Česká liga - preview 17. kola

18.02.2017, 09:00, aktualizováno 20.02.2017, 08:32
Previews
Poslední dva týmy před sebou mají vstup do druhé poloviny české nejvyšší soutěže. Liberec se ligovým jarem protrápil a chce se co nejrychleji vzdálit od sestupových pozic, zatímco Zlín se může těšit na boj o evropské poháry...
Slovan Liberec - Fastav Zlín  (pondělí 17:00)
V pondělní dohrávce prvního jarního kola přivítá Slovan Liberec čtvrtý Fastav Zlín. Domácí prošli další přestavbou kádru a s novým mančaftem se pokusí vyhnout záchranářským pracím. Naopak Zlín bude chtít minimálně udržet vynikající postavení.

Pod Ještědem bylo v zimě pořádně rušno. Před koncem podzimní části se dlouho spekulovalo o odchodu trenéra Jindřicha Trpišovského, ale nakonec odcházeli jiní a kouč zůstal. Liberec tak začne jarní část sezony s obměněným kádrem a jeho cílem bude záchrana. "Potřebujeme se odpoutat od spodku tabulky. Budou rozhodovat první kola, ty chceme zvládnout. Buď se potom uklidníme, nebo se dostaneme do ještě horší pozice. Start bude hodně důležitý, myšlenky nás všech se upínají k zápasu se Zlínem," uvedl trenér Jindřich Trpišovský.

Na podzim se severočechům vůbec nedařilo a v tuto chvíli šest kol nedokázali zvítězit. Nefungovala zejména ofenzíva, pouhých jedenáct vstřelených branek je společně s Jihlavou nejhorším počinem v celé soutěži.

Fastav má samozřejmě zcela jiné problémy, jaro se mu vydařilo a teď bude hlavním cílem nezopakovat to, co se mu stalo minulou sezonu. V její první polovině se totiž Ševcům dařilo, ale ve druhé polovině přišel obrovský sešup a nakonec byli ve Zlíně rádi, že nebojovali o holé přežití. Zlínský kádr zůstal víceméně pohromadě, odešel sice útočník Haris Harba, ale udržet se podařilo největší hvězdu Vukadina Vukadinoviče, jehož do svých řad lákala pražská Slavia.

Liberci bude chybět potrestaný útočník Kerbr a také rekonvalescent Ševčík. Na druhé straně má trenér Bohumil Pánik k dispozici kompletní kádr.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Kouřil, Kúdela, Mikula (Bartošák) - Ekpai, Obročník, Breite, Vůch - Potočný, Baroš
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Jugas, Gajič, Matejov - Vukadinovič, Živulič, Traoré, Štípek - Diop, Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.66 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - FK Mladá Boleslav  (neděle 14:00)
Ambiciózní Mladá Boleslav zajíždí k prvnímu jarnímu utkání na půdu Karviné, které bude chtít oplatit nečekanou porážku z prvního zápasu. Na lavičce Mladoboleslavských se poprvé představí trenér Martin Svědík.

Karviná coby nováček soutěže prožila velice povedený podzim a přestože se momentálně vyhřívá na sedmé pozici, její hlavní předsezonní cíl zůstává stejný - co nejrychleji zachránit nejvyšší soutěž. "Jarní část bude obrovsky těžká, musíme všichni vynaložit maximální úsilí na to, abychom v každém zápase odvedli stoprocentní výkon a jsem přesvědčen, že ten cíl, který jsme si dali na začátku sezony, a to je záchrana, splníme," prohlásil na tiskové konferenci sportovní ředitel Lubomír Vlk.

Domácí na podzim ukázali, že zejména doma představují velice těžkého soupeře. Na novém stadionu vyhráli čtyřikrát, dvakrát remizovali a ve dvou případech na body nedosáhli. Na výjimečnost domácího prostředí budou sázet i v zápase proti favorizované Mladé Boleslavi, kterou v jediném vzájemném zápase dokázali porazit. "Všichni se těší na ten první zápas. Budu se opakovat, ale doufám, že bude opravdu plno a lidi si fotbal užijou a my jim dáme v nedělní odpoledne krásný dárek," prohlásil natěšený brankář Jan Laštůvka.

Mladá Boleslav na konci podzimní části možná poněkud překvapivě odvolala trenéra Leoše Kalvodu a na jeho místo přivedla Martina Svědíka. V této sezoně jde už o třetího trenéra. Nároky a cíle Mladé Boleslavi však zůstávají nadále stejné. "Systém, jakým chceme hrát, je úspěšný, ale zároveň náročný. Současné mužstvo je složené, jak jsme si s vedením klubu řekli. Sportovní cíle jsou stejné, jako v předchozích ročnících, to znamená držet se v popředí a šlapat na paty těm, co jsou před námi. V lize i poháru chceme udělat co nejlepší výsledek a potvrdit ambice na účast v evropském poháru," nechal se slyšet Martin Svědík, kterého čeká ostrá premiéra. Svému týmu ale naplno věří. "Mančaft je připravený fyzicky i herně dobře. Bude nyní důležité, jak se to, co jsme s hráči natrénovali, promítne na hřišti v konkrétních zápasech. Do každého půjdeme s tím, že chceme vyhrát," dodal Svědík.

Karviná nemůže počítat s nově příchozím Kalabiškou (dohoda mezi kluby), jinak má ale kouč Jozef Weber k dispozici kompletní kádr. Totéž se nedá říci o Martinu Svědíkovi. Zranění jsou útočníci Chramosta s Klobásou a pro změnu defenzivní opory Kysela s Radou jsou v rekonvalescenci. Chytat nemůže nově příchozí brankář Viktor Budinský, na vině je legislativní problém.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Holík, Košťál, Hošek, Eismann - Janečka, Šisler - Puchel, Budínský, Moravec - Wágner
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Da Silva, Stronati, Keresteš - Matějovský, Takács - Vukadinovič, Magera, Přikryl - Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 3.33 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Dukla Praha  (neděle 14:00)
Hradec přivítá na stadionu Pod Lízátky neoblíbeného soupeře z Prahy, totiž Duklu. V lize jí naposledy porazil na stejném stadionu před téměř sedmi lety.

Komplex však Votroci ze svého soupeře nemají a naopak doufají, že se vše špatné otočí v jejich prospěch. "Nemělo by nás to děsit. Musí to pro nás být motivující, chceme sérii ukončit. Jednou to přijít musí a my si strašně přejeme, aby to přišlo právě teď," doufá asistent trenéra Bohuslav Pilný.

Hradec má před sebou jasný cíl v podobě záchrany. Situace v tabulce je nesmírně vyrovnaná a každý bod může být rozhodující, čehož si jsou Votroci samozřejmě dobře vědomi. "Kdyby se nám podařilo zvítězit, tak bychom udělali velký krok k posunu do středu tabulky. Samozřejmě uvidíme, v jakém stavu bude hřiště a jaké bude panovat počasí. Na základě podmínek přizpůsobíme naší hru," dodal Bohuslav Pilný. Hradečtí fotbalisté zažili rozporuplný podzim, povětšinou se jim nedařilo, ale pak dokázali vyhrát například dvě po sobějdoucí utkání na hřišti soupeře, čímž se jejich postavení rázem zlepšilo.

Na východ Čech zavítá překvapivý soused z tabulky pražská Dukla. Celku z Dejvic se podzim vůbec nepovedl a velmi povedená zimní příprava jasně ukázala, že Dukla má na víc. Zápas na půdě Hradce má pro ní velkou váhu. "Samozřejmě to bude velmi důležitý zápas, protože můžeme skočit na devatenáct bodů, ale myslím si, že těch zápasů na jaře, stejně důležitých, bude ještě víc," prohlásil obránce Ondřej Kušnír.

Zatímco Dukla bude postrádat pouze vykartovaného Hanouska a samozřejmě odchozího Néstora Albiacha, Hradec má i přes zimní přestávku poměrně zaplněnou marodku. Zranění do hry nepustí kvarteto Holeš, Vlkanova, Polom a Janoušek.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Krátký, Chleboun, Hůlka, Plašil - Schwarz (Súkenník), P. Černý - Martan, Trubač, Malinský - Pázler
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Šimůnek, Štetina, Podaný - Bezpalec, Tetour, Mustedanagič - Brandner, Holenda, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.27 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Bohemians Praha 1905  (neděle 17:30)
Po debaklu v Rostově čeká na fotbalisty Sparty malé pražské derby s Bohemians 1905. I přes ztrátu na vedoucí Plzeň zůstávají ambice Sparty jen ty nejvyšší. Podaří se svěřencům Tomáše Požára odčinit ruské selhání a zahájit stíhací jízdu na titulem?

Toliko propíraný zápas v Rusku může Spartě paradoxně pomoci a to v tom smyslu, že se může plně koncentrovat již jen na domácí soutěž. Samozřejmě stát se může ještě cokoliv, ale na rovinu si přiznejme, že postup by byl hotový fotbalový zázrak.

Nyní je tu ligová scéna a na ní Sparta musí zabrat, protože má před sebou dva velice silné hráče, mistrovskou Plzeň a znovu vzkříšenou Slavii. Prvním soupeřem jarní části ale budou pražští Bohemians. "Bohemka je velmi poctivé a bojovné mužstvo, je to malé pražské derby, takže tam to vždycky jiskří. V zimě změnili styl, hrajou na pět obránců, dva štíty a na tři útočníky, je potřeba se na to zaměřit," vyjádřil se k soupeři asistent Stanislav Hejkal.

Klokani zažili v zimě poměrně velkou přeměnu. Nejenže odešli útočník Holenda, brankář Budinský nebo Gajič, ale přišly nové akvizice, ruský střelec Kabajev, brankář Berkovec a obránce Nitrianský. Zejména pak došlo na změnu rozestavení. I přesto všechno si Klokani na Spartu věří. "Víme, že Sparta je jeden z předních týmů a mají svojí kvalitu, ale my se tam určitě nepojedeme zabetonovat a hrát na výsledek 0:0, budeme chtít předvést to, co jsme se naučili v přípravě," prohlásil sebevědomě Dominik Mašek.

Favoritem zápasu bude jednoznačně Sparta, která s Klokany prakticky vůbec neprohrává. Nic na tom nemění ani složení sestavy, do které se nadále promítají všelijaká zranění. Od Tomáše Rosického až po Zahustela. Za hosty ne Letné nevyběhne Martin Hašek, nedovolí mu to jednak zranění a také dohoda klubů. Nejisté jsou starty Lutse a nově příchozího Kabajeva.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, M. Kadlec, Costa - Vácha, Sáček - Néstor, Dočkal, Konaté - Juliš.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Buchta, Krch, Švec, Havel - Hubínek, Jirásek - Mašek, Kabajev, Bartek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.55 - 8.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Zbrojovka Brno  (sobota 15:30)
V půl čtvrté odpoledne odstartuje jarní část české ligové soutěže a to i soubojem Teplic s brněnskou Zbrojovkou. Hosté mají za cíl vyškrábat se ze sestupového ohrožení a to podle Habancových slov: za pochodu sehrávání se. Teplice se zase pokusí navázat na povedený podzim a setrvat na šesté pozici.

V zimní přestávce oba celky přeskupily své síly a dokonce si i vyměnily hráče, respektive z Brna zamířil na severozápad Čech Alois Hyčka, pro něhož má utkání pochopitelně velmi pikantní náboj. Nová teplická akvizice pevně věří, že se novému týmu podaří zlomit smolnou vzájemnou sérii. Brno totiž v posledních letech na Teplice umí a to zejména na Stínadlech. Moravská bilance je o něco horší. "Brno hraje jinak doma a jinak venku. Doma hraje více útočně, tam mívají okýnka vzadu, venku si zase víc hlídají ten zadek a hrajou na brejky, v tom bude ten rozdíl," prohlásil na adresu svého bývalého týmu Alois Hyčka.

Teplice prožily povedený podzim a skvělou formu chytily především na přelomu října a listopadu loňského roku. Udržet stávající šesté místo ale nebude jednoduché a už zápas s Brnem může ohledně sezonních cílů mnohé napovědět.

Zatímco Teplice si hoví na šestém místě, Brno je až čtrnácté o pouhé dva body před patnáctou Jihlavou. Vedení Zbrojovky tak mělo v zimě napilno a příznivcům přichystalo několik změn. "Teď musí nastat doba sehrání, abychom dosáhli vytčeného cíle. Změn bylo dost, počítat mezi ně můžeme i návrat Zavadila a prodloužení hostování u Litsingiho," nechal se slyšet Svatopluk Habanec.

"Chceme se prezentovat jinými výkony a body, než na podzim. V kabině jsme si dali takový vnitřní cíl. Nechceme mít nosy nahoře a mluvit o pohárech, to by bylo hodně scestné, stejně tak ale nechceme neustále opakovat slovo záchrana. Z toho vyplývá, že naším cílem je pohybovat se ve středu tabulky. Co se týče bodů, je to dosažitelné, na druhou stranu ale víme, co s týmem dělá, když je na dostřel sestupových pozic," varoval Habanec.

Teplice by měly být v kompletním složení, takže trenér Šmejkal může nasadit to nejsilnější, co má k dispozici. Marodka se přes zimu vyprázdnila i Brnu a v základní sestavě se tak objeví zkušený Pavel Zavadil i někdejší hvězda Teplic Francis Litsingi. Naopak otazník visí nad startem Pavlíka a Štohanzla.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Ljevakovič, Kučera - Fillo, Hora, Hyčka - Vaněček
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Kijanskas, Vraštil, Jablonský - Zavadil, Polák - Litsingi, Škoda, Ashiru - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.60 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 15:30)
Fotbalisté Slovácka přivítají na úvod jarní části soutěže Jablonec, který doma naposledy dokázali porazit před třemi lety. Celek z Uherského Hradiště by také rád vylepšil bilanci domácích zápasů, doposud si totiž před vlastním publikem připsal jen jedno vítězství.

Slovácku se v přípravě celkem dařilo, ale jak už to tak bývá, ligové zápasy představují něco zcela jiného. Moravský celek na podzim rozhodně neoslňoval, nakonec se ale dokázal vyhoupnout až na průběžné osmé místo, což by chtěl pokud možno ještě vylepšit. Prvním soupeřem bude Jablonec, se kterým na podzim remizoval 2:2.

"Myslím si, že je to těžký soupeř, ale pokud si budeme plnit ty věci, co jsme plnili v přípravě v Turecku, tak můžeme hrát s každým. Když se nám to podaří, tak si myslím, že můžeme zvítězit," prohlásil před utkáním Jiří Reinberk. Jeho slova víceméně potvrzuje i hlavní trenér týmu. "Nečeká nás nic jednoduchého, tabulka je nahuštěná. Musíme být stále koncentrovaní," dodal Stanislav Levý.

Jablonec prožil na podzim velké zklamání a z ataků na evropské poháry zbyl jen boj ve druhé polovině tabulky. Jablonečtí to chtějí ale změnit, vědomi si své síly by se chtěli vyhoupnout alespoň na šesté místo, na které ztrácejí pět bodů.

"Pouštěli jsme si jejich zápasy, aby kluci viděli, jakým způsobem brání i útočí. Něco jsme si k tomu řekli, pomohl nám v tom i Jarda Diviš, který hráče soupeře dobře zná ještě z podzimní části. Informace máme. Slovácko disponuje dobře organizovanou defenzívou, záložník Šumulikoski jim dobře supluje i práci stoperů, mají i rychlé krajní hráče," prohlásil trenér Zdeněk Klucký.

Slovácko se bude muset obejít bez Chvátala a Chyly, oba jsou zranění. V kompletním složení se nepředstaví ani Jablonec. Mimo je trio Bárta, Zrelák a Valeš.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Břečka, Civič - Daníček, Šumulikoski - Havlík, Navrátil, Tetteh - Zajíc
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Masopust, Pernica, Beneš, Zelený - Jiráček, V. Kubista - Diviš, Pospíšil, Mihálik - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.15 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slavia Praha - Vysočina Jihlava  (sobota 16:30)
V sobotu vstoupí na scénu také jeden z největších favoritů na titul pražská Slavia. Sešívaní pod trenérem Šilhavým v lize neprohráli a pokud by o tuto sérii přišli v duelu s Jihlavou, bylo by to obrovské překvapení.

Slavia přes zimu opět mohutně posilovala a vzhledem k výsledkům v přípravě a samozřejmě v podzimní části sezony je nutné jí považovat za spolufavorita na titul, ne-li toho vůbec největšího favorita. Přesto v táboře Sešívaných hovoří o titulu opatrně. "Titul jsem zažil na vlastní kůži a bylo to nádherné. A moc bych si přál, aby to znovu poznali všichni slávisté," podotkl kouč Jaroslav Šilhavý. Slavia dosud pod jeho vedením neprohrála dvanáct zápasů v řadě a hned devět z nich vyhrála. Krom toho je Slavia nejlépe střílejícím týmem ligy, společně se Spartou má na svém kontě třicet nastřílených branek.

Jihlava bude v Edenu v pozici velkého outsidera, ráda by ale zopakovala výsledek z prvního vzájemného souboje, kdy doma remizovala 1:1. Tehdy ještě sešívané vedl kouč Dušan Uhrin mladší a naopak na lavičce Vysočiny byl pouze Michal Hipp, později tedy doplněný exreprezentačním trenérem Michalem Bílkem.

Vysočina má před sebou jasný úkol - zachránit ligu. Na nesestupovou Zbrojovku ztrácí dva body, což není nic, co by se nedalo dohnat. Je však třeba pravidelně bodovat, což se před koncem podzimní části dařilo. Až do listopadu se ale čekalo na vůbec první ligové vítězství a nějaká podobná série by Jihlavě takřka jistě zlomila vaz.

Sešívaným bude chybět africký šampión s Kamerunem Michael Ngadeu, ne však pro únavu z turnaje, ale pro počet nasbíraných karet. K dispozici nebudou ani další cizinci Levan Kenija a Ruslan Mingazov. Podobně jako Ngadeu si pro karty nezahraje ani hostující Rosa.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil, Bílek, Deli, Flo - Sýkora, Barák, Hušbauer, Zmrhal - Škoda, Mešanovič
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Krejčí, Štěpánek - Hronek, Urblík - Nový, Batioja, Novotný - Dvořák, Ikaunieks
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.60 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram  (sobota 18:45)
Viktoria Plzeň otevře v sobotní podvečer druhý díl s názvem "cesta za zlatým hattrickem" a soupeřem jí bude outsider z Příbrami. Cíle jsou na obou stranách zcela opačné - titul a záchrana. Ligovou premiéru si na příbramské lavičce odbude trenér Kamil Tobiáš.

Plzeň je v čele o bod před Slavií a má jedno utkání k dobru, přesto však čeká svěřence Romana Pivarníka nesmírně náročný úkol. Vyhrát tři tituly v řadě se naposledy podařilo pražské Spartě, a to v její hegemonii na přelomu tisíciletí. Od té doby se to již nikomu nepovedlo.

Titul je po vyřazení z evropských pohárů jasný cíl a pokud by se to nepodařilo, byla by sezona považována za neúspěšnou. Tlak na Viktoriány budou vytvářet především obě pražská "S", ale také Fastav Zlín nebo Mladá Boleslav. Jarní část sezony zahájí Západočeši v souboji s Příbramí, která bojuje o záchranu. "Je to první zápas jarní části a víme, že jsme dobře přichystaní. Musíme to ale přenést do naší hry a do výsledku. Očekávám samozřejmě dominanci. Bude důležité, abychom si vytvořili šance a proměnili je. Je pro nás důležité, abychom nic nepodcenili. Doufám, že když je to začátek jarní části sezony, tak budou hráči natěšení a koncentrovaní," doufá trenér Roman Pivarník.

Příbram je v těžké pozici, ale i přes šestibodovou ztrátu na nesestupové příčky nic nevzdává. Ono ji vlastně ani nic jiného nezbývá. "Máme na začátku těžký los, ale musíme věřit tomu, že to zvládneme. Je v našich silách to udržet. Kabina drží při sobě, to si myslím, že je základ úspěchu," věří v záchranu zkušený Jan Rezek.

Svěřenci Kamila Tobiáše nebudou mít v Plzni vůbec co ztratit, tím spíš, že první vzájemný duel skončil dle očekávání jasnou výhrou Viktorky 3:0. Domácím budou scházet Baránek s Chrienem a otazník visí i nad největší posilou, Rakušanem Ivanschitzem. Na druhé straně do hry díky dohodě klubů nezasáhne Suchan a nejistý je start Davora Kukece.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hromada, Hrošovský - Petržela, Hořava, Zeman - Krmenčík
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Lupták, Trapp, Jiránek, Divíšek - Bazal, Tregler, Krameš, T. Pilík, Rezek - Linhart
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.10 - 15.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň15113126:936
2.Slavia Praha16105130:1235
3.Sparta Praha1695230:1332
4.Fastav Zlín1694327:1831
5.FK Mladá Boleslav1684428:1828
6.FK Teplice1664618:1522
7.MFK Karviná1663722:2621
8.1. FC Slovácko1646620:2518
9.Bohemians Praha 19051553715:2218
10.FK Jablonec1545623:2517
11.Dukla Praha1644821:2216
12.FC Hradec Králové1551917:2616
13.Slovan Liberec1636711:1715
14.Zbrojovka Brno1629519:2815
15.Vysočina Jihlava1627711:2313
16.1. FK Příbram16231112:319

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1312)

Přidat komentář
ZB 07

První

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to tady

Reagovat
db18

♥♥♥

Reagovat
San Iker
Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rakouská legenda nebude hrát?

Reagovat
db18

Píše nejistý start, isport ho v sestavě ale má... a myslím, že na Příbram ho nechá a spíš bude sedět proti Slavii...

Reagovat
Miguel19

Kde mají sestavy? Potřebuji na Sazka fantasy Dneska se hraje o prachy

Reagovat
Coutinho10

me uz se povedlo uhaluzit v nedelni PL 2 kila slevu na Alzu

http://imgur.com/vi4Ot8x

Reagovat
Le Gunner

Je iSport důvěryhodný?

Reagovat
db18

V sestavě Jihlavy zůstal Nový, takže nevím no... A karetní tresty je spíš lepší si hlídat sám.

Reagovat
Coutinho10

jak vidis vubec vasi sestavu...docela me zarazilo, ze ve Sportu nepocitaj s Horavou do zakladu

Reagovat
db18

Já si myslím, že nechcem riskovat, že si odnese žlutou a nebyl by k dispozici na další zápas... (proti Zlínu - případně proti Slavii...) Karetní trest totiž hrozí i Hromadovi s Petrželou, takže jeden bude hrát teď a další asi až příští týden, ať máme vůbec s kým hrát.

Reagovat
Coutinho10

ok dobre diky ...takze pojistim radsi stridanim

Reagovat
smazaný uživatel

Karetní tresty doporučuju kontorlovat na livesportu

Reagovat
Kang & Kodos

Slavia měla ještě včera v předpokládaný sestavě Berkovce, takže tak...

Reagovat
monty25

Jo, to jsem taky viděl ve včerejším tištěném Sportu. Navíc tam byl i za Bohemku, tak jsem si říkal, že bude mít docela hoňku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na tvoji hoňku při zápasech ženský ligy to mít nebude.

Reagovat
monty25

Jo, a že těch zápasů naší ženské ligy za rok navštívím...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem hoňku, kterou provozuješ pokaždý, když sportuje ženská.

Reagovat
monty25

To fakt ne. Jsou sporty, které fakt nemusím a klidně tam může být tisíc ženských...

Reagovat
meno

Šachy to nebudou, ne? Tam se hraje s pinďou...

Reagovat
monty25

Šachy jsou pro mě spíš hra než sport. Tak třeba gymnastika, všechny bojové sporty, florbal, házená a dokonce nesleduju ani biatlon.

Reagovat
Uwe háže buly

Sumo?

Reagovat
Riviera Kid

Nejlepší liga na světě.

Reagovat
Kang & Kodos

No, my už jsme ze sebe čuráky udělali, teď je řada na vás

Reagovat
Miguel19

Lol, my jsme byli čuráci už na podzim. Teďka je na řadě Slávka..

Reagovat
Kang & Kodos

Mě je jedno, kterej tým. Já chci vidět, jak se to tříměsíční čekání a nadrženost na fotbal během půl hodiny změní v znechucení. Ať v tom nejsme sami

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

my jsme si to snad za tech par let uz vybrali ne ?

Reagovat
andrew96

Ale stejně se budete muset domluvit mezi sebou. Ostatní je ze sebe dělají poměrně pravidelně.

Reagovat
KingMaster13

My byli za čuráky celou sezonu 13/14, kde jsme dostávali furt výklepy a ta skvělá sezona se zakončila porážkou v Ostravě, kde jsme pak trnuli jestli nespadneme. To bych řekl, že pro nás už stačilo. Navíc jsme letos dostali 2 bídy od Anderlechtu navíc.

Reagovat
Kang & Kodos

Copak Anderlecht, ale Levadie...

Reagovat
KingMaster13

Tak to zase nebyl takovej výklep v minulosti jsme prohráli s daleko horšími týmy jako třeba divizní Líšeň

Reagovat
Bosko

Zrovna v EL jsem vám letos snad poprvé přál. Z hlediska boje o titul by pro nás bylo nejlepší, kdyby Sparta hrála EL co nejdýl

Reagovat
Losinho

ehm.. my hrajeme poslední kolo na Strahově..

Reagovat
ZB 07

A ještě k tomu s náma

Reagovat
czech_mira

A stejně je nejlepší ta naše! už se těším!!! #ACS

Reagovat
oli9

jiracek

Reagovat
Coutinho10

konecne je zpatky i Fanliga

Reagovat
monty25

Reagovat
Puskas

Včera jsem to dával do kupy, abych zítra zjistil, že jsem to zase netrefil...

Reagovat
Kang & Kodos

Půl hodiny, než jsem to složil. A pak se zjistilo, že Budinský nemůže chytat.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Vítěznou sestavu z podzimu jsem překopal skoro úplně celou, takže čekám těžký debakly ze začátku.

Reagovat
Puskas

J nechal tak 5-6 hráčů, ale jinak taky vítr v sestavě.

Reagovat
Coutinho10

ja udelal jenom 6 zmen oproti poslednimu kolu, tak snad si ty hraci zakladniho kadru udrzej formu

Reagovat
czech_mira

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Zlín

...

...

...

15. Příbram

16. Jihlava

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Slavia, Plzeň, Sparta, Bolka, Zlín.......Hradec, JIhlava.

Reagovat
db18

1. Plzeň

2. Sparta

3. Boleslav

4. Zlín

5. Slavia

...

...

10. Zbrojovka

...

...

15. Liberec

16. Hradec

Reagovat
db18

(možná prohodit Spartu a Slavii, podle toho, na koho z nich spadne deka, ale spíš čekám Slavii kvůli množství hráčů a později se začnou soustředit spíš na pohár)

Reagovat
clinger

Slavia bude nejhůř druhá vtipálku.a velké množství hráčů?jen se nahradili ti co odešli

Reagovat
db18

6 hráčů, z toho do základu tak dva?

Reagovat
clinger

však si s tím Jarda nějak poradí v létě půjde Barák pryč a ne sám takže se to postupně zapracuje

Reagovat
ondrasch77

To je spíš přání, než realita, ne?

Reagovat
db18

Ne, Svědíkovi věřím.

Reagovat
ondrasch77

Svědíkovi proč ne..., ale Zlín ten čtvrtej flek neuhraje ani omylem (Gajič není Hájek, Vuki po přestupových anabázích nenaváže na formu z podzimu a Bogél je taková velká neznámá), podle mě budou rádi za 8. místo. Slavie ??, osobně si myslím, že půjdou spíš dolů, ale řekl bych, že se to projeví až v příští sezóně... Ale co ten Koberec na padáka? Věřím, že se Příbram ze dna zvedne, a ve finále spadne Jihlava a Hradec, ale Koberec fakt ne...

Reagovat
db18

Jihlava se udrží. A Beauguel bude lepší než kdokoliv, kdo za ně dával góly na podzim.

Reagovat
ondrasch77

Tu druhou větu nechápu...

Reagovat
db18

Že bude pro Zlín lepší než Poznar, Harba atd.

Reagovat
ondrasch77

Jo takhle... , no nechám se překvapit, poslední kloudnou sezónu měl snad před třemi lety, ne...

Reagovat
db18

Pak už chtěl pryč z Dukly...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Beaugel má potenciál být z těch hrotů úplně ten nejlepší, Harba na podzím nebyl nic moc, Diopa mám rád, spolu by jim to mohlo jít skvěle ale třeba Harba kromě slušného výběru místa nebyl nic moc + nemůžeš se spolehnout, že ti udrží balóny vepředu a půjde do kombinace.

S Gajičem souhlas, ale Jugas s Bobem si ho vypucují a zkorigují, nebude z něj nikdy Hájek, ale průser to snad nebude. Jinak Vuki se do toho dostane snad tak do 3-4 zápasů, to je dost neznámá, ale pokud si to srovná v hlavě, v což věřím, protože máme skvělého psychologa trenéra a kabinu, tak může na podzim navázat.

Reagovat
ondrasch77

O.K., ale nezapomínej na to, že Vuki je Jugoš..., to můžeš být psycholog jakej chceš..., Vím, o čem mluvím, byl u nás nejmíň čtyři roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, zase se může cítit jak doma, když jich tam je docela dost Hlavně vychází s kabinou, což je také fajn. Zatím po poločase jeden z nejlepších hráčů i když to není v takovém špílů problém být jednooký mezi slepýma

Reagovat
ondrasch77

Jdu koukat až teď, takže nemůžu soudit..., ale jak píšeš, měřítkem budou zápasy s pořádnými týmy, ne s Kobercem...

Reagovat
ondrasch77

Tak co? Docela hrůza, ne?..

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa Terén nic moc, Fantiš na základ nemá a když je MOTM Dostál se 3mi zákroky, tak to o něčem svědčí....S trochou štestí mohlo být za 3, ale bod z venku je fajn, Traoré ukazuje, že to byl nejtišší ale nejlepší buy.

Reagovat
Losinho

fak jů

Reagovat
Hokaido

Ale... Hradec snad poslední nebude. Liberci bych teda sestup fakt přál. Libe + Příbram ideálně.

Reagovat
dinss

Vtip za nulu.

Reagovat
Uwe háže buly

Příbram prej

Reagovat
smazaný uživatel

sešivaní povinně 3 body...tipuju 3:1 (Škoda, Mešanovič,Barák-nějakej no name klaun)

Reagovat
smazaný uživatel

"nějakej no name klaun"

Reagovat
ondrasch77

Líbí se mi, jak vám Slávistům, za poslední půl rok narostli křídla , přitom před tím půl rokem, to byl v Edenu taky samej no name klaun

Reagovat
Bosko

Tak komu by nenarostly? Před rokem a půl jsme byli v insolvenci, dneska hrajeme o poháry. Divíš se?

A před půl rokem už byl ve Slavii ligovej nadprůměr, utíká to.

Reagovat
ondrasch77

Špetka respektu by neškodila , zvlášť když jste ještě před nedávnem byli v podobnejch hovnech jako Jihlava...

Reagovat
Bosko

Já myslím, že respektu máme dost. Problém je v tom, že cokoliv napíšeme, vnímají ostatní jako nabubřelost. Například veverka napsal, že Slavia dnes musí vyhrát a ty hned píšeš o tom, že nám narostla křídla a nemáme respekt. Co bysme jako měli psát? Že nám stačí bod?

Reagovat
smazaný uživatel

:thumbsup:: lip bych to nenapsal

Reagovat
Losinho

tam jde spíš o toho "no name klauna"

Reagovat
smazaný uživatel

sorry neznam kadr jihlavy...kdyby fanoušek jihlavy neznal naší sestavu a napsal "no name klaun" neurazil bych se

Reagovat
ondrasch77

Tak stačí napsat ? nebo pan X, no name klaun jseš tak leda ty, tak snad se neurazíš

Reagovat
Losinho

no já se neurazim, protože jsi předpokládám reagoval na veverku

Reagovat
ondrasch77

Jasně, sorry

Reagovat
ondrasch77

Nejde o výsledek, ale o ten výraz "no name klaun"...

Reagovat
Bosko

To si děláš prdel Kolikrát jsou tu mnohem horší výrazy. Tady jsi na fóru o fotbale, ne na mimibazaru. Kdyby to napsal fanda jinýho klubu, tak je to v pohodě, ale že to napíše slavista, tak to hned zobecníš a napíšeš, že slavisti nemaj pokoru. To je k smíchu

Reagovat
ondrasch77

Ani bych neřekl... Po čínském odkupu akcií jste všichni vylezli jak zombie..., do té doby po vás nebylo vidu, slechu... Jak zachrastil Juan, tak jste všude a navíc většina z vás machruje až to není hezký (nemyslím jen EF a samozřejmě čest vyjímkám (např. Coutihno10)....

Reagovat
Bosko

Jsou tu nováčci, to prostě s úspěchem příjde a musí se s tím počítat. Ale že o nás do tý doby nebylo ani vidu ani slechu je kravina, stejně jako kecy o tom, že nemáme respekt. To jsou prostě tradiční žvásty lidí, co nemůžou překousnout, že teď je na tom Slavia líp

Reagovat
ondrasch77

Nedostatek respektu je víc než dost patrný! Zoufalec "veverka" to prokázal v plném znění... Že se s "úspěchem" nabalují fanoušci chápu, ale že jejich seběvědomí a zároveň ztráta respektu roste neúměrnou mírou, je prostě fakt...

Reagovat
ondrasch77

veverka

18.02.2017 18:41

#

Nevim čemu fandíš ale vemu to širokouhle, pokud fandíš rumunum pak pozdravuj v Rostově kriple, pokud plísňi tak mě vubec nezajimáš ani ty ani tvuj podřadnej paklub kterej se brzo bude pakovat zas tam kam patři do šedýho pruměru a pokud čemukoliv jinýmu tak mě už vubec nezajimáš protože tvuj klub si to předkolo ani nezahraje - já myslím, že tenhle dement je úplně jasnej!!!

Reagovat
Bosko

Takže jeden blb tu napíše nějakou podobnou kravinu a hned to zobecňuješ na všechny? Ty si prostě přesvědčenej o svojí pravdě, nemá cenu ti jí vyvracet. Stejně jako se s úspěchem nabalujou na klub blbci, objevuje se i lidi, co jsou proti nemu zaujaty

Reagovat
ondrasch77

Už jsem to psal výše (doporučuju zpětně přečíst podrobněji), bohužel dement veverka to jen potvrdil... Kromě respektu, by to chtělo ještě špetku sebereflexe

Reagovat
Bosko

Ty si prostě k smíchu jsi zaujatej, to je celý. Nechápu, proč si myslíš, že můžeš někoho moralizovat nebo soudit, vyčítáš tu slavistům že se chovají povýšeně a sám se tady povyšuješ a chováš jako soudce morálky. Máš svůj názor, nech si ho, ale zkus o tý sebereflexi popřemýšlet sám

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

respekt? ses posral ne? na to se v Praze nehraje, respekt je pro srace a vidlaky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Pokud to myslíš vážně, pak doporučuje občas vyjet z Práglu mezi "vydláky" a pochopíš, že za sráče jsou tam akorát borci bez respektu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je uz davno moc dobre vim neboj

Reagovat
smazaný uživatel

strasni kreteni

Reagovat
smazaný uživatel

co Bayern dobrý? a jak to letos vidíš v lize? 4 místo byste mohli dát ne?

Reagovat
ratusek

Konečně nej liga Evropy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Dnes se ukáže, čí peníze jsou silnější, že by Jardy? Jít tomu štěstíčku naproti hned od prvního zápasu

Reagovat
Bosko

Áááá mindráček zase úřaduje Bez projevů tvých komplexů by to tady snad ani nebylo kompletní

Reagovat
ratusek

Až na to, že to bylo myšleno na Příbram ty ubožáku jdi se léčit trapáku a už na mě nereaguj. dík

Reagovat
Bosko

No a? To mi došlo, že je to na Starku, znám Ivánku kamaráde...Moje reakce nebyla mířená na tvůj příspěvek, spíš na tebe samotnýho. Máš u mě vroubek za to, že sis nedokázal nijak obhájit svoje tupý žvásty, takže na tebe budu reagovat jak se mi zlíbí

Reagovat
ratusek

když je to smysl tvého života, tak budiž. dělat si můžeš co chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda není blbej, v Plzni nic podnikat nebude, dostane čtyřku, která ho bolet nebude. Svou energii soustředí na důležitější zápasy. Doma udělají 5 výher. V případě nutnosti bude ošetřený i zápas v Jihlavě (29. kolo). V Jablonci bod nebo 3 dle aktuální situace. Myslím, že Příbram čeká tradičně poklidné jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram už nic nezachrání. Na první nesestupový místo ztrácí 6 bodů, a v prvních čtyřech kolech jara má dost těžkej los, takže je možný, že nezíská ani bod a jejich ztráta ještě naroste. No a v kombinaci s tím kádrem co má, je prostě hodně velký sci-fi, že by se zachránila. To by Starka musel předvádět hodně velký kouzla

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že všichni adepti na titul v pohodě vyhrajou.. ačkoliv bych si přál aspoň od jednoho z nich plichtu body se budou ztrácet venku ;)

Reagovat
Puskas

Bohemka zremizuje.

Reagovat
Bosko

Sparta si s nima doma v pohodě poradí

Reagovat
Puskas

Teoreticky by měla, ale počítám s rostovskou dekou.

Reagovat
Bosko

Nezlobil bych se Ale Sparta se oklepe, takový zápasy jako jsou ty doma s Bohemkou zvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je doma silná, zatímco Bohemka venku nic moc. Nějaká deka na nich bude, ale z tohohle pohledu je Bohemka asi ideální soupeř, v prvním poločase jim daj haluzní gol a deka je pryč. Kdyby tam hrál dneska tým, co nemá impotentní ofenzivu, tak bych na něj klidně vsadil, protože Sparta má mizernou obranu, ale Bohemka bude podle mě naprosto neškodná

Reagovat
Puskas

Anebo ucítí šanci a budou bojovat a půjdou po nich jak po uzeném. Tvrdá hra Spart moc nesvědčí. Je to první utkání, takže těžko soudit. Ale Bohemce bych to přál.

Reagovat
Bosko

Já sem teda Bohemku letos viděl asi jenom třikrát, ale přišla mi v těch zápasech taková jiná - míň bojovná a víc fotbalová. Akorát mi přišlo, že prostě nemá pořádnýho útočníka, to je asi momentálně její bolest. A pokud nemá žádnýho šutéra, co by využil tu jednu - dvě šance, co jim Sparta dovolí, tak podle mě moc šanci nemaj. Ale kéž bych se mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo by krásný, kdyby to skončilo tak, jak má - klasický a TOP kluby s tradicí a až potom to cosi na západě. ->

1. ACS

2. SKS

3. Limberský & Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Prohod ACS s SKS a placnem si nato..nikdo nemá rád plzeň

Reagovat
ratusek

Ty to nečteš o té obrovské rivalitě mezi Spartou a Plzní. a mezi Slavii a Plzní?

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslí možná tak ty klauni z blesku a idnesu že tam je nějaká rivalita. Nas ty klauni nezajimaj at už jsou zpátky tam kam patří, v druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

Snažej se tu rivalitu uměle vykonstruovat ale jedinej rival je pro mě i tak Sparta a možná BuzerantuPlno a chachaři ostatni jsou druhořadý plebs A ještě abych nezapomněl tak bečko sparty (čti Liberec)

Reagovat
ratusek

Tak Liberec jsou řezníci jen proti Spartě. proti Slavii tak neprasí ne? a my jsme rival, žádný možná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni se proti Spartě jakožto jejich bečko/liheň vždy hecnou aby ukazali jak to uměj a Křéťa je tak povolal do A týmu A chachar ať už je zpátky v lize už mi chyběj ty rozmlacený vlaky a hospody po výjezdu jejich fans Ne seriozně Baník je tradiční prvoligovej klub snad se vzchopěj a budou zas hrat okolo špičky tabulky a Plzeň by je mohla vystřídat v druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád tu uměle vykonstruovanou rivalitu. Je vůbec pořád ještě ten projekt či co to bylo "Souboj rivalů"? Jak vždycky nějaký zápasy byly označovaný za "Souboj rivalů" i když to v podstatě žádný rivalové nejsou. Například já beru jako rivala Slavie v tom pravým slova smyslu jenom Spartu. Ale Brno nebo Baník? Proč? Jenom proto že jsou to jedni z mála soupeřů, se kterýma do Edenu přijedou fanoušci?

Reagovat
smazaný uživatel

No vpodstatě jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona rivalita mezi prahou a brnem je typicka odjakživ a to samý platí pro ostravu, tam je ta rivalita hlavně geografická že ostravaci jako největší zastupce slezska nemá rád "pražský čecháčky" a brno jakožto největši moravskej klub taktež.

Reagovat
ratusek

tak oni nedávno udělali velký halo z derby Liberec-Jablonec. Což samo o sobě je derby a nemusí mít ten televizní marketingovej nádech. Nebo třeba klíč od Prahy, ten se dává jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mezi týmy ze stejnýho města nebo sousedy ta rivalita je prostě vrozená ale nevim proč se tak moc snažej udělat ze zapasu Sparta/Slavia-Plzeň derby když ty týmy nemaj vubec nic společnýho . Klič netušim to bych vařil z vody ale taky mi to přijde jako zbytečnost. Nikomu nejde o to mít na pul roku nakej posranej zaramovanej klíč, každej jen chce vidět smutný držky rumunu/židu

Reagovat
meno

2013 jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

neasi, taky chápu jako rivaly SKS a od příští sezony snad zas Chachary

Reagovat
Kang & Kodos

Já právě slyšel v Edenu řvát "zkurvená Plzeň". Asi nějaký záškodníci od výjezďáků.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Konečně to začíná. Akorát musíme hrát zrovna v den, kdy to nebudu mít šanci vidět. Ale tak když budou tři body, tak mi to tolik vadit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka by nějaký body urvat mohla přeci jen Sparta se bude šetřit na tu poharovou jizdu v Evropě A taky budou unavený z napinaveho prvního zapasu. Jedinej odpočatej bude Timo kterej to po 30 minutach zabalil aby mohl šetřit síly na klokany

Reagovat
Rarášek

Konečně! Jdeme si pro titul ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Konate? Co myslíš?

Reagovat
Rarášek

V základu asi ne.

Reagovat
ratusek

já bych ho tam dal, pokud nedá 3 fíky nebo 3 asistence, tak bych se ho zbavil. Ten borec už je odvařenej a i sám musí být solidně v prdeli.

Reagovat
Kang & Kodos

Na basu před stadionem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ono ti černoši jsou multitalentovaní, o tom žádná.

Reagovat
Jeňa

Reagovat
smazaný uživatel

dovedeš si představit, co by se dělo? už takhle na něj budem pískat i kdyby jenom střídal.. třetí šanci dostat nesmí.

Reagovat
Rarášek

Třetí šanci? WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně za všechno může ten zkurv*nej kotel! #PeaceforTimi #nevergiveup #fuckhaters

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, ale náš support v Itálii vám nevadil, že? Či na zápasech, kde přijde 7k lidí.. Konaté prostě zradil Spartu, to se v tak hrdým týmu neodpouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, tady Michal je na naší straně.

Reagovat
smazaný uživatel

nechal jsem se chytit?

Reagovat
meno

#titsoutforTimi

Reagovat
Kang & Kodos

Tits or Auschwitz

Reagovat
meno

Ass or Gas

Reagovat
smazaný uživatel

Co se divíš? Vždyť nás vyřadil z EL. Neříkám, že bychom vyhráli, ale mohlo to skončit 3:1 a 2:0 doma je víc než hratelný..

Reagovat
Rarášek

Jo, protože jsme kvůli němu dostali čtyřku, že jo. Jak můžete vypadnutí svalovat na jeho červenou? Za prvý to byl otřesnej výkon týmu, ikdyž jsme byli v jedenácti, naše obrana naprostá katastrofa. Za druhý byl jeden ze tří nejlepších hráčů s Nestym a Karou dokud bylna hřišti. Tohle není žádný promarnění druhý šance proboha přeci. Jen si svojí cestu dost silně zkomplikoval, a už svojí šanci nevyužije dost možná. Ale po jednom zápase nemůžete dělat závěry.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, že ne jenom kvůli němu, ale hrát 60 minut v deseti, to se pak střílí gól těžko. To snad musí uznat i ti nejzaujatější, že červená ten mač výrazně ovlivnila.

S hráčema docela souhlas, Nestor asi nejlepší, líbil se mi i Dočkal a Sáček. (minimálně hráli líp jak ostatní). Naprostej flop Kadlec a Koubek.

Reagovat
Rarášek

Tak jasně, že to zápas ovlivnilo, to nikdo nemůže vyvrátit. Já jen říkám, že tohle přece neznamená, že budeme hrát v obraně jak invalidi a dostaneme klepec. A že tohle prostě není promarnění druhý šance, jeden špatnej zápas. Jede se dál, nemůžeš přeci odstřelit hráče po jednom zápase, ne?

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať nastoupí, aspoň bude sranda.

Reagovat
Rarášek

.. S tebou na tribuně určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ne, jinak se bude zaučovat na boxovací pytel...

Reagovat
Puskas

Mohl by střídat a v 92. minutě si dát vlastní gól na 1:1, ať to má grády.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomnělo jeden vtip.

Tri nymfomanky

Prvá: Ja by som chcela sex s desiatimi naraz…

Druhá: Ja by som chcela s tridsiatimi…

A tretia: Ja by som chcela syna.

O čom to točíš, my sa bavíme o sexe!

Však aj ja. Predstavte si, porodím syna, vyrastie, stane sa futbalistom, bude mať zápas a dá si vlastný gól. Celá tribúna fanúšikov vstane a začne kričať „ Jebem ti mater!“… a tu prichádzam ja, celá v bielom..

Reagovat
meno

Klasika

Reagovat
clinger

budete rádi za třetí flek

Reagovat
Rarášek

Tebe jsem tu neviděl už sto let ..

Reagovat
clinger

vím.díky rozrůstající rodince nevím kde mi hlava stojí

Reagovat
Rarášek

Rodina má přednost, ale bude jen fajn, když tu bude zas o jednoho rozumného člověka víc.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Puskas

Zkus paragraf 8.

Reagovat
clinger

dík za radu ikdyž ta moja...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nabídka z Číny, kterou měla Sparta na Dočkala, nevíte z jakého to bylo klubu? Jestli jako opravdu z Číny anebo ze Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

fuj tebe teď jsem si musel odplivnout

Reagovat
Kang & Kodos

Důležitý je bejt originální

Reagovat
Bosko

Prosím, prosím, ještě bych uvítal nějakej for na téma, že se v Edenu prodává místo klobás kung-pao. Ten mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš čínské nudle ne?

Reagovat
Bosko

Proč ne? Občerstvení by s nimi bylo dobré a vtipy vynikající

Reagovat
monty25

Já mám čínský nudle hodně rád. V Pandě jsem jich sežral tuny...

Reagovat
Losinho

lepší než ta hnusná pizza nebo ty jeblý nugety

Reagovat
Bosko

To si tam někdo dává? Já jedu zásadně jenom klobásy, přinejhorším hotdog, ale ten není nic moc

Reagovat
Losinho

divil by ses

Reagovat
ondrasch77

Náhodou Kung-pao mám docela rád a možná bych si ho dokázal i představit při fotbale...

Reagovat
Bosko

No proč ne...Kdyby se to dávalo do housky, tak by se to klidně mohlo jíst na tribuně. I když my slávisti teď vlastně jíme jenom hůlkama, a těma by se ta houska žrala blbě

Reagovat
Hokaido

Kung pao do housky. Hmmm.

Reagovat
Bosko

Česka verze Ještě bych tam dal eidam a zapekl to.

Reagovat
Hokaido

Ještě broskev z kompotu a je to dokonalý.

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi hovado Kung-pao do housky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Rosický ma v pejči achylovku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je celej v pejči.

Reagovat
PlackaSKS

S tou se trápil už předtím, ne?

Reagovat
Rarášek

Tak to úplně nevím, ale jestli, tak evidentně je to zase zpátky. Nebo spíš ještě tak, že to nikdy nevyléčil.

Reagovat
PlackaSKS

Já tím myslel to úplně poslední zranění.. Takže tohle je nový? Skoro mě to až mrzí, chtěl jsem ho vidět hrát

Reagovat
Rarášek

Asi ho to jenom pořád drží..

Reagovat
Puskas

Prostě až hrát bude, musíš ten zápas trefit, bude jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, asi deset let

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bosko

Jestli je to pravda, tak už to ani není k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

AchYlovka

Reagovat
Losinho

Achylles

Reagovat
Bex5

Je fakt,ze v rectine puvodne mekky i podle me nebylo .... ale co ka vim?

Reagovat
smazaný uživatel

Měkký i tam není ani teď, ale ióta tam je odjakživa.

Reagovat
didosh

A to je kurwa k smíchu?

Reagovat
vrabejka

Slavia dnes nevyhraje a sny o titulu budou pryč :)

Udělali stejnou chybu vždy. Koupili několik precenenych průměrných hráčů a týmu nějakou dobou bude trvat aby se sehráli a vznikla správná týmová chemie.

Toto je bohužel negativní stránka velké aktivity na přestupovém trhu.

Reagovat
Kang & Kodos

Tvoje přestupová aktivita na trase Slovácko-Zlín je důkaz toho, že víš o čem mluvíš

Reagovat
andrew96

Fakt, zase tam má Slovácko. Asi mu ve Zlíně na stadionu od řeky táhlo na třísla.

Reagovat
meno

Přišlo 6 hráčů a z těch 6 hráčů jestli se dneska postaví do základu Sýkora a Flo? Neboj neprohrajem

Reagovat
pingla

A jak jsou na tom ty posily? Tecl, Luftner, Alvir atd....

Reagovat
PlackaSKS

Tecl a luftner hrají zatím velmi dobře a nedivil bych se kdyby byl jeden z nich základ (spíš luftner). Alvir je spíš náhrada za Baraka a teď asi moc šancí dostávat nebude, ten střed zálohy je hrozně nahusteny. Nicméně v přípravě hrál hodně zajímavě, jen nesmí každý míč cpát hned dopředu. Nejslabší mi ze všech posil přijde Flo, ale byl chvíli mimo a asi jsem od něj čekal moc. Sýkora bude dnes nejspíš začínat vpravo, ale osobně bych tam radši viděl tecla

Reagovat
Losinho

Luftner i Alvir snad až od léta. Bílek se nám na jaře ještě může na hřišti hodně hodit. Frydrychovi bych přál základ, ale moc tomu nevěřim. A ta záloha.. celkově mi tam spíš sedí 4-5-1.. ale zároveň chci víc šancí pro Micka.. Šilhavýmu nezávidím

Reagovat
PlackaSKS

Víc šanci pro van burena, murise, Frydrycha, scuka...jako je to špatný osobně bych dnes chtěl, aby hrál Frydrych vpravo a boril vlevo a místo Sýkory tecl... S bílkem souhlas, ale luftner hrál v přípravě skvěle. Dnes tipuju: pavlenka-boril,bílek, deli, flo-scuk-barak, husbauer, zmrhal-škoda, muris... Nebo bez murise, ale se sykorou

Reagovat
Losinho

tipuju stejně, ale se Sýkorou.. a trochu se bojim 4-4-2 se Sýkorou a totálnim průchoďákem v záloze

Reagovat
PlackaSKS

no... právě.. snad deli zvládne jak stopera, tak defenzivní štít

Reagovat
PlackaSKS

takže dal přednost průchodáku

Reagovat
Losinho

jojo.. ale posazení Bořila jsem nečekal

Reagovat
PlackaSKS

to já taky ne... čekal sem kdyžtak už, že bude hrát vlevo. ale je pravda, že frydrych hrál přípravu skvěle

Reagovat
Bosko

Luftner mě hrozně překvapil, byl lepší než sem čekal a vůbec bych se nedivil kdyby se do sestavy dostal už v průběhu jara. Bílek není nejmladší a u Deliho je velkej otazník v jaký bude formě, když neprošel přípravou. Takže Lüftner by si klidně mohl zahrát.

Alvir v přípravě taky super, je docela odvážnej, hodně zkouší vymýšlet různý kolmice apod. Jsem zvědavej jak mu to půjde v lize, protože příprava je pořád jenom příprava.

Reagovat
PlackaSKS

já myslim, že v lize dostane tak málo přiležitostí než odejde barák, že ani neuvidíme jak mu to jde a deli byl v těch zápasech co odehrál vždy jeden z nejlepších. o toho se nebojim

Reagovat
Bosko

Právě proto, že je Barák na odchodu, si myslím, že Alvir dostane šanci se ukázat

Reagovat
PlackaSKS

to podle mě záleží na tom jestli budeme o něco hrát... když prohrajeme první 4 kola, tak určitě. pokud to bude šlapat, tak je blbost posadit baráka

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, pokud se bude dařit, a nebudeme pod tlakem, bylo by dobrý nechat Alvira občas zahrát, aby se ukázal. Pak budeme hrát předkolo poháru a náhrada za Baráka nebude připravená

Reagovat
PlackaSKS

tak předpokládám, že nebude vyloženě jen sedět... ale prostě barák má formu a my potřebujeme dobrý výsledky

Reagovat
meno

Lüftner je do budoucna až odejde Deli/ Bílek nebude stačit, Tecl je místo Železníka, Alvir přišel za Zmrhala, kterej neodešel a Kovář je 2. za Berkovce, co nechtěl sedět.

Reagovat
PlackaSKS

takže dneska v suchym triku

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Znalec

V jarní části se těším především na to, jak si povedou Graiciar, Šípek, mladej Frýdek, Mustedanagič, Dudl, Havelka, Růsek, Krejčí, Kubala, Rezek či Hlavatý

Reagovat
pepinho2

Frýdek a Dudl asi ne

Reagovat
Znalec

třeba je tam Holoubek ke konci nějakýho zápasu pošle když se povede o 2 až 3 goly

Reagovat
pepinho2

Dudl má jít do Senice a u Frýdka bych si to přál, ale moc tomu nevěřím..

Reagovat
Kang & Kodos

Za Dudla Ale Senici nechápu. Už vzali Šašinku z Baníku, na stopera místo Březiny nějakýho mladýho kluka ze Žiliny, a teď ještě Dudl. Vždyť jim už o nic nejde, proč nehrajou jejich odchovanci?

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Už za půl hodiny na ČT24: Proč se drolí jednota EU? Jaká bude role USA? Jak silné jsou vlivy Ruska a působení tajných služeb? Ve studiu diskutují Jana Volfová Česká Suverenita, předsedkyně, Petr Cibulka Volte Pravý Blok www.cibulka.net, předseda a Tomáš Vandas DSSS, předseda.

Tohle je ale jinačí kombo.

Reagovat
meno

Těším se na informace od siderického kyvadla.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ta otázka ohledně Ruska a tajnejch služeb.

Reagovat
Bosko

Jako každej, kdo nesnáší bolševiky, je mi sympatickej, ale Cibulka je jinačí kádr

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
monty25

Sestava Teplic

https://twitter.com/FK_Teplice/status/832946991185424384

Podle očekávání stejná jako v generálce proti Budějovicím...

Reagovat
monty25

Jsem zvědav, co předvede Ashiru a taky Litsingi při svém návratu do Teplic. A taky Zavadil.

Reagovat
ZB 07

Já jsem zas zvědavej na Hyčku, k tomu ještě Habanec...hodně zajímavej mač

Reagovat
monty25

Reagovat
Hokaido

Podívám se.

Reagovat
db18

0:5

Reagovat
monty25

3:1 Uvidíme, kdo bude blíž...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil proti Teplicím? Tak to zase bude simulovat?!

Reagovat
ZB 07

Jestli nám s ním dneska zas něco udělají, tak bych si vyžádal vrácení Hyčky

Reagovat
monty25

OT: Macek asistence za Bari.

Reagovat
meno

Reagovat
Znalec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Čeští fanoušci se konečně také dočkali a po zimní pauze se jim probouzí TUZEMNÍ soutěž?

To se někdo prostě přepsal, nebo takový slovo fakt existuje?

Reagovat
monty25

Já teda taky znám jenom tuzemská...

Reagovat
Losinho

to je od slova tuzemák

Reagovat
Kang & Kodos

Taky myslim, že to někdo psal po kalbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuzemska.

Reagovat
Hokaido

To je Damkovina, musel to psát nějakej Konaté.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vsichni prejem asi Brnu, ne?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Ne.

Reagovat
Losinho

ne

Reagovat
Rarášek

Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Neutral

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadeu?

Reagovat
monty25

Má karty.

Reagovat
Bosko

Stojí kvůli kartám

Reagovat
Miguel19

Takovou raketu a pak hraje úplně mimo pozici

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Dá se čekat, že se pořád budou prohazovat se Zmrhalem

Reagovat
meno

Reagovat
Mada

Reagovat
Bosko

Šilhavý chce očividně praktikovat ten model z konce podzimu. Proti papírově slabým soupeřům 4-4-2 a proti silnějším 4-5-1

Reagovat
Losinho

Bořil záloha průchoďák

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...Během přípravy jsem si říkal, že by klidně Lüftner mohl dostat na jaře párkrát šanci v základu, ale že naskočí do základu hned na začátku, to se celkem divím

Reagovat
exse

To bude krásnej overek.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych hlavne, ze ho ZASE vsichni cpali na lavicku

Reagovat
meno

Já ne, já jsem třeba tušil, že dneska nastoupí. Měl super přípravu, spíš jsem nečekal Fla (Floa?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kdo místo něj vlastně mohl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

asi Boril

Reagovat
Kang & Kodos

Vybírat do sestavy mezi Bílkem a Ngadeuem.

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě by mohl proti Příbrami začít Poznar.

Reagovat
db18

Krmelcovi jsem zrušil střídání, takže ne...

Reagovat
Blasphemer

Já ho mám jako kapitána, takže by to bylo malinko mrzení.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Já Bílka prodal, abych tam místo něj mohl dát Ngadeueho. WIN-WIN.

Reagovat
Blasphemer

(samozřejmě bez střídání, jak jinak taky)

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, tohle jsem udělal asi třikrát, furt jsem se nemohl rozhodnout. A pásku jsem protočil mezi půlkou sestavy a nakonec zůstala u Krmenčíka.

Reagovat
meno

Vždyť všichni věděli že má karty

Reagovat
ZB 07

Borci, kde to sledujete? Koukám, že livetv na pořádný přenosy už asi kašle...

Reagovat
monty25

Na Tipsportu. Sice teď nemám na účtu žádný prachy, ale záměrně jsem si vsadil míň než 24 hodin před zápasem, abych se mohl dívat...

Reagovat
ZB 07

akorát to mi moc nepomohlo

Reagovat
ratusek

ZB co to bylo za bránění? Jste si vsadili na Filla že dá gol? http://www.feed4u.tv/watch/1917893/1/Teplice-vs-Zbrojovka-Brno.html tady jsou přenosy vždy na této stránce

Reagovat
ZB 07

Nedělej, že tě naše "bránění" ještě překvapuje... (jinak ten stream ani nerozjedu, chyba možná bude na mé straně )

Reagovat
ratusek

Teď pro změnu dárek od Teplic

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Filooooo Škoda, že zrovna jeho ve Fanlize nemám...

Reagovat
Rarášek

Fillo? Super

Reagovat
ZB 07

Fillo ve fanlizeeee

Reagovat
smazaný uživatel

fanliga > Brno

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Spíš jsem si dal předsevzetí, že se nebudu vztekat nad tím, co předvádíme, takže to je třeba brát s nadhledem...

Reagovat
Blasphemer

cokoliv > Brno

Reagovat
Didier Drogba

Tak to prrr, taková levice nebo veganství jsou mnohem horší

Reagovat
Losinho

nebo crossfit

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Reagovat
PavlíčeQ

Mám ho taky, takže ti o je úplně k ničemu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Obrana Brna.

Reagovat
Coutinho10

twl nesvitej nam svetla v Edenu

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

obavam se, ze nezacnem

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť je ještě celkem světlo, poločas stihnete

Reagovat
Coutinho10

nevim, jak jsou presne pravidla, ale tohle podle me neprojde...ani skore nesviti

Reagovat
monty25

Budu mít kvůli vám na tiketu vadu.

Reagovat
db18

Posledně by to taky stihli dohrát, ale na 20 minut to přerušili, aby se to opravilo a přitom by se druhý poločas stihnul dohrát...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

Jak to vypadá? Chci si vsadit over za raketu, tak nechci, aby mi tam ty prachy vázly.

Reagovat
Coutinho10

porad zadna zmena...jediny, co sviti, tak je O2 stanoviste u pulky

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Sparta s Nitrou porážka. FC BANÍK OSTRAVA !

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

asi bitka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CHzB & PNG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Super

Reagovat
db18

Gól Brna: Vondrášek (vlastní) - asistence Grigar

Reagovat
martin1

Skvěle, před zápase se rozhoduji, jestli dám z Teplic Filla nebo Vondráška Nakonec vyhrál Vondrášek a bez střídání

Reagovat
TrueCommunist

Škoda, Brno tak slabý do útoku a oni si daj vlastňáka

Reagovat
Didier Drogba

Po té LM v týdnu je sledovat tohle fakt utrpení

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

slusny

Reagovat
db18

(k tomu kapesníku)

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Melichárek my jsme v tý obraně snad ještě marnější než na podzim.

Reagovat
Didier Drogba

všechno jde, když se chce

Reagovat
ZB 07

No ale tohle je fakt masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, když se dívám na tu sestavu Brna, tak až na obrannou čtveřici to vypadá strašně dobře..

Reagovat
Kang & Kodos

To je strašně vtipnej tým. Zálohu a útok skoro na poháry, a obranu tak na Prostějov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

problém je, že ta špatná obrana ovlivňuje celej tým. Záloze by se určitě hrálo klidněji, kdyby nemuseli myslet na to, že pokud ztratí míč nebo nezastaví hráče, tak obrana to nezvládne

Reagovat
ZB 07

videorozhodčí na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Je Slavie nekde na netu?

Reagovat
Bakary3

díky !

Reagovat
vaala

Dneska to nebude ani potřeba.

Reagovat
San Iker

Filip Novotný, v Ústí vypadal opravdu jako velkej talent, konečně se mu dala v Jihlavě šance... Hrál teda levý křídlo (mimo jiné pomohl popravit Slávku v poháru), tak jsem zvědavej, jak to zvládne jako obránce... Navíc tak nejmíň rok nehrál... Ale aspoň důvod se na to podívat...

Máte někdo link?

Reagovat
db18

Nejde proud.

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou kašpaři, to svět neviděl... Podruhý už letos.

Reagovat
Bosko

Jako přestupní období super - zdvojili jsme posty, ale nějak jsme možná zapomněli zdvojit post elektrikáře

Reagovat
smazaný uživatel

v sapito se bude hodinu a pul cekat a kdyz se to nerozjede, tak to odlozi

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně můžou čekat hodinu, cirkusáku

Reagovat
smazaný uživatel

je tam takova pekna navsteva a oni to takhle poserou.. ty lidi tam musej bejt nadseny

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ostuda, první zápas jara a stadion není připravenej. Za tohle by měly padat hlavy

Reagovat
Hokaido

Cirkus Eden!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze ty prachy místo do Tecla nenacpali do světel

Reagovat
smazaný uživatel

Y

Reagovat
Losinho

i.. oni

Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

Těžkej vcerjsek

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už nic nepíšu

Reagovat
Losinho

to jsem zvědavej, až Jihlava povede..

Reagovat
Bosko

Žes ty prachy místo do chlastu radši nenacpal do učebnice češtiny. Příště zkus výmluvu na překlep, I a Y sice jsou daleko od sebe, ale i tak je to lepší výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty blbe, nikdo se nevymlozval na překlep,jen jsem psal o náročným vcerejsku a že mi to ještě dneskk moc nemyslí..

Reagovat
Bosko

Očividně ne, no, protože reaguješ úplně mimo mísu, blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej rdsi na přenos,když už sediss za monitorem..

Reagovat
Bosko

Dík za radu, moulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Nivaldo místo Hyčky. Tak aspoň, že mám Hyčku se střídáním...

Reagovat
Coutinho10

uz nam to sviti

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdik na twitteru:

Moznost zahajit zapas je, po diskusi s majiteli Eden areny, mimo nase moznosti. Je mi to lito, prejeme si hrat

Reagovat
Bosko

Tak nevím co to znamená. Buď je to opravdu velkej amaterismus nebo zase nejaky zakulisni hry mezi Tvrdikem a tema mafianama co vlastni stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro to vypadá na to druhý - Tvrdík tohle napsal na twitter a chvíli potom začaly některý světla svítit

Reagovat
meno

Uklízečka zakopla o kabel

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Těch lidí na Slavii

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Můj kolega z práce je tam taky. Hodně se těšil, docela ho lituju...

Reagovat
Hokaido

Očekávaně. Slavia je v modě.

Reagovat
Coutinho10

byla to fantazie

Reagovat
Hokaido

Teď mě googl pěkně vytrollil. Chtěl jsem sem jako vtípek dát čínsky otázku „Nemá někdo stream?“ a když jsem zkusil dát překlad zpátky, tak mi to přeložilo jako „Kdo proud?“.

Říkám ok, zkusím ještě napsat „Někdo stream“ , což mi při překladu zpět napsalo „Tam potrat?“.

Google knows.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, tak ta historka je ještě vtipnější než ten původně zamyšlený fór.

Reagovat
Hokaido

我知道了。

Reagovat
Bosko

Další super for smíchy jsem spadl pod stůl a nestihl začátek utkání

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stream je proud, fakt zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

a nemas teda ten stream?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

neplaceny samozrejme

Reagovat
Hokaido

Hele nemám, koukám ve zvětšeným okně na tipáči. Kdyby někdo měl, tak ať ho sem pls hodí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Sýkora

Reagovat
Kang & Kodos

Někdo normální stream?

Reagovat
MadMrJacky
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Snad Jihlava obere mongoly o body

Reagovat
smazaný uživatel

Tam faulů na žlutou jak svině, nevytáhne nic a pak hned redku? Si spletl ne?

Reagovat
ZB 07

Tohle smrdí prohrou, špatnej výkon

Reagovat
soukup

koukám jen na druhou půlku, ale až nějaká tragédie to není. Občas dobrej moment, občas špatnej, většinu času taková nezáživná ligová kopaná. Teplice opticky vypadají, že víc ví, co na hřišti chcou dělat, ale k ničemu jim to není

Reagovat
ZB 07

Je to hrozně málo, dopředu skoro nic, obrana v 1.půli úplnej průchoďák, teď už to je trochu lepší. Ale Teplice taky nic moc nehrajou, takže to není úplně měřítko.

Reagovat
C-M@ster

Proč se zítra na Spartě kreje hokej s fotbalem?

Reagovat
meno

Protože hokej nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Uvidíme.

Reagovat
Hokaido

Hanuš

Reagovat
soukup

Ashiru a rozhodčí si nepadli zrovna do oka

Reagovat
Didier Drogba

Zavoš už ho pěkně sjel, aby držel hubu

Reagovat
smazaný uživatel

ten Hanuš se po*ral ne?

Reagovat
ZB 07

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Na zítřejší zápas s Bohemkou prodáno skoro 13 000 lístků

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,já ještě nemmm lupen,co ty lidi najeednou blbnou?

Reagovat
aither

Jdou si pro Konatého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Taky mě to napadlo...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem v šoku, čekal jsem 10 000 max, zvlášť po Rostovu a taky kvůli tomu, že to jde proti hokeji. Ale jedině dobře

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

tak schvalne, jestli nas trumfnete, ale Bohemaku bude asi taky dost

Reagovat
aither

Reagovat
monty25

Škoda gól Kapitán ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

taky ho mam jako kapitana ale mam v základu Bílka a on hraje luftner

Reagovat
monty25

Já mám Deliho.

Reagovat
Puskas

já ho zkušeně vyměnil, abych měl prachy na dva hráče, místo něj dal bráchu...

Reagovat
Kang & Kodos

Jihlava úplně v píči. Proti nim střed zálohy Hušbauer-Barák, a oni se zmůžou akorát na nákopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Konec z Itálie

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem čuměl, že po tý bídný 1. půli jsme mohli v klidu vyhrát Doliho hlavičku vytáhnul brankář jen tak tak, pak Zelený břevno a pak ta střela v nastavení tam taky málem skončila

Reagovat
smazaný uživatel

Mě mrzí, že tam bylo vidět výlet pro remízu 0:0. Ten střed zálohy je hroznej. Hlavně Pospíšil šel poslední roky tak moc dolu a Mehanovič se mi taky vůbec nelíbí. Čekal jsem Diviše v základu a Masopusta bych tam taky rád viděl. Místo Pospíšila asi Trávníka. Ten přechod je hroznej. Kolikrát mohli začít brejk a skončilo to z půlky u našeho brankáře...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
monty25

Hm, bod je málo. Proti Brnu doma prostě Teplice nevyhrávají...

Reagovat
Didier Drogba

10. remíza

Reagovat
Znalec

Zbrojovka

Reagovat
MadMrJacky

Škoda zatím výbornej

Reagovat
Hokaido

Dopiči Hanuš

Reagovat
smazaný uživatel

Hanuš ty vole hrabe ti chlape

Reagovat
naheCZ

Co nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentator

Reagovat
Bosko

Hanuš neskutečně

Reagovat
aither

Hanuš

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda a Míša Frydrych oba skvělý, Sýkora zatim taky dost dobrej. Naopak zatim nevidim Baráka ani Hušbyho ale to bude tim že to taháme bud přez křídla anebo to stopeři zkoušej nakopnout na Škodovku což zatim dost i vychazí

Reagovat
smazaný uživatel

Hušby měl asi 3 finální přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je teda pravda že u toho pokukuju po Tipsportu jestli bude Bayern schopnej aspon srovnat a udržet mi tiket naživu tak mi to mohlo uniknout ale minimalně Barák teda dneska neviditelnej zatim

Reagovat
Bosko

Sýkora paráda. Levá, pravá, tři nebezpečný centry. Akorát tu jednu akci zazdil, jinak zatím super.

Střed zálohy zatím nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to stejně

Reagovat
Hokaido

Ten střed zálohy Slavie je fakt slabej a obrana taky nevypadá moc jistě (hlavně Luftner a Flo), ale bohužel Jihlava je tragická a nedokáže toho skoro vůbec využít. Naopak dopředu Slavie až do finální fáze skvělá, kdyby to bylo 5:0, tak nikdo nemůže říct ani popel. Má to nápad, není to statický ani monotonní, pěkně kombinují různý akce jako nábehy za obranu, roztahování hry do křídel a i třeba nákopy, což není vůbec na škodu.

Snad Jihlavě vydrží to neskutečný štestí a dokáže třeba z nějakýho hovna srovnat, ale vůbec tomu nevěřím.

Reagovat
Hokaido

A na tiketu mám over a ve fanlize Mešanoviče, takže to je taky skvělý.

Reagovat
Coutinho10

Kamerunska hymna...to nikdo nema v zapase

Reagovat
Coutinho10

Kamerunska hymna...to nikdo nema v zapase

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíše k pláči, než tomu dávat palec. Ale tak co, cirkus Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

K pláči? ty musíš plakat asi hodně často pokud je tohle k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Tvrdík dělá kolem toho Mistrovství Afriky fakt zbytečně trapný halo Nejdřív da Ngadeuovi auto, foti se s nim, furt ho poplacava, Ted během poločasu pouštěj Kamerunskou hymnu ...Pak se nam nemaj smát že jsme cirkus

Reagovat
Bosko

Tak udělat nějakej oficiální ceremoniál, kde mu za klub pogratulujou a kde mu budou moct fanoušci oficiálně zatlestkat, proč ne? Ale ta hymna bejt nemusela

Reagovat
clinger

nedělej z toho tragédii nejde o život

Reagovat
smazaný uživatel

Hymna

Reagovat
monty25

Penalta! Škoďáku pojď

Reagovat
monty25

Ta byla!

Reagovat
smazaný uživatel

Ěkoda dneska famozní

Reagovat
mistr129

Hanuš

Reagovat
Hokaido

Rakouskej Messi v základu Plzně, to bude koncert!

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta Mongolove si to musi pojistit za kazdou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

u3 slzu klauníku penalta to byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

slzu utru az v lete, ale slzu smichu, az vypadnou v 2 predkole Ev.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim čemu fandíš ale vemu to širokouhle, pokud fandíš rumunum pak pozdravuj v Rostově kriple, pokud plísňi tak mě vubec nezajimáš ani ty ani tvuj podřadnej paklub kterej se brzo bude pakovat zas tam kam patři do šedýho pruměru a pokud čemukoliv jinýmu tak mě už vubec nezajimáš protože tvuj klub si to předkolo ani nezahraje

Reagovat
Kang & Kodos

Kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hloupý.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci podřadných týmu mě tu pišou že jsem hloupý a posílají palce dolu

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bosko

Koupili jsme akční balíček 2+1 penalta zdarma, takže budou ještě dvě. Přecejenom je to těžkej soupeř, musíme si to pojistit

Reagovat
naheCZ

Sýkora je parádní

Reagovat
lampas

Co čeká Bílek že tam uhrajou, když posadí Ramba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu psal o přeceňovaným Sýkorovi?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

i já

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že se na něj koukáte

Reagovat
Miguel19

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne

Reagovat
TheAdy

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrivdeni spartani a plzenaci

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, ale myslím si to

Reagovat
TheAdy

já. a dnes hrál proti Jihlave co je na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
Hokaido

Sýkora už si maže hatery na chleba?

Reagovat
Kang & Kodos

Měl dobrý centry proti Jihlavě, tak prej máme držet píču a závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

No na Konatého nemá, to je jasný,

Reagovat
fantomas

Hej ten Sýkora je uplně dokonalej, snad z každýho centru něco bylo

Reagovat
mistr129

Reagovat
chytrejkluk

to jo, ale je hloupej jak hovno

Reagovat
Han střelil první

Pro chytráka každý hloupý.

Reagovat
fantomas

Jako člověk nebo jako fotbalista? To druhý fakt ne

Reagovat
chytrejkluk

člověk

Reagovat
mario23
Reagovat
mistr129

Zelinka dneska celkově píská hůř než Jihlava hraje, a to už je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL.

Komentátoři tam chytračej když to měli z opakovanýho záběr, ještě zpomaleně. Když se Slávista dokutálel až do malýho vápna skoro. Být neměla, ale rozhodčího bych z ničeho nevinil.

Reagovat
mario23

Ale ten pomezní to podle mě vidět mohl. Není tam přece jen 1 rozhodčí.

Reagovat
Coutinho10

hezkej tiket , ale Plzni si to asi prekombinoval

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkora výborny

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně !!! Sice Jaro začíná až 4.3. v 17:00 ale je fajn vidět první vlaštovku

Reagovat
meno

A nebo spíš Sýkorku

Reagovat
Marv

Vlášek a Hyský ve studiu to je paráda, když člověk ví, že nebudou ten zápas komentovat oni dva

Reagovat
Bosko

No Štěpán to vylepšil Na ČT snad není nikdo, kdo by se dal poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

v ct neni nikdo lepsi ani naznakem, nez tito dva

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Hyský je na každej zápas perfektně připravenej a ví, o čem mluví. Vlášek je retard.

Reagovat
didosh

Naprostý souhlas....Hyský je dobrý ale Vlasta co chlasta je diliňák.....

Reagovat
Miguel19

Rezek hraje CM?

Reagovat
Bosko

To odpočítávání v Plzni

A rozhodčí to dobře potrolil. Plzeňáci odpočítali a on ještě zkušeně počkal

Reagovat
didosh

Reagovat
Kaspar

Kukec v pribrami ?

Reagovat
didosh

14000 lidí na Slavii?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo bude solidní. Slávie 14K, Plzeň bude mít taky asi přes 9, zítra na Spartě cca 13K...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PlackaSKS

Pokud nastoupí konate, tak sparta bude mít na další zápasy prázdno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

famozni to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Limba tři šajtle za tři minuty

Reagovat
Kang & Kodos

Turyna dal gól proti Žilině.

Reagovat
San Iker

Žilina ani nevystřelila na bránu

Reagovat
Han střelil první

Nechápu. Vždyť Senica má nějaké problémy, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka v základu

Reagovat
ratusek

Pěknej fík. Ale předtímtam zajebal jasnou šanci. Jinak Senica poskládala tým po cestě a Žilina i přesto hrála špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ani mi nepovídej. Já se na to zkoušel koukat, ale ten fotbal byl naprosto strašnej. Fakt katastrofa. Jako bych se díval na dva divizní týmy...

http://goo.gl/YQtEfx

Reagovat
Kang & Kodos

Já zkoušel koukat na Senici jednou na podzim, ale byla tam taková tma, že nešlo poznat, kdo je kdo.

Reagovat
Han střelil první

Tak Ivanschitz to zahrál jak pán, ale Štěpán má jasno, že se na něj píská.

Reagovat
Kaspar

Tak Stepan urcite nevi jaky skoly studoval tak ma na nej pifku, tak mu to dava sezrat

Reagovat
monty25

Ivanschitz

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

To se ještě dělají noťasy bez numerické klávesnice?

Reagovat
meno

Starší model

Reagovat
HorajzmAmmann

jakej noťas?

Reagovat
db18

To HPčko.

Reagovat
db18

jablko

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanschitz

Reagovat
PavlíčeQ

Ten hate Štěpána na Ivanschitze

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

hejtují ho až moc, vždyť je to jeho první ostrý zápas proboha

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný kretén. Už mě sere více než kdysi Čapek. Ten byl prostě jen že starého železa.. Ale ty neskutečně pokusy o vtípky od Stepana jsou otřesné. To fakt radši PISKNITOman.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totální odpad. Nejde ani tak o to, že si na někoho zasedne, ale těch jeho chyb během přímých přenosů nebo i sestřihů. Prostě amatér.

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fantomas

No to sorry, ale cokoliv spis nez Vlasek

Reagovat
db18

Ten by včera měl jeden svůj "Ty bláho, Kukec!" moment, jinak snad nic.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. A řeknu ti jeden prostý důvod. Vlásek je klaun ale on se snaží a prostě občas t popisuje takovým klaunskym způsobem. Štěpán je prostě debil, který chce být vtipný a snaží se asi napodobit Bosáka. Ale to je fakt skoro každá věta jeden pokus o vtip.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Znalec

Reagovat
Kang & Kodos

Ivanschitz zatim špatnej. Aby ještě dneska nepřišel o žabky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nestíhá rychlost naší ligy, než vystřelí, tak se Štěpán vrátí 3x z nákupu

Reagovat
Han střelil první

Ani ne hej... Naopak se mi líbí, že radši zpomalí hru a přihraje balón než aby to zbytečně před šestnáctkou napral do prvního obránce stojícího před ním.

Reagovat
chytrejkluk

na to, že to je jeho první "vostrej" zápas, tak to tak hrozné není mě spíš sere výkon, který podává trio Kovařík, Hořava a Hrošovský....

Reagovat
Han střelil první

Kovařík je dobrý.

Reagovat
chytrejkluk

jako měl svoje momenty, ale nic z toho nebylo....na můj vkus hraje strašně nevyrovnaně

Reagovat
smazaný uživatel

To je hvězda panečku, 2 góly už zajebal

Reagovat
Han střelil první

Kde byl ten druhý gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ta prázdná brána byl čistý gól a pak když se dostal do krásné pozice na střelu, ale balon se mu zamotal pod nohy a on se prokličkoval až někde k rohovému praporu.

Reagovat
Han střelil první

Běžel vedle něho obránce a stopro by mu dal do střely nohu nehledě na to, že by v cestě střely stal ještě jeden hráč. Ok, mohl to zpracovat lépe, ale to je jediná věc, kterou bych mu vytknul. Po takových sražených balónech pak jsou nebezpečné protiútoky, což je sice v případě Příbrami tuto sezónu fantasmagorie, ale to je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť u toho jeho "běhu" bylo jasné vidět jaké problémy má s vedením míče, zaručeně nechtěl udělat to co nakonec udělal, ale ty nohy se mu pletly no

Reagovat
smazaný uživatel

A třetí jak dostal míč na středu a zkazil přihrávku. Kdyby s ním prošel celý hřiště a narval to do šibenice,tak je taky gól

Reagovat
chytrejkluk

tak pan "komentátor" Štěpán dnes potvrzuje, že je jedním z nejhloupějších komentátorů v ČT a to je co říct!! Totálně jsem nepochopil výrok "hřiště je zdupadé pouze na levé straně a i přesto hraje Viktorka pouze 0:0" a ten hate na Ivantschitze?? ho platí Jarda nebo Křéťa?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsi tohle nepochopil, tak to nebudeš chytrý kluk.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel levou polovinu hřiště z pohledu TV diváka.

Reagovat
chytrejkluk

mě šlo o smysl toho výroku.....to je jako pravidlo, že když je hřiště zdupadné jenom na levé straně, tak to automaticky znamená, že domácí musí vést/prohrávat nebo že musí padat spousta gólů???

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale usuzoval bych, že tím "hřiště je zdupané jen na levé straně" chtěl říct, že se hraje jen na jedné straně (jeden z týmů má naprostou převahu). Potom ta druhá část, tedy že i přesto nepadl gól, docela smysl dává.

Reagovat
chytrejkluk

jenže on mysle levou stranu, jako fakt levou stranu, kde hrál Kovařík a Limberský

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Já jsem při chystání večeře zaslechl, že chválil Plzeň za útoky po pravé straně přes Petrželu, protože Kukec a ještě někdo nejsou nejrychlejší. Možná to vlevo zdupali při rozcvičce.

Reagovat
ZB 07

břevno

Reagovat
monty25

Ivanschitz už mohl mít hattrick...

Reagovat
monty25

Sotva jsem to odeslal, tak to řekl i Štěpán...

Reagovat
smazaný uživatel

Dudl na hostování do Senice.

Reagovat
Greny

To musi byt nadsenej

Reagovat
Greny

Neprijde mi ze Ivanschitz hraje tak blbe jak Stepan říká

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, 2x se mu vysmál a vy se tu z toho můžete posrat. Přicházel tu jako hvězda a hráč známý i ve světě tak se od něj čeká prostě hodně no. Nevím proč se to tady tolik řeší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Protože pokud Ivanschitz neojel Štěpánovi ženu, tak to docela přehání ten hejt

Reagovat
Greny

Podle me slusnej vykon na to ze ma 2-3 tydny manko proti ostatnim

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

No přijde mi docela ujetý vyzdvyhovat jeho 100 zápasů v BL. Vždyť to má i takovej Krmaš a takovýhle haló z toho nebylo, když se vracel.

Reagovat
Han střelil první

To bych tam musel běhat já s Ivanschitzovým dresem, aby byla pravda, co Štěpán říká.

Reagovat
Han střelil první

Teda krom toho, že já umím jenom na triangl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Rezek teda hrozne pridava pri kazdym padu

Reagovat
HorajzmAmmann

Řezníku to jsi mohl nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek vypada v tom stredu hriste jak Cambiasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
TrueCommunist

Koukat se na Kozáčika, jak hraje nohama to je vážně sranda, si vždycky tak 5x šlápne na hrábě

Reagovat
lampas

Doufám že si Starka pohlídal, aby se proti němu nepískala tradiční plzenská penalta Zatím to vypadá slibně

Reagovat
smazaný uživatel

co to ten Štěpán mele, Ivanschitz měl asi padesát šancí a prý první rána v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

*zajebala asi 50 šanci

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevyskočil ten zmrd ještě dřív než se ho někdo dotknul?

Reagovat
Han střelil první

Jo, letěl dobrou šipku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilík

Reagovat
smazaný uživatel

a kam zmizel Němec? druhý poločas jsem ho snad neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už se probudil

Reagovat
Pony Slaystation

Brankar

Reagovat
monty25

Krmenčík ve Fanlize

Reagovat
Miguel19

Pěkně praporkář. Offside ani náhodou..

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
TrueCommunist

úplně jasnej

Reagovat
Miguel19

Však tam ten obránce nechal nohu

Reagovat
TrueCommunist

ale stejně to offside byl

Reagovat
Miguel19

Nebyl. Znova ukazovali.

Reagovat
TrueCommunist

Byl tělem před ním, to je offside

Reagovat
Miguel19

Si měl říct, že nevíš co je offside.

Reagovat
TrueCommunist

vždyť byl jasně před ním, to že štepán řekne, že to offside nebyl, tak to neznamená, že to offside nebyl

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže nevíš co je offside

Reagovat
discarda

rozhodující je torzo, nikoliv noha nebo ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Prosím?

Reagovat
discarda

je to tak no, bohužel pro tebe

Reagovat
HorajzmAmmann

docela trapnej troll

Reagovat
discarda

tak jinak

dříve byl důležitý trup hlava nebo nohy (ruce nikoliv) podle nového výkladu je nejdůležtější trup, pokud máš nšjaké námitky směřuj je na FAČR, konkrétně na pana Mlsnu, to je zodpovědná osoba za školení rozhodčích a jeho prostřednictvím jsem byl do této problematiky zasvěcen.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Expert na pravidla je ve FAČRu Kureš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Rozhoduje se podle těla, nezáleží, kde má hráč nohu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, příště řeknu mámě, ať do tý buchty dá míň tý trávy

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ještě pořád nevíš co je to offside

Reagovat
TrueCommunist

mě nepřesvědčíš za mě jasnej offside, prostě tělem byl před ním

Reagovat
TrueCommunist

a to jsem narozdíl od tebe zaujatej fanoušek

Reagovat
TrueCommunist

* samozřejmě nezaujatej

Reagovat
Kang & Kodos

Koho? Křídel Sovětů?

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky nepřesvědčíš že nevíš co je to offside

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš věřit všemu co Štěpán plácne

Reagovat
HorajzmAmmann

ty nemáš o2 viď?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
lampas

Pozitivum dnešního zápasu je to, že Plzeň bude na jaře hodně mizerná. Oproti Slavii neskutečně průměrný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno.

Reagovat
lampas

Rozhodně přeji o 100% víc titul Slavii.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že Plzeň vyhraje i když hraje totální sračku. Plzeň byla i v loni na jaře mizerná a všichni víme jak to dopadlo.

Reagovat
TrueCommunist

Jak jinak že jo

Reagovat
ZB 07

Co to bylo za gól jako?

Reagovat
HorajzmAmmann

docela nespravedlivej gol. Však tam stáli 4 hráči Plzně samotný proti brankářovi

Reagovat
smazaný uživatel

počítal bych to jen jako 0,25 gólu

Reagovat
Coutinho10

tam na nej uplne zapomneli

Reagovat
ratusek

Nechutný. Tradičně od prvního zápasu

Reagovat
Han střelil první

To je příbramská mašinerie!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo Plznička jede klasiku, rozhodčí pomáha i proti tragický Přibrami to je trapas

Reagovat
PlackaSKS

nemůžeš už přestat nebo si aspon změnit oblíbený kluby?

Reagovat
smazaný uživatel

přestat s čim demente? nezajimáš mě nepiš mi

Reagovat
PlackaSKS

přesně s timhle...

Reagovat
smazaný uživatel

co je ti po mně? jestli se ti nelibi moje komentaře tak si zlom kost a plivni do rány a nepiš mi hovna typu že dělam ostudu slavii atd tim že pišu na diskuznim foru to co se davno ví kys diky

Reagovat
PlackaSKS

jenže ty bys svym chováním dementa dělal ostudu komukoli a je jedno jestli na diskuznim foru nebo kdekoli jinde... nepíšeš to co se dávno ví, prostě píšeš jen sračky na úrovni desetiletýho zapšklýho spratka se špatnou výchovou. ale ok, reagovat na tebe dál nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali gol z ofsajdu, často jim rozhodčí pomohl což neni žadné tajemstvá a tak jsem napsal že jim klasicky pomohl, takže si nemyslim že jsem napsal nic špatnýho, udělej pro mě něco, kys

Reagovat
martin1

z ofsajdu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus použít oči

Reagovat
Pony Slaystation

Nojo klasicky komentar k zapasu Viktorky, to je trapas

Reagovat
Greny

A co reknes ted?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Ofsajd nebyl noha tam jasne byla, pomezni ma dobrý oko. Jo a prece hranicni se majina poustet

Reagovat
Greny

Tak nema

Reagovat
Kang & Kodos

Příbram ale hraje dobře. Jestli takhle zahrajou i v důležitejch zápasech, tak by záchranu ještě dát mohli.

Reagovat
monty25

A víš, co by to znamenalo?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš souhlasit, ale facepalm je absolutně mimo.

Reagovat
ZB 07

Tak teda Ale opravdu nechápu, jak jim někdo může přát záchranu.

Reagovat
Greny

Co chces od Spartana, tam jsou stejne praktiky jak v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Euphael

Reagovat
HorajzmAmmann

a nebo Plzeň hraje blbě

Reagovat
Kang & Kodos

Obojí.

Reagovat
db18

Od každého trochu, nicméně Chalus hrál fakt dobře a zlikvidoval několik nadějných centrů od Kovaříka/Limberského... a v pár případech tak zabránil gólu + i Jiránek hrál dost slušně...

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo

Reagovat
Uwe háže buly

toho Chaluše by jsme mohli rovnou koupit, při nejmenším na něm neproděláme.

Reagovat
Pony Slaystation

Zatim ma Pribram ten offside system paradni

Reagovat
Pony Slaystation

Zatim dobrej vykon od Kopiceho

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měla mít Příbram jasný roh a rozhodčí byl před tou situací necelé 2 metry, to je zarážející jak si tohoto nemohl všimnout

Reagovat
meno

Reagovat
didosh

Měla někdy Příbram stovkové výjezdy?Pamatuju ze kdysi tam chodilo hodně lidí.Zajímalo by mě hlavně když hrávali poháry....

Reagovat
didosh

Všichni víte picu?

Reagovat
Greny

Tak dnesek za nama, a ted jen doufam, ze Pozar a Holoubek budou mit koule nasadit Konateho

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že je to vysoce nepravděpodobné, ale dnes bych opravdu rád viděl sestavu bez Váchy a s Bogdanem. Šural by si dnes taky mohl kopnout.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kang & Kodos

Ve čtvrtek ráno jsem se těšil víc, co si budeme povídat...Žehlení průserů nám docela jde, tak snad to dneska bude v klidu. Jsem zvědavej, jestli Holoubek nechá sedět "neadaptovanýho" Bogdana, aby mohl hrát plně adaptovanej Kadlec. A samozřejmě se těšim na třetí šanci, protože tu si zaslouží každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já strašně doufám že toho Konateho dostanete do základní sestavy. To si pak ten fotbal i pustím.

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

To slovní spojení ,,třetí šance" je fakt vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska nastoupí Konaté a ukáže nám, jakej je to skvělej fotbalista. Snad na něj ty negramotný opice nebudou pískat nebo bučet..

Reagovat
Pyroman

neboj, bude dělený pokřik s protilehlou Timy - Konate, prokládaný chorály Konate je šampion, Jen jednoho Timyho já znám a Dej Timy gól

Reagovat
smazaný uživatel

To bych byl rád. Ale jestli na něj budou bučet, tak bude hodně smutnej teda.. To si nikdo nezaslouží..

Reagovat
Pyroman

Plus ještě choreo "Stejně jsme postoupit nechtěli", aby měl tu podporu i vizuálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Já bych volil spíš nějaký obrázek, psaný text by nemusel pochopit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do kotle nechodim, nazvat me muzes ruzne, ale rasistkou nebo nackem ani nahodou a presto na nej hucet budu (piskat neumim), problem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, i když já začnu hucet jen v případě, pokud se začne tleskat. Do té doby mi bude ukradený.

Reagovat
smazaný uživatel

*rasistou

Reagovat
PlackaSKS

přitom já si tě vždy představoval jako dvoumetrovýho a vyholenýho ... to bych na ten pokr byl bejval snad i šel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vubec.. 190 cm mam, ale na hlave vlasu pomerne dost do kotle sem chodil driv, ale uz me ten velkej fanatismus presel a s nasema pravicakama sem mel problemy vzdy

Reagovat
PlackaSKS

190cm/90kg všechno svaly? abych se trefil aspoň trošku moje chození do kotle skončilo když v boleslavi začali dva týpci přede mnou hajlovat a všichni jim ještě fandili, protože patřili mezi naše "lepší"...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, fakt nemam samy svaly ja uz na to taky nemel.. poslouchat furt ty kokoty tam.. a resit s nima furt dokola ty stejny picoviny.. ale hlavni problem pro me byla ta vzrustajici strasna fizlovska buzerace.. zlaty stary casy, kdy si clovek moch delat oproti dnesku skoro co chtel

Reagovat
ondrasch77

za druhou polovinu příspěvku Jinak tady rozjíždíte slušnou seznamku...

Reagovat
PlackaSKS

závist, co?

Reagovat
ondrasch77

Jak jinak

Reagovat
PlackaSKS

přidej se, pošli fotku a nekoho najdem v jablonci

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PlackaSKS

mně víc vadili lidi v kotli než fízlové no... takže když chodim tak prostě na východ. poláci v kuklách, kluci o deset let mladší v kanadách co hajlujou... prostě nic z toho moc nemusim. a na když se sundavaj trika, tak mam lepší výhled na holky

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby to byla jenom bezna buzerace, tak by se to dalo prejit, ale ted uz tam sou v podstate profesionalni provakateri z rad PCR a tajny v civilu.. navic te sou schopny zadrzet fakt za totalni hovadiny.. ja sem byl zvyklej pomerne v klidu zapalit svetlici a ted by mi za to snad hrozil kriminal.. pritom to k fotbalu patri, coz vsichni vi, ale stejne to nechaji byt tak jak to je a budou dal pokutovat fanousky i kluby

Reagovat
PlackaSKS

k fotbalu to patří a proti světlicím nic nemam. za dýmovnice bych je klidně bral, ty mě serou.. divim se, že tam provokatéři přežijou

Reagovat
smazaný uživatel

no tak benga uz maj ted i kamery ze jo.. zkouset na ne neco fakt nema cenu

Reagovat
PlackaSKS

pravda...

Reagovat
Uwe háže buly

už jste s tim trapný

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Teda už jsem slyšel různý zrůdnosti ohledně vyslovování přímení českejch hráčů. Ale ten Angličan, kterej dneska vyslovuje Krejčího jako "Gretzky", ten je nejdál.

Reagovat
es tut mir leid

Myslíte, že když dnes budu okolo 16:00 na Letný, seženu ještě 2 lístky vedle sebe? Koukám na stránky Sparty, ale tam už to asi v den zápasu nejde rezervovat online

Reagovat
Pyroman

V pohodě, pokud nechceš vyloženě někam doprostřed protilehlé.

Reagovat
es tut mir leid

Reagovat
smazaný uživatel

Seženeš, za bránu určitě

Reagovat
es tut mir leid

super, to mi stačí dík

Reagovat
Hokaido

Konaté OT: Já fakt nechápu, čím si ty lidi tak získal. Vždyť po tom fiasku v Rostově, kdy to prostě totálně zkurvil, se jeho „fanklub“ snad ještě rozšířil.

A kecy, že byl až do vyloučení nejlepší na hřišti? Však to byl úplně stejnej Konaté jako před rokem a půl. Jo, kouká se na něj dobře, ale jakmile dojde na finální nebo předfinální fázi, tak to prostě v 90 % případů zkurví.

A to se najdou ještě tací, a není jich málo, kteří jsou schopni spekulovat o jeho vyloučení. Že prý první karta nebyla nutná a za ten druhý zákrok by pak klidně stačia žlutá. WTF? To jsou lidi fakt takoví kreténi?

Jestli ho budeme dál stavět, tak jsme prostě klesli na úplný dno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhej zakrok byl na kriminal

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ještě dodám pár věcí:

1) Omlouvat jeho vyloučení na přemotivovanost je taky absolutně trapné.

2) Našli se i tací, kteří jeho vyloučení svedli na kotel, což je absolutní dno.

3) Konate nikdy nebyl a nebude klíčový hráč, natož nejlepší, tudíž nechápu, kde se vzalo tolik jeho příznivců, Spartě nikdy nepomohl k žádnému úspěchu.

4) Pokud má být Konate našim klíčovým hráčem, tak máme kádr hodně špatný a průměrný.

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutny, ale proste hodne lidi vidi jenom to, ze se mu obcas povede pekna klicka, zbytek je nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

To už je platnější Šural, který sice nevyniká v rychlosti a driblinku, na druhou stranu aspoň dokáže střílet góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Nejčastější argument těchto pitomců bývá ten, že umí jako jeden z mála 1 na 1. Že u něj ta akce ve většině případu skončí, je evidentně úplně šumák.

Reagovat
Kang & Kodos

Koncovej hráč pičo

Reagovat
Rarášek

1) A proč myslíš, že lítal celejch třicet minut, snažil se, bojoval? A vyhazovat ho kvůli jedný červený není trapný?

2) Samozřejmě, že to není vina jen kotle, ale nemůžeš popřít podíl na situaci.

3) Nemusí být klíčový, stejně jako si to myslí trenérský tým, stačí když bude platným hráčem týmu a to v klidu může být.

4) viz 3)

Reagovat
smazaný uživatel

1) Hráč může být namotivovaný jak chce, ale zodpovídá za to, co provede. Konate udělal brutální faul, pro který není omluva. Já ho vyhazuju od doby, co přestal chodit na tréninky, ta červená v tom nehraje roli. Spíš se jen potvrdilo, jak zbytečný hráč to je.

2) No můžu, protože sám Konate říkal, jak bude miset vše odčinit na hřišti a s negativními reakcemi počítat prostě musel a měl dost času se na to připravit.

3) Podle mě být platný nemůže, protože nikdy nebyl, ale věc názoru. Spíš mi přijde vtipné, že většina jeho podporovatelů o něm píše jako nejlepším hráči nebo aspoň jedním z nejlepších, což je prostě nesmysl.

Reagovat
Rarášek

1) Ano, udělal faul, dostal červenou, příjde o odvětu. Nebudu ho vyhazovat kvůli tomu, ne? Jestli ho vyhazuješ už dýl, tak do toho tu červenou necpi, úplně irelevantní.

2) Ano, říkal, že to musí odčinit, právě protože po něm kotel jde. Chceš mi říct, že na tom nenese kotel podíl, jo? Kdyby .. Kdyby kotel držel hubu a smířil se s tím, že ho klub, kabina, i fanoušci přijali, tak by bylo všechno úplně v pohodě. Ne, kotel si vyřvává, hučí, píská.

3) O tomhle asi nemá smysl diskutovat, žejo. Jsem rád, že máme rozumný trenéry, a ne vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych do toho neměl cpát červenou? Konate dostal druhou šanci, jasně všichni psali, že na něj budou náročnější než na ostatní a výsledek je, že Konate je jeden z hlavních viníků vyřazení. Kabina ho nepřijala, vím to moc dobře, ví to i dost dalších lidí, že věříš pseudo videím na YouTube Sparty je bohužel tvůj problém. Fanoušci ho taky nepřijali ( přijala ho pouze část ), takže asi tak. Už to nechci řešit, nemá to smysl.

Reagovat
Rarášek

Vím to moc dobře .. OK

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte nebud naivni.. ja zadny inside info z kabiny nemam, ale staci se podivat na ksichty a volbu slov Dockala nebo Lafaty, kdyz rikali, ze ho kabina bere zpatky mezi sebe.. to sou jenom kecy pro lidi jako si ty

Reagovat
Rarášek

Tohle ale přece vůbec není o nějákých videích jenom.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave..

Reagovat
smazaný uživatel

Směj se jak chceš, narozdil od tebe jsem několikrát dokázal, že určitě info z klubu mám. Ví to tu i pár uživatelů, netrefil jsem se jen s koncem Ščasného. Ale těžko vysvětlovat někomu, pro koho je Matějovský český Pirlo a Konate asi nejlepší křídlo na světě.

Reagovat
Rarášek

Nic mi nevysvětluj, od tebe to nemá vůbec smysl. Ne někoho, kdo hučí a píská na vlastní hráče a tím "dokazuje" svojí podporu klubu, krása.

O informacících z klubu si říkej co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, ještě jsme nezahučel a nezapiskal ani jednou, ale pokus dobrej.

Reagovat
Rarášek

Mně stačí tvoje radikální názory. Udělám vám radost, s tebou a Hokaidem už se bavit nehodlám, čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ta podrážděnost ze mě srší přímo.

Reagovat
smazaný uživatel

Radikální názory? přijdou mi naprosto adekvátní. Konaté si za ten hejt může sám. Vám (Konatému fanclubu) vážně nevadí, že za vás má pořád nastupovat hráč, který při nejbližší příležitosti chtěl z klubu zdrhnout a jakmile mu to, kvůli platné smlouvě nebylo povoleno, začal trucovat a v době, kdy byl tým zdecimován zraněními, ho uvrtal do ještě mnohem větších problémů?

Reagovat
smazaný uživatel

a vis vubec co hralo roli ze chtel pryc?

Reagovat
Puskas

Nechtěl 18 na dresu, připadalo mu to jak iniciály A. H.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

na to Konate nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry gulbisi ale v tomhle si vul. presilovka ve fotbale neni jak hokej kdy gol doslova visi ve vzduchu. kolikrat i tym s vyloucenym hracem dokaze vyhrat. kdyz vemu v uvahu standartni zapasy napric evropou tak tym s redkou dostane vecinou gol maximalne dva. navic myslim ze rostovu by to bylo uplne jedno. katovali by vas tak jak tak takze svadet vinu na konateho mi neprijde idealni. co se tyka druhy sance tak krome vylouceni nehral spatne ne? dal bych mu akorat pokutu a pohovor s psychologem nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nejsi zajímavej.

Reagovat
Rarášek

Tak jestli vás zajímá tohle, tak ok. Já budu radši, když bude klub jako celek fungovat a kotel nebude proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně budu zase radši, když bude klub jako celek fungovat a nebudou v něm hrát hráči, kteří jsou proti samotnému klubu. Nebo si snad myslíš, že by při první nabídce nevzal nohy na ramena a neutekl co nejdál?

Reagovat
Rarášek

Klub jako celek funguje. S vyjímkou kotle

Reagovat
smazaný uživatel

*klub jako celek funguje. S výjimkou Konatého a jeho skupinky fans

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj trolling už je fakt ubohej, nejdřív Matějovský, teď Konaté

Reagovat
Rarášek

Jop, to mě moc mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc OT?

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej až příjde Rarášek.

Reagovat
rufus

Tím výkonem v Rostově si celou situaci hodně pokazil.

A nemám dojem, že by po tom zápase přibylo jeho příznivců. Spíš naopak.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ok, spíš je to jako u Zemana nebo Babiše. Je jedno, jakou blbost udělají, jejich zastánce to ještě spíš stmeli, než aby na ně názor otočili.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ho zastával. Myslím, že to v noze prostě má a z jeho chování, když chtěl přestoupit si hlavu nedělám, podle mě přišel zaslouženej trest a mělo se jet na novo. Jenže ten kluk to prostě nemá v hlavě v pořádku a jeho nasazení je pro Spartu kontraproduktivní. Proto bych po Rostovu rád, aby odešel.

Reagovat
rufus

Přesně, zastával jsem se ho taky, ale po tom Rostovu to vlastně nemá cenu. Pro všechny bude lepší, kdyby odešel. V klubu pak bude aspoň větší klid.

Ale pokud by mě zůstat, snad se na něj hučet nebude. Ať si lidi pískají, to pochopím. Ale hučet na něj jako na opici, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
smazaný uživatel

Však se podívej na sparťanskej facebook, kde se ho lidi zastávají v poměru 10:1.

Reagovat
rufus

Diskuze na fb.. Ne, tím fakt čas ztrácet nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasný, chápu tě. Na druhou stranu moc relevantnějších zdrojů v tak krátkém časovým období prostě nenajdeš.

Reagovat
exse

Počkat, počkat, počkat. Chápu to teda správně, že pokud hráč udělá z přemotivovanosti hloupej faul a dostane redku, tak si zaslouží vyhodit z klubu?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

U něj? Ano. Nemel žádný prostor pro chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud už měl jeden gigantickej průser, tak proč ne? Nebo ty taky v práci děláš botu za botou, a pak se to snažíš takhle omlouvat?

Reagovat
exse

Problém je, že to co udělal teď je uplný opak toho prvního. Pokud mu někdo předtím vyčítal, že chtěl odejít a nebojovat za Spartu, tak mu teď prostě nemůže vyčítat, že chtěl bojovat až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Málem někomu zlomit nohu přeci není ukázka bojovnosti, ale naopak ukázka totálního diletantství a debilismu. Navíc, když už máš jednu žlutou a odehráno je teprve 30 minut.

Reagovat
exse

A takže ho chceš vyhodit za to že je diletant a debil? To by nám těch fotbalistů moc nezbylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal dva velký prohřešky. Šanci odčinit to dostal a jednoduše ji zahodil. Kolik těch šancí má ještě dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi jsou prostě kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

vetsina lidi sou debilove, to sem zjistil uz davno

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

©homeles8

Reagovat
Blasphemer

Podle toho, co jsem slyšel, tak Konaté moc chytrej není. Prostě typickej kluk z Afriky, co umí akorát kopnout do míče a dělal nejspíš jenom to, co mu řekl agent. Tím to nějak nezlehčuju, je to dospělej člověk a měl by znát důsledky svých činů.

Kdyby hrál za "můj" klub, tak bych byl na něj hodně nasranej, ale nejspíš bych mu tu druhou šanci dal, aby to na hřišti odčinil. Konaté druhou šanci dostal a dopadlo to tak, že zkurvil postup. Pokud oslabí mužstvo v takový fázi zápasu jako on, tak jde výsledek prostě na jeho triko. Jako fanoušek bych byl víc než nasranej a další šanci si z mýho pohledu nezaslouží.

Vážně se divím, že se ve sparťanským táboře najde ještě někdo, kdo by mu dával další šance. Klubu uškodil víc než dost, jestli ještě někdy nastoupí a v létě nepůjde pryč, tak je to výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tesat

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně jsem nebyl nadsenej už z toho,že dostal druhou šanci..Nicméně řekl jsem si ok,nebudu na něj piskat,hucet nebo podobne,dám mu šanci,ať ukáže jak moc je platnej..Po Rostovu jsem toho názoru,že není v zájmu Sparty,aby za ní ještě někdy nastoupil..Kabina ho zpět nepřijala,aspoň ne celá i kdyz musejí říkat něco jinyho,opět je zradil v důležitým zápase a dovedu si představit,že teď už ho mezi sebou nechce naprosta většina týmu,jeho přítomnost na hřišti by,teď už definitivně,vyvolala negativní atmosféru na tribunach,což teď nepotřebujeme..nicméně dnes to z tribun pocítí,ať na hřišti bude nebo nee,ale potom už očekávám klid,pokud samozřejmě nebude nacpanej zpět do sestavy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak samozřejmě část lidí v kotli si to bude užívat o to víc,že je černej a že se jim daří cíl vyhnat ze Sparty KFC,nicméně věřím a vím,že o tom to z 90% lidi,kteří ho nechtěj,není...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tak jaký zápas zvolíte? Karviná - Boleslav je asi atraktivnější, ale já se podívám na Hradec - Dukla. Jsem zvědavý hlavně na Duklu i z toho důvodu, že ve Fanlize mám všechny tři žolíky od nich (Olayinka, Mustedanagič, Podaný).

Reagovat
ZB 07

Karviná - Boleslav může podle sestav bejt hodně zajímavej zápas...

Reagovat
Greny

mě třeba prijde ta sestava Bolky hrozna : čekal jsem v zakladu Mareše, Nečase a i Keresteše, kazdopadne kam zmizel GolGol?

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska hraje za juniorku

Reagovat
ZB 07

Tak Keresteš tam zatím skoro nic neodehrál, to žádný překvapení není. Jinak Mareše mám i ve fanlize, snad pak nastoupí v průběhu zápasu.

Reagovat
Greny

no on v priprave prave Keresteš hral celkem casto a vubec ne spatne a Svědík chtel rychlejsi kraje , tak jsem cekal ze dostane sanci on misto Fleismana

Reagovat
ZB 07

Aha, tak to nevím, jejich přípravu jsem nesledoval. Ale co jsem tak viděl na podzim, Fleišman nevypadal zrovna jako slabej článek jejich sestavy...

Reagovat
Greny

a co my včera? jak to vypadalo dostal jsem se z prace dom pozde az na zacatek Plzně, mam ted celkem necekany fofry v praci .. tak jsem nevidel ani minutu a zatim ani sestrih zadnej

Reagovat
ZB 07

No v sestřihu toho taky moc neuvidíš Zápas skoro bez vyložených šancí, snažili jsme se držet balón, ale zase bylo moc ztrát, do útoku jsme nepředvedli vůbec nic a ten gól nám Teplice v podstatě darovaly. Ale domácí byli taky hrozně špatní, zasloužená remíza.

Jinak posun možná bude u Šurala, který nehrál špatně a Pavlík by mohl taky obranu trochu vylepšit...ale zase Kijanskas je pro změnu fakt marnej, takže defenziva bude asi pořád problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka teda slusne nestiha..

Reagovat
ZB 07

Karviná super

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

ten brazilec v obrane je dobre mimo

Reagovat
Greny

Ať mi nikdo nerika, že Hradec má puštěné vyhřívání už 14 dní v kuse, to by ten travnik vypadal trochu jinak

Reagovat
djwenca

GolGol byl na podzim skvělej, ale nějak tuším, že pod Svědíkem si nekopce, v přípravě toho moc neodehrál a dnes není ani na lavičce.....a podle mě je velká škoda že nehraje, protože má potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

na isportu už není možnost koupit si všechny zápasy jednoho týmu na půl sezóny?

Reagovat
HorajzmAmmann

naštěstí tohle budu řešit až za půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

díky to mi hodně pomohlo

Reagovat
Rarášek

Přikryla bych klidně vzal zpátky.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Znalec

to byl prokauč jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno.. musim rict, ze po EURO19 se mi libil hodne a dost sem mu veril, ale tech sanci u nas dostal strasne moc a nikdy to az na par vyjimek nebyla zadna slava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

ani náhodou, ten má snad ještě horší úspěšnost akcí, jak Konaté.

Reagovat
Rarášek

Ale je pěknej.

Reagovat
Uwe háže buly

Musí ti stačit Hovorka.

Reagovat
Znalec

To máme ale gólové hody v prvním jarním kole

Reagovat
smazaný uživatel

FDF jsou nadšeni..

Reagovat
KingMaster13

Tak teď jsem se probudil, následky toho když vás kámoš ukecá na pivo a pak vám těsně ujede vlak a musíte v Praze zůstat do 5 do rána Zápas se mi opravdu líbil. Útočný na obě strany, mělo to náboj. Naše akce jsem si fakt užíval, po těch letech hrůzy to je něco neskutečného. Škoda, Frydrych a Zmrhal zahráli fakt hodně dobře. Zklamal mě trochu Flo a Barák neměl moc svůj den. Sýkora svoje kvality ukázal, mnozí tu haní Luftnera ale myslím si že zahrál dobře. Bránit Rabioju nebo jak se ten černoch jmenoval bylo opravdu hodně těžké. Co se týká tutovek Jihlavy tak ta největší byla střela z dálky do tyče a pak jedna po chybě naší obrany. Za Jihlavu se mi dost líbil Filip Novotný, který ač to byl jeho debut tak si myslím, že zahrál dost slušně. Suma sumárum až na ty světla a ujetej vlak parádní večer.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat mi vysvetli proc nebydlis v praze?

Reagovat
monty25

Podaný

Reagovat
vrabejka

Super získáme 2 body na Bolku a EL bude zase blíž

Reagovat
vrabejka

Teda 3

Reagovat
Znalec

už sem myslel, že hostuješ v Karviný

Reagovat
vrabejka

Tak snad aspoň 2

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo třeba -1. To by ti asi ukončilo hostování.

Reagovat
Greny

Ten co komentuje Karvinou s Bolkou neni to ten hnup co komentoval Formule 1 ? Richter nebo jak se jmenuje?

Reagovat
smazaný uživatel

netusim kdo to je, ale jel si velky veci

Reagovat
smazaný uživatel

čau nevíte někdo kde je spart bohemians online zdarma bez registrace?

Reagovat
Greny

OT : Zeman uz uraduje , 3+ za polocas

Reagovat
monty25

Dukla dala dneska hustý góly...

Reagovat
Greny

Konáte v základu tak to se tesim jak fans zareaguji, kez by byl nakej pruser

Reagovat
smazaný uživatel

tesim se

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si otevřít popcorn.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pingla

Konatééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Dělaj si prdel?

Reagovat
ZB 07

Tak to se nedohraje dneska už se nemůžu dočkat

Reagovat
Greny

chtel jsem koukat na Kometu, ale toto si nemuzu nechat ujit

Reagovat
ZB 07

Konaté by si dneska měl najmout osobní ochranku, pokud chce ze hřiště odejít živej...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ZB 07

Btw. kolik ti ještě hraje hráčů?

Reagovat
PavlíčeQ

4

Reagovat
ZB 07

Mně taky...takže to už ani nemá cenu sledovat

Reagovat
PavlíčeQ

Si piš, vracim ti tu těsnou porážku z podzimu

Reagovat
ZB 07

Jako útěchu můžu brát to, že vysoká porážka ve fanlize nemrzí tak jako ta těsná...

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda jen, že stornovali to 1. kolo, to bych měl proti tobě 6 bodů a ne jen 3

Reagovat
ZB 07

To je fakt no...ale štve mě, že jsem tě mohl stáhnout tohle kolo jen na 5 bodů a místo toho mi boj o pomyslnou LM dost uteče...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dostane pořádnou sodu.

Btw. Co ten Bogdan? Neudělal nějakej průser? Kecy o nějaký nepřipravenosti fakt neberu, protože i v přípravě hrál docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že hraje Konaté, si nedovedu představit, jakej by musel udělat průser...

Reagovat
didosh

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Vojet Křetinskýmu starou

Reagovat
HorajzmAmmann

Na fb se Konateho dost brutálně zastávají To je sranda ta Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Na FB se bohužel vyjadrujou lidi,kteří dojdou na Letnou max na derby a Plzeň..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Většinou ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

a to je dobře, nebo špatně?

Reagovat
Coutinho10

cirkus Letna

Reagovat
Rarášek

Holoubeeek Zničíme je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dejte pak nekdo link na Spartu, tohle musim videt(slyset)

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Sparta , dnešní sestava je oproti naší včerejší elektrine daleko lepší

Reagovat
monty25

Chápu rozhořčení sparťanů, že hraje Konaté, ale jeho zařazení do sestavy se moc nedivím. Ve čtvrtek ho Sparta nebude moct použít, tak hraje dneska a dál se uvidí...

Reagovat
Greny

ve čvrtek je uplne jedno kdo nastoupi 5 golu nedaji

Reagovat
monty25

To jo, ale někdo nastoupit musí.

Reagovat
Greny

tak maji na soupisce pro EL kolem 25 junioru

Reagovat
meno

Když nastoupí Holzer, daj je.

Reagovat
djwenca

A Vatajelu za 35 miliónů opět na tribuně...... že by podobný osud jako Van Kessel?

Reagovat
monty25

No ale proč? Van Kessel neměl formu, ale Vatajelu zatím ještě nedostal žádnou šanci...

Reagovat
djwenca

taky nechápu, ale tipuju, že to bude to samé, jako Steinhöfer či Paixao, nedostane pořádnou šanci a v půlce sezóny odejde s tím, že zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak říkal, že se chce učit hlavně od hráčů jako je Rosický, tak co by dělal na hřišti

Reagovat
ratusek

Celkemvtipní začínají být ve Spartě

Reagovat
ZB 07

Vavruška + Rajnoch ve studiu...to je sestavička

Reagovat
monty25

Reagovat
Greny

+ doufam ze na stadionu nechybi pravidlovy expert Robert Henn

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

máš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale mám O2tv.

Reagovat
HorajzmAmmann

Super, já nevěděl, že to dávají na o2. Jinak jak jsi spokojen s o2?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám jen O2tv Air. Kde si společně s frankiemfcb můžeme pustit všechny tyhle fotbaly, plus je tam nova sport, eurosport apod. Každý měsíčně dáme 125 Kč a můžeme využívat jeden účet. Takže super.

Reagovat
Greny

nejlepsi scenar je : nejprve bitka fanoušku mezi sebou o to zda na Konatého piskat, bučet nebo mu tleskat, nasleduje cervena karta nebo vlastni gol a zakonceno prohrou Sparty

Reagovat
HorajzmAmmann

1. poločas hattrick, v 49. minutě redka a konečný stav 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

a po zápase si požár nebo holoubek půjdou sednout s kabinou, aby se zeptali co si o tom myslí a dozvíme se, že tomáš rosický si ze sezení na tribuně uhnal brutálního vlka, se kterým bude laborovat minimálně 3 měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Když jsme u toho, jeho pohyby a mimika je famozní. Nejlepší herec

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Je Nicholson

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

sou hardy a wahlberg.

Reagovat
ondrasch77

Wahlberg , snad Marky Mark

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem cet ze jako mladej rapoval ale nikdy sem se to nevodvazil pustit.

Reagovat
ondrasch77

chyba! hudba mého mládí..., tušil jsem, že tě to pobaví...

Reagovat
smazaný uživatel

coze? tohle poustel nakej "dj notebook" na jedny vesnicky diskarne a ja si celou dobu myslel ze nas trolli dj bobem. tak to je masakr.

https://www.youtube.com/watch?v=uSpR4ml8j44

hele jako nebudu ti tady poustet mc hammera run dmc atd. co znas ale tohle sem vobjevil vcera a neskutecne si to davaj. hlavne ten druhej nigga s tim ananasem na hlave.

https://www.youtube.com/watch?v=AnmDn5hR18A

Reagovat
ondrasch77

Fajn negři..., ale už jsem za posledních 30 let ušel docela pěknej kus cesty v muzice, dnes poslouchám spíš HC, HM, SM apod... Nicméně tohle se neohraje snad nikdy https://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE

Reagovat
smazaný uživatel

jo to znam. hele to hc je hardcore hm asi heavy metal ale co je sm? summer music?

Reagovat
ondrasch77

Dobrej SM - speed metal... Suymmer music Peter Andree?

Reagovat
ondrasch77

* summer...

Reagovat
smazaný uživatel

pocitam ze kytaristi v sm musej mit naky kovovy naprstky jak to rychle rezou. jinak ze "summer music" muzu jenom tohle...

https://www.youtube.com/watch?v=TmrOuC_AeZE#t=55s

Reagovat
ondrasch77

Sorry, ale za mě , co tohle https://www.youtube.com/watch?v=GkmePAcaJCU

Reagovat
smazaný uživatel

sice reznika nemusim ale tohle a ty jeho filmy sou dobry. tady mas na voplatku stary dobry ***** v raprockovym nadechu...

https://www.youtube.com/watch?v=BBMPql4AdvQ&index=7&list=PLUsuG2MT64-dYM3iiaDtr0ww_AdMdQctn

Reagovat
ondrasch77

Řezník má ty klipy úplně dokonalý... Co se týče Cypress Hill, nikdy jsem nebyl jejich pilným posluchačem, ale číst tvorby znám, z podobných vod bych vyzdvihnul Limp Bizquit, (zprofanovanej ) Linkin Park nebo Beastie Boys...

Reagovat
meno

Já si poslední dobou ujíždím na https://www.youtube.com/watch?v=9qoooUVu1cg

Jinak byl jsem na něm i live a jeden z nejlepších koncertů na kterých jsem byl.

Reagovat
ondrasch77

trošku psycho, ne? Ústřední melodie, která se line celým songem je podle mě vytěžená z filmu Tenkrát na západě...

Reagovat
meno

Je to boží K melodii: Nevím, je to dost možný, vzhledem k jeho dle mého nejlepší https://www.youtube.com/watch?v=1kEIoGZcRhg

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska uz neusnu...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Hm, tak všichni fanoušci v reportáži na O2 se ho zastávaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si nemohli dovolit tam mít slova jako černý zmrd nebo zasraný negr.

Reagovat
ZB 07

to asi ne, ale fakt se těším, až bude kotel bučet a zbytek tribun tleskat...

Reagovat
Greny

já treba byt na míste takovýho Dudla tak jsem brutalne nasranej , podzim kdy ma Sparta x zranenech hraju za áčko a v zime me veme flek nakej cernousek co trucoval , v prvnim zapase dostane redku a hraje dal, a Dudl ceka na to zda mu FIFA nebo UEFA schvali blby hostovani na Slovensku

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Znalec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
didosh

Proč hraje zároveň hokejová Sparta a fotbalová? Minule cosi tlapali že se zápasy vybírají i podle ryzika...A to teď nehrozí,když jelo několik tisíc fanoušků Brna na hokej?

Reagovat
Orlandiiik

ryzika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Odkaz někdo prosím

Reagovat
HalaMadrid_Flx

děkan

Reagovat
shitcool

Reagovat
Miguel19

Tak jak to vypadá? Bučí aspoň správně na Konatého, nebo si ho spletli s Costou?

Reagovat
shitcool

Nic extra

Reagovat
ratusek

Jo pískaj dost Konate bude muset dát každej zápas hattrick nebo 3 asistence

Reagovat
Uwe háže buly

Někdo nějakej koukatelnej stream?

Reagovat
shitcool

Je zajímavý, že to není nikde v HD, přestože to O2 v HD dává ...

Reagovat
shitcool

Sparta zatím pěkně tlačí, Bohemians 1905 budou na sestup letos ...

Reagovat
smazaný uživatel

Make Sparta Great Again

Reagovat
pepinho2

Komentátor se diví, že toho Čermák tuto sezónu moc neodehrál

Reagovat
Uwe háže buly

Tak co čekat od Radotinskýho, když fotbal vůbec nesleduje a nerozumí mu

Reagovat
pepinho2

Amatérismus v praxi

Reagovat
KingMaster13

To jsem čekal větší srandu tohle je nuda

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Počkej oni si teprve v kotli tahají sirky o to kdo vletí na hřiště si to s ním vyříkat

Reagovat
pingla

Jsi přímo na stadionu?

Reagovat
ZB 07

plno řečí a nic z toho

Reagovat
KingMaster13

Přesně dle těch řečí jsem čekal že to bude hate jak na Limberskýho

Reagovat
ratusek

Řvát na něj něco česky nemá smysl. Tak jen pískaj

Reagovat
pepinho2

On neumí česky, oni francouzsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

No nevím, řvou na něj: "Konaté, ty jsi hovado" a zbytek stadionu do toho píská...cirkus Letná

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být dobrý cirkus, když na něj každý druhý víkend chodí tolik lidí.

Reagovat
PavlíčeQ

Se to podle mě bude stupňovat

Reagovat
KingMaster13

To by musel dostat jedině zase redku nebo zavinit gol aby se něco stalo

Reagovat
chytrejkluk

škoda teď měla dát Bohemka gól, za ten údajnej ofsajd, co jim ve 12.minutě odpískali

Reagovat
Kaspar

jen tak mimochodem, jak po tom zapase se Steuou zacal Konate trucoval a odmital hrat za Spartu, tak tim vlastne porusil nalezitosti smlouvy a tim padem mu mohla Sparta smlouvu vypovedet a mit od nej pokoj ?

Reagovat
PlackaSKS

a přijít o peníze, který za něj můžeš dostat? to by snad udělal jen naprostej debil

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

a pro koho by to byla výhra ? jedine pro Konateho a Steunu

Reagovat
shitcool

Reagovat
Greny

Konaté

Reagovat
smazaný uživatel

konate skoda ze to rozhodci nevidel

Reagovat
Greny

kdyby to videl tak jako podle me jasna cervena

Reagovat
PlackaSKS

taky si myslim, ale z tak "kvalitního" přenosu co mam těžko říct..

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Coutinho10

pro ho nevynda

Reagovat
ratusek

Jo oni pískají na kotel. Kotel něco skanduje a zbytek píská na ně. To je komedie

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

vážně? Ty vole a nám říkají cirkus

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Ze začátku i když měl jen míč.tak přímo na něj. Ale postupem času kotel.něco skanduje o Konatem a zbytek lidí na ně píská ale je to slabý

Reagovat
HorajzmAmmann

Havel vypadá slušně, celá Bohemka zatím super výkon. Snad to bude pokračovat

Reagovat
Greny

Proč mu neda taky kartu? to je jako zakazany tomu Konatemu v lize kartu dat?

Reagovat
smazaný uživatel

co to ten cyp mele? proc by hracum Bohemky mely ve 30.(!!!)minute dochazet sily

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Konate už měl mít červenou

Reagovat
smazaný uživatel

ty vado, konaté si to tam dává jak Áda větvička....

Reagovat
Coutinho10

twl oni mu tu kartu fakt nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt kus debila. Zase třicátá minuta a zase mohl mít dvě žlutý...

Reagovat
PlackaSKS

když už, tak možná jednu rovnou červenou, to druhý na žlutou nebylo a to první.. kdo ví. mam mizernej přenos

Reagovat
monty25

Čermák

Reagovat
Greny

takže si to shrneme, Sparta misto toho aby hrala o 10 vede 1:0 a isport bude resit jeden roh Plzne zda byl nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

roh řešili už před zápasem Sparty, nevím jak to spolu souvisí

Reagovat
aither

Čermyyyyyyyy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Trefil to ale luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

připomnělo mi to Jamese Rodrigueze

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec to jako poustel?

Reagovat
KingMaster13

To by fakt neměl za žádných okolností, skvěle umístěný

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
partaS

Čermák konečně

Reagovat
ratusek

Ježiš at drží hubu. Borcům v prvním zápase docházejí síly po 30 minutách.

Reagovat
KingMaster13

Ta úroveň komentátorů je hrozná. Jedinej kdo se dá poslouchat je Bosák a Hyský

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Největší srandista je Vlašák

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší byl ten starej děda co furt komentoval Baník. Z něho jsem umíral vždycky

Reagovat
Greny

Daněk?

Reagovat
HorajzmAmmann

netuším jméno, ale myslím, že komentoval občas i Brno

Reagovat
Posledni Kovboj

Taborsky

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom nenormálního? Právě, že je to první zápas po přípravě.

Reagovat
Coutinho10

a zase neda kartu

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, kdo by to byl řekl...

Reagovat
KingMaster13

1:0 docela sedí. Sparta o něco lepší ale Bohemka nehraje špatně. Při troše štěstí dnes na Letný něco uhrát můžou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Koubek je marnej Halvně že má Sparta asi 5 gólmanů, to fakt žádnej z nich není lepší?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Novotný

Reagovat
smazaný uživatel

No co si budeme nalhávat, čekal jsem víc, třeba plachtu s obrázkem Konateho na kříži. A to pískání fanoušků na pokřik Konate ty jsi hovado je taky sranda.

Reagovat
chytrejkluk

Markovič

Reagovat
ZB 07

To je škodaaaa

Reagovat
OranžováKarkulka

to se musí dávat, achjo

Reagovat
HorajzmAmmann

tak Bohemce docházejí síly nebo Spartě?

Reagovat
chytrejkluk

Holek

Reagovat
HorajzmAmmann

Holek

Reagovat
smazaný uživatel

Holek

Reagovat
KingMaster13

Ten Holek je mamlas

Reagovat
ZB 07

Fakt by mě zajímalo, co by dělal kotel, kdyby dal Konaté gól

Reagovat
KingMaster13

Nic prostě by se neradovali a nevyvolávali ho

Reagovat
ZB 07

Že by se udrželi a neslavili gól? No nevím...

Reagovat
KingMaster13

Spíš by mě zajímalo kdyby šel kopat nějakou rozhodující penaltu, jestli by na něho pískali.

Reagovat
ZB 07

Tak to by si asi netrofnul

Reagovat
Greny

Toto nepochopim proc to rozhodci prerusuje a hrac Bohemky zakopava, jo kdyby tam Costa lezel od zacatku a potreboval osetrit ok, zakopnu to , ale proč to delat kdyz borec spadne za lajnu, vleze do hriste a tam si sedne

Reagovat
Greny

Jinak hokejove OT : ten Popperle je magor

Reagovat
shitcool

Co udělal?

Reagovat
Greny

Čermáka natlačili do brankoviste prepadl pres nej a jak lezel a Popperle se zvedal tak ho trefil koncem hokejky umyslne do obliceje 5+do konce

Reagovat
pepinho2

Juliiiiiš

Reagovat
pingla

Toto že není faul?

Reagovat
chytrejkluk

to nevíš, že se proti Spartě nepíská? šílený no...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

na jedne strane nic na druhe Havel zluta

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy měla naposledy Sparta horší stoperskou dvojici, než je Holek - Kadlec?

S tímhle vážně nemohou hrát o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný - Brabec E. ... a korunovali to Pamič s Hohenderem na beku

Reagovat
Tigerinho

proti Kodani Hoheneder - Hušek

Reagovat
shitcool

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne

Reagovat
Posledni Kovboj

ufff

Reagovat
Greny

nejlepsi obrance Sparty v druhe puli je ten pomezni

Reagovat
chytrejkluk

další rádoby ofsjad

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska se na spartě budou pískat už jen neoffside bohemky, aby pískli faul nebo dali kartu, to by museli mít bohemáci zlámaný asi obě nohy

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
Azazelo RD

chytrej kluk

Reagovat
salami

škoda, že každej brejk Bohemky řízne postranní

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty rozhodčí jsou síla. To se vracíme někam do devadesátek.

Reagovat
Aldeano

Proč návrat? Vždyť se nic nezměnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už dlouho to připískávání takový jako dneska.

Reagovat
Aldeano

A podle tebe bylo od 90. let období kdy se to nedělo?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neřekl, akorát v 90. letech to připískávání bylo nejvýraznější.

Reagovat
Rarášek

Mistr Ardeleanu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Konečně taky napadlo Daniela zainvestovat do rozhodčích, nejde přece abychom byli za tou lůzou z Plzně

Reagovat
Greny

Konate tam jde slapakem a jeste se zrani

Reagovat
shitcool

Reagovat
chytrejkluk

Konaté zase šlapák jako prase

Reagovat
pepinho2

"Teď jsou vepředu 3 rychlí hráči, je tam Šural.."

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

co to mele o těch hráčích z estonska???

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá, že si Konaté namazal hejtry na chleba

Reagovat
Greny

škoda, remiza by byla zaslouzena, tato Sparta na titul nema

Reagovat
Coutinho10

to je skodaaaa ty streoy

Reagovat
ZB 07

Bohemka druhej poločas mnohem lepší...

Reagovat
chytrejkluk

tak snad už si ti rozhodčí nezapískají....

Reagovat
smazaný uživatel

Zapískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Kangu, jsi v televizi

Reagovat
KingMaster13

Bohemka, pokud budou pokračovat tak třeba i na 6. místo by zaútočit mohli. Na poháry už to asi není leda by vyhráli Mol cup

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Po vápno super, ale strašně jim chybí nějaký solidní útočník... a Markovič se jim pravděpodobně nestane.

Reagovat
exse

Takhle slaboučká Sparta už dlouho nebyla. Dostat dardu v Rostově je jedna věc, ale nechat se takhle přehrávat Bohemkou doma?

Reagovat
ratusek

Škoda že se Liberec-Zlín kryje se zápasem Přerov-Prostějov. No aspon poločas uvidím, jak hraje nový Liberec

Reagovat
vanGomm

Liga výsledkově dopadla vlastně tak jak měla tj. žádné překvapení se nekonalo.Uvidime co přinesou další kola.Podle mého názoru se spíše nyní jednalo o vyjímku,protože to by pro sázkovky moc dobré nebylo

Reagovat
db18

Vatajelu dnes hrál jen za juniorku... za kterou nakonec chytal Vorel, takže Budinský už je zpátky ve Vlašimi?

Reagovat
djwenca

já za prvé nechápu, proč je Vatajelu v jiniorce, a proč vůbec Sparta tak odepsala Štěcha???

Reagovat
smazaný uživatel

to neni proto ze by ho trener degradoval ale chce aby mel zapasovou praxi. alvir uz si to taky strihnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně zvědav, kdo bude hrát za juniorku až se nám uzdraví všichni hráči. Už tak tam dnes hráli Holzer, Bogdan a Havelka. Až se uzdraví Mareček s Kadlecem, budou muset další 2 z kola ven + tu pořád máme Budínského a Rosického.

Reagovat
Kang & Kodos

"až se nám uzdraví všichni hráči"

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Stát se to může.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Možná jsem to jen přehlédl. Ale jak mohlo tohle http://www.livesport.cz/zapas/E1ioAxoC/#prehled-zapasu zapadnout?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík na lavičce...A to bych řekl, že patřil na podzim k nejlepším hráčům Liberce

Reagovat
Coutinho10

j taky sem ho cekal v zakladu

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Je po zranění, v přípravě odehrál snad jen jeden zápas v Tipsport lize.

Reagovat
Kang & Kodos

Zdravotník: David Kateřina

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavej na chváleného Fantiše, to je sympaťák, ale odehrál toho minimum. Zřejmě Beaguel ještě musí dotrénovat. Ale sestava jinak ok, i když se na to dívám, že klidně mohl v přípravě vyzkoušet Hnaníčka vedle Jugase, ten hrál stopera myslím docela slušně ve Znojmě a nevím, zda i v Příbrami. Forza Ševci

Reagovat
exse

Dúbravka - Coufal, Kúdela, Latka, Mikula - Bartl, Breite, Souček, Ekpai - Potočný, Voltr

Sestava strašidelná, žádná krása to nebude, ale snad to alespoň bude účelný.

Reagovat
ratusek

vážně nemáte na stoperovi nikoho lepšího než hlemýždě Latku?

Reagovat
KingMaster13

Ale jo maj tam tragéda Karafiáta, u něhož se počítá kolikrát namaže soupeři na gol

Reagovat
ratusek

Ale Latka zase nikoho nedoběhne, tak co je lepší

Reagovat
ondrasch77

Mají ještě Kouřila...

Reagovat
HorajzmAmmann

druhý nejlepší hrot ve Slovanu

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Posledni Kovboj

Ekpai da gol a osuka Drahomiru Juzovou

Reagovat
Kang & Kodos

Ošukat jí může, ale neumim si představit, že by dal gól.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

To je Feriho děvka.

Reagovat
ondrasch77

vo co jde?

Reagovat
Posledni Kovboj

V pripade Drahomiry? O nic, ta si toho ani nevsimne.

Reagovat
ondrasch77

Docela děcko, ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

vsak na tom ma postavenou karieru

Reagovat
ondrasch77

o.k., doposud jsem neznal... Tohle není můj šálek kávy...

Reagovat
ZB 07

Ta návštěva je docela děs...proč se to vlastně hraje až dneska?

Reagovat
vrabejka

Lol kurz 4 na Zlin, který hraje o EL proti Liberci, který bude rád za záchranu

My ty drogy neberem

Reagovat
PP

Je to první zápas po více než 2 měsících, loňské jaro měl Zelín příšerné... tak to vsaď a budeme všichni spokojení..

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle by měli pouštět na Guantanámu místo waterboardingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Traoré se nabízí, ale všichni jsou posraní a hrají to přes stopery a kraje. To je hrozná škoda, Traoré je schopný převzít míč, podržet jej a rozjet akci přes střed.

Reagovat
ZB 07

To je tak strašně nekvalitní fotbal. V sobotu Liberec musíme dát.

Reagovat
Kang & Kodos

Vaše obrana a jejich útok To bude epický

Reagovat
ZB 07

Nebude, protože s takovým výkonem se k naší obraně ani nedostanou

Reagovat
ondrasch77

0:0

Reagovat
FCSL

Boske, Ševčík a Bary na plac

Reagovat
Coutinho10

tak zatim jsem zklamanej kvalitou fotbalu od obou stran

Reagovat
Greny

Prvni kolo z toho co jsem videl jste nejlipsi asi hrali Vy a Karvina pak Plzen a zbytek bida utrpeni

Reagovat
Greny

Nejlip*

Reagovat
Coutinho10

j my az na naky drobny pasaze, kdy jsme nechali Jihlavu ohrozit nasi branku, tak takovej vykon nikdo moc nepredvedl ...a u Karviny jsem videl jenom par minut ze zacatku a pak konec a musim rict, ze klidne Bolku mohli porazit

hlavni je na to navazat i v tezsich zapasech

Reagovat
Banikovec7

OT: Neví někdo více o tom prodeji lístků na EURO 21? Má to začít zítra, ale nikde jsem nenašel v kolik, navíc tam píšou něco o tom, že se musí zadat jméno a nějaké PESEL.

Reagovat
db18

Vlajkonoši by zítra měli vydat nějaké info k tomu.

Reagovat
Banikovec7

Jojo četl jsem o tom, ale tam půjde podle mě jen o nějaký sektor, kam půjdou, jestli se jim teda podaří překonat ten postižený systém nákupu.

Reagovat
ZB 07

Tak zatím ty vyhřívaný sedačky jsou to nejzajímavější, co dnešní přenos nabídnul

Reagovat
Greny

Je to hroznej fotbal, ale mam na Zlin za 4 se to zkusit muselo

Reagovat
ZB 07

No nevím, zatím to je typickej zápas na bezgólovou remízu

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak je to jasný, taky bych se nejradši válel na tom vyhřívaným gauči než hrál v tomhle fotbal . Se nedivím že hrajou tak jak hrajou

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak je to jasný, taky bych se nejradši válel na tom vyhřívaným gauči než hrál v tomhle fotbal . Se nedivím že hrajou tak jak hrajou

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak je to jasný, taky bych se nejradši válel na tom vyhřívaným gauči než hrál v tomhle fotbal . Se nedivím že hrajou tak jak hrajou

Reagovat
HorajzmAmmann

Kurva, však sem na to klikl jenom jednou

Reagovat
Blasphemer

Tak je to jasný, taky bych se nejradši válel na tom vyhřívaným gauči než hrál v tomhle fotbal . Se nedivím že hrajou tak jak hrajou

Reagovat
HorajzmAmmann

Zrovna jsem chtěl napsat to samý, ale nejde mi to odeslat

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lampas

Zatím takticky perfektně zahrané. Necháváme Zlín jemně namlsat a pak zkušeně udeříme Brzy přijde na plac Bary a Boske, to Zlín položí snad.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak hraje Baroš?

Reagovat
HorajzmAmmann

u nás celkem spaloval tutovky

Reagovat
lampas

Je to šéf kabiny, když je na hřišti tak je vidět že je fotbalově trošku jinde. Ale má docela dost v píči, vyhecovat se prakticky dokázal jen při zápasech se Spartou a Plzní.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to u nás to bylo opačně, vyhecovanej každý zápas na maximum a proti Spartě to i přeháněl. Mezihra byla vždycky úplně někde jinde, dokázal si obejít občas 3 hráče a pak nedat z malého vápna. A taky se hodně stahoval do zálohy.

Reagovat
Posledni Kovboj

to polozi nejen divaky

Reagovat
PP

Z těch prvních kol bolí oči a snad dle komentů jen Slavia si to tak nějak uhrála.

Co ale byla nádhera tak Jugasův precizní skluz..

Reagovat
ZB 07

#fdf

Reagovat
Hokaido

OT: Má tu někdo O2 tv air?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Hokaido

A kolik platíš? Já to na stránkách O2 nějak nemůžu najít.

A využíváš to na všeh 4 zařízeních najednou? Funguje to bez problému?

Reagovat
Blasphemer

250 měsíčně. Ale to je ještě ta zaváděcí cena, jelikož to mám hned od začátku provozu. Teď to bude stát víc.

Na třech zařízeních najednou je to bez problémů, na čtyřech už nevím, to jsem nezkoušel.

Reagovat
Hokaido

Akorát jsem to našel taky. Díky.

Reagovat
mistr129

hlavně si od nich neber internet i s O2TV, to je o nervy

Reagovat
HorajzmAmmann

mám všechno, je to sice v pohodě (když se to neseká, když není porucha, když jede v pohodě internet,...) ale ta celková cena Bohužel, máma chtěla přetáčet pořady zpětně tak má co chtěla

Reagovat
mistr129

hele jako ta samotná televize (O2 Sport, přetáčení, nahrávání apod.) je úžasná věc a nemám výhrady. Ale když to 3x do měsíce zrní a v momentě kdy zavolám mi řeknou, že to do 30 hodin vyřeší... K tomu jednou řeknou, že za to může krabička od internetu, podruhý od televize

Reagovat
HorajzmAmmann

nám se sekalo menu, restartoval jsem, týden to bylo v pohodě a zase se to začlo celý sekat, vůbec nešlo rolovat programem, přetáčet nic a v o2 mě řekli, že to musím pořád restartovat, že jim se to dělá taky. V tom okamžiku jsem pochopil, že končím u o2, protože to jsou neskutečný zmrdi. A ještě největší perla, v celým liberci nebyl náhradní set top box, že mám kdyžtak vydržet 2 týdny bez televize a počkat, než se jim vrátí... vrchol

Reagovat
mistr129

na ně je potřeba si to vyhádat, teď jsem přešel k Vodafonu jako k operátorovi, tak si třeba uvědomí svou dotknutelnost tak ono já bych třeba taky odešel, jenže Skylink apod. mi nenabídnou podobný služby, Digi je úplně k ničemu a ta T-Mobile televize asi o moc lepší nebude

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska v tý televizy dávaj takový sračky, že když si tam nemůžeš přetáčet dva dny zpětně, tak je ta tv k ničemu v tomhle je o2 bezkonkurenční a pro nás doma je to strašná výhoda, navíc to mám na telefonu i pc.

Reagovat
mistr129

hlavně když jsem pryč, nemusím chvátat na zápas Slavie nebo na LM, ale v klidu si to pustím, navíc všechno bez reklam. A jak říkáš, tablet, telefon, nebo někde na dovolený je velká výhoda

Reagovat
HorajzmAmmann

Proto jsem to o2 taky podepsal a když to frčí tak jak má nemám důvod přecházet k někomu jinému. Asi bych to přirovnal ke studentovi, taky raději pojedeš autobusem kde ti daj tu hnědou břečku nebo čaj zadarmo, koukneš na seriál, filmy, internet než někde čekat na nádraží protože ČD . Kdyby tam byla větší snaha v řešení poruch jsem naprosto spokojený

Reagovat
mistr129

jojo, O2 a jejich televize jako taková je, jak říkám, fajn věc a lepší tady neseženu. Jen ty lidi by mohli být milejší no

Reagovat
Hokaido

Já měl problémy s Digi, když jsem rozšřoval z jedný TV na dvě. Stálo to asi 1500 a hned první den večer nešlo asi 90% programů - ukazovalo to kvalitu signálu asi 10%. Tak jsem volal a oni že ok, že posílají technika. Ten přijel snad hned druhej den, „opravil“ to a řekl si 700 Kč za výjezd. Nelíbilo se mi to, ale dal jsem mu to... Večer znova skoro nic nešlo, tak zase volám a řekli mi tam opět to samý, že v pohodě, že mi pošlou technika. Tak jsem jim řekl, ať ho pošlou, ale ať nepočítají s tím, že mu něco budu platit, když není schopnej mi to sprovoznit a musí tam potřetí. Tam mě ale měli úplně v prdeli a řekli mi, že buď zaplatím, nebo mi to nepůjde, že nezodpovídají za to, že to bude fungovat... To jsem čuměl jako blázen a poslal je doprdele, ze zoufalství jsem zkusil vyměnit ty dva set-top boxy mezi sebou a všechno od tý doby funguje.

Reagovat
mistr129

no ty vole doufám, že třeba autoservisy zodpovídají za to, že brzdy budou fungovat, s takovýmhle přístupem by moc odvětví neuspělo

Reagovat
Hokaido

Já se s tím taky nikdy nesetkal.

Normálně mi řekla, že jestli nechci poslat technika za 700 Kč, tak se se mnou musí rozloučit, pokud nemám jinej dotaz.

Bylo to teda ještě v době, kdy Digi byla v Česku nízkonákladovka, takže dneska už je to lepší.

Reagovat
mistr129

Já nejvíc nesnáším takový ty "techniky" (a je jich většina), co si řeknou peníze předem, ať to opraví nebo ne. Když někoho podobnýho zavolám, můžu rovnou hledat komu volat další den.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska to je vážně v prdeli všechno. Nedávno jsem kupoval nábytek - jestli to vydrží 5 let tak to bude zázrak, nehledě na to, že něco reklamovat nemá cenu, protože to přijede za 2 měsíce (bo to je kvalita až z Polska) a stejně to přijede zkurvený i podruhý

Reagovat
Hokaido

Já u O2 už byl. Naštestí jen s mobilním tarifem. A jsou to strašný zmrdi.

Tady je ale zajímavý, že O2 tv air je bez závazků, takže když to nebudu chtít, tak jen přestanu platit. (Pokud jsem to teda správně pochopil.)

Docela mě láká, že kdybych sehnal 3 další lidi, tak bych za kilo měsíčně měl LM a českou ligu a nemusel to furt hledat přes streamy.

Nebyl by tady někdo, kdo by o to měl zájem?

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej, kouknu kdy mi končí smlouva

Reagovat
HorajzmAmmann

jsou to strašný kurvy, čekal jsem v Liberci v o2 prodejně a pozoroval borce jak nabízel tablet asi za 500,- staršímu pánovi, co byl rád, že si zapne budík na telefonu. Děda samozřejmě, že za 500,- je to výborná cena, že to dá vnukovi... dohodl se s nima a až pak čurák, že k tomu je internet, který musíš platit každý měsíc závazně k tomu tabletu. Nevím jak vám, ale mi to příjde úplně trapný, ojebávat takhle lidi.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ta firma konkretne za tohle nemuze, takhle proste funguje kapitalismus v korporatni firme.. proto taky na tyhle pozice najimaj bezpaterni zmrdy

Reagovat
Posledni Kovboj

iamek

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám s Frankiefcb napůl. Platíme každý měsíčně 125 Kč. Ale myslím že to zdražilo a tem co si to objednali předtím nechali steh OÚ cenu..Ale kolik to stojí teď to nevím.

Reagovat
andrew96

Breite vtipný na hřišti i na youtube

Reagovat
mistr129

Breite ty voleee, piče

Reagovat
pingla

Ten mikrak u pomezniho je super, tolik sprostych slov v televizi uz dlouho nebylo

Reagovat
db18

A Mirek nebude mít co žrát.

Reagovat
Greny

Vsak pokud se mi splni sen a uvidim ve fed cupu ve ctyrhre dvojici Strycova/Siniakova tak to budou muset vysilat bez zvuku

Reagovat
mistr129

teď zase

Reagovat
pingla

Doufam, ze se na te lajne objevi i Baros, to uz pak budou muset vypipat

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

dneska mas s tim relogovanim a posilanim prispevku docela problemy

Reagovat
HorajzmAmmann

však to tady píšu - může za to o2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mistr129
Reagovat
HorajzmAmmann

Zrovna jsem chtěl napsat to samý, ale nejde mi to odeslat

Reagovat
mistr129

Ale jde, byl jsi rychlejší

Reagovat
db18

Už by tam mohl pustit Beauguela, ať rozhodne.

Reagovat
Coutinho10

tak to jsem teda necekal, ze nebude hrat vubec

Reagovat
db18

Hold Páník přijel pro výsledek 0:0.

Reagovat
Coutinho10

cekal sem od nich teda vic...velky zklamani na to, co prohlasovali na podzim

Reagovat
ondrasch77

Podle mě, dle očekávání... Už závěr podzimu stál za prd...

Reagovat
Coutinho10

j je fakt, ze tam uz sli trochu dolu...prohra doma s Duklou a pak s nama, ale pamatuji si, ze ikdyz sme je rozdrtili rozdilem tridy, tak svoje sance meli, ale nastesti nemeli svuj den

Reagovat
ondrasch77

Tak my jsme s nima hráli někdy v říjnu (a my nebyli zrovna v laufu) a skončilo to 2:2, kdy Zlín hrál něco tak posledních 30 minut...

Reagovat
Shevchenko

Co prohlašovali?

Reagovat
Puskas

Taky ho mám ve fantě, stejně jako Vůcha...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele