Česká liga - souhrn 13. kola

04.11.2016, 19:52, aktualizováno 06.11.2016, 21:10
Komentáře a souhrny
Plzeň přestřílela Jablonec a upevnila si vedoucí příčku. Sparta znovu ztratila, tentokráte remizovala na půdě libereckého Slovanu. Slavia podruhé v řadě nevyhrála, když se doma rozešla smírně s Bohemians 1905. Příbram porazila Duklu, Teplice pro změnu nestačily na Hradec Králové. Zlín porazil Brno a posunul se na průběžnou druhou příčku. Překvapení přinesla předehrávka třináctého kola české nejvyšší soutěže, v níž se první letošní výhry dočkala Jihlava...

Viktoria Plzeň - FK Jablonec 3:1

06.11.2016 19:15

Góly: 16. Tomáš Hořava, 53. Patrik Hrošovský, 57. Lukáš Hejda - 67. Martin Doležal

Viktoria Plzeň zvládla domácí utkání s Jabloncem a po výhře 3:1 má na čele už čtyřbodový náskok. Sparta na ní dokonce ztrácí hrozivých devět bodů! Jablonec toho v Doosan Aréně příliš nepředvedl, snad s výjimkou korigující branky Doležala. Za Viktorku se trefili Hořava, Hrošovský a Hejda.

Utkání bylo zejména pro hráče na hrací ploše hodně pikantní. Spoustu hráčů oblékalo dres soupeře, ale někdejší kamarádství šlo stranou....

Šancí a pološancí bylo v utkání opravdu hodně. Oba celky to nejprve zkoušeli hlavou, Tecl, Zeman i Hubník však neuspěli. Radovat se mohl až Tomáš Hořava, který podobně jako proti Dukle, tedy hlavou, usměrnil do branky perfektní Zemanův centr. Pak se zase střídali situaci na obou stranách, Krmenčík měl dvě šance, Tecl jednu, skóre se ale neměnilo. Prozatím. O něco aktivnější byla přeci jenom Viktorka, která v závěru poločasu gradovala svůj tlak, avšak bez úspěchu.

I po změně stran pokračovali plzeňští v aktivitě.Krmenčík vzal rozjetou akci na sebe, dobře k tyči zakončil, jenomže Hrubý předvedl výborný zákrok. Krmenčík sice ještě mohl posouvat na lépe postaveného Hořavu, ale těžko mu vyčítat jeho střelu. Každopádně Plzeň se brzy dočkala druhé branky. V 53.minutě předvedla rychlý protiútok, který zakončil střelou do prázdné branky sváteční střelec Patrik Hrošovský! Jaké je to střílet do prázdné branky si vyzkoušel i stoper Jan Hejda. Krmenčík odvedl výtečnou práci, když nejenže udržel balón na hrací ploše, ale ještě jej předložil před branku právě stoperu Hejdovi - 3:0.

Z pohledu Viktorky probíhalo vše hladce a už v tuto dobu asi nebylo o vítězi pochyb. Jablonec se ale ještě nevzdával a dokonce vykřesal naději. Tecl poslal balón do "ohně" a Martin Doležal špičkou kopačky zkazil Kozáčikovi čisté konto. Navíc za chvíli se hnal do gólovky Tecl a Roman Hubník předvedl čistý obranný zákrok. Jablonec potřeboval vstřelit minimálně ještě jeden gól, aby utkání zdramatizoval, ale Viktorka si náskok zkušeně hlídala. V 88.minutě nebezpečně hlavičkoval Trávník, branku netrefil a více už se na hrací ploše nestalo.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - 1. FC Slovácko 0:1

06.11.2016 17:00

Góly: 13. Francis Koné

Karvinští fotbalisté doma potřetí za sebou nevyhráli a tentokrát podlehli Slovácku nejtěsnějším rozdílem. O jediný zásah se už ve 13. minutě postaral Francis Koné. Utkání jinak nabídlo spoustu šancí, ale činili se brankáři Laštůvka s Hečou.

Laštůvka měl od úvodního hvizdu plné ruce práce. Jako první jej výrazně prověřil Civić, když jeho střelu vyrazil na rohový kop. O chvíli později se zase opřel do míče Havlík a domácí brankář musel znovu zasahovat. Aktivita Slovácka byla po zásluze odměněna ve 13. minutě vedoucí brankou. Šimko našel milimetrově přesnou přihrávkou Francise Koného a ten bez problému uklidil balón do sítě! To domácí ještě netušili, že inkasovali rozhodující branku zápasu. Karviná sice následně přidala, ale výsledkem bylo jen nastřelené břevno v podání Budinského. Následně se strhla ofenzivní přetahovaná a oba brankáři se museli činit. Laštůvka znovu kryl Havlíka a Heča Voltra.

Oba týmy doplácely na špatnou efektivitu, nicméně spokojenější byli po přestávce hosté. Kouč Jozef Weber proto na nic nečekal a hned na začátek druhého poločasu poslal do hry Panáka. A Karviná byla živější a nebezpečnější. Voltr znovu ztroskotal na Hečovi a když už ho překonal, zasáhl na brankové čáře Rada!

Voltr musel mít z Heči pořádný mindrák, neboť si na něj nepřišel ani v 74. minutě, při další slibné příležitosti. Něco podobného platilo i pro Havlíka, s jehož pokusy neměl Laštůvka výraznější problémy. Závěr utkání nabídl klasický obrázek, Karviná spěchala do útoku, zatímco Slovácko nikam nepospíchalo, zdržovalo a jak jen to šlo, kouskovalo hru. A navíc vyčkávalo na vhodný protiútok, ze kterého by zasadilo domácím definitivní KO. V nastavení tomu byl blízko Civić, ale ozvala se tyčka! Poslední šanci měl na kopačce Holík, jenomže balón poslal hodně nad a tím šance domácích na bodový zisk definitivně uhasly.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 0:0

06.11.2016 15:00

Góly: -

Na stadionu U Nisy se po velké bitvě zrodila bezbranková remíza a ta nepomůže ani jednomu z týmů. Slovan nevyužil celý druhý poločas v početní převaze, to když v prvním poločase uviděl červenou kartu Bořek Dočkal.

Vzhledem k situaci obou týmů v tabulce potřeboval tři body každý z nich, možná o něco více Sparta, která se na severu Čech tradičně nechá o titul připravit. A dnes to částečně platilo znovu...

Marodkami zdecimovaní soupeři předvedli v prvním poločase zajímavou podívanou. Šance byly na obou stranách, tak nejprve tečovanou hlavičku Vůcha lapil Koubek a Holzer na druhé straně mířil nad. Několik příležitostí měl i Baroš, ale problém Liberce i Sparty tkvěl v neschopnosti trefit branku. Důležitý moment nastal ve 42. minutě a udál se ve středu pole. Bořek Dočkal se ohnal po protihráči loktem, což neušlo pozornosti sudího Fraňka a ten sparťanského záložníka rovnou vyloučil! To byl velice citelný zásah do průběhu utkání a samozřejmě do sparťanských ambicí.

Liberec měl před sebou celý druhý poločas v početní převaze, jak už to ale někdy bývá, proti oslabenému soupeři se hraje leckdy hůř. Sparta se více semkla a dokonce měla šance, David Lafata však ani v jednom případě netrefil branku. Liberec zase mohl udeřit prostřednictvím Breiteho, jehož ránu skvěle zlikvidoval Koubek. Liberecká přesilovka ale nebyla znát, Sparta byla ve hře o tři body až do samotného závěru a jelikož Slovan početní převahu nevyužil, skončilo utkání 0:0.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 1:1

05.11.2016 20:05

Góly: 13. Milan Škoda - 4. Michal Šmíd

Boj o krále Vršovic dopadl nerozhodně a spokojenější budou určitě hosté. Klokani sice dali brzy gól, ale Slavia s rychlou odpovědí neotálela, trefil se Škoda.

Možná trochu překvapivě patřil první poločas spíše Klokanům, kteří se svého soka rozhodně nezalekli a v počátcích zápasu se do něho pořádně zakousli. První šanci zápasu měl Šmíd, co je však důležitější, že už ve 4. minutě se poprvé změnilo skóre a to ve prospěch hráčů Bohemians. Marešovu střelu Pavlenka sice vyrazil, ale s dorážkou Michala Šmída už nic dělat nemohl. Zelenobílá část Vršovic mohla jásat. A Klokani s aktivitou nepolevovali, dobře vypálil Luts a jen těsně minul bránu. Slavia se nemohla pořádně dostat do hry, přesto zničehonic srovnala. Milan Škoda si perfektně zpracoval na prsa pas Zmrhala a z otočky nedal Budinskému šanci!

Po čtvrthodině viděl solidně zaplněný Eden už dvě branky, bohužel ale ještě netušil, že další už se nedočká. Šance nicméně byly, závary před brankami se střídaly. Mihálikova střela skončila nad a tu Holendy lapil Pavlenka. Brankář Sešívaných musel ve 39. minutě tasit zákrok z kategorie těžších proti Krchovi, jehož zakončení zblízka volalo po gólu.

Také ve druhém dějství se bylo na co dívat. Hušbauerova rána z 52. minuty zamířila vedle a ta Barákova jen o pět minut později dokonce na tyči! Slavia postupně získávala pevnější půdu pod nohama a Klokani se čím dál více zatahovali a soustředili na udržení výsledku. Dvacet minut před koncem předvedl výborný zákrok proti Barákovi Budinský! Jaroslav Šilhavý chtěl ještě přitopit pod kotel a do hry poslal ofenzívní triumfy Murise Mešanoviče a Gina Van Kessela. Mešanovič měl na kopačce rozhodující gól, ale hlavou těsně minul. Poslední šanci si ještě připsal Barák, ale po jeho nepřesné střele rozhodčí utkání ukončil.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FC Hradec Králové 0:1

05.11.2016 17:00

Góly: 45+1. Petr Schwarz

Teplice nedokázaly navázat na předchozí výsledky a doma své fanoušky pořádně zklamaly, když s Hradcem prohrály tím nejtěsnějším způsobem. O jedinou branku zápasu se postaral v nastavení prvního poločasu Schwarz.

Hradec začal na Stínadlech hodně aktivně a domácí obrana měla plné nohy práce, aby zastavovala jeho nebezpečné akce. Až v 17. minutě se připomněli i domácí, ale Jakub Hora svojí střelou Ottmara nepřekonal. Příležitosti Teplic se začínaly množit, Tomáš Kučera nadvakrát neprocedil balón do sítě a neuspěla ani nebezpečná dorážka Ciskaridzeho. Famózní gólman Ottmar se vyznamenal i proti střele Filla, po které předvedl skvostný zákrok. Hradec se s vypětím všech sil Teplicím ubránil a v nastavení prvního poločasu jim zasadil úder. Martanův centr na přední tyči dopravil do sítě Petr Schwarz - 1:0 pro Hradec.

Teplice začaly s honem na vyrovnání okamžitě po změně stran. Po obrovském závaru zakončoval nejprve Kučera do Ottmara a po něm i jeho kolega Jeřábek. Hra se pak na dlouhou dobu uklidnila. Hradec překvapivě držel vedení, aniž by domácí pouštěl do něčeho většího. Čtvrthodiny před koncem měl velkou možnost pojistit výsledek Vlkanova, ale Grigar vyrazil na rohový kop. Šancí na druhý gól měl Hradec víc, ale zahazoval, a to se mu mohlo v nastavení zle vymstít. Potočný předvedl akrobatické nůžky a Ottmar musel balón vytáhnout na břevno! Pak měli Votroci další možnosti utkání definitivně ukončit, ovšem branka už jim nebyla přána. Hradec díky vítězství ukončil dlouhou sérii porážka a nejlépe tak zareagoval na vítězství Příbrami.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dukla Praha 3:1

05.11.2016 17:00

Góly: 16. Patrik Brandner, 65. Tomáš Pilík, 67. Tomáš Pilík - 13. Néstor Albiach

Druhou výhru v sezoně si překvapivě připisuje Příbram! Domácí nezlomila ani vedoucí branka soupeře, neboť dalšími třemi góly strhli výhru na svojí stranu. Hvězdou zápasu se stal Tomáš Pilík, jenž dvě branky vstřelil a na jednu přihrál.

Příbram měla až do této doby na svém kontě pouze jedno jediné vítězství a ani začátek zápasu s Duklou nenapovídal tomu, že by se mělo něco změnit. Ve 13. minutě předvedli hosté krásnou akci, na jejíž konci byly parádně střižené nůžky v podání Néstora Albiacha a Příbram zase rychle prohrávala. Tentokrát se ale nenechala zatlačit do další defenzívy a sama vyrazila na zteč. Tomáš Pilík okamžitou přihrávkou vysunul Brandnera a ten tváří v tvář Radovi nezaváhal - 1:1. Ve 23. minutě si Pražané mohli vzít vedení zpátky. Sám před gólmanem se zjevil Juroška, ale na Hruškovi si vylámal zuby. Po střelách Néstora Albiacha se dokonce dvakrát rozezvonilo břevno!

Dukla měla v prvním poločase velkou porci smůlu. V jeho závěru ani napotřetí neuspěl Albiach a poločasový nerozhodný výsledek musel jednoznačně vyhovovat spíše domácím.

Do druhého poločasu ale vstoupili lépe domácí. Kacafírkova střela nenadělala Radovi žádné velké problémy, o poznání nebezpečnější byl pokus Treglera, který hlavou orazítkoval tyč! Příbram nemusela dlouho zoufat, Tomáš Pilík dostal před šestnáctkou spoustu prostoru a povedenou technickou ranou poslal svůj tým do vedení! Hned za další dvě minuty se Pilík dostal k další ráně a i ta skončila za Radovými zády! To byl pro Duklu velký šok, ze kterého už se nevzpamatovala. Měla sice šance na snížení, ale Hruška ve všech situacích obstál.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Zbrojovka Brno 2:1

05.11.2016 15:00

Góly: 29. Haris Harba, 64. David Štípek - 70. Michal Škoda

Regionální derby mezi Zlínem a Zbrojovkou skončilo výhrou domácího celku 2:1. Ševci tak navázali na vítězství s Mladou Boleslaví a minimálně do večera se posouvají na druhé místo tabulky. Utkání nabídlo spoustu šancí na obou stranách.

Začátek zápasu přinesl šance na obou stranách. Jen těsně vedle pálil Řezníček a krátce na to musel Dostál jistit překvapivý pokus Šurala. Melichárek v brance Zbrojovky sice nemusel nijak výrazněji zasahovat, ovšem jako první ve 29.minutě inkasoval. Vukadin Vukadinovič poslal na hlavu Harise Harby přesný centr a útočník Ševců se nemýlil! Zbrojovka hodlala okamžitě zareagovat a po průniku Michala Škody musel předvést výborný zákrok Dostál. Do míče se opřel také Lutonský, ale nebyl přesný a pak zlobil domácí obranu zase Škoda, který zcela osamocen trestuhodně netrefil branku.

Náporem Zbrojovky odstartoval i druhý poločas, Michal Škoda postupoval společně s Jakubem Řezníčkem na Dostála, ale Ševce na poslední chvíli spasil obraným zákrokem David Štípek. Stejný muž se stal hrdinou domácích i podruhé, ale tentokrát na opačné straně trávníku. Poté co Vukadinovič prošel obranou Brna jako nůž máslem, zbavil se i golmana Melichárka a nabídl gólovou slávu právě Štípkovi, který neměl problém trefit odkrytou branku. Jen o chvíli později mohlo být definitivně hotovo, kdyby Marek Jordan trefil ve vyložené šanci branku. Skvělou práci přitom odvedl Traoré, jenž hrál velice povedený zápas.

Jenomže místo třetí branky Zlína přišlo snížení. Michal Škoda se dostal k odraženému balónu a vrátil Zbrojovku do hry o body. K dispozici totiž bylo ještě přes dlouhých dvacet minut. Deset minut před koncem Zlín zazdil další tutovku. Vukadinovič s Harbou udělali všechno dobře až na finální fázi, kde si vylámali zuby na Melichárkovi. Na druhé straně pálil nepříliš nebezpečně Řezníček. Zbrojovka se nemohla do závěrečného náporu vůbec dostat a nakonec tomu nepomohly ani tři minuty nastaveného času. Prestižní bitvu o Moravu vyhrál Zlín, který se zároveň posunul na druhé místo.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav 2:1

04.11.2016 18:00

Góly: 12. Michael Rabušic, 67. Jozef Urblík - 18. Stanislav Klobása

Konečně! Jihlava se dočkala prvního vítězství v sezoně a to překvapivě proti Mladé Boleslavi, která tak poprvé prohrála venku. Domácí se sice ujali brzkého vedení, ale boleslavské vyrovnání bylo ještě rychlejší. Vše rozhodla až druhá půle a trefa Jozefa Urblíka.

Přitom utkání začalo přesně tak, jak mnozí očekávali. Mladá Boleslav se nastěhovala před gólmana Hanuše a tomu už ve druhé minutě musela výrazně pomoci branková konstrukce, a to po střela Golgola Mebrahta! Stejný muž chtěl jen o chvíli později pokutový kop, ale sudí pro jeho prosby neměl pochopení.

Jihlava ustála první šance středočechů a pak sama ve 12. minutě otevřela skóre utkání. Po přihrávce Zoubeleho se dostal do velké příležitosti Michael Rabušic a povedeným přehozem překonal Hanuše! Radost svěřenců Michala Bílka však netrvala dlouho. Boleslav odpověděla po pěti minutách, když Přikryl vymyslel centr na Stanislava Klobásu, který ho hlavou dostal do sítě - 1:1. A pro domácí mohlo být vzápětí ještě hůře. Po dalším centru, tentokráte Matějovského, se před Hanušem zjevil Přikryl a poté, co míč prošel mezi nohama jihlavského brankáře, zamířil těsně vedle branky.

Po půlhodině hry začínala Jihlava opět nabírat tempo, ale ani rána Zoubeleho, natož pokus Krejčího se mezi tři tyče nevešel. V nastavení ještě ohrozil boleslavského brankáře Rabušic, ale poločasové skóre 1:1 se neměnilo.

Vysočina se v první pětačtyřicetiminutovce přesvědčila, že se s Bolkou dá hrát a na hosty od druhého dějství vlétla. Batioja ze solidní pozice pálil hodně nad a na druhé straně pálil jen do tyče aktivní Přikryl.

V 67. minutě přišel tolik očekávaný moment. Zoubeleho centr obrana Boleslavi nedokázala odvrátit do bezpečí a odražený balón propadl až k Urblíkovi, který střelou k tyči překonal Diviše! Hosté pochopitelně měli šance znovu vyrovnat, jenomže Mebrahtova hlavička neměla potřebnou razanci. Jihlava už vedení nepustila a proti Mladé Boleslavi slaví první vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň13102124:932
2.Fastav Zlín1384124:1228
3.Slavia Praha1375122:1026
4.FK Mladá Boleslav1382325:1426
5.Sparta Praha1365223:1123
6.Bohemians Praha 19051353515:1818
7.MFK Karviná1352618:2217
8.FK Teplice1344515:1316
9.Slovan Liberec133559:1114
10.FK Jablonec1335520:2414
11.1. FC Slovácko1335514:1814
12.Dukla Praha1334617:1713
13.Zbrojovka Brno1327416:2313
14.FC Hradec Králové1341813:2313
15.Vysočina Jihlava131669:209
16.1. FK Příbram1320118:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (683)

Přidat komentář
monty25

Ještě tři kola zpátky to vypadalo, že Boleslav bude hrát o titul...

Reagovat
andrew96

Takže po dvou prohrách z toho boje už vypadávají, jo?

Reagovat
monty25

Po dvou prohrách a jedné remíze. Neříkám, že vypadávají, ale už jim moc nevěřím...

Reagovat
Losinho

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

ne, protože se do toho boje ani nezapojili.. uz před sezonou bylo jasny, ze si to o titul rozdaji Plzen, Sparta a Slavie, zbytek je komparz

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina. O titul bohuzel hraje jen Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

A další dvě kola Plzeň a Slavia, to bude tak jeden bod

Reagovat
smazaný uživatel

To samé by se dalo říct o Zlínu.

9.kolo - remíza, 10.kolo prohra, 11.kolo remíza, což znamenalo propad tabulkou, a leckdo si mohl myslet, že už odpadnou, a teď dvě výhry, a jsou zpět ve hře o titul.

Fakt nesuď klub po pár kolech v první polovině sezóny, protože to nemusí nic znamenat pár ztrát. Žádný klub se tomu nevyhne (většinou)

Reagovat
monty25

Tak jako nic proti Zlínu, ale ten jsem za kandidáta na titul nepovažoval nikdy. Poháry dát třeba můžou, ale titul těžko...

Reagovat
remeslnik

Bohužel máš asi pravdu, ještě tam chybí celková herní vyzrálost a kompaktnost. Ta by ale snad mohla časem přijít, pokud se podaří udržet pohromadě současný kádr, samozřejmě včetně jednoho z hlavních "pachatelů" zlínského vzestupu, trenéra Páníka !! Zlín je u špice i díky tomu, že hlavní konkurenti Plzeň a Sparta, museli dělit síly jak na ligu, tak na evropské poháry. I tak si myslím, že letos to bude tak do šestého místa. Uvidíme ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Boleslav je pro mě snad nejzáhadnější tým v ČR...oni snad žádnej pořádnej úspěch mít ani nechtějí...

Reagovat
Krausio_Real_M

Občas si říkám to samé...

Reagovat
smazaný uživatel

tak prejdi ke stary / brandejsu...

Reagovat
db18

Míša Bílek

Reagovat
Rarášek

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
hefy

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Irek

Tragikom Míša :) března se na lavičce nedočká

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Myslím si a hlavně tedy doufám, že přes zimu si to sedne a Jihlavu v pohodě dovede do středu tabulky. Výsledky skoro vždy udělat uměl.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi ne tak uplne pochopenej trener. skoda no. kde kdo moh bejt jinde. takle si smetanu slizne yihlava hedgehogs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz palchonic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

nezvladač

Reagovat
Hokaido

Snad je to nakopne a udělají ještě alespoň 6 bodů do konce podzimu, los mají docela dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať Boleslav spadne mimo pohárové příčky, nejlépe místo Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tss, my jedem na titul!

Reagovat
remeslnik

... se podívat .... třeba na Slávku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam určitě :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Bílek s Rabušicem zavzpomínali na slavné reprezentační časy.

Reagovat
OTASi

Já nechápu že tam baví škodovku sypat prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to raci sypala do ligy jako celku. skoda liga hmm...

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

A marketingovou tvari liga by se stali bratri Skodovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A útočník Miroslav Rapid!

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Bolka trefila 2x tyč a prohrála holt 2:1 a vy tu děláte, jak kdyby to byla katastrofa. Jako z Jihlavy kór s Bílkem se ty body zas tak snadno vozit nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Je pravda, že na tom úplným začátku, kdy NoGolGol udělal tu kličku a lacině obešel obránce, jsem se kácel ze schodů... Rána neskutečná, ta tyč je snad prohlá ještě teďka... a mohlo bejt samozřejmě všechno jinak.

Jenže potom Bolka jakoby přestala a rozhodně neměla víc ze hry, což mě trochu překvapilo.

Reagovat
Alons0

Poprvé v sezóně víc jak 1 gól v utkání. Snad z toho Míša vyvodí důsledky a podobné ofenzivní experimenty se už nebudou opakovat.

Reagovat
C-M@ster

Hlavně Bílkova tvrz zatím neudržela ani jednou čistý konto. Nad tím by se měl zamyslet.

Reagovat
Jeňa

Lepší bod než gól

Reagovat
ratusek

Myslím, že příště nastoupí bez utočníka a na 6 obránců, 2 a více vstřelených golů je naprosto skandální

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Bílek ještě ukáže co je zač,letos v pohodě záchrana a další sezonu utok na pohary

Reagovat
Irek

Jasny...já yitra vyhraju jackpot sportky a Češi se prokousou do finále MS :) ty budeš mít Dobrej matros :)

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo + Míša Bílek = smrtonosné komando

Reagovat
ondrasch77

BRIT94 + dnešní vítězství = mokrej hadr na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl nekdo natocit, jak Stallone v lese likviduje vietnamciky a mota se mu tam plesoun z ČR a porad ho nabada k opatrnosti.

Reagovat
Spalovač šancí

Kalvodův čas se pomalu nachyluje. Řekl bych, že se blíží návrat Jarolíma, který bude odvolán po remíze 0:0 proti Norsku.

Reagovat
C-M@ster

Neřekl bych, že si Kalvoda vede nějak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

prej kazdej domaci zapas na tribune voxiduje duml takze...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Jaké překvapení?To jen pouze zaúřadovala,ostatně jako vždy v podobných případech matematická pravděpodobnost.Jihlava byla totiž v naší lize 13 kol bez výhry a bylo tedy pouze otázkou času kdy to příjde.Na soupeři přitom vůbec nezáleží.

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel

a jak s tím souvisí matematická pravděpodobnost?

Reagovat
vanGomm

Říkají Ti něco série?Každá totiž dříve či později končí.Každým dalším kolem se ta matematická pravděponobnost zákonitě zvyšuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě omyl.Je to stejné jako s ruletou. Tam je taky stále stejná percentuální pravděpodobnost, že padnou obě barvy, at je serie jak je dlouhá...

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze 13x za sebou padne jen jedna barva ze dvou barev, je pravdepodobnost 1/2^13

Reagovat
bobis21

ale ve chvíli kdy už 12x ta barva padla, tak při 13. pokusu je prvděpodobnost opět 1/2

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, jaka je pravdepodobnost, ze pri 13 pokusech padne i jina barva? 1-1/2^13, 99,99%

Reagovat
Posledni Kovboj

jaka je pravdepodobnost, ze padne zluta?

Reagovat
smazaný uživatel

to ja neznam, ale fandim zlinu

Reagovat
bobis21

ty pořád nechápeš ten rozdíl. Když se zeptáš, jaká je pravděpodobnost, že v příštích 13 pokusech padne 13x jedna barva, tak pravěpodobnost této kombinace výsledků je 1/8192. Jinými slovy, existuje 8192 různých kombinací výsledků a tohle je jedna z nich. Všechny tyto kombinace mají stejnou pravděpodobnost, jelikož jsou pokusy navzájem nezávislé. Při každém pokusu je tedy pravděpodobnost 1/2 bez ohledu na výsledek předchozích pokusů.

Reagovat
Posledni Kovboj

a ted zaludna: jaka je pravdepodobnost, ze padne cerna, krlesovi nekdo zrusi ban a Slavyje da konecne titul?

Reagovat
ronaldik

no.... černá je cca 1/2, Slavie je 0; tzn. 0 * 1/2 = 0 %, cca.

Reagovat
Posledni Kovboj

ale Tvrdik rikal...

Reagovat
db18

Počkej na Jiriho, ten ti to vysvětlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Anoooooooooooooooooooooooooooooooooo!

V bráně Hanuš s reprezentační formou, tam snad nemá cenu něco hodnotit. Jeden z nejlepších brankářu naší ligy. Před ním výbornej Tlusťoch, nedal Přikrylovi čuchnout, dokonce s ním vyhrál dlouhej sprinterskej souboj, to jsem čuměl. Stopeři pohoda až na ten inkasovanej gól, ale to bylo taky tim, že Krejčí vyrážel proti centru a ve vzduchu horší Rosa prostě zachrápal. A vůbec - on snad neumí hrát pořádně bez ruk, furt na někoho šmatlá (Rosa). Mišůn pohodka nalevo, první poločas trochu kazil, ale potom se srovnal.

Největší slabinu máme na double-pivotu, pokut se tomu tak dá říct. Štěpánek naprosto slabej při defenzivní činnosti, přitom si nemyslim, že by měl mít jinou doménu, jeho přihrávky dopředu většinou končí na prvním borcovi... a je hezký, že s míčem projde 2× za utkání přes tři borce, ale když to pak stejně zajebe, tak je to ve finále k ničemu. Urblík si udržuje standard celou sezónu mi přijde, hraje spolehlivě, brání jak může, vypomáhá útoku, dneska rozhodující branka, nádhera.

Trojzubec před něma vynikající Zoubele, nebojí se 1 na 1, pořád v náběhu, narýsoval první gól. Mimo jiné měl několik povedenejch centrů do nebezpečnejch pozic, kde se bohužel nikdo v modrým nepohyboval. Na druhým křídle „Bajaja“, naběhanejch snad 20 kilometrů, velká paráda. Takovýho jezdca tam prostě potřebujeme. Škoda, že lépe neřeší finální akce, ale on se do toho dostane. A nakonec překvapení posledních zápasů - Dvořák. Buď ho někdo vyměnil, anebo se prostě praštil do hlavy. Najednou to neni brzda, co nevyhraje hlavičku, nepřihraje, nepodstoupí souboj - situace řeší s přehledem, rve se o každej balón, ve vzduchu ve spojení s Rambem výtečně pracujou. Krásně mu to sedlo na tom podhrotu, trochu mi to připomíná Harbu, když se mu přestalo dařit a potom se našel právě na AMku.

A nakonec náš dříč-navrátilec-střelec-RAMBIČ! Neskutečné množství podstoupenejch soubojů, nevyklusává, snad ani neoddychuje, pořád v pohybu. První gól krásně zakončil obloučkem, radost pohledět.

Celkově jsem maximálně spokojenej, hra byla už poněkolikátý v sezóně víc než slušná, ovšem konečně se dostavil i kýžený výsledek. Teď si to hlavně nepohnojit, dál si udržet domácí pevnost a začít znova získávat ztracené sebevědomí.

FCV, ole ole ole!!!

Reagovat
Blasphemer

tl; dr lol

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
OnderCZ

Vím, že nejspíš jen provokuješ, ale ta posedlost dnešní doby narvat všechno do dvou řádků mě neskutečně irituje. A spíš tedy hlavně neschopnost většiny přečíst víc než dva, tři řádky. Všichni by nejradši měli všechno naservírované až pod nos, aby někdo trochu projevil vlastní zájem, to ne, to se dnes nenosí. Ale také to tak všechno podle toho vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

tl;dr

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

tl;dr

Reagovat
smazaný uživatel

ty trym pysk ty sviňa.

Reagovat
Blasphemer

ne

Reagovat
Znalec

neni čas

Reagovat
smazaný uživatel

LUL Kappa

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pěkné hodnocení, ale nehodilo by se to spíše někam na fan stránky Jihlavy?

Reagovat
PlackaSKS

Pro pet lidi nemají fan stranky smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne... banikovci, co tu spamuji pod kazdym kolem, i kdyz v epojisteni.cz 1ize sekci nemaji co delat, tu budou kritizovat ostatni za prispevky k tematu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra meles? Já ho nekritizuju, jen podotýkám, že na diskusi, kde je více fans Jihlavy by s tím měl větší úspěch..

Reagovat
ZB 07

Určitě hodilo, ale proč by to nemohlo být i tady? Dalo mi to rozhodně víc, než příspěvek "Míša Bílek " a pod tím milion palců. Navíc já u Zbrojovky dělám úplně to stejný, i když vím, že to tu většinu lidí moc nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že by to tu nemohlo být.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Wat

Je to možný, ale proč to nehodit i sem. Třeba ten zápas někdo sledoval, někdo viděl určitý věci jinak, beru to tak, že to je příspěvek do diskuze jako každej jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný v pohodě. Mi to nevadí. Já si jen představil, že by to tak udělal každý, tak by pak z toho byla zajímavá diskuse. Ale jako být fanda Jihlavy tak mě takový rozbor určitě zaujme..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Omg dyť Dvořák je naprosto jalovej a to co tam včera zase zahodil a při těch brejcích zadrbal, tomu se směju ještě teď. Štěpánek má taky krásně namazáno ale trefí rohovej praporek. Jako chápu, že hrajou jen za Jihlavu a na víc nemají, ale i tak by měli umět základní fotbalové dovednosti.

Reagovat
Wat

Při brejcích měl Dvořák, co vím, 2 šance. K první se dostal náhodou, to byli překvapení všichni včetně něj si myslím, tak to zkusil instinktivně narvat a trefil před sebou obránce. Druhej případ, kdy dostal míč na vápně po centru zprava mohl řešit ještě nějakým potáhnutím balónu,ale zkusil to slabší nohou, protože viděl gólmana v ne uplně dobré pozici...

... a k té střele Štěpánka asi jen to, že na Baníku jsou zřejmě borci, co dávají z každé střely gól. A pokud je rohový praporek pět metrů od brány...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Snad pošlete dolů Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

spis Slovacko nebo Brno to letos nezvladne

Reagovat
smazaný uživatel

Brno? Vzdyt uz ted jsou skoro zachraneny.

Reagovat
Shevchenko

?

Reagovat
ZB 07

ty 4 body už na nás Jihlava snad nestáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

furt by jsi posílal dolů týmy kde se alespoň trochu fandí Jako chápu že na výjezd je to tam daleko ale těmhle týmům fakt sestup nepřeju a budu jedině rád když se vrátí Baník s Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

Baník a Opava nahoru, Hradec a Příbram dolů a ta liga začne být i zajímavá.. Nicméně zatím to vypadá že Olomouc si jde za tím hlava nehlava..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Doufejme, ale já se spíš pořád obávám příbramskýho výsledkovýho probuzení jako každou sezónu...

Reagovat
Kang & Kodos

Bez šance. To by museli něco uhrát už teď na podzim, jenže jsou v takovejch sračkách, že možná trumfnou i čtyřbodovej Baník. V obraně samý mladý kluci, což možná ocení urbis a spol., ale vůbec jim to nejde a každej zápas vyrobí hrozně moc chyb. K nim stoletej Jiránek, kterej je zraněnej a asi si říká, kam to na starý kolena vlezl. Do toho je potápí zkušený borci jako Rezek s Jabloncem a Hruška na Spartě. V útoku je "Kerič revival" Mahmutovič, a pak už tam jsou různý bizarní postavičky, jako Trapp, kterej předtim kopal v Libanonu a Albánii, Borek, kterej loni odehrál v Turecku celý dvě minuty a Ferrara, kterýho přitáhl Pulpit z juniorky Interu Milán, což je pravděpodobně jeho jediná kvalifikace. A jako zlatej hřeb ten Speedy Gonzales ze Španělska. A to všechno dal dohromady Pulpit a teď to trénuje Rada. Jestli se Příbram letos zachrání, začnu chodit na ženskej fotbal.

Reagovat
monty25

To je slovo do pranice! Asi začnu přát Příbrami...

Reagovat
Kang & Kodos

To bylo jasný, že se ozveš. A to bys měl bejt zticha! Nebejt Teplic, tak maj na kontě krásnou nulu.

Reagovat
monty25

Já vím, proto se ani nemůžu smát fórům typu "A body sbíráte?" - "Ne..." Ale teď je to pro mě vlastně win-win situace. Sice teda sestup nikomu nepřeju (sám jsem jich taky pár zažil s Viktorkou Žižkov), ale asi jako většině by mi Příbram v lize vůbec nechyběla. No a kdyby se náhodou zachránila, tak začneš chodit na ženský fotbal...

Reagovat
Kang & Kodos

kurva

Reagovat
monty25

Reagovat
Wat

Tos zakřikl perfektně teda.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kerič teď hraje na Maledivách. Kdyby někdo chtěl rozhovor:

http://fotbal.idnes.cz/fotbal-andrej-keric-maledivy-rozhovor-dx8-/fot_zahranici.aspx?c=A160513_211604_fot_zahranici_ten

Úryvek: "Liga se hraje jen v hlavním městě Male, kde teď bydlím. To je ostrůvek, který je dlouhý asi 1 700 a široký 600 metrů" (celá liga se hraje na jednom stadionu).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

Parádní rozhovor Ale abych pravdu řekl, tak je mi ho z fotbalového hlediska trošku líto, určitě má/měl na mnohem víc...

Reagovat
vrabejka

Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto že ji ještě nevidim v oblíbených? Sup tam s ní.

Reagovat
OtecJaJ10

To by museli hrat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tam má LFC, tak z něj nedělej, že fandí jenom těm, co hrajou o titul

Reagovat
Shevchenko

Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Do Sokolova dneska jelo na zápas v 10:15 celkem 502 Chacharů. Můžete si o nás (píšu o nás jako o baníkovcích, i když na výjezdy nejezdím, jen aby mě tu nikdo nenapadl) myslet cokoliv, dost často k tomu někteří z nás i dávají důvod, myslet si o nás jen to nejhorší, ale tohle je prostě unikát..

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme radi, zes nam zapakoval, to co každý vi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono že se dojede v 1000 na Spartu nebo Slavii se ještě dá pochopit. Ale tohle číslo v Sokolově zaskočilo i mě..

Reagovat
db18

Kolik lidí z Chebu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím.. Ale ta informace se určitě objeví..

Reagovat
db18

Tak kdyžtak doplň, jestli na to narazíš (+ kolik Chacharů jelo s předstihem do Chebu)

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, tak to už bude oříšek

Reagovat
smazaný uživatel

Cely sektor pro sebe meli, cca 120 kusu. Bylo to narocnych 30 hodin, ale vztahy s Chebem se nalezite utuzily.

Reagovat
db18

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

CO SEŠ TO ZA FANDU ŽE NEJEZDÍŠ NA VÝJEZDY MORE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Liquid

Brno 4 body od sestupu, kurňa letos už to musí dopadnout, mysleli si frajeři, že když přivedou hráče se jmény reprezentačních hráčů, že se z nich ostatní podělaj a nechaj je postoupit snad do Evropy takže hezky s M.Škodou, J.Šuralem a L.Krejčím do 2.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Brno navzdory pověsti má skoro vždycky lepší jaro a v dalším kole Příbram doma. Hradec dlouho nezískal nic a bude mít problémy.

Reagovat
pawelFCB

Pribram s Hradcem/Jihlavou jsou jadni kandidati na sestup. Brno si to pohlida...

Reagovat
Liquid

uplynulo pár minut a Hradec je na tom stejně jako Brno

Reagovat
ratusek

Tak Brno mělo velkohubé kecy před sezonou i díky tomu, žej e vede Habanec. Ale Slavia má velkohubé kecy furt a furt to ne a ne dopadnout, a teď vylejzáte když jste to po čínské injekci trochu nahoře cirkus no

Reagovat
Liquid

My jsme hrdí na své vlastníky A ty máš sám půl skříně Made in China.....

Reagovat
ratusek

Já neříkám, že nemám. Ale jak najednou vylejzáte z kanálů

Reagovat
Spalovač šancí

Říká někdo, kdo vylezl před 14 dny

Reagovat
ratusek

jojo to vaše řešení datumu registrace žid k židovi no. chápu

Reagovat
Spalovač šancí

Já jen že to vyznívá velmi úsměvně od někoho, kdo se zaregistroval před třemi týdne a většina jeho příspěvků je nikoliv o vlastním klubu, ale o tom, jak Slavisti vylézají z kanálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni byli nahoře i bez čínské injekce. Však minulou sezonu skončili po podzimu na 5.místě, a to bylo ještě bez posil, protože čínani přišli až po přestupáku, pokud se nepletu

Reagovat
ratusek

A 2 sezony předtím bída a dokonce bod od sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

to ano, ale jen říkam, že byli nahoře i bez čínské investice. Kdyby nebyla, tak by hráli nahoře taky. Je otázka ovšem, jestli by to kvůli dluhům nemuseli rozpustit...

Reagovat
smazaný uživatel

ten tvůj příspěvek by i smysl dával, jenže v Brně před sezónou o Evropě nikdo nemluvil, takže smůla nikdo tady překvapenej není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

OT: Napsala první!!!

Reagovat
Miguel19

Máma?

Reagovat
Han střelil první

Ségra.

Reagovat
Posledni Kovboj

to je vrazda

Reagovat
smazaný uživatel

ať se daří..

Reagovat
Spalovač šancí

Michal Škoda jde po svých statistikách, ale výsledky týmu mu jsou ukradené.

Reagovat
Miguel19

Svatopluk "Hype" Habanec

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz - uvažoval jsem, že bych jel v neděli do Plzně na fotbal, ale když jsem si zjištoval zpáteční spojení (zápas začíná v 19:15), tak poslední, co jede z Plzně do Prahy je vlak v 21:05, což je vskutku na piču. To akt není nějaká možnost se dostat z Plzně třeba po 22h, a nečekat až do druhého dne na 4h ráno na první vlak?

Reagovat
Liquid

pak se dostaneš do Berouna, ale dál ne no

Reagovat
smazaný uživatel

cože

Reagovat
Liquid

aha to bys tam musel jet dneska no s tím Berounem....

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na busy, připadne blabla car....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu lidi, co jezdí z Prahy do Plzně vlakem, vždyť je to dražší, trvá to dýl a je to míň pohodlný. Navíc busy jezdí každou hodinu..

Reagovat
Uwe háže buly

Pohodlný je to nejvíc vlakem.. busem je to rychlejší to jo, ale jen jednim směrem, z Plzně do Prahy tě to vyhodí v polích za Prahou a do města jedeš půl hodiny jak kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mě to přijde ve Studentovi pohodlnější jak v 30 let starých vagonech ČD.. Navíc v Studentovi dostaneš kafe a noviny zdarma. Ale tak věc názoru.

Reagovat
Uwe háže buly

Nějakym extrastarym vagonem sem teda dlouho nejel, ale asi pak jo no.

Reagovat
db18

I tím starým to jde, ale pak už záleží jen na tom, koho chytíš jako spolucestujícho... ale tak to je podobné i v tom busu...

Reagovat
db18

Nebo stojíš hodinu u Berouna na D5...

Reagovat
PavlíčeQ

Ze Zličína jsi v centru sotva za 20 minut

Reagovat
Uwe háže buly

No, takže to vyjde časově nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jezdí Jančurovy busy, a k Jančurovi mám averzi a nechci mu dělat zisky

Ale čert vem jak se dostat do Plzně, mě jde o to se dostat z Plzně. Poslední co jede je vlak, ale bohužel taky příliš brzy

Reagovat
smazaný uživatel

presne, nepodporovat tu svini

Reagovat
ZB 07

Naše obrana je soubor komiků. Fakt si nepamatuji, kdy v naší defenzivě stáli takoví retardi.

Nehráli jsme až tak zle, ale Zlín to dnes uhrál zkušeně a hlavně ten závěr zvládli tak, jak je to zvykem u velkých mužstev.

Jinak Škoďák zase gól, to je aspoň pozitivní, i když mi přišlo, že byl z ofsajdu...

K atmosféře - na ligový parametry podle mě super, náš počet taky fajn, jen těch dělbuchů mohlo být trošku míň...

Celkově však celkem bída, máme 13 zápasů za sebou a na kontě jen 13 bodů, navíc náskok na sestup jen 4 body - to je hluboce pod plán.

Teď to tedy chce bezpodmínečně 7 bodů do konce podzimu, ať můžeme to jaro alespoň zčásti dohrát v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

no gol Škody z ofsajdu byl. Byl těsný, ale byl...

Reagovat
ZB 07

Ještě se na to kouknu, ale taky mi to tak přišlo no...ale počítá se

Reagovat
ratusek

Já ti psal, že bude 1 a teď vážně, před sezonou jsem tipoval Zbrojovku s Habancem velmi vysoko.

Reagovat
ZB 07

Měls pravdu no...takže příště hezky vsaď na nás!

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Posledni Kovboj

utratit

Reagovat
San Iker

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Losinho
Reagovat
Uwe háže buly

Top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

myslí globálně

Reagovat
smazaný uživatel

rakovina

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

názory

Reagovat
Liquid

zatím snové kolo, snad to tak bude pokračovat a Slavie za 3 bodíky

Reagovat
Shevchenko

Teplice klasika, jen co přivezou body z venku, tak to doma poserou

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Snad se tímto Dukla aspoň přiblížila sestupu.

Reagovat
Znalec

Reagovat
monty25

Jdu si pustit pořad Můj fotbal na ČT Sport, abych si zlepšil náladu. Pusťte si ho taky!

https://twitter.com/ceskarepre_cz/status/794575887341617154

Reagovat
C-M@ster

Jak vidíš ženský derby? Vyhrajou slávistky?

Reagovat
monty25

Určitě jsou favoritem, ale jestli vyhrajou, to nemůžu vědět.

Reagovat
C-M@ster

Odpovídáš jak Brabec ve studiu.

Reagovat
db18

Se musí mírnit, jinak by se už nedostal do pressu.

Reagovat
monty25

Ne, mírnit se fakt nemusím. Ale před prvním derby jsem si taky myslel, že vyhrajou a nakonec to byla remíza. A po dnešní prohře Teplic už radši nic netipuju...

Reagovat
monty25

No vida, tak to byla zase remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

lepší Brabec v hrsti...

Reagovat
Uwe háže buly

Než velryba v posteli.

Reagovat
Wat

Bože... Pilík zas prožil zápas sezóny, nemůže to třeba být, že by prohráli 3:4, prostě ne. Noa Teplice, to je fakt tým uplně k hovnu.

Reagovat
vrabejka

Zlíncester!!!!!

Zasloužené vítězství nad rivalem z Brna.

Harba dál tahá parádně. Sám nechápu proč se ho Dukla nebo kde byl zbavovala. Když přišel tak měl famozní staty. Vukadin Motm kdyby byl čech jede za týden na repre.

Nebýt sudí tak v pohodě vyhrajem o 2 branky ale co už.

Teď je třeba využít lehkého losu a ještě na podzim utéct Plzni.

FASTAV!!!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

prosim, prosim, skoc do zdi. Prosim.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
vrabejka

chápu že fans soupeřů nebudou jízdu Zlína zvládat. Kord Sparty, která je v totálních sračkách a bude ráda za EL

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Vytahni nabíječku.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra rada, diky

Reagovat
smazaný uživatel

co znamena ve tvym chromu ta pracicka x 3 vpravo nahore?

Reagovat
smazaný uživatel

Počet zablokovaných reklam na stránce. Doplněk Chromu AdBlock.

Reagovat
smazaný uživatel

aha. ja spis cekal naky pocitadlo navstev mladejch pipinek.

Reagovat
monty25

No jo, taková vymoženost jako AdBlock se k tobě ještě nedostala...

Reagovat
smazaný uživatel

jako slysel sem vo tom ale jeste sem to v realu nevidel. navic se snazim udrzovat stroj v dobry kondici takze cim min programu a doplnku tim lip. jo hele chci se zeptat. nedavno sem vodstranoval kone. pro jistotu chci smazat celej hd. bude to po me chtit disk s windows? zadnej nemam...

Reagovat
monty25

Nevím, koně jsem ještě nikdy neodstraňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ja ti nepisu z konirny!

Reagovat
ZB 07
Reagovat
Kang & Kodos

Co má se Zlínem co dělat nějakej kord Sparty? Sparta nemá šermířskej klub.

Reagovat
db18

Když to nezvládáš, přidej se k nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Kéž by byl v takových srackach i Baník a hrál EL...

Reagovat
smazaný uživatel

to chce 8bit verzi

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zrudo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mario23

Dobrej trolling

Reagovat
Uwe háže buly

Fastav je stavební firma ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Jaký FASTAV ty matlo?

Reagovat
vrabejka

Příbram, Hradec

Reagovat
monty25

K Teplicím: Velké zklamání a zbytečná domácí prohra. V 1. poločase byly Teplice lepší, ale Hradec párkrát podržel skvělý Ottmar a nakonec dal Hradec z ojedinělé akce góla do šatny. Ze začátku druhé půle měl ještě tutovku Lüftner, ale sám před Ottmarem ho zase nechal vyniknout a pak už to byla ze strany Teplic velká křeč. Spíš to byl Hradec, kdo ještě mohl navýšit svoje vedení, ale jeho hráči vyřešili několik brejků dost mizerně. Nevím, jestli Teplice nepoznamenalo taky zranění Ljevy, s nímž to teda nevypadalo vůbec dobře. V závěru to ještě zkoušel Potok pěknou střelou přes hlavu. Trefil to dobře pod břevno, ale doprostřed brány a Ottmar byl zase na místě.

Při vší úctě k Hradci, před zápasem v Teplicích měl nelichotivou sérii 5 proher v řadě (s pohárem šest) a takové týmy prostě Teplice musí doma bezpodmínečně porážet, pokud chtějí zakotvit v horní polovině tabulky. Jako kdyby nestačila prohra v Příbrami (v tom už teda Teplice nejsou jediné). Před zápasem jsem ale hodně četl, že Teplice na Hradec historicky neumí. Asi na tom něco bude...

Reagovat
mario23

Měl jsem na vás vsazeno, ale prostě Ottmar byl podle záběrů CT neskutečnej. Pro mě ale dost nečekaná porážka.

Reagovat
monty25

Já měl taky vsazeno. Jestli vyhraje Slavia a zítra Viktorka Žižkov, tak to bude jediná chyba...

Reagovat
Shevchenko

To takhle normálně vsázíš na své oblíbené kluby?

Reagovat
monty25

Když si myslím, že vyhrajou, tak jo. Venku nebo proti silnějšímu soupeři bych na Teplice ani Viktorku nevsadil, i když zrovna u Teplic je teď větší pravděpodobnost, že vyhrajou venku...

Reagovat
didosh

O tom Ottmarovy slyším jen chválu.To chytá tak dobře?

Reagovat
Hokaido

Ne. Ale jako úplnej tragéd to taky není.

Reagovat
Radin

To je stejně humus, jak vše co šlo dřív na čt sport na netu zadara, je dneska jinde a placený..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatí komunisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

To neříkám. Prostě ještě nedávno, když šel nějakej zápas na čt sport, tak jel rovnou i na netu čt sport :-) Já tv nevedu a nebudu si platit zápas týmů, kterým nefandím.. Chtěl jsem na to mrknout ze zvědavosti, na takovej zápas bych šel za ty prachy raděj naživo

Reagovat
smazaný uživatel

to si pak povime jesli tv nevedes...

Reagovat
Kang & Kodos

Dřív byla Nova v sobotu 14:15, Prima v pondělí, a jinak dohráno, který někdo viděl večer, a někdo ráno.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja to videl vecer

Reagovat
smazaný uživatel

já to viděl ráno

Reagovat
ratusek

Já večer nemůžu, já dřu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teletext 205

Reagovat
didosh

Jj projel jsem ho celý od 204 až po výsledky a bodování NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsem odsledoval řadu ligových kol. A bylo to fakt drama

Reagovat
andrew96

Stále věrný. Nejlepší sportovní přehled.

Reagovat
Radin

Samozřejmě, že všichni víte co myslím, když běžel nějaký zápas ligy na čt sport, běžel i na jejich webu :-) Dneska už to tak není, bo to dali na jiné placené :-) Prostě celkově ten systém je prasárna, každej sport je jinde a člověk pak neví co by si měl zaplatit..Tak třeba WTA běží na O2 a ATP na Digi atd..K té Nově, pamatuji zápasy myslím v pátek večer kdysi no :-) Jasně dnes je všeho dost všude, ale já třeba jedu jen přes net a naše liga je jediná, co si platíš. Což je paradox :-)

Reagovat
Losinho

ale bavil jsem se, ne že ne

Reagovat
ratusek

Slavia poslední 2 zápasy zase dělá radost

Reagovat
Pyroman

Mě hrozně baví to nastavování na konci zápasů u nás, Bohemka v 90. 2x střídá a borec nastaví dvě minuty.

Reagovat
OTASi

Od času 90:30 do 91:30 to slávisti šmrdlali na půlce a posléze i s golmanem, to jsem moc nepobíral

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si chvíli myslel, že jsem přišel o gól nebo tak něco. Vypadali, jakože kontrolujou vedení.

Reagovat
Pyroman

Ještě jak tam byl připravený ten Ščuk na střídání, takticky. Úplně jsem si připadal jako u našeho zápasu.

Reagovat
Kang & Kodos

No tu už jsem nepochopil vůbec. To jsem myslel, že Koubek jde střídat počtvrtý. Asi nejkomičtější závěrečnej tlak, co jsem kdy viděl.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snažili jsme se udržet krásnou neprohru

Reagovat
smazaný uživatel

Řeč je o cirkusu?

Reagovat
OTASi

Díky, vy zpíčený impotentní čůráci sešitý za zmrvenej tiket

Reagovat
C-M@ster

Je to derby + Bohemka zvládla 1:1 i ve Zlíně a Plzni.

Reagovat
OTASi

A tchán mi ještě dneska řikal že dal 0 a já vůl těm židům věřil

Reagovat
C-M@ster

Tak nebyli daleko od výhry. Holt to tam na konci nespadlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Neodpískaná jasná penalta v 90. minutě, to zas bude mrzení...

Reagovat
PlackaSKS

Skoda, ale dnes daleko lepsi nez v jablonci. Kdyby barak trefil o par centimetru lip nebo se piskla jasna penalta, byly by tri body. Nicmene se ukazala dulezitost skody a vykon v druhem polocase byl super. Snad ztratí i plzen a sparta

Reagovat
C-M@ster

Ta „jasná penalta” byl vzájemnej souboj, mrkněte pak v opakovačce, že ho taky držel za dres.

Reagovat
Pyroman

Já jsem rád, že sešívky ztratili, ale tohle spíš penalta byla - na začátku se drželi oba, ale při zakončení mu Havel bránil celkem jasně. Na druhou stranu docela chápu Jílka, respektive asistenta, že to nepískl, protože mi to na první pohled taky nepřišlo úplně stoprocentní. A na odpískání penalty, která rozhodne zápas, by si tím faulem rozhodčí měl být fakt jistý.

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

a to je prave vono. kdyz jedou bomby voba tak se ma prerusit a standartka vopakovat. vem si ze bys byl hasic... "tak cejtim tam horet plyn i benzin takze fifty fifty... necham to dohoret. zatim si pudu pro bagetu..." jo?

Reagovat
Posledni Kovboj

zapecenou

Reagovat
lada.sp

já hasič nejsem ale dneska hasím žízen jak ďas

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to ma bejt lado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz te nekdo drzi za dres tak ho taky chytnes za dres abys vyrovnal sance v souboji. z pohledu martial arts sice nelogicky ale mozek fotbalisty uz je bohuzel takle nastavenej. sam sis pak moh vsimnout ze muris pustil a presel do modu vodtlacovani predloktim aby tak narusil stisk bohemakovy pracky. bohemak na to pohotove zareagoval tim ze presel ze stisku dresu znacky umbro (vedel ze je nachylnej na tah) do chmatu na bicepsy tricepsy a hrudnik.

vychazi mi 50% penalta 40% ne a 10% podsveti...

Reagovat
OTASi

Ten kastról v tom studiu jak se naparuje na tý židli

Reagovat
vrabejka

Super po 13.kole budeme druzí a navíc máme 10 bodů na 6.místo

Skvělé vyhlídky

Reagovat
C-M@ster

Gratuluju.

Hlavně je to odměna pro vás, fanoušky, kteří jste byli se Zlínem v dobrém i ve zlém, i když se zrovna nedařilo a hrála se druhá liga. Za tu trpělivost si to teď zasloužíte.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Máte leccos společnýho..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzlo Šilhavého, který na seznamu potenciálních kandidátů na post trenéra Slavie nebyl údajně ani v prvních dvacítce, pomalu mizí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ten neschopa zatím neprohrál ani jeden zápas, tragédie!

Reagovat
smazaný uživatel

prosim... lidi prestante uz zit z deniku bolt n thunder. zkus ny times a uvidis ze takovy sracky tam vo nas psat nepotrebujou.

Reagovat
Liquid

k pračce

Reagovat
Posledni Kovboj

farat

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně se neumí v kritických momentech, které rozhodujou zápasy, rozhodovat správně. Takový rozhodčí nemá co dělat v 1. nebo 2. lize. Poslal bych ji do divize nebo ještě níž, dokud se to nenaučí.

Reagovat
smazaný uživatel

kritickej moment zapasu se nerovna poslednim minutam...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ratusek

Tak tak. nemá na to. Je tak vysoko jen že je ženská. Ať táhne ke sporáku a ještě uklízet.

Reagovat
HorajzmAmmann

Měla by o té plotně uvažovat

Reagovat
oli9

Ta ženská to je neštěstí..chyba za chybou... Proč ji tam pořád cpou tak vysoko ? Vždyt už ovlivnila tolik utkání to je děs... to jsou poviné kvoty nebo co tohle... at si jde mávat Okres za pár stovek a klobásu,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nekomu huli cabana, to te nenapadlo? Se podivej, kam az to dotah Damkovic svab

Reagovat
ratusek

a na konci zápasu poškozený tým povinně přeblafne nebo udělá gangbang

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Postřehy ze Sokolova:

Jestli je Baník v něčem světový unikát, tak v tom, že v sobotu v 10:15 přes celou republiku dokáže udělat větší kotel než pak udělá doma

Výsledky hráčů venku / doma tady Csaplár nepomůže Marian Jelínek na plac

... a Vácha na hrad, Ratajová k plotně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon se vyvetraj a vypadnou z toho smradu kdyz uz fotbal stoji za hovno

Reagovat
db18

na exkurzi do těžební krajiny se museli vyloženě těšit...

Reagovat
andrew96

Se nadýchají po cestě a v Sokolově zase jako doma.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
taws

to musí být sen každýho ostraváka se jet vyvětrat do sokolova

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu pokory. Pocet dobry na ten cas a na tu diru, kde jsme hrali, ale support tomu neodpovidal, byl slaby, mame rozhodne na vic. A k tomu tam ty ozrale trosky, co delaji ostudu jak sobe, tak nam taky tomu nepomuzou. Ofsajd sporny, ale to nas nesmi zajimat, tyhle zapasy musi vyhravat. Taky si Micola vyslechl sve u plotu. A ta cerna opice Azevedo, at tahne, hovno hraje a jeste urazi nase fanousky.

Reagovat
smazaný uživatel

poslal bych na tebe nakou opici, aby ti vymrdala kadak..

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ale tyhle vase choutky si asi nechte na Letne.

A za druhe, chtel bych reakce jinych, kdyby cerny hrac urazel sve fanousky, kteri za tymem jedou pres celou republiku.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby byl zelenej, tak by ty urazky nebyly tak hrozny co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak je to zelená opice a platí nejspíš to samé

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyby na mě šla zelená opice, tak zdrhám kámo, zdrhám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo vás urážel? Jakým způsobem?

Reagovat
smazaný uživatel

U plotu, kdy si mysleli, ze budou mit dekovacku a ta nebyla, naopak. Byla tam velka nasranost, ale v ramci slusnosti, nikdo nikoho neurazel, nenadaval. Azevedo sel k plotu si placnout, toho se ale nedockal,naopak servano (jeste jednou podotykam ze bez rasismu, bez nadavek) tak udelal gesto mavnuti rukou a urazene odchazel coz uz se moc nekterym neibilo, tak se na nej zarvalo, co si predstavuje, on tam na nas zacal hulakat a rekl, at jdem do prdele... At tam jde sam, zadny rozdilovy hrac to neni, picus..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážu si představit, jak dostal servano bez nadávek:"Ty šmoulo jeden, hrajete jak malé děti, běžte do parku. "

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

To šmoulo bylo navíc no.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Po tom bídném dopingu jsme ani neměli právo být nasraní... to byla hrůza... z těch 500 lidí fandilo naplno tak sto... pár si ještě brblalo pod nos a zbytek jen stál a čuměl ... pokud teda byl schopný stát, bo tolik ožralých trosek jsem dlouho neviděl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Dole u bubnu to ještě relativně šlo. Ale zbytek bída, naprostá. Plus ožralé trosky, co dělají ostudu nejen nám, ale taky klubu. Taky už sem tam toho jednoho zmrda vzal pod krkem a chtěl ho vynést, když se v tom sesypal na zem, jak měl snad čtyřku v žile. Tak sem ho nechat válet se v těch sračkách.

Reagovat
Kepy_FCB

další drsoň na EF

Reagovat
HorajzmAmmann

v tom s ním ale souhlas Když se chceš ožrat tak se ožer doma, ale nejezdi na výjezdy. OK chlast k tomu patří, ale ať aspoň můžeš stát a nějak se chovat

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle máš naprostou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jako moc si nedovedu představit, jak mu bylo vycteno slušné. Ale Každopádně, on by si neměl dovolit vám vůbec nic říct. Z druhé strany, dle hodnocení to odchozeny zápas nebyl. A jestli kluci makahi a pak dostanou zjebano, tak trošku jejich frustraci chápu. Ale nebyl jsem tam, tak nechci soudit..

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo byl sem tam a byl jsem i ve vandáku. Ty ožralý hovada co si říkají srdcaři a myslí si, že když vstanou ve dvě ráno na výjezd mají právo nadávat vlastním hráčům (což je u většiny poprvé co otevřou na stadionu pusu, protože jinak žerou klobásu a chlastaj pivo) opravdu nemusím. Je to přes čáru, takhle se hráčům nenadávalo ani když jsme stabilně prohrávali 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se dá Azevedova reakce pochopit?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pochopit? Se divím že se ten Zápotočný nebo Mičola nesebral a neodešel už ve Vandáku ! Protože většina těch nadávek směřuje od lidí, co si myslí, že když jezdí na výjezdy tak na to mají právo a přitom když je potkají ve městě tak by jim nejradši vykouřili péro a pak si společnou fotku dají na facebook a dělají jak to jsou největší chachaři. Ale napsal jsem tady toho dost a každý na tohle má jiný názor. Kdo někdy sportoval, tak ví, že i když do toho dáš všechno někdy se prostě dařit nemusí a je pak blbě když příjdeš na děkovačku a vyslechneš si místo potlesku tohle.

Neříkám, je blbě že se nevyhrálo 6x venku po sobě, ale ti hráči to snad dělají naschvál? Jsme češi no, jeden týden jsi za hrdinu a druhý týden na stejného sportovce pliveš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, nestačím zírat, cos to vyplodil.. To, co jsi napsal o těch dotyčných, tak to se samozřejmě vůbec nezakládá na pravdě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ne? Aha tak to byl asi jenom sen. Přijedu do Vandáku a tam týpek a říká. No já bydlím přímo ve Varnsdorfu a tak jsem si zašel jednou za čas na Baník a pak ten samý člověk Ty *** já se na to můžu ***jedu takovou dálku a vy hrajete ****

Ale asi se to nezakládá na pravdě

Reagovat
smazaný uživatel

"rotože většina těch nadávek směřuje od lidí, co si myslí, že když jezdí na výjezdy tak na to mají právo a přitom když je potkají ve městě tak by jim nejradši vykouřili péro a pak si společnou fotku dají na facebook a dělají jak to jsou největší chachaři. "

Na tohle sem reagoval.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak od koho jsou ty nadávky? Jaký fanoušek má právo na nadávky? I kdyby si dal za výjezdy miliardu a jel je podpořit do Uzbekistánu nemáš právo jim nadávat. Všechno jde říct v mezích slušnosti. Jsou to hráči co mají max na 2. ligu nedělejme z nich prvoligový tým co sere na 2. ligu a proto jim můžeme nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávky..U plotu jsem byl. Bylo jim vytknuto, jak odchodili druhý poločas (žádné "ty zmrde, co nosíš dres FCB, jsi píča, jsi kunda, jdi do piče") a že by se měli soustředit na oba dva poločasy, když už jedou takovou dálku, že nechceme, aby je přejeli rozdílem třídy, ale že těch remíz už je hodně a tlačí se na nás ostatní týmy, dále tam zaznělo cosi o Sigmě, že oni naši stále naříkají, že ty týmy se na ně nahecují, ale že ty týmy se nahecují i proto Sigmě, tam jim dá v klidu trojku a jede domů. A to má Sigma díky svým problémům (skoro jako Baník v minulosti) daleko menší nejen cestovní komfort než Baník.

Čolek odpověděl "Chuj se Sigmou", na což se spustila další reakce, že oni stále chtějí hrát o první místo či postup a přitom jim začíná utíkat a týmy ostatní se přibližovat. To se Čolek zarazil, pochopil a zmlknul.. Bylo voláno v té době i na Dyjana, ten si šel na frajersky k plotu pro obligátní plácnutí, ale když viděl, že to nedopadne, jeho ego asi utrpělo a dál ten příběh znáš.

A nakonec, ti "řvouni" opravdu nebyli žádné ožralé trosky (ti buď byli rádi, že se drží na nohou, anebo si šli za hráč, jak jsi ale trefně sám poznamenal-tady je škoda, že se nedrží společná kontinuita, když všichni, tak všichni).

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že se na Sigmu někdo nahecuje tolik jako na Baník. Ale samozřejmě tím to neomlouvám. Na druhou stranu, i ty jsi před sezonou psal, že necekas a nepotřebujes postup hned. Tak proč jim teď nadávat, když ještě neprohráli a jsou 2.?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, touhle úvahou jsme se zabývali cestou zpět autem. Tohle je na obsáhlé téma. Ale možná více se čekalo, že půjdem postupně nahoru. Na podzim byl cíl do 5.místa. Budoval se tým za pochodu, vše se řešilo za pochodu.

Ale s jídlem roste chuť. A pokud byl Baník první, vyhrávalo, venku remízy + výhra v derby, vše bylo v pořádku. Od zápasu s Pardubicemi to jde ale dolů. Hráči si myslí, že jsou páni fotbalisti a začala krize. A když už se to dobře rozjelo, proč pak těmi trapasy (Poločas v Táborsku, šílenost v Pardubicích, o Vlašimi a teď Sokolovu ani netřeba psát) shodit tu práci, která dobře začala?

A nakonec, nikdo jim nenadával, co se odehrálo u plotu jsem psal. Žádná nadávka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chces mi říct že se tam neobjevila ani jedna vulgarita? Hele dívej já chápu že jste nasrani když se to odchodi, ale podle toho co jsem četl, tak to včera nebylo nejhorší. Tak proč jim neudělat dekovacku?

Reagovat
smazaný uživatel

Za první poločas? To jako myslíš vážně? Po tom, co za Baníkem urazíš takovou dálku? Oni si tam letí skoro letadlem a pak předvedou toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na výsledky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kulajar ti to napsal výborně, pod to bych se mohl podepsat. Nikoho nepřehrávají, je to slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na výsledky..

Reagovat
HorajzmAmmann

Někdo ten chorál jenom zpívá, někdo se tak i chová.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já mám na mysli spíš Sokolov v součtu s Varnsdorfem. Asi na to mám "štěstí" že vedle mě stojí lidi co celý zápas nadávají jak si neumí přihrát a podobně. Včera jsem nebyl přímo u plotu ale po zápase tam bylo hodně nadávek a a hodně argumentů že už jezdit nebudou a podobně. Ještě jsem byl v Pardubicích a tam to bylo v pohodě (i když tam byl každý nasraný od začátku zápasu když viděl jak vypadal "kotel" a že většina přišla po začátku zápasu)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem teda u plotu neslyšel, že by se nejezdilo. To v žádném případě. Ohledně skladby lidí (ne počtu !) ze soboty. To bys musel být asi dole u bubnu, tam to šlo. Ale taky žádná sláva.

Jsem i rád, že podzim končí, ještě Třinec a přes zimu se chytnou za nos jak hráči, tak i ano, i my fanoušci, protože tak nějak už od Vlašimi to s námi taky není žádná hitparáda. Počty dobré, support nic moc.

A hlavně doufám, že zas dlouho neuvidím tak zlitá individua jako v tu sobotu. Ten kretén, kterého sem chytil pod krkem pak vedle v Penny marketu "na tajňačku" chtěl ukrást láhev nějaké soc vodky, securiťák ho samozřejmě viděl a pak se ten ožralý dement, co se sotva držel na nohou začal ohánět Baníkem.

Ostuda, prostě ostuda

Reagovat
HorajzmAmmann

Pod to se můžu jen podpesat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Znám ho od vidění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak normální jedinec pochopí, že to bylo slušně, ne, že by někdo řval "ty opice". To, že to pochopil někdo jinak, to už je jejich boj.

Jejich frustrace není na místě, doba hájení už není, chceme-li bojovat o ligu a hrát o první místo, jak Vlasta stále proklamuje, tak pak musíme i takové týmy jako Sokolov porazit. Nemusí to šolíchat jako Barcelona, to nikdo ani nechce, ale remízovat někde v nějakém venkově proti místním křovákům, odehrát slušně jen první poločas, to ať se nezlobí, ale zjebano už potřebovat dostali. Oni mají takový komfort na druhou ligu, mají slušné, ne-li skvělé platové podmínky, mají luxus tím, že na tyhle zápasy jezdí skoro o dva dny dopředu a pak vypustí druhý poločas? A ten negr poté ještě pošle fanoušky do prdele?

Neakceptovatelné.

Reagovat
Kepy_FCB

SFC ted jela taky do Varnvsi o den dřív.

Reagovat
HorajzmAmmann

Křováci : Opava 1:0 (A to Opava má útočníka)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tyhle týmy nezajímají, mě zajímá jenom Baník a ten by měl prostě tyhle soupeře porážet.

Reagovat
HorajzmAmmann

Koukni na sestavu, pak se na ní koukni znova a najdi mě tam útočníka lepšího než má vesnice Vandák, Vlašim. Pak se na ní koukni znova a řekni mě jméno kreativního záložníka Baníku Ostrava který by hrál základ aspon v Havířově

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tyhle týmy nezajímají, mě zajímá jenom Baník a ten by měl prostě tyhle soupeře porážet.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak já to řeknu jinak. Můžeme být všichni rádi, že Baník existuje jako klub a nehrajeme s fanouškama někde v 1. B třídě a to jen díky Brabcovi.

Ten Baník co asi chceš ještě dlouhou dobu nebude to si uvědom. Momentálně můžeme být rádi za to co máme

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem teď taháš Brabce? O něm řeč vůbec není.

Když chtějí postoupit, musí už začít vyhrávat, je jedno jak, napsal sem ti to už x krát, tečka.

O finanční kondici Baníku taky nic nepíši, ta je ve skvělé formě, o tom už taky bylo hodně napsáno.

Reagovat
HorajzmAmmann

protože to jak na tom Baník byl finančně a kdo je majitel souvisejí s tím, jestli se má porážet nebo nemá porážet Sokolov a podobné týmy. To že řekneš my jsme Baník a máme porážet 2. ligové týmy je fakt na píču argument. United je United a a taky by měl porážet Burnley a neporáží.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, tohle se mnou moc nepořešíš, to spíš na baníčku. Můj názor na tohle znáš, tím to hasne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsme druhý, neprohráli jsme a my jim budeme něco vyčítat? Ve Vandáku sem se za ty dědky styděl co tam pak řvali na hráče.Nasranost at tam je, ale at si jí pak vybijou někde jinde, než na vlastních hráčích. Já bych si v životě nedovolil něco říct hráčům kvůli výsledkům Řveme bez ohledu na výsledky Baníku vždy fandíme a pak tohle? Tak to s prominutím, píčus si ty !

Reagovat
ratusek

Ideální to není, na druhou stranu asi jsme nikdo nečekal, že bude Baník od začátku na prvním nebo druhém místě. Nicméně pokud se bude pokračovat ve venkovních trendech, tak se nepostoupí. Akorát mě dojímají ty kecy o tom, že se na ně každý vyhecuje, že jsou pod tlakem atd. Vyhecuje možná, ale tlak? dyt v té první lize bude tlak větší, jelikžo se bude hrát maximálně o záchranu několik let. Takže kecy o tlaku neberu. Jestli tlak nezvládají, ať jdou hrát do okresu. Každopádně kádr na první ligu v žádném případě není, nemá ho nikdo, nemá ho ani Olomouc, ani Opava.

Reagovat
HorajzmAmmann

Když to vezmu z čistě hráčského kádru, tak třeba obrana Sus, Hučko, Vašek + Hlinka tu 1. ligu hrát můžou. Do ofenzivy nám chybí dva hráči a vlastně i jejich goly a všichni víme a jaké posty se jedná. Olomouc má Chorého, Plška. Tyhle goly od utoku a středního záložníka chybí. Mičola nikdy nebyl kreativní záložník a není to ani Nerad

Reagovat
HorajzmAmmann

a zase jak víš kdo má nebo nemá kádr na 1. ligu? Řekl bys před sezonou že Kraviná má kádr na 1. ligu? Asi těžko. Řekl bys že Zlín má kádr na boj o poháry, asi těžko Olomouc s tím co má, klidně ligu hrát může, ale taky s tím může i sestoupit. Vždycky to je o tom, jak si to všechno sedne

Reagovat
ratusek

Jo to je pravda. Dyt i Opava má Smolu. Ale to není jen o tom sniperovi, kdyby proměńovali aspon trochu víc šancí, tak ligu vedou o 5 bodů. Například doteď nechápu jak nemohli dát ve Znojmě go ldkyž sli 3 na brankáře to stejné bylo tuším ve Vlašimi nebo kde a takovejch situací, kde mají prázdnou bránu a nedají to, je za zápas mraky. Chápu, že kdyby to proměnovali tak hráči nehrají za Baník a jsou jinde a nehrají druhou ligu. Prostě je to druhá liga, tak je potřeba se smířit s tím, že tomu odpovídá hráčská kvalita. Což si naštěstí Petržela uvědomuje. Takže jestli bylo cílem byt po podzimu na dostřel postupu a na jaře to potvrdit s lepšíám kádrem, tak smekám Na druhou stranu když si noví hráči nesednou, tak budeme číst výmluvy o otm, jak si ten tým musí sednout, že jsou noví atd.

Reagovat
HorajzmAmmann

V tom Znojmě to vzal Lupták na sebe vid? Jo to byl jasný gol.

z 2. ligy bych si přál Plška ale to je asi nereálné nebo Šumský, Jakubov, Smola. Moc na výběr tam není. My jsme snad jediný tým z té špičky, kdo nemá nějakého střelce 7 golů a výš

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě jeden postřeh. Víš co po konci zápasu udělají ti, co nejvíce fandí? Jdou k plotu, žebrat o dres a říct jim hej pičoo dobré příště to už vyjde a jdou si s nima podat ruce, ti co fandí jen při opovídačkách pak na konci mají plnou hubu keců. Takže asi tak Naštěstí já patřím k té první skupině a jsem asi spokojenější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě zajímalo, kde jsi byl. Protože Čolek a ten černý dostali zjeba právě od aktivních.

Reagovat
smazaný uživatel

Pičus je Azevedo. On si vymodlil lepší smlouvu, má být stěžejní hráč v této sezoně, má být jeden z tahounů a jediné, co se mu daří je spíš se vyšňořit, dát to na Instagram a jít balit mladé holky do centra Ostravy.

Na hřišti běhá sem a tam, nesplňuje to, co se od něj očekává (slovy jednoho ze sportovního úseku z Baníku) a pak pošle do prdele fanoušky, kteří jeli někteří dva dny do Sokolova? (I čecháčci, kteří to mají za rohem, z Prahy vlakem na pohodu 4 hodiny, zdravím tím velkého Baníkovce Pawla).

Ale abych nebyl na ně kritický, zoufale potřebujem posílit, útočník, střední tvořivý záložník.

Reagovat
HorajzmAmmann

já snad psal něco o fandění? Píšu že doma náš kotel je počtem nic moc, v porovnání s tím, kolik nás jezdí ven

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nepopírám, jen sem napsal, že na to, kolik nás bylo, že to bylo slabé, proto by to chtělo pokoru. Počet dobrý, choreo skvělé, tím to hasne.

Reagovat
HorajzmAmmann

To souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

"svetovy"

Reagovat
HorajzmAmmann

No někde jsem už četl, že v těch výjezdech je Baník světový unikát. Takže to byla narážka na tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

navsteva hezka pres 11 tisic, ale vykon nic moc...po Jablonci to i dnes vypadalo, ze to neni uplne ono...sice rychly srovnani na 1:1 bylo celkem nadejny, ze to otocime, ale po tom co Bohemka prezila par minut po nasem golu uz to bylo pomerne slaby aspon za Škodaka sem rad...paradni gol, ale bohuzel bez 3 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

milan aspon zavrel huby spartanskejm mrdkam epickym golem. frydrych je nejlepsi na backu. deli... ale co to bylo dneska za styl? pochopil bych nakopy po hodine ale my sme to mixovali uz vod zacatku... to se mi vubec nelibi. pritom zaloha komplet navic konecne s drzym mihalikem. a gino po stridani vypsychovanej na defenzivu? kurva mluvi tam vubec nekdo anglicky nebo co to bylo? a warmup scuka v nastaveni? barak skoda mesanovic pochvala jinak ty vole... tohle byl klasickej anglickej humus.

Reagovat
smazaný uživatel

OT - pro dnesni generaci kera ma problem s tim kdyz na to dojde... #udelejdojem...

https://www.youtube.com/watch?v=cynxfHqhgtc

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nova Sport 1

16.55

Hajduk Split – Dinamo Záhřeb

Přímý přenos utkání chorvatské fotbalové ligy /L/

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Losinho

čt sport

Reagovat
didosh

Reagovat
vetrnik

neni to Hajduk, je to druhy splitsky klub, RNK Split

Reagovat
smazaný uživatel

ajo.. na Nove netusej koukam

Reagovat
Coutinho10

az takovy prekvapeni to neni...obcas davaj zapasy z chorvatsky ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ja si toho tam zatím vůbec nevsim

Reagovat
Coutinho10

ja vim ze sem 2-3x zahlidnul ze nakej zapas z jejich ligy davali (mozna i superpohar), ale urcite se bude na co divat

Reagovat
Kepy_FCB

přijedou BBB nebo pořád bojkot??

Reagovat
smazaný uživatel

uz pomerne dlouho nebojkotujou.. Mamic skoncil ve vazbe

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně si tady nalákal lidi na zápas, co se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bohuzel vyjmecne nechtena provokace

Reagovat
Kepy_FCB

Zlínečku a klokani díkyyyy

Reagovat
EAG le grand amour

Fans Zlína (kromě vrabejky): Jak se zatím jeví Ibra Traore? Diky.

Reagovat
pingla

Je dobrý, v posledních zápasech hraje dobře. Na místo v základu to asi není, ale zatím je ve středu dobrý

Reagovat
EAG le grand amour

Diky :)

Reagovat
smazaný uživatel

tos mu to rekl dobre

Reagovat
pingla

Tak jak jinak mu to asi mám říct? Na základ místo Živuliče a Hnaníčka to bude mít velmi těžké, proti Bohemce nastoupil místo třetího zraněného střeďáka a hrál docela fajn. Proti spartě už to bylo lepší, včera zahrál už hodně slušně a to přišel v průběhu sezóny a málokdo počítal s tím, že ve středu bude on s Holíkem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle nějak si představuju práci scoutů Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Spalovač šancí

A až bude dobrý i o víkendu, bude z toho místo v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakém postu hrál u vás? Já měl dojem, že k nám šel hlavně jako náhrada za Poznara a konkurence pro Harbu, ale zatím hraje hlavně ve středu zálohy.

Jinak za mě je ten hráč ok, vydrží běhat 90 minut, s míčem si na poměry 1igy rozumí dobře, dobře napadá, umí obrat soupeře o míč, trochu možná chybí klid v rozehrávce. V každém případě jde zápas od zápasu nahoru.

Reagovat
EAG le grand amour

Hrál CM, na hrotu jen když nebyl nikdo jiný.

Reagovat
C-M@ster

Tady máte, kritici Ratajové, příklad z Anglie, že špatně se občas mávne všude.

https://ctrlv.cz/shots/2016/11/06/3gKa.png

94. minuta, Tottenham měl asi 2 minuty tlak a přichází pas na hráče dole, který zjevně v ofsajdu není a ta situace je snad nejjednodušší, co může být. Přesto přichází mávnutí a hvizd.

Reagovat
smazaný uživatel

to se s tím 3 metrovým ofsajdem nedá porovnávat

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

pořád maximálně metr

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

byl jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

takže se na to mám dívat tak, že když dělají zásadní chyby jinde, tak je pak ta chyba v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

?vzdyt je v ofsajdu

Reagovat
Kepy_FCB

Varsves -opava 1:0 cacassi vocasi

Reagovat
Banikovec7

Podle komentářů na EF v poslední době jsem čekal, že každému do konce sezóny dají aspoň o 3 góly.

Reagovat
ManUnited

Jsem myslel, že Dočkal je z těch bejvalejch slovanaku ve Spartě nejnormálnější

Reagovat
smazaný uživatel

On je tam právě ta největší krysa..

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.facebook.com/michael.rund/posts/10208733942919314

Chebáci v Sokolově včera ( z 80% náplava)

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

To je Holoubek, vole.

Reagovat
db18

A ještě z úplně jinýho zápasu...

Reagovat
C-M@ster

To mělo být moje hodnocení:

„Dočkal ”, protože Spartu regulérně okradl o dva body, ten Liberec vepředu nepromění nic s takovouhle hrou.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych něco napsal, ale...

Reagovat
ZB 07

Krásná remízka...ztráta obou dnes potěšila...

Reagovat
PavlíčeQ

Kolik ti ještě bude hrát hráčů ve zbývalých 2 zápasech?

Reagovat
ZB 07

Jenom Hošek z Karviné...tobě?

Reagovat
PavlíčeQ

Už jen jeden hráč z Plzně. Nějaký body z lavičky ti ještě půjdou?

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
ZB 07

Tak Liberec nám utekl jenom o bodík a ztráta Sparty potěší vždy už jen z principu...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek by Pirla do týmu nechtěl, ale Juliše s Holkem cpe do základu pokaždý. Strašnej pozér.

Reagovat
twerp

A koho tam dát místo Holka?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba někoho z toho jeho úžasnýho dorostu nebo Dočkala nebo změnit rozestavení.. Možností je spoustu.

Reagovat
twerp

Rozestavení proti Hapoelu fungovalo, Dočkal je platnější blíž k bráně. A dávat do nefungující zálohy a obrany dorostence je hloupost. Dorostence musíš zařazovat v době, kdy to v týmu šlape, kdy jeden post neovlivní výkon týmu. Tam je chyba Ščasného, že měl ty kluky více zkoušet minulou sezónu, nevzal je na letní přípravu, do přáteláků.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pingla

Zápas slepého a hluchého Liberec letos poháry těžko ukope, sparta tu evropskou ligu zřejmě dá, ale jednoduché to s Julišem, Dudlem či Šuralem nebude. Bod je dobrý

Reagovat
pepinho2

jak můžeš mezi ty 2 dřeváky psát Dudla?

Reagovat
pingla

Juliš, Šural, Dudl. Už dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Si magor, napíšeš kluka kterýmu je 17! Kéž by hrálo víc takových,,,,

Reagovat
ratusek

Dudlem?

Reagovat
Posledni Kovboj

tak Dudlovi je hlavne 17, takze do stejny skatulky s Julisem a spicim Suralem se fakt strcit neda.

Reagovat
pingla

Já to chápu, ale prostě hraje za áčko sparty a těžko se bude rovnat starším.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted zase pekne zpatky do PL sekce

Reagovat
C-M@ster

Co příští kolo? Na střed Zizou místo Dočkala, nebo tam zas zkusíte Lafaty?

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček, Holek - Dudl, Lafata, Juliš - Pulkrab

Reagovat
pepinho2

třeba se uzdraví Čermák, Sáček nebo někdo(kéž by)

Reagovat
Greny

to je blbost ne ? když je vykartovanej i Mazuch

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Hasek to zvladne pripadne

Reagovat
KingMaster13

No, pokud dnes Plzeň vyhraje tak může defakto slavit titul Její pronásledovatelé budou další kola hrát proti sobě a navíc nikdo nemá stabilní formu

Reagovat
twerp

Neviděl bych to tak černě. Plzeň ještě hraje v Bolce a Bohemce, tam by mohli ztratit.

A i kdyby to bylo po podzimu o 9 bodů, tak my s nimi hrajeme doma, vy s nimi hrajete doma, Zlín s nimi hraje doma... a Plzeň nehraje venku dobře, jen je obrovsky produktivní.

Takže je to pořád otevřené.

Reagovat
KingMaster13

No my hrajeme s Bolkou, pak ve Zlíně, uvidíme ale už by to bylo fakt těžký

Reagovat
PlackaSKS

tak sem si pustil dočkala... a je to debil no. nicméně kolik za to může dostat? 2-4, takže 2 zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni. to bude na jeden zapas

Reagovat
PlackaSKS

to bych tipnul, ale žiju v tom, že napadení protihráče a přímá červená jsou minimálně dva zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

napadeni ? trosku mu strcil rukou do ramena a liberecak to zkusene nasimuloval

Reagovat
PlackaSKS

jak moc ho praštil hodnotit nebudu, ale napadení to je. míč nikde, dočkal se po něm ohnal a dostal zaslouženě červenou... takže jo, fyzicky napadl soupeře. že se válel jako kokot je druhá věc

Reagovat
Greny

Pak je otázka kdyby se nevalel piskl by to? Vyloučíl by Dockala?

Reagovat
PlackaSKS

mohl se alespoň nepřevalovat ze strany na stranu a jen spadnout... když už teda. ale jo, máš bohužel pravdu

Reagovat
Greny

krásný tři zápasy dostal myslím Lafata za loket v Brně a to tam to bylo dokonce v souboji takže to bude 2-5

Reagovat
PlackaSKS

takže 2, protože dočkal nikdy nic podobného neudělal... alespon co si pamatuju

Reagovat
Kang & Kodos

Když Petržela za šlapání po protihráčích dostává pravidelně tři zápasy, tak tady by měly bejt tři zápasy strop.

Reagovat
PlackaSKS

a minimum? protože to se ho týká spíš než strop...

Reagovat
Kang & Kodos

Jeden asi těžko, tohle nebyla normální červená. Takže buď dva, nebo tři.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
monty25

Tři, ať chybí ještě proti Teplicím.

Reagovat
PlackaSKS

jestli to bude stačit. derby je už začátkem dubna...

Reagovat
Kang & Kodos

A pořádnej flastr od vedení, tohle si klíčovej hráč a zástupce kapitána absolutně nemůže dovolit, kord (vrabejka approves) teď, když hraje všechno, co má dvě nohy

Reagovat
PlackaSKS

tak tomu už nevěřim, budou si dávat pozor, aby se jim na to ještě nevysral

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, pak se jim na to spolu s jeho kámošema vysere a Křéťa to může rozpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pravidlový expert musím pochválit rozhodčího za to, jak tuto situaci vyřešil. Přesto, že se hra odehrávala o pár metrů jinde, všiml si toho nesmyslného zákroku Dočkala a zakročil. Takže dobré oči rozhodčího a pochvala.

Reagovat
Miguel19

Liberec má útok na úrovni Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek > Baros

Reagovat
Liquid

ještě horší

Reagovat
Gryphonheart

Bude potřeba to v létě trochu povyházet a vsadit na jiný koně.. ono je to těžký, když Sparta nepůjčí, není moc kde brát

Reagovat
frank

Neberte nám body a bude kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s Libercem se mi líbil, jen jsem čekal, že mladé pušky tam budou víc napadat rozhrávku. I v EL tu obranu hráli dost vlažně a nechávali stoperům místo. On tam fakt nejvíc odlítá děda Lafat.

Reagovat
Rarášek

Vždyť se ho Dočkal ani nedotknul, to je strašná komedie. Prádelníci mají zase všechno okolo zaplacený .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a Vltava. Sorry, ale je to debil. Definitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Rarášek pls.

Reagovat
ZB 07

Nechci vidět, co bys psal, kdyby takhle někdo trefil Matějovskýho...

Reagovat
Bex5

to na klávesnici nenajdeš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ale taky mi to teda nepřišlo nějak hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale bud soudnej. tady nejde vo to jesli ho vypnul trefou do trojuhelniku nebo ne. tady de vo to ze se borecek zachoval jako srabacka krysicka. okay. treba mu ten liberecak sah na libido. nepsany pravidlo... ale dokcal si ho mel v prvni rade votocit nebo donutit se votocit jak to chlapi delavaj. pak mu moh dat treba high kick. jenze reagoval jako dite z piskoviste. #acslow

Reagovat
Aldeano

Já taky nikde nepíšu, že to měl Dočkal udělat, ani že to bylo rozumné.

Reagovat
smazaný uživatel

ne to ne. ty jenom pises ze ti to neprislo nejak hrozny... nejak hroznej uder nebo chlapactvi borecka?

Reagovat
Aldeano

Ano, tak hrozné jaké se tady oběvují reakce mi to nepřišlo. Rozhodně to neměl dělat, ale ve fotbale jsem viděl daleko horší věci (tím to nechci bagatelizovat).

Reagovat
Puskas

Jo, drbal se za uchem a on mu naběhl na loket.

Reagovat
Aldeano

To si přece nemyslím

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, kdy už většina konečně uzná, že většina hráčů v týmu na Spartu nemá.

Reagovat
twerp

Například?

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny naše křídla + Juliš. Dále pak Holek či Vácha. A takový Dočkal je sice hráč do základu, ale určitě nemá na to být jasný lídr. Připadá mi trapné, že nikdo z ofenzivních hráčů neumí 1 na 1. Dokud bude Sparta pořád brát hráče z ligy, tak se nikam neposune.

Reagovat
smazaný uživatel

ale 1:1 u nas nikdo neumi snad uz 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

jeden na jednoho je pro me teda spis tohle nez krejciho sprinty k praporku. ale jako jo lada vobcas nekoho udelal.

https://www.youtube.com/watch?v=m7qa9VgWrQo

Reagovat
Aldeano

To ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Konaté umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ho to vysloveně baví.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky to jediný, co umí

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Na A tým má: golmani, Karavajev, Mazuch, M Kadlec dle toho jak se vyspí, Costa je blázen ale budiž, ze zálohy tam je to tristní. Myslím, že ze zálohy na to mají Sáček, Čermák, Dočkal. Z utoku na to teď mají akorát Lafata a Pulkrab. Dudl a další mladí se zatím jeví dobře, ale uvidíte

Reagovat
ratusek

jo a Mareček když se po něm nechce tvořit hra

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct, že jsi vypsal správné jména + V.Kadlec, když se snaží, což je často problém. Možná Frýdek ještě.

Reagovat
ratusek

jo na V. Kadlece jsem uplně zapomněl, asi proto, že na to sere a Frýdka jsem nepsal, jelikžo letos už hrát nebude a obávám se, že už nikdy stabilně hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Fatai, Konaté, Steinhofer nebo Paxiao budiž důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

pripadne Bony, Kucka nebo treba Kweuke.. a u Fataie sme na nule

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak třeba ještě Jiráček, Picault, Chvátal nebo Podaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Riso, Riso...

Reagovat
Aldeano

Krom vokurky Jiráčka je problém kde?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že se neprosadili.

Reagovat
Aldeano

Jak to, že se Podaný neprosadil? Chvátal se nejspíše kupoval s tím, že půjde hned na hostovačku no, ale v lize se prosadil a Picault na to taky měl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, toho Podanýho jsem měl blbě, uznávám, měl jsem za to, že s Kalkaty jste ho kupovali. Co se týče Picaulta, tak se prostě neprosadil, je jedno jestli na to měl nebo ne, odehrál u vás pár zápasů a šel pryč..

Reagovat
Aldeano

Picaulta mi bylo líto, ale to i Shaly nebo Balaje...

Reagovat
smazaný uživatel

Prodej Shaly fakt nechápu, jak by se vám teď hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak nevím, proč k posledním dvoum jmenovaným řadíš Fataie a Konateho. A samozřejmě je potřeba kvalitní skauting, ale o tom jsem se zmiňoval už tolikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se ve Spartě neprosadili.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Konate jo. U Fataie je to těžší, možná by hrál jinak, kdyby nehrál na křídle, na což evidentně neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako je pravda, že toho Fataie jste aspoň prodali za víc, než koupili (pokud teda tf nelže). A Konaté hrál základ asi půl roku.. Ale jako obecně souhlasím s tím, že pokud se chcete posunout výš, musíte brát hráče z ciziny. Ale ještě dřív musí kompletně proběhnout výměna managementu, protože 1) hráče máte v český lize nejkvalitnější, takže těma to nebude a za 2) polovina vašich nákupů odkudkoliv jsou fiaska..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on u těch údajně nekvalitnějších hráčů v české lize je problém v tom, že 1) přestupem do Sparty ztrácí motivaci zlepšovat se a hlavně 2) nezvládají tlak, opakovaně selhávají v klíčových zápasech a bojí se cokoliv vymyslet.

Reagovat
Aldeano

Souhlas s tím, že problém není v hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai se neprosadil

Reagovat
Pablos

co vůbec ti nový afričani v juniorce ?? ...ví se o nich něco, jak hrajou a tak ??

Reagovat
Rarášek

Dao vypadá o něco líp, už i dal myslím 2? góly. Každopádně to ani jeden z nich není moc hráč do soubojů, na druhou stranu rychlý, šikovný s balonem. Ale je ještě brzo soudit, pořád si oba zvykají.

Reagovat
Aldeano

Tak si takhle rozeber Plzeň a taky zjistíš, že je to špatný, ale vede ligu že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má Plzeň něco daleko lepšího než my, tak jsou to právě křídla.

Reagovat
db18

Bohužel pak zbytečně moc lpíme na hře přes ne, i když to v poslední době jde lépe přes střed...

Reagovat
Aldeano

Já píšu o tom, že to tvoje vysvětlení, tedy chyba jsou hráči, ten důvod prostě není. Když bych tvým stylem napsal o Plzni, taky můžu snad každého člena jejich kádru shodit a to bych se ještě mohl opírat o to, jak to nestači narozdíl od Sparty na Evropu... Ať chceš nebo ne, tak prostě Kadlec, Šural nebo Dočkal jsou nadprůměr na ligu o parník, takže s tím kádrem a rozpočtem ztrácet na 1. tým 9 bodů je prostě ostuda celého klubu. A neřešíme to přece první rok ne? Takové selhání, takže problém je vážně hlubší, než je aktuální kádr...

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně nikdo nechápe, že nároky a očekávání od hráčů ve Spartě jsou daleko vyšší a ne každý si s tím poradí? Že pokud někdo válí v Liberci, tak nutně nemusí válet ve Spartě? Nebo že hrát pod tlakem je něco jiného než jít do zápasu s tím, že můžeme, ale nemusíme? O tom to je, o ničem jiném, nedělejte z hráčů obětní beránky, co za nic nemohou.

Reagovat
Aldeano

Ty věci co jsi vyspal jsou právě důvodem proto si myslet, že je problém jinde, než ve kvalitě hráčů

Jak hráči mohou za to, že jsou objektivně nadprůměrní na ligu a jak píšeš, v jiném týmu než je Sparta, by se jim v lize dařilo, ale ve Spartě to nejde? To je jejich chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Převážně ano

http://www.bezfrazi.cz/zkousej-to-dal/

Přečti si tohle, Matějovský tam o tom pár řádků, zmiňuje, že Sparta není pro každého

Reagovat
Aldeano

Sparta není rozhodně pro každého, to je jasné. Ale v tom primární problém přece není. Vždyť nyní jsou tam hráči, kteří ukázali i v kvalitních týmech, že mají kvalitu.

A ještě ti položím otázku, když se loni v květnu posílal na hostovačku Schick, tak na Spartu neměl? Ani neměl na to jít do přípravy s A-týmem?

Reagovat
smazaný uživatel

To já nevím, tehdy jsem ho moc nesledoval. A mám otázku i já, kteří hráči ukázali kvalitu v kvalitních týmech? Mazuch, Kadlec a dál? Rád bych zmínil, že MB nebo Liberec neberu, protože tam žádný tlak na okamžité výsledky není, resp tak markantní.

Reagovat
Aldeano

Myslel jsem právě Kadlece a to jak Michala tak i Vaška, Mazucha a třeba Dočkala. Když Sparta v lize dominovala, tak ani tolik na českou ligu "top hráčů" neměla...

Ještě ti dám jako příklad toho, jak funguje vedení loňský příchod Jiráčka. Který poslední rok v zahraničí dlouhodobě nehrál a ve Spartě měl nejspíše i nadstandartní finanční podmínky. To je snad chyba Jiráčka, že to přijal? Nebo je chyba, že ho vedení angažovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tebou jmenované hráče taky neřadil do kategorie "nemají na Spartu"

No jistě, že je to chyba vedení, přesto já můžu psát logicky, že on nemá na Spartu a pak to svádět na vedení, že ho přitáhlo. Vy ale píšete, jak všichni na Spartu mají, v takovém případě nechápu, proč teda šijete do vedení.

Reagovat
Aldeano

Já zase samozřejmě nechci říkat, jak na to všichni mají

Ale prostě není to tak, že by vedení dobře fungovalo (nebo dokonce bezchybně) a občas by někdo v týmu tápal. Ukazuje se, že ten problém je systémový a pak za to nemůžou hráči, ale vedení sportovního úseku.

Reagovat
ratusek

ono je to těžký když všichni tvůrci hry jsou out kromě Dočkala. Což se nabízí otázka, kdo tam bude hrát příští 2 zápasy je mi záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jen o dnešek, tohle je problém posledních let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má. Jenom s těmi hráči prostě neumíte pracovat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pingla

že by první rozumný sparťan?

Reagovat
r.mrazik

To je dobrá blbost

Reagovat
smazaný uživatel

V čem? Ztrácíme pravděpodobně 9 bodů na první místo. Hráči nezvládají klíčové zápasy, opakovaně. Neumí si poradit s tvrdou hrou soupeře, neumí obejít protihráče, neumí reagovat na špatně vyvíjející se zápas. Od Plzně dostáváme zápas co zápas na frak, letos jsme neporazili nikoho z týmů před námi, opět výbuch v LM, vážně se ti zdá, že současný kádr je pro klub jako Sparta dostačující? A hlavně se prosím nevymlouvej na zraněné. Od sezóny 10/11 máme jediný titul, trenéry to asi nebude.....

Reagovat
smazaný uživatel

tragikomický vedení klubu k tomu, toho je víc,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak se mam bavit o tom,co je od sezony 10/11 nebo se bavime o situaci ted?

a kdyz ted,tak jak nemam mluvit o zranenych,kdyz chybi 10 hracu?

tyhle kecy o spatnych hracich sparty jsou neskutecne marny...jak kdyby v ostatnich ceskych klubech hralo neco lepsiho...

ostatne v EL se hraje dost slusne uz druhy/treti rok...

samozrejme ze ceska soutez je velka ostuda vzhledem ke kvalite kadru...a pak je otazka,zda ti treneri byli ti spravni,kdyz lepsi hrace tu proste nesezenes...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, takže hráči opakovaně prohrávají s Plzní, v předkolech LM, dostávají červené karty za píčoviny, ale mohou za to jen trenéři. By mě zajímalo, proč teda kritizuješ vedení, když podle všeho dělá svou práci dobře a zásobuje nás kvalitními posilami. Dokud si nepřiznáte, že hráči nemají hlavu na to hrát ve Spartě, tak to nemá smysl. Naše soupiska by možná s přehledem vyhrála titul v Liberci, ale pokud si nedokáže poradit s tím, že proti Spartě hraje každý na maximum a jinak než proti ostatním týmům, tak ti hráči ve Spartě nemají co dělat. Něco jiného je pak vyhrávat s Laziem, kde se od nich nic nečekalo a nastoupili tak s čistou hlavou a něco jiného je porazit Plzeň, která proti nám dře na krev a od Sparty se nebere nic jiného než vítězství.

Reagovat
r.mrazik

no tak asi dobre praci nedelaji ne? kdyz pod nima zamestnaneci takhle chovaji

jezis porad s tou plzni...ted jsme tam klidne mohli vyhrat...zadnou kovbojku bych z toho nedelal...

a teoreticky reci jak zlepsit scouting a brat hrace v zahranici je neskutecne super...jak kdyby to nechtelo dela mraky jinych klubu a ti hraci jsou uz rozebrany tim sitem snad padesatkrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

1) ze sparty je cejtit amaterismus v klicovejch fotbalovejch votazkach.

2) fakt dobrejch hracu je u vas mozna tak polovina.

3) kazdej lepsi klub z vychodu se umi prizpusobit podminkam. tim sitem si ty lepsi stejne proseje kdyz vi ze domaci hraci ho neposunou. je mi jasny ze do ceska nepudou hrat francouzi nebo italove ale proc proboha nekoho neposlete na ctvrt roku do jizni ameriky? vzdyt ty mlady kluci chtej do evropy za kazdou cenu a technikou by strcili ligisty do kapsy.

Reagovat
r.mrazik

1...na urcitych mistech ano

2...na ligu jsou dobry vsichni,v evrope taky hrajou hodne slusne..takze blbost

3...naivni EF predstava,ze staci na ctvrt roku nekam poslat agenta a on ti pritahne zazraky...jak kdyby tam hrali za suchy z nosu...

Reagovat
smazaný uživatel

je to videt no... zas ty vase tri vyhry tolik neprecenuj. bejt v jiny skupine tak mate prinejlepsim tri remizy.

ne to neni naivni predstava. to je predstava kerou uvedly v praxi i tymy jako ludogorec steaua nebo karabach. muzes argumentovat ze tyhle tymy maj veci rozpocty. jenze ja nerikam abyste privedli ctyri pet takovejch frajeru. staci jeden dva. samozrejme k tomu nepostaci tri mesice scoutingu v jizni americe ale cekal sem ze to poberes. evidentne ne. prvni tri mesice hruba analyza. souhrn a zpetna vazba do prahy. dalsi tri mesice bud vymena na pozici nebo zdvojeni sil v ramci potlaceni subjektivnich dojmu. souhrn a zpetna vazba do prahy. dalsi tri mesice votukavani vorganizaci agentu i hracu pro komplexnejsi prehled vo dostupnosti a naslednejch pozadavcich zucastnenejch stran. souhrn a zpetna vazba do prahy. posledni tri mesice uz se vykrystalizuje rekneme pet az deset potencialnich a dostupnejch posil. finalni souhrn a naslednej briefing vedeni sparty. vysledek? prestup v hodnote vod dvou do peti mega euro. plat kolem mega czk mesicne. easy.

jako me je svym zpusobem sympaticky ze podepisujete cizince bud zdarma nebo za malo. bony konate dvojcata z pobrezi slonoviny. jenze vy vsechny ty usetreny penize vymrdate za labilniho vencu preplaceni druhyho kadlece dokcala costy steinhofera paixaa. v nejblizsi dobe jeste vocekavam lanareni sivoka a dosahnete novyho dna...

takovej je muj pohled a doufam ze spatnej. vy ste sparta a jen vy vite co je pro vas nejlepsi. takze delejte ten fotbal takhle dal...

Reagovat
r.mrazik

jenze v jiny skupine nejsme a tri vyhry mame...takze asi tak...

tebe je tady skoda...kazdopane vse lepsi nez van kessel...

Reagovat
smazaný uživatel

jenom hec. vubec by mi nevadilo kdyby sparta dosla treba do semifinale. dal uz ne. to bych nerozdejchal...

no bohuzel mam jenom vizi a to v tyhle branzi vecinou nestaci. a gino? jeste vsem ukaze to se nebojim.

Reagovat
r.mrazik

Ok...vše může být

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A má Sparta na hráče, kteří mají na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
C-M@ster

Rosickýho.

Reagovat
Pyroman

Spíš bych řekl, že se s těmi hráči špatně pracuje. Nemyslím teď jenom práci trenéra, těch jsme za poslední roky protočili dost, ale nějakou celkovou atmosféru a motivaci v klubu. Takhle abstraktně se to těžko pojmenovává, ale prohlásit, že většina hráčů u nás na to nemá, je podle mě moc velké zjednodušení. Ano, je v kádru pár exotů, kteří tu kvalitu nemají, třeba zmiňovaný Juliš, který má přinejlepším na to, hrát věž v útoku Slovácka nebo podobně, ale jinak tam prostě máme na naše poměry dost nadprůměrných hráčů, kteří ale z nějakého důvodu nejsou dlouhodobě schopní tu kvalitu prodat. I takový Vácha, jakkoliv je vymletý, je prostě na ligové poměry dobrý hráč. Představa, že by se teď vyhodila půlka kádru, přišli noví hráči a šlo by to, je imho mimo. Za půl roku by to bylo stejné a psalo by se tu, že Pokorný, Sýkora, Vukadinovič a daší možné posily z ligy na Spartu nemají. Problém bude hlubší, i když sám nevím, kde přesně ho hledat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já osobně vidím 2 druhy problémů.

1) Technická nekvalita - Hráč ve Spartě by neměl mít problémy se zpracováním míče, s obcházením soupeřů, s rychlostí a se zakončením. Samozřejmě nikdo nechce hráče jako Messi, ale někdy je opravdu smutné sledovat práci s míčem některých jedinců.

2) Psychika - A tady vidím ten největší problém. Není náhoda, že pokud nejsme v zápase favorité, nikdo nemá přehnané očekávání, tak zápasy zvládáme velmi kvalitně ( Lazio, Chelsea, Schalke....) a následně hrajeme tzv. zápas o vše a rázem je z toho nekoukatelná bramboračka. Hráči si nenahrají na 2 metry, vše řeší zbrkle, bojí se hrát, dělají hrubky.

A o tom to je. Je sice hezké, že hráč hraje výborně např. v Liberci, jenže pokud nezvládá hrát pod enormním tlakem, tak můžu snadno říct, že nemá na Spartu. Protože je to hlavně o hlavě. A jestli se s tím dá nějak pracovat? Těžko říct, ale kdyby se posily brali na základě dlouhodobého sledování, kam by patřilo mimojiné i sledování dotyčného pod tlakem, jak se chová, zda to umí v klíčových momentech vzít na sebe, jak reaguje atd, pak bychom tohle možná nemuseli řešit. Těch výbuchů je za poslední roky už moc.

Reagovat
Pyroman

S většinou toho, co jsi napsal, souhlasím, jenže ono je těžké u hráče z domácí ligy předem odhadnout, jak se s tím tlakem bude schopný vypořádat - těžko srovnávat tlak, pod kterým je hráč dejme tomu v Liberci s tím, který zažije na Spartě. Čímž neomlouvám naše trapné výkony v klíčových zápasech, jednou jsou ti hráči ve Spartě, jsou podle toho i placení, tak by to měli zvládnout, ale už několik let se to neděje, přestože se točí hráči i trenéři.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je otázka, proč musíme kupovat hráče z ligy, kteří v drtivé většině nebudou na takový tlak připravení....

Reagovat
Pyroman

To se pak pořád vracíme k té otázce scoutingu v zahraničí no. Tam je prostor pro zlepšení obrovský, ale to je asi proces na delší dobu. Navíc nevím, jak moc reálné je pro nás pravidelně kupovat hráče z jiných lig.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO !!

solidni vykon, ted jeste udolat Hradec po repre pauze

Reagovat
vrabejka

Sparta

Slovácko vyhrálo

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci a vedení klubu, který by mělo v zimě rezignovat - za to utrpení, kam klub dostali, by si měli uvědomit že o titul nehrají už dávno, ale že max třetí flek je reálnej. Brejlovče, ty seš majitel, to bych blil,,,

Reagovat
C-M@ster

Mi přijde, že děláte fotbal úplně stejně špatně jak v Brně s rozdílem, že máte víc peněz.

Reagovat
ZB 07

Pff, srovnávat nás se Spartou...

Reagovat
C-M@ster

Nojo... ale prostě v Brně fotbal dělat neumí. Druhý největší město. Potenciálně asi největší fan-základna a jen jeden titul za 103 let, to je prostě málo.

Reagovat
ZB 07

Neřekl bych, že se v Brně fotbal dělat neumí. Ještě před pár desítkami let byl fotbal v Brně fenomén a až po odchodu z Lužánek to šlo vinou některých lidí strmě dolů. Ale ti, co momentálně v klubu jsou, fotbalu plně rozumí, jen na to nemají finanční prostředky, ale to už je spíš o tom přivést někoho, kdo by ty peníze obstaral.

A srovnání se Spartou mi nepřijde na místě, protože tam jsou ty problémy úplně v něčem jiným...

Reagovat
C-M@ster

Jo? Plzeň na začátku Vrbovy éry měla víc než Brno? Nebo Liberec, co teď 2x hrál poháry. Ani ta Dukla, která se pravidelně umísťovala vejš. Nebo teď Zlín...

Reagovat
ZB 07

No Liberec je na tom momentálně určitě lépe než my. A Plzeň také měla na začátku Vrbovy éry lepší pozici k tomu, aby nějakej úspěch udělali. Vždyť se koukni, co u nás hraje za hráče - Pašek, Lacko, Luty, Kijanskas...při vší úctě ke zmíněným klukům s tímto materiálem v životě na nějaký kvalitní umístění nedosáhneme. A kdybychom měli prostředky k získání lepších fotbalistů, tak už zde určitě hrají...

Reagovat
C-M@ster

Tak Plzeň taky brala odložený zboží a Liberec si zas pomohl hostovačkama...

Reagovat
ZB 07

V Plzni se to všechno sešlo ve správnou chvíli...ale Liberec je jinde. Dlouhodobě hrajou nahoře, zatímco my už jsme stihli i sestoupit a nebejt postupu ze 4.místa, tak jsme v 2.lize možná ještě teď.

Reagovat
Miguel19

Kozáčik 3. žlutá To je fakt kašpar.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Další ligová sezóna v prdeli, by mě zajímalo, kdy to Křetinského přestane bavit.

Reagovat
pepinho2

a schválně, jestli by to pro nás znamenalo + nebo -, kdyby ho to přestalo bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na tom, kdo by ho nahradil a jakými lidmi by se obklopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takovej pocit, že se v zimě normálně nasere a fakt se začne něco dít. Otázka však zní, zda se jedná o pocit, nebo jen o moje přání..

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co se bude dít, je to, že přitáhne Trpiškovského, což by byla samozřejmě kravina, víc nečekám a vlastně už to ani nemá cenu řešit. Sice potřebujeme razantně posílit, vyměnit prakticky celé vedení a začít se konečně chovat jako ambiciózní klub, ale toho se už asi nikdy nedožiju.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

Jako ambiciozní klub se sparta chová. Ale nepracuje tak

Reagovat
Chlupatá máma

Razantně posílit nejlepší kádr za posledních 15 let, nebo jaký numero tady od rumunský pakáže padalo v létě nejčastějc?

Reagovat
smazaný uživatel

Co psali ostatní je mi fuk, já to tak nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že to měl být on, kdo do klubu přinesl strategii že každý, kdo se vrací ze zahraničí musí jít do Sparty, včetně naprostých omylů jako Jiráček, tak bych z jeho větší angažovanosti moc velkou radost neměl. Naví je otázka, nakolik mu sportovní vedení vyhovuje tím, že kdyby tam skutečně dla někomu pravomoci, tak si do toho moc nenechá od Daniela mluvit.

Reagovat
andrew96

Jako mohlo to být super kolo, ale bohužel se Jarda vrátil a naopak Míra odešel.

Reagovat
ZB 07

Pilík parádní akce...

Reagovat
smazaný uživatel

Starka.

Reagovat
Coutinho10

Grigar na Ottmara: jasna 10ka ve Sportu

Reagovat
monty25

Pak mi řekni, jestli tam byla reportáž ze ženského derby...

Reagovat
Coutinho10

nn nebyla...krom 1. ligy tam byl z FNL Banik a Budejky

Reagovat
monty25

Jo, už to vidím na youtube. Hm, to je blbý...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
db18

Hrošovský dal gól jo? Zrušte Jablonec...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ratusek

Doležal dal gol? Zrušte Plzeň

Reagovat
ondrasch77

Myslím, že to Klucký shrnul celkem pěkně... Z počátku tam od nás byl zbytečný respekt, hru jsme vyrovnali až v posledních 15 minutách prvního poločasu a pak od nějaké 60 . minuty už jsme byli lepší my, bohužel bez výsledku.... Snad jen doplním dvě upřená sóla na branku, která byla označena jako offside (který se ovšem nekonal)....

Reagovat
PavlíčeQ

Od 60. minuty jsme byli lepší my, protože Plzeň přestala hrát

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten loket Borka

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec dneska dve asistence, velka sance a krasny solo. Snad ho povola do repre

Reagovat
ratusek

Jojo hlavně, že jste koupili Poznara jinak krásný letecký den opět předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty letecké etudy jsou v jeho podání šílené.

Reagovat
Puskas

Neboj, zapracuje na tom...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Puskas

už se stalo

Reagovat
db18

Je tam.

Reagovat
OtecJaJ10

OT: Ožvolda celkem sympaťák. Rád bych ho viděl častěji na place

https://m.youtube.com/watch?v=KODFv2ovK50

Reagovat
PP

Jinak jsem poprvé letos viděl Jablonec a tam jsou fotbalisté fakt jenom stoletý Hubschman a Tecl? Hrozný tým.. jakoby hráli spolu poprvé.

Reagovat
Pony Slaystation

Liberec to skóre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele