trvalo to len dve minuty.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

ty 2 zprava jsou šukézní, u těch druhejch je jasný, proč hrajou fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ta první zprava ta je výborná Monty nemáš na ní kontakt?

Reagovat
ratusek

mě se líbí ta druhá, ta bruneta, ta musí být divoká ale nepohrdl bych ani tou druhou

Reagovat
KingMaster13

Tak to už je o vkusu jedince Já raději tu klidnou

Reagovat
monty25

Mám její dres.

Reagovat
KingMaster13

Já myslel třeba číslo, mail cokoli

Reagovat
monty25

To ne, jenom na Instagramu ji mám.

A tohle jsem si nechal udělat, když tady bude to Euro...

https://pbs.twimg.com/media/C8GYAkBXgAAefrb.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

di se lecit

Reagovat
monty25

Zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
raduinho

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

A Tuckova nehra?

Reagovat
monty25

Kdo?

Reagovat
stas87

Tucek a Slajs...ak ti to nic nehovori, tak si strateny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

A jo (Marečku, podejte mi pero)

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem nikdy neslysel

Reagovat
stas87

Tak ty si bol vzdy iny.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ale co nadelas

Reagovat
KingMaster13

Ok jdu jí sledovat

Reagovat
monty25
Reagovat
KingMaster13

Šikovná Snad umí více věcí

Reagovat
Alan_Shearer

Ty pico, to je sila

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

ja to proste nechapu..

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Uwe háže buly

A jsou na něm nějaký stopy dna?

Reagovat
ratusek

ale jak tady někdo psal, mají v tomhle věku šukat do bezvědomí a ne hrát fotbal

Reagovat
monty25

Ty dvě zprava jsou moje oblíbený, hlavně ta úplně vpravo.

Reagovat
ratusek

mít ta druhá zprava ruku vejš, tak to vypadá všelijak s tou otevřenou hubou nalákaly by víc lidí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli těm dvěma zprava..

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ratusek

tak to samozřejmě

Reagovat
monty25

Kuba

Reagovat
monty25

Ve Zlíně to asi bude o prvním gólu...

Reagovat
KingMaster13

Musíte ho dát vy, oni ho nedaj. Tohle by pro vás byla ztráta, musíte 3 body

Reagovat
monty25

Právě je otázka, jestli ho vůbec někdo dá...

Reagovat
KingMaster13

Proto říkám jedině vy to můžete zlomit

Reagovat
db18

Škoda, že Zlín - Teplice nedali do tv

Reagovat
KingMaster13

A ejhle Železník se nám nějak rozstřílel To je dobře, přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl někdo Proskemu, že může odpískat faul bez toho, aby dal kartu?

Reagovat
KingMaster13

a jo dobrej mariáš

Reagovat
monty25

Panák, Železník. U obou jsem uvažoval do Fanligy, ale samozřejmě jsem je nekoupil...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, taky jsem zvažoval. Nakonec jsem to pro jistotu zase nenastavil.

Reagovat
monty25

Tak to mám výhru v kapse.

Reagovat
Kang & Kodos

Já hraju s tebou? To jsem se mohl hecnout

Reagovat
monty25

Jo, zatím skóre 10:10.

Reagovat
monty25

Uf

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Filloooooo

Reagovat
KingMaster13

Teplice oléééééé

Reagovat
ratusek

Hezky Teplice le proč má Vošahlík jiný štulpny než ostatní?

Reagovat
dinss

Byl vždycky jinej.

Reagovat
db18

Fillo

Reagovat
KingMaster13

Evropa na Stínadla

Reagovat
C-M@ster

To víš že jo. Jakmile máte poháry na dostřel, tak prohrajete s kýmkoliv.

Reagovat
KingMaster13

Já fanda Teplic nejsem ale jsou z mého kraje a určitá sympatie vůči nim tu je

Reagovat
KingMaster13

Navíc letos fakt věřím že ty poháry hrát chtějí a když se podívám na konkurenci tak mají šanci

Reagovat
C-M@ster

Já taky věřím, že na ně mají. Ale to výsledkově mají to samé, co MU v PL.

Jakmile je MU na dostřel TOP4, tak zaremizuje nebo prohraje s týmem kalibru Hull nebo Burnley a přijde mi, že Teplice dělají u nás v lize to samé... čistě výsledkově.

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme

Reagovat
C-M@ster

No, ta Sparta prostě říká "pojďte někdo před nás" a Bolka se Zlínem a Teplicema říkají "ne, děkuji"

Reagovat
smazaný uživatel

jedem, jedem Pribram jeste gola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To se tolik bojíte, že vás ještě Karviná předskočí?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

a pak ze to nejde

Reagovat
C-M@ster

Příbram

Reagovat
db18

Suchan

Reagovat
dinss

Tak tohle je prostě zaplacený.

Reagovat
KingMaster13

A v Příbrami propuká peklo vyprodaná Energon aréna právě explodovala

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram se prostě musí zachránit.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to udrzi, tak to bude jeste zajimavy.. Hradec jede na Slavii.. skoda, ze se asi neudrzi oba tymy no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hradec mi osobně není nijak sympatický.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Greny

doufam ze nejak proste spadnou

Reagovat
ZB 07

Důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu dříve psal, výjezd: dostupnost, solidní a velký sektor pro hosty, parkoviště hned za sektorem. Výborná mládež, navíc dávají mladíkům prostor i v áčku. A nevadí mi ani Starka, kdyby každý majitel dělal pro svůj klub to co on, možná bychom nemuseli řešit, že každý rok někdo bojuje s existencí.

Reagovat
KingMaster13

Ne že bych jim zrovna fandil ale narozdíl od Hradce a Jihlavy je tam spousta výhod

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Tak pro mě to je přesné naopak...klub bez fanoušků, nesympatický zázemí, hráčskej kádr to stejný, k tomu Starka a způsob, jakým se rok co rok zachraňujou...navíc to byli oni, kdo nás před pár lety definitivně poslal do 2.ligy. Fakt doufám, že letos spadnou

Reagovat
Uwe háže buly

los maj z tý poslední trojky podle mě nejlepší a formu taky.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Reagovat
db18

O co jde?

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

OT : Vondroušová si právě povodiila Strýcovou a je ve finále turnaje WTA v Bielu (posun na 139. místo)

Reagovat
PavlíčeQ

Snad dostane za týden šanci ve fed cupu

Reagovat
Greny

podle me by mela hrát ona a Siniaková na antuku ani jiná možnost snad neni (Plíšková mi jako antukova hracka neprijde a Allertova ani nevim proc tam je) bylo by super kdyby porazila i Estonku ve finale

Reagovat
PavlíčeQ

Přesně tak Podle mě máme šanci na postup ikdyž tam jedem bez těch nejlepších. Klíčový bude alespoň jednou porazit Coco

Reagovat
monty25

Katka je zrovna teď z formy...

Reagovat
db18

Kdo? A finále turnaje v čem?

Reagovat
Greny

Vondroušová a tenis :)

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Schick

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

zkušeně

Reagovat
dinss

Matias Silvestre (Sampdoria) na nic nečekal a na hranici velkého vápna napřáhl ke střele. Trefil se přesně do levé šibenice soupeřovy svatyně.

Reagovat
exse

Má neskutečnej výběr místa

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze jsem nevidel

Reagovat
frankiefcb

takové gly dávají jenom Ti nejlepší. Prostě ví kam se postavit.

Reagovat
KingMaster13

Příbram další fík Tak to vypadá, že tam pojedu na výjezd i další rok

Reagovat
ratusek

příště do Jablonce, to jim Peltonen nechá, tkže se zachrání na úkor Hradce leda byste nechli zítra Hradec vyhrát, lepší nechat sestoupit Příbram než mít titul

Reagovat
KingMaster13

V rámci úspor bychom měli nechat zachránit Příbram Přeci jen levnější cesta do Příbrami než ho Hradce, navíc v Příbrami jistota domácího prostředí, neber to

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak po dnešku se tabulka Bohemky maže a od příštího kola začíná nová?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne, proč?

Reagovat
ratusek

ten Kučera je naprosto jalovej, to tam Teplice nemají někoho lepšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná vůbec netuší.

Reagovat
Kang & Kodos

Karviná

Reagovat
monty25

Jenom ti nějak nemůžu najít, kdy bude ten Můj fotbal věnovaný dívčímu fotbalu...

Reagovat
Kang & Kodos

Jdi do prdele

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Góóóól!!! A ještě Jeřábek ve Fanlize

Reagovat
monty25

Ale asi rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

taková ostuda

Reagovat
dinss

Karviná dostává Velikonoční nášup.

Reagovat
KingMaster13

Teplice Příbram demolice

Reagovat
aither

Karviná odhlásit z ligy pls

Reagovat
Coutinho10

Pribram to je obrat

Reagovat
PavlíčeQ

Příbram A zrovna když koupim Pilíka, tak nemá ani asistenci

Reagovat
db18

Linhart Rozpusťte to radši...

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná, to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu obdiv za to, že se po tom debaklu od SKS takhle zvedli. Když nám dali Teplice legendární seven up tak jsme z toho byli v háji do konce podzimu

Reagovat
KingMaster13

Linhart, on se rozstřílel, ještě jedna taková sezona v Příbrami a pak místo Škody na hrot

Reagovat
vrabejka

Zlín to je ostuda

Nás snad přeskočí aj Slovácko

PÁNIK OUT!!!!!

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

tak začneš fandit zase Slovácku, to je toho

Reagovat
Greny

Vrabejka prej na hostovani do Slovácka

Reagovat
KingMaster13

s opcí

Reagovat
Greny

s opici

Reagovat
KingMaster13

Tu bude mít až Slovácko remízou 0:0 v posledním kole přeskočí Zlín

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

kreten

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram > Slavia + Plzeň

Reagovat
KingMaster13

Bohemkaaaaa Teplice jsou ještě blíže

Reagovat
monty25

Jestli ještě Bohemka bude bodovat, tak výsledky v tomhle kole

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

a v takovým zápase nastaví 4 minuty Zlín na jaře neskutečnej, ti musí mít tolik peněz za to pouštění zápasů ale Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že Pánik bude opravdu odvolán.

Reagovat
monty25
Reagovat
vrabejka

Ten los máte tak trapný že to máte ve svých rukou

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/vrabejka?lang=cs

Když vás přestane bavit fotbal...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Komix

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

masturbace je taky sport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

wat

Reagovat
smazaný uživatel

to je kral

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek - Karavajev, Mareček, Holek, Kadlec - Konate, Sáček, Vácha, Šural - Lafata, Pulkrab

Reagovat
Kang & Kodos

"Najdi Kadlecovi fleka, jedno kde."

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pyroman

Kadlec musí mít na ty starty klauzuli ve smlouvě, to není možný jinak. Alespoň že není Hybš.

Reagovat
pepinho2

Ta lavička

Reagovat
Uwe háže buly

Hráčů na kraj neni nikdy dost

Reagovat
Uwe háže buly

A když nemáte k dispozici pořádnýho levýho beka, je lepší mít na jeden zápas tři.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Marecek je kral

Reagovat
Coutinho10

Kuchta super prunik twd to jenom promenit

Reagovat
Komix

Reagovat
Coutinho10

twl Jindrisek nejzkusenejsi hrac a....

Reagovat
monty25

To je vůl...

Reagovat
Whitemedia

Samozřejmě.. když člověk potřebuje, tak to ten vocas nepromění..

Reagovat
KingMaster13

Tak Teplice 2 body na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík S takovým kádrem hrát takovou piču...

Reagovat
KingMaster13

To není je jeho chyba, Boleslav už měla strašnej ten konec podzimu. Tam je chyba jinde, ryba smrdí od hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je tam teda konkrétně chyba? Mně ten kádr přijde hodně slušnej, to nedosávaj vejplaty nebo co?

Reagovat
KingMaster13

Mě taky přijde slušnej ale tahle jejich krize a na hovno hra přišla už před Svědíkem. Takže fakt netuším co je tam blbě

Reagovat
Blasphemer

Prodloužení v hokeji. Ale tak třeba alespoň druhej poločas tam dají.

Reagovat
C-M@ster

Hokej prodloužení

Reagovat
Coutinho10

tak hokej zase prodlouzeni

Reagovat
Kang & Kodos

Hehe, to už musí dělat schválně

Reagovat
smazaný uživatel

On zase hraje Kadlec a dokonce na bekovi, hlavně že tam máme Hybše, kterej hraje poslední dobou docela dobře nebo Vatajelua, kterej by aspoň udělal něco dopředu..

Reagovat
db18

Hybše si mazal na chleba i Tecl...

Reagovat
smazaný uživatel

hokej

Reagovat
REPLIKATOR

Hokej > Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě vyhraje Kometa, ať je to komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Snad ještě aspoň 15 minut studio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Ježiš on je zase hokej Tak někdo rychle gol

Reagovat
monty25

To maj normálně domluvený, že hokej v sobotu bude vždycky prodloužení. A není třeba potom ještě golf?

Reagovat
smazaný uživatel

to vole ta zkurvena Kometa,to bych se z toho posral

Reagovat
Greny

Kooooooometaaa

Reagovat
Miguel19

Sem to říkal, že se to stihne. Navíc nemusíme poslouchat ty hovna ve studiu..

Reagovat
monty25

Tak Brno dneska vyhrálo basket, fotbal i hokej. V basketu mě to netěší, ve fotbale jo a v hokeji je mi to jedno...

Reagovat
monty25

Ale koukám, že rozhodl Kvapil...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli, hokej Brno, fotbal Slavie, a bude to snad nejhorší kombinace v dějinách těchto sportů.

Reagovat
C-M@ster

Tak ta série se Spartou Kometě hodně pošetřila síly.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem se bál, že tam tu Spartu nedáš.

Reagovat
monty25

Už byla taky Slavia ve fotbale i hokeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávii v hokeji jsem nesnášel méně než Kometu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kometa

Reagovat
frankiefcb

paráda. Te titul Vám přeju.

Reagovat
ZB 07

Brno vládne sportu!

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně fotbalu

Reagovat
ZB 07

kdo má víc remíz než my, hm?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Kometa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na hokej v Brne chodej asi jiny lidi nez na fotbal co ?

Reagovat
REPLIKATOR

"lidi"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ani ne. Nemalá část jádra kotle komety chodí na oboje.

Reagovat
TrueCommunist

je to vždycky nešťastný, když ligu vyhrají totální antihokejisti

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ta jejich KHL lajna je úplně jinde, škoda. A to chtěli ještě Kubu Kováře jako jedničku.

Reagovat
C-M@ster

První dvě série ta KHL lajna nic-moc. To až teď začali hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot vedle kokota.

Reagovat
Posledni Kovboj

vrabejkuv twitter

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Poděkování do Brna a teď šup na fotbal

Reagovat
ratusek

at je Sparta sebevíc v piči, dycky na ni přijde mraky lidí a to v Jihlavě nechodí nikdo.

Reagovat
Blasphemer

Costa bude fit akorát na Petrželu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

málem jsem už zapomněl

Reagovat
db18

Takže až za rok, jo?

Reagovat
Greny

Hraje Sparta a Rosa se zrani nahoda? nemyslim

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tfuj, to tu ligu fakt vyhra Kokota Brno?

Reagovat
C-M@ster

Když už je tu řeč o modré velrybě, tobě by prospěla...

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rosa.

Reagovat
db18

Pulkrab hraje modrou velrybu, ne?

Reagovat
monty25

Co furt máš s tou velrybou?

Reagovat
Blasphemer

Zahraj si a uvidíš.

Reagovat
monty25

To není dobrej nápad...

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa ty pico.. Snad bude ok.

Reagovat
Greny

je pravda ze to vypadalo strasidelne

Reagovat
monty25

Fuj, to je krve

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase Jihlava - Sparta se z tribuny ozývá Jude Slavie? Wtf?

Reagovat
Greny

to je jak kdyz jsem jednou na hokeji Slavia - Sparta slysel pokrik prazsky kurvy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
Vasekre

Ano. Po pokřiku Tomáš Stránský. Neříkám že je to ok, ale souvislost si domyslíš.

Reagovat
Coutinho10

oni moc choralu nemaj, takze musej pouzivat i nadavky souperum

Reagovat
pepinho2

Lafi už cvičí na stopera

Reagovat
Kang & Kodos

Vraťte tam ten hokej...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté zatím koncovej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to má všechno. Nepřesné přihrávky, tragické zpracování i mizerné zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

A Radu na lavičce. Co chceš víc?

Reagovat
db18

Odpuštěnou červenou pro Váchu a upísknutou penaltu.

Reagovat
Coutinho10

Vlasta Rosa prej zlomenej nos a prokousnuty ret je jenom takovy bonus

Reagovat
Kang & Kodos

Konate

Reagovat
smazaný uživatel

Konate je nejzbytečnější křídlo ever. Ever.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej dřevák

Reagovat
ZB 07

Jedem Jihlava

Reagovat
Miguel19

Víc zápasů v lize To bude pošušňáníčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zvuk Jihlavské popelnice je šílený

Reagovat
Znalec

OTASi approved

Reagovat
Znalec

*approves

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sáček naprostej top, roste z něj hráč pro repre.

Reagovat
exse

Jojo, v příští U21 snad nějaký minutky posbírá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude dělat kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt maj v Jihlavě každej míč fixou očíslovanej a k tomu maj opět fixou dopsaný FCV?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kdykoliv má míč Konate, tak končí míč automaticky v zámezí.

Reagovat
db18

Lafata sejme Vaculíka... výhoda pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože prvně byl faulovanej Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta slušně trapná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom neustálým stavění Konatého je, že se tím totálně zabíjí Karavaev. Konaté mu vůbec neotvírá prostory, takže díky neschopnosti jednoho hráče se zabije celá pravá strana.

Reagovat
Kang & Kodos

Milimetrovej

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata na to už prostě nemá, příští sezónu už opravdu snad jen jako žolík.

Reagovat
Miguel19

Snad jim ten plešatej kokot narve céres až do řiti. Potřebuju, aby vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Opičí skřeky na Konatého Přitom Vaculík vypadá jak opice víc jak ten Konaté

Reagovat
monty25

Velikonoční zajíc

Reagovat
ratusek

Oni na něj zase hučí? zase další pokuta

Reagovat
KingMaster13

Kdyby na něj řvali alespoň normálně ale co si jako myslí? Tohle je další dáreček pro Peltu a spol a dost možná nezůstane jen u toho

Reagovat
KingMaster13

Opičí skřeky

Reagovat
ratusek

jo to hučení je přes čáru, to radši at mu říkají že je hovado. ale ty opičí skřeky jsou na hovno

Reagovat
KingMaster13

Právě no, za to je hned obviněj z rasismu. Kdyby řvali že je hovado tak se to dá ještě pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

tak on to taky rasismus je

Reagovat
KingMaster13

To je nešvar dnešní doby Černochovi nemůžeš nadávat jinak je to rasismus ikdyž něco posere.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz zacnes cernochovi rikat, ze je opice, tak je to rasismus, to neni zadny nesvar

Reagovat
KingMaster13

Tohle jsem nemyslel to hučení je jasný ale ikdyž mu řekneš že je debil tak je to považováno za rasismus v dnešním světě

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si ze by to bylo pravidlem, ale deje se to a samzorejme je to picovina no.. ale dulezite je taky,aby tim pejorativnim nazorem, ze vsechno je v soucasnosti rasismus, nebyl omlouvan i ten "opravdovy" rasismus (doufam ze pochopis, co jsem chtel rict, nejak mi to nejde jednoduse vyjadrit )

Reagovat
ratusek

rasismus to je. i když svaz považuje za rasismus cokoiliv no ale tohle je ten "pravej"

Reagovat
KingMaster13

Právě

Reagovat
pepinho2

Hnus

Reagovat
racet

Zdálo se mi to nebo se při poslední akci Konatého dělaly ty opičí zvuky?

Reagovat
Uwe háže buly

Nezdálo, zřetelněji už to ani nejde.

Reagovat
Kang & Kodos

kokoti

Reagovat
monty25

Jo, taky jsem to slyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Každej zápas, kdy se dívám na Spartu, tak je Konate neskutečně špatnej, to vidím jen já?

Reagovat
ratusek

oni furt čekají, že ho prodají, ale toho nikdo normální koupit nemůže. Ale když někdo koupil Ďuriše, tak Konatého třeba taky

Reagovat
KingMaster13

Měli ho střelit prostě do tý Steauy tohle je fakt zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

schick zase gol ten roste pro nejakou velkou ligu

Reagovat
Greny

Dnes ho trefil spoluhrac do ruky kterou si kryl oblicej

Reagovat
Uwe háže buly

Teď to byl ale výstavní fík.

Reagovat
smazaný uživatel

takove goly nedava messi ani ronaldo

Reagovat
Spalovač šancí

Pro ePojištění.cz ligu

Reagovat
smazaný uživatel

1igu*

Reagovat
Spalovač šancí

Njn

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Rostova nejsou příliš atraktivní a dokazuje to jeho nový rekord v tamní nejvyšší soutěži. Účastník letošního ročníku Ligy mistrů dnes remizoval 0:0 s CSKA Moskva a branka nepadla v již pátém jeho utkání v řadě. Celkem skončilo tímto výsledkem šest z posledních sedmi duelů Rostova, výjimku tvoří pouze výhra 6:0 v Tomsku. (sport-express.ru)

Ruská Zbrojovka?

Reagovat
Uwe háže buly

Ale ta reklama s opicí pod kontrolou je tam jak naschvál

Reagovat
racet

Zajímalo by mě kolik za to Konaté dostal

Reagovat
monty25

SK Doksy - TJ Unhošť

Reagovat
ratusek

Předskokani

Reagovat
db18

Hlavně, aby pak vyhrály Kozojedy.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vousy Pavla Čapka

Reagovat
Blasphemer

Má v nich schovaná svá veškerá komentátorská klišé.

Reagovat
Znalec

a taky veškerý vypuzený materiál z jeho chrchelu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak nastavení klasicky hodně v topu. Ten Rosa tam krvácel snad čtyři minuty (ty magore), potom tam ošetřovali ještě někoho, a nakonec z toho vykouzlí dvě minuty.

Reagovat
mistr129

Monty nebo někdo, poradíte mi kde najít stream na Raptors vs Bucks? sport365 ani podobný to nemají

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se hraje až od 23:30 ne? Pak stream klidně pošlu.

Reagovat
mistr129

j, ale na Cavs bylo už dobu před zápasem. Díky

Reagovat
monty25

Hmm, tak já zrovna NBA nesleduju (když na ni nemám vsazeno ), ale tady by snad něco mělo být...

https://www.batmanstream.com/basketball-live-streaming-video-2016-4.html

Reagovat
mistr129

Reagovat
Blasphemer

"Ani Zahustel to neví."

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

mají to nějaké hlasité ..už v prvním poločase tam bylo několik keců

Reagovat
Kaspar

co tam bylo za kecy? sem sel o polocase pryc

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, beka za útočníka. Rada se rozhodl bránit neprohru

Reagovat
Miguel19

Konečně je to lejno Pulkrab pryč. Od něj se to tam odráželo jak od dřeva.

Reagovat
KingMaster13

Holeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Holek

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Holek

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooaaaaaaaal krasne je Jihlava ztrestala

Reagovat
ZB 07

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Blasphemer

Super Mario

Reagovat
Kang & Kodos

SuperMario

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

Holka? Ke sporáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Dámy a pánové, tohle je Sparta v roce 2017.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je kouzelník

Reagovat
ratusek

Koubek a Holek. to je dvojka Vysočina udržet a třeba záchrana klapne

Reagovat
KingMaster13

To jsou fakt takový polena v tý obraně

Reagovat
Blasphemer

Ale jinak Holek. Zkušeně přenáší tlak ze svého spoluhráče Kadlece na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas co mi chybí na tiketu, dal jsem dvojku..Díky Mario

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ale hloupé rutinérství. Teď už to asi víš, vid?

Reagovat
monty25

No ale tohleto... Holek

Reagovat
El Campeon

debil

Reagovat
ratusek

ty vole ten Šural je sprostý hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím provede asi Rada? Na střídání nemá moc výběr

Reagovat
Greny

Ty Teplice by mohli do evropske ligy mozna pres Spartu

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Reagovat
ZB 07

kéžby

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Koubek nemá Holka rád nebo proč mu přihrával do tak těžký situace?

Reagovat
stas87

Ja vedel ze som to mal vyplatit. Teraz cakam od Sparty gol v 85. minute a trapnu remizu 1-1.

Reagovat
monty25

Jsem ti chtěl napsat, abys to nechal. Ještěže jsem to neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, já jsem to udělal.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

njn chyba, stane se rekni si, 6x prohraju, posedme vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

16x, posedmnacte*

Reagovat
smazaný uživatel

Koubkuv gol. chudak Holek

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Dostat gól od Lotyše to je pěkná ostuda

Reagovat
db18

Reagovat
taws

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Briggus

no a jak to pak nakonec dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za toho Lotyše momentálně Sparťani dali..

Reagovat
Kang & Kodos

Konate ještě hraje?

Reagovat
db18

Možná střídal Zahustela... ale to nikdo neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Němec dělá z každého zakončení učebnicové řešení,akci kola,naprostou bombu

Reagovat
Blasphemer

Takový to, když máš Lafatu jako kapitána a Ikauniekse na lavičce bez střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

to znám

Reagovat
ratusek

Vlastík má orgasmus snad u každýho centru.

Reagovat
ratusek

Jihlava čeká na Gol ten dostane v 85 a skončá to 1:1 což je na hovno pro všechny

Reagovat
db18

...což by bylo ideální.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek šel do pekel a najednou to jde....náhoda? Nemyslím si!

Reagovat
db18

Co jde? Vždyť si Sparta ten gól dala prakticky sama.

Reagovat
ZB 07

Tak kvalita fotbalu je ale děsná...to vypadá jak kdyby o záchranu bojovaly oba týmy

Reagovat
Spalovač šancí

Holt se Rada ještě nestihl aklimatizovat a trénuje to jako v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

mne to treba neprijde az zas tak strasne, na plzen s hradcem to nema ani nahodou

Reagovat
ZB 07

Hrozně nepřesností, balon lítá všude možně...lepší než Hradec s Plzní to asi je i díky tomu, že dneska tam jsou fanoušci a šancí je trošku víc, ale to často taky pramení z chyb...

Reagovat
smazaný uživatel

no a taky je to mozna jeste tim ze sparta prohrava

Reagovat
eder

Smrt Spartě! Hip Hip Hurá!

Reagovat
Posledni Kovboj

Smrk Sparte!

Reagovat
REPLIKATOR

Smrkat budou

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně ty píčo, počkejte až tam doběhnou všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Hanuš fantastickej brankář.Už tenkrát proti Slavii chytal famozně, chytat v silnějším týmu, je v repre místo Kikse, totiž Koubka

Reagovat
db18

Snad půjde po sezoně k nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Místo koho ale?

Reagovat
db18

Podle toho, jestli Kozáčík bude chtít dělat dvojku a Bolek trojku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Rada effect dekujeme

Reagovat
Spalovač šancí

Zlín, Karviná a sparta si nahrály body na podzim a teď si vylepšujou rozpočtu. A amatér Luftjarda si pro derby pořešil rozhodčího místo toho, aby si přímo zaplatil sparťany

Reagovat
Posledni Kovboj

Nas si nikdo nekoupi. Kdyz si domrdame sezonu, tak zasadne sami od sebe.

Reagovat
Spalovač šancí

Ty si kerej? Vácha nebo Wagner?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jsem Holek, ale ticho, jde po me Kang

Reagovat
Spalovač šancí

tak to jo

Reagovat
Miguel19

Lafata si tam hraje na nějakýho tvůrce a spasitele...to je komedie

Reagovat
Teoretik

ne že by u něj každej balón neskončil

Reagovat
Uwe háže buly

Jediná pozitivní věc je, že ty zmrdi dostanou céres.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle je naprostý dno. Naprostý ale.

Reagovat
monty25

Pro tebe z toho plyne jediná výhoda, že se Jihlava vrátí před Příbram...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Raduj se... Příbram dnes vyhrála zbytečně.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych řekl, že je trochu rozdíl ztrácet na 14. místo tři body, nebo šest bodů.

Reagovat
db18

Hradec vyhraje.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych se vsadil, ale nechám to bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

To už tady sparťani letos psali několikrát. A pokaždý šlo klesnout ještě o kus hlouběji.

Reagovat
Kang & Kodos

No ještě můžeme prohrát doma s Hradcem.

Reagovat
Posledni Kovboj

Pavel Cerny likes this

Reagovat
db18

Hradec > Sparta... Ty si neposlouchal Němce?

Reagovat
Kang & Kodos

Co blázníš, jasně že neposlouchal

Reagovat
db18

Hradec vyhrál venku víc zápasů než Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

neni, bylo hur..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trapnej moment, když ti rozehrávka stojí na hráči, kterej má rozehrávku na úrovni hráče z U-17. Ale Plukovník tomu rozumí líp.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Konate hrál celou první půlku vpravo ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Brno ovládli dementni sporty

Reagovat
smazaný uživatel

To je tlak ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

na Holzera dobré kombo..a čisté

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer v zápase tak 2 přihrávky dozadu a jednu dopředu mimo hřiště.

Reagovat
Posledni Kovboj

Curak lampasackej.

Reagovat
Miguel19

Manekýn Rambo už nehraje ani v Jihlavě

Reagovat
Posledni Kovboj

Koubek potrebuje profackovat. Uz v Hradci mel takovy obdobi, nejdriv vyletel, a pak na to zacal srat a myslel si, ze se ten fotbal udela sam. Pak vylosoval jednicku na U-21 a dva roky ho to bavilo.

Ale mam pocit, ze ve Sparte ten fotbal nebavi vlastne nikoho.

Reagovat
Blasphemer

Rada tam nemůže do konce ligy vydržet.

Reagovat
Posledni Kovboj

To treti misto s nim asi nejak ukopem, a po sezone leti. V aktualni situaci by to nevytrh ani Mourinho.

Reagovat
Greny

Ted uzsem by to vzalstejne jedine Pulpit

Reagovat
Greny

Ted uz by to vzal jedine Pulpit, uz nebudu pit

Reagovat
smazaný uživatel

vydrzi na 100%.. prezil derby, coz pro nej bylo klicovy.. ale po sezone konci no

Reagovat
Greny

Bude penalticka?

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, jinak bude céres

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu se nedá už ani nic dodat...jen prostě doufám, že níž už klesnout nejde

Reagovat
Vasekre

Hele jde. Ještě pojedeme do Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

tu musí mít Rada přečtenou

Reagovat
db18

Jihlavu měl mít taky přečtenou...

Reagovat
Teoretik

za dva týdny v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

tu musí mít Rada přečtenou

Reagovat
Blasphemer

Příští víkend vám dá gól lord Poznar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik k tomu, že máme silný tým. O hráčích, co si nejsou schopni přihrát na 2 metry opravdu nemůžu říct, že mají kvalitu.

Reagovat
stas87

Tak ja som v klude, aktualne taham seriu 16 tiketov po sebe bez vyhry. Kazdy za 250, takze ma ta Sparta nesere vobec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co ti k tomu mám říct, dnes to byla největší ubohost, co jsem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

Som vyhodil Nice a dal Spartu...som si vravel, ze to Nice nemoze stale vyhravat a ze uz musi niekde stratit a v L1 ti zapas casto dojebu domaci s kurzom 1,7. No, nestalo sa.

Reagovat
smazaný uživatel

A já se rozmýšlel mezi Spartou a Lechem...

Reagovat
Greny

Hejkal se Svobodou uz rozebirali kdo jim bude sefovat ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je z tvý strany trošku demagogie.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu jen pravdu, tohle prostě není kvalitní tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek

Karavaev - Mazuch - Brabec - Costa

Kadlec - Frýdek - Rosický - Nestor

Dočkal

Lafata

Tohle třeba by třeba vůbec špatnej tým nebyl, ale momentální situace je prostě jiná. Druhá věc je ta, že momentálně jsme v situaci, kdy nás porazí i poslední Jihlava, přičemž ten tým pořád určitou kvalitu má. Že je zase x hráčů zraněných, vede nás lampasák nebo že Ščasnej na začátku sezony rozesral, to už je taková třešnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, ale z tvojí sestavy dnes hráli 3 hráči, přičemž Lafata je už k ničemu. A pokud nejsou tedy "náhradníci" schopni porazit Jihlavu, tak prostě nejsou kvalitní a to se odráží na kvalitu celého týmu. Navíc si dovolím zapochybovat, zda bychom dnes vyhráli s tvou zmíněnou sestavou ( nebudu počítat hráče, kteří jsou pryč ) + Rosického, protože odehrál 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty to tady jedeš celou sezonu, že jo.... Prostě každá mince má dvě strany.

Já s tebou víceméně souhlasím, pač z dnešní sestavy má na Spartu maximálně Šural (kdyby hrál na hrotu), Lafata (na posledních třicet minut),Karavaev, Koubek + Sáček s Pulkrabem do budoucna. Zbytek je prostě shit, kterej by měl být rád za základ někde v Teplicích (sorry Monty).

Ale to už je zase něco, co si neobjevil jen ty, ale ví o tom skoro každej ze sparťanský obce.

Reagovat
Spalovač šancí

Dočkal už ani nedá penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale umí si pro ni dojít

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
martin1

Jihlavská reakce na Příbram

Reagovat
Uwe háže buly

Ale dobře, že tam nedal toho mladýho Frýdka by mohl udělat něco překvapivýho plašan jeden #FDF

Reagovat
smazaný uživatel

#FHF

Reagovat
Greny

Hrali jsme na prihravky ... Rada genius

Reagovat
Posledni Kovboj

na prihravky jsme vyhrali, a to je nejdulezitejsi

Reagovat
OnderCZ

CSM style no Rada určil, že se bude hrát na přihrávky, průniky nebo centry by dnes nebylo to pravé ořechové. Jak já toho chlapa nemám rád, neříkám, že on může za tu situaci ve Spartě, co tam teď je. Ale prostě pořád jsem to ještě nepobral, že nás trénuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava odhodlaný, taktický výkon. Na nás to teď v pohodě stačí. Střídání jsem nepochopil - obě nás oslabila. Pullkrab byl zraněný, že šel dolů? Zahustel určitě zlepšení nenabízel. A Holzer musí na trénincích neskutečně válet, že střídal Konatého. Šural to dneska na rozdíl od minulých zápasů neodtáhl. Ani Karavejev ten nadstandard neměl. Kadlec na beku slušný výkon. Mareček ztracený... Ostatní si moc nepamatuju.

Tak snad příště

Reagovat
Greny

Pulkrab sel asi preventivne skrz tu rozbitou hlavu ne.?

Reagovat
mario23

Pulkrabovi nebylo prej moc dobře, proto střídal.

Reagovat
dondinho

Nebylo by lepší si ty výjezdy ušetřit a poslat tam jen ty 3 body?

Reagovat
dondinho

PRDEL (Petr Rada Drží Evropskou Ligu)

Reagovat
Losinho

Reagovat
raduinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rarášek

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

To sú ale sráči, tá Sparta

Reagovat
božský John

Ok, tak my jsme z boje o pohary definitivne venku, tak doufam, ze u nas Jarda pristi tyden vyhraje at spadne jihlava s hradcem, kdyz brno je uz prakticky zachraneny

Reagovat
Kepy_FCB

ČT Doksy-Unhost

Lidi z tv se i hrajou na vesnicích na polobohy jiné vysvětlení pro tyto nesmyslné přenosy nemám

Reagovat
db18

Podle mne připravují půdu pro Pepu Němce a příští rok takhle budou vysílat jen Blšany, když se mu to podaří dát aspoň z půlky dohromady...

Reagovat
El Campeon

Reagovat
mario23

To už můžou rovnou dávat i zápas, když si jdem zahrát na umělku.

Reagovat
Kepy_FCB

Traparna.

90% lidi tam přijde jen kvůli naději že budou v záběru kamer.

Reagovat
ZB 07

Vám se taky člověk nezavděčí... Stejně by teď v neděli ráno neměli co vysílat, tak aspoň je na něco koukat. Mně se ten projekt líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Když mohli dávat přebor včera v primetimu..

Reagovat
andrew96

Nevím, jestli se správce snaží kvůli televizi, nebo Táborsko prostě hraje ve větším lese a na horším trávníku než Velim a Doksy.

Reagovat
mario23

Zatím lepší fotbal, než včera Jihlava - Sparta.

Reagovat
TrueCommunist

Zatím ta Unhošť s Doksama pěkně trapnej zápas, to si nemůžou vytipovat někoho, kdo hraje kombinačně? Proč takovýhle nakopávače.

Reagovat
db18

Jakej smysl má vysílat prales, když nebudou nakopávat?

Reagovat
TrueCommunist

Nevím, jak u vás, ale tohle je až čtvrtá nejnižší soutěž, takže by to asi mělo vypadat trochu jinak, než že budou jen nakopávat, přeci jen Velim a Poděbrady hrají jen o jednu soutěž nahoře a fotbal úplně o něcem jiným.

Reagovat
db18

Proto by to příště chtělo vysílat ty Kozojedy...

Reagovat
Kepy_FCB

Já chci Kozolupy!

Reagovat
Greny

Ten Tišnov by mohl byt koukatelnej hodně , je tam dost byvalych ligacu

Reagovat
Kepy_FCB

To je u Brna to nemůže být dobrý, snad jen že by nešlo o fotbal

Reagovat
Coutinho10

budou hlasovani bylo uz ukonceno a bylo to tesny...vim, ze jeste asi pred tejdnem ty Moravani by ve vedeni...nastesti se to otocilo

http://m.ceskatelevize.cz/sport/exkluzivne-na-ct-sport/351083-kamery-v-semicich-lanzhote-modre-ci-kozojedech-vyberte-si-primy-prenos-utkani/

Reagovat
db18

Paráda.

Reagovat
ZB 07

Tak těsně, škoda

Reagovat
Kang & Kodos

A jestli se tam nepoperou, všech 40 platících nezasype hosty nadávkama a pár borců nehraje s trojkou v žíle, tak to neni žádnej prales

Reagovat
Greny

utíké po lajně a kopni do toho špicó

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Plus auto rozhodčího na špalcích nebo v potoku

Reagovat
Spalovač šancí

hlavně v pralese se ani jinak nehraje

Reagovat
Miguel19

Zvykej si Do pár let bude nejvyšší fotbal na placených a ČT zbude jenom tenhle prales..

Reagovat
Spalovač šancí

Ale zase bude bombastické studio, až bude Karoch rozebírat, jak se výkonu domácího stopera projevila včerejší noční směna ...

Reagovat
El Campeon

akce jak vínko

Reagovat
El Campeon

Vzáběru buchta a Vlastík mluví o dětech

Reagovat
El Campeon

Takže tyto přenosy z nižších soutěží jsou Vlastův sociogeografický průzkum

Reagovat
Greny

Kalous ju tam nabaloval ?

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl oni to nazývali stadionem

A prej sociodemograficky průzkum jací lidé chodí na soutěže to jsou křestní

Kdyby chtěli něco takového tak přijedou někam tajně, natočí to též tajně a odvysilaj ze zaznamu

Reagovat
KingMaster13

Doksy do toho

Reagovat
Kang & Kodos

#teamUnhost

Reagovat
KingMaster13

Já prokalil na Mácháči takovejch nocí, že k těm Doksům už prostě mám vztah

Reagovat
db18

...to jsou jiný Doksy

Reagovat
KingMaster13

Cože? To existujou ještě nějaký?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frankiefcb

Bily kamen?

Reagovat
KingMaster13

ano A chodili jsme nasávat i do Klůčku, dělali tam dobrý sex on the beach

Reagovat
Blasphemer

Mácháč na Kladně. To byl asi dobrej trip.

Reagovat
KingMaster13

Tak mají mít v názvu Doksy u Kladna, tohle hodně lidí zmate

Reagovat
Coutinho10

a ma po pivu

Reagovat
andrew96
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Ten kotel má budoucnost

Reagovat
Coutinho10

a hlavne ty tricka popsany fixama

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vokoun rozehrává ty standardky libově

Reagovat
KingMaster13

Pro takovou Jihlavu docela horké zboží

Reagovat
ZB 07

Žlutá 11 slušná akce

Reagovat
Kepy_FCB

Baník dnes vyhraje 3:1

Reagovat
Kepy_FCB

Stejnak tímto projektem čt diskriminuje ostatní sporty a jejich pralesy. ..

Požadují přenosy z telocvicen třeba fluorbalu

Reagovat
db18

Florbal je prales sám o sobě... tam není potřeba chodit ještě níž.

Reagovat
Kepy_FCB

Dyť jo

Reagovat
Kepy_FCB

Hrajou to jen samý máča aspoň co já znám

Reagovat
ZB 07

Taková kritika

Reagovat
Miguel19

Nový vs Kalous Aspoň se Kalous může podívat, jak bude přesně vypadat za 30 let

Reagovat
Miguel19

Pohled do šatny jak u hokeje

Reagovat
Kepy_FCB

Ten fotoautomat ještě že to existuje jinak by se člověk neměl šanci vyfotit

Reagovat
Uwe háže buly

Tak kde si chceš udělat fotku na občanku?

Reagovat
KingMaster13

2 na střídání to už zní pralesácky Ještě jestli hraje někdo připitej

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší jsou takový ty termíny v 10:15, kdy ale hraješ venku, takže sraz v 8:30. To je teprv loterie.

Reagovat
KingMaster13

To teda

Reagovat
Miguel19

A kdo nepřijde, tak to schytá vzduchovkou od kouče.

Reagovat
Miguel19

Luděk to evidentně bere jako ztrátu času Asi potřebuje prachy na tikety.

Reagovat
KingMaster13

Choreo

Reagovat
ZB 07

Choreo

Reagovat
Miguel19

Tomáš z boudy.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
El Campeon

Reagovat
db18

Klobásový poločas

Reagovat
Blasphemer

klobásy

Reagovat
monty25

Typická ČT. Když mají dávat fotbal, tak dávají golf a když mají dávat golf, tak dávají fotbal (a jakej)...

http://abload.de/img/klarkajcuma.jpg

Reagovat
andrew96

To fakt někdo sleduje golf?

Reagovat
Kang & Kodos

Ženskej ještě ke všemu

Reagovat
andrew96

Montymu je asi jedno, co jede za sport, hlavně, že je ženský.

Reagovat
monty25

Tak to ani zdaleka ne. Třeba gymnastiku nesnáším.

Reagovat
andrew96

kajnšmetke

Reagovat
Kepy_FCB

Tak tam nejsou ženský

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Alicia Sacramone

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Já jo, když hraje Klárka o životní výsledek...

Reagovat
El Campeon

Jj, Klárka to je hezké děvče

Reagovat
monty25

Souhlas. Navíc teď dala další birdie!

Reagovat
Kepy_FCB

Horních 10000

Reagovat
Miguel19

Když je The Masters tak co by ne..

Reagovat
Blasphemer

Jdi s tím do píči pls.

Reagovat
monty25

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

další birdie

Reagovat
monty25

Reagovat
Miguel19

Chce to albatros.

Reagovat
Kepy_FCB

Klobasy opticky kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Miguel19

Hrubý atak na rozhodčího.

Reagovat
Kepy_FCB

Už stačilo buraniady a prepojte do OV

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OVTV?

Reagovat
Miguel19

Konaté se šel podívat na pořádný fotbal.

Reagovat
Blasphemer

To byl Dominik Feri.

Reagovat
Kepy_FCB

Doksy= Blekbern Rouwrs

Reagovat
Blasphemer

Málem to koupil kočárek. Rodiny s dětmi nejsou v bezpečí už ani na zápasech nižších soutěží.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
ratusek

To je skandál, navrhuji předvolání před disciplinární komisi a uzavření stadionu na 10 zápasů

Reagovat
Kepy_FCB

Á socialku na tu family

Reagovat
nani92

Ako chceš uzavriet les?

Reagovat
ratusek

jo taky mě napadlo, že by na své náklady musely oplotit celej areál a uzavřít ho

Reagovat
nani92

To by museli predať všetok tovar z fanshopu

Reagovat
andrew96

Vzhledem ke kombinační síle pralesních mančaftů jsou pro kočárky takové zápasy hotový Verdun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rodinný výlet do Budapeště

Reagovat
nani92

Podľa informácií, ktoré som dostal pracuje na pošte..

Reagovat
Blasphemer

Slováci to taky vysílají?

Reagovat
nani92

Na poslednú chvíľu na to Markíza kúpila práva

Reagovat
Greny

konečně budou vysilat poradnej fotbal a ne tu vasu ligovou bidu

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Blasphemer

Na Slovanu v Bratislavě nebudou chápat, kolik lidí může dojít na fotbal.

Reagovat
nani92

V BA sa na futbal chodí vo veľkom, len nie na ten ligový

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

No jo, Luďa furt umí.

Reagovat
oli9

Kolik jeste bude prenosu z tech nizkych soutezi ? Zadny zapas z moravy ?

Reagovat
Coutinho10

rukou ho odstrcil a pak jeste zkopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Coze, ono uz to skoncilo?

Reagovat
Greny

to vypada ze domaci dostanou poradnej céres

Reagovat
Kepy_FCB

Švancara se vesral i tam

Reagovat
Kepy_FCB

1.FC Boston Kluci

Reagovat
El Campeon

Hlasujte pro kluky v Putim a uvidíme Vlastíka jak kope do balónu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

a mohli by mu dat treba jeste mikrofon, ze by zaroven komentoval

Reagovat
ZB 07

pak by ale svým "Pískej to!" mohl ovlivnit rozhodčího

Reagovat
Bastaron

Reagovat
El Campeon

nebo dělal rozhovory s protihráči

Reagovat
Coutinho10

asi jo

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Po těch 3 návštěvách kolem 7 000 jsem doufal, že to takhle neklesne v těch Vítkovicích

Reagovat
HorajzmAmmann

i když pořád to je kromě Plzně, SKS a Sparty o 3 000 větší návštěva než všude jinde v 1. lize Což je strašný

Reagovat
ZB 07

Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

0:1 v 15. minutě neřešitelná situace.

Reagovat
Kang & Kodos

Už 18., krátí se vám to.

Reagovat
db18

Ještě inkasují na 0:2 a v druhém poločase se to bude otáčet samo.

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Ševčík, Souček - Ekpai, Bosančič, Vůch - Baroš

Pěkná Dneska vyhrajem

Reagovat
db18

Nalevo asi bránit nebudete, co?

Reagovat
Greny

kdyz vidim tu obranu tak to vypada ze branit bude jen Kudela

Reagovat
FCSL

Karafiát se s Kúdelou hodně zlepšil. Mikula si taky svý odehraje, levej bek je slabina no

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Spalovač šancí

Mikula taky brání. A když to nejde čistě, tak alespoň kosou

Reagovat
Kang & Kodos

Egona nech na pokoji, nebo tě zdissuje na instagramu.

Reagovat
db18

Ale nejdřív napočítá do desíti... takže jsem v klidu.

Reagovat
Kang & Kodos

To je od něj dost chytrý, když se zasekne už u sedmičky

Reagovat
KingMaster13

Mezi 5-7

Reagovat
FCSL

@ 2,6 na domácí zápas Se Zlínem byl 2, s Karvinou 1,6

Reagovat
Losinho

na Duklu neumíte

Reagovat
FCSL

To je pravda, nakonec jsem vyměkl a dal SBR 1,78 tak snad nerupnou

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

útok

Reagovat
db18

Ekpai

Reagovat
Kepy_FCB

PCE dobrá bojovnost

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny teda. Banik vubec nevi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, tuhletu redaktorku úplně nesnáším, u hokeje byla naprosto trapná a oni jí cpou ještě na fotbal: "Můžete, prostě, popsat jak to tam padlo?" úroveň lvl Kozohorský

Reagovat
Puskas

Asi si zrovna dělala nehty...

Reagovat
Greny

u této bych zrovna nerekl

Reagovat
FCSL

gelovala vlasy

Reagovat
Greny

to mozna jo , ale je to ta co dela nebo delala box ne?

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Puskas

Bohužel neumím anglicky. Ale vyrozuměl jsem, že ten reportér říká, že neví, co se stalo?

Reagovat
Blasphemer

Týpek dostal redku a reportér to nějak prošvihl. Pak se tam vymlouvá, že myslel že střídá.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kang & Kodos

Vataleju si dneska v juniorce připsal asistenci. Začíná bejt aklimatizovanej

Reagovat
smazaný uživatel

no a co? Na jeho postu může hrát univerzál Kadlec a ten dal minulej tejden Brnu gól, takže má do konce roku místo v sestavě jistý

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Stejně si z něj zbytek týmu dělá prdel, že je v juniorce. Super kolektiv

Reagovat
db18

1000. pro výhru Viktorky.

Reagovat
Spalovač šancí

Žižkov už hrál v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám celej zápas mizérii a v 85.minutě se po centru trefí hlavou Krmenčík.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tlačenka od Vláška, on tam dřív hrál (hraje).

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Přezdívka: Dohráno

Reagovat
db18

Ale lepší by byla "Pískni to!!!", i když to by se asi nesetkalo s pochopením u rozhodčích.

Reagovat
Kang & Kodos

Kliment

Reagovat
Puskas

Nebo Bláha.

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Uwe háže buly

Dohráno ten musel být oblíbenej

Reagovat
Coutinho10

to vypada, ze si to uz moravaci protlacej...

Reagovat
db18

Tak ještě se neví, kolik lidí hlasovalo... já zas doufám v ten největší prales... (takže Peč - Nová Včelnice)

Reagovat
Coutinho10

j ja jeste s hlasovanim pockam az z toho budou 2 favoriti, tak to tomu lakavejsimu dam hlas bud teda Vlasta nebo tohle, ale zatim to vypada, ze ta Peč tolik nelaka, ikdyz je fakt, ze je teprve 1 den hlasovani, ale u toho prvniho hlasovani byly hned Kozojedy a ta Morava s vysokym odstupem od tech zbejvajicich dvou

Reagovat
ZB 07

Líbí se mi, že moravský zápasy maj zatím docela vysokej počet hlasů. Ale popravdě Vojkovice jsou docela o ničem, snad vyhraje Vlasta

Reagovat
Spalovač šancí

Pěkná klička do autu. Skoro jako ta legendární Šenkeříkova, která se dostala až do oficiálních videí UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uf..

Reagovat
Coutinho10

Mikula chladnokrevne

Reagovat
Greny

OT : Spilková poprve vyhrala na Ladies European Tour

Reagovat
monty25

Klárka

USK

Reagovat
Kang & Kodos

Co to je?

Reagovat
monty25
Reagovat
Miguel19

A vyhrála vůbec něco? Nebo je amatérka a má pech?

Reagovat
db18

Greny16.04.2017 15:24#

Reagovat
Greny

ona je od 16 let mezi profesionalkami

Reagovat
monty25

Prize money 450 tisíc éček, tak snad jo...

http://www.livesport.cz/golf/ladies-european-tour/lalla-meryem-cup/

Reagovat
Greny

za to vitezstvi 67500 éček

Reagovat
monty25

Reagovat
PavlíčeQ

A Vondroušová urvala 1. set

Reagovat
PavlíčeQ

Pecka, Vondroušová vyhrála, životní turnaj Za týden jednoznačně nasadit ve fed cupu

Reagovat
monty25

Markéta "jakoby" Vondroušová

Reagovat
FCSL

Mikula Ríša Ekpai génius

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Ríša

Reagovat
ratusek

My budem muset vyměnit tak 8 hráčů, to je hrůza Jakubov věčně u lajny a není ve vápně, asi by mu měl někdo říct, kde se má pohybovat

Reagovat
smazaný uživatel

Spis by mel rict nekdo hracum kolem aby mu dali do toho vapna poradny balon. S takovou (ne)podporou by i Cavani u nas vypadal jako totalni drevo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
racet

Ten Jakubov je takhle hrozný pořád? Baník jsem teď dlouho neviděl.Díky

Reagovat
HorajzmAmmann

zraněný, hrál asi druhý zápas...

Reagovat
racet

Aha, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza zaslouzena, Banik hral dnes opravdu špatně. A Hruby, at uz nekope rohy. Dnes jich mel Banik snad 15, z toho 95% zahral on a nic z toho nebylo.

Ve ctvrtek s timhletim vykonem se neudela ani bod.

Reagovat
Puskas

Pardubky hrály výborně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Souhlas, jedni z mála se u nás nebáli chodit do útoku ve více lidech. Styl Baník ala Svědík, vepředu běhavej černoch, vysoko presing a navíc výborná defenziva.

Když zhodnotím Baník tak Jakubov se doufám rozehraje, nic moc. Mondek o parník nejlepší křídlo dnešního zápasu a Mičola neskutečný bojovník a ten gol na konci by si zasloužil. Ke třem bodům bylo blízko ale zároveň Pardubice ten bod taky zasloužený. No co na Olomouc to stejně není a 2. místo si už pohlídáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakubov se doufám rozehraje...

Ty vole, fakt fanoušci s ISPATem na triku. Odehrál teprve celý druhý zápas a už se na něj snáší kritika ve stylu, že je špatný, že se rozehraje, že nic moc (myslím celkově, nejen zde).

To samé Urgela. Na začátku dobrý, potom holt odešla forma a už byl špatný.

Tak buď fandíš Baníku, nebo se jen opičíš, protože Baník, ten není na triku, Baník, ten je jenom v nás

Reagovat
smazaný uživatel

Tak počkej, když kritizuju hráče, tak nejsem fanda Baníku? U Jakubova se mi to taky moc nelíbí, protože ještě toho moc neodehrál, navíc, každý od něj čekal strašně hodně, poté co se zranil a čekalo se na něj a jak ho Petržela vychvaloval.. Co se týče Urgely, ten už byl ale zlý hodně dlouho, nevidím tedy důvod, proč by se nemohl kritizovat.

Jinak jsem ale celkově mrzutý z těch posil, co v zimě přišly.. Hrubý,Jakubov,Pekár,Breda - nikdo z nich mě zatím nějak zvlášť na jaře nezaujal..

Reagovat
smazaný uživatel

Je kritika a kritika. Když čtu něco tady či jinde, kde se hráči nepovedou dva zápasy a hned je tragický. A zvláště Urgela a teď Jakubov (oba dva si tu kritiku vážně nezaslouží), tak pak u mě jsou tito kritici... Slušně řečeno..Fanoušci s ISPATem na triku.

Jinak Urgela byl zlý... Vole pro tebe byl tragéd i Pavlenka, proto s tebou toto téma ohledně kritiky hráčů fakt vést nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že ty máš rozum světa a víš přesně, kdo co může a nemůže. Nesnáším tadyto určování, kdo může kritizovat a kdo kritizovat nemůže..

CO se týče Jakubova, tady se prostě od něj čekalo více, možná proto ta kritika, co se týče Urgely, tam nevím, proč se ho neustále tolik zastáváš. Na podzim hrál otřesně, teď na jaře taky nic převratného.

A co se týče Pavlenky, kritizoval jsem ho v období, kdy v každém zápase předvedl 1-2 hrubky, výkopy posílal někam do píči a na lavičce seděl Šrom, který do té doby vypadal jako velmi kvalitní brankář.. A tu šanci dostal až v době, kdy se z něho bohužel stal brankář divizní úrovně..

Reagovat
smazaný uživatel

Vsiml sis, ze bych nekoho hned kritizoval jako jini

? Na to mame jine kapacity ::biggrin:

Urgely se budu zastavat uz z principu toho, kdyz na nej fanousci s ISPATem na triku lateri.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mi je jedno, jestli někoho kritizuješ nebo ne. Když ten hráč několikrát za sebou na podzim předváděl průměrné až podprůměrné výkony, proč bychom ho nemohli kritizovat.. O tom snad ten fotbal je.. Když hrajou dobře, chválíme je, když špatně, kritizujeme je. Kdyby to tak nebylo, to bych mohl hrát za Baník i já, vypustil bych tam duši..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prvé, já nekritizuji hráče jako třeba ty a ostatní. Pro mě je to celek jako Baník, nehraje dobře jeden, zastoupí ho druhý. Ale tyhle kritiky, když se najednou nedaří, to se na mě nezlob, to jsou jak mudrlantské řeči štamgastů z hlavní.

Zajímavé, že lidé z Baníku a to z mého okolí třeba takhle jednotlivce nekritizují.

Asi máme jinou mentalitu.

To je jedno, teď už je to stejně jen slovíčkaření.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o tom je fotbalová diskuse.. Ocenit výkony těch, kteří zahráli dobře, naopak zkritizovat ty, co zahráli špatně. Jsou to chlapi, kteří berou prachy za to, že dělají něco, co je baví. Mají relativně jednoduchý život (někteří) a dá se teda očekávat, že když nepodávají výkony, které lidi očekávají, tak kritika příjde. Navíc si myslím, že to není nějaká šílená kritika, aby se to muselo řešit..

To že máme jinou mentalitu je jasné. Já chodím na fotbal hlavně sledovat hru, jednotlivé hráče a do toho si zafandit, ty a další to máte třeba naopak, to je v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsme u toho, i od tebe se tu objevila kdysi kritika na některé hráče, tak netvrď, že hráče nekritizuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám. Takovy Zeher, Kraut, Bucek. Nicméně, vase hejtovani, to je uplne jiný level :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hejtoval jsi i Azeveda třeba.. Tak jaký jiný level?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, za jeho chování vuci fanouskum. Hele, ty uz zase jedes sve slovickareni, na to ja nejsem, sve jsem ti uz k tomu řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu mám opravdu kopírovat ty staré příspěvky, kde jsi na něj jel kritiku za výkony? A ne, opravdu nemyslím to s tím chováním, ty slovíčkaři..

Reagovat
HorajzmAmmann

Co je na tom kdyz reknu ze doufam, ze se rozehraje po zraneni treba. Ze to nebylo ono videl kazdy. Ja o nem snad rekl ze v Baniku nema co delat? Tak se prober.

A Urgela nema v Baniku co delat. Ten hrac nas nikam neposune.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak já byl snad jediný jak na banicek.com tak na eurofotbalu, kdo se hráčů zástával po těch remízách v těch vesnicích. Zrovna já nejsem z těch, kdo plive na hráče nebo na tým po pár nepovedených zápasech.

To že třeba hráči já nevim přklad Vašenda, Kraut, ted Urgela neměli/nemají kvalitu aby Baník posunuli někam nahoru vidíme snad všichni, Když ten hráč tady hraje x-tý zápas a ve 2 metrech nevyhraje osobní souboj tak co chce dělat proti obráncům v 1. lize?

Reagovat
KingMaster13

Ten Mikula se tam nějak rozstřílel

Reagovat
Blasphemer

V Liberci dnes taky slušnej mariáš, koukám. Šest karet v padesátý minutě.

Reagovat
Losinho

Kanonýr Mikula

Reagovat
ZB 07

Dukla

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
FCSL

Kerbr Egon neskutečnej dneska, nejlepší na hřišti

Reagovat
FCSL

KOUŘIL GOOOOOOL

Reagovat
Greny

on hral v utoku ?

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

šel na hrot

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Kouřil

Reagovat
eder

Dukla pukla.

Reagovat
PavlíčeQ

Kouřil to bude kalbička

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
One-Real

Zvládnete to?

Reagovat
db18

vyhodime Pivarnika, abychom pak nezmenili vubec nic

Reagovat
Blasphemer

No však právě proto ho vyhodili...

Reagovat
Greny

vyhodite Pivarnika aby mohl hrát Milánek

Reagovat
Kang & Kodos

Jak nic? Petržela se dostal do základu.

Reagovat
Blasphemer

A Horváth už nemusí přeřvávat Pivarníka, ale může křičet rovnou na hráče.

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, Bečka je ten fashion guru? Když jste hráli s Austrií, tak jsi dával do diskuze obrázek nějakýho vašeho trenéra s fajnovou čepicí, ale ten odkaz už nefunguje.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to byl on, pokud si dobře vzpomínám.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si říkal, že je mi nějak povědomej. Ale bez tý čapky ho nešlo moc identifikovat.

Reagovat
ratusek

Sestava ala staré pořádky Kozáčik by chytal i se zlomenou rukou a o zbytku platí totéž

Reagovat
Blasphemer

Bolek taky není žádnej zázrak, takže tam by to bylo stejné ne-li ještě horší. Ale na dalších postech je to fakt na palici.

Reagovat
Kang & Kodos

Bolka si za poslední rok pamatuju ze dvou zápasů. Když dostal bůra v Edenu, a když dostal čtyřku (a gól z půlky) v Opavě

Reagovat
Blasphemer

No právě.

Reagovat
ratusek

Pravda. Na Kozáčika jsšm ale alergickej

Reagovat
KingMaster13

Furt je to ale v rámci ligy 1 z nejkvalitnějších golmanů Zbytek postů u Plzně by se dal sestavit lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko proti @fcviktorkaplzen: Daněk - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Šumulikoski - Navrátil, Daníček, Machalík, Havlík - Zajíc

Lavička: Semanko; Tischler, Šimko, Rezek, Kubala, Tkáč, Koné.

Civič zpátky Dobrá zpráva, Šimko je tragéd všech tragédů!

Reagovat
ratusek

PředpokládáM že zahlásí přes 10. Reálně tak 5

Reagovat
ratusek

PředpokládáM že zahlásí přes 10. Reálně tak 5

Reagovat
Blasphemer

Bečka: "My jsme ty žlutý karty hráčům nepřipomínali, oni je pak spíš snáz dostanou".

tzv. sparťanská metoda

Reagovat
ratusek

On ten redaktor nebo moderátor ČT dělá pomezního v 1.lize?

Reagovat
Kang & Kodos

Krmenčík 2. minuta a už to zkouší

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva dá Krmenčíkovi za tohle už někdy někdo kartu? Vždyť to je šíleně okatý a dělá to pořád

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Takový letec..

Reagovat
ratusek

Krmenčík už jede bomby

Reagovat
Blasphemer

Petržela když si sám na penaltě, tak je nejlepší udělat kličku a zajebat to

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, jak je to s těma trenérama u Slovácka? Trénuje to Levý, nebo ten druhej?

Reagovat
smazaný uživatel

Levý je hlavní trener, ale u čáry většinou koučuje Kordula, možná je to i jak měl na podzim Levý tu slabost proti jihlavě a jak ho 2x vykazal sudí na tribunu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

všichni nemusí být jako vy

Reagovat
Kang & Kodos

Pche, to jim chybí ještě pět asistentů a desítky legend, který ví, kde je chyba

Reagovat
Coutinho10

Zajic

Reagovat
PavlíčeQ

Pumlíč

Reagovat
Kang & Kodos

Pivarník musí bejt slušně vysmátej, jestli se kouká.

Reagovat
PISTOLERO

Slovacko je zatim slusne mota

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kang & Kodos

Jen si to zkuste, bojovat s timhle o titul.

Reagovat
KingMaster13

V klidu dnes jsem stejně nečekal že ztratěj

Reagovat
Losinho

v Praze se zas poserou a jdeme před ně

Reagovat
monty25

Ty vole, zrovna Krmenčík...

Reagovat
Greny

tak blizi se zapas se Spartou pristi tyden to bude hattrick

Reagovat
monty25

Včera běhal v Jihlavě velikonoční zajíc, dneska v New Yorku velikonoční králík...

https://www.instagram.com/p/BS9A2usj8fi/

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kdybych Levýho viděl takhle sedět v parku na lavičce, tak mu normálně hodím dvacku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Plzeň je kombinačně úplně v řiti, ti borci nejsou schopni z jakékoli situace vykombinovat... Stačí, aby Slovácko trochu napadalo a jsou neviditelní...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt chce Plzeň takhle hrát? Vždyť oni se bez problémů dostanou na 10 metrů od velkýho vápna a místo toho, aby si to dvakrtá narazili a stříleli, tak to radši hodí na křídlo, odkud nakopnou před bránu. Jinak snad útočit ani neumí nebo to aspoň zatím nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na branku 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chci zpatky Kolare. Ten post podhrota nam neskutecne chybi a pak to vypada takhle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ivanschitz nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanshit je spis AM a to mame v Horavovi. Ale Kolar byl CF a byl vnikajici v nabizeni se a narazkach..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Na tý ČT už nevědí na jaký hovno udělat poločasový program

Reagovat
smazaný uživatel

co bylo??

Reagovat
smazaný uživatel

Dekař tam učil Kordulu plést korbáč

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě tomu říkali "Žíla"

Reagovat
frankiefcb

pokud vím, tak na Jižní moravě tomu říkají žila.

Reagovat
smazaný uživatel

korbac to tomu vazne nekdo rika korbac ?

Reagovat
HorajzmAmmann

korbacik je lepší

Reagovat
andrew96

No jasně

Reagovat
HorajzmAmmann

kvůli tomu si stojí zaplatit o2 a pustit si to zpětně

Reagovat
smazaný uživatel

jdu na to

Reagovat
Coutinho10

je to i na ct i-vysilani ve fotbale Extra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Poločasovej program jak víno

Reagovat
frankiefcb

paráda, ještě mohli zdobit vajíčka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bílkovi

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo dát 10 tipů, jak se dostat z kocoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Pletou korbáč to je poločasový program

Reagovat
Greny

ty poločasový programy jsou čím dál horší ve srovnání s hokejem jsou absolutně v hajzlu (a to treba Zaruba nebo Holzel tam stihnou zrekapitulovat dalsich 6 zapasu v zakladní casti a rozebrat situace , zaber do kabiny, zlatou helmu , rozhovory a buh vi co vsechno)

Reagovat
Miguel19

To je prostě super, jak Kalous natočí ten pořad Fotbal extra nebo co, a pak ty reportáže rozhází do poločasů

Reagovat
Kang & Kodos

Tam je prostě vidět, jak maj fotbal v píči. Místo rozboru 1. poločasu tam daj rozbor pomlázky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Toho ocase už fauluje i gravitace

Reagovat
smazaný uživatel

praporkar

Reagovat
smazaný uživatel

DANĚK

Reagovat
HorajzmAmmann

já myslel že už tak 4 roky nechytá

Reagovat
monty25

Zeman

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

ach jo....kazdy kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Notaaak

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Miguel19

Pěkná, slávistická.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zemane ty jseš buzerant

Krmenčík, Zeman, Petržela... proto fandím Slávii a Spartě aby tihle zmrdi už ligu v životě nevyhráli

Reagovat
stas87

Skor je blb ten obranca, ze tie nohy nestiahol ale nechal ich hore. Zeman tomu pridal, o tom ziadna.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zeman mu skočil do nohy. Hovado prostě

Reagovat
Greny

stejne jako Mingazov nebo Šural

Reagovat
HorajzmAmmann

dobře no, to i v Baníku si čas od času někdo skočí

V tý Plzni to je ale pořád

Reagovat
monty25

To máš pravdu, ale myslím si, že od Zemana to bylo trochu okatější než u Mingazova...

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
monty25

No, u Mingazova to rozhodčí podle mě vidět nemohl, že tomu přidal. Tady si myslím, že to vidět mohl...

Reagovat
Miguel19

Tam nejsou diveři.

Reagovat
ZB 07

Tyhle 3 týmy si v tomto nemaj co vyčítat...

Reagovat
Liquid

ale ani jeden z nich nemá na proslulého divera Brňáka Švancaru

Reagovat
db18

Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata, Mingazov, Hušbauer... a proto fandím Plzni, aby tihle zm*di už ligu v životě nevyhráli ...

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Zeman tzv. na Mingazova

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říct a nebýt sprostý? Asi nic

Reagovat
ratusek

Šikovně skočený. Na Mingazova

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jako jo, na slávistický noviny a slávisty na twitteru se těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to seru

Reagovat
hrundy

3 zapasy stop pro rozhodciho?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaveďte už kurva to video, vzdyt to je co kolo, to špatně odpískaná penalta.

Reagovat
Greny

Penalta ala Mingazov a Šural .. a tim ze rekli ze to nemohou trestat tak se to bude zkoušet čím dál časteji

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to i důsledek toho, že rozhodčí nedávají za jasný simulace žlutou, viz Krmenčík

Reagovat
ZB 07

Hrozná móda tohle...ale rozhodčí je podle mě ten poslední, koho lze vinit, protože na první pohled to byla jasná pencle.

Reagovat
frankiefcb

Přesně, musí se změnit legislativa dodatečně to trestat.

Reagovat
ZB 07

úplně by stačila stopka na jeden zápas a hned by si to rozmysleli.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

už se tesim az Plzen bude hrat predkolo LM a tam to takhle zkusej a hned dostane zlutou za simulovani

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud se nebude dávat redka a stopka na 5 kol tak to budou zkoušet pořád

Reagovat
Coutinho10

redku asi ne, ale naky zpetny trestani podle videa by se prostě mělo zavest

Reagovat
Greny

že soudíte zrovna vy, kdyz tim stejnym ziskate bod z derby, obrance tam sel nesikovne, Zeman to udelal chytre kontakt tam byl

Reagovat
Coutinho10

ok jednou si pro ni šel, ale u nich to je pořád

Reagovat
Greny

tak jeste jeden priklad Hušbauer padá také furt jen jak vidi protihrace na pulmetru u sebe, jjen ne tak casto ve vapne, protoze tam tolikrat nedobehne (dela se to vsude a bude pokud se to nebude trestat kartou, nebo po zapase)

Reagovat
Coutinho10

tak to nedokazu uplne posoudit...ted si zrovna nevybavuju nakou jeho simulaci, ale souhlas stim v ty zavorce....to zpetny trestani je nutny jako je napr. v PL

Reagovat
Greny

chapu mimo vapno to není videt, ale my se tomu vzdycky pri vasich zapasech strasne tlemime + jeste ten jeho vecne ukrivdenej a ubrecenej vyraz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hušby často padá docela ochotně, o tom bych ani moc nepolemizoval.

Reagovat
Coutinho10

j ještě v sobě ma nejaky navyky od rudejch no

Reagovat
smazaný uživatel

jake zpetne trestani v PL??

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

takove veci jsem vytesnil z hlavy, fakt si na to uz moc nevzpominam ale porad bych rekl, ze se to tresta opravdu hodne zridka, jinak by to bylo kolo, co kolo

Reagovat
Coutinho10

j je pravda, ze uplne casty to neni, ale duvod je jednoduchej, protoze pokud neco provedes, tak mozna rozhodciho oklames, ale video ne, takze trest te nemine

Reagovat
monty25

Žlutou za simulování měl v první řadě dostat Krmenčík hned ve 2. minutě.

Reagovat
Coutinho10

jo na toho sem skoro zapomnel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Daněk

Reagovat
Coutinho10

treba to pri pristi penalte pomuze

Reagovat
Kang & Kodos

Daněk

Reagovat
HorajzmAmmann

jim to měl rozjebat krumpáčem

Reagovat
Greny

Daněk

Reagovat
Liquid

vymyšlená

Reagovat
smazaný uživatel

To simulovani nasich hracu je nechutny. Skoro jak Mingazov.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Thug life

Reagovat
KingMaster13

Dneska mě to tak nesere protože stejně už vedli a vzhledem k impotentnímu útoku Slovácka by to asi i udrželi a navíc dneska jsem nepředpokládal že by mohli ztratit.

Reagovat
Hokaido

NEŽ VYHRÁT ZÁPAS NASIMULOVANOU PENALTOU, TAK RADŠI HRDĚ PODLEHNOUT JIHLAVĚ!!!

Reagovat
Greny

a ten minulý tyden ? a zapas s náma?

Reagovat
Kang & Kodos

Byla v pořádku

Reagovat
Greny

stejna jako tato a v derby

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek žádnej trest nedostal. Takže to asi bylo v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Hele zkus se na Šuralovu penaltu podívat znovu. Byla jasná. A dám ti jednu radu. Nepodléhej tomu co napíší média. Zkus myslet samostatně. Budeš míň ovlivnitelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nikdo mi neukázal obrázek, kde by Šural padal předčasně, na rozdíl od Mingazova nebo Zemana. Jako chápu, že tyhle tři penalty svádí k porovnávání, vzhledem k časovému sledu, ale ta na Šurala byla a ty ostatní dvě ne. Čímž neříkám, že penalty pro Spartu se pískají vždycky správně, bylo a bude jich hodně nesmyslných, jen prostě zrovna tyhle tři nejde porovnávat.

Reagovat
Spalovač šancí

V případě Šural tam opravdu kontakt byl. Nicméně Šural to ustál a svalil se při následujícím kroku, kdy už byl za nimi a kdy škrtnul svými nohama. Kdyby chtěl, tak by padat nemusel. Ovšem i tak v pořádku. Ideální by bylo hokejové řešení - penalta a současně žlutá pro Šurala. Ty zbývající dvě ani nemá cenu řešit ...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

penalta a žlutá pro Šurala to by jako dávalo smysl v čem? nebo obecně, tak buď to faul je, nebo není, nechápu v čem by tohle čemukoliv prospělo

Reagovat
Spalovač šancí

V první fázi faul, v druhé fázi přihrání. Z mého pohledu dva samostatné přestupky a oba by měly být potrestány.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ale vyhrajene golem Krmencika.

Reagovat
Kang & Kodos

To byl častej argument slávistů po derby s dovětkem "karma". Penalta z jara 2014 proti Teplicím. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
monty25

Tak ale já nejsem slávista...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ta byla ale památná, to snad ani Lafata nečekal, že mu ji písknou

Reagovat
Kang & Kodos

No o tom žádná Ale je nutný říct, že o karmě bysme měli mluvit spíš my, protože Lafatovi 20 minut předtim ukradli regulérní gól.

Reagovat
monty25

No, ono by to taky bylo lepší, kdyby Teplice měly na vyrovnání 20 minut než nic...

Reagovat
Kang & Kodos

A taky by bylo lepší, kdyby sme vyhráli normálním gólem než takhle. Neuděláš nic

Reagovat
monty25

Kde bereš jistotu, že byste to udrželi?

Reagovat
Kang & Kodos

Neudrželi, navýšili

Reagovat
monty25

Tak je pravda, že tehdy jste aspoň ještě něco hráli...

Reagovat
Kang & Kodos

A to už jsme tenkrát měli pocit, že hrajeme totální sračku a Lavička pár tejdnů po tomhle zápase odešel. Co bysme za to dneska dali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... od fanouška Sparty je to trochu sraní si do hnízda, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nu jak myslíš, ale jen jsi to potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy kopala Sparta proti Jihlavě nasimulovanou penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy kopala Sparta nasimilovanou penaltu? A co minulý víkend letec Šural ... krátká paměť, co? A navíc, to byl rozhodující gol!!! O to horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi strašně ovlivnitelnej médii. Penalta na Šurala byla jasná a byla odpískána správně.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

Co je s Matějů, přeřadili ho do juniorky ?

Reagovat
smazaný uživatel

@1_FCS

Krásná čistá obloha. Počasí jako stvořené pro létání

Reagovat
Vasekre

Prej 10200 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se divíš? Však oni poslední roky hlásí počet prodaných vstupenek + permantek, ne skutečnou návštěvu.

Reagovat
Coutinho10

Zeman charakter

Reagovat
frankiefcb

Ale vyjádření Veličeho, hezky bez emocí.

Reagovat
Coutinho10

hezky to řekl...každej at si udela obrazek sam

Reagovat
stas87

Zeman odmietne ist na rozhovor o komedii co predviedol. Trapak.

Reagovat
Coutinho10

Bakoš si namazal Kalouse na chleba

Reagovat
monty25

"Máte špatné informace... "

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že tohle fotbalisti neřeší, si to frajer pamatuje z hlavy ta čísla

Reagovat
Coutinho10

tjn uplne presne bez vahani

Reagovat
monty25

Tak ten Bakoš se nezdá, ale má vejšku...

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti se sice chová jako magor, ale blbej asi úplně nebude...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Kalous je profík

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho bych pouštěl jenom k Studiu fotbal Extra, to dělá fakt dobře. Ale na komentování má nepříjemnej hlas a jako "tazatel" přímo na hrací ploše je taky hroznej, nejdřív se po zápase Plzeň - Bohemka ptal Kuchty na šanci, ve který vůbec neúčinkoval (pak to ještě omlouval tím, že nesledoval hru, protože řešil osobní záležitosti(!)) a teď tohle..

Reagovat
Greny
Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a teď dotaz na pomlázku

Reagovat
Kaspar

co bylo receno?

Reagovat
Coutinho10

Kalous mu gratuloval ke 100. ligovejm golum a pak dodal, ze v český lize jich má přesně 50 a Bakoš ho opravil, že tam má chybu a ma jich 63

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to ma spatne i plzenska FB stranka.

Reagovat
Coutinho10

tak aspon vime, kdo je Kalousův zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

mozna jen goly za plzen, to by mohlo odpovidat

Reagovat
Kaspar

a jeste prosim co rekl zeman?

Reagovat
monty25

Nic, odmítl rozhovor.

Reagovat
Greny

nechci se ho nijak zastavat, ale nekdy je asi lepsi mlčet

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak vyběhlo mi tady tohle legendární video...

https://www.youtube.com/watch?v=40Sl2H-yalw

Tohodle týpka na Zemana, by si i tu růžovou hlavu raději přebarvil

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

mě hned jako první vyběhl "céres"

Reagovat
HorajzmAmmann

já měl next up

https://www.youtube.com/watch?v=Xq61R78jNOI

Robert Henn - Z rozhodčích by si všichni dělali prdel

Reagovat
Kang & Kodos

Nesnášim tyhle videa. To na mě jednou za čas vyskočí něco podobnýho a já pak strávim nad podobnýma perlama půl hodiny

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, hlavně na to koukám už po desátý. Třeba Bosák - Táborský poločasový rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

to je peklo, když Vlášek je při fotbalu hlas rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

-tak hlavne ma podobny sestrih jako vetsina ze spartanskych fanousku

-a jako ty

to je skoro tak dobre jak setrel ronalda na euru

Reagovat
ZB 07

Jak setřel Ronalda na Euru? Nemůžu si to vybavit

Reagovat
smazaný uživatel

v semi s walesem, byl na ronalda faul tak 25 metru od branky. rozhodci to ale nepiskl a jak se ronaldo vztekal, tak vlasta rekl neco ve smyslu, ze rozhodci stejne vi, ze ronaldo gol ze standardky neda, takze to ronaldovi muze byt jedno

Reagovat
Greny

a nezajima me zda ma maturak tvoje pritelkyne nebo babicka

Reagovat
HorajzmAmmann

Vytlemený před zápasem, vytlemený po zápae, ty vole vytlemený během zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

to je gold, "co tam mas? Kedlubnu, ktera je uplne vymazana ty vole" jedina skoda, ze neuvidel tu kameru,by je tam tim umlatil

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo jo, a ještě - Si k tomu daj ještě krabičku cigaret...buzeranti...zasraný

To jsou asi top hlášky tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bylo to fakt těsný, třeba v 9:11 byl snad na 20 cm od ní

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

boha ze ja na to klikam ale na tom me nejvic udivuje s jakym klidem on to tehdy rikal, preci mu muselo byt jasne, ze mele nesmysly, tak to stopnu a jdu dom... a ne on tam tri minuty jede, ja bych se po par vetach, kdy bych vedel, ze jsem v pici, asi sesypal

Reagovat
HorajzmAmmann

já se takhle přesně cejtím ve škole a nejradši bych se ostudou propadnul A pak si vzpomenu na Standu a jsme v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=dMCBV9OPMr0 nebo tohle na konci, ona uz se ho ani radsi na nic nepta, on tam stejne prida pro jistotu jeste dalsi perlu, nechapu, ale zaroven jistym zpusobem i obdivuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nevěděl, že se s ím loučí imho a považoval to rozloučení za další otázku Ale tak co, lyžovat umí, je v tom dobrej a o to jde.

Reagovat
Kang & Kodos

Tos mu řek dobře, ty vole!

Reagovat
monty25

Šumulikovski Zeman

Reagovat
Spalovač šancí

Proč si to rozhodčí dobrovolně komplikují? Zrovna dnes Krmenčík už v 2. minutě poskytnul rozhodčímu dobrou příležitost, aby mu dal jasnou žlutou a utnul rázně simulace hned na začátku. A on to nepochopitelně pustí ...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Pro výhru Slavie! Jude Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu opačně ne. Židi jsou slávisti

Reagovat
El Campeon

Přesně tak

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Spalovač šancí

Legenda

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jako nebyl tam úplně krátkou dobu Pár golů taky dal. Vyhořel méně než jeho byt při grilovačce

Reagovat
monty25

Do mrtvol se nekope...

Reagovat
HorajzmAmmann

ted jsem to psal k článku ke Kaloudovi, ale když jsme u Fenina

bez angažmá - Sandecja, Sparta, Dukla, Slovan, Basilej, Ružomberok (76.konec kariéry), Baníček, Mezőkövesdi SE (83. AEK Atény), Konec kariéry, vylízanej idiot

United - AS Řím, VfB Stuttgart, Sevilla FC, Dinamo Záhřeb, Inter, Unión Santa Fe, New York City (90. Vélez Sarsfield), Watford, City, Espanyol Barcelona (80. CA Lanús)

Je až neskutečný, jaký rozdíl se udělal za 10 let. Zatímco hodně hráčů z finále MS 2007 u Argentiny pokračuje v nejlepších ligách světa, nejlepších klubech v základu u nás půlka skončila kariéru

Reagovat
monty25

Je to smutný. Když si vzpomenu, jak jsem ty zápasy tenkrát prožíval...

Reagovat
HorajzmAmmann

U mě to bylo porvé, kdy jsem začal trochu víc sledovat mládežnické reprezentace. Ted kouknu i občas na hokej, třeba dneska. Takže si to taky moc dobře pamatuju a je strašný, že to je tak dlouho

Reagovat
monty25

Já si pamatuju, že tenkrát jsem byl zrovna v den finále u příbuzných a oni ještě neměli ČT Sport. Tak jsme se ségrou hromadně psali maily Otíkovi Černýmu, aby to finále dával i na ČT2. Nevím, jestli to vůbec četl, ale nakonec to šlo souběžně na obou programech...

Reagovat
HorajzmAmmann

, já jel autem a měli jsme to zapnutý aspon v rádiu. Myslím, že to bylo tak nějak v době, kdy se teprve začali dělat streamy z ligy na internetu, takže jsem půlku zápasů Baníku sledoval na teletextu To mělo taky výborný kouzlo

Reagovat
monty25

Strana 205

Reagovat
HorajzmAmmann

a hokej 231?

a každý ráno výsledky NHL, když ještě nebyl internet Žlutě hráči ČR

Reagovat
monty25

Jo, NHL byla asi 243.

Reagovat
Greny

Ted uz 253 a ELH 241 rano kdyz nestiham proklikam to

Reagovat
Greny

Varada pokud nepriveze placku tak by mel skoncit, vybrecel si Škarka, Kauta, Zadinu(co by hrali baraz o extraligutom) Krale a Necase(co by hrali o titul) vsem 5 by to dalo vic a jako hra 5na5 ok ale dostat v presilovce 2goly a z dalsi malem dalsi tri je masakr

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak USA má 150 hráčů jako Nečas a spol Ale zvládají to slušně

Reagovat
Greny

Ale USA a Kanada na toto MS neposila top hrace(ty hrajikteří az memorial Ivana Hlinky)

Reagovat
HorajzmAmmann

pořád jsou tyhle týmy jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom neskutečnýho?

Reagovat
HorajzmAmmann

jo je to úplně normální

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně to není nic neskutečnýho.

Reagovat
HorajzmAmmann

mě to teda příjde dost na hovno když si vezmu, že tu startovní lajnu měli všichni cca stejnou

Reagovat
smazaný uživatel

To právě neměli, kvalita Argentinců byla prostě jinde.

Vem si třeba, že hráči jako Zarate nebo Aguero patřili k největším světovým talentům. Nemůžeš to brát čistě podle výsledků, protože to je prostě blbost. Pak je třeba si uvědomit, že se pořád jedná o chlapeckej turnaj, kde právě taktika hrozně vyniká. Například Rakušáci došli do SF, ale z jejich týmu udělal slušnou kariéru jen Prodl a Junuzovič...

Netřeba tyhle turnaje moc přeceňovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jasně že to "neskutečný" byla přeháňka. Navíc pamatuju si, že ten postup do finále bylo překvapení jak kráva.

Ale aby ten rozdíl byl až takový je prostě moc. Zatímco hráči Argentiny šli výkonostně nahoru, Pekhart, Šimůnek, Mazuch a spol se zasekli 8 sezon zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

kde nic není, ani smrt nebere

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak závěrem dodám, že snad teď to bude rozdíl a hráči jako Schick, Jankto a bůh ví kdo ještě půjdou nahoru a nebudou za pár sezon bojovat o flek na Dukle

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nebudou.

Reagovat
Spalovač šancí

Nějaké zákulisní info? Dukla končí, nebo naopak z ní bude nová Chelsea?

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak třeba Petr Janda dneska ve 30 letech kope divizi

Reagovat
HorajzmAmmann

No jo ten tam byl taky, vlastně odehrál koukám všechno až na finále

Reagovat
monty25

Jo, na finále byl vykartovanej.

Reagovat
Spalovač šancí

A proto se prohrálo.

Reagovat
Kaspar

ct takticky jen z plzenskyho zapasu nedavala zadny ohlasy

Reagovat
Greny

Nebude to tim ze skoncil zapas, byly rozhovory a hned dohrano?

Reagovat
Kang & Kodos

1363. pro velikonoce

Reagovat
vitalislavia

Bude to někde v tv?

Reagovat
smazaný uživatel

O2 Sport

Reagovat
vitalislavia

Díky, nikde jsem nemohl najít nějaký program O2 Sport

Reagovat
HorajzmAmmann

OT:

https://www.youtube.com/watch?v=s_--waZFxmI

Pokorný už slušně mrská rozhovory I kdybych měl 9 let na základce tenhle jazyk stejně bych uměl totální hovno takže respekt

Reagovat
Greny
Reagovat
HorajzmAmmann

legendární díl

Reagovat
PavlíčeQ

Mi bylo úplně jasný co tam bude

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je naprosto top díly MI PU PU OPLÁ BŮŮ

Reagovat
Miguel19

Mi pu pu je top

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě TU DELA FRUT

Reagovat
HorajzmAmmann

správně - Děkuju

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

jako by nestačilo, že jsem včera až do rána koukal na hlášky sportovců, dneska skončím u hlášek ze seriálů

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá dívat, ten zoom je strašněj

Reagovat
Kang & Kodos

Ty nový díly mě nějak neberou.

Reagovat
HorajzmAmmann

já nikdy na Simpsonovi moc nebyl. Z těch komediálních spíš Přátelé, Dva a půl chlapa a Jak jsem poznal vaši matku (několikrát dokola) a dřív South Park.

Ted je peklo, že je týden pauza mezi 5. sérií Útěku z vězení

Reagovat
db18

Tsss.... týden... Gotham měl měsíční "midseason" pauzu, dva díly... a pauzu od února do konce dubna...

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi je rick and morty, rok se nic nedeje, pak vyjde jeden super dil a do leta zase nic

a tu midseason pauzu mel i Brooklyn 99, ale uz se to nastesti zase rozjelo Gina Linetti is back!

Reagovat
Hokaido
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

simpsonovi jsou nic moc a nove dily vubec nic, ale je tam youtube live chat, takze to bude dobre

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

To je super, ten kluk mi je hodně sympatický.. Celkově začínám věřit, že se za 2-3 roky v naší repre sejde dost silná generace, zase začínáme mít hráče v ligách jako Italská, Francouzská.. Ještě by to chtělo někoho krom Čecha do Anglie a můj sen je dostat někoho do Španělska, ale to nevím jestli se povede..

Reagovat
db18

To už spíš věřím tomu Španělsku, než že se někdo prosadí v Anglii... (hlavně po brexitu)

Reagovat
pepinho2

Schick, Jankto, někdo z nich by do Španělska mohl, taky bych tam rád někoho viděl

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak snad Droppa příjme konečně nějakou nabídku ze Španělska

Teď vážně, strašně sympatický . Co jsem poznal jeho mladšího bráchu tak jsem ho začal sledovat, číst rozhovory atp. Vždycky působil strašně skromně. Co se jeho výkonu týká, zatím jsem neviděl ani jeden zápas od přestupu, ale doufám, že hraje dobře. Snad ho sleduje nějaký liberečák tak at napíše jak hraje.

Hráče v Anglii bych taky chtěl, nejlépe do United Tak třeba až skončí Zlatan ukáže Mourek na Schicka Hlavně bych si přál ať hraje Vydra konečně nějakou 1. ligu, klidně v ČR

Reagovat
dinss

Toto se líbí uživateli Václav Kadlec.

Reagovat
Coutinho10

ale jak se chvilkama u toho smeje

Reagovat
monty25

Frydrych ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

toho ma kazdy

Reagovat
monty25

Mně už se tohle kolo trefil druhý obránce, jinak nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak te znam, tak nejaky noname ze Slovacka nebo Teplic o kterem nikdo jiny nevi

Reagovat
monty25

Jeřábek

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam

Reagovat
monty25

Je z Teplic...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
monty25

Tak už se mi trefil i útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ma taky kazdy

Reagovat
HorajzmAmmann

Proto je tam nemám, protože když dají gol tak to vlastně ničemu nepomůže Vlastně to je taky dost na hovno taktika

Reagovat
monty25

Vavruška asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemachruj, já mám ve fanlize Frydrycha (C), Škodu, Bakoše, Filla a Kroba Ale třeba z Mustedanagičem a Hubníkem jsem to moc nevychytal

Reagovat
monty25

Mustedanagiče mi naštěstí střídal Ashiru...

Reagovat
Kang & Kodos

O kolik jsem prohrál? Mně už se tam ani nejde pořádně přihlásit.

Reagovat
monty25

O moc ne. Teď je to 132:120, ale mně se ještě přičte 20 bodů za Škodu...

Reagovat
Kang & Kodos

To mně možná taky. Ale nic moc, hele...

Reagovat
monty25

Podstatný jsou 3 body...

Reagovat
db18

Pavel Černý má uhlídat Škodu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream? Děkuji

Reagovat
monty25

Nic moc kvalita a bez komentáře, ale zatím se neseká...

http://www.sportingvideo.org/20170416/vv58f31f3531aff4.11305502-1657980.html

Reagovat
Greny

Kontakt tam byl v dusledku poslednich tri tydnu jasna

Reagovat
pepinho2

"Nakonec zakončil Radim Ottmar"

Reagovat
pepinho2

"Nakonec zakončil Radim Ottmar"

Reagovat
pepinho2

sakra, klikl jsem 2x

Reagovat
smazaný uživatel

nepovídej

Reagovat
db18

"posledních 19 zápasů" Jaký má smysl vynechat těch pár zápasů pod Uhrinem?

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda Ale na to se nedá koukat, to už mohlo bejt tak 4.0

Reagovat
db18

4:2 nebýt vepředu kopyto Černý, který místo balonu kopne Lüftnera...

Reagovat
Kang & Kodos

Ten chlap je přírodní úkaz. Většího dřeváka jsem v lize snad neviděl, a že jich tady bylo. Dokonce ani v 2. lize nedával góly. A on je ještě navíc kapitán S takovym materiálem se zachraňuje těžko

Reagovat
monty25

To je všeobecně známo, že kdyby jeho táta nebyl legendou klubu, tak si v Hradci nekopne...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim tu záchranu přál, ale když jsou tak nepoučitelný, že i po minulým Černýho galapředstavení proti Plzni ho dají znovu do základu a nechají sedět Pázlera s Žondrou, tak to ať klidně spadnou.

Reagovat
db18

Žondra není o moc lepší... Ale toho Trubače jsem moc nechápal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě přišlo účinný, jak hráli na Žondru na podhrotu, kterej pak prodlužoval nebo sklepával na Pázlera. Zkrátka podobně, jako hrál Jarolím v Bolce s dvojicí Magera - Chramosta.

Reagovat
Venny

Zatím jistej výkon, dneska jim dáme bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta

Reagovat
Komix

...Milan Škoda, to je ŠAMPION

Ale už to mohlo bejt 4:0

Reagovat
Miguel19

Jejdanánku, opět penaltička.

Reagovat
monty25

Tohle bude exhibice. Myslím, že za 5 minut se můžu jít dívat na Avellino...

Reagovat
exse

Hlavně že na druhý straně jasnější nepískl..

Reagovat
Greny

Pokud toto byla penalta a zluta tak na de strane melnkopat i Hradec potom faulu na Malinskyho a zluta taky

Reagovat
Kang & Kodos

Ale...

Reagovat
PlackaSKS

?

Reagovat
Kang & Kodos

Slávistická byla jasná, ještě měl ten z Hradce dostat červenou. Ale ten souboj s Malinským vypadal všelijak.

Reagovat
PlackaSKS

s tim naprosto souhlasim. malinskýmu bych to z první pískl, z druhý mi přišlo, že luftner tam byl dřív a malinský to ještě zkusil. těžko posoudit z toho co ukazovali

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jasně, že to hodně "zkusil" Písknout se podle mě dala, ale jestli 3:0, nebo 3:1, to je celkem jedno

Reagovat
PlackaSKS

no... kdyby dali na 1:1 kdo ví jak by to vypadalo ale zatim to vypadá tak jasně, že pokud bude druhej poločas stejnej, tak nemá smysl cokoli řešit

Reagovat
dinss

To že nepískli penaltu Hradci by bylo stejně úplně jedno. Nedělám si iluze že by jste ještě jich ještě pár nedali. Stejně jako jsem si nedělal iluze že by Slovácko dokázalo dát fíka na 1:1.

Reagovat
frankiefcb

to už se zrušilo ne ten trojitý trest?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to je možný.

Reagovat
PlackaSKS

ten sna pořád platí, ne?

Reagovat
frankiefcb

Právě myslím, ež před sezonou se zrušilo červená pokud se píská penalta, pokud ten zákrok není surový.

Reagovat
PlackaSKS

o tom jsem vůbec neslyšel, ale je to klidně možný. pokud jo, tak správně rozhodnutý, protože surový to rozhodně nebylo. na druhou stranu to bylo proti Slavii, tak bych jim dal červený klidně dvě

Reagovat
db18

Nene... ve vápně už se to nebere jako záchranná brzda a posuzuje se klasická "tvrdost/zákeřnost" faulu...

Reagovat
PlackaSKS

aha... o tomhle jsem vůbec neslyšel..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

A Škoda před prvním gólem držel pod krkem Pavla Černého... ale jelikož držel právě toho, koho držel, tak se nedivím, že to sudí nebral v potaz, protože to by vyšlo nastejno.

Reagovat
frankiefcb

tam se tahali oba. Taky jsem to sledoval, bo se mi to nezdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

drželi se tam oba úplně stejně...

Reagovat
db18

Ok, já to z té jedné/dvou opakovaček neviděl a další/lepší režie už nenabídla.

Reagovat
PlackaSKS

tam to bylo "čistý" z obou stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia by měl přidat 3. gol! 2-0 v poločase je sebevražda

Reagovat
monty25

To sis přečetl na Twitteru, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne proč

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Asi stejné myšlenky

Reagovat
naheCZ

Už je tam

Reagovat
HorajzmAmmann

Když příjde ještě jeden gol do přestávky bude hotovo

Jako by to teď bylo nějak otevřený

Reagovat
Greny

Hele jen technicka jak je to s tim FFP v evropskych poharech? Co se nesmi porusit

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Lexi Belle
Reagovat
Kang & Kodos

"Já chci taky Slavii"

"Ale piču..."

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

nebo "JÁ SE KE SLAVII CHOVÁM HODNĚ SLUŠNĚ" Legendární, zajímalo by mě, kde frajer skončil

Reagovat
db18

OT: Paixao právě svým 10. gólem v sezoně otevřel skóre v utkání Lechie s Arkou...

Reagovat
HorajzmAmmann

a Necid zase ani minuta

Reagovat
db18

Šetří se na Juventus.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

A Gino taky žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Brighton si dneska pojistil postup do PL.

Reagovat
HorajzmAmmann

Skalák zraněný?

Reagovat
pepinho2

ne, dřevěný

Reagovat
Kang & Kodos

Byl na lavičce. Ale nemyslim, že by tam zůstal i pro příští sezonu. A jestli jo, tak si stejně moc nekopne.

Reagovat
Lexi Belle

Ještě Fulham z kvaldy a pojede to

Reagovat
db18

Takže Skalák už si hledá nový klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se bojím, aby se Skalak příští rok nevratil do Champu na hostování jako Pudil nebo Vydra...Snad nezačne Brighton překopávat kádr jako Watford

Reagovat
Lexi Belle

Watford je banda Ovčáčků. To se nedá srovnávat...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale nikdy nevíš, přeskočí jim, zblázní se z postupu a začnou překopavat tým

Reagovat
Venny

To je skoro stoprocentní, že příští sezónu za Brighton kopat nebude. S postupem přijdou i ohromný prachy a nebudou si nechávat jalovýho Skaláka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak skalak na jare hraje vyjimecne, takze je jedno, jestli budou neco prekopavat nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto no, skoro nehraje, ta šance je bohužel dost velka že odejde minimálně hostovat

Reagovat
smazaný uživatel

Se vrátí do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

dost se toho bojim..

Reagovat
Coutinho10

konecne

Reagovat
monty25
Reagovat
ratusek

No to ne, těch střel domácích je moc

Reagovat
monty25

Ale na bránu žádná...

Reagovat
pepinho2

Gattuso

Reagovat
monty25

Jo, Pisa takhle hraje celou sezonu. Za 35 zápasů skóre 21:26.

Reagovat
monty25

Avellino góóól A fakt libovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická Pisa

Reagovat
HorajzmAmmann

Komentátoři z toho černocha vystříkaný jak kdyby tam běhal Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to moc profesorský. Neserte se s nima, my chceme góly!! Tři jsou málo, to stačí tak Plzeňákům

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci se většinou spokojí s jedním, jsou skromní.

Reagovat
db18

Reagovat
Venny

Je tam

Reagovat
Losinho

Škoda libová přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrávka lobem o břevno. Exhibice

Reagovat
Losinho

čekám pokutu za zesměšnění soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

jj taxativních 30 000 Kč výpal......ehm chci říct pokuty pro Peltovena

Reagovat
PlackaSKS

černý dolu, už to čistý konto tak jasně nevidim

Reagovat
Venny

Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si skoro zasloužilo gól. Borec to udělal dobře, kouknul se a technicky to cpal k tyči, přitom většina borců v lize to z týhle pozice neomylně uklidí na tribunu, případně doprostřed brány

Reagovat
Venny

Střela to byla hodně dobrá

Reagovat
HorajzmAmmann

Trubač, Pavlenka

Reagovat
frank

Ondřej Mihálik:

Česká liga vám bude vzhledem k výkonům asi brzy malá. Máte nějakou vysněnou soutěž a klub, kde byste si chtěl jednou zahrát?

Mě strašně láká Francie a Itálie. A z týmů Juventus Turín.

Proč právě Stará dáma?

Není úplně extra špičkou jako Barcelona nebo Real Madrid. Je to takový klub, do kterého bych se reálně mohl dostat.

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/875336-ceres-od-taty-uz-nedostavam-usmiva-se-velky-jablonecky-talent-a-sni-o-juventusu.html

Reagovat
db18

Toho taky zastupuje Müller, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Droppa 2.0

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak týpek odehraje 1 500 minut v lize a už mu je malá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dinss

Frajer hraje docela dobře... ale trošku pokory by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, Dybala, Higuaín, Mandžukič..tam se může reálně dostat

Reagovat
monty25

To je skromnej kluk, že nechce Barcičku ani Reálek a stačí mu jenom ten Juventus...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prcá Barcu i Real no..

Reagovat
exse

Jako je to blbost, ale na druhou stranu z jeho pohledu je to naprosto v pořádku. V jeho věku má na ligu skvělý statistiky a právě ambicióznost je to co poslední léta u našich talentů strašně chybí. Čistě díky talentu se prosadí v lize a začnou si myslet, že jsou páni a dál to půjde samo a když to nejde samo, tak se uspokojí s tím co maj.

Reagovat
langosh

Jako chápu, že mít za cíl hrát v Juve je OK, ale přijde mi, že už teď si myslí, že na to má...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se mu smějete, ale podívejte se na Schicka. Ten taky v 20 letech dal 7 gólů za sezonu v malým klubu a kde je teď...

Reagovat
langosh

V Janově, což je podle mě klub na úrovni nejlepších v ČR... Juve je ještě jinej level.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel Bohemku...

Reagovat
db18

Trubač to pěkně oživil.

Reagovat
exse

To je tak když jedinýho fotbalistu v týmu nepochopitelně nechaj na lavce.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

A hned na to se proti Zlínu a nám vrátil do základu. Nicméně se tu rýsuje ideální náhrada za Petrželu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Za Petrželou do Baníku, ten ho srovná A nebo naučí kuličku

Reagovat
PlackaSKS

jedinej fotbalista v hradeckym dresu byl malinský...

Reagovat
exse

Sprinter možná no, jen mu furt jak naschvál kopou ten balón před nohy.

Reagovat
PlackaSKS

techniku má taky dobrou. obzvlášt v porovnání s tim co běhá kolem něj

Reagovat
db18

Akorát je hrozně náladový...

Reagovat
PlackaSKS

já ho viděl tak třikrát a pokaždý makal... jen prostě co dělat když si nemá s kym přihrát

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se jim zranil ten Vlkanova, ten nevypadal špatně...

Reagovat
db18

Zase dostal na diskotéce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne,tentokrát utržený vazy v kotníku..

Reagovat
Kang & Kodos

A Pavel Černý si má jít jako sednout? Nasrat.

Reagovat
Hokaido

Jako každej pátek v Levelu!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frank

Reagovat
ZB 07

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele